funEL βαρυ πακετο

Thursday, August 03, 2006

Ποιός είναι το αφεντικό?

Οι διεθνείς εξελίξεις και ιδιαίτερα τα γεγονότα στο Λίβανο επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά τις ιστορικομεταφυσικού, πολιτικοπροφητικού, οικονομικοθρησκευτικού περιεχομένου Αποκαλύψεις του Ισαπόστολου Οδηγού Προφήτη Πλασιέ Λιάκουρα (+μεγάλη η χάρη Του+).


Αναφέρουμε ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ από τις κατά καιρούς ρητές και αναμφισβήτητες δηλώσεις του Προφήτη, που σαν ειδικός θρησκευτικοπολιτικός μπαζοαναλυτής που είναι, εννοείται, ΠΑΝΤΑ δικαιώνεται (από τον ίδιο, φυσικά). Βλέπουμε με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά ποιός πραγματικά κυβερνάει, για να μη τρώμε κουτόχορτο από τον ένα και τον άλλον.
Ορίστε:

  • Η Νέα Τάξη, το αμερικανοϊραϊλινό λόμπυ, η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, οι Iλλουμινάτι και οι μασωνοσατανιστές που κυβερνάν τον κόσμο, έχουν βάλει στο μάτι τους μοναδικούς καλούς του Σύμπαντος, δηλ. Εμάς τους Ορθόδοξους Έλληνες που είμαστε 490.098.256.576.143 αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα. Ο Θεός όμως, έβαλε τις "εκδόσεις Λιακόπουλος" να μας ανοίξει τα μάτια. Υπάρχει επίσης και ο Ορθόδοξος Πούτιν που η Θεία Προ(παρα)νοια τον επέλεξε να μας χαρίσει τη Πόλη και την Αγιασοφιά.
  • Ο Μπους δεν είναι το αφεντικό και δεν κυβερνά ούτε η Νέα Τάξη, ούτε οι σκοτεινοσιωνιστές, ούτε το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπι.
  • Οι Εβραίοι θεμελίωσαν το 3ο Ναό του Σολομώντα εφαρμόζοντας τα περίφημα Πρωτόκολλα (μέσω της Νέας Τάξης που κυβερνάει τον κόσμο), που θα καταλάβουν οι καλλικατζαραίοι – υποχθόνιοι για να φέρουν τον Αντίχριστο ο οποίος με επιστολή του στη Πράβδα πρόσταξε με αυστηρό ύφος να είναι έτοιμος ο Ναός μέχρι το 2010 γιατί αλλιώς θα θυμώσει πολύ («Γεια σας είμαι ο Αντίχριστος, θα σας παρακαλούσα να φτιάξετε το Ναό μου εντός του χρονοδιαγράμματος που προβλέπουν οι Ορθόδοξες προφητείες του γέροντος Παπαρήσιου, μη σας πάρω και σας σηκώσω κωλόπαιδα...»). Φυσικά όλα αυτά από έγκυρες, όπως πάντα, πληροφορίες του Προφήτη Λιάκουρα.
  • Η πραγματική κυβέρνηση του κόσμου είναι η 12μελής Λευκή Αδελφότητα που έχει την έδρα της μέσα στη Λευκή πυραμίδα στην έρημο Τακλαμακάν Σαχλαμαράν, που βρίσκεται η πραγματική πρωτεύουσα του κόσμου και έχει επαφές με τους υποχθόνιους. Εκεί είναι όλη η σάρα και η μάρα. Τσιράκια της Νέας Τάξης, Καβαλιστές, σατανιστές, Rock συγκροτήματα, Ιλλουμινάτι, η λέσχη Μπίντελμπεργκ και όλοι οι ανορθόδοξοι τσάμπα μάγκες κλέφτες των αρχαίων Ορθόδοξων Ελληνικών χειρογράφων.
  • Η Νέα Τάξη μας κυβερνά με ψεκασμούς σωματιδίων στην ατμόσφαιρα για να μας υποτάξουν τις Ελληνορθόδοξες συνειδήσεις μας. Οι ψεκασμοί ρίχνουν σωματίδια στην ατμόσφαιρα για να ανέβει η θερμοκρασία λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου γιατί περιμένουν τους υποχθόνιους για βίζιτα και δεν τους αρέσει το ψυχρό κλίμα (μη μας κακοχαρακτηρίσουν και για αφιλόξενους).
  • Οι ΕΛ κυβερνάν τον κόσμο μυστικά με υπερτεχνολογία, χανεμπού και αρχαία ιπτάμενα τριπόδια του Σιντάλκα καρακαλτάκα Απόλλωνα. Τα μυστικά του υδραργύρου, οι Ελληνικές πόλεις στη σελήνη που μας βλέπουν σαν τον Βig Brother, oι Ορθόδοξες μαρτυρίες του Λουκιανού και εννοείται ο λόγος του Προφήτη είναι οι ατράνταχτες αποδείξεις. Μπορεί πάλι να κυβερνάν οι Έψιλον αλλά δεν το κάνουμε θέμα διότι επ' αυτού ΔΕΝ έχουμε επαρκή στοιχεία (να μη λέμε και αερολογίες. Εδώ μιλάμε Δυνατά και Λιακουρικά, λέμε).
  • Το πραγματικό αφεντικό του κόσμου που κυβερνάει, είναι ο Χριστός που μαζί με τον μπαμπά Του έχει καταστρώσει το σχέδιο των καλώνε και το έχει δώσει στους υπερτεχνολογικούς γεροντάδες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+, για να το δώσουν με τη σειρά τους στις γνωστές αποκαλυπτικές "εκδόσεις Λιακόπουλος" να γίνει πακέτο και να πωληθεί μέσω τηλεπωλήσεων στους σαβουροφάγους. Οι εν λόγω Λιακόφιλοι μαζί με το σχέδιο του θεού μπορούν να αγοράσουν και το σχέδιο των κακών στο ίδιο πακέτο προσφορά.
  • Ο Πούτιν είναι πια το αφεντικό του Πλανήτη. Είναι φανερό ότι με τη φοβερή Ορθόδοξη υπερτεχνολογία που διαθέτει εφαρμόζει το σχέδιο του Θεού (που σαν Ορθόδοξος του το εμπιστεύθηκαν οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας στο Άγιο Όρος +ευλόγησον+). Η αντιβαρύτητα και η τεχνολογία ΤΕΣΛΑ (τεχνολογία ελέγχου φυσικών φαινομένων) τον κάνει απόλυτο αφεντικό καθώς όλα τα συμβατικά όπλα, τα πυρηνικά, το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, είναι πλέον ξεπερασμένα και ανάξια λόγου για τον Ρώσο υπερπρόεδρο. Οι αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες και τα αόρατα μεταφυσικά Τουπόλεφ έχουν γεμίσει όλους τους ουρανούς (και αυτό ... φαίνεται). Εφαρμόζοντας το σχέδιο του Θεού έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι το Ισραήλ και τους Αμερικάνους και έφερε ειρήνη στη περιοχή του Λιβάνου, σαν Ορθόδοξος φιλΕΛληνας και βαθύτατα θρησκευόμενος που είναι (αυτό κι αν φαίνεται).

