funEL βαρυ πακετο

Saturday, February 25, 2006

ΚαρναβαΛικές ΕΛ στολές

Το αρχαιοΕΛληνορθόδοξο καρναβάλι επιβιώνει ξανά.
Η ΕΛ Λουκά αναφέρει όλο το πρόγραμμα του τριωδίου πριν τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή.
Προτρέπει την αποφυγή σατανιστικών και άλλων αντίχριστων περιβολών εκτός της στολής του «Τσολιά» λόγω εθνικής εορτής.


Παραλλαγές αυτής της στολής (του τσολιά) είναι φυσικά και όλες οι ακόλουθες Ιστορικές αρχαιοΕΛληνορθόδοξες αποκριάτικες στολές.
Ο γέροντας του Τάγματος +ευλόγησον+ βλογιόκοψε τις στολές και τις καθαγίασε μέσω Αγίου Πνεύματος on line. Έτσι, οι ειδικές ιστορικού περιεχομένου εθνικές στολές, αποβάλουν την παγανιστική ειδωλολατρία και μετατρέπουν την κρόνεια σατανιστική σε απολλώνια αισθητική.
Παραθέτουμε κάποιες από τις ιστορικότερες μορφές κατωτέρω με μοντέλο τον ίδιο τον Προφήτη Λιάκουρα.












buzz it!

:: posted by funEL, 10:43 PM | link | 13 comments |

Wednesday, February 22, 2006

Δυνατά και ΕΛληνικά (ύμνος)

ΠΡΟΣΟΧΗ ADULT ΙΕΡΟΝ ΒΙΔΕΟΝ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ. NUDITY INSIDE


... στις φλέβες τρέχει ο Ιχώρ πατρίδα τιμημένη,
πάντα ποθείς τη λευτεριά στο Αίμα βαπτισμένη...

Δυνατά δυνατά δυνατά και ΕΛληνικά
Ελλάδα πατρίδα μου ζω μόνο για σένα
Δυνατά δυνατά και πάντα ΕΛληνικά
Ελλάδα πατρίδα μου πεθαίνω για σένα

Δείγμα στίχων του ύμνου "Δυνατά και Ελληνικά"


Το ιστορικό αποκαλυπτικό Ιερόν Βίδεον περιέχει την πεμπτουσία της Λιακουρορθοδοξίας και του ανερχόμενου Προφητικού Ελληνοχριστιανικού 6ου REICH.
Συνδέει τα κυριότερα γεγονότα της θείας πρό(παρά)νοιας (του σχεδίου του Θεού) των τελευταίων χρόνων, βάσει της γνωστής Λιακούρειου μεθόδου «η Ρώσικη σαλάτα».

Η αρχή της απελευθέρωσης από τους εβραιοκαπιταλιστές και εβραιοκομμουνιστές από το αδελφό «ξανθών γένος» όπως επιτάσσει η θεία Πρό(παρά)νοια και οι Προφητείες.
Οι ένδοξες μέρες όπου οι εκλεκτοί του θεού "... τον κόσμο κυβερνήσαμε με δίκαιο κι ατσάλι...". Τα ΑρχαιοΕΛληνορθόδοξα εθνικοσοσιαλιστικά Χανεμπού.
Στοιχεία και ντοκουμέντα.
Η πτώση του εβραιοκομμουνισμού από το χέρι του θεού.
Η άνοδος των καθαρών Ορθόδοξων Ρώσων του Πούτιν, το σύγχρονο «ξανθών γένος» (διακρίνονται με ξυρισμένα κεφάλια να εκπολιτίζουν μιαρούς βαρβάρους).
Η ελέω θεού υπεροπλία του Πούτιν με ψάλλουσες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες και ΤΕΣΛΑ. Το σαβουροβιβλίο «Ο Καιρός γαρ Εγγύς».
Ο μέγιστος ιστορικός ερευνητής Σακκέτος – Πακέτος.
Ο Έλλην εφευρέτης της ρώσικης αντιβαρύτητας Συννεφάκης.
Τα σύμβολα του Ελληνισμού (το μπαϊράκι του Απόλλωνα, το Λ, το ηλιακό σύμβολο κλπ)
Η επερχόμενη πτώση του εβραιοκαπιταλισμού, της Νέας Τάξης, των Ιλλουμινάτι κλπ, από τους Λιακουρορθόδοξους.
Η επιβολή της 6ης ΕΛληνικής Κοσμοκρατορίας (6ο REICH), όπως αναφέρουν οι Προφητείες του Τραχωνείου και πλήθος παππούληδες και γεροντάδες +ευλόγησον+, επίσης από το χέρι του θεού.
Η επαναφορά της Παλαιάς Τάξης των Πραγμάτων.

Η ουράνια μελωδία ανήκει στον μέγιστο βιρτουόζο Πεντέλα.
Όσο για τη θεϊκή φωνή του φοβερού αυτού ύμνου, τα λόγια είναι περιττά.


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ. MONO ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΧΩΡ ΣΑΣ




Υπάρχουν κομμάτια του ύμνου που δεν ακούγονται καλά.
Άλλη μια απόδειξη ότι "...οι σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Τάξης των πραγμάτων πάνε να εξαφανίσουν τα ντοκουμέντα..."





buzz it!

