funEL βαρυ πακετο

Friday, May 12, 2006

Jennifer Lopez (τα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα)

Τι κρύβεται πίσω από την ακύρωση της συναυλίας της JΛΟ?


Ποιός σιωνιστικός δάκτυλος της Νέας Τάξης χτυπά ξανά την ΕΛληνορθοδοξία?


Πως η ανθελληνική παγκοσμιοποίηση εμποδίζει τη Λιακούρειο Γνώση και την Αλήθεια?


Γιατί οι Ιλλουμινάτι, υποχθόνιοι, κρόνειοι, απροκάλυπτα φιμώνουν τη φωνή μιας Ελληνορθόδοξης στο κέντρο του σύμπαντος, την ΕΛλάδα?


Είναι άσχετο το γεγονός ότι η 27η Μαίου (ημέρα της συναυλίας) είναι του ΑΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΙΟΥ και του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ?
Και 12 μέρες μετά του Αγίου Πνεύματος (12 ευαγγέλια, 1+2=3 Τριαδική θεότητα).?


Πως βγαίνει αριθμολογικά Jennifer Lopez = 987 (φθίνουσα ακολουθία) finobacci series (παραλλαγή). Τυχαίον???
- Αν αφαιρέσουμε από το όνομα της ΕΛληνοπούλας το όνομα του νεοταξίτικου κουλτουριαραίικου κτήνους 666 τι βλέπουμε? 987 – 666 = 321 (άλλη μια φθίνουσα ακολουθία) finobacci series (παραλλαγή). Τυχαίον???
- Αν προσθέσουμε 987 + 666 = 1653 δηλαδή ακριβώς δύο αιώνες μετά από την άλωση της Πόλης (όσα και τα κέρατα του Αντίχριστου). Τυχαίον???
- Αν αφαιρέσουμε τον αντίστροφο αριθμό από τον εαυτό του 987- 789 = 198 . 1+9+8 = 9 (δηλαδή του κώλου τα ενιάμερα). Τυχαίον???


Τι λέει άραγε ο μέτρ των αποκαλύψεων Ιωάννης επί του θέματος των 9ήμερων του Κώλου?
Κ 9 «και ανέβησαν επι το πλάτος της γης και εκύκλευσαν την παρεμβολην των αγίων και την πόλιν την ηγαπημένην. και κατέβη πυρ εκ του ουρανου και κατέφαγεν αυτούς.»


Απο τα αναμφισβήτητα ανωτέρω στοιχεία και ντοκουμέντα, βλέπουμε ότι το Σχέδιο του Θεού εφαρμόζεται και οι Προφητείες επαληθεύονται, ακριβώς όπως τα λένε οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+.


Για όσους βρωμοσκεπτικιστές κουλτουριαραίους άπιστους τολμήσουν να ψελλίσουν αντιρρήσεις για την Θεολογική Λιακούρειο αποδεικτική μέθοδο, και μιλήσουν για ασυναρτησίες και ηλιθιότητες, τους παραθέτουμε το ακόλουθο Βίδεον ογκόλιθο αποκαλυπτικών ομολογιών.






Το κωδικοποιημένο μήνυμα - κραυγή αγωνίας που έστειλε η JΛΟ μιλάει για τα πάντα.
Η θεολογική – Λιακουρική μετάφραση έγινε σε ειδικά υπερτεχνολογικά Ορθόδοξα εργαστήρια του Αγίου Όρους και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση φυσικά. Ο μέγιστος Σακκέτος -Πακέτος μετά από το καινούργιο αυτό Θαύμα και Σημείο, άρχισε να συγγράφει το νέο νταμαρομπαζοπακέτο "η Ορθοδοξία του Τιμίου Ξύλου (Hollywood) εγείρεται". Όλα δείχνουν ότι ή 6η Κοσμοκρατορία (6ο REICH), είναι μια δογματική πλέον, πραγματικότητα.



Η ΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΡΧΙΣΕ

και όπως λέει το αποκαλυπτικό άσμα μαρτυρία:

"... ήμουνα τι ήμουνα, μια παλιοτραγουδιάρα τώρα που σε βρήκα Ημίθεε έγινα μπαζοσαβουροφάγα..."

buzz it!