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα τα μπαζοσαβουροβιβλιοπαντοπωλεία μένουν. Η version Πούτιν είναι τις τελευταίες μέρες η επικρατέστερη. Αύριο όμως ξημερώνει μια καινούργια μέρα. Ποιός ξέρει μπορεί τελικά να κυβερνά το περίφημο μυστικό ραδιενεργό τζατζίκι του γέροντα +ευλόγησον+.



Θα συνεχίσουμε με τα δικά μας Λιακουρικά συμπεράσματα δια της Θεοεπιστημονικής μεθόδου «φέρτε τα ευρά σας η(ΕΛ)ίθιοι να μεγαλώνω εγώ τη κοιλάρα μου». Με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά βλέπουμε τα εξής:

  • Ο Καραπιπερής ανακάλυψε την αντιβαρυτική μιναρίστρα την εποχή του ΕΛληνοΑτλαντικού πυρηνικού πολέμου.
  • 1+1= 398,573.43ε.
  • Ένας γάιδαρος, μια μεταφυσική κατσαρίθρα και ένα πράσινο άλογο πετάνε πάνω απ’ την Αγιασοφιά.
  • Οι προφητείες επαληθεύονται, διότι ... δεν επαληθεύονται στον υπαρκτό κόσμο.
  • Έχουμε μια Ορθόδοξη υπερτεχνολογική φαγούρα στα απόκρυφα των ευαγγελίων μας.
  • Ο Προφήτης Πλασιέ πάντα δικαιώνεται.
  • Γω δω κατ’ εχ ένα μαντρί μι πρόβατα... πρρρρ πρρρρ.



