funEL βαρυ πακετο

Thursday, November 16, 2006

ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ vs BLOGS (Η Πρώτη Δήλωση)

Η πρώτη ουσιαστικά δήλωση - θέση του Προφήτη ημών ισαπόστολου Πλασιέ, κατά των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ.
Η Προφητεία που χιλιάδες χρόνια πριν γράφτηκε από τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, εκπληρώνεται αυτές τις μέρες.
Απίστευτο αλλά αληθινό.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα (θαύμα) της μηνυτήριας αναφοράς, είχε προβλεφθεί χιλιάδες χρόνια πριν από του ΑρχαιοΕΛληνορθόδοξους.

To ακόλουθο αποκαλυπτικό βίδεο έχει δημιουργηθεί βάσει της σημαδιακής εκπομπής της 14/11/06 (... του Φιλίππου... συμπτωματικόν?)
Για καλύτερη κατανόηση των λεγομένων του Προφήτη Πλασιέ, δέον ο ανύποπτος περαστικός να ενημερωθεί καταλλήλως περί της Λιακούρειας ορολογίας και αντιστροφής των όρων.



Ποίο είναι αυτό που κάνει τον Προφήτα Καντηλανάφτη Πλασιέ ούτε κουρασμένο, ούτε ξεκούραστο, αλλά ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ?
Φυσικά η αγάπη του κόσμου. Όλων αυτών των ανθρώπων που με υπερηφάνεια είδαν την Ελλάδα να κάνει το γύρω του κόσμου σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Άλλη μια προσωπική νίκη του Προφήτα. Η άθεη Νέα Τάξη με το αντίχριστο παγκοσμιοποιημένο Ιντερνετ έφυγε μακριά ντροπιασμένη. Είμαστε πια πιο κοντά στην 6η Θεοκρατική Κοσμοκρατορία όπου θα βασιλεύσει ο Γιαννάκης Ιωάννου του Τραχωνείου, οι γεροντάδες, ίσως ο Σακκέτος πακέτος επίτιμος υπουργός Ιστορικού ανασοδομισμού. Αρκεί κάποιος να αναζητήσει στις μηχανές ψαξίματος του Ιντερνετ χαρακτηριστικές λέξεις (Λιακόπουλος, Λιακό, liakopoulos, blogme κλπ), και τότε θα δει ιδίοις όμασι την αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο και τις ιδέες του Προφήτη Πλασιέ.
Χιλιάδες κόσμου τον φτύνουν να μην τον ματιάσουν και του δίνουν άπειρη ενέργεια (σαν τις ορθόδοξες μπαταρίες του Πούτιν) για να συνεχίσει την Ιερά αποστολή της (παρα)πληροφόρησης και της συλλογής βλογημένων Κωσταντινάτων.

Ποία Προφητεία του Ερμή του Τρισμέγιστου επαληθεύτηκε στις μέρες μας ξανά λόγω Προφήτου?
Είναι η Προφητεία που έλεγε ότι «θά 'ρθει λέει μέρα που εκείνος που είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ και ξέρω γω τι άλλο θά 'λεγε τα καημένα τα παιδιά μα τι καλοί άνθρωποι... μα άλλος λέει ΒΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και το παρουσιάζουν λέει, ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ που έχουμε, το καημένο το παιδί δεν έκανε τίποτα ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕ... ... ... ο άλλος που είναι το ΘΥΜΑ?... ...»
Όπως βλέπετε, και, αυτή η Προφητεία είναι απολύτως κατανοητή, προφανής, Δυνατή και Λιακουρική, απολύτως αντάξια της ποιότητος του Ισαπόστολου Προφήτη.

Ποίο είναι το ΘΥΜΑ?
Μα φυσικά ο παντογνώστης Ισαπόστολος Προφήτης, που έχοντας στη διάθεσή Του, δεκάδες κανάλια πανελλαδικά και δορυφορικά εκπέμπει ανενόχλητος (Λιακούρo)γνώση και (Λιακούρo)αλήθεια σε εκατοντάδες χιλιάδες παθητικούς τηλεθεατές κάνοντας ιερά κατήχηση (με το χοντροαζημίωτο βεβαίως) επί 7 χρόνια. Έχει την βοήθεια του Θεού, ένα οικογενειακό Θαύμα, πλήθος οπαδών σαβουροφάγων, κάμποσα βιβλιοσαβουροπωλεία, πολλά κωσταντινάτα και αρκετούς ισχυρούς φίλους σε καλά Πόστα - κομπόστα.

Ποίοι είναι οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ?
Κάποια τσιράκια της Νέας Τάξης, υποχθόνιοι, κουλτουριαραίοι κλπ, που έχουν ένα μιαρό, βλάσφημο blog στο Ιντερνετ του διαβόλου, με 50 πραγματικούς ανακυκλούμενους επισκέπτες που σχολιάζουν τις κοσμοϊστορικές Προφητείες, αποκαλυπτικά στοιχεία και ντοκουμέντα και σοβαρότατες θεωρίες του Προφήτη. Ποίος είναι αυτός ο εγκληματίας που σύσσωμος ο νεοταξίτικος σκοτεινοσιωνιστικός Τύπος σκανδαλωδώς τον ονομάζει «...καλό παιδί που δεν έκανε τίποτα. Αυτός που ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕ?». Αυτό δεν θα το αποκαλύψουμε μέχρι να γίνει μια δίκη...

... τι ψέλνει υπερτεχνολογικό τεριρέμ, είναι στρογγυλό, αντιβαρυτικό, Ορθόδοξο και είναι τα «αριστοπολεμικά όργανα» του βαθύτατα θρησκευόμενου Πούτιν?

... ποιός είναι ο γέροντας δρ. Γιόζεφ Γκέμπελς και τι σχέση έχει με τα λεγόμενα του Προφήτη?

... ποιός είναι ο υβριστής της ιστορίας, παραδόσεων, πολιτισμού καπηλεύοντας τα πάντα για λίγα κωσταντινάτα? Και ποιός κατηγορεί τους άλλους γι' αυτό?

... Ποιοί τράβηξαν λίγο το αυτί του Κομψοδάκτυλου καντηλανάφτη και έχει σαλτάρει τελευταίως (τη μια γελάει αυτάρεσκα, την άλλη απειλεί θεούς και δαίμονες σαν μανιοκαταθλιπτικός σε κρίση)? Γιατί έχει χάσει τ' αυγά και τα καλάθια? Τι λέει το σχέδιο του θεού για τη περίπτωση? Ο γέροντας? Το Τραχώνι?

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΑΚΟΥΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

+ελλαδεμπορεςολωντωνεκπομπωνενωθειτε+



Προσεχώς
Θεωρίες Συνωμοσίας
Ποιοί είναι το Μυστικό Τάγμα funEL

buzz it!

:: posted by funEL, 12:53 AM | link | 26 comments |