funEL βαρυ πακετο

Thursday, July 13, 2006

Λιακοσυζητήσεις 1 (Venus - Filaki - Phorum)

Mετά από τη μεγαλειώδη γιορτή του Λιακοβιβλίου (η οποία κατάδειξε την φανερή πλέον έγερση των Λιακουρικών συνειδήσεων σε όλους τους γνωστούς γαλαξίες) συμβάλλοντας στο κοινό σκοπό της επιβολής του 6ου REICH (6η κοσμοκρατορία), εγκαινιάζουμε τη μακρυά καλοκαιρινή προσφορά - σειρά ποστ «Λιακοσυζητήσεις».
Παραθέτουμε ποτ πουρί (σύστημα copy paste), με αναφορές στο Προφήτη Πλασιέ Λιάκουρα, περιγραφές, χρήσιμες πληροφορίες, απόψεις, κριτική όπως καταγράφονται στο διαδίκτυο.

Το σχέδιο του Θεού μας υπέδειξε δια μέσου του γέροντος +ευλόγησον+ τον τρόπο να αναδείξουμε όσο καλύτερα μπορούμε το σημαντικό πολιτιστικό, πνευματικό, εθνικό και ηθικό έργο του ισαπόστολου Προφήτη οδηγού – συμβόλου ενός νέου θαυμαστού κόσμου που μας φωνάζει (Δυνατά και Λιακουρικά) να δούμε.
Ένα κόσμο, γεμάτο με Αλήθεια, πραγματικότητα, αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που ψάλλουν βυζαντινά, με ένα σκελετό κενταύρου που μας κρύβει το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπι, με μια παγκόσμια κυβέρνηση που εδρεύει στη Λευκή πυραμίδα του Μεγαλέξανδρου στη Κίνα, με όλους τους κακούς – λαμόγια πολιτικούς να μας κυβερνάν, με τάγματα των δαιμόνων που βρίσκονται παντού γύρω μας να μας σπρώχνουν στη κόλαση, με την απειλή του Αντίχριστου που θα έρθει με το χτίσιμο του ναού του Σολόμωντος κλπ. κλπ. κλπ.
τέτοια όμορφα σωστά και δημιουργικά.

Απολαύστε:



ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ

Venus Project
Forum
On-line κοινότητα των φοιτητών Πληροφορικής του Ο.Π.Α
Λιακόπουλος


Σήμερα είπε ότι έχει κι άλλες προφητείες. ΠΟΙΟΣ?
Μα ο Λιακόπουλος φυσικά. Σας προσκαλώ να ανοίξουμε topic για τον Λιακό.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ξανθό γένος είναι εδώ!!!
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Καλά είδα σήμερα τα θεϊκά "Τσουνάμι η μεγάλη αλήθεια", "Τσουνάμι το μεγάλο ψέμα"! Δεν τα΄χα ξαναδει και κουφάθηκα! Το παληκάρι είναι off τελείως! Καινούργιο φρούτο είναι αυτός ρε παιδιά;
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Πάντως πάλι καλά που υπάρχει το ξανθό γένος και θα δημιουργήσει την βάση του 10km κάτω από την Κων/πολη και μαζί του η Ελλάδα θα γίνει κυρίαρχη υπερδύναμη μέχρι τις 5 Μαϊου του 2025!!
Το έχουν πεί οι σοφοί , ο Παππούλης το είπε στον Λιακο..
Και κάποιοι θα μου πούν καλά.. Και εσύ ρε Λιακόπουλε που τα ξέρεις όλα αυτα..
Φίλες και φίλοι , τα γεγονότα τρέχουν και για αυτό τηλεφωνήστε τώρα και πάρτε τα τελευταία κομμάτια μαζί με το καινούργιο βιβλίο η σχετικότητα και οι άσχετοι και δώρο το πιο επιτυχημένο ελληνικό πολιτικό μυθυστόρημα Τηρούν τα πρωτόκολλα των αρχαίων οι σοφοί της Σιών ναι ή όχι ??? 600 σελίδες κυρίες και κύριοι,άλλοι θα πλήρωναν 65 ευρώ μόνο για αυτό και σας το προσφέρουμε εντελώς δωρεάν..
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Δεν ξέρω αν η σελήνη είναι διαστημόπλοιο πάντως αν είναι , είναι σίγουρα κατασκευή των Ρώσων..!
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Ειναι το ξυπνημα της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!!
Α και κατι αλλο οταν περιμενετε τα βιβλια με τον ταχυμεταφορεα(courier) προσεξτε μην εμφανιστει κανενας γειτονας και σας τα παρει....Συνελληνες
Εγω παντως ολα αυτα δεν τα δεχομαι γιατι ειμαι φυσικος. Αλλα του παππουλη τα δεχομαι ολα. Αφου με πηρε τηλ. και μου τα ειπε.
Α ρε Δημοσθενη
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Έχεις χάσει επεισόδια... μα να μην ξέρεις ότι θα ενεργοποιηθεί το DNA των Ελλήνων και θα σηκωθούμε (όσοι είμαστε Έλληνες, εγώ μάλλον δεν εμπίπτω στη γενετική αυτή κατηγορία) να πολεμήσουμε τους Εβραίους;;; Που ζεις; Πρέπει να μορφωθούμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα
Τα άλλα που θα έπρεπε να μάθεις είναι ότι οι Έλληνες προέρχονται από το Σείριο (εδώ όμως δε συμφωνούνε όλοι οι... Συνέλληνες), ότι το Ξανθό Γένος (οι Ρώσοι ντε...) θα μας σώσει καθώς και άλλα χιουμοριστικά και πνευματώδη. Σου προτείνω Λιακόπουλο (και Σία) για ατέλειωτες ώρες γέλιου. Μπράβο του γιατί συνεχίζει άξια την παράδοση της ελληνικής κωμωδίας των δεκαετιών 60-70...
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Η εκπομπή του ΛΙΑΚΟ έφαγε και μια multimedia-αισθητική αναβάθμηση , το monitor πίσω full-OpenGL
Επίσης το website άλλαξε..
Τώρα λέει , δημιουργία του δικτυακού χώρου σε flashaki...
Όταν το ολοκληρώσει θα οργιάσει έκει μέσα..!
Όλα τα στοιχεία θα τα κάνει upload για να τα δουν όλα τα δισεκατομμύρια των Ελλήνων παγκοσμίως..
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Αντε να αποδειξεις τα φοκλαντ με φυσικη. Εχει κανει και στο ΝΑΤΟ ομως..
Το καιρος γαρ εγγυς 2 νομιζω ηρθε πρωτο περσυ σε πωλησεις στην Ελλαδα
απο ολα τα βιβλια
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Ρε παιδιά γιατί ασχολείστε με τον ΚΑΜΕΝΟ????
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Παιδιά εκείνο το κορυφαίο στην είσοδο της ΑΣΟΕΕ το έχετε δει?
Αν όχι τότε σας λέω ότι έχουν φτιάξει το Λιακόπουλο να διαφημίζει ένα βιβλίο και να λέει: " Απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι είναι ότι όλο και περισσότερα UFO αγοράζουν τα βιβλία μου."
Όταν το είδά έλιωσα
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ



ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
LIAKO...MANIA

Είναι απατεών? Είναι προφήτης? Είναι έμπορας? Είναι ψώνιο? Είναι άσχετος? Είναι νεοναζί? Είναι παγανιστής? Είναι χριστιανός? Είναι ψυχοπαθής? Είναι γειά σου? Τι είναι τέλος πάντων και προπάντων ΤΙ ΠΙΝΕΙ
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Ας μιλήσουμε και εμέις οι κατεστραμένοι τηλεορασάκηδες...Είναι ένας λαοπλάνος οπωσδήποτε. Ένας χαρισματικός έμπορας που φυσικά δεν πιστεύει τα περί ΕΛ και ΕΛ-ΒΕΛ. Ακροδεξιός; Όχι και Πλεύρης πάντως μια και αποφεύγει με σοφία τους σκοπέλους του χύδην αντισημιτισμού (αναφέρομαι στους Εβραίους και ουχί στους πρώην πρωθυπουργους, Εβραίους και μη). Είναι μία καλτ τιβί περσόνα, με πλήρη επίγνωση του γεγονότος αυτού που αντιμετωπίζει τον εαυτό του και την καφενειακή ρητορία του με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Είναι ένα υπολογίσιμο πολιτικό κεφάλαιο που δεν έχει φάει τη φόλα του να μπει σε κάποια κομματική μάντρα (τουλάχιστον ακόμα) γιατί ξέρει πως αυτό μπορέι και να είναι το τέλος του. Είναι ένας επιδέξιος χρήστης των αστικών θρύλων, της Τέχνης της "μερικής αξιοποίησης των πηγών" και του ίντερνετ. Είναι ένας προικισμένος ρήτορας και δημιουργικός προπαγανδιστής που θα έγραφε ιστορία αν γεννιόταν πριν καμιά εβδομηνταριά χρόνια, στην εποχή των μεγάλων απολυταρχιών.
Όμως γεννήθηκε στην εποχή της τηλεπαντοδυναμίας και χάρη στα ταλέντα του θησαυρίζει. Πιστεύει άραγε αυτά που λέει; Όχι, δεν θεωρεί εαυτόν εξωγήινο αλλά βαθιά μέσα του νομίζει πως γεμίζοντας τις τσέπες του φουσκώνει και το εθνικό μας φρόνημα, κάτι που σύμφωνα με τη βλαχολογική του δεν μπορέι να είναι κακό.
Οπωσδήποτε είναι απόλαυση να τον ακούς. Ακόμα και αν ξέρεις τί θα πει εκ των προτέρων, πάντοτε ανακαλύπτεις σ'αυτά κάτι καινούριο. Σαν τον αγαπημένο παππούλη που λέει συνέχεια τα ίδια παραμύθια, ή τον καθηγητή που κατάφερνε την απόλυτη ησυχία στην τάξη.
Και ναι, θέλει ταλέντο να κάνεις την αρχαιολατρεία και την ορθοδοξολιγουριά τρέντι, ακόμα και αν της αλλάζεις τα πάτερα στην πορέια. Βουρ για το κωνσταντινάτο, λοιπόν!
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ



ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ

ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα με έχει ανησυχήσει πολύ σοβαρά ο Λιακόπουλος. Το παληκάρι δεν πάει καλά. Συνέχεια λέει ότι θα μας σώσει η Ρωσία και η Κίνα κι έγραψε και βιβλίο με την ονομασία "Το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας" (με σουρεαλιστικό εξώφυλλο με τον Πούτιν να κρατάει έναν πύραυλο Σογιούζ λες και κρατάει δονητή)
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Δεν είναι τρελός, αρχιλαμόγιο είναι ο Λιακό. Μόνο τα χρήματα τον ενδιαφέρουν. Τα βιβλία που βγάζει είναι άθλια και γεμάτα ανακρίβειες. Έχει φάει λεφτά από όσους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, τους οποίους και πούλησε με την πρώτη ευκαιρία, έχει όλα τα παιδιά ανασφάλιστα στην εταιρία του και ούτε υπερωρίες πληρώνει. Η και καλά μη κυβερνητική οργάνωση "Ελλήνων Πολιτεία" που έχει, είναι ΜΚΟ μαϊμού. Δεν έχει αναγνώριση από κανέναν κρατικό φορέα. Για να δείτε για τι λεφτά μιλάμε, κάθε μέρα πουλάει 60 -70 πακέτα, χώρια τα μεμονωμένα. Με 70 ευρώ το πακέτο, μιλάμε για 5.000 ευρώπουλα ημερησίως. Με την τρελάρα μου γεμίζω την κοιλάρα μου δηλαδή!
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Ελα ρε, δεν το πιστεύω. Και γω που νόμιζα ότι οι προφητείες του ο καιρός γαρ εγγύς αποτελούν επιστημονικά ντοκουμέντα ΥΓ Πάντως πλάκα πλάκα όποτε βαριέμαι και βάζω seven x μου φτιάχνει τη διάθεση ο Λιακό, μιλάμε για τρελό γέλιο.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Είχα ανοίξει θέμα σχετικά με τον Λιακόπουλο με τίτλο "Ταβάριτς Καραμανλή ο καιρός εγγύς". Και ενώ για εβδομάδες έλεγε ότι αυτή ήταν η τελευταία εκπομπή παρουσίασης του αριστουργήματος "ΟΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ", ναι φίλοι μου κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ Νο 2". Συγγραφέας ο Γιαννάκης Μ. Ιωάννου, ο αυτοαποκαλούμενος στην Κύπρο "Δωσίθεος", "ο εκ πενίας άγιος Βασιλεύς" και κατ'εμέ μέγας καραμπουζου-κλεψ.Μάλιστα αντί υπογραφής στο πόνημά του έβαλε στο δακτυλικό του αποτύπωμα. (Παναγία μου το είδα στο Λιακόπουλο, τι αντίχειρας είναι αυτός; ) Η Εκκλησία της Κύπρου βέβαια χαρακτηρίζει τον Γιαννάκη απατεώνα , αλλά τι ξέρουν από ξανθό γένος οι εβραιόδουλοι παππάδες; Ο αρχάγγελος Μιχαήλ φαίνεται ότι ζωγραφίζει ένα σπιτάκι και τα αρχικά ΠΧ (πασχάλιος χαρά) 2024 (ας με αξιώσει ο Θεός να το δω κι αυτό θα είμαι 44) Ο Τάσσος Παπαδόπουλος, το δίχως άλλο κοινωνός των προφητειών, λέει στο τέλος του διαγγέλματός του για το δημοψήφισμα την ευχή "καλή Ανάσταση" εννοώντας προφανώς την Ανάσταση του 2024 και όχι του 2004 που ήταν λίγες μέρες μετά το διάγγελμα. Εγώ από την πλευρά μου έχω να δηλώσω ότι έσσεται ήμαρ, ο καιρός γαρ εγγύς , θα επιστρέψουμε κι η Γη θα τρέμει , ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Και μη βγει κανένας θολοκουλτουριαραίος να διαψεύσει τα παραπάνω γιατί θα πω στον Λιακό να σηκώσει κανένα ούφο του Βλαδίμηρου και να τον στείλει εξορία στον διαστημικό σταθμό να τον κρατάει τώρα που μπαλαντζάρει από τους κατιμάδες των Αμερικανών.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Κοντοχωριανό σε κόβω ! Τον έχεις γνωρίσει προσωπικά ; Διαφωνώ. Τρελός για δέσιμο είναι, κουτοπόνηρος, ψεύτης και άλλα. Γι αυτό κι επί χρόνια τον λέμε Λάσκα Τι βιβλία που παρουσιάζει και πουλά, από μόνα τους δεν αποτελούν κίνδυνο. Καλό είναι να διαβάζει και να παρακολουθεί κανείς, τα πάντα. Η δική του παράνοια όμως, επηρεάζει αρνητικά και άλλες υγιείς φωνές και γραφίδες.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Κατόπιν γονικής συναινέσεως, είναι ακίνδυνος Το ότι δεν πάει καλά, είναι φανερό Κράτα ότι (τυχόν) σε ωφελεί κι άσε τα υπόλοιπα στην άκρη. Άλλωστε, το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει άλλους και να παρουσιάζει αμφιβόλου εγκυρότητος δημοσιεύματα του διαδικτύου.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Ναι, τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Σαν κεφτές είναι, στην τι βι δείχνει δέκα φορές καλύτερος. Στην παρέα, τυπικός παραλίας σαλονικιός. Μόνο που όλο για τον κουμπάρο του, τον Καρατζαφέρη μας έπρηζε.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Τελικά βρε παιδιά αυτός είναι που διαφημίζει τα βιβλία, και τα προσφέρει με το τσουβάλι; Ακόμη και για γέροντες που γράφει;
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Αυτός είναι. Στα πέντε βιβλία ένα νουνού δώρο
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Κατάλαβα. Μα είναι έμπορος ο άνθρωπος. Εκτός αν εξυπηρετεί σκοπούς άλλους, οπότε η "τρέλα" που παρουσιάζει, είναι πλαστική.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ


Και μη ξεχνάτε:

"Είπε ο γέροντας, Όποιος πολεμάει το Τραχώνι θα πάει στο πάτο, ο Άγιος θα τον τιμωρήσει (με αγάπη πάντα)..."


"Ο Πούτιν είναι τώρα το αφεντικό. Είναι το αντίπαλο δέος στη Νέα Τάξη (φυσικά με τέτοια υπερτεχνολογία, αντιβαρύτητα, μπαταρίες με άπειρη τσάμπα ενέργεια κλπ., δεν έχει ανάγκη τη ξεπερασμένη πυρηνική ενέργεια, το φυσικό αέριο, τα πετρέλαια κλπ)..."

"γιατί το πανεπιστήμιο, αμερικανοϊσραϊλινών συμφερόντων, μας κρύβει το σκελετό του κενταύρου? Τι παίζεται φίλες και φίλοι? (έλα ντε ποιός μας παίζει, μας δουλεύει κανείς?)..."

buzz it!

:: posted by funEL, 10:32 AM

12 Comments:

1. Στάθηκα στο άρθρο του Σκεπτικιστή «Η φάρσα με το σκελετό του Κενταύρου» που τελειώνει ως εξής:

---------------------
Ο σκοπός αυτής της "φάρσας", λέει ο Lyons ήταν "να παραπλανήσουμε τους φοιτητές ώστε να αφυπνίσουμε το κριτικό τους πνεύμα. Μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν βρίσκεται στον τομεα με τα φανταστικά εκθέματα, αυτό το κάνει να είναι πραγματικό; Υποθέτω πως όχι. Όταν όμως κάποιος θέλει να πιστέψει, πιστεύει και το απίθανο.
---------------------

2. Εντύπωση μου έκανε επίσης ενημερωτικό σχόλιο «Από το site του λιακό...», όπου αναφέρεται σε παράθεση:

---------------------
Κατέχοντας άριστο υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ψηφιακής τεχνολογίας αναλαμβάνουμε την κάλυψη των εκδηλώσεών σας και σας παραδίδουμε την κάλυψη αυτή σε κάθε μορφής κασέτας ή DVD.

Καλύπτουμε:

* Ομιλίες
* Συγκεντρώσεις
* Εκδηλώσεις
* Εκκλησιαστικά μυστήρια (γάμους, βαπτίσεις κ.τ.λ.)
* Συνεστιάσεις
* Συνεντεύξεις
* Και ότι άλλο θέλετε να θυμάστε σε video ή φωτογράφηση.

Διαθέτουμε επίσης το studio μας για όποια τηλεοπτική παραγωγή θέλετε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 52 10 10.
---------------------

3. Σχετικά με την προσωπικότητα του ανθρώπου (ή εξωγήινου..???) αυτού, παρατηρώ ότι είναι πράγματι χαρισματική και είναι κρίμα που σπαταλιέται με την αυτοδιαφήμιση, αν, φυσικά, στόχος του είναι ΜΟΝΑΧΑ να πουλάει τα βιβλία του.
Δεν πείθομαι (Δεν με πείθει) ότι είναι "ένας απλός βιβλιοπώλης" όπως παρουσιάζει τον εαυτό του, διακονεύοντας τον οίκτο των τηλεθεατών παράλληλα με την "προσοχή" τους. «Προσέξτε» λεει κάθε τρεις και λίγο, και αυτό το ρήμα στην προστακτική περιέχει και τη σημασία της απειλής.

Αυτά για προβληματισμό και παραπέρα ανάλυση/σύνθεση...

Εξαιρετικό ποστ κ. funEL, ευχαριστώ!:-))

..κρίμα που είναι καλοκαίρι και λείπουν πολλοί..
Blogger Rodia, at 3:13 PM  
Τι με βάζετε να διαβάζω?
δεν έχει ζώδια και κοσμική στήλη!!!
Blogger Jamella, at 4:28 PM  
Κατανοόντας πλήρως το κενό που έχει αφήσει η έλλειψη κοσμικής και αστρολογικής στήλης από το ιπποτικόν τιούτον μπλόγκιον και θέλοντας να καλύψουμε την ανάγκη του φιλογνώσου κοινού για παιδεία και μάθηση, σας παρουσιάζουμε εδώ τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΛΗ πάντα με ερμηνευμένη με την μέθοδο "+Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ+" σε συνεργασία με τον Γέροντα +ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΟΣΟΝ+ τους Κώστα Λεφτάκη και Λίτσα Μητέρα.

