funEL βαρυ πακετο

Wednesday, February 14, 2007

Ο ΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ

Βρε ποιος Βαλεντίνος και άλλα φραγκολεβαντίνικα αντίχριστα της Νέας Τάξης... Ένας είναι ο ΑΓΙΟΣ. Ο Άγιος Λιακούριος. Ο μοναδικός μελλοντικός Άγιος που έχουμε τη τιμή εμείς να ζούμε το βίο και τη πολιτεία Του, Σήμερα. Ειδικοί θεοεπιστήμονες ανακάλυψαν εκ-πλη-κτι-κά στοιχεία και ντοκουμέντα για την διαχρονική παρουσία του Αγίου ημών Προφήτη πλασιέ Λιάκουρα. Ο ηγέτης των απανταχού ΕΛληθίων προϋπήρχε προ πάντων των αιώνων. Είναι ένας ΕΛ που ζούσε και ζει ανάμεσά μας χιλιάδες χρόνια τώρα, γι αυτό και τα ξέρει ΟΛΑ για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Και γι αυτό Δικαιώνεται Πάντα μεταφυσικά (ότι και να γίνει). Η συνεργασία Του με το Θεϊκό σχέδιο είναι δεδομένη. Γι αυτό τον τρέμει ο Πούτιν, οι γεροντάδες, το ΕΣΡ, η ιεραρχία, ο Μπους. Γι αυτό και δεν μπορούν να του κλείσουν το στόμα οι πολυπληθείς κακοί, που μας περιβάλλουν από παντού.
Παραθέτουμε σειρά Αποδείξεων και ντοκουμέντων βάσει της Λιακούρειας αποδεικτικής μεθόδου «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης,ο Φάντης και το Ρετσινόλαδο»

Α. ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


ΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ Ο ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΣΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΤΑ

1. Η μορφή του Προφήτη μπουρδοΛόγου αποτυπωμένη σε αρχαίο Ελληνορθόδοξο ναό της ανταρκτικής. Βρέθηκε από ρώσους τρυπανοφόρους καλλικατζαροφάγους κοντά στη παγωμένη λίμνη – τάπα που θέλει να ξεβουλώσει ο Πούτιν. Το θεϊκό σημάδι με την ανακάλυψη της ιεράς αρχαίας εικόνας ήταν θαυμαστό. Ξαφνικά στο Νότιο Σέλας εμφανίστηκε ο ΕΛ θεός μαζί με τον ΕΛ Χριστό και μιλώντας Ελληνικά έδιναν οδηγίες για την ανακάλυψη της θαυματουργής εικόνας. Υπάρχουν μαρτυρίες από ένα σαντουιτσά εκεί γύρω ότι εμφανίστηκε μυστηριωδώς ένας δορυφόρος, το ρώσικο υποβρύχιο του Κουρσκ. Προσέχτε την αρχαία υπερτεχνολογία στην εικόνα. Το σκάφανδρο του αρχαίου αστροναύτη υπάρχει σε όλες τις αγιογραφίες και οι ψεύτες συνωμότες μας παραμυθιάζουν ότι είναι δήθεν φωτοστέφανο και άλλα κρόνεια παγκοσμιοποιητικά. Η τεχνολογία των θεών, φίλες και φίλοι.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα ο Χριστός ήταν ΕΛληνας, οι μαθητές του ΕΛληνες, οι Ρωμαίοι ΕΛληνες, ο Πιλάτος ΕΛληνας... κλπ εκτός από τους μιαρούς εβραίους κακούς που τον σταύρωσαν. Κατά τον γελοιογράφο Σακκέτο Πακέτο, ο Χριστός μιλούσε την Ομηρικήν λόγω μιας και μόνο αναμφισβήτητης απόδειξης: Ο Άγιος Νικόδημος στον 17ο αιώνα έγραψε το ευαγγέλιο στην Ομηρική... άρα ο Χριστός μιλούσε αρχαία Ελληνικά... ο.ε.δ. ???!!!

2. Ο Άγιος Λιακούριος ο Βρωμόκωλος. Η Ιερά εικών με τη πάνσεπτο μορφή του Προφήτη, απεκαλύφθη όταν ένας ορθόδοξος Κινέζος βεδουίνος πέρναγε την έρημο Τακλαμακάν και κοντά στη στροφή της Λευκής πυραμίδας είδε κάτι υποχθόνιους καλλικατζαραίους να δίνουν εντολές στους Ιλλουμινάτι, για τη παγκόσμια δικτατορία και χέστηκε από το φόβο του. Τότε έγινε Θαύμα και Σημείον. Προσγειώθηκε αντιβαρυτική εικόνα ψάλλουσα τεριρέμ, στη καρκάλα του, πριν προλάβει να σκουπιστεί. Εξ ου και το προσωνύμιο Βρωμόκωλος
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα τα περίφημα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών (με υπότιτλο της Νέας Τάξης, για να πιάσει περισσότερους ΝεοΟρθόδοξους πελάτες), γράφτηκαν στη Λευκή πυραμίδα στη Τακλαμακάν όπου μέσα εδράζεται η μυστική παγκόσμια πρωτεύουσα από τη Λευκή αδελφότητα που συνεργάζεται με τον Αντίχριστο και τους Νεφελίμ υποχθόνιους που ζουν στη κούφια γη. Παραδόθηκαν σε μιαρούς εβραίους προς εφαρμογή. Έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται 2 αιώνες πριν. Η γαλλική επανάσταση, ο Διαφωτισμός, τα κοινωνικά κινήματα, η ρώσικη επανάσταση, τα σύγχρονα κράτη, η υποχώρηση του εθνικισμού, η κατάργηση των ελέω θεού βασιλειών και αυτοκρατοριών, η σύγχρονη επιστήμη, η τεχνολογία, η κριτική σκέψη, η προστασία των ατομικών ελευθεριών, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και εν γένει οτιδήποτε ΜΗ θεοκρατικά συντηρητικό και οπισθοδρομικό, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ. Αυτά τα Πρωτόκολλα εφαρμόζονται τόσους αιώνες μέχρι σήμερα από τους Νεοταξίτες εβραιοαμερικάνους Σιωνιστές και τελικό σκοπό έχουν να φέρουν τον Αντίχριστο στο ναό του Σολομώντα και να φέρουν τη θρησκεία του Βάαλ. ???!!!

3. Το περίφημο κονοστάσι του Αγίου Λιακουρίου. Περιέχει αποκαλυπτικά τάματα, φυλακτά, Σημεία και Θαύματα. Είναι τα Προφητικά σύμβολα που μας προϊδεάζουν πως θα είναι η επερχόμενη θεοκρατική μεσαιωνική 6η Κοσμοκρατορία του 2024. Ο Όσιος Βλαδίμηρος καθοριστικός παράγοντας σαν βαθιά θρησκευόμενος Ορθόδοξος, η εθνοσωτήριος Επανάστασις 1967 (σφοδρός της υποστηρικτής ο Προφήτης τηλεσαβουροπώλης) και άλλα αποκαλυπτικά ιερά σύμβολα
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα το Κωσταντινάτο που πούλαγε μαζί με άλλα κακότεχνα «Σύμβολα του Ελληνισμού» σε χρυσό «όπως ταιριάζει στον Μπήχτη Αχερσεκόμη ... κλπ Απόλλωνα» γίνεται ειδικό φυλακτό όταν «το ευλογήσει ο παπάς της ενορίας σας». ???!!!


ΠΡΩΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣΑΓΙΟΣ ΕΛ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡ

4. Ο πρωτάνθρωπος ΕΛ των Πετραλώνων Θεσσαλονίκης. Η μορφή του πρώτου ΕΛοχίμ (Χριστιανού Ορθόδοξου, εννοείται) που έφτιαξε το Ιερόν γένος των Λιακουρορθοδόξων. Διακρίνουμε το σπινθηροβόλο αγελαδινό βλέμμα, την ΕΛληνικότατη μύτη, το απολλώνιο στόμα, που παρέμειναν αναλλοίωτα χωρίς να εξελιχθούν καθόλου, λόγω θεϊκού σχεδίου (παρά τα ψεύδη που λέει ο τσάμπα μάγκας σατανιστής κρυπτοεβραίος άθεος Δαρβίνος). Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και ο Προφήτης καντηΛανάφτης ... Συμπτωματικόν? Στοιχεία και Αποδείξεις φίλες και φίλοι.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα οι ΕΛληνες παρήχθησαν από την ένωση ΕΛλοχίμ αγγέλων εξωγήινων απεσταλμένων του Θεού με τους γήινους πριν 40.000 χρόνια στη Μακεδονία. Είναι υπεράνθρωποι λόγω θεϊκού dna, ΙΧΩΡ, είναι ανώτεροι από τους υπόλοιπους βαρβάρους, είναι ο περιούσιος λαός του θεού και είναι προορισμένοι να διοικούν. ???!!!

5. Το πραγματικό αρχαίο άγαλμα του Ελευθέριου Λιάκουρου. Ανακαλύφθηκε στο Περού μέσα σε μια πυραμίδα ζιγκουράτ (Ελληνική εννοείται όπως όλες οι πυραμίδες). Κρατάει αντιβαρυτικό όπλο πυρσό υδραργύρου του Βρωμηθέα και τα αρχαία Ορθόδοξα Ελληνικά χειρόγραφα. Αυτό το άγαλμα οι εβραιοσιωνιστές όργανα του Αντίχριστου και ο Κίσιγκερ, παραποίησαν για να μη μάθουμε τη πραγματική ιστορία.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα στη Λατινική Αμερική (Μεξικό, Περού κλπ.) κατοικούσαν ΕΛληνες πολλές χιλιάδες πριν τη γραπτή ιστορία??!! Είχαν υπερτεχνολογία ιπτάμενα αντιβαρυτικά χανεμπού όπλα ΤΕΣΛΑ (συστήματα ελέγχου του καιρού) που βύθισαν την Ατλαντίδα μετά τον πόλεμο μαζί τους. Αποδείξεις ... κάποια αρχαία κείμενα, μεταφρασμένα και ερμηνευμένα και πολλάκις παραχαραγμένα κατά το δοκούν από τον καντηΛανάφτη σαβουροπλασιέ. ???!!!

6. Ο ΕΛλην αυτοκράτορας κοσμοκράτορας της 6ης Κοσμοκρατορίας. Λόγω εντολής του Θεού, με χρονομηχανή έκανε Λιακουρορθόδοξες επεμβάσεις σε όλη την ιστορία για να αποτρέψει σιωνιστικές συνωμοσίες και να κατασκευάσει την πραγματική Λιακουρική ιστορία. Είναι Αυτός που άφησε το κομμάτι το γυαλί στη προϊστορική εποχή (για τις μετέπειτα αποδείξεις) και τη μπαταρία στη Βαγδάτη. Η προσωπογραφία είναι προσφορά της ιεράς Μονής του Αγίου Αγιογράφου του απατΑιώνος πΛαστογράφου. Η ίδια Μονή προσέφερε πλήθος Ελληνικών χειρογράφων Προφητειών και ιερών λειψάνων.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα ΟΛΟΙ οι Δυτικοί εφευρέτες, φιλόσοφοι, και εν γένει οι αξιόλογοι που άφησαν ιστορία, ήταν κλέφτες της αρχαίας Ελληνικής γνώσης και τσάμπα μάγκες διότι παρουσίαζαν τα επιτεύγματά τους σαν δικά τους. Ο Κοπέρνικος (κλέφτης), ο Γαλιλαίος (το τηλεσκόπιο το ανακάλυψε ένας γείτονάς του έλληνας ονόματι Ιωαννίδης), ο ΝταΒίντσι («έγινε και ο ΝταΒίντσι προσωπικότητα... η αδελφή») ο Αϊνστάιν (ήταν ένας ηλίθιος που έκλεψε τη θεωρία της σχετικότητας από τον Καραθεοδωρή) κλπ κλπ... Όσοι φυσικά ΔΕΝ ήταν κλέφτες των Ελληνικών χειρογράφων ... είναι πράκτορες των νεφελίμ, κακοί εβραιοκρόνειοι, που έκαναν πάντα κακό στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, φυσικά. ???!!!