:: posted by funEL, 1:03 AM | link | 22 comments |

Tuesday, May 09, 2006

Kομμάτια κι αποσπάσματα 10 (ποτ πουρί μουσικό Ορθόδοξο διάλειμμα)

Νηστίσιμο πιάτο ποτ πουρί, αφιερωμένο σε παλαιΟρθοδόξ, νεΟρθοδόξ, εθνικΟρθοδόξ, φιλολογΟρθοδόξ, επαναστΟρθοδόξ, αναρχΟρθοδόξ, αρχαιοΕληνΟρθοδόξ, ΟυφΟρθοδόξ, ΣαβουρΟρθοδόξ, γεροντΟρθοδόξ, θαυματΟρθοδόξ, παραλογΟρθοδόξ, μεταφυσικΟρθοδόξ κλπ κλπ (όλες εν γένει τις συνομοταξίες),
γαρνιρισμένο με ιπτάμενα βαρίδια, υποχθόνιους, συνομωσιολογίες, κοσμοσφαίρες τεριρέμ, μπουγαδομαντολινάτες, παχιές μπουρδοπαπαρολογίες, μεταφυσικούς Νεοτάξ οχτρούς, δαίμονες και τρία θαυματουργά δακρύζοντα αυγά Τουρκίας.
+ευλόγησον+

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ


ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ (κι ακόμα πιο πίσω) ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ (ή είναι ήδη εδώ?)






Κοινοτισμός και ορθόδοξος χριστιανισμός

Σήμερα είμαστε μάρτυρες της αναβίωσης του εθνικισμού και της παραδοσιακής θρησκευτικότητας στις ορθόδοξες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Οι αφορμές που οδήγησαν εκεί είναι, από τη μια, η κατάρρευση του παραδοσιακού μαρξισμού, όπως και η σύγχρονη "κρίση αξιών" από την άλλη, είναι οι πολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις σ' αυτές τις χώρες, καθώς και οι μισο πραγματικοί και μισο φαντασιακοί κίνδυνοι που απορρέουν από αυτές. Το παραδοσιακό θρησκευτικό και το εθνικό συναίσθημα είχαν απωθηθεί στο παρελθόν (δεύτερο μισό του 20ου αιώνα) χωρίς να ξεπερασθούν, έτσι ώστε η σύγχρονη επαναφορά τους συνοδεύθηκε αναγκαστικά και από την εχθρότητα απέναντι στον άλλον. Πίσω από όλα αυτά μαντεύει κανείς τις μεγάλες δυσκολίες προσαρμογής και την κρίση ταυτότητας. Ο πρώην υπαρκτός σοσιαλισμός (αλλά και ο νεοελληνικός σοσιαλίζων εθνοκεντρισμός) ήταν ένα υποκατάστατο θρησκείας που δεν μπορεί πια ν' αντιμετωπίσει τις νέες εξελίξεις στον κόσμο. Ετσι, ευρύτατα στρώματα του πληθυσμού και της διανόησης, εμπρός στις απαιτήσεις του εκσυγχρονισμού και της οικονομικής, διοικητικής και πολιτισμικής προσαρμογής στην Ευρωπαϊκή Ενωση αλλά και στην παγκοσμιοποίηση, ετράπησαν εις φυγήν, και διατηρώντας τη μορφοδομή του αυταρχικού σοσιαλισμού, την άδειασαν και τον αντικατέστησαν με θρησκευτικά και εθνικιστικά περιεχόμενα.


http://www.media.uoa.gr/sas/issues/5_issue/lipovats.html
http://theseis.blogspot.com/2006/04/blog-post_28.html




Η υποψηφιότητα ενός αγίου

…. «Η άθρησκη ή και η αντιχριστιανική παιδεία, αυτή που ορισμένοι θα ήθελαν να επιβάλουν σήμερα στο έθνος, έβρισκε τον Αγιο Κοσμά ανένδοτα αντίθετο. Είχεν άλλωστε διακηρύξει επιγραμματικά σε μια προφητεία του "Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους", υπονοώντας το νεωτεριστικό πνεύμα της Εσπερίας, που επρόκειτο μετά την απελευθέρωση να μεταφέρουν στον ελληνικό χώρο οι σπουδασμένοι σ' αυτήν, ένα πνεύμα αντιθρησκευτικό και αντιορθόδοξο, που ήθελε τάχα την απελευθέρωση του ανθρώπου από τις προλήψεις και που μιλώντας στο όνομα της δημοκρατίας, απαρνιόταν τα χριστιανικά δόγματα σαν δήθεν καταπιεστικά της ανθρώπινης ελευθερίας. Κατά σύμπτωση την ίδια, σχεδόν αυτολεξεί, φράση θα επανελάμβανε κι ένας άλλος, παρεξηγημένος αυτός, Διδάχος, ο Παπουλάκος, ζώντας ήδη το κλίμα του άθεου διαφωτισμού μέσα στην μόλις απελευθερωμένη Ελλαδίτσα. Κι αυτός θα διεκήρυσσε τότε με έμφαση: "Τα άθεα γράμματα θα καταστρέψουν τον κόσμο"».
Ενας βολικός άγιος
Αρχίζει να γίνεται σαφές γιατί ο Παπουλάκος αναγορεύεται σε εμβληματική μορφή. Γίνεται ένας βολικός άγιος του εθνικισμού με αντιδυτικό προφίλ, ικανός να συσπειρώσει τα προδομένα λαϊκά στρώματα που φοβούνται (αφού πρώτα τους τρομοκράτησαν οι πάσης φύσεως ελληνορθόδοξοι δημαγωγοί) τις αλλαγές, τους εκσυγχρονισμούς, την παγκοσμιοποίηση και τους αλλόθρησκους γενικότερα. ….

