funEL βαρυ πακετο

Saturday, June 03, 2006

Τα τσιράκια της Νέας Τάξης μας πολεμούν...

Οι Άθεοι πολυπολιτισμικοί Ανθέλληνες μοναδικό σκοπό έχουν να πολεμήσουν το φως των σοφών της Ελλάδος μαζί με το φως του Χριστού βεβαίως.
Γι αυτό ΟΛΟΙ οι επιστήμονες, ιστορικοί, καθηγητές πανεπιστημίου, ακαδημαϊκοί, αρχαιολόγοι, γλωσσολόγοι, φυσικοί, ειδικοί επιστήμονες, συνωμότησαν, απέκρυψαν ΟΛΑ τα ευρήματα απ’ ΟΛΕΣ τις εποχές σε ΟΛΟ το κόσμο, με συμβατικές ερμηνείες.
Έτσι σε συνεργασία με τους κουλτουριαραίους σιωνιστές της Λευκής Αδελφότητας κτυπάν τον ΕΛληνισμό και την Ορθοδοξία με την έκδοση της ...
ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
(εκδόσεις ΔΟΜΗ) από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία
22 + 4 τόμοι που την δίνουν κάθε Κυριακή

(αλλά τα τσιράκια της Νέας Τάξης θα μας κάνουν τα τρία, δύο)


Όμως η Πρό(παρά)νοια του Θεού και ο ΕΛλην Χριστός, επέλεξε τον Προφήτη να αποκαλύψει την κρυμμένη για χιλιετηρίδες Ελληνορθόδοξη Αλήθεια με στοιχεία και ντοκουμέντα.




Αμφισβητήστε μόνοι σας το κατεστημένο
Τι είναι οι καθηγητάδες Πανεπιστημίου, Σιντάλκες Αππόλωνες? Τι λέτε ρε καλόπαιδα? Να μη μας πουλάν τρέλα και να μη μιλάνε αν δεν έχουν επιστημονική, σοβαρή, πολυετή εργασία (σαν τον υπεραρχαιολόγο Προφήτη πλασιέ). Έλα μωρέ τώρα.
Η έρευνα του υπερεπιστήμονα, φυσικού, θεολόγου, ιστορικού, αρχαιολόγου, εκδότη, πολιτικού αναλυτή, επίλεκτου του θεού, Προφήτη πλασιέ Λιάκουρα, ξεμπροστιάζει όλες τις συνομωσίες των υποχθονίων Σιωνιστών κουλτουριαραίων, που συντονισμένα από τη παγκόσμια πρωτεύουσα στη Λευκή πυραμίδα στη Τακλαμαράν στη Κίνα, μας κρύβουν την αλήθεια εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Φανταστήτε ότι ΜΟΝΟΣ του ο Προφήτης συγκέντρωσε όλα αυτά τα στοιχεία και κόλλησε στο τοίχο όλους αυτούς τους χιλιάδες επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων και καθηγητάδες πανεπιστημίων συνομώτες.
(Απο)δομεί, (παρα)χαράσει και (παρα)ποιεί την ιστορία με τον γνωστό Λιακουρικό τρόπο.
Έτσι γίνονται τα μάτια μας Δυνατά και ΕΛληνικά (Λιακουρικά) και βλέπουμε παντού κοσμοσφαίρες, συνομωσίες της Νέας Τάξης (ποιά είναι αυτή άραγε?), αντιβαρυτικά βαρύδια, ραδιενεργά τζατζίκια και ιπτάμενους γαϊδάρους. Με την έκδοση του φοβερού αυτού σαβουρομπαζοπακέτου (κρίμα τα δέντρα που κόπηκαν) αν δεν έχετε τζάκι σπίτι σας, τώρα επιβάλλεται...
ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
(εκδόσεις Λιακόπουλος)
5 τόμοι (συνεισφορά των σαβουροφάγων και σαβουροφαγούδων, για να στηθεί και το 5ο μπαζοβιβλιοπαντοπωλείο του Προφήτη Πλασιέ)


Aκολουθεί χαρακτηριστικός τύπος σαβουροφάγου (Λιακο πιστός).





