funEL βαρυ πακετο

Wednesday, February 22, 2006

κομμάτια κι αποσπάσματα 6

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



10
Το Λιακοφαινόμενο είναι επικίνδυνο. Ο άνθρωπος κραυγαλέα ΝεοΝαζί (αρκεί κανένας νάχει τη στοιχειώδη γνώση λεκτικών κωδικών και είναι ολοφάνερο, Σιωνισμός αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, κουλτουριαραίοι, Άρειος μυστικισμός, κοίλη γη, Χριστός μη εβραίος κλπ,) με χαρακτηριστικά φασιστικό τραμπούκικο ύφος που με γκεμπελίστικες μεθόδους περνάει νοοτροπίες κυρίως σε ημιμαθείς, αλλά και σε νέους χωρίς βιώματα και ισχυρή κριτική ανάλυση. Δεν είναι άλλος ένας πλασιέ από τους πολλούς που πουλάει χαλιά ... Πουλάει εσκεμμένα ψέμματα βάσει σχεδίου και ιδεολογίας. Βορίδης, Καρατζαφέρης οι κολλητοί του. Διασυνδέσεις με κανάλια (αν ήταν μόνο με ποσοστά η πληρωμή θα γινόταν χαμός από μικροπωλητές στα μικροκάναλα). 5 κανάλια, νομίζω, και 10 ώρες κάθε μέρα δεν είναι και λίγο για απλό βιβλιοπώλη. Αν πάντως ψάξει κανείς στο internet (και έχει στοιχειώδη λογική) μπορεί να ξεσκεπάσει όλες τις απάτες Λιακόπουλου. ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ Η ΚΑΘΑΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΟΛΑ.

Μερικές ερωτήσεις:

Αν ήταν αλήθεια όλα όσα λέει για παγκόσμιες συνομωσίες, πρωτόκολλα κλπ θα μπορούσε να μιλάει τώρα σε 5 κανάλια 10 ώρες τη μέρα Ή ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ (παντιοτρόπως) όλοι αυτοί οι υπερ-κακοί?
Μόνο αυτός και μερικά άσχετα ψώνια σαν το Σακκέτο και το Πάλμο ξέρουν την αλήθεια ενώ ΟΛΟΙ οι άλλοι επιστήμονες (ο μεγάλος εχθρός αυτών των σκοταδιστών), διανοούμενοι, ειδικοί, ιστορικοί κλπ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ή συνωμότες?

Διαβάστε ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΩ του Ουμπ. Εκο, θα εκπλαγήτε όταν συναντήσετε ακριβώς τη περιγραφή Λιακόπουλου και τη μέθοδο ύφανσης μιας όποιασδήποτε συνωμοσίας ή αυθαίρετης συσχέτισης στοιχείων με λογικοφανείς αποδεικτικές μεθόδους (έτσι καίγαν τις μάγισσες στο μεσαίωνα). Βιβλίο βγαλμένο πριν 20 χρόνια.

Αλλά και η ιστορία του Εθνικοσοσιαλισμού (με άμεσο απόγονο τον Εθνικισμό), διδάσκει πολλά. Δείτε πολύ πρόχειρα κάποιες αναλογίες:

  • Τρίτο Ράιχ (Τρίτη Αυτοκρατορία) / 6η ελληνική Αυτοκρατορία
  • Άρειοι προορισμένοι από το θεό να κυβερνούν με δικαιοσύνη / Έλληνες προορισμένοι από το θεό να κυβερνούν με δικαιοσύνη
  • ο Χριστός ήταν Άρειος / ο Χριστός ήταν Έλληνας
  • εβραιοκαπιταλισμός, εβραιομπολσεβικισμός / αμερικανοϊσραιλινό λόμπυ
  • φταινε οι εβραίοι / φταίει η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού
  • διανοούμενοι εχθροί (Γκέμπελς) / κουλτουριαραίοι
  • Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλα της Σιών
  • Σύμβολο του ήλιου (σβάστικα) / Σύμβολα Απόλλωνα Ελ κλπ
  • Κοίλη γη / Κοίλη γη
  • Πίστη στον Εθνικοσοσιαλισμό / Πίστη στην Ελληνορθοδοξία
  • Επικράτηση του Πανγερμανισμού / επικράτηση του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας
  • Θεία Πρόνοια / Σχέδιο του Θεού
  • υπάνθρωποι / μιαρά έθνη

