funEL βαρυ πακετο

Monday, March 12, 2007

300 +ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ+

Ως γνωστό ο μυστικός γέροντας +σκοτάδισον+ επικοινωνεί συχνά πυκνά με το Θεό μέσω Ορθοδόξου ΕΛ υπερτεχνολογίας adsΕΛ, για άκρως σοβαρά πράγματα (πως πάει η έγερση των απανταχού ΕΛηθίων, αν εκπληρώθηκε καμιά Προφητεία του Γιαννάκη Ιωάννου, για το συντονισμό των εθνικορθοδόξων ενάντια στο φωταδιστικό βιβλίο της ιστορίας του δημοτικού κλπ).
Στη τελευταία του επικοινωνία με τον Θεό, ο γέροντας +σκοτάδισον+ έλαβε ένα αντιβαρυτικό Όραμα και Σημείον, επιβεβαιώνοντας ΟΛΑ όσα υποστήριξε κατά καιρούς ο Ισαπόστολος Άγιος Προφήτης Πλασιέ Λιάκουρας.
Οι συνωμότες Ιλλουμινάτι υποχθόνιοι και το εβραϊκό λόμπυ προσπαθώντας λυσσωδώς να αποκρύψουν τα πραγματικά στοιχεία και ντοκουμέντα, παραχαράσσοντας για μια ακόμα φορά την ιστορία, δημιούργησαν την αντίχριστη ταινία «300».
Όμως ο καλός ΕΛ Θεός αποκάλυψε άλλη μια φορά τη νεοταξική συνωμοσία ενάντια στον ΕΛληνοχριστιανισμό και έδωσε εντολή στον γέροντα (κομάντο του θεού), να εξορκίσει τη ταινία με υπερτεριρέμ, να κάνει ευχέλαιο και να ραντίσει με ειδικό ευλογημένο αγιασμό ΤΕΣΛΑ τους κινηματογράφους για να μη μπορούν οι σιωνιστικοί ψεκασμοί συνειδήσεων, να υποτάξουν τις Ελληνορθόδοξες θρησκευτικές συνειδήσεις.

Έτσι η ταινία πλέον είναι καθαγιασμένη και περιέχει αποκαλυπτικά κωδικοποιημένα Θεϊκά μηνύματα στο περιούσιο λαό Του. ΕΜΑΣ.
Το μυστικό Τάγμα των Ιπποτών funEL αποκαλύπτει μοναδικά Λιακουρικά στοιχεία και ντοκουμέντα.
Μεταξύ άλλων:


Για να αποκωδικοποιήσετε τα μυστικά της σκοτεινοσιωνιστικής ταινίας και να δείτε το Όραμα και Σημείον που είδε ο γέροντας στη συνομιλία με το Θεό ακολουθήσετε τα εξής βήματα. (Απαγορεύεται αυστηρά στους άθεους και αλλόθρησκους):
Α. Καταναλώστε όλες τις ιερές ουσίες (που η Νέα Τάξη τις αποκαλεί ψυχοδηλωτικά ναρκωτικά και τις έχει απαγορεύσει για να μας έχει κοιμισμένους)
Β. Αφού καταναλώσετε ότι βρείτε, πηγαίνετε σφαίρα στον ιερό ναό της ενορίας σας και παρακολουθήστε μια οποιαδήποτε τελετή (βαφτίσια, κηδεία, εσπερινό, χαιρετισμοί κλπ).
Γ. Χορέψτε το κυκλικό χορό των δερβίσιδων (15 λεπτά), δείτε Δυνατά και Ελληνικά (ολόκληρο) κρεμασμένοι ανάποδα από τον πολυέλαιο κρατώντας το τηλέφωνο και παραγγέλνοντας συνέχεια σαβουροπακέτα, πηγαίνετε γονατιστοί σαν το τάμα στη Τήνο, στο πλησιέστερο κινηματογράφο και βλέπετε τη ταινία όρθιοι στο ένα πόδι κάνοντας το σταυρό σας με τα δύο χέρια (666 φορές), αποκωδικοποιείτε με λεξάριθμους ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Έπειτα από αυτά, ο εγκέφαλος γίνεται Λιακουρικός εθνικοσοσιαλιστικός θεολογικός χυλός και παράγει τα κάτωθι αποτελέσματα (οι ειδικοί αυτό το λένε χοντρή μαστούρα):





















"ΤΩΝ ΓΑΡ ΕΛΙΘΙΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΓΕΝΕΘΛΑ",
ΠΛΑΤΩΝ ("ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ", 346c).

ΥΓ.
Τα καλύτερα από τις τελευταίες σαβουροεκπομπές του Προφήτη:
Ο Θεός ότι θέλει κάνει. Θέλετε απόδειξη?. Σε όλη την Ευρώπη χιόνια και βροχές... χαμός... στη Βουλγαρία χιόνια... και μόλις περνάς τα σύνορα λιακάδα... Άρα ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
Ρε συ τι μυρίζει έτσι? Μήπως πήρε φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο?
Το ντοκουμέντο DVD που περιέχει τη Προφητεία με τα τηγανισμένα ψάρια που ζωντάνεψαν. Άρα αφού εκπληρώθηκε αυτή η Προφητεία και ζωντάνεψαν τα ψάρια, σε λίγο θα μας δώσουν οι Ρωσοκινέζοι και ο Πούτιν την Πόλη να λειτουργήσει ο στρατός την Αγιασοφιά.
Άλλο ένα Θαύμα του εξαντλημένου σαβουροπακέτου. Το σαβουροπακέτο που πλασάρει αυτή την εποχή είναι αυτό με τα εξορκιστικά αγιωτικά με δαιμόνους και τελώνια ενός γέροντος κομάντο του Θεού εξορκιστή, που εξαντλήθηκε πριν 5 μήνες την εποχή που ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ.

Και μη ξεχνάτε. «όποιος πολεμάει το Τραχώνι θα πιάσει πάτο είπε ο γέροντας. Ο Άγιος θα τον τιμωρήσει... με αγάπη πάντα»
To ακόλουθο προφητικό ιερόν βίδεον δίδεται σε επανάληψη είναι για να εμπεδωθεί η ιδιαίτερη αξία που δίνει ο Προφήτης Οδηγός (Führer) και οι συν αυτώ στις στρατοκρατικές απολυταρχικές κοινωνίες. Προσέξτε την ηδονή όταν αναφέρεται στις στρατιωτικές μονάδες, στους επαγγελματίες στρατιώτες, στα δόρατα, στο σιωπηλό θάνατο, heavy metal σπαρτιάτες.
Λόγω του σεξουαλικού λόγου του Προφήτου AΠΑΤΕΩΝΑ, δέον είναι να απομακρυνθούν οι κάτω των 18 ετών. "Βγάζει πολλά γούστα"



Το κάτωθι ΝΕΟ ιερόν βίδεον (προσθήκη μετά από 117 comment), είναι ευγενής φιλειρηνική προσφορά, χαρακτηριστική της γνωστής ιδεολογίας του εκπροσώπου τύπου δημοκρατικού κόμματος, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ COMMENT αυτού του post.
Eυχαριστούμε αυτούς τους ζηλωτές οπαδούς του, που μας υπέδειξαν μία άλλη παράμετρο του θέματος. Βία και αίμα.
"Μάχη θα φχαριστηθούμε βρε παιδί μου; ... Θα βγούμε έξω θα πούμε Θεέ μου κατάλαβα τι είναι μάχη. Αυτό μ' ενδιαφέρει ..."
Όλα τα άλλα είναι προφανώς επουσιώδη ...
"Γειά σας ρε κομμάντα, εμείς με τα κομμάντα είμαστε"
... η γαϊδουροφωνάρα του Ιερού καντηΛανάφτη είπε και ξεφώνησε ...



ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΙΑΚΟΥΡΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ (και ίσως είναι ήδη εδώ)




buzz it!

:: posted by funEL, 2:11 PM

126 Comments:

29E το έχει το σαβουροπρόγραμμα; Άραγε τον έπιασε κανείς για απάτη ή μόνο μηνύσεις σε όσους τον κράζουν; Σε 3 λεπτά της ώρας, οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ένα τέτοιο πρόγραμμα που παίρνει γράμματα και βγάζει αριθμούς.
(Ξέρω είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά τώρα το είδα και καράφλιασα. Θα μου χαλάσει και η πλούσια χαίτη με τις μαλακίες που διαβάζω).

+ΠΡΟΓΡΑΜΑΜΑΤΙΣΟΝ+
Anonymous Anonymous, at 8:13 PM  
Έπρεπε να δεις και να απολαύσεις το ...ίνδαλμά σου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha πριν μερικά λεπτά, που μιλούσε ως expert για τους Αρχαίους Σπαρτιάτες και την ...καθαγιασμένη ταινία!

Άκρως διασκεδαστικό!


+συγχωρησοντονσονδουλονμικιονδιατηνεξαφανισιντουκαιεπανευλογησον+
Blogger mickey, at 8:50 PM  
Κανένας και ποτέ δεν μπορεί να τα βάλει με τη μπουρδολογική φαντασιοπληξία του Απατεωνίσκου. Ομως μη γίνεσαι άδικος με τα παιδιά. Το αφεντικό σου είναι που βάζει συνέχεια επαναλήψεις. Πες του να πει και τίποτε άλλο.
Όσο αφορά το φιλαράκο σου το θολοφασιστάκο Γεωργιάδη το τσιριχτούλη, το βιβλιοπωλείο του ξερει και το καίει ο ίδιος μια χαρά (γίνεται ήρωας, παίρνει και την ασφάλεια, θα μπει και στη βουλή των φαύλων που τόσο μισεί γι αυτό ακριβώς το λόγο).
Όμως έχεις δίκιο ταχουν ρίξει στο κόκορα. Έχουμε να δούμε βίντεο 3 βδομάδες.
Όμως επανάληψη μήτηρ κάθε μαθήσεως.
Ξανά και ξανά μέχρι να μάθουν και οι πέτρες τους απατεώνες εθνικοσοσιαλιστές σακκέτους κεραμυδάδες και τις θολομαλακίες τους.
Anonymous Anonymous, at 11:14 PM  
Με επηχειρηματολόγια του τύπου ''Ο Θεός ότι θέλει κάνει. Θέλετε απόδειξη?. Σε όλη την Ευρώπη χιόνια και βροχές... χαμός... στη Βουλγαρία χιόνια... και μόλις περνάς τα σύνορα λιακάδα... Άρα ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.''
δεν χρειάζεται κανείς να παρακίνησει κανένα για τίποτα @kafre7 όποιος εχει μυάλο καταλαβαίνει.Τώρα πως τα έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα που έβγαλες απο αυτό το post?????????? απο οτι φαίνετε η παπαρολογία του Λιάκουρα πιάνει τόπο,μιάς που εσύ ρωτάς εσύ απαντάς.

+τστστσ,καφρίλες+
Blogger tsioubiou, at 11:38 PM  
Ρε γμτ βγήκε ο προφήτης-ξερόλας-παντογνωσιολόγος σε δελτίο και τον έχασα;;;;;;;;;;;;

Ουαι τοις κοιμισμένοις!!!!

Εμπρος όπισθεν!

+ευλόγησονΛΕΜΕ+
Blogger Zaphod, at 12:07 AM  
Για την αποκωδικοποίηση των μυστικών της σκοτεινοσιωνιστικής ταινίας προσφέρεται κανένα πακέτο; Γίνεται να πάμε σε γκρουπ, γιατί μόνος μου δεν θα τα καταφέρω να πάω. Πρέπει κάποιος να μου κλείσει την τηλεόραση γιατί ο Λιάκουρας με έχει υπνωτίσει με το σαγηνευτικό του κορμί κόμπρας.
Blogger Νομίζω, at 12:42 AM  
κ. Hot-Gates, το σαβουροπρόγραμμα είναι το λιγότερο. Όλα τα δικά του βιβλία είναι κλεμμένα από σελίδες του Ίντερνετ (φωτογραφίες παραποιημένα κείμενα) και φωτοτυπίες από εφημερίδες.
Η φτήνια τρώει τον πα(πα)ρα.
Ο καθείς εις το είδος του.

κ. mickey, ο Ισαπόστολος ημών Οδηγός έχει τη Θεϊκή εύνοια. Είναι πανταχού παρών (σε όλα τα κανάλια) και τα πάντα πληρών (με μπουρδολογίες). φυσικά είναι expert στους σπαρτιάτες όπως όλοι οι συν αυτώ, λόγω ιδεοληψίας.

κ. Kafros7, γουέλκαμ. Στο παραλήρημά σου απάντησαν. Να μας ξανάρθεις να γελάμε.

κ. saketospaketos, μας προσβάλετε. Εμείς στον κόκορα? Ουχί. Ετοιμάζουμε Ιερόν εθνικοσοσιαλιστικόν Ναόν του Αγίου Λιακουρίου στον Αρη, όταν θα γίνει το θαύμα του εξαντλημένου πακέτου. Αυτή την εποχή πλησιάζει η 25 μαρτίου και έχουμε άλλες Λιακουράδες αυτές τις μέρες.

κ. tsioubiou, Φυσικά και πιάνουν τόπο οι Λιακούρειες παπαρολογίες. Υπάρχει έτοιμο έδαφος. Δεν είναι μόνος του. Φροντίζουν πολλοί για τη διατήρηση αυτού του εδάφους.

κ. Zaphod, Μη σας πειράζει το θέμα αυτό. Θα ξαναβγεί και θα ξαναβγεί σε πολλά κανάλια. Είναι ο μαϊντανός της εποχής. Η προ(παρα)νοια του θεού φροντίζει.

κ. Νομίζω, ο δρόμος αυτός είναι μοναχικός διότι δεν βρέθηκε κανένας άλλος ακόμα να ακολουθήσει την ιερά γεροντομέθοδο παραγωγής Λιακουροοραμάτων. Αν ενδιαφερθούν και άλλοι θα πάμε όλοι μαζί στον ειδικό ψυχίατρο του υπερβαρυτικού Σακέτου πακέτου.
Blogger funEL, at 8:58 AM  
αλλά καμία ουσιαστική απόδειξη-απάντηση σε αυτά που υποστηρίζει (είναι δεν είναι αληθινά).

