funEL βαρυ πακετο

Thursday, March 23, 2006

25η Μαρτίου Τριπλή Εορτή

H τριπλή Θρησκευτική Εθνική Αποκαλυπτική εορτή (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Επανάσταση του 1821, 6η ΕΛληνική Κοσμοκρατορία 2024) , έχει προφητευτεί από τις Ορθόδοξες Συβίλλες 7.209.781 χρόνια πριν την έλευση του ΕΛληνος Χριστού από τον Σείριο (εγγύηση Σακκέτου - Πακέτου).
Το σχέδιο του Θεού και η γνωστή πλέον Θεία Προ(παρά)νοια αποκάλυψε στον γνωστό άγνωστο γέροντα +ευλόγησον+, την πραγματική εθνικοαπελευθερωτική αγιογραφία.

Το θαυμαστό αυτό γεγονός συνέβη όταν ο γέροντας κυνηγούσε στην αυλή μία κότα. Τότε όταν την είχε στριμώξει στο κοτέτσι, ένα ντουβαροπακέτο εξ ουρανού τούρθε κατακούτελα περιέχον την αγιογραφία. Τότε ο γέροντας είδε το Θεϊκό φως το Αληθινό, το φως το της γνώσεως και έμαθε ξαφνικά όλες τις γλώσσες του σύμπαντος κόσμου. Μετά άρχισε να κακαρίζει ασταμάτητα...

Παραθέτουμε το Θαύμα του Θεού και της Λιακουρορθοδοξίας.




Η Θεοεπιστημονική Λιακούρειος μέθοδος ανάλυσης συσχέτισης των γεγονότων "ο Αχταρμάς και το λουρί της μάνας" είναι άκρως αποκαλυπτική.
Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών απεφάσισε να σας δώσει τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα για να κρίνετε και να τα συσχετίσετε μόνοι σας, στο αναμφισβήτητο αυτό Θαύμα .


Τι περιέχει η αγιογραφία:

Σημαντικές προσθήκες:
Η Αγιογραφία έσταξε μέλι, ποτάσα, βαζελίνη και ραδιενεργό τζατζίκι.
Το ιπτάμενο αντιβαρυτικό κιούπι του Σιντάλκος δάκρυσε, έβηξε και φταρνίστηκε.
Μουμιοποιήθηκαν αγιοποιήθηκαν εξαϋλώθηκαν, 33 υπερτεχνολογικοί Θεοεπιστήμονες καντηλανάφτες που ανέλυαν την εν λόγω Αγιογραφία.
Ο γνωστός ιστορικός ερευνητής Σακκέτος - Πακέτος μετά την εμφάνιση της Αγιογραφίας, ξεκίνησε καινούργιο σαβουροπακέτο "Ο επιτάφιος της Λογικής", ένα καινούργιο μνημείο αποδόμησης της Ιστορίας.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:59 AM

21 Comments:

ΠΩΠΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!
Blogger Λαμπρούκος, at 2:39 PM  
+Ευλόγησον+
Ευθύς αμέσως εκ της αναγνώσεως του παραπάνω ποστακίου αισθάνομαι την ανάγκιν να φορέσω χλαμύδαν και σανδάλους τύπου Migato, και να τρέξω περί του οικοδομικού τετραγώνου ημών, φωνάσκοντας και διαλαλώντας την αληθεία του ευαγγελίου Καιρός Γαρ Εγγύς, κρατώντας το ανα χείρας, ενώ στην αριστεράν χείρα να κρατώ σφιχτά ένα σφιχτό ερυρθρόν ωόν μετά γρίππης πουλερικών, καταπτύοντας τον κάθε διαβάτην με κάχλες παντός μεγέθους,υφής και χρώματος, ο οποίος δεν υποκλίνεται στο μεγαλείο της ψυχής (και της τσέπεως) του Μεγαλοπροφήτου ημών Λιάκουρα.
Φίλτατε Funel εξαίρετη η εργασία υμών. Προσκυνώ ταπεινά !
Blogger xxx, at 2:54 PM  
"Ο επιτάφιος της Λογικής",

roll!!
Anonymous Anonymous, at 3:59 PM  
Διδάσκαλε, είδον το φως. Ένα παλαιόν αντίγραφον των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών που είχον υπό την κατοχήν μου εσχημάτισεν επί τω εξωφύλλω την μορφήν του Προφήτου. Οι κακεντρεχείς λέγουσι πως πρόκειται περί τυχαίας μορφής σχηματισθείσας υπό της υγρασίας, αλλά εγώ δεν τα χάβω αυτά.

