funEL βαρυ πακετο

Saturday, January 14, 2006

Ο Θαυμαστός Λιακούρειος Κόσμος (Δ)

Το Τάγμα των Ιπποτών funEL, παραθέτει σε συνέχειες την Λιακούρειο Αλήθεια με Στοιχεία και Ντοκουμέντα πάντα. έπειτα από τη διαπίστωση ότι αρκετοί δεν έχουν κατανοήσει πλήρως τον καινούργιο Δυνατό και Ελληνικό Κόσμο.
Μέρος ΑΜέρος ΒΜέρος Γ - Mέρος Δ


Δ Μέρος



10. Με τα Μάτια Δυνατά κι ΕΛιακουρικά, η ιστορία δεν είναι πια έτσι όπως (λόγω ψεκασμών υποταγής συνειδήσεων) ξέραμε.

Και τελειωμό δεν έχει...
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Διασκευή - προσαρμογή πηγών από το internet, γνωστών αναλόγων βιβλίων Erich Von Daniken, με χριστιανικά έντυπα, αρχαία αποσπασματικά μεταφρασμένα κείμενα και κατά καιρούς προφητείες, προσωπικά σχόλια αποσπασματικές αναλύσεις (ο αχταρμάς) από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος. Σιγόντο (πάντα), ο έτερος κορυφαίος Ιστορικός μελετητής - ερευνητής Σακκέτος-Πακέτος με ανάλογες μελέτες κομμάτια κι αποσπάσματα κόψε -ράψε από χριστιανικά χειρόγραφα. "Που βρίσκονται τα Ελληνικά χειρόγραφα" Νο 1 και Νο 2 και λοιπά ντουβαρομπαζοβιβλία.

11. Με τα Μάτια Δυνατά κι ΕΛιακουρικά, μετατρέπουμε τις συμβατικές ειδήσεις (πραγματικές ή φανταστικές) σε Λιακουροειδήσεις.


Και έπεται άπειρος συνέχεια...
ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Διασκευή - προσαρμογή πηγών από το internet με χριστιανικά έντυπα, αρχαία αποσπασματικά μεταφρασμένα κείμενα, πάντα το γνωστό ντουβαροβιβλίο "τα πρωτόκολλα της Σιών" και κατά καιρούς προφητείες προσωπικά σχόλια αποσπασματικές αναλύσεις (μάτια Δυνατά, Αλλήθωρα, Λιακουρικά κι ερμητικά κλειστά) από τον ίδιο τον Ιστορικό μελετητή - πλασιέ Λιάκουρος.

Tips: Κάντο μόνος σου. Ότι γίνεται από την πλευρά των Ορθόδοξων Ρώσων με σύμμαχους Κινέζους είναι εκ Θεού. Οτι γίνεται εκ δυτικής, ανορθόδοξης πλευράς είναι εκ εβραιοδιαβόλου. Οτιδήποτε γίνεται από Άραβες κλπ, είναι κατά το δοκούν.
Όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένου οτιδήποτε άλλου, από φυσικά φαινόμενα μέχρι οικογενειακές καταστάσεις είναι εκ σχεδίου του Θεού (ο οποίος σαν ΕΛληνας, μας έχει πάντα υπό την προστασία του) και τα σκυλιά δεμένα.
Οτιδήποτε αντιβαίνει εξόφθαλμα στα προηγούμενα, ερμηνεύεται Προκρουστίως ή αποσιωπάται λόγω του ότι, προφανώς, είναι Σιωνιστική προπαγάνδα του Αντίχριστου.




12. Το σχέδιο του Θεού. Αποτελεί το ΒΑΡΥ πυροβολικό της ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. Είναι η βαθύτερη και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξήγηση του καινούργιου θαυμαστού Λιακούρειου κόσμου.


ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: Πιστεύω εις ένα Θεό πατέρα Παντοκράτορα ποιητήν ουρανού και γης ορατών τε πάντων και αοράτων ... και εις ένα Λιάκουρον γεννηθέντα ου ποιηθέντα ... και εις το σαβουρομπαζοπακέτον το Άγιον το Κύριον το ζωοποιόν...
(o κουραμπιές, ο κοκοβιός, ένας γέροντας, πλήθος ποίμνια και το λουρί της μάνας)

Oφείλουμε να προσθέσουμε εξαιρετικό οδηγό Ελληνορθόδοξης Θεοκρατικής σκέψης

buzz it!