καφρε (όνομα και πράμα), αυτός που προτείνει κάτι "διαφορετικό" είναι αναγκασμένος να το αποδείξει στους άλλους (πραγματική απόδειξη, όχι ψευδοαποδείξεις μεταφυσικές και συνειρμούς στυλ φρενοβλαβούς Σακκέτου πακέτου)
και ποτέ το αντίθετο, αλλιώς μπουρδολογεί και υφίσταται τις συνέπειες αυτών των μπουρδολογιών του.
Σιγά που θα σας φοβηθούμε, μπερδεμένες σκουληκαντέρες ημιψυχοπαθείς εθνικιστές φασίστες και θεοκράτες.
Το λάθος είναι να σας αφήνουμε ανενόχλητους, όπως έγινε πριν 70 χρόνια.
Θα σας πατάμε μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Anonymous Anonymous, at 11:19 AM  
Τα σχόλια αποκτήσανε έντονο διχαστικό χαρακτήρα.

1. Ο σκουληκαντεραεθνικιστης έχει δίκιο, το βάρος της απόδειξης μιας θεωρίας αφορά εκείνον που την εισηγείται. Επίσης, αν μια θεωρία ή δήλωση δέν είναι διαψεύσιμη, δέν ανήκει στην επιστήμη!

2. Γιατί ο πατριωτισμός να χαρίζεται στους δεξιους; Γιατί η Ορθοδοξία να χαρίζεται στους δεξιούς; Δεν μπορεί ένας αριστερός να είναι και πατριώτης, και Χριστιανός; Δεν μπορεί ένας Χριστιανός να είναι άπατρις; Από πότε η Ορθοδοξία έγινε ιδεολόγημα, και δέν το ξέρουμε; Η Ορθοδοξία ανήκει σε όλους όσοι ελεύθερα επιθυμούν να ζήσουν τη ζωή του Χριστού, ανεξάρτητα απο τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Το τρίπτυχο "πατρίς - θρησκεία - οικογένεια" αφορά μια εκ δεξιών ιδεολογικοποίηση της Πίστης μας, και συνακόλουθα μια έκπτωσή της απο το Πνευματικό επίπεδο, στο κοινωνικό - φορμαλιστικό και ιδεολογικό. Η Ορθοδοξία είναι πάνω απο κόμματα και ιδεολογίες!

3. Δικαίωμα των αριστερών να μή θέλουν να λέγονται Έλληνες.

3. O Γέρων Παΐσιος είπε κάποτε, ότι αν οι Κομμουνιστές δέν ήταν άθεοι, θα τους υποστήριζε!

4. Κατα τη γνώμη μου, το ταξικό μίσος είναι η μεγάλη παγίδα, διότι αντι να μισούμε την αμαρτία - αδικία, μισούμε τον αδικούντα, οπότε αφήνουμε το μίσος να συρθεί στην καρδιά μας, και τον διάβολο να μας καταλάβει. Αυτό είναι ένα απο τα σφάλματα των Κομμουνιστών.

5. Και κάτι επίκαιρο, αλλά λίγο άσχετο: Οι αγώνες του φοιτητικού κινήματος των ημερών μας, είναι ένα καλό παράδειγμα συλλογικής δράσης, αφύπνισης και πάλης υπέρ του επί 40 χρόνια κατοχυρωμένου δικαιώματος στην δωρεάν παιδεία! Και αφορά όλους!
Blogger Αλέξανδρος Σουρτζής, at 12:07 PM  
Ο εμπρησμός του βιβλιοπωλείου είναι καταδικαστέος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με το συζητούμενο θέμα, δηλ. την εν λόγω εκπομπή.

Και επειδή διάφοροι εθνικιστές πριν από μερικούς μήνες έγραφαν κάτι ευφάνταστα (συνέδεαν την κριτική στον Γεωργιάδη με τον εμπρησμό), ιδού μια σελίδα όπου οι ίδιοι ομολογούν ότι είναι υπέρμαχοι τέτοιων ενεργειών και ακόμη χειρότερων:

http://groups.yahoo.com/group/ethnikismos/message/205

"na tous kapsoume!!!"

Αυτό εισηγείται ο κύριος...
Anonymous Anonymous, at 2:59 PM  
Ειναι τυχαιο αραγε οτι η κορυφη του ιερου βουνου των αρχαιων ΕΛ-ληνων ,του Παρνασσού,ονομαζεται ΛΙΑΚΟΥΡΑ????

Τι εχει να πει γι αυτο ο Πακκετος?
Θελετε κι αλλα?2310-521010

+ευλογησονοκαιροςγαρεεγυςκαιδεσυμμαζευεται+
Anonymous Anonymous, at 1:12 AM  
Κάφρε και λοφάιτερ, όλα όσα λέτε, κι εσείς και ο Προφήτης και ο Άδωνις έχουν καταρριφθεί κατ'επανάληψη. Αλλά άτομα σας εσάς δεν κάθονται να ψάξουν και διαβάσουν, βλέπουν δυο τρεις λέξεις και βγάζουν αμέσως συμπεράσματα.
Anonymous Anonymous, at 1:25 PM  
kafre7,
Ta epixeirimata su den iparxun. Apla les oi apo edw gamane tus apo kei ke ayto itane. poli asteio. Koroideyeis ayto to blog gia kapoioys logus eirwneias ktlp kai les akrivws ta idia. Tetoies siberifores exw na sinadisw apo to gimnasio. An psaxeis to blog kalitera tha vreis ki epixeirimatologia, grammeni apla gia na katalavainun kai paidia tu gimnasiu.
Episis, thewreis pws ena panel sizitisis stin tileorasi einai enas sigxrwnos tropos adallagis apopsewn? Einai exairetika vlakwdes ayto pu ipostirizeis an exeis san dedomeno oti pote apo ta panel den lithike tipota. Ki oso gia kapoion onomati Adwni (to kane me tin mana tu aytos etsi den einai?) den simainei oti epeidi xerei arista tin elliniki glwssa exei dikio se otidipote. An pisteyeis kati tetoio tote kapoioi ekei eksw trivune ta xeria tus murmurizontas "Gennietai enas kathe mera xwris kritiki skepsi"

lawfighter,
eisai o klasikos sinomilitis kafeneiou. epixeirimata tu 1821 (ta agapimena su profanws) parakalw, na dinontai dwrean e-xartomadila, gia ta salia pu stazun apo to stoma tou lawfighter otan milaei.
Malista paw stoixima oti eisai turkosporos (sas enoxlei otan sas lene etsi). Gia psaxe to geneologiko su dentro sto dimarxeio. A re ponemenes psihes, tha vreite pote anapaysi?

PS: Elpizw na iparzei sinexeia giati axizei nomizw.
Anonymous Anonymous, at 2:18 PM  
@ lawfighter
Γελοιοτητες...
Οταν θολοφασίστας ειρωνευτει ταινια στυλ Αλεξανδρου,αμεσως γινεται:"πατριώτης","ελληνόψυχος",και "εχθρος της νέας τάξης".

Οταν καποιος δημοκρατικός ειρωνευτει μια ταινια,τοτε απλα δινει μαχη κατα της ελλάδας και ειναι θολοκουλτουριάρης!

Οπως επισης ειναι ελληνόψυχος πατριώτης οποιος καιει το Μ εις την Ν του Ανδρουλακη, αλλά ειναι αναρχοκομμουνιστής ανθέλλην οποιος καιει βιβλια του Αδ.Γεωργιαδη.

Φασκετε και αντιφασκετε.Δειχνετε κομπλεξ και η πραγματικοτητα ειναι πως τσουζουν οι εικονες με τη νεολαια της Ελλαδας να διαδηλώνει τόσο δυναμικά μετα τη χούντα που τόσο νοσταλγείτε. Τσουζει το 2,19% που πηρε το ΛΑΟΣ στις εκλογες(και δεν μπηκε κανενας σας στη βουλή).

Οι αστειοτητες των δημοσιευσεων σας ειναι προιοντα πονεμενων ψυχων...
Anonymous Anonymous, at 2:25 PM  
@lawfighter

Γενικεύετε.

[...] αμορφωτα ατομα που το μονο πανεπιστημιο που εχουν βγαλει,ειναι το πανεπιστημιο των διαδηλωσεων και των μολοτωφ[...]

Φάουλ

[...]το μονο που εχουν καταφερει ειναι να καινε βιβλια[...]

Δεύτερο φάουλ

[...]θολοκουτουριαρηδες της αριστερας δεν εχουν ουτε πτυχια[...]

Τρίτο φάουλ
Blogger christina, at 2:26 PM  
Καφρε για διαβασε αυτα που γραφει ο funel σε καθε δημοσιευση του και εκει θα δεις οτι ρεζιλευει και διψευδει σε ολα τον Λιακοπουλο.

Αλλα τι να πω με ατομα που θαυμαζουν παρανοικους ψυχασθενεις παραμυθαδες οπως ο Λιακοπουλος και ο Αδωνης.
Anonymous Anonymous, at 2:34 PM  
Δε καταλαβαινω ενα σημειο στους επικριτες του funel και του blog του:
Απο που κι ως που χαρακτηριζετε αριστερους, κοκκινους και αναρχικους οσοι διαφωνουν με τις θεολογικες ασυναρτησιες, την θρησκευτικη πιστη φονταμεταλιστικου τυπου και την ανιστορητη αρχαιολατρεια.
Δηλαδη:
- Οποιος δε κοιμαται με τη Βίβλο (να μη πω τις παπαραντζες της συμμοριας του Χριστοδουλου) κατω απο το μαξιλαρι του,
- Οποιος δε θεωρει οτι επι αρχαιας Ελλαδας μονο οι Ελληνες προσφεραν πολιτισμο, ενω ολοι οι υπολοιποι λαοι του κόσμου ηταν καφροι,
- Οποιος δε πιστευει στα αλυτρωτικα παραμυθια των εθνικιστων, μη πω σοσιαλδημοκρατων,
ειναι αριστερος, κουμουνιστης, θολοκουλτουριαρης και αναρχοαυτονομος;
Βρε δε πατε να βγαλετε το δημοτικο πρωτα που πατε να γυρισατε τη συζητηση στη πολιτικη οικονομια...
Αντιθετως εγω δε θα χαρακτηρισω φασιστες το Λιακο και τον Αδωνη. Κοινοι απατεωνες του ποινικου δικαιου ειναι.
Αλλα ευτυχως για αυτους ζουμε σε δημοκρατια, με τα χιλια στραβα της φυσικα...
Anonymous Anonymous, at 3:21 PM  
Re seis. ego mono to profiti Liako kai tous grontades ksero. o Georgiadis me exei skilobrisei. kai einai ka8aros antipalos tou Profiti. Gi ayto kai oi kosmosferes moy kaine me TESLA to sionistiko bibliopolio tou.
Tora pou eime stin Athina skasmos min sas ta kano ola Tsetsenia.
Ante giati eimai kai orthodoksos kai exo kanei kai sth KGB. Kai mi mou brizete to kollito mou kai arxiso tis eka8ariseis kai edo. 8olokoultouriareoi pseutopatriotes.
Anonymous Anonymous, at 3:44 PM  
ο Αδωνις εχει διδακτορικα,ειναι ακαδημαικος

:-))))))
χαχαχαχα

Τι έχει και τι είναι, λέει;
Anonymous Anonymous, at 4:21 PM  
Ωρε! πλακώσαν οι κάφροι και απουσιάζει η καθαρίστρια να ξεσκονίζει λέμε...
Κάτι έχει πει περί αυτών (των κάφρων για) ο Προφήτης Μας, ας μας το θυμίσει κάποιος εκ των ιπποτών αυτής της τραπέζης, πληζζζζζζζ
(πως βρισκόντουσαν στα δέντρα όταν εμείς, κλπ κλπ -νομίζω)

..οπότε, κάθε κάφρος στο πάγκο του, άντε και μαυρίσαμε εδώ μέσα από υπερτεχνολογικές κατσαρίθρες..
(αντιβαρυτικές και με πτυχία βεβαίως)
Blogger Rodia, at 4:21 PM  
Παντως ετοιμαζω και εγω μια διδακτορικη διατριβη, ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ παρακαλω.

