funEL βαρυ πακετο

Tuesday, March 07, 2006

Ουράνια φαινόμενα Καθαρής Δευτέρας

Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL όπως και πολλοί Λιακουροπιστοί , παρατήρησαν στον ουρανό της Καθαράς Δευτέρας, μυστηριώδη φαινόμενα και Λιακουρορθόδοξες Προφητικές Αποκαλυπτικές εμφανίσεις ιπταμένων αντικειμένων.
Φυσικά οι άσχετοι Αντίχριστοι, Ιλλουμινάτι, Σιωνιστές, θα ισχυριστούν ότι τάχα όλα αυτά τα φαινόμενα ήταν χαρταετοί, για να κρύψουν την Αλήθεια και να χτυπήσουν τον ΕΛληνισμό και την Ορθοδοξία.
Τα περισσότερα των φαινομένων χρησιμοποιούν Ορθόδοξη τεχνολογία προκαλύψεων Tupolev. Το μυστικό αυτών των προκαλύψεων Star Trek των Tupolev, εξηγεί ο ίδιος ο Προφήτης Πλασιέ στο ακόλουθο φοβερό σε σύλληψη, παράθεση αναμφισβήτητων στοιχείων και τη γνωστή αποδεικτική μέθοδο που σπάει κόκαλα, original video.
Εμείς κατ’ εντολή του γέροντος +ευλόγησον+, παραθέτουμε με στοιχεία και ντοκουμέντα (όπως πάντα), μερικές μόνο από τις αποκαλυπτικές Λιακουρορθόδοξες εμφανίσεις της Καθαράς Δευτέρας.







Σειρά ιερών συννέφων






Σειρά ιερών σκουπιδοντενεκέδων

Οι αποκαλυπτικές αυτές εμφανίσεις ΘΑ προφητευτούν και ΘΑ γραφούν καθαρότατα στο νταμαροβιβλίο "Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC Νο8".
Στην Λιακούρειο Μέθοδο "ο Προκρούστης", οι συμβατικές έννοιες του αιτίου και του αποτελέσματος, του πριν και του μετά, εναλλάσσονται κατά το πως συμφέρει τη Λιακουρορθοδοξία.
Γι αυτό, όταν ο Προφήτης ημών Πλασιέ, προφητεύει εκ των υστέρων, είναι γιατί ο θεός του έδωσε τη Θεία Χάρη της ελεύθερης βούλησης να επιλέγει πότε θα προφητεύσει, πριν ή μετά το προφητευόμενο γεγονός
(ενάντια στα σατανικά δεσμά των επιστημονικών λογικών αναλυτικών κανόνων και της αιτιοκρατίας που κάνουν τον άνθρωπο δέσμιο της ύλης).

buzz it!

:: posted by funEL, 12:12 AM

19 Comments:

Εμεινα εμβρόντητη! Εγινε και διακοπή ρεύματος (είδες η ΔΕΗ?) κόντεψε να μου ρίξει το Ιχώρ.. ευτυχώς είχα καβάντζα μερικά αρωματικά κηρία.. ατμοσφαιρικά ΤΕΣΛΑ κι έτσι. Με το που ανοίγω το πισι να δω αν έπαθε βλάβην τινα, πίπτω επί του εμπνευσμένου άρθρου υμών..
Εύγε Ιπποτα των e-ποτών:-)

..τώρα ημπορώ πλέον να κοιμηθώ ήσυχη..

:-)
Blogger Rodia, at 2:49 AM  
Θέλω κ εγώ να καταγγείλω στο σεβαστό Τάγμα σας ότι χθες περί την 14ην μεσημβρινή ένα σμήνος από "χαρταετούς"-ιπτάμενες λαγάνες/φρυγανιές γέμισε τον ουρανό της περιοχής μου.

