funEL βαρυ πακετο

Wednesday, January 11, 2006

Η Σίβυλλα ΕΛ Λουκά

Πολλές ήταν οι πληροφορίες από τα διάφορα έγκυρα ΕΛΟρθόδοξα πρακτορεία ειδήσεων, για τα αίτια του σεισμού με επίκεντρο το Λιακούρειο βιβλιοπαντοπωλείο που συγκλόνισε την Ελλάδα.
Το πρακτορείο "ο Άγιος Κυπριανός" ανέφερε οργισμένη φάπα του Αντίχριστου επί του Εγκέλαδου για την αποκάλυψη της νίκης των Λιακουρορθοδόξων επί των καλικατζαραίων, στη καθιερωμένη μάχη των Θεοφανίων στη κουφάλα γη.
Ο Αυτόχθων αντελήφθη ορθολογιστικά ότι ο σεισμός είχε σχέση με το εν λόγω post.
O ιππότης DracumEL έθεσε την αξιοπρόσεκτη θεωρία της νίκης του Προφήτου επί του Τυφώνος
Η κ. Ροδιά (η πρώτη υποψήφια Ιππότις γυναίκα) εξέφρασε την αγωνία της ότι οι καλικατζαραίοι κόβουν πάλι το δέντρο, πράγμα όμως αντιχριστιανικό διότι ξέρουμε, με αποδείξεις ντοκουμέντα από τους γεροντάδες της Ορθοδοξίας, ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται Θεοεπιστημονικώς, διότι οι καλικατζαραίοι φάγαν χοντρή ήττα από τις αντιβαρυτικές αγιαστούρες made in Russia. Όμως προσέθεσε σοβαρότατα στοιχεία για την έρευνα (ποίος είναι ο Μπρυλ Κρηκ και τι σχέση έχει με τους Ιλλουμινάτι?)
O μοναχός Κόκορμαν εξέφρασε λογικότατη αλλά πολύπλοκον Θεοεπιστημονική θεωρία την οποία είναι περιττό να εξηγήσουμε διότι απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις ορολογιών.
Ο Ψείριος του Ενιαυτόν ανέφερε παράλληλο συμβάν όπου ατύχημα του αντιβαρυτικού τρίποδου του Απόλλωνος έκανε αναγκαστική προσγείωση στα Κύθηρα αντί του Ελικοδρομίου της Δήλου. Βέβαια το σχέδιο πτήσης εξετάζεται από τους ειδικούς εμπειρογνώμονες καντηλανάφτες της Παναγιάς της Κουνίστρας.
Όμως τα στοιχεία από την Υπερβορέα αναφέρουν μάλλον δολιοφθορά στο καύσιμο teslaερίου της Gasspom από τους πορτοκαλί καλικατζαραίους της Ουκρανίας.
Ο Ιππότης Λωτ επέστησε τη προσοχή σε δημοσίευμα του Ε της Ελευθεροτυπίας περί μυστικών Ρώσικων υπέρ-όπλων καθώς και την εμφάνιση της υπερτεχνολογικής ρομφαίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ όταν βγήκε ο Πούτιν πρόεδρος. Συμπτωματικό?
Ο κ Λιακόπουλος εκφράζει λογικότατες αναλύσεις περί ιντερνετικών σειριακών ΕΛ συστημάτων και αποδείξεων περί υπάρξεως ΟΥΦΟ-ΕΛ (πράγμα προφανές). Τον καλωσορίζουμε και θεωρούμε ότι το όνομα είναι συνωνυμία διότι δεν αντέχουμε στη σκέψη να μας έχει επισκεφθεί ο Προφήτης ιδιοχείρως χωρίς να υποστεί Θεοεπιστημονικούς κραδασμούς το νοτιοδυτικό Σύμπαν.
Ο Ιππότης Δημήτριος αναφέρει την ενεργοποίηση του μηχανισμού των Αντικυθήρων.
Ο κ Σάββας παραθέτει ιδιωτικό συμβάν μεταξύ Διός και Γανυμήδεος του οποίου μάρτυς ήτο αυτοπροσώπως η Ηρα (γινόταν της Μαγδαληνής το κάγκελον, όπως αντιλαμβάνεσθε).
Θεία Δίκη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περί της ασθενείας σας.