ΘΕΜΑ:
~~~~~
Μετα απο μακροχρονιες ερευνες οι οποιες ξεκινουν απο την εποχη του χαλκου, διαπιστωθηκε πως οι λαοι οι οποιοι ζουσαν ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ και ετρεφοντο ΜΕ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ υστερησαν αρχικως σε σχεση με εμας (τους ΕΛ) που χτιζαμε ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ (με τη βοηθεια χιλιαδων σκλαβων φυσικα).
Φαινεται τελικως ομως τα ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ οτι περιειχαν ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ που ειχε σα συνεπεια μακροπροθεσμα να μας ξεπερασουν (βλεπε Κουτοφραγκοι)
Ετσι σημερον αυτοι κτιζουν ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ενω εμεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΙΣ ΡΕΜΑΤΙΕΣ.
Προσπαθω λοιπον να ανακαλυψω αυτο το συστατικο, να το αποσταξω και με αυτο να ποτισω τους φωστηρες μας, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ
Anonymous Anonymous, at 6:25 PM  
"...ενω εμεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΙΣ ΡΕΜΑΤΙΕΣ."
...και σιγά σιγά θα ανεβούμε ΕΜΕΙΣ στα δέντρα και θα φάμε το μυστικό συστατικό και το 2024 θα τουs φάμε ΟΛΟΥΣ λέμε... ΕΤΣΙ..? ΕΤΣΙ κ. Τακλαμακάν..?
("ΕΤΣΙ" να λέτε)
Blogger Rodia, at 6:46 PM  
καλή η αρχαιότητα και οι Παρθενώνες. Σήμερα όμως τι κάνουμε;
Μήπως είναι προόδος το ότι χτίζουμε απάνθρωπα κτίρια με ταμπέλα Babis Vovos, οδηγούμε Land Rover, είμαστε βουτηγμένοι στη διαφθορά και έχουμε καταντήσει ένα απέραντο μπουζουξίδικο; Και εν κατακλείδι πόσοι είναι περήφανοι για τους σημερινούς Νεοέλληνες;
Blogger Pastaflora, at 8:59 PM  
lawfighter said...
@ΑΝΩΝΥΜΟΣ,φυσικα και εχει διδακτορικα ο Αδ.Γεωργιαδης.Ειπαμε "μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι",αλλά οχι και ετσι.


Μάλλον εγώ πρέπει να πω για σένα το "μακάριοι" κτλ. Από ποιο πανεπιστήμιο πήρε διδακτορικό ο Γεωργιάδης; Από ποιο;; Έλεος!
:-)))
Anonymous Anonymous, at 9:03 PM  
απλά προσφέραμε σε αυτό τον πλανήτη (οι Έλληνες)



Όχι μόνο σε αυτό τον πλανήτη, έτσι;

;)
Anonymous Anonymous, at 9:06 PM  
@lawfighter

Πιστεύω ότι έχετε μια συγκεκριμένη εικόνα για τους ανθρώπους που δεν επικρίνουν τις μεθόδους του κου Λιακόπουλου και των ομοϊδεατών του. Απαντάω λοιπόν στις γενικεύσεις που θεωρείτε οτι με χαρακτηρίζουν, ενώ δε με χαρακτηρίζουν.

Και δεν θα απολογηθώ εγώ για τα σχόλια που έκαναν κάποιοι άλλοι.
Blogger christina, at 9:15 PM  
Τι σχέση έχουν οι Νεοέλληνες με τις ρεμούλες τα τουρκομπουζουκσίδικα, πολύ καλά τα λέει η πασταφλώρα, τις φραπεδιές στη παραλία και το "ξέρεις τι είμαστε εμείς ρε? αυτοί που δώσανε τα φώτα στο κόσμο"

Ρε περήφανοι έλληνες μη χέσω τη μπουρδολογία σας καφρίλοι, lawπως σελενε, δεν καταλαβαίνετε ότι πάτε την ελλάδα χίλια χρόνια πίσω? Σας φταίνε όλοι οι ανθελληνες οι εβραίοι οι φραγκολεβαντίνοι, οι αμερικάνοι, οι ευρωπαίοι, τα κόμματα, ο καραμανλής, η παπαρήγα, ο συνασπισμός, το βατικανό, οι τουρκόσποροι, οι μασώνοι, η λευκή αδελφότητα, οι άθεοι και τα @@@δια μας κουνιούνται.
κοιτάτε εκεί να ζήσουμε στη πραγματικότητα και οχι να περιμένουμε από το θεό να μας ρίξει το μαννα, ουτε να έρθει το 2024 να γίνουμε κοσμοκράτορες και πίπες μπλου, ουτε το πούτιν να μας δώσει την αγιασοφιά και τη κωσταντινούπολη (είμαστε 10 εκατ. και θα πάρουμε μια πόλη με 12 εκατ. !!!!).
Είστε για μια ακόμα φορά, ιστορικά, η ντροπή αυτού του τόπου. Αν ζούσαμε στη γερμανία το 30 θα είσασταν ο χιτλερικός όχλος, όπως είσασταν ταγματασφαλίτες το 43 και η χούντα το 67.
Τολμάτε να μιλάτε για πολιτισμό και ιστορία θολοφασισταριά, καλά σας τάπε κάποιος από πάνω.

Περιμένετε το 2012 να γινει η γενική εγερση των ελληνων, το 2015 να έρθουν οι Ελ, και το 2024 να γίνει κοσμοκρατορία με αυτοκράτορα τον γιαννάκη ιωάννου από το τραχώνι.
Χαϊβάνια.
Anonymous Anonymous, at 9:41 PM  
Tην αρχαία ελλάδα όλοι την σεβόμαστε . την ιστορία της το πολιτισμό της.
Γι αυτό δεν ανεχόμαστε τους ελλαδέμπορες να τη ξεφτιλίζουν.
εσείς γιατί δε φωνάζετε για τη παραχάραξη του Λιάκου? Δεν σας προσβάλει εσάς το καραγκιοζιλίκι του? Δεν ντρέπεστε όταν λέει ότι η γη είναι κούφια με νεφελίμ που πέσαν από τον ουρανό και εμείς είμαστε η μοναδική υπεράνθρωπη φυλή?
Δεν καταλαβαίνετε ότι αν θεωρήσουμε προς στιγμή σαν αλήθεια όλα αυτά τα μεγαλεία που τάχα είχαμε γη σελήνη άρη υπερόπλα ιπτάμενα βαπόρια...
το λιγότερο που μπορούμε να αισθανθούμε είναι ντροπή για τη σημερινή κατάντια μας...

ααα ναι ξέρω, φταίνε οι σιωνιστές, οι αμερικάνοι, οι κομμουνιστές κλπ κλπ.
ρε ουστ ανώμαλοι
Anonymous Anonymous, at 9:54 PM  
Αυτό το blog είναι αφιερωμένο στον Προφήτη Μας και δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούν να κάνουν εδώ μέσα μερικοί μερικοί όπως ο κ. κάφρος και ο κ. lawfighter... Να προπαγανδίσουν τον δοκτορα κ. Αδωνη; Να ενημερώσουν ότι οι Τράπεζες ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ; Τι ακριβώς;

Το τελευταίο με τις ποσοστόσεις τούρκων και ελλήνων, με άφησε άφωνη λέμε... ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΙ ΑΛΛΑ

Για να μαζευτούμε όλοι οι έξυπνοι, να πάμε στην Τουρκία λοιπόν; πιο κοντά είναι από τον Αρη...
(και να έρθουν οι τούρκοι εδώ -εννοείται)

:-)) χαχαχαχαχα γελάσαμε και σήμερα
Blogger Rodia, at 10:31 PM  
@lawfighter

Μάνο από που διαλο ξεφύτρωσες εσύ εδώ στα ξαφνικά?

Πάλι τα ίδια τροπάρια ψέλνεις? Και μάλιστα σε τούτο τον Ιερό Λιακούριο Τόπο?

Eδω είναι ο Ιερος Ναος του Προφήτου Ισαπόστολου Λιάκουρα +ευλόγησον+!
Λίγο σεβασμό σε παρακαλώ στους προσκυνητές!

Βεβαίως και χτίζαμε κάποτε Παρθενωνες. Εμεις ήμασταν αυτοί! Εγώ προσωπικα σοβάντιζα τότε την ανατολικη πλευρά επάνω σε αντιβαρυτικο ανεβατόρ.

Και μην ακούσω από κανέναν ότι με την πάροδο των χιλιετηρίδων αλλοιωθήκαμε και αλλάξαμε όχι μόνο αιματολογικά αλλά και πολιτισμικά και γίναμε το άκρως αντίθετο από αυτό που ήταν κάποτε οι αρχαίοι, γιατί θα πέσει υπερτεχνολογικη πυρά και θα μας κάψει τεριρεμορυθμικα (όμως πάντα με αγάπη).

Άιντε από δω θολοκουλτουριαρηδες (όπως λέει και ο μη διαστρεβλωτής της ιστορίας και της νοημοσύνης Άδωνις, με τη βαριά ελληνική αντρική φωνή του και τα 15 διδακτορικά), που θα μας πειτε οτι οι νεοελληνες δεν ειναι πολιτισμενοι και οτι η ταινια "300" ειναι πολεμοχαρής και υποπροϊόν φαντασιας.

Πέσετε γρήγορα στα γόνατα του Προφήτη, γεμίστε τις τσέπες του και μετανοηστε ψελνοντας το "Τη εν τω Αρη Πυραμις (τα νικητήρια..)"

Ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις!
Ζήτω τα σώματα ασφαλείας!
Ζήτω η 21!
Ζήτω η Απριλίου!
Εξω οι ξενοι!
Μεσα οι ναζι!

+ευλογησοτατον+
Blogger SPY, at 11:06 PM  
o καφρος και ο λοουνρέιντζερ μάλλον είναι το ίδιο πρόσωπο.
Φυσικά δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει και ξοδεύει τις ώρες του να νουθετίσει τους ανθέλληνας.
καλέ μου κακοφορμισμένε (αλλιώς θάχες γκόμενα τώρα) κομπλεξικέ εθνοκάπηλε. Η ηλιθιότητά σου έχει χτυπήσει κόκκινο (συγγνώμη μπλε).
Επίσης μήπως έχεις κάνει λάθος μπλογκ?
Αυτό το μπλογκ δεν αναφέρετει στον γεωργιάδη και μαλιστα κατά καιρούς έχει κατηγορηθεί σαν δημιούργημα του γεωργιάδη.
Το ότι έχετε χάσει τη μπάλα είναι γνωστό αλλά δεν ξέραμε το βαθμό.
Χαίρε βάθος αμέτρητο.
Κάτι τέτοιους σαν και σένα βλέπουμε και ξέρουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.
SRY Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΛΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ. ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ.
Μ αυτά και μ αυτά ξεχάσαμε και τον alexander που παραδόξως σήμερα ήταν άκρως προσεκτικός και όσο μπορεί λογικός.
Anonymous Anonymous, at 11:26 PM  
@spy
Αργείς αλλά τα καταφέρνεις οπώς πάντα μια χαρά.
Ρε Μανοlawfighter είσαι γνωστός τζιτζιφιόγκος τελικά ε.
@lawfighter και Kafros7 θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλα η χαρά δεν την αφήνει λέει ο σοφός λαός μας.Το πρώτο λάθος που κάνετε όλα τα φασιστοφερέφωνα σαν εσάς είναι να κατηγορήτε τους άλλους για αυτά που κάνετε.Απο το πρώτο κιόλας σχόλιο είπατε και συμπεράνεται πράγματα άσχετα με το blog.
Αμύνεστε για κάτι το οποίο δεν γράφτηκε εδώ γιατί?
Γιατί άραγε.
Blogger tsioubiou, at 11:43 PM  
@ lawfighter
ο ανθέλληνας είσαι εσύ. Εσύ και οι όμοιοί σου όποτε ανακατεύτηκαν κάψαν τη μισή ελλάδα. Φανατικοί με παρωπίδες δόγματα και τεραστίων διαστάσεων μυθολογία ριζωμένη στον μηδαμινό πρωτογενές εγκέφαλο αμοιβάδας.
Φτιάξε λίγο τη μούρη σου, πήγαινε σε κανένα γυμναστήριο, προσπάθησε να φοράς παπούτσια και ρούχα να σε ψηλώνουν και βρες καμμια γκόμενα (ή κανενα άριο γκόμενο), καμμια δουλειά αν είσαι άξιος και άσε οοοολους τους άλλους που σου φταίνε για τη κατάντια σου.

Επίσης αυτό το μιαρό βλάσφημο ανθελληνικό μπλογκ σου δίνει τη δυνατότητα να γράφεις ότι φασιστική καφρίλα σου έχουν μάθει να λες. Είδες οι ανθέλληνες? Σε αφήνουν να τους βρίζεις. Ρε μπας και είναι δημοκράτες και δεν το ξέρουμε?... ΩΩΩ συγνώμη είπα δημοκρατία φτου κακά (είπες ότι όλοι οι πολιτικοί είναι πουλημένοι αλήτες κλπ). Μάλλον κανένας φυρερ μας χρειάζεται, (έστω καρατζαφέρης)

ερε γλέντια.

συνεχισε,

έλα να ξενυχτίσουμε παρέα αλητάκο.
Anonymous Anonymous, at 11:52 PM  
lawfighter kai kafros7,
Που είπα παρακαλώ ότι ο Άδωνης πήγε με την μάνα του;
Αν κάνετε το κουράγιο να ξεχωρίσετε την κατάφαση από την ερώτηση, αν έχετε δηλαδή την απαιτούμενη γνώση ή αν προτιμάτε, αν έχετε φτάσει σε αυτό το πνευματικό επίπεδο, να αφήσετε τα πάθη σας έξω από μια συζήτηση και να προσπαθείτε να αδράξετε την ευκαιρία να ειρωνευτείτε τον άλλον, τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι συζητάμε.
Ήταν ερώτηση αγαπητοί. Κι όταν μια ερώτηση γίνεται κατάφαση στα "χείλη" κάποιου τότε αυτό λέγεται κιτρινισμός. Όχι δεν μιλάμε για ασιάτες, κύριοι groopies του Άδωνη. Μιλάμε για Κίτρινο Τύπο. Το χόμπι σας.
Και μην μιλάτε για δημοκρατία άρχοντες των γελοιοτήτων, γιατί κάτι χρυσαυγουλάκια (κλο κλο κλο) σαν την πάρτη σας την έχουνε σπουδάσει την δημοκρατία στις σπηλιές. Μην κρύβεστε λοιπόν πίσω από τις αξίες ενός διαλόγου που αν ήτανε στο χέρι σας, στην θέση του θα υπήρχαν μαχαίρια και ενέδρες με αριθμητική υπεροχή 10 προς έναν, βλαστάρια της Ελλάδας.

Κι επειδή εσείς γουστάρετε να ανήκετε σε μία παράταξη, μην νομίζετε ότι όλοι ανήκουν σε κάποια άλλη, επειδή εσείς είστε κομπλεξικοί και θέλετε αυτοί που εχθρεύεστε να ανήκουν σε ένα εχθρικό σύνολο για να μην μπερδεύεστε.
Με εκείνα τα e-χαρτομάντηλα τι θα γίνει;

Άντε μειώστε κι άλλο τον εαυτό σας.
Πλιιιιιιζ...
Blogger Νομίζω, at 12:01 AM  
γράφε γράφε κακοφορμισμένε λοουνρέιντζερ.
ελα να δούμε πως χορεύει καρσιλαμά ο απόγονος χουντικών και ταγματασφαλιτών.
Τη κουκούλα του παπού την έχετε στο εικονοστάσι να τη λιβανίζετε?
έλα μικρέ μου. δεν πειράζει που είσαι θρασύδειλος. Δεν φταις εσύ. Τα γονίδιά σου φταίνε. Ούτε ξανθός άριος είσαι, ούτε έλληνας. Έλα τώρα που σε παίρνει. μεθαύριο η τεχνολογία θα προχωρήσει, ίσως δεν μπορείς να κρύψεις τη φάτσα σου.

γράψε γράψε.... ουπς πρόσεχε τα σάλια σου πέφτουν.

ελα καφρε όνομα και πράμα
Anonymous Anonymous, at 12:07 AM  
@lawfighter
Ευχαριστώ για τα μαθήματα ορθογραφίας.
Αλλά πάλι αμύνεσε και κρύβεσαι πίσω απο τις ορθογραφικές σου διορθώσεις.Σαν γνήσιο φασιστάριο δεν έχεις πολιτικό λόγο και άρχισες τις εξυπνάδες όπως οι καθοδηγητές σου.
Μικρέ και ανόητε

(α μαγκιές με τον ορθογραφικό έλεγχο του word ξέρω να κάνω και εγω. α και που είσαι βάλε και κανα τόνο μίας και δεν θες να σκοτώνουμε τη γλώσσα μας)
Blogger tsioubiou, at 12:35 AM  
@ λουνυτουνι θολοφασιστάκο είδες που έπεσα μέσα? μάζεψες τα σάλια σου έκτωμα του Βάαλ?
Εδώ θα γράφεις μέχρι να γεμίσει η πυτιρίδα σου το πλητρολόγιο.

ελα ασχημομούρη αυνανάκο μη καθυστερείς. Οι γκόμενες/οι που βλέπεις στα βίντεο είναι μόνο να τις/τους βλέπεις. Όλη σου η ζωή μια χούφτα. Από πάππου προς πάππου.
