funEL βαρυ πακετο

Wednesday, December 21, 2005

+Liako Superdance mix+

Η νέα φοβερή εφόρμηση του Προφήτου - Οδηγού - Ισαπόστολου - Λιάκουρος στη καρδιά της Νέας Τάξης των κουλτουριαραίων, καλικατζαραίων, Ιλλουμινάτι κλπ. είναι πια γεγονός. Ο Θεός εφαρμόζοντας το σχέδιό του έστειλε το Άγιο Πνεύμα δια μέσου της υπερτεχνολογικής Ρομφαίας και Φώτισε τον μοναχό εν Λιακώ αδελφό Kάλφα για να μεταφέρει το φοβερό digital υπερόπλο σε μορφή CD. O αδελφός Κάλφας εν μέσω Ιερής καταληψίας, έκστασης και εμπνεύσεως μπόρεσε να καταγράψει την Ιεράν εντολήν.
Το Νέο Ιερό CD, σπάει τα γνωστά κόκκαλα. Αποτελεί το απόλυτο Αρχαιοελληνορθόδοξο όπλο εναντίον των κουλτουριαραίων, σατανιστών, της Νέας Τάξης των πραγμάτων, των καλικατζαραίων κλπ. Θα σας φύγει ο Τάκος (όπως θεόπνευστα δηλώνει ο Προφήτης).



Ήρθε ο ΚΑΙΡΟC! Kalfas feat. MacGregor - O keros gar eggees
Περιλαμβάνει:
-4 tracks
-1+ ώρα βίντεο Λιακόπουλος
-Λεξικό Λιακοπουλικών Όρων
-Φωτογραφίες
-Mp3s
Σύνολο 700ΜΒ!!!
Tracklist:
1. O keros gar eggees (3:10)
2. O keros gar eggees (anymftefte mix) (4:27)
3. O keros gar eggees (cosmosphere mix) (2:53)
4. O keros gar eggees (Liako mix) (3:10)

Το φοβερό Ιερό απολυτίκιο +Liako Superdance mix+ demo του εν λόγω υπερόπλου μπορείτε να το κατεβάσετε από το καθαγιασμένο πλέον rapidshare και να το χρησιμοποιήσετε στις γιορτές αυτών των ημερών. Είναι ευλογημένο + βλογιοκομένο από τον γέροντα της Ορθοδοξίας παππούλη, παπουλάκο, παπατρανς (ή παπαντίσκο, παπαελεκτροντιτζέι μίστερευλόγησον κλπ).

Image hosted by TinyPic.com

Καθαγιάζει τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ήχου.
Εξορκίζει τα κακά πνεύματα του χώρου των γιορτών.
Εκδιώκει καλικατζαραίους, κουλτουριαραίους, διεθνιστάς, αθέους, Ιλλουμινάτι, ανορθόδοξους, κλπ.
Συνοδεύεται με ύμνους των Χριστουγέννων, Ρώσικες παραδοσιακές Ορθόδοξες μπαλαλάικες, κάλαντα κλπ.
Για super dynamic force, μπορείτε να το πάτε στον παπά της ενορίας για μια extra full service βλογιά.
Το απόλυτο must των φετινών Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 2024.

Συνδιάζεται με Λιακούρειες γεύσεις βλογιοκομμένου Κωσταντινάτου και mobile + screen + saver

Kalfas feat MacGre...


Μία ακόμα απόδειξη ότι το Σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται.
Ο γέροντας +ευλόγησον+, ο Πούτιν, ο Θεός και ο άγνωστος τέταρτος παράγοντας σας εύχονται καλή ακρόαση.

buzz it!