Τί θέλει από μας ο Πούτιν;Κινδυνεύουμε; Προφταίνουμε να μετανοήσουμε;
Blogger Αθήναιος, at 7:41 AM  
μην παραβλέπεις αδερλφέ τον αντιβαρυτικό ΕΛληνολιακουροορθόδοξο χαρταετό με ΚΑΘΑΡΑ σχηματισμένο στο σκελετό του το σήμα του σταυρού. ο συγκεκριμμένος χαρταετός (εκτός από το να εκτοξεύει ρουκέτες πρωτονίων) παράγει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία μπλοκάροντας τους αντίστοιχους χαρταετούς των σιωνιστών δρακονιανών σινομασωνοεβραίων. γιατί νομίζεις δεν πέταξε ποτέ ο χαρταετός του Ψωμιάδη;
Blogger Stormrider, at 11:35 AM  
Τα κείμενα είναι τεράστια ποτέ δεν έχω καταφέρει να διαβάσω μέχρι το τέλος. Κοντά στην μέση με πιάνει μια ζαλάδα από την υπερπληροφόρηση και έπειτα βλέπω τις εικόνες μόνο (που είναι απίστευτες).
Anonymous Anonymous, at 3:54 PM  
Σωστά.
Με μέτρο, αγαπητέ την γνώση. Μας ζαλίζει!
Blogger Sarasides, at 5:31 PM  
κ Ρουφιάνε εάν έχετε αγιασμό Σιντάλκα Καλτάκα αφοδεύσατε ελευθέρως. προσοχή τη τρούπα του Αντίχριστου.

Κ. Ροδιά. Πως μπορούν να σας εκπλήσουν υπερφυσικά γεγονότα και θαύματα τόσο καθημερινά. Εσείς που είστε τόσο εξοικιωμένη περί της μεταφυσικής Αλήθειας του κόσμου.
Δεν υπάρχουν συμπτώσεις.
Ολα είναι γραμμένα.
...Ξέρετε που
...

κ. Αθήναιε περί των ευλόγων αποριών σας περιμένουμε τοποθέτηση του ΚΟΚΟΡΜΑΝ

ΚΟΚΟΡΜΑΝ

ΚΟΚΟΡΜΑΝ

ΚΟΚΟΡΜΑΝ που είσαι?

κ στορμράιντερ βλέπουμε μεθ ευχαριστήσεως ότι ακουλουθείτε την Λιακούρειο μέθοδο ανάλυσης και σύνθεσης των γεγονότων.

κ. ρόκορντι. Σιγά σιγά με το μαλακόν. όχι όλα μονορούφι. Μην έχουμε και θύματα. Δέον να διβάζετε μία πρόταση κάθε μέρα με ηχητικό ψαλμωδίες ή Γαϊτάνο.

κ. Αλκιβιάδα εσείς? εσείς? ζαλίζεστε με τη Λιακουρογνώση?
Απίστευτο
Blogger funEL, at 12:04 PM  
μικρή μας κοπελούδα Καλλίστη. επαναλαμβάνουμε. εμφανίζεσθε ελαφρώς ενδεδυμένη σε Τάγμα Ιπποτών. Ο γέρων +ευλόγησον+ αναλήφθηκε στους ουρανούς και κυνηγά τον αρχάγγελο Γανυμήδη... ξέρετε γιατί...

έχετε παράστημα αλλά ενδύστε το...
Blogger funEL, at 12:27 PM  
Εστειλα φιλμς ενημερωτικα του ρολου του συγγραφεως Δάκογλου, άτινα δηλούν την θαυμαστην πορειαν αυτου. Ο Προφητης θα προφητεύσει και πάλι ότι είναι εις απλούς βιβλιοπώλης, τι γνώμη έχετε και σεις;
Anonymous Anonymous, at 7:57 PM  
http://www.humor.gr/files/soloup.jpg
Blogger €lisavet, at 9:25 PM  
Αγαπητοί συνιππόται εβρέθει σχετικόν πολύτιμον και σπανιότατον "απωλεσθέν" χειρόγραφον το οποίο αναλύει πασιφανώς και περιτράνως, τιουτοτρόπως και ολοκληρωμένως τινά τον βίον και τα θαύματα, της περικαλλούς Σιβύλας, Αγίας θαυματουργού Καλλίστης της Σεμνοπρεπούσας.