Πιο κάτω αναφέρουμε, για ακόμα μία φορά, τις προσπάθειες των ίδιων συνομωτικών κύκλων να διασύρουν τις θεοεπιστημονικές αποκαλυπτικές αλήθειες του Ισαπόστολου Λιάκουρα.
Είναι ποτέ δυνατόν να μην υπάρχει αντιβαρύτητα, να είναι φάρσα το Τουπόλεφ, να είναι παλίμψηστο το εύρημα στην Άβυδο και, άκουσον άκουσον, να είναι καραμπινάτη απάτη η Προφητεία του Τραχωνείου?
Δηλαδή δεν θα είμαστε κοσμοκράτορες το 2024 (όπως προφητεύουν οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας) που θα κυβερνήσουμε με δίκαιο κι ατσάλι?
Δηλαδή ο Μεγαλέξανδρος δεν πήρε εντολή από το θεό να κλείσει τους καλλικατζαραίους στη κούφια γη κάτω από τη Λευκή πυραμίδα?
Οι αρχαίοι ΕΛληνες δεν ανακάλυψαν τον φραπέ και τα κομπιούτερ?
Λίγο ακόμα και θα μας πουν ότι η Σελήνη ΔΕΝ είναι ΕΛληνικός δορυφόρος με πλήθος αρχαίες Ορθόδοξες πόλεις...


Δεν είμαστε καλά. Γιατί τέτοια λύσσα ενάντια στη αρχαιοΕΛληνορθοδοξία και τον προφήτη Πλασιέ.
Είναι φανερό πλέον ότι ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ μας πολεμάν διότι είμαστε ο περιούσιος λαός του Θεού.

Διαβάστε πάρα κάτω "τα τσιράκια της Νέας Τάξης των πραγμάτων που προσπαθούν να μας κάνουν..." τα τρία, δύο


Η Λευκή Πυραμίδα
Σε διάφορες εκπομπές του, ο γνωστός πλέον για τις τερατολογίες του κ. Λιακόπουλος, αναφέρθηκε στην λεγόμενη Λευκή Πυραμίδα που βρίσκεται κάπου στην Κίνα. Δείχνοντας μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία (που φαίνεται παρακάτω), αναρωτούσε τον εαυτό του τι κρύβει από κάτω της η μεγάλη αυτή λευκή πυραμίδα, και ποιοί ζουν εκεί μέσα της (ή κάτω της). Πως έχει λοιπόν η ιστορία; Το 1994 ο συγγραφέας/ερευνητής (...) Hartwig Hausdorf εξέδωσε το βιβλίο του Die Weisse Pyramide , που στα γερμανικά σημαίνει Η Λευκή Πυραμίδα. Σ' αυτό περιγράφει τα ταξίδια του μέσα στην Κίνα όπου ψάχνει γι' αυτή την μεγάλη πυραμίδα. Δεν κατάφερε να την βρει ποτέ, αλλά έβγαλε φωτογραφίες διαφόρων άλλων πυραμίδων μέσα στην Κίνα. Η αρχική πηγή του Hausdorf για την Λευκή Πυραμίδα, ήταν το βιβλίο του Bruce Cathie The Bridge to Infinity (1983) (Η Γέφυρα στο Άπειρο) όπου αναφέρει την μαρτυρία ενός αμερικανού πιλότου, του James Gaussman. ...
...Αν και είναι άγνωστο στους περισσότερους, στην Κίνα υπάρχουν γύρω στις 100 πυραμίδες, κοντά στην πόλη Xi'an της επαρχίας Shaanxi. Οι περισσότερες είναι τύμβοι αυτοκρατόρων της δυναστείας Χαν και της δυναστείας Τανγκ. Εκεί υπάρχει και ο τάφος του Αυτοκράτορα Qin Shi Huang που ενοποίησε την Κίνα το 221 π.Χ. και που άρχισε την κατασκευή του Σινικού Τείχους (ο Αυτοκράτορας αυτός λεγόταν και Shi Huangdi ). Δίπλα στο τάφο του Shi Huangdi υπάρχει και ο λεγόμενος "Στρατός των Πήλινων Πολεμιστών". Αυτό βέβαια δεν φαίνεται και πολύ περίεργο αν αναλογιστεί κανείς ότι η πόλη Xi'an ήταν η αρχαία πρωτεύουσα της Σινικής Αυτοκρατορίας. ...
...Πάντως αυτό που μου προκαλεί απορία σχετικά με τον κ. Λιακόπουλου είναι η αναφορά του στην έρημο Τακλαμακάν (Taklamakan). Ο κ. Λιακόπουλος ανέφερε ότι η λευκή πυραμίδα βρίσκεται στην έρημο τακλαμακάν και έδειχνε την προαναφερθείσα ασπρόμαυρη εικόνα του Μαυσωλείου του Maoling. Βέβαια εδώ υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Η έρημος τακλαμακάν βρίσκεται στην επαρχεία Xinjiang της Κίνας ενώ η λευκή πυραμίδα στην επαρχία Shaanxi (ή έστω η αρχική αναφορά για την θέαση της λευκής πυραμίδας). Η Shaanxi βρίσκεται στην Κεντρική Κίνα ενώ η Xinjiang στην βορειο-δυτική (όπως φαίνεται και σε αυτόν τον χάρτη). Κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά η μια από την άλλη δηλαδή. Ουδέν σχόλιον...
Όλο το άρθρο στο:
http://www.skepdic.gr/Newsletters/newsletter5.htm#liakotaklamakan


