funEL βαρυ πακετο

Sunday, December 04, 2005

Ο Θαυμαστός Λιακούρειος Κόσμος (B)

Έπειτα από τη διαπίστωση ότι αρκετοί δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τον καινούργιο Δυνατό και Ελληνικό Κόσμο, το Τάγμα των Ιπποτών funEL, παραθέτει σε συνέχειες την Λιακούρειο Αλήθεια με Στοιχεία και Ντοκουμέντα πάντα.
Μέρος ΑΜέρος ΒΜέρος Γ - Mέρος Δ

Β Μέρος



4. Οχι μόνο ο Χριστός ήταν Έλληνας με ελληνική παιδεία, μιλούσε ελληνικά κλπ, αλλά και ΟΛΟΙ της περιοχής (όλης της λεκάνης της Μεσογείου τουλάχιστον, Παλαιστίνης, Αιγύπτου, Αραβίας) εκείνης της εποχής από τον Πιλάτο, μέχρι τον τελευταίο ρωμαίο στρατιώτη, ήταν Έλληνες. Εννοείται ότι και η Ρώμη ήταν ελληνική, επίσης. Φυσικά οι μόνοι που δεν ήταν Έλληνες, ήταν οι κακοί της ιστορίας, ο Ιούδας και οι σταυρωτήδες που ήταν όλως τυχαίως-αναγκαίως εβραίοι.
Έτσι γεφυρώνεται επιτέλους το χάσμα Αρχαίας Ελλάδος και Χριστιανισμού, που τεχνιέντως δημιούργησε η Ανθελληνική σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, οι Ιλλουμινάτι, ο Αντίχριστος κλπ.
Αυτές οι ιστορικές αποκαλύψεις - αναπροσαρμογές, δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως ακόμα. Εξαρτάται από τις εκάστοτε ανάγκες του ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθεί.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Το τσιμεντοβιβλίο "Η Ελληνική παιδεία του Ιησού" κλπ. Μεταφράσεις - προσαρμογές (μονά-ζυγά δικά μας) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων κειμένων από τον έτερο κορυφαίο Ιστορικό μελετητή - ερευνητή Σακκέτο-Πακέτο.



5. Η γη είναι κοίλη (κούφια), όπου ζουν οι υποχθόνιοι, μιαρά έθνη που μας τρων ζωντανούς όποτε μας βρουν μπροστά τους. Όλοι οι μύθοι περί καλικατζαραίων, διαβολαραίων και λοιπών υποχθονίων πλασμάτων, φυσικά μόνο μύθοι δεν είναι. Γιατί μύθος είναι αλήθεια, αν εξυπηρετεί την αρχαιοελληνορθοδοξία. Όλα είναι προσαρμοσμένα, αναλόγως των πατριωτικών σκοπών. Προφανώς οι σεισμοί προέρχονται από τον γνωστό γίγαντα, ενώ η λάβα είναι από τα καζάνια των διαβολαραίων που ψένουν τους Ανθέλληνες απίστους. Οι Τάπες της γης (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Προφήτης) βρίσκονται στους Πόλους, γι αυτό και οι ρώσικες αποστολές του Πούτιν, τα υπερ-υπερ-υπερ-όπλα του (να αντιμετωπήσει τα καλικαντζάρια), γι αυτό και μπήκε σε τροχιά ο ευρωπαϊκός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος (για να κατασκοπεύει τον Πούτιν μην ξεβουλώσει καμιά Τάπα και γεμίσουμε διαβολαραίους).
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Προφητικά βιβλία των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+. Αναφορές στο internet, μεταφράσεις - προσαρμογές (η Ρώσικη σαλάτα) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων αρχαίων κειμένων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.



6. Οι αρχαίες μάντεις Συβίλλες προέβλεπαν όλη την ιστορία του Χριστιανισμού. Από την γέννηση του Σείριου-Έλληνα-Χριστού-Μεσσία, μέχρι τις ορθόδοξες κοσμοσφαίρες του Πούτιν και την επικράτηση της 6ης Ελληνορθόδοξης κοσμοκρατορίας το 2024 (με τέτοιες λεπτομέρειες που κάποιος άθεος ιστορικός αναλυτής μπορεί να ισχυριστεί ότι ΟΛΑ είναι πλαστογραφημένα χειρόγραφα, αναχρονισμοί και παραποιήσεις).
Όλοι, οι γνωστοί τουλάχιστον, αρχαίοι Ελληνες φιλόσοφοι (Πλάτων, Αριστοτέλης κλπ) ήταν Χριστιανοί πιστεύοντες τον τριαδικό Θεό.
Ο Προφήτης - Πλασιέ Λιάκουρας απαιτεί την Σύγκληση Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας για τις κα-τα-πλη-κτι-κές Αποκαλύψεις.
Όλοι περιμένουμε εξελίξεις καθώς πρέπει να διορθωθούν όλα τα Ευαγγέλια (από τις ανακρίβειες περί εβραίου Ιησού, περιτομής του κλπ), να αλλάξουν χιλιάδες ιστορικά βιβλία, τελετουργικά, αγιογραφίες, για να λάμψει η Λιακούρειος-Σακκέτειος Αλήθεια και Γνώση.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Τα ντουβαροβιβλία "Λάλον Υδωρ", 'Χριστιανικός Ελληνισμός", "Ελληνικός Χριστιανισμός" κλπ. Μεταφράσεις - προσαρμογές (τουρλού-τουρλού του Αγκόπ) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων κειμένων από τον έτερο κορυφαίο Ιστορικό μελετητή - ερευνητή Σακκέτο-Πακέτο.

buzz it!