Κάποτε ήμουν της άποψης ότι αυτός ο καραγκιόζης αν δεν ήταν τόσο βλάκας θάταν φοβερά επικίνδυνος. Τώρα βλέπω ότι όντως είναι επικίνδυνος αν και βλάκας. Γιατί? Ο κόσμος δεν έχει τις λογικές αντιστάσεις, λειτουργεί ποδοσφαιρικά, παρασύρεται από τις κραυγές με ένταση και φανατισμό (ακούστε τις κραυγές του Χίτλερ και κάντε μια μικρή αντιπαραβολή με το δικό μας καραγκιόζη), η συλλογική μνήμη αμβλύνθηκε μετά από 60 χρόνια.

Οι επιζώντες μάρτυρες για το ολοκαύτωμα λιγοστεύουν, έτσι είναι ακόμα πιο εύκολο για υποκείμενα να μιλούν ότι δεν υπήρξαν κρεματόρια και δολοφονίες εκατομυρίων ανθρώπων και όλη αυτή η ιστορία είναι συνωμοσία της σκοτεινής πλευράς του Σιωνισμού και του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπυ (επι τη ευκαιρία είδατε το βιβλίο που πουλάει "η Διαθήκη του Χίτλερ"?). Ο εβραίος Αϊνστάιν ήταν σφετεριστής του έργου του Καραθοδωρή, ο Δαρβίνος για τα σκουπίδια, Πίστη στον θεό αντί για επιστημονική γνώση.
Το αυγό του φιδιού είναι μπροστά μας και το βλέπουμε.

http://forum.kithara.gr/index.php?topic=13452.75

buzz it!

:: posted by funEL, 10:36 AM

10 Comments:

Άκου να δεις για τους βλάκες. Η βλακεία είναι (σχεδόν) ακίνδυνη όταν δεν εμπεριέχει φιλοδοξία ή χρήμα. Όταν συνυπάρχει με αυτά, τότε είναι απείρως πιο επικίνδυνη από έναν σκέτο έξυπνο.
Π.χ. ο Λεβέντης. Μια μυθική περιουσία, μπόλικη βλακεία και υπέρμετρη φιλοδοξία τον έκαναν κάποια πράγματα που σε άλλη περίπτωση ούτε που να τον κοιτάξεις. Πόσο μάλλον να τον ακούσεις, να τον δεις σε εκπομπή, να τον ψηφίσεις κ.τ.λ.
Πάντως, γαμώ τα ποστ.
Blogger ---., at 2:21 PM  
Επειδή ξέρω προσωπικά τον Λεβέντη θα διαφωνήσω με την Κωνσταντίνα... Για να μη σου πω οτι είσαι λάθος. Το κακό με αυτόν είναι οτι παραμένει τηλεοπτικός αστέρας και δεν κάνει τίποτα για να γίνει το κόμμα του μεγάλο και σοβαρό.
Anonymous Anonymous, at 5:22 PM  
Εχω μια γειτόνισσα που μου ζήτησε ένα βράδυ να έρθει να δει το Λιάκουρα επειδή είχε χαλάσει η κεραία της.. Τι παιδιά μου λες; Τα παιδάκια είναι ξύπνια!
Αυτή η κυρία είναι μορφωμένη (υποτίθεται βέβαια, αλλά με τα πτυχία που έχει πώς να την πω;) και ταξιδεμένη (έχει πάει σε 47 χώρες, δεν είναι;) και κάθεται και ακούει αυτές τις μπούρδες και ανησυχεί μήπως τις χάσει..
Κουβέντα δε σηκώνει εντωμεταξύ.. για τούτο, της είπα να της γράψω την εκπομπή σε κασέτα και να της τη δώσω. Δεν άντεχα τόση ποσότητα (όγκο, ε;) βλακείας να μείνει δίπλα μου για όλη τη διάρκεια της εκπομπής..
Θα πει κανείς ότι μπορούσα να την αφήσω να βλέπει και να πάω σε άλλο χώρο να κάνω άλλη εργασία, κλπ κλπ
Ελα όμως που ήταν μια ευκαιρία να απολαύσω την εκπομπή (γράφοντάς την) και να χαβαλεδιάσω με το δικό μου τρόπο; Σιγά μη καθόμουν να μου κάνει και ...πλύση εγκεφάλου!