ΧΡΥΣΗ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΙΕΡΑ ΜΑΣΚΑΑΓΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ

7. Από προσωπική ανασκαφή του βαρέως διαταραγμένου Εψιλονιστή Πάλμου από γνωστή καλλικατζαρότρυπα στο Γούπατο. Κλιμάκιο της CIA προσπάθησε να κλέψει το ντοκουμέντο. Μετά ομηρική μάχη της Ομάδος Εψιλον με μπάβατρον εναντίον καλλικατζαραίων, οι κακοί ετράπησαν σε άτακτη φυγή όταν επενέβη Τάγμα Αρχαγγέλων με υπερτεχνολογικές Ρομφαίες από το υπερπέραν. Η Λιακούρειος μορφή επιβεβαιώνει την διαχρονική παρουσία του Προφήτη καντηΛανάφτη δια μέσου των αιώνων.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα οι Πέρσες ήταν σε συνεχή επαφή με τους υποχθονίους Νεφελίμ και που ο σκοπός τους ήταν να καταστρέψουν τους μονοθεϊστές κρυπτοχριστιανούς ΕΛληνες και να εγκαθιδρύσουν τη θρησκεία του Βάαλ του Νεφελίμ. Οι ΕΛληνες όμως με υπερτεχνολογικά ιπτάμενα χανεμπού ακτίνες λέιζερ αλλά και με μεταφυσική βοήθεια από το θεό νικήσαν τους Πέρσες στη Σαλαμίνα και το Μαραθώνα και έσωσαν το κόσμο. ???!!!

8. Ο Πραγματικός Δημοσθένης ο ρήτωρ. Η προτομή όταν ενεφανίσθη θαυματουργά σε εκκλησία του Αγίου Λιακουρίου στο μέλλον μετά την επιβολή της 6ης Κοσμοκρατορίας. Με τη Χάρη του θεού μίλησε αρχαιοελληνικά και είπε ότι είναι ΕΛληνας Χριστιανός Ορθόδοξος όπως όλοι οι σύγχρονοί του φιλόσοφοι. Διάδωσαν δε τη φήμη ότι είναι παγανιστές, για να δοκιμάσουν τη Πίστη των ΕΛληνορθοδόξων στο μέλλον. Έτσι αποδείχθηκε Θεοεπιστημονικά, η άρρηκτη συνέχεια Ελληνισμού Χριστιανισμού. Η προτομή φυλάσσεται στο πρώτο μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Λιακουρίου που θα παρουσιάσουμε εν καιρώ.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα οι αρχαίοι ΕΛληνες δεν πίστευαν στο Δωδεκάθεο γιατί «δεν ήταν χαζοί, ξέρανε την Αλήθεια του Ενός θεού...». Φυσικά κατά το Σακκέτο Πακέτο (το γνωστό κωμικογράφο), οι αρχαίες Σίβυλλες προφήτευαν όλη τη γνωστή ιστορία του Χριστιανισμού καθώς και την 6η κοσμοκρατορία του 2024. Επαγωγικά υποστηρίζει, μεταξύ άλλων ανεκδότων, ότι οι αρχαίοι ΕΛληνες ήταν Ελληνορθόδοξοι γιατί δεν νοείται ΕΛληνας μη Χριστιανός Ορθόδοξος. ???!!!

9. Αρχαίος μελανόμορφος αμφορέας Ορθοδόξου Απολλωνείου Λιακουρικής αισθητικής. Εμφανίστηκε μαγικά θαυματουργά στο σπίτι του Γιαννάκη Ιωάννου και περιείχε αρχαία φραπΕΛιά. Ο Αρχάγγελος που έπαιζε μαζί του τάβλι, κοπάνησε ένα σφινάκι και τότε έγινε το θαύμα. Άστραψε και βρόντηξε ο Αρχάγγελος. Τον έπιασε καούρα και συχνοουρία. Πράσινος από τη φραπΕΛιά γέμισε το κόσμο ζωγραφιές να του περάσει η καούρα. Μετά καβάλησε τη Ρομφαία και στα νεύρα του επάνω προκάλεσε καμιά τριανταριά σεισμούς, το μεγάλο τσουνάμι και την νόσο των πτηνών. Ο αμφορέας βρίσκεται σε προθήκη γνωστού πανεπιστημίου δίπλα στο σκελετό κενταύρου, αλλά μας το κρύβει το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα οι Προφητείες του Τραχωνείου (η γνωστή απάτη του Τραχωνείου) είναι αληθινές και το 2024 θα επιβληθεί η 6η ΕΛ κοσμοκρατορία με σίδερο κι ατσάλι και με βασιλέα το Γιαννάκη Ιωάννου (αυτού που έκανε ζωγραφιές στο σπίτι του και έλεγε ότι ζωγραφίστηκαν μόνες τους). Θα έχει προηγηθεί η παράδοση της πόλης από τους Ρωσοκινέζους στον Ελληνικό στρατό, που θα τη καταλάβουν με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που ψάλλουν βυζαντινά τεριρέμ. ???!!!

ΛΙΑΚΟΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΚΟΜΨΟΔΑΚΤΥΛΟΣ ΧΟΥΦΤΑΙΕΡΑ ΛΙΑΚΟΥΡΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ

10. Το αρχαίο Ορθόδοξο Κωσταντινάτο παρουσιάζει τον Προφήτη Λιάκουρα και βρέθηκε σε αρχαία ΕΛληνική πόλη στη Σελήνη από Ρώσους παραψυχολόγους και παιδιά ίντιγκο. Μέχρι εδώ όλα καλά και λογικά. Το παράξενο σ’ αυτή την ανακάλυψη είναι ότι ο Προφήτης δεν παρουσιάζεται με φωτοστέφανο. Ειδικοί θεολόγοι Σεληνοαρχαιολόγοι μετά από αλλεπάλληλες συνεδριάσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θεός δεν θέλει να αποκαλύψει αυτό το μυστήριο. Είναι η εφαρμογή του γνωστού νόμου της Απροσδιοριστίας του Αριστοτέλη.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα οι αρχαίοι ΕΛληνες είχαν ανακαλύψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ λόγω θεϊκής εύνοιας. Αντιβαρύτητα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ρομπότ, έφτιαξαν τη Σελήνη και μετά έκαναν πολλές «πόλεις και μέλαθρα» πάνω της. Έβλεπαν «σαν τον Big brother όσα γίνονταν στη γη», έκαναν πολέμους με τους κατοίκους του Ήλιου κλπ, διότι ο Λουκιανός ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ για όλα αυτά αλλά φοβόταν «μη τον πάρουν με τις πέτρες». ???!!!

11. Τοιχογραφία σε παρεκκλήσι του κήπου της Εδέμ. Αδιάψευστη μαρτυρία ότι ο Προφήτης ήταν εκεί πριν το προπατορικό αμάρτημα. Έτσι βούλωσαν τα στόματα των κουλτουριαραίων συνωμοτών που είχαν αντιρρήσεις για τις, προ του Αμαρτήματος, γνώσεις του Προφήτη. Για να προλάβουμε βλάσφημες σκέψεις.... Το χέρι του Προφήτη κομψοδάκτηΛου χουφτώνει συμβολικά το ιερό βυζί των τηλεθεατών που του τα σκάνε αγοράζοντας παραμύθι σε συσκευασία Αλήθειας, για να χοντραίνει τη κοιλάρα Του.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα πριν το προπατορικό αμάρτημα είχαμε ενεργειακά σώματα και αναπαραγόμασταν χωρίς σεξουαλική πράξη στο παράδεισο. Υπάρχουν 23 Τάγματα τελωνίων που τελωνίζουν τις ψυχές των ορθοδόξων (τις πάνε εκεί που τους αξίζει, στη κόλαση ή στο παράδεισο κλπ), με αποδείξεις ορθόδοξες μαρτυρίες παππούληδων που πήγαν εκεί (μετά θάνατον), είδαν τι γίνεται και ξαναγύρισαν να μας τα πουν και μας. Υπάρχουν δαιμόνια που μας παρασύρουν στη κόλαση με κόμιξ, ποπ ροκ μουσική και οτιδήποτε καινούργιο. ???!!!

12. Σε αρχαίο ΕΛηνορθόδοξο κτέρισμα αποκαλύπτεται ότι ο Προφήτης έκανε παρέα με τον Πάνα τις νύμφες και διάφορα πλάσματα εκείνης της εποχής. Έτσι απέκτησε όλες αυτές τις γνώσεις περί των αρχαιοΕΛληνορθόδοξων μύθων που φυσικά δεν είναι μύθοι αλλά Λιακουρορθόδοξη ιστορία. Το μικρό εργαλείο Του (μετά συγχωρήσεως), είναι σημάδι εγκράτειας και πνευματικότητος.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα όλοι αρχαίοι Ελληνικοί μύθοι είναι Αληθινές ιστορίες. Υπήρχαν Κένταυροι (για 5 μήνες κραύγαζε για τον περίφημο σκελετό κενταύρου που μας το κρύβει το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπυ), Σφίγγες, Μέδουσες, Γοργόνες, κλπ κλπ. ???!!!

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΚΙΝΑΣΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

13. Η μορφή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σε αρχαίοΕΛληνορθόδοξο ναό της κεντρικής Ελληνικής Κίνας. Η φοβερή ομοιότης με τον Προφήτη αποδεικνύει κατά τον φρενοβλαβή ερευνητή Σακκέτο Πακέτο, τη στενή συγγένεια αίματος του Προφήτη με τον Αρχάγγελο. Οι γνώμες Ελληνοκεντρικών ερευνητών διχάζονται. Άλλοι λένε ότι ο Αρχάγγελος είναι μπατζανάκης του Προφήτη, άλλοι ότι καμία φορά ο Προφήτης ντουμπλάριζε τον Άγγελο στις δύσκολες μάχες με τον Αντίχριστο. Ο Πούτιν έβαλε την ιερή αυτή μορφή, σε όλο τον ανίκητο στόλο των αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών του και των άορατων μυστικών Τουπόλεφ, για τη τελική επίθεση τεριρέμ κατά των Τούρκων.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα η Ρομφαία του αρχάγγελου Μιχαήλ εμφανίστηκε στον ουρανό όταν ο βαθειά θρησκευόμενος Πούτιν έγινε πρόεδρος, σημάδι ότι θα μας δώσει την ΑγιαΣοφιά μετά τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με τους κακούς ανθΕΛληνες άθεους δυτικούς (Νέα Τάξη). Ο κοντός γαργαρ μακρύς. ???!!!