:: posted by funEL, 10:00 AM

16 Comments:

Αδελφέ Δημήτριε, πάντα με το καλό, δυνατό και Λιακουραίικο λόγο, μας δίνεις δύναμη και κουράγιο στους σκοτεινοσιωνιστικούς καιρούς που περνάμε. Το ελληνορθόδοξον βίδεον ανασυντάσσεται, εξαπλούται και βλογάται καταλλήλως.
Blogger funEL, at 3:27 PM  
Δηλαδή δεν υπάρχει κάπου ολόκληρο;
Blogger J95, at 3:28 PM  
Η πηγή είναι ολίγον υπερβατική.
Επικοινωνήστε με στον ιερέα δημιουργό ή στο greatkalfas@yahoo.gr
Blogger funEL, at 3:37 PM  
Ανεβάστε το όλο στο Rapidshare.Είναι φοβερό.Τα δυνατα και ελληνικά ηχεία το παίζουν συνέχεια.
Anonymous Anonymous, at 6:44 PM  
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο σύμπακτος δίσκος μικρής διάρκειας (cd-single στη βαρβαρική) είναι αρχαιοελληνορθόδοξος. Άλλωστε όλα τα μουσικά όργανα τα έχουν ανακαλύψει ΈΛληνες. Μην κολάτε στο μπαγλαμά και το μπουζούκι.
Anonymous Anonymous, at 3:53 PM  
Ρε παιδιά, πως θα γίνει να το αποκτήσουμε όλο αυτό το διαμάντι;
Anonymous Anonymous, at 6:33 PM  
Τέρμα, μάγκες, αυτό το CD το θέλω ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ! κατέβασα το demo και το ακούω συνέχεια εδώ και μισή ώρα! Κάντε κάτι ΤΩΡΑ!
Anonymous Anonymous, at 6:38 PM  
.... Και σας παρακαλώ ένα trance remix του βαριού και ασηκώτου άσματος "Δεν είμαι απόγονος του Αυνάν, ούτε και του Αβραάμ... "
Anonymous Anonymous, at 6:45 PM  
Χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτό το blog. Και συγκινούμαι. Δεν είναι μόνο τα κείμενα. Δεν είναι μόνο οι εικόνες. Είναι ειδικότερα και αυτό το έργο τέχνης που κοσμεί την αρχική σελίδα. Και ακόμη πιο ειδικά, αυτή η μορφή που εικονίζεται πάνω δεξιά... Περιττεύει να γράψω οτιδήποτε άλλο. Καλές γιορτές.
Blogger Φοινικιστής, at 12:32 PM  
Προς όλους τους επίτιμους επισκέπτες του ιερού οχυρού. Διατίθενται ιερά χαρτοκωσταντινάτα προκοσμοκρατορικής περιόδου. Συλλεκτικά και εξαιρετικώς σπάνια.
Φρέσκα φρέσκα.
Blogger funEL, at 1:36 PM  
Αγαπητέ Φον Δημητράκη,

Ομιλώ περί του περικαλλούς άσματος το οποίο ηκούεται άμα τη ενάρξη της ιστοσελίδας: http://eniayton.blogspot.com/ aka λαλυμένον ύδωρ.
Το άσμα αυτό είναι βαρύ σεκλέτικο, μόρτικο, ξηγημένο, καραμπαμπάμ, ντιριντραντράν, τσιριμπίμ τσιριμπόμ και πολύ μάγκικο άμα λάχ' να ούμ....
Δυστυχώς δεν γνωρίζω τον καλΕΛιτέχνη που άδει το δυνατό και ελληνικό τούτο άσμα ασμάτων. Μην είναι ο DJ. Σωτήρης Πεντέλας feat. MC Demosthenes Liakopoulos; Μην είναι συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, για την οικονομική ενίσχυση του Γιώργου Νταλάρα, με φιλική συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα, με την ευγενική χορηγία του Γιώργου Νταλάρα, στην οποία τραγουδά ο Γιώργος Νταλάρας, μην είναι η Μαρινέλλα, η Έφη Θώδη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Ταμπάκης, ο Ζαγοραίος, η Μπρίντεϋ Σπήαρς ο Φράνκ Σινάτρα, μην ειν' οι λόγγοι, τα άγρια τα βουνά, μην ειν' η θάλασσα που χρυσολάμπει;

Ποιος να 'ναί; Ποιος να 'ναι; Ποτέ, ποτέ κανένα στόμα... δε το βρε και δε το ΄πε ακόμα!

Αν σας υπέπεσε προσωπικός εις την αντίληψήν σας η ταυτότης του εν λόγω εντέχνου, καλλιτέχνου, πολυτέχνου, ή κανείς άλλος συν-πότης, συνάδελφος, ανάδελφος, ωχάδελφος γνωρίζει παρακαλώ να μας ειδοποιήσει σχετικώς και αορίστως δια του παρούσιου σχολιοπίνακος.

