funEL βαρυ πακετο

Wednesday, December 06, 2006

Η Σταυροφορία του καντηΛανάφτη και πολλά καντήλια

Η δραματική κραυγή προτροπή του Προφήτη προς τους Απανταχού Λιακόφιλους για την ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ έφτασε στου διαόλου τη μάνα (στην έρημο Τακλαμακάν ... που αλλού).
Πρωτόκολλα 1 και 2, ο Καιρός γαρ εγγύς 1 και 2.
Ναι είναι Αλήθεια. Τα γνωστά μπαζοβιβλία που έχουν τελειώσει προ αμνημονεύτου χρόνου είναι πάλι μπροστά μας. Ένα ακόμα Θαύμα του ΕΛληνισμού και της Ορθοδοξίας.
Τι περισπούδαστες γνώσεις μας έδωσαν οι τελευταίες σαβουροεκπομπές τηλεπωλήσεων του Ισαπόστολου:
Ανάμεσα σε πολλά άλλα, απείρου κάλους, ο Προφήτης Πλασιέ ΚαντηΛανάφτης, ανακάτεψε πάλι τον Πάπα, Πατριαρχείο, αμερικάνους, απαίτησε να βρεθεί ο Προδότης καλόγερος που έγραψε απολυτίκιο υπέρ του αιρετικού Πάπα, προπαγάνδισε υπέρ Πούτιν για μια ακόμα φορά, ανέγνωσε εδάφια από τα διάφορα σαβουροβιβλία Του. Ξανά μπαζοΠροφητείες αχταρμά όλων των Αγίων, μπουρδολογίες επανάληψη περί της (φαντασιακής έννοιας) Νέας Τάξης κλπ. Αφού απέδειξε με τη μοναδική μέθοδό Του ότι οι Προφητείες Του επαληθεύονται (διότι ... το λένε οι γεροντάδες που τις έγραψαν...), και αφού λοιδόρησε τον Καραμανλή και όλη τη «ξεπουλημένη» πολιτική ηγεσία που δεν παίρνουν ρώσικα οπλικά συστήματα «για να είμαστε τα αφεντικά στη Μεσόγειο...» έδειξε με φανερή χαρά, πολλά κλιπάκια από πολεμικά συστήματα ελικόπτερα, αεροπλάνα, πυραύλους των Ρώσων. Γλυκύνθηκε, ευφράνθηκε και γέμισε ευτυχία η φιλειρηνική ψυχάρα Του, με το σίγουρο προφητικό όραμα του αναπόφευκτου του 3ου παγκοσμίου πολέμου (που μας ετοιμάζει ο Πανάγαθος), τα εκατομμύρια ανθρώπων που θα σφαγιαστούν, εκτός από εμάς, τη περιούσια υπερφυλή του Θεού που θα μας κάνει και Κοσμοκράτορες το 2024, όπως λένε οι Προφητείες Του (με Ορθόδοξη Χριστιανική αγάπη πάντα).
Φυσικά, συνέχισε το χαμερπές Του γλύψιμο στους απανταχού εβραίους, τώρα πια, σκοτεινούς - φωτεινούς Σιωνιστές, που ξαφνικά γίναν θύματα, ενώ μέχρι πριν ένα μήνα ήταν οι υπεύθυνοι όλων των κακών. Αναμενόμενο από την χοντρή σφαλιάρα που έφαγε ακριβώς πριν από ένα μήνα. Συμπτωματικόν? Ποιός είναι ο ορισμός του θρασύδειλου, ω Προφήτα?
Σ΄αυτές τις σαβουροεκπομπές, ξεχωρίζουν τα εξής:
Προσηλυτισμός
... Γκαρίζοντας:
«Όποιος έχει πάρει αυτά τα βιβλία πρέπει να τα ξαναπάρει και τα παλιά να τα δώσει σε όποιον θέλει, για να διαδοθεί η Αλήθεια και η Γνώση», είπε ο γέροντας.
Απολλώνιος Ηθική και αισθητική
... Κραδαίνοντας τα μπαζοβιβλία: «... Κρατήστε τα καινούργια και δώστε τα παλιά βιβλία ... Το παλιό φθαρμένο βιβλίο του δίνει ΜΟΝΑΔΙΚΗ ποιότητα... είναι το πιο κατάλληλο δώρο τώρα τις γιορτές»
ΛιακουροΣταυροφορία
... Με τεντωμένο δάκτυλο: «Όσοι είναι μαζί Μου πρέπει να πάρουν αυτά τα βιβλία. Αρχίζουμε μια ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ για να μετρηθούμε... »
Ιερά Απειλή μεταφυσικών κυρώσεων
... Γκαρίζοντας, κραδαίνοντας με τεντωμένο δάκτυλο:
«... και αυτοί που ξέρουν πρέπει να διαδώσουν την αλήθεια ... όπως είπε ο Άγιος, ... ΦΤΑΙΣ γιατί ήξερες και δεν μίλαγες...»

Σ' αυτή τη Χριστουγεννιάτικη Σταυροφορία ξεπουλήματος των σκουπιδοβιβλίων, οι απανταχού σαβουροφάγοι αναγνώστες των μπαζοβιβλίων του Προφήτη μένουν μακριά από το σατανικό παγκοσμιοποιητικό Ίντερνετ (λόγω πνευματικής υπο+στάθμης).
Έτσι το Μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL, εντός Ίντερνετ, Του δωρίζει με ευλάβεια (ευλογημένες από τον γέροντα +σκοτάδισον+), αγιογραφίες και παραθέτει ελάχιστο δείγμα κάποιων που συμμετέχουν στη προσπάθεια του ΚαντηΛανάφτη Πλασιέ, με το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ τρόπο(καθώς είναι αδύνατον να τους παραθέσουμε όλους).

ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ ΠΛΑΣΙΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝΤΗΛΙΑ+ΤΕΡΙΡΕΜ ΣΤΟ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΑΥΤΑΚΙ ΣΟΥ
+ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+ (για τη γνωστή υπόθεσή Σου) :





raresteak.wordpress.com … Η παρούσα κατάσταση τελικά δρα ενάντια στον ανώνυμο για την ώρα ιστολόγο, και ευρύτερα ενάντια στην δυνατότητα όλων μας να μιλήσουμε ελεύθερα για τις απόψεις και τις ιδέες μας. Με την δικαίωση του κ. Τσιπρόπουλου θα απομείνουμε με έναν μηνυτή και έναν ιστολόγο που πιθανότατα θα συγκεντρώσει την οργή που θα έχει καλλιεργήσει η άδικη αγωγή. Ο ιστολόγος θα καταστεί ο νέος αποδιοπομπαίος τράγος και αυτή τη φορά αυτοί που θα κινήσουν ερήμην τους τον μηχανισμό του εξιλαστήριου θύματος θα είμαστε εμείς οι ίδιοι, θύματα της ελλιπούς πληροφόρησης. Τελικά θα είναι σαν να αναζητούμε την αυτολογοκρισία μας ως βάλσαμο, την ώρα που η δικαιοσύνη θα επανεκτιμά τις περιστάσεις και τα κέρδη της. Η υπόθεση δεν θα πρέπει να περιοριστεί σε μια δικαίωση των φύσει ουδέτερων ευρετηρίων σε βάρος των φύσει μη ουδέτερων ιστολογίων, ώστε τελικά να ουδετεροποιηθούν όλα γλυκά και ανώδυνα…
http://raresteak.wordpress.com/2006/10/26/blogme/


kathimerinitrella.blogspot.com … Αυτοί οι δήθεν κάποιοι που αμολάνε τα αστυνομικά τους σκυλιά και συλλαμβάνουν όποιον δεν τους κάθεται καλά, ή τους μπαίνει στο μάτι, όποιον αθώο τύχει και βρούν, ποιοί είναι?... http://kathimerinitrella.blogspot.com/2006/10/blog-post_116186925262423160.html

vrypan.net ... Το ότι κάποιος έκανε μήνυση, ok, ο καθένας είναι τρελός να κάνει μήνυση σε όποιον θέλει. Το ότι αυτή μεταφράζεται σε ποινική δίωξη, αυτόφωρο κ.λ. νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται αποκλειστικά κάποιος εισαγγελέας (αν τα ξέρω καλά). Θα ήθελα να ξέρω ποιός εισαγγελέας άσκησε την ποινική δίωξη (φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι μυστικό), καθώς και το σκεπτικό. Θέλω να ξέρω γιατί είμαστε Κίνα. Δεν θα δούμε κάτι σχετικό στα ΜΜΕ; Κανένας πολιτικός δεν θεωρεί το θέμα άξιο λόγου
http://vrypan.net/weblog/2006/10/26/2526/

katourimeni-podia.blogspot.com ... Όλοι αυτοί, και μιλώ για τους επώνυμους, που νιώθουν περήφανοι για τη χώρα τους, και την εκθειάζουν δημόσια μιλώντας για τους προγόνους, Σωκράτη, Αριστοτέλη, Αριστοφάνη κτλ – το χω δει πολλές φορές αυτό το σκηνικό, αλήθεια είναι το ίδιο περήφανοι τώρα? Μπορούν να μιλήσουν με τα ίδια λόγια? Γιατί δεν εκθειάζουν τη χώρα τους για τα σημερινά πεπραγμένα? Και ας αφήσουν τους προγόνους εκεί που είναι γιατί τα κόκκαλά τους από το πολύ το τρίξιμο έχουν γίνει σκόνη..Τη συμπαράσταση μου σε όλους εσάς και την απέχθειά μου σε όλους εκείνους.. http://katourimeni-podia.blogspot.com/2006/10/2-0.html


alekos.blogspot.com
... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
http://alekos.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html


olaalazoun.blogspot.com
... Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως ζούμε σε μια χώρα που δεν έχει ούτε ίχνος σοβαρότητας και σκέψης.
Αποδεικνύεται πως κάποιοι προσπαθούν να βάλουν χέρι σε ένα χώρο που όλοι μας (ο καθένας για τους δικούς του λόγους) έχουμε επιλέξει να εκφραζόμαστε. Τη μήνυση την έκανε κάποιος "επώνυμος" (ο οποίος παραμένει ανώνυμος, υπάρχουν κάποιες φήμες, αλλά μόνο αυτό) και εκείνοι που έχουν ΧΡΕΟΣ να προστατεύουν τους πολίτες ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ και ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ για να δείξουν καλή διαγωγή.Συλλαμβάνουν κάποιον ο οποίος ΔΕΝ έχει υπευθυνότητα για το θέμα της μήνυσης και μάλιστα κατάσχουν και τον εξοπλισμό του.Ένα ακόμη ζήτημα είναι η ελευθερία του λόγου μέσω του διαδικτύου, δεν είμαι υπέρ της αυθαιρεσίας, αλλά η ΣΑΤΙΡΑ πάντα ήταν ενα αποδεκτό μέσω έκφρασης. Α! Ξέχασα ΔΕΝ ήταν πάντα. Έλειπε μόνο όταν ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είχε την εξουσία.
http://olaalazoun.blogspot.com/2006_10_01_olaalazoun_archive.html