Ιδού

Απαγορευμένη αρχαιολογία. Από εξετάσεις στα αρχαία Ελληνικά, γυμνάσιο Ρόδος, 1989. Ερμηνευμένη μετά Λιακουρείου Μεθόδου, "ο Προκρούστης μετά φάντου και ρετσινολάδου"

Γνήσιον κείμενο φυλαγμένο εν στοά του Βατικανό:

Θέτις η Θεά, εν τοις γαμησαυτής πάντας τους Θεούς εδέχετο πλην της Σέριφος. Διό και η Σέριφος οργίζεται και μύλον χρυσούν εν τω μέσω των Θεών ρίπτει. Επίθε του μύλου ην η επιγραφή: ΤΙ ΚΑΛΛΙΣΤΗ;

Μετάφραση εξήγηση Λιακουροπιστού μαθητού του Σακκέτο - Πακέτο:

Μόλις η Θεά Θέτις τάφτειαξε δια ζευγάρωμα με άντρα, πάντοτε δεχόταν τους Θεούς κρυφά-κρυφά στα νησιά εκτός από την Σέριφο. Έτσι λοιπόν ο Δίας και η Σέριφος θυμόσανε και πετάξανε έναν μύλο που άλεθε το χρυσάφι και τόκανε σκόνη, μέσ, τη μέση των Θεών. Επίδεσμος επάνω στον μύλο και διάβαζες το μέγα ερωτηματικόν αίνιγμα: Τι καλλιστεία; Εννοεί τι καλλιστεία είν' αυτά που γίνονται συνεννοημένα για να βγει σταρ αυτοί που θέλουν οι Σεριφιώτες; Ε λοιπόν όχι! Και τους ετιμώρησεν όλους με κεραυνούς κι αστροπελέκια. Και τους Σεριφιώτες και τους Θεούς και τους άλλους και τους πήρε και τους σήκωσε!

(Κλεμμένο ανερυθριάστως από το βιβλίου του Δημήτρη Ν. Μαρκόπουλου "Είτε παίδες Ελλήνων, είτε παίδες βαρβάρων και τα δυό δεν γίνεται", Αθήνα 1994, 2η έκδοση).

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 10:04 PM  
Αθήναιος said...
Θέλω κ εγώ να καταγγείλω στο σεβαστό Τάγμα σας ότι χθες περί την 14ην μεσημβρινή ένα σμήνος από "χαρταετούς"-ιπτάμενες λαγάνες/φρυγανιές γέμισε τον ουρανό της περιοχής μου.

Τί θέλει από μας ο Πούτιν;Κινδυνεύουμε; Προφταίνουμε να μετανοήσουμε;

Αγαπητέ Αθηναίε, μη Φοβού. Τα περιέργα φαινόμενα τα οποία ενηφάνησαν ενωπίων του γαλανού αττικού ουρανού ήταν ειδικά ΕΛληνικά αντιβαρυτικά καταδιωκτικά χανεμπού τύπου "χαρταετός" τα οποία έφτασαν αναφανδόν κατευθείαν από την έρημο σαχλαμαράν ως οιονοί που δείχνουν την Πασχάλιον Χαράν που έρχεται εν τάχυ.

Περιγραφές που ομιλούν για δρακωνιανά σινοιουδαϊκά κατασκευάσματα ελέγχονται ως ανακριβής.

Ιδού η απόδειξις:

http://www.geocities.com/SoHo/1911/
fighters/nafka2003.JPG

http://www.geocities.com/SoHo/1911/
fighters/firefly1.JPG

http://www.geocities.com/SoHo/1911/v2000.jpg

http://www.geocities.com/SoHo/1911/staff1.jpg

http://www.geocities.com/SoHo/1911/buka1.jpg

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 10:18 PM  
Άσχετο:

Τί έγινε το "Βίδα Νούμερο 7";

Tero
Blogger Tero, at 3:38 PM  
Aδερφός συνιππότας εν άλλω Φορούμιον, γέγραψεν τα κάτωθι:

Ακούσατε Έθνη και λαοί της Οικουμένης πάσης / και εσύ αναγνώστα πρόσεχε σ'αυτό που θα διαβάσης.

Είναι σκληρά και λυπηρά, αλλά είναι πεπρωμένα /να γίνουν όσα στας Γραφάς ευρίσκονται γραμμένα.

Τάγραψαν οι Πατέρες μας ο κόσμος για να μάθη / από αυτόν τον πόλεμο τι μέλλεται να πάθη.


