funEL βαρυ πακετο

Saturday, February 18, 2006

Λιακούρειος Aπαγορευμένη Αρχαιολογία (Α)

Πετούσαν?
Η έρευνα του υπερεπιστήμονα, φυσικού, θεολόγου, ιστορικού, αρχαιολόγου, πολιτικού αναλυτή, επίλεκτου του θεού, Προφήτη πλασιέ Λιάκουρα, κατεδαφίζει όλες τις συνομωσίες των υποχθονίων Σιωνιστών κουλτουριαραίων της Νέας Τάξης, που συντονισμένα μας κρύβουν την αλήθεια εδώ και χιλιάδες χρόνια .
Οι κρόνειοι Ανθέλληνες μοναδικό σκοπό έχουν να πολεμήσουν το φως των σοφών της Ελλάδος μαζί με το φως του Χριστού βεβαίως. Γι αυτό ΟΛΟΙ οι επιστήμονες (εκτός του υπερεπιστήμονα Λιάκουρος και μερικών άλλων φωτισμένων από το Θεό) συνωμότησαν, απαγόρευσαν το σύνολο της αρχαιολογίας και διάστρεψαν ΟΛΑ τα ευρήματα απ’ ΟΛΕΣ τις εποχές με συμβατικές ψευδείς ερμηνείες.
Όμως η Πρό(παρά)νοια του Θεού και ο ΕΛλην Χριστός, επέλεξε τον Προφήτη να αποκαλύψει την κρυμμένη για χιλιετηρίδες Ελληνορθόδοξη Αλήθεια με στοιχεία και ντοκουμέντα.




Αμφισβητήστε μόνοι σας το κατεστημένο με 59 Ευρώ.
Τι είναι οι καθηγητάδες Πανεπιστημίου, Σιντάλκες Αππόλωνες? Τι λέτε ρε καλόπαιδα? Να μη μας πουλάν τρέλα και να μη μιλάνε αν δεν έχουν επιστημονική, σοβαρή, πολυετή εργασία (σαν τον υπεραρχαιολόγο Προφήτη πλασιέ). Έλα μωρέ τώρα.
Έτσι ο θαυμαστός Λιακούρειος κόσμος προεκτείνεται αναμφισβήτητα πλέον και σε όλο το παρελθόν.

Το Τάγμα των Ιπποτών funEL, παραθέτει ελάχιστα από ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των αρχαιολογικών ευρημάτων με τη πραγματική τους ερμηνεία.
Η μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή της Λιακούρειας αλήθειας, είναι η μόνη εγκεκριμένη από τον μέγιστο Σακκέτο – Πακέτο, τους γεροντάδες +ευλόγησον+ , τον Θεό και τον Πούτιν φυσικά.
Είναι η πασίγνωστη αναμφισβήτητη Λιακούρεια Θεοεπιστημονική μέθοδος "ο Προκρούστης", η οποία αποδίδει τα προσχεδιαζόμενα Ελληνορθόδοξα στοιχεία και αποδείξεις βάσει της Πρό(παρά)νοιας του Θεού και φυσικά καταλήγει σε προαποφασισμένα συμπεράσματα.

Τα ντοκουμέντα είναι εκ-πλη-κτι-κά (και ο συνδιασμός τους επίσης).

Οι συνωμότες άσχετοι ανθέλληνες καθηγητάδες έκρυψαν την αλήθεια για τα ακόλουθα ευρήματα (όπως έκαναν και με τα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα).
Μας πούλησαν παραμύθια ότι τα εικονιζόμενα αρχαία ευρήματα είναι δήθεν μεταλλικά στελέχη δοράτων και βελών. Την εποχή που όλοι ξέρουμε πλέον ότι ο κόσμος ήταν γεμάτος υπερόντα και η Ελληνική Ορθόδοξη υπερτεχνολογία κυριαρχούσε.
Όμως εμείς βλέπουμε με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά. Έτσι μας αποκαλύπτεται η Αλήθεια του Θεού και της Ορθοδοξίας.
Γιατί το ΣΧΗΜΑ των ευρημάτων είναι ίδιο με το σχήμα του Ορθόδοξου ρώσικου (δηλ. Ελληνικού) διαστημικού λεωφορείου του προγράμματος Μπουράν?
ΣΥΜΠΤΩΣΗ? Τα συμπεράσματα δικά σας.



Και η αποκάλυψη βόμβα φωτονίων στα θεμέλια της Νέας Τάξης.
Αρχαία Ελληνικά ανάγλυφα που δείχνουν προφανή γεγονότα. Τριαδικός Θεός, Αντιβαρυτικοί ορθόδοξοι κινητήρες, Κινητά τηλέφωνα, ιπτάμενοι ναοί, γίγαντες κλπ.
Ποιός άθεος ανθέλλην καθηγητής αρχαιολόγος μπορεί να αμφισβητήσει τη Ελληνοχριστιανική αυτή Αλήθεια?



