funEL βαρυ πακετο

Saturday, March 11, 2006

... για μια Τζούρα ΙΧΩΡ


Βρισκόμαστε στη Χρυσή Αυγή της 6ης ΕΛληνορθόδοξης ελέω Θεού Κοσμοκρατορίας (6ο REICH). Όλο το γνωστό σύμπαν αναγνωρίζει τον Προφήτη ημών ισαπόστολο Λιάκουρα, τα Προφητικά σαβουροπακέτα, οι βλέψεις, τα οράματα και το τελολογικό χαρακτήρα της επιλογής του Θεού για τη κυριαρχία του περιούσιου λαού Του. Σ' αυτό το μεταβατικό στάδιο η Παγκόσμια κυριαρχία των ΕΛλήνων (με δίκαιο κι ατσάλι), δέχεται τη συμμετοχή διαφόρων μετανοημένων μιαρών εθνών στη διακυβέρνηση της Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας.
Ο ΙΧΩΡ, είναι βασικό μεταφυσικό συστατικό που ξεχωρίζει, θεοεπιστημονικώς, τους καθαρούς που το έχουν, από τους μιαρούς που δεν το έχουν (όπως τονίζει ο Προφήτης). Η παραγωγή και διάθεσή του ΕΛληνοποιητικού αυτού συστατικού είναι αποκλειστικό μονοπώλειο της παγκόσμιας διακυβέρνησης των υπερτεχνολογικών εργαστηρίων του Αγίου Όρους. Οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+ αποδεικνύουν ότι ο ΙΧΩΡ είναι το περίφημο αρχαιοΕΛληνορθόδοξο νέκταρ.
Οι κουλτουριαραίοι μετά από παραδοσιακό Δυνατό και Λιακουρικό βρωμόξυλο μακριάς πνοής, βλέπουν το φως το Αληθινό και μετανοούν.
Οι εβραίοι, τσιγγάνοι, μιγάδες κλπ, αυτοπυρπολούνται για να καθαρίσει η γη από τη πηγή των ακαθάρτων, κακών, μιαρών κλπ.
Οι γιαπωνέζοι κάνουν χαρακίρι ομαδικώς για να κάνουν χώρο στους αυτόχθονες διασπαρμένους στην υφήλιο ΕΛληνες (όταν καταλαβαίνουν ότι ο ΙΧΩΡ προκαλεί αλεργική αντίδραση στο DNA τους) . Το παράδειγμά τους θ' ακολουθήσουν κι άλλοι ανορθόδοξοι.
Όλοι Ιλλουμινάτι γίνονται ΕΛληνορθόδοξοι μετά από παραμονή σε αναμορφωτικά Ιδρύματα ΕΛληναντανάμο και ΕΛληνάουσβιτς (όσους η Θεία Πρόνοια, αφήσει ζωντανούς).
Οι γνωστή Λευκή Αδελφότητα παραδίδει την παγκόσμια διακυβέρνηση και την παγκόσμια πρωτεύουσα στη Σαχλαμαράν, στους γεροντάδες της Ορθοδοξίας και δένοντας μ' ένα τεραστίων διαστάσεων σχοινί την Λευκή Πυραμίδα τη ρίχνει στη θάλασσα και πνίγονται όλοι οι μιαροί στα νερά της Ατλαντίδος.
Οι υποχθόνιοι καλλικατζαραίοι μετατρέπονται σε λίπασμα αυτομάτως μετά το άκουσμα υπερτεριρέμ από τις ψάλουσες κοσμοσφαίρες (όσοι προμηθευτηκαν ΙΧΩΡ εγκαίρως, τη γλυτώνουν).
Ο ύμνος Λιάκουρα γίνεται Εθνικός ύμνος του Νοτιοδυτικού σύμπαντος (κάποιοι γαλαξίες που δεν υπακούν καταστρέφονται ακαριαίως από τον Θεό).
Ειρήνη Τάξις και Ασφάλεια επικρατούν ξανά.
Η Παλαιά Τάξις των πραγμάτων επανήλθε.

(προφητικόν απόσπασμα από τα απομνημονεύματα μέλους των Ταγμάτων Εφόδου της Λιακουρικής νεολαίας που ΘΑ γραφτεί στο μέλλον)





buzz it!