Tupolev Tu-180
Ως γνωστόν, ο κ. Λιακόπουλος συνεχίζει από την εκπομπή του να προωθεί το παραμύθι της Ρωσικής μυστικής υπερ-τεχνολογίας. Ένα από τα πολλά που ισχυρίζεται είναι ότι οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει ένα αεροσκάφος παρόμοιο με το αμερικανικό στελθ βομβαρδιστικό B-2 Spirit. Το αεροσκάφος αυτό είναι το Tupolev Tu-180 με την ονομασία Nevidimka, και φαίνεται στην φωτογραφία.
Το όνομα "Nevidimka" σημαίνει στελθ στα ρωσικα.
Η πρώτη αναφορά για το Tu-180 εμφανίστηκε στο site του Alexei Gretchikhine και ανέφερε ότι "Την προηγούμενη εβδομάδα η ANTK Tupolev παρουσίασε το τελευταίο της στρατηγικό βομβαρδιστικό ονομαζόμενο Tu-180. Αν και το Tu-180 ήταν στην υπηρεσία της Dal'naya Aviatsia για σχεδόν πέντε χρόνια, παρέμενε ένα από καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της Ρωσίας μέχρι τώρα". Βέβαια το γεγονός ότι η δημοσίευση του παραπάνω άρθου έγινε την 1η Απριλίου του 1996 έβαλε μερικούς σε υποψία. Και φυσικά η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Ο Gretchikhine παραδέχθηκε ότι έκανε μια πρωταπριλιάτικη φάρσα. Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία ενός Tu-160 την οποία επεξεργάστηκε με υπολογιστή. Ο ίδιος λέει,
Για την φάρσα χρησιμοποίησα μια φωτογραφία ενός Tu-160 που την είχε τραβήξει ο Petr Butowskii. Βασικά, ήταν η περίεργη γωνία της λήψης που με έκανε να ξοδέψω μερικά λεπτά στο Photoshop για να ξεφορτωθώ την ουρά, τις μηχανές και να κουνήσω το πιλοτήριο για τους τροχούς.
Ο Alexei τελειώνει την "απολογία" του με μια προτροπή: "Να είστε κριτικοί στα νέα που ακούτε ασχέτως ποιά είναι η πηγή τους. Θυμηθείτε πως δεν είναι όλα όσα βρίσκονται στο Internet ή στο Usenet 100% αληθινά και να τα λαμβάνετε με κάποιο σκεπτικισμό". Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Όλο το άρθρο στο:
http://www.skepdic.gr/Newsletters/newsletter4.htm#liakoTupolev


