funEL βαρυ πακετο

Thursday, August 03, 2006

Ποιός είναι το αφεντικό?

Οι διεθνείς εξελίξεις και ιδιαίτερα τα γεγονότα στο Λίβανο επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά τις ιστορικομεταφυσικού, πολιτικοπροφητικού, οικονομικοθρησκευτικού περιεχομένου Αποκαλύψεις του Ισαπόστολου Οδηγού Προφήτη Πλασιέ Λιάκουρα (+μεγάλη η χάρη Του+).


Αναφέρουμε ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ από τις κατά καιρούς ρητές και αναμφισβήτητες δηλώσεις του Προφήτη, που σαν ειδικός θρησκευτικοπολιτικός μπαζοαναλυτής που είναι, εννοείται, ΠΑΝΤΑ δικαιώνεται (από τον ίδιο, φυσικά). Βλέπουμε με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά ποιός πραγματικά κυβερνάει, για να μη τρώμε κουτόχορτο από τον ένα και τον άλλον.
Ορίστε:

  • Η Νέα Τάξη, το αμερικανοϊραϊλινό λόμπυ, η σκοτεινή πλευρά του Σιωνισμού, οι Iλλουμινάτι και οι μασωνοσατανιστές που κυβερνάν τον κόσμο, έχουν βάλει στο μάτι τους μοναδικούς καλούς του Σύμπαντος, δηλ. Εμάς τους Ορθόδοξους Έλληνες που είμαστε 490.098.256.576.143 αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα. Ο Θεός όμως, έβαλε τις "εκδόσεις Λιακόπουλος" να μας ανοίξει τα μάτια. Υπάρχει επίσης και ο Ορθόδοξος Πούτιν που η Θεία Προ(παρα)νοια τον επέλεξε να μας χαρίσει τη Πόλη και την Αγιασοφιά.
  • Ο Μπους δεν είναι το αφεντικό και δεν κυβερνά ούτε η Νέα Τάξη, ούτε οι σκοτεινοσιωνιστές, ούτε το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπι.
  • Οι Εβραίοι θεμελίωσαν το 3ο Ναό του Σολομώντα εφαρμόζοντας τα περίφημα Πρωτόκολλα (μέσω της Νέας Τάξης που κυβερνάει τον κόσμο), που θα καταλάβουν οι καλλικατζαραίοι – υποχθόνιοι για να φέρουν τον Αντίχριστο ο οποίος με επιστολή του στη Πράβδα πρόσταξε με αυστηρό ύφος να είναι έτοιμος ο Ναός μέχρι το 2010 γιατί αλλιώς θα θυμώσει πολύ («Γεια σας είμαι ο Αντίχριστος, θα σας παρακαλούσα να φτιάξετε το Ναό μου εντός του χρονοδιαγράμματος που προβλέπουν οι Ορθόδοξες προφητείες του γέροντος Παπαρήσιου, μη σας πάρω και σας σηκώσω κωλόπαιδα...»). Φυσικά όλα αυτά από έγκυρες, όπως πάντα, πληροφορίες του Προφήτη Λιάκουρα.
  • Η πραγματική κυβέρνηση του κόσμου είναι η 12μελής Λευκή Αδελφότητα που έχει την έδρα της μέσα στη Λευκή πυραμίδα στην έρημο Τακλαμακάν Σαχλαμαράν, που βρίσκεται η πραγματική πρωτεύουσα του κόσμου και έχει επαφές με τους υποχθόνιους. Εκεί είναι όλη η σάρα και η μάρα. Τσιράκια της Νέας Τάξης, Καβαλιστές, σατανιστές, Rock συγκροτήματα, Ιλλουμινάτι, η λέσχη Μπίντελμπεργκ και όλοι οι ανορθόδοξοι τσάμπα μάγκες κλέφτες των αρχαίων Ορθόδοξων Ελληνικών χειρογράφων.
  • Η Νέα Τάξη μας κυβερνά με ψεκασμούς σωματιδίων στην ατμόσφαιρα για να μας υποτάξουν τις Ελληνορθόδοξες συνειδήσεις μας. Οι ψεκασμοί ρίχνουν σωματίδια στην ατμόσφαιρα για να ανέβει η θερμοκρασία λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου γιατί περιμένουν τους υποχθόνιους για βίζιτα και δεν τους αρέσει το ψυχρό κλίμα (μη μας κακοχαρακτηρίσουν και για αφιλόξενους).
  • Οι ΕΛ κυβερνάν τον κόσμο μυστικά με υπερτεχνολογία, χανεμπού και αρχαία ιπτάμενα τριπόδια του Σιντάλκα καρακαλτάκα Απόλλωνα. Τα μυστικά του υδραργύρου, οι Ελληνικές πόλεις στη σελήνη που μας βλέπουν σαν τον Βig Brother, oι Ορθόδοξες μαρτυρίες του Λουκιανού και εννοείται ο λόγος του Προφήτη είναι οι ατράνταχτες αποδείξεις. Μπορεί πάλι να κυβερνάν οι Έψιλον αλλά δεν το κάνουμε θέμα διότι επ' αυτού ΔΕΝ έχουμε επαρκή στοιχεία (να μη λέμε και αερολογίες. Εδώ μιλάμε Δυνατά και Λιακουρικά, λέμε).
  • Το πραγματικό αφεντικό του κόσμου που κυβερνάει, είναι ο Χριστός που μαζί με τον μπαμπά Του έχει καταστρώσει το σχέδιο των καλώνε και το έχει δώσει στους υπερτεχνολογικούς γεροντάδες της Ορθοδοξίας +ευλόγησον+, για να το δώσουν με τη σειρά τους στις γνωστές αποκαλυπτικές "εκδόσεις Λιακόπουλος" να γίνει πακέτο και να πωληθεί μέσω τηλεπωλήσεων στους σαβουροφάγους. Οι εν λόγω Λιακόφιλοι μαζί με το σχέδιο του θεού μπορούν να αγοράσουν και το σχέδιο των κακών στο ίδιο πακέτο προσφορά.
  • Ο Πούτιν είναι πια το αφεντικό του Πλανήτη. Είναι φανερό ότι με τη φοβερή Ορθόδοξη υπερτεχνολογία που διαθέτει εφαρμόζει το σχέδιο του Θεού (που σαν Ορθόδοξος του το εμπιστεύθηκαν οι γεροντάδες της Ορθοδοξίας στο Άγιο Όρος +ευλόγησον+). Η αντιβαρύτητα και η τεχνολογία ΤΕΣΛΑ (τεχνολογία ελέγχου φυσικών φαινομένων) τον κάνει απόλυτο αφεντικό καθώς όλα τα συμβατικά όπλα, τα πυρηνικά, το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, είναι πλέον ξεπερασμένα και ανάξια λόγου για τον Ρώσο υπερπρόεδρο. Οι αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες και τα αόρατα μεταφυσικά Τουπόλεφ έχουν γεμίσει όλους τους ουρανούς (και αυτό ... φαίνεται). Εφαρμόζοντας το σχέδιο του Θεού έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι το Ισραήλ και τους Αμερικάνους και έφερε ειρήνη στη περιοχή του Λιβάνου, σαν Ορθόδοξος φιλΕΛληνας και βαθύτατα θρησκευόμενος που είναι (αυτό κι αν φαίνεται).

