funEL βαρυ πακετο

Friday, March 31, 2006

1η Απριλίου Επίσημη Μέρα Λιακούρειας Αλήθειας

H 1η Απριλίου ανακηρύσσεται επισήμως από το Τάγμα των Ιπποτών funΕL ΗΜΕΡΑ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Προς Γνώση και συμμόρφωση λοιπόν παραθέτουμε επαναληπτική σειρά Λιακούρειων Αληθειών.


Μόνο ο Προφήτης Λιάκουρας, ο γέροντας +ευλόγησον+, ο μέγιστος Σακκέτος-Πακέτος και ο Πούτιν ξέρουν την αλήθεια.
Οι υποχθόνιοι, το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπι, η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, η Νέα τάξη των πραγμάτων, ο Αντίχριστος, οι Ιλλουμινάτι, το Βατικανό, οι Εβραιοκομμουνιστές, oι Εβραιοκαπιταλιστές, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι κουλτουριαραίοι, οι συνωμότες επιστήμονες, ιστορικοί και άλλοι πολυπληθείς κρόνειοι κακοί, δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να πολεμάν λυσσωδώς την Ελληνορθοδοξία (διότι είναι η μόνη καλή πλευρά του γνωστού και αγνώστου σύμπαντος κόσμου και επομένως ο μοναδικός στόχος και εχθρός).
Το σχέδιο των κακών βρίσκεται στα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" όπου παρέδωσε η 12μελής Λευκή Αδελφότητα στους Κακούς, που έχει έδρα την πυραμίδα τεραστίων διαστάσεων ταυτοχρόνως στα Ιμαλάια και στην έρημο Τακλαμαράν της Κίνας όπου μέσα της βρίσκεται η πραγματική πρωτεύουσα της γης και η παγκόσμια κυβέρνηση που κυβερνά τον κόσμο. Είναι η ίδια πυραμίδα με την οποία ο Μεγαλέξανδρος βούλωσε τις τρύπες της γης και τoυς καλικατζαραίους.
Το 2024 θα επικρατήσει η 6η Ελληνική Κοσμοκρατορία όπου όλοι θα τρων με χρυσά κουτάλια. Θα προηγηθεί η παράδοση της Πόλης στους Έλληνες από τους Ρωσοκινέζους (που θα την καταλάβουν με τις γνωστές ψάλλουσες αντιβαρυτικές χριστιανορθόδοξες κοσμοσφαίρες). Εννοείται ότι θα έχουν εγερθεί οι συνειδήσεις τουλάχιστον 150.000.000 ορθοδόξων Ελλήνων (που τώρα νομίζουν ότι είναι Τούρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί, Ρώσοι, Κινέζοι, Φιλλιπινέζοι, Περουβιανοί, Ιαπωνέζοι, Αφρικάνοι, Αργεντίνοι, Εσκιμώοι, Μογγόλοι κλπ). Ο Αντίχριστος (Μεϊττρέγιας 666) θα επικρατήσει προσωρινά μέχρι να τον κατατροπώσει οριστικά ο ελληνορθόδοξος Βασιλέας του Κόσμου Ιωάννης (ο γνωστός Γιαννάκης Ιωάννου από το Τραχώνι Λεμεσού), που θα κυβερνήσει με την Παλιά Τάξη των Πραγμάτων.
Η ορθόδοξη Ρωσία είναι πλέον μια Υπερδύναμη με πόλεις στη Σελήνη, πολυπληθείς διαστημικούς σταθμούς ΠΑΝΤΟΥ, με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, σχέδια των οποίων βρίσκονται στα αρχαία Ελληνικά - Βυζαντινά χειρόγραφα στο Άγιο Όρος (γι αυτά και άλλα μυστικά όπλα πήγε ο Πούτιν εκεί και γι' αυτό οι Κακοί σαμποτάρισαν το Σινούκ που έπεσε). Οι ίδιες κοσμοσφαίρες που είχαν οι ΕΛ στον πόλεμο με τους Άτλαντες (οι οποίες ψάλουν βυζαντινά Τεριρέμ μελωδίες).
