funEL βαρυ πακετο

Saturday, March 11, 2006

... για μια Τζούρα ΙΧΩΡ


Βρισκόμαστε στη Χρυσή Αυγή της 6ης ΕΛληνορθόδοξης ελέω Θεού Κοσμοκρατορίας (6ο REICH). Όλο το γνωστό σύμπαν αναγνωρίζει τον Προφήτη ημών ισαπόστολο Λιάκουρα, τα Προφητικά σαβουροπακέτα, οι βλέψεις, τα οράματα και το τελολογικό χαρακτήρα της επιλογής του Θεού για τη κυριαρχία του περιούσιου λαού Του. Σ' αυτό το μεταβατικό στάδιο η Παγκόσμια κυριαρχία των ΕΛλήνων (με δίκαιο κι ατσάλι), δέχεται τη συμμετοχή διαφόρων μετανοημένων μιαρών εθνών στη διακυβέρνηση της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας.
Ο ΙΧΩΡ, είναι βασικό μεταφυσικό συστατικό που ξεχωρίζει, θεοεπιστημονικώς, τους καθαρούς που το έχουν, από τους μιαρούς που δεν το έχουν (όπως τονίζει ο Προφήτης). Η παραγωγή και διάθεσή του ΕΛληνοποιητικού αυτού συστατικού είναι αποκλειστικό μονοπώλειο της παγκόσμιας διακυβέρνησης των υπερτεχνολογικών εργαστηρίων του Αγίου Όρους. Οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+ αποδεικνύουν ότι ο ΙΧΩΡ είναι το περίφημο αρχαιοΕΛληνορθόδοξο νέκταρ.
Οι κουλτουριαραίοι μετά από παραδοσιακό Δυνατό και Λιακουρικό βρωμόξυλο μακριάς πνοής, βλέπουν το φως το Αληθινό και μετανοούν.
Οι εβραίοι, τσιγγάνοι, μιγάδες κλπ, αυτοπυρπολούνται για να καθαρίσει η γη από τη πηγή των ακαθάρτων, κακών, μιαρών κλπ.
Οι γιαπωνέζοι κάνουν χαρακίρι ομαδικώς για να κάνουν χώρο στους αυτόχθονες διασπαρμένους στην υφήλιο ΕΛληνες (όταν καταλαβαίνουν ότι ο ΙΧΩΡ προκαλεί αλεργική αντίδραση στο DNA τους) . Το παράδειγμά τους θ' ακολουθήσουν κι άλλοι ανορθόδοξοι.
Όλοι Ιλλουμινάτι γίνονται ΕΛληνορθόδοξοι μετά από παραμονή σε αναμορφωτικά Ιδρύματα ΕΛληναντανάμο και ΕΛληνάουσβιτς (όσους η Θεία Πρόνοια, αφήσει ζωντανούς).
Οι γνωστή Λευκή Αδελφότητα παραδίδει την παγκόσμια διακυβέρνηση και την παγκόσμια πρωτεύουσα στη Σαχλαμαράν, στους γεροντάδες της Ορθοδοξίας και δένοντας μ' ένα τεραστίων διαστάσεων σχοινί την Λευκή Πυραμίδα τη ρίχνει στη θάλασσα και πνίγονται όλοι οι μιαροί στα νερά της Ατλαντίδος.
Οι υποχθόνιοι καλλικατζαραίοι μετατρέπονται σε λίπασμα αυτομάτως μετά το άκουσμα υπερτεριρέμ από τις ψάλουσες κοσμοσφαίρες (όσοι προμηθευτηκαν ΙΧΩΡ εγκαίρως, τη γλυτώνουν).
Ο ύμνος Λιάκουρα γίνεται Εθνικός ύμνος του Νοτιοδυτικού σύμπαντος (κάποιοι γαλαξίες που δεν υπακούν καταστρέφονται ακαριαίως από τον Θεό).
Ειρήνη Τάξις και Ασφάλεια επικρατούν ξανά.
Η Παλαιά Τάξις των πραγμάτων επανήλθε.

(προφητικόν απόσπασμα από τα απομνημονεύματα μέλους των Ταγμάτων Εφόδου της Λιακουρικής νεολαίας που ΘΑ γραφτεί στο μέλλον)





buzz it!

:: posted by funEL, 12:35 PM

10 Comments:

σας ευχαριστούμε Ιλλουμινάτα Μητσουλαίε κουλτουριαραίε.
Ανερτήθει πάραυτα.
Γιατί ανάκοψες τας συνομιλίας στο καφεκοπτίον? ομιλείτε κινέζικα πλέον ? κάτι πήρε ο ους ημών
Blogger funEL, at 1:39 PM  
Ρε παιδιά, πού πήγε η 3ή,4ή και 5ή κοσμοκρατορία (Reich)?

Έχω χάσει επεισόδια; Ας μου δώσει κάποιος το episode guide.