elefmarilina.blogspot.com ... Ποιοί πειραξαν το καλό παιδάκι και φώναξε το μπαμπά του; Ορίστε;;;;; μη μιλάτε, μην απεργείτε, μη διαδηλώνετε, μην αναπνέετε.... (κι όσοι νομίζατε ότι το ένα είναι άσχετο με το άλλο, κοιτάξτε τώρα τα χάλια μας.) όσο διαβάζω, τόσο εξοργίζομαι.
http://elefmarilina.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html


doncat.blogspot.com ... Το Doncat και ο δημιουργός του Νίκος Δήμου συμπαραστέκονται στον διαχειριστή του blogme.gr Αντώνη Τσιπρόπουλο που συνελήφθη, διανυκτέρευσε στο κρατητήριο, προσήχθη με χειροπέδες στον ανακριτή κατηγορούμενος για ένα κείμενο που ΔΕΝ έγραψε. Η απίστευτη ιστορία με λεπτομέρειες και σχόλια στο http://monitor.vrypan.net/search?q=blogme.gr
Είναι γεγονός ότι οι Ελληνικές διωκτικές αρχές γνωρίζουν το Internet μόνο ως ένα ύποπτο και σκοτεινό μέρος όπου διακινείται παιδική πορνογραφία και υποκλέπτονται πιστωτικές κάρτες. Η δίωξη είναι προϊόν άγνοιας και στενοκεφαλιάς. (Ποιος εισαγγελέας ή ανακριτής γνωρίζει τι είναι ένα RSS feed;).

http://doncat.blogspot.com/2006/10/blog-post_116188719822184308.html


panaliar
.blogspot.com
… καποιο "δημοσιο" προσωπο εκανε μηνυση στον κυριο Αντωνη Τσιπροπουλο του blogme.gr , γιατι λεει σε καποιο μπλογκ που φιλοξενει στο site του γραφτηκε κατι προσβλητικο για το εν λογω προσωπο. τον κυριο Τσιπροπουλο δεν τον γνωριζω , αλλα θελω να τον ρωτησω κατι :
ποιο ειναι αυτο το "δημοσιο" προσωπο?
γιατι δεν το κατονομαζεται να το μαθουμε και εμεις να το ξεχεσουμε?
υποθετω οτι δεν ειναι ο Ψωμιαδης , γιατι τοτε θα επρεπε να παμε ολοι μεσα…

http://panaliar.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html


artattackgr.blogspot.comΑς μας δωσει καποιος το ονομα του "δημοσιου προσωπου" ...να τον περιποιηθουμε ολοι μαζι και ο καθενας ξεχωριστα με δικο του ποστ!
(Εξαλλου ειναι μια ευκαιρια να γνωριστουμε ολοι μεταξυ μας, εστω και στο αυτοφωρο.Για να μη πω οτι θα ειναι το καλυτερο art-happening που εγινε ποτε!).
Περισσοτερα εδω / κι' εδω
http://artattackgr.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html


xoirovoskos
.blogspot.com
… Ας είναι καλά και τα "δημόσια πρόσωπα" που ενοχλούνται ή συκοφαντούνται.
Περιμένω ν' ακούσω ποιό είναι το Δημόσιο Πρόσωπο που δεν άντεχεί τη σάτιρα και τη δυσφήμιση, λές και αυτό που κάποια "Δημόσια Πρόσωπα" προσφέρουν ώς διάλογο, πληροφόρηση, και ενημέρωση - αγρεύοντας πελάτες - απο τα παράθυρα των τηλεοράσεων, τα ραδιόφωνα ή τις εφημερίδες, δεν είναι παρά η δυσφήμιση η υποτίμηση και η συκοφάντηση της δικής μας Νοημοσύνης! …

http://xoirovoskos.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html



diablog.gr … Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε ο blogger, ούτε το επίμαχο άρθρο, ούτε το “δημόσιο πρόσωπο” που έκανε τη μήνυση. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που γίνεται μήνυση με βάση περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε σε ελληνικό ιστολόγιο.
Κάνοντας ένα πρώτο σχόλιο, θεωρούμε ότι το γεγονός αυτό καθαυτό είναι πρώτον απαράδεκτο και δεύτερον εξαιρετικά περίεργο το πόσο γρηγορα κινήθηκαν οι διαδικασίες. Θα επανέλθουμε όταν γίνουν τα στοιχεία του “θίγοντος” και του “θιγομένου”, τα οποία κατά τη γνώμη μας πρέπει να αποκαλυφθούν άμεσα…

http://www.diablog.gr/?p=368


blog
.versutia.net ... Εγώ θα πρότεινα και το εξής. Δεν ξέρω για ποιο δημόσιο πρόσωπο πρόκειται και ποιο ακριβώς ήταν το περιεχόμενο τους επίμαχου post, αν όμως αυτό το περιεχόμενο δεν ήταν καθαρά υβριστικό να το αναδημοσιεύσουμε όλοι στα blog μας και παράλληλα να ξεκινήσουμε ένα google bombing για τη λέξη «μαλάκας» με αναφορά στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Να δούμε ποιον θα πρωτομηνύσει τότε (θα γελάσω πάντως πολύ αν δω μήνυση εναντίον google).
Αν βρίσκετε καλή την ιδέα αφήστε μήνυμα. Αν το έχει ήδη ξεκινήσει κάποιος άλλος ενημερώστε με παρακαλώ.

http://blog.versutia.net/478/feed-me-more-stupidity


prezatv.blogspot.com
… Κι'ομως,εν ετη 2006,οι προοδευτικοι εκει εξω,ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ... Μαλακισμενα κορακια του διαδικτυου και internet freaks του κωλου,θα ειμαστε εδω για να τα λεμε εξω απο τα δοντια,ετσι οπως γουσταρουμε και θελουμε.Δεν μπορει να μας ακουμπησει ΚΑΝΕΝΑΣ. Οσο εσεις θα καυλωνεται,προσφεροντας τη σαπιλα σας,τοσο εμεις θα στεκομαστε με τους απεναντι,λεγοντας τα πραγματα με το ονομα τους... Γιατι η σατιρα,ειναι σατιρα και τιποτε παραπανω…
http://prezatv.blogspot.com/2006/10/blogmegr.html


gravityandthewind
.blogspot.com … "Δημόσιο πρόσωπο", ε; Ο διαχειριστής του blogme.gr (όπως λέει ο ίδιος) θα αποκαλύψει πρόσωπα και πράγματα μετά το πέρας των νομίμων διαδικασιών — και πολύ καλά κάνει.
Εγώ, πάλι, έχω μια αθώα ερώτηση (και ειλικρινά ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά δεν γνωρίζω και πολλούς φασίστες που να σατιρίζονται στο ίντερνετ και να έχουν απειλήσει στο παρελθόν με μηνύσεις):
Τι κάνει "νιάου, νιάου" στα κεραμίδια;
Υ.Γ.: Προσέξτε, αν θέλετε, το εξής λεπτό σημείο: Ο μηνυτής προφανώς θα ξέρει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τη δίκη — γι' αυτό και δεν έκανε απευθείας μήνυση στον συγκεκριμένο μπλόγκερ που θεωρεί ότι τον προσβάλλει. Σκοπός του είναι να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του μπλόγκερ, ώστε να τον "αναλάβουν" μετά τα τσιράκια του. Επομένως, είναι σημαντικό να συμπαρασταθούμε και στον διαχειριστή του blogme.gr και στον (μέχρι στιγμής άγνωστο) μπλόγκερ που απειλείται εμμέσως…

http://gravityandthewind.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html


mvasilakis.blogspot.com … Επειδή αργά το απόγευμα το blogme αναγκάστηκε να αυτολογοκριθεί, μπορείτε να διαβάσετε τι συνέβη στο http://histologion-gr.blogspot.com/2006/10/blogmegr.html Ώσπου να γίνει γνωστό ποιο «δημόσιο πρόσωπο» έκανε τη μήνυση και για ποιο blog, θα οργιάζουν οι φήμες στο Ίντερνετ, οι οποίες στη συντριπτική τους πλειονότητα «δείχνουν» πως πρόκειται για μια «δυνατή κι ελληνική» απάντηση με στόχο σατιρικό blog, όπως φαίνεται από την αυτολογοκριμένη ανακοίνωση του υπεύθυνου του Blogme.
Συμπληρωματικά (28/10):
Ήμουν απ' αυτούς που θεωρώντας έγκυρα αυτά που κατήγγειλε, έσπευσα να συμπαρασταθώ. Ωστόσο, μετά και τη δεύτερη αυτολογοκρισία του, πραγματικά λυπούμαι. Αν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα κατήγγειλε, δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν κάνει γνωστό το όνομα του μηνυτή και το όνομα του σατιρικού blog, για το περιεχόμενο του οποίου προφανώς ουδεμία ευθύνη φέρει το Blogme. Δηλαδή έχουμε έναν μηνυτή-φάντασμα, ένα υπαίτιο blog-φάντασμα και τις τρομερές καταγγελίες του υπεύθυνου του Blogme. Ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος και εν συνεχεία αυτολογοκρίνεται και ξανα-αυτολογοκρίνεται, αλλά τα ονόματα του μηνυτή και του επίμαχου σατιρικού blog δεν τα κοινοποιεί. Υποθέτω ότι ούτε τον σατιρικό blogger, λόγω του οποίου συνέβησαν όλα, έχει ενημερώσει, γιατί τουλάχιστον αυτός θα έκανε γνωστό το όνομα του μηνυτή.
Ωστόσο, η υπόθεση δεν αφορά μόνο τον υπεύθυνο του Blogme. Αφορά όλους μας και κυρίως τον "υπαίτιο" blogger. Αφορά την υπόθεση της ελευθερίας της έκφρασης, πολύ περισσότερο που, όπως λέει, πρόκειται για σατιρικό blog. Πού θα πάει, θα μάθουμε. Ήδη στο http://old-boy.blogspot.com/2006/10/blog-post_116187810249534670.html κατονομάζεται ο φερόμενος ως μηνυτής. Αν είναι πράγματι αυτός, τότε δεν τίθεται μόνο θέμα ελευθερίας έκφρασης, αλλά αν υπάρχει κράτος δικαίου σ' αυτή τη χώρα όπου ασυδοτούν οι Ελλαδέμπορες. Αν είναι αυτός που κατονομάζει ο old-boy, πρέπει όλοι να αναδημοσιεύσουμε το επίμαχο blog για να μας μηνύσει όλους. Αν είναι αυτός, τότε ο υπεύθυνος του Βlogme δεν αξίζει τη συμπαράστασή μας – άλλωστε δεν κινδυνεύει ο ίδιος καθόλου να καταδικαστεί.
Ο καιρός γαρ εγγύς…

