funEL βαρυ πακετο

Thursday, July 13, 2006

Λιακοσυζητήσεις 1 (Venus - Filaki - Phorum)

Mετά από τη μεγαλειώδη γιορτή του Λιακοβιβλίου (η οποία κατάδειξε την φανερή πλέον έγερση των Λιακουρικών συνειδήσεων σε όλους τους γνωστούς γαλαξίες) συμβάλλοντας στο κοινό σκοπό της επιβολής του 6ου REICH (6η κοσμοκρατορία), εγκαινιάζουμε τη μακρυά καλοκαιρινή προσφορά - σειρά ποστ «Λιακοσυζητήσεις».
Παραθέτουμε ποτ πουρί (σύστημα copy paste), με αναφορές στο Προφήτη Πλασιέ Λιάκουρα, περιγραφές, χρήσιμες πληροφορίες, απόψεις, κριτική όπως καταγράφονται στο διαδίκτυο.

Το σχέδιο του Θεού μας υπέδειξε δια μέσου του γέροντος +ευλόγησον+ τον τρόπο να αναδείξουμε όσο καλύτερα μπορούμε το σημαντικό πολιτιστικό, πνευματικό, εθνικό και ηθικό έργο του ισαπόστολου Προφήτη οδηγού – συμβόλου ενός νέου θαυμαστού κόσμου που μας φωνάζει (Δυνατά και Λιακουρικά) να δούμε.
Ένα κόσμο, γεμάτο με Αλήθεια, πραγματικότητα, αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που ψάλλουν βυζαντινά, με ένα σκελετό κενταύρου που μας κρύβει το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπι, με μια παγκόσμια κυβέρνηση που εδρεύει στη Λευκή πυραμίδα του Μεγαλέξανδρου στη Κίνα, με όλους τους κακούς – λαμόγια πολιτικούς να μας κυβερνάν, με τάγματα των δαιμόνων που βρίσκονται παντού γύρω μας να μας σπρώχνουν στη κόλαση, με την απειλή του Αντίχριστου που θα έρθει με το χτίσιμο του ναού του Σολόμωντος κλπ. κλπ. κλπ.
τέτοια όμορφα σωστά και δημιουργικά.

Απολαύστε:



ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ

Venus Project
Forum
On-line κοινότητα των φοιτητών Πληροφορικής του Ο.Π.Α
Λιακόπουλος


