funEL βαρυ πακετο

Thursday, December 01, 2005

Ο Θαυμαστός Λιακούρειος Κόσμος (Α)

Έπειτα από τη διαπίστωση ότι αρκετοί δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τον καινούργιο Δυνατό και Ελληνικό παγκόσμιο Κόσμο, το Τάγμα των Ιπποτών funEL, παραθέτει σε συνέχειες την Λιακούρειο Αλήθεια με Στοιχεία και Ντοκουμέντα πάντα.
Μέρος ΑΜέρος ΒΜέρος Γ - Mέρος Δ

A Μέρος

Το ιστορικό τμήμα του Τάγματός μας ολοκληρώνοντας τη μελέτη για τα νέα κοσμοϊστορικά γεγονότα που έλαβον χώρα στο Βορειοδυτικό Σύμπαν διαμέτρου τουλάχιστον 868.204.851,97 Λιακουροπαρσέκ και παίρνοντας υπ' όψιν όλες τις Θεοεπιστημονικές αποκαλύψεις σεισμός (πακετοντουβαροβόμβα στα θεμέλια του ιστορικού κατεστημένου), κατέγραψε στοιχεία της νέας Πραγματικότητας. Με μάτια Δυνατά και ΕΛληνικά και πάντα σύμφωνα με την Λιακούρειο μέθοδο "η Ρώσικη σαλάτα, ο Προκρούστης, το ρετσινόλαδο, μονά ζυγά δικά μας και 5 τούβλα όρθια" γνωστή και ως "ο Αχταρμάς" και έπειτα από προσευχή, νηστεία και μπόλικα ιερά ψυχοφάρμακα Σακκέτου-Πακέτου, είμαστε σε θέση να απλώσουμε το μεγαλείο της Γνώσης και της Αλήθειας του Προφήτη-Οδηγού-Λιάκουρος.
Η προσπάθεια φυσικά δεν μπορεί να συμπεριλάβει όλο το εύρος και το βάθος του Πνεύματος των γεροντάδων, του Σακκέτου-Πακέτου και φυσικά του Προφήτου.
Πρόκειται περί μιας προσέγγισης, μιας μικρής γήινης ματιάς εμπρός την άββυσο της Λιακούρειας Θεογνωστικής Αλήθειας.



1. Το ανθρώπινο γένος κατάγεται από την ένωση των εκπεσόντων αγγέλων ΕΛοχείμ και λοιπών, με τις γυναίκες των αυτοχθόνων (υποθέτουμε ζώων, σαλαμάνδρων, δεινοσαύρων κλπ), όπου δημιουργήθηκε το περιούσιον γένος των ΕΛλήνων. Οι ΕΛ καταλαμβάνουν όλη σχεδόν τη γη εκτός των Ατλάντων που μετά από ένα διαστημικό πόλεμο χτυπιέται η Ελλάδα (γιαυτό και γίνεται σαν σκόρπια παρέλαση γεμάτη νησιά). Όμως οι ΕΛ χτυπάν την Ατλαντίδα και τη βυθίζουν με υπερτεχνολογία ΤΕΣΛΑ και κοσμοσφαίρες. ΕΛ ήταν όλοι οι γνωστοί ΈΛληνες θεοί οι οποίοι εμφανίζονται και σε άλλες εποχές με χρονικές αποστάσεις χιλιάδων χρόνων. Φυσικά ο Τριαδικός Θεός είναι πάντα παρών και τα πάντα πληρών.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Tο Βιβλίο του Ενώχ, τα Απόκρυφα των Ευαγγελίων, μεταφράσεις - προσαρμογές (όλα τα σφάζω) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων αρχαίων κειμένων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ, Λιάκουρος.