Τι λέτε, διδάσκαλε, έχω ελπίδαν;
Blogger cyrus, at 6:20 PM  
Αγαπητοί Συνιππόται είναι αλήθεια ότι η ιερά αυτή εικών έχει στηθεί σε λαϊκό προσκήνυμα;

Μπορώ να 'ρθω και εγώ να προσκυνήσω με το αζημίωτο βέβαια;

Πόσα πατερμά το λεπτό χρεώνει ο Γέροντας; +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+

Θα τα πούμε στον εσπερινό.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 7:43 PM  
Ρε παιδιά, ας μου εξηγήσει κάποιος τι είναι επιτέλους αυτά τα τεριρέμ; Τα άλλα νομίζω τα ξέρω.
Blogger glenn, at 1:42 AM  
Αγαπητέ glenn,

Χωρίς να είμαι ο πλέον ειδικός θα απαντήσω πρώτος και όποιος θέλει ας συμπληρώσει/διορθώσει. Νομίζω ότι έχω αυτό το δικαίωμα κυρίως λόγω της αυξημένης ποσότητας Λιακουρενέργειας που δέχομαι κάθε μέρα από την τηλεόραση που τον βλέπω. Αν θέλετε τα παρακάτω να τα κάνω έμμετρο και να τα βάλω στους Λιακουροπατριωτικούς στοίχους διαγωνισμό σφυρίξτε μου κλέφτικα σε αυτό το ποστ.

Το τεριρέμ είναι ήχος/ρυθμός/μελωδία που χρησιμοποιείται στην ψαλτική. Σε κάποια προφητεία ενός όσιου της ορθοδοξίας επί Βυζαντίου (του Αγίου Αγαθαγγέλου αν δε μ ' απατά η μνήμη μου) αναφέρεται ότι οι πολεμικές μηχανές των Ρώσων αναπαράγουν παρόμοιους ήχους. "Ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα πληρούν τους αιθέρας μελωδίας". Ο κος Λιακόπουλος θεωρεί ότι αυτά τα "αριστοπολεμικά όργανα" δεν είναι άλλα από ιπτάμενες συσκευές (οι γνωστές κοσμοσφαίρες) η τεχνολογία των οποίων ήταν γνωστή στους αρχαιοέλληνες (που με τη σειρά τους την είχαν από τους ΕΛ που ήρθαν άπ' το Διάστημα) και με το πέρασμα των αιώνων έγινε γνωστή και στον Πούτιν όπου με αυτές επιβάλλει μία παγκόσμια ισορροπία μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ.

Το τεριρέμ χρησιμοποιείται για την εξύμνηση του Θεού, που είναι ο δημιουργός του Σύμπαντος, για αυτό το λόγο θεωρείται ότι εξισούται με την συμπαντική αρμονία. Με πιο απλά λόγια το τεριρέμ αποτελεί τη μουσική που βγάζει το ίδιο το σύμπαν.

Χρησιμοποιώντας νότες, κλίμακες, η οκτάβες του τεριρέμ μπορεί κανείς να κατασκευάσει πολεμικά όπλα εκπέμποντας ήχους που μπορούν να ισορροπήσουν ή αντιθέτως να διαταράξουν την παγκόσμια αρμονία με απρόβλεπτες συνέπειες. Άλλες φορές είναι οφέλημα, άλλες καταστρεπτικά για τον άνθρωπο και τη φύση. Τέτοιου είδους τεχνολογία σε συνδυασμό άλλες τεχνολογίες (αντιβαρύτητα, ακτίνες, ΤΕΣΛΑ κοκ) διαθέτει η Ρωσία. Κάποια είναι σε πειραματικό στάδιο και κάποια παράγονται κανονικά. Μπορούν να αλλάξουν τον καιρό, να δημιουργήσουν διάφορα φαινόμενα, να επιρρεάσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά, να προκαλέσουν καταστροφές (σεισμούς, καθηζήσεις, πλημμύρες σε μεγάλες εκτάσεις και τα λοιπά. Κατά τον κύριο Λιακόπουλο τέτοιου είδους όπλα χρησιμοποιήθηκαν για να κατασκευάσουν τον τυφώνα Κατρίνα που κτύπησε την Νέα Ορλεάνη.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 3:29 AM  
Ευχαριστώ για την πληρέστατη ενημέρωση κοκορμαν.
Blogger glenn, at 12:18 PM  
Kokorman mravo . Fovero . TI einai o Saketos - Paketos ?
Anonymous Anonymous, at 1:08 PM  
Άγγελος Σακκέτος