Πάρτε τώρα κι ένα Ιερό Βίδεο, αφιέρωση στον Προφήτη Οδηγό Λιάκουρα από τον Λίβανο με αγάπη.









ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ


+ευλόγησον+σφαγίασον+


Επί του πιεστηρίου. Στην εκπομπή της 2ας Αυγούστου ο προφήτης έκανε την εξής φοβερή αποκάλυψη: Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ βρισκόταν στη συνοικία των Εβραίων. Άρα... ποιός άνοιξε τη ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ και μπήκαν οι Τούρκοι? Ποιός ευθύνεται για την πτώση και Άλωση της Πόλης? ΕΕΕΕ? Ποιός? Ποιός μιαρός Οβριός? Ή μήπως περισσότεροι? Ή όλοι? Ήταν μια ακόμα εβραϊκη συνωμοσία εναντίον του ΕΛληνισμού και της Ορθοδοξίας? Μωρέ κάτι ήξερε ο αδελφός γέροντας Αδόλφος +ευλόγησον+...

Και επί τη ευκαιρία. Μόλις ανακαλύφθηκε αποκαλυπτικό φωτογραφικό ντοκουμέντο των πρασίνων αλόγων.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:06 AM

26 Comments:

Στο μόνο που συμφωνώ με τον Λιακό είναι ότι υπάρχουν ΓΙΓΑΝΤΕΣ.

ΕΣΥ!!!

:)))))))
Anonymous Anonymous, at 12:33 AM  
μικρή μας τυρόπιτα, είμεθα μικροί και ασήμαντοι ψίλοι εις το τομάριον του ημίθεου υπερτιτάνα προφήτα Λιακό.
Ένας είναι ο Γίγας. (ιδίως στο φούρνο πλακί, ιδίως όταν φέρνει αέρια). Μη βλασφημήτε τα θεία.

+γεροντοευχάς+
Blogger funEL, at 1:06 AM  
Να δώ το Λιακό να κάθεται πλάι πλάι σε τηλεπαράθυρο με στέλεχος της ΟΑΚΚΕ και τίποτα άλλο!!!!!
Anonymous Anonymous, at 2:38 AM  
κ. Ανώνυμε...
να προσθέσουμε...
φανταστείτε πολυπαράθυρο (στιλ ευαγγελάτου τη χρυσή εποχή του)
και προσθέστε

+Κανέλη
+παπαΤσάκαλο
+Πλευρη
+Πρέκα
+Βελόπουλο
+Τζανή
+πρόεδρο Αλβανών εργαζομένων
+πρόεδρο ομοφυλοφύλων

... δίωρη εκπομπή, με τρεις συντονιστές δημοσιογράφους και με θέμα:
"Η αρχαία ΕΛληνική Αλβανοπερουβιανή ορθοδοξία, αντιβαρυτικοί επιτάφιοι και ο γκομενος του μεγαλέξανδρου"

+ηζεστηγαρμπολικη+
Blogger funEL, at 11:09 AM  
Ετσι, ετσι, ετσι, ετσι!
Blogger Mr.Folios, at 11:56 AM  
Μπα, δεν πρόκειται να μιλήσει κανείς άλλος εξω από τον Προφήτη Μας. Δεν είδατε τι έκανε στη καημένη την Ελένη* Μας; Στήλη άλατος την έκανε και δεν έβγαλε ούτε λέξη. Ποια; Η Μενεγάκη...
Λυπάμαι τους φουκαράδες συμπαραθυριστές του.. ή μάλλον, τους ζηλεύω για τη φοβερή τύχη να έχουν τέτοιο γίγαντα στο πλάι..

* έδειξε απόσπασμα σε πρόσφατη εκπομπή τηλεοπτικών αερίων
Blogger Rodia, at 12:01 PM  
ΣυνΙππότα Ρ.
... είμεθα σίγουροι ότι θα γινόταν ακριβώς όπως τα λέτε (ακόμα και ο Μαξιμος ναταν εκεί)...

Ενας είναι ο Προφήτης και ένας ο Προφήτης του.