:: posted by funEL, 12:11 PM | link | 11 comments |

Wednesday, January 11, 2006

Η Σίβυλλα ΕΛ Λουκά

Πολλές ήταν οι πληροφορίες από τα διάφορα έγκυρα ΕΛΟρθόδοξα πρακτορεία ειδήσεων, για τα αίτια του σεισμού με επίκεντρο το Λιακούρειο βιβλιοπαντοπωλείο που συγκλόνισε την Ελλάδα.
Το πρακτορείο "ο Άγιος Κυπριανός" ανέφερε οργισμένη φάπα του Αντίχριστου επί του Εγκέλαδου για την αποκάλυψη της νίκης των Λιακουρορθοδόξων επί των καλικατζαραίων, στη καθιερωμένη μάχη των Θεοφανίων στη κουφάλα γη.
Ο Αυτόχθων αντελήφθη ορθολογιστικά ότι ο σεισμός είχε σχέση με το εν λόγω post.
O ιππότης DracumEL έθεσε την αξιοπρόσεκτη θεωρία της νίκης του Προφήτου επί του Τυφώνος
Η κ. Ροδιά (η πρώτη υποψήφια Ιππότις γυναίκα) εξέφρασε την αγωνία της ότι οι καλικατζαραίοι κόβουν πάλι το δέντρο, πράγμα όμως αντιχριστιανικό διότι ξέρουμε, με αποδείξεις ντοκουμέντα από τους γεροντάδες της Ορθοδοξίας, ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται Θεοεπιστημονικώς, διότι οι καλικατζαραίοι φάγαν χοντρή ήττα από τις αντιβαρυτικές αγιαστούρες made in Russia. Όμως προσέθεσε σοβαρότατα στοιχεία για την έρευνα (ποίος είναι ο Μπρυλ Κρηκ και τι σχέση έχει με τους Ιλλουμινάτι?)
O μοναχός Κόκορμαν εξέφρασε λογικότατη αλλά πολύπλοκον Θεοεπιστημονική θεωρία την οποία είναι περιττό να εξηγήσουμε διότι απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις ορολογιών.
Ο Ψείριος του Ενιαυτόν ανέφερε παράλληλο συμβάν όπου ατύχημα του αντιβαρυτικού τρίποδου του Απόλλωνος έκανε αναγκαστική προσγείωση στα Κύθηρα αντί του Ελικοδρομίου της Δήλου. Βέβαια το σχέδιο πτήσης εξετάζεται από τους ειδικούς εμπειρογνώμονες καντηλανάφτες της Παναγιάς της Κουνίστρας.
Όμως τα στοιχεία από την Υπερβορέα αναφέρουν μάλλον δολιοφθορά στο καύσιμο teslaερίου της Gasspom από τους πορτοκαλί καλικατζαραίους της Ουκρανίας.
Ο Ιππότης Λωτ επέστησε τη προσοχή σε δημοσίευμα του Ε της Ελευθεροτυπίας περί μυστικών Ρώσικων υπέρ-όπλων καθώς και την εμφάνιση της υπερτεχνολογικής ρομφαίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ όταν βγήκε ο Πούτιν πρόεδρος. Συμπτωματικό?
Ο κ Λιακόπουλος εκφράζει λογικότατες αναλύσεις περί ιντερνετικών σειριακών ΕΛ συστημάτων και αποδείξεων περί υπάρξεως ΟΥΦΟ-ΕΛ (πράγμα προφανές). Τον καλωσορίζουμε και θεωρούμε ότι το όνομα είναι συνωνυμία διότι δεν αντέχουμε στη σκέψη να μας έχει επισκεφθεί ο Προφήτης ιδιοχείρως χωρίς να υποστεί Θεοεπιστημονικούς κραδασμούς το νοτιοδυτικό Σύμπαν.
Ο Ιππότης Δημήτριος αναφέρει την ενεργοποίηση του μηχανισμού των Αντικυθήρων.
Ο κ Σάββας παραθέτει ιδιωτικό συμβάν μεταξύ Διός και Γανυμήδεος του οποίου μάρτυς ήτο αυτοπροσώπως η Ηρα (γινόταν της Μαγδαληνής το κάγκελον, όπως αντιλαμβάνεσθε).
Θεία Δίκη δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περί της ασθενείας σας.

Οποιοσδήποτε σοβαρός ερευνητής καταλαβαίνει από τα ανωτέρω κα-τα-πλη-κτι-κά ντοκουμέντα στοιχεία και με αναμφισβήτητες αποδείξεις ότι το σχέδιο του θεού εφαρμόζεται.
Μπορούμε να κάνουμε μια σύνθεση των ντοκουμέντων στοιχείων και να αποκαλύψουμε το θεϊκό σχέδιο για πρώτη φορά (όσον αφορά τον σεισμό), με τη συγκατάθεση βέβαια του Αγίου γέροντα +ευλόγησον+, ο οποίος και φωτοτύπησε το σχέδιο του σεισμού από το επιτελείο των Αρχαγγέλων. Οι εξηγήσεις περιττεύουν.



