funEL βαρυ πακετο

Wednesday, October 25, 2006

ΜΙΑ ORIGINAL ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ




EKTAKTH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ - ΠΕΡΙ ΜΗΝΥΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ
ΠΕΡΙ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΕΙΛΩΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗΣ κλπ, ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ
ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ BLOGME.GR? TI KANEI NIAOY NIAOY ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ? ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΑ





ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΠΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΣΑΒΟΥΡΟΠΩΛΗΣ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ? ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ?




Το Mυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL έπειτα από την επιτακτική απαίτηση των εκατομμυρίων εγερμένων Ελληνικών συνειδήσεων, έκανε πραγματικότητα τον κρυφό πόθο των απανταχού ΕΛληνοχριστιανορθοδόξων.
ΜΙΑ ORIGINAL (εις την βαρβαρικήν) ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΛΙΑΚΟΥΡΑ

Οδηγός προς αδαείς, αθώους περαστικούς και εν γένει αγνοούντες το Λιακουρικό αποκαλυπτικό φως της (Λιακουρο)αλήθειας.
Μεγάλη Προσοχή.
Πριν την απόφαση να ακούσετε τα ηχητικά ντοκουμέντα, κάνετε μια ασφάλεια ζωής καλού κακού.


Είναι μια απλή χαρακτηριστική εκπομπή σαβουροπακέτων.
Μπορούμε να διακρίνουμε τη συνήθη συνοχή των θεμάτων, τις μεγαλειώδεις αποκαλύψεις, τις συνταρακτική συμπυκνωμένη γνώση, τις αναμφισβήτητες ακλόνητες πηγές πληροφοριών, καθώς βλέπουμε ν’ αλλάζει ο κόσμος γύρω μας.
Σιγά σιγά βλέπουμε με μάτια αλλήθωρα και γουρλωτά (Λιακουρικά), τον ανατριχιαστικό κόσμο που απλώνεται γύρω μας, γεμάτο δαίμονες, σατανάδες, αντίχριστους, κολάσεις, πολυπληθείς εχθρούς, νεοταξίτες, πολυπολιτισμικούς Ιλλουμινάτι κουλτουριαραίους κλπ κλπ, με μοναδικό καλό και σύμμαχο τον τριαδικό ΕΛληνοχριστιανορθόδοξο θεό μας και τον ΕΛληνα (φυσικά) Ιησού Χριστό.
Εξορκισμοί για να φύγουν τα δαιμόνια από γέροντα της Ορθοδοξίας αρχιεξορκιστή πρώην κομάντο του Γρίβα και νυν κομάντο του Θεού. Περιγραφή της κόλασης από τον Άγιο Κοσμά. Τα 23 (μετρημένα) Τάγματα των τελωνίων (και ουχί των φαρισαίων) από ορθόδοξες μαρτυρίες παππούληδων που πήγαν στον Άλλο Κόσμο, είδαν τι γίνεται και γύρισαν να μας ενημερώσουν τι μας περιμένει μετά θάνατον. Ο αόρατος πόλεμος των διαβολαραίων (που συνεργάζονται με τη Νέα Τάξη και τους κουλτουριαραίους) καθημερινά εναντίον των ανθρώπων. Ψεκασμοί για να μας υποτάξουν τις θρησκευτικές συνειδήσεις μας και για να αυξήσουν τη θερμοκρασία του πλανήτη γιατί οι Ιλλουμινάτοι Νεοταξίτες κλπ κακοί, περιμένουν τους καλλικατζαραίους (υποχθόνιους) που δεν αντέχουν σε ψυχρά κλίματα.
(Λιακουρο)ντοκουμέντα και (Λιακουρο)στοιχεία. Όλη η (λιακουρο)Αλήθεια μπροστά μας.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
Η ΠΑΛΛΙΝΟΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
ΟΙ ΕΞΑΓΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ


Διακρίνουμε το σχέδιο του Θεού που μπορεί να συνδυάσει μέσω της Θεοεπιστημονικής μεθόδου «ο Αχταρμάς, το ρετσινόλαδο και ότι θέλουμε λέμε αρκεί να τους τα πάρουμε», τα πάντα όπως μας συμφέρει.
Πούτιν, εξορκισμοί, σούπερ εξορκιστές, Νέα Τάξη, Τακλαμακάν, κολάσεις, ΝΑΤΟ, σαβουροπροσφορές, ο Λόγος του Θεού, τσιπάκια, παππούληδες, DVD, διαβολαραίοι, ψεκασμοί, υποχθόνιοι, Σακκέτος πακέτος, ο μικρός Γιωργάκης, η σκλαβωμένη Κύπρος, το σφράγισμα 666, το ΟΧΙ, τουρίστριες στο Άγιο Όρος, Νεφελίμ, μαγκιά Ελληνισμού, μικροκύματα, Άγιο Φως, μάγια, εθνική κυριαρχία, Ασαραδέλ, Τραχώνι Λεμεσού, γυναίκες ιερείς, Σουρκόι, γεροντάδες παλιοί και νέοι, υποσυνείδητα μηνύματα, Γρίβας Διγενής, η απάτη ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η δύναμη του Σταυρού, Νεφελίμ, κουλτουριαραίοι και φυσικά ... το λουρί της μάνας, ένας γέρων δώρο και κουνημένα ιπτάμενα βαρίδια.
Όλα στη γνωστή ΈΛληνορθόδοξη Ρώσικη σαλάτα Αχταρμάς, με το γνωστό θεολογικό (παρανοϊκό) παροξισμό και Ιερά Εθνικοσοσιαλιστική υστερία του Προφήτη Πλασιέ.