14. Ινδοϊαπωνέζικη Ελληνορθόδοξη εικόνα που βρέθηκε δίπλα σε μια σφραγισμένη τρούπα. Η αρχαιοΕΛληνορθόδοξη κινέζικη γραφή αναφέρει για ένα διάσημο σαβουροπώλη Άγιο Λιακούριο, που ήρθε από το μέλλον με ρώσικη υπερτεχνολογία και τους άνοιξε τα μάτια πουλώντας τους μπαζοπακέτα. Πολλά από τα μπαζοπακέτα τα φάγανε και καλλικατζαραίοι που αυτοκτόνησαν ομαδικά μετά, πέφτοντας στη τρούπα του Μεγαλέξανδρου τουμπανιασμένοι και ντροπιασμένοι.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα ο Μεγαλέξανδρος έλαβε εντολή από τον Θεό να πάει να βουλώσει τρύπες της κοίλης γης για να μη βγαίνουν τα ρυπαρά (72 τον αριθμό) γένη υποχθονίων Νεφελίμ από τις τρύπες. Με τεράστιες Τάπες πυραμίδες «σφράγισε τις εν Ινδαλία πύλες».
Το ίδιο έκανε και ο Διόνυσος που ήταν στρατηγός και ο Πάνας υψηλός αξιωματούχος του, που με κόλπο φόβισε πολλούς υποχθόνιους καλλικατζαραίους σε μια εκστρατεία εκπολιτισμού στη Κίνα (και έμεινε η λέξη πανικός). ???!!!


15. Κλασσική εικόνα των ΝεοΟρθόδοξων αυτοκρατορικών εκκλησιών μετά την επιβολή της 6ης Κοσμοκρατορίας. Η αρχαία ΕΛληνοαιγυπτιακή είναι χαρακτηριστική. Η αποκάλυψη έγινε με θαυματουργό τρόπο στην εκπομπή του Χαρδαβέλα με τίτλο «Το μυστήριο των μαζικών εγέρσεων των Λιακουρικών συνειδήσεων, ήταν ο Χαμουραμπί Ορθόδοξος?». Ο Χαρδαβάλας ήπιε παραπάνω ουίσκι αυτή τη φορά και είπε μαγικές απαγορευμένες επικλήσεις (συνήθεις Χαρδαβελικές μπουρδολογίες). Έτσι η εικόνα υλοποιήθηκε στο απέναντι σκηνικό της Ανίτας Πάνια στη θέση που κάθεται συνήθως ο Κάτμαν. Συμπτωματικόν?
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα εκατομμύρια Κινέζοι Γιαπωνέζοι Ταϊλανδοί Ινδονήσιοι και άλλοι εξωτικοί, είναι ΕΛληνες με Ελληνικές παραδόσεις γλώσσα ήθη και έθιμα, που θα εγερθούν όπως λέει η Προφητεία του Τραχωνείου, για να γίνουμε πολλοί και να επιβάλλουμε την ελέω θεού παγκοσμιοποιημένη 6η Κοσμοκρατορία το 2024 με ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ και τον ελέω θεού αυτοκράτορα Ιωάννη (Γιαννάκη Ιωάννου).???!!!

Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝΛΙΑΚΟΥΡΙΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΟΚΑΛΩΝΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΚΛΕΦΤΑΡΜΑΤΩΛΟΣ

16. Σπάνια απεικόνιση του Προφήτη σε χοροεσπερίδα στη μονή Ξεσφιγμένου. Το απαγορευμένο από τη Νέα Τάξη χορόδραμα του ΠεντάΛα «Η Λίμνη των γεροντάδων», με πρώτη μπαλαρίνα +γέροντα+ τον ισαπόστολο τηλεσαβουροπώλη. Κατά τη διάρκεια της παράστασης εκτελείται πάντα ένα θεϊκό Σημείο και Θαύμα. Ο Παχύσαρκος τεραστίων διαστάσεων λιπαρός όγκος του Προφήτη γίνεται αντιβαρυτικός και πετάει, ενώ ταυτόχρονα χιλιάδες μπαζοπακέτα πέφτουν από τον ουρανό καθώς η μουσική αρμονία του σύμπαντος ακούγεται παντού.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα, ο θεός έκανε Θαύμα και Σημείον στα δίδυμά Του. Με αυτό το Θαύμα εξηγεί την επιλογή Του από τη θεία Πρόνοια να δώσει «Γνώση» και «Αλήθεια» (με το αζημίωτο βέβαια) και να εγείρει τις συνειδήσεις των απανταχού Ελλήνων. ???!!! Κι άλλα Θαύματα γίνονται καθημερινά στις σαβουροεκπομπές Του. ΟΛΑ τα τελευταία μπαζοπακέτα ποτέ δεν είναι τελευταία (το Θαύμα του τελευταίου πακέτου). ΟΛΕΣ οι τελευταίες σαβουροεκπομπές ποτέ δεν είναι τελευταίες (το Θαύμα της τελευταίας εκπομπής). ΟΛΑ τα σκουπιδοβιβλία που εξαντλούνται ποτέ δεν εξαντλούνται και μετά από καιρό πάλι εμφανίζονται (το Θαύμα του εξαντλημένου σαβουροβιβλίου).

17. Ο Προφήτης ξέρει να σπάει τις βρωμοκοκάλες των κουλτουριαραίων λόγω της πάλης που έκανε παλαιότερα (εξ ου και τα χοντροδάκτυλα). Το ντοκουμέντο βρίσκεται στις αρχαίες μεταφυσικές Ελληνικές αποικίες του πλανήτη Άρη. Περιέχει κωδικοποιημένα ορθόδοξα μαγικά ξόρκια και αντιβασκανιακά αντισφραγιστικά για όλα τα σφραγίσματα του Αντίχριστου. Ερμηνεύεται λεξαριθμητικά βάσει της προβλεπτικότητος της ΕΛληνικής γλώσσας. Μέγα αντιψεκαστικό. Καθαρίζει από τα σατανιστικά υποσυνείδητα μηνύματα. Κατεβάζει το IQ στις αρνητικές Λιακουρικές κλίμακες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης κατά του Δάκου και της Μουχρίτσας.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα το σφράγισμα του Αντίχριστου γίνεται με τσιπάκια, Διαβατήρια, ταυτότητες, bar code, κάρτες διέλευσης, πιστωτικές κάρτες, χαρτονομίσματα, και όλη σχεδόν τη σύγχρονη τεχνολογία. Το Ιντερνετ έχει εφευρεθεί από Ιλλουμινάτι συνωμότες ανθΕΛηνες επιστήμονες, είναι όργανο της κακής παγκοσμιοποίησης (αν το χρησιμοποιούν Ορθόδοξοι η παγκοσμιοποίηση γίνεται καλή). Συμβάλουν τα μέγιστα οι Σιωνιστικοί ψεκασμοί της Νέας Τάξης για να υποτάξουν την ορθόδοξη θρησκευτική μας συνείδηση. ???!!!

18. Η πραγματική εθνοσωτήριος αγιογραφία όπου απεικονίζονται οι πραγματικοί πρωτεργάτες της υπερτεχνολογικής Ελληνικής επανάστασης του ’21. Βλέπουμε την αποστολή θεϊκού χανεμπού με το Άγιο Πνεύμα να φωτίζει τη μορφή του ιερού αρχιμπουρδολόγου Προφήτη πλασιέ. Το ντοκουμέντο απεικονίζει και πολλές άλλες συνεπίκουρες μορφές του ιερού υπερτεχνολογικού αγώνος. Η αγιογραφία είναι κρυμμένη στα υπόγεια του σατανικού Βατικανού για να μη μάθουμε τη πραγματική ιστορία μας και εγερθούμε πριν της ώρας μας.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα υπάρχει υπερτεχνολογία κρυμμένη από αρχαιοτάτων χρόνων (UFO κλπ) η οποία βρίσκεται σε κάθε κρίσιμη στιγμή της ΕΛληνορθόδοξης ιστορίας. Πάντα είναι ενταγμένη στο σχέδιο του Θεού, ο οποίος μέσω αυτής κατευθύνει τον προορισμό μας σαν γεννημένοι ηγέτες. Οι παππούληδες, γεροντάδες κατέχουν υπερτεχνολογική γνώση. Παράδειγμα το σαμποτάζ που έκαναν οι Ιλλουμινάτι στο Σινούκ που έπεσε με τους παπάδες και ήταν το ίδιο που θα πήγαινε ο Πούτιν στο Άγιο Όρος να μιλήσει με τους γεροντάδες για πετρέλαια και τα κρυμμένα μυστικά στα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα των μοναστηριών. ???!!!


συνεχίζεται (με Λιακουρικού τύπου ντοκουμέντα και αποδείξεις, όπως πάντα) ...

buzz it!

:: posted by funEL, 2:00 PM

57 Comments:

Σπάσανε τα κόκαλα των κουλτουριάρηδων ανεπανόρθωτα. Τι θα λένε τώρα τα τσιράκια της νέας τάξης μετά από αυτές τις αποκαλύψεις; Τρίζει το ζιγκουράτ κάτω από το τείχος των δακρύων. Ο αντίχριστος 666 χέστηκε πάνω του. Οι εβραίοι σταμάτησαν τις ανασκαφές στο ναό του Σολωμοντα. Γέμισε κοσμοσφαίρες ο ορίζοντας. Η 6η έρχεται ασκαρδαμικτί , γιουυυυυργιαααααααα

+Λιακουραςκαιξερασκατάκαιγιάννηβασιλιά+
Anonymous Anonymous, at 2:43 PM  
Ειδικά με τον αποκαλυπτικό αριθμό 666, αναρωτιέμαι πώς γίνεται κάποιος να είναι τόσο τυφλός, ώστε να μήν παραδέχεται το αυτονόητο: Ένας 100 ετών γέρος άνθρωπος, προφητεύει σε μια σπηλιά πρίν απο 1900 χρόνια, ότι θα έρθει εποχή που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον 666 στις συναλλαγές.

Και έρχεται το 2007, και βλέπεις το bar code να εμπεριέχει το 666, και να έχει επιβληθεί σε όλα τα τρόφιμα. Καλα, δεν μάς κινεί την απορία αυτή η "σύμπτωση"; Ακόμα και άπιστος να είναι κανείς, είναι και τόσο τυφλός πιά; Δε βλέπει ότι αυτή δέν μπορεί να είναι τυχαία;

Όσο για τον Αντίχριστο, δε τον φοβάται όποιος είναι με το Χριστό. Ο Αντίχριστος θα είναι πιό φοβερός απο τον Χίτλερ, αλλά ο Χριστός θα προστατεύσει όσους του μείνουν πιστοί.
Blogger Alexander, at 3:32 PM  
Ρέσταααααααααα...........

Για μένα το πιό άπαιχτο αποδεικτικό στοιχείο είναι το #8, ο Λιακοδημοσθένης... αν και με άρεσε πολύ και το #11, εκεί που χουφτώνει το βυζί της Αφροδίτης ντε...