2. Οι ΈΛληνες κατέλαβαν όλη σχεδόν τη γη (αφού προφανώς ήταν και οι μοναδικοί άνθρωποι στον πλανήτη) και αποδείξεις βρίσκονται σε ΟΛΑ τα μνημεία ΟΛΟΥ του κόσμου. Στο Περού εξεστράτευσε ο Ηρακλής και βρήκε γηγενής Έλληνες. Ο αρχαίος πολιτισμός της Αιγύπτου ήταν γέννημα του Ελληνικού ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥ πολιτισμού. Στην Κίνα και την Ιαπωνία κατοικούσαν ΈΛληνες πριν τους κινέζους και τους ιαπωνέζους. Οι Σελήνη ήταν Ελληνική αποικία όπου υπήρχαν πόλεις και μέλαθρα (φυσικά όπως καταλαβαίνουμε η σελήνη είχε ατμόσφαιρα και τα ταξίδια ήταν σαν να λέμε δωμάτιο-κουζίνα). Εξάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι όχι απλά ο ελληνικός πολιτισμός είναι ο αρχαιότερος όλων αλλά ο ΜΟΝΟΣ υπαρκτός.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Μεταφράσεις - προσαρμογές (ο Φάντης και το Ρετσινόλαδο) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων αρχαίων και χριστιανικών κειμένων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ, Λιάκουρος.



3. Ο Μεγαλέξανδρος εκτός του ότι ήταν Χριστιανός μονοθεϊστής εκστράτευσε στην Ασία και Ιαπωνία όχι μόνο να διαδώσει τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό, όπως τον προέτρεψε ο ίδιος ο Τριαδικός Θεός Γιαχβέ, αλλά για να σφραγήσει τις πύλες που οδηγούσαν στο Κάτω Κόσμο του Αδη, των Υποχθονίων, των διαβολαραίων, των καλικατζαραίων, του γίγαντα Εγκέλαδου κλπ. Έτσι σφράγησε τις πύλες με εκατοντάδες πυραμίδες τεραστίων διαστάσεων σε όλη την Ασία και την έρημο Τακλαμαράν και έτσι μας έσωσε από αυτά τα μιαρά έθνη που τρώγαν ζωντανές σάρκες και που κάποιοι από αυτούς ζουν ανάμεσά μας.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Προφητικά βιβλία των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+, μεταφράσεις - προσαρμογές (ο Προκρούστης) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων αρχαίων κειμένων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:11 PM | link | 12 comments |

Sunday, November 27, 2005

Geronto-Love story

Η μυστική πλατωνική, υπερβατική, θεογνωστική σχέση μεταξύ του Προφήτου Λιάκουρος και του πανμέγιστου Σακκέτου-Πακέτου είναι φάρος-οδηγός στους μεμυημένους.
Το αλάνθαστο ελληνορθόδοξο αισθητήριο των επισκεπτών Λιακουροπιστών, έδειξε στη σφυγμομέτρηση ότι το "Αλαλον Υδωρ" είναι geronto-lovestory. Η Αλήθεια δεν κρύβεται. Κι αν δεν μιλάν οι άνθρωποι μιλάν οι κοτρώνες, τα ντουβαροβιβλία, τα καζανάκια, οι μεταφυσικές κατσαρίθρες.
Το δίδυμο της αποκαλυπτικής Γνώσης και Αλήθειας είναι άρρηκτο και συνδεδεμένο σαν μια γροθιά (που σπάει τα γνωστά κόκκαλα των κουλτουριαραίων), σαν τον Φίλλιπα-Ναθαναήλ, σαν τον Χριστιανισμό-Ελληνισμό, σαν τον τέντζερην και το καπάκιον, σαν το (βρωμό)κωλον και το βρακίον.
Η Πλατωνικού χαρακτήρος (για να μη παρεξηγηθώμεν) σχέση μεταξύ των δύο Υψίστου βάθους Θεοφωστήρων ανδρών, προβλέπεται στο Σχέδιον του Θεού και έχει προφητευτεί από τις Αρχαίες Χριστιανορθόδοξες Σίβυλλες με το Ni και με το Sigma, όταν πλέναν τα λερωμένα τ' άπλυτα των γνωστών Βρωμοκώλων.
Εκεί στη πηγή όταν είδαν το αποτέλεσμα των Σιωνιστικών Βρωμόκωλων της Λευκής αδελφότητας επί των φανελοσωβράκων, ανεφώνησαν "Χ-έσεται ήμαρ" και έμειναν ΑΛΑΛΕΣ. Εξ ου και το "Αλαλον Υδωρ".
Βλέπετε ότι όταν τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα, συνδιάζονται Θεοεπιστημονικά με τη Λιακούρεια μέθοδο, η Αλήθεια και η Γνώση πάντα αποκαλύπτεται σε όλη την ευρύτητά της.

