funEL βαρυ πακετο

Thursday, February 22, 2007

5 Θεωρίες Συνωμοσίας




Μετά από υπερφυσική, εξωαισθητηριακή πρόσκληση + πρόκληση προς το μυστικό Τάγμα funEL να αποκαλύψει 5 μυστικά του (ένα ολόκληρο φάσκελο δηλαδή, στα μούτρα μας και με τις υγειές μας) το μεγάλο συμβούλιο του Τάγματος αποφάσισε να αποκαλύψει τις 5 επικρατέστερες θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν τη δημιουργία του Τάγματος, τα μέλη του, τους σκοπούς και τη λειτουργία του.


Θεωρία συνωμοσίας 1.
Το blog funEL δημιουργήθηκε από τους υποχθόνιους, ιλλουμινάτι, λευκή αδελφότητα, αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, σατανιστές, καβαλιστές, αντίχριστο, δαίμονες, μάγους, λέσχη μπίλντερμπεργκ, σκάλεντμπόουνς, εβραιοκομμουνιστές, βατικανό, φραγκολεβαντίνους, αγγλοσάξωνες, ΝΑΤΟ, NASA, CIA, FBI, SAS, μοσαντ κλπ κακούς κρόνειους ανθΕΛληνες, που συνασπίσθηκαν με μοναδικό σκοπό να ανακόψουν τη διάδοση των αποκαλυπτικών αληθειών και αναμφισβήτητων γνώσεων που παρέχει ο Προφήτης Τηλεπλασιέ Λιάκουρας ο κομψοδάκτυΛος. Φυσικά όλες οι πολυπληθείς σκοτεινές αυτές δυνάμεις, ΔΕΝ μπορούσαν να Του κλείσουν το στόμα με άλλα μέσα, διότι προφανώς η θεία Πρόνοια, ο βαθύτατα θρησκευόμενος Ορθόδοξος Πούτιν και ο γέροντας +ευλόγησον+, προστατεύουν τον Προφήτη Πλασιέ.
Στους πιστεύοντες αυτή τη θεωρία αφιερώνουμε το ανάλογο ύμνο τεριρέμ.
η βΕρα Λάμπρου τραγουδάει μαρινΕΛα. Συμπτωματικό το ΕΛ?



Θεωρία συνωμοσίας 2.
Τα αντίπαλα εκδοτικά συμφέροντα Λαμπράκης, Μπόμπολας, TΙMES, BBC, Bill Gates, Rockefeller κλπ, συνασπίσθηκαν, λόγω του ότι έβλεπαν ότι σπάνε τα κόκαλά τους από τις υπερπροσφορές σαβουροπακέτων και ήταν πλέον φανερό ότι κατέρρεαν oι οικονομικές αυτοκρατορίες τους. Έτσι μη έχοντας καμία άλλη διέξοδο να βγάλουν τον θεόσταλτο αντίπαλό τους από τη μέση (δεν μπορούσαν να Τον χτυπήσουν οικονομικά, πολιτικά, να Τον αποκλείσουν, να Τον εκβιάσουν, να Τον απειλήσουν, να Τον εκφοβήσουν, να Τον εξαγοράσουν, να Τον εκμηδενήσουν από προσώπου γης, κλπ κλπ... λόγω της γνωστής Θεϊκής προστασίας), εφάρμοσαν το φοβερό σατανικό σχέδιο, να ρισκάρουν τη δημιουργία ενός blog. Xωρίς να φοβηθούν το πιθανότατο σκάνδαλο, χωρίς να αναλογιστούν τους αστάθμητους αρνητικούς παράγοντες, χωρίς να ζυγίσουν καν ότι χρηματοδοτούσαν μια χίμαιρα, προχώρησαν στο κρόνειο μιαρό αυτό σχέδιο. Έτσι το blog funEL (με τους 50 ανακυκλούμενους επισκέπτες καθημερινά στο Ιντερνετ και 1 post τη εβδομάδα μέσο όρο), αποτελούσε ένα σοβαρότατο οικονομικό κίνδυνο και απειλούσε σημαντικά τις πωλήσεις του σαβουροπαντοπώλη (με τα δεκάδες κανάλια πανελλήνια και δορυφορικά και τις πολλαπλές πολύωρες καθημερινές εκπομπές Του).
Αυτή η θεωρία αξίζει το ακόλουθο απολυτίκιο. Απολλώνια αισθητική και Λιακουρορθόδοξη ερμηνεία.
ΣτΕΛλα η μοναδική. Νομίζετε ότι η Ελληνική ιερή γλώσσα δεν προβλέπει το ΕΛ στις ιστορικές αυτές προσωπικότητες?



Θεωρία συνωμοσίας 3.
Ο τηλεσαβουροπώλης Δημοσθένης Λιακόπουλος δημιούργησε μόνος Του το blog funEL, σαν το κλασικό πλέον funclub Tου. Ο σκοπός ήταν, σατιρίζοντας τον εαυτό του, με το φοβερό αριθμό των 50 ανακυκλούμενων επισκεπτών καθημερινά να αυξήσει τις πωλήσεις Του. Κάποτε σε κάποια στιγμή σχιζοειδούς φρενοβλάβειας έκανε μήνυση στο δημιουργημένο από τον ίδιο blog Του και όλους όσους είχαν links στο blog αυτό και έβαλε στο κρατητήριο κάποιον γι αυτό το λόγο. Έπειτα έγινε πανελληνίως και διεθνώς ρόμπα όταν διέρρευσε το γεγονός και η τακτική των γνωστών Του σε «πόστα – κομπόστα» όπως χαρακτηριστικά υπερηφανεύεται. Έτσι χρησιμοποίησε τη τεράστια δυσφήμηση της χώρας Του (που αυτός προκάλεσε με τη μήνυσή Του και τις μεθόδους των δικών Του ανθρώπων), ...σαν δική Του διαφήμιση. Περιμένοντας τη Θεία Δίκη, μπορείτε να χώσετε μια φουρκέτα στη μπρίζα. Το ηλεκτρικό σοκ θα σας επαναφέρει το μπλεγμένο ταλαιπωρημένο σας IQ.
Ο ακόλουθος δοξαστικός ακάθιστος ύμνος ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση.
Αντρέας ευαγγΕΛόπουλος. Να μην επαναλαμβανόμαστε με το ΕΛ... είναι προφανές