Για να προσφύγη στον Θεόν και να μετανοήση / αν θέλη για να σωθή και ευτυχής να ζήση.

Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία/ κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.

Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία / και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία.

Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη / Θεός θέλει ο Αντίχριστος του Κόσμου για να γίνη.

Τότε κατέρχονται ομού της Δύσεως τα κράτη / ουαί στα Έθνη του Βορρά γίνονται όλα στάχτη.

Με λύσσα αμύνεται σκληρά η Αρκτος (Ρωσία) στην Τουρκία / που αδίκησε την Ελλάδα και όλη αναφλέγεται και καίει σα λαμπάδα.

Ματαίως αγωνίζεται η Άρκτος να κράτηση / τα περιβόητα Στενά(Σουέζ) στο τέλος θ' απηυδήσει.

Γιατί από την Ανατολή, Κορέα, Μαντζουρία / εισβάλλει η Αμερική με την Ιαπωνία / και προχωρεί ολοταχώς γραμμή στη Σιβηρία/ ενώ στη Δυτική πλευρά νικά η Γερμανία / και τότε είναι αδύνατον να κρατηθή η Ρωσία / και εγκαταλείπει τα Στενά, Αίγυπτον και Τουρκία.

Κτυπιέται η Άρκτος πανταχού και φεύγει προτροπάδην/όπως διασκορπίζεται ένα άτακτο κοπάδι.

Τότε ομού θα ητηθή και η δόλιος Τουρκία/ γιατί θα πράξη πονηρά μεγάλη προδοσία.

Γιατί αφού καταβληθή όλη από τη Ρωσία/ Θα συμμαχήσει μετ'αυτής και με την Βουλγαρία. Για τούτο όσοι χριστιανοί ευρίσκονται στην Πόλη/ και στα περίχωρα αυτής,πρέπει να φύγουν όλοι.

Γιατί η Πόλις (=Κωνσταντινούπολη) θα καή και ουδείς θα απομείνη/κάτοικος ζων εντός αυτής.

Μον' ο Ναός θα μείνη/(ο οίκος ούτος και Ναός της του Θεού Σοφίας /όστις θα μείνει αείφωτος φάρος της Ορθοδόξου Εκκλησίας/ εξ ού το φως θα ξαπλωθή σ' όλη την Οικουμένη/ της Βασιλείας του Χριστού που ο κόσμος αναμένει).

Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου/ τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου;/ κι πάλιν νέος πόλεμος θ' αρχίση να ξεσπάση/αλλοίμονο στον άνθρωπο τι έχει να περάση.

Το ζήτημα της Πόλεως πάλι θα βγει στη μέση/κι ο κόσμος θα περιπλεχθεί και δε θα ξεμπερδεύση.

Αμέσως η διχόνοια ενσκήπτει εις την Κρήτη/και ανάπτουν εις τα αυθωρεί (αμέσως) τα μίση και τα πάθη.

Αφού οι ισχυροί της γης απογοητευθώσιν/ τότε θα γίνη πόλεμος, που ουδέποτε έχει γίνει, αλλοιμονον στους ασεβείς κανείς δε θα απομείνη.
Τότε η Ελλάς ουδέτερη και πάντα αδικημένη/το δίκαιο της θα ζητή/και έτοιμη θα αναμένη/χωρίς ν' αναμιχθή.

Και τότε θα μιλήση όταν η σάλπιγξ του Θεού/εκ του ουρανού σαλπίση για να δικαιωθεί.Τότε τα Έθνη μεληδόν θα σφάζωνται αγρίως/στα όρια της Πόλεως για τα Στενά κυρίως.

Τότε θα πλεύση και πνιγή στο αίμα το μοσχάρι/τότε θα εκκαθαρισθή η ήρα απ' το σιτάρι.

Στη θάλασσα όπου βρεθή πλοίο δεν θ' απομείνει /και από το αίμα η θάλασσα κοκκινωπή θα γίνη.

Η Πόλις θα κατακαυσθή κι ίχνος δεν θα υπάρξη/πλέον ανθρώπου υλιστή γιατί πολλά έχει πράξη.