Αφήνουμε τους ακροατές να απολαύσουν συμπυκνωμένη γνώση.
Σε 6 μέρη

1


... και να κάνουμε και γυναίκες ιερείς... δώστου ντόλτσε βίτα... εμείς οι ΕΛληνες είμαστε και παραδοσιακοί τύποι... έτσι τα βρήκαμε έτσι θα τα δώσουμε... στο κάτω κάτω αυτά τα δίνει ο Θεός... ένας άνθρωπος είναι στο παράδεισο, η Παναγιά μας... τη μαρτυρία του Αγίου Κοσμά ο οποίος πήγε, συνάντησε το διάβολο και τούδειξε τη κόλαση... να σηκώνεται η τρίχα... τη δημιουργία του Αγίου φωτός εκ του μηδενός κάθε Ανάσταση... η μάχη του ανθρωπίνου γένους με τους δαίμονες... οι γονείς του το χάρισαν στην Κίνα στη Τακλαμακάν στο αρχηγείο του κακού στο αρχηγείο του διαβόλου για να γίνει σατανιστής και ο μεγαλύτερος μάγος όλων των εποχών... σηκωθείτε τώρα από ντιβάνια καρέκλες... πάρτε δύο πακέτα, ένα για σας και ένα για κάποιο που αγαπάτε...

2


... ο πατήρ Γεώργιος από το Τραχώνι είπε... του παπα-Σάββα τα βιβλία θα τα πάρουν όλοι όσοι έχουν το «Καιρός γαρ εγγύς»... πράγματι υπάρχουν οι δαίμονες και καλά δεν κάθονται... στοιχεία από όλα αυτά... δαιμόνια να λαλούν και να λένε τα δικά τους τροπάρια... στους Νεφελίμ ήταν δούλος ο μεγάλος Ξέρξης και Δαρείος... οι κουλτουριάρηδες και η απάτη των μεγάλων κοινωνικών επαναστάσεων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων... ο Πούτιν τους χορεύει όλους στο ταψί... η ιστορία του μικρού Γιωργάκη... οι γονείς του που ζούσαν στην Αθήνα, ΑΘΗΝΑΙΟΙ οι γονείς παρακαλώ και μη εξαιρετέοι... έπρεπε να ρθει κανένας Ασαραδέλ κανένας Ασαζελόν έτσι, έπρεπε να ‘ρθούνε μεγάλα προσώπατα... ευλόγησον γέροντα... χαμός στα τηλέφωνα χαμός...

3


... βιβλίο δυναμίτη αποκαλύψεων... υποσυνείδητα μηνύματα με μικροκύματα... που ήμουνα στο ΝΑΤΟ και τα ξέρω τα κόλπα και τα τερτίπια να σας τα πω... αίσθηση ότι μας αγγίζουν χωρίς να μας αγγίζουν... ώπα καλώς τους... επέρχεται παράνοια... 6,66 Hz δείτε νούμερο πέφτουμε σε κατάθλιψη και απελπισία... το όπλο του διαβόλου η απελπισία... η δύναμη του Σταυρού είναι πάνω απ όλα... θα πάθετε σοκ με πόσο εύκολο τρόπο σας λέω εδώ να κάνετε αντίσταση στις προπαγάνδες της Νέας Τάξης των πραγμάτων... 78 ερωτήσεις πονηρές και 78 παλικαρίσιες Ορθόδοξες απαντήσεις...

4


... αλλά μετά έγινε κομάντο του Θεού... λέει ο δαίμονας, έπρεπε λέει να πλησιάσω τη Παναγία τότε που είχα την ευκαιρία, πριν πάρει στα σπλάχνα της αυτόν που δεν πλησιάζεται με τίποτα... θ’ ακούσετε να μιλούν για δύο χιλιάδες χρόνια πριν οι δαίμονες σαν να ήταν χθες... θα δείτε ότι τα όντα αυτά οι εκπεσόντες άγγελοι υπάρχουν εδώ... οι Προφητείες όλες μία μία βγαίνουν... χρήμα με ουρά... να παίρνουμε λέει μίζα... κάτω από το τραπέζι... γελούσε ο Πούτιν νομίζεις ότι του καθάριζαν αυγά... τους έκανε ρόνπα... εμείς οι Έλληνες θα καθόμαστε και θα βλέπουμε... ο κεντρικός γέροντας του Τραχωνίου είπε ότι όλοι ανεξαιρέτως όσοι έχουν το Καιρός γαρ Εγγύς θα πρέπει να διαβάσουν το Λόγο του θεού από...

5


... η σύγχρονη πραγματικότητα λέει... καινούργιες ταυτότητες με τσιπάκια... μετά τη μπόρα τη δαιμονική θα έρθει η λιακάδα η θεϊκή... ποιός, ο Αντίχριστος και μάλιστα αυτός δεν είναι ο τελικός Αντίχριστος, πολλοί οι Αντίχριστοι που θα ‘ρθούν... το χάραγμα του θηρίου... έτοιμος πρέπει να ‘ναι ο Ελληνισμός να πει ΟΧΙ... στήσανε παγκόσμια φάμπρικα υποταγής των συνειδήσεων... πα να μου κάνουνε γυναίκες λέει ιερείς... να κάνουμε και καμιά ντισκοτέκ... να φέρουμε και το κόμμα των κτηνοβατών και παιδεραστών από την Ολλανδία... τι γίνεται μετά θάνατον καταπληκτικό βιβλίο... πως πήγε στη κόλαση... τους διάβολους δαίμονες πως λειτουργούνε... ανατριχιαστικός τρόπος... μιλάει ο Θεός με το στόμα του γέροντα... τούδωσε εξουσία ο θεός να αποβάλει δαιμόνια, η μεγαλύτερη εξουσία που μπορεί να δοθεί σε άνθρωπο...