Τσουνάμι και Πυρηνική Έκρηξη
Πρόσφατος ισχυρισμός του κ. Λιακόπουλου είναι ότι το φονικό Τσουνάμι που αφάνισε γύρω στους 220.000 ανθρώπους στην περιοχή του Ινδικού Ωκεανού, μπορεί να προέρχεται από υποθαλάσσια πυρηνική έκρηξη/δοκιμή των υπερδυνάμεων. Που το στηρίζει κάτι τέτοιο; Στο γεγονός ότι οι αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στη Ινδονησία τη στιγμή εκείνη, δεν ένιωσαν κανένα σεισμό. Πως, λοιπόν έγινε σεισμός 9 ρίχτερ και δεν τον ένιωσε κανείς; Μήπως πάνε να μας κρύψουν κάτι; Μήπως μας κοροϊδεύουν για σεισμούς και πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα; Βασικά, ο ισχυρισμός αυτός προέρχεται από τη μέση ανατολή όπου κατηγορούν τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ινδία ως υπαίτιους για το τσουνάμι. Υποτίθεται πως έκαναν μια πυρηνική δοκιμή στην περιοχή και προκλήθηκε το φονικό κύμα.... ...Τα πράγματα βέβαια δεν είναι ακριβώς έτσι. Το τσουνάμι προκλήθηκε από ένα σεισμό μεγέθους 9 Ρίχτερ ο οποίος έγινε αισθητός σε όλη την υφήλιο. Σεισμικά κύμματα εντοπίσθηκαν ακόμα και στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Αρχικά, τα σεισμικά κύμματα εντοπίσθηκαν από σταθμούς του NOAA( National Oceanic and Atmospheric Administration ) Pacific Tsunami Warning Center στην Αυστραλία. Η πρώτη ανάλυση έδειξε 8.1 Ρίχτερ, η οποία αυξήθηκε στα 8.5, 8.9 και τελικά στα 9 Ρίχτερ *. Η ισχύς του σεισμού ήταν τέτοια ώστε έκανε την επιφάνεια της Γης να ταλαντώνει 20 με 30 εκατοστά, όπως επίσης προκάλεσε ταλάντωση του άξονα της Γης κατά 2.5 εκατοστά*. Η αρχική χαμηλή εκτίμηση του μεγέθους του σεισμού, οδήγησε τη ΝΟΑΑ στο να δώσει δελτίου τύπου, 15 λεπτά μετά το σεισμό, λέγοντας πως δεν υπήρχε κίνδυνος από τσουνάμι * ....
Ο σεισμός προκλήθηκε από φυσικά αίτια, όπως κάνουν για εκατομμύρια χρόνια *". Η θεωρία της πυρηνικής έκρηξης μοιάζει εντελώς απίθανη αν αναλογιστούμε και το γεγονός πως ο σεισμός προκλήθηκε στη "Ζώνη του Πυρός" όπου συμβαίνει το 80% όλων των σεισμών παγκοσμίως. Την ταφόπλακα στις κατηγορίες περί πυρηνικής εκρήξεως έρχεται να βάλει και ο ΟΗΕ με ανάλογη δήλωση του: "Θα ήθελα να σταματήσω αυτές τις φήμες τώρα. Οι άνθρωποι ανα τον κόσμο που παρακολουθούν την σεισμική δραστηριότητα ξέρουν ακριβώς τι έχει γίνει. Αυτή (η φήμη) είναι σε εντελώς λάθος κατεύθυνση* ". ...
Όλο το άρθρο στο:
http://www.skepdic.gr/Newsletters/newsletter1.htm#anc5