Οι Ρώσοι κατέχουν φοβερά Ορθόδοξα τεχνολογικά και άλλα μυστικά, έχουν τεράστιες υπόγειες βάσεις, νεότατου τύπου πυρηνικά, ψάχνουν για τους υποχθόνιους-καλικατζαραίους, συναλλάσσονται με τους εξωγήινους κλπ. Μαζί με τη Κίνα αποτελούν το αντίπαλο δέος στη Νέα Τάξη των πραγμάτων.
Όχι μόνο ο Χριστός ήταν Έλληνας με ελληνική παιδεία, μιλούσε ελληνικά κλπ, αλλά και ΟΛΟΙ της περιοχής (όλης της λεκάνης της Μεσογείου τουλάχιστον, Παλαιστίνης, Αιγύπτου, Αραβίας) εκείνης της εποχής από τον Πιλάτο, μέχρι τον τελευταίο ρωμαίο στρατιώτη, ήταν Έλληνες. Εννοείται ότι και η Ρώμη ήταν ελληνική, επίσης. Φυσικά οι μόνοι που δεν ήταν Έλληνες, ήταν οι κακοί της ιστορίας, ο Ιούδας και οι σταυρωτήδες που ήταν όλως τυχαίως-αναγκαίως εβραίοι.
Έτσι γεφυρώνεται επιτέλους το χάσμα Αρχαίας Ελλάδος και Χριστιανισμού, που τεχνηέντως δημιούργησε η Ανθελληνική σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, οι Ιλλουμινάτι, ο Αντίχριστος κλπ.
Η γη είναι κοίλη (κούφια), όπου ζουν οι υποχθόνιοι, μιαρά έθνη που μας τρων ζωντανούς όποτε μας βρουν μπροστά τους.
Ο Μεγαλέξανδρος εκτός του ότι ήταν Χριστιανός μονοθεϊστής εκστράτευσε στην Ασία και Ιαπωνία όχι μόνο να διαδώσει τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό, όπως τον προέτρεψε ο ίδιος ο Τριαδικός Θεός, αλλά για να σφραγίση τις πύλες που οδηγούσαν στο Κάτω Κόσμο του Άδη, των Υποχθονίων, των διαβολαραίων, των καλικατζαραίων, του γίγαντα Εγκέλαδου κλπ. Έτσι σφράγισε τις πύλες με εκατοντάδες πυραμίδες τεραστίων διαστάσεων σε όλη την Ασία και την έρημο Τακλαμαράν και έτσι μας έσωσε από αυτά τα μιαρά έθνη.
Οι αρχαίες μάντεις Σίβυλλες προέβλεπαν όλη την ιστορία του Χριστιανισμού. Από την γέννηση του Σείριου-Έλληνα-Χριστού-Μεσσία, μέχρι τις ορθόδοξες κοσμοσφαίρες του Πούτιν και την επικράτηση της 6ης Ελληνορθόδοξης κοσμοκρατορίας το 2024.
Υπάρχει σκελετός Κενταύρου σε πανεπιστήμιο Αμερικανοϊσραϊλινών συμφερόντων (και φυσικά οι παλιοεβραίοι, μας το κρύβουν).
Οι Αμερικάνοι δεν πήγαν ποτέ στη Σελήνη.
Η ΝΑΣΑ έκανε Σατανιστικές τελετές στη Σελήνη.
Ο Ξέρξης ήταν πράκτορας των υποχθονίων, ο Μαρδόνιος τσιράκι των καλικατζαραίων Νεφελιμ.
Ο Ταΰγετος είναι τεχνιτή πυραμίδα.
Οι Ιλλουμινάτι έβαλαν το σατανιστικό τριγωνικό μάτι στις οροφές των Ορθόδοξων εκκλησιών (προφανώς για να παρακολουθούν τις υπερτεχνολογικές εξελίξεις).
Ο Αντίχριστος ζει ήδη ανάμεσά μας και λέγεται Μετρέγιας.
ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι μεγάλες ιστορικές ανακαλύψεις, τεχνολογίες, θεωρίες, ΕΙΝΑΙ κλεμμένες από Έλληνες.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι γνωστοί επιστήμονες, θεωρητικοί, τεχνοκράτες ακόμα και προφήτες, είναι σφετεριστές της γνώσης των Ελλήνων (όπως: Αϊνστάιν, Νεύτωνας, Kοπέρνικος, Ιούλιος Βερν, Νοστράδαμος) που έτσι έγιναν "τσάμπα μάγκες".
Ο ήλιος είναι σιδερένια σφαίρα και ηλεκτρική μηχανή (όπως φυσικά και η γη είναι κούφια με ένα κρυφό ήλιο να αιωρείται στο κέντρο της).
ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.
Εμφάνιση της Ρομφαίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σε φωτογραφία στο διάστημα την εποχή που ο Πούτιν βγήκε πρόεδρος.
Το τσουνάμι ήταν πυρηνική δοκιμή της Νέας Τάξης των πραγμάτων (που εξυπηρέτησε το σχέδιο του Θεού, ο οποίος ξεκαθάρισε τον κόσμο από τους παιδεραστές στη Ταϊλάνδη και έπνιξε δεκάδες χιλιάδες παιδιά για να τα προστατεύσει από μελλοντικές αμαρτίες -κατά ρητές δηλώσεις του Προφήτου-).
Το χτύπημα στους Δίδυμους πύργους ήταν Σιωνιστική συνομωσία και όχι επίθεση της Αλ Κάιντα (η οποία επίσης είναι Σιωνιστική Συνομωσία).
Και τρίτος πύργος κατέρρευσε που μας το κρύβουν.
Ο Θεός έκανε θαύμα στα δίδυμα του Προφήτη Λιάκουρα.
Οι Σιωνιστές κτίζουν το Ναό του Σολομώντα γιαν αφέρουν τον Αντίχριστο 666 (και γι'αυτό χτίσαν το τείχος περιμετρικά στην Ιερουσαλήμ).
Ο τυφώνας Κατρίνα ήταν η εκδίκηση του Ορθόδοξου Πούτιν και του Θεού, που επιτέθηκε με Τέσλα στους μιαρή πολυπολιτισμική κοινωνία στη πορνική Ν. Ορλεάνη και ως εκ τούτου οι ΗΠΑ έχουν αυτή τη στιγμή στυγνή στρατοκρατούμενη δικτατορία (σύμφωνα με τις προφητείες).
Η Καλιφόρνια έχει ισοπεδωθεί από τους σεισμούς, όπως και όλες οι νότιες πολιτείες από τους τυφώνες (σύμφωνα επίσης με τις προφητείες του γνωστού γέροντος +ευλόγησον+).
Οι ταραχές στη Γαλλία ήταν υποκινούμενες από την Νέα Τάξη (και οι ταραξίες είναι Νεοταξίτες πράκτορες), για να εγκαθιδρύσουν παγκόσμια κυβέρνηση -πρόβα τζενεράλε-.
Η νόσος των πουλερικών είναι συνομωσία της Νέας Τάξης που μας επιβάλει να τρώμε τεχνητές κρεατόμαζες και μας απαγορεύει να έχουμε οικόσιτα ζώα..
Γίνονται ψεκασμοί στην ατμόσφαιρα παγκοσμίως με υλικά που μας υποτάσσουν τις χριστιανορθόδοξες συνειδήσεις, από τη γνωστή πλευρά των κακών.
Το γνωστό σφράγισμα 666 του Αντίχριστου πραγματοποιείται προφανώς με πιστωτικές κάρτες, bar code, computer, οδοντιατρικά σφραγίσματα, ταυτότητες, τηλεκάρτες, κάρτες διέλευσης διοδίων, εισιτήρια, κάρτες super market, τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα, χαρτονομίσματα, εγχειρήσεις με λέιζερ, τσιπάκια, διαβατήρια, ηλεκτρονικά συστήματα, τηλεοπτικές υποβολές, εμφυτεύσεις, μικροκάμερες, walkman, και πολλά πολλά άλλα...



ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ (τουλάχιστον) είναι Ελληνικός.
Αναμένουμε το νέο ανάλογο ΜΠΑΖΟΠΑΚΕΤΟ με ιερά Λιακουρορθόδοξη συγκίνηση, έτοιμοι να δώσουμε τα Ευρουδάκια στον Προφήτη να τα καθαγιάσει...




Η ανωτέρω Αγιογραφία αποδίδει την ευγενική και φιλάνθρωπο ψυχή του Προφήτη ημών Λιάκουρος.
Φυσικά θα υπάρξουν και μερικοί Χριστιανομάχοι και θαυματοπολέμιοι που θα δουν τον ιερό Προφήτη αλλιώς (ίσως σαν μια αποκρουστική εικόνα). Είναι οι ίδιοι (Νεοτάξ) που απορρίπτουν τα Θαύματα των ιερών εικόνων της Ορθοδοξίας, οι ίδιοι που θα τολμήσουν να πουν ότι όλα τα ανωτέρω είναι μυθεύματα, φαντασιώσεις και απάτες.
Τους παραδίδουμε στη χλεύη σας.


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ -και όχι μόνο- ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΜΗΝ.

buzz it!

:: posted by funEL, 11:27 PM | link | 11 comments |

Tuesday, March 28, 2006

Θαύματα, Σημεία και το Λουρί της μάνας

Το νέο Θαύμα του Θεού και της Ορθοδοξίας είναι γεγονός.
Όπως αποκαλύψαμε μέρες πριν, ο Θεός έσβησε τον (σιδερένιο) ήλιο για λίγα λεπτά. Το sms του Θεού στο μυστικό γέροντα +ευλόγησον+ ήταν απόλυτο και αμετάκλητο.
Φυσικά υπάρχουν οι άθεοι - άπιστοι (Νεοτάξ) επιστήμονες που θα αρχίσουν τις συνηθισμένες ψευδολογίες περί φυσικών νόμων και φαινομένων:

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ

Είναι οι γνωστοί συνωμότες του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπι, του άθεου Διαφωτισμού και Αναγέννησης, που πολεμούν λυσσωδώς εδώ και χιλιάδες χρόνια τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
Η Αλήθεια του Θεού και της Ορθοδοξίας βρίσκεται στο ακόλουθο Ιερόν Βίδεον που με κίνδυνο της ψυχοσωματικής του υγείας, ο Ιππότης DracumEL, μας παρέδωσε:





Το Θεϊκό αυτό Σημείο ήρθε μετά από μια σειρά Θαυμάτων και Σημείων:

  1. Η Άννα Βίσση και ο Ελληνορθόδοξος ΚαρβΕΛας ενάντια στο σατανιστικό τραγούδι των αντίχριστων Φιλανδών στη Γιουροβίζιον.
  2. Ο αγιοποιημένος γέροντας +ευλόγησον+ Βησσαρίων, που κατά ασφαλής πληροφορίες Σακκέτου – Πακέτου, σε λίγο καιρό θα ξαναζωντανέψει και θα συγγράψει το έπος «ο Άλλος Κόσμος, η επιστροφή και πολλά Κωσταντινάτα στο παγκάρι».
  3. Η εικόνα της Παναγίας που δάκρυσε, μάτωσε, έβηξε και σφύριξε. Το Θαύμα που «...καταργεί την λογική, καταστρέφει τον εκσυγχρονισμό, μας βγάζει απ την Ευρώπη κι όλα όσα λένε οι αντιθαυματοποιοί της νεοτάξ.»*
  4. Οι διαδηλώσεις πρόβα τζενεράλε της Νέας Τάξης στη Γαλλία (όπως ρητά ανήγγειλε ο Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας), για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης (όχι η καλή, η δική μας Κοσμοκρατορία του 2024 που θα κυβερνήσουμε με δίκαιο κι ατσάλι, αλλά η άλλη, η κακή, των ξένων).

Φυσικά το γεγονός είχε προφητευτεί από τις αρχαίες Ορθόδοξες Σίβυλλες και τον μετρ των Αποκαλύψεων, Ιωάννη:

Η' 11 και ο τέταρτος άγγελος σάλπισε και σκοτείνιασε ο ήλιος κατά ένα τρίτο και η σελήνη και τα άστρα και η ημέρα σκοτείνιασε κατά ένα τρίτο και το ίδιο και η νύχτα.
I' 8. Και η φωνη ην ηκουσα εκ του ουρανου, πάλιν λαλουσαν μετ' εμου και λέγουσαν, Υπαγε λάβε το βιβλίον το ηνεωγμένον εν τη χειρι του αγγέλου του εστωτος επι της θαλάσσης και επι της γης.
I' 10 και ελαβον το βιβλαρίδιον εκ της χειρος του αγγέλου και κατέφαγον αυτό, και ην εν τω στόματί μου ως μέλι γλυκύ. και οτε εφαγον αυτό, επικράνθη η κοιλία μου.