+σπολλάτη+

Σ;)))))
Blogger Μαύρος Γάτος, at 4:37 PM  
"Και έρχεται το 2007, και βλέπεις το bar code να εμπεριέχει το 666, και να έχει επιβληθεί σε όλα τα τρόφιμα. Καλα, δεν μάς κινεί την απορία αυτή η "σύμπτωση";"

Και ποιά είναι ακριβώς τα στοιχεία σου γι'αυτό; Η όλη απάτη περι 666 στα barcodes ξεκίνησε στην αμερική πριν αρκετά χρόνια, με το βιβλίο μιας παρανοϊκής Αμερικανίδας. Στην Ελλάδα οι αερολογίες αυτές διαδόθηκαν απο τον Παΐσιο και απο τότε έγιναν "καραμέλα" στο στόμα κάθε συνωμοσιοπαρανοϊκου...
Blogger Derevirn, at 5:39 PM  
Αίσχος! Ο derevirn είναι νεοτάξ! Στην πυρά! Ακούς εκεί να αμφισβητεί τον Ιωάννη!

(Αλήθεια, πού λέει η Αποκάλυψη ότι το 666 θα επιβληθεί στις συναλλαγές; Μήπως... πουθενά; Αλλά, όταν κάτι δεν ταιριάζει με το παραμυθάκι μας, no problem, έχουμε και άλλα να σας ταΐσουμε!)
Anonymous Anonymous, at 6:10 PM  
k. νεοταξίτη νεοταξιτζή, περιμένετε και τα υπόλοιπα αποκαλυπτικά στοιχεία.

κ. αλέξανδρε. Το θέμα με το παραμύθι του 666 έχει λυθεί πολύ καιρό τώρα. Κάποιος γεράκος με όχι τόσο καλή αντίληψη της πραγματικότητας κάποτε έγραψε κάτι. Από τότε αυτό το κάτι παραποιήθηκε από τους αντιγραφείς πάρα πολλές φορές. Δεν θ αναφερθούμε ότι η παράνοια περι 666 είναι αμερικάνικη πρώιμη συνωμοσιολογία που εισήχθει στη χώρα μας από θρησκοχτηπημένους ημιπαράφρονες. Δεν θ' αναφερθούμε στα πολύ σοβαρά στοιχεία που αμφισβητούν την ορθότητα του αριθμού (το ίντερνετ τα έχει). Δεν θ' αναφερθούμε στις τόσες και τόσες αναφορές για το ψεύδος περί bar code (ψάχτε στο ιντερνετ θα δείτε ότι όλη αυτή η υστερία στηρίζεται στις 3 γραμμές που όμως μαθηματικά ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν τον αριθμό 6). Δεν θα σταθούμε στο μύθο των "προφητειών" και στο αναμφισβήτητο γεγονός ότι μια οποιαδήποτε "Προφητεία" μπορεί κάποιος να την εφαρμόσει και μετά να πει οτι επαληθεύτηκε (πχ. παίρνω μια "προφητεία" που προβλέπει καταστροφή της ακρόπολης το 2024. Βάζω εκρηκτικά στην Ακρόπολη και μετά όλοι λένε ότι η "προφητεία" επαληθεύτηκε).
Δε θα σταθούμε στο ότι εδώ και 30 χρόνια τουλάχιστον στην ελλάδα, διαταραγμένοι διανοητικά άνθρωποι καταστραμμένοι από το να πιστεύουν στους θεολογικούς αποπροσανατολισμούς, έβλεπαν το σφράγισμα 666 στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, στα πεντοχίλιαρα, στο ιντερνετ, στα στερεοφωνικά, στη ροκ, στις διαφημίσεις και φυσικά σε όλη τη νέα τεχνολογία.
Θα σταθούμε κάπου αλλού. Τι πάθανε όλοι αυτοί που χρησιμοποιούνε το bar code και όλα τα "σφραγίσματα". Tίποτε απολύτως. Και ούτε θα πάθουν φυσικά. Γιαρί δεν υπάρχει πουθενά και τίποτε υπερφυσικό. Κάποτε οι θεοχτυπημένοι θα το πάρουν απόφαση και αυτό (όπως πήραν απόφαση την ιατρική, τον ηλεκτρισμό ότι η γη δεν είναι το κέντρο του κόσμου, ότι ο εγκέφαλος παράγει τα συναισθήματα, ότι δημιουργείται οργανική ύλη από ανόργανη κλπ) και θα βρουν κάπου αλλού να βλέπουν τα αναγκαία για τη Πίστη τους, ανύπαρκτα φαντάσματα. Γιατί αυτός που Πιστεύει δυστυχώς γίνεται έρμαιο των ποιμένων του. Δεν έχουμε απαιτήσεις από τους Πιστεύοντες. Είναι χαμένοι στην αυταπάτη τους.
Και φυσικά δεν φοβάται κανείς τον Αντίχριστο για το λόγο ότι είναι φανταστικό πρόσωπο ανθρώπινο δημιούργημα κι αυτό, μέσα στο πλαίσιο των ψευδαισθήσεων που προσφέρει η αυταπάτη της όποιας θρησκείας. Επίσης δεν φοβόμαστε τον νταρθ Βεντερ, τους δαίμονες, τον μαύρο πητ, τον τερμινέιτορ, τον δράκουλα, τον γκοτζίλα, τους υποχθόνιους καλλικατζαραίους... και όλα όσα η φαντασία του ανθρώπου κατασκευάζει. Εσείς μπορείτε να πιστεύετε σε όποιο μεσαίωνα θέλετε, εμείς πάλι όχι...
πηγαίνετε καλύτερα στο blog του cyrousgeo αν αντέχετε, εδώ έχουμε άλλο θέμα... και... Καλησπέρα σας...

κ. μαυρόγατε έχουμε και άλλες αποδείξεις αλλα τις φέρνουμε σιγά σιγά μην ανατιναχτεί η google από τέτοια Λιακούρειο θεολογική γνώση

κ. derevirn... είσθε υποψήφιος για το πρώτο καζάνι πίστα στη κουφάλα της γης με τους διαβολαραίους να σας μαγειρεύουν.

κ. ανώνυμε στη πυρά λέμε. όλοι οι αντίθεοι φωταδιστές άθεοι επιστήμονες...
Blogger funEL, at 6:39 PM  
γέροντά μου, σταματάει ο νους του ανθρώπου μπροστά στον πρωτάνθρωπο ΕΛ των Πετραλώνων! Vivan los ΕΛλοχίμ! Πίσα και πούπουλα στον καλικατζαραίο Δάρβιν. Η μπύρα Βεργίνα είναι ΕΛληνική!
Blogger Pastaflora, at 9:16 PM  
κυρα πάστα φλώρα... εμάς έχει σταματήσει πολύ πολύ καιρό πριν, επι τη εμφανίσει του μπουρδολόγου εις τη τηλεοπτική οθόνη ημών.

+κατέκαυσοντουςοχτρουςσουδεσποτα+
Blogger funEL, at 9:42 PM  
Δύο πράγματα επιθυμώ, ναι, μα τας Αγίας +Λικουροεικόνας+,

άσπρα (ασημένια νομίσματα) πολλά,

και καλάς κοκώνας...

+Καραευλόγησον+

(Στιχάκια all time classics)
Blogger pølsemannen, at 12:53 AM  
Συνοδοιπορε Ταγματαρχα τουτη τη φορα ειχατε περισση εμπνευση. Ευγε!

Μονο που λησμονησατε να μας γνωστοποιησετε ποτε ακριβως εορταζει ο Αγιος Λιακουριος (μεγαλη η χαρη Του).
[εκτος και αν εορταζει καθημερινως, οποτε ακυρο το ερωτημα..]
Blogger SPY, at 3:43 AM  
Εεεεεεεεεεεεεεεεε! STOP

Iεχωβαδες, χαβάδες, ορθόδοξοι, χαλβάδες, ευαγγελιστές, κουνιστές.


ME THN TΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΜΕ ΤΟ 666 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΠΝΕΥΣΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" , ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΡΧΙΤΙΔΑ.

ΚΟΛΟΣΟΥΣΑΣ ΦΟΡ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ
Anonymous Anonymous, at 11:35 AM  
Ατελεύτητο το άφήσατε το σύνθημα, ανώνυμε:
ΚΟΛΟΣΟΥΣΑΣ ΦΟΡ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ!
ΓΚΟΝΤΚΟΛ* ΦΟΡ ΠΡΑΙΜ ΜΙΝΙΣΤΕΡ!

*Θεόκλητος ντε!
Anonymous Anonymous, at 12:29 PM  
Μεγάλη η χάρη του...
Blogger cyrus, at 1:39 PM  
Γέροντα σκέφτομαι να παραγγείλω τον Ζαν Ρισπέν, την πεντάτομη ΙΣΤΟΡΙΑ των 30.000 χρόνων του Ελληνισμού, μόνο 49 ευρά συν έξοδα αποστολής. Ο κακομοίρης ο Ρισπέν βέβαια νόμιζε ότι είχε γράψει την Ελληνική ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ< λεπτομέρειες μωρέ.... Πάντως σοβαρά τώρα την έχω την Μυθολογία του Ρισπέν σε παλιότερη ασπρόμαυρη έκδοση και είναι καταπληκτικό έργο, τι λες Γέροντα, να υποκύψω και να πάρω το 23105210ΧΧ, ή θα πλακώσουν τα τεριρέμ και τα χανεμπού και θα με κάνουνε ψητόν, τον καλικάντζαρο Νεφιλίμ;;;;;

+ευλόγησον+
Blogger Μαύρος Γάτος, at 2:14 PM  
Α, κύριε Ιππότα μας, μας την φτιάξατε πάλι την ημέρα!
Όμως, καλά σε όλα τα άλλα, να έχετε και τέτοια έφεση στην μεγίστη και Θειοτάτη τέχνη της βυζαντινής πτωματογρ... εμ... Αγιογραφίας! Με εκπλήσσετε!

ΥΓ1. Το 666, όπως αποδεικνύεται και από την τραγωδία του Αισχύλου «Αγαμέμνων» δεν είναι τίποτε άλλο από τον κωδικό της νίκης, σύμφωνα με την κωδικοποίηση των ΕΛλήνων στο τότε σύστημα επικοινωνιών με φρυκτωρίες:
Αισχύλου «Αγαμέμνων» στιχ. 32-33
«...τά δεσποτών γάρ ευ πεσόντα θήσομαι
τρίς έξ βαλούσης τήσδέ μοι φρυκτωρίας....»
Ο Ιωάννης, προφανώς μισΈΛλην, έδωσε επίτηδες στο Θηρίο το σύμβολο της νίκης των ΕΛλήνων, υπονοώντας με αυτόν τον τρόπο, οτι με την επάνοδο των ΕΛ, η βασιλεία του Χριστού, που τόσο τους πολέμησε, θα έχει τελειώσει. Και πράγματι, η επικράτηση του 666 από τους εξουσιαστές, που βέβαια γνωρίζουν την αληθινή σημασία του, είναι σημάδι της αλλαγής φρουράς στον εξουσιαστικό χώρο, και με αυτόν τον τρόπο, δίνεται μία συμβολική απόδειξη ισχύος στο αντίπαλο πλέον στρατόπεδο τω Χριστιανών. Ο καιρός, γαρ εγγύς! Το 2024 πλησιάζει! Ζήτω το 666!!!

Ε; Δεν έχετε να πείτε; Αυτό κι αν είναι παράνοια! Σούπερ συνομοσιολογική εξήγηση έτσι; Έλα, να βλέπω υστερίες... ;-)


ΥΓ2. Πουλάει και ο Λιάκουρας Ρισπέν!! Έλα Σατάν και Βελζεβούλ
Blogger rodanis, at 2:55 PM  
ΥΓ3. Ο Άγιος Λιακούριος, είναι ο μόνος Άγιος, Ισαπόστολος, ο οποίος κατ εξαίρεσιν, εορτάζεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ.
Blogger rodanis, at 3:00 PM  
Εξηνταέξι μάστοροι κι εξήντα σφραγιστάδες,
τρώγοντας έξι χάμπουργκερ κι έξι μακαρονάδες,
νυχθημερόν δουλεύανε απάνω στα πακέτα
σαν να χορεύουν ζεϊμπεκιά με τη ριχτή ζακέτα.