http://mvasilakis.blogspot.com/2006/10/mia-ana.html


xpsilikatzoy
.wordpress.com
Σκοπός της σάτιρας δεν είναι να γελάσεις. Σκοπός της σάτιρας είναι να εξαγριωθείς, να κινήσεις νομικές διαδικασίες και να προτάξεις αξίες, πατρίδες, θρησκείες και άλλα αόρατα απέναντι στα αίσχη που έχεις διαπράξει. Είναι ένα είδος καταγγελίας από όλους αυτούς που δεν πολυπαίρνεις συνήθως στα σοβαρά. Από έναν ανθρωπάκο, από έναν θεατρίνο, από έναν τίποτα από έναν ανώνυμο. Κακώς συνδέεται με αστείο. Άμα θέλαμε να γελάσεις θα κάναμε χιουμοράκι. Αλλά δεν φτάνει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση κύριε Λιακόπουλε, πετύχαμε διάνα. Έτσι, αναρρωτιέμαι αν ήρθε πραγματικά η ώρα να πάμε στο αμέσως επόμενο βήμα της σάτιρας. Την επιχειρηματολογία. Είναι το βήμα που ο θιγόμενος δεν μπορεί να αποφύγει αν έχει σκοπό να κλείσει στόματα. Πρέπει με επιχειρήματα να κλείσει όλες εκείνες τις τρύπες που άνοιξε η σάτιρα. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για τρύπια σαμπρέλα. Θέλετε λοιπόν πραγματικά κύριε Λιακόπουλε, εσείς ο σωστός Έλλην πολίτης, o έμπορος, o τηλεαστέρας, o ορθόδοξος χριστιανός, o οικογενειάρχης (και όλα αυτά τα αόρατα που λέγαμε - πλην όμως πράξεων) ν΄αντικρούσετε επιχειρήματα γι΄ αυτά που διαδίδετε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και με ΚΕΡΔΟΣ σε αντίθεση με όλους εμάς; Πιστέψτε με, δεν σας συμφέρει καθόλου. Όλα αυτά τα «βιβλία» που πουλάτε δεν ανάγονται σε θέματα πίστης ώστε να μην επιδέχονται επιχειρηματολογίας αλλά σε θέματα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ.Μπορεί να έχετε πείσει πολλούς να τα αγοράσουν, μπορεί ως τώρα επικαλούμενος την ελευθερία του λόγου να συνεχίζετε να τα πουλάτε αλλά η ίδια αυτή ελευθερία, δίνει και σε εμάς το δικαίωμα να σας αντικρούσουμε…
http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2006/10/30/0130102006/


greekgastronomer
.com … προστάτη των μαγείρων εσύ, φύλαξέ μας από τα φασισταριά που με μηνύσεις, μαγειρεύουν την κατάργηση της ελεύθερης έκφρασης σε αυτό τον τόπο, ενώ άλλοι (;) από το καλοκαίρι, απειλούν με ανώνυμα μηνύματα και ε-μέηλ ιδιοκτήτες ελληνικών σάιτ που έχουν συνδέσει στη σελίδα τους ιστολόγιο που σατιρίζει τηλεοπτικό τσαρλατάνο! +Ευλόγησον+
http://www.greekgastronomer.com/?p=313


mpellos.spaces.live.com … Το όλο θέμα είναι τελείως τραγελαφικό, καθώς δεν υπάρχει καμιά νομοθεσία που θα μπορούσε να στηρίζει μια τέτοια μύνηση. Εκτός του ότι καταδεικνύει την ασχετοσύνη εισαγγελέων, αστυνομίας, κτλ, δείχνει επίσης ότι το "δημόσιο πρόσωπο" έχει γερές άκρες για να μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο. Και μιας και το ανέφερα, υπάρχει 99,9999999% πιθανότητα το "δημόσιο πρόσωπο" να είναι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας "Προφήτης Πλασιέ". Και βέβαια το blog το οποίο τον σατυρίζει είναι το γνωστό funEL, το οποίο και παρακολουθώ μετά μανίας από όταν ξεκίνησα να διαβάζω blogs. Υπάρχει άλλωστε στα link μου (άνω δεξιά στην αρχική σελίδα). Προφανώς ο φουνΕΛ κατάφερε με επιτυχία να δυσφημίσει αρκετά τον Λιάκουρα +ευλόγησον+. Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια λοιπόν!!! Για μένα αυτό είναι κάτι πολύ θετικό, όπου αποδείχτηκε η δύναμη του internet ενάντια στην ενάντια στην καταραμένη ελληνική τηλεόραση!
http://mpellos.spaces.live.com/blog/cns!9830CD027EE88E8D!1153.entry


illablog.blogspot.com ... Арестуван е гръцки блогър. И то не защото той самият нещо е написал, а защото е създал сайт - блог агрегатор (blogme.gr). И покрай другото, представял съдържанието на друг блог (funel.blogspot.com), който осмивал някакъв телевизионен проповедник. Понеже FunEL е хостван, както се вижда, в Blogger, т.е. на американски сайт, гръцките власти подгонили Антонис Ципропулос - собственика на blogme.gr. (Източник на информацията The Register).
http://illablog.blogspot.com/2006/10/blog-post_30.html


zardav.i-blog.gr
… Στις τελευταίες εκλογές στις Η.Π.Α. η φωνή των ιστολογίων ήταν ιδιαίτερα δυνατή, καθώς θεωρείται ότι επηρέασαν το αποτέλεσμα διαχέοντας πληροφορίες πολύ γρήγορα και καταρρίπτοντας σαθρά επιχειρήματα. Αυτή η διάχυση της επικοινωνίας και ενημέρωσης έχει αναγνωριστεί ακόμα περισσότερο ως απειλή σε χώρες με αντιδημοκρατικά καθεστώτα, που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η καταστολή που εφαρμόζεται εναντίον των bloggs είναι πρωτοφανής (υπηρεσίες παρακολούθησής τους, φυλακίσεις, βασανισμοί δημιουργών τους κτλ.) και τα έχει αναδείξει σε σύμβολα αντίστασης, διαφορετικότητας και διεκδίκησης ελευθεριών». Στην όμορφη και παράξενη πατρίδα μας ευτυχώς δεν είχαμε μέχρι στιγμής κανένα κρούσμα αντιδικίας «καθεστώτος» και «ιστολόγιου» μέχρι που αυτός ο ευλογημένος ο ανώνυμος επώνυμος που θεώρησε πώς θίχτηκε απο κάποιο δημοσίευμα έκανε μύνηση στο δημοσίευμα και έστειλε στην ανάκριση και στο κρατητήριο τόν δημιουργό του blogme.gr Αντώνη Τσιπρόπουλο ο οποίος δεν είναι κάν αυτός που το έγραψε αλλά αυτός που το αναδημοσίευσε – γιατί αυτή τη δουλειά κάνει, φτιάχνει μια πλατφόρμα με διασυνδέσεις, links που λένε, διευκολύνοντας έτσι όσους θέλουν να κάνουν ένα ζάπιγκ στα διάφορα ελληνικά blogs για να δούν «τι γράφουν σήμερα»...

http://zardav.i-blog.gr/?p=4


e-roosters.blogspot.com ... Σε αυτην την χωρα εχουμε ευτυχως ενα υπολειμμα ευγενικης παραδοσης, επιζει σε μερικες γωνιες η αγαπη προς την ελευθερια και τα ατομικα δικαιωματα. Γιατι τα μεγαλα επιτευγματα των προγονων μας δεν ειναι μυστικες σπηλιες και θαυματουργα οπλα που μας παραμυθιαζουν μερικοι τηλευαγγελιστες σαν τον Λιακοπουλο. Ειναι η θεμελιωδους σημασιας αναγνωριση οτι το ατομο εχει δικαιωματα. Ειναι μεγαλο επιτευγμα τους ο καθαρος στοχασμος και η λογικη, οχι η συναισθηματικη αντιμετωπιση των καταστασεων, ουτε η πιστη σε ασυναρτησιες, ουτε η καταδιωξη συμπολιτων μας επειδη δεν μας αρεσουν αυτα που λενε. Και το κατορθωμα του 21 φυσικα δεν εγινε με κινητρο την δολοφονια μερικων Τουρκων και την δημιουργια ενος ολοκληρωτικου εθνικιστικου κρατους. Ηταν η μαχη για να εχουμε εμεις, τα παιδια μας και οποιος αλλος θελει να μενει στην πατριδα μας, ελευθερια να εκφραζομαστε και να αναπτυσσουμε την προσωπικοτητα μας.

