funEL βαρυ πακετο

Friday, October 07, 2005

Ιερά Συνόδος για το θέμα Λιάκουρα

Το μυστικό Τάγμα των ιπποτών funEL και οι αμέτρητοι πολυπληθείς οπαδοί, πιστοί και συνοδοιπόροι του Προφήτη-πλασιέ, αναμένουμε εναγωνίως τη πραγματοποίηση των μοναδικών επίσημων και άκρως σοβαρών δηλώσεων-ανακοινώσεων του Ημίθεου-Οδηγού Λιάκουρα.
Η Άμεση σύγκληση της Ιεράς Συνόδου της Ορθόδοξης Εκκλησίας περί των -εξαιρετικής σημασίας- αποκαλύψεων του κορυφαίου ερευνητή Σακκέτου-Πακέτου είναι επιτακτική (Tesla στο γάμο της Κανά? Ο Χριστός μικρανήψι του Περικλή? Ο Πιλάτος από τη Ρούμελη? Ο Καϊάφας Σιωνιστής Ιλλουμινάτι?). Τι φοβάται η Ιεραρχία? Τα Απόκρυφα των Ευαγγελίων στη φόρα. Ο Προφήτης δε μασάει. "Θα σας φύγει ο Τάκος" δήλωσε.






Επίσης ζητούμε την Ανακήρυξη σε Άγιο Θαύμα το γεγονός ότι τα πακέτα της Ιερής γνώσης, Κωσταντινάτα, Σύμβολα του Ελληνισμού, όσο και να τελειώνουν (κατά απόλυτη δήλωση του Προφήτη), δεν τελειώνουν ποτέ. Το Θαύμα της επί του όρους ομιλίας επαναλαμβάνεται? Τι θέση λαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος?



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ήταν και ΑΥΤΟΣ εκεί. Αναμφισβήτητες αποδείξεις που σπάνε τα γνωστά κόκκαλα. Δεν έμπαινε στην Ιουδαία ο Χριστός (ΈΛλην), διότι ήταν γεμάτη Εβραίους έτοιμους να τον σταυρώσουν. Αυτόπτης του Θείου Δράματος ο Προφήτης Λιάκουρας πήρε μοναδικές συνεντεύξεις από τον Άννα, Καϊάφα, Πιλάτο, Χριστό, Μαγδαληνή σε άπταιστη αρχαιοελληνική. Επίσης επωλήθησαν πακέτα γνώσης (μόνο 49 μαραβέδια) στους πιστούς και τους (εννοείται έλληνες) μαθητές του Κυρίου να ξεστραβωθούν.



Το Βίδεον των αποκλειστικών συνεντεύξεων έχει κατατεθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών από τον Προφήτη και τον ανεπανάληπτο-ανεπανόρθωτο Σακκέτο-Πακέτο.





buzz it!

:: posted by funEL, 12:42 PM | link | 4 comments |

Monday, October 03, 2005

Ο Λιάκουρας στο Matrix



Το μυστικό Τάγμα των ιπποτών funEL σε εξαιρετικά επικίνδυνη, όπως πάντα, αποστολή στο υπερπέραν, αποκαλύπτει με ατράνταχτες αποδείξεις, το φοβερό πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο matrix του Αντίχριστου, με την Δυνατή και Ελληναράδικη αντεπίθεση του βιβλιοπαντοπωλείου της Αλήθειας του Θεού και της Αρχαιοελληνορθοδοξίας. Tα τεραστίων διαστάσεων βιβλιοπαντοπωλεία του Προφήτη-πλασιέ ως γνωστό, έχουν περάσει στη 7η διάσταση του ηλεκτρονικού διαπλανητικού Ορθόδοξου Χωροβιβλιοχρόνου.



Τα νέα έτρεξαν με ταχύτητες Καραπιπερή. Οι σκοτεινές Σιωνιστικές πλευρές συνασπίστηκαν με τους Μογγολοειδείς Κρονοάτλαντες, Βρυλ, Γρυλ, σατανικούς λαχανέμπορους και κουλτουρομπακάληδες εναντίον του ιερού βιβλιοπαντοπωλείου. Οι γεροντομπρίζες -ευλόγησον- μάχονται σθεναρά με σύμμαχο τον μπάρμπα Μπεν, τον μπάρμπα Μπρίλο και τον Θεό μπάρμπα.



Οι λυσσασμένες επιθέσεις με τα υπερόπλα οπωροκηπευτικής τεχνολογίας εναντίον του φωτισμένου Οδηγού ΕΛ Λιάκουρα πέφτουν στο κενό. Ο Προφήτης αναγγέλει φοβερά πακέτα γνώσης σε τιμές θανάτου με ανεπανάληπτα δώρα. Η Γνώση και η Αλήθεια δεν μπορούν να νικηθούν. Πάντα το δίκιο θα θριαμβεύει, όπως γινόταν και θα γίνεται πάντα στον αιώνα των αιώνων, Αμήν.



Η Αντεπίθεση του Ελληνοχριστιανικού ιερού ποιμνίου, τρομοκρατεί τη Νέα Τάξη Μεταλλαγμένων Εδώδιμων και Αποικιακών, η οποία υποχωρεί ατάκτως βλέποντας τις συντεταγμένες φωτεινές δυνάμεις της Θεϊκής Δικαιοσύνης.



Το βιβλιοπαντοπωλείο στο κυβερνοχώρο μετά πολύμηνες μάχες, είναι μια πραγματικότητα (πού οφείλεται, νομίζετε όλη αυτή η καθυστέρηση).



Για μια ακόμη φορά η Αλήθεια του Θεού και της Ορθοδοξίας των ΕΛ θριάμβευσαν επί των σκοτεινών οπωροκηπευτικών δυνάμεων. Το φωτεινό μονοπάτι προς την Γνώση και τη Σοφία είναι ανοιχτό και είναι μονόδρομος (ΠΡΟΣΟΧΗ Άπιστοι θα πιστέψετε θέλετε δε θέλετε, αυτό το βιβλιο-link ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ).


Όλες οι αποδείξεις από τις χαρακτηριστικές σκηνές της καταστροφικής λαχανομάχης στο σατανικό matrix βρίσκονται στο μοναδικό και ανεπανάληπτο Ιερόν Βίδεον το οποίο (αφού υπομονετικά κατεβάσετε 2.3mb, και από εδώ), μπορείτε να το βάλετε στο κονοστάσι σας δίπλα στον Άγιο Αντρέα τον Κοσμοκράτορα και τον Άγιο Λιακούριο τον ΕΛλεϊνό, να σας φυλάει από το κακό μάτι, φρύδι, κλπ.
Ένα Βίδεον που κάθε ΕΛηνορθόδοξη οικογένεια πρέπει να έχει. Kαι αν το έχετε, ξαναπάρτε το για δώρο στο γείτονα, στο φίλο, στον άστεγο, στη χήρα και το ορφανό.


buzz it!

:: posted by funEL, 9:41 AM | link | 12 comments |

Bιβλιοπαντοπωλεία "Το Τσουνάμι"

buzz it!

:: posted by funEL, 9:32 AM | link | 0 comments |