funEL βαρυ πακετο

Saturday, November 19, 2005

e-cards 7


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)


Αnimated e-cards για Λιακόφιλους link1 link2 link3
(αν δεν δουλεύει κάποιο link δοκιμάστε το επόμενο)

Προσοχή σε όσους κάνουν download το ιερόν βίδεον "Αρχαιοελληνικές Ρώσικες Κοσμοσφαίρες, Αγιασοφιά, Ντουβαροβιβλίο, Τεριρέμ και ο Άγιος Αγαθάγγελος" (νέα βελτιωμένη έκδοση wmv). Το υλικό είναι original και περιέχει ισχυρή, καθαρή και ανόθευτη Θεοεπιστημονική γνώση. Πιθανότατος κίνδυνος overdose.

buzz it!

:: posted by funEL, 3:28 PM | link | 1 comments |

Thursday, November 17, 2005

H 6η Κοσμοκρατορία και άλλες παρακρούσεις

Πολλοί Άθεοι επιστήμονες που προφανώς είναι πράκτορες του Σιωνισμού ισχυρίζονται ότι OΛΑ τα στοιχεία του μοναδικού ιστορικού ερευνητή Σακκέτου-Πακέτου είναι παραποιήσεις, μεταχρονολογήσεις, φαντασιοπληξίες, πλαστογραφίες, εσκεμμένες διαστρεβλώσεις και αφελείς απάτες.
Όμως η Περίφημος θεοεπιστημονική Λιακούρειος μέθοδος "Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, ο Αχταρμάς και το Λουρί της μάνας" δεν χωράει αμφιβολίες.
Όλα όσα αναγράφονται στα Θεόπνευστα προφητικά βιβλία είναι αληθή διότι ΔΕΝ αντιστοιχούν στην πραγματικότητα.
Διότι ακολουθούν το Θεϊκό Σχέδιο που είναι γνωστό μόνο στον Προφήτη-Πλασιέ, στο Σακκέτο-Πακέτο και τους γεροντάδες +ευλόγησον+.
Η συνεχής επικοινωνία Θεού-Παπούληδων-γεροντάδων με υπερσύγχρονη αντιβαρυτική ads-ΕΛ τεχνολογία, πιστοποιεί και αποδεικνύει ακόμα μιά φορά την Αλήθεια των στοιχείων - ντοκουμέντων των Ιερών ντουβαροσαβουροβιβλίων.



Ο Προφήτης-Πλασιέ μετά από τη κατανάλωση απαγορευμένων ουσιών (ευρέως διαδεδομένων στους Αγίους Γεροντάδες +ευλόγησον+, Σακκέτο-Πακέτο κλπ), βρίσκεται μπροστά σε οράματα της επικράτησης της Αρχαιοελληνορθοδοξίας όπως προφητεύουν οι παπούληδες με τα θαύματα του Τραχανείου και οι αρχαίες ορθόδοξες Συβίλλες.
Το φοβερό ιερόν βίδεον ερχόμενον από το υπερπέραν περιγράφει με τη φωνή του Προφήτου τα τεριρέμ του Αγίου Αγαθαγγέλου, τις ψάλλουσες ρώσικες αρχαίες κοσμοσφαίρες που θα πάρουν την Αγιασοφιά μαζί με το Ιερόν ντουβαροβιβλίο εν μέσω αστραπών, βροντών και πάσης μαλακίας (με την αρχαιοΕΛληνορθόδοξη έννοια της λέξης εννοείται).



Προσοχή σε όσους κάνουν download το ιερόν βίδεον (νέα βελτιωμένη έκδοση).
Το υλικό είναι original και περιέχει ισχυρή, καθαρή και ανόθευτη Θεοεπιστημονική γνώση. Πιθανότατος κίνδυνος overdose.



buzz it!