Η σατιρα, το πνευμα, ακομα και η ανοιχτη κοροϊδια (βλ Αριστοφανη) ειναι εργαλεια που στηριζουν ο,τι πιο ιερο εχουμε. Οχι τις εικονες που κλαινε, ουτε καποιες αρχαιες κολωνες, ουτε κανενα αλλο υλικο αντικειμενο που ανεξηγητα εξιδανικευουν μερικοι. Αλλα την δημοκρατια μας και την ελευθερια μας. Και κανενας πολιτικος, δικαστικος, αστυνομικος ή πολιτης δεν εχει δικαιωμα να τα παταει...

http://e-roosters.blogspot.com/2006/10/good-night-and-good-luck.html


moutidinounautatablogs.blogspot.com ... Η μαλακία μας δεν έχει όρια. Επειδή ρόδα είναι και γυρίζει και μπορεί οποιονδήποτε να τον πάρει η μπάλα καλό είναι να ενωθούμε όλοι οι bloggers στο να κράξουμε (ή καταδικάσουμε αν θέλετε πιο επίσημη ορολογία :P) την ηλιθιότητα του να διώκεται κάποιος χωρίς καμία έρευνα για το κατά πόσο ευθύνεται για αυτό για το οποίο διώκεται...όπως επίσης και τη δίωξη της σάτιρας, καλόβουλης ή και όχι και τόσο καλόβουλης, ώστε να μην είναι εντελώς προφανές πως ζούμε σε μια κατ'επίφαση δημοκρατία....

http://moutidinounautatablogs.blogspot.com/2006/10/blog-post_116185505676893126.html


panokato
.blogspot.com Ρε άει σιχτίρ... Σίγουρα ήδη το 'χουν πει πολλοί, αλλά αυτό που έγινε αποτελεί ένα ακόμη σημάδι ποινικοποίησης της καθημερινότητάς μας, λογοκρισίας και φασιστοποίησης. Ούτε κι έχω καμία διάθεση να το αναλύσω.
Απλώς να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στον Αντ.Τσ. και στο blogme.gr

Σκατά στους τηλεβιβλιοπώλες...

http://panokato.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html


deilogos
.blogspot.com …Ας προσπεράσουμε την «γκάφα» της μήνυσης του κατά του blogme και ας αναρωτηθούμε αν ένας blogger έχει το δικαίωμα να σχολιάζει- σατιρίζει ένα «δημόσιο πρόσωπο».
Η έννοια δημόσιο πρόσωπο σημαίνει και έκθεση! Έκθεση στη κοινή γνώμη , στη τηλεόραση , σε εφημερίδες , στο διαδίκτυο. Αυτή η έκθεση ίσως να είναι ένα βαρύ τίμημα που πληρώνουν τα δημόσια πρόσωπ
ο. Από την άλλη όμως «ζούνε» για αυτή την έκθεση. Και η έκθεση στη κοινή γνώμη σημαίνει και σάτιρα! Και όχι μόνο σάτιρα. Ο καθένας είτε ανώνυμα είτε επώνυμα μπορεί να διαφοροποιείται από την άποψη του δημοσίου προσώπου.
Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι:
Ένας blogger σχολιάζει έναν πολιτικό , έναν ηθοποιό , ένα παρουσιαστή , έναν βιβλιοπώλη. Τον σχολιάζει και τον σατιρίζει χωρίς βρισιές και βωμολοχίες. Αν πρέπει να συλληφθεί τότε για ποια ελευθεροτυπία μιλάμε?

… Για ποια ελεύθερη διακίνηση ιδεών μιλάμε?
Το δημόσιο πρόσωπο από την πλευρά του αν είναι σοβαρό και υπεύθυνο το πρώτο πράγμα που έχει να κάνει είναι να απαντήσει σε όσους του κάνουν αρνητική κριτική ή σάτιρα. Και συγκεκριμένα τα περισσότερο blog διαθέτουν την ελευθερία των σχολίων αλλά και την ελευθερία της prive επικοινωνίας με email. Το να καταφύγεις στη δικαιοσύνη μάλλον σημαίνει φόβος να αντιμετωπίσεις τη κοινή γνώμη. Αυτόματα αναιρείται η έννοια του Δημοσίου Προσώπου και μιλάμε για φασιστικές καταστάσεις! Διότι ο διάλογος , η κατανόηση της σάτιρας , η αποδοχή της κριτικής είναι σημεία της ελευθεροτυπίας και της δημοκρατίας.
Αν αυτό που έγινε σήμερα πρέπει να συλληφθούν ΟΛΟΙ οι bloggers διότι σχεδόν όλοι έχουμε σχολιάσει δημόσια πρόσωπα!...
http://deilogos.blogspot.com/2006/10/blogmegr-o.html


hopkinsgt
2.blogspot.com … Διαβάστε εδώ για να μπείτε στο νόημα. Δεν ξέρω τι γράφτηκε και ενόχλησε τόσο τον Λ@#$#%πουλο. Δεν με ενδιαφέρει αυτό, αυτή τη στιγμή. Αυτό που με νοιάζει είναι το πόσο εύκολα μπορεί να φιμωθεί μια φωνή. Και όταν αυτά γίνονται στα blogs, φανταστείτε πόσο πιο εύκολα επηρεάζονται τα ΜΜΕ. Εκεί που υπάρχουν πραγματικά μεγάλα συμφέροντα. Εκεί που κάποιος που θέλει να θρέψει την οικογένεια του, θα σκεφτεί δύο φορές πριν γράψει κάτι...
Καραγκιόζη Λ@#$#%πουλε, θα μπορούσες ακόμα ακόμα και να φτιάξεις δικό σου blog και να κράζεις αυτόν που σε κράζει! Αλλά όχι! Εσύ προσπάθησες να φιμώσεις την φωνή που σε ενοχλούσε, αντί να αντιπαρατάξεις την δική σου. Είσαι πολύ κομπλεξικός... κύριε... Λ@#$#%πουλε...
Επίσης εδώ μπορείτε να διαβάσετε τι ακριβώς έγινε…

http://hopkinsgt2.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html


ecclessias.blogspot.com …Αν όμως κάνετε μήνυση και εναντίον αυτού, τότε σε τι θα διαφέρατε από τις κυβερνήσεις, τους πολιτικούς και τις μυστικές οργανώσεις τις οποίες καταγγέλλετε κάθε μέρα από τις εκπομπές σας; Η λογοκρισία είναι λάθος, ακόμη και όταν θίγει εσάς.
Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του και ο κόσμος με την κριτική του σκέψη θα αποφασίσει αν πρέπει ή όχι να λάβει υπ' όψη τα εκάστοτε σχόλια. Αν δεν ίσχυε το παραπάνω, τότε νομίζετε πως θα ήσασταν ακόμη στον αέρα; Κύριε Λιακόπουλε έχω αγοράσει κάποια βιβλία σας κατά καιρούς από περιέργεια να δω τι τελικά περιέχουν. Μερικά τα βρήκα ενδιαφέροντα, άλλα πάλι υπερβολικά διαφημισμένα χωρίς λόγο. Όμως σκεφτείτε αυτά:
* Στα "Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης" (πρώην Πρωτόκολλα των "Σοφών" της Σιών) ονομάζετε συγκεκριμένες ταινίες ως "ελεγχόμενες από τους Σιωνιστές" ενώ αμέσως μετά παραθέτετε μία εκτενέστατη λίστα 43 σελίδων με Εβραίους στο χώρο της ShowBiz, υπονοώντας πως έχουν κάποια σχέση με το Σιωνισμό. Σας έκανε κάποιους από αυτούς μήνυση; Μάλλον όχι αλλιώς θα είχατε αναγκαστεί να ξεπουλήσετε τα πάντα για να πληρώσετε ένα δικαστήριο εναντίον τους.
* Στα "Αφεντικά της Εξουσίας" η ομάδα συγγραφέων - που διακριτικά δεν αποκαλύπτετε - ουσιαστικά ονομάζει την οικογένεια Rothchild ως υπαίτια σχεδόν κάθε συνομοσιολογικού κακού των τελευταίων αιώνων. Απέξω από το βιβλίο γράφει "Εκδόσεις Λιακόπουλος" και μέσα "Η έκδοση αυτού του βιβλίου δεν συνεπάγεται την εξ' ολοκλήρου ή την επιμέρους αποδοχή των απόψεων του συγγραφέα". Αν εσείς μπορείτε να καλυφθείτε πίσω από μία τέτοια δήλωση, τότε γιατί θεωρείτε πως οι άλλοι δεν μπορούν;
* Το παραπάνω ισχύει και για τίτλους όπως "Οι έμποροι συνειδήσεων και η εξαγορά της σιωπής των λαών" αλλά και τόσους άλλους που βοηθήσατε να εκδοθούν. Η ελευθερία λόγου είναι δικαίωμα όλων, ακόμη και αν δεν εκδίδονται από εσάς... ακόμη και αν σας κατακρίνουν. Αν σκοπεύατε να προβείτε σε μηνύσεις εναντίον όσων γράφουν κοροϊδευτικά για το πρόσωπό σας σχόλια, γιατί είναι ακόμη ελεύθεροι ο κύριος Θέμος Αναστασιάδης (εκπομπή ΟΛΑ) και ο κύριος Γιώργος Μητσικώστας (εκπομπή ΜητσιΧώστα) οι οποίοι σας έχουν σατιρίσει κατ' επανάληψη; Μήπως επειδή είναι πιο γνωστοί από εσάς και "δε σας παίρνει" (όπως λέμε στη βαρβαρική) να τους ακουμπήσετε; Και, ειλικρινά, νομίζατε πως θα γλυτώνατε αν κυνηγούσατε "απλά" κάποιον "μη επώνυμο" κάτοχο blog;…
http://ecclessias.blogspot.com/2006/10/blog-post_30.html


postnuclear-icehouse.blogspot.com ...Ποιό είναι το ασπόνδυλο μαλάκιο που έκανε μήνυση στον διαχειριστή του blogme? Αλήθεια, ποιό; Μήπως είναι ο γνωστός τηλεοπτικός glow-in-the-dark αστέρας και πλασιέ κοσμημάτων (και όχι μόνο) που απείλησε γνωστό σατιρικό blog με καταιγισμό ανωνύμων μηνυμάτων; Και ποιός αλήθεια είναι ο ηλίθιος αστυνομικός διευθυντής που συνέλαβε τον διαχειριστή του blogme για υλικό ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ; Ο ίδιος που συνέλαβε στην Κρήτη προγραμμματιστή για spam που βγήκε από τ'αντερα ενός hijacked υπολογιστή που δεν του ανήκε;
Ω Βούδα, πως καταφέρνεις και κρατάς τα τσιπάκια ξεβίδωτα και δεν εκσφενδονίζονται να μας βγάλουν τα μάτια;
Καλά-καλά Ίντερνετ δεν έχουμε και διαδικτυακή αστυνόμευση αποκτήσαμε... Έετσι είναι αυτά, απο μικρά πρέπει να τ'αστυνομέυουμε, προφανώς...
Και μη χειρότερα...