Με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά συνεχίζουμε τις αποκαλυπτικές ερμηνείες των ευρημάτων. Πυρηνικά και οικολογική υπερτεχνολογία, Σίβυλλα προφητεύουσα όλη την Ορθόδοξη υπερτεχνολογική ιστορία (και την έλευση της 6ης Κοσμοκρατορίας απαραίτητα).
Υπερτεχνολογικός αντιβαρυτικός Ορθόδοξος ΣΤΑΥΡΟΣ υδραργύρου με τριαδικό κινητήρα Αγίου Πνεύματος, μπαταρίες αγιασμού, μεταφυσικές online τηλεπικοινωνίες Θεού - Αρχαγγέλων και πολλά άλλα μυστικά, που ο γέροντας +ευλόγησον+ και το Θεοεπιστημονικό επιτελείο του Αγίου Όρους, απαγόρευσαν να αναφέρουμε με λεπτομέρειες. (Η αγιογραφία που αναφέρεται ο Προφήτης πλασιέ βρίσκεται σχεδόν σε ΟΛΕΣ τις ορθόδοξες εκκλησίες. Είναι η σκηνή της Σταύρωσης βυζαντινής τεχνοτροπίας)



Είδη υποχθονίων. Οι αποδείξεις ότι οι υποχθόνιοι καλλικατζαραίοι όχι μόνο υπάρχουν αλλά έχουν καταγραφεί σε όλες τις εποχές. Ο Προφήτης Λιάκουρας έχει καταγράψει τα είδη τους και παραθέτει στοιχεία και αποδείξεις στο μελλοντικό βιβλίο του (όπως προφητεύουν οι γεροντάδες +ευλόγησον+ και οι ορθόδοξες Σίβυλλες).
Εμείς σε αποκλειστικές πληροφορίες Σακκέτου – Πακέτου παραθέτουμε λίγα από τα είδη των κρονείων καλλικατζαραίων διαβολαραίων.
Πήγε ο Μακγκάιβερ με χρονομηχανή?
Ποιοί χρησιμοποιούν την υπερτεχνολογία χιλιάδες χρόνια τώρα και ζουν ανάμεσά μας? Tι παίζεται?
Τι έχουν να πούνε τώρα οι συνωμότες αντίθεοι αρχαιολόγοι ?



Μη τρώτε κουτόχορτο. Δείτε την Λιακούρειο Αλήθεια για να καταλάβετε γιατί απαγορεύουν την αρχαιολογία και την Ελεύθερη Σκέψη (με λίγα άνευ αξίας ευρουδάκια).

Μέρος Α
Μέρος Β

buzz it!

:: posted by funEL, 10:38 AM | link | 6 comments |

Tuesday, February 14, 2006

Liakourine's day

14 Φεβρουαρίου. Η μεγάλη γιορτή της Ορθοδόξου εκκλησίας μετά το 2024, (όπως αναφέρουν οι Προφητείες των Ορθοδόξων Σιβύλλων και του παππουλίου γέροντος Παπαρήσιου +ευλόγησον+), προς τιμή του Οσιομάρτυρος, Ισαπόστολου Προφήτη πλασιέ Λιάκουρος.

Προς τιμή Του, το Τάγμα των Iπποτών funeΕL, οι πιστοί, οπαδοί και εν γένει όλο το Λιακουροχριστεπώνυμο ποίμνιον εκδώσαμε σειρά Λιακουρογραφιών αφιερωμένη στη σημαντική αυτή γιορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, στην αυγή της επιβολής της 6ης Κοσμοκρατορίας (6ου REICH), καθώς και ένα αντιπροσωπευτικό της Ημέρας Βίδεον, με τα Ελληνικά κομάντα που θα φχαριστηθούν οι λάτρεις του είδους.








Φυσικά απαξιούμε να αναφερθούμε στην εμφανή συνομωσία ενάντια στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, από τους Ιλλουμινάτι, Βατικανό, Υποχθόνιους, Νέα Τάξη, Κουλτουριαραίους, Καλλικατζαραίους, Μαιτράγια, Κρονείους, Άτλαντες, Σιωνιστές, Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπυ, Ευρωπαϊκή ένωση κλπ.
Απορρίπτουμε αυτό το ακατονόμαστο σατανικό ομοφυλόφιλο πράκτορα της Λευκής Αδελφότητας, Βαλεντίνο, και το σάπιο ανθελληνικό κατεστημένο του.
Ιησούς Χριστός Νικά και όλα τα κακά σκορπά.

buzz it!

:: posted by funEL, 6:00 PM | link | 14 comments |