:: posted by funEL, 8:41 PM | link | 5 comments |

Sunday, November 13, 2005

Αποκαλύψεις, Θαύματα και Οράματα

To μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL, έπειτα από την απόφαση του υψηλού Συμβουλίου, έχει την Ιεράν υποχρέωση να κάνει γνωστό το πιο πρόσφατο Θαύμα που έγινε στη κλινική όπου νοσηλεύοντο πολλοί εκ των Ιπποτών μας (μετά από τη γνωστή απερίσκεπτη έκθεσή τους στην Υπερλιακούρειο Θεογνωσία των Νέων Πακέτων-Σακκέτων χωρίς προφυλάξεις).
Μέγιστοι επιστήμονες Ιατροί ήτο κατηγορηματικοί ότι οι Ιππότες ήτο πλέον εγκεφαλικά νεκροί και μόνο ένα Θαύμα θα τους έσωζε. Όμως ο Προφήτης-Οδηγός μας, καθησύχασε τους Πιστούς, λέγοντας ότι τα Θαύματα είναι καθημερινή υπόθεση γι' Αυτόν και τον Γέροντα +ευλόγησον+ (έπειτα από την τρανή προσωπική εμπειρία, που ως άλλος Σαούλ, είχε ο ίδιος). Πράγματι μετά το καθιερωμένο sms (με encryption λόγω των υποκλοπών από τους Κακούς) του γέροντος +ευλόγησον+ προς τον Θεό, μέσα σε πέντε μέρες (μπορεί και σε δευτερόλεπτα) το Θαύμα πραγματοποιήθηκε.
Παραδόξως, ενώ το εγκεφαλογράφημα έδειχνε ευθεία γραμμή, οι Πιστοί του Τάγματος άρχισαν να βλέπουν Αληθή Θεόπνευστα Προφητικά Αποκαλυπτικά Οράματα ισάξια ενός Ιωάννου, μιας Σιββύλας, ενός Τραχανείου, ενός (έλληνος) Νοστράδαμου, ακόμα και ενός Σακκέτου-Πακέτου.

Παραθέτουμε τις εικόνες των οραμάτων από το Υπερπέραν υπό μορφή wallpaper, με λίγες σιβυλικές προφητικές λέξεις Σαμσάρα-Μαντάλα της Ελληνικής Ινδίας.
Προσοχή τα πλάνα είναι αμοντάριστα. Περιέχουν sex και βία. Τα παιδιά να απομακρυνθούν.


Ιπτάμενος ναός Parthenon-666xcr εξ ουρανού τρέχοντος με ταχύτητα Καραπιπερή και έχοντος αρχαιοελληνική αντιβαρυτική τεχνολογία, έψελνε ιερά απολυτίκια, τρισάγια και τεριρέμ Αγαθαγγέλου (ο Ιππότης DracumΕΛ που παρέδωσε το όραμα, περιέπεσε σε πλήρη νιρβάνα μέχρι της σήμερον).



Σκοτεινές οπτασίες (ο γιατρός ξέχασε να διακόψει τη ροή της μορφίνης), όπου ο Προφήτης-Πλασιέ μεταμορφώνεται σε αρχιδάγγελο Μαλαχιείλ (πεταρίζοντα γύρω από το Πανταχού Μάτι του Τριαδικού Θεού), υπερμεγέθη αράχνη (μετά ελληνοπούλας χριστιανής κορασίδος και τη ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ) και ιπτάμενη ορθόδοξη πράσινη χλαπάτσα (διότι ο καιρός είναι κοντά).



Πανάρχαιο ΧριστιανΟρθόδοξον Δικαστήριο καταδικάζει τις συνομώτριες Μαγδαλινή και Κασσιανή για τις διαγαλαξιακές συνομωσίες με Κρόνιους, Άτλαντες, υποχθόνιους πράκτορες της Νέας Τάξης και αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ. Ο μεγαλόψυχος ορθόδοξος Δικαστής και ο Σύμβουλος Σάκκετ-Πάκετ δίνουν χάρη για προφανείς λόγους. Επίσης ο Προφήτης και η Κόκκινη Μηλιά στη κουφάλα γη.