Οποιοσδήποτε σοβαρός ερευνητής καταλαβαίνει από τα ανωτέρω κα-τα-πλη-κτι-κά ντοκουμέντα στοιχεία και με αναμφισβήτητες αποδείξεις ότι το σχέδιο του θεού εφαρμόζεται.
Μπορούμε να κάνουμε μια σύνθεση των ντοκουμέντων στοιχείων και να αποκαλύψουμε το θεϊκό σχέδιο για πρώτη φορά (όσον αφορά τον σεισμό), με τη συγκατάθεση βέβαια του Αγίου γέροντα +ευλόγησον+, ο οποίος και φωτοτύπησε το σχέδιο του σεισμού από το επιτελείο των Αρχαγγέλων. Οι εξηγήσεις περιττεύουν.



Ο σεισμός στην Ελλάδα κατά εγκυρότατες πληροφορίες Σακέτου – Πακέτου είχε προφητευτεί με εκ-πλη-κτι-κές λεπτομέρειες από τις αρχαίες ορθόδοξες Σίβυλλες.
Με κίνδυνο της ψυχοσωματικής μας υγείας παραθέτουμε Προφητικό απόσπασμα Ιεράς Δυνατής και Λιακουρικής προφητείας, της αρχαίας ορθόδοξης Σίβυλλας ΕΛ Λουκά, η οποία προφήτευσε το σεισμό (στο 4.07 min του βίδεου) καθώς και κάποια από τα αίτιά του.
Προς τις ευπαθείς ομάδες, ΠΡΟΣΟΧΗ, τα δυνατά θεοεπιστημονικά αναμφισβήτητα προφητικά αποσπάσματα που σπάνε τα γνωστά κόκαλα, ισοδυναμούν με τουλάχιστον 2,4 ντουβαροπακέτα σε Λιακουροσαβουρογνώση.

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΔΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ. ΑΜΗΝ


...επιβεβαιώνεται, δικαιώνεται… παράνομος ο Αρχιεπίσκοπος… προφητείες Κοσμά του Αιτωλού... ο Θεός είναι οργισμένος… οργή σεισμός και πόλεμος μεγάλος… νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι αλλά μας κυβερνά ο Σατανάς, η Νέα Τάξη πραγμάτων, η Παγκοσμιοποίηση, ο Αντίχριστος, ο 666… μας έχει ναρκωμένους ο Σατανάς ... αίσχη σκάνδαλα …οργίζεται ο Θεός καθημερινά, εκνευρίζεται…

Ποιός δεν αναγνωρίζει τον Προφητικό Λιακούρειο Λόγο για τον 666, τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων, την Ορθοδοξία, την νάρκωση του Ελληνισμού από τον Αντίχριστο (βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων), το σατανικό Bατικανό (που κρύβουν τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα), o Aντίχριστος Πάπας, το ηρωικό παρελθόν των ΕΛληνορθόδοξων... κλπ και τελικά για την οργή του Θεού με σεισμό και πόλεμο μεγάλο?

Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν συγκάλεσε ακόμα την Ιερά Σύνοδο λόγω των αποκαλύψεων του μέγιστου Σακκέτου - Πακέτου? Τι κρύβει, που ανήκει, γιατί δεν ξηλώνει το τρίγωνο μάτι του θεού των Ιλλουμινάτι από τις οροφές των ορθόδοξων εκκλησιών? μήπως είναι Ιλλουμινάτι? καλικατζαραίος? (όπως χαρακτηριστικά αναρωτιέται ο Προφήτης Λιάκουρας).


Αυτή η Σίβυλλα είναι η Προφήτις του Προφήτη πλασιέ Λιάκουρα.
Άλλη μια δικαίωση του Προφήτη, Δυνατά και Λιακουρικά.
Συμπτωματικό το ΕΛ Λουκά ? εεε?

buzz it!