Γνωστός Ερευνητής των αρχαίων Ελληνικών χειρογράφων. Έχει συγγράψει πλήθος βιβλίων πάνω σε θέματα ιστορικά που έχουν να κάνουν με τη διάσωση των αρχαίων Ελληνικών κειμένων και όχι μόνο. Ένα από τα ποιο σημαντικά σημεία της πολυετούς έρευνάς του είναι ότι ανακάλυψε εδάφιο από το πρωτότυπο Ευαγγέλιο του Ιωάννου που βρίσκεται στο Βατικάνο όπου στη σκηνή που οι μαθητές εμφανίζουν δύο Έλληνες ενωπίων του Ιησού και εκείνος έδωσε την περίφημη φράση του για την δόξα της βασιλείας των ουρανών, συμπληρώνει ότι μόνη η Ελλάς γεννά τις επιστημές και τις τέχνες από όλα τα άλλα κράτη. Η τελευταία φράση έχει απαλλειφθεί από τα ευαγγέλια που διαβάζουμε.

Ένα δεύτερο σημαντικό σημείο αποτελεί το γεγονός ότι με βάση τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα υποστήριξε την άποψη ότι οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν προφητεύσει την έλευση του Χριστού που ναι μεν ήταν ο υιός του Θεού αλλά ήταν και Έλληνας στην καταγωγή, όχι Εβραίος όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν οι γραφές. Πρόδρομοι αυτής της έλευσης ήταν και οι μεγάλοι φιλόσοφοι Αριστοτέλης, Πλάτων, Σωκράτης άλλα και οι αρχαίοι Μάντεις και Ιέρειες (Σιβύλλες).

Μεταξύ άλλων εμφανίστηκε και στην πολιτική σκηνή με το ΛΑΟΣ. Τα βιβλία του έχουν πραγματοποιήσει πολλές επανεκδόσεις από διάφορους εκδοτικούς οίκους συμπεριλαμβανομένου των εκδόσεων ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Το προσονύμιο "Πακέτος" το έλαβε γιατί στις εκπομπές του ο κος Λιακόπουλος δίνοντας σειρές των βιβλίων (πακέτα) του Α. Σακκέτου, χειριζόταν συχνά τη φράση πάρτε το πακέτο του Σακέτου. Μου φαίνεται λοιπόν ότι ο κος Λιακόπουλος δημιούργησε την έκφραση χωρίς ενδεχωμένος να το συνειδητοποιήσει και ο ίδιος.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 12:15 AM  
Γέροντα,εγώ απλά ήρθα να πάρω την ευλογία σου αυτή την Αγία κ Εθνική Μέρα κ κατέληξα πεφωτισμένος.

Η εικόνα που δακρύζει τζατζίκι με συγκίνησε ιδιαιτέρως.

Ευλόγησον γέροντα κ προσοχή εις τα κοράσια.

Σήμερα να μη μυρίζουν λουλουδια γιατί μπορεί να καταλήξουν χριστουγεννιάτικα με κανένα εβραιόπουλο στην αγκαλιά!

+ευλόγησον+
Blogger Αθήναιος, at 11:17 AM  
Χαιρετίζω την σεπτήν ομάδα των συνιπποτών, καθώς και τα νεοφώτιστα μέλη. Αγαπητέ κ. ΚΟΚΟΡΜΑΝ, εθαύμασα τας φροντιστηριακάς γνώσεις υμών, Εύγε! Λίαν κατατοπιστικαί και δι εμέ ακόμη, ήτις συνεπλήρωσα ωρισμένα κενά. Η γνώσις δια την οποίαν είμαι υπερήφανος γυνή είναι αύτη περί τεριρέμ. Συντόμως μάλιστα αποστέλλω ειδικόν δείγμα εν τω άσματι της κοσμοσφαίρας εις μορφήν ΜΡ3.
Η μουμιοποίησις επίσης με διεγείρει (εξιτάρει, βαρβαριστί) και δεν θα παραλείψω να υπάγω με το 1ο πούλμαν (πώς λέγομεν ελληνιστί "πούλμαν"?) να προσκυνήσω το ιερόν σκήνωμα το αναβράζον (αναβρασμός λέγεται ότι έγινε νεαρών αισθητικών με τόνους μέικ-απ επί του σεπτού μουμιοποιημένου πτώματος). Πού να εφαντάζετο ο καημένος Βήσσι (χαϊδευτικό του Βησσαρίων) τι θα του εξημέρωνε ο θάνατός του...
Τον επιτάφιον της Λογικής στολίζουν από αμνημονεύτων ετών αι λεγόμεναι Διάνοιαι, αι οποίαι κοσμούν διάφορα επιστημονικα ιδρύματα, καθώς (και ιδίως) την Ακαδημίαν Αθηνών και πάσης ΕΛλάδος.