http://postnuclear-icehouse.blogspot.com/2006/10/blog-post_25.html#links

Image Hosted by ImageShack.us


stonpyrgo.blogspot.com ...Αναρωτιέμαι αν ήταν επίδειξη ισχύος ή ηλιθιότητας. Αναρωτιέμαι πως νιώθει ένας πολίτης όταν χτυπάει απροειδοποίητα η πόρτα του σπιτιου και τον περιμένουν οι κύριοι με τις χειροπέδες. Αναρωτιέμαι ποιοι νόμοι ορίζουν τέτοιου είδους μεταχείριση σε κάποιο πολίτη ο οποίος κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση (ασχέτως βέβαια αν στην προκειμένη περίπτωση οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν λάθος πρόσωπο).
Δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι γιατί όλη αυτή η υπερβολή.

http://stonpyrgo.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html

rodanis.blogspot.com ... Θέλω να πιστεύω οτι το περιστατικό είναι μεμονωμένο και αποτελεί ένα κράμα «φασιστοφέρνουσας» διαφθοράς των εμπλεκομένων ανθρώπων της εισαγγελίας και βλακώδους άγνοιας, χωρίς βέβαια να γνωρίζω την αναλογία των δύο αυτών συστατικών. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, η προσοχή μου εστιάζεται στην αντίδραση του κρατικού μηχανισμού σε μία (καταφανώς) απολύτως αστήρικτη μήνυση: αντί να την απορρίψει, ως όφειλε, εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του νόμου, κάτι που σπάνια έχει κάνει στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις...
Σε ότι αφορά την ταυτότητα του μηνυτή, αυτή μου είναι λίγο έως πολύ αδιάφορη. Δικομανείς λιακουραίοι ελληναράδες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντοτε. Εμένα με αφορά πως η πολιτεία με προστατεύει από αυτούς. Και με θλίβει, που προφανώς δεν το κάνει... Μου φαίνεται πιθανότερο, εάν μάλιστα ο μηνυτής είναι αυτός που έχει διαρρεύσει, η μήνυση να αποτελεί απλώς μία εκδήλωση δύναμης, μία προσπάθεια τραμπουκίστικου εκφοβισμού, συνήθης πρακτική σε φασιστοειδή τύπου λιακόπουλου... Επειδή ίσως ορισμένοι θεωρούν οτι έκαστος blogger κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του, η οποία του δίνει την δυνατότητα να προβαίνει ενδεχομένως σε δημοσιεύσεις που δεν θα έκανε επώνυμα, επισημαίνω οτι σε καθεστώτα όπου η προστασία της ελευθερίας της έκφρασης είναι αμφίβολη, στα οποία πιθανώς, συγκαταλέγεται πλέον και η Ελλάδα, η ανωνυμία είναι σχεδόν προϋπόθεση της ελεύθερης έκφρασης... http://rodanis.blogspot.com/2006/11/blogmegr.html

press-gr.blogspot.com ... Μπούμερανγκ γύρισε στον Δημοσθένη Λιακόπουλο η μήνυση εναντίον του Αντώνη Τσιπρόπουλου και του blogme.gr. Το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει από σχόλια και σατιρικές αναφορές για τον τηλεπωλητή βιβλίων. Την ίδια ώρα τα περισσότερα ηλεκτρονικά μέσα σιωπούν. Γιατί όμως; Δεν είναι μόνος...Εμείς, για να δείξουμε ότι ο Τσιπρόπουλος δεν είναι μόνος, παραπέμπουμε στο blog που άρχισε να σατιρίζει πρώτο τον Λιακόπουλο. Από εκεί ξεκίνησε και το θέμα.Κάντε κλικ στα ... http://www.funel.blogspot.com και http://www.funelsue.blogspot.com Και διαβάστε...http://press-gr.blogspot.com/2006/11/blog_02.html http://press-gr.blogspot.com/2006/11/blog-post_116248332933925488.html http://press-gr.blogspot.com/2006/11/blog-post_04.html

manifestogr.blogspot.comείχα πάντα την εντύπωση ότι ο Δ. Λιακόπουλος είναι απλά ένας τύπος που βγάζει λεφτά εκδίδοντας απίστευτες βλακείες αντιεπιστημονικής ανοησίας τις οποίες πουλάει σε αφελείς όμως τώρα, διαβάζοντας το blog funel (που όπως είπε και κάποιος έγινε διάσημο εξ αιτίας της γνωστής μήνυσης) ανακαλύπτω πως είναι ... ο Αντίχριστος
εντάξει είχα καταλάβει πως είναι νούμερο, αλλά δεν ήξερα πως είναι ο 666 σε συνδυασμό με τη Μάτα Χάρι, τον Χίτλερ, τον Τεντ Μπάντι, τον πάπα Βοργία, τον καλόγερο Σίλα, τον Τζόρτζ Μπους, τον Ντικ Τσένι και την Αννίτα Πάνια / αν ήμουν o Λιακόπουλος θα έστελνα μια αγκαλιά λουλούδια και μια επιταγή στον funel / τέτοια δουλειά ούτε οι καλύτεροι διαφημιστές δεν θα μπορούσαν να κάνουν… http://manifestogr.blogspot.com/2006/11/blog-post_01.html


rational-minds.blogspot.com
...Το γεγονός της μήνυσης που υπέβαλε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος εναντίον του ιδιοκτήτη
του blogme.gr Αντώνη Τσιπρόπουλου νομίζουμε ότι είναι πλέον γνωστό σε όλους (λεπτομέρειες εδώ) .
Περιμέναμε να περάσουν κάποιες εβδομάδες πριν αναφερθούμε σε αυτό, προκειμένου να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις. Είναι πραγματικά τραγικό (αλλά όχι πρωτόγνωρο) να συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε μία υποτιθέμενα ελεύθερη χώρα όπως η Ελλάδα. Όπως πολύ εύστοχα σχολίασε ο Πάσχος Μανδραβέλης στο σχετικό του άρθρο στην καθημερινή, το ανάλογο θα ήταν να συλληφθεί κάποιος περιπτεράς για το περιεχόμενο μίας εφημερίδας!
Έξαλλου το blog του φίλτατου funel αν και έκανε σκληρή σάτιρα (δικαίως!), σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούσε την σύλληψη ούτε φυσικά του ίδιου του blogger, πόσο μάλλον την διαδικασία του αυτόφωρου (εξαιρετικά σπάνια για αδικήματα μέσω τύπου σύμφωνα με τον δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο) εναντίον κάποιου άσχετου webmaster. Εκτός βέβαια αν κάποιοι πιστεύουν ότι βρισκόμαστε στην Λαϊκή "Δημοκρατία" της Κίνας και όχι στην Ευρώπη... Με την ίδια λόγικη, κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε μηνυθεί κι εμείς λόγω του link που φιλοξενούμε προς το blog. Αυτήν είναι η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα του 2006;

http://rational-minds.blogspot.com/2006/11/blog-post.html#links


ths-ellinidas.blogspot.com ...Αποφάσισα ότι εφόσον επεμβαίνει η δικαιοσύνη στα μπλογκς θα πρέπει να επέμβω κι'εγώ στην δικαιοσύνη . Ετσι έχω κάποιες προτάσεις να της προτείνω μήπως και ξεστραβωθεί λιγάκι .
1.Να συλληφθούν πάραυτα αυτά τα κακοποιά και ταραχοποιά στοιχεία .
2.Να τους στείλουν στο Αμπου Γκράιμπ .
3.Να τους σωφρονίσει η συμπαθής ψυχανώμαλη Αμερικανίς . Να τους μαστιγώνει άπαξ τουλάχιστον ημερησίως για να μάθουν να μην τα ξαναβάζουν με τον ανώνυμο μηνυτή .
4.Το μαστίγιο να έχει τουλάχιστον 9 ουρές ,
5.Να βγει γυμνή η αλήθεια στο φως .
Ετσι για να μάθουν αυτοί ... Καταραμένοι μπλόγκερς που νομίζετε πως μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε ...

http://ths-ellinidas.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html


neoellinas
.blogspot.com… Ο λόγος που τον συλλάβανε εν ολίγοις; Επειδή είχε το blogme.gr ένα search engine ουσιαστικά των ελληνικών blogs και επειδή ένα από αυτά τα blogs ήταν το http://funel.blogspot.com/ το οποίο σατιρίζει και κριτικάρει αιχμηρά τον τηλεευαγγελιστή- ψευτοκουλτουριάρη -σαββουροπωλητή -ψευτοεθνικιστή και δυστυχώς συνάδελφο Φυσικό, Δημοσθένη Λιακόπουλο. Ο μηνυτής παραμένει άγνωστος αλλά όπως τονίζει και ο φίλος στην εν λόγω ιστοσελίδα: ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ; Δηλαδή στην τελική αντί να συλλάβουνε τον "ένοχο" που λέει την γνώμη του συλλαμβάνουνε αυτό που απλώς καταχωρούσε το εν λόγω site. Ε τότε να συλλάβουνε και τους υπεύθυνους του Google επειδή έχει ένα σωρό "κακά" sites καταχωρημένα. Πραγματικά είμαστε η χώρα του παραλόγου.
Από που και ως πού φιμώνεται με τόσο βάναυσο τρόπο η ελευθερία του λόγου και κανείς δεν αντιδρά επισήμως; Πως είναι δυνατόν να καταπατούνται έτσι τα δικαιώματα της κοινότητας των bloggers που στην τελική είμαστε απλά άνθρωποι που θέλουμε να δημοσιεύουμε τις ανησυχίες και τις απόψεις μας, ακόμα και αν κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτές; Δηλαδή θίχτηκαν κάποιοι επειδή κριτικάρεται με τόσο έντονο τρόπο ο κύριος Λιακόπουλος; Σιγά τον τρισμέγιστο εθνικιστή βιβλιπλασιέ που τον θίξανε κιόλας! Ποιός νομίζει οτι είναι που θα τεθεί στο απυρόβλητο; Έχει κονομήσει τα άντερα του ο κύριος με τα βιβλία του τί φοβήθηκε; Μη του κόψει το http://funel.blogspot.com/ την πελατεία; Έλεος κύριε Λιακόπουλε! ΈΛΕΟΣ!...
http://neoellinas.blogspot.com/2006/10/blogmegr.html