Σφραγίζανε, σφραγίζανε, και τελειωμό δεν είχαν
και βλαστημάγαν τη στιγμή για τα δεινά που τύχαν
και οι σφραγίδες έλιωναν, στεγνώναν τα μελάνια,
έλιωνε και ο κηπουρός από την περηφάνεια.

Κι ο Λιάκουρας εφούσκωνε και έπινε φραπέδες
κι όλο τον κόσμο σήκωνε από τους καναπέδες
και πώς να κάνει σαματά και πώς να το γιορτάσει
που τα λεφτά ξεχείλιζαν απ' το εικονοστάσι!

Εκεί απάνω, ο κηπουρός και ο εικονολήπτης
ιδέες εκατέβασαν απ' το βωμό της Κρύπτης
του λέν' "αφέντη Λιάκουρα, δεν κάνεις το παγώνι
μήνε γυρίσει η τύχη σου και σε ξυλοφορτώνει;"

Μα ο Προφήτης έμπαινε όλο και παραμέσα,
ν' ανακαλύψει πού πονεί όποιος δεν έχει μπέσα,
εκεί που τέσλα δεν περνούν ούτε και κοσμοσφαίρες,
και ανελήφθει πάραυτα και πλέει στους αιθέρες

Μαζί με τον Αλέξανδρο, τους νεφελίμ τρομάζει,
βουλώνει την κουφάλα Γης και αγριοκοιτάζει,
και τα πακέτα έκτοτε χαθήκαν και βουλιάξαν,
τα πήγαν στη Τακλαμακάν, στις έξι οργιές τα θάψαν.

Ενα πουλάκι στα κλαδιά κάθεται ζαλισμένο
και τραγουδά παράφωνα και κλαίει πικραμένο
"εξηνταέξι ήμασταν και άλλα εξακόσια,
χωρίς σφραγίδα ξέμεινα εδώ στα Νέα Λιόσια"


-----
ποιο ειναι το δίδαγμα;
ρωτήστε στο εξακοσιοστό εξηκοστό έκτο (666) σφραγιδοπωλείο που θα συναντήσετε!:-)))
Blogger Rodia, at 3:42 PM  
Προς όλους τους Λιακομάχους, Πουτινοκλάστες, Χριστελεύθερους, και funel-o-Ροϊδόφιλους:

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΒλΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΑΙΝΓΙΜΑ

+++Ο Κώδικας Nτα-Βέ(λ)η+++ - Μπουρδόλεξο
-----------------------------------------------
Για έμπειρους-γερούς-καρδαμωμένους λύτες.
-----------------------------------------------

Τα παρακάτω άτομα απαρτίζουν την εξάδα του 666, τα έξι πρόσωπα των αποστατών αγγέλων του τάγματος της νεκρής δεκαοχτούρας με σύνθημα "αν ερχόσουνα ξανά στη γή Χριστέ, εμείς θα σε γ@μούσ@με ξανά"

1) Αss-Whoa-Your ή αλλιώς holy-coli-kid*

2) GodGuest ή GodCall** ή αλλιώς jingle-bell ή κουδουνίστρα Θεσσαλιώτιδος.

3) Friday-species-ς ή αλλιώς Ηοly-father-Godfather.

4) Eίρη-Young of Jerusalem (πως φαίνεται ότι είναι τεκνόφιλος ο τράγος, μέσα απο το ίδιο του τ'όνομα!)

5) Priest-Δάκης (μια έμφυτη κλίση στη πίσω πόρτα, στα φράγκα, στα καλλιστεία και στον κλήρο, όπως φαίνεται απο το όνομα επίσης) ή αλλιώς priest's daughter model.

6) Αll-(L)-εήμων, αυτός με τη μικρή σύνταξη, την αχόρταγη βούρτσα και τα πολυέξοδα γεράματα.


+++σταυρολυσον+++


* εδώ σε θέλω ασμόδαιε και δες το site μου.


© 2007, Robert Ambelain Jr.
except
** ©2007, ασμόδαιος
Anonymous Anonymous, at 4:24 PM  
Πω πω φίλε έγραψες! Ούτε στο Γρίφο τέτοιο!

Θα κάνω μία προσπάθεια:
1.Κουλουσούσας
2.Θεόκλητος
3.Παρασκευαΐδης
4.Ειρηναίος
5.Παπαδάκης(;)
6.Παντελεήμων.

++με τη βοήθεια του Αγίου Λιακουρίου++

Το site δεν κατάλαβα. Τι είναι; Άλλη μία μπάντα.
Anonymous Anonymous, at 5:11 PM  
"...στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών, στα πεντοχίλιαρα,..."

Πω-πω, που τα θυμήθηκες αυτά!!! Το παλιό σήμα του ΕΑΣ, και το μπλεγμένο 5000 στο χαρτονόμισμα... Τρέλλα και αυτή...

"...(όπως πήραν απόφαση [...] ότι η γη δεν είναι το κέντρο του κόσμου [...])"

Άπαιχτο!

"Επίσης δεν φοβόμαστε [...] τον μαύρο πητ,..."

Speak for yourself! Τι θα κάνει ο καημένος ο Μίκυ;;;
Blogger Αλέξης Ν., at 5:29 PM  
Έγραψα αλλά ήσουν εξαιρετικά γρήγορος φίλε ασμ0δαιε.

Συγχαρητήρια.

Κερδίζεις μια νύχτα με το εκλεκτό παπαδαριό στο το Παρίσι "εις τας Τέσσαρας Εποχάς".

Τον πούλο ή μάλλον τον Χριστοδουλό-πουλο οι υπόλοιποι funelίτες.


H μπάντα είναι και γαμώ τον +++αγιολιακουρειο+++ σου λέω. Θα παίξει τη μεγάλη βδομάδα στη μουνή Πετράκη, αποκλειστική συναυλία.

Τον Λιακοσθένη αφου σε βοηθά τόσο, να τον πάρεις να παίξετε στο Taxi-Girl μαζί!
Anonymous Anonymous, at 7:53 PM  
Ρε τί γέλιο έριξα!!

Άψογο!
@rodia: Οι νεομεσαιωνιστές βλέπω προκαλούν ποιητικό οίστρο...όπως προφήτευσε και ο γέροντας.....

Καλή συνέχεια στους Ιππότες του Ιερού Τάγματος των ΕΛιθίων!



Θα μας φάει ο Μεσαίωνας ρεεεεε!!! Κοροϊδέψτε όλοι μαζί γιατί οι μεσαιωνιστές τούτοι σοβαρά δεν παλεύονται...έσχατο μέσο άμυνας η πλάκα...

χμμμμ...ερωτήσεις:
Τελικά τί είναι τεριρέμ(;);
Πώς ψάλουν οιιπτάμενοι δίσκοι;
Γιατί ο Χριστός μίλαγε ελληνικά;
Ποιος είναι τελος πα΄ντων αυτός ο γέροντας που μας έχει φάει τα αυτιά;



+πίσωολοταχώς+
&
+τοπαγκάριγέμισον+


love&kisses
zaphod

P.S.: Πάντως ρε παιδιά, και εσείς, και εγώ και όλοι, όσο και να προσπαθείτε δεν μπορείτε με αυτά που γράφετε να βγάλετε το απίστευτο γέλιο που βγάζει ο Λιάκουρας... ο άνθρωπος δεν παίζεται...
Blogger Zaphod, at 7:59 PM  
@ροβέρτος αμπΕΛαίνος: Όπως μου τα γράφεις, και εγώ τον Χριστοδουλό-πουλο θα πάρω!

Μωρέ είναι που δεν του αρέσει η δημοσιότητα :-D, αλλιώς...

@ζαφώδ: Αμφισβήτησε κανένας τον προφήτη; Όχι, γιατί θα γίνει χαμός, λέμε! Θα φωνάξω τον Πατάπιο τον κεριά, τον Ονούφριο το λιβανίστρα και τον Ευσέβιο τον αιώνα (απ' το μεσαιώνας, ντε!) να τα καθαρίσουν όλα!

+βεβαίωσον+ (άντε μη κάνουνε ντου, ΕΛ-με!)
Anonymous Anonymous, at 8:12 PM  
Funel και λοιποι Ναιτες χαιρετω. Μολις επεστρεψα απο το αντρο των Νεφελιμ στη σπηλια του Νταβελη και εχω συνταρακτικα νεα. Ο Μεγας Μαγιστρος προφητεψε συνταρακτικη ηττα μας στην 6η Κοσμοκρατωρια που πλησιαζει και οχι μονον.
Η Χριστοδουλορθοδοξη εκκλησια θα κυριαρχησει απανταχου στο πλανητη (και επειτα στο γνωστο συμπαν). Συντριπτικη ηττα και υποταγη του φιλου μας σατανικου Βενεδικτου στον Ανεκδοτο. Θα υπογραψει δηλωση μετανειας για τα εγκληματα της καθολικης εκκλησιας απεναντι στους ορθοδοξους και τη σταση της στη πτωση της Πολης. Θα δηλωσει αιωνια υποταγη στον Ανεκδοτο και εκατομυρια πιστων σε ολο το κοσμο θα αποκυρηξουν το σχισμα.
Ο Ανεκδοτος θα δηλωσει ευτυχης οπου μετα απο αιωνες επιτελους διακιωθηκαμε, θα αγγαλιασει με στοργη το μετανιωμενο παπα και θα ανακυρρηχθει Πάπας ο ίδιος.
Για τον εορτασμο της νικης της ορθοδοξιας θα επανιδρυσει την Ιερα Εξεταση (με εδρα την Αθηνα αυτη τη φορα) οπου θα περασουν προς συμμορφωση πασης φυσης αιρετικοι, ανωμαλοι, κιναιδοι, σιχαμενοι, ιπποτες της ελεεινης μορφης και φυσικα πρωτος και καλυτερος ο funel.
Θα καταδικαστει και θα καει στη πλατεια συνταγματος παρουσια πλήθους εντρομων Αθηναιων. Μετα στη σειρα ολοι εμεις οι υπολοιποι...
Γι' αυτο σας λεγω ιπποτες μου για να μην εχωμε τη τυχη του αείμνηστου διδασκαλου μας J.de Molay λάβετε τα μετρα σας όσο είναι καιρος...
Anonymous Anonymous, at 10:28 PM  
Φλασιά!!!
Πώς έγινε και ξεχάστηκε ο εξαίρετος ΕΛ.. ο κ. ΕΛμερ Φαντ..?
..αυτόν που κυνηγούσε τον ιλουμινάτο κούνελο Μπαγκς Μπαννυ στις τρύπες της κουφιας γης λέω..
(φέρνει και λίγο προς προφήτη, παχουλός και ευρωφονιάς γαρ)
Blogger Rodia, at 1:38 AM  
Τί όμορφο να βλέπεις ερωτευμένους ανθρώπους κι εσείς Γέροντα δεν το κρύβετε :-ΡΡΡ
Εδώ οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι το nick name μου δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το αντικείμενο του πόθου σας! Τυχαίο ήταν ρε γμτ και κάποτε που έκανα σχόλιο στο μπλογκ ενός νέου σχετικά blogger, τον ρώτησε κάποιος άλλος.. ¨"ρε μαλάκα δεν φαντάζομαι αυτό το epsilon να έχει σχέση με Λιακόπουλο και τέτοια;"
Blogger Epsilon, at 12:12 PM  
Ας βγάλει κάποιος καμία φωτό από τα αποτελέσματα του google για τη λέξη 'απατεώνας' να τη βλέπουμε αργότερα και να γελάμε!

