funEL βαρυ πακετο

Saturday, October 01, 2005

e-cards 6


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3 link4
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3 link4
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3 link4
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3 link4
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3 link4
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)

buzz it!

:: posted by funEL, 10:16 AM | link | 0 comments |

κομμάτια κι αποσπάσματα 5

8
Η Πόλωση Επιβεβαίωσης αναφέρεται σε ένα τύπο επιλεκτικής κρίσης όπου κάποιος έχει την τάση να παρατηρεί και να ψάχνει για εκείνα τα οποία φαίνονται να επιβεβαιώνουν τις απόψεις του, ενώ να αγνοεί, να μην ψάχνει, ή να υποτιμά την αξία εκείνων που αντιτίθενται στις αντιλήψεις του...
...Η τάση του να δίνουμε περισσότερη σημασία και βάρος σε δεδομενα που υποστηρίζουν τις απόψεις μας απ'ότι σε αντίθετα δεδομένα, είναι ιδιαίτερα επιβλαβής όταν οι απόψεις αυτές είναι κάτι περισσότερο από προλήψεις. Αν οι απόψεις μας βασίζονται πάνω σε αδιαμφισβήτητα δεδομένα και πειραματικά αποτελέσματα, η τάση του να δίνουμε περισσότερη προσοχή και βαρύνουσα σημασία σε πράγματα που επιβεβαιώνουν τις πεποιθήσεις μας, κατά κανόνα δεν μας παρασύρει. Από την άλλη, αν εθελοτυφλούμε απέναντι σε δεδομένα που πραγματικά απορριπτουν μια αγαπημένη μας άποψη, έχουμε περάσει την γραμμή που χωρίζει την λογική από την στενοκεφαλιά.
Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι γενικά οι άνθρωποι δίνουν υπέρμετρη αξία σε επιβεβαιωτικές πληροφορίες, δηλαδή σε δεδομένα που είναι θετικά προς, ή υποστηρίζουν μια θέση (Gilovich, κεφ.13). Ο Τόμας Γκίλοβιτς (Thomas Gilovich) υποθέτει ότι "πιθανότατα ο λόγος της υπερβολικής επιρροής επιβεβαιωτικών πληροφοριών, είναι το ότι είναι πιο εύκολο να τις χειριστούμε νοητικά". Είναι πιο εύκολο να δούμε το πως μια πληροφορία υποστηρίζει μια θέση μας, παρά το πως την αντικρούει.
http://www.skepdic.gr/Entries/Pi/polosiepib.htm

9
Η post hoc ergo propter hoc (μετά απ'αυτό άρα εξαιτίας αυτού) πλάνη βασίζεται πάνω στην λανθασμένη άποψη ότι επειδή κάποιο γεγονός έγινε μετά από κάποιο άλλο, το ένα οφείλεται στο άλλο. Η post hoc συλλογιστική είναι η βάση πολλών προληπτικών και λανθασμένων αντιλήψεων.
Πολλά γεγονότα ακολουθούν σειριακά πρότυπα χωρίς να είναι αιτιωδώς συσχετισμένα μεταξύ τους.Για παράδειγμα, έστω ότι έχετε ένα κρύωμα όποτε και πίνετε υγρά και το κρύωμα φεύγει μετά από δυο εβδομάδες. Έχετε πονοκέφαλο και καθόσαστε με το κεφάλι ανάποδα και ο πονοκέφαλος σας φεύγει μετά από έξι ώρες.Βάζετε ένα φάρμακο για την ακμή σε κάποιον σπίλο και ο σπίλος φεύγει μετά από τρείς εβδομάδες. Κάνετε κάποια δουλειά υπερβολικά καλά αφού ξεχάσατε να κάνετε μπάνιο, οπότε και την επόμενη φορά που πάτε να την κάνετε ξανά, δεν κάνετε μπάνιο. Γίνετε μια ηλιακή έκλειψη και χτυπάτε τύμπανα για να κάνετε τους θεούς να βάλουν τον Ήλιο πίσω στη θέση του. Ο Ήλιος επιστρέφει αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα της μεθόδου σας...