Μετά από αυτά τα ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ας βροντοφωνάξουμε ΟΛΟΙ οι Λιακουροχτυπημένοι, θεοβαρεμένοι, ΕΛληνόπληκτοι, Νεορθόδοξοι.

Ενάντια στο Διαφωτισμό, που εμποδίζει τον άνθρωπο να ξεφύγει από τη σκλαβιά της Λογικής.
Ενάντια στη Σκέψη, που κάνει τον άνθρωπο δέσμιο της αλήθειας και της πραγματικότητας.
Ενάντια στη κριτική ανάλυση, που καταστρέφει τη θεολογική Πίστη.
Ενάντια στις άθεες κοινωνικές επαναστάσεις, που ανατρέπουν τη Θεϊκή Τάξη (ελέω θεού βασιλείες, αυτοκρατορίες, εξ ορισμού αφέντες και δούλους κλπ)
Ενάντια στις οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που σπρώχνουν το Ποίμνιο έξω από τη Ελληνορθόδοξη Στάνη.
Ενάντια τις επιστήμες, τη γνώση και τη τεχνολογία, που καταργούν την ανάγκη της Θεϊκής επέμβασης
Ενάντια στην ανθρώπινη ευθύνη, που καθιστούν την Θεία Προ(παρά)νοια, και το σχέδιο του Θεού, άχρηστο.


1+1= ...Ότι πει ο Προφήτης, ο Αρχιεπίσκοπος, οι Προφητείες, ο Κολοκοτρώνης, ο γέροντας +ευλόγησον+, κλπ (δικοί μας άνθρωποι).

«... Ο κόσμος διαδηλώνει το δικαιωμά του ΝΑ ΒΛΕΠΗ, να επικοινωνή ακόμα και παρά τις απαγορεύσεις της νέας εποχής...» *
«... Είναι η ικανότητα των ανθρώπων να βλέπουν το αόρατο, το μη μετρήσιμο, το μη λογικό - αυτό που δεν μπορεί να υποταχθεί στους νόμους τους - αυτό που δεν βομβαρδίζεται - κι είναι αυτή η ελευθερία που τρέμουν και ζητούν την απαγόρευσί της...» *

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ -και όχι μόνο- ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ.

*Διάφορες παραπομπές τις δανειστήκαμε από γνωστό blogg...
και δυστυχώς... δεν αντέξαμε... λυγίσαμε... δακρύσαμε... σφυρίξαμε... γονατίσαμε... ζαλιστήκαμε... (παρα)μορφωθήκαμε...
ολόκληρο Τάγμα...

buzz it!

:: posted by funEL, 7:29 PM | link | 4 comments |

Sunday, March 26, 2006

Αυτός ο Κόσμος είναι δικός μου



Eν όψει Κοσμοϊστορικών γεγονότων, που θα σημαδέψουν ολοκληρωτικά την επικράτεια των ΕΛ (όλο το γνωστό σύμπαν) και των απογόνων τους (το περιούσιο λαό του Θεού, εμάς τους ΈΛληνες, δηλαδή), ο γέροντας +ευλόγησον+ που αγιογραφούσε τα Λιακουρορθόδοξα κόμιξ επανήλθε δριμύτερος. Το κόμικ θα συνεχίζεται κανονικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Όλο αυτό το καιρό ο γέροντας +ευλόγησον+ αγιογράφος εβρίσκετο σε εμπόλεμη κατάσταση με Κρονίους Σιωνιστές του αμερικανοϊσραϊλινού λόμπι και τη Νέα Τάξη.
Ευτυχώς μετά από πολλές μάχες στο διάστημα με κοσμοσφαίρες και αντιβαρυτικά υποβρύχια του ορθόδοξου Πούτιν, οι υποχθόνιοι ξαναμπήκαν στη πυραμίδα του Μεγαλέξανδρου στη Τακλαμαράν - Σαχλαμαράν.
Φυσικά η παγκόσμια κυβέρνηση της Λευκής Αδελφότητας που κυβερνά το κόσμο, έδωσε εντολή σε όλες τις κυβερνήσεις να χτυπήσουν τις αγιογραφίες - κόμιξ.
Όμως το σχέδιο του Θεού και ο Πούτιν δεν θ' αφήσουν να εφαρμοστούν τα σχέδια των κακών. Απόδειξη το επείγον sms του Θεού στον μυστικό γέροντα +ευλόγησον+, όπου αναφέρει ρητά ότι θα κρύψει τον ήλιο για λίγη ώρα στις 29 Μαρτίου. Ήδη μουμιοποίησε - αγιοποίησε ένα γέροντα (υπάρχουν ενδείξεις ότι σε λίγο θ αναστηθεί) και έκανε μια εικόνα να δακρύσει - ματώσει (σε λίγο ίσως να σφυρίξει και μετά να βήξει).