...κατά τη γνώμη της ο άνθρωπος -ποιος άνθρωπος;- είναι τέρας εξυπνάδας και γνώσεων!!!!!

Αυτά βλέπω και ανατριχιάζω.

:-)
Blogger Rodia, at 8:46 PM  
"Το Λιακοφαινόμενο είναι επικίνδυνο. Ο άνθρωπος κραυγαλέα ΝεοΝαζί"

Ναι,έχει και ξυρισμένο κεφάλι!


"(αρκεί κανένας νάχει τη στοιχειώδη γνώση λεκτικών κωδικών και είναι ολοφάνερο,"

Εγώ πάλι έχω τη στοιχειώδη γνώση του λεκτικού του Ελευθερίου Αργυρόπουλου!

"Σιωνισμός"

Τί "ναζιστικός" αυτός ο Ο.Η.Ε. που τον καταδίκασε!


"αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ"

Όπως η Ελλάδα έχει το ελληνοαμερικανικό λόμπυ (που δεν κάνει σχεδόν τίποτε βέβαια),όπως η Τουρκία έχει το αμερικανοτουρκικό λόμπυ,που προωθεί την πολιτική της,όπως πολλές χώρες έχουν τα δικά τους λόμπυ στην Αμερική,με σκοπό την προώθηση των πολιτικών τους στρατηγικών,έτσι και το Ισραήλ έχει το δικό του λόμπυ στην Αμερική,που προωθεί την πολιτική του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή!



"κουλτουριαραίοι",

Μίλησε ποτέ ο Χίτλερ για "κουλτουριαραίους";

"Άρειος μυστικισμός,"

Δεν ενοεί τους Λευκούς Αρείους που ενοούν οι ναζί,αλλά τους Έλληνες μόνο! Και δεν καλεί τους Έλληνες να κάνουν πόλεμο και να εξωντόσουν τους Εβραίους!

"κοίλη γη,"

Ο Χίτλερ δε μιλούσε ποτέ για "γκρίζα ανθρωπάκια" που κατοικούσαν εκεί!



"Χριστός μη εβραίος κλπ,"
είπε ποτέ κάτι τέτοιο ο Χίτλερ;


"με χαρακτηριστικά φασιστικό τραμπούκικο ύφος που με γκεμπελίστικες μεθόδους περνάει νοοτροπίες κυρίως σε ημιμαθείς, αλλά και σε νέους χωρίς βιώματα και ισχυρή κριτική ανάλυση. Δεν είναι άλλος ένας πλασιέ από τους πολλούς που πουλάει χαλιά ... Πουλάει εσκεμμένα ψέμματα βάσει σχεδίου και ιδεολογίας. Βορίδης, Καρατζαφέρης οι κολλητοί του."

Τελικά η συνομοσιολογία δεν είναι προνόμιο του Λιακόπουλου! "Βάσει σχεδίου",μια φράση κλειδί,ότι κι εσύ συνομοτολογείς!



