funEL βαρυ πακετο

Wednesday, December 07, 2005

Beethoven's Symphony No. 9 (Scherzo)

Μεταξύ των Ιστορικών συνεχειών της παράθεσης της Λιακούρειας Αλήθειας και εν όψει των καινούργιων υπέρβαρων μπαζοπακέτων, διακόπτουμε για ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα. Το ανάλαφρον Βίδεον που ακολουθεί είναι προσφορά των εκδόσεων του Ιππότου Dracum-EL, ο οποίος μετά από νιρβάνεια επιφοίτηση συνέλαβε τις διαπλανητικές δονήσεις που προκαλεί η Λιακούρειος θεογνωσία και μπόρεσε να καταγράψει εν μέσω ιεράς καταληψίας και δια αυτομάτου γραφής, ντοκουμέντα και στοιχεία.
Για πρώτη φορά σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το υπερβατικόν αρχαιοελληνορθόδοξον πρωινόν του Ισαπόστολου Προφήτου Πλασιέ Λιάκουρος.


Image hosted by TinyPic.com

Σε τρία σύντομα μέρη

  1. Ιερά επιφοίτηση
  2. Συλλογή, ανάλυση, μελέτη, επεξεργασία-διασταύρωση στοιχείων
  3. Παραγωγή Ιεράς γνώσης (εν μέσω αστραπών και βροντών)





Φιλική συμμετοχή (ειδικά των ηχητικών αστραποβροντών της παραγωγής Ιεράς γνώσης), η maskot του Τάγματος μικρά και άμεμπτος κόρη cheerleader "tzertzEL η τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα".

buzz it!

:: posted by funEL, 10:02 PM | link | 6 comments |

Sunday, December 04, 2005

Ο Θαυμαστός Λιακούρειος Κόσμος (B)

Έπειτα από τη διαπίστωση ότι αρκετοί δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τον καινούργιο Δυνατό και Ελληνικό Κόσμο, το Τάγμα των Ιπποτών funEL, παραθέτει σε συνέχειες την Λιακούρειο Αλήθεια με Στοιχεία και Ντοκουμέντα πάντα.
Μέρος ΑΜέρος ΒΜέρος Γ - Mέρος Δ

Β Μέρος



4. Οχι μόνο ο Χριστός ήταν Έλληνας με ελληνική παιδεία, μιλούσε ελληνικά κλπ, αλλά και ΟΛΟΙ της περιοχής (όλης της λεκάνης της Μεσογείου τουλάχιστον, Παλαιστίνης, Αιγύπτου, Αραβίας) εκείνης της εποχής από τον Πιλάτο, μέχρι τον τελευταίο ρωμαίο στρατιώτη, ήταν Έλληνες. Εννοείται ότι και η Ρώμη ήταν ελληνική, επίσης. Φυσικά οι μόνοι που δεν ήταν Έλληνες, ήταν οι κακοί της ιστορίας, ο Ιούδας και οι σταυρωτήδες που ήταν όλως τυχαίως-αναγκαίως εβραίοι.
Έτσι γεφυρώνεται επιτέλους το χάσμα Αρχαίας Ελλάδος και Χριστιανισμού, που τεχνιέντως δημιούργησε η Ανθελληνική σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, οι Ιλλουμινάτι, ο Αντίχριστος κλπ.
Αυτές οι ιστορικές αποκαλύψεις - αναπροσαρμογές, δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως ακόμα. Εξαρτάται από τις εκάστοτε ανάγκες του ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να αποδειχθεί.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Το τσιμεντοβιβλίο "Η Ελληνική παιδεία του Ιησού" κλπ. Μεταφράσεις - προσαρμογές (μονά-ζυγά δικά μας) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων κειμένων από τον έτερο κορυφαίο Ιστορικό μελετητή - ερευνητή Σακκέτο-Πακέτο.



5. Η γη είναι κοίλη (κούφια), όπου ζουν οι υποχθόνιοι, μιαρά έθνη που μας τρων ζωντανούς όποτε μας βρουν μπροστά τους. Όλοι οι μύθοι περί καλικατζαραίων, διαβολαραίων και λοιπών υποχθονίων πλασμάτων, φυσικά μόνο μύθοι δεν είναι. Γιατί μύθος είναι αλήθεια, αν εξυπηρετεί την αρχαιοελληνορθοδοξία. Όλα είναι προσαρμοσμένα, αναλόγως των πατριωτικών σκοπών. Προφανώς οι σεισμοί προέρχονται από τον γνωστό γίγαντα, ενώ η λάβα είναι από τα καζάνια των διαβολαραίων που ψένουν τους Ανθέλληνες απίστους. Οι Τάπες της γης (όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Προφήτης) βρίσκονται στους Πόλους, γι αυτό και οι ρώσικες αποστολές του Πούτιν, τα υπερ-υπερ-υπερ-όπλα του (να αντιμετωπήσει τα καλικαντζάρια), γι αυτό και μπήκε σε τροχιά ο ευρωπαϊκός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος (για να κατασκοπεύει τον Πούτιν μην ξεβουλώσει καμιά Τάπα και γεμίσουμε διαβολαραίους).
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Προφητικά βιβλία των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+. Αναφορές στο internet, μεταφράσεις - προσαρμογές (η Ρώσικη σαλάτα) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων αρχαίων κειμένων από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.



6. Οι αρχαίες μάντεις Συβίλλες προέβλεπαν όλη την ιστορία του Χριστιανισμού. Από την γέννηση του Σείριου-Έλληνα-Χριστού-Μεσσία, μέχρι τις ορθόδοξες κοσμοσφαίρες του Πούτιν και την επικράτηση της 6ης Ελληνορθόδοξης κοσμοκρατορίας το 2024 (με τέτοιες λεπτομέρειες που κάποιος άθεος ιστορικός αναλυτής μπορεί να ισχυριστεί ότι ΟΛΑ είναι πλαστογραφημένα χειρόγραφα, αναχρονισμοί και παραποιήσεις).
Όλοι, οι γνωστοί τουλάχιστον, αρχαίοι Ελληνες φιλόσοφοι (Πλάτων, Αριστοτέλης κλπ) ήταν Χριστιανοί πιστεύοντες τον τριαδικό Θεό.
Ο Προφήτης - Πλασιέ Λιάκουρας απαιτεί την Σύγκληση Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας για τις κα-τα-πλη-κτι-κές Αποκαλύψεις.
Όλοι περιμένουμε εξελίξεις καθώς πρέπει να διορθωθούν όλα τα Ευαγγέλια (από τις ανακρίβειες περί εβραίου Ιησού, περιτομής του κλπ), να αλλάξουν χιλιάδες ιστορικά βιβλία, τελετουργικά, αγιογραφίες, για να λάμψει η Λιακούρειος-Σακκέτειος Αλήθεια και Γνώση.
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Τα ντουβαροβιβλία "Λάλον Υδωρ", 'Χριστιανικός Ελληνισμός", "Ελληνικός Χριστιανισμός" κλπ. Μεταφράσεις - προσαρμογές (τουρλού-τουρλού του Αγκόπ) - σχόλια αποσπασμάτων μεταφρασμένων κειμένων από τον έτερο κορυφαίο Ιστορικό μελετητή - ερευνητή Σακκέτο-Πακέτο.

buzz it!

:: posted by funEL, 3:31 PM | link | 13 comments |