Αυτή η σχέση ευλογημένη από τον ίδιο τον (μυστικής ταυτότητος) γέροντα +ευλόγησον+ και τον βοηθό του το Θεό, ολοκληρώνεται μεταφυσικά κάθε μέρα, εκπέμπει φοβερή Λιακουροενέργεια, διεγείρει συνειδήσεις, αφυπνίζει το σουρεαλιστικόν ΕΛληνορθόδοξο γονίδιον, αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα, καταστρέφει σιγά σιγά την άθεη επίδραση της κριτικής ανάλυσης και αντιχριστιανικής επιστημονικής σκέψης. Ένας λαμπερός Θεοκρατικός Λιακουρομεσαίωνας θα επικρατήσει σιγά σιγά.
Εμπρός προς τα πίσω να επικρατήσει η Παλιά Τάξη των πραγμάτων.

Η καινούργια εορταστική σειρά των wallpaper, εδόθει στο Τάγμα μας από τον ίδιο τον Αρχάγγελο Μιχαήλ ο οποίος και τράβηξε προσωπικά τα ακόλουθα εσταντανέ με τη Ρομφαία του. Guest stars: Όσιος Πούτιν, διδάσκαλος Πάλμος, Σφίχτης-Μπήχτης Απόλλωνας.
Διότι αν υπάρχει Αγάπη, όλοι χωράν.
Φυσικά πέρασαν από την απαραίτητον Ιεράν λογοκρισία (μη μας βρει κανένα σκοτεινοσιωνιστικό κακό).
Είναι και αυτά βλογημένα-βλογιοκομένα από τον γέροντα παπούλη αφροδίσιο (ή κουνελοπνίχτη, αχλαδοκούνα κλπ) +ευλόγησον+.
Ενισχύουν την Αρχαιοχριστιανορθόδοξη πλατωνική-σωκρατική Αγάπη.
Ιδανικά για κομπιουτέρια Ιερέων, παπούληδων, τροφίμων ψυχιατρείων, πρακτόρων της KGB, ελληνορθόδοξων κινέζων και άλλων ανοιχτομάτηδων.





buzz it!

:: posted by funEL, 1:47 PM | link | 12 comments |

Εφαρμόζονται ναι ή όχι τα Βρωμόκωλα

Το παρόν post είναι επανέκδοση του παλαιοτέρου διότι η Σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπυ, ο 666 Bill Gates, οι Κουλτουριαραίοι, οι Πράκτορες της Νέας Τάξης των Πραγμάτων, οι Υποχθόνιοι Καλικατζαραίοι, οι Νεοεποχίτες, ο Μεϊτρέγγιας (Αντίχριστος), οι Ιλλουμινάτι, η Λευκή Αδελφότητα, η Σατανιστική ΝΑΣΑ, Άπιστοι επιστήμονες, Άτλαντες-Κρόνιοι, Ανθέλληνες γίγαντες, και λοιπές δυνάμεις των Κακών σαμποτάρισαν το Ιερόν Σάτιόν μας (όπως και τις τηλεπωλήσεις του Προφήτου).
Όμως εμείς έχουμε τους γεροντάδες της Ορθοδοξίας με το μέρος μας, τον Θεό, τον Πούτιν, τον Σακκέτο-Πακέτο και φυσικά τον ίδιο τον Προφήτη.
Μασάμε? Έτσι αναστηλώσαμε τη χαμένη μας Ιερά σελίδα. Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα καντηλανάφτη.