Θεωρία συνωμοσίας 4.
Μετά την εκστρατεία των EΛ, στο εγγύς δικό μας μέλλον, με αρχιστράτηγο τον Ιερό Λιακούριο στη κουφάλα της γης με ανίκητες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ, ο Αντίχριστος 666 νικήθηκε κατά κράτος. (Ο Ιερός Λιακούριος πριν αναγορευτεί Ισαπόστολος Άγιος μετά την επιβολή της 6ης κοσμοκρατορίας το 2024, ήταν τηλεσαβουροπώλης και μίλαγε Δυνατά και ΜπουρδοΛιακουρικά). Όλες οι μετά Χριστό Προφητείες εκπληρώθηκαν τότε. Κυρίως καταστράφηκε μια για πάντα η Λογική (εφεύρεση των αθέων) και η Σκέψη (όργανο του Σατανά). Το αρχηγείο των 72 ρυπαρών υποχθόνιων φυλών κατάλαβε ότι δεν μπορεί πια να κερδίσει τον πόλεμο εκτός μιας πιθανότητας. Να καταστρέψει την σαβουροεκπομπή Δυνατά και Ελληνικά του μπουρδολόγου Ισαπόστολου στο παρελθόν για να μην εγερθούν οι ΕΛ συνειδήσεις. Τότε ο σατανιστής Νεφελίμ Εγκέλαδος άρχισε να στέλνει αντιορθόδοξες δονήσεις στο παρελθόν από τη Λευκή πυραμίδα (οι τυφλοί, άθεοι επιστήμονες τις ονομάζουν φυσικά φαινόμενα, σεισμούς). Αυτές οι δονήσεις περιέχουν κωδικοποιημένα μηνύματα, που μέσω των ψεκασμών υποταγής συνειδήσεων, αντίστροφων μηνυμάτων και σατανικών υποβολών με κόμιξ και μοντέρνας μουσικής, δημιούργησαν ένα αυτόματο καβαλιστικό πρόγραμμα στο εωσφορικό Ίντερνετ. Αυτό το πρόγραμμα πήρε τη μορφή ενός blog και σατιρίζει κριτικά τον μπουρδολόγο Ισαπόστολο τηλεπλασιέ. Είναι το γνωστό μιαρό και βλάσφημο funEL. Αυτό το όργανο του Διαβόλου είχε προφητευτεί από τον Ορθόδοξο μάντη κάΛχα, είναι γραμμένο στα αρχαιοΕΛληνορθόδοξα χειρόγραφα, εμφανίζεται σαν προειδοποίηση σε δακρύζουσες εικόνες, μουμιοποιημένους Άγιους Βησσαρίωνες και ότι άλλο μπορείτε (κυριολεκτικά) να φανταστείτε.
Η ακόλουθη ιερά ακολουθία έχει γραφεί για αυτή ακριβώς τη περίσταση
Λατόγια η Ελληνοπούλα από την Ελληνικότατη Αφρική.




Θεωρία συνωμοσίας 5.
Το Τάγμα των Ιπποτών funEL μπορεί να είναι ένας, περισσότεροι, ή και όλοι, από τους ακόλουθους:
Ο πατήρ Μάξιμος διότι τσακώθηκαν με τον Προφήτη στις ερμηνείες των διαφόρων μπουρδοπροφητειών, ...ο παππούλης +κονόμησον+ διότι ο Προφήτης σαν πασίγνωστος σπάγκος τον έριχνε στα ποσοστά, ...ερωτευμένος γέροντας +σκοτάδισον+ διότι ο Προφήτης τον απέρριψε για χάρη του Σακκέτου Πακέτου, ...παλαιός συμμαθητής του Προφήτη γιατί του είχε πουλήσει λυσάρι απάτη και αντί για ασκήσεις φυσικής περιείχε λύσεις θρησκευτικών και αστρολογίας, ...αγανακτισμένο πλήθος πρώην υπαλλήλων Του, που τους χρωστά τα ένσημα, υπερωρίες, τα αυγά και τα πασχάλια, ...ο Βελόπουλος γιατί του πήρε τη πελατεία των απανταχού ΕΛηθίων, ...ο Καρατζαφέρης, γιατί βλέπει τη θέση του προέδρου να τρίζει, ...ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος γιατί δεν θέλει ν' αλλάξει τα δόγματα, τα ευαγγέλια, τις αγιογραφίες και όλες τις θείες λειτουργίες, τώρα που ο Προφήτης πολιτογράφησε τον Χριστό Έλληνα (φαντάρο), ...ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Άρη γιατί ο Προφήτης άρχισε να ξεπουλάει και τις ΕΛληνικές πυραμίδες στον Άρη, ...Παραδοσιακοί άθεοι κομμουνιστές, ...νεοΟρθόδοξοι εθνικοκομμουνιστές, ...το σώμα Ελλήνων προσκόπων, ...ο Καραμπελιάς, ...ο Ποπάι, ...ο Γεωργιάδης, ...το ΚΑΠΗ Άνω Πετραλώνων, ...Ανώνυμοι αλκοολικοί, ...Ανώνυμοι ψυχοπαθείς, ...ο Παπανδρέου, ...ο Παπαθεμελής, ...ο Ολυμπιακός, ...ο Πούτιν, ...ο Φώσκολος, ο ΤιραμόΛα, ...η Γκαλερί Μοιραράκη, ...ο Αριελ Σαρόν, ...ο Μπιν Λάντεν, ...ο Κούγιας, ...ο Βαλιανάτος, ...ο Ζουράρης, ...ο Κολοκοτρώνης, ...ο Δημοσθένης Βεργής, ...Αλβανοί, ...Τούρκοι, ...Βούλγαροι, ...Σκοπιανοί, ...Περουβιανοί, ...Εσκιμώοι, ...Ανδρομεδιανοί, ...ο Χαμουραμπί, ...ο Αη Γιάννης ο Βαπτιστής,... ... ... προσθέστε και σεις τη δική σας λίστα.
Με τις υγείες μας το ακόλουθο υπερτεριρέμ
κατΕΛης – καρβΕΛας ... συμπτωματικό το ΕΛ, ξανά? Τα τρώμε εμείς αυτά? Αμερικανάκια είμαστε να τρώμε κουτόχορτο?




Το αποκαλυπτικό αυτό ποστ έχει γραφτεί μετά από επιρροή ψεκασμών υποταγής συνειδήσεων, από γνωστούς Ιλλουμινάτι, ανίατους Νεοταξίτες και υποχθόνιες καλλικατζάρες.
Αν υπάρχουν κι άλλοι το κρίμα στη σβερκάρα τους.
Για όποιον ΔΕΝ μας ξέρει, μπορεί να ανατρέξει σε αρκετά παλιότερα ποστ και κόμμεντ.
Εδώ, λέμε περισσότερα από 5 πράγματα για μας.
Τους περισσότερους τους ξέρουμε και μας ξέρουν, οι περισσότεροι από αυτούς που θα προτείναμε για την Ιερά εξέταση έχουν ήδη εξεταστεί και καταδικαστεί.
Προφανώς δεν μπορούμε να προτείνουμε κάποιον διότι οι μηνύσεις υπερίπτανται και συνήθως κτυπούν όσους δείχνουμε έστω και μακρινή σχέση μαζί τους.


ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Ο ΠΑΤΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΤΕΛΟΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

+ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΝ+ΣΚΟΤΑΔΙΣΟΝ+ΚΟΝΟΜΙΣΟΝ+



buzz it!

:: posted by funEL, 9:43 AM

37 Comments:

Βοήθειά μας.
Anonymous Anonymous, at 12:58 PM  
Ιππότα θα ήθελα ο Τιραμόλα να μην εντάσεται στους διαβολαραίους-τριβολαραίους καθότι αποτελεί παλιότερη μου αγάπη.
Προτείνω σαν αντικαταστάτη τον εβραιοσιωνιστή σούπερμαν ή τον κάπταιν αμέρικα....

"Ο Δήμος(θένης) γαρ παχύς"
+Ε-blogison+
Anonymous Anonymous, at 3:36 PM  
Hello!
Text, fhoto and music, all good.
Tank you
Blogger david santos, at 3:42 PM  
γέροντά μου, έχω να προσθέσω στην ιερή λίστα και τους Τομ και Τζέρι, Τάρας Μπούλμπα,Ραμπιτρανάθ Ταγκόρ, Καλή Φέρη, Άγιαξ Ταύρου, καθώς και τους απανταχού Ζωροάστρες.

+μετιςυγείεςμας+
Blogger Pastaflora, at 8:00 PM  
Hello and many kalysperas from Östra Trachanoplagiatorpet, this is Kitsos Korvgubbesson and these are the results of the Pølsemannian jury:

Conspiracy theory # 1 …. 7 points!

Conspiracy theory # 5 …. 8 points!

Conspiracy theory # 2 …. 9 points!

Conspiracy theory # 3 …. 10 points!

And the 12 points from Pølsemannia go to…. Conspiracy theory # 4!!!!!

Yeeeaaaaahhhh!!!!!

OK Sakis, now be a good boy and give me your mobile phone number…

What?? You can’t talk ‘cause your mouth is full? OK I can live with that…
Blogger pølsemannen, at 8:24 PM  
Δείγμα κατοίκου Πλανήτη Άρη. Προσέξτε την αρχαιορθόδοξη ενδυμασία που παραπέμπει κατευθείαν σε ΕΛ του 2405.3007.7833.6489.3921.1294.5841 π.Χ.

http://i49.photobucket.com/albums/f268/grigorios1972/Marvin.gif

Another breakthrough by Prophet Liakouras (r)

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 8:53 PM  
Είναι παραπάνω από προφανές για οποιονδήποτε υποψιασμένο μύστη ότι η θεωρία συνομωσίας που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι η 4η (12 points by Polsemannen). Ποιός Terminator και τρίχες κατσαρές;

Το εντυπωσιακό είναι πως ο ισόθεος στρατηλάτης (του 2024) ταξίδεψε ο ίδιος στο παρελθόν (2007) για να προστατέψει τον εαυτό του από τις δυνάμεις του σκότους (call me funEL) που ήρθαν από το μέλλον (2024) όταν πια φαινόταν πως όλα έχουν κριθεί. Βεβαίως, ο Άγιος Λιακούριος (του '24) είναι λίγο πιο γερασμένος (το '07), γι' αυτό υιοθέτησε τη μορφή του σεβάσμιου γέροντα (+καρπάζωσον+) και καραδοκεί να αντιμετωπίσει τον σατανικό funEL, απεσταλμένο των χθόνιων-κρόνιων-εβραιομασώνων αντιπάλων του από το μέλλον (σκατά, μπερδεύτηκα). Τέλος πάντων, στο τέλος ερωτεύεται ο γερο-στρατηλάτης Λιάκουρος τον ανυποψίαστο τηλε-προφήτη (που όπως είπαμε είναι ο ίδιος σε νεότερη ηλικία), παντρεύονται σε μία σεμνή τελετή στο Άμστερνταμ (κάπου το 2008 αν θυμάμαι καλά) με κουμπάρο τον Πούτιν, και με εξωσωματική κλωνοποίηση περιρρέοντος τεριρέμ φέρνουν στον κόσμο τον ΕκΛεκτό, που είναι μετεμψύχωση του Δία, του Ιησού και του Κολοκοτρώνη (οι οποίοι ως γνωστόν ήταν το ίδιο πρόσωπο). Ο ΕκΛεκτός γίνεται ένα πρώτης τάξης κωλόπαιδο που ταλαιπωρεί το gay ζευγάρι, μέχρι την ημέρα που με ένα και μόνο αντιβαρυτικό ρέψιμο εξοντώνει τους ιππότες funEL και όλο τους το σόι, ως άλλος Ιησούς του Ναυή που κατέστρεψε τα τείχη της Ιεριχούς με μια καραμούζα.

+επιστροφηστομέλλον+
Anonymous Anonymous, at 10:07 PM  
Είναι γνωστό ότι είσαι εκπρόσωπος σκοτεινών αιρετικών σατανιστικών οργανώσεων και αντιπολιτεύεσαι στο Δήμο των Αγγέλων τον εκπρόσωπο του Θεού. Ο Λιακό είναι ο τελευταίος προφήτης και αρχίζει η Παρουσία (της μλκ;)
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 10:26 PM  
Γέροντα, μπορεί Ο ΠΑΤΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΤΕΛΟΣ, αλλά μην ξεχνάμε ότι και Ο ΓΑΤΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ.

Σ:))))))))
Blogger Μαύρος Γάτος, at 12:51 AM  
+ευλόγησον+ δέσποτα και δεν ξέρω οι μιαροί funel από πουθε έρχονται...διάβασα πέντε θεωρίες και όλες μου φαίνονται ... βγαλμένες από την ζωή...από την πραγματικότητα...τι να πρωτοδιαλέξω...θα πάρω την νέα σειρά βιβλίων του προφήτη (πακέτο με 16 βιβλία, 1 DVD με αποκλειστικά πλάνα από την μασχάλη ενός νεφελίμ και 1 cd με μουσική με παραδοσιακά κλαρίνα δώρο. Επίσης έχει ένα αντίδωρο και μια ελληνορθόδοξη αρχαιολληνική σαγιονάρα... που αμα την τρίψης σε ευλογάει) και μετά θα αποφασίσω από που στο δαίμονα έρχονται τούτοι!

+ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΝ+ΣΚΟΤΑΔΙΣΟΝ+ΚΟΝΟΜΙΣΟΝ+ επί πέντε!!!!!
Blogger Zaphod, at 2:46 AM  
Το εμόν δωδεκάποντον (τακούνι) πάει στη θεωρία νάμπερ 3, επειδή ουδεπώποτε έχω διαπιστώσει να αναφέρονται ύβρεις εναντίον του Προσώπου του Προφήτου εδώ μέσα. Οπότε, δια της εις άτοπον απαγωγής και όπερ έδει δείξαι, κλπ κλπ, ο/οι funEL EINAI o Προφήτης. Αμέ!

+αντε και θα σκοντάψω λεμε+
Blogger Rodia, at 4:48 AM  
+ΣΏΣΟΝ ΕΛΈΗΣΟΝ+

Τι να πω...τα πες όλα μόνος σου!
Blogger liodara, at 10:17 AM  
Για μπήτε http://www.enet.gr/online/online_fpage_text/id=89622636
Σας θυμίζει κάτι?
Blogger tsioubiou, at 5:59 PM  
+to ellhniko pentagrammo sta kalutera tou+

tufla na xei to festival tou San Remo
Blogger nahames nakanamoko, at 9:50 PM  
Ρε παιδιά! Τί μίσος είναι αυτό; Πωλητής είναι ο άνθρωπος και μάλιστα πολύ καλός. Αν παρατηρήσετε προσεκτικά θα δείτε ότι ποτέ και πουθενά δε λέει πως ο ίδιος πιστεύει όσα πουλάει. Τα προωθεί ως συνταρακτικά και όχι ως αλήθειες. Γιατί η όλη εμπάθεια; Σίγουρα ο αντίλογος είναι θεμιτός αλλά η υπερβολή όχι. Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Θα έχετε παρατηρήσει δε ότι τα άκρα είναι αυτά που τελικά μοιάζουν περισσότερο μεταξύ τους. Χαλαρώστε λοιπόν και μη χάνετε το χιούμορ σας! Καλή συνέχεια.
Anonymous Anonymous, at 2:40 AM  
@ Moufahentin
Το ποιόν του " καλού πωλητού" που αποκαλείς το ξέρουν όλοι. Το τι προσπαθεί να κάνει και γιατί είναι προσκολημένος σε αυτή τη θεματολογία (αντί να πουλάει κάτι χρήσιμο) , είναι γνωστά τώρα πιά.
Το επιχείρημα "λέω ότι λένε τα βιβλία για να τα πουλήσω", είναι το λιγότερο αστείο. Πουλάει θρησκοληψία μίσος φανατισμό ρατσισμό απροκάληπτα. Οι δηλώσεις του είναι καθαρές στο ότι ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ.
Η "εμπάθεια" και το "μίσος" είναι προνόμιο του απατεώνα τηλεπλασιέ, (το απέδειξε τη περιβόητη μήνυση που έκανε) αρκεί να παρατηρήσει το ύφος και τα λεγόμενα στη καθημερινή του εκπομπή,
όχι αυτού του μπλογκ.
... Ώστε, αν κάποιος αντιδράσει στην ανιστόριτη διαστροφή του πολιτισμού μας και όχι μόνο, είναι το άλλο "άκρο" είναι "εμπαθής" και "υπερβολικός", που μοιάζει μάλιστα με αυτόν που προκαλεί για λίγα ευρώ? Για ξαναδείτε το θέμα των ίσων αποστάσεων.
Κια παρ'όλο που δεν θάπρεπε να αντιμετωπίζουμε με καθόλου χιούμορ τώρα πια τη περίπτωση αυτού του κρυπτονεοναζί μετά από τις επικυρήξεις τις απειλές τον εισαγγελέα τις διασυνδέσεις του με παραθρησκευτικές, οικονομικά συμφέροντα κλπ κλπ..

τελικά,συμφωνούμε μαζί σας, δεν του αξίζει καμιά άλλη αντιμετώπιση εκτός του χιούμορ (προς το παρόν).
ευχαριστούμε για τις ευχές
Anonymous Anonymous, at 11:47 AM  
@ Moufahentin o Liakopoylos einai e8nikososialistis. Ta biblia toy ta mystika toy 3oy reish, i texnologia ton 8eon, ta protokola 1 kai 2 , aneksartita ti leei sti tileorash, einai ratsistika einai antigrafi analogon keimenon tis xrisis aygis, toy sakketoy toy pleyri kai allon ksenon fasiston.
Den einai gia gelia. den einai politis biblion. einai se diatetagmeni ipiresia apo fasistikes 8riskeytikes organoseis.
An8ropoi pou ton kseroyn lene oti einai akraios antisimitis, ratsistis 8aymastis ariou mistikismou kai xristianikou fasismou. Aidia.
Anonymous Anonymous, at 1:16 PM  
Αν τον δεις και σε άλλες εκπομπές, εκτός από τις δικές του, θα καταλάβεις ότι τα πιστεύει και τα παραπιστεύει.
Anonymous Anonymous, at 1:33 PM  
A. Εάν δεν πιστεύει αυτά που λέει και ισχυρίζεται ότι τα πιστεύει (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ) τότε είναι απατεώνας.
Β. Εάν πιστεύει αυτά που λέει τότε είναι επικίνδυνος φρενοβλαβής.
Γ. Εάν άλλα πιστεύει και άλλα ισχυρίζεται ότι πιστεύει, τότε είναι επικίνδυνος φρενοβλαβής απατεώνας.
Anonymous Anonymous, at 3:55 PM  
Δε ξέρω εσείς τι λέτε, αγαπητοί ιππότες, αλλα εαν δεν υπήρχε ο Λιακό δε θα υπήρε και ο funel οπότε κι εγω δε θα είχα συνειδητοποιήσει ποιος είμαι και ποιά εστί η θέση μου στο κοσμο (και στο συμπαν)

Και αυτα λεγω, βεβαιως βεβαιως, για να υποστηριξω θερμα και ολόψυχα την ΠΡΩΤΗ θεωρια συνομοσίας, που μόνο θεωρία δεν είναι αλλά απτή πραγματικότητα.