Περί UFO του Πούτιν
Τον τελευταίο καιρό ο κ. Λιακόπουλος ασχολείται συχνά με το "ξανθό γένος", δηλαδή τους Ρώσους (προφανώς γιατί αναφέρονται στις προφητείες του βιβλίου που παρουσιάζει "Ο Καιρός Γαρ Εγγύς"). Έχει βαλθεί να μας δείξει πως η τεχνολογία των Ρώσων είναι ασύλληπτη (σκάφη αντιβαρύτητας, UFO κτλ). Συνεχώς λοιπόν, αναφέρεται σε ένα παράξενο αεροσκάφος το οποίο και ονομάζει "Το UFO του Πούτιν". Το σκάφος αυτό μοιάζει με δίσκο και φαίνεται στη φωτογραφία δίπλα. Αναρωτιέται λοιπόν ο κ. Λιακόπουλος πως πετάει αυτό το πράγμα, μιας και δεν εμφανίζει πτητικά χαρακτηριστικά. Το γεγονός ότι έχει πλευρικά φτερά και ουραίο πτερύγιο ίσως να του διαφεύγει. Μετά από έντονο προβληματισμό, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πετάει με κινητήρες αντιβαρύτητας (οι οποίοι δεν έχουν κατασκευαστεί ποτέ).
Το αεροσκάφο αυτό λέγεται EKIP και είναι προϊόν της Ρωσικής αεροναυπηγικής εταιρίας Aviation Concern EKIP . Η εταιρία κατασκέυασε το σκάφος το 1992 με κρατική χρηματοδότητηση. Τρία χρόνια μετά, το 1995, η χρηματοδότητηση σταμάτησε. Προσπάθειες για ιδιωτική χρηματοδότηση ήταν όλες ανέλπιδες. Τώρα, αρκετά χρόνια μετά, το αεροσκάφος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Αμερικάνων και των Κινέζων. Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εκτελέσουν δοκιμαστικές πτήσεις με το EKIP το 2007 και να το βάλουν σε μαζική παραγωγή στα επόμενα 5 χρόνια .
Το EKIP εμφανίζει διάφορα πλεονεκτικά πτητικά χαρακτηριστικα, δυστυχώς όμως πετάει με κινητήρες Jet, όχι με αντιβαρύτητα. Μου φαίνεται πάντως περίεργο που δεν έχουν φτάσει οι πληροφορίες αυτές στο αυτί του κ. Λιακόπουλου. Είτε τις ξέρει και τις αποκρύπτει σκοπίμως για να προωθήσει το παραμύθι της εκπληκτικής τεχνολογίας των Ρώσων, είτε οι συνεργάτες του δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους μιας και οι πληροφορίες για το EKIP είναι εύκολα προσβάσιμες σε όλους μέσω του διαδικτύου. Ίσως βέβαια να συμβαίνουν και τα δυο.
Όλο το άρθρο στο:
http://www.skepdic.gr/Newsletters/newsletter1.htm#anc6


Περί Προφητείας του Τραχωνίου
Για τις προφητείες του Τραχωνίου που αναφέρεται συνέχεια ο κ. Λιακόπουλος, δεν θα ήθελα να το αναλύσω το θέμα και πολύ. Μπορείτε να διαβάσετε την σχετική ανάλυση εδώ. Απλά θα αναφέρω τα εξής από αυτή τη σελίδα:
Ως γνωστόν η Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου εδιόρισε τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τούς, π. Επιφάνιο Ρούσο , Πρόεδρο και μέλη τούς πρωτοπρεσβύτερους π. Ευάγγελο Γιαλουρίδηκαι π. Σάββα Μιχαηλίδη. Η Επιτροπή εξέτασε με σύνεση και προσοχή επί μακρόν το όλον θέμα και μετά από σχετική έρευνα κατέληξε εις το συμπέρασμα της. Ότι, όλα αυτά τα κακότεχνα σχέδια, ταγράμματα και οι ημερομηνίες στην πιο πάνω οικία είναι “ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΑΤΗΣ”:“ Ως προς την πραγματικήν αιτίαν και προέλευσιν των σχεδίων αυτών,αποφαινόμεθα κατηγορηματικώς, ότι είναι ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΑΤΗΣ, δι' ανθρωπίνης χειρός ” και μάλιστα “ ασυνάρτητον συνονθύλευμα φαντασιών πασχούσης και απατώσης προσωπικότητος ”.
Σ' αυτό που θα ήθελα πάντω να απαντήσω είναι το εξής: ο κ. Λιακόπουλος για να υποστηρίξει κάποια από τις προφητείες αυτές, μια σχετικά με το Πάσχα του 2025 νομίζω όπου η ορθοδοξία θα κυριεύσει τον κόσμο, δείχνει το τηλεοπτικό διάγγελμα του Προέδρου της Κύπρου κ. Τάσσου Παπαδόπουλου ο οποίος αναφέρεται στο σχέδιο επίλυσης του Κυπριακού προβλήματος που προτάθηκε από τον κ. Κόφι Ανάν. Το διάγγελμα του τελειώνει με τις λεξεις "Καλή Ανάσταση". Και διερωτάται ο κ. Λιακόπουλος, γιατί είπε Καλή Ανάσταση κυρίες και κύριοι; Τι ξέρει ο Τάσσος Παπαδόπουλος; Αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδόπουλος ξέρει τίποτα για τις φαιδρές προφητείες του Τραχωνίου. Πάντως, σίγουρα ήξερε πότε έπεφτε το Πάσχα του 2004. Το διάγγελμα έγινε 7 Απριλίου 2004 και η Ανάσταση τέσσερις μέρες μετά, στις 11 Απριλίου. Μήπως είναι πιο λογικό να δεχθούμε ότι οι ευχές του κ. Παπαδόπουλου αναφερόντουσαν σ' αυτό και όχι στην παγκόσμια κυριαχία της Ορθοδοξίας το 2025;
Όλο το άρθρο στο:
http://www.skepdic.gr/Newsletters/newsletter1.htm#anc7


