funEL βαρυ πακετο

Monday, August 28, 2006

Τα μεγάλα Μυστήρια

Θα γίνει χαμός. Ο γέροντας +ευλόγησον+ του Τάγματος μετά από συνεννόηση με τον ίδιο το Θεό, αποφάσισε να συνδράμει στο έργο του Προφήτη και να ρίξει φως στα Μεγάλα Μυστήρια που απασχολούν το σύνολο σχεδόν της (ΕΛληνικής εννοείται) ανθρωπότητας.
Έτσι ο Θεός μέσω του Σχεδίου Του, έδωσε στον γέροντα +ευλόγησον+, την θεία επιφοίτηση να συνθέσει - συνδέσει άνετα, θεοεπιστημονικώς, όλα εκείνα τα κομματάκια (στοιχεία και ντοκουμέντα), αυτών των μυστηρίων. Το παζλ, συγγνώμη, ψηφιδωτό της Παγκόσμιας Γνώσης. Για να ξέρουμε σε ποιό κόσμο ζούμε.
Δια της Λιακουρείου Μεθόδου «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης και ότι θέλουμε κάνουμε», δια της ενώσεως γαϊδουροφωνής Προφήτου μετά αποκρύφων θεϊκών εικόνων, παρήχθη τριλογία ιερών αποκαλυπτικών βίδεο (όπως ακριβώς δια της ενώσεως των υπερ-όντων αγγέλων θεών ΕΛ με τους αυτόχθονες, παρήχθη η φυλή των υπεράνθρωπων Ορθοδόξων ΕΛλήνων).


ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΔΕΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ


1
Τι είναι η Ζώνη της Σιωπής? Γιατί βγάζουν τον σκασμό όσοι αντικρίζουν αυτές τις ζώνες? Εκπληκτικά πράγματα με αρχαίους Ελληνικούς Ορθόδοξους αεροδιάδρομους προσγείωσης. Όταν κάποιος μπει εκεί, άντε να βγει. Τα μυστήρια του Τριγώνου. Ποιό είναι αυτό το Τρίγωνο και τι σχέση έχει με το σατανικό γουνάκι και το σχέδιο της Νέας Τάξης να κατακτήσει τον πλανήτη? Δαιμονισμοί, Μάγια, σατανικά ραδιοκύματα, απόκρυφα Ευαγγέλια, Ρώσοι, λατρευτικοί τόποι. Σιγά μη λάτρευαν τον Πελέ και τον Μαραντόνα, οι αρχαίοι Ελληνορθόδοξοι του Περού. Αμήν λέγω Yμίν. Δείτε λεπτομέρειες. Μην τα χάνετε αυτά. Εμείς στοιχεία και γνώση δίνουμε. Εσείς, δείτε κι αποφασίσετε μόνοι σας.



ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ


2
Αναζητώντας τα Μυστήρια του κόσμου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Προφήτης τολμά να δείξει αυτά τα θέματα. Να βγάλει τα επιστημονικά απωθημένα Του σαν φυσικός. Χαώδη μεγέθη, τεράστιες πύλες, μέρη λατρείας, διαβολικά τρίγωνα (που σούρνουν κοσμοσφαίρες), καθεδρικοί ναοί, η κιβωτός της Διαθήκης, μυστηριώδεις εξαφανίσεις πλοίων, εμφανίσεις Ορθόδοξων Ούφο, Απόκρυφα Ευαγγέλια ξανά. Ντοκουμέντα τεκμηριωμένα. Αμήν λέγω Yμίν, ξανά.
Και μία εκπληκτική πρόταση-προτροπή, που όταν ακούγεται από το στόμα του Προφήτη Πλασιέ μεταμορφώνεται (επεμβαίνει η Θεία Χάρις) σ’ ένα εκπληκτικό ανέκδοτο:
"Πρέπει να επικρατεί Κριτική Σκέψις."
Θου Κύριε φυλακί τω στόματί μου. Καταλάβατε αγαπητοί φίλοι?



ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΧΑΩΔΗ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ


3
Εδώ θα σοκαρισθείτε. Αρχαίες Ορθόδοξες Ρώσικες πυραμίδες - τελώνια. Τι γίνεται μετά θάνατον? Τι είναι τα 23 Τάγματα των τελωνίων και των φαρισαίων? Που βρίσκει ο Πούτιν τα λεφτά? Μήπως εκτελωνίζει ψυχές μετά θάνατον, στη ζούλα? Είναι οι Πυραμίδες μεταφυσικά διόδια στο υπερπέραν? Τι λέει η Ορθοδοξία? Αποκαλυπτικό βίδεο με εμφάνιση Πυραμίδας - Τελωνίου σε ώρα εκτελωνισμού ψυχής (το βλέπουμε και μας φεύγει η ψυχή μαζί με το τάκο της). Τί λέει ο έτερος αποδομητής μέγιστος σοδομιστής της Ιστορίας, Σακκέτος - Πακέτος?
Εμείς σας δίνουμε Στοιχεία και ντοκουμέντα.
Εσείς κρίνετε μό-νοι-σας.
Αμήν λέγω Υμίν, ματαξανά.



ΡΩΣΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΙ ΨΥΧΩΝ



Μερικοί Ιλλουμινάτι, υποχθόνιοι κ.α. κακοί θα πουν πάλι πως,
"... όλα αυτά τα Μυστήρια με πυραμίδες, αεροδιάδρομους κλπ, είναι παραφθορές, σαλατοποιήσεις με ΕΛληνορθοδοξία, κακές αντιγραφές των προ 30ετίας θεωριών του Έριχ φον Νταίνικεν και πολύ πιθανόν το παιδικό απωθημένο του Προφήτη, όταν διάβαζε τα «Αινίγματα του Σύμπαντος» (ουφοπεριοδικό της εποχής).
Και ότι, παρεπιπτώντως, το σαβουροπακέτο που πλασάρει «Μυστήρια του Κόσμου» είναι ότι μπαζοστοκαδούρα περίσσεψε στις αποθήκες για χρόνια και θα πήγαινε για πολτοποίηση, όπως έγινε και με άλλα τέτοια, παλαιότερα. "

Εμείς θα τους απαντήσουμε ως συνήθως, με κριτικό (Λιακούρειο) πνεύμα, αρχαιοΕΛληνορθόδοξα, Δυνατά και Λιακουρικά:

Ρε άντε από δω, παλιοκουλτουριαραίοι, μη σας κάνει μάγια κανας γέροντας +ευλόγησον+ και σας πέσει το δεξί το φρύδι.


buzz it!

:: posted by funEL, 12:03 AM

24 Comments:

ελεος ελεος..
θα τα πω οοοοολα!!
Blogger vatraxokoritso, at 12:47 AM  
την κουρτίνα 3 !!!!!
Blogger vromogato, at 1:44 AM  
Ιππότα FunEL διαπιστώνουμε πως η έρευνα για την αποκάλυψη της αλήθειας έχει γίνει μια πολύ επωδυνη διαδικασία για εσάς!!!
Blogger Αθήναιος, at 1:51 AM  
Γέροντα αύριο μετά το ιερόν απόδειπνον σάς αναμένω ως συνήθως έξωθεν της θυρός της Ιεράς Μονής Γυναικών "ο Οσιος Καλιγούλας" πλησίον του μυστικού Κοσμοδρομίου City Gate. Δια να παραλάβωμεν και να μεταλάβομεν από τις νέες Ουκρανές και Ρωσίδες γερόντισσες που απέστειλε δια ταύτα απευθείας εκ Κοσμοδρομίου Ζαγκόρσκ ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Πούτινος, τα έσχατα κρυπτογραφημένα Άγια των Αγίων.

Γρηγορείτε!!!! Ο καιρός γαρ ζεστός και τα αίματα βράζουσιν....