...Παρ' ολ'αυτά, η ακολουθία δυο γεγονότων εδραιώνει την πιθανότητα αιτιότητας όσο και η συσχέτιση. Συμπτώσεις συμβαίνουν. Το ότι έγινε ένα γεγονός μετά από κάποιο άλλο, δεν σημαίνει ότι το ένα έφερε το άλλο.
http://www.skepdic.gr/Entries/Pi/posthoc.htm

buzz it!

:: posted by funEL, 9:40 AM | link | 0 comments |

Monday, September 26, 2005

Εφαρμόζονται ναι ή όχι τα Βρωμόκωλα

Ο διεθνής Σιωνισμός σε συνεργασία με τον Αντίχριστο εγκατέστησε ένα διεθνές υποχθόνιο και άκρως σατανικό δίκτυο παγκοσμίως έτσι ώστε το σπίτι κάθε ανθρώπου να ελέγχεται από τον Αντίχριστο και τους υποχθόνιους κατ' ευθείαν από τη κουφάλα γη, τους καλλικατζαραίους, τον Εγκέλαδο, όλα τα μιαρά έθνη καθώς και τον Βεελζεβούλη όλη τη κόλαση μαζί με τις στρατιές των δαιμόνων, τελώνων και Φαρισαίων.
Έτσι σε κάθε σπίτι σιγά σιγά εγκαταστάθηκε ένα πανομοιότυπο μηχάνημα όπου το μάτι και η μύτη του Αντίχριστου μας παρακολουθεί ακατάπαυστα.
Επίσης δια μέσου αυτού, απορροφά τη ζωτική ενέργεια και όλη την υλική και πνευματική μας υπόσταση καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας υποχθονίως χωρίς εμείς να καταλαβαίνουμε "τι παίζεται κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια μας", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Προφήτης-Ημίθεος-Πλασιέ. Το σατανικό αυτό μηχάνημα κατασκευάστηκε στα μυστικά εργαστήρια των Ιλλουμινάτι με εξωγήινη αντιβαρυτική υπερτεχνολογία Hesta dELirium collarium, καθ' εικόνα και καθ' ομοίωση της φωλιάς του Αντίχριστου.
Συνήθως αυτό το μηχάνημα εγκαθίσταται σε μιαρό ιδιωτικό χώρο όπου ποτέ δεν υπάρχει ιερή εικόνα, κονοστάσι κλπ και όπου οι άνθρωποι είναι συνήθως μόνοι, απροστάτευτοι και εκτεθειμένοι.
Ιδού η Αποκάλυψις, ιδού το σφράγισμα του Αντίχριστου.



Ίνα εκπληρωθούν αι Ιεραί Γραφαί-Προφητείαι των γεροντοαποκαλύψεων "...και κανείς δεν θα δύναται να αφοδεύσει, ουδέ κατουρίσει μηδέ αυνανιστεί εάν δεν έχει το σφράγισμα του κτήνους...".
Τι σχέση έχουν οι Λιακόμυγες του Αντίχριστου? Μήπως οι κρεατόμυγες είναι τελικά σκατόμυγες? Σύμπτωση όλα αυτά?
Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών FunEL καλεί τους αρχαιοελληνορθοδόξους να πετάξουν πάραυτα τα σατανικά σφραγίσματα από το Μέρος.
Επιστροφή στη παλαιά τάξη των Πραγμάτων, όλοι στα χωράφια και τους αγρούς, καλύτερο λίπασμα, φραγμός στα σχέδια για μεταλλαγμένες σερβιέτες, χαρτιά υγείας και σφουγγαρόπανα.
Εξορκισμός του χώρου με ευλογημένο αγιασμό στο καζανάκι (best Niagara βαρβαριστί), από τον Ντιγκιντάγκα, Χεστεκόμη, Ξυνοχάρη, Τυλφούτσικου, Όλμιου, Παράλαλου, Παππάριου, Πρηξήνωρα, Φώσφορου, Νεβροσπάστη, Δρακοντοχέστη, Ημιόνου, Λοξία, Αλευρομάντη, Γουρουνοχάρη, Κλισματόκωλου, Λιπαρόκτυπου, Κοπρογένεθλου, Παραξιφρώνα, Θελγεσίτρυπου, Ηδύσκατου, Μαλακοπίτουρα, Σπασιδάρχη, Μπήχτη, Στρίφτη, Βγάλτη, Γδάρτη και κακού Παλουκοκάφτη ... Απόλλωνα, γέροντα -ευλόγησον-.