Η φάρσα με το σκελετό του Κενταύρου
Οι Κένταυροι είναι μυθολογικές οντότητες που παρουσιάζονται στην Ελληνική μυθολογία. Είχαν το σώμα αλόγου και τον κορμό ανθρώπου και ζούσαν στις πλαγιές του Πηλίου. Ο πιο γνωστός και σεβαστός, κατά την αρχαιότητα, κένταυρος ήταν ο Κένταυρος Χείρων. Ο Όμηρος αναφέρει στην Ιλιάδα πως ο Χείρων δίδαξε στον Αχιλλέα τα περί χειρουργικών επεμβάσεων για την εξαγωγή των θανατηφόρων βελών. Επίσης αναφέρει ότι δίδαξε και τον Ασκληπιό, τον θεό της Ιατρικής, για τα “ήπια φάρμακα” τα οποία ήταν πολύ αποτελεσματικά για το σταμάτημα της αιμορραγίας και την ανακούφιση των πόνων *.
Κάποιοι θεωρούν ότι η ύπαρξη των Κενταύρων ήταν πραγματική και αποδέχονται τη μυθολογία ως αλήθεια. Για να υποστηρίξουν επίσης την άποψή τους, αναφέρουν και μια φωτογραφία του σκελετού ενός Κενταύρου ο οποίος υποτίθεται πως ανακαλύφθηκε σε μια αρχαιολογική ανασκαφή στο Βόλο. Ο σκελετός αυτός, λένε, μεταφέρθηκε κρυφά στην Αμερική για περαιτέρω μελέτες και βρίσκεται στη δημόσια θέα στο Πανεπιστήμιο του Τενεσύ (Tennesse).
Η φωτογραφία που αναφέρουν φαίνεται εδώ και είναι όντως αληθινή.
Το έκθεμα αυτό βρίσκεται στην αίθουσα Jack E. Reese στη βιβλιοθήκη Hodges του Πανεπιστημίου του Τενεσύ ( University of Tennessee ) από το 1994. Στο πλάι αυτού του εκθέματος υπάρχει ένα κέιμενο που περιγράφει τον σκελετό ως "ένα από τους τρείς θαμμένους κενταύρους που ανακαλύφθηκαν το 1980 από την Αρχαιολογική Εταιρία του Άργους Ορεστικού, οκτώ χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Βόλου". Παρουσιάζεται επίσης και ένας χάρτης της Ελλάδος, μια εικόνα ενός Κενταύρου από τον Παρθενώνα καθώς και ένα σχέδιο που δείχνει την ανατομία ενός ενήλικου Κενταύρου. Στην πρόσοψη τους εκθέματος, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, υπάρχει η φράση "Do you believe in Centaurs?" (Πιστεύετε στου Κενταύρους;).
Ο Κένταυρος λοιπόν είναι ψεύτικος και κατασκευάστηκε από τον Bill Willers, καθηγητή βιολογίας του πανεπιστημίου του Wisconsin-Oshkosh, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και καλλιτέχνης. Ο Willers συνδύασε τον σκελετό ενός κανονικού ανθρώπου με τον σκελετό ενός πόνυ Shetland. Για να κάνει τα κόκκαλα να έχουν το ίδιο χρώμα, άλειψε τον σκελετό του πόνυ με τσάι. Ο Willers κατασκεύασε τον Κένταυρο στα μέσα της δεκαετίας του '80 και τον εξέθεσε στο Madison Art Center καθώς επίσης και σε διάφορα κολέγια. Το 1992, ο Beauvais Lyons, καθηγητής τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Τενεσύ, και ο Neil Greenberg, καθηγητής οικολογίας και εξελικτικής βιολογίας στο ίδιο πανεπιστήμιο, κινητοποιήθηκαν για να συλλέξουν πόρους ώστε να φέρουν τον Κένταυρο στο πανεπιστήμιο τους. Αυτό το κατάφεραν το 1994, οπότε και αποτελεί μόνιμο πλέον έκθεμα.
Ο σκοπός αυτής της "φάρσας", λέει ο Lyons ήταν "να παραπλανήσουμε τους φοιτητές ώστε να αφυπνίσουμε το κριτικό τους πνεύμα. Μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν βρίσκεται στον τομεα με τα φανταστικά εκθέματα, αυτό το κάνει να είναι πραγματικό; *". Υποθέτω πως όχι. Όταν όμως κάποιος θέλει να πιστέψει, πιστεύει και το απίθανο.
Όλο το άρθρο στο:
http://www.skepdic.gr/Entries/Kapa/centaur.htm