:: posted by funEL, 11:26 AM | link | 12 comments |

κομμάτια κι αποσπάσματα 6

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



10
Το Λιακοφαινόμενο είναι επικίνδυνο. Ο άνθρωπος κραυγαλέα ΝεοΝαζί (αρκεί κανένας νάχει τη στοιχειώδη γνώση λεκτικών κωδικών και είναι ολοφάνερο, Σιωνισμός αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, κουλτουριαραίοι, Άρειος μυστικισμός, κοίλη γη, Χριστός μη εβραίος κλπ,) με χαρακτηριστικά φασιστικό τραμπούκικο ύφος που με γκεμπελίστικες μεθόδους περνάει νοοτροπίες κυρίως σε ημιμαθείς, αλλά και σε νέους χωρίς βιώματα και ισχυρή κριτική ανάλυση. Δεν είναι άλλος ένας πλασιέ από τους πολλούς που πουλάει χαλιά ... Πουλάει εσκεμμένα ψέμματα βάσει σχεδίου και ιδεολογίας. Βορίδης, Καρατζαφέρης οι κολλητοί του. Διασυνδέσεις με κανάλια (αν ήταν μόνο με ποσοστά η πληρωμή θα γινόταν χαμός από μικροπωλητές στα μικροκάναλα). 5 κανάλια, νομίζω, και 10 ώρες κάθε μέρα δεν είναι και λίγο για απλό βιβλιοπώλη. Αν πάντως ψάξει κανείς στο internet (και έχει στοιχειώδη λογική) μπορεί να ξεσκεπάσει όλες τις απάτες Λιακόπουλου. ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ Η ΚΑΘΑΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΟΛΑ.

Μερικές ερωτήσεις:

Αν ήταν αλήθεια όλα όσα λέει για παγκόσμιες συνομωσίες, πρωτόκολλα κλπ θα μπορούσε να μιλάει τώρα σε 5 κανάλια 10 ώρες τη μέρα Ή ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ (παντιοτρόπως) όλοι αυτοί οι υπερ-κακοί?
Μόνο αυτός και μερικά άσχετα ψώνια σαν το Σακκέτο και το Πάλμο ξέρουν την αλήθεια ενώ ΟΛΟΙ οι άλλοι επιστήμονες (ο μεγάλος εχθρός αυτών των σκοταδιστών), διανοούμενοι, ειδικοί, ιστορικοί κλπ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ή συνωμότες?

Διαβάστε ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΩ του Ουμπ. Εκο, θα εκπλαγήτε όταν συναντήσετε ακριβώς τη περιγραφή Λιακόπουλου και τη μέθοδο ύφανσης μιας όποιασδήποτε συνωμοσίας ή αυθαίρετης συσχέτισης στοιχείων με λογικοφανείς αποδεικτικές μεθόδους (έτσι καίγαν τις μάγισσες στο μεσαίωνα). Βιβλίο βγαλμένο πριν 20 χρόνια.

Αλλά και η ιστορία του Εθνικοσοσιαλισμού (με άμεσο απόγονο τον Εθνικισμό), διδάσκει πολλά. Δείτε πολύ πρόχειρα κάποιες αναλογίες:

  • Τρίτο Ράιχ (Τρίτη Αυτοκρατορία) / 6η ελληνική Αυτοκρατορία
  • Άρειοι προορισμένοι από το θεό να κυβερνούν με δικαιοσύνη / Έλληνες προορισμένοι από το θεό να κυβερνούν με δικαιοσύνη
  • ο Χριστός ήταν Άρειος / ο Χριστός ήταν Έλληνας
  • εβραιοκαπιταλισμός, εβραιομπολσεβικισμός / αμερικανοϊσραιλινό λόμπυ
  • φταινε οι εβραίοι / φταίει η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού
  • διανοούμενοι εχθροί (Γκέμπελς) / κουλτουριαραίοι
  • Πρωτόκολλα της Σιών / Πρωτόκολλα της Σιών
  • Σύμβολο του ήλιου (σβάστικα) / Σύμβολα Απόλλωνα Ελ κλπ
  • Κοίλη γη / Κοίλη γη
  • Πίστη στον Εθνικοσοσιαλισμό / Πίστη στην Ελληνορθοδοξία
  • Επικράτηση του Πανγερμανισμού / επικράτηση του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας
  • Θεία Πρόνοια / Σχέδιο του Θεού
  • υπάνθρωποι / μιαρά έθνη

Κάποτε ήμουν της άποψης ότι αυτός ο καραγκιόζης αν δεν ήταν τόσο βλάκας θάταν φοβερά επικίνδυνος. Τώρα βλέπω ότι όντως είναι επικίνδυνος αν και βλάκας. Γιατί? Ο κόσμος δεν έχει τις λογικές αντιστάσεις, λειτουργεί ποδοσφαιρικά, παρασύρεται από τις κραυγές με ένταση και φανατισμό (ακούστε τις κραυγές του Χίτλερ και κάντε μια μικρή αντιπαραβολή με το δικό μας καραγκιόζη), η συλλογική μνήμη αμβλύνθηκε μετά από 60 χρόνια.

Οι επιζώντες μάρτυρες για το ολοκαύτωμα λιγοστεύουν, έτσι είναι ακόμα πιο εύκολο για υποκείμενα να μιλούν ότι δεν υπήρξαν κρεματόρια και δολοφονίες εκατομυρίων ανθρώπων και όλη αυτή η ιστορία είναι συνωμοσία της σκοτεινής πλευράς του Σιωνισμού και του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπυ (επι τη ευκαιρία είδατε το βιβλίο που πουλάει "η Διαθήκη του Χίτλερ"?). Ο εβραίος Αϊνστάιν ήταν σφετεριστής του έργου του Καραθοδωρή, ο Δαρβίνος για τα σκουπίδια, Πίστη στον θεό αντί για επιστημονική γνώση.
Το αυγό του φιδιού είναι μπροστά μας και το βλέπουμε.

http://forum.kithara.gr/index.php?topic=13452.75

buzz it!

:: posted by funEL, 10:36 AM | link | 10 comments |