kaltsovrako
.wordpress.com… χρώματος blueblack αγνώστου κωδικού της Koleston** που το μόνο που αξίζεις είναι ο ρόλος του βιβλιοστάτη, δε σου φτάνει που μοστράρεις στο γυαλί και καμμιά καλοπληρωμένη κοτούλα από το EΣΡ δεν σου έκοψε τον κώλο για την εκπομπή παραμύθι- telemarketing, έχεις το θράσος να ζητάς και τα ρέστα για τη σάτιρα που σου γίνεται; Πάρε φόρα και… Μια φίλη ορθόδοξη εβραιοπούλα, -η Sharrah στην προκειμένη- που παρακολουθεί τα τεκτενόμενα στο διαδίκτυο από την πατρίδα της, με παρακάλεσε -στέλνοντας μου τη φωτογραφία της- να σου μεταφέρω την αγωνία της για την μήνυση που έκανες και ταυτόχρονα με επέπληξε για το μερίδιο του λέοντος που παίρνουν τα αρχίδια μου απέναντί σου. Ως ελάχιστη κίνηση σεβασμού (και ας είναι οβραία, καταχθόνια και ότι άλλο θέλει να λέει ο γέροντας και τα holly graffity μαζί) δημοσιεύω τον χαιρετισμό της παρόλο που έχει να πάει στο μπαρμπέρη από τον καιρό που ο Χριστόδουλος διάβαζε.
ΒΑΣΤΑ ΜΟΝΟ ΡΕ ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΕ ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΤΗ, ΜΗ ΚΑΙ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ. IT’S A PROMISE (που λένε και στην βαρβαρικήν)
* κλασσικος τύπος που το μόνο που θέλει είναι να τον χαϊδευουν. (Το σημειώνω για να μην πείς πως βρίζω κιόλας τη χάρη σου)** θα ήθελα πολύ να μάθω τον (τί άλλο φυσικά!) μυστικό κωδικό.
http://kaltsovrako.wordpress.com/2006/10/27/0127oct2006/

Image Hosted by ImageShack.us


teleologikos.wordpress.com… Κύριε Ρουσόπουλε, διαβάζουμε στις δηλώσεις σας ότι οι μπλόγκερς γράφουν ψέμματα τα οποία αναμεταδίδονται από την τηλεόραση. Η “ευαισθησία” σας μπορεί να είναι συζητήσιμη μέχρι ενός σημείου αλλά δεν μας εξηγήσατε τι γίνεται στην περίπτωση που ένας τηλεορασάνθρωπος πλασιέ “μεσσιανικών” βιβλίων, που οι εκπομπές του αναμεταδίδονται τουλάχιστον από δύο κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας, χώρια τα τοπικά, να κάνει μήνυση εναντίον ενός ιστοτόπου όταν από την εκπομπή του ξεστομίζει αυτές τις κουβέντες; Γιατί εμμέσως πλην σαφώς στηρίζετε τον γνωστό πλασιέ όταν επιδεικνύει ξεδιάντροπα πλήρη απαξίωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα; Η Οργάνωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο ΟΗΕ (ελληνικό παράρτημα) και η Διεθνής Αμνηστία, τι γνώμη έχουν άραγε, μήπως πρέπει να επιληφθούν επί του θέματος;…
http://teleologikos.wordpress.com/2006/11/01/oe-dheooayae-i-aciioeyico-eeaeudhioeio-aea-oa-aienthdheia-aeeaethiaoa/



imikriollandeza.blogspot.com

Θέμα : Η μήνυση.
Μου πέσαν τ'αυτιά διαβάζοντας γύρω γύρω τι έγινε.
Ήρωας-Θύμα : Αντώνης Τσιπρόπουλος, system administrator του Blogme.gr.
Γεγονός: τον 'πιασαν απο την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μετά απο μήνυση. με την κατηγορία-αν κατάλαβα καλά - της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Του πέρασαν χειροπέδες (αυτό δεν με χαλάει, κι εμένα εχθές μου πέρασε ο καλός μου) και του κατάσχεσαν τον σκληρό του δίσκο (απαράδεκτο αυτό- 53 έουρος έδωσα προ μηνός για τον 80άρι) και τέλος τον μπουζουριάσανε (αυτόφωρο καλέ - κανονικά).
Ο λόγος : (εδώ αρχίζουν τα μεγάλα γέλια) η αναμετάδοση του funel που περιείχε ένα σατυρικό ποστάκι για τον τυπά Λιακόπουλο που πουλάει βιβλία στο τρεχαγύρεβε TV.
Μηνυτής : Δημοσθένης Λιακόπουλος κατά πολλούς και λογικά σκεφτόμενος κάποιος θα έλεγε οτι μάλλον αποκλείεται να θίχτηκα εγώ εκ μέρους του Λακό και αποφάσισα να κάνω μια ωραιότατη μήνυση για να τον προστατέψω ως δευτερος Ρομπέν των δασών.
Συμπεράσματα: Πάμε κατά διαόλου. Ο κάθε μαλάκας θεωρεί οτι δημοσιοποιώντας την γελοιότητα της υπαρξής του όλος ο κόσμος είναι έτοιμος και υποχρεωμένος να προσκυνήσει το μεγαλείο του. Πάντα αναρωτιόμουν αν όλοι αυτοί οι γελοίοι που βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια στο γυαλί έχουν συνείδηση του μεγέθους της υποανάπτυξής τους... μετά απο την μήνυση κατάλαβα πως δεν…
http://imikriollandeza.blogspot.com/2006/10/blog-post_30.html#links

talesdailymadness.blogspot.com... Personally i had always viewed Liakopoulos as a comedian of sorts but this incident showed that Liakopoulos not only can't take a bit of satire but will not accept anyone disputing him under the threat of imprisoment.FunEL has won while Liakopoulos showing his inability to cope with judgement has done the biggest mistake of his life.It has thrown down his fascade and shown everybody the fascist he is.HEIL UBERMENSCH LIAKO (cue nazi music)... http://talesdailymadness.blogspot.com/2006/10/going-towards-middle-ages.html


sykofantis-bastoyni.pblogs.gr

… Το διαδίκτυο είναι δημοκρατικό; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ στο άλλο, το άγνωστο, το περίεργο, το μειοψηφικό, το μειονοτικό, το διαφορετικό, το περιθωριακό, ακόμα και στο «κοινωνικά επιλήψιμο».
Σημαίνει να έχεις την δυνατότητα να μπορείς μια ιδέα, ένα ρεύμα, μια αντίληψη να την βγάλεις από το περιθώριο και να αποκτήσει «κοινωνικό στάτους».
Το καινούριο όπως είναι τα μπλόγκς ζει στο περιθώριο, εκεί αναπτύχθηκε. Και όταν η δυναμική του πάει να καταλύσει τα «χειμερινά ανάκτορα» οι μουτζαχεντίν του την πέφτουν άγρια .

Αν δεν μπορούν να του την πέσουν όπως με τον κύριο Τσιπρόπουλο τα συστήματα, οι εξουσίες, οι επίσημοι φορείς και οι κοινωνίες δανείζονται ή οικειοποιούνται επιλεκτικά ό,τι και όσο τους αρμόζει και χρειάζονται. Κάτι σαν τον πιτσιρίκο ένα πράγμα .
Τις περισσότερες φορές εκ των υστέρων, αφού πρώτα τα κατατροπώσουν, τα εκδιώξουν, τα ποινικοποιήσουν, τα δαιμονοποιήσουν.
Καμία εξουσία δεν διαθέτει χιούμορ και φαντασία σαρκασμό και διάθεση αυτοκριτικής . Πανικοβάλλεται και τρέμει μπροστά σε κάθε τι νέο, σε κάθε αλλαγή, σε κάθε καινοτομία.

Η μοναδική της ασφάλεια απέναντι στα κινήματα είναι η ακινησία.
Κι όταν χρειάζεται ν' αλλάξει, να ανανεωθεί, για να μην ανατραπεί εκ των πραγμάτων, το κάνει με μεγάλο κόπο και δυσκολία. Αφού πρώτα έχει φιμώσει κάθε τι νέο και πρωτοποριακό.
Γιατί το κάνει αυτό; Για να φέρει και πάλι τη βλακεία, τη κοινοτοπία, τη μετριότητα και να θέσει υπό διωγμό την ευφυΐα, την καινοτομία και την αξιοκρατία.
Και όσους μας αφήνουν ακόμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα το κάνουν από ένα ένστικτο παροχής μιας πλασέμπο συμμετοχικής δημοκρατίας, που τους επιτρέπει να αποφύγουν τις μεγάλες αναταράξεις, και τις θεμελιακές ανατροπές…

Αγαπημένοι μου «μουτζαχεντίν» Σε αυτόν τον νέο κόσμο όλα δοκιμάζονται και κρίνονται : η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ , το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, οι ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ , οι ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ οι φωτισμένες ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΕΣ , οι ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ , και το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ . Όλα αυτά που σας τρομάζουν , ανασυντάσσονται, και κινούνται ξανά μέσα στην ηρεμία και τη στασιμότητα που μας παρέχει ο όμορφος κόσμος το πρωί και το σαρβάιβορ σας .
Τα γράφω όλα αυτά με την αφοπλιστική βεβαιότητα πως όλοι εσείς που αποτελείτε την πρωτοπορία θα αλλάξετε τα πάντα, κι ας «κοιμάται η κοινωνία». Για το καλό όλων μας ακόμα και αυτών που δεν καταλαβαίνουν, όχι από αντίδραση, εκδίκηση, επιθετικότητα. ή από κόμπλεξ γιατί οι μικρές επαναστασούλες μου, δεν έπιασαν τόπο.