Thanks!
Anonymous Anonymous, at 12:33 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger Rodia, at 12:55 PM  
ΠΑΡΤΕ
τι αποτελεσμα βγάζει όταν κάνετε search τη λέξη "απατεωνας" στο Google
όσο είναι καιρός ... ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΚΟΦΙΛΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΞΑΚΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΪΛ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΘΕΟ GOOGLE ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ" ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.



... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ:

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Anonymous Anonymous, at 1:20 PM  
syntoma 8a to dior8osoume kai afto. an egrafes katsika evgaze ti giannakou. an evazes gourounia, tin elliniki astynomia. esteila mail kai ta dior8osan. se ligo 8a dio8o8ei kai to apateonas
Anonymous Anonymous, at 2:07 PM  
@89abc
“an egrafes katsika evgaze ti giannakou. an evazes gourounia, tin elliniki astynomia. esteila mail kai ta dior8osan”

Σοβαρά; Για δες πόσο το διόρθωσαν:

Κατσίκα
Γουρούνια

μήπως και πάρεις καμία ιδέα, ως προς το πόσο θα διορθώσουν και τον Προφήτα μας ;-))

Ρε δεν πάτε να παίξετε σε καμια παιδική χαρά λέω γω...
Blogger rodanis, at 2:38 PM  
@rodanis. sto gogle den emfanizete tipota gia ta gourounia kai katsika. Xeroume na milame dynata kai ellinika. o kairos sas einai konta kai 8a deite oti ola osa leei o dimos8enis einai ali8ia. ola xekinisan apo toys satanistes sti taklamaran sti kina. oloi oi agiorites stis profities lene gia to xan8on genos. h or8odoxia dexetai ton kato kosmo kai to satana pou katikei mesa sth gi. einai xazoi tosoi ieroi pateres ke 2000 xronia pistis? ke ta 8aumata einai ali8ia. o pater moulatsiotis exei biblia oloklhra gia 8aumata. ayta pou lete gelia kai grafika einai ola ali8ia. kai h selini exei ellinikes poleis alla mas to kriboun giati mas fobountai. anoixte ta matia sas. diabaste kanena biblio na xetrabo8eite. kai go den iksera alla otan arxiza na diabazo Liakopoulo o kosmos apektise noima. ola tora exigountai. toy xrostame polla giati toso kairo agonizete kai anigei ta matia mas. skeftite ligo me ti kardia sas. o 8eos mas exei proorismenous gia kati anotero. proetoimastite gia ti kosmokratoria to 2024. imaste igetes eblogimenoi apo ton monadiko ali8ino 8eo ton xristo mas. ke o xristos itan ellinas. kai oi evraioi einai h miari fyli pou exei epafes me tous ypox8onioys nefelim. de trome koutoxorto pia. eseis eiste oloi tyfloi. de blepete th tyfla sas tsirakia tis neas taxis. 8a sas broume kai tote exei ksekoliasma sti filaki anarxikoi kolopeda koumounistes. kai to funel 8a ton peripih8oume kala idieteros. o dimos8enis kserei kalytera. o 8eos sigxoraei o dimos8enis pote idios toys ibristes tou ellinismou kai tis or8odoksias. oloi mazi tou einai kai i ekklisia kai oi politikoi giati aytoi kseroun oti leei tin ali8ia. o kairos gar eggys mounopana.
Anonymous Anonymous, at 3:14 PM  
Τιμή μας κύριε 89abc να τριβόμαστε σε υγρά αιδεία και να εισχωρούμε κιόλας.

Εσείς για την ώρα ρουφήξτε με μανία τα όσα απλόχερα σας δίνει ο ψευδοπροφήτης και παρατηρείστε το iq σας να πέφτει δραματικά.

Iq ραδικιού, εύκολα και γρήγορα, απλά ανοίγεις το σαβουροπακέτο και ξεφυλλίζεις ταχύτατα το βιβλίο, αν παρατηρήσεις ότι είσαι ακόμα έξυπνος και έχεις κριτική σκέψη επανέλαβε διαβάζοντας τις λεπτομέρειες αυτή τη φορά.

Αν και πάλι δεν πιάσει και αυτό το κόλπο τότε μάλλον είστε αδιαμφισβήτητη ιδιοφύια μεγαλύτερη του Αινστάιν (και του Καραθεοδωρή) οπότε κόφτε τις μλκίες του Λιακόπουλου και ασχοληθείτε με τα μαθηματικά και την φυσική!
Anonymous Anonymous, at 4:12 PM  
To di'eyhwn Liakoura imwn... E re glentia! Na ton dw twra na ton xyrizei o Putin se agiografia kai ti ston kosmo!
Blogger Giatros gia desimo, at 5:10 PM  
ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟΥΡΟ
(Τιμή στον αφανή ήρωα του ΕΛληνισμού)

Ποιος είν' αυτός ο Κηπουρός που βρίσκεται χωμένος
στην αποθήκη να μετρά βιβλία και πακέτα
που γύρισε στο Λιάκουρα σαφώς μετανιωμένος
και τώρα σηκώνει ακουστικά και ξεπουλάει αβέρτα;

Δεν ξέρουμε πολλά για αυτόν, ποιος είναι και ποιο σοι
άλλ' ο προφήτης μας για αυτόν μιλάει με τόση χάρη
πως είναι - λέει - κομμουνιστής, κρατά και κομπολόι
μα πάει και στον γέροντα +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+ ευχούλα για να πάρει

Αυτός ο άγνωστος αυτός, μεγάλα έργα κάνει
μέσα στην αποθήκη του τα κανονίζει όλα
με τους χαρτοπρομηθευτές, παραγγελίες φτιάνει
για να γεμίζει του Λιακό την άδεια πορτοφόλα.

Μέρα τη μέρα τον Λιακό θα τον ενημερώσει
τι χαρτομάνι του ΄μεινε σε κάθε αποθήκη
και τον θερμοπαρακαλεί και ας τον ξενερώσει
ότι το στοκ είν' χαμηλό να μη το αμελήσει

Μα ο προφήτης στο ψιλό τον παίρνει κάθε τόσο
και τα πακέτα στο λεπτό αμέσως ξεπουλάει
και ο καημένος Κηπουρός ας κάνει τον καμπόσο
τα λιγοστά του τα μαλλιά ματαίως τα τραβάει

Τι ο Λιακό τ' απόθεμα το έστειλε στο βρόντο
και ο Κηπουρός απέμεινε με άδεια αποθήκη
γιατί τα σαβουρόπακα πωλήθηκαν με σκόντο
και δεν υπάρχει τίποτα περίσσευμα να τύχει

Και τώρα τι θα πούμε 'μεις στους άμοιρους πελάτες
που μείναν με το ακουστικό στο χέρι να χαζεύουν;
οι αποθήκες δεν είν' πια όπως παλιά γεμάτες
με ντάνες σαβουρόπακα, και αδίκως περιμένουν!

Μα ο προφήτης του λεγε να κάνει τα κουμάντα
στους Έλληνες να δώσουνε πολλά βιβλία πρέπει
πια δεν υπάρχει τίποτα, πουλήθηκαν τα πάντα
και μες την αποθήκη του δεν έμεινε ούτε λέπι

Και ας μην έφτανε αυτό στη κάθε εκπομπή του
ο Λιάκουρας τον Κηπουρό συνέχεια ξεμπροστιάζει
να του τη βγαίνει για το στοκ πως είναι, λέει, ντροπή του
και νέα σαβουρόπακα αμέσως αραδιάζει

Τότε ο μέγας Κηπουρός τα πήρε στο κρανίο
και σύξυλο το Λιάκουρα αφήνει μάνι μάνι
πως το επαρατράβηξε με τούτο το αστείο
γιατί είν' ένας professional και πουτινιές δεν κάνει.
Μα ο Λιάκουρας ο πονηρός δολοπλοκίες πλέκει
και απ' τον Σακκέτο Άγγελο ρομφαία εδανείσθη
στου Κηπουρού τη κεφαλή πέφτει αστροπελέκι
για αυτό και εκείνος παρευθείς επαναεμφανίσθη

Με μαύρα δάκρυα του Λιακό, συγχώρεση ζητάει
Λιάκο συγγνώμη έσφαλα, που έφυγα μακρυά σου
μα η φτωχή μου η ψυχή εσένα αναζητάει
αυτή μου έδωσε φτερά να ξαναρθώ κοντά σου

Ότι μου πεις θα κάνω εγώ χωρίς να πω κουβέντα
και για το στοκ που ειν' χαμηλό εγώ δε θα μιλάω
μόν' άσε με στο πάνελ σου, να δίνω τα πακέτα
και να σηκώνω ακουστικά, στο πλήθος να απαντάω

Και ο Λιάκουρος ο φοβερός που έχει καρδιά μεγάλη
στον Κηπουρό δεν χάλασε ποτέ του το χατήρι
που έφυγε από κοντά, δεν πείραξε, χαλάλι!
Γιατί είν' το χέρι το δεξί, και τονε λέν Σωτήρη.

Τιμή λοιπόν στον ΈΛ-ληνα τον άγνωστο αποσκήτη
που τα στοιβάζει τα πολλά τα μπάζα του με χάρη
στο γίγαντα τον Κηπουρό που μεσ' την αποθήκη
του Λιάκουρα τους θησαυρούς, πουλάει με καμάρι!

+KOKOPMAN+
Blogger kokorman, at 6:28 PM  
Μετά το ιερόν βίδεον, οι τρίχες μας δεν λένε να κατέβουν...

Αλλά, βασικά, πέρασα για να λάβω την βλιακούρια γνώση, γιατί πιάστηκα αδιάβαστη, αδέλφια...
Όταν δήλωσα "θα έρθει η 6η κοσμοκρατορία", με ρώτησαν "και ποιες είναι άλλες 5;;;;;;;;;"
Τα γαϊδούρια....
Ακούς εκεί....

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

+πιασαμεμπιχλααποτουςφασιστεςμενεοκρουσμαπουθααποκαλυφθειστομελλον+
Blogger Artanis, at 7:52 PM  
Αγαπητοί εν Λιακό Αδερφοί,

Άδετε μεθ' ημών τον Εθνικόν Ύμνον του Σειρίου.