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ. ΣΤΗ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.


Τι άλλο Θαύμα και Σημείο περιμένουμε, για να ξεφύγουμε από την σκλαβιά της λογικής ανάλυσης και του άθεου Διαφωτισμού και να επανέλθουμε στη ΠΙΣΤΗ και στον ιερό σκοταδισμό του καινούργιου Θεοκρατικού Λιακουρομεσαίωνα.

buzz it!

:: posted by funEL, 8:05 PM | link | 6 comments |

κομμάτια κι αποσπάσματα 8

Τα υπό τον τίτλο "κομμάτια κι αποσπάσματα" είναι προφανές ότι έχουν γραφεί από συγγραφείς εκτός Τάγματος. Το Τάγμα των Ιπποτών funEL κάνει μία απλή παράθεση των κειμένων που φυσικά αφορούν τον Προφήτη Πλασιέ οδηγό μας, βοήθειά μας αμήν.

UBERMENSCH LIAKO

12.
Περί του περίφημου επιχειρήματος καλοπροαίρετων, περί Λιακό λεγομένων :
"... όμως, που και που, μπορεί να λέει και κάποιες αλήθειες ..."

...Αλήθεια είναι η πρόταση "υπάρχουν πυραμίδες στην Αίγυπτο"
Γίνεται ψευδής όταν προστεθεί και το μικρότερο ψέμα "υπάρχουν πυραμίδες στην Αίγυπτο και χτίστηκαν από Ελληνες"
Αλήθεια + Ψέμμα = Ψέμμα (ΠΑΝΤΑ)
Και φυσικά υπήρξε Καραθοδωρής και έπαιξε τον όποιο ρόλο του ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΑΠΟΔΕΙΞΗ που παρουσιάζει ο απατεώνας.
Και φυσικά υπήρξε Μέγας Αλέξανδρος ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ που μας σερβίρει ο καραγκιόζης.
Γνωστότατη "η αποδεικτική διαδικασία" που ακολουθεί. Θέτει ΠΡΩΤΑ το αποτέλεσμα που ΘΕΛΕΙ να αποδείξει, έπειτα κόβοντας και ράβοντας με προκρούστεια μέθοδο όλα τα ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ στοιχεία αληθινά και ψεύτικα και ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑΣ οτιδήποτε αποδεικνύει το αντίθετο, παραφράζει τις τραβηγμένες από τα μαλλιά ενδείξεις σε αποδείξεις, το απίθανο σε πιθανό. Έπειτα ξεφουρνίζει ένα εμετικό έκτρωμα επιστημονικοφάνειας του τύπου: "Aφού το είπε ο γέροντας έτσι είναι...!!" "αποδείξεις από την αρχαία ελληνική γραμματεία...!!". Η κλασική θεολογική μέθοδος, ξεκινάμε αποδεχόμενοι το δόγμα και φυσικά καταλήγουμε να ... αποδείξουμε ότι το δόγμα είναι σωστό. Έτσι με παρόμοια "Αριστοτέλεια λογική" καίγαν τις μάγισσες στο μεσαίωνα, μια εποχή με τη ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που ονειρεύεται να επαναφέρει.
Και δείχνοντας άσχετα-σχετικά άρθρα από εφημερίδες και internet επικαλούμενος ότι τάχα κάποτε τάχε πρόβλεψε (που να θυμόνται τώρα τα ζώα οι τηλεθεατές), ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΚΑΡΙΖΕΙ ΞΕΛΑΡΙΓΚΙΑΖΕΤΑΙ τραμπουκοειδώς για όποιον αμφιβάλει:"ο Λιακόπουλος πάλι δικαιώνεται..." "ο Λιακόπουλος ξέρει τι λέει..."

