funEL βαρυ πακετο

Friday, March 03, 2006

Λιακούρειος Aπαγορευμένη Αρχαιολογία (Β)

Πετούσαν ναι ή όχι?
Συνεχίζοντας το αποκαλυπτικό αφιέρωμα στην Τεχνολογία των θεών - Απαγορευμένη Αρχαιολογία από τους Ιλλουμινάτι, τη Νέα Τάξη, το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπι και τη Λευκή αδελφότητα, παραθέτουμε τη κρυμμένη ορθόδοξη Αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις πάντα.
Να μη μάθει ο κόσμος για το αντιβαρυτικό τριπόδι του Απόλλωνα και τα αρχαία βολιβιανά ΕΛληνικά αεροπλάνα μεταξύ άλλων?

Παραθέτουμε παράδειγμα την δυσθεώρατης αναλυτικής Θεοεπιστημονικής Λιακούρειου μεθόδου «ο Προκρούστης».
Προσέξτε το αρχαίο αντικείμενο και την μοναδική Λιακούρεια εξήγηση.
Φυσικά λόγω της Θεολογικής αυθεντίας, κάθε άλλη άποψη είναι συνωμοσία του Αμερικανοϊσραϊλινού λόμπι, των Ιλλουμινάτι, της Νέας Τάξης κλπ που απεργάζονται τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.








Φυσικά ποιά άλλη εξήγηση μπορεί να δώσει κάποιος βλέποντας την αρχαία απεικόνιση του Απόλλωνος με τη λύρα και το τρίποδο. Τι πιο φυσικό να βρισκόμαστε μπροστά στην απεικόνιση των υπερτεχνολογικών ιπτάμενων αρμάτων (που το καταπληκτικό σ' αυτή τη περίπτωση του Αππόλωνα, είναι ότι πετούσε χαμηλά και γρήγορα πάνω από τα ψαράκια και τα δελφινάκια...). Μπορεί να υπάρξει άραγε άλλη εξήγηση?



Βλέποντας με άλλα μάτια τον κόσμο (Δυνατά και Λιακουρικά) αποκαλύπτεται μπροστά μας η Αλήθεια του θεού και της Ορθοδοξίας.
Όλες οι υδρίες αγγεία κλπ δεν είναι τίποτε άλλο από ενεργειακά δοχεία αντιβαρυτικής τεχνολογίας υδραργύρου. Φυσικά βλογημένα – βλογιοκομμένα από τους γεροντάδες +ευλόγησον+ της αρχαιοΕΛληνορθοδοξίας. Διακρίνουμε κωδικοποιημένες οδηγίες χρήσεως σε προφητικές σκηνές της Ορθοδόξου ιστορίας.
Έτσι διακρίνουμε:
Ο Χριστός και το χρυσόμαλλο δέρας ΤΕΣΛΑ, η υπερτεχνολογική Υπαπαντή του Αχιλλέα, η αντιβαρυτική Ανάληψη του Κυρίου στο κήπο των Εσπερίδων, ο Ευρύμανθος κάπρος στο Ναό-Ούφο του Σολομώντος, ο Ιησούς στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σείριου, ο Χριστός αστροναύτης και ο Διόνυσος, ο Χριστός ιπποκόμος με αγιασμό υδραργύρου, ο Χριστός φαντάρος και Ρώσικες κοσμοσφαίρες Τεριρέμ, κλπ.
Γιατί μας κρύβουν ότι ο Χριστός μιλούσε Ελληνικά και οι μαθητές του ήταν Έλληνες? Τι θέση παίρνει η Ιερά Σύνοδος? Πως μπορούν να αντικρούσουν τον μέγιστο ιστορικό ερευνητή Σακκέτο –Πακέτο?



