funEL βαρυ πακετο

Saturday, December 17, 2005

3G mobile LIAKOtech

Λόγω εκτάκτου εντολής του Θεού στον γέροντα παππούλη+ευλόγησον+ μέσω διαγαλαξιακού Ορθόδοξου ιερού sms, είμεθα υποχρεωμένοι να διακόψουμε ξανά τη παράθεση του θαυμαστού Λιακούρειου κόσμου και να ακολουθήσουμε τις εντολές του παππούλη, του Θεού, του Σχεδίου Του, της Ρομφαίας του Αρχαγγέλου, του Πούτιν, διότι ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΕΕΕΕ? ΣΙΝΤΑΛΚΕΣ - ΚΑΛΤΑΚΕΣ?

Image hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.com

Τα ευλογημένα - βλογιοκομένα mobile + screen + savers έρχονται κατ' ευθείαν από την υπερτεχνολογική Ρομφαία του Αρχαγγέλου, που αναμεταδίδει από τον Σείριο τις εντολές του Θεού (και ίσως του ΕΛ Χριστού -δεν έχουμε την έγκυρον πληροφόρηση του Σακκέτου-Πακέτου περί του θέματος-). Είναι προσφορά της ΕΛορθοδόξου εταιρίας κινητής τηλεφωνίας ΜΟΤΟPSOLA, η οποία θα είναι τεχνολογική υπερδύναμη το 2024 (όπως αναφέρουν οι Προφητείες) και έχοντας ανακαλύψει από τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα την μηχανή του χρόνου, μεταδίδει πλέον σε όλο το χωρόχρονο.
Ο γνωστός ιππότης Dracum-EL ανέλαβε ξανά τη νιρβάνειο μεταφορά του εκ-πλη-κτι-κού αποκαλυπτικού γεγονότος εις Ιερόν Βίδεον. Kαι σε νέα βελτιωμένη έκδοση.





Σας τα παρουσιάζουμε έτσι ακριβώς όπως μας παρεδόθησαν. Ίσως περιέχουν ακατάλληλους σκηνάς δια τας ευπαθείς ομάδας.


Image hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.com
Image hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.com
Image hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.comImage hosted by TinyPic.com

Προειδοποιούμε τους άπιστους, βέβηλους, κρόνειους, διεθνιστάς, άτλαντες, αντίχριστους, υποχθόνιους, κουλτουριαραίους, καλικατζαραίους, κλπ.
Μη τυχόν γελάσει κανείς (όπως διαπιστώνεται η κατ' εξακολούθηση αυτή ασέβεια στις τηλεοπτικές εκπομπές του προφήτου). Δεν παίζουν μ' αυτά τα πράγματα.
Αλλά κι αν γελάσει κανείς, στα φρύδια μας και μας.
Το σχέδιο του Θεού ότι και να γίνει (ή να μη γίνει), εφαρμόζεται.
Γελάτε σεις, γελάτε... οι διαβολαραίοι ετοιμάζουν τα καζάνια στη κουφάλα γη.


Image hosted by TinyPic.com

Και ένα προσωπικό μήνυμα του Προφήτου - οδηγού - Ισαπόστολου - Λιάκουρος (+μεγάλη η χάρη Του+), λόγω Χριστουγέννων.
Σηκωθείτε από καρέκλες, ανάκλιντρα, κολυμπήθρες, χέστρες, βαρκούλες, πιλοτήρια, παρατηρητήρια, άμβωνες, τραπέζια, στρογγυλές τράπεζες, ιερές τράπεζες, εθνικές τράπεζες, ιπτάμενα χαλιά, κούνιες, φέρετρα, πλυντήρια, τοστιέρες, κοσμοσφαίρες, κουταλοπίρουνα, γλάστρες, σιφώνια, καμπάνες, πιθάρια, ψυγεία, μοτοσυκλέτες, μπανιέρες, αρχονταρίκια, διαστημικούς σταθμούς, καζάνια, πυραμίδες, οβελίσκους και σε ότι άλλο κάθεστε ΣΥΝΗΘΩΣ (με το συμπάθειο), και καταθέστε τον οβολόν σας να φτιάξουμε κι άλλο Ιερόν βιβλιοπαντοπωλείον Γνώσης και Αλήθειας (άιντε, τι θα τον κάνετε τον σατανικόν 13ο μισθό... δώστε τον σε μας να τον καθαγιάσουμε). Αμήν.




buzz it!

:: posted by funEL, 12:30 PM

6 Comments:

Επιτρέψατέ μου ίνα σας συγχαρώ όπως τιαύτα περισπούδαστα (ι)εροντικά γεροντικά wallpapers δεν προστατεύουν μόνο από τους αρειανούς, μπαοκτζίδες, μπετατζίδες, διαστημικές κατσαρίθρες, ιπτάμενα χαμπουργκιέργια, βρύλς και τουπόλεβ 4 αλλά διεπιστώθει οσαύτως ότι δρουν αποτελεσματικώς κατά της διάρροιας, του ματιάσματος, της μελίγκρας, του περονόσπορου, της αγριάδας ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΓΡΙΤΣΑΣ!!!!

Διεπιστώθει επίσης πάραυτα και επιστημονικώς, αβιάστως και ααααβαδίστως ότι τα παρόντα τοιχοταπετσάρια λειτουργούν ουχί μόνο εις τα προοριζόμενα κινητά τηλέφωνα ως προείπειν αλλαχού, αλλά και σε ΕΛλάνιαν PDA's, ipods, σινεζομογγόλικα κομπουτεράκια τσέπης CASIO, καφετιέρες, τοστιέρες, πλυντήρια, τρακτέρια, μίξερ, μπουλτόζες άλλα τινά μπλιμπλόνια.

Ευελπιστούμε δε, ότι μετά τα ιερά βίδεο, το ιερόν σας τάγμα θα προβεί στην δημιουργεία ειδικής ταινίας μεγάλου μήκους διάρκειας τουτέστιν όσον διαρκή μία εκπομπή του μεγάλου Προφήτου - Ερευνητή, ώστις διεκδικήση μέχρι και της μεγαλυτέρας τιαύτης διακρίσεως ίνα δωθεί εις ανάλογον ταινίαν το ΧΡΥΣΙΟΥΝ ΕΛ ΟΣΚΑΡ!

Χαίρειν,

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 3:29 PM  
Ευγε, εύγε!
Εξαιρετικές προσφορές!
Ρε τομάρια, κρυφοκρόνιοι, ακόμα κάθεστε?
Τσακιστείτε να ψωνίσετε από τα ιερά βιβλιοπαντωπωλεία!
Ή δε μη, η ρομφαία του αρχαγγέλου θα πέσει επί των κεφαλών Υμών!
Blogger Sarasides, at 5:15 PM  
Αδελφέ Δημήτριε. Και ακόμα την κρατείς κρυμμένη από τους αρχαιοελληνοθοδόξους. Παρακαλούμε στείλτε την δια μέσω mail ή όποιον άλλο τρόπο θέλετε.
Blogger funEL, at 11:51 AM  
Παρακαλώ τους αγαπητούς ιππο-ποτάμιους όπως φτιάξετε γουολπέιπεριον με την χρονιά 2012 οπόταν ως ο Μέγας Προφήτης απεκάλυψε εις τινά εκπομπή του μεταδιδόμενη από το Α' Κενταύρου(18/12/2005) ότι οι απανταχού ΕΛ (σύμφωνα με τις προφητείες της συβίλλας Μάγια της Μέλισσας) θα αστράψουν και θα βροντήξουν, μετά από το +τζέρτζελ+ με τους πλανήτες, ειδώντες και την 4ην Αυγούστου - Διάσταση ώστις μας απέκρυπταν οι βρωμεροί καλλικαντζαραίοι. Το 2012 θα μάθουμε περισσότερα για τη νανοτεχνολογία και τη τεχνολογία υδραργύρου και το πως να μετατρέπουμε τα κουρκουμπίνια σε διαμάντια, οι μερσέντες θα μετατραπούν σε χανεμπού και τα Λάντα σε κοσμοσφαίρες ψέλνοντα τεριρέμ από τις κουκουβάουνες. θα συναντήσουμε τα αδέρφια μας στον Άρη, στο Σείριο και στον Όξω από δω. Θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια. Χαίρειν ω ΕΛ απανταχού δίοτι η νέα ημερομηνία ορόσημο εσήμανε! Ο καιρός γαρ (2012) είναι εγγύτερα κάτα 12 χρόνια, έκπτωση που έκοψε ο προφήτης αποκλειστικά για μας έπειτα από συνομιλία με τον παπούλη +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+ της μονής ΦράγκοΣΕΙΡΙΑνης και τη σύνδεση με Κάιρο την οποία έλαβε κατευθείαν από την Εδέμ. Ακόμα κάθεστε; Τηλεφωνήστε στο γνωστό νούμερο για να πάρετε την εκπτωτική σας κάρτα.
Anonymous Anonymous, at 3:42 PM  
Προς συνιππότη αδελφό Κόκορμαν. Παρόλο που η παρουσία σου εκδίωξε την αγαπητή μασκότ του Τάγματος Τζερτζέλ, η παρουσία σου, οι γνώσεις σου και η συμβολή σου δεν περνά απαρατήρητος από το φοβερό λιακουρικό μάτι του Προφήτου.

Προς Ενιαυτόν. Η συμβολή σας στον κοινόν Αρχαιοελληνορθόδοξον σκοπόν πολύτιμος. Η όποια βοήθειά μας προς εσας αμέριστος.

Προς παλαιόν συναγωνιστή Μήτσουλα. Η συμβολή του προφήτη στο ξαλάφρωμα εκ των υλικών αγαθών σημαντικότατος.

Προς Δημήτριον. Το φοβερόν αποκαλυπτικόν ντοκουμέντον ευλογείται από τον γέροντα και συντόμως θα εκδoθεί για τη διάδοση της γνώσης και της αλήθειας.
Blogger funEL, at 10:35 AM  
Eκ του ιερού διευθυντηρίου των EL, διεπιστώθη δολιοφθορά εις την αναμετάδοσιν του ιερού Βίδεου, του ενταύθα post. Ζητούμε συγνώμη δια την πρόσκαιρον παραφωνία εις το αγλάον τερερεμ. Ο Φοίβος επιστρέφει οσονούπω εκ των υπεροβορείων και θα επιληφθεί αυτοπροσώπως!
Blogger Sarasides, at 11:05 AM  

Add a comment