Σήμερα είπε ότι έχει κι άλλες προφητείες. ΠΟΙΟΣ?
Μα ο Λιακόπουλος φυσικά. Σας προσκαλώ να ανοίξουμε topic για τον Λιακό.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ξανθό γένος είναι εδώ!!!
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Καλά είδα σήμερα τα θεϊκά "Τσουνάμι η μεγάλη αλήθεια", "Τσουνάμι το μεγάλο ψέμα"! Δεν τα΄χα ξαναδει και κουφάθηκα! Το παληκάρι είναι off τελείως! Καινούργιο φρούτο είναι αυτός ρε παιδιά;
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Πάντως πάλι καλά που υπάρχει το ξανθό γένος και θα δημιουργήσει την βάση του 10km κάτω από την Κων/πολη και μαζί του η Ελλάδα θα γίνει κυρίαρχη υπερδύναμη μέχρι τις 5 Μαϊου του 2025!!
Το έχουν πεί οι σοφοί , ο Παππούλης το είπε στον Λιακο..
Και κάποιοι θα μου πούν καλά.. Και εσύ ρε Λιακόπουλε που τα ξέρεις όλα αυτα..
Φίλες και φίλοι , τα γεγονότα τρέχουν και για αυτό τηλεφωνήστε τώρα και πάρτε τα τελευταία κομμάτια μαζί με το καινούργιο βιβλίο η σχετικότητα και οι άσχετοι και δώρο το πιο επιτυχημένο ελληνικό πολιτικό μυθυστόρημα Τηρούν τα πρωτόκολλα των αρχαίων οι σοφοί της Σιών ναι ή όχι ??? 600 σελίδες κυρίες και κύριοι,άλλοι θα πλήρωναν 65 ευρώ μόνο για αυτό και σας το προσφέρουμε εντελώς δωρεάν..
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Δεν ξέρω αν η σελήνη είναι διαστημόπλοιο πάντως αν είναι , είναι σίγουρα κατασκευή των Ρώσων..!
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Ειναι το ξυπνημα της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!!
Α και κατι αλλο οταν περιμενετε τα βιβλια με τον ταχυμεταφορεα(courier) προσεξτε μην εμφανιστει κανενας γειτονας και σας τα παρει....Συνελληνες
Εγω παντως ολα αυτα δεν τα δεχομαι γιατι ειμαι φυσικος. Αλλα του παππουλη τα δεχομαι ολα. Αφου με πηρε τηλ. και μου τα ειπε.
Α ρε Δημοσθενη
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Έχεις χάσει επεισόδια... μα να μην ξέρεις ότι θα ενεργοποιηθεί το DNA των Ελλήνων και θα σηκωθούμε (όσοι είμαστε Έλληνες, εγώ μάλλον δεν εμπίπτω στη γενετική αυτή κατηγορία) να πολεμήσουμε τους Εβραίους;;; Που ζεις; Πρέπει να μορφωθούμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα
Τα άλλα που θα έπρεπε να μάθεις είναι ότι οι Έλληνες προέρχονται από το Σείριο (εδώ όμως δε συμφωνούνε όλοι οι... Συνέλληνες), ότι το Ξανθό Γένος (οι Ρώσοι ντε...) θα μας σώσει καθώς και άλλα χιουμοριστικά και πνευματώδη. Σου προτείνω Λιακόπουλο (και Σία) για ατέλειωτες ώρες γέλιου. Μπράβο του γιατί συνεχίζει άξια την παράδοση της ελληνικής κωμωδίας των δεκαετιών 60-70...
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Η εκπομπή του ΛΙΑΚΟ έφαγε και μια multimedia-αισθητική αναβάθμηση , το monitor πίσω full-OpenGL
Επίσης το website άλλαξε..
Τώρα λέει , δημιουργία του δικτυακού χώρου σε flashaki...
Όταν το ολοκληρώσει θα οργιάσει έκει μέσα..!
Όλα τα στοιχεία θα τα κάνει upload για να τα δουν όλα τα δισεκατομμύρια των Ελλήνων παγκοσμίως..
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Αντε να αποδειξεις τα φοκλαντ με φυσικη. Εχει κανει και στο ΝΑΤΟ ομως..
Το καιρος γαρ εγγυς 2 νομιζω ηρθε πρωτο περσυ σε πωλησεις στην Ελλαδα
απο ολα τα βιβλια
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Ρε παιδιά γιατί ασχολείστε με τον ΚΑΜΕΝΟ????
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Παιδιά εκείνο το κορυφαίο στην είσοδο της ΑΣΟΕΕ το έχετε δει?
Αν όχι τότε σας λέω ότι έχουν φτιάξει το Λιακόπουλο να διαφημίζει ένα βιβλίο και να λέει: " Απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι είναι ότι όλο και περισσότερα UFO αγοράζουν τα βιβλία μου."
Όταν το είδά έλιωσα
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ



ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
LIAKO...MANIA

Είναι απατεών? Είναι προφήτης? Είναι έμπορας? Είναι ψώνιο? Είναι άσχετος? Είναι νεοναζί? Είναι παγανιστής? Είναι χριστιανός? Είναι ψυχοπαθής? Είναι γειά σου? Τι είναι τέλος πάντων και προπάντων ΤΙ ΠΙΝΕΙ
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Ας μιλήσουμε και εμέις οι κατεστραμένοι τηλεορασάκηδες...Είναι ένας λαοπλάνος οπωσδήποτε. Ένας χαρισματικός έμπορας που φυσικά δεν πιστεύει τα περί ΕΛ και ΕΛ-ΒΕΛ. Ακροδεξιός; Όχι και Πλεύρης πάντως μια και αποφεύγει με σοφία τους σκοπέλους του χύδην αντισημιτισμού (αναφέρομαι στους Εβραίους και ουχί στους πρώην πρωθυπουργους, Εβραίους και μη). Είναι μία καλτ τιβί περσόνα, με πλήρη επίγνωση του γεγονότος αυτού που αντιμετωπίζει τον εαυτό του και την καφενειακή ρητορία του με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Είναι ένα υπολογίσιμο πολιτικό κεφάλαιο που δεν έχει φάει τη φόλα του να μπει σε κάποια κομματική μάντρα (τουλάχιστον ακόμα) γιατί ξέρει πως αυτό μπορέι και να είναι το τέλος του. Είναι ένας επιδέξιος χρήστης των αστικών θρύλων, της Τέχνης της "μερικής αξιοποίησης των πηγών" και του ίντερνετ. Είναι ένας προικισμένος ρήτορας και δημιουργικός προπαγανδιστής που θα έγραφε ιστορία αν γεννιόταν πριν καμιά εβδομηνταριά χρόνια, στην εποχή των μεγάλων απολυταρχιών.
Όμως γεννήθηκε στην εποχή της τηλεπαντοδυναμίας και χάρη στα ταλέντα του θησαυρίζει. Πιστεύει άραγε αυτά που λέει; Όχι, δεν θεωρεί εαυτόν εξωγήινο αλλά βαθιά μέσα του νομίζει πως γεμίζοντας τις τσέπες του φουσκώνει και το εθνικό μας φρόνημα, κάτι που σύμφωνα με τη βλαχολογική του δεν μπορέι να είναι κακό.
Οπωσδήποτε είναι απόλαυση να τον ακούς. Ακόμα και αν ξέρεις τί θα πει εκ των προτέρων, πάντοτε ανακαλύπτεις σ'αυτά κάτι καινούριο. Σαν τον αγαπημένο παππούλη που λέει συνέχεια τα ίδια παραμύθια, ή τον καθηγητή που κατάφερνε την απόλυτη ησυχία στην τάξη.
Και ναι, θέλει ταλέντο να κάνεις την αρχαιολατρεία και την ορθοδοξολιγουριά τρέντι, ακόμα και αν της αλλάζεις τα πάτερα στην πορέια. Βουρ για το κωνσταντινάτο, λοιπόν!
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ



ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ

ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα με έχει ανησυχήσει πολύ σοβαρά ο Λιακόπουλος. Το παληκάρι δεν πάει καλά. Συνέχεια λέει ότι θα μας σώσει η Ρωσία και η Κίνα κι έγραψε και βιβλίο με την ονομασία "Το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας" (με σουρεαλιστικό εξώφυλλο με τον Πούτιν να κρατάει έναν πύραυλο Σογιούζ λες και κρατάει δονητή)
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Δεν είναι τρελός, αρχιλαμόγιο είναι ο Λιακό. Μόνο τα χρήματα τον ενδιαφέρουν. Τα βιβλία που βγάζει είναι άθλια και γεμάτα ανακρίβειες. Έχει φάει λεφτά από όσους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, τους οποίους και πούλησε με την πρώτη ευκαιρία, έχει όλα τα παιδιά ανασφάλιστα στην εταιρία του και ούτε υπερωρίες πληρώνει. Η και καλά μη κυβερνητική οργάνωση "Ελλήνων Πολιτεία" που έχει, είναι ΜΚΟ μαϊμού. Δεν έχει αναγνώριση από κανέναν κρατικό φορέα. Για να δείτε για τι λεφτά μιλάμε, κάθε μέρα πουλάει 60 -70 πακέτα, χώρια τα μεμονωμένα. Με 70 ευρώ το πακέτο, μιλάμε για 5.000 ευρώπουλα ημερησίως. Με την τρελάρα μου γεμίζω την κοιλάρα μου δηλαδή!
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Ελα ρε, δεν το πιστεύω. Και γω που νόμιζα ότι οι προφητείες του ο καιρός γαρ εγγύς αποτελούν επιστημονικά ντοκουμέντα ΥΓ Πάντως πλάκα πλάκα όποτε βαριέμαι και βάζω seven x μου φτιάχνει τη διάθεση ο Λιακό, μιλάμε για τρελό γέλιο.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Είχα ανοίξει θέμα σχετικά με τον Λιακόπουλο με τίτλο "Ταβάριτς Καραμανλή ο καιρός εγγύς". Και ενώ για εβδομάδες έλεγε ότι αυτή ήταν η τελευταία εκπομπή παρουσίασης του αριστουργήματος "ΟΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ", ναι φίλοι μου κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ Νο 2". Συγγραφέας ο Γιαννάκης Μ. Ιωάννου, ο αυτοαποκαλούμενος στην Κύπρο "Δωσίθεος", "ο εκ πενίας άγιος Βασιλεύς" και κατ'εμέ μέγας καραμπουζου-κλεψ.Μάλιστα αντί υπογραφής στο πόνημά του έβαλε στο δακτυλικό του αποτύπωμα. (Παναγία μου το είδα στο Λιακόπουλο, τι αντίχειρας είναι αυτός; ) Η Εκκλησία της Κύπρου βέβαια χαρακτηρίζει τον Γιαννάκη απατεώνα , αλλά τι ξέρουν από ξανθό γένος οι εβραιόδουλοι παππάδες; Ο αρχάγγελος Μιχαήλ φαίνεται ότι ζωγραφίζει ένα σπιτάκι και τα αρχικά ΠΧ (πασχάλιος χαρά) 2024 (ας με αξιώσει ο Θεός να το δω κι αυτό θα είμαι 44) Ο Τάσσος Παπαδόπουλος, το δίχως άλλο κοινωνός των προφητειών, λέει στο τέλος του διαγγέλματός του για το δημοψήφισμα την ευχή "καλή Ανάσταση" εννοώντας προφανώς την Ανάσταση του 2024 και όχι του 2004 που ήταν λίγες μέρες μετά το διάγγελμα. Εγώ από την πλευρά μου έχω να δηλώσω ότι έσσεται ήμαρ, ο καιρός γαρ εγγύς , θα επιστρέψουμε κι η Γη θα τρέμει , ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Και μη βγει κανένας θολοκουλτουριαραίος να διαψεύσει τα παραπάνω γιατί θα πω στον Λιακό να σηκώσει κανένα ούφο του Βλαδίμηρου και να τον στείλει εξορία στον διαστημικό σταθμό να τον κρατάει τώρα που μπαλαντζάρει από τους κατιμάδες των Αμερικανών.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Κοντοχωριανό σε κόβω ! Τον έχεις γνωρίσει προσωπικά ; Διαφωνώ. Τρελός για δέσιμο είναι, κουτοπόνηρος, ψεύτης και άλλα. Γι αυτό κι επί χρόνια τον λέμε Λάσκα Τι βιβλία που παρουσιάζει και πουλά, από μόνα τους δεν αποτελούν κίνδυνο. Καλό είναι να διαβάζει και να παρακολουθεί κανείς, τα πάντα. Η δική του παράνοια όμως, επηρεάζει αρνητικά και άλλες υγιείς φωνές και γραφίδες.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Κατόπιν γονικής συναινέσεως, είναι ακίνδυνος Το ότι δεν πάει καλά, είναι φανερό Κράτα ότι (τυχόν) σε ωφελεί κι άσε τα υπόλοιπα στην άκρη. Άλλωστε, το μόνο που κάνει είναι να αντιγράφει άλλους και να παρουσιάζει αμφιβόλου εγκυρότητος δημοσιεύματα του διαδικτύου.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Ναι, τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Σαν κεφτές είναι, στην τι βι δείχνει δέκα φορές καλύτερος. Στην παρέα, τυπικός παραλίας σαλονικιός. Μόνο που όλο για τον κουμπάρο του, τον Καρατζαφέρη μας έπρηζε.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Τελικά βρε παιδιά αυτός είναι που διαφημίζει τα βιβλία, και τα προσφέρει με το τσουβάλι; Ακόμη και για γέροντες που γράφει;
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Αυτός είναι. Στα πέντε βιβλία ένα νουνού δώρο
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ
Κατάλαβα. Μα είναι έμπορος ο άνθρωπος. Εκτός αν εξυπηρετεί σκοπούς άλλους, οπότε η "τρέλα" που παρουσιάζει, είναι πλαστική.
-----------------------------------------ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΛΙΑΚΟ


Και μη ξεχνάτε:

"Είπε ο γέροντας, Όποιος πολεμάει το Τραχώνι θα πάει στο πάτο, ο Άγιος θα τον τιμωρήσει (με αγάπη πάντα)..."


"Ο Πούτιν είναι τώρα το αφεντικό. Είναι το αντίπαλο δέος στη Νέα Τάξη (φυσικά με τέτοια υπερτεχνολογία, αντιβαρύτητα, μπαταρίες με άπειρη τσάμπα ενέργεια κλπ., δεν έχει ανάγκη τη ξεπερασμένη πυρηνική ενέργεια, το φυσικό αέριο, τα πετρέλαια κλπ)..."

"γιατί το πανεπιστήμιο, αμερικανοϊσραϊλινών συμφερόντων, μας κρύβει το σκελετό του κενταύρου? Τι παίζεται φίλες και φίλοι? (έλα ντε ποιός μας παίζει, μας δουλεύει κανείς?)..."

buzz it!

:: posted by funEL, 10:32 AM | link | 12 comments |