Μόνος θα μείνει ο Ναός της του Θεού Σοφίας/το στόλισμα της Νύμφης του Αγίας του Εκκλησίας. Τρία ημερονύκτια θα διαρκέση η μάχη/όποιος εξέλθει ζωντανός μεγάλη τύχη θάχη.

Κράτη ομού δέκα οκτώ με πείσμα αγριεμένα/θα σφάζωνται αλλόφρονα στο αίμα βουτυγμένα. Την τρίτη ημέρα ακριβώς όσοι εξηντλημένοι/από την μάχη ο' οποζούν θα δούνε ξαφνιασμένοι /εκεί ψηλά στον ουρανό στα δεξιά τα μέρη/να λάμπη υπέρ τον ήλιον ένα μεγάλο αστέρι.

Και από τ' αστέρι κάτωθεν ένας Σταυρός ν'αστράπτη/πύρινος κατακόκκινος κι'έκπληκτα τα Κράτη /ακούσουνε εκ του ουρανού μια φωνή βροντώδη/αγγέλου απροσδόκητον που θα σταθούν στο πόδι.

Τα όπλα θα πετάξουμε στη γη και τρομαγμένοι/τ' αστέρι θα κοιτάξουνε σαν απολιθωμένοι. Σταθήτε θ' ακουσθή φωνή. Σταθήτε επί τόπου/Γιατί αρκετά εχύθηκε το αίμα του ανθρώπου. Σπεύσατε πάραυ
τα εκεί στα δεξιά τα μέρη/το τόξο ακολουθήστε που βγαίνει από το αστέρι.

Κι εκεί θα βρήτε άνθρωπον άγιον/δικόν μου.
Ποιμένα αυτόν εξέλεξα δια το ποίμνιόν μου.
Τούτον και σεις εκλέξατε ποιμένα να ποιμάνη/τα πρόβατα μου, που γυρνούν έρημα δίχως στάνη.

Νύκτα θ' ακουσθή η φωνή μου και ο κόσμος τρομαγμένος/εκ της φωνής της σάλπιγγος θα μείνη σαστισμένος.

Κι ευθύς το τόξον θα στραφή προς νότον στην Ελλάδα/που απ' τό φως τό ουράνιον θα φέγγη σάν λαμπάδα.

Τότε θα καταφθάνουνε οι Πρέσβεις στην Ελλάδα/ολόχαρη δε η Ελλάς με βία και γρηγοράδα.

Τότε η Ελλάς θα σηκωθή πρώτη με το στρατό της/να εκπληρώσει ολόχαρη τον Ιερόν σκοπόν της.

Να καταλάβη αμαχητί, τα ιερά της μέρη/που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος ο κόσμος ξέρει.

Τότε οι πρόσφυγες ομού από χαρά σκιρτώντες/θα τρέξουνε στα μέρη τους σαν αετοί πετώντας.

Τότε ο Έλλην Βασιλεύς, ο εκλεκτός Κυρίου/εις πάντα θάναι άριστος και επί της υφηλίου/θα άρχη και θα διοική μετά δικαιοσύνης/και η γη θα χαίρεται εκ διαρκούς ειρήνης.

Τα όπλα τα πολεμικά θα γίνουν εργαλεία/και άροτρα γεωργικά/κι ειρήνη και ευτυχία. Θα Βασιλεύση πανταχού/ κι ως αδελφοί να ζώσι/οι άνθρωποι επί της γης και δεν θα ερωτώσι/ο εις τον άλλον άνθρωπον μήπως και είναι ξένος/αλλά θα λέγεται αδελφός και εκ του Αδάμ το γένος.

Έλληνες ανανήψατε αυτή είναι η αλήθεια/μή σας πλανούν οι άπιστοι πώς είναι παραμύθια.

Όλα αυτά θα γίνουνε η ώρα πλησιάζει/το σύμπαν αναταράσεται και σας δεν σας τρομάζει: Η συμφορά που έρχεται τους ασεβείς να πλήξη/και εκ της γης αλύπητα να τους αξαφανίση.

Πάρετε την απόφασιν και λογικά σκεφθήτε/αν θέλετε να ζήσετε και αιώνια να σωθήτε/όλοι μετανοήσατε στραφήτε προς τα θεία/γιατί ουδεμία απ' αυτήν υπάρχει σωτηρία.