Το άσμα το δεχόμαστε και άνευ τρανς ρεμίξ.
Anonymous Anonymous, at 1:50 PM  
Συνέλληνες είληθεν ή ώρα ώστε να γκρεμίσουμε το ταλμουδικό νομισματικό ταμείο, τη εβραιοκρατούμενη παγκόσμια τράπεζα, τον μασωνικό ΟΗΕ, το σινεζικό λόμπυ, την αμερικανόδουλη ΕΕ, και εν γένει ολόκληρο το σιωνιστικό καπιταλιστικό σύστημα. Με τα εύρωΕΛ όλοι οι Έλληνες κάτοικοι του πλανήτοι που ισοδυναμούν με όλους τους ανθρώπους που ζούν στην επιφάνεια του πλανήτη Γη και όχι μόνο θα έχουν ένα κοινό νόμισμα και έτσι θα καταργηθούν δασμοί και φόροι. Θα υπάρχει ισονομία, ισοπολιτεία και ισότητα όπως αυτή διακυρήχθηκε από τον Πλάτωνα. Οι σχέσεις των ανθρώπων θα είναι ισόνομες. Όλοι θα είναι το ίδιο πλούσιοι, θα τρώνε με μαχαιροπίρουνα σόλινγκεν που και αυτή ελληνική εταιρία είναι. Όλοι θα έχουν ΕΛληνικές μερσέντες και θα παίζουν ΕΛληνικά και δυνατά δεν περνάς κυρά Μαρία και Πλέιστασιον.
Τα δολλάρια, γεν, έβραιο και άλλα αντιπαθητικά συναλλάγματα θα γίνουν κωλόχαρτο και θα περνούν μόνο στις μιαρές χώρες της κουφάλας γης όπου με αυτά θα συναλλάσονται οι υποχθώνιοι καλικαντζαραίοι.
Οι νεφελίμ θα χρεωκοπήσουν, τα βρυλς θα κυρήξουν πτώχευση και ο Μπιλ Γκέιτζ με τον Τζωρτζ Μπους Τζι. Αρ. θα είναι πένητες στους πέντε δρόμους και θα μας ζητούν δανεικά.
Τώρα που φεύγω ταξίδι θα κόψω 5 - 10 τέτοια για να δώσω για τα εισητίρια. Θα πρέπει να φτάνουν για το Σείριο μετ' επιστροφής 15 ημέρες με ημιδιατροφή εεεεεε;;;
Καλές γιορτές!
Anonymous Anonymous, at 2:16 PM  
όποιος θέλει όλο το τραγούδι Έλληνας είμαι με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, μπορεί να το κατεβάσει από τη σελίδα http://ellhn.e-e-e.gr/sound/index.html
είναι το λινκ με το όνοαμ του ως άνω καλλιτέχνη
Blogger Sarasides, at 5:13 PM  
Αδελφέ εις την νιοστή, μετά ευχελαίου, αγιαστούρας και δονητού, σας ασπάζομαι παντοιοτρόπως και ποικιλλοτρόπως (διότι η οπισθολαγνεία είναι η εμβληματικοτέρα των αρεταίων στάσεων ενός καλού υπερορθοδόξου ΕλΕλληνος από το ΚιλΕλΕρ).

Εις το λιακοθέμα μας τώρα, ομοιάζω λίγο χάνος διότι δεν δύναμαι να κατανοήσω ανάμεσα στους πεντακόσιους ευλογημένους δεσμούς της εμπίθριας παραπομπής σας για το ποιός είναι ο ενδεδειγμένος δια αναπέμψομεν την περιέργεια μας εις μιαν ευφρόσυνον χαρμολύπη για το αθάνατο κι ανεπανάληπτο αντιπρόσωπον του ΠανΕΛάγαθου επί τη γης και της θαλάσσης.

Ευελπιστώ σε μια σύντομον απάντηση σας. Σας φιλώ σταυρωτά, οριζοντίως, καθέτως, χιαστί και διαγωνίως.
Blogger JustAnotherGoneOff, at 1:24 AM  
Δημήτριε όλα τα θαυμαστά Θαύματα που αναφέρεις διαβιβάστηκαν στον Αρχιεπίσκοπο που επιβεβαίωσε τον προφήτη ότι συγκεντρώνει όλα τα Λικαουροθαύματα και μετά τη
σύγκλιση της ιεράς Συνόδου θα ανακυρηχθεί ισαπόστολος, θα αλλάξουν τα βαγγέλια, οι εικόνες, όλη η γνωστή εκκλησιαστική ιστορία κλπ. Είσαι ένας από τους στυλοβάτες του Λιακουροοχυρού.