+ευλόγησον+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 2:44 AM  
eftiaksa pastitsio me besamEL
Anonymous Anonymous, at 11:18 AM  
Εχω στοιχεία ότι οι Κινέζοι ειναι ΕΛληνες με κιτρινο πυρετό. Μην τα θέλετε όλα δικά σας, ψάξτε λίγο το διαδύκτιο και θα βρείτε κινέζους αγρότες με φανΕΛες.
Anonymous Anonymous, at 11:21 AM  
Ο Λιακο ειναι οτι πιο επικίνδυνο έχει βγει τα τελευταία χρονια στη τηλεόραση. Είναι σίγουρα τσιράκι διαφόρων παραεκκλησιαστικών οργανώσεων. Η εμμονή του στο αγιο ορος δεν ειναι μονο λογω οικονομικου συμφεροντος. Παρ όλο που είναι γνωστό σε όλους ότι είναι αδίστακτος και χυδαίος χρηματόδουλος.
Τα βίντεο που τον σατιρίζουν δείχνουν όμορφα κορίτσια να χορεύουν(τουλάχιστον 2 απ αυτά!!!).
Δίνουν μια νεανική φρεσκάδα, όρεξη για ζωή και ωραιοποιούν τελικά τη χυδαιότητα των εκπομπών του ελλαδέμπορα.
Καλύτερα ήταν να συνυπάρχει στο φυσικό του χώρο με τους εθνικοσοσιαλιστικούς παιάνες σε παλιότερα βίντεο.
Anonymous Anonymous, at 11:52 AM  
Α-Π-Ο-Λ-Α-Υ-Σ-Η!!
Χάρά στο κουράγιο σας βρε παιδιά
Blogger rodanis, at 1:44 PM  
κ. ξανθιά μας ξανά, τι να πείτε? γιατί έλεος? το τρώτε όλο το φαγητό σας? εξομολογείσθε συχνά? αν ναι σε ποιόν και τι κάνει αυτός μετά?
Ρίχτε και κάτι επάνω σας, που πηγαίνετε με μίνι και κοκκινο νύχι.

κ. Λιακόπουλε (συνονόματε). προλαβαίνετε για τη μεταγραφή. Αν και όπου και να ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αρκεί να ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. Μόνο την άθεη λογική και τον αντίχριστο διαφωτισμό να μην ακολουθείτε. Παρεπιπτώντως ένα μυστικό. όλοι οι παράδεισοι συγκοινωνούν μεταξύ τους (όπως και οι κολάσεις επίσης).
Όσο για τη κοπέλα πρέπει να μονομαχίσετε με το κ. βρωμόγατο. Τη κουρτίνα Νο 3 εννοείτε βεβαίως.

κ. βρωμόγατε τη κουρτίνα 3 τη διεκδικεί και ο αμέσως απο πάνω σας, κανονίστε.

κ. Αθήναιε Ιλλουμινάτα, ευχαρίστησή μας... (φαίνεται ε?)

κ. μαυρόγατε. και μεις περιμένουμε τις γερόντισσες από την ορθόδοξη ουκρανία. Όμως κάτι γίνεται με τις κοσμοσφαίρες και τους ψεκασμούς υποταγής συνειδήσεων και τελικά καταλήγουν σε υποχθόνια στριπτιτζάδικα και νεοταξίτικα μπαρ. μυστήριον πράγμα... θάλεγε κανείς ότι η ορθόδοξη ρωσία προσπαθεί να γίνει σαν τη σατανική αμερική...

κ. ανώνυμοι, η μπεσαμΕΛ ΕΛληνικότατο φαγητό και ευλογημένο. Επίσης ΟΛΟΙ οι Κινέζοι είναι ΕΛληνες.

κ. κατα πάσης μαλακίας, εκφράζεστε με άσχημα λόγια κατά του προφήτη Πλασιέ Λιάκουρα και αυτό είναι ύποπτο υποχθόνιο και κρόνειο σατανικό. Μήπως ακούτε και ροκ ποπ ντίσκο?

κ. Ροδάνη μα για πιο κουράγιο ομιλείτε, χαρά και αστήρευτη έμπνευση ο Προφήτας ημών Οδηγός Πλασιέ. Γουέλκαμ.
Blogger funEL, at 7:47 PM  
Εμένα μου πέσανε και τα δυο φρύδια και αν είχα περισσότερα θα μου πέφτανε όλα..

+ευλογησονγρηγοραγερονταγιανα ξαναφυτρωσουνπαπαπαπαπαπα(ριες)αμην+
Blogger Rodia, at 10:45 PM  
Καθ'ότιν ειδικός στην τρέλλα, παλαβομάρα, ζούρλια και κάθε είδους ψυχασθένεια, τολμώ να πώ ότι αυτοί οι αεροδιάδρομοι ξεπεράσανε κάθε όριο της Θεϊκής προ(παρά)νοιας. Έφτασα σε νέα, ανεξερεύνητα επίπεδα παραφροσύνης! Σας ευχαριστώ φίλτατε funEL... Το Νόμπελ θα γίνει επιτέλους δικό μου!! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Blogger Giatros gia desimo, at 11:24 PM  
Οι αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, οι καμπύλες μετά τρούλου, και τα υπερβατικά τρίγωνα πανοράματος φταίνε για όλα.