Άσε ρε μπαγλαμίδιο που θα προκαλέσεις με φωτογραφίες.
χαχοχαοχοχααχοχοχ.
βγάλε μας καμμια με ουφο στον άρη.
καλύτερα στείλε καμμιά με το παππού το κουκουλοφόρο στη κατοχή να καθαρίζει το κόσμο από τα κομμουνια.
Ή από το μπαμπά "αρε παπαδόπουλος που σας χρειάζεται"
Πολιτική συνείδηση ο καραγκιοζοπάιχτης θολοφασιστάκος του κερατά.
μπουχαχαχαχαχαχ

ελα γράφε σαλιάρη γράφε
IQ ραδικού
Anonymous Anonymous, at 12:43 AM  
λουνυτουνυ.
αχαχχοχοχοχαχοαχοαχοαχ
τι φοβερό πνευμα οι προκατ copy paste απαντήσεις.

έλα γραφε σαλιάρη ασχημομούρη κι άλλα
και πρόσεχε τη πυτιρίδα.
γραφε μπουζουκοκέφαλε.

(ΥΓ για τους αλλους:Ειχα κι αλλη επιλογη αλλά γουστάρω να τρελαίνω θολοφασιστίδια.)
Anonymous Anonymous, at 12:59 AM  
Παίδες ελληνων και μη, ειρήνη υμιν!
(Αμην λεγω ημιν, που λεει και ο Ισαποστολος..)


@apollo
Toν lawfighter τον ξέρω εδώ και χρόνια μέσα απο διάφορα φόρα. Εχουμε αλληλοσκοτωθεί πολλάκις φορές γιατί ιδεολογικά μας χωρίζει ένα χάος. Ώμος αν του φερθεις κοσμιως είναι πάντα συζητήσιμος και διαλακτικος. Είναι μεν πολλές φορές κολλημένος και πεισματάρης, όμως nobody is perfect.

Πάντως σε διαβεβαιώ ότι ο lawfighter δεν είναι και ο kafros7!

@tsioubiou
Χρόνια και ζαμάνια! 3 μήνες πήγα Ελλάδα και έχασα τους πάντες και τα πάντα. Τώρα που ξαναγύρισα στον πολιτισμό θα περάσω κι από σένα να δω τι μαγειρεύεις.

@lawfighter
Που? Πότε μπαν? Πάλι?
Εγώ ενα διήμερο σου είχα ρίξει, κι αυτό μόνο και μόνο για να προλάβω τους άλλους που ήθελαν να σου ρίξουν οριστικό...
Ιδέα δεν έχω πλέον για το τι παίζεται στο πολιτικς. Δεν ξαναπατάω εκεί γιατί μου σπάσανε τα νευρα...




+ταπνεύματακατεύνασον+
Blogger SPY, at 1:00 AM  
Ρε μην ασχολειστε με το φασιστα.Το θεμα μας ειναι ο Λιακουρας και η παγκοσμια παντοκρατορια των ΕΛ που πλησιαζει!! Εγω ειδη ετοιμαζομαι για ολονυχτια προσευχη εξω απο το ξενοδοχειο του +αρχιμαφιοζου+ Πουτιν μας.
Anonymous Anonymous, at 1:03 AM  
Μη το χοντραινετε ρε παιδια! Ημαρτον!

Εχουμε να ασχοληθουμε με εναν ολοκληρο Αγιο και 40 Γερονταδες +ευλογησον+ κι εσεις καθεστε και μαλωνετε? Τι θα πουν οι ΕΛ οταν κατεβουν και μας δουν σε αυτο το χαλι? Αυτο δεν το σκεφτεστε καν?

Συμμορφωθειτε σας παρακαλω!
Προσευχηθειτε κιολας και κοινωνηστε!
(αφου βεβαια εξομολογηθειτε πρωτα...)
Blogger SPY, at 1:06 AM  
Α θα σου τραβήξει το αυτί ο δασκαλός σου ο Άδωνης που δεν του αρέσει το μονοτονικό και εσύ προτιμάς το α-τονικό.
Τι έγινε μικρέ κατάπιες τη γλώσσα σου?
Blogger tsioubiou, at 1:07 AM  
~~lawfighter, όσο και να σε στενοχωρεί που έχεις πυτιρίδα και που σου το θυμίζουν, δεν δικαιολογείσαι να βρίζεις τις μανάδες των άλλων, έτσι;
Είσαι Φάουλ λέμε και παρακαλώ την αντμινιστρατία (όποτε επισκεφτεί το χώρο Μας, του Προφήτου Μας δλδ) να διαγράψει τα υβριστικά σχόλια.

Αντε, καλό ξημέρωμα:-) σε όλους

..και.. άλλο πατριώτης και άλλο εθνικιστής..
Blogger Rodia, at 1:08 AM  
συμφωνώ με τον αδερφό ανώνυμο και με τον spy.
Μόλις τώρα πέταξαν πληθος αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες επάνω από την ακρόπολη. Τεριρέμ φυσικά αλλά με σουρτίνα για να μην ακούγονται , και με προκάλυψη σταρ τρεκ που τις κάνει αόρατες.
Αρε πούτιν με τις πουτινιές σου.

+πουτίνιασον+

πούσαι funel????
Anonymous Anonymous, at 1:09 AM  
ροδιά ακριβώς

πατριώτης είναι κάτι τελείως διάφορο από το εθνικιστής

+ξεπουπούλιασον+
Anonymous Anonymous, at 1:11 AM  
61 Comments Close this window Collapse comments
Hot-Gates said...
29E το έχει το σαβουροπρόγραμμα; Άραγε τον έπιασε κανείς για απάτη ή μόνο μηνύσεις σε όσους τον κράζουν; Σε 3 λεπτά της ώρας, οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ένα τέτοιο πρόγραμμα που παίρνει γράμματα και βγάζει αριθμούς.
(Ξέρω είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά τώρα το είδα και καράφλιασα. Θα μου χαλάσει και η πλούσια χαίτη με τις μαλακίες που διαβάζω).

+ΠΡΟΓΡΑΜΑΜΑΤΙΣΟΝ+

8:13 PM


mickey said...
Έπρεπε να δεις και να απολαύσεις το ...ίνδαλμά σου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha πριν μερικά λεπτά, που μιλούσε ως expert για τους Αρχαίους Σπαρτιάτες και την ...καθαγιασμένη ταινία!

Άκρως διασκεδαστικό!


+συγχωρησοντονσονδουλονμικιονδιατηνεξαφανισιντουκαιεπανευλογησον+

8:50 PM


Kafros7 said...
Σε καλό σας βρε παιδιά, καιρό είχα να γελάσω με παπαροκείμενο, όπως το σημερινό. Είχε, βέβαια, μια έλλειψη σε φαντασία, καθώς μια ζωή τα ίδια γράφετε. Απλά ειρωνίες προς τον Λιακόπουλο, αλλά καμία ουσιαστική απόδειξη-απάντηση σε αυτά που υποστηρίζει (είναι δεν είναι αληθινά). Ξεχάσατε σήμερα αριστερούλια μου να παρακινήσετε τα παιδιά των Εξαρχείων να πάνε να κάψουν το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη για 9η φορά. Άντε, μην αργείτε, διότι μπορεί να θυμώσει ο Στρατούλης (πρωθυπουργός γαρ...) και η Αλέκα μας και να σας κάνουν ντα στο ξύλο! Βρε που ξυπνήσανε οι θολοκουλτουριάρηδες και θα έχουμε να ασχολούμαστε λίγο. Συνεχίστε τον αντι-Λιακοπουλικό σας αγώνα (χαχα) και βάλτε τα από εδώ και πέρα λίγο παραπάνω με τον Σακκέτο, διότι πολύ τον έχετε αφήσει λίγο στην απέξω τελευταία. Θα προτιμάω το σάιτ σας από 'δω και πέρα, καθώς στους χαλεπούς καιρούς μας χρειάζεται λίγο γέλιο...

9:32 PM


saketospaketos said...
Κανένας και ποτέ δεν μπορεί να τα βάλει με τη μπουρδολογική φαντασιοπληξία του Απατεωνίσκου. Ομως μη γίνεσαι άδικος με τα παιδιά. Το αφεντικό σου είναι που βάζει συνέχεια επαναλήψεις. Πες του να πει και τίποτε άλλο.
Όσο αφορά το φιλαράκο σου το θολοφασιστάκο Γεωργιάδη το τσιριχτούλη, το βιβλιοπωλείο του ξερει και το καίει ο ίδιος μια χαρά (γίνεται ήρωας, παίρνει και την ασφάλεια, θα μπει και στη βουλή των φαύλων που τόσο μισεί γι αυτό ακριβώς το λόγο).
Όμως έχεις δίκιο ταχουν ρίξει στο κόκορα. Έχουμε να δούμε βίντεο 3 βδομάδες.
Όμως επανάληψη μήτηρ κάθε μαθήσεως.
Ξανά και ξανά μέχρι να μάθουν και οι πέτρες τους απατεώνες εθνικοσοσιαλιστές σακκέτους κεραμυδάδες και τις θολομαλακίες τους.

11:14 PM


tsioubiou said...
Με επηχειρηματολόγια του τύπου ''Ο Θεός ότι θέλει κάνει. Θέλετε απόδειξη?. Σε όλη την Ευρώπη χιόνια και βροχές... χαμός... στη Βουλγαρία χιόνια... και μόλις περνάς τα σύνορα λιακάδα... Άρα ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.''
δεν χρειάζεται κανείς να παρακίνησει κανένα για τίποτα @kafre7 όποιος εχει μυάλο καταλαβαίνει.Τώρα πως τα έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα που έβγαλες απο αυτό το post?????????? απο οτι φαίνετε η παπαρολογία του Λιάκουρα πιάνει τόπο,μιάς που εσύ ρωτάς εσύ απαντάς.

+τστστσ,καφρίλες+

11:38 PM


Zaphod said...
Ρε γμτ βγήκε ο προφήτης-ξερόλας-παντογνωσιολόγος σε δελτίο και τον έχασα;;;;;;;;;;;;

Ουαι τοις κοιμισμένοις!!!!

Εμπρος όπισθεν!

+ευλόγησονΛΕΜΕ+

12:07 AM


Νομίζω said...
Για την αποκωδικοποίηση των μυστικών της σκοτεινοσιωνιστικής ταινίας προσφέρεται κανένα πακέτο; Γίνεται να πάμε σε γκρουπ, γιατί μόνος μου δεν θα τα καταφέρω να πάω. Πρέπει κάποιος να μου κλείσει την τηλεόραση γιατί ο Λιάκουρας με έχει υπνωτίσει με το σαγηνευτικό του κορμί κόμπρας.

12:42 AM


funEL said...
κ. Hot-Gates, το σαβουροπρόγραμμα είναι το λιγότερο. Όλα τα δικά του βιβλία είναι κλεμμένα από σελίδες του Ίντερνετ (φωτογραφίες παραποιημένα κείμενα) και φωτοτυπίες από εφημερίδες.
Η φτήνια τρώει τον πα(πα)ρα.
Ο καθείς εις το είδος του.

κ. mickey, ο Ισαπόστολος ημών Οδηγός έχει τη Θεϊκή εύνοια. Είναι πανταχού παρών (σε όλα τα κανάλια) και τα πάντα πληρών (με μπουρδολογίες). φυσικά είναι expert στους σπαρτιάτες όπως όλοι οι συν αυτώ, λόγω ιδεοληψίας.

κ. Kafros7, γουέλκαμ. Στο παραλήρημά σου απάντησαν. Να μας ξανάρθεις να γελάμε.

κ. saketospaketos, μας προσβάλετε. Εμείς στον κόκορα? Ουχί. Ετοιμάζουμε Ιερόν εθνικοσοσιαλιστικόν Ναόν του Αγίου Λιακουρίου στον Αρη, όταν θα γίνει το θαύμα του εξαντλημένου πακέτου. Αυτή την εποχή πλησιάζει η 25 μαρτίου και έχουμε άλλες Λιακουράδες αυτές τις μέρες.

κ. tsioubiou, Φυσικά και πιάνουν τόπο οι Λιακούρειες παπαρολογίες. Υπάρχει έτοιμο έδαφος. Δεν είναι μόνος του. Φροντίζουν πολλοί για τη διατήρηση αυτού του εδάφους.

κ. Zaphod, Μη σας πειράζει το θέμα αυτό. Θα ξαναβγεί και θα ξαναβγεί σε πολλά κανάλια. Είναι ο μαϊντανός της εποχής. Η προ(παρα)νοια του θεού φροντίζει.

κ. Νομίζω, ο δρόμος αυτός είναι μοναχικός διότι δεν βρέθηκε κανένας άλλος ακόμα να ακολουθήσει την ιερά γεροντομέθοδο παραγωγής Λιακουροοραμάτων. Αν ενδιαφερθούν και άλλοι θα πάμε όλοι μαζί στον ειδικό ψυχίατρο του υπερβαρυτικού Σακέτου πακέτου.

8:58 AM


σκουληκαντεραεθνικιστης said...
αλλά καμία ουσιαστική απόδειξη-απάντηση σε αυτά που υποστηρίζει (είναι δεν είναι αληθινά).

καφρε (όνομα και πράμα), αυτός που προτείνει κάτι "διαφορετικό" είναι αναγκασμένος να το αποδείξει στους άλλους (πραγματική απόδειξη, όχι ψευδοαποδείξεις μεταφυσικές και συνειρμούς στυλ φρενοβλαβούς Σακκέτου πακέτου)
και ποτέ το αντίθετο, αλλιώς μπουρδολογεί και υφίσταται τις συνέπειες αυτών των μπουρδολογιών του.
Σιγά που θα σας φοβηθούμε, μπερδεμένες σκουληκαντέρες ημιψυχοπαθείς εθνικιστές φασίστες και θεοκράτες.
Το λάθος είναι να σας αφήνουμε ανενόχλητους, όπως έγινε πριν 70 χρόνια.
Θα σας πατάμε μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

11:19 AM


Alexander said...
Τα σχόλια αποκτήσανε έντονο διχαστικό χαρακτήρα.

1. Ο σκουληκαντεραεθνικιστης έχει δίκιο, το βάρος της απόδειξης μιας θεωρίας αφορά εκείνον που την εισηγείται. Επίσης, αν μια θεωρία ή δήλωση δέν είναι διαψεύσιμη, δέν ανήκει στην επιστήμη!

2. Γιατί ο πατριωτισμός να χαρίζεται στους δεξιους; Γιατί η Ορθοδοξία να χαρίζεται στους δεξιούς; Δεν μπορεί ένας αριστερός να είναι και πατριώτης, και Χριστιανός; Δεν μπορεί ένας Χριστιανός να είναι άπατρις; Από πότε η Ορθοδοξία έγινε ιδεολόγημα, και δέν το ξέρουμε; Η Ορθοδοξία ανήκει σε όλους όσοι ελεύθερα επιθυμούν να ζήσουν τη ζωή του Χριστού, ανεξάρτητα απο τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Το τρίπτυχο "πατρίς - θρησκεία - οικογένεια" αφορά μια εκ δεξιών ιδεολογικοποίηση της Πίστης μας, και συνακόλουθα μια έκπτωσή της απο το Πνευματικό επίπεδο, στο κοινωνικό - φορμαλιστικό και ιδεολογικό. Η Ορθοδοξία είναι πάνω απο κόμματα και ιδεολογίες!

3. Δικαίωμα των αριστερών να μή θέλουν να λέγονται Έλληνες.

3. O Γέρων Παΐσιος είπε κάποτε, ότι αν οι Κομμουνιστές δέν ήταν άθεοι, θα τους υποστήριζε!

4. Κατα τη γνώμη μου, το ταξικό μίσος είναι η μεγάλη παγίδα, διότι αντι να μισούμε την αμαρτία - αδικία, μισούμε τον αδικούντα, οπότε αφήνουμε το μίσος να συρθεί στην καρδιά μας, και τον διάβολο να μας καταλάβει. Αυτό είναι ένα απο τα σφάλματα των Κομμουνιστών.

5. Και κάτι επίκαιρο, αλλά λίγο άσχετο: Οι αγώνες του φοιτητικού κινήματος των ημερών μας, είναι ένα καλό παράδειγμα συλλογικής δράσης, αφύπνισης και πάλης υπέρ του επί 40 χρόνια κατοχυρωμένου δικαιώματος στην δωρεάν παιδεία! Και αφορά όλους!

12:07 PM


Anonymous said...
Ο εμπρησμός του βιβλιοπωλείου είναι καταδικαστέος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με το συζητούμενο θέμα, δηλ. την εν λόγω εκπομπή.

Και επειδή διάφοροι εθνικιστές πριν από μερικούς μήνες έγραφαν κάτι ευφάνταστα (συνέδεαν την κριτική στον Γεωργιάδη με τον εμπρησμό), ιδού μια σελίδα όπου οι ίδιοι ομολογούν ότι είναι υπέρμαχοι τέτοιων ενεργειών και ακόμη χειρότερων:

http://groups.yahoo.com/group/ethnikismos/message/205

"na tous kapsoume!!!"

Αυτό εισηγείται ο κύριος...

2:59 PM


Anonymous said...
Ειναι τυχαιο αραγε οτι η κορυφη του ιερου βουνου των αρχαιων ΕΛ-ληνων ,του Παρνασσού,ονομαζεται ΛΙΑΚΟΥΡΑ????

Τι εχει να πει γι αυτο ο Πακκετος?
Θελετε κι αλλα?2310-521010

+ευλογησονοκαιροςγαρεεγυςκαιδεσυμμαζευεται+

1:12 AM


Kafros7 said...