:: posted by funEL, 12:35 PM | link | 10 comments |

κομμάτια κι αποσπάσματα 7

11.
ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΡΙΑΣ
(ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ)


  1. Είσαι και ο Πρώτος, γιατί είσαι Ελληνάρας..
  2. Επιδίωξε με κάθε τρόπο να πραγματοποιήσεις το όνειρο του κάθε Ελληνάρα, να προσληφθείς σε μια καλά αμειβόμενη αργομισθία, ή να κάνεις μια καλή αρπαχτή και να το σκάσεις με τα φράγκα ώστε να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψεις ποτέ στη ζωή σου. Χρησιμοποίησε κάθε Μέσο για να επιπλεύσεις και να ανεβείς. Η εντιμότητα (ας γελάσω), η αξιοκρατία, και ο σεβασμός στους νόμους, είναι για τους προεκλογικούς λόγους, για εκείνες τις αδερφές του Συνασπισμού, και για τους Κουτόφραγκους, που, ως γνωστόν, όταν Εμείς χτίζαμε το «Diogenis Palace», έτρωγαν βελανίδια.
  3. Κάψε όποιο δάσος θέλεις, χτίσε όπου θέλεις, καταπάτησε, εξαπάτησε, εκμεταλλεύσου, λάδωσε, λαδώσου, κλέψε όσο μπορείς το κράτος (ακόμα περισσότερο αν είσαι το Κράτος). Άλλωστε και αυτό κάνεις ό,τι μπορείς για να ταλαιπωρήσεις και να κλέψεις Εσένα.
  4. Απόφυγε οποιαδήποτε περιττή και κουραστική νοητική προσπάθεια (πχ ανάγνωση επιμορφωτικών-επιστημονικών άρθρων, λογοτεχνίας, ποίησης). Για την πιστοποίηση και την συντήρηση του πνευματικού Σου μεγαλείου, αρκεί το γεγονός και μόνο ότι είσαι Ελληνάρας, η αθλητική Σου εφημερίδα, τα βιβλία του Λιακόπουλου και του Βελόπουλου, το Fame Story, και μερικά ξενύχτια κάθε μήνα στα Ελληναρικά Πολιτιστικά Ιδρύματα (Σκυλάδικα.).
  5. Καταπίεσε και διάφθειρε όσο μπορείς τα παιδιά Σου, μάθε τα να είναι όσο πιο εγωκεντρικά, νευρωτικά, υστερικά και επιθετικά γίνεται. Μόνο έτσι θα γίνουν μια νύχτα ολοκληρωμένοι, χρήσιμοι στον εαυτό Τους Ελληνάρες. Μάθε τους πως για ό,τι στραβό συμβαίνει στην Ελληναριά, φταίνε φυσικά οι ξένοι, και οι κακοί Ελληνάρες, όπως εκείνες οι αδελφές του Συνασπισμού που λέγαμε.
  6. Πίνε (και οδήγα αμέσως μετά), κάπνιζε, τρώγε, κατανάλωνε, όσο μπορείς. Τίμα ιδιαίτερα το Εθνικό ποτό της Ελληναριάς, το Ουίσκι. Όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι Ελληνάρες, «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, κι ό,τι μας καπνίσει». Έτσι θα αποκτήσεις κι Εσύ την περήφανη μπάκα του Ελληνάρα, το ρωμαλέο, στρογγυλό κορμί της Ελληνάρας, το περήφανο Bypass μετά το έμφραγμα (αν ζήσεις), την πανάξια κίρρωση ήπατος, το ηρωικό τροχαίο ατύχημα, που θα εξασφαλίσει και στον γιατρό Σου το τιμημένο πατροπαράδοτο Φακελάκι Του.
  7. Ιδανικό κάθε καθωσπρέπει Ελληνάρα είναι να κερδίσει το Στοίχημα, το Λότο, το Τρίδυμο, το Ξυστό, άντε τα φρουτάκια στο καφενείο (στο κρυφό δωμάτιο).
  8. Τηλεόραση πρέπει να παρακολουθείς τουλάχιστον όταν δεν δουλεύεις (που λέει ο λόγος) και δεν κοιμάσαι. Ακόμα καλύτερα και όταν (που λέει ο λόγος) δουλεύεις. Ιδανικά, και όταν κοιμάσαι. Μόνο έτσι θα είσαι πάντα συντονισμένος με το πνεύμα και το παράδειγμα των Αρχι-δ-Ελληνάρων πολιτικών (μόνο Άξιους Ελληνάρες θα ψηφίζεις, βλέπε όμως και Εντολή αρ. 2), παραγόντων, εκδοτών, εφοπλιστών, παρουσιαστών, μοντέλων, τραγουδιστών, ιεραρχών, και δεν συμμαζεύεται.
  9. Ζήσε, φέρσου, οδήγησε, όσο πιο επιθετικά μπορείς. Οι ουρές, τα φανάρια, οι κανόνες, είναι, ως ανεφέρθη, για εκείνες τις αδελφές του Συνασπισμού κτλ.
  10. Σε οποιαδήποτε προσπάθεια να Σε εμποδίσουν στην πραγμάτωση των ανωτέρω, αγανάκτησε, φώναξε, διαμαρτυρήσου, κάνε κατάληψη στον πρώτο δρόμο, δημόσιο κτίριο ή χώρο που θα βρεις μπροστά Σου, βγες αμέσως στα Ελληνάδικα κανάλια να διαμαρτυρηθείς. Μην φοβάσαι τίποτα! Το δίκαιο του Ελληνάρα είναι Ιερό: Ο Ελληνάρας, και άδικο νά’χει, θα βρει το Δίκιο Του.
  11. Οι Εντολές πέρα από την Πρώτη είναι περιττές. Η Πρώτη τα λέει όλα.