Μετά από όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όσοι κάνετε linkblog στα θέματά μου , όσοι μου αφήνετε σχόλια κλπ , κινδυνεύετε ανά πάσα στιγμή να βρεθείτε πίσω από τα κάγκελα .
Παρόλα αυτά «κινείται!»... Θέλουν δεν θέλουν

http://sykofantis-bastoyni.pblogs.gr/2006/10/oi-moytzahentin-toy-diadiktyoy-arhisan-oi-syllhpseis.html

Image Hosted by ImageShack.us


manosantonaros.blogspot.com ...Η ιστορία έχει αποδείξει ότι τα μεγάλα πράγματα γίνονται είτε από συμπτώσεις είτε από κόμπλες.Αυτό που γίνεται στην blogo-σφαιρα είναι κόμπλα. Κάποιο «δημόσιο πρόσωπο» έκανε μηνυση σε έναν blogger και οι ειδικοί στο «ηλέκτρονικό έγκλημα» συνέλαβαν, τον άνθρωπο που Δεν έγραψε το συγκεκριμένο blog, απλώς το φιλοξένησε –όπως δεκάδες άλλα- στον χώρο του…
Επειδή στην Ελλάδα οι λέξεις (κι όχι μόνο) δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα, αναρωτήθηκα: ποιό να’ναι αυτο το «δημόσιο» πρόσωπο.
Μπας και είναι, ας πούμε , ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;
Μπας και είναι ο Νίκος Γκάλης;
Μπας και είναι η Δήμητρα Γαλάνη;
Ο Πύρρος Δήμας;
Η Ελένη Μενεγάκη;
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης;
Ο Γκαργκάνας;
Ο Αυτιάς; Ο Βαρεμένος μήπως;
Δεν έχω ιδέα.
Δεν μου λενε ρε παιδί μου...
Ποιός διάολο είναι αυτο το «δημόσιο πρόσωπο» που έχει κάνει μια σημαντική μερίδα ανθρώπων να είναι έξαλλοι μαζί του;
Δεν μου λέει κανένας με βεβαιότητα... όλοι μου λένε και το γράφουν, αλλά δεν το τεκημεριώνουν....
Κολαούζος που φαίνεται όμως ...

Φτιάξαμε λοιπόν μια e-περσόνα που την λέμε «Μαλακόπουλος»... και ζητώ συγγνώμη, από όλους που το ονοματάκι τους μοιάζει... μην το πάρουνε προσωπικά...
… Μου κάνει εντύπωση, που όσοι δεν πολυσκαμπάζουν από internet, blogging κ.λ.π. δεν μπαίνουν καν στον κόπο της απλής λογικής, να είναι λιγάκι πιο σεμνοί και προσεκτικοί.
Αυτο το μέσον, αγαπημένε μου (ολο μ’αρέσει και περισσότερο) Μαλακόπουλε, έχει τρομερή δύναμη... Είναι σαν να έκανες μήνυση στην Ενωση Εκδοτών... στην Ενωση Καναλαρχών... όλοι μαζί και από μόνοι μας, δεν είμαστε Χατζηνικολάου, Στάη, Ευαγγελάτος ή Τρέμη... είμαστε οι ίδιοι: ο Κυριακού, ο Βαρδινογιάννης, ο Λαμπράκης, ο Τεγόπουλος, ο Κοντομηνάς.... και πολύ-πολύ πιο flexible απ’ αυτούς, επειδή δεν χρειάζεται καν να να ζητήσουμε από κάποιον να κάνει κάτι για μας.... το κάνουμε μόνοι μας... 24ώρες το 24ωρο επί 365 μέρες τον χρόνο, για όσο χρόνο γουστάρουμε...
Λατρεμένε μου Μαλακόπουλε, όπως περνάμε την ποίηση, την λογοτεχνία, την φωτογραφία, το βίντεο, τα διαπροσωπικά μας ή τα γκομενιλίκια μας στα blog μας... με την ίδια ευκόλια (και με πολύ περισσότερη από ο,τι φαντάζεσαι) περνάμε κάθε στιγμή τον θυμό μας, την οργή μας και για το τώρα, αλλά και για το παρελθόν....
Μαλακόπουλε ήρωά μου, θα σου κόψουμε τον κώλο –όποιος και να’σαι- θα στον κόψουμε σε φέτες, θα τον περάσουμε από την μηχανή του κυμά και θα τον δώσουμε στην Μ13, να τον κάνει κεφτεδάκια, να τον έχεις στην κατάψυξη.... να μην πέσεις στα χαλασμένα take away.
Και αν δεν μπορώ ως manosantonaros, θα μπορώ σαν manosant, και αν δεν μπορώ ούτε έτσι, θα το κάνω σαν tonaros, ή santonar... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εφευρετικός τύπος είμαι... άσε τους κολλητους μου στην blogo-σφαιρα. Aυτοί δεν παίζονται.... μιλάμε για τρομερούς εκδικητές της ζωής... σε άλλες εποχές ο Ζορρό θα τους έφτιαχνε φραπέδες.
Και ασε με έμένα που το’χω φάει με το κουτάλι το καταγγελτικό, αυτοί εδώ (οι υπόλοιποι) το’χουν απωθημένο... ζουν γι’ αυτο και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!...
http://manosantonaros.blogspot.com/2006/10/o.html#links



paspro.blogspot.com... Είναι περίεργο λοιπόν όταν ένας τηλε-πωλητής βιβλίων και γενικής Χριστιανικής προπαγάνδας, συνωμοσιολογίας και ηλιθιότητας κάνει μύνηση ότι κάποιο blog έχει link σε web site που κάνει αρνητικά σχόλια για το πρόσωπο του να κινηθεί ο μεσαιωνικός Βυζαντινός κρατικός μηχανισμός λογοκρισίας και να εισβάλλει στο σπίτι του ιδιοκτήτη του http://www.blogme.gr/, να κλείσει τους υπολογιστές του και να τον βγάλει απο το Internet; Εμένα αυτό μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό και αναμενώμενο. Όπως και ο διεθνής εξευτελισμός που ακολούθησε. Βέβαια, ο κόσμος που δεν έχει ζήσει στην Ελλάδα δεν μπορεί να καταλάβει ότι όλη αυτή η ιστορία για την ίδια την Ελλάδα δεν θεωρείτε κάτι περίεργο κι αυτό γιατί δεν ξέρει ότι η Ελλάδα έχει την δικιά της ιδιαίτερη μορφή Ταλιμπάν-τύπου κοινωνίας.
http://paspro.blogspot.com/2006/10/blog-post.html


teacherdudebbq.blogspot.com… According to

kierenmccarthy.co.uk, the person behind all this is none other than D. Liakopoulos, one of the most hateful and racists figures to disgrace Greek TV. A man whose national chauvanism and anti - semitism are on view every night of the week on the local TV channels here in Thessaloniki. I too have talked about him in less than glowing terms and have linked to videos from YouTube (see here) that make fun of his racist rants. So, I guess that I, too I'm guilty of slandering a man whose views are so foul that they would make most far right thinkers blush…
http://teacherdudebbq.blogspot.com/search?q=liakopoulos&x=0&y=0

nicholas-manie-edge.blogspot.com ... Έτσι λοιπόν είναι όλα προγραμματισμένα και δουλεύουν ρολόι. Ως επί τούτου ο κάθε "προφήτης πλασιέ"(ΤΜ) μπορεί να βγαίνει και να πιπιλάει το μυαλό του κόσμου. Μαγκιά του ρε, και εγώ μαζί του είμαι. Να ζήσεις 1000 χρόνια λεβέντη, πασά μου, πλασιέ μου εσύ, να μας ανοίγεις τα μάτια και να μας λιώνεις το μυαλό!Εσύ είσαι ελέυθερος να μιλάς (έχεις πλάτες να σε στηρίζουν) και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για εσένα! Εύγε Άξιος!!!! σιχτίρι πια με τη βλακεία του κόσμου!
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2006/12/blog-post_06.html


hauptpunkte.blogspot.com… Αλλά ακόμα και μήνυση/δίωξη στον (στην? στους?) FunEL να γίνει, πάλι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ θα είναι γιατί δεν τίθεται θέμα δυσφήμησης, συκοφαντικής και μη. Όσες λίγες φορές έτυχε να επισκεφθούμε τα blogs του Funel βρήκαμε καθαρή και ατόφια ΠΑΡΩΔΙΑ και ΣΑΤΙΡΑ, όχι πάντα επιτυχημένη αλλά ποτέ (κατά την γνώμη μας και πάλι) συκοφαντική. Και ο Μητσικώστας παρωδεί και σατιρίζει τον θεσσαλονικιό τηλεβιβλιοπώλη / Φυσικό αλλά δεν πήγε η αστυνομία να κλείσει το ALTER και να κατάσχει όλες τις βιντεοκασέτες!

http://hauptpunkte.blogspot.com/2006/10/keep-on-bloggin-in-free-wo_116193801226224256.html


myshoutbox.wordpress.com ... Διαβάζω εδώ και μέρες τα σχόλια και τα posts για τη γνωστή ιστορία με το blogme.gr και όλων οι απόψεις συγκλίνουν στα εξής:

  1. Είμαστε ρεντίκολα (ως χώρα)
  2. Ο Liako είναι καραγκιόζης
  3. Οι Ελληνική Αστυνομία και οι διωκτικές αρχές δεν ξέρουν από τεχνολογία (κρίμα στο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος)
  4. Δυστυχώς στη χώρα μας υπάρχει λογοκρισία

Θεωρώ ακόμα την ιστορία απίστευτη, τόσο απίστευτη που περιμένω να τη δώ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για να τη πιστέψω! (ειρωνία της μορφής, μόνο με τις παπαριές ασχολούνται τα δελτία ειδήσεων, άρα αν ασχοληθούν, τότε όντως είναι πραγματική παπαριά!)
Ίσως για αυτό το λόγο γράφω τώρα το πρώτο σχόλιο στη συγκεκριμένη ιστορία, γιατί είδα το άρθρο στο in.gr
Πρός κο Liako:

Συκοφαντική δυσφήμιση είναι όταν κάποιος σας κατηγορεί αδίκως ως κάτι που δεν είστε ή για κάτι που δεν κάνετε. Τί από όσα σας καταλογούν δεν είστε και δεν κάνετε, ώστε να τα θεωρείτε συκοφαντική δυσφήμιση;! Επιπλέον δεν κατηγορούμε το μέσο, αλλά τον συγγραφέα, γιατί είναι σαν να κατηγορούμε το κανάλι που σας προβάλλει για τις μαλακίες που λέτε!

http://myshoutbox.wordpress.com/2006/10/31/the-most-idiots-on-the-world/


bloodyrose.gr ΔΥΝΑΤΑ & "ΙΡΑΚΙΝΑ"!!!
Ε, ρε κατακαημένε Αριστοφάνη! Πού είσαι να δεις τα τέκνα σου στην τηλεόραση;
Aν κάποιοι τηλεοπτικοί μαϊντανοί δεν θέλουν να σχολιάζονται και να σατιρίζονται, τότε καλά θα κάνουν να κάτσουν στην κουζίνα τους και να πουλάνε τα βιβλία τους είτε από την κουζίνα τους, είτε από το σαλόνι τους, πάντως να μην εκτίθενται στον τηλεοπτικό φακό!