Yo yo
μαλάκες mceez
erxetai o liakouras kai kavei τζιζ
ο Λιάκο ο προφήτης είναι ένας
στο κόσμο άλλος κανένας
φρικάρει και ραπάρει πιο καλά και άπ τα ιμίζ
το κόσμο ξενυκτάει, πακέτα ξεπουλάει,
yo
είναι το νούμερο uno
σε Κήττα και Κούνο
από την Αφροδίτη
μέχρι το Σείριο
άνθρωπος μυστήριο
πραγματικό μεγαθήριο
αν τον δεις μπροστά σου
να ξέρεις φυλάξου
είναι πιο κακός και απ' τον Μαύρο Πιτ
ξερνάει φωτιά σαν παλιό Σπιτ
Καλλικατζάρι γειά σου
έρχετ' η σειρά σου
γιατί είναι ο Λιακό
ο Μέγας ο Προφήτης
σαν σε ταυρομάχο
στην αρένα μπίχτης
σε τρελλαίνει και σ' αφήνει στον άσσο
yο
έχει τεριρέμ
ροκάρει πιο καλά και απ τους R.E.M.
Δεν κάνει σκόντο
γιατί είναι πρίμο σεκόντο
yo
δεν κάνει σκασιαρχείο
από το σχολείο
μον' κάθεται και γράφει καινούργιο βιβλίο
δεν παίρνει μίζα
γιατί είναι πιο σκληρός και από ninja
πιάνει katana
και κάθε καθαρή δευτέρα τρώει λαγάνα
τον λένε Άγιο
μα φύγε από μπροστά του αν τον πιάσει το άγριο
σε πιάνει μαστούρα, σου ρίχνει θολούρα
όταν σου ανεμίσει του παππού την αγιαστούρα
δεν τον τρομάζουν
των κακών οι σφαίρες
γιατί έχει μαζί του
ρωσικές κοσμοσφαίρες
απ' τη μαμά πατρίδα
την αχανή Ρουσία
κανείς δε του παίρνει
της τιβι τα πρωτεία
τα βιβλία πουλάει
συνειδήσεις ξυπνάει
και της γνώσης το φως
στο κόσμο σκορπάει
yo
κάνει μαγικά
συναρπαστικά
δεν είναι δράμα
είναι χάρμα
καλύτερος από τον copperfield και τον Geller αντάμα
δεν φτίαχνει ρολόγια με μαγικά λόγια
ξέρει να χώνεται και πάντα δικαιώνεται
ο Λιάκο ο Προφήτης
των Νεοτάξ ο θύτης
το κακό θα καταστρέψει
τους νεφελίμ κυνηγάει και όποιος αντέξει
κουλτουριάριηδες, άθεοι στη πυρά θα καείτε
αν στο λούκι δε μπείτε
ο Λιακό με βιονικές μπαταρίες
δίνει εμπειρίες
Συνεφάκης, Σακέτος, Διεθνείς συγκυρίες
Προφητείες
μέσα απ' το Τραχώνι
τις ρήμες του χώνει
στα αυτια των Ελλήνων
χρυσό μέλλον στρώνει
με θαύματα και χανεμπού
ξεκινάμε για αλλού
τσιμουδιά γιατί τώρα
είναι η ώρα
που ο Λιάκουρας θα αρχίσει
εκπομπή στη τηλετώρα
καρφίτσα δεν πέφτει
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΗ!

S-erius Rappers

+RAPάρισον+
Blogger kokorman, at 9:02 PM  
@89abc
Αγόρι μου έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα
Blogger tsioubiou, at 12:34 AM  
~~89abc, μάθε πρώτα ελλήνικος καμάρι μου!:-) να μη πάει χαμένο το βρισίδι... Δεν γνωρίζουν πολλοί την γρικλικήν, ε, μη ταλαιπωρείς τον κόσμο!

~~κ. Κόκορμαν, δώσατε ρέστα λέμε!:-))
..και ράπερ..? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩ

μικρή συνεισφορά, το τραγούδι του Λιάκου:

Συννεφάκη, Πακέτο, Σακέτο,
δίχως σας θά 'χα βάλει λουκέτο
Κηπουρέ, Τιμωρέ, Μεγαλέξη,
με βοηθάτε μη χάνω τη πλέξη
το πλεχτό μου το δίχτυ απλώνω
με σκουπίδια τις τρούπες μπαζώνω
Πού είν' η Κούφια Γης;
Πού είν' η Κούφια Γης;
Τη βούλωσα και χάθηκε ευθύς!
Blogger Rodia, at 1:34 AM  
...μέχρι και ο Ροΐδης πέθανε στα γέλια με την ευρυματικότητα του αγαπητού Ροδοσταυρίτη Της Μαγδαληνής Ιππότη...

Δεν νομίζω να μην στο αναδημοσιεύσω Δέσποτά μου... το κάνω για να βάλω άλλο ένα καρφί στον εσταυρωμένο Αγιο Λιάκουρα!

(άλλαξέ μου τα λινκς, αν θες Ιππότα μου.
Ροΐδη Εμμονές = roides.wordpress.com
ο άλλος Ρο = oaro.wordpress.com γιατί χρειάζεται να με λινκάρουνε!)
Blogger roidis, at 10:15 AM  
ζωγράφισες..
Blogger Κατουρημένη ποδιά, at 10:45 AM  
k. πεταλωτά όλα με την ώρα τους. προς το παρόν προσευχή και νηστεία.

κ. sry. χρόνια και ζαμάνια... φυσικά ο Προδήτης Ισαπόστολος Οδηγός μας είναι η μοναδική και ανεπαλάληπτη - ανεπανόρθωτη έμπνευση

κ. ανωνυμε ?? ομπρόιζ

κ. ασμοδαίε... είσθε δαίμων?

κ. Κύρους σ. αυτό το ιρόν ποστ εμπλέχθησαν πολλοί . βέβαια σας περιμένει ο ορθόδοξος μεγαλέξανδρος στα κομμεντ του προηγούμενου ποστ. είναι λίγο βραδύκαυστος όπως είναι φυσικό.

κ. μαυρόγατε σκέψου καλύτερα. άλλωστε έχεις όλο το χρόνο. το πακέτο θα εμφανισθεί ξανά.
είναι κρίμα να βρωμίζει μερικά βιβλία ο σαβουροπώλης.

κ. Ροδάνη. Ροδάνι πάει η συνωμοσιολογική σύνδεση των γεγονότων μήπως είσθε ο κεκρυμένος βιβλιοσαβουροπώλης. ... Ε ναι λοιπόν μας πιάσαρε. Ο Αγιος Λιακούριος γιορτάζει κάθε μέρα στη Δυνατή και ΕΛληνική (Λιακουρική) σαβουροεκπομπή σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια +κονομησον+ξεπούλησον+

(R) ΩΧΩΧΩΧΩΧ ΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧ αρχίσαμε τα θεόπνευστα έμμετρα... ποιός είδε τον Προφήτη και δεν τον φοβήθηκε

κ. Robert Ambelain γρίφοι και σταυρόλεξα,... εμείς περιμένουμε όλες τις απαντήσεις από τον Προφήτη σαβουροπώλη.

Κ. αλέξη... και φανταστείτε ότι δεν ξέρουμε το σύνολο των θεολογικών-μαγικών-θρησκευτικών προλήψεων φοβιών και προκαταλήψεων.

κ. Zaphod ναι είναι αλήθεια. ο Προφήτης είναι μακράν ο καλύτερος σαλτιμπάγκος. Που να τον φτάσουμε. Γι αυτό άλλωστε είναι ο Ισαπόστολος Οδηγός μας. ούμπερ άλλες.

κ. Τακλαμακάν... τα νέα που μας έφερες μας πάγωσαν τ αυτιά ας πάμε σε μια πύλη ν΄ανάψουμε πυρά. ο κόσμος ειν ηλίθιος και μεις ασθενικοί... σημαία νεοορθόδοξη υψώνουμε σημαία, πλαστική... ο κόσμος δεν έχει τίποτε να ακούσει και τίποτε να πει... +πάλαιποτεσαβόπουλος+

κ. επσιλον... ουχί δεν έχουμε τέτοια σκέψη δι εσάς. ομως αναρωτιόμεθα γιατί κάνετε σαν να ντρέπεστε όταν σας ρωτάνε αν έχετε σχέση με τον Προφήτα? κακό είναι?

κ. 89abc
... δεν θ ασχοληθούμε καθόλου σε επι μέρους σχόλια. Μόνο κάτι πολύ σημαντικο. Εσύ είσαι το αντιπροσωπευτικό δείγμα ενός ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΒΙΒΛΙΑ Λιακόφιλου, θλιβερό αποτέλεσμα της διάβρωσης που κάνει αργά και σταθερά με τη θεολογική ψυχοπάθεια του ο απατεώνας τηλεπλασιέ. Θα βρίσκεσαι εδώ σημείο αναφοράς σε όσους νομίζουν ακόμα, ότι ο γκεμπελίσκος σκοταδιστής είναι ακίνδυνο φαινόμενο
ο τσιουμπιου ο ροδανις η (R) και ο μαυροπρόβατος σου απάντησαν

k. γιατρέ, κι εσείς της οικογενείας είστε..??!!

κ. Αρτάνις , έλα ντε δεν ξέρουν την ιστορία των ΕΛ πριν 42718384762723 χρόνια ... αστοιχείωτοι κουλτουριαραίοι

ΚΟΚΟΡ επανήλθες... και μάλιστα γεμάτος έμπνευση και ξεχυλίζων στίχους. πρέπει να μελοποιηθώσι.

κατηραμένε Ροίδη θα γίνει το θέλημά σου

κ. ποδιά κατουρημένη (τι όνομα κι αυτό, μέχρι εδώ μύρισε... )
παντοτινή έμπνευσίς μας ο σκοτοδότης καντηΛανάφτης
Blogger funEL, at 11:00 AM  
Φίλτατε kokorman με τρομάζεις!Τι οίστρος!Τι ρίμα!ρε σεις κανένας εξωπλανητικός συνθέτης να μετουσιώσει εις ασμα ευήκοον το ευειδές τούτο τράγουδον!
Blogger Φιλαλήθης, at 2:53 AM  
Καλά όλα αυτά γέροντα, αλλά επειδή αρχίζει και παίζει τελευταία να κατσικωθούν στην εξουσία τίποτα γραφικοί ΕΛληνολιακουρολάτρες και να μας ανασκολοπήσουν εμάς τους αιρετικοί καμιά μέρα, τι θα λέγατε να φτιάχναμε και μεις κανένα δογματάκι στο μεταξύ και να τα κονομάγαμε από τα κορόιδα; Τα φράγκα ως γνωστόν είναι το υπέρτατο άσυλο. Θα φτιάξουμε έναν ωραίο αχταρμά (δόξα τον ΓιαχΖεύς, ιδέες έχουμε), θα ζωγραφίσουμε εντυπωσιακά εξώφυλλα, θα βρούμε και κάνα πιασάρικο τίτλο (η ορθή πίστη, η στραβιά ψ..λή, ή κάτι πιο εκλεπτυσμένο του τύπου νεοφουνελισμός). Μιλάμε για μεταμοντέρνα πράματα, με μαρμαρωμένους εξωγήινους και νιρβάνες με πιλάφια. Κι αν στραβώσει η δουλειά και πλακώσουν τα τεριρέμ, τα ταραμάμ και οι ταρατατά, καβαλάμε τις κοσμοσφαίρες μας και μη μας είδατε (με τόσο χαρτί θα μπορούμε να τις αγοράσουμε απευθείας από τον Πούτιν). Ξέρω, είναι αντιδεοντολογικό και ανήθικο, αλλά μήπως όλος αυτός ο δημιουργικός οίστρος (τον οποίο μας χάρισε ο υπερπανάγαθος αυτοπροσώπως) πάει τελικά χαμένος;

Συγγνώμη που σε κολάζω με τις βλάσφημες προτάσεις μου γέροντα

+αγοραπώλησον+
Blogger Helix Nebulae, at 3:38 AM  
Βεβαίως, είναι ένα πρόβλημα ποιός από όλους εμας θα έχει γκελ εφάμιλλο του τηλεπροφήτου και δεν θα ντρέπεται να γίνει ρόμπα στο γνωστό σύμπαν. Εγώ πάντως δεν προσφέρομαι εθελοντής :-))

Ζητείται υποψήφιος Μεσσίας με καλό σπρέχεν. Σταύρωση προαιρετική.