Και αρχίζω λοιπον:
1. Πάντοτε μου άρεσαν τα Υπογεια, οι Σπηλιές, τα underground clubs και γενικά οι underground καταστάσεις. Ειναι συμπτωσις;
2. Από μικρός παρότι με έστειλε η μάνα μου με το ζόρι κατηχητικό ποτέ δε πάτησα ούτε στη λειτουργία, ασε που δεν έκανα καν το σταυρό μου περνοντας έξω απο τον ιερό ναό +ευλόγησον+ Συμπτωσις;
2. Οταν πήγαινα δημοτικό έπαιζα τακτικά με μια πιτσιρίκα στην αυλή του σχολείου που την έλεγαν Σάρα (μάλλον ήτο εβραία). Μάλιστα θα είχα εντρυφήσει και σε ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ καταστάσεις μαζί της αν δε μας είχε τσακώσει ο δάσκαλος. Ειναι σύμπτωσις;
3. Σαν έφηβος είχα στο δωματιό μου σημαία του ΝΟΤΟΥ (south) μιας και ακουγα Lynard Skynard χωρια που μου άρεσαν και οι Ντιούκς. Είναι κι αυτό σύμπτωσις;
4. Η πρώτη ταινία που είδα και με εππηρέασε βαθύτατα ήταν τα Gremlins, αυτα τα αξιαγάπητα πλασματάκια. Συμπτωση κι αυτό;
5. Κάνω συχνά βόλτες στη Πεντέλη με την ημετέρα, συν το ότι έχουμε πάει μαζι στη σπηλιά του Νταβέλη για εξερεύνηση.
6. Τωρα που σας γράφω, δε θα σας κρύψω οτι εδω και καιρο εχει ανοίξει μαγαζι με ρουχα μια ΚΙΝΕΖΑ απέναντι από την οικία μου. Η οποία και μου χαμογελάει καθε πρωι που φεύγω με νόημα (το πιάσατε το υπονοούμενο ε; ) Σύμπτωσις κι αυτο;

Οχι φίλοι μου. Τιποτε δεν είναι τυχαίο. Δε πρόκειται παρά για το πραγματικό μου εγώ, τη πραγματική μου φυση και ρίζα, τους Μιαρούς Υποχθόνιους, Αμερικανοσιωνιστές, Σινοαντίχριστους της Τακλαμακάν και Σατανιστές Νεφελίμ που ανέκαθεν αποτελούσαν τα πρότυπα μου και μάλλον και τη ρίζα μου.
Και ευχαριστω τον Κύριο (ξέρετε ποιον, τον ...κάτω) που με αξίωσε χάρις στο Λιακό να την ανακαλύψω.
Γιατι όντως προφήτης εστί....
+Αμην λέγω ημίν+
Anonymous Anonymous, at 11:09 PM  
Κ. ανωνυμε, όντως βοήθειά μας.

Κ. Black sheep λέτε να σας χαλάσουμε χατίρι? ότι θέλουμε κάνουμε (ότι πει ο γέροντας δηλ., που παίρνει εντολές από το Θεό κλπ). κάπτεν αμέρικα στο καζάνι 666 , εφτασεεεε

Κ. david santos βρε καλώς τονα εγέρθηκε η Λιακουρική σου συνείδηση επιτέλους?

Κ. pastaflora δεκτή η συνεισφορά σας. Θα γραφτεί στα ιερά πρακτικά του Αγ. Πέτρου.

Κ. πεταλωτά, προς τι η σατατανοβαρβαρική?

Κ. κοκορ παλαιέ μοναχέ ιππότα, πάντα στας επάλξεις της Λιακουροαλήθειας.

Κ. Papyros Larousse Pangalactica είναι απίστευτο το πόσο ενημερωμένος είστε... μήπως είστε κωλοδάκτυλος των νεοταξιτών υποχθονίων? καλλικατζαραίος? που τα μάθατε όλα αυτά?

Κ. δείμε ναι είναι αλήθεια η Νέα Εποχή της Λιακουρομαλακίας έχει αρχίσει , δε βλέπετε τα σημεία και τα τέρατα? τα περίπτερα έχουν γεμίσει μεταφυσικά εθνικιστικά υπερβατικά περιοδικά, φραπελιές προσγειώνονται υπερβαρυτικά, βησσαρίωνες χορεύουν πεντοζάλη, εικόνες δακρύζουν και φτερνίζονται και η 6η κοσμοκρατορία επέρχεται με σίδερο και ατσάλι... με τις υγείες μας.

μαυρόγατε ιλλουμινάτα. Ο παρας γαρ πολύς... και ουκ έσται απόπατος δυνάμενος χωρέσει όλο αυτό το Λιακούρειο σκατομάνι... έχουμε μποχίσει.

κ. Zaphod διαβάστε διαβάστε να ξεστραβωθείτε. αυτή η ιερή σαγιονάρα είναι καινούργιο ιερόν κειμήλιον. Μάλλον θα έπεσε από τον ΕΛληνορθόδοξο Άρη.

(R) διαλέχτε και πάρτε, ξέρετε εσείς. και αν πέσετε σε αντίφαση είναι σημάδι ότι είμαστε σε σωστό δρόμο (βάι βάι αυτή η καταραμένη λέξη)

κ. liodara γουέλκαμ. η πίστη σου σεσωκέ σε. (αμ μόνοι μας τα λέμε μόνοι μας τ ακούμε, κάτι σαν το Προφήτα δηλ.)

κ. tsioubiou αυτό δεν είναι για γέλια. πρέπει να το δούμε καλύτερα και πολύ πιο σοβαρά. Σκεφτείτε να κυβερνούσαν θεοκράτες νεοναζί σαν τον Προφήτη τι θα γινόταν εδώ
Ο καιρός γαρ εγγύς (να ανάψουν οι ιερές εξαγνιστικές φωτιές στο σύνταγμα να κάψουν τους αντεθνικούς άθεους κουλτουριαραίους επιστήμονες)

Κ. nahames nakanamoko που να δείτε τον ΠεντΕΛα που θα επέλθει στα επόμενα ποστ.

κ. Moufahentin όλες οι απαντήσεις εκτός αυτών που σας απαντούν εδώ, σας έχουν δοθεί πολλαπλά, μέσα από προηγούμενα ποστ και κόμμεντ. Κανένα μίσος και καμμία εμπάθεια. Ο Προφήτης τηλεπλασιέ είναι για μας το σύμβολο της σύγχρονης ΕΛιθιότητας στην Ελλάδα. Δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με ολους. Αντιδρούμε γιατί προσβάλλει τη νοημοσύνη μας (τουλάχιστο) καθημερινά σε πολλά κανάλια. Είναι η θλιβερή απόδειξη ότι η συλλογική ημιμάθεια επιτρέπει να αναπτύσσονται τέτοια εκτρωματικά μορφώματα.
Μην εξισώνετε τα ανόμοια.
Επίσης κάνετε κάποιο λάθος ... σοβαρό.
Το ότι επιμελώς προσέχει τι θα πει για να μη μπλέξει νομικά είναι φανερό και πασιφανές σε νομικούς και ανθρώπους που χειρίζονται το δημόσιο λόγο. Αυτό δεν τον σώνει από το τελικό αποτέλεσμα που είναι η παραπληροφόρηση και η διασπορά ψευδών ειδήσεων, ανεξάρτητα αν πιστεύει ή όχι όλα αυτά τα ψεύδη, τις διαστρεβλώσεις παραποιήσεις που λέει.
Είμαστε μια χαρά Δυνατά και ελληνικά (ουχί χαλαρά).
Γουέλκαμ, να μας ξανάρθετε.