Το πλήρωμα του χρόνου έρχεται και η οργή της ΕΛουκά επικρέμαται επί τας κεφαλάς ημών.

ΜΕΤΑΝΟΑΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 11:26 PM  
Τι εννοει εκει που λεει κριτηκοι σκεψη?
Blogger Mr.Folios, at 10:34 AM  
Γέροντα κάμετε επειγόντως ένα Ευχέλαιον καθότι η Ιερή και Προφητική σας Ιστοσελίδα κολλάει άσχημα τον Φαϊερφόξιον Ιστοπεριηγητήν. Μόνο μετά του Εχπλόρερου δυνάμεθα να εισέλθομεν.

+ευλόγησον+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 12:21 PM  
κρι (κρι) τηκεις και ψη (νεις)
Blogger Rodia, at 2:04 PM  
Τι εννοει εκει που λεει κριτηκοι σκεψη?

Τη σκέψη μου τη κριτηκοί
θα τηνε αμολίσω
πγιο και με μία μπαλωθιά
εγώ θα τήνε ρίξω

... και όποιονε πάρει ο χάρος...

ΕΠΑΕΕΕΕΕΕΕ!

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 9:11 PM  
Έβλεπα πριν λίγο το πρόγραμμα Διαφωτισμού. ΑΛήθεια, γιατί τα ρολόγια στον τοίχο δείχνουν διαφορετική ώρα;
Φανταστική η ερμηνεία για την Μελανησία, Μικρονησία κλπ. Επειδή ονομάζονται έτσι, συμπεραίνεται αυτομάτως ότι είναι ελληνικές (τί άλλο;).
Δηλ. για να κάνω τον "Συνήγορο των Ατλάντων", εάν κάπου διαβάσω: "Pericles was the most famous stateman of the classic era", θα συμπεράνουμε ότι μιλούσε αγγλικά;
Μήπως, όμως, λέω βλακείες; Εξάλλου και τα αγγλικά, ελληνικά δεν είναι;
Anonymous Anonymous, at 10:02 PM  
Νομίζω ότι στο πρώτο ιερόν βίδεον υπάρχουν όλες οι αποδείξεις για την αντιβαρυτική, υπερβαρυτική, καταβαρυτική κοσμοσφαίρα, πως στο διάολο το λένε, πάλι κοιμήθηκα στο μάθημα, που είναι το καζάνι να πέσω μόνη μου ν' αυτοτιμωρηθώ, καθώς είναι αδύνατον να στέκεται διαφορετικά τούτο το πέτσινο τρίγωνο της σιωπής που φορά η τύπισσα....Αδύνατον...
Πέρασα για το γυάλισμα, καθώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων μου είχε εξαφανίσει το στιλβωτικό, μετά από την συνομωσία των Ιλλουμιναταραίων! Φτου!
Blogger Artanis, at 1:08 AM  
とても 面白かったです!有賀と!。
谢谢。
ㅋㅋㅋ.
555
that was fun!
tanti saluti!
Anonymous Anonymous, at 1:10 PM  
saluti saluti!
Ολοι καλά εκεί στο Τακλαμακάν; η γιαγιά καλά;
Κρατάτε, αδέρφια ΕΛληνες, τα μάτια δυνατά και ελληνικά και μη τα μισοκλείνετε!
Blogger Rodia, at 2:27 PM  
Τσιν τσον τσαν και σε σένα, ωωω αδερφέ ανώνυμε.

Σαλούτι, Σαλούτι μου αρέσει η Ορνέλλα μούτι, τα χαρτιά και το μπαρμπούτι και το χοιρινό το μπούτι.

Να μου φιλήσεις τον φίλο μου τον Τσόνκ στην Λευκή Πυραμίδα και όλους τους Έλληνες της Επαρχίας Γιουνάν.