"Διασυνδέσεις με κανάλια (αν ήταν μόνο με ποσοστά η πληρωμή θα γινόταν χαμός από μικροπωλητές στα μικροκάναλα). 5 κανάλια, νομίζω, και 10 ώρες κάθε μέρα δεν είναι και λίγο για απλό βιβλιοπώλη. Αν πάντως ψάξει κανείς στο internet (και έχει στοιχειώδη λογική) μπορεί να ξεσκεπάσει όλες τις απάτες Λιακόπουλου. ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ Η ΚΑΘΑΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΟΛΑ."

Διαφωνώ με το "όλα"! Αρκετά όμως ναι! Αλλά πρόκειται καθαρά για εμπορικούς σκοπούς! Όχι..."βάσει σχεδίου"! Θα έδινε ποτέ κανένα κανάλι εκπομπή σε νεοναζί;;;

"Μερικές ερωτήσεις:
Αν ήταν αλήθεια όλα όσα λέει για παγκόσμιες συνομωσίες, πρωτόκολλα κλπ θα μπορούσε να μιλάει τώρα σε 5 κανάλια 10 ώρες τη μέρα Ή ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ (παντιοτρόπως) όλοι αυτοί οι υπερ-κακοί?
Μόνο αυτός και μερικά άσχετα ψώνια σαν το Σακκέτο και το Πάλμο ξέρουν την αλήθεια ενώ ΟΛΟΙ οι άλλοι επιστήμονες (ο μεγάλος εχθρός αυτών των σκοταδιστών), διανοούμενοι, ειδικοί, ιστορικοί κλπ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ή συνωμότες?"

Αυτό δε σημαίνει ότι είναι "νεοναζί"!!!

"Διαβάστε ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΩ του Ουμπ. Εκο, θα εκπλαγήτε όταν συναντήσετε ακριβώς τη περιγραφή Λιακόπουλου και τη μέθοδο ύφανσης μιας όποιασδήποτε συνωμοσίας ή αυθαίρετης συσχέτισης στοιχείων με λογικοφανείς αποδεικτικές μεθόδους (έτσι καίγαν τις μάγισσες στο μεσαίωνα). Βιβλίο βγαλμένο πριν 20 χρόνια."

Ένας απλός εμποράκος είναι!

"Αλλά και η ιστορία του Εθνικοσοσιαλισμού (με άμεσο απόγονο τον Εθνικισμό), διδάσκει πολλά."

Ο εθνικισμός προϋπήρχε του εθνικοσοσιαλισμού! Λίγο ανιστόρητο άτομο είσαι επ' αυτού του θέματος!
Μήπως και ο σοσιαλισμός είναι "απόγωνος του εθνικοσοσιαλισμού";


Δείτε πολύ πρόχειρα κάποιες αναλογίες:

"Τρίτο Ράιχ (Τρίτη Αυτοκρατορία) / 6η ελληνική Αυτοκρατορία"

Ο Χίτλερ δεν περίμενε ούτε καμμιά υπερδύναμη,ούτε εξωγήινους,ούτε προφητείες για τη Γερμανία!/
Ο Λιακόπουλος μιλά για "τη βοήθεια των Ρώσων,των εξωγήινων και των προφητειών"!
Οι διαφορές είναι εμφανείς!

"Άρειοι προορισμένοι από το θεό να κυβερνούν με δικαιοσύνη / Έλληνες προορισμένοι από το θεό να κυβερνούν με δικαιοσύνη"

Αν και δε γνωρίζω εαν είχε πει ποτέ κάτι τέτοιο ο Χίτλερ,ωστόσο,όλοι οι λαοί πιστεύουν (καλώς ή κακώς) σε αυτό για το λαό τους! Και στην πολύ πριν του Χίτλερ εποχή ακόμη!