Κατ' αρχήν Funel και μόνο που σπαταλάς τον χρόνο σου (μάλλον έχεις μπόλικο!) για να τα βάζεις με τον Λιακόπουλο (χεσμένο τον έχω, πραγματικά), τότε γίνεσαι ακόμα πιο αστείος και γραφικός. Το blogaki σου δεν έχει την παραμικρή φαντασία, καθώς απλά αναπαράγεις αυτά που λέει ο τύπος (και καλά με ειρωνικό στυλάκι), δίχως καν να παίρνεις μια σοβαρή θέση, αντικρούοντάς τα. Το μπλαζέ θολοκουλτουριάρικο ύφάκι στο γράψιμο είναι ό,τι πιο απλό και εύκολο, καθώς θεωρείς (ω, τι αφέλεια) πως αποκτάει κάποιο ιδιαίτερο νόημα η άποψή σου. Είναι σίγουρο ότι, αν μιλούσαμε με πολιτικούς όρους, θα βρίσκαμε αρκετά κοινά σημεία, αλλά επίσης είναι σίγουρο ότι όλοι εσείς του "κόκκινου φασισμού" δεν μπαίνετε καν στη διαδικασία να ανταλλάξετε απόψεις με όσους βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά, απλά και μόνο διότι θεωρείτε πως, οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά που υποστηρίζετε, είναι φασισμός, ναζισμός και χίλιες δυο άλλες μπαρούφες. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας και έχετε καταντήσει να είστε "προβατάκια" της Αλέκας και του Στρατούλη, που κουνάτε απλά το κεφαλάκι συγκαταβατικά, μήπως και σας πουν ότι δεν αποτελείτε άξιους απογόντους του Στάλιν και του Λένιν (άντε και του Χαρίλαου Φλωράκη...).

10:38 AM


Kafros7 said...
Βρε σκουληκόπωςσελένε, μην μου συγχύζεσαι τόσο και δεν μπορέσεις να βγάλεις το μάτι σε κάνενα αστυνομικό αύριο στην πορεία. Αν καθόσουν σε ένα πάνελ να συζητήσεις με τον Άδωνη (αλλά εσείς, είπαμε, δεν συνομιλήτε με αυτούς, διότι έχετε δώσει αγώνες για την δημοκρατία), το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας χαρίζες στιγμές απίστευτου γέλιου και μόνο με την αμηχανία σου και το κόκκινο από ντροπή μαγουλάκι σου, καθώς δεν θα μπορούσες σε τίποτα να τον αντικρούσεις. Είτε στο ζήτημα γνώσεων είτε σωστών ελληνικών (έχει ένα κάποιο υπόβαθρο, κάτι έχει σπουδάσει και αυτός ο δύσμοιρος), αλλά και στο κομμάτι της ιδεολογικής προσέγγισης ορισμένων θεμάτων. Άστο βρε αυγολέμονε, τρομοκράτη των πλήκτρων (που λέει και ο φίλος Άκης στην εκπομπή της Θύρας 7), που θέλεις να μας πατήσεις κιόλας!

10:55 AM


lawfighter said...
Γελοιοτητες...
Οταν πατριωτης ειρωνευτει ταινια στυλ Αλεξανδρου,αμεσως γινεται:"φασιστας","σκοταδιστης",και "εχθρος του διαφωτισμου".

Οταν καποιος θολοκουλτουριαρης ειρωνευτει μια τανια,τοτε απλα δινει μαχη κατα του φασισμου και ειναι δικαιολογημενος!

Οπως επισης ειναι φασιστας οποιος καιει το Μ εις την Ν του Ανδρουλακη,αλλά δεν ειναι φασιστας οποιος καιει βιβλια του Αδ.Γεωργιαδη.

Φασκετε και αντιφασκετε.Δειχνετε κομπλεξ και η πραγματικοτητα ειναι πως τσουζουν οι εικονες με τη νεολαια της Ελλαδας να προσκυναει την Ελληνικη Σημαια μετα το euro.Τσουζει το 4,2% που πηρε το ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογες(7αρι στη Θεσ/νικη,6αρι στην ομογενεια).

Οι αστειοτητες των δημοσιευσεων σας ειναι προιοντα πονεμενων ψυχων...

12:11 PM


+υπερευλογησοντούρμπο+ said...
Κάφρε και λοφάιτερ, όλα όσα λέτε, κι εσείς και ο Προφήτης και ο Άδωνις έχουν καταρριφθεί κατ'επανάληψη. Αλλά άτομα σας εσάς δεν κάθονται να ψάξουν και διαβάσουν, βλέπουν δυο τρεις λέξεις και βγάζουν αμέσως συμπεράσματα.

1:25 PM


lawfighter said...
Ειναι παντως εξωφρενικο οτι αμορφωτα ατομα που το μονο πανεπιστημιο που εχουν βγαλει,ειναι το πανεπιστημιο των διαδηλωσεων και των μολοτωφ,μπορουν να ειρωνευονται τον καθε Λιακοπουλο,Αδ.Γεωργιαδη,κτλ.που εχουνε 2-3 διδακτορικες διατριβες προχειρες στο ντουλαπι τους.

Ο Λιακο π.χ ειναι καθηγητης φυσικης,εχει 2 masters και ειναι συγγραφεας,ο Αδωνις εχει διδακτορικα,ειναι ακαδημαικος,ειναι ιστορικος,ειναι συγγραφεας,ειναι εμπορος βιβλιων,ειναι νομαρχιακος συμβουλος Αθηνων,και εκπροσωπος τυπου πολιτικου κομματος που εκφραζει επισημα το 4,2% του ελληνικου λαου.

Οι αντιπαλοι τους το μονο που εχουν καταφερει ειναι να καινε βιβλια.
Ευθεως αντιλαμβανεστε λοιπον τη διαφορα μορφωσης,παιδειας,ανατροφης,καλλιεργειας,αγωνα,κοσμοθεωριας,κοσμοαντιληψης.

Τι παμε να συγκρινουμε?
Για αντιμετωπισεις εναν Αδωνη σε ενα πανελ πρεπει να εχεις και πτυχια και...φρυδια...

Δυστυχως οι θολοκουτουριαρηδες της αριστερας δεν εχουν ουτε πτυχια,ουτε(βεβαιως)φρυδια...

2:09 PM


Νομίζω said...
kafre7,
Ta epixeirimata su den iparxun. Apla les oi apo edw gamane tus apo kei ke ayto itane. poli asteio. Koroideyeis ayto to blog gia kapoioys logus eirwneias ktlp kai les akrivws ta idia. Tetoies siberifores exw na sinadisw apo to gimnasio. An psaxeis to blog kalitera tha vreis ki epixeirimatologia, grammeni apla gia na katalavainun kai paidia tu gimnasiu.
Episis, thewreis pws ena panel sizitisis stin tileorasi einai enas sigxrwnos tropos adallagis apopsewn? Einai exairetika vlakwdes ayto pu ipostirizeis an exeis san dedomeno oti pote apo ta panel den lithike tipota. Ki oso gia kapoion onomati Adwni (to kane me tin mana tu aytos etsi den einai?) den simainei oti epeidi xerei arista tin elliniki glwssa exei dikio se otidipote. An pisteyeis kati tetoio tote kapoioi ekei eksw trivune ta xeria tus murmurizontas "Gennietai enas kathe mera xwris kritiki skepsi"

lawfighter,
eisai o klasikos sinomilitis kafeneiou. epixeirimata tu 1821 (ta agapimena su profanws) parakalw, na dinontai dwrean e-xartomadila, gia ta salia pu stazun apo to stoma tou lawfighter otan milaei.
Malista paw stoixima oti eisai turkosporos (sas enoxlei otan sas lene etsi). Gia psaxe to geneologiko su dentro sto dimarxeio. A re ponemenes psihes, tha vreite pote anapaysi?

PS: Elpizw na iparzei sinexeia giati axizei nomizw.

2:18 PM


flowlighter said...
@ lawfighter
Γελοιοτητες...
Οταν θολοφασίστας ειρωνευτει ταινια στυλ Αλεξανδρου,αμεσως γινεται:"πατριώτης","ελληνόψυχος",και "εχθρος της νέας τάξης".

Οταν καποιος δημοκρατικός ειρωνευτει μια ταινια,τοτε απλα δινει μαχη κατα της ελλάδας και ειναι θολοκουλτουριάρης!

Οπως επισης ειναι ελληνόψυχος πατριώτης οποιος καιει το Μ εις την Ν του Ανδρουλακη, αλλά ειναι αναρχοκομμουνιστής ανθέλλην οποιος καιει βιβλια του Αδ.Γεωργιαδη.

Φασκετε και αντιφασκετε.Δειχνετε κομπλεξ και η πραγματικοτητα ειναι πως τσουζουν οι εικονες με τη νεολαια της Ελλαδας να διαδηλώνει τόσο δυναμικά μετα τη χούντα που τόσο νοσταλγείτε. Τσουζει το 2,19% που πηρε το ΛΑΟΣ στις εκλογες(και δεν μπηκε κανενας σας στη βουλή).

Οι αστειοτητες των δημοσιευσεων σας ειναι προιοντα πονεμενων ψυχων...

2:25 PM


passer-by said...
@lawfighter

Γενικεύετε.

[...] αμορφωτα ατομα που το μονο πανεπιστημιο που εχουν βγαλει,ειναι το πανεπιστημιο των διαδηλωσεων και των μολοτωφ[...]

Φάουλ

[...]το μονο που εχουν καταφερει ειναι να καινε βιβλια[...]

Δεύτερο φάουλ

[...]θολοκουτουριαρηδες της αριστερας δεν εχουν ουτε πτυχια[...]

Τρίτο φάουλ

2:26 PM


Anonymous said...
Καφρε για διαβασε αυτα που γραφει ο funel σε καθε δημοσιευση του και εκει θα δεις οτι ρεζιλευει και διψευδει σε ολα τον Λιακοπουλο.

Αλλα τι να πω με ατομα που θαυμαζουν παρανοικους ψυχασθενεις παραμυθαδες οπως ο Λιακοπουλος και ο Αδωνης.

2:34 PM


Kafros7 said...
Αν το επίπεδο σου και η λογική σου φίλε "Νομίζω" φτάνει μέχρι το σχολιάκι για τον... κάποιο Άδωνη (to kane me tin mana tu aytos etsi den einai?) και ότι ο lawfighter μάλλον είναι Τουρκόσπορος, τότε σίγουρα έχουμε να κάνουμε με παιδάκι του δημοτικού (μάλλον με απολυτήριο 8), που απλά επαναλαμβάνει ευλαβικά αυτά που του σερβίρει ο Κουναλάκης, ο Μπίστης, ο Στρατούλης, ο Μαΐλης και η Αλέκα μας. Έψαξα να δω την δική σου επιχειρηματολογία σε αυτά που έγραψες (σίγουρα και η χρήση της βαρβαρικής στα γράμματα δεν ήταν τυχαία...), αλλά το μόνο που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι φλυαρείς και σπαταλάς τζάμπα τον χρόνο σου για να γράψεις απλά ένα... τίποτα. Όσο για το πάνελ, θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε χώρος συζήτησης και όχι μόνο η τηλεόραση (αλλά εσύ αυτό κατάλαβες) και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είχες και πολλά να αντιπαρατάξεις στον Άδωνη. Το ότι έχει άλλα πιστεύω από εσένα, δεν σημαίνει ότι είναι κατώτερος σου, αλλά η λογική της υποβάθμισης και της έλλειψης δημοκρατίας ήταν και είναι η δεύτερη φύση σας. Μόνο να αντιληφθείς αυτά που λες, για να καταλάβεις ποιος είναι ο φασίστας και ο ακραίος. Εγώ που λέω 'ναι' στον διάλογο με τον οποιοδήποτε ή εσύ που αρνείσαι πεισματικα; Είπαμε, όμως, εσείς δεν μιλάτε μαζί μας, γιατί έχετε δώσει αγώνες για την δημοκρατία. Συνέχεια, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, αύριο...

Κουίζ: Πιστεύεις;

3:17 PM


Taklamakan said...
Δε καταλαβαινω ενα σημειο στους επικριτες του funel και του blog του:
Απο που κι ως που χαρακτηριζετε αριστερους, κοκκινους και αναρχικους οσοι διαφωνουν με τις θεολογικες ασυναρτησιες, την θρησκευτικη πιστη φονταμεταλιστικου τυπου και την ανιστορητη αρχαιολατρεια.
Δηλαδη:
- Οποιος δε κοιμαται με τη Βίβλο (να μη πω τις παπαραντζες της συμμοριας του Χριστοδουλου) κατω απο το μαξιλαρι του,
- Οποιος δε θεωρει οτι επι αρχαιας Ελλαδας μονο οι Ελληνες προσφεραν πολιτισμο, ενω ολοι οι υπολοιποι λαοι του κόσμου ηταν καφροι,
- Οποιος δε πιστευει στα αλυτρωτικα παραμυθια των εθνικιστων, μη πω σοσιαλδημοκρατων,
ειναι αριστερος, κουμουνιστης, θολοκουλτουριαρης και αναρχοαυτονομος;
Βρε δε πατε να βγαλετε το δημοτικο πρωτα που πατε να γυρισατε τη συζητηση στη πολιτικη οικονομια...
Αντιθετως εγω δε θα χαρακτηρισω φασιστες το Λιακο και τον Αδωνη. Κοινοι απατεωνες του ποινικου δικαιου ειναι.
Αλλα ευτυχως για αυτους ζουμε σε δημοκρατια, με τα χιλια στραβα της φυσικα...

3:21 PM


poutin said...
Re seis. ego mono to profiti Liako kai tous grontades ksero. o Georgiadis me exei skilobrisei. kai einai ka8aros antipalos tou Profiti. Gi ayto kai oi kosmosferes moy kaine me TESLA to sionistiko bibliopolio tou.
Tora pou eime stin Athina skasmos min sas ta kano ola Tsetsenia.
Ante giati eimai kai orthodoksos kai exo kanei kai sth KGB. Kai mi mou brizete to kollito mou kai arxiso tis eka8ariseis kai edo. 8olokoultouriareoi pseutopatriotes.

3:44 PM


Anonymous said...
ο Αδωνις εχει διδακτορικα,ειναι ακαδημαικος

:-))))))
χαχαχαχα

Τι έχει και τι είναι, λέει;

4:21 PM


Rodia said...
Ωρε! πλακώσαν οι κάφροι και απουσιάζει η καθαρίστρια να ξεσκονίζει λέμε...
Κάτι έχει πει περί αυτών (των κάφρων για) ο Προφήτης Μας, ας μας το θυμίσει κάποιος εκ των ιπποτών αυτής της τραπέζης, πληζζζζζζζ
(πως βρισκόντουσαν στα δέντρα όταν εμείς, κλπ κλπ -νομίζω)

..οπότε, κάθε κάφρος στο πάγκο του, άντε και μαυρίσαμε εδώ μέσα από υπερτεχνολογικές κατσαρίθρες..
(αντιβαρυτικές και με πτυχία βεβαίως)

4:21 PM


Taklamakan said...
Παντως ετοιμαζω και εγω μια διδακτορικη διατριβη, ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ παρακαλω.

ΘΕΜΑ:
~~~~~
Μετα απο μακροχρονιες ερευνες οι οποιες ξεκινουν απο την εποχη του χαλκου, διαπιστωθηκε πως οι λαοι οι οποιοι ζουσαν ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ και ετρεφοντο ΜΕ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ υστερησαν αρχικως σε σχεση με εμας (τους ΕΛ) που χτιζαμε ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ (με τη βοηθεια χιλιαδων σκλαβων φυσικα).
Φαινεται τελικως ομως τα ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ οτι περιειχαν ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ που ειχε σα συνεπεια μακροπροθεσμα να μας ξεπερασουν (βλεπε Κουτοφραγκοι)
Ετσι σημερον αυτοι κτιζουν ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ενω εμεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΙΣ ΡΕΜΑΤΙΕΣ.
Προσπαθω λοιπον να ανακαλυψω αυτο το συστατικο, να το αποσταξω και με αυτο να ποτισω τους φωστηρες μας, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ

6:25 PM


Rodia said...
"...ενω εμεις ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΤΙΣ ΡΕΜΑΤΙΕΣ."
...και σιγά σιγά θα ανεβούμε ΕΜΕΙΣ στα δέντρα και θα φάμε το μυστικό συστατικό και το 2024 θα τουs φάμε ΟΛΟΥΣ λέμε... ΕΤΣΙ..? ΕΤΣΙ κ. Τακλαμακάν..?
("ΕΤΣΙ" να λέτε)

6:46 PM


Comment deleted
This post has been removed by the author.

7:49 PM


Comment deleted
This post has been removed by the author.

7:53 PM


lawfighter said...
1)@PASSER BY,τα φαουλ τα σφυριζεις μονο για μενα?Για εκεινον που ειπε οτι ο Αδωνης πηγαινει με τη μανα του δεν σφυριξες κανενα φαουλ.Μαλλον για παραγκα μου φαινεσαι.

2)@ΑΝΩΝΥΜΟΣ,φυσικα και εχει διδακτορικα ο Αδ.Γεωργιαδης.Ειπαμε "μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι",αλλά οχι και ετσι.

3)@ ΝΟΜΙΖΩ,ισχυριζεσαι οτι τα επιχειρηματα μου ειναι επιπεδου καφενειου.ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ,τα επιχειρηματα μου ειναι γραμμενα στα ελληνικα και οχι σε greeklish οπως τα δικα σου.Δευτερον,τουρκοσποροι ειναι οι πασης φυσεως ανθελληνες,και επειδη πονανε εγιναν ανθελληνες.Γενιτσαροι δηλ.και καινε την ελληνικη Σημαια.Επειδη θελησες ομως να συνεχιστει η συζητηση,οποιαδηποτε συζητηση για γενεαλογικο δεντρο γινεται μονο απο κοντα.Ειναι αυτο που λετε κι εσεις:"ο μονος διαλογος γινεται στο δρομο"

4)@FLOWLIGHTER,ειδες λοιπον που ερχεσαι στα λογια μου?Φασιστας ειναι και αυτος που καιει το Μ εις την νιοστη,αλλά και αυτος που καιει τα βιβλια του Γεωργιαδη.Γενικα αυτος που καιει βιβλια ειναι σκοταδιστης.Και στον αντιεξουσιαστικο χωρο οι σκοταδιστες ειναι πολυ περισσοτεροι.Οραματιοζονται μια κοινωνια με καμμενα τα "φασιστικα" βιβλια και τη Γυαρο γεματη με "φασιστες".
Ιδια σκατα δηλαδη.

5)@TAMALAKAN,δεν εινα ψεμμα οτι οι αλλοι ετρωγαν βελανιδια και εμεις χτιζαμε Παρθενωνες,ειχαμε αμεση Δημοκρατια,και Ολυμπιακους αγωνες.Δεν φταιω εγω που τρωγανε βελανιδια.Η πραγματικοτητα φταιει.
Σημερα πραγματι εμεις "τρωμε βελανιδια",αλλά αυτο οφειλεται στους κυβερνωντες μας και σε ολους μισουν την Ελλαδα,καινε την Ελληνικη Σημαια,καινε τα φυλακια,κτλ.κτλ.
Λογικο ειναι.Οταν οι ξενοι τουριστες ξερουν περισσοτερα για την αρχαια ελληνικη ιστορια,ή ξενοι σκηνοθετες δημιουργουν υπερπαραγωγες αφιερωμενες στην αρχαια Ελλαδα οπως οι 300 ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ εμεις χλευαζουμε την ιστορια μας ή δημιουργουμε εμετικα ανθελληνικα blogs,ειναι λογικο να μην πηγαινει μπροστα η Ελλαδα.Ειναι λογικο να "τρωμε βελανιδια" σημερα.

7:56 PM


Kafros7 said...
Γιατί θα πρέπει σώνει και καλά να μην δώσαμε εμείς τα φώτα στην αρχαιότητα και να μην είμαστε εμείς αυτοί που κάποτε δώσαμε νόημα και υπόσταση σε χίλια δυο ιδανικά, που σήμερα αποτελούν τη βάση της κοινωνίας μας; Το ότι επικρατεί σήμερα ο ραγιαδισμός σε όλους τους Έλληνες (λίγες οι εξαιρέσεις) και ότι έχουμε γίνει κουραμπιέδες και Τζανετάκος του κάθς λογής Ερντογάν, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποτε δεν ήμασταν το λίκνο του πολιτισμού και ότι δεν πρέπει να θυμόμαστε, να τιμούμε το παρελθόν μας και να παραδειγματιστούμε από αυτό, μήπως και πάμε λίγο μπροστά. Δεν μπορώ να καταλάβω τη μανία που σας πιάνει να καταδικάζετε κάθε τι ελληνικό στο βωμό της δήθεν αντικειμενικότητας σας και της λογικής της απαξίωσης για όλα αυτά που έχουν να κάνουν με το έθνος μας. Στο κάτω-κάτω Έλληνες είστε και εσείς και θα έπρεπε να είστε περήφανοι για το παρελθόν μας. Δεν εγκληματίσαμε ρε παιδιά, απλά προσφέραμε σε αυτό τον πλανήτη (οι Έλληνες) και στο τέλος θα νιώθουμε και ντροπή γι' αυτό; Και ναι, εμείς χτίζαμε παρθενώνες κάποτε, όταν οι άλλοι τρώγαν βαλανίδια. Σήμερα εμείς ζούμε στην λίθινη εποχή και οι άλλοι είναι έτη φωτός μπροστά. Αυτό είναι αντικειμενικότητα και όχι να απαξιώνουμε όλα όσα έχουν να κάνουν με την πατρίδα μας. Αλλά, βέβαια, εμείς είμαστε οι στενόμυαλοι συντηρητικοί φασίστες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχετε καταφέρει να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο της παρελθοντολογίας και τα βλέπετε όλα με αντικειμενικότητα...

8:33 PM


pastaflora said...
καλή η αρχαιότητα και οι Παρθενώνες. Σήμερα όμως τι κάνουμε;
Μήπως είναι προόδος το ότι χτίζουμε απάνθρωπα κτίρια με ταμπέλα Babis Vovos, οδηγούμε Land Rover, είμαστε βουτηγμένοι στη διαφθορά και έχουμε καταντήσει ένα απέραντο μπουζουξίδικο; Και εν κατακλείδι πόσοι είναι περήφανοι για τους σημερινούς Νεοέλληνες;

8:59 PM


Anonymous said...
lawfighter said...
@ΑΝΩΝΥΜΟΣ,φυσικα και εχει διδακτορικα ο Αδ.Γεωργιαδης.Ειπαμε "μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι",αλλά οχι και ετσι.


Μάλλον εγώ πρέπει να πω για σένα το "μακάριοι" κτλ. Από ποιο πανεπιστήμιο πήρε διδακτορικό ο Γεωργιάδης; Από ποιο;; Έλεος!
:-)))

9:03 PM


Anonymous said...
απλά προσφέραμε σε αυτό τον πλανήτη (οι Έλληνες)



Όχι μόνο σε αυτό τον πλανήτη, έτσι;

;)

9:06 PM


passer-by said...
@lawfighter

Πιστεύω ότι έχετε μια συγκεκριμένη εικόνα για τους ανθρώπους που δεν επικρίνουν τις μεθόδους του κου Λιακόπουλου και των ομοϊδεατών του. Απαντάω λοιπόν στις γενικεύσεις που θεωρείτε οτι με χαρακτηρίζουν, ενώ δε με χαρακτηρίζουν.

Και δεν θα απολογηθώ εγώ για τα σχόλια που έκαναν κάποιοι άλλοι.

9:15 PM


ελληνας said...
Τι σχέση έχουν οι Νεοέλληνες με τις ρεμούλες τα τουρκομπουζουκσίδικα, πολύ καλά τα λέει η πασταφλώρα, τις φραπεδιές στη παραλία και το "ξέρεις τι είμαστε εμείς ρε? αυτοί που δώσανε τα φώτα στο κόσμο"

Ρε περήφανοι έλληνες μη χέσω τη μπουρδολογία σας καφρίλοι, lawπως σελενε, δεν καταλαβαίνετε ότι πάτε την ελλάδα χίλια χρόνια πίσω? Σας φταίνε όλοι οι ανθελληνες οι εβραίοι οι φραγκολεβαντίνοι, οι αμερικάνοι, οι ευρωπαίοι, τα κόμματα, ο καραμανλής, η παπαρήγα, ο συνασπισμός, το βατικανό, οι τουρκόσποροι, οι μασώνοι, η λευκή αδελφότητα, οι άθεοι και τα @@@δια μας κουνιούνται.
κοιτάτε εκεί να ζήσουμε στη πραγματικότητα και οχι να περιμένουμε από το θεό να μας ρίξει το μαννα, ουτε να έρθει το 2024 να γίνουμε κοσμοκράτορες και πίπες μπλου, ουτε το πούτιν να μας δώσει την αγιασοφιά και τη κωσταντινούπολη (είμαστε 10 εκατ. και θα πάρουμε μια πόλη με 12 εκατ. !!!!).
Είστε για μια ακόμα φορά, ιστορικά, η ντροπή αυτού του τόπου. Αν ζούσαμε στη γερμανία το 30 θα είσασταν ο χιτλερικός όχλος, όπως είσασταν ταγματασφαλίτες το 43 και η χούντα το 67.
Τολμάτε να μιλάτε για πολιτισμό και ιστορία θολοφασισταριά, καλά σας τάπε κάποιος από πάνω.