ΚΡΙΟΣ: Για σήμερα προσέξτε λίγο τα αισθηματικά σας. Έχετε παραμελίσει το έταιρον ήμισί σας και δεν του δώσατε τα απαραίτητα πακέτα γνώσης για να εμπεδώσει.Διορθώστε την αμέλεια σας αμέσως αλλιώς θα πάτε στον πάτο (με αγάπη πάντα). Σηκωθείτε από το στρώμα, φλοκάτη, σκαμπό, μπανιέρα, καναπέ, λεκάνη, κοτρώνα, παγκάκι, καροτσάκι, ταβανόπροκα (αν είστε φακίρης) και πάρτε το γνωστό τηλέφωνο δια παραγγελίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κοσμοσφαίρα σας χάλασε και θέλει φτιάξιμο. Αγνοείσατε παντελώς τις οδηγίες Συννεφάκη ότι στο τέταρτο δακτύλιο του Κρόνου βάζουμε πάντα πρώτη, αλλά δεν πειράζει. Ευτυχώς για σας, ο μπάρμπα Μητούσης πρωτοξάδελφος του Σακετοπακέτου αναλαμβάνει την επισκευή της σε τιμές ο τσάμπας, ποιο φτηνά και από τα ντουβάρια του προφήτη ένα πράμα. Δώρο η βαφή της κοσμοσφαιρούλας σας στο χρώμα της αρεσκεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εκδρομή σας στον Α-Κενταύρου ματαιώθηκε, αιτία είναι η βλάβη της υπερβαρυτικής συσκευής Συννεφάκη αν και είστε ακόμα μέσα στην εγγύηση. Τι κρίμα! Εναλλακτικά πάρτε το πλοίο της γραμμής για Σπιναλόγκα με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα είστε πολύ τυχεροί. Το ζώδιό σας το έχει συνέχεια ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στο στόμα του, το οποίο και αναφέρει ανελειπώς πρωί και βράδι. Σπεύσατε να λάβετε μια θέση στο ψηφοδέλτιό του για τις επόμενες εκλογές.

ΛΕΩΝ: Το ολοκαίνουργιο μπέβατρον που μόλις αγοράσατε από την ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. παρουσιάσε δυσλειτουργεία και κάψατε την πεθερά σας κατά λάθος αντί για την πρεσβεία του Ισραήλ που έχετε φάτσα κάρτα από το σπίτι σας και σας έκοβε τη θέα. Όλοι οι παντρεμένοι άνδρες στη γειτωνιά έχουν κάνει σειρά έξω από τη πόρτα σας για να το δανειστούν προς ιδίαν χρήσην.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το υποβρύχιο που βάλατε στο μάτι για να το χρησιμοποιήσετε στην ανακάλυψη της χαμένης ατλαντίδας στο ΕΒΑΥ δυστυχώς σας το πήρε τελευταία στιγμή ένας σιωνισταράς καλλικατζαραίος. Για καλή σας τύχη ο Κοντοπούτινος έβγαλε στο σφυρί τον παροπλισμένο πολεμικό στόλο της Βαλτικής και ζητά κοροι... εεεε αγοραστή. Ατιμούτσικο πάλι σας έφεξε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με λύπη σας πληροφορούμε ότι στο κελάρι που φυλάτε τα κρασά SATEAU PERIGNON του 1977 (πολύ καλή χρονιά) ενεμφανίσθει τρούπα και τα 23 τάγματα τελωνίων κάνουν πάρτυ κάθε βράδυ. Επίσης σας βούλωσε και η αντιβαρυτική χέστρα. Χειρότερα ακόμα δεν μπορείτε να αγοράσετε αντιβαρυτικά ματζούνια από τη Μονή Αγίας Χάβρας Ιουδαίων (Μεγάλη η Χάρη της) γιατί οι μοναχοί κάνουν απεργία. Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας. Στην υγειά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο μίνι ήλιος που αγοράσατε από την κουφαλαία γη για φωτιστικό κάηκε. Επίσης, για να είστε αναβλητικός τύπος χάσατε και την τελιωτική ευκαιρία να αγοράσετε την επίτομη εγκυκλοπαίδεια "Γη ο Πλανήτης των Ελλήνων" ενώ ο Προφήτης το είχε προβλέψει στην χιλιοστή εξηκοστή διακοσιοστή ενάτη ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ εκπομπή του ότι η σειρά τελείωσε. Τα συλληπητήρια μας, κατορθώσατε τα ακατόρθωτο, δε σώζεστε με τίποτις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Σήμερα θα συμβούν τέρατα και σημεία στο σπίτι σας. Η εικόνα της Αγιασοφιάς με καρφωμένη μια χατζάρα ρέουσα μέλι θα εμφανιστεί στο ταβάνι μεταξύ τζακούζι και σαλονιού. Το playstation θα παίζει τον εθνικό ύμνο και το DVD player σας τον Θίασο του Αγγελόπουλου ανάποδα. Το γεγονός ότι σας φωνάζουν "Γιαννάκη" ακόμα και αν το αληθινό σας όνομα είναι Παρθενόπη σας καθιστά αυτομάτως ως υποψήφιο αυτοκράτορα για το 2024. Heil!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Έλληνας Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας του Κογκό σας έχει καλέσει για επίσημη επίσκεψη. Θα σας αποδωθούν τιμές αρχηγού κράτους. Οι Ελληνικές φυλές των Ζαμούμπα και Μουτούσι της τέως ΕΛληνικής Μποζολάνδης, θα είναι εκεί να σας κάνουν το τραπέζι όπως αρμόζει κατά τα καθιερωμένα ΕΛληνικά έθιμα με κύριο πιάτο εσάς. Και καλή μας χώνεψη!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα έχετε πολλές δουλειές στο σπίτι και συγκεκριμένα καθάρισμα της γυάλας που φυλάτε τα κόκαλα του Κενταύρου προπάππου σας τα οποία είναι ανεκτίμητης αξίας και για τα οποία μόνο εσείς και ο προφήτης γνωρίζετε. Επίσης είναι καιρός να ξεσκονίσετε το ΕΛληνικό παλίμψηστο της Αβίδου και να αγνοήσετε τους κακεντρεχείς που λένε ότι αυτά που έχει πάνω δεν είναι ελικοπτεράκια και αεροπλανάκια. Οι αμαθέστατοι!