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 6:36 PM  
(R). Όλες οι παρατηρήσεις σας είναι σωστές και ΕΛληνορθόδοξες. βέβαια δεν ξέρουμε για τα φρύδια σας και για τις κρητη(ει)καις σκέψεις (αυτό το ξέρουν οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας) αλλά για τον σκλαβωμένο ΕΛληνισμό στα κατεχόμενα της Πυραμίδας έχετε απόλυτο δίκαιον.

Κ. Ιατρέ. Φροντίζουμε πάντα για την πνευματική υγεία των ακροατών τηλεθεατών όπως πρωτίστως κάνει και ο Προφήτης Πλασιέ (+μεγάλη η χάρη Του+). Εμπρος για το πρωτο λιακουρορθόδοξο Νόμπελ. Τι όλο οι τσάμπα μάγκες θα το παίρνουν?

Κοκορ, τα διαβολικά τρίγωνα είναι εκείνα ακριβώς που σούραν τη λευκή πυραμίδα από το ΕΛληνικό Περού στη Κίνα δια των αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών που βλέπετε στο πρώτο βίδεον. Οι αεροδιάδρομοι είναι ολοφάνερη Λιακουρική απόδειξη.

Κ. φώλιε, τι θα γίνει με σας. Παράξενη κοσμοσφαίρα είσθε.

Ιλλουμινάτα μαυρόγατε κατατροπώσαμε τα καλλικατζάρια στη τρούπα τους. Ελπίζουμε να φαίνεται τώρα.

Κ. ντροπαλέ. το έχουμε πει και άλλη φορά.
Ακολουθείστε παρακαλούμε το συλλογισμό. Πάρτε μια οποιαδήποτε λέξη. Ας πούμε τη λέξη "Κουρδιστάν". Από τι αποτελείται αυτή η λέξη? Από γράμματα. Και τι γράμματα είναι αυτά ? ΕΛληνικά. ΑΡΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Απλή λιακούρειος Θεολογική μέθοδος των τριών (να τον φάμε και ναναι κρυών). Η ίδια μέθοδος που χρησιμοποιεί και ο μέγας σοδομιστής της ιστορίας νευρασθενής Σακκέτος Πακέτος.

Κ. Αρτάνις. Το διαβολικό τρίγωνο είναι εκεί που κρύβεται το σατανικό γουνάκι της Νέας Τάξης των πραγμάτων που καταστρώνει σχέδιο για την παγκόσμια κυριαρχία του Πλανήτη από τους κακούς. (Μη μπερδεύεστε με την δική μας παγκόσμια κυριαρχία το 2024. Αυτή η ΕΛληνική Λιακουρική παγκοσμιοποίηση είναι δικιά μας άρα καλή).
Αυτό το σατανικό τρίγωνο σούρνει τα πάντα. Είναι κάτι σαν κωτσαδώρος γιαυτό στέκεται έτσι ορθόν. Να μας φέρετε τον λογαριασμό για τα γυαλιστικά, αντισκωριακά. Πλερώνουμε με βλογιοκομμένα Κωσταντινάτα της 6ης Κοσμοκρατορίας.

Ανώνυμε 白かったです!有白かったです!有賀と!。かったです!有白かったです白かったです!有賀と!。
谢谢。ㅋㅋㅋ.
και στα δικά σου.
Blogger funEL, at 7:13 PM  
http://www.youtube.com/watch?v=ro9HBmnK6Hw







FnOrd (not Ford)
Anonymous Anonymous, at 10:41 AM  
Αξιοσεβαστε Κε. Φανελη,

επειδη μου απευθυνατε το λογο και ειπατε ας πουμε καπου οτι ειμαι ας πουμε κατι, ενα σας λεω:

α) Βρισκομαι σε νυστικη αποστολη
β) Θελο να γινο προθυπουργος
γ) Υπαρχουν ελπιδες γιατι ξεκινησα ως καθημερινος πολιτης (απλο μοντελο) και ανακαλυψα αυτο! Δυστυχως ομως δεν μπορω να το δημοσιοποιησω γιατι δεν διαθετω (πια) αναλογο δημοσιογραφικο μπλογκ.
στ) Βοηθηστε να μαθει ο απλος καθημερινος κοσμακης το μπλογκ του προθυπουργου και οταν φτασο κι εγω εκει θα σας θυμηθω!
ε) Ε?
Blogger Mr.Folios, at 10:03 AM  

Add a comment