funEL βαρυ πακετο

Monday, October 02, 2006

Όταν οι άλλοι τρώγαν Βαλανίδια..

Το καινούργιο σκουπιδοπακέτο είναι πλέον γεγονός.
Έσπασαν επιτέλους τα κοκάλα των κουλτουριαραίων.
Έγινε θρύψαλα και η τελευταία λογική αντίσταση των ορθολογιστών, σκεπτικιστών και όλων των επιστημόνων ιστορικών. Και φυσικά πάντα μαζί με το Θαύμα της τελευταίας εκπομπής (που ποτέ δεν είναι τελευταία) και του εξαντλημένου πακέτου (που ποτέ δεν εξαντλείται).
Ναι είναι αλήθεια.

Ακολουθόντας το παράδειγμα του προφήτη Λιάκουρα, παρουσιάζουμε το υπερσαβουροπακέτο με την Λιακουρική θεολογική μεταφυσική μέθοδο "Ο Αχταρμάς και ότι θέλουμε λέμε".
Εμείς δίνουμε ότι στοιχεία και αποδείξεις (ότι σαβούρα) θέλουμε. Εσείς κρίνετε μόνοι σας (όπως πάντα).



Original τίτλος «Εμείς οι Έλληνες»
Η κρυμμένη σοφία που αποκαλύπτεται βρίσκεται στον συνδυασμό Λιακούρειας κοσμοθεωρίας, Ορθοδοξίας, εθνικισμού και κοινωνικού πατριωτικού οράματος. Η 6η κοσμοκρατορία (6ο Reich) που επέρχεται το 2024, όπως λένε οι προφητείες του Τραχωνίου, η ανωτερότητα της ράτσας, το κρυμμένο πανάρχαιο Ιχώρ που μας ξεχωρίζει από τους άλλους, ο πλανήτης που είναι δικός μας μαζί με πλήθος γαλαξιών, και άλλα πολλά είναι ο Αχταρμάς που κάνει το βιβλίο απαραίτητο σε κάθε αποθήκη, πατάρι, βαθύ πηγάδι.



Original τίτλος «Κυριαρχούσα Ιδεολογία»
Συνέχεια του προηγούμενου μπαζοβιβλίου. Είναι η ανασύσταση της ιδεολογίας των ΕΛ. Η όψη του Προφήτου ημών Λιάκουρος, το θυμωμένο ύφος, η γαϊδουροφωνάρα, το σηκωμένο απειλητικά χέρι δείχνουν το δρόμο σε άλλες παλαιότερες εποχές (πριν 70 χρόνια). ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ. Είναι μια υπόσχεση που ο Προφήτης Ισαπόστολος πασχίζει καθημερινά από πολλά πανελλήνια κανάλια να κάνει πράξη. Φυσικά η θεία Πρόνοια είναι μαζί Του (είτε έτσι είτε αλλιώς).



Original τίτλος «Κινέζικη Σοφία»
Η εκστρατεία του Μεγαλέξανδρου όπως καταγράφεται από τους ιστορικούς μελετητές γεροντάδες της ορθοδοξίας +ευλόγησον+, έγινε μετά την εντολή του θεού. Ο Ορθόδοξος Μεγαλέξανδρος πήγε στη Κίνα με εκατοντάδες βουλώστρες και τάπωσε τους υποχθόνιους με Τάπες-πυραμίδες. Οι κουλτουριαραίοι και οι συνωμότες ιστορικοί μιλάνε για τάφους των αυτοκρατόρων της Κίνας, αλλά κούνια που τους κούναγε. Τρώμε κουτόχορτο εμείς? Η μεγάλη λευκή πυραμίδα που εδράζεται η Λευκή αδελφότητα, που κυβερνάει τον κόσμο, είναι η απόδειξη. Μεγαλύτερη απόδειξη από αυτή είναι τα κόκκινα αυγά του αρχαίου Ελληνοχριστιανικού Πάσχα που ανεβρέθηκαν στην έρημο Τακλαμακάν – Σαχλαμαράν.