http://www.iospress.gr/ios2001/ios20010325a.htm
http://www.iospress.gr/issues/church.htm




Πως να γράψετε λόγο-ροκφόρ σε ένα απλό μάθημα

• Η αλήθεια (ένας είναι ο θεός, η Ορθοδοξία η μόνη του αλήθεια και το Ορθόδοξο Ρωμέικο ο περιούσιος λαός του στους αιώνες των αιώνων) είναι μία, γενική, αιώνια, αναλλοίωτη και αδιαπραγμάτευτη και δεν υπάρχουν περιθώρια για εναλλακτικές ερμηνείες.
• Όταν τα γεγονότα αμφισβητούν την παραπάνω αιώνια αλήθεια μας, τα γεγονότα έχουν πρόβλημα και όχι η αιώνια αλήθεια μας.
• Ο μύθος που επιβεβαιώνει την παραπάνω αλήθεια μας είναι εξ'ορισμού πιο αληθινός απο τα γεγονότα και την φυσική πραγματικότητα που την αμφισβητούν.
• Ο μόνος σκοπός του λόγου, γραπτού και προφορικού, είναι να εξυμνεί την παραπάνω αδιαπραγμάτευτη αλήθεια και να κατακεραυνώνει τους αμφισβητίες. ….
• Οι αντίπαλοι που χρησιμοποιούν λογικά επιχειρήματα, είναι φωταδιστές, προοδευτικάριοι και μίσθαρνα όργανα του άθεου διαφωτισμού, άρα αποτελούν fair game και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στρατηγική και σόφισμα για να τους βουβάνετε.
• Η λογική είναι δημιουργημα παρηκμασμένων ειδωλολατρών και φτωχό υποκατάστατο της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος (στην οποία η Ενδοξή μας Ορθοδοξία έχει το μονοπώλιο). Σαν τέτοιο είναι ένα ψυχρό πράγμα χωρίς καρδιά (εκτός από την φώτιση, η Ορθοδοξία του ρωμέικου -άντε και του ρώσσικου- έχει μονοπώλιο και στο συναίσθημα και την "καρδιά"), άρα δεν αξίζει το σεβασμό μας και μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτή.
• Η αλήθεια μας είναι απόλυτα καλή. Τα εγκλήματα και τα λάθη της οφείλονται στις ανθρώπινες αδυναμίες των εκφραστών της. Απεναντίας οι αμφισβητίες της έχουν εξ'ορισμού λάθους, τα επιτεύγματά τους προέκυψαν από σύμπτωση και τα λάθη και εγκλήματά τους αποδεικνύουν το σφάλμα και την τύφλωσή τους….
• Οτιδήποτε έχει σχέση με τη Δύση, και ειδικά με το Διαφωτισμό και την Γαλλική επανάσταση είναι εξ'ορισμού καταδικαστέο. Όσο κι αν το νιώθετε, όσο κι αν το βρίσκετε δικαιολογημένο, αποφύγετε να πείτε ότι "είναι του Σατανά". Χρησιμοποιήστε όρους όπως "τυρρανία της λογικής", "άρνηση του συναισθήματος", "άρνηση του υπερβατικού", "φωταδισμός", "αθεΐα", "μηχανιστική σκέψη".
• Γενικώς παρουσιάστε τον Διαφωτισμό και τις αρχές του σαν στείρα άρνηση και την (ρωμέικη) Ορθοδοξία σαν κατάφαση.
• Μην ξεχνάτε ότι εχετε ένα πολύ μεγάλο ατού στα χέρια σας: παίζετε με βάση το συναίσθημα. Η λογική, η γνώση και η αυτοδυναμία σκέψης και πράξης προϋποθέτουν ψυχική ενηλικίωση, προσπάθεια, προσωπική εργασία, κόπο και κίνδυνο για σοβαρά ναρκισσιστικά τραύματα. Και επειδή η φύση του ανθρώπου στρέφεται στα εύκολα, τα άκοπα και εκείνα που θα του δώσουν άκοπα την συναισθηματική ικανοποίηση, θα σας είναι πιο εύκολο να τον αγγίξετε.