:: posted by funEL, 3:31 PM

13 Comments:

Έχω την εντύπωση πως το τάγμα σοβαρεύει.
Blogger J95, at 7:50 PM  
Δεν το αντελήφθημεν αυτό κυρ Ιλλουμινάτι Βατραχέα.
Ημασταν ποτέ αστείοι και δεν το πήραμε στα χαμπάρια μας?
Τι εννοείτε επακριβώς?
Blogger funEL, at 10:43 PM  
Ο funEL υπονομεύει το μέγιστο ρόλο του Δασκάλου μας!
Anonymous Anonymous, at 8:18 AM  
Κάθε σύστημα πίστης έχει ορισμένες βασικές παραδοχές. Μελετώ τους ΕΛ-ληνες εδώ και 3 χρόνια και δεν είχα καταφέρει να τις συνοψίσω, κυρίως λόγω του υπερβολικά κουκουρούκου του πράγματος (είναι σα να βάζεις μια καλόγρια να αξιολογήσει ταινίες S&M πορνό[*]).

Αυτό το ποστ και το προηγούμενο κάνουν πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

[*] μια ιδεατή καλόγρια όπως και να 'χει, γιατί μ' αυτά που βλέπουμε στην τιβί φαίνεται πως οι κανονικές καλόγριες είναι αρκετά προχωρημένα άτομα.
Blogger J95, at 1:37 PM  
Στη κούφια γη ζει ένα τέρας καλούμενο Οσάμα, που απειλεί τους έλληνες της πέρα (βρέχει) γης -και της άνω και της κάτω. Πώς δεν το ανακάλυψε ακόμα ο αρχηγός να το κάνει πακέτο;
Το τέρας έχει χαλασμένα επινεφρίδια και χρυσόσκονη στο συκώτι για τούτο δεν εντοπίζεται εύκολα, αλλά κάτι θα σκεφτεί ο δαιμόνιος +ευλόγησον και σόρρυ+ εγκέφαλος του Δασκάλου.
Blogger Rodia, at 12:48 AM  
Το Παλαιο+κρασσάς ύποπτο μοιάζει, σε στοές οινοποιΐων (βλ. κάβες στη κούφια γη) παραπέμπει.. αλλά και το Κίμων+κουλούρης δε με πείθει και τόσο.. μπασταρδοΕΛ..
Εκτός κι αν προέρχεται απο το Σαλαμίνα=Κούλουρη, οπότε ο κ. Κίμων Σαλαμινομάχος κι έτσι. Πείσθηκα τώρα.
Blogger Rodia, at 5:03 PM  
Κύριε Μπερεδήμα, η απάντηση είναι κρυμμένη στην ιερά εφαρμογή της γνώσης της Λιακούρειας μεθόδου "όλα τα σφάζω". Εκεί θα βρείτε το κλειδί να συνδιάσετε πρόσωπα γεγονότα και πράγματα. Το συγκεκριμένο φυσικά παράδειγμα είναι πολύ απλόν. Είναι οι καλικατζαραίοι και το παληκάρι. Ή άλλως, η αρχόντισσα και ο αλήτης, ή η πεντάμορφη και το τέρας, ή ο καλός, ο κακός και ο άσχημος ή το αμάρτημα της μητρός μου, ή περιμένοντας τον κοντό κλπ. Είδατε πόσο ξεκάθαρα είναι όλα κάτω από το φως του νέου Λιακουρομεσαίωνος?

Μήτσουλα παλιέ και πολύτιμε εχθρέ Ιλλουμινάτι, τι θα θέλατε δηλαδή, να γενεί της μαγδαλινής το κάγκελον? Θέλετε να μπαχαλέψουμε το Ιερόν τούτον Σάτιον? Ακολουθούμε τον Ιερόν δρόμο των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+. Γύρω γύρω όλοι και στη μέση όποιος προλάβει.
Όσο για τις υπόλοιπες παρατηρήσεις σου έχω να πω τα εξής: ΟΛΟΙ οι σεισμοί είναι αποτέλεσμα των καλικατζαραίων, του γνωστού γίγαντα και του Πούτιν, και γίνονται για να κλείσουν το στόμα του Προφήτου. Η στοά Φέξη είναι η καταλληλότερη για τον Κίμωνα, λόγω βεβαίως των πολλών κουλουράδων εκεί γύρω (και να μη ξανακούσουμε για κουλτουριάρικες στοές βιβλίου)

Κύριε βατραχέα εάν δεν βαπτιστείτε στα νερά του Ιορδάνου ως άλλος Τέρενς, δεν πρόκειτεαι να ανοίξουν τα σκοτεινοσιωνιστικά, άθεα, κουλτουριαραίικα μάτια σας. Η Πίστις σώζει, το ντίλι το ντίλι που έβλεπε και κένταγε η κόρη το μαντήλι, το καντήλι, το μάτι μας το αλλοίθωρον που έχει πάρει την κατρακύλαν θα λέγαμε... Βγάζετε νόημα? Οχι. Πως ελπίζετε σε ένα καλύτερον αύριο, εάν δεν αντιλαμβάνεστε τα στοιχειώδη.