"ο Χριστός ήταν Άρειος / ο Χριστός ήταν Έλληνας"

Κάτι τέτοιο,σίγουρα δεν είχε πει ο Χίτλερ.Για άλλη μια φορά,ατυχής η σύγκριση!



"εβραιοκαπιταλισμός,"

Μαρξ έφη πρώτος!!!!!

"εβραιομπολσεβικισμός"

Βρήκες και κάτι κοινό!Ωστόσο,αυτό το έλεγαν οι Τσάροι της Ρωσίας πολύ πριν το Χίτλερ! Δεν κάνει όμως την τούρτα ένα κερασάκι!



"αμερικανοϊσραιλινό λόμπυ"
Έγραψα παραπάνω περί αυτού!

"φταινε οι εβραίοι/ φταίει η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού"

Το δεύτερο το λένε και οι Παλαιστίνιοι.Και αυτοί "ναζί" είναι;

"διανοούμενοι εχθροί (Γκέμπελς) / κουλτουριαραίοι"

Προλαλήσας του Γκέμπελς ο Νίτσε και άλλοι!/
Όταν κάποιοι εκθειάζουν τον Κεμάλ,όταν με το παραμικρό κατηγορούν όλους τους Έλληνες για το κάθε τι,τότε τι είναι;

"Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλα της Σιών"

Ο Λιακόπουλος δε λέει ότι τα έγραψαν οι Εβραίοι! Ρωτά όμως εαν εφαρμόζονται!


"Σύμβολο του ήλιου (σβάστικα) / Σύμβολα Απόλλωνα Ελ κλπ"

Δε μιλά για καμιά σημαία όμως ο Λιακόπουλος,ούτε κάνει κανένα κίνημα! Τα βιβλία του και τα κοσμήματά του πουλάει ο άνθρωπος!

"Κοίλη γη / Κοίλη γη"

Για άλλους λόγους τον χρησιμοποιούσαν οι μεν τον όρο,για εντελώς διαφορετικούς λόγους τον χρησιμοποιεί ο Λιακόπουλος!


"Πίστη στον Εθνικοσοσιαλισμό / Πίστη στην Ελληνορθοδοξία"

Το ένα είναι ιδεολογία/
Το άλλο είναι θρησκεία και πολιτισμός! Ανόμοια σύγκριση και ατυχής!

"Επικράτηση του Πανγερμανισμού / επικράτηση του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας"

Οι μεν το πρότειναν για πράξη/ ο Λιακόπουλος μιλά για προφητεία που "θα έρθει εξ' ουρανού"!

"Θεία Πρόνοια"
Τί το κακό έχει ο όρος; Aσχέτως εαν τον είχαν παρερμηνεύσει κάποιοι κάποτε!

"/ Σχέδιο του Θεού"

Ο Χίτλερ δε μίλησε ποτέ για "σχέδιο του Θεού"!

"υπάνθρωποι / μιαρά έθνη"

Οι μεν το χρησημοποιούσαν για κάποιους ανθρώπους!/ Ο Λιακόπουλος με αυτό τον όρο δεν αναφέρεται σε κανέναν άνθρωπο,σε καμμία φυλή σε κανένα ανθρώπινο έθνος.Ο Λιακόπουλος,αναφέρεται σε "καλλικαντζάρια" και
"εξωγήινους"!

"Κάποτε ήμουν της άποψης ότι αυτός ο καραγκιόζης αν δεν ήταν τόσο βλάκας θάταν φοβερά επικίνδυνος. Τώρα βλέπω ότι όντως είναι επικίνδυνος αν και βλάκας. Γιατί? Ο κόσμος δεν έχει τις λογικές αντιστάσεις, λειτουργεί ποδοσφαιρικά, παρασύρεται από τις κραυγές με ένταση και φανατισμό (ακούστε τις κραυγές του Χίτλερ και κάντε μια μικρή αντιπαραβολή με το δικό μας καραγκιόζη), η συλλογική μνήμη αμβλύνθηκε μετά από 60 χρόνια."

