funEL βαρυ πακετο

Sunday, September 24, 2006

Ο Λιάκουρας, η Britney και τα Χειρόγραφα

Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Συνασπισμένες οι σατανικές δυνάμεις του Αντίχριστου προσπαθούν να χτυπήσουν το μοναδικό καλό του Σύμπαντος, εμάς τους ΕΛληνοχριστιανορθόδοξους.
Μετά την επίσκεψη του βαθιά θρησκευόμενου Όσιου Πούτιν λύσσαξαν όλοι οι κακοί.
Τρέμει η Λευκή πυραμίδα στη Σαχλαμαράν – Τακλαμακάν.
Η παγκόσμια πρωτεύουσα στέλνει καλλικατζαραίους Νεοτάξ παγκοσμιοποιητές πράκτορες να χτυπήσουν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.
Φυσικά ο γέροντας +ευλόγησον+ και ο Υπεράνθρωπος Προφήτης οδηγός ισαπόστολος Πλασιέ μετά από θεϊκή εντολή απλώνει την Ορθόδοξη ασπίδα του, δίνοντάς μας τη (Λιακουρο)γνώση μέσα από τα σκουπιδοπακέτα Του.
Η Νίκη είναι δική μας διότι έτσι λένε οι Προφητείες, που μπορεί βέβαια ΠΟΤΕ να μην επαληθεύονται στον υλικό κόσμο, αλλά επαληθεύονται ΠΑΝΤΑ στον μεταφυσικό φανταστικό παρανοϊκό κόσμο του Προφήτη Λιάκουρα.



Είναι τυχαία άραγε τα σημεία και θαύματα που γίνονται τις τελευταίες μέρες? Συμπτωματικό?

Εμείς που βλέπουμε με μάτια Δυνατά (τραμπουκοφασιστικά) και Ελληνικά (Λιακουρικά) και συνδιάζουμε τα γεγονότα με τη Λιακούρειο μέθοδο «ο Αχταρμάς, μονά ζυγά δικά μας, ο Φάντης και το ρετσινόλαδο», βλέπουμε την επιτακτική ανάγκη επιστροφής των αρχαίων Ορθοδόξων Ελληνικών χειρογράφων από το σατανικό Βατικανό. Είναι εκείνα τα χειρόγραφα που γράφουν για όλη τη γνώση της ανθρωπότητας. Εκεί περιέχεται η περίφημη εξίσωση της σχετικότητας του Αριστοτέλη (κάποιοι συνωμότες την αποδεικνύουν πλαστή). Θα θυμάστε βέβαια το Θαύμα που έκανε να συνδεθούν τα κομπιούτερ του Προφήτη με τα κομπιούτερ του σκοτεινοσιωνιστικού πανεπιστημίου (που προσπαθεί να κρύψει τα ντοκουμέντα), ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Άλλο ένα προσωπικό Θαύμα του Προφήτη εκτός του θαύματος - επέμβαση του Θεού στα δίδυμα του Λιάκουρος.

Έτσι ο Προφήτης Ισαπόστολος Οδηγός Πλασιέ Λιάκουρας ανέλαβε προσωπικά Εθνική Ελληνοχριστιανική δράση εναντίων των σκοτεινών δυνάμεων της Λευκής αδελφότητας. Το ακόλουθο αποκλειστικό βίδεον είναι η θεολογική περιπέτεια του Προφήτη ενάντια στις δυνάμεις του σκότους και το θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Guest Star, Britney Spears.
Πως πήραμε πίσω τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα. Η σημαντική αυτή νίκη έρχεται μετά από την προ μηνών προσωρινή νίκη των δυνάμεων του σκότους όταν μας τσούρνεψαν τα χειρόγραφα μέσα από το καμπριολέ της Άννας.

ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΞΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ

Φάτε τη τώρα αντίθεοι να μάθετε να μη τα βάζετε μαζί μας.




buzz it!

:: posted by funEL, 4:00 PM | link | 78 comments |