:: posted by funEL, 2:58 AM

10 Comments:

Καλά ε, μα δεν την είδατε τη ρομφαία; Κανείς;
Εγώ δηλώνω ότι την είδα απευθείας και όχι από φωτο της ΝΑΣΑ.
Εκεί που καθόμουν και παρατηρούσα ένα ξέφτι στη τέντα του μπαλκονιού και σκεφτόμουν πώς να κατεβάσω τη τέντα να το κόψω και δε θυμόμουνα και πού είχα το ψαλίδι, δεδομένου ότι δεν το χρησιμοποιώ ταχτικά, ε λοιπόν, εκείνη τη στιγμή βλέπω μια φωτεινή ρομφαία να κατεβαίνει αστραπιαία και να κόβει το ξέφτι.
Συμπτωματικό;
Αργότερα, το βραδάκι, ανοίγω το σταθμό του Προφήτη και ακούω περί Ρομφαίας, Πούτιν, ΝΑΣΑ, γέροντος +ευλόγησον+ και τα λοιπά.
Προσεπάθησα να τηλεφωνήσω και να αναφέρω το γεγονός της τέντας και του ξεφτιού της, αλλά αι γραμμαί ήταν κατειλημμένες.
Συμπτωματικό;
Blogger Rodia, at 10:06 AM  
Επέστρεψε η Ιερά Ελληνορθόδοξος Συβίλλα Ιέρια του Θεού, μεγαλομάρτυς ΕΛ ΛΟΥΚΑ από τας Ιεράς Ινδίας όπου είχε υπάγει για λαϊκό προσκύνημα με σκοπό να αφυπνίσει τα δισεκατομμύρια ΕΛ Ινδών που για τόσους αιώνες τους κοιμίζουν οι υποχθόνιοι, και να τα μετατρέψει σε ορθοδόξους πιστούς που μιλλιούνια θα βουτούν εις τα γάργαρα ύδατα του Γάγγη Βραχμαπούτρα δια να βαπτιστούν;;;

Ως γνωστόν η μητέρα Τερέζα Λουκά είχε αποτάξει μετά βδελυγμίας οποιαδήποτε παραμονή της εντός του ελλαδικού χώρου και ιδιαιτέρως μετά από μεγάλας μάχας που έδωσε κατά των σκοτοσιωνισταραίων νεοταξιτών τύπου Πανούση Πατροκοσμά +ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ+, Εθνικού Σταρ +ΤΣΙΧΟΥΑΟΥΑ+ και αποστόλου Πέτρου +Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΖΕΙ+ ως προφήτευσε δια τα μελλούμενα ήτοι λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, τσουνάμι, πυρ, γυνή και θάλασσα, γρίπη των πτηνών, νόσος Μπέρι Μπέρι,ΕΙΤΖ, χλαπάντζα, ίκτερον, μάτιασμα, ιλαράν,στραβολαίμιασμα, πριαπισμόν κτλ.

Δι' ο και η ιεραπόστολος ΕΛ Λουκά αφιέρωσεν το πολυεύσπλαχνον και πολυάγαθον έργον της, μετά παπουλίου +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+ εις την διάσωσιν των ψυχών των δισεκατομμυρίων απανταχού ΕΛλήνων του πλανήτου αρχής γενομένης από της πολυποικίλτου Ινδιός, ακολουθόντας τα βήματα του Διονύσου, Σιντάλκα, Ηρακλέως, Μέγα Αλεξάνδρου κ.λ.π.

Διαθέτε στοιχεία δια την εξέλιξην της ιεράς τιαύτης αποστολής;

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 2:32 PM  
Συμπτωματικό το ΕΛ Λουκά ? εεε?