buzz it!

:: posted by funEL, 5:26 AM | link | 8 comments |

Αποστολή στη Sahlamaran

Ξανά το ακούραστο μυστικό τάγμα των Ιπποτών FunEL σε άκρως επικίνδυνη και ιδιαιτέρως κρίσιμη αποστολή στην έρημο Sahlamaran της Κίνας.






ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ

Εκεί στη τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα βρίσκεται, ως γνωστόν, η μυστική πρωτεύουσα του κόσμου, η αδελφότητα του Λευκού Πύργου (οι πραγματικοί ηγέτες του σύμπαντος της Γης), ο Αντίχριστος, η τρούπα του, διάφορα UFO, ιπτάμενες γαρδούμπες και διάφορα άλλα μυστηριακά αντικείμενα. Σύντομα τα δελτία ειδήσεων θα μιλήσουν για μυστηριώδεις δραστηριότητες (κατά ρητή δήλωση του Προφήτη).
Το Τάγμα μας (φορώντας πάντα το βλογιοκομένο Κωσταντινάτο-φυλακτό για τη υψηλή προστασία του Θεού και του γέροντα +ευλόγησον+), απέσπασε φοβερές πληροφορίες ντοκουμέντα.
Ο προφήτης-πλασιέ πάλι επαληθεύεται. Όλα είναι ακριβώς όπως τα έγραψε στο προφητικό βιβλίο "Τα βρωμόκωλα του Λιάκουρα". Τα στοιχεία είναι όπως πάντα αναμφισβήτητα, βουλώνοντας ακόμα μια φορά το μάτι των κουλτουριαραίων, των απίστων, των σκοτεινοσιωνιστών.
Καλούμε όλους τους ιστορικούς του κόσμου να διορθώσουν την ιστορία των τελευταίων 850.000 χρόνων. Το Αρχαιοελληνορθόδοξο Video ηλικίας τουλάχιστον 555.234 χρόνων (κατά πληροφορίες του Πάλμου και μελέτες του Σακκέτου-Πακέτου), το παρακρατεί ο γνωστός πράκτορας των Ιλλουμινάτι και γνωστός κουλτουριαραίος Μήτσουλας, διότι περιέχει αποδείξεις περί της εμπλοκής του στη φωλιά του Αντίχριστου.
Aκολουθεί συνοπτική ανάλυση αξιολόγησης των ντοκουμέντων.
Τα "Φωτορομάντζα Sahlamaran" επιμελήθηκε το ιστορικό επιτελείο ακολουθώντας τις αξίες της μεγάλης Ιστορικής σχολής Ημίθεου-Οδηγού-Λιάκουρα, τη περίφημο μυστική μέθοδο ανάλυσης των φυσικών φαινομένων δια της μεταφυσικής (παρα)λογικής μεθόδου "ο αχταρμάς, ο Λιακούρης και το λουρί της μάνας" .





Το ακόλουθο μυστικό φωτορομάντζο "Sahlamaran" περιέχει συμπυκνωμένη αρχαιοΕΛληνορθόδοξη γνώση περί τρυπών, βουλωμάτων, υποχθονίων, και άλλων Ορθοδόξων θεωριών των γεροντάδων +ευλόγησον+ και του μέγιστου καταστροφέα της Λογικής Σακκέτου Πακέτου του εχε(παρα)φρωνος.

















buzz it!

:: posted by funEL, 5:10 AM | link | 5 comments |