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 7:03 PM  
Ο Κυριος βγαζει απο το Κακο,Καλο με τροπο που σε μας φαινεται ακατανοητο.Γι'αυτο ειναι και ΚΥΡΙΟΣ...
Για τον Λιακοπουλο,δεν γνωριζω προσωπικα.Ωστοσο σε αυτα που γραφουν οι προφητειες που αναφερονται στα βιβλια του,θα συμφωνησω αφου τα εχω ψαξει πριν απο τον Λιακοπουλο!
Μην ΚΡΙΝΕΤΕ κατι που δεν γνωριζετε εκ βαθεων και εισθε ασχετοι.Ο Λιακοπουλος-αν δεχθω τις αιτιασεις σας...-προσφερει σημαντικο εργο αφου προσπαθει να τονωση το ηθικο των Ελληνων και να τους πειση για την συνεχιση της Μεγαλης Ιδεας.Που τοσο μισουν τα Κομμουνια!
Πραγματικα,η Ρωσια μελλει να παιξη τεραστιο ρολο στις εσχατες ημερες.Ισως,ο Λιακοπουλος υπερβαλλει αλλα σε γενικες γραμμες μιλα την Αληθεια.
Ασχετως απο το γεγονος οτι μπορει να βγαζη καποια χρηματα,καταφερνει να "σπρωχνη" τον μεσο Ελληνα προς την, απο πολλων ετων, επιδιωξη των στοχων του Ελληνισμου.
...............
Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσφερει στην Πυραμιδα του Ελληνισμου.Και ο ΛΑΟΣ προσφερει.Και η ΕΣΤΙΑ κατι προσφερει.
ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που προσφερουν κατι, οσο μηδαμινο και αν ειναι.
Σημασια εχει ολες αυτες οι προσπαθειες ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ χωρις εγωϊσμους στην υπηρεσια του Ελληνισμου.
ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ.
..............
Αγαπημενε Ελληνα φιλε.Ανατριχιασα,διαβαζοντας την προτερη φραση σου:Θα επιστρεψουμε και η γη ΘΑ ΤΡΕΜΗ!ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
.............
Το "ξανθον γενος" ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ και ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ για οτι του στερησε η Κομμουνιστικη ΑΛΗΤΕΙΑ,θα επιχειρηση να το διεκδικηση με την ισχυ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ειναι εξαιρετικα περιπλοκος και μεγαλοφυης σκακιστης.Το εχει αποδειξει πολλες φορες...
Επειδη το θεμα ειναι τεραστιο,θα πω μονον αυτα τα ελαχιστα.
Η καθοδος στα θερμα νερα του Αιγαιου ειναι παντα σε ισχυ...Οι ΑμερικανοΕβραιοι που εχουν ειδικα τμηματα που μελετουν οτιδηποτε θα μπορουσε να αποβη επικινδυνο,ξερουν την Παλαια Διαθηκη:ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΓΩΓ,ΑΡΧΟΝΤΑ ΡΩΣ,ΜΟΣΟΧ και ΘΟΥΒΕΛ.Μοσοχ και Θουβελ ειναι-συμφωνα με καποια κειμενα-οι λαοι πλησιον της Γεωργιας!
...............
Και καποια στιγμη-νομοτελειακα μιλω-θα υπαρξη ενας ΙΣΧΥΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ που θα θεληση να πραγματοποιηση τα ονειρα της Ρωσιας που μεσα σε αυτα περιλαμβανεται η ΠΟΛΗ.Και η εξοδος στα θερμα νερα του Αιγαιου...
Αλλα αυτο δυσκολα θα το αφησουν τα γερακια των δυο ορπηκων(λαων). Οι ΑμερικανοΕγγλεζοι!Και θα επακολουθηση οτι θα επακολουθηση...
Ας μην ειμαστε κοντοφθαλμοι!Οταν ο προφητης Ζαχαριας μιλα και λεγει οτι αυτη θα ειναι η πληγη με την οποια θα χτυπηθουν ολοι οι λαοι που θα εκστρατευσουν κατα της Ιερουσαλημ:Τα ματια τους θα λυωσουν μεσα στις κογχες τους,και η γλωσσα τους με τις σαρκες τους θα λιωσουν επανω τους!
Αυτη φιλε ειναι η συνεπεια μιας πυρηνικης εκρηξεως που προειδε ο Ζαχαριας πριν χιλιαδες χρονια!