Μήτσουλα είσαι κρυπτομπαγλαμαδόβιος, άρα ιλλουμινάτι κουλτουριαραίος. Τι σε πειράζει η αρχαιοελληνορθόδοξη trance, hip hop, electric disco κλπ. Τι σε πείραξε το ιερόν βλογιοκομένο απολυτίκιο demo? εεεε? πρέπει να εξομολογηθείς συντόμως. Παρεπιπτόντως που εξηφανήσθει η tzertzEL? Εχουμε βάσιμες υποψίες ότι την έχεις φυλακισμένη στον οντά σου να σου χορεύει και να σου τραγουδά αμανέδες κλπ... Αν είναι έτσι... κράτα τη.

Μεσιέ Till γουέλκαμ. Ο μεσιέ kalfas κατέχει το εν λόγω CD υπερόπλο το οποίο και διαθέτει από το δικό του site. θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε κι άλλο απολυτίκιο demo.

Kόκορμαν συλλέγω τούς ιερούς ρητορικούς εμπνευσμένους μονολόγους σου, δια παράθεση ειδικής ιερής γνώσης. Είσαι σίγουρα θνητός?

Κύριε JustAnotherGoneOff , γουέλκαμ. Διαβάσαμε πολλάκις το comment, αλλά δεν αντελήφθημεν γρι. Να μας συγχωρείται αλλά βρισκόμεθα υπό πολιορκία καλικατζαραίων και με τους ψεκασμούς υποταγής συνειδήσεων, καταλαβαίνετε περί ποίου αντιληπτικού επιπέδου εβρισκόμεθα. καλά ελληνοχριστούγεννα.

Κύριε ενιαυτον περιμένουμε εναγωνίως καινουργή post.

Kύριε Αυτόχθωνα συγκινούμεθα επίσης και εμείς. Τώρα ποιά μορφή εννοείτε την άκρα δεξιά, όπως μπαίνουμε ή οπως βγαίνουμε? Η δική μας αγαπημένη μορφή είναι η
σπανιοτάτη σε φωτογραφικό υλικό άκρα δεξιά, όπως μπαίνουμε, του Σακκέτου-Πακέτου, μεγάλη η χάρη του. Το σατιόν σας το επισκεπτόμεθα συχνάκις (ευρισκόμενοι σε μυστηριακό γλωσσολογικό τόπο του οποίου την ύπαρξην αγνοούσαμε).

Κύριε Κάλφα όπως βλέπεις το ποίμνιον ζητά το ιερόν υπερόπλο cd, το οποίο κατέχεις. Όμως κάνε καθαρό το link που έρχονται οι άνθρωποι και δεν ξέρουν τι κλικ να κάνουν και που, για να το αποκτήσουν. Περιμένουμε εναγωνίως και άλλο demo.

Κύριε ανώνυμους, όπως βλέπεις κάνουμε ότι μπορούμε με τον κύριο Κάλφα
Blogger funEL, at 2:31 PM  
Αγαπητέ Αδελφέ +ευλόγησον+

Μα είναι πολύ απλόν. Όπου αναφέρομαι σε εμπίθριον, εννοώ εις την σιχαμερήν αγγλοσαξωνική διάλεκτον το mp3. Και οπού εισέρχορμαι εις το δεσμό σας δια το υπερόχως αριστούργημά σας, τα όμματά μου διαβλέπουν 500 ευλογημένους δεσμούς. Λοιπόν, ποιός απ' όλους αντιστοιχεί εις το υπέροχον αριστουργηματικό σας εμπίθριον;

ΥΓ Μπορείτε να αφηραίσετε με ασφάλειαν από το ιστολόγιον σας το ανούσιον γουόρντ βεριφικέησιον, οι δυνάμεις του Λιακολογούντος κατάφεραν συντριπτική νίκη επί των δυνάμεων του σπαμ-σκότους.
Blogger JustAnotherGoneOff, at 9:30 PM  

Add a comment