Original τίτλος «Ινδική Σοφία»
Ως γνωστό οι αρχαίοι Ινδοί ήταν ΕΛληνες απόγονοι των μεγάλων στρατηλάτων που εποίκησαν την Ινδία βουλώνοντας ταυτοχρόνως τις τρούπες της κουφαλαίας γης για να μη βγουν οι καλλικατζαραίοι από κάτω και μας φάνε ζωντανούς. Απόδειξη, που μπορείτε να τρίψετε στα μούτρα των κουλτουριαραίων είναι οι ινδικές πατάτες που περιέχουν αρχαίο Ιχώρ του στρατού του Διόνυσου και αρχαίο Ορθόδοξο αγιασμό Μεγαλέξανδρου. (Λιακουρο)Στοιχεία και (Λιακουρο)αποδείξεις ως συνήθως από τον γέροντα Παρλαπίπα +ευλόγησον+.



Original τίτλος «Εμείς οι πολυμήχανοι ΕΛληνες»
Είναι ένα μοναδικό σκουπιδοβιβλίο που αναφέρεται στη εξυπνάδα και το υψηλό IQ των προορισμένων από το θεό να κυβερνούν, Έλληνες. Τρομακτικό παράδειγμα αυτής της ευστροφίας αποτελεί το παράδειγμα του προφήτου ημών Λιάκουρα. Το γεγονός ότι μπορεί να μοσχοπουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες, κάνουν τους συνωμότες να σκάνε από τη ζούλια τους. Το ότι έχει γεμίσει το κόσμο σαβουροπακέτα όλων των ειδών και έχει κάνει τα μάτια χιλιάδων ελλήνων να βλέπουν αλλήθωρα και τουρλωτά, ατιμώρητος από το νόμο, κάνει τους νεοταξίτες κουλτουριαραίους να λυσσάν από τη φούρκα τους. Είναι το όνειρο κάθε αποτυχημένου, που ονειρεύεται να τ' αρπάξει ανοίγοντας μια φάμπρικα, πουλώντας αέρα κοπανιστό πασπαλισμένο με καταστραφολογία αλυτρωτισμό μεγαλοϊδεατικό εθνικοσοσιαλισμό. ΗΕIL UBERMENSCH LIAKO.



Original τίτλος «Η φλόγα που δεν έσβησε ποτέ»
Πρόκειται περί ενός ρομάντζου ενός πουλιού και ενός ΕΛληνοχριστιανού στρατιώτη. Ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός ενώνονται μεταφυσικά σε μια διάπυρο ένωση θέωσης και υπερβατικού. Ο Προφήτης πιστός στα εθνοσωτήρια ιδανικά διατηρεί τη σπερματώδους μορφής φλόγα μέσα στο κομψό χέρι Του, γονιμοποιόντας ότι ραντίσει και κάνοντας έτσι ν’ ανθίσουν ξανά οι εποχές που η Ελλάς ήταν των Ελλήνων και των Χριστιανών (Ορθοδόξων). Το υπερρεαλιστικό τούτο πόνημα έρχεται να καταστρέψει και τα τελευταία υπολείμματα των σπασμένων κοκάλων των ανθελλήνων κουλτουριαραίων. Η βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων καθημερινά από τη τηλεόραση αποδίδει καρπούς.



Original τίτλος «Απομυθοποίηση του Δωδεκάθεου»
Ο μέγας υπερβαρυτικός ερευνητής και σοδομιστής της ιστορίας Σακκέτος Πακέτος, πρώτος αποκάλυψε από τα αρχαία ορθόδοξα ελληνικά χειρόγραφα, ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν τόσο βλάκες να είναι δωδεκαθεϊστές αλλά χριστιανοί Ορθόδοξοι (ξύπνιοι). Οι συνωμότες ιστορικοί που ισχυρίζονται το πολυθεϊστικό χαρακτήρα των αρχαίων Ελλήνων ψεύδονται ασυστόλως χιλιάδες χρόνια τώρα, προσπαθώντας να χτυπήσουν την Ορθοδοξία, διότι ως γνωστόν δεν νοείται Έλλην μη Ορθόδοξος. Ο Μεγαλέξανδρος ήταν Ορθόδοξος και μάλλον θα αγιοποιηθεί όπου νάναι. Μαζί με την αδερφή του γοργόνα, εννοείται.



