funEL βαρυ πακετο

Saturday, February 11, 2006

Προφητικό ασεβές κόμικ

Προφητική Ιστορία υπό μορφή μιαρών, προσβλητικών και λίαν ασεβών σκίτσων μετέφερε η τεραστίων διαστάσεων ταχυδρομική κοσμοσφαίρα τύπου "κοσμοκεφτές", από το Σείριο. Μεταξύ άλλων αναφέρεται η αυθεντική ιστορία του μελλοντικού γεγονότος που αναγόρευσε τον Προφήτη Πλασιέ Λιάκουρα σε ισαπόστολο και οσιομάρτυρα (που η εκκλησία μας θα γιορτάζει με λαμπρές εκδηλώσεις στις 14 Φεβρουαρίου μετά την επιβολή της 6ης Κοσμοκρατορίας - 6o REICH)
Γεγονός που φυσικά, εννοείται, είχε προφητευτεί με το Νi και με το sigma από τις αρχαίες Ελληνορθόδοξες Σίβυλλες και όχι μόνον (με σφραγίδα γνησιότητος Σακκέτος – Πακέτος, εγγύησις).
Έπειτα από προσεκτική μελέτη το Τάγμα απεφάσισε να δημοσιοποιήσει τα εν λόγω σκίτσα, με κίνδυνο σχίσματος των θεοκρατικών δυνάμεων του σύμπαντος.
Όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις τρομερά αποκαλυπτικές αλήθειες που θα λάβουν χώρα μετά το 2024, τα φοβερά μαρτύρια, που νικηφόρα θα υποστεί ο Προφήτης ισαπόστολος ΕΛ Λιακούρ από τη καλλικατζάρα φοιτήτρια, για να λάβει το φωτοστέφανο του μάρτυρος.

Η εκ-πλη-κτι-κή ιστορία που παρατίθεται κατωτέρω, είναι ακατάλληλος δι ανηλίκους, εγκύους, ναυτικούς, καλογραίας, ταξιτζήδες (δεν ξέρουμε γιατί, αλλά το είπε ο γέροντας +ευλόγησον+. Άρα έτσι πρέπει να γίνει).
Μια καλλικατζάρα φοιτήτρια, ένα μάθημα, ο Προφήτης και το Άγιο όρος...
Πως συνδέονται όλα αυτά, ποιό είναι το σχέδιο του Θεού, πόσες κότες αρρώστησαν πρόσφατα, ποιοί υποχθόνιοι της Νέας Τάξης κατασκοπεύουν τα sms γέροντος +ευλόγησον+ με το θεό (... και ποιά η σχέση του επίσημου Ρώσικου Ορθόδοξου Ναού με τη vodafone -με ντοκουμέντο που μας στέλνει ο Ιππότης Δημήτριος-), πόσους Ιλλουμινάτι σκιτσογράφους θα προκυρήξουμε σήμερα? Διότι τα βαρύδια μας εκινήθησαν επικινδύνως...





Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο σύμπαν. Το Σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται (ούτως ή άλλως). Οι προφητείες επαληθεύονται (ούτως ή άλλως).



buzz it!

:: posted by funEL, 8:52 PM | link | 15 comments |

Sunday, February 05, 2006

Ένας είναι ο Προφήτης

Ο Προφήτης είναι ένας και ο Θεός του επίσης.
Ακριβώς στις 6.666 μέρες πριν από την επιβολή της 6ης Θεοκρατικής Κοσμοκρατορίας (6ο Reich), βλέπουμε να εξυφαίνεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση του Μετράγια, της Νέας Τάξης, των Ιλλουμινάτι, των κουλτουριαραίων, άθεων κλπ, ενάντια του Θεού, δια των μιαρών σκίτσων κάποιων υποχθόνιων σκιτσογράφων.
Όπως είναι πλέον γνωστό, όλοι οι λαοί του κόσμου και ειδικότερα της μέσης Ανατολής, είναι ΕΛληνες. Η λυσσώδης επίθεση δια των σατανικών σκίτσων εναντίον του Προφήτη και του Ελληνισμού, είναι άλλη μια απόδειξη ότι η Λευκή αδελφότητα βλέπει τη κατάρρευση της Σατανικής κυβέρνησης στη Λευκή πυραμίδα να πλησιάζει.
Φυσικά αποκαλύπτουμε τη πραγματικότητα με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά. Ποιός είναι ο Σατανικός σκιτσογράφος που προκαλεί το ποίμνιον? Ποιά είναι τα αυθεντικά σκίτσα πριν τα παραποιήσουν οι Ιλλουμινάτι? Ποιόν απεικονίζουν?

Παραθέτουμε τα Σατανικά σκίτσα του Μετράγια 666, καθώς και τη κρυμμένη αρχική μιαρή απεικόνιση - βλασφημία κατά του Προφήτου ΕΛ Λιακούρ +ευλόγησον+.














Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ο καιρός που οι σατανικοί βλάσφημοι σκιτσογράφοι θα καίγονται στις εξαγνιστικές πυρές της Νέας Ιεράς Εξέτασης, δεν είναι μακριά.
Ο καιρός που ο καθένας μπορεί να προσβάλει ασύστολα τον Θεό, θα παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Η αντίχριστη αναγέννηση, η άθεη επιστήμη και ανάλυση, η βλάσφημη ιατρική, θα ριχθούν στα τάρταρα της κουφάλας γης.
Θα ξεχαστεί επιτέλους ο σατανικός Διαφωτισμός και η γαλλική επανάσταση σαν ένα μικρό άθεο μιαρό διάλειμμα της ανθρώπινης ιστορίας, προς δόξα της Θείας Πρόνοιας.
Θα ξανάρθουν οι εξαγνιστικοί ανθρώπινοι πόνοι, η φυσική Τάξη του Θεού.
Η τεχνολογία που έφερε ο 666, θα εξαφανιστεί μαζί με την αμαρτία.
Θα έχουμε ευχέλαια και αγιασμούς για όλες τις αρρώστιες, καθώς και αόρατες ψάλουσες κοσμοσφαίρες τεριρέμ, για τις υπεργαλαξιακές μακρινές μάχες με τον Αντίχριστο.
Η Παλαιά Τάξη των πραγμάτων θα επικρατήσει με τον ηγέτη των Πιστών, βασιλέα.
Οι άπιστοι θα εξαφανιστούν με τη βοήθεια του θεού και των γεροντάδων, παππουλίων, επισκόπων, καντηλαναφτών, ιμάμηδων, χότζηδων, αγάδων, βεζύριδων, χαλίφιδων και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.
Με φωτιά και με τσεκούρι, να διδάξουμε αγάπη, σεβασμό και φιλότιμο.
Ποιός είπε ότι οι Ταλιμπάν είναι εχθροί της Λιακουρορθοδοξίας? Εεε?

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ.
... και στα δικά μας.

(... και κάτι Ιλλουμινάτι πράκτορες της Νέας Τάξης, θα φάνε ΤΕΣΛΑ που θα τους καεί η μαύρη γούνα, όπως αναφέρουν και οι Προφητείες...)


buzz it!

:: posted by funEL, 8:44 PM | link | 23 comments |