Μα πόσο ιλλουμινάτι πρέπει να είναι κάποιος ώστε ακόμα και αν προσπεράσει -προφανώς με αστείες δικαιολογίες τύπου "σύμπτωσις"- το ΕΛ Λουκά να παραβλέψει ότι η Σίβυλλα κατάγεται από τα Δοξασμένα Σπάτα, όπου και το Ελ. Βενιζέλος;;;;;;;;;;
Blogger J95, at 5:28 PM  
"of the Lambda-type ones"

that smells ILLUMINATI..!
Blogger Rodia, at 3:44 AM  
Το Systran Δίνει «of the Lambda-type ones»
Anonymous Anonymous, at 8:31 PM  
Ο προφήτης μάς έχει συνηθίσει στο να τραβάει τα πράγματα από τα μαλιά, να διυλίζει τον κόνωπα και καταπίνει την κάμηλο, ώστε - πάντα δυνατά και ελληνικά - να δικαιώνει τα όνειρα των ανέραστων εραστών της ελληνικής ουτοπίας.
Τούτην τη φορά όμως παρατράβηξε το αστείο. Πάνω σε τρία κείμενα του υπέροχου Λουκιανού, του Σαμοσατέα, στηρίζει ένα ολόκληρο ιδεολόγημα περί υπερτεχνολογίας των αρχαίων.
Όμως, μιας και έχει βγάλει το οκτατάξιο γυμνάσιο [φυσικός γαρ] γνωρίζει αυτό που και οι - απόφοιτες λυκείου - πέτρες γνωρίζουν: Ο απόπλους [ένα από τα τρία κείμενα] δεν είναι παρά μια παρωδία του κορυφαίου best seller της εποχής του Λουκιανού. Δλδ των αφηγήσεων του Πυθέα του Μασαλιώτη, όπως τις διέσωσαν οι ιστορικοί της εποχής.
Μάλιστα το εν λόγω κείμενο αρχίζει περίπου έτσι: «Γιατί μέμφεστε τον Πυθέα; Κι εγώ κάποτε που πέρασα τις Ηράκλειες στήλες...»
Ακολουθεί μμια σπαρταριστή περιπέτεια απίστευτων στιγμών. Από την κοιλιά ενός κήτους, που περιέχει πολιτείες ολόκληρες, μέχρι ένα ταξίδι στην σελήνη και επικοινωνία με τους οικείους του μέσω ενός κάτοπτρου.

Αλλά, πάλι, ποιος ξέρει. Μπορεί και να είναι η λογική απλώς μια μεταφυσική πλάνη. Μπορεί τελικά το μόνο αληθινό να είναι η παράνοια...
Anonymous Anonymous, at 10:16 PM  
Αν ο προφήτης δεν ήτο προφήτης θα πωλούσε ραπτομηχανές DIAMANTINO (R) (βλογιο)κόβουν, ράβουν, σιδερώνουν, αρμέγουν την κλάρα, αλλάζουν τα κανάλια στη τηλεόραση, πάνε τα παιδιά στο σχολείο (και τα φέρνουν)...

Σε δυόμιση ώρες τηλεοπτικού παροξυσμού καθένας μπορεί να μάθει ότι:

Ο ήλιος είναι μια μεταλλική μπάλα ναααααα... (με το συμπάθειο...) που οι νεφελίμ χρησιμοποιούν για να προκαλούν μπλακ άουτ στις ΗΠΑ

Οι ίδιοι τακίμιασαν με τους Πέρσες και τους έστειλαν να κατακτήσουν την Ελλάδα. Ο υπερ νονός που έβαλε το Μεγάλο Βασιλέα σε χοντρά κόλπα είχε όνομα ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας... τώρα Τουότα είναι; Μιτσουμπίσι είναι; Νισάν είναι; Μάζντα είναι; θα σας γελάσω!

Ο κόσμος κυβερνάται από κάτι περίεργους τύπους που αρέσκονται στην ευγενή τέχνη των μάο μάο και βρίσκονται σε κάτι πυραμίδες στην Κίνα. Ανάλογα δε με τον ερευνητή/αναλυτή/προφήτη/συνομοσιολόγο αλλάζει και το όνομα των τύπων και η τοποθεσία/μέγεθος των πυραμίδων.

Τις τρούπες αυτών των πυραμίδων για να μη το σκάνε οι ρυπαροί, τα ζώα, που να πεθάνουν από καρκίνο (Β. Λεβέντης) τις έκλειναν κάθε τόσο εναλλάξ η Αθηνά με το Διόνυσο και τον Ηρακλή αλλά αυτοί οι καλλικάντζαροι τσουπ... φτου ξελευθερία... και ξανά μανά από την αρχή...