Ο σεισμός στην Ελλάδα κατά εγκυρότατες πληροφορίες Σακέτου – Πακέτου είχε προφητευτεί με εκ-πλη-κτι-κές λεπτομέρειες από τις αρχαίες ορθόδοξες Σίβυλλες.
Με κίνδυνο της ψυχοσωματικής μας υγείας παραθέτουμε Προφητικό απόσπασμα Ιεράς Δυνατής και Λιακουρικής προφητείας, της αρχαίας ορθόδοξης Σίβυλλας ΕΛ Λουκά, η οποία προφήτευσε το σεισμό (στο 4.07 min του βίδεου) καθώς και κάποια από τα αίτιά του.
Προς τις ευπαθείς ομάδες, ΠΡΟΣΟΧΗ, τα δυνατά θεοεπιστημονικά αναμφισβήτητα προφητικά αποσπάσματα που σπάνε τα γνωστά κόκαλα, ισοδυναμούν με τουλάχιστον 2,4 ντουβαροπακέτα σε Λιακουροσαβουρογνώση.

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΔΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ. ΑΜΗΝ


...επιβεβαιώνεται, δικαιώνεται… παράνομος ο Αρχιεπίσκοπος… προφητείες Κοσμά του Αιτωλού... ο Θεός είναι οργισμένος… οργή σεισμός και πόλεμος μεγάλος… νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι αλλά μας κυβερνά ο Σατανάς, η Νέα Τάξη πραγμάτων, η Παγκοσμιοποίηση, ο Αντίχριστος, ο 666… μας έχει ναρκωμένους ο Σατανάς ... αίσχη σκάνδαλα …οργίζεται ο Θεός καθημερινά, εκνευρίζεται…

Ποιός δεν αναγνωρίζει τον Προφητικό Λιακούρειο Λόγο για τον 666, τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων, την Ορθοδοξία, την νάρκωση του Ελληνισμού από τον Αντίχριστο (βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων), το σατανικό Bατικανό (που κρύβουν τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα), o Aντίχριστος Πάπας, το ηρωικό παρελθόν των ΕΛληνορθόδοξων... κλπ και τελικά για την οργή του Θεού με σεισμό και πόλεμο μεγάλο?

Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν συγκάλεσε ακόμα την Ιερά Σύνοδο λόγω των αποκαλύψεων του μέγιστου Σακκέτου - Πακέτου? Τι κρύβει, που ανήκει, γιατί δεν ξηλώνει το τρίγωνο μάτι του θεού των Ιλλουμινάτι από τις οροφές των ορθόδοξων εκκλησιών? μήπως είναι Ιλλουμινάτι? καλικατζαραίος? (όπως χαρακτηριστικά αναρωτιέται ο Προφήτης Λιάκουρας).


Αυτή η Σίβυλλα είναι η Προφήτις του Προφήτη πλασιέ Λιάκουρα.
Άλλη μια δικαίωση του Προφήτη, Δυνατά και Λιακουρικά.
Συμπτωματικό το ΕΛ Λουκά ? εεε?

buzz it!