6


... ο Χριστός στα ελληνικά τα λεγε, ελληνικά δίδασκε, δυνατά κι Ελληνικά... μη πάρετε τηλέφωνο σε 10 λεπτά πάρετε τηλέφωνο τώρα... σφραγίζονται όλοι μαζικά... εμείς δίνουμε την Αλήθεια... ο έχων νου τηλεφωνησάτω... νομίζετε ότι όλα αυτά είναι παραμύθια... φλας μικροκυμάτων... τα μιλιούνια στην Αφρική και στην Ασία όλοι με το τσιπάκι μη φύγει κανένας και το σκάσει.. εμείς θα ξέρουμε, εμείς θα είμαστε οι ανέπαφοι γιατί εμάς θέλει ο Θεός μετά... ο ελληνικός στρατός θα πάει, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να λειτουργήσει στην Αγιασοφιά... η Αλήθεια του Θεού... αν παν να σας την πέσουν οι κουλτουριάρηδες τι τους απαντάτε... οι φιρφιρίκοι και οι φραγκολεβαντίνοι... του τ’ ακούμπησαν οι γερμανοί εν ψυχρώ ρε παιδί μου... εμείς κ. Καραμανλή τι γίνεται εδώ πέρα... να ‘μαστε κυρίαρχοι στην Ανατολική μεσόγειο... το καβουρμά τον αμερικάνικο... η γνώση από αυτή την εκπομπή έρχεται... η εξασφάλιση των εγγυήσεων που ο Θεός δίνει στους δικούς του ανθρώπους...















Υ.Γ.
1. Έχουμε αφαιρέσει τις γνωστές υπερεπαναλήψεις για τα τηλέφωνα και τα σαβουροπακέτα και άσχετα αποσπάσματα.

2. Το ντάπα ντούπα που ακούγεται είναι το κτύπημα της γροθιάς του Προφήτη Πλασιέ ή το βάρεμα των ντουβαροβιβλίων στο τραπέζι.


DOWNLOAD και τα 6 μέρη. Καλή ανάρρωση

KANETE DOWNLOAD ΟΛΗ ΤΗ ΛΙΑΚΟΥΡΟΕΚΠΟΜΠΗ


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)
ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (διότι... έτσι τα βρήκαμε έτσι θα τα δώσουμε)

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΜΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ (δρ. Γκέμπελς)



Προκαλούμε τον κάθε κουλτουριαραίο σκεπτικιστή ορθολογιστή κλπ κλπ να αναλύσει τα ηχητικά αποσπάσματα και να βρει έστω και ένα λογικό λάθος, αντίφαση, σοφιστία, μπουρδολογία, αυθαιρεσία ή ανακολουθία στη φοβερή αυτή παράθεση αποκαλυπτικών ντοκουμέντων και μοναδικών αντικειμενικών στοιχείων.

Σας προτείνουμε να μην προσπαθήσετε καν. Αν ολοκληρώσατε την ακρόαση, καλά θα κάνετε να πάρετε μια φουρκέτα και να τη χώσετε σε μπρίζα δικής σας επιλογής. Το ηλεκτρικό σοκ θα σας επαναφέρει στα κατώτερα (Λιακουρικά) επίπεδα IQ. Έτσι δεν κινδυνεύετε, εσείς και το υπόλοιπο ανθρώπινο γένος, από κάποιο καινούργιο κατακλισμό που μπορεί να επιφέρει η απότομη γνώση Θεϊκών μυστικών.

+σκοταδισονΛιακουραοσομπορεις
ξεπουλησονοσασκουπιδιασουβρισκονται
μαδησεοσαπροβαταβρεις+
















buzz it!

:: posted by funEL, 2:16 AM

48 Comments:

τζζζζζζ τζζζζζζζζζζζ τζζζζζζζζζζζζζ

οκ. επανήλθα...

Δε με λέτε, ρε μαστόρια...

Τι είναι τούτο: Ασαραδέλ;
Και τούτο: Ασαζελόν;

Έλειψα πολύ καιρό και έχασα τίποτις;;;;
Anonymous Anonymous, at 2:20 AM  
βρε φανΕΛ δεν μπορώ να δω ή να ακούσω τίποτα...από τα ηχητίκά σου αρχεία...
Blogger roidis, at 10:28 AM  
κ. Αρτάνις. Το σοκ πάντα είναι μέρος της ελληνοχριστιανορθόδοξης παράδοσης και ηθικής. Ο Αστραδελ, Ασαζελόν, Αμπεμπαμπόμ, Τουκιθεμπλόμ, Φτουκαπρό κλπ είναι δαίμονες αξιωματούχοι, διαβολαραίοι με πατέντα δηλ. Δημοσθένης Λιακόπουλος εγγύηση.