(τα τηλεοπτικά αέρια μας έχουν κατακλίσει... πληρούσι τους αιθέρας ευωδίες)
Blogger funEL, at 12:09 PM  
κ. φώλιε που είσθε χαθήκατε...
Blogger funEL, at 12:10 PM  
Δεν υπάρχει άλλος ηγέτης της Ορθοδοξίας (Ορθούλας) εκτός από Tον Βλαδήμιρο Πούτιν +ευλόγησον+ και ο Λιάκουρας +ματαξανακαραευλόγησον+ είναι ο Προφήτης Του.
Anonymous Anonymous, at 12:57 PM  
Πούτιν απ' τη Ρωσία,
μεγάλε ταραξία,
άσε τα κομμουνίστικα
και κάνε πουτινίστικα!

(για να πω και τα κομμουνιστικά μου)
Blogger Rodia, at 7:07 PM  
@funEL: Δεν εχω χαθει. Απλως δεν με παρατυρειτε διοτι βρισκομαι σε νηστικη αποστολη, μεταμφιεσμενος σε σφολιατα ετσι ωστε να μην ειμαι εντοπισιμος απο τις εχθρικες δυναμεις. Και τωρα που σας αποκαλυψα την μεταμφιεσή μου παω να ξαναμεταμφιεστω σε σερβιετακι με φτερα, για να μην με εντοπισουν και με αναγκασουν να παω διακοπες στην Παρο.

ΥΓ: +++
Blogger Mr.Folios, at 9:51 PM  
Προς στιγμήν ενόμισον πως εμβήκα εις το ιστολόγιον του Αθήναιου. Συνταγούλαν τινα διά τους γίγαντας πλακί δεν θα μας χορηγήσετε;

Ως γνωστόν, οι γίγαντες αποτελούσιν έξοχον αντιβαρυτικήν καύσιμην ύλην.

ΔΙΑΤΙ ΚΡΑΤΕΙΤΕ ΜΥΣΤΙΚΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗΝ;
Blogger cyrus, at 11:33 AM  
κ. μουλά, όλοι οι δρόμοι (φτάνει νάναι θεοκρατικοί) οδηγούν στον Προφήτη. Πατριάρχες, Αγιατολάδες, Πάπες, Αρχιεπίσκοποι, Ραβίνοι, κλπ. όλοι ενωμένοι για το κοινό σκοπό: να σφαχτούνε μεταξύ τους στο όνομα της ειρήνης και της αλήθειας.
Αμίν λέγω υμίν (αμίν και πότε, η ευχή του Προφήτη).


Ρ. ... αφήστε τον Κοκορ που είναι ειδικός στα σεντονοειδή αντιβαρυτικά πολυποιήματα.

κ. φώλιε... ποίος είσθε... αυτό το +++ μας έχει μπερδέψει πολύ.

κ. κύρους, ο κ. Αθήναιος μας έχει υποσχεθεί αρχαιοΕΛληνορθόδοξη υπερτεχνολογική συνταγή πολλαπλών θεολογικών γεροντοκαύσεων. Περιμένουμε... αλλά όπως πάμε θα φτάσουμε το 2024 και θα μείνουμε με τα χρυσά κουτάλια στο χέρι.
ΥΓ. Αμφισβητείτε ότι ο άθεος Δαρβίνος ήταν πράκτορας της λευκής αδελφότητας που συνομώτησε με όλα τα ζώα και τ' απολιθώματα, για να μας καταστρέψει την Αληθή Πίστη +ευλόγησον+?
Blogger funEL, at 12:10 PM  
Αγαπητέ Cyrusgeo και λοιποί συνιππόται η επιθυμία σας, διαταγή μου. Έτσι λοιπόν σας παραθέτω την αγιορίτικη συνταγή δια γίγαντες πλακί ως κάτωθι:

Υλικά για 4-6 Άτομα

1/2 κιλό φασόλια γίγαντες
1 κρεμμύδι
3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομένο
1 ματσάκι μαϊντανό ή άνηθο
1 μικρό κουτί ντοματάκια αποφλειωμένα ή 5-6 φρέσκιες ντομάτες
1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
1 κουτλάκι του γλυκού ζάχαρη
αλάτι-πιπέρι