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα τα μπαζοσαβουροβιβλιοπαντοπωλεία μένουν. Η version Πούτιν είναι τις τελευταίες μέρες η επικρατέστερη. Αύριο όμως ξημερώνει μια καινούργια μέρα. Ποιός ξέρει μπορεί τελικά να κυβερνά το περίφημο μυστικό ραδιενεργό τζατζίκι του γέροντα +ευλόγησον+.



Θα συνεχίσουμε με τα δικά μας Λιακουρικά συμπεράσματα δια της Θεοεπιστημονικής μεθόδου «φέρτε τα ευρά σας η(ΕΛ)ίθιοι να μεγαλώνω εγώ τη κοιλάρα μου». Με μάτια Δυνατά και Λιακουρικά βλέπουμε τα εξής:

  • Ο Καραπιπερής ανακάλυψε την αντιβαρυτική μιναρίστρα την εποχή του ΕΛληνοΑτλαντικού πυρηνικού πολέμου.
  • 1+1= 398,573.43ε.
  • Ένας γάιδαρος, μια μεταφυσική κατσαρίθρα και ένα πράσινο άλογο πετάνε πάνω απ’ την Αγιασοφιά.
  • Οι προφητείες επαληθεύονται, διότι ... δεν επαληθεύονται στον υπαρκτό κόσμο.
  • Έχουμε μια Ορθόδοξη υπερτεχνολογική φαγούρα στα απόκρυφα των ευαγγελίων μας.
  • Ο Προφήτης Πλασιέ πάντα δικαιώνεται.
  • Γω δω κατ’ εχ ένα μαντρί μι πρόβατα... πρρρρ πρρρρ.



Πάρτε τώρα κι ένα Ιερό Βίδεο, αφιέρωση στον Προφήτη Οδηγό Λιάκουρα από τον Λίβανο με αγάπη.









ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ


+ευλόγησον+σφαγίασον+


Επί του πιεστηρίου. Στην εκπομπή της 2ας Αυγούστου ο προφήτης έκανε την εξής φοβερή αποκάλυψη: Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ βρισκόταν στη συνοικία των Εβραίων. Άρα... ποιός άνοιξε τη ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ και μπήκαν οι Τούρκοι? Ποιός ευθύνεται για την πτώση και Άλωση της Πόλης? ΕΕΕΕ? Ποιός? Ποιός μιαρός Οβριός? Ή μήπως περισσότεροι? Ή όλοι? Ήταν μια ακόμα εβραϊκη συνωμοσία εναντίον του ΕΛληνισμού και της Ορθοδοξίας? Μωρέ κάτι ήξερε ο αδελφός γέροντας Αδόλφος +ευλόγησον+...

Και επί τη ευκαιρία. Μόλις ανακαλύφθηκε αποκαλυπτικό φωτογραφικό ντοκουμέντο των πρασίνων αλόγων.

buzz it!

:: posted by funEL, 12:06 AM | link | 26 comments |