Κ. Ροϊδη. Μάλλον οι καλλικατζαραίοι και οι ιλλουμινάτι βάλαν την ουρά τους. μετά από εξορκισμό υπερ τεριρέμ και ευχέλαιο παππούλη, η βλάβη έφυγε.
Blogger funEL, at 2:09 PM  
TON ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΣΟ (ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ) ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΔΑ.
Anonymous Anonymous, at 3:04 PM  
Αχ Ταγματάρχα!
Πάλι homework μου βάλατε!
+σπιτοβλογιάκουσον+
Blogger An-Lu, at 3:47 PM  
+νυναπολυειςτονδουλονσουδεσποτακατατορημασουενειρηνηοτιειδονοιοφθαλμοιμουτοσωτηριονσου...
...οητοιμασαςκαταπροσωπονπαντωντωνλαωνφωςειςαποκαλυψινεθνωνκαιδοξανλαουσουισραήλ+

(καλά, το Ισραήλ "παίζεται" - θα το αλλάξουμε σε "ελ" ή κάτι παρόμοιο)

Νενίκηκά σε, Ταγματάρχα!


Μετά πατρικών ευχών και αγάπης,

+ Ο Μπλογκοσφαιρίας Μίκιος
Blogger mickey, at 3:43 AM  
"Μετανοείτε ο καιρός γαρ εγγύς" είπεν η ελληνίς , πήρε την κοσμοσφαίρα της και αποχώρησε .
Blogger ellinida, at 4:03 AM  
Παιδιά, τα μάθατε τα νέα; Που πάλιωσαν κιόλας μια και το παιδί (ο Αντώνης) βγήκε από την ψειρού.
Λεπτομέρειες εδώ: blogme.gr

http://www.blogme.gr/blog/post/index/21/BLOGME

και πάρτε θέση!
Ερώτημα: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΑΤΟ"..???

Ιδέα δεν έχω και παρακαλώ όποιον γνωρίζει να ενημερώσει να πάω με λεμονόκουπες και άλλα όμορφα και ζουμερά ζαρζαβατικά να το περιποιηθώ τον κ. ΔΗΜΟΣΙΟ.. σάπιες ντομάτες (δε σαπιζουν ευκολα σημερα, αλλα θα προσπαθησω), σάπια κουνουπίδια, κλπ

:-) αντε, καλημερούδια, ε
Blogger Rodia, at 6:18 AM  
Με τόσα δώρα τριγύρω...
Τι να πω! Καταϋποχρεωμένη!
Φτου να μη σας βασκάνω.
Ρήτορας παιδάκι μου...
Και δημόσιο πρόσωπο κιόλας!

Μα πως, εδώ με το Θεό έχετε νταραβέρια, δημόσιο πρόσωπο δεν θα'στε;

Ανατρίχιασα...
Blogger Καπετάνισσα, at 2:51 PM  
.........
Exw mini boubi i ermi.
Ti egine pedia?
Ma ti egine re pedia?
eleipsa 10 vrwmoxronakia ap tin ellada kai to xoume gamisei to Dia?
aftos o anthrwpos o agios, vgenei stin tileorasi???? kai ta leei afta?
signwmi gia ta polla erwtimatika, einai ap to sok pou ipestein...
iparxei kanali pou tou dwse ekpompi??
sovara milate?
Anonymous Anonymous, at 5:58 PM  
ti milage o Xristos???
ki aftos ellinara itan...?
tiiiiiiiiiiii le re mastora...
Tha tin pesw gia ipno ligotero ilithia apopse...
eftixws pou ekana klik ki ematha
Anonymous Anonymous, at 6:01 PM  
+ευλόγησονκαιβοήθησοναμήν+
Anonymous Anonymous, at 10:11 PM  
"Ο Αστραδελ, Ασαζελόν, Αμπεμπαμπόμ, Τουκιθεμπλόμ, Φτουκαπρό "

Eε! Ξέχασες τον "φτουκαιβγαίνω"!

Πάει καλάααα

μη χάνεις το χιούμορ σου (ξεύρω τι σε λέω)

+έτσιμουρχεταιναπέσωπάνωσεκαμιάτουρίστριακαιναμαςακούσειόλοτοσύμπαντωνχθόνιωνλέμε+
Blogger Mantalena Parianos, at 11:16 PM  
ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ
(ΠΟΥ ΘΑ'ΧΕΙ "ΜΠΕΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΑΣ, ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ"
ΘΑ ΄ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΨΕΙ Ο ΤΗΕΛΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΚΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ...

ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕ!
Blogger ATHENA, at 3:00 PM  
Τα σεβη μου.
Ειναι συγκλονιστικό το θέμα. Δεν είχα παρει χαμπάρι και σημερα διαβασα καποια πράγματα. Ειλικρινά ειναι αηδιαστικό και εμετικο όλο αυτό το σκηνικό και είναι ετσι όπως υποψιαζεστε ακόμα περισσότερο.

Συμπαρασταση λοιπόν.