Πιστευω οτι ο ΚΥΡΙΟΣ θα μας αποδωση παρα την ηλιθιοτητα και την ανικανοτητα που μας διακρινει-επιβεβαιωνοντας την ισχυ του-την ΠΟΛΗ.
Και αυτο,περα απο μεταφυσικες ανησυχιες,διοτι ουτε οι Αμερικανοι ουτε οι Ρωσοι θα μπορουν να κρατησουν τα εδαφη της Ιωνιας αφου θα αποτελη αιτια πολεμου μεταξυ τους.Ειναι λογικο να τα παραχωρησουν σε αυτους που εχουν περισσοτερο απο καθε αλλον δικαιωματα.
Μετα μην ξεχνας οτι ΚΑΠΟΤΕ η Τουρκια θα πληρωση.Και ως γνωστον,η Ρωσια εχει 13 πολεμους με την Τουρκια!Καποτε,θα την συντριψη διοτι αποτελει και μονιμο εχθρο της αφου βρισκεται στο υπογαστριο της και της "χωνεται" συνεχεια με τους Τουρκογενεις πληθυσμους,αποτελωντας το δορυ των Αμερικανων!
Καποτε θα βρεθη ενας Αυτοκρατορας Ρωσος που δεν θα μασηση...Οπως βρεθηκε για την Γερμανια που δυστυχως δεν σταματησε οταν πηρε τα εδαφη που εξασφαλιζαν τους Γερμανικους πληθυσμους,διοτι τον κυριευσε η αλλαζονεια της ισχυος!
Ειναι εξαιρετικα πιθανον να επαναληφθη το ιδιο σεναριο διοτι οι λογοι ειναι και Ιστορικοι και πολυ περισσοτεροι που συντεινουν σε αυτο το συμπερασμα.
Ειμαι εξαιρετικα δυσπιστος και ξερω αυτα που λες.Αλλα ξερω τα Θρησκευτικα κειμενα πολυ καλυτερα απο τον καθε Λιακοπουλο...ΑΛΛΑ Ελληνα φιλε μου,ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται!
Να χασουμε και αυτο το οραμα;;;Οτι ΚΑΠΩΣ,με καποιον τροπο,καποτε,
ΚΑΠΟΙΟΣ,...θα βοηθηση ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ να γινη το οραμα πραγματικοτητα;
Να χασουμε και αυτη την ελπιδα;Αφου εμεις ειμαστε ανικανοι και αχρηστοι να διεκδικησουμε αυτα που μας ανηκουν;(Αυτα τα αναφερω ως σχηματικο λογο για να δωσω εμφαση στα τεκταινομενα).
Εμενα δεν ενδιαφερουν οι Κενταυροι, οι μηχανες Αντιβαρυτητας και οι ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ του Λιακοπουλου! Ο Λιακοπουλος, στις προφητειες με την δικαιωση του Ελληνισμου ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!
Νομιζεις οτι δεν ξερω οτι η εκφραση του ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΑΝΘΩΝ ΤΑΣ ΜΗΧΑΝΑΣ,ειναι δικη του προσθηκη;;;ΔΕΝ υπαρχει σε καμμια εκδοση.Μονον στην δικη του υπαρχει! Εγω ΔΕΝ λαμβανω ΚΑΘΟΛΟΥ υπ'οψιν τα τεκταινομενα στο σπιτι του ...ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ(!!!) ΙΩΑΝΝΗ!

Πολλοι ΑΞΙΟΙ Αγιοι της Εκκλησιας μας εχουν μιλησει για τα μελλοντα να συμβουν.Ενας προσεκτικος παρατηρητης που τα συνδυαζει με τα παγκοσμια εξελισσομενα γεγονοτα,βλεπει ΑΜΕΣΩΣ την αληθεια των προφητειων.