Περιμένετε το 2012 να γινει η γενική εγερση των ελληνων, το 2015 να έρθουν οι Ελ, και το 2024 να γίνει κοσμοκρατορία με αυτοκράτορα τον γιαννάκη ιωάννου από το τραχώνι.
Χαϊβάνια.

9:41 PM


ελληνας said...
Tην αρχαία ελλάδα όλοι την σεβόμαστε . την ιστορία της το πολιτισμό της.
Γι αυτό δεν ανεχόμαστε τους ελλαδέμπορες να τη ξεφτιλίζουν.
εσείς γιατί δε φωνάζετε για τη παραχάραξη του Λιάκου? Δεν σας προσβάλει εσάς το καραγκιοζιλίκι του? Δεν ντρέπεστε όταν λέει ότι η γη είναι κούφια με νεφελίμ που πέσαν από τον ουρανό και εμείς είμαστε η μοναδική υπεράνθρωπη φυλή?
Δεν καταλαβαίνετε ότι αν θεωρήσουμε προς στιγμή σαν αλήθεια όλα αυτά τα μεγαλεία που τάχα είχαμε γη σελήνη άρη υπερόπλα ιπτάμενα βαπόρια...
το λιγότερο που μπορούμε να αισθανθούμε είναι ντροπή για τη σημερινή κατάντια μας...
ααα ναι ξέρω, φταίνε οι σιωνιστές, οι αμερικάνοι, οι κομμουνιστές κλπ κλπ.
ρε ουστ ανώμαλοι

9:54 PM


lawfighter said...
@KAFROS7:Ελληνες δεν ειναι και δεν μπορουν να ειναι αυτοι που καινε τη Σημαια μας.Πως θελεις να νιωθουν περηφανοι για το παρελθον τους?Ξεσπουν τα κομπλεξ τους με τον ανθελληνισμο τους.Αδυνατον να καταλαβουν οτι υπαρχει και μεσο ακρο αναμεσα στο εθνικισμο και την αναρχια.Αδυνατουν να καταλαβουν οτι μπορει να γουσταρουν να μην ειναι εθνικιστες ή υπερπατριωτες.Υπαρχει ομως και ο εξωστρεφης πατριωτισμος.Αυτοι ομως στον κοσμο τους.

@ΕΛΛΗΝΑΣ:Σαφως και δεν παω την Ελλαδα 1000 χρονια πισω.Την Ελλαδα την πηγαν πισω τα δανεια του ΠΑΣΟΚ που πληρωνουμε ακομα και δεν μπορουμε να ορθοποδησουμε.Εγω δεν ειμαι σε θεση να παω πισω την Ελλαδα.Δεν πηγαινε πισω η Ελλαδα με εθνικοφροσυνη.Μπροστα πηγαινει.
Και απο πότε ενας του συναφιου σου θελει να πηγαινει μπροστα η Ελλαδα?
Εγω δεν περιμενω να ερθει ουτε το 2015 για να ερθουν οι Ελ,ουτε το 2024.Περιμενω απλως τις επομενες εκλογες.
Υπομονη.Εδω θα ειμαστε.


@PASTAFLORA:Απαντω.Τιποτα δεν κανουμε σε σχεση με τους αρχαιους Ελληνες.
Τοτε ειχαν πολιτισμο και δημοκρατια,ενω σημερα υστερουμε και στα δυο.
Ο λαος μας παραμενει κατα βαση πολυ εξυπνος και ταλαντουχος,αλλά οι κυβερνωντες ειναι ηλιθιοι και υποτελεις.Αυτος ειναι και ο λογος τωνα πανωτων ταπεινωσεων μας στα εθνικα θεματα ιδιως απο τη γειτονα.

Και εξηγουμαι:ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΙ 7 ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΗΛΙΘΙΟΙ.ΟΙ 3 ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ...
Αντιστοιχα απο τους 10 τουρκους,οι 7 ειναι ηλιθιοι,και οι 3 εξυπνοι(ο πολιτικος,ο στρατιωτικος και ο διπλωματης).

10:04 PM


Rodia said...
Αυτό το blog είναι αφιερωμένο στον Προφήτη Μας και δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούν να κάνουν εδώ μέσα μερικοί μερικοί όπως ο κ. κάφρος και ο κ. lawfighter... Να προπαγανδίσουν τον δοκτορα κ. Αδωνη; Να ενημερώσουν ότι οι Τράπεζες ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ; Τι ακριβώς;

Το τελευταίο με τις ποσοστόσεις τούρκων και ελλήνων, με άφησε άφωνη λέμε... ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΙ ΑΛΛΑ

Για να μαζευτούμε όλοι οι έξυπνοι, να πάμε στην Τουρκία λοιπόν; πιο κοντά είναι από τον Αρη...
(και να έρθουν οι τούρκοι εδώ -εννοείται)

:-)) χαχαχαχαχα γελάσαμε και σήμερα

10:31 PM


SPY said...
@lawfighter

Μάνο από που διαλο ξεφύτρωσες εσύ εδώ στα ξαφνικά?

Πάλι τα ίδια τροπάρια ψέλνεις? Και μάλιστα σε τούτο τον Ιερό Λιακούριο Τόπο?

Eδω είναι ο Ιερος Ναος του Προφήτου Ισαπόστολου Λιάκουρα +ευλόγησον+!
Λίγο σεβασμό σε παρακαλώ στους προσκυνητές!

Βεβαίως και χτίζαμε κάποτε Παρθενωνες. Εμεις ήμασταν αυτοί! Εγώ προσωπικα σοβάντιζα τότε την ανατολικη πλευρά επάνω σε αντιβαρυτικο ανεβατόρ.

Και μην ακούσω από κανέναν ότι με την πάροδο των χιλιετηρίδων αλλοιωθήκαμε και αλλάξαμε όχι μόνο αιματολογικά αλλά και πολιτισμικά και γίναμε το άκρως αντίθετο από αυτό που ήταν κάποτε οι αρχαίοι, γιατί θα πέσει υπερτεχνολογικη πυρά και θα μας κάψει τεριρεμορυθμικα (όμως πάντα με αγάπη).

Άιντε από δω θολοκουλτουριαρηδες (όπως λέει και ο μη διαστρεβλωτής της ιστορίας και της νοημοσύνης Άδωνις, με τη βαριά ελληνική αντρική φωνή του και τα 15 διδακτορικά), που θα μας πειτε οτι οι νεοελληνες δεν ειναι πολιτισμενοι και οτι η ταινια "300" ειναι πολεμοχαρής και υποπροϊόν φαντασιας.

Πέσετε γρήγορα στα γόνατα του Προφήτη, γεμίστε τις τσέπες του και μετανοηστε ψελνοντας το "Τη εν τω Αρη Πυραμις (τα νικητήρια..)"

Ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις!
Ζήτω τα σώματα ασφαλείας!
Ζήτω η 21!
Ζήτω η Απριλίου!
Εξω οι ξενοι!
Μεσα οι ναζι!

+ευλογησοτατον+

11:06 PM


lawfighter said...
@2222:Αυτοι οι "μερικοι" ειναι εδω για να σας θυμιζουν οτι ακομα και μεσα στο βασιλειο του ανθελληνισμου,θα υπαρχουν παντα φωνες εθνικοφοσυνης.

Θελεις να μαθεις κι αλλα?Θελεις να μαθεις οτι Κωστακης και Γιωργακης πηγαν μαζι με το ιδιο αεροπλανο στη λεσχη Μπινλτερμπεργκ?
Θελεις να μαθεις οτι οι πολιτικοι ειναι αλητες,προδοτες,πουλημενοι?
Θελεις να μαθεις οτι η συγχρονη "ανανεωτικη" αριστερα αποτελει το μεγαλυτερο υποστηριγμα της παγκοσμιοποιησης?
Τι αλλο θελεις να μαθεις?

ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΩΝ

@SPY:Ε,αφου με μπαναρατε j0rgO ειπα να ερθω να πρηξω εδω αλλους! ;)

11:13 PM


apollo (funel knight) said...
o καφρος και ο λοουνρέιντζερ μάλλον είναι το ίδιο πρόσωπο.
Φυσικά δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει και ξοδεύει τις ώρες του να νουθετίσει τους ανθέλληνας.
καλέ μου κακοφορμισμένε (αλλιώς θάχες γκόμενα τώρα) κομπλεξικέ εθνοκάπηλε. Η ηλιθιότητά σου έχει χτυπήσει κόκκινο (συγγνώμη μπλε).
Επίσης μήπως έχεις κάνει λάθος μπλογκ?
Αυτό το μπλογκ δεν αναφέρετει στον γεωργιάδη και μαλιστα κατά καιρούς έχει κατηγορηθεί σαν δημιούργημα του γεωργιάδη.
Το ότι έχετε χάσει τη μπάλα είναι γνωστό αλλά δεν ξέραμε το βαθμό.
Χαίρε βάθος αμέτρητο.
Κάτι τέτοιους σαν και σένα βλέπουμε και ξέρουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.
SRY Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΛΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ. ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ.
Μ αυτά και μ αυτά ξεχάσαμε και τον alexander που παραδόξως σήμερα ήταν άκρως προσεκτικός και όσο μπορεί λογικός.

11:26 PM


tsioubiou said...
@spy
Αργείς αλλά τα καταφέρνεις οπώς πάντα μια χαρά.
Ρε Μανοlawfighter είσαι γνωστός τζιτζιφιόγκος τελικά ε.
@lawfighter και Kafros7 θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλα η χαρά δεν την αφήνει λέει ο σοφός λαός μας.Το πρώτο λάθος που κάνετε όλα τα φασιστοφερέφωνα σαν εσάς είναι να κατηγορήτε τους άλλους για αυτά που κάνετε.Απο το πρώτο κιόλας σχόλιο είπατε και συμπεράνεται πράγματα άσχετα με το blog.
Αμύνεστε για κάτι το οποίο δεν γράφτηκε εδώ γιατί?
Γιατί άραγε.

11:43 PM


lawfighter said...
Καφρος και lawfighter(οχι λοουνρέιντζερ)δεν ειναι το ιδιο προσωπο.Αλλά θα σε βολευε να μειωνεις τον αριθμο των διαφωνουντων μαζι σου.
Ισα-ισα τον καφρο τον βλεπω πολυ ηπιο απεναντι στα καθιζηματα σαν και σενα που αυνανιζονται διαδικτυακως.

Κατάρχην το "νουθετησει" γραφεται με "ητα" και οχι με "γιωτα",οποτε εκτος απο μαλακας,εισαι και ανορθογραφος.
Δευτερον,μιλας και δεν ακουγεται τιποτα,σαν να φυσαει αερας,γι αυτο χαλαρωσε,ενα παρθενο τιποτα εισαι,που ξεσπα την αγαμια του βριζοντας στο internet(εγω βριζω απλως σαν απαντηση σε σενα)

Συνεχισε να εισαι τσατσος του δισεκατομμυριουχου αξυριστου και η ψυχικη σου υγεια θα κατρακυλκησει ακομη περισσοτερο ιδρωμενε ασχημομουρη.

11:49 PM


εγω δεν ειμαι φασιστόκαφρος said...
@ lawfighter
ο ανθέλληνας είσαι εσύ. Εσύ και οι όμοιοί σου όποτε ανακατεύτηκαν κάψαν τη μισή ελλάδα. Φανατικοί με παρωπίδες δόγματα και τεραστίων διαστάσεων μυθολογία ριζωμένη στον μηδαμινό πρωτογενές εγκέφαλο αμοιβάδας.
Φτιάξε λίγο τη μούρη σου, πήγαινε σε κανένα γυμναστήριο, προσπάθησε να φοράς παπούτσια και ρούχα να σε ψηλώνουν και βρες καμμια γκόμενα (ή κανενα άριο γκόμενο), καμμια δουλειά αν είσαι άξιος και άσε οοοολους τους άλλους που σου φταίνε για τη κατάντια σου.

Επίσης αυτό το μιαρό βλάσφημο ανθελληνικό μπλογκ σου δίνει τη δυνατότητα να γράφεις ότι φασιστική καφρίλα σου έχουν μάθει να λες. Είδες οι ανθέλληνες? Σε αφήνουν να τους βρίζεις. Ρε μπας και είναι δημοκράτες και δεν το ξέρουμε?... ΩΩΩ συγνώμη είπα δημοκρατία φτου κακά (είπες ότι όλοι οι πολιτικοί είναι πουλημένοι αλήτες κλπ). Μάλλον κανένας φυρερ μας χρειάζεται, (έστω καρατζαφέρης)

ερε γλέντια.

συνεχισε,

έλα να ξενυχτίσουμε παρέα αλητάκο.

11:52 PM


Νομίζω said...
lawfighter kai kafros7,
Που είπα παρακαλώ ότι ο Άδωνης πήγε με την μάνα του;
Αν κάνετε το κουράγιο να ξεχωρίσετε την κατάφαση από την ερώτηση, αν έχετε δηλαδή την απαιτούμενη γνώση ή αν προτιμάτε, αν έχετε φτάσει σε αυτό το πνευματικό επίπεδο, να αφήσετε τα πάθη σας έξω από μια συζήτηση και να προσπαθείτε να αδράξετε την ευκαιρία να ειρωνευτείτε τον άλλον, τότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι συζητάμε.
Ήταν ερώτηση αγαπητοί. Κι όταν μια ερώτηση γίνεται κατάφαση στα "χείλη" κάποιου τότε αυτό λέγεται κιτρινισμός. Όχι δεν μιλάμε για ασιάτες, κύριοι groopies του Άδωνη. Μιλάμε για Κίτρινο Τύπο. Το χόμπι σας.
Και μην μιλάτε για δημοκρατία άρχοντες των γελοιοτήτων, γιατί κάτι χρυσαυγουλάκια (κλο κλο κλο) σαν την πάρτη σας την έχουνε σπουδάσει την δημοκρατία στις σπηλιές. Μην κρύβεστε λοιπόν πίσω από τις αξίες ενός διαλόγου που αν ήτανε στο χέρι σας, στην θέση του θα υπήρχαν μαχαίρια και ενέδρες με αριθμητική υπεροχή 10 προς έναν, βλαστάρια της Ελλάδας.