γεια χαρά!
Blogger annouko, at 4:20 PM  
Είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ για την ταυτότητα του "επωνύμου" και το "επίμαχο" blog;

Ή απλώς "συνδυάστηκαν" οι απειλές που είχαν εκφραστεί εδώ με τη σχετική είδηση; θα ήθελα κάπως περισσότερα στοιχεία πριν προβώ στο συμπέρασμα ;)

+γερονταδιαφωτισοντονσονδουλονμικιον+
Blogger mickey, at 8:45 PM  
Α και μην ξεχάσεις να μας πεις τι μάρκα καπνίζεις για να σου στέλνουμε στο πυρ το εξώτερον . Είδα τον άγιο από το Τραχώνι , ήρθε και μου ζωγράφισε μπακλαβάδες στον τοίχο . Σ'αρέσει ο μπακλαβάς παιδί μου ; Αν είναι να σου στέλνουμε και απ'αυτόν .
Και μην ξεχνάς , της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες ...
Blogger ellinida, at 9:24 PM  
Αριστοφάνη πουλάει ο Λιακο..?
Επείγομαι να ψωνίσω λέμεεεεεεεεεεε

+ετοιμαζομενσατιραςεγκωμιον+
Blogger Rodia, at 11:01 PM  
@maria,
είδες τι ωραία πράγματα φύτρωσαν στην πατρίδα όσο έλειπες; Δεν σου δημιουργεί μία επιθυμία να μείνεις μακριά άλλα 10 και βάλε χρονάκια;
Blogger Αταίριαστος, at 12:25 AM  
Έρχοαμι από τον Oldboy, που ως γνωστόν είναι και διξκηγόρος. Να τι πρόλαβε αν γράψει, πριν τον μπουζουριάσουν τα ΜΑΤ και ο Εισαγγελέας:

Με φέρνεις σε δύσκολη θέση, γιατί έψαξα και βρήκα (ΟΧΙ μέσω του κατηγορούμενου) ποιός είναι ο μηνυτής. Αμφιταλαντεύομαι αν πρέπει να το πω, δεν είναι δικιά μου δουλειά να το πω, επειδή όμως όντως το θέμα είναι πολύ σοβαρό, επειδή το θέμα εκτός από σοβαρό είναι και δημόσιο και μας αφορά όλους, επειδή οδήγησε εμμέσως σε δραστικό περιορισμό του δικαιώματος της έκφρασης,επειδή θεωρώ ότι συντρέχει αξιολογικά ισχυρότερο συμφέρον να μην μείνει κρυφό το όνομα του μηνυτή (ιδιαίτερα μάλιστα αφού πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο), γιατί με την μυστικοπάθεια δημιουργείται και παγιώνεται μια ατμόσφαιρα φόβου και απειλής που τσακίζει την ελευθερία του μέσου στη ρίζα της, μηνυτής είναι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος. Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της εγκλήσεώς του και εννοείται ότι εφόσον θεώρησε ότι θίγεται, δικαιούταν να προστατεύσει τον εαυτό του με κάθε νόμιμο μέσο. Αφού όμως τα πράγματα πήραν τη δυσανάλογη τροπή που πήραν, το θέμα παύει να αφορά μόνο αυτόν, έχει ευρύτερη διάσταση και ο κόσμος δικαιούται να γνωρίζει. Δημοκρατία έχουμε κι ό,τι οδηγεί εκ του αποτελέσματος στον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης και της ελευθεροτυπίας, δεν είναι ένα θέμα που άπτεται μόνο των αμέσως εμπλεκομένων.

Σάς αφήνω τώρα, γιατί χτυπάει επίμονα η πόρτα. Ποιός να είναι τέτοια ώρα;;;;;
Blogger Μαύρος Γάτος, at 2:20 AM  
Αλήθεια, ο Χριστός δίδασκε στη Δημοτική ή στην Καθαρεύουσα;
Blogger Μαύρος Γάτος, at 2:42 AM  
Ο Εξοργιστής του Κουρέα και ο Μητρομάνης, ο μικρός Γιωργάκης (απο το KungFu στο Παππού), Ο Σάββας Αχχιλέως, ο Σάββας Πατρόκλου, ο Παππούλης, η Μαλακία πάει σύννεφο, οι Δαίμονες του Καρβέλα,ο Εωσφόρος απο Άγιο Όρος.

Χριστοπαναγίες και Καντήλια στο Φασιστοειδές Υλικό Επιθεώρησης που το παίζει και νταής.
Anonymous Anonymous, at 12:28 PM  
Να μαστε πάλι εδω Αντρέα (για τον εαυτό μου το λέω αυτό...)

Κοίτα να δείς που ο Λιακό με ξανάβαλε στα μπλόγκς! οτι θα χρώσταγα "χάρη" και στον λιακό, δεν το φανταζόμουν ποτέ...

κουράγιο, η φυλακή είναι για τους λεβέντες.

( κρυφή ευχή: ευχομαι να σας μπουζουριάσουνε και να πάτε φυλακή,
α) μπας και μάθουμε επιτέλους ποιοί είστε
β) να μάθετε να προσβάλετε "δημόσια πρόσωπα" -δηλ να το κάνετε σωστά!-
(δηλ. ο Λιακό είναι υπαρκτό πρόσωπο;;!! εγω τόσον καιρό νόμιζα οτι
είναι προσωπο της μυθοπλασίας )

Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, μαθαίνοντας για την μήνυση του blogme, τρομοκρατήθηκα, λέω ωχ, τώρα μας την πέσανε και οι πολιτικάντηδες (για παρα-ποίηση των ψεμμάτων που λένε) και θα πρέπει να λάβουμε τα -ηλεκτρονικά- μέτρα μας. που να φανταστώ οτι σας την έπεσε ο Λιακό.. Τζάμπα η πολεμόχαρη διάθεσή μου (αλλά δεν πειράζει, το υπολογίζω για προθέρμανση στα χοιρ-ότερα..)
Blogger des, at 8:27 PM  
το +ευλόγησον+ ξέχασα,
συμπαθάτε με
... ήταν η ένταση των κρίσιμων στιγμών ....!
Blogger des, at 8:29 PM  
Kατι μου λεει οτι μεσα στην εβδομαδα θα ξερουμε,ποιο ειναι το "δημοσιο προσωπο"...
Blogger ΠΡΕΖΑ TV, at 11:29 PM  
XAXA ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΜΕ... (Λ)ΑΜΟΓΙΟ

Τα νέα διαδίδονται.. Βάστα funL γερά!