Ο απόλυτος συνδιασμός της γραφικότητας,της ηλιθιότητας και της συνομοσίας!

"Οι επιζώντες μάρτυρες για το ολοκαύτωμα λιγοστεύουν, έτσι είναι ακόμα πιο εύκολο για υποκείμενα να μιλούν ότι δεν υπήρξαν κρεματόρια και δολοφονίες εκατομυρίων ανθρώπων και όλη αυτή η ιστορία είναι συνωμοσία της σκοτεινής πλευράς του Σιωνισμού και του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπυ (επι τη ευκαιρία είδατε το βιβλίο που πουλάει "η Διαθήκη του Χίτλερ"?)."

Ο Λιακόπουλος δεν αρνείται το ολοκαύτωμα! Καταδικάζει όμως την εμπορευματοποίησή του από κάποιους ασεβείς συμπατριώτες των θυμάτων που έχει ως σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτικών του Ισραήλ στη Μέση ανατολή! Καταδικάζει δηλαδή τη λογική του "εαν κάνεις αρνητική κριτική στην κυβέρνηση του Ισραήλ,είσαι αντισημήτης"!


"Ο εβραίος Αϊνστάιν ήταν σφετεριστής του έργου του Καραθοδωρή,"

Πριν από λίγους μήνες, ο Πρέσβης του Ισραήλ,είχε δώσει επισήμως την εν λόγω επιστολή στην ελληνική κυβέρνηση,εν όψει της ελληνοισραηλινής προσέγγισης που προωθείται μεταξύ των δυό χωρών.Το είχε γράψει και η Ελευθεροτυπία!

"ο Δαρβίνος για τα σκουπίδια,"

Ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη!

"Πίστη στον θεό αντί για επιστημονική γνώση."

Δε λέει κάτι τέτοιο! Εξ'άλλου,το ένα δεν αναιρεί το άλλο! Στο κάτω κάτω κι ο ίδιος "επιστήμονες" ισχυρίζεται ότι έγραψαν κάποια βιβλία του!


"Το αυγό του φιδιού είναι μπροστά μας και το βλέπουμε"

Και η κλόσσα κλοσσάει στο κοτέτσι!
Anonymous Anonymous, at 1:54 AM  
Mικρή μας τυρόπιτα, ο ορισμός της Βλακείας είμεθα ημείς. Συνορεύουμε με τους κατατονικούς (πολλές φορές αυτό το σύνορο δεν υφίσταται).
Το post δεν είναι του Τάγματος. Το αναδημοσιεύουμε προς αναμόχλευση των παθών.
Όσον αφορά τον Λεβέντη έχουμε την εντύπωση ότι είναι δικός μας άνθρωπος. (ο αισθηματίας ερωτοχτυπημένος μαργαριταρένιος έχει περισσοτέρας πληροφορίας).

παλαιέ συναγωνιστή και συνιππότα Δημήτριε. Το σχέδιο του θεού περιέχει τον εκπολιτισμό του υποχθόνιου ρυπαρού συγγραφέως.
Τα ΤΕΣΛΑ αργούν αλλά δεν ξεχνούν.

Κ. Ροδιά πέφτουμε από τα σύννεφα (παρεπιπτόντως αυτά τα σύννεφα ξέρετε τι κόσμο έχουν?).
Είχατε τέτοιο θεόσταλτο σημείο και τέρας στο ίδιο σας το σπιτικό και δεν το ανακοινώσατε στον τύπο?
Ποιός χάλασε τη κεραία της σαβουροφάγας?
Τυχαίο ότι ήρθε να παρακολουθήσει το φως το της γνώσεως στο σπίτι σας?
Η ανατριχίλα σας ήταν το πέρασμα του αρχαγγέλου από δίπλα σας.

