funEL βαρυ πακετο

Wednesday, November 09, 2005

Το κατά Λιάκουρα ΕυαγγEΛιον (αποσπάσματα)

Το Τάγμα των Ιπποτών funEL μετά τη πρωτοφανή θύελλα Ιερής Αρχαιοελληνορθόδοξης Γνώσης και Αλήθειας του καταπληκτικού Πακέτου-Σακκέτου ("Λαλημένο Υδωρ", "Εμπρός βήμα ταχύ" και το τολμηρό με σεξουαλικά υπονοούμενα "το Ποθούμενον"), υπέστη φοβερές απωλείας. Λόγω των μη επαρκών μέτρων προφύλαξης και υπερβολική έκθεση στην Θεογνωστική Αλήθεια των Πακέτων του απόλυτου ερευνητή Σακκέτου-Πακέτου, οι περισσότεροι Ιππότες βρίσκονται σε νοσοκομεία, κλινικές, ξωκλήσια, σανατόρια, οινομαγειρία και τυροπιτάδικα.
Λάλσαν κανονικώς.
Η Θεοεπιστημονική Γνώση και Αλήθεια του Πακέτου διατάραξε σημαντικά το βαρυτικό πεδίο του Σύμπαντος με αποτέλεσμα τη δημιουργία Αντιχριστιανικής Ομοιοστατικής Αυτεπαγωγής μικρόν μέρος της οποίας είναι τα Νεοταξίτικα επεισόδια στο Παρίσι και άλλες πόλεις της Ευρώπης. Εκφράζονται φόβοι για απότομη μετάλλαξη του Ελληνικού γονιδιώματος σε ανώτερα επίπεδα με αποτέλεσμα την αλλαγή των υπαρχόντων φυσικών Νόμων (απόδειξη είναι η εμφάνιση του αρχαίου Χριστιανικού Ναού στη Παλαιστίνη όπως επίσης και οι εξελίξεις με τη Μπεζεντάκου).
Η υπόθεση παρακολουθείται στενά από την Θεοεπιστημονική ομάδα του Τάγματος.

Παραθέτουμε ειδικά κεφάλαια Ιερής Γνώσης και Αλήθειας από το κατά Λιάκουρα ΕυαγγΕΛιο. Προσοχή στους αμύητους. Το Πακέτο είναι βαρύ.

chapter 4

chapter 5

chapter 6

chapter 7

chapter 8


Επίσης υπάρχουν εξελίξεις στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο βαρέων και Ανιάτων όπου ως γνωστόν, νέος και άπειρος Ιατρός έδωσε εξιτήριο στον Σακκέτο-Πακέτο.






Οι Ιππότες του Τάγματος εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα υγείας.
Ως εκ τούτου η ανάλυση του Πακέτου-Σακκέτου αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.


buzz it!

:: posted by funEL, 1:04 PM | link | 6 comments |

Sunday, November 06, 2005

LIAKO NEWS Ταραχές στο Παρίσι

Oι ταραχές στο Παρίσι είναι η πρόβα Τζενεράλε της Νέας Τάξης των Πραγμάτων από πράχτορες που εξωθούν τις ταραχές, για την Πτώση όλων των κυβερνήσεων ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ όπως προφητεύουν αναμφισβήτητα οι αρχαίοι Έλληνες Ορθόδοξοι Προφήτες (οι οποίοι αναφέρονται επακριβώς για την Νέα Τάξη, τον Αντίχριστο, την κουφάλα γη και τους καλικατζαραίους, καθώς και για την ένδοξη 6η Ελληνορθόδοξη Αυτοκρατορία).
Με μάτια Δυνατά και ΕΛληνικά βλέπουμε την αποκάλυψη-ντοκουμέντο του Ισαπόστολου-Προφήτη-Πλασιέ ΛΙΑΚΟΥΡΑ. Tι καπνό φουμάρει η Νέα Τάξη?




ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΔΩ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΝΕΥΣΤΙ
Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων έστειλε επίτηδες εκατομύρια εξαθλιωμένους Αφρικάνους και Aσιάτες στην Ευρώπη με αποτέλεσμα η Ευρώπη να μη μπορεί να τους θρέψει και έτσι να ρίξει ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ τις κυβερνήσεις Παγκοσμίως ώστε να εγκαταστήσει την Παγκόσμια Κυβέρνηση του Αντίχριστου (αφού πρώτα οικοδομήσει τον 666Ναό του Σολωμόντα, ήδη αερομεταφέρονται κολώνες του Ναού και φτιάξει τεράστια στρατόπεδα συγκέντρωσης), του Αμερικανοϊσραϊλινού λόμπυ και της Λευκής Αδελφότητας που διοικεί τον κόσμο από την τεραστίων διαστάσεων Πυραμίδα στη sahlamaran της Κίνας όπου σφράγησε τις τρούπες ο Μεγαλέξανδρος και έκλεισε τους Υποχθόνιους Καλικατζαραίους (όπως επιβεβαιώνει με τα Θεόπνευστα ιερά κείμενα ο Άγιος της Ορθοδοξίας Παππούλης Καραπαπαρίσιος, γνωστός και ως Γεροξούρας ή Πορνόπαπος κλπ) μετά από τη μάχη Ατλάντων και ΕΛ όπου οι ΕΛ καταπόντησαν την Ατλαντίδα με όπλα Τεσλα και Κοσμοσφαίρες (που αναφέρονται σε αρχαία ελληνικά κείμενα της Oρθοδοξίας στην Ινδική Ραμαγιάνα) που έβγαζαν μελωδικούς Τεριρέμ ήχους όπως αναφέρει ο Αγαθάγγελος και τα σχέδια τα έχουν οι γεροντάδες στο Άγιο Όρος που τα πήρε ο Ορθόδοξος Πούτιν και έφτιαξε τους Κοσμοκεφτέδες του και κάνει διαστημικές μάχες εναντίον των Εβραιοκαπιταλιστών του Αντίχριστου και που θα πάρει μαζί με τους Κινέζους την Αγιασοφιά και θα τη δώσει πεσκέσι στους Έλληνες που το 2024 θα γίνουν 450.000.000 και θα εγκαταστήσουν την 6η Ελληνορθόδοξη Κοσμοκρατορία και θα κυβερνήσουν τον κόσμο -φυσικά-.
ΑΝΑΣΑ

Tα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το Παρίσι που ακολουθούν, αναλύονται με τη γνωστή Δυνατή και Ελληναράδικη Λιακούρειο Θεοεπιστημονική Μέθοδο για να δούμε την αλήθεια που μας κρύβουν οι Κακοί. (Όποιος δώσει διαφορετική εξήγηση είναι το λιγότερο κουλτουριαραίος, σκοτεινοσιωνιστής, αντίχριστος κλπ.)












Ακολουθεί φωτογραφία αποκάλυψη του τεραστίων διαστάσεων αεροπλάνο που μεταφέρει μονοκόματες κολώνες του ναού του Σολωμόντος που θα αναγερθεί από τον Αντίχριστο (όπως προφήτευσε κάποιος άλλος Άγιος της Ορθοδοξίας γέροντας σουπερπαπάρας Καραμπούρδας +ευλόγησον+)



Μια ακόμα συνωμοσία απεκαλύφθει χάρις τις ακάματες προσπάθειες - γνώσεις - στοιχεία και αποδείξεις από τον Ηγέτη των Πιστών ΕΛ Λιακούρ.

Το Μυστικό Τάγμα των Ιπποτών πληροφορήθηκε το καινούργιο Πακέτο-Σακκέτο Γνώσης και Αλήθειας. Αλλά λόγω της Λάμψης και της Θεοπροφητικής Παγνωσίας υπήρξαν απώλειες, μεταφορές σε νοσοκομεία- κλινικές.
Όταν συνέλθουμε (αν συνέλθουμε) θα επιστρέψουμε με αναλύσεις.
Προς το παρόν αναζητούμε επειγόντως ειδικά ψυχοφάρμακα Σακκέτου-Πακέτου βαρέων βαρών και κρύες κομπρέσες.
Όσοι διαθέτουν ΙΧΩΡ σε ενέσιμη μορφή παρακαλούμε όπως αποστέλουν τις ποσότητες μέσω ANTISIONISTIC MYMONITORBANNER.




buzz it!

:: posted by funEL, 4:21 PM | link | 3 comments |