Περί Ελικοπτέρου σε Επιγραφή Αιγυπτιακού Ναού (Άβυδος)
Ο κ. Λιακόπουλος αναπαράγει επίσης και μια άλλη ιστορία που κυκλοφορεί ευρύτατα, σχετικά με μια επιγραφή που βρέθηκε σε έναν Αιγυπτιακό Ναό στην Άβυδο. Η επιγραφή αυτή φαίνεται να δείχνει μοντέρνα αεροσκάφη όπως ένα ελικόπτερο ή και κάτι που μοιάζει με δίσκο. Ο ναός αυτός είναι ο ναός του Σεθ Ι (Seti I). Η φωτογραφία φαίνεται εδώ και είναι πλαστή.
Αυτή η φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία με υπολογιστή για να γίνει πιο αληθοφανής. Εδώ μπορείτε να δείτε την αρχική φωτογραφία χωρίς το ρετουσάρισμα. Η εξήγηση των αιγυπτιολόγων είναι ότι τα ιερογλυφικά που εμφανίζονται εδώ είναι ένα παλίμψηστον (palimpsest). Δηλαδή, δημιουργήθηκε αρχικά μια ταμπλέτα με κάποια ιερογλυφικά. Στη συνέχεια κάποια στιγμή αργότερα η ταμπλέτα καλύφθηκε με κάποιο είδος κονιάματος ώστε να "σβησθεί" και ξαναχαράξανε από πάνω διάφορα άλλα ιερογλυφικά. Λόγω φθοράς, η υποκείμενη γραφή εμφανίστηκε με αποτέλεσμα να βλέπουμε την υπέρθεση των δυο, παράγωντας περίεργα σχήματα. Έχουν αναγνωρισθεί δυο σειρές ιερογλυφικών αν και μερικά είναι άγνωστα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και τις απαντήσεις ειδικών αιγυπτιολόγων για το θέμα.
Όλο το άρθρο στο:
http://www.skepdic.gr/Newsletters/newsletter1.htm#anc8




Αρχαιοελληνικά φραπέ και κομπιούτερ
Τι να πει κανένας για τον Λιακο ... που στην εκπομπή του στις 18/3/2006, χρησιμοποίησε το γνωστό σήμα της λίστας ανεκδότων ... ως (άκουσον άκουσον) ΑΠΟΔΕΙΞΗ (!!!) οτι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι δημιούργησαν τον φραπέ και τα κομπιούτερ ... χιλιάδες χρόνια πρίν... Αυτό και αν δεν είναι ανέκδοτο !
Άρθρο στο:
http://anekdota.dyndns.org/jotd31/0612.html

buzz it!

:: posted by funEL, 12:12 AM | link | 11 comments |

Monday, May 29, 2006

Περί κώδικα Ντα Βίντσι, Λιακούρειος θεολογία

Με αφορμή το ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ του κώδικα Ντα Βίντσι, ο Προφήτης Λιάκο υρας θέτει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ στοιχεία και ντοκουμέντα όπως κάνει σε ΟΛΑ τα λεγόμενα και γραφόμενά Του, δια της Θεοεπιστημονικής μεθόδου «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω».

Παραθέτουμε ΦΟΒΕΡΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, μαζί με το ΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΥ (του Φραγκοφονιά, ή Αποδομητή, ή Ελλαδέμπορα, ή Χοντροπίπα κλπ, +βοήθειά μας+), μαζί με διάφορα τάματα, προσκυνήματα, αγιάσματα κλπ



Eρώτηση: Τι πειράζει, αν είχε παντρευτεί ο Χριστός?
Απάντηση: Πολύ απλή. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ... ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΑΣ? ΑΠΛΟ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ (σαν τα μολύβια του Πούτιν)
ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ...