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι που ήταν και αυτοί Έλληνες όπως και οι ευγενείς κάτοικοι της Αργεντινής της Σουμάτρας και του Κογκό είχαν βίδεο, τελεβιζιόν, σαλονάκια σκαλιστά με λαμπατέρς και απορροφητικές σκούπες... οι δε Έλληνες Αζτέκοι είχαν τζάμπο, διηπειρωτικούς πυραύλους, αστροναύτες με σκάφαντρα και εν τέλει και ο Φον Ντέινεγκεν ήταν Έλληνας βρε αδερφέ!

Επίσης ο Προφήτης ελληνοποίησε και τον Δρ. Γιέρμακ... γιατί όχι;;; έχετε δει το μάτι του που είναι δυνατό και ελληνικό;;;

Περί αισθητικής: ξεχάστε αυτά που ξέρατε και βγάλτε το αντίγραφο του πικασσό δίπλα από τη σιφωνιέρα γιατί αυτό είναι κρονίας αισθητικής. Αντιθέτως οι πουά καναπέδες ροκοκό τραβιούνται φέτος αφού η μόδα πλέον επιβάλλεται από το Φοίβο (όχι τον συνθέτη... τον Σιντάλκα...)

Ο μετρέγιας ή μελλοντικός αντίχριστος βρίσκεται στο Λονδίνο και πουλάει κλεμμένα ρόλεξ!

Οι ΕΛ υπήρχαν μέχρι και στα Α κενταύρου... για τα υπόλοιπα γράμματα ως το Ω θα το μάθουμε από τον Σακκέτο Πακέτο...

Η ΒΜW όταν δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει έφτιαχνε ούφο...

Τα πρω(κ)τόκολλα 3 και 4 ετοιμάζονται! Ετοιμαστείτε....

Είναι αλήθεια ότι όσο και να προσπαθώ δε μπορώ να φτάσω ούτε το 1/1000000000000 της διανοίας του Μεγάλου Προφήτου. Ίσως κάποιος ποιο καταρτισμένος από εμέ να μπορεί να φτάσει σε μεγαλύτερα βάθη ανάλυσης.

Πακέτα πακέτα περισσότερα πακέτα...

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 1:28 AM  
Kύριε Σάββα. είστε πάντα ευπρόσδεκτος να μεταλαμπαδεύσετε τη Γνώση και να μυηθούμε στα μυστήρια των ντουβατοσαβουροπακέτων. Σε περιμένουμε.

Λωτ. Η Αλήθεια απεκαταστάθει πάραυτα. Η φωνή του προφήτη θα ακούγεται στα πέρατα του σύμπαντος.

κυρία Ροδιά, Όντως έτσι έγινε. Την κίνηση της Ρομφαίας κατέγραψαν όλα τα αστεροσκοπεία και οι μισοί τουλάχιστον δορυφόροι. Φορούσατε νομίζω ένα ριχτούλι και φτιάχνατε κάτι στο φούρνο (μύριζε σαν κοτόπουλο με ελληνορθόδοξες πατάτες. Η τέντα όμως επιδιορθώθηκε έτσι?. να λοιπόν το ζωοποιόν έργο του Αρχαγγέλου. Σημειωτέον ότι μετά από κει πήγε α) στο Tραχώνι να ζωγραφίσει κάτι ντουβάρια -μερεμέτι- β) να κρατήσει τα δίδυμα του Προφήτη (babysitting) να φάνε τη κρεμούλα τους, διότι το ζεύγος Λιάκουρα είχε έξοδο εκείνο το βράδυ σε μια ολονυχτία στον Άγιο Λιακούριο -μεγάλη η χάρη του- γ) οι γραμμές που ήταν κατειλημμένες, -είναι εκπληκτικό αυτό που θα ακούσετε- δεν ήταν καθόλου σύμπτωση.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ εξεπλάγημεν από τη βαθιά και εμπεριστατωμένη γνώση που διαθέτετε για την βλογιοκομμένη κ ΕΛ Λουκά. Όντως μάλλον στην Ελληνική Ινδία πρέπει να βρίσκεται, δεν ξέρουμε με ποιό παππουλάκο +ευλόγησον+ και φυσικά σε ποιό γαλαξία επακριβώς. Θα καταλάβουμε την πορεία της διαβάζοντας τις αρχαίες ορθόδοξες Σίβυλλες που ως γνωστό έχουν προφητεύσει τα πάντα για 927.547.089 και πλέον έτη.