Ο θεός είναι μπροστά βαράει funel προφητεύει.

Ορατώ ενα κουλτουριαρέο απέναντι, ώρα να τον εξανεμίσω με το ΓκιόλδαςΧΖΥ όπλο ακτίνων γ'ΔΑΠυθαγόριειες κεραίες!!!!
Blogger Head Honcho, at 7:19 PM  
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ

Πρωί

2 κουταλάκια του γλυκού ΙΧΩΡ

Μεσημέρι

3 κοσμοκιοφτέδες με σάλτσα ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Βράδυ (λιτό)

1 βιταμίνη ΕΠΣΙΛΟΝ

Ενδιαμεσως κρίνεται απαραίτητη η λήψη ψηγμάτων ντουβαροπακέτων ψιλοκομμένων σε τρίφτη λαχανικών

:-)
Blogger Rodia, at 9:37 PM  
Παρ'όλη τη συντριβή κ το βαρύ πένθος που αισθάνομαι για το θάνατο του οσιομάρτυρα κ εθνικού ήρωος του αδελφού ορθόδοξου σερβικού λαού+ευλόγησον+ Μιλόσεβιτς, σύρθηκα μέχρι το πληκτρολόγιο να ρίξω το ημερήσιο σιχτίρι προς την πλευρά των ιλλουμινάτι κουλτουριαραίων.

Χρόνια Πολλά μέρα που είναι σήμερα που γιορτάζουμε πάνω από τις λίμνες αίματος που δημιούργησαν οι πόλεμοι μεταξύ των οπαδών άλλης μιας θρησκείας της αγάπης.
Blogger Αθήναιος, at 11:47 AM  
αγαπητέ Αθήναιε, στο ποδόσφαιρο είναι υγιέστερη η κατάσταση.. φαντάζεστε να σφάζονται οι οπαδοί μεταξύ τους; Η κερκίδα πέντε π.χ. να μολοτωφίζει την κερκίδα εφτά;
Blogger Rodia, at 3:42 PM  
μητσουλαίε συνιστώμεν φουρκέτα και μπρίζα (δες τας αναλόγους οδηγίας)

Κ. παρακμιακέ παρακαλούμε...
εδώ ολόκληρο Τάγμα ψάχνει τόσoυς μήνες ποιές ήταν οι υπόλοιπες 5 κοσμοκρατορίες και θέλετε αυτή την ύψιστη Θεογνωσία άμεσα και επί τόπου?... ποίος είσθε ο Σιντάλκας Καλτάκας?
Όσο για τον κουλτουριαραίο ... χράααπ τον ατμο.. λέμε
να μας πείτε τι απέγινε

κ. Ροδιά μετά από την πολύτιμο Λιακουροσυνταγή, οι μισοί Ιππόται βρίσκονται στο Ιπποκράτειο και οι υπόλοιποι γέμισαν τις ανίερες τουαλέτες των διπλανών μπλοκακίων. Είμεθα αναγκασμέοι να αναγείρωμε Ιερόν ναόν τουαλέτα για τας ιεράς ανάγκας μας. Θα είναι ο πρώτος του είδους και θα περιέχει όλα τα αρχαιοΕΛληνορθόδοξα ιδεώδη... χαίρεσαι να χέζεις

κ. Αθήναιε σύμπτωση ο θανών άγιος και η ορθόδοξος εορτή εεεε? για αμερικανάκια Ιλλουμινατάκια μας περνούν ? εεεε? που θα πάει όμως ο εκπολιτισμός είναι κοντά (γαρεγγυς)

κ γεώργιε γουέλκαμ όταν θάρθει η ώρα όλοι οι Λιακουροπιστοι θα πάρουν διαρκείας και σε εξέχουσα θέση. Όσο για τους Άγιους Λιακουροπολέμους, θα τους έχετε συντόμως... ίσως και στο επόμενο ποστ
Blogger funEL, at 12:29 AM  
Αγαπητέ κ. funEL, χαίρομαι δια την ίδρυσιν ελληνορθοδόξων τουαλεττών, επειδή ούτωπως θα έχομεν την ευκαιρίαν να ανακαλύψωμεν (επιτέλους!) τον εσωτερικόν μας κόσμον!

:-)
Blogger Rodia, at 1:02 AM  
Krima..Eimaste ELLINES kai parte to hampari!Min ftanoume stin upervoli alla ohi kai na kseftilizomaste etsi!!ESSETAI HMAR!
Anonymous Anonymous, at 10:43 PM  
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΕΛ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ....
Anonymous Anonymous, at 7:38 PM  
ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ. ΑΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ-ΗΣΙΟΔΟΣ, ΒΙΒΛΟΣ, ΚΟΡΑΝΙ, ΜΑΧΑΜΠΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ
Anonymous Anonymous, at 4:03 PM  

Add a comment