Τα ανωτέρω είναι μια ευγενής προσφορά του μαυρόγατου ο οποίος για Ιλλουμινάτι τον κόπτομεν.


... Παραθέτουμε επίσης ένα μουσικό διάλειμμα γνώσης, για να κατανοήσουμε τους νόμους του σύμπαντος μέσω της αρχαιοΕΛληνοβυζαντινής μουσικής που παραμένει αναλοίωτη λόγω θείας Πρό(παρά)νοιας του Θεού και να τους συνδιάσουμε με τις ανωτέρω δέκα εντολάς του γνήσιου ΕΛληναρά.
Έτσι μπορούμε αναμφισβήτητα μέσω της Λιακούρειου μεθόδου συνδιασμού των γεγονότων να είμαστε σίγουροι ότι οι ουράνιες μελωδίες υπερτεριρέμ που ψάλουν οι κοσμοσφαίρες πάνω από την Αγιασοφιά είναι μυστικά υπερόπλα του Πούτιν και προφανώς θα κάμψουν κάθε αντίσταση του οχτρών.




Επειτα από την ανωτέρω κατανόηση των συμπαντικών Λιακουρορθόδοξων νόμων συνίσταται να χώσουμε μια φουρκέτα στη μπρίζα του σπιτιού μας. Το σοκ του ηλεκτρικού ρεύματος επαναφέρει τον εγκέφαλο στα φυσιολογικά κατώτατα (ΛιακουρΟρθόδοξα) επίπεδα λειτουργίας διότι ως γνωστό η κατανόηση των νόμων του σύμπαντος είναι ύβρις προς τον θεό. Έτσι αποφεύγουμε ένα νέο κατακλυσμό.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:19 AM | link | 5 comments |

Tuesday, March 07, 2006

Ουράνια φαινόμενα Καθαρής Δευτέρας

Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL όπως και πολλοί Λιακουροπιστοί , παρατήρησαν στον ουρανό της Καθαράς Δευτέρας, μυστηριώδη φαινόμενα και Λιακουρορθόδοξες Προφητικές Αποκαλυπτικές εμφανίσεις ιπταμένων αντικειμένων.
Φυσικά οι άσχετοι Αντίχριστοι, Ιλλουμινάτι, Σιωνιστές, θα ισχυριστούν ότι τάχα όλα αυτά τα φαινόμενα ήταν χαρταετοί, για να κρύψουν την Αλήθεια και να χτυπήσουν τον ΕΛληνισμό και την Ορθοδοξία.
Τα περισσότερα των φαινομένων χρησιμοποιούν Ορθόδοξη τεχνολογία προκαλύψεων Tupolev. Το μυστικό αυτών των προκαλύψεων Star Trek των Tupolev, εξηγεί ο ίδιος ο Προφήτης Πλασιέ στο ακόλουθο φοβερό σε σύλληψη, παράθεση αναμφισβήτητων στοιχείων και τη γνωστή αποδεικτική μέθοδο που σπάει κόκαλα, original video.
Εμείς κατ’ εντολή του γέροντος +ευλόγησον+, παραθέτουμε με στοιχεία και ντοκουμέντα (όπως πάντα), μερικές μόνο από τις αποκαλυπτικές Λιακουρορθόδοξες εμφανίσεις της Καθαράς Δευτέρας.







Σειρά ιερών συννέφων






Σειρά ιερών σκουπιδοντενεκέδων

Οι αποκαλυπτικές αυτές εμφανίσεις ΘΑ προφητευτούν και ΘΑ γραφούν καθαρότατα στο νταμαροβιβλίο "Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC Νο8".
Στην Λιακούρειο Μέθοδο "ο Προκρούστης", οι συμβατικές έννοιες του αιτίου και του αποτελέσματος, του πριν και του μετά, εναλλάσσονται κατά το πως συμφέρει τη Λιακουρορθοδοξία.
Γι αυτό, όταν ο Προφήτης ημών Πλασιέ, προφητεύει εκ των υστέρων, είναι γιατί ο θεός του έδωσε τη Θεία Χάρη της ελεύθερης βούλησης να επιλέγει πότε θα προφητεύσει, πριν ή μετά το προφητευόμενο γεγονός
(ενάντια στα σατανικά δεσμά των επιστημονικών λογικών αναλυτικών κανόνων και της αιτιοκρατίας που κάνουν τον άνθρωπο δέσμιο της ύλης).

buzz it!

:: posted by funEL, 12:12 AM | link | 19 comments |