:: posted by funEL, 2:58 AM | link | 10 comments |

Sunday, January 08, 2006

Τους αλλάξαμε τα Φώτα

Όλη η αλήθεια με στοιχεία και ντοκουμέντα για τη φοβερή, τεραστίων διαστάσεων μάχη που έγινε αυτές τις μέρες στη κοίλη (κουφάλα) γη, μεταξύ των επιχθονίων Ελληνορθόδοξων και υποχθονίων καλικατζαρέων.
Ως γνωστό το δέντρο που στηρίζει τη γη κόντευε να κοπεί λόγω της γνωστής Σιωνιστικής Ανθελληνικής δράσης των καλικατζαρέων.
Η κατάσταση είχε επιδεινωθεί διότι τα κλεμμένα αρχαία ΕΛληνικά χειρόγραφα τους έδωσαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν προηγμένα υπερτεχνολογικά αντιβαρυτικά πριόνια. Όμως οι καλικατζαρέοι, λόγω της συνηθισμένης λιγούρας τους, αυτές τις γιορτινές μέρες ανέβηκαν στον πάνω κόσμο, να φάνε τα γλυκά, τα μελομακάρονα και τις γαλοπούλες των πιστών. Αυτοί που βλέπουν με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά, φυσικά θα παρατήρησαν όλα τα ανεξήγητα φαινόμενα που συνδέουν τα γεγονότα (ο κακός καιρός, η απόδραση του ρώσου κρατουμένου, η εκπομπή του Μαστοράκη, τα έργα φυσικού αερίου, οι δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου κλπ). Συμπτώσεις όλα αυτά?
Όμως οι δυνάμεις της Ορθοδοξίας μαζί με τον γέροντα παππούλη παπακομάντο +ευλόγησον+ και τον θεό, αντεπιτέθησαν. Ο Αγιασμός των υδάτων μετέτρεψε το καθαγιασμένο υγρό στοιχείο πλέον μία ζώνη ασφαλείας για τους επιχθόνιους καλούς. Η Λιακουρομάδα επικίνδυνων αποστολών χτύπησε τους κουλτουριαρέους - διαβολαρέους με τελευταίας Ορθόδοξης υπερτεχνολογίας αντιβαρυτικές αγιαστούρες, αρχαιοΕΛληνορθόδοξες κοσμοσφαίρες και αγιασμούς υδραργύρου. Η μάχη ήταν φοβερή και περιγράφεται σε 2 - 3 σαβουροπακέτα από τις αρχαίες ορθόδοξες Σίβυλλες (σφραγίδα γνησιότητας Σακκέτος - Πακέτος) καθώς από το ντουβαροπακέτο "τα Βρωμόκωλα του Λιάκουρα" (υπογραφή ο Προφήτης αυτοπροσώπως). Τα κόκαλα των υποχθονίων σπάσαν από σφυροκόπημα τεραστίων διαστάσεων μπαζολιακουροπακέτα που πέφταν ασταμάτητα από ρώσικες ορθόδοξες ψάλλουσες κοσμοσφαίρες. Τα υπερτεριρέμ τεχνολογίας ΤΕΣΛΑ έσβηναν τις διαβολοφωτιές από τα καζάνια του Αντίχριστου και η Λευκή πυραμίδα έτριζε συθέμελα καθώς ο Εγκέλαδος έτρεχε να κρυφτεί. Η παγκόσμια κυβέρνηση με την Λευκή αδελφότητα έπαυσε αρκετούς Σιωνιστές πράκτορες λόγω ανικανότητας (ο Αριέλ Σαρόν πήρε πολύ κατάκαρδα τον ανασχηματισμό, δεν άντεξε κι έπεσε σε κώμα).

Παραθέτουμε τα στοιχεία και ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση.






To Δέντρο αναπαλαιώθηκε και σε μια σεμνή τελετή έγινε η παρασημοφόρηση των ηρώων καντηλαναφτών με βλογιοκομμένα Κωσταντινάτα που επέδωσε ο ίδιος ο ΕΛΧριστός που έφτασε με ψάλλουσες ρώσικες κοσμοσφαίρες από τον Σείριο, μες σε καπνούς και σε φωτιές. Βεβαίωσε δια του γνωστού γέροντος +ευλόγησον+ ότι θα πριμοδοτήσει τα καινούργια μπαζοπακέτα "ο Κεφτές γαρ εγγύς" Νο3 και Νο4 και ότι φτιάξει καινούργιο Απόκρυφο ευαγγέλιο περί του θέματος. Ακολούθησε εορταστική ομιλία του επίτιμου πρύτανη καθηγητή του πανεπιστημίου Αποδόμησης της Ιστορίας, Σακκέτου - Πακέτου με θέμα "Μετά από μας το Χάος". Έπειτα ο Αρχιεπίσκοπος Λ Κενταύρου και πάσης Ανδρομέδας κ. Παραδόπιστος, παρέθεσε δεξίωση στους επίτιμους παρευρισκομένους. Το μενού περιείχε light νηστίσιμα και αντιβαρυτικά αντίδωρα. Τη τελετή έκλεισε χορός με ΕΛληνορθόδοξες μελωδίες τεριρέμ Πεντέλα, Μπεζεντάκου και Ταμπάκη. Το γλέντι συνέχισε μέχρι πρωίας.

Για μια ακόμα το σχέδιο του θεού εφαρμόζεται αμείλικτα (ότι και να γίνει ή να μη γίνει).
Για μια ακόμα φορά οι Προφητείες επαληθεύονται (ούτως ή άλλως).
Για μια ακόμα φορά ο Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας δικαιώνεται.

Ακριβώς μόλις ανερτήθει το ανωτέρω post, φοβερός σεισμός 4839 μονάδων της ΕΛιακούριας κλίμακος Σιχτιρίχτερ χτύπησε, με επίκεντρο το ιερόν Λιακούρειον βιβλιοπαντοπωλείο στο Σύνταγμα. Οι πρώτες πληροφορίες από το δημοσιογραφικό πρακτορείο "ο Αγιος Φανούριος", κάνουν λόγο για οργή τεραστίων διαστάσεων που κατέλαβε τον Αντίχριστο για το εν λόγω post, ο οποίος πλάκωσε στις φάπες τον Εγκέλαδο και έτσι είχαμε τον μεγάλο σεισμό. Οι αδαείς θα μιλήσουν για άλλα εστιακά κέντρα και οι Σιωνιστές θα μετρήσουν με ανθελληνικές κλίμακες Ρίχτερ, αλλά η Αλήθεια και η Γνώση θα λάμψουν τελικά.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:42 PM | link | 11 comments |