Βάζουμε τα φασόλια αποβραδίς να μουσκέψουν. Το πρωί τα σουρώνουμε. Τα βράζουμε για 3-4 λεπτά και τους αλλάζουμε το νερό. Τα αφήνουμε να βράσουν, μέχρι να ψηθούν και να μαλακώσουν καλά. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε 2 ποτήρια περίπου ζουμί, για να προσθέσουμε αργότερα στο φαγητό, αν χρειαστεί.
Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό ή τον άνηθο ψιλοκομμένα να ξανθύνουν. Προσθέτουμε τότε τις ντομάτες λειωμένες, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη. Βράζουμε τη σάλτσα για λίγα λεπτά. Βάζουμε τους γίγαντες σε γιουβέτσι ή πυρέξ και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα, που πρέπει να τους σκεπάζει. Τους ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, μέχρι να δημιουργηθεί κρούστα από πάνω. Ανακατεύουμε τους γίγαντες κατά την διάρκεια του ψησίματος 2-3 φορές. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο από το νερό των φασολιών που κρατήσαμε στο φαγητό, ώστε η σάλτσα να παραμείνει λίγο αραιή μέχρι το τέλος του ψησίματος γιατί, όταν κρυώσουν οι γίγαντες, πήζει.

Σημείωση : Αν φτιάχνουμε το φαγητό χωρίς λάδι, νεροβράζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Συνεχίζουμε όπως πιο πάνω.

http://www.athos.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=171&topic=295.0

... Και καλή σας όρεξη!

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 1:46 PM  
Αγαπητέ ταγματάρχα funEL, παρατηρώ με φρίκην τα τεκταινόμενα. Επέπεσεν επί του σατίου ικανή ποσότης ψεκασμών ώστε να παραλλάξει τας εμάς συνειδήσεις.
Αλλως, πώς συμβαίνει να γράφω τα στιχάκια ως να είμαι ο κ. ΚΟΚΟΡΜΑΝ και ο κ. ΚΟΚΟΡΜΑΝ να γράφει συνταγάς ως να πρόκειται περί του κ. Αθήναιου..?.. ε..?..

Πράξατε συντόμως κάτι τι, ρίψατε αντιψεκαστικόν, φοβούμαι ότι αι κατσαρίθραι θα πάρουν τα πάνω τους εδώ μέσα και τι θα κάμνομεν!!!

..θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.. ΟΣΚΟΥΡΡΡΡΡ!
(Βοήθειαααααα γαλλιστί)
Blogger Rodia, at 2:32 PM  
Α! κ. funEL, ανοίξατε το αντιβαρυτικόν εσεμέσιον υμών. Εχει εντός αυτού Κοσμοσφαίρας τινάς. Προσέξατε την κεφαλήν σας, μη πάθετε καρούμπαλόν τι, ε
Blogger Rodia, at 4:02 PM  
Μετά ενδελεχή μελέτη όλων των σαβουροπακέτων μπορώ πλέον να προβώ στην ουσιαστικήν αποκάλυψη του ονόματος ΤΕΣΛΑ που δολίως μερικοί νομίζουν ότι ήταν ένας ασήμαντος επιστήμων.
Το όνομα αυτό χρησιμοποιείται από τους μυημένους ως συνθηματικό του
Τεχνικού
Ελέγχου
Σαχλαμάρας
Λιακόπουλου
Αφελών.
Blogger αθεόφοβος, at 2:02 AM  
Kokor, καλή η συνταγήτων γιγάντων, δε λέμε αλλά μήπως μας κτύπησαν σατανικοί στίχοι, υποβολές και ψεκασμοί (νομίζουμε οτι είναι μόνο ζέστη αλλά Ιλλουμινατέικη κούνια που μας κούναγε). Να το κοιτάξουμε με τον υπερτεχνολογικό ειδικό επιστήμονα εξορκιστή καντηλανάφτη.

P. πράγματι εξορκίζουμε τον χώρο με αντι-666 αέρια προερχόμενα εκ τών θεολογικών μετατροπών των γιγάντων. Ο χώρος ευωδιάζει αναλόγως. Δεν έχει μείνει ρώθων.