UNPRECEDENTED CASE OF CENSORSHIP IN GREECE

http://news.com.com/5208-12-0.html?forumID=1&threadID=22355&start=0

Οι ορκισμένοι εξορκισμένοι δαίμονες της L-λληνικής blogo-σφαιρας, θα πάρουν εκδίκηση και θα ξεσκίσουν τα ράσα του Παππούλη!

Θα σε μάθουν καταραμένε (Λ) απο το Reuters μέχρι το CNN τι μ@(Λ)@κ@$ είσαι.

Παιδιά μιλάμε για πολύ γέλιο....
Anonymous Anonymous, at 4:53 PM  
Εξαιρετικό κείμενο, αλλά ούτε μια φορά δε δόθηκε το περιβόητο τηλέφωνο.

Όση ώρα έκανα να το διαβάσω ο Λιακ. θα το είχε δώσει 23 φορές.

210 3....
Blogger bidibis, at 7:36 PM  
Ε, αφου δεν επεμβαίνει και 'κάνας εισαγγελεύς για τον αρλουμπολόγο που έχει ξεσκίσει κάθε κανονισμό του ΕΣΡ, το πιό πιθανό είναι να δούμε μάρτυρα κατηγορίας έναν ξανθό(συμπτωματικόν?)
ορθόδοξο καλόγερο κένταυρο που οδηγεί τεριρέμ κοσμοσφαίρα (Αριθ.κυκλ. ΝΖΗ-4212).
Με την οποία κοσμοσφαίρα κάνει περιστασιακά τσάρκες στην κουφάλα γη, όπου οι υποχθόνιοι σε συνεργασία με τους Ναζιστές (Που ήρθαν από τον Αλντεμπαράν -καλά δεν βέπετε ωρέ "πύλες του ανεξήγητου" στο ALTER αμόρφωτοι...) φτιάξαν αντιβαρυτικα σκάφη, που σύμφωνα με φήμες που μετέφερε απόστρατος στρατηγός,(Ώχ μάνα μου...) έκαναν τσάρκες μέχρι τον Άρη to 1945 (όχι τον Βελουχιώτη, τον πλανήτη ρε...).
Τελικά το τυρί κονσέρβα που δίνουν στον στρατό χτυπάει πολύ άσχημα στο κεφάλι...
Blogger pølsemannen, at 1:29 PM  
re den ntrepeste na ta vazete me ton profiti tis ellados
Liako gera to vrady stou Karra
Anonymous Anonymous, at 3:07 PM  
Επιτρέψτε μου παρακαλώ.. για το καλό που έκανε νά 'ναι καλά ο Προφήτης μας.. το πτωχό μας τάγμα το προώθησε σε σύνταγμα και οσονούπω γίνεται... στρατός! Στα ενημερωτικά δελτία στέλνονται ιερά παγκόσμια λίνκια.. από Καυκάσου έως Κίνας λέμε.. έρχεται κόσμοοοοοοοοοοοοοοοος.. και τι θα τον τρατάρομεν λεγομεν... να φτιάξω καμια μαρμελας..?

+βαλτετοχαλιμη κρυωσουνοιεπισκεπτες+
Blogger Rodia, at 7:09 PM  
άλλο ένα τέλειο ποστ
:)
Blogger enteka, at 7:32 PM  
Γιατί ρε μαλακισμένα με κόψατε, δε κατάλαβα τι έγραψα που σας ενόχλησε; ισα-ίσα που ούτε σας έβρισα ούτε τίποτα, τι δε σας άρεσε, σας έριξα το επίπεδο μήπως (ποιο επίπεδο); ότι σας συμφέρει αφήνετε μου φαίνεται, κατα τα άλλα τολμάτε και μιλάτε για ελευθερία έκφρασης. Δε γαμιέστε ρε σάπιοι είστε και σεις ρε, σα τον αρχιμαλάκα με τον οποίο ασχολείστε, στ'αρχίδια μου και σεις και τα συμφέροντά σας ούτε ξέρουμε ποιοι είστε και έχετε τέτοια ψύχωση με το βλακόπουλο ούτε ποιος εκδοτικός οίκος σας πληρώνει, δε ξανασχολούμαι μαζί σας, πνιγείτε στα σκατά του βλακόπουλου που ξερνάτε ένα χρόνο τώρα. Αν καταλήξετε στο δικαστήριο, don't count on me.-
Anonymous Anonymous, at 9:33 PM  
funel, πού δίνεις αυτόγραφα να περάσω να πάρω ένα? Σε έχουν όλα τα διεθνή κανάλια, μεγάλε. Να συνεχίσεις να μας μιλάς τώρα που έγινες διάσημος, έτσι? :-Ρ
Blogger Stelios Frang, at 11:53 PM  
Και στο Web Planet του Πούτιν έφτασε!!! Στη Σιβηρία λέμε...

(για όποιον δεν παρακολουθεί το κουτάκι με τις ενημερώσεις)
Blogger Rodia, at 2:27 AM  
A re liakopoule... pws na se xaraktirisw....

Den uparxei lexi gia tin blakeia soy kai to steno mualo sou!