Μετά διαπύρων ευχών, καλόν ευαγγελισμόν εύχομαι
Blogger Rodia, at 12:12 PM  
Κ. Λαμπρούκε, νάρχεσαι να μαθαίνεις Δυνατά και λιακουρικά.

Κ. Νίβα αυτό που σούρθε να κάνεις είναι το λιγότερον. Άλλοι πήγαν στο κλησάκι και είδαν το Θαύμα της εικόνας της Παναγιάς που μάτωσε.
και ... είδαν ότι όντως έτσι είναι ..ενάντια στη σκλαβιά της λογικής και του άθεου Διαφωτισμού... (κάτι τέτοιο τέλος πάντων)... δες λίγο το Μόνιτορ σήμερα.

ανόνυμε , γουέλκαμ

Παλαιέ συνΙππότα Δημήτριε, όπως πάντα οι Θεοεπιστημονικές γνώσεις σου σπάνε τα κόκκαλα των Ιλλουμινάτι κουλτουριαραίων.

Ιππότα Κόκορμαν δεν το συζητάμε. Η΄θέση σου είναι και η θέση του γέροντος +ευλόγησον+

cyrusgeo, εσύ μ αυτά που γράφεις στο Ιλλουμιναταρέικον σάτιόν σου μάλλον δεν έχεις ελπίδα καμμιά... μετανόησε βρε να δεις ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ όπως γνωστοί σαβουροφάγοι και σαβουροφαγούδες, δω τριγύρω.

γκλεν και κοστα , ο κόκορμαν προσφέρει τις υπηρεσίες του στο γραφείο τύπου των Ιπποτών. Ότι σας είπε περι τεριρεμ και Σακκέτου Πακέτου είναι εκ γέροντος +βλογιοκομένα+

Αθήναιε πράγματι αυτή η μέρα κρύβει πολλούς κινδύνους μερά την παρέλαση. Εκεί στις καφετέριες που οι κρίνοι ανθίζουν. Όσο για τη τζατζικοφόρα αγιογραφία, θαύματα γίνονται καθημερινά (τουλάχιστον στην ιερά εκπομπή του Προφήτου ημών Λιακουρα του κομψόχειρος). μη σας εκπλήσει.

Συνιππότα Ροδιά, αυταί οι λογικαί εξηγήσεις δεν αρμόζουν στο χριστεπώνυμον στίφος...
Πίστευε και μη ερεύνα...
Ο Κύριος θα σας ελευθερώσει από τη σκλαβιά της λογικής και τη καταπίεση της πραγματικότητας.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ
(αν τον νοιώθετε λίγο τώρα με δακρύζουσες εικόνες και μυροβολόντα πτώματα ... τίποτα δεν είδατε ακόμα)
Blogger funEL, at 12:54 PM  
Aγαπητή Ροδία το Πούλμαν ονομάζεται και αυτό λεοφορείο ελληνιστί. Ο συγκεκριμένος τύπος λεοφορείου ονομάστηκε έτσι από το όνομα του εργοστασίου PULLMAN που βρίσκεται στην ΥΟΡΚΗ της Μ. Βρετανίας (YORK) και ο γραφών το έχει επισκεφτεί προσωπικά.

http://tony3972.mysnaps.org.uk/
c446966.html

Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι βγάζοντας τις ρόδες και αλλάζοντας τις μηχανές DIESEL με αντίστοιχες αντιβαρύτητας θα γίνουν εξαιρετικοί δορυφόροι εντοπισμού εξωαστρικών κοσμοκεφτέδων.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 3:56 PM  
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ +ΕΥΛΟΓΙΣΟΝ+