τακλαμακάν , είσαι ένας καλλικατζαραίος, Ιλλουμινάτι, καβαλιστής, σατανιστής κουλτουριαραίος, σκοτεινοσιωνιστής, ανθΕΛην, υποχθόνιος, άθεος επιστήμονας, αντίχριστος φωταδιστής, φραγκολεβατίνος πράκτορας της παγκοσμιοποίησης, ανορθόδοξος, μοντερνιστής, φουτουριστής νεοταξίτης εβραιοκομμουνιστής διεθνιστής κρόνειος κλπ κλπ κλπ ψεκασμένος με υποταγμένη τη θρησκευτική σου συνείδηση στη λευκή αδελφότητα στη τακλαμακάν και στους διαβολαραίους του αντίχριστου.
+αμήν λέγω τσιρλείν+
Blogger funEL, at 12:26 PM  
Aντιγράφουμε ένα κόμμεντ και το προσθέτουμε εδώ προς όλους τους ενδιαφερόμενους.
… ο “γραφικός” αυτός τύπος, έχει κάνει από την ηλιθιότητα των ανθρώπων που εκμεταλλεύεται, 4 βιβλιοπωλεία μια εταιρία παραγωγής, εκπέμπει σε δεκάδες κανάλια (και δορυφορικά) και έχει (όσο και να σας φαίνεται παράξενο) Κύρος σε πάρα πολλούς ανθρώπους τριγύρω σας που λίγο ή πολύ (αυτοί) επηρεάζουν τη ζωή σας άμεσα ή έμμεσα.

Είχαμε ήδη την εμπειρία παλαιότερα, όταν γελάγαμε γελάγαμε με την ηλιθιότητα της αστρολογίας και των απατεώνων θεραπόντων της. … και ξαφνικά γεμίσαμε περιοδικά και τηλεοπτικά σκουπίδια με μάγους και αστρολόγους. Τότε δεν αντέδρασε κανένας. Κανένας δεν είπε το προφανές …”όλοι αυτοί είναι γραφικοί, η αστρολογία είναι μια μυθολογία”, και γίνανε ξαφνικά όλα αυτά κοινός τόπος. Μια εποχή ήταν σχεδόν αδύνατον να μην ακούσεις την ερώτηση “τι ζώδιο είσαι”, έστω και για αστείο.

Φυσικά και οι φανατικοί όλων των ειδών Δεν ακούνε. Φυσικά ηρωποιούν τον αρχηγό τους. Αυτοί είναι ήδη καμμένοι, δεν γίνεται τίποτα γι αυτούς.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εμείς Αμυνόμαστε. Δεν έχουμε λόγω ύπαρξης χωρίς τον Αρχιαπατεώνα. Και όπως έχουμε ξαναπεί εκατοντάδες φορές, ...ίσως είμαστε οι μοναδικοί ιστολόγοι που ευχόμαστε να κλείσουμε αυτο το μπλογκ (όταν δεν υπάρχει λόγω ύπαρξης φυσικά).
Δεν είμαστε το “άλλο άκρο”.
Δεν μπορούμε να εξισώνουμε κάποιον δημαγωγό με τόση τηλεοπτική και άλλη πολιτική και οικονομική δύναμη που επηρεάζει εκατοντάδες χιλιάδες παθητικούς ανθρώπους, με ένα αδύνατο μπλογκ σε ένα εξ ίσου ισχνότερο ιντερνετ που το επισκέπτονται κάποιες δεκάδες άνθρωποι (πολλοί απ αυτούς τυχαία).

και γιατί αυτόν? Όταν υπήρχε σε δεκαπέντε κανάλια καθημερινά για πολλές ωρες επαναλήψεις σε κάθε κανάλι, το φαινόμενο δεν ήταν απλά γραφικό, ήταν άκρως επικίνδυνο (κατά τη γνώμη μας).
… Συνεχίζει να είναι επικίνδυνο, πολύ πιο υπόγεια, με πολιτικές οικονομικές διασυνδέσεις. Ποιός είναι ο σκοπός? ... η διαστρέβλωση, η διάβρωση και η δημιουργία μια καινούργιας εξαμβλωματικής εθνικοθρησκευτικής μυθολογίας που θα τη δούμε αύριο σε όλο της το μεγαλείο όπως τους “γραφικούς αστρολόγους”…
… μακάρι να αποδειχθούμε υπερβολικοί.

άλλωστε μας κυνηγάνε. Οι δικοί του σίγουρα και ίσως και ο εισαγγελέας.

το ότι ενοχλήσαμε τον Απατεώνα φασισταρά, αποδείχθηκε με την υπόθεση της μήνυσής του. Αυτό το γεγονός, μας επιβεβαίωσε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

με κάθε ειλικρινά καλή διάθεση…


+...μεχριναβγαλεικερατα...+
Blogger funEL, at 1:10 PM  
@funel
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, ομολογω οτι επειδη δεν εχω ξαναδιαβάσει τοσα κοπλιμενα μαζεμενα κοκινησα :D
Α, να μη το ξεχασω. Μολις ειδα στη μεσημεριανη εκπομπη του Προφητη στο extra3, το νεο real estate στον Αρη και θελω να σε ρωτησω μερικά πραγματα:
Αν παρω δανειο ΤΩΡΑ, για μεζονεττα κοντα στο κρατηρα Ολυμπο και μετακομισω το 2024, μπορω να συνεχίσω την εξόφληση εκει σε τραπεζα των ΕΛ;
Συμφερει να παραγγείλω Χανεμπού τώρα ή να περιμένω προσφορές των ΕΛ με leasing;
Περιμένω με αγωνία τις συμβουλές σου γιατι ο καιρος γαρ εγγυτερος...
Anonymous Anonymous, at 9:12 PM  
@ Taklamakan,

Σαν ειδικός σε αυτά τα θέματα, θα σου συνιστούσα να αγοράσεις εκείνη τη βιλίτσα - πυραμίδα στη Κυδωνία Άρη το συντομότερο δυνατόν γιατί θα ανεβούν οι τιμές λόγω της αυξημένης ζήτησης από το 2012 μέχρι το 2024.

Από το 2024 και μετά αφού θα τρώμε με χρυσά κουτάλια δεν θα έχεις ανάγκη τον Άρη αφού θα κτίζεις παλάτια στο Σείριο.