Παψε να ανησυχης για τον Λιακοπουλο.Καλυτερα να ανησυχης διοτι ο ΚΥΡΙΟΣ ειναι οργισμενος εναντιον μας και ΣΤΕΛΝΕΙ τσουναμι ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΔΥΝΑΤΗ!
Η οποια ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα μας χτυπηση...Καποιοι πιστευουν και χαιρονται οτι πλησιαζει ο αφανισμος του Αγιου λαου του Θεου.
ΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΑΠΑΤΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ.Στον λακκο που ανοιξαν για να πεσουμε μεσα,θα πεσουν οι ιδιοι!
Μετα τιμης,ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ.
.................

apo to RHORUM.......

evreokoumounia tha sas gamisoume ti manoula sas
o liakopoulos kani kali doulia ke sas ponai pou anigi ta matia ton elinon
bastardoi

.................
Anonymous Anonymous, at 12:02 PM  
** Αγαπητέ κ. Κόκορμαν, ξεχάσατε να αναφερθείτε στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ. Παρακαλώ πολύ να επανορθώσετε την αμέλειά σας.

:-)

** κ. ανώνυμε, να υποθεσω ότι έχετε προβεί ήδη σε γονιδιακή εξέταση, η οποία αποδεικνύει την καθαρότητα του ΙΧΩΡ σας; Εύγε! Παρακαλώ ενημερώστε, ώστε να υποβληθούν και άλλοι στη σεμνή αυτή εξέταση.

:-)
Blogger Rodia, at 3:15 PM  
ΤΟΞΟΤΗΣ: Στην Ελλάς τους 2006, οι τράπεζες σας πήραν το μοναδικό σας σπίτι, η πιστωτική σας κάρτα το με πολύ κόπο νεοαγορασμένο σας αυτοκίνητο, σας απέλυσαν σαν το σκυλί από τη δουλειά που κάνατε 2 χρόνια να βρείτε και η εφορία σας πήρε και τις τελευταίες καταθέσεις σας; Μην ανησυχείτε όμως, ο ΑΠΟΚΡΥΦΟΣ ΕΝΟΡΑΤΙΚΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ του ερημήτη Προφήτη ΖΑΧΑΡΙΑ θα σας καθοδηγήσει στο πως θα επιζήσετε μόνο με σπόρους και ακρίδες έως το 2024 όπου τότε επιτέλους και σεις θα τρώτε με χρυσά κουτάλια.

META ΤΙΜΗΣ

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 4:37 PM  
ΤΑΣ ΕΥΧΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΟΠΙΣΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΙΠΠΟΤΙΔΑ ΡΟΔΙΑ!

++++++++++++++++++++++++++

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 10:35 PM  
Ρε συ έχασα τεύχη;;; Τι είπε ο Μεγάλος;;; Με κάθε μη-χε-σω πακέτο, δώρο ένας Γέροντας (+ευλόγησον και ξαναευλόγησον;;;;;;;+)

¨Ημαρτον

YG xsarcojt στο βεριφικάτσιο!!!! Παναπει Ισ-καρ-jot, πάναπεί Φάνελε είσαι ο Ισκαριώτης! Ιούδα! Κι εγώ που τόσον καιρό πίστευα ότι θα μεσολαβήσεις στον Που(σ)τιν να μ΄λη με φάει η Κόκκινη Βερμούδα ---- σόρρυ αρκούδα....

Ε ρε γλέντια (μην με παρεξηγείς, με βάρεσε λίιιιγο η ζέστη, όσο πατάει μια κοσμοσφαίρα....)
Blogger Μαύρος Γάτος, at 11:55 PM  
TA ΕΙΠΑΤΕ ΟΛΑ...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...
ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΥΧΝΑ...
ΚΟΚΟΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΛΙΑΚΟΥΡΟΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ +ΒΛΟΓΙΟΚΟΨΟΝ+...
ΤΖΑΜΕΛΑ Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΕΣΩΚΕ ΣΕ. ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΕΝΑΙ ΕΔΩ. ΛΙΑΚΟΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ...
ΜΑΥΡΟΓΑΤΕ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ , ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΙΛΙΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ...
Blogger funEL, at 12:09 AM  
Only for community funel.blogspot.com! HOT!
1.[URL=http://www.topmeds20.org/tramadol.htm]Buy Tramadol (Generic Ultram) with no prior prescription, overnight delivery, COD orders accepted. Shipped from a licensed U.S. pharmacy[/URL]
2.[URL=http://www.topmeds20.org/soma.htm]Your All American Pharmacy. U.S. Medications, U.S. Doctors, U.S. Pharmacy. Discreet Packaging, FREE 3 Day Shipping, Next Day Air Available. VISA, COD's and Virtual Checks accepted. LIVE Customer Service Agents ready to assist you. FREE Consultation. Chep soma only herer[/URL]
Anonymous Anonymous, at 10:15 AM  
[b]Download absolutelly [color=red]free movies[/color][/b]
[url=http://www.topadult20.info/freexxxmovies.php]Lucky guy enjoy two hot chickas jerking him
[/url]
[url=http://www.topadult20.info/freexxxmovies.php]Dirty brunette babe making blowjob then swallowing cum
[/url]
[url=http://www.topadult20.info/freexxxmovies.php]Blonde babe gets her pussy teased then sucking fat cock
[/url]
Anonymous Anonymous, at 3:45 AM  
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!
Anonymous Anonymous, at 5:46 AM  

Add a comment