funEL βαρυ πακετο

Wednesday, March 15, 2006

Liakoferatu o μεγαλοπρεπής

Η προειδοποίηση του Προφήτη προς όλους τους ανθέλληνας, ανορθόδοξους, κρόνειους ότι "ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας" (όπως τονίζουν ξεκάθαρα οι Προφητείες του καραπάππουλου καρατζάζ +ευλόγησον+) είναι καθαρή και αμετάκλητη.
Όλοι οι μιαροί τρέμουν από ανίερο φόβο ατενίζοντας την Αλήθεια του Θεού και της Λιακουρορθοδοξίας. Χέζονται πάνω τους, βλέποντας τις υπερ (παρα) φύσει δυνάμεις του Προφήτη Πλασιέ.
Ποιές είναι οι άριστες ιπτάμενες πολεμικές μηχανές της αρχαιοΕΛληνορθοδοξίας που γεμίζουν τον αέρα τεριρέμ εκπολιτισμού? Ποιός είναι ο καινούργιος μεταφυσικός Πύργος της Προφητικής εθνικής πατριωτικής γνώσης που κτίζεται με τα Κωσταντινάτα των σαβουροφαγάδων και σαβουροφαγούδων? Αναστένονται ξανά οι ένδοξες στρατιές των καθαρών ΕΛ, που θα ρίξουν μια για πάντα, τα γνωστά μιαρά έθνη, στα τάρταρα? Ποιά είναι η εποχή του Υδροχόου και ποιά η σχέση της με την εποχή του Οινοχόου, τι λέει η Πατέρα και ο Λεφάκης? Η κρυστάλινη προφητική σφαίρα έχει οθόνη υγρών κρυστάλων ή υγρών μπουρδάρων?
Νομίζετε ότι ο ήλιος είναι διάπυρος αστέρας?
Νομίζετε ότι η Σελήνη είναι φυσικός δορυφόρος?
Νομίζετε ότι η γη είναι συμπαγής με διάπυρο πυρήνα?
Νομίζετε ότι εξελισόμαστε όπως όλα τα πράγματα?
Νομίζετε ότι ισχύουν οι φυσικοί νόμοι?
Νομίζετε ότι 1+1=2?


Πλανάσθε σατανική πλάνην οικτράν (γέννημα του άθεου Διαφωτισμού).

Δυνατά και Λιακουρικά (δείτε τη σφιγμένη γροθιά του Προφήτη και θα καταλάβετε), θα επιβληθεί η 6η Κοσμοκρατορία με δίκαιο κι ατσάλι. Το Θεολογικό σκοτάδι θα λάμψει ξανά. Ο καινούργιος Θεοκρατικός Λιακουρομεσαίωνας ανατέλει.

Το Mυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL αποκρυπτογραφεί αργά αλλά σταθερά, νέον Ιερόν Βίδεο, το οποίο παρεδόθει από τον Πιστό Ιππότη του Τάγματος, DracumEL. Η Θεοσοφική, μεταφυσική, Θεοεπιστημονική, υπερβατική, κλπ δύναμή του συγκλονίζει και διασπά τις τάξεις των Κακών.






Θεογνωστικές Λικουρορθόδοξες ασκήσεις ετοιμότητος
Ο Ιππότης ΛωΤ, ειδικός Θεοεπιστήμονας, εκπόνησε δύο χαρακτηριστικές Λιακουρορθόδοξες ασκήσεις ετοιμότητος, με τη βοήθεια της Θείας Πρόνοιας και τις ευλογίες του γέροντος +ευλόγησον+
Παραθέτουμε κατωτέρω αυτές τις ιδιαίτερες θεοεπιστημονικές ασκήσεις γνώσης, παρατηρητικότητας, αυτοσυγκέντρωσης και λεπτών χειρισμών. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη χρησιμοποίηση ακουστικών, χαμηλού φωτισμού και ήρεμης διάθεσης. Η πλήρης προσοχή και αφοσίωση στις Θεογνωστικές ασκήσεις είναι απαραίτητες. O KAIΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC.
Καλή τύχη.

Α. Βρείτε τις μεταφυσικές διαφορές στις δύο εικόνες. ΠΡΟΣΟΧΗ ακούγεται θεία μουσική τεριρέμ.





Β. Ακολουθώντας το σχέδιο του Θεού οδηγήστε τους ΕΛ στην 6η Κοσμοκρατορία.





ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι ασκήσεις απευθύνονται σε Λιακουρορθόδοξους, δηλ. πληθυσμιακές ομάδες ειδικής εγκεφαλικής υποστάθμης (IQ<0).
Αν υπάρχει κανένας άθεος, Ιλλουμινάτι, κουλτουριαραίος, καλλικατζαραίος που θα θελήσει να πάρει μέρος στις Λιακουρορθόδοξες ασκήσεις καλύτερα να μην το επιχειρήσει.
Αυτά που θα πάθει, είναι η Θεογνωστική μεταφυσική αυτεπαγωγή, όταν αναιρεθούν οι επιδράσεις των ψεκασμών υποταγής συνειδήσεων.
Μόνο όσοι βλέπουν με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά, βλέπουν το πρόσωπο του Προφήτη ευγενικό, ειλικρινές, ευσεβές, φιλάνθρωπο και ελεήμον ... αμήν. Όσοι Πιστοί προσέλθετε.
Η ευθύνη δική σας.

buzz it!

:: posted by funEL, 2:19 PM | link | 13 comments |