Ο διεθνής Σιωνισμός σε συνεργασία με τον Αντίχριστο εγκατέστησε ένα διεθνές υποχθόνιο και άκρως σατανικό δίκτυο παγκοσμίως έτσι ώστε το σπίτι κάθε ανθρώπου να ελέγχεται από τον Αντίχριστο και τους υποχθόνιους κατ' ευθείαν από τη κουφάλα γη, τους καλλικατζαραίους, τον Εγκέλαδο, όλα τα μιαρά έθνη καθώς και τον Βεελζεβούλη όλη τη κόλαση μαζί με τις στρατιές των δαιμόνων, τελώνων και Φαρισαίων.
Έτσι σε κάθε σπίτι σιγά σιγά εγκαταστάθηκε ένα πανομοιότυπο μηχάνημα όπου το μάτι και η μύτη του Αντίχριστου μας παρακολουθεί ακατάπαυστα.
Επίσης δια μέσου αυτού, απορροφά τη ζωτική ενέργεια και όλη την υλική και πνευματική μας υπόσταση καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής μας υποχθονίως χωρίς εμείς να καταλαβαίνουμε "τι παίζεται κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια μας", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Προφήτης-Ημίθεος-Πλασιέ. Το σατανικό αυτό μηχάνημα κατασκευάστηκε στα μυστικά εργαστήρια των Ιλλουμινάτι με εξωγήινη αντιβαρυτική υπερτεχνολογία Hesta dELirium collarium, καθ' εικόνα και καθ' ομοίωση της φωλιάς του Αντίχριστου.
Συνήθως αυτό το μηχάνημα εγκαθίσταται σε μιαρό ιδιωτικό χώρο όπου ποτέ δεν υπάρχει ιερή εικόνα, κονοστάσι κλπ και όπου οι άνθρωποι είναι συνήθως μόνοι, απροστάτευτοι και εκτεθειμένοι.
Ιδού η Αποκάλυψις, ιδού το σφράγισμα του Αντίχριστου.



Ίνα εκπληρωθούν αι Ιεραί Γραφαί-Προφητείαι των γεροντοαποκαλύψεων "...και κανείς δεν θα δύναται να αφοδεύσει, ουδέ κατουρίσει μηδέ αυνανιστεί εάν δεν έχει το σφράγισμα του κτήνους...".
Τι σχέση έχουν οι Λιακόμυγες του Αντίχριστου? Μήπως οι κρεατόμυγες είναι τελικά σκατόμυγες? Σύμπτωση όλα αυτά?
Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών FunEL καλεί τους αρχαιοελληνορθοδόξους να πετάξουν πάραυτα τα σατανικά σφραγίσματα από το Μέρος.
Επιστροφή στη παλαιά τάξη των Πραγμάτων, όλοι στα χωράφια και τους αγρούς, καλύτερο λίπασμα, φραγμός στα σχέδια για μεταλλαγμένες σερβιέτες, χαρτιά υγείας και σφουγγαρόπανα.
Εξορκισμός του χώρου με ευλογημένο αγιασμό στο καζανάκι (best Niagara βαρβαριστί), από τον Ντιγκιντάγκα, Χεστεκόμη, Ξυνοχάρη, Τυλφούτσικου, Όλμιου, Παράλαλου, Παππάριου, Πρηξήνωρα, Φώσφορου, Νεβροσπάστη, Δρακοντοχέστη, Ημιόνου, Λοξία, Αλευρομάντη, Γουρουνοχάρη, Κλισματόκωλου, Λιπαρόκτυπου, Κοπρογένεθλου, Παραξιφρώνα, Θελγεσίτρυπου, Ηδύσκατου, Μαλακοπίτουρα, Σπασιδάρχη, Μπήχτη, Στρίφτη, Βγάλτη, Γδάρτη και κακού Παλουκοκάφτη ... Απόλλωνα, γέροντα -ευλόγησον-.



Το Σατανικό Σιωνιστικό μηχάνημα του Αντίχριστου και η μετάλλαξή του παρουσιάζεται στο ανωτέρω σχεδιάγραμμα, που με κίνδυνο της ψυχοσωματικής της υγείας ανακάλυψε και μας απέστειλε η υποψήφια Ιππότις κ. Ροδιά.

buzz it!

:: posted by funEL, 1:20 PM | link | 4 comments |