funEL βαρυ πακετο

Wednesday, December 07, 2005

Beethoven's Symphony No. 9 (Scherzo)

Μεταξύ των Ιστορικών συνεχειών της παράθεσης της Λιακούρειας Αλήθειας και εν όψει των καινούργιων υπέρβαρων μπαζοπακέτων, διακόπτουμε για ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα. Το ανάλαφρον Βίδεον που ακολουθεί είναι προσφορά των εκδόσεων του Ιππότου Dracum-EL, ο οποίος μετά από νιρβάνεια επιφοίτηση συνέλαβε τις διαπλανητικές δονήσεις που προκαλεί η Λιακούρειος θεογνωσία και μπόρεσε να καταγράψει εν μέσω ιεράς καταληψίας και δια αυτομάτου γραφής, ντοκουμέντα και στοιχεία.
Για πρώτη φορά σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το υπερβατικόν αρχαιοελληνορθόδοξον πρωινόν του Ισαπόστολου Προφήτου Πλασιέ Λιάκουρος.


Image hosted by TinyPic.com

Σε τρία σύντομα μέρη

  1. Ιερά επιφοίτηση
  2. Συλλογή, ανάλυση, μελέτη, επεξεργασία-διασταύρωση στοιχείων
  3. Παραγωγή Ιεράς γνώσης (εν μέσω αστραπών και βροντών)





Φιλική συμμετοχή (ειδικά των ηχητικών αστραποβροντών της παραγωγής Ιεράς γνώσης), η maskot του Τάγματος μικρά και άμεμπτος κόρη cheerleader "tzertzEL η τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα".

buzz it!

:: posted by funEL, 10:02 PM

6 Comments:

Α! και ο κύριος Μπετόβεν ΕΛΛΛΛΗΝΑΣ λοιπόν, ε? Και τη συμφωνία την έγραψε όταν του ψυθίρισε 9 σύμφωνα στο αφτί κάποιος Γέροντας+ευλόγησον μάλλον... γι αυτό κουφάθηκε...
Blogger Rodia, at 4:07 AM  
Κύριε καφεκόπτα Μήτσουλα το γεγονός ότι ο προφήτης προετοιμάζεται για αυτοκράτωρ, ξεκινώντας ταπεινά από τις δημοτικές εκλογές είναι γνωστό στο Τάγμα μας εξ από ανέκαθεν
Ειδικότερα και ακόμα πιο ειδικότερα
Οι προφητείες το αναφέρουν καθαρά.
Το προβλέπει και το σχέδιο του Θεού επίσης.
Blogger funEL, at 12:21 PM  
Αδελφέ εν Λιακώ Δημήτριε, ευτυχώς σε προλάβαμε...
Κάτσε ακίνητος και μη κάνεις τίποτα απολύτως μέχρι που ν' αποφασίσει το Συμβούλιο για την περίπτωσή σου...
μην κουνηθείς ρούπι και υποπέσεις και σε άλλα σφάλματα (εσύ είσαι ικανός να διαβάσεις και τα άπαντα του Ιλλουμινάτι, κουλτουριαραίου, Ανδρουλάκη... -όταν θ' ανάψουν οι Ιερές φωτιές έχει να γίνει...)
Blogger funEL, at 12:34 PM  
Αδελφέ Δημήτριε μετά από περίπου 26 ώρες ακινησίας τώρα μπορείς να πάρεις ανάσα και να παραλάβεις το ειδικό virtual αντιβασκανικόν ευχέλαιον (το οποίο έγινε ειδικά για την περίπτωσή σου), περιέχει τον περίφημο Αντισιωνιστικό ιερό γεροντοχορό που εκδιώκει όλα τα Αντεθνικά Ανορθόδοξα πνεύματα. Θα τον βρεις κάτω - κάτω της Ιεράς γεροντοσελίδας. Αντε και να προσέχεις τα αναγνώσματά σου.
Blogger funEL, at 2:25 PM  
Κυρία Ροδιά, πως ξέρετε τόσες σωστότατες λεπτομέρειες περί αυτού θέματος του οποίου προφήτευαν οι αρχαίοι έλληνες μάντεις και αναφέρονταν στα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα που ήταν κρυμμένα στο Αγιο Ορος και κάναν τσάμπα μάγκες κάποιους που πήρανε Νόμπελ και τοιαύτες Σιωνιστικές συνομωσίες??
Μήπως είσθε καλικατζαραία ή ιλλουμινάτι??
Θα ρωτήσουμε τον μυστικόν γέροντα +ευλόγησον+

Θα επανέλθωμεν.
Blogger funEL, at 2:32 PM  
«Ημουν κι εγώ εκεί» θα μπορούσα να σας απαντήσω αγαπητέ funEL, αλλά δεν το κάνω. Σας αφήνω να βράζετε στο ζουμί σας.
..και τί περιμένετε να σας πει ένας γέροντας όσο και +ευλόγησον+ να είναι..
Blogger Rodia, at 4:44 PM  

Add a comment