Αγαπητή ΡΟΔΙΑ μετά από απευθείας συνενόηση με το ΘΕΟ μέσω Πολικού Αστέρα και λόγω των όσων έχεις προσφέρει στην επικράτηση του δόγματος του Προφήτου Ημών Λιακό, έχεις τώρα τη δυνατότητα να πάρεις οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο αντιβαρύτητας χανεμπού/βρυλ/VTOL/Lippisch επιθυμείς και να μεταφερθείς εις την ιεράν κατανυκτικήν πανύγηριν της Οσίας ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ στο λιτό, ελληνικό, Λιακούρειο εκκλησάκι του Ολυμπιακού Σταδίου, όπου αντί για το σκήνωμα του Αγίου Βήσσι εκτίθεται η μούμια της αειδού παρθένου μπουκαλόπατου οσιομάρτυρως αειγενέτου αηδονογλώσσου Σιβύλλας Αγίας Άννας Βίσση όπου θα δώσει μουσικήν παράστασην LIVE μαζί με την μούμια του Συντάλκα αεικινήτου ελληναρά ΜΑΛΑ-κοπήτουρα βλογιοκομμένου πήκτη αειτελέστωρα άει χάσου Νταιχάτσου παπαροκά ΚΑΡΒ-ΕΛ. Συγκλονιστική παράσταση μόνο μια φορά στα 2.000.000 χρόνια.

Ειδικό μοντέλο αυτοκινούμενης βιοχλαπάτσας σας παραλαμβάνει από τον οίκο σας και σας οδηγεί με απωλλόνειον αισθητική στον τόπο της συνάθροισης. Σε όλη την διαδρομήν ακούονται αντιβαρυτικά τεριρέμ και ήχοι πλάγιοι δεύτεροι καθώς και οι τελευταίες επιτυχίες τις οσίας από την εποχή του λίθου και εντεύθεν.

Για να διαλλέξετε το μοντέλο μεταφοράς/πτήσης/διεκτίνησης προς τον προορισμό σας τηλεφωνήστε στο γνωστό τηλέφωνο και στίς κοπέλλες του κέντρου δώστε τον κωδικό από τα έθνοσοσιαλιστικά μοντέλακια τα οποία σας δίνουμε στο παρακάτω site:

www.luft46.com

Μετά τιμής

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 9:24 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger kokorman, at 1:24 AM  
Αγαπητέ εν Λιακό Αδελφέ Γεώργιε ποίος είναι αυτός ο ΟΚΟΜΟΕ, μήπως είναι πρωτοξάδερφος του Οφορίκουε και του Καρεμπέ;

Μετά τιμής,

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 1:26 AM  
funel, χαιρετίζω γι άλλη μία φορά την διαύγεια σου στην παρατήρηση κι ανάλυση των πανανθρώπινων λιακουροορθόδοξων ιδεωδών.
θα ήθελα στα πλαίσια της 25ης μαρτίου να κάνεις κι ένα αφιέρωμα στο ενεργειακό σουβλί που μπήκε στο κώλο του Αθανάσιου Διάκου και να μας αναλύσεις την τεχνολογία που το διέπει γιατί οι δικές μου έρευνες έχουν φτάσει σε αδιέξοδο
Blogger Stormrider, at 1:45 PM  
Κ ΜαρσΕΛη, μόνο και μόνο το Ατόφιο ΕΛ στο όνομά σου είναι διαβατήριο για τουλάχιστον 9.278.249,89 ΕΛληνικούς γαλαξίες (στη γειτονιά μας δηλ.). Οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας σ αυτούς τους γαλαξίες θα σου προσφέρουν άπλετη γνώση. Γουέλκαμ.

Στόρμράιντερ. επί του Αθανασίου Διάκου πρέπει να ξέρει αποκαλυπτικές λεπτομέρεις ο ιππότης Κόκκορμαν. βέβαια αποσπασματικά κάτι ξέρουμε. Όπως για παράδειγμα όλα τα σημαντικά γεγονότα περί Αθανασίου γίναν ΜΕΤΑ την περίφημη μυστική μάχη στην έρημο Τακλαμαράν Σαχλαμαράν και έπειτα από την επέλασή του στους ιερούς πατρογονικούς τόπους της Ιαπωνίας να οργανώσει το εθνικοαπελαυθερωτικό κίνημα.
Blogger funEL, at 2:58 PM  
> TI einai o Saketos - Paketos ?

Eίναι ερώτηση αυτή;
Anonymous Anonymous, at 3:02 PM  
ρε παιδια για το τεριρεμ που αναφερεστε πιο πανω είναι το νανουρισμα της Παναγίας μας στο μικρό Χριστό όταν ηταν βρέφος.χρησιμοποιειται στην ψαλτικη ως κρατηματα για τους νεκρους χρόνους...
Anonymous Anonymous, at 12:17 AM  

Add a comment