funEL βαρυ πακετο

Tuesday, December 27, 2005

Κατελήφθη η Ακρόπολις

Ο Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας σπάει ξανά κόκκαλα σωρηδόν. Μετά τις μεγαλειώδεις συνεντεύξεις σε γνωστά κανάλια, σε αντίστοιχες μεσημεριανές πολιτιστικές εκπομπές και την άνετη κατάληψη του ηλεκτρονικού τύπου, σειρά έχει ο έντυπος τύπος.
Η γνωστή ΕΛληνοκεντρική εφημερίς "Ακρόπολις" είναι πλέον στις γραμμές της Γνώσης και της Αλήθειας του Προφήτου. Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο του εν λόγω εντύπου, ο Προφήτης απεφάνθη ότι είναι επαρκώς Λιακουρορθόδοξον, και έτσι άφησε να διοχετευθεί η πρώτη μπάζα Λιακουροβιβλίων στο ποίμνιο, υπό μορφή ενθέτου Δώρου. Όλα τα ΜΜΕ (που είναι όργανα του Σιωνισμού και της Νέας Τάξης των Πραγμάτων), δεν μπορούν να κινηθούν πια με τα κόκκαλα σπασμένα. Τα τσιμεντομπαζοπακέτα πέσαν με ορμή στα σιωνιστικά συγκροτήματα της Νέας τάξης που ελέγχουν τον Τύπο και τους έφυγε ο Τάκος, όπως χαρακτηριστικά επαναλαμβάνει ο Προφήτης - Πλασιέ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός οτι ο Θεός τύφλωσε τους Ιλλουμινάτι που αντί να πολεμήσουν την Λιακουρορθοδοξία, παρέλυσαν και δέχτηκαν τα φωτισμένα από την Αλήθεια και τη Γνώση Λιακουροπακέτα, χωρίς αντίδραση.

Image hosted by TinyPic.com
Image hosted by TinyPic.com
Image hosted by TinyPic.com
Image hosted by TinyPic.com

Η Αρχή και στον έντυπο Τύπο έγινε. Τίποτα δεν είναι ικανό πλέον να σταματήσει την ένδοξη πορεία στη φωτισμένη περίοδο του καινούργιου Λιακουρομεσαίωνα. Το σχέδιο του Θεού για τα χρυσά κουτάλια εφαρμόζεται κατά γράμμα (σε ότι γίνεται ή δε γίνεται επίσης). Εμπρός για την ένδοξη 6η Λιακουρική Κοσμοκρατορία.
Ανάφτε τις Ιερές φωτιές να καούν τα ψεύδη των υποχθονίων, κουλτουριαραίων, Ιλλουμινάτι κλπ (που τόσο καιρό μας κρύβαν ότι όλη η γη καθώς και η Σελήνη είναι Ελληνικές, ότι η γη είναι κούφια γεμάτη μιαρές φυλές, ότι μυθολογία και ιστορία ταυτίζονται κλπ).
Ανάφτε τις Ιερές φωτιές να εξαγνίσουμε το κόσμο από τα ρυπαρά έθνη (που μερικά φύγαν και τριγυρνούν ανάμεσά μας).
Ανάφτε τις Ιερές φωτιές να σταματήσουμε τα σχέδια του Αντίχριστου (που θέλει να αφανίσει την ελληνορθόδοξη φυλή).
Να καούν τα κάρβουνα λέμε.

Ειδικές ευχαριστίες στην AVANTI δια την πληροφόρηση περί του υπερβατικού μπολιγουντιανού ιντερνετικού συστήματος.

buzz it!

:: posted by funEL, 10:23 PM

5 Comments:

Μα κυκλοφορεί ακόμη γνωστή και μη εξαιρετέα ΕΛ-λην-ολοημερη-φημερίς ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ; Αμπιλίστευτον! Μήπως επρόκειται για εκτοπλασματική εκδήλωσις του κωνσταντινάτου των πυρορθοδόξων λιακουραίων, χριστιανωραίων και λοιπών καλικαντζαραίων; ύποπτον....ύποπτον. Ηφαίνετο πως κάθε λογής κατσαρίθρες δεν ημπορούν να έχουν το ποθούμενο αποτέλεσμα των αντιλλουμινάτων και λοιπών αντιπρωτονίων.

+ευλόγησον+ αδελφέ εκ Ιερού Σατίου.
Blogger JustAnotherGoneOff, at 1:03 PM  
Αγαπητέ κ. φου(ρ)νέλ, απέστειλον κατι ινδικές αποδείξεις ελληνισμού. Θα τις εντάξετε εις το φολκλορικό πρόγραμμα ή θα τις κάνετε γαργάρα;
Μετά πολλών διαπείρων ευχών,

+ευλύγησον+
Blogger Rodia, at 1:07 PM  
A!

Καλή χρονιά, με μπόλικη Χαρά!:-)

.
Blogger Rodia, at 2:10 PM  
Kύριε τζαστανάδεργκόνοφ να σας πληροφορήσουμε ότι όχι μόνον κυκλοφορεί αλλά και θριαμβεύει. Τώρα με την υποστήριξη του Προφήτου να δείτε τι θα γίνει...

Γουέλκαμ κυρία Αβάντι. Θα προσπαθήσουμε να φτιάκομεν Ιερόν Δι-Βι-Δίον το οποίον αφού το βλογιοκόψει ο γέροντας +ευλόγησον+ θα το μοιράσουμε υπερβατικώς στο ποίμνιον. Να μας ξανάρθετε, αλλά να προσέχετε τι φοράτε ή δεν φοράτε, ξεσηκώνετε τον γέροντα +ευλόγησον+... καταλαβαίνετε...

Κ. Ροδιά η Πίστη σου σέσωκέ σε. Αι ιεραί υπερπαραγωγαί ελήφθησαν. Καλή Λιακουροχρονιά νάχουμε. Αμήν βαγγελίστρα μας.

Κ. Δημήτριε. Πάντα εύστοχες Δυνατές, Λικουρικές και σπαζοκόκκαλες οι παρατηρήσεις σας. Ερευνούμε καταλλήλως. Να περάσετε τας πύλας του νέου Λιακουροχρόνου άνευ καλικατζαραίων. Αμήν.
Blogger funEL, at 1:53 PM  
Thhis is great
Anonymous Bird Removal North Hollywood, at 1:50 PM  

Add a comment