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 10:54 PM  
Αγαπητέ ιππότα κ. Κόκορμαν, αν είστε τόσο βέβαιος, να μη πουλήσω 3,60 τις μετοχές αεροβολίων Σειρίου, γιατί θα ανέβουν κατακορύφως (θα πετάξουν στα ύψη!) οπότε θα μπορέσω να ανοίξω το ταξιδιωτικό γραφείο στη Κουφάλα του Αρη να αρχίσω δρομολόγια... Ηδη με εμπνεύσατε και καταστρώνω σχέδια!!!

Οταν θαρθείς με το ΚΤΕΛ
φέρε μου ένα ΚΑΡΤΕΛ
γάλακτος ή μπεσαμέλ

:-)))ουάου λέμε!
Blogger Rodia, at 12:33 AM  
Αγαπητέ και Σεβαστέ ιππότα funEL, έτσι έτσι, η επανάληψη έχει μύτη μαθήσεως! ο κυρίαρχος λαός τι κάνει;

Οταν μιλούν οι αριθμοί:

14.500 αστρολόγοι και μάγοι με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών, δηλωμένοι στις εφορίες (ένας πολύ καλός τρόπος "αναγνώρισης" πτυχίου!)

17.000 άστεγοι στην Ελλάδα. Δεν το ξέρατε; Σας κάνει εντύπωση;

:-))
Blogger Rodia, at 12:44 AM  
Παιδιά,μπράβο σας που μας προστατεύετε από τον Φασισμό!Τρέμω στην ιδέα πως η Δημοκρατία μας κινδυνεύει!Εύγε,συνεχίστε έτσι!
Anonymous Anonymous, at 1:57 AM  
Τυχαίνει να έχω στην κατοχή μου μερικά ζευγάρια φτερωτά σανδάλια Ερμή. 100% αντιβαρυτικά και κατασκευασμένα με μεράκι από τον καλύτερο τεχνίτη του Σείριου. Φέρουν σκαλιστό μονόγραμμα "Ε". Ελαφρά φθαρμένα, αλλά αυτό τους δίνει μεγαλύτερη αξία. Αναμένω μόνο σοβαρές προσφορές.

Υ.Γ.1. Δυστυχώς δεν δουλεύουν πια.
Υ.Γ.2. Αυτό που ονομάζουμε σήμερα δημοκρατία έχει τόση σχέση με την αυθεντική του εκδοχή όση έχουν και τα εν λόγω σανδάλια με τον θεό Ερμή (του Πραξιτέλη, που ήταν ξυπόλητος κιόλας).
Blogger Helix Nebulae, at 2:15 AM  
Αγαπητέ γέροντα τους χαιρετισμούς μου στο τάγμα από τα ιαματικά καζάνια των αντίχριστων καλλικατζαρέων υποχθόνιων που βρίσκονται λίγο πιο κάτω από τη βόρεια είσοδο της κουφάλας γης.

+ευλόγησον+
Blogger Kelsos, at 3:22 AM  
;)
Blogger Urfurslaag, at 3:51 AM  
Άρης, ο πλανήτης των ΕΛλήνων...
Blogger cyrus, at 1:18 PM  
~~Αγαπητέ Cyrus, δεν μας χωρά ο τόπος λέμε...
Blogger Rodia, at 8:53 PM  
Μη τρελαθούμε κιόλας ο Λιακουρομαλάκας δεν το έχει κρύψει οτι είναι κουμπάρος με το μεγαλομαλάκα Καρατζαφέρη κύριε @Moyfahentin.
Blogger tsioubiou, at 11:22 PM  
ΡΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

Υπονοούμενα
===========
Βάζεις το ταψί στο φούρνο?
Βγάζεις νερό από το πηγάδι?
Βουτάς τον κολιό στο λάδι?
Γρασάρεις τα έμβολα?
Μπάινει η βάρκα στο λιμάνι?
Μπάινει η κάλτσα στο συρτάρι?
Μπαίνει ο σύρτης?
Μπαίνει το εκλεράκι στο ταψί?
Μπήκε το λίπασμα στη γλάστρα?
Πέφτει κρέμα στο γαλακτομπούρεκο?
Τα αλατίζεις τα τουρσάκια?
Τα αλλάζεις τα λάδια?
Τα σπάς τα μπετά?
Τη ρουφάς τη γρανίτα?
Την αλείφεις την μαρμελάδα?
Την αλείφεις την μερέντα?
Την ανάβεις τη λαμπάδα?
Την ανοίγεις την γεώτρηση?
Την απλώνεις την μπουγάδα?
Την απλώνεις την σφολιάτα?
Την αρμέγεις την αγελάδα?
Την αρμέγεις τη σαύρα?
Την βάζεις καρφωτή την πέμπτη?
Την βιδώνεις την τουλούμπα?
Την βουτάς την βανίλια?
Την γυρνάς την μπετονιέρα?
Την γυρνάς την φρυγανιά?
Την δουλεύεις την αντλία?
Την έβαλες την μπεσαμέλ στο παστίτσιο?
Την ξεφλουδίζεις την μπανάνα?
Την ξυρίζεις την κότα?
Την καθαρίζεις την πατάτα?
Την καις την ασφάλεια?
Την κουνάς την αχλαδιά?
Την κουνάς την καμπάνα?
Την κουνάς την παπαρδέλα?
Την κουρεύεις την κότα?
Την μαδάς την μαργαρίτα?
Την μελώνεις την τηγανίτα?
Την μελώνεις την τουλούμπα?
Την παίζεις την φλογέρα?
Την παπαριάζεις την αγγουροσαλάτα με ψωμί ολικής αλέσεως?
Την πατάς την γάτα?
Την πατάς την κατσαρίδα?
Την πιέζεις την μπατονέτα?
Την ποτίζεις την γλάστρα?
Την σαλιώνεις την πιπίλα?
Την σαλιώνεις την τρίχα?
Την σπας την φτερούγα?
Την στίβεις την ελιά?
Την στίβεις την σουπιά?
Την σφίγκεις την τανάλια?
Την τινάζεις την αμυγδαλιά?
Την τινάζεις τη φέτα?
Την τρίβεις την λαμπάδα?
Την τρως την γομολάστιχα?
Την τρως την τρίπλα?
Την χαλαρώνεις την βαλβίδα?
Τις μαζεύεις τις ελιές?
Τις μελώνεις τις δίπλες?
Τις παίζεις τις χορδές?
Τις σιγοβράζεις τις φακές?
Το αλατίζεις το πιπέρι?
Το αλευρώνεις το μπαρμπούνι?
Το γεμίζεις το παστίτσιο?
Το δαγκώνεις το μπουρίτο?
Το δονάς το κινητό?
Το εξαερώνεις το καλοριφέρ?
Το ζυμώνεις το τσουρέκι?
Το ξεφλουδίζεις το ακτινίδιο?
Το ξυρίζεις το φραγκόσυκο?
Το λαδώνεις το G3?
Το ξεσκονίζεις το σκρίνιο?
Το ξετυλίγεις το πινίο?
Το ξύνεις το καρότο?
Το καβουρδίζεις το αμύγδαλο?
Το καις το CD? (με Nero)
Το κάνεις γιρλάντα το μουστάκι?
Το κουρέβεις το γκαζόν?
Το λαμβάνεις το SMS?
Το μπουκώνεις το πιροσκί?
Το παίζεις το κομπολόι?
Το ραντίζεις το οικόπεδο?
Το ρουφάς το αυγό?
Το ρουφάς το κανελλόνι?
To ρουφάς το τρομπόνι?
Το σηκώνεις το ράσο?
Το σουβλίζεις το αρνί?
Το στραγγαλίζεις το γιαούρτι?
Το συνδέεις το scart?
Το σφυρίζεις το πέναλτι?
To τηγανίζεις το σκορδόψωμο?
Το τινάζεις το θερμόμετρο?
Το τινάζεις το λάστιχο?
Το τινάζεις το χαλί?
Το τραβάς το καζανάκι?
Το τραβάς το χειρόφρενο?
Το τροχίζεις το αμόνι?
Το τρως το σαγανάκι?
Το τσεπώνεις το μπουρμπουάρ?
Το τυλίγεις το σουβλάκι?
Το φέρνεις βόλτες το καβούρι?
Το χαϊδεύεις το ανακόντα?
Το χαϊδεύεις το γατάκι?
Τον αλλάζεις το φελό?
Τον αρμέγεις τον ταύρο?
Τον βάζεις τον φορτιστή στην πρίζα?
Τον εκτοξεύεις τον πύραυλο?
Toν λιμάρεις τον ξυφία?
Τον πνίγεις τον φουνταριστό?
Τον σκαλίζεις τον κήπο?
Τον τηγανίζεις το σπάρο?
Τον φιστικωνεις τον μπακλαβά?