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΠΕΙΘΩ, ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ





Λίγες μόνο από τις Φοβερές αποκαλύψεις και Θεολογικές προεκτάσεις


  1. Από τότε που οι άνθρωποι φύγαν απ τον παράδεισο δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν με τον τρόπο που είχαν τα ενεργειακά σώματα (που ΑΚΟΜΑ και ο ΙΔΙΟΣ ο Προφήτης δεν ξέρει επακριβώς πως ήταν), ΧΩΡΙΣ σεξουαλική πράξη. Άρα στον παράδεισο εμείς οι άνθρωποι, είχαμε ενεργειακά σώματα και πολλαπλασιαζόμασταν χωρίς σεξουαλική πράξη. Λιακούρειος Γνώση και Αλήθεια σε όλο το Ορθόδοξο μεγαλείο της. +ευλόγησον+
  2. Για τη δική μας αδυναμία έχει επιτραπεί ο γάμος. Ο Θεός μας έχει παραχωρήσει τη σεξουαλική πράξη λόγω της αδυναμίας μας. Άρα ο γάμος και η σεξουαλική πράξη, υπάρχει λόγω της δεδομένης αδυναμίας των ανθρώπων. Ας δυναμώσουμε λοιπόν και να κάνουμε τη γη ένα τεράστιο μοναστήρι (χωρίς αδυναμίες εννοείται). +ευλόγησον+
  3. Είναι δυνατόν να κάνει ο Θεός αυτό που μας έχει παραχωρήσει για την αδυναμία μας? Άρα θα μπορούσε ποτέ (ο Χριστός) να κάνει και τις άλλες παραχωρήσεις των αδυναμιών μας (φαγητό, ύπνο, πόνο, θάνατο κλπ)? Όχι βέβαια. +ευλόγησον+
  4. Όλοι μας είμαστε παιδιά (γιοι και κόρες) για τον Θεό. Άρα η σεξουαλική πράξη μεταξύ αδελφών (και κατ’ επέκταση όλων των συγγενών), είναι επιτρεπτή και ευλογημένη. Φυσικό και κατανοητό. Γεμάτη τέτοια παραδείγματα η Βίβλος. +ευλόγησον+

Ελάχιστα θεολογικά ερωτήματα που θέτουμε προς απάντηση:

(Αν κάποιος κουλτουριαραίος τολμήσει και ψελίσει ότι ... ΚΑΙ ο Χριστός θεωρείται Γιός του Θεού από τη χριστιανική θρησκεία, άρα... να πέσει φωτιά να τονε κάψει τον συνομώτη)

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩΜΕΝΑ

ΗΧΗΤΙΚΟ 1
Η άποψη του πατέρα Νεκτάριου του Μουλατσιώτη (+ευλόγησον+ πατέρα Νεκτάριε), περί του πίνακα του Ντα Βίντσι "Μυστικός Δείπνος", είναι Θεολογική και Ορθόδοξη, πάντα με στοιχεία και ντοκουμέντα... όπως ακούτε. Πατήρ Νεκτάριος έφα.

ΗΧΗΤΙΚΟ 2
Βέβαια εδώ υπάρχει και η αυτοκριτική του Προφήτη. Κάποιοι ερευνητές, ισχυρίζονται ότι αναφέρεται (εκτός στον ίδιο το Προφήτη), και στον μέγιστο ιστορικό Σακκέτο - Πακέτο, στον πατέρα Νεκτάριο, στους γεροντάδες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+, σαβουροφάγους και σαβουροφαγούδες κλπ.

ΗΧΗΤΙΚΟ 3
Εδώ ακούτε ΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΒΙΒΛΙΟΣΑΒΟΥΡΟΠΩΛΕΙΩΝ του Προφήτη Λιάκουρα και συν Αυτώ...
... που στηρίζονται σε μια εκπληκτική ικανότητα των ανθρώπων.

Και μια και μιλήσαμε για παπαροκάδες κλπ.
ΗΧΗΤΙΚΟ 4 (επαναληπτικό και μουσικόν)



buzz it!

:: posted by funEL, 12:08 AM | link | 23 comments |