Ιππότα Δημήτριε. Καμιά φορά έχουμε την αίσθηση ότι δεν ομιλείς εσύ αλλά ο ίδιος ο Προφήτης. Δεν έχουμε λόγια...

Α κύριε Ιλλουμινάτα βατραχέα, ακόμα και υμείς ανεγκάσθειτε να παραδεχθείτε το αυτονόητο και προφανές. Πράγματι πως μπορούμε να στηριχθούμε στην απειροελάχιστη πιθανότητα της σύμπτωσης... Επιτέλους... λίγη αιδώ

Η φοβερή αποκάλυψη της βαθύτερης ρίζας των κωδικοποιημένων λέξεων συντάραξε 45 γαλαξίες, 899.088 κοσμοσφαίρες και 4.889 καντηλανάφτες-κομμάντα. Ο ζων ΕΛ Χριστός έφτιαξε ειδικό λήμμα στα απόκρυφα ευαγγέλια που φτιάχνει τελευταία. Δεν ξέρουμε ακόμα την αντίδραση του Πούτιν και του Αρχιεπισκόπου.

Κύρια Αλκιβιάδη, νομίζουμε ότι έχετε παρεξηγήσει την έννοια της λογικής . Τίποτα δεν είναι παραδεκτό αν δεν εξυπηρετεί τα σχέδια του γέροντα +ευλόγησον+ του Πούτιν, της Ορθοδοξίας της 6ης Κοσμοκρατορίας και εν γένει των καλών. Η έννοια της λέξης παράνοια ταυτίζεται με εκείνη της λέξεως πρόνοια σε Θεοεπιστημονικό επίπεδο.. Μπορούμε ανετότατα να πούμε η παράνοια του θεού αντί για πρόνοια του θεού.

Κύρε Λιακόπουλε (συνωνυμία) , παρακολουθούμε με έκδηλο ενδιαφέρον τους συλλογισμούς σας. Μήπως έχετε μακράν συγγένεια μετά του Προφήτος... δεν εξηγείται αλλέως.
Blogger funEL, at 7:15 PM  
Hot news (βαρβαριστί καυτά νέα) για τη τελευταία ελληνορθόδοξο Συβίλλα που μας απέμεινε και την οποία πρέπει να φυλάμε σαν κόρη οφθαλμού γιατί αν μας βγει το μάτι πάει και το όνομα και τότε τι σόι απόγονοι των ΕΛ θα λεγόμαστε;

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του ΚΟΚΟΡΜΑΝ τις οποίες ξέρουμε μόνο εμείς και καμμιά ακόμη δισεκατομμύρια ΕΛλήνων και ΕΛληνογενών απανταχού, η αδερφή εν Χριστώ ΕΛουκά διαχειμάζει κάπου εις την ελληνικοτάτην υπερβορέα χώρα του Ουρανίου τόξου ήτοι Ιρλανδία. Εκεί μετά παπουλίου +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+ προσπαθεί να μετατρέψει τους καλούς και ευγενικούς (που σε βοηθάνε και στα ψώνια), πλην όμως, αντίχριστους καθολικοπροτεστάντες Ιρλανδούς στην μόνη αληθινή θρησκεία του σύμπαντος την Λιακουρορθοδοξία με πενιχρά δυστυχώς αποτελέσματα.

Τι φυλλάδια διανείμει, τι ντουβαροπακέτα, τι μπαζοβιβλία, τι βίους των αγίων, τι "ο καιρός γαρ εγγύς", τι πρω(κ)τόκολλα. Εκεί τίποτα τα σκασμένα. Επιμένουν στον Αντίχριστον και άθεον Πάπα.

