funEL βαρυ πακετο

Friday, October 28, 2005

Σαβουρώστε

Μετά τη δραματική έκκληση του Προφήτη-Πλασιέ οδηγού μας, στο Χριστεπώνυμο ελληναράδικο πλήρωμα για γνώση και συμμόρφωση, τα Δυνατά και Ελληνικά βιβλία της Αλήθειας, πρέπει να ξεσαβουρωθούν όσο-όσο. Ο γέροντας - Λέροντας που ευλόγησε την τελευταία εκπομπή απέδειξε τη φοβερή ιερά δύναμή του. Η τελευταία εκπομπή κρατάει τουλάχιστον 20 μέρες, όπως ακριβώς και τα τελευταία βιβλία που δεν τελειώνουν ποτέ. Το αναμφισβήτητο αυτό θαύμα της Ορθοδοξίας ισάξιο με αυτό της αφής του Αγίου Φωτός, των προφητειών του Τραχανίου, της Αγίας Αθανασίας του Αιγάλαιω, μας δείχνει το δρόμο. Δροσίζει σαν τον γέροντα +ευλόγησον+, σαν το θαυματοποιό νερό του Καματερού.
Το Τάγμα μας απεφάσισε να συνδράμει στην κοινή προσπάθεια. Ετσι παραθέτει ένα μικρό μέρος της Ιεράς Καρασαβούρας μαζί με το μυστικό Αποκαλυπτικό μήνυμα του κάθε βιβλίου.

Η Ναυαρχίδα, Τάκοι - Τσιμεντοκαδρόνια - μπαζογκονάρια, Αλήθειας και Γνώσης οι "Κοντινοί Κεφτέδες" Νάμπερ ουάν και του (βαρβαροελληνιστί).



Η εκπληκτική σειρά του ανεπανάληπτου, ανεπανόρθωτου Σακκέτου-Πακέτου, που σπάει ως γνωστό από κόκκαλα έως περουβιανές καρύδες.
Αποκαλύπτεται τo μυστικό νόημα της Παγκοσμιοποίησης, ποιός άλλος ήταν Έλληνας εκτός από τον Χριστό και ο υπερβατικός μυστικός κήπος του ιστορικού-ερευνητή, όπου χάθηκαν (όπως ήταν φυσικό) τα ιερά χειρόγραφα.




Λοιπά ιστορικά βιβλία. Η φοβερή πραγματεία της Ατλαντίδας και η φωτογραφία της Παλλακίδας, τα "Βρωμόκωλα" και η καταπληκτική μυρωδιά τους, καθώς και "τα τελώνια και τα Φαρισαία".




Ιδιαίτερα παραθέτουμε το προφητικό όραμα ευσεβούς Αδελφού μας περί εβραιοτουρκικής φιλίας, σε Αλβανοκυπριακό έδαφος.



ΠΡΟΣΟΧΗ
ΣΤΑ 13 ΒΙΒΛΙΑ - 2,6 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
ΣΤΑ 1.300 ΒΙΒΛΙΑ - 260 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
ΣΤΑ 1.300.000.000.000 ΒΙΒΛΙΑ - 260.000.000.000 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Βιαστείτε γιατί είναι τα τελευταία και ίσως να μη φτάσουν για όλους τους Χριστιανορθόδοξους. Προλάβετε.

EXTRA
Σειρά βιβλίων γνωστού συναγωνιστή εμπνευσμένα από την αυθεντική Λιακούρεια Υπεργνώση.

buzz it!

:: posted by funEL, 1:18 AM | link | 6 comments |