Υπεργαλαξιακός Προφήτης και Έλλην Ορθόδοξος Χριστός εκ Σειρίου ορμώμενος. Ο Πρώτος Έλλην αυτόχθων Αμερικάνος πριν την Πτώση των επίσης Ελλήνων ΕΛοχείμ πριν 29.977.349.126,4 χρόνια. Η αρπαγή της Περσεφόνης από τα χέρια των Υποχθόνιων Διαβολαραίων-Καλλικαντζαραίων, από τον ΑρχιΕΛ σωτήρα της εποχής.



Το Δίπτυχο Χριστιανισμός-Ελληνισμός, περιέχον πολυσήμαντα μυστηριώδη νοήματα, ο Σακκέτος-Πακέτος, ο κένταυρος Νέστος, ο Χριστός, καραγκομενάρες, η Αγιασοφιά, ιπτάμενες μεταφυσικές κατσαρίθρες, λελούδια, καπνοί και φωτιές.



Η επιβολή της 6ης Κοσμοκρατορίας των Ελληνορθόδοξων όπου θα διοικήσουν οι φυσικοί ηγέτες με τη σιδηρά ράβδο της θεϊκής Δικαιοσύνης, μια γκόμενα, ο Προφήτης-Οδηγός και το υπερφυσικό μεταλλαγμένο πεκινουά του.



Τριαδικό Όραμα των Ιερών Βιβλίων που προκαλεί σεισμό και σύγκληση Ιεράς Συνόδου.
"Λαλημένο Ύδωρ", όπου super model αρχαίες Σίβυλλες με διάφορα ενισχυτικά φυτά (πρόδρομοι των ιδιαίτερων ψυχοφαρμάκων του Σακκέτου-Πακέτου), λαλημένες κανονικά, προβλέπουν όλη την Ορθόδοξη Ιστορία και ακόμα πάρα πέρα.
"Εμπρός βήμα ταχύ" (να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή), οι δροσερές προφητείες του γέροντος-παπούλη παπασούζα-τρεχάλα +ευλόγησον+, προφητεύοντος της Παναγιάς τα μάτια.
"Το Ποθούμενον", ρομαντική ερωτική προφητική σαπουνόπερα ενός Αγίου, ενός γέροντος, του Πούτιν, μιας Σιββύλας, ενός καντηλανάφτη, κάποιων περαστικών Ρωσοκινέζων, δυό-τριών Ιλλουμινάτι, ενός καλικατζαραίου και μιας κοσμοσφαίρας, που λαμβάνει χώρα σε μία γνωστή εκκλησία, όπου γίνεται της Κασσιανής το κιγκλίδωμα (τη παραγωγή του dvd, ανέλαβε γνωστό αντρικό περιοδικό).

Όλα τα προφητικά αυτά οράματα είναι προφανώς αληθή διότι είναι εκ Θεού και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ την Αλήθεια των Λόγων του Προφήτη-Πλασιέ, για τα προσωπικά του Θαύματα, τις Αρχαιοελληνορθόδοξες Προφητείες περί Εξωγήινου Έλληνος Χριστού, τη κουφαλότητα της γης, το σιδερένιο ήλιο, την Ελληνορθόδοξη Σελήνη κλπ.
Το ΣΧΕΔΙΟ του Θεού αυτοαποδεικνύεται για μια ακόμα φορά, δια της Θεοεπιστημονικής Λιακούρειας Μεθόδου Σάκετ-Πάκετ "Ο Αχταρμάς, η Ρώσικη Σαλάτα, ο Φάντης και το λουρί της μάνας".

Και ένα μήνυμα γι' αυτούς που αμφιβάλουν.
Καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει, αλλά φυσικά θα τα πούμε όταν θάρθει η Δευτέρα Παρουσία, άθεοι αντίχριστοι.

buzz it!

:: posted by funEL, 10:32 PM | link | 11 comments |