κ. αθεόφοβε. Δεν πρέπει να αποκαλύπτετε ιερά γνώση πριν του Προφήτου. Αυτός κρίνει ποιά γνώση του έδωσε ο θεός να μας δώσει δια των σαβουροπακέτων Του.
Οι ανεξέλεγκτες γνώσεις μπορεί να είναι επικίνδυνες (ίσως και άθεες επιστημονικές, ιατρικές κλπ)
Blogger funEL, at 11:02 AM  
Μηπως, λεγω μηπως, η ευωδια την οποια εκλυει το σεπτο σκηνωμα του +ελογισον+ μακαριστου γεροντα Βησσαριωνα οφειλεται εις την καταναλωση γιγαντων Αγιοριτικης συνταγης και την μετατροπη τους σε υδρογοναθρακες και συγκεκριμενα Μεθανιου?
Εαν ναι τοτε εχομεν την σωστην απαντησιν εις το αγωνιωδες ερωτημα το οποιο απασχολει την ανθρωποτητα: "κλανει ο πεθαμενος?"
Anonymous Anonymous, at 4:41 PM  
Ναι βεβαίως σσκκκκσεππτρρρρ
γρουουονγκφφφφρρρ
μμπρουννκρρ
κρρρπφφρρρρττ

τη ξέρετε τη γερόντισσα του Τάγματος βέβαια...
Τώρα που λιβάνισε το χώρο σας όλα θα επανέλθουν στον σωστό ορθόδοξο θεολογικό δρόμο του αγγελικού μας κόσμου...
Blogger funEL, at 9:49 PM  
Αναχωρώ δια Τάκλα Μακάν
Αχ, οι γίγαντες πού με παν'!
Πύραυλος γίνομαι οσονούπω,
πέφτωωωωω! Ακούτε το γδούπο;

(το πρόσφατο ανέκδοτο τεριρέμ του Προφήτου)

+ευλόγησον+τα+κλάσματα+χωρίς+μαθηματικές+αναλύσεις
Blogger Rodia, at 3:13 AM  
Ταξίδεψες Τακλάν Μακάν
εκεί που τα κουκιά μπαγκλάν
με τον πύραυλο αφάκα
έφτασες στο τάκα τάκα.

Μετά το προσκύνημα θα ακολουθήσει αρτοκλασία +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+

Μετά τιμής,

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 10:28 PM  
σφαγιασον?

ε αντε να μου χαθεις ρε!!!


που τα βρισκεις θα θελα να ξερω..
μαλλον σε χαλανε οι κακες παρεες.
Blogger vatraxokoritso, at 10:59 AM  
Ρ. Προσοχή διότι οι υποχθόνιοι αυτή την εποχή λόγω 15αύγουστου εχουν στήσει τεραστίων διαστάσεων συνομωσίες (από ποιούς νομίζετε ότι βυθίστηκε το ΕΛΛΗ στη Τήνο? από τους Ιταλούς? Τι να μας πουν οι κουλτουριαραίοι, τρώμε κουτόχορτο εμείς?)

Κ. Ξανθιά. Να χαθούμε εμείς? πως? μέσω ποιου υπερτεχνολογικού μηχανήματος. Χωρίς την εντολή του γέροντος +ευλόγησον+? τώρα στην ιερά εορτή του 15αύγουστου?
Οι παρέες μας ευρίσκονται στο θεολογικό μας κύκλο. δεν επιτρέπουμε αντιθεους αντιχριστους κλπ. να μας χαλάσουν...
ρίχτε κάτι πάνω σας.
Blogger funEL, at 12:10 PM  
Εεεε, ψιτ, παιδιά!?!?

ΙΠΠΟΤΕΕΕΕΕΕΣ!?!?

Χρειάζομαι τις γνώσεις του τάγματος και του Προφήτα του Προφήτα, ευλόγησον.
Νομίζα ότι έχασα τον δρόμο για το καζάνι μου....
Μήπως σας βρίσκεται κανας χάρτης;
Blogger Artanis, at 3:01 PM  
Βεβαίως ... ακολουθείστε

διαβάζετε αυτό

μετά αυτό

μετά αυτό

στο τέλος καταλήγετε στο καζάνι που επιθυμείτε

διαλέχτε και παίρνετε

...πέσαμε στη θάλασσα με τις πανοπλίες και αυτές (λογικό είναι) μπήκανε λίγο. Τι μας συμβουλεύετε? σιδέρωμα καλό κάνει?
Blogger funEL, at 3:22 PM  

Add a comment