Ο πόλεμος που έρχεται ουδέποτε έχει γίνει/τόσον μεγάλος και φρικτός και δεν θα γένη ειρήνη.

Εάν δεν εκκαθαρισθή η ήρα από το σιτάρι / και τα ζιζάνια θα καούν σαν το ξήρο χωρτάρι.

Η ερώτησις μου έστε εάν πρόκειται περί ρήσεων του Προφήτου ή άλλου τινός βλογιοκομμένου γέροντος Ισαποστόλου ή διαβάζοντάς το τελώ εν αιρέσει; Οφείλω πάντως να ομολογήσε ότι με συνεκίνησε ετι.

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=9127
Anonymous Anonymous, at 11:44 PM  
Ο ίδιος (μάλλον) συνιππότης Κωνσταντίνος την παραθέτει και αλλού σαν προφητεία του παππουλάκου (όχι με Π κεφαλαίο)* γέροντα Ιωσείφ του Βατοπεδινού, εδώ:

http://www.athos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=617&Itemid=257

* Ο Παππουλάκος (με Π κεφαλαίο) συγγράμματα του οποίου διαφημίζει ο Π-Π (Προφήτης-Πλασιέ) υπήρξε αμφιλεγόμενη ιερατική μορφή (ψευδοπροφήτης) στα πρώτα μεταεπαναστατικά έτη το παράδειγμα του οποίου ακολουθεί πιστά και ο μέλλων Αυτοκράτωρ Γιαννάκης Ιωάννου, εκ Τραχωνίου. Και στις δύο περιπτώσεις η επίσημη Εκκλησία τους αφόρισε. Ο Προφήτας φαίνεται έχει παρεί αγκαζέ όλους τους αδικημένους χριστέμπορους και οδεύει και αυτός για αφορισμό...
Anonymous Anonymous, at 11:53 PM  
Αν αφοριστεί ο Προφήτης, κινδυνεύουμε όλοι με αφορισμό; Πέστε το να το ξέρουμε να λάβουμε τα μέτρα μας. Στην ανάγκη να πάμε και στον κ. Πούτιν, κάλλιο μια κοσμοσφαίρα παρά μια κόλαση!

:-)
Blogger Rodia, at 12:16 AM  
Ετι και έτι εν Ειρήνη του Κυρίου δεηθώμεν!

Ανώνυμε, κοιμήθηκες στραβά
και γράφεις όλα ετούτα τα γκαβά;

:-)
Blogger Rodia, at 4:06 AM  
Απλά κορυφαίο.
Anonymous Anonymous, at 9:35 AM  
Για να συνέλθουμε λίγο.
Λείπει ο funel και αρχίσατε τις αποσκιρτήσεις;
Τι αιρετικά είναι αυτά κύριε ανώνυμε;
Μήπως είστε πράκτωρ των Ιλουμινάτηδων που προσπαθεί να σπείρει ζιζάνια στους κόλπους του χριστεπώνυμου πλήθους;
Και ο Πατριάρχης είχε αφορίσει την επανάσταση, αλλά δεν ήταν εναντίον της. Για παραλλάγή το έκανε, να ξεγελάσουμε τα μεμέτια.
Έτσι και τώρα, η Εκκλησία αφόρισε τον Βασιλέα και τον προφήτη Παπουλάκο, για να ρίξει στάχτη στα ματια της λευκής αδελφότητος.

Να μην επαναληφθούν τέτοιες αιρετικές απόψεις. Η εκκλησία μας βαδίζει ενωμένη προς την 6η.
Δυνατά και ELblogημένα!
Blogger Sarasides, at 12:19 PM  
Για τον συγκεκριμένο Παπουλάκο κάτι είχαν ψιλοχοντροπεί και ο Γέρος του Μωριά, ο Νικηταράς, ο Δελληγιάνης και ο Ζαϊμης. Και αυτοί Ιλλουμινάτι που τόλμησαν να πίασουν στο στόμα τους τον Μέγα τιούτον Προφήτη (προ Λιακό).

Στη πυρά, στη πυρά μαζί με τους υπόλοιπους κουλτουριαραίους.

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 7:21 PM  

Add a comment