Εδώ βλέπουμε μοναδικές αποδείξεις.
Υπερτεχνολογικά ΕΛ διαστημόπλοια. Αντιβαρυτικοί Ελληνορθόδοξοι Ναοί (μέχρι τώρα οι άσχετοι τους ονόμαζαν τάφους πυραμίδες στην Αίγυπτο, στο Περού και οπουδήποτε αλλού). Αρχαίες αιγυπτιακές γομαρολάμπες με μονώσεις (με ΕΛληνική υπερτεχνολογία) που χρησιμοποιούσαν οι ορθόδοξοι αιγύπτιοι για να δίνουν το Άγιο φως υδραργύρου της Ανάστασης του Χριστού στους Ορθόδοξους – ναούς – πυραμίδες - Ούφο. Πιλότοι Χανεμπού με κάσκες. Προφητείες για το Τραχώνι και το 6ο REICH των Ελλήνων.
Επιτέλους ξεσκεπάστηκαν τα ψεύδη εκατομμυρίων επιστημόνων, ιστορικών, αρχαιολόγων, ειδικών μελετητών, γλωσσολόγων, εθνολόγων, κοινωνιολόγων, γραφολόγων, φυσικών, βιολόγων κλπ που συντονισμένοι παγκοσμίως από τη Λευκή αδελφότητα (η μυστική παγκόσμια κυβέρνηση) τόσους αιώνες, μας παραμυθιάζουν με Σιωνιστικά Ανθελληνικά ψεύδη, της Νέας Τάξης, των ιλλουμινάτι, των υποχθονίων κλπ.
Διότι η Πρό(παρά)νοια του Θεού μέσω του Εκλεκτού Του (Προφήτη Λιάκουρα), έδωσε στον περιούσιο λαό Του (εμάς τους Έλληνες), το φως το της Γνώσεως (δια των ντουβαρομπαζοπακέτων).



Συνεχίζοντας τις αποκαλυπτικές παραθέσεις βλέπουμε εκ-πλη-κτι-κά ντοκουμέντα.
Τους μοναδικούς μηχανισμούς ιπτάμενων Ελληνορθόδοξων ναών (ένα τέτοιο Χανεμπού, κάποιοι συμβατικοί άσχετοι αρχαιολόγοι, τον ονομάζουν Παρθενώνα)
Τις μοναδικές μπαταρίες-κιοφτέ αγιασμού με Θεϊκή ενέργεια κατ’ ευθείαν από αντιβαρυτικό αρχαίο Ορθόδοξο ευχέλαιο (οι ίδιοι άσχετοι αρχαιολόγοι τις ονομάζουν κίονες).
Αυθεντικό Ορθόδοξο υπερόπλο ΤΕΣΛΑ (σχέδια του οποίου βρίσκονται στα υψίστης ασφαλείας υπερτεχνολογικά θεοεπιστημονικά εργαστήρια του Αγίου Όρους).
Ο περίφημος ιπτάμενος τάφος με αυτόματο σχέδιο πτήσης Σείριου (η ψυχή του θανόντος αρχαίου ορθοδόξου πηγαίνει κατ ευθείαν στον Θεό, χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις πλοήγησης του σκάφους στο υπερπέραν).



Και κλείνουμε με τον ΟΓΚΟΛΙΘΟ των ντοκουμέντων.
Τις Ορθόδοξες αγιογραφίες.
Οι εικόνες μιλάν από μόνες τους. Προσέξτε τα εθνικοσοσιαλιστικά Χανεμπού δεξιά και αριστερά της γιγάντιας Παναγίας και του Χριστού (ο οποίος βρίσκεται πάνω σε αντιβαρυτικό υπερόχημα αγιασμού υδραργύρου). Ο Άγιος Δημήτριος με υπερόπλο εκχριστιανίζει υποχθόνιο ο οποίος κρατά σατανικό υπερτεχνολογικό σφράγισμα 666.
Αρχάγγελοι πιλότοι σε Ούφο με καραμούζες και άστρα της Βεργίνας, κατά τη διάρκεια διαστημικών μαχών με τη Νέα Τάξη και το Αμερικανοϊσραϊλινό λόμπι. Ο περίφημος μυστικός δείπνος στο υπερτεχνολογικό διοικητήριο του Χριστού με τους επιτελείς Του +ευλόγησον+. Ο στρατηγικός σχεδιασμός των επόμενων χιλιετιών, η καταγραφή των πρακτικών των συνεδριάσεων κορυφής δια των αποκρύφων των Ευαγγελίων. Και τέλος ο περίφημος ιπτάμενος γάιδαρος (πετάει ο γάιδαρος? Και φυσικά πετάει... όπως αναφέρουν ρητά οι Προφητείες των γεροντάδων της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+)


Μέρος Α
Μέρος Β


buzz it!

:: posted by funEL, 12:05 AM | link | 13 comments |