Κυρία Ροδιά είπαμε να ταρακουνήσωμεν το κατεστημένον εκ του ασφαλούς, όχι να μας την επέσωσιν ΕΛκαμικάζι εξ Ανατολών και μας κάνουν τα Ιερά βιβλιοπωλεία μας, Θερινάς παραλιακάς καντίνας και μερικά τούβλα όρθια... Όσο για τις σκέψεις σας περί παλαιο+κρασά κλπ, βλέπουμε μεθ' ευχαριστήσεως ότι εμπαιδώνετε σιγά σιγά τη "Μέθοδο".

Κύριε δημήτριε. Συμφωνούμε μαζί σας. Η ύψιστη Λιακούρειος Αλήθεια είναι μοναδική και δεν μεταφέρεται, δεν αντιγράφεται, δεν περιορίζεται, σε χωρόχρονο. Είναι ευχής έργον ότι η εν λόγω εικόνα του Καρατζαφέρεως απλά και μόνο δάκρυσε, ενώ συνήθως σηκώνεται, παίρνει τις ρούγες και τ άγρια βουνά και τρομάζει κόσμο και κοσμάκη. Να φανταστείτε ότι τα δικά μας κουτάλια γίνανε κατσαβίδια. Δεν νομίζουμε να υπάρχει πια Κίμωνας σήμερα. Αντικαταστάθηκε με ρέπλικα από τα υπόγεια εργοστάσια του Αντίχριστου.
Blogger funEL, at 10:47 PM  
Πολυτιμότατη η συμβολή σας κύριε Δημήτριε Ελλάς. Είναι σίγουρο ότι η αναγωγή όλων των εμβίων αλλά μάλλον και των ανοργάνων έχουν την αρχή του στον ένα και μοναδικό ΕΛληνα. Έχουμε αναφερθεί εκτενώς για την καταγωγή των ειδών στο post "Πόσοι ακριβώς είναι οι Έλληνες?".
Έίναι μάλλον περιττό να αναφερόμαστε σε αυτονόητα πράγματα. Εν τούτοις -απίθανον μεν αδύνατον όχι- μπορεί να υπάρχουν και πεπλανημένοι οι οποίοι πιστεύουν ακόμα ότι μπορεί να υπάρξει Έλλην μη Ορθόδοξος σε ΟΛΗ τη γνωστή και την άγνωστη ιστορία του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
Blogger funEL, at 11:16 PM  
..... Αφωνοι και εμβρόντητοι.....


..τόσο απλό και αποτελεσματικό.....


.... αυτό κάναν οι οχτροί και νομίζουμε όλα αυτά τα ψεύδη περί σφαιρικής γης, διάπυρου ήλιου, ύπαρξης άλλων φυλών εκτός της Ελληνικής......

.... θα περιπέσομεν σε νιρβάνα....

..... προσευχή και νηστεία.....
Blogger funEL, at 12:09 AM  
Μα, σοβαρά, δε γνωρίζετε τη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και εβραιοσιωνιστών (βλ. ΗΠΑ) περί κατανάλωσης 70% ταινιών τους έναντι 30% δικών μας +ευρωπαϊκών..?
Πώς να μορφωθεί ο λαός? Πώς νομίζετε ότι τείνουν να χαθούν δισεκατομμύρια Ελληνες ανα την υφήλιο?
(σοβαρότατα τα γράφω)

ΛΙΑΚΟ ΛΙΑΚΟ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

..για σκεφτείτε ΚΑΙ αυτή την πρόταση: Εικόνες του Δασκάλου +ευλόγησον+ στα κινητά..
Blogger Rodia, at 3:47 AM  
Κυρία Ροδιά, θα σας επιστήσω τη προσοχή. Επανερχόμεθα στα ίδια πράγματα.
Το σύνθημα
ΛΙΑΚΟ ΛΙΑΚΟ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ
γίνεται πραγματικότης
Το θεόπνευστο ιερόν καθήκον κατασκευής Λιακοεικόνων για κινητά προχωρά με αργούς μεν σταθερούς δε ρυθμούς.

Επισκεφθείτε την ανάλογον καραβαριά ντουβαροπακετοσελίδα μας
geronto + screen + saver
Blogger funEL, at 8:11 AM  
Διορθώνουμε το λάθος που μας προκάλεσε η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, οι καλικατζαραίοι και μερικοί Ιλλουμινάτι. Ο Λιάκο στο κινητό εδώ
Blogger funEL, at 8:35 AM  
vre EL-leine pos vrethikes sto venus?Eyprosdektos pantos na kyrixeis ki ekei tin alitheia :)
Blogger peavey, at 6:37 PM  

Add a comment