Ο καραγκιόζης όσα κουστούμια κι αν αλλάξει πάντα καραγκιόζης θα είναι.
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=13452.75

13.
Μια απο τα ίδια με ολίγον αλάτι...
μμμ, μάλιστα. Λοιπόν, ο Προμηθέας δεν έδωσε την φωτιά στους ανθρώπους, αλλά την δωρεάν ενέργεια (sic), και γι΄ αυτό τον τιμώρησε το Δίας, ο οποίος ήθελε να είναι αυτός το αφεντικό μαζί με τους άλλους θεούς. Αλλά εμείς όπως ξέρουμε, το πραγματικό αφεντικό όλου του κόσμου είναι ο Χριστός μας. Τάδε έφη μίστερ Λιακό. Νομίζω πως μετά την σύζευξη αρχαίας ελλάδας - ορθοδοξίας, την κοσμοκρατορία των ελλήνων, τις αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες, τα τεριρέμ, τις ψαλμωδίες και την παντοδυναμία των ρώσων, η αναφορά στην δωρεάν ενέργεία και στις μηχανές αέναης κίνησης ήταν το επόμενο "λογικό" βήμα για τον φοβερό αυτό τηλέ-προφήτη, ο οποίος μέσα στην τρέλλα του δεν παύει να αποτελεί σοβαρότατο κίνδυνο για τα πολιτικά πράγματα της χώρας, καθώς είναι γνωστές (όπως έχω πεί πολλάκις στο παρελθόν) οι διασυνδέσεις του με ακροδεξιά κόμματα και οργανώσεις. Και δυστυχώς, η ιστορική διαστρέβλωση στην οποία επιδίδεται μετά μανίας, έχει γίνει πλέον κοινός τόπος για πάρα πολλούς αδαείς που σπεύδουν να προμηθευτούν τα περίφημα πακέτα του, και να ιυοθετήσουν τις ακραιφνώς ανιστόριτες, φαντασιακές, ρατσιστικές και φασίζουσες απόψεις του...

http://tilltheblog.blogspot.com/2006/01/blog-post_27.html

14.
Όλα τα ξέρω, όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, όλα τα ερμηνεύω κι αν κάτι περισσεύει το κόβω και το πετάω, όπως κι όταν κάτι δε μου φτάνει το τραβάω από δω κι από κει και συμπληρώνω τη θεωρία. Η μέθοδος αυτή έχει επίσης και άλλες προεκτάσεις όπως…
…η καταγωγή των αρχαίων Ελλήνων. Όχι είναι οι Ελ – Εψιλον και δε συμμαζεύεται, είναι Ατλαντες, Εξωγήινοι από την Ανδρομέδα κλπ. Δηλαδή δεν είναι άνθρωποι που απλώς έκατσαν κι έβαλαν τον πισινό τους κάτω να δουλέψουν για να φτιάξουν μια καλύτερη ζωή κι έναν καλύτερο πολιτισμό (αυτή η θεωρία δε μας βολεύει, που να πεις τον λαό τώρα να πάει να δουλέψει, ούτε ένα βιβλίο δε θα πουλήσεις) αλλά είναι Ελ, Τρελ και Δρακουμέλ ...
Ηθικό δίδαγμα Β: οι αρχαίοι που μπορούσαν κι έκαναν κάτι καλύτερο στον τομέα αυτό το έκαναν γιατί ήταν γίγαντες, Ατλαντες, 5,5 μέτρα και κλάνανε φωτιές κι ήταν από την Ανδρομέδα γι αυτό και μπόρεσαν και το έκαναν, οπότε εμείς πάλι δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τι μπορούμε να κάνουμε: να σκύβουμε κεφάλι, να δουλεύουμε, να καταναλώνουμε και φυσικά να αγοράζουμε τηλε-ελληναράδικα βιβλία για να γεμίζει ο εγκέφαλός μας με μπούρδες...
http://www.poulametrela.com/?p=17#more-17

buzz it!

:: posted by funEL, 7:56 PM | link | 2 comments |