Original τίτλος «Θεία προέλευση του Ελληνικού αλφαβήτου και Γεωδαιτικός τριγωνισμός της Ελλάδος»
Ακόμα ένα σούπερ υπερβαρυτικό μπαζοβιβλίο του Σακκέτου πακέτου. Είναι οι μυστικές συνταγές του Πυθαγόρα που εφάρμοζε κατά τη διάρκεια των τσιμπουσίων. Η αρχαιοΕΛληνορθόδοξη πίτσα και ο γεωδαιτικός τριγωνισμός της είναι ο προάγγελος του τετραγωνισμού της, καθώς συνδυάζεται με την αρχή της απροσδιοριστίας του Αριστοτέλη. Το Ελληνορθόδοξο κοκορέτσιον έρχεται να γεφυρώσει θεολογικώς το Ελληνικό αλφάβητο με το λουρί της μάνας. Περισσότερα δεν επιτρέπεται να πούμε λόγω της υψίστης αποκαλυπτικής σπουδαιότητος του σαβουροβιβλίου. Σακκέτος πακέτος εγγύηση.

Image Hosted by ImageShack.us

Original τίτλος «Όταν οι άλλοι τρώγαν Βαλανίδια...»
Τα λέει όλα ο τίτλος.
Θα μπορούσαμε να πούμε:
Όταν οι άλλοι στέλναν ανθρώπους στο φεγγάρι,
εμείς βάφαμε ΕΛληνοχριστιανορθόδοξα αυγά με πορδές
Η θεία πρόνοια μας έστειλε εναλλακτικούς τίτλους μακάρι να ξέραμε για ποιο λόγο (ο γέροντας +ευλόγησον+ ξέρει αλλά δεν μας λέει)

Όταν οι άλλοι καθαρίζανε κρεμμύδια ...
Όταν οι άλλοι μαγειρεύανε μπαρμπούνια ...
Όταν οι άλλοι τηγανίζανε πατάτες ...


μήπως εμείς

... αρμέγαμε λαγούς και κουρεύαμε χελώνες
... περιμέναμε να πέσει το μάννα εξ ουρανού αγοράζοντας σκουπιδοπακέτα
... χορεύαμε καλαματιανό και περιμέναμε τη 6η Κοσμοκρατορία το 2024


Όταν οι Λιάκουροι μας παραμύθιαζαν ασυστόλως, ο εισαγγελέας έκανε τη πάπια.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+


Το θεϊκό σχέδιο μας έδειξε μέσα στο χάος του σατανικού matrix internet τρία ιερά αποκαλυπτικά βίδεα (συμπτωματικόν?), όπου αποκαλύπτονται ειδικές αντιβαρυτικές Λιακουρορθόδοξες συσκευές εξαρτήματα των ρώσικων κοσμοσφαιρών. Σε διάφορα εξωτικά σχήματα και χρώματα.
Ειδικό τριαδικό δώρο για Λιακόφιλους με ευλογίες του μυστικού γέροντος +ευλόγησον+: «Τρία. Να τη φας και νάναι και κρύα τέκνον»







Η θεία Πρόνοια έκανε τη παρουσίαση αυτού του μπαζοπακέτου να έρθει ακριβώς την ώρα που μπαίνει ο χειμώνας. Συμπτωματικόν?
Πολλοί συνωμότες ορθολογιστές θα πούνε ότι όσο φτηνά και να αγοράζουμε σκουπίδια πάλι χαμένοι είμαστε.
Εμείς όμως που βλέπουμε με μάτια αλλήθωρα και Λιακουρικά και συνδυάζουμε τα γεγονότα με τη Λιακουρική μέθοδο «ο αχταρμάς ... κλπ» τους απαντάμε:



Ποτέ δεν πάει χαμένο ένα καλό προσάναμμα για το τζάκι

buzz it!

:: posted by funEL, 11:56 PM | link | 21 comments |