Διαμένει σε Χοστέλ "μαζί με τα άλλα κορίτσια... που δεν το 'χουμε εμείς εδώ... το πιό φθηνό"... γιατί δεν είναι μόνο ηθική με τη γαλλίδα νταντά και το πιάνο της, κορίτσι καθώς πρέπει πάνω από όλα αλλά συνάμα και οικονόμα ότι πρέπει για σπίτι και ξέρει να κάνει και ΕΛαχανοντολμάδαι....

Όπως λέει και η ίδια "με εξιτάρει που είμαι στη χώρα της Ευρώπης και της Παγκοσμιοποίησης...!" γιατί της δίνεται η ευκαιρία να εφαρμόσει στη πράξη τα λόγια του μεγάλου Προφήτου, όπως αυτά είναι γραμμένα στο σχέδιο του Θεού, των Αγγέλων, των Χερουβίμ, των Σεραφίμ, των Αγίων, του Πούτιν, του Παπουλίου, των καλών επί της γής και άλλων δημοκρατικών δυνάμεων.

Οι μιαροί Ιρλανδοί αντιστέκονται στεναρώς στα μηνύματα της Συβίλλας μετά Λιάκουρος +Παπούλιου+ γιατί είναι όργανα του Σατανά και του Πάπα, άλλα η οσία ΕΛουκά (μεγάλη η χάρη της...) θα επιμείνει μέχρι την ολοκληρωτική μετατροπή των κοιμισμένων αυτών ανθρώπων από την νάρκισσο των Σιωνισταραίων/Καλλικαντζαραίων σε ανθρώπους του Θεού. Μετατροπή η οποία είναι ομολογουμένως οποία ποιο δύσκολη από τη μετατροπή του βλιογιοκομμένου .asx αρχείου του σιχαμερού Γκέιτζ(=εβραίος αλλά όταν βάλει τα αρχαιοελληνικά στα πισιά μας θα είναι βαρβάτος ΕΛληναράς οπότε θα είναι καλός) εις κανένα άλλο φορμάτ της προκοπής όπως το επιχείρησε με κίνδυνο της διανοητικής του υπόστασης ο Ιππότας Φάνελ στο Πρεμιέρ αλλά τζίφος.

Τέλος η ΕΛουκά σας στέλνει αγωνιστικούς ασπασμούς καθώς και δύο από τα τελευταία ξόρκια της εταίρας ΕΛληνοπρεπούς Συβίλλας Ματζίκα ντε Σπέλ για τις περσικές κατσαρίθρες και την βιονική σκορδαλιά και ζητεί όπως βοηθήσωμεν όπως μπορούμε στην θεόπνευστη αυτή προσπάθεια.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 8:05 PM  
Μπάι δε γουέι όπως θα λέγαμε και νεοβαρβαριστί το http://www.freetranslation.com/ στο λήμμα de las Grecas από ισπανικά σε αγγλικά (την γλώσσα των ΕΛ δυστυχώς δεν την έχουνε κακοχρονονάχουνε τα ζώα) δίνει την απάντηση:

of the Borders

Παλάτια των Ορίων.... ποιόν Ορίων... μήπως εννοεί τον αστερισμό του Ορίωνα; την μητρόπολη των ΕΛ;;; Σύμπτωσις και αυτό;;; Εεεε;;;; Εεε;;; Εεε;;;;

Και καλά τώρα... θα έρθει να πει ο θολοκουλτουριάρης ότι borders στην βαρβαρική σημαίνει και σύνορα... Μα έχει σύνορα ο ελληνισμός αγαπητοί μου;;; αφού ένας πλανήτης Ελλήνων είμαστε... έτσι;;;;(σύντομα και σε εγκυκλοπαίδεια να μη ξεχνιώμαστε)... άρα τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής;;;; εεεε;;;; Μήπως ότι αυτά τα παλάτια είναι στα σύνορα μεταξύ γης και ουρανού;;; ότι δηλαδή είναι πύργοι ελέγχου για να παρακολουθούν την προσγείωση / απογείωση των κοσμοσφαιρών, βρυλς, σογιούζ και δε συμμαζεύεται;;; εεε;;;

Πάντα με ντοκουμέντα δυνατά και Λιακουρικά!

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 9:24 PM  

Add a comment