http://postnuclear-icehouse.blogspot.com/2006/03/blog-post.html





manihesimo

… Η απάντηση στη λεξιπενία είναι να διαβάζουμε περισσότερα πράγματα και όχι να μαθαίνουμε αρχαία.
Η απάντηση στον υλιστικό ωφελιμισμό είναι η ανατροπή της αντικειμενικής κατάστασης και όχι ο πνευματικός ωφελιμισμός (μου αρέσει να το πιστεύω => είναι αλήθεια).
Η απάντηση στη δυσλεξία είναι οι σύγχρονες παιδαγωγικές μέθοδοι και όχι το πολυτονικό.
Η απάντηση στα προβλήματα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας είναι να μην ψηφίζουμε με κριτήριο ποιος παλιοκαριόλης θα μας τα σκάσει από τον κρατικό κορβανά, και όχι να επιστρέψουμε στην αθηναϊκή δημοκρατία ή στον οθωμανικό κοινοτισμό ή ξερωγω-πού-στο-διάολο.
Η απάντηση στη μαζοποίηση είναι να είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος, και όχι τηλεχειριζόμενος πιστός (δηλαδή όχι η μαζοποίηση… με στυλ!).
Και η απάντηση στην παγκοσμιοποίηση του κεφαλαίου είναι η παγκοσμιοποίηση του αγώνα και όχι η επιστροφή στις σπηλιές.
Γιατί ο κόσμος αλλάζει. Δεν βρικολακιάζει….


http://blog.dontkissthefrog.net/2006/04/28/manihesimo/





Οι μαθηματικές επιστήμες στην περίοδο της Τουρκοκρατίας (1453-1830)

Τα μαθηματικά αποτέλεσαν το κόκκινο πανί για το ελληνικό πνευματικό κατεστημένο, επειδή στη συνείδηση των Ελλήνων αυτής της περιόδου τα μαθηματικά εξέφραζαν την πρόοδο, τις νέες ιδέες. Μοιραία λοιπόν βρέθηκαν στο επίκεντρο της σφοδρής ιδεολογικής διαμάχης που ξέσπασε στις αρχές του 19ου αιώνα ανάμεσα στους υποστηρικτές και τους πολέμιους των νέων ιδεών. Το σύνολο σχεδόν των λογίων και των διδασκάλων τάχθηκαν υπέρ των νέων ιδεών υπέρ της διάδοσης των μαθηματικών και της νέας φιλοσοφίας. Πολλοί από αυτούς υπέστησαν ταλαιπωρίες, διώξεις και αφορισμούς, εξαιτίας αυτής της επιλογής τους να διδάσκουν μαθηματικά και νέα φιλοσοφία. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις διώξεων του Μεθόδιου Ανθρακίτη, του Ευγένιου Βούλγαρη, του Ιώσηπου Μοισιόδακα, του Κων/νου Κούμα, του Βενιαμίν Λέσβιου, του Στέφανου Δούγκα και φυσικά το δράμα του Θεόφιλου Καΐρη.

Για την ανάσχεση της διάδοσης των μαθηματικών, το κατεστημένο χρειάστηκε να φτάσει ως την έκδοση Πατριαρχικής Εγκυκλίου (Πατριαρχική Εγκύκλιος του 1819 «Περί της σημερινής καταστάσεως των κοινών του γένους μας Ελληνομουσείων»), και ακόμη την σύγκληση Πατριαρχικής Συνόδου με θέμα την «καθαίρεσιν των φιλοσοφικών μαθημάτων». Αξιοσημείωτο είναι ότι η σύγκλιση της συνόδου έγινε το Μάρτιο του 1821, λίγες μόνο μέρες πριν από την έκρηξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Κλείνοντας, αντί επιλόγου, παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από αυτήν την πατριαρχική εγκύκλιο ενάντια στη διάδοση των μαθηματικών:
«τις ωφέλεια προσκολλώμενοι οι νέοι εις τας παραδόσεις αυτάς να μανθάνωσιν αριθμούς και αλγέβρας, και κύβους και κυβοκύβους και τρίγωνα και τριγωνοτετράγωνα και λογαρίθμους και συμβολικούς λογισμούς και τας προβαλλομένας ελλείψεις και άτομα και κενά και δίνας και δυνάμεις και έλξεις και βαρύτητας, του φωτός ιδιότητας και βόρεια σέλα και θετικά τινά και ακουστικά και μύρια τοιαύτα και άλλα τερατώδη, ώστε να μετρώσι την άμμον της θαλάσης και τας σταγόνας του υετού και να κινώσιν την γην, εάν αυτοίς δοθή πη στώσι κατά το του Αρχιμήδους, έπειτα εις τας ομιλίας των βάρβαροι, εις τας γραφάς των σόλοικοι, εις τας θρησκείας των ανίδεοι, εις τα ήθη παράφοροι και διεφθαρμένοι, εις τα πολιτεύματα επιβλαβείς και άσημοι πατριώται και ανάξιοι της προγονικής κλήσεως.»

http://anemomazwmata.blogspot.com/2006/05/blog-post.html

buzz it!

:: posted by funEL, 6:58 PM | link | 4 comments |