Κ. ανόνυμους. Πες τα Χρυσόστομε στον άθλιο. Η φοβερή σας αντι-ανάλυση σπάει τα κόκαλα του ανιστόρητου κουλτουριαραίου υποχθόνιου.
Τι ΣΧΕΣΗ μπορεί νάχει ο Προφήτης με εθνικισμό, μυστικισμό, αντισημιτισμό κλπ.
Τι άσχετες ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ παράθεσε υπόπτως ο Ιλλουμινάτι.
Τον περιμένουμε να απαντήσει στα φοβερά σας επιχειρήματα.
Μην μας ξεχνάτε... (μήπως είσθε μέλος του Τάγματος και ξέρετε τόσα πολλά? ιδίως το γεγονός ότι, Και η κλόσσα κλοσσάει στο κοτέτσι!)
Blogger funEL, at 1:24 PM  
Εγώ θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο απολογητή:
Ένας απλός εμποράκος είναι ο Δημοσθένης.
Όπως και ο Αδόλφος ήταν ένας απλός Ελαιοχρωματιστής.
Anonymous Anonymous, at 3:39 PM  
ALKIBIADES, ξεχνάτε ότι ο Αδόλφος ήτο ένας αποτυχημένος ελαιοχρωματιστής, ενώ ο προφήτης μας ένας επιτυχημένος έμπορος βιβλίων ΚΑΙ συγγραφεύς!

..η επιτυχία κάνει τη διαφορά..
(το σωστό να λέγεται)

:-)
Blogger Rodia, at 4:51 PM  
Νομίζεις, κυρία Ροδιά.
Σε πληροφορώ πως ήταν πολύ επιτυχημένος. Και σε αυτό οφείλετο η λαοφιλία του - όχι στις ανοησίες που ονόμαζε θεωρία.
Blogger Sarasides, at 10:49 AM  
Κανένας φασισμός δεν είναι ίδιος με τον προηγούμενο. Φυσικά και δεν θα ισχυριστούν τα ίδια πράγματα οι σημερινοί φασίστες με τους αναγνωρίσιμους παλαιοτέρων εποχών. Οι βασικές αναλογίες όμως υπάρχουν. Εθνικισμός, Θεός, δικαιοσύνη, επεκτατισμός, εχθροί υπαρκτοί και ανύπαρκτοι.
Επι πλέον, παγκόσμια κυριαρχία, φυλετική και ιστορική υπεροχή, θεϊκή υπερφυσική προστασία, υπεροπλία, καθαρός σωβινισμός.

Ο Λιακόπουλος (και δεν είναι φυσικά ο μόνος) είναι νεοναζί προσαρμοσμένος στα ελληνικά δεδομένα. Δεν εχει σημασία αν το αρνείται. Σημασία έχει τι είναι. Είναι σαν κάποιος κινέζος να αρνείται ότι ειναι κινέζος. Και ο Λιακό τον κινέζο κάνει.

Πλασάρει υπόγεια την ιδεολογία σιγά σιγά μέχρι να γίνει υποβόσκουσα συνείδηση. Το λέει κιόλας με πολλούς τρόπους.

Είναι απορίας άξιο γιατί δεν αναφέρει κανείς τίποτα απ όλα αυτά σοβαρά.
Και σεις εδώ καλαμπούρι και αστείο κάτι που δεν θάναι καθόλου αστείο μεθαύριο.
Anonymous Anonymous, at 4:16 PM  
Λέμε τώρα... Με τρομάζεις!

Μήπως να τον καίγαμε κι όλας για παραδειγματισμό; Πριν προλάβει να μας κάψει αυτός.
Όχι, ας κάνουμε κάτι πιο... πολιτισμένο. Να ποινοκοποιησουμε τις απόψεις του. Όπως έκανε η Δημοκρατική Αυστρία.

Θαρώ πως η σάτιρα είναι πολύ πιο ισχυρή κι από την ισχυρότερη τρομοκρατική κλάψα.
Blogger Sarasides, at 8:21 PM  

Add a comment