HMARTON! kai akoma autos o tupos exei ekpompi kai bgazei kai lefta apo tis malakies pou poulaei se aggrammata anthrwpakia!...
Anonymous Anonymous, at 2:38 AM  
Κορυφή! Τι να λέμε...
Blogger Derevirn, at 6:45 AM  
Η άποψη μου στο θέμα και το πρώτο μου blog entry στα Ελληνικά λόγω ντροπής για να αποφύγω τον εξευτελισμό μας σε μη Έλληνες: http://paspro.blogspot.com/
Blogger Panos Asproulis, at 12:26 PM  
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ ΚΑΡΚΙΝΕ!
Blogger kornass, at 12:44 PM  
φιλε funEL κρατα γερα ειμαστε μαζι σου
Ας ξεφτυλισουμε ολοι οπως μπορουμε αυτο το φασιστοειδες υποκειμενο και αυτους που του κανουν πλατες
Anonymous Anonymous, at 3:16 PM  
Διαβάζω αυτό το blog αρκετό καιρό και το βρίσκω ιδιαίτερα διασκδαστικό. Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμουν φαντάρος και είχα πάθει την πλάκα μου από τον αριθμό των ανθρώπων (στελέχη και οπλίτες) που είχαν αγοράσει/διαβάσει/πιστέψει τα σαβουροβιβλία.Για μένα, ο Λιακόπουλος είναι ένας κουτοπόνηρος απατεώνας και όλη κίνηση δεν την έκανε για να μάθει ποιος είναι ο FunEL αλλά για να κάνει τζάμπα διαφήμιση στον εαυτό του και να εμφανίζεται στους πιστούς τους ως διωκόμενος από την "Νέα Τάξη Πραγμάτων". Ήδη είναι σαν να τον ακούω να λέει: "Οι σιωνιστές/κουλτουριαραίοι/κλπ έχουν πέσει να μας φάνε για τις αλήθειες που βγάζουμε μπλα μπλα μπλα αλλά εμείς δεν φοβόμαστε γιατι είμαστε ΕΛληνες μπλα μπλα μπλα ο παπούλης το είχε γράψει ότι θα μας επιτεθούν αλλά εμεις θα νικίσουμε μπλα μπλα μπλα πάρτε το σχετικό (μπαζο)πακέτο προσφορά τα 5 βιβλία μόνο 1.000 ευρώ".

Πάντως, για να μην έχεις κανένα πρόβλημα FunEL, μπορείς να χρησιμοποιείες τοTor.
Anonymous Anonymous, at 3:23 PM  
Μόλις έμαθα για το www.blogme.gr/ και μέσω αυτού βρήκα και εσάς!

Έχω την εντύπωση ότι ο κ. Λιακόπουλος δουλεύει με τον επιστημονικό τρόπο της αναφοράς! Αυτά που λέει ΔΕΝ τα βγάζει από το νού του αλλά τα έχει διαβάσει...άσχετα αν αυτός που τα έγραψε ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ απο τον νού του!

Ο διαχειριστής του blogme.gr έχει στήσει έναν αυτοματισμό προώθησης αναφορών τρίτων. ΚΑΝΕΙ δηλαδή την ίδια δουλειά με τον ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ και ας μην είναι ένας παρουσιαστής. Αντί να παρουσιάζει ο ίδιος, έχει ένα αυτόματο σύστημα παρουσίασης.
Άρα ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχουν ΙΔΕΕΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Και κάθε πλάκα...στα λεγόμενα του ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ είναι δυσφήμιση επί της διαφήμισης που κάνει!
Αν λοιπόν ο θιγμένος ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είχε απευθυνθεί στον διαχειριστή και αυτός αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει, την πάτησε ο διαχειριστής!
Δείτε όμως και αυτό:
"ΓΗ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ". η ιστορία που δεν μας δίδαξαν ποτέ!
Προσέξτε...άλλο πράγμα η ιστορία του σχολείου και άλλο πράγμα "πες μας μια ιστορία γιαγιά για αρκούδες και αλεπούδες". Και οι δυο ιστορίες "γράφονται" αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα! "Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι" λέγαμε και λέμε μέχρι σήμερα!Άλλο πράγμα η αλήθεια "υπάρχει αναφορά" και άλλο "η αναφορά είναι αληθινή".

Πρέπει επιτέλους η κοινωνία να θεσπίσει κανόνες και σήματα. Σε κάθε βιβλίο να έχει σημάδι π.χ. "φαντασίας", "επιστημονικό", "ψυχαγωγικό" κ.α.

Αυτό εδώ το blog, το βλέπω πολύ απλά ΣΩΣΤΟ...Ο Λιακόπουλος δεν είναι το θιγόμενο πρόσωπο. Τα θιγόμενα πρόσωπα είμαστε εμείς όλοι που ακούμε τις ιστορίες του Λιακόπουλου, και ίσως μια στιγμή πιστέψαμε, ρε μπας και έχει δίκιο ο Λιακόπουλος! Αλλά εμείς σαν ελεύθεροι άνθρωποι δεν θα τολμήσουμε να μυνήσουμε τον Λιακόπουλο. Θα του επιτρέψουμε να γράφει ότι θέλει και ας είναι για μας αρλούμπες.
Anonymous Anonymous, at 4:13 PM  
μήπως να κάναμε κι εμείς μια μήνυση στον ακατανόμαστο για την υποβάθμιση της νοημοσύνης μας; και να τον καταγγέλαμε στο ΕΣΡ για υποβάθμιση προγράμματος;
Blogger Pastaflora, at 4:37 PM  
Ο καιρός γαρ εγγύς... (παρεπιπτόντως στην Κύπρο αποκαλύφθηκε ότι αυτό ήταν απάτη. Αυτά για την ιστορία)