+παπαρολόγησον+
Blogger Helix Nebulae, at 3:49 AM  
~~Helix, ασπάζομαι την πρότασιν κατ'αρχήν, αντιπροτείνουσα την δημιουργίαν ποντκαστίου (ουχί αστείου αλλά σοβαρότατου) ώστε να μη χρειάζεται να προβληθούν (και να προσβληθούν) φάτσαι

+podcastoson+
Blogger Rodia, at 6:48 AM  
Πολύ καλό αυτό στο google.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 12:22 PM  
@Helix Nebulae
Αριστη ιδεα αγαπητε ιπποτη. Μονο που χρειαζεται προσοχη στη διατυπωση. Γιατι δημιουργωντας το ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ υπαρχει περιπτωση να τη παθουμε οπως οι φουκαραδες στο ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΩ του υποχθονιου (για αγγραματου φυσικα) Ουμπερτο Εκο και να πιστεψουν μερικοι βλαμμενοι πως ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ.
Τωρα θα με ρωτησετε γινονται αυτα τα πραγματα εν ετι 2007; Αν ενθυμουμαι σε μια Μπανανια (μου διαφευγει τωρα) καποιοι εχουν εξαπατησει επι δεκαετια μια μεγαλη μεριδα λαου οτι υφισταται ομας Εψιλον η οποια θα ερθει απο το Σειριο να τους βγαλει απο τη μιζερια. Οι Ε ομως δεν ερχονται, ενω η μιζερια δε εντεινεται καθημερινα.
Θα αντιπροτεινω λοιπον να προσεταιριστουμε οτι μαχεται ο Λ καθημερινως, δηλαδη υποχθονους, Νεφελιμ, Αμερικανοσιωνιστες, Ιλλουμινατι, Ναιτες, ρυπαρα εθνη και που ξερετε: Αν υπαρχει εστω και μια ελαχίστη πιθανοτης να ισχυουν οι προφητειες του Γεροντα Γκεμπελς αλλα δεν επικρατησουν οι ΕΛ στη τελικη μαχη του 2024 θα ειμαστε εμεις με τους νικητες (καλο ε;)
+αςτηνκανομενλαστιχον+
Anonymous Anonymous, at 2:27 PM  
Ρίξε μια ματιά στο blog μου... Ένα παιχνιδάκι για να χαλαρώσεις.... ;)
Blogger Jim.Hellas, at 3:21 PM  
Ά χα! χα! χα! χα! (τετράκις σατανικό γέλιο!)

Μα... τι ενομίζατε ότι είμεθα, γέροντα φάνΕΛ;
Anonymous Anonymous, at 10:23 AM  
http://www.indy.gr/analysis/2-skitsa-ti-na-ntytheite-tis-apokries-to-mpiliardo-tis-katanalosis/Apokries2007.jpg/view

Οι προτάσεις για αποκριάτικη ενδυμασία του Ηλία Ταμπακέα. Παρατηρήστε το τετραγωνάκι που λέει "ΤΗΛΕ-ΠΛΑΣΙΕ ΒΙΒΛΙΩΝ" ;)
Anonymous Anonymous, at 11:05 PM  
Gamhses k edeires pali funEl!!!!
Fucking Zuper!!!

anarwtiemai ti protimaw pio polu...

na eksafanistei o Liakman 'h na parameinei gia na diabazoume ta post sou.ap thn allh kainourious hli8ious 8a breis outws 'h allws +doksatw8ew+

alla san ki auton kaneis!!!!

cheers!
Blogger nahames nakanamoko, at 8:10 PM  
Έκτακτο παράρτημα. Ο προφήτης πουλάει οικόπεδα στον πλανήτη Άρη. Φως, νερό, τηλέφωνο. Με θέα τη θάλασσα. Πανοραμικά. Ευήλια, Ευάερα!Σπεύσατε!!!!!

Μετά τιμής,

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Anonymous Anonymous, at 12:15 AM  
Ναι. Αυτό το παραμύθι έχει καταρρεύσει εδώ και καιρό, αλλά ιδρώνει το αυτί του Λιάκουρα;
Anonymous Anonymous, at 1:16 AM  
k. Helix Nebulae, πράγματι βλέσφημες σκέψεις. Αλήθεια τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ο δημιουργικός οίστρος πάει χαμένος όταν δεν πληρώνεται.? Έχουμε μάλλον την αιρετική άποψη ότι δημιουργικός οίστρος υπάρχει μόνο όταν δεν μπερδεύονται κωσταντινάτα. Όσο για το Δόγμα, τα εξώφυλλα, διάφορα παλαβά και το εμπόριο της ελπίδας μας πρόλαβαν άλλοι πολλοί... αυτοί που κέρδισαν στον ανταγωνισμό γίνανε το επίσημο δόγμα του κράτους και μας τα παίρνουν με το νόμο...

κ. Δείμε, επέρχεται ποστ περί του θέματος.

κ. τακλαμακάν. ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΩ είναι μία από τις αιτίες που μας τράβηξε τη προσοχή ο Προφήτης απατεώνας. Βλέπαμε την εφαρμογή της λαμογιάς όχι μόνο της κατασκευής συνωμοσίας αλλά και της έκδοσης σκουπιδοβιβλίων με μικρές παραλλαγές

Ιλλουμινάτα jim.hellas , για καλό μας το έβαλες?

Ασμοδαίο... ΕΛ Ιησούς Χριστός νικά υπερτεχνολογικά και όλα τα κακά σκορπά. ξου ξου

κ. Αριθμονοήμων ... α, τον κρυπτοσιωνιστή τον ταμπακέα, γιαυτό χάθηκε...

κ. nahames nakanamoko , ο Προφήτας ποτέ δεν σταματάει... δεν τον νοιάζει Αλήθεια καμμιά... μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά μια μαλακία τραβά, τραβά, τραβά....

κορορ. Περιμένετε λίγο θα μας πεί ότι οι πόλεις είναι ΕΛληνικές και Χριστιανορθόδοξες.

+υπερευλογησοντούρμπο+ , να σας δω τώρα αν θα κρατηθείτε και δεν κάνετε κανα +υπερευλογησονποστ+.
Blogger funEL, at 9:35 AM  
Πείτε και παίξτε με τα ιερά και τα όσια... Ως πότε θα πνίγετε τη συνείδησή σας και θα συμπαρασύρρετε και άλλους στην κατρακύλα; Καταλαβαίνετε ότι βλασφημείτε;
Anonymous Anonymous, at 11:52 AM  
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: τρομοκρατία - ανατροπή εργασιακών σχέσεων - απολύσεις
από elohim 2:20μμ, Τρίτη 22 Απριλίου 2008
(Τροποποιήθηκε 6:00πμ, Παρασκευή 25 Απριλίου 2008)

Ζουν ανάμεσά μας!!
Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν παράξενα και τραγελαφικά γεγονότα στις εκδόσεις Λιακόπουλος (ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ). Ναι, καλά διαβάσατε! Σε αυτόν τον εκδότη που παπαριά@@ τα μυαλά των ανθρώπων με ιστορίες για Νεφελίμ, Ελοχίμ και άλλους αγρίους. Το τρέξιμο πάει σύννεφο! Δρομολόγια των εξωτερικών διανομέων από Πέραμα μέχρι Σούνιο και από Γλυφάδα μέχρι Ωρωπό… Μόνο δρομολόγια από την κοίλη Γη μέχρι τις πολυκατοικίες στον πλανήτη Άρη δεν έχουν γίνει ακόμα -αν και τα μεταφορικά που χρεώνει στους πελάτες για τέτοιες αποστάσεις είναι-… Συνεχής και έλεγχος με τηλέφωνα αλλά και παρακολούθηση από κάμερες στην αποθήκη. Ολόκληρη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων… Και μέσα σε όλο αυτά να πλήρωνε και καμιά υπερωρία! Κατά δήλωση του ιδίου, οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αφού «νέα παιδιά είστε, αντέχετε».Και οι πουτινιές δεν τελειώνουν εδώ.


Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αχαλίνωτη φαντασία

Οι εκδόσεις Λιακόπουλος θεώρησαν πως μπορούν να απαλλαγούν από το περιττό εργατικό-μισθολογικό κόστος. Έτσι, πριν μερικές μέρες προχώρησαν σε μια συνειδητά σχεδιασμένη ενέργεια. Αφού πρώτα μείωσαν τους μισθούς (περιορισμός των bonus) και εντατικοποίησαν τρομερά τη δουλειά, εν συνεχεία ανακοίνωσαν στους διανομείς ότι από εδώ και στο εξής καταργούνται οι συμβάσεις με το ΙΚΑ (μέσω οικιοθελούς-υποχρεωτικής παραίτησης) και μετατρέπονται οι εργασιακές σχέσεις σε ΤΕΒΕ δελτίο παροχής υπηρεσιών. Αντίθετη άποψη δεκτή : ΑΠΟΛΥΣΗ. Και αυτό έγινε τελικά. Όσοι συνάδελφοι αρνήθηκαν να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα (τηλεφωνήτριες, διανομείς) απολύθηκαν, συνολικά έξι στον αριθμό και έπεται συνέχεια. Απειλές σε όσους συμμετείχαν στις απεργίες, αναγκαστικές άδειες σε δηλωμένες απεργίες, απόλυση συναδέλφου στις 18 Μάρτη, μια μέρα πριν την απεργία, συμπληρώνουν το αντιδραστικό σκηνικό.


Δεν τρώμε βαλανίδια

Η κυβέρνηση και η εργοδοσία έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους! Ελαστικές σχέσεις, εξοντωτική δουλειά και μισθοί πείνας συνθέτουν τη μίζερη πραγματικότητα που ζούμε σαν εργαζόμενοι. Ταυτόχρονα, η επέκταση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και οι συντάξεις των 500 ευρώ διαμορφώνουν ένα ζοφερό μέλλον.
Η μόνη λύση είναι ο συλλογικός αγώνας για τα δικαιώματά μας, για όλα όσα μας ανήκουν. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να σηκωθούμε από καναπέδες-ντιβάνια-κρεβάτια-πολυθρόνες και να βγούμε στους δρόμους. Να οργανωθούμε στο σωματείο μας και συλλογικά να διεκδικήσουμε την ανατροπή των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων.

Για το ζήτημα των συναδέλφων στις εκδόσεις Λιακόπουλος, διεκδικούμε:
-Καμία αλλαγή των εργασιακών σχέσεων από ΙΚΑ σε ΤΕΒΕ. Μόνο σταθερές εργασιακές σχέσεις ΙΚΑ.
-Να αποσυρθεί η κάμερα από την αποθήκη.
-Καταβολή ΟΛΩΝ των χρωστούμενων στους εργαζομένους.
-Αύξηση των μισθών.
-Να σπάσει η τρομοκρατία στις εκδόσεις Λιακόπουλος.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Anonymous Ο ΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ, at 1:30 PM  

Add a comment