funEL βαρυ πακετο

Saturday, October 15, 2005

Αδειάστε τις Αποθήκες

Ο Προφήτης-Πλασιέ Οδηγός και εμπνευστής των καλών κ' αγαθών έδωσε το μήνυμα στα αμέτρητα πλήθη των καθιστών Πιστών.
Σηκωθήτε από καρέκλες, κρεβάτια, καναπέδες, ντιβάνια, ντιβανοκασέλες, αιώρες, κοτρώνες, καθήκια (και σε ότι άλλο κάθεστε τέλος πάντων), και αδειάστε τις αποθήκες. Το στοκ της γνώσης πρέπει να ξεπουληθεί όσο, όσο (στα 10 το 1 δώρο με πεπερόνι), γιατί έρχεται το επόμενο κύμα. Βιβλία Ντουβάρια, Τάκοι, Τσιμέντα, κάνουμε να τα χωνέψουμε μήνες, χρόνια και αν. Πιστοί και φίλοι, τρεχάτε. Η Αλήθεια δεν περιμένει. Μη μείνετε σα τις μωρές παρθένες με το λύχνο στο χέρι (για να μη πούμε τίποτα βαρύτερο).
Ο δορυφόρος Tesla EL Liakour ELohim Nafthalin Arkoulin μας δείχνει το δρόμο, στο Ιερό βιβλιοπαντοπωλείο.



Ποιό είναι το βαθύτερο νόημα της Ιεράς ταμπέλας του Άγιου βιβλιοπαντοπωλείου? Ποιό είναι το κρυμμένο μήνυμα του "τα πήρες όλα κι έφυγες" Μεγαλέξανδρου? Τι θέλει να πει ο ποιητής? Ποιό είναι το μυστικό του εκπολιτιστή, ειρηνιστή και φιλάνθρωπου Αλέξανδρου?
Ποιός είναι ο Άσος στο μανδύα του? Τι όραμα είδε ο Αλέξανδρος και έγινε Χριστιανός Ορθόδοξος, έκτισε εκκλησίες, εκχριστιάνισε με το δικό του μοναδικό τρόπο τους πληθυσμούς της Άπω Ανατολής, Ιαπωνίας, Μεξικού, Βόρειας Ευρώπης, Νοτίου Αφρικής και κεντρικής Σελήνης?
Αποκαλύπτουμε για μια ακόμα φορά τις Ιερές Ανεξερεύνητες Βουλές του Θεού.
Ο γέρων-Λέρων -ευλόγησον- ξέρει.
Μια γεύση από το επερχόμενο κύμα Γνώσης και Αλήθειας των καινούριων πακέτων-παρκέτων-Σακκέτων.



Πιστοί και φίλοι, εν όψη της αναγγελθήσης επίθεσης γνωστού πράκτορος των Ιλλουμινάτι, το μυστικό Τάγμα των ιπποτών funEL καλεί σε επαγρύπνηση, προσευχή, νηστία και προσήλωση στις ρήσεις του Προφήτη-Οδηγού μας. Οι Προφητείες έχουν προβλέψει αυτό το χτύπημα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας στο πρόσωπο του Ισαπόστολου προφήτη Ιερομάρτυρος Λιάκουρα, από τους γνωστούς σκοτεινούς κύκλους, ημικύκλιους, τεταρτημόριους, ημίτονους και συνημίτονους. Αδελφοί κρατάτε τη Πίστη σας σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.
Οι Αντίχριστοι θα νικηθούν (θα φάτε χαλέπι άπιστοι).
Ακολουθεί κωδικοποιημένο βωβόν κήρυγμα-διάγγελμα του Ηγέτη των Πιστών προς το ποίμνιον.





Αμήν.

buzz it!

:: posted by funEL, 2:14 AM

6 Comments:

lol!!! Αθεόφοβε! Πήγες και αποκάλυψες από το google το ιερό ΕΛληνικό βιβλιοπωλείο της αλήθειας; Ο Θεός των Ελλήνων, παρέα με το απολλώνιο πνεύμα των αρχαίων ελλήνων θα σε κάψει το βράδυ που οι ΕΛ θα κατακτήσουν το κόσμο!
Anonymous Anonymous, at 10:00 AM  
Αδελφέ Δημήτριε Ελλάς. Το googLE είναι ένας μυστικός δορυφόρος κατασκευασμένος εδώ και 2.395.317 χρόνια από τους ΕΛοχείμ λίγο μετά την αποπεράτωση της κατασκευής της Σελήνης. Φυσικά λειτουργεί στο Υπερδιάστημα στην 57η διάσταση των υπερχορδών χωρίς βέβαια να συνυπολογιστεί η βαρυτική Θεολογική εκτροπή που προκαλεί το εναπομείναν Ατλαντοκρόνιο Σατανιστικό συγκρότημα της Microsoft και του σκοτεινοσιωνιστή 666 Bill Gates. Όπως είναι φυσικό οι αποκάλυψη του Ιερού βιβλιοπαντοπωλείου έχει αγαθό Χριστιανορθόδοξο Εθνικό σκοπό, να πουληθούν επιτέλους τα ρημαδοβιβλία, να λιγδώσει τ' άντερο του Προφήτη που όπως βλέπετε είναι πετσί και κόκκαλο (όπως όλοι οι εγκρατείς Άνθρωποι του Θεού) και να μάθουν οι Πιστοί να βλέπουν την Αλήθεια και τη Γνώση με μάτια δυνατά και ελληνικά.
Αδελφέ Δημήτριε Ελλάς, σε χρειαζόμαστε στην επερχόμενη μάχη της Κρήτης Τρίτης.
Blogger funEL, at 12:44 PM  
eiste gia ta sidera
Anonymous Anonymous, at 9:07 PM  
Μωρ 'τι μας λες?
Blogger funEL, at 11:08 PM  
Παιδιά, κρατάτε γερά στη μάχη! Μην αφήσετε τα άπιστα σκυλιά τα αγαρηνά να σας καταποντίσουν. Είμαστε μαζί σας. Είμαστε άρρωστοι και μας αρέσει. Funel και τα μυαλά στο μπλέντερ.

Με αδελφικούς χαιρετισμούς,

O Βαρκάρης (Νew kid on the block)
Anonymous Anonymous, at 3:31 PM  
εξυπακούεται πως το ψευδώνυμο google δεν είναι παρά ένας από τους αμέτρητους μυστικούς δορυφόρους των ELωhim!
Ιδού και η Ιερά αριθμολεξία του ψευδωνύμου:
ΓΟΟΓΛΕ = 3+70+70+30+5 = 188. 1+8+8=17. Ήτοι πρώτος αριθμός. Ήτοι ιερός κατά Πυθαγόρα αριθμός που συμπυκνοί την ελληνουσία του διαδικτύου.
Blogger Sarasides, at 6:23 PM  

Add a comment