funEL βαρυ πακετο

Tuesday, April 11, 2006

ΖΟΡΜΠΑΣ - οι κρυμμένες κόπιες

Άλλη μια συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται να ξεσκεπάσει τα λυσσαλέα συνομωτικά ψέμματα των Ιλλουμινάτι, καλλικατζαραίων, υποχθονίων και άλλων Κρόνειων λαμόγιων, ενάντια στον ΕΛληνισμό και την Ορθοδοξία.
Οι μυστικές κρυμμένες κόπιες από το Ορθόδοξο ντοκιμαντέρ «Ζορμπάς» αποκαλύφθηκαν από τον Ιππότη του Τάγματος Dracum EL, ο οποίος για μια ακόμα φορά έφερε στο φως τα ψεύδη και τις απάτες των κουλτουριαραίων και της Νέας Τάξης.
Οι κόπιες ήταν κρυμμένες στα σατανιστικά εργαστήρια του Βατικανού μαζί με άλλα ΕΛληνικά χειρόγραφα, που διαβάζουν οι κακοί και γίνονται «τσάμπα μάγκες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Προφήτης ημών Πλασιέ. Ευτυχώς οι υποχθόνιοι ανθέλληνες ήταν απασχολημένοι με τις βαβυλωνιακές τελετές τους και έτσι καταφέραμε να βουτήξουμε, Δυνατά και Λιακουρικά, τα πολύτιμα στοιχεία.
Στα εκ-πλη-κτι-κα ντοκουμέντα φαίνεται καθαρά η Ελληνική υπερτεχνολογία, τα αντιβαρυτικά εθνοσοσιαλιστικά χανεμπού, καθώς και το μεταφυσικό διάγγελμα του Προφήτη, όπου ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ Ιερά Σύνοδο η οποία κρύβει την Ελληνικότητα του Χριστού. Σοβαρότατο παράπτωμα του Αρχιεπίσκοπου κ. Χριστόδουλου και της Ιεραρχίας απέναντι στον Προφήτη. Το θέμα περί της αναμφισβήτητης Ελληνικότητας του Χριστού έχει αναφερθεί και παλιότερα, έπειτα από τα ακλόνητα στοιχεία και ντοκουμέντα του μέγιστου ιστορικού αναλυτή Σακκέτου - Πακέτου.



Οι ανορθόδοξοι πράκτορες συνωμότες της Λευκής αδελφότητας, διάστρεψαν τις σκηνές που απεδείκνυαν το Ελληνικό Θαύμα και τη διαχρονικότητα του Προφήτη Πλασιέ.
Αλλά για μια ακόμα φορά η Αλήθεια του Χριστού και της Ορθοδοξίας έλαμψε.
Το σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται.
Εμπρός για την 6η Λιακουρορθόδοξη Κοσμοκρατορία.

buzz it!

:: posted by funEL, 1:26 PM | link | 6 comments |