Το αλείφεις το βούτυρο?
Το ασβεστώνεις το σπίτι?
Το γλύφεις το πινέλο?
Το γυαλίζεις το καρότο?
Το γυαλίζεις το λουστρίνι?
Το γυρίζεις το μπιφτέκι?
Το γυρίζεις το ταξίμετρο?
Το δέρνεις το πιθίκι?
Το έριξες το μανίκι?
Το ζουλάς το ακτινίδιο?
Το ζυγίζεις το λουκουμάκι?
Το ζυγίζεις το σύκο?
Το θερίζεις το χωράφι?
Το ξεδιπλώνεις το κοκορέτσι?
Το ξεχωρίζεις το κυδώνι?
Το ξύνεις το καρότο?
Το ξυρίζεις το κουνάβι?
Tο καθαρίζεις το αγγούρι?
Το κανελώνεις το ριζόγαλο?
Το κλείνεις το πατζουρόφυλλο?
Το λαδώνεις το σαζμάν?
Το λέμε το ποίημα?
Το μαστιγώνεις το δελφίνι?
Το πάμε το γράμμα?
Το πεταλώνεις το άλογο?
Το πνίγεις το κουνέλι?
Το πνίγεις το ποντίκι?
Το πλέκεις το καπέλο?
Το ρουφάς το κανελόνι?
Το σερβίρεις το παστάκι?
Το σηκώνουμε το σακάκι?
Το σκάμε το δυναμιτάκι?
Το στίβεις το βερύκοκο?
Το στραγγίζεις το καταϊφι?
Το στρίβεις το παξιμάδι?
Το σφίγγεις το αυγό?
Το σφίγγεις το ξυνόμιλο?
Το σφουγγαρίζεις το σαλόνι?
Το τινάζεις το μαξιλάρι?
Το τινάζεις το χαλί?
Το τινάζεις το χταπόδι?
Το τρίβεις το πιπέρι?
Το τρως το μυδοπίλαφο?
Το τσιγαρίζεις το κοτόπουλο?
Το τυλίγεις το φίδι?
Το τυλίγεις το πούρο?
Το πνίγεις το κουνέλι?
Το στρίβεις το πόμολο?
Το σφίγγεις το μπουλόνι?
Το φοράς το κιμόνο?
Το χτενίζεις το καταϊφι?
Το ψήνεις το μπιφτέκι?
Το ψήνεις το τσουρέκι?
Τον απλώνεις τον τραχανά?
Τον βουτάς τον κολιό στο ξύδι?
Τον γλύφεις τον λουκουμά?
Τον ισιώνεις τον γύρο?
Τον ξαλμυρίζεις τον μπακαλιάρο?
Τον ξεφλουδίζεις τον γερμά?
Τον ξυρίζεις τον καλόγερο?
Τον τινάζεις τον λουκουμά?
Τον τσουρουφλίζεις τον αστακό?
Τον φουσκώνεις τον Αη-Βασίλη?
Τον φυσάς τον κουραμπιέ?

ΕΕΕ? ΕΕΕ?
+ΒΛΟΓΗΣΟΝ+ΚΟΝΟΜΗΣΟΝ+ΣΚΟΤΑΔΙΣΟΝ
Anonymous Anonymous, at 12:14 AM  
Geia soy re asxete...poiiti!!!!!
Blogger Zaphod, at 3:57 AM  
Άσχετο. Μόλις είδα το everything (about conspiracy) και έχω λυθεί από τα γέλια...

ΑΣΧΕΤΕ, η απάντηση στα καυτά ερωτήματα που θέτεις (έπρεπε να) είναι γνωστή. Μα, καλά τι ΕΛλήνας είσαι εσύ που δεν έχεις διαβάσει τα άπαντα του πολυχρονεμένου Αγιατολλάχ Chris-slave? Δε θυμάσαι ότι ... 'Ε! λοιπόν, εμείς δεν είμαστε Γερμανοί ούτε Γάλλοι, ούτε πολύ περισσότερο Άγγλοι. Εμείς είμαστε άντρες, ανδροπρεπείς ΕΛληνες, είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί και μιλάμε αντρίκια'.

Έτσι και γιουβέτσι, για να καταλάβουν μερικοί μερικοί κουσουρλήδες!
Anonymous Anonymous, at 4:34 AM  
το βλογημένο ευρωκωσταντινάτο της προκοσμοκρατορικής περιόδου

ο άγιος αυνάν+τηλεπροφήτης+ καθαγιάζει απολλώνια το χαρτοκωσταντινάτο

+νακαουντακαρβουνα+
Anonymous Anonymous, at 9:58 AM  

Add a comment