funEL βαρυ πακετο

Thursday, March 23, 2006

25η Μαρτίου Τριπλή Εορτή

H τριπλή Θρησκευτική Εθνική Αποκαλυπτική εορτή (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, Επανάσταση του 1821, 6η ΕΛληνική Κοσμοκρατορία 2024) , έχει προφητευτεί από τις Ορθόδοξες Συβίλλες 7.209.781 χρόνια πριν την έλευση του ΕΛληνος Χριστού από τον Σείριο (εγγύηση Σακκέτου - Πακέτου).
Το σχέδιο του Θεού και η γνωστή πλέον Θεία Προ(παρά)νοια αποκάλυψε στον γνωστό άγνωστο γέροντα +ευλόγησον+, την πραγματική εθνικοαπελευθερωτική αγιογραφία.

Το θαυμαστό αυτό γεγονός συνέβη όταν ο γέροντας κυνηγούσε στην αυλή μία κότα. Τότε όταν την είχε στριμώξει στο κοτέτσι, ένα ντουβαροπακέτο εξ ουρανού τούρθε κατακούτελα περιέχον την αγιογραφία. Τότε ο γέροντας είδε το Θεϊκό φως το Αληθινό, το φως το της γνώσεως και έμαθε ξαφνικά όλες τις γλώσσες του σύμπαντος κόσμου. Μετά άρχισε να κακαρίζει ασταμάτητα...

Παραθέτουμε το Θαύμα του Θεού και της Λιακουρορθοδοξίας.




Η Θεοεπιστημονική Λιακούρειος μέθοδος ανάλυσης συσχέτισης των γεγονότων "ο Αχταρμάς και το λουρί της μάνας" είναι άκρως αποκαλυπτική.
Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών απεφάσισε να σας δώσει τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα για να κρίνετε και να τα συσχετίσετε μόνοι σας, στο αναμφισβήτητο αυτό Θαύμα .


Τι περιέχει η αγιογραφία:

Σημαντικές προσθήκες:
Η Αγιογραφία έσταξε μέλι, ποτάσα, βαζελίνη και ραδιενεργό τζατζίκι.
Το ιπτάμενο αντιβαρυτικό κιούπι του Σιντάλκος δάκρυσε, έβηξε και φταρνίστηκε.
Μουμιοποιήθηκαν αγιοποιήθηκαν εξαϋλώθηκαν, 33 υπερτεχνολογικοί Θεοεπιστήμονες καντηλανάφτες που ανέλυαν την εν λόγω Αγιογραφία.
Ο γνωστός ιστορικός ερευνητής Σακκέτος - Πακέτος μετά την εμφάνιση της Αγιογραφίας, ξεκίνησε καινούργιο σαβουροπακέτο "Ο επιτάφιος της Λογικής", ένα καινούργιο μνημείο αποδόμησης της Ιστορίας.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:59 AM | link | 21 comments |

Monday, March 20, 2006

1821 ΕΛληνορθόδοξη Υπερτεχνολογία

Η αρχή του ξεσηκωμού των απανταχού Ελλήνων που βλέπουμε εμφανώς να γίνεται στις μέρες μας, απ’ άκρη σ’ άκρη της υφηλίου (όπως ακριβώς ορίζουν οι Προφητείες της Ορθοδοξίας και ο γέροντας +ευλόγησον+), έχει αρχίσει να συμπαρασέρνει όλες τις Σιωνιστικές συνομωσίες.
Τα παραμύθια των ιστορικών, των κοινωνιολόγων και όλων των κοινωνικών επιστημών παγκοσμίως άρχισαν να καταρρέουν.
Ο Προφήτης ημών Πλασιέ Λιάκουρας αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια της Ελληνικής επανάστασης του 1821, με στοιχεία και ντοκουμέντα, όπως πάντα.
Όπως ξέρουμε η Ελληνική Ορθόδοξη υπερτεχνολογία υπήρχε σε ΟΛΕΣ τις εποχές. Φυσικά, όλες αυτές τις χιλιάδες χρόνια, όλα αυτά τα χιλιάδες εκατομμύρια των ανθελλήνων συνωμοτών, που πολεμάν λυσσωδώς την Ορθοδοξία, πριν από την εποχή των Ατλάντων (όπως ρητά αναφέρει ο Προφήτης), προσπαθούν να μας πουλήσουν παραμύθια και να διαστρεβλώσουν την ένδοξη παγκόσμια ιστορία μας. Ότι δήθεν υπήρχε φιλελληνικό πανευρωπαϊκό κίνημα, ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις θέλαν να διαλύσουν την Οθωμανική αυτοκρατορία και άλλες τέτοιες σκευωρίες της Νέας Τάξης
Αλλά εμείς δεν μασάμε.
Με μάτια γουρλωτά και Λιακουρικά (ακριβώς σαν του Προφήτη Πλασιέ) βλέπουμε την Λιακουροαλήθεια.
Με στοιχεία και ντοκουμέντα, παρουσιάζουμε λίγα μόνο από τον όγκο των ντοκουμέντων που ανατρέπουν τα ψεύδη των ιστορικών ενάντια στο κατεστημένο.

Παρουσιάζουμε σειρά ιστορικών πινάκων της εποχής όπως πραγματικά ήταν, πριν οι συνωμότες ανθέλληνες τους διαστρεβλώσουν για να μας παραπλανήσουν.









Εδώ επαναστατικό λιανοτράγουδο των ημερών από τους ημιΛιακούριους ΕΛληνορθόδοξους παπαχιπ χιπ +ευλόγησον+ (τους ξέρετε με άλλο όνομα).

buzz it!

:: posted by funEL, 12:02 AM | link | 11 comments |