Να δούμε... Πάντως και εσείς του funEL θα πρέπει να βοηθήσετε το blogme.gr
Anonymous Anonymous, at 7:32 PM  
Hang in there my friend. Oloi oi Ellines apo Ameriki se stirizoume!!
Anonymous Anonymous, at 7:51 PM  
ως πότε θα ανεχόμαστε τον σκοταδισμό τους? και την οικονόμα του? Πάρτε τους στη Πλάκα!
Anonymous Anonymous, at 9:50 PM  
Τα λεγε ο Κυριάκος για το ποιόν του....ακατονόμαστου,αλλά κανείς δεν τον πίστευε τότε!
Όλοι έλεγαν ότι η κόντρα υπάρχει για "εμπορικούς λόγους".
Ελπίζω τώρα να καταλάβατε όλοι ότι είχε δίκιο ο Κυριάκος όταν τα χωνε στον ακατονόμαστο και να ανακαλύψατε το πραγματικό ποιόν του ακατονόμαστου.
Anonymous Anonymous, at 10:15 PM  
Χαιρετούμε όλους όσους έγραψαν τα σχόλια
Συγχωρέστε μας αλλά δεν βρισκόμαστε σε θέση να απαντήσουμε ένα προς ένα λόγω του ότι γίνονται πολλά παντού και εκτός ελλάδας... ελπίζουμε να καταλαβαίνετε...
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, θετικές και αρνητικές αντιδράσεις.

ιδιαιτέρως σε παλιούς γνωστούς και φίλους που συγκινητικά όλοι ανεξαίρετα βρίσκονται στο πλευρό μας. Θα τα πούμε από κοντά όλοι μαζί κάποτε, "στο πιο βαθύ μπουντρούμι μ ένα μπουκάλι ρούμι" να τραγουδάμε και να γελάμε. Αυτό είναι δέσμευση.

εδώ θα είμαστε

το θεμα τώρα αρχίζει

+no pasaran+
Blogger funEL, at 12:32 PM  
Με την απόφαση 192-2009, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο για την εκπομπή "ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", με το παρακάτω σκεπτικό:



Πρόκειται περί εκποµπής λόγου και εντεύθεν κατά το άρθρο 1 του Π.∆/τος 77/2003 υπόκειται στους από το ∆ιάταγµα τούτο προβλεποµένους περιορισµούς. Με αφορµή εκδιδόµενα βιβλία ο τηλεπαρουσιαστής αναλύεται σε επιχειρηµατολογίες, σε «κοινωνία ελεγχοµένη από λαµόγια», «πλανήτη φυλακή», «αρχαίο εχθρό», «τεχνολογία του κακού», «µορφές θεοτήτων και δαιµόνων», «ανοµία που πλησιάζει», «µηχανισµούς παρακολούθησης από το υπερπέραν», και άλλα φαντασιώδη πράγµατα, µε αποτέλεσµα να δηµιουργείται σύγχυση στους τηλεθεατές.

Αναµφιβόλως πρόκειται περί εκποµπής στην οποία εκτίθενται ανακρίβειες χωρίς στοιχειώδες αίσθηµα ευθύνης. Πρέπει να σηµειωθεί ότι η εκποµπή µεταδόθηκε µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» ενώ, λόγω του περιεχοµένου της, έπρεπε να προβληθεί µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ» και να προβληθεί κατά την 6138/Ε/17.3.2000

απόφαση του Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε. µετά την 22.:30. Για τις εν λόγω εκτροπές ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθµό η διοικητική κύρωση του προστίµου. Μειοψήφησε ο Κωνσταντίνος Τσουράκης κατά τον οποίο θα έπρεπε να επιβληθεί η διοικητική κύρωση της συστάσεως.




Το ΕΣΡ έκρινε πως η εν λόγω εκπομπή (τηλεπώλησης βιβλίων) εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του π.δ. 77/2003 (Κώδικας Δεοντολογίας Ειδησεογραφικών και άλλων δημοσιογραφικών κι επιστημονικών εκπομπών). Το ΕΣΡ διεύρυνε το πεδίο εφαρμογής θεωρώντας ότι σε αυτό εντάσσεται και η εν λόγω εκπομπή, ως "εκπομπή λόγου". Το άρθρο 1 του π.δ. όμως αναφέρει:





Άρθρο 1

Πεδίο εφαρμογής




Οι κανόνες του παρόντος κώδικα ισχύουν για ειδησεογραφικές, δημοσιογραφικές και πολιτικές εκπομπές στη δημόσια και την ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλεόραση. Στην έννοια της δημοσιογραφικής εκπομπής εμπίπτουν όλες οι εκπομπές λόγου, που έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα, ανεξάρτητα από το χαρακτηρισμό που τους προσδίδεται από τον ραδιοφωνικό ή τον τηλεοπτικό φορέα. Στις ειδησεογραφικές εκπομπές εμπίπτουν τα δελτία ειδήσεων και στις πολιτικές εκπομπές εμπίπτουν εκείνες που έχουν αντικείμενο πολιτικά θέματα.
Anonymous Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ για συνωμοσιολογική εκπομπή, at 1:08 PM  

Add a comment