http://www.bloodyrose.gr/


tsantila.blogspot.com
… ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΡΕ Πρωτοφανές.Αυτή είναι η δημοκρατία σας φασιστοειδή.
Μήνυση κατά τοu Blogme.gr
Ολο το κείμενο και η ιστορία εδώ
Κλείνουν portal για περιεχόμενο που υπάρχει σε ένα blog που περιέχεται στο rss feed του.
Το blog είναι εδώ
Περιεχόμενο του εν λόγω blog ο μεσιές απο εδώ. Και λίγα του σερνε. Ελ. :-)

http://tsantila.blogspot.com/2006/10/blog-post_26.html


blog
.saxtus.gr Συνέβη κι αυτό! Ε ΟΧΙ! (κι ας είναι παραμονή, εγώ το λέω από σήμερα)
Είναι σαν να θέλει π.χ. ο Bill Gates να κλείσει το Google επειδή σε κάποιο από τα αποτελέσματά του, υπάρχει και κάποιο που σατιρίζει την Microsoft.
Οι ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι ο μηνυτής είναι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος και το blog που τον σατίριζε είναι το funEL.
Φυσικά το blog αυτό δεν είναι υβριστικό, απλά σατιρικό και ασφαλώς ζει και βασιλεύει, όμως ο ιδιοκτήτης του blogme.gr την πέρασε στα κρατητήρια επειδή ένα από τα automated generated RSS του, περιείχε link για εκεί...
http://blog.saxtus.gr/archives/34-blog-search-engine!.html


ughmyfriend
.blogspot.com Περί Λιακοπουλιάδας Σκόρπιες σκέψεις, με αφορμή την ιστορία με το funEL και τον Λιακόπουλο.
Όσον αφορά τη μήνυση, τα έχουν πει ένα σωρό κόσμος. Εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω, εκτός από τη συμπαράστασή μου, κατ' αρχήν στον κ. Τσιπρόπουλο για όλα αυτά που περνάει, και κατά δεύτερον στο funEL για να συνεχίσει.
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που με ενοχλεί.
Πως είναι δυνατόν μορφωμένοι άνθρωποι να πιστεύουν σε αυτά που λέει ο εν λόγω κύριος. Άνθρωποι που ανήκουν στην αριστερά, ξελιγωμένοι από την ιδέα ότι ο υπαρκτός σοσιαλισμός είχε αναπτύξει τεχνολογία που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε, δέχονται ως αληθές το γεγονός ότι η Ρωσία έχει οχήματα που κινούνται με τεχνολογία αντιβαρύτητας.
Πως μπορεί κάποιος να λέει ότι δέχεται κάποια λεγόμενα ενός τερατολόγου ως αληθή, ενώ κάποια άλλα να τα απορρίπτει. Αν δηλαδή ΔΕΝ είναι τερατολογία το όχημα αντιβαρύτητας, τότε γιατί να είναι τερατολογία ότι το 2025 το ξανθό γένος κλπ κλπ;
Μέγας είσαι πλάτανε και θαυμαστά τα πλατανόφυλλά σου..

http://ughmyfriend.blogspot.com/2006/11/blog-post.html


filalithis.blogspot.com...Έχω γράψει σε παλαιότερα post ,για την ελευθερία έκφρασης την "ασύδοτη ελευθερία"

όπως την αποκαλώ ,των blogs .Tων blogs ,των οποίων θεωρώ όπως και πολλοί άλλοι σαν την μεγαλύτερη επανάσταση ,όμοια με αυτήν του Γουτεμβέργιου. Έτσι λοιπόν σαν κάθε επανάσταση που σέβεται τον εαυτό της προκαλεί τριγμούς σε κατεστημένα και δέχεται τόση λάσπη όσο και το μέγεθός της ,αφού ξεβολεύονται αρκετοί. Σε αυτούς θα αναφερθώ τώρα καθώς και στον φίλτατο συνμπογκερά funel ο οποίος δέχθηκε επίθεση απο αυτούς τους ξεβολεμένους ,μυνύοντας αυτόν καθώς και τον Αντώνη Τσιπρόπουλο. Ο θιχθείς σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι άλλος από τον γνωστό τηλεπροφήτη τηλεπωλητή ανοησιών κ. Λιακόπουλο ,ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μύνησε τον Τσιπρόπουλο επειδή ταξινόμησε κάποια άρθρα σε RSS ,μεταξύ των οποίων και αυτό του funel. E λοιπον κύριε λαμόγιε ,τηλερεντίκολο και μάστορα της τηλεαρπαχτής ,τι θα κάνεις τώρα που σε βρίζω και εγώ; θα με μυνήσεις και εμένα;θα μυνήσεις και το σύνολο των "υγιών" ελλήνων που σου κάνουν την χάρη και δεν σε ξυλοφωρτώνουν με τις παπαριές που τους ξεφουρνίζεις;και τι θα κάνεις τώρα που έκανες διεθνώς ρεζίλι -και το εννοώ ,αρκεί να κοιτάξετε τα ξένα ΜΜΕ- την χώρα που τόσο εκθειάζεις;μέχρι που θα φτάσει αυτός ο κατήφορος;...... Λοιπόν ακούστε τι λέω εγώ...οι ρομαντικοί αυτοί άνθρωποι που μπήκαν στο κόπο να σκαρώσουν το δικό τους blog ,ανώνυμα και χωρίς καμία ιδιοτέλεια ΔΕΝ θα σταματήσουν να γράφουν τις απόψεις τους ελεύθερα και δεν θα "μασήσουν" από τηλεφασίστες που ξεσκεπάζονται από αυτούς. Όσο για τον κ.Βασίλη Σωτηρόπουλο (ο οποίος συντηρεί blog νομικού ενδιαφέροντος) να αφήσει τις μαλακίες περί αυτοελέγχου και αυτορίθμισης των blog ,δεν πιάνουν αυτά τα νομικά τερτίπια ,ο ιστοχώρος φίλε μου δεν θα σου φέρει πελατεία σε καμιά περίπτωση. Τέλος θα πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό πως ο φιλαλήθης θα γράφει ότι του γουστάρει θα συμπαραστέκεται σε περιπτώσεις όπως αυτή του Τσιπρόπουλου και του funel μέχρι να τον ανακαλύψουν και να τον χώσουν και αυτόν στο αυτόφωρο και στην μπουζού.
http://filalithis.blogspot.com/2006/11/blog-post.html#links

liakopoulos-bomb.blogspot.com ... Πάρτε μέρος κι εσείς στην προσπάθεια μας να κάνουμε ότι και άλλοι πριν από εμάς (παραδείγματα). Το funel blog, σήμερα ανέβασε ένα καινούργιο blog που καταδεικνύει ότι ο μηνυτής είναι ο Λιακόπουλος: Λιακόπουλος.
Αν είστε blogger, τότε ξέρετε πως να βοηθήσετε. Αν δεν είστε blogger και δεν έχετε κάποιο site, δώστε την σελίδα σε κάποιον που έχει. Ή μπείτε σε forum, blogs, newsgroups και όπου μπορείτε να φανταστείτε και διαδώστε τα παρακάτω links. Στο τέλος του blog entry (λίγες γραμμές πιο κάτω), σας παρέχω όλες τις ευκολίες. Τα links σε έτοιμη hmtl μορφή, σε αρχείο Text και Zip.
http://www.theregister.co.uk/2006/10/30/greek_blogger_arrested/

Liako

Liakopoulos

Dimosthenis Liakopoulos

Λιακόπουλος

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΙΑΚΟ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Λιακό
Please post any or all of the above links to every possible page you can. Help us (the Greek bloggers) eliminate the violation of our democratic rights, especially our FREEDOM of speech. Below you will find attached a text and a zip file containing the links (URLs). You can easily copy-paste them into any webpage. Thank you...
http://www.geocities.com/bomb.liakopoulos/Liakopoulos.txt

http://www.geocities.com/bomb.liakopoulos/Liakopoulos.zip

http://liakopoulos-bomb.blogspot.com/2006/10/greek-blogger-arrested.html


xpsilikatzoy.wordpress.com...Ένας blogger υπέστη : «διαδικασία του αυτοφώρου, κατάσχεση του σκληρού δίσκου, παραμονή στο κρατητήριο και προσαγωγή στην εισαγγελία».

Ποινικός Κώδικας Άρθρο 362 Δυσφήμηση : Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. …

Άρθρο 366 Γενικές διατάξεις 1. Αν το γεγονός του άρθρου 362 είναι αληθινό, η πράξη μένει ατιμώρητη. Η απόδειξη όμως της αλήθειας του γεγονότος απαγορεύεται όταν αυτό αφορά αποκλειστικά σχέσεις του οικογενειακού ή του ιδιωτικού βίου που δεν θίγουν το δημόσιο συμφέρον και ο ισχυρισμός ή η διάδοση έγιναν κακόβουλα.

Άρθρο 367 1
. Δεν αποτελούν άδικη πράξη: α) οι δυσμενείς κρίσεις για επιστημονικές, καλλιτεχνικές ή επαγγελματικές εργασίες. β) οι δυσμενείς εκφράσεις που περιέχονται σε έγγραφο δημόσιας αρχής για αντικείμενα που ανάγονται στο κύκλο της υπηρεσίας της, καθώς και γ) οι εκδηλώσεις που γίνονται για την εκτέλεση νόμιμων καθηκόντων, την άσκηση νόμιμης εξουσίας ή για τη διαφύλαξη (προστασία) δικαιώματος ή από άλλο δικαιολογημένο ενδιαφέρον ή δ) σε ανάλογες περιπτώσεις.
Λοιπόν, προς όλα τα επίδοξα φασιστάκια : Ελάτε να μας πιάσετε. Νομικά, ηθικά και λογικά είστε και πολύ για τον πούτσο. Ετοιμάστε γερές αποζημιώσεις γιατί επιτέλους βρήκαμε τρόπο τα γλοιώδη λεφτά σας να πάνε σε ότι ιδρύματα ξέρουμε και δεν ξέρουμε, έτσι για να πούμε ότι κάναμε κι εμείς κάτι, που πραγματικά αξίζει τον κόπο εκτός από το να ασχολούμαστε με τις σιχαμένες υπάρξεις σας.

http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2006/10/26/0226102006/

buzz it!

:: posted by funEL, 12:04 AM | link | 22 comments |