Κι επειδή εσείς γουστάρετε να ανήκετε σε μία παράταξη, μην νομίζετε ότι όλοι ανήκουν σε κάποια άλλη, επειδή εσείς είστε κομπλεξικοί και θέλετε αυτοί που εχθρεύεστε να ανήκουν σε ένα εχθρικό σύνολο για να μην μπερδεύεστε.
Με εκείνα τα e-χαρτομάντηλα τι θα γίνει;

Άντε μειώστε κι άλλο τον εαυτό σας.
Πλιιιιιιζ...

12:01 AM


εγω δεν ειμαι φασιστόκαφρος said...
γράφε γράφε κακοφορμισμένε λοουνρέιντζερ.
ελα να δούμε πως χορεύει καρσιλαμά ο απόγονος χουντικών και ταγματασφαλιτών.
Τη κουκούλα του παπού την έχετε στο εικονοστάσι να τη λιβανίζετε?
έλα μικρέ μου. δεν πειράζει που είσαι θρασύδειλος. Δεν φταις εσύ. Τα γονίδιά σου φταίνε. Ούτε ξανθός άριος είσαι, ούτε έλληνας. Έλα τώρα που σε παίρνει. μεθαύριο η τεχνολογία θα προχωρήσει, ίσως δεν μπορείς να κρύψεις τη φάτσα σου.

γράψε γράψε.... ουπς πρόσεχε τα σάλια σου πέφτουν.

ελα καφρε όνομα και πράμα

12:07 AM


lawfighter said...
@TSIOUBIOU:To "κατηγορειτε" γραφεται ετσι και οχι "κατηγορειτε".Επισης το "συμπερανετε" γραφεται ετσι(με εψιλον στο τελος),και οχι με αλφα γιωτα.
Ανορθογραφοι θολοκουλτουριαρηδες βγαλτε ενα δημοτικο και μαθετε να συζητατε...

@Φασιστοκαφρε δεν εχω καμια διαθεση να ξενυχτησω με την παρτη σου.Εισαι πολυ λιγος και πολυ ξεφτιλας για να γινει συζητηση μαζι σου.Την Ελλαδα την καινε οι ομοιδεατες σου...

Και επειδη και η μαλακια εχει τα ορια της,αφου ταυτιζεις την πολιτικη συνειδηση με την εξωτερικη εμφανιση,σε προκαλω να βγαλουμε φωτογραφιες μας εκτρωμα του Θεου...


(ΥΓ:Δεν μπηκα με διαθεση να βρισω,αλλά αφου ξεκινησαν καποιοι να βριζουν δεν ειχα αλλη επιλογη)

12:20 AM


lawfighter said...
@ΝΟΜΙΖΩ:ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:Ki oso gia kapoion onomati Adwni [b](to kane me tin mana tu aytos etsi den einai?)[/b] den simainei oti epeidi xerei arista tin elliniki glwssa exei dikio se otidipote

Αυτο και μονο καταδεικνυει το επιπεδο σου.Καταδεικνυει ποιος εισαι και που καταφευγεις ελλείψει επιχειρηματων...

Anyway,τα νομισματα στην τραπεζα.

12:24 AM


tsioubiou said...
@lawfighter
Ευχαριστώ για τα μαθήματα ορθογραφίας.
Αλλά πάλι αμύνεσε και κρύβεσαι πίσω απο τις ορθογραφικές σου διορθώσεις.Σαν γνήσιο φασιστάριο δεν έχεις πολιτικό λόγο και άρχισες τις εξυπνάδες όπως οι καθοδηγητές σου.
Μικρέ και ανόητε

(α μαγκιές με τον ορθογραφικό έλεγχο του word ξέρω να κάνω και εγω. α και που είσαι βάλε και κανα τόνο μίας και δεν θες να σκοτώνουμε τη γλώσσα μας)

12:35 AM


εγω δεν ειμαι φασιστόκαφρος said...
@ λουνυτουνι θολοφασιστάκο είδες που έπεσα μέσα? μάζεψες τα σάλια σου έκτωμα του Βάαλ?
Εδώ θα γράφεις μέχρι να γεμίσει η πυτιρίδα σου το πλητρολόγιο.

ελα ασχημομούρη αυνανάκο μη καθυστερείς. Οι γκόμενες/οι που βλέπεις στα βίντεο είναι μόνο να τις/τους βλέπεις. Όλη σου η ζωή μια χούφτα. Από πάππου προς πάππου.
Άσε ρε μπαγλαμίδιο που θα προκαλέσεις με φωτογραφίες.
χαχοχαοχοχααχοχοχ.
βγάλε μας καμμια με ουφο στον άρη.
καλύτερα στείλε καμμιά με το παππού το κουκουλοφόρο στη κατοχή να καθαρίζει το κόσμο από τα κομμουνια.
Ή από το μπαμπά "αρε παπαδόπουλος που σας χρειάζεται"
Πολιτική συνείδηση ο καραγκιοζοπάιχτης θολοφασιστάκος του κερατά.
μπουχαχαχαχαχαχ

ελα γράφε σαλιάρη γράφε
IQ ραδικού

12:43 AM


lawfighter said...
Φασιστοκαφρε ειμαι πολυ στεναχωρημενος τωρα.Πηγε 1 παρα τεταρτο και ακομα να ερθει η μανα σου.

Θα παρω αλλη πουτανα.



(ΥΓ για τους αλλους:Δεν ειχα αλλη επιλογη.)

12:48 AM


εγω δεν ειμαι φασιστόκαφρος said...
λουνυτουνυ.
αχαχχοχοχοχαχοαχοαχοαχ
τι φοβερό πνευμα οι προκατ copy paste απαντήσεις.

έλα γραφε σαλιάρη ασχημομούρη κι άλλα
και πρόσεχε τη πυτιρίδα.
γραφε μπουζουκοκέφαλε.

(ΥΓ για τους αλλους:Ειχα κι αλλη επιλογη αλλά γουστάρω να τρελαίνω θολοφασιστίδια.)

12:59 AM


SPY said...
Παίδες ελληνων και μη, ειρήνη υμιν!
(Αμην λεγω ημιν, που λεει και ο Ισαποστολος..)


@apollo
Toν lawfighter τον ξέρω εδώ και χρόνια μέσα απο διάφορα φόρα. Εχουμε αλληλοσκοτωθεί πολλάκις φορές γιατί ιδεολογικά μας χωρίζει ένα χάος. Ώμος αν του φερθεις κοσμιως είναι πάντα συζητήσιμος και διαλακτικος. Είναι μεν πολλές φορές κολλημένος και πεισματάρης, όμως nobody is perfect.

Πάντως σε διαβεβαιώ ότι ο lawfighter δεν είναι και ο kafros7!

@tsioubiou
Χρόνια και ζαμάνια! 3 μήνες πήγα Ελλάδα και έχασα τους πάντες και τα πάντα. Τώρα που ξαναγύρισα στον πολιτισμό θα περάσω κι από σένα να δω τι μαγειρεύεις.

@lawfighter
Που? Πότε μπαν? Πάλι?
Εγώ ενα διήμερο σου είχα ρίξει, κι αυτό μόνο και μόνο για να προλάβω τους άλλους που ήθελαν να σου ρίξουν οριστικό...
Ιδέα δεν έχω πλέον για το τι παίζεται στο πολιτικς. Δεν ξαναπατάω εκεί γιατί μου σπάσανε τα νευρα...




+ταπνεύματακατεύνασον+

1:00 AM


Anonymous said...
Ρε μην ασχολειστε με το φασιστα.Το θεμα μας ειναι ο Λιακουρας και η παγκοσμια παντοκρατορια των ΕΛ που πλησιαζει!! Εγω ειδη ετοιμαζομαι για ολονυχτια προσευχη εξω απο το ξενοδοχειο του +αρχιμαφιοζου+ Πουτιν μας.

1:03 AM


SPY said...
Μη το χοντραινετε ρε παιδια! Ημαρτον!

Εχουμε να ασχοληθουμε με εναν ολοκληρο Αγιο και 40 Γερονταδες +ευλογησον+ κι εσεις καθεστε και μαλωνετε? Τι θα πουν οι ΕΛ οταν κατεβουν και μας δουν σε αυτο το χαλι? Αυτο δεν το σκεφτεστε καν?

Συμμορφωθειτε σας παρακαλω!
Προσευχηθειτε κιολας και κοινωνηστε!
(αφου βεβαια εξομολογηθειτε πρωτα...)

1:06 AM


tsioubiou said...
Α θα σου τραβήξει το αυτί ο δασκαλός σου ο Άδωνης που δεν του αρέσει το μονοτονικό και εσύ προτιμάς το α-τονικό.
Τι έγινε μικρέ κατάπιες τη γλώσσα σου?

1:07 AM


Rodia said...
~~lawfighter, όσο και να σε στενοχωρεί που έχεις πυτιρίδα και που σου το θυμίζουν, δεν δικαιολογείσαι να βρίζεις τις μανάδες των άλλων, έτσι;
Είσαι Φάουλ λέμε και παρακαλώ την αντμινιστρατία (όποτε επισκεφτεί το χώρο Μας, του Προφήτου Μας δλδ) να διαγράψει τα υβριστικά σχόλια.

Αντε, καλό ξημέρωμα:-) σε όλους

..και.. άλλο πατριώτης και άλλο εθνικιστής..

1:08 AM


+poutin+ said...
συμφωνώ με τον αδερφό ανώνυμο και με τον spy.
Μόλις τώρα πέταξαν πληθος αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες επάνω από την ακρόπολη. Τεριρέμ φυσικά αλλά με σουρτίνα για να μην ακούγονται , και με προκάλυψη σταρ τρεκ που τις κάνει αόρατες.
Αρε πούτιν με τις πουτινιές σου.

+πουτίνιασον+

πούσαι funel????

1:09 AM


+poutin+ said...
ροδιά ακριβώς

πατριώτης είναι κάτι τελείως διάφορο από το εθνικιστής

+ξεπουπούλιασον+

1:11 AM
Anonymous Anonymous, at 1:19 AM  
Τι έγινε; Πότε φτάσατε κ. Πούτιν; Τι καιρό έχει εις την χώραν υμών; Πότε θα μας δώσετε την Αγια Σοφιά; Σας περισσεύει κάνα τέσλα μήπως; Αν όχι τέσλα, μια κοσμοσφαίρα μήπως; Ααααχ, συγκινήθηκα λέμε..

σμουτς!:-) τα δεοντα στη σύζυγο και στα παιδιά
..και μη φοβάστε τον Καραφύρερ, δικό μας παιδί είναι..

+καλοξημέρωσοκαιφατεψαρακικανεικαλο+
Blogger Rodia, at 1:19 AM  
Ελα! KGB εκεί; ιδώ Γαστούνη! Μ' ακούς; εγώ σ' ακούω; ολα καλά; κι εδώ, καλά είμαστε και δε μας λείπεις καθόλου λέμε.. ε; ήρθες κι εσύ εδώ; α; α, καλά.. το ξέρω ότι έχουμε ωραία χώρα, πες κάτι άλλο.. είσαι μπουκωμένη και δε μπορείς να μιλήσεις; Σε ταΐζουμε καλά, ε; ψαράκια, χταποδάκια, τσιπουράκια, έτσι; Μπράβο τα πιδιά!
Αει, καλό ξημέρωμα νά'χουμε:-))
Blogger Rodia, at 1:28 AM  
για να μη μπορούν οι φασίστες μας να σβήσουν τίποτε. Αυτά είναι ντοκουμέντα.
Πως αρχισαν τα προβοκατόρικα περί γεωργιάδη, πως κλιμάκωσαν την ένταση, τι επικαλούνται, τι ισχυρίζονται κλπ.

Εδω να μείνουν.
Αν βέβαια δεν έχει αντίρρηση το Μυστικό Τάγμα +ευλόγησον+
Anonymous Anonymous, at 1:33 AM  
@καφρος7

Τίνος βιβλία παρουσιάζει δεν ξέρω, αλλά το από που εμπνέεται το υποψιάζομαι (διαβάζει πολλά τσέπης).

Θεωρείτε τις απόψεις του Ντενικεν επιστημονικά τεκμηριωμένες; Είναι το πρώτο επώνυμο που μου έρχεται στο μυαλό.
Blogger christina, at 11:02 AM  
@καφρος7

Το "καθηγητές πανεπιστημίου" από μόνο του δε μου λέει απολύτως τίποτα. Έχουμε δει κι έχουμε δει...
:(

Το οτι στοιβάζει ό,τι βρει στο ιντερνετ ή στα περίπτερα αφαιρεί οποιαδήποτε στάλα αξιοπιστίας από αυτά που λέει.
Ο,τι έχω πετύχει ως τώρα (δεν είχα και τηλεόραση μέχρι πρότινος) και ό,τι έχω διαβάσει συμπίπτει σχεδόν απόλυτα με ταινίες επιστημονικής φαντασίας και εκδόσεις Bell.

Προσωπικά συμφωνώ με όλα όσα γράφουν τα βιβλία του κου Λιακόπουλου και προτίθεμαι να διαλέξω εγώ το κάστ των ηθοποιών και να ακολουθώ το συνεργείο στα γυρίσματα. Όσο για το κασέ, θα τα βρούμε... :Ρ


ΥΓ. Η ειλικρινέστερη/αμεσότερη κριτική γίνεται στα καφενεία.
Blogger christina, at 1:44 PM  
@καφρος7

Είπα "το καθηγητές πανεπιστημιου από μόνο του", οχι το "αν είναι καθηγητές πανεπιστημίου" γενικά.
Δε μου αρκεί ένα διδακτορικό που δεν υποστηρίζεται από την ανάλογη, διαρκή και τεκμηριωμένη έρευνα.

Τα μισά απ΄όσα λέει τα έχω διαβάσει σε κόμικς και τσέπης. Είναι σα να μου ζητάτε να ψάξω ιστορικές αλήθειες στο terminator.

Διευκρινίζετε το "Ομοϊδεάτης σου";
Blogger christina, at 3:11 PM  
χαχαχα....χιχιχιχι....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
cheers funel! Είχα καιρό να περάσω απο το ναό σας, με τα δωρεάν αστεία comments απο τους λιακουρο-οπαδους!
Blogger sourfou, at 4:04 PM  
Η αλήθεια είναι λήψαμε για εκπαιδευτική εκδρομή στη παγκόσμια πρωτεύουσα στη λευκή πυραμίδα να δούμε τους νεφελίμ, τους εβραιοσιωνιστές νεοταξίτες και τη λευκή αδελφότητα. Δυστυχώς η αντιβαρύτητα σταμάτησε για λίγο λόγω σιωνιστικών παραμβολών και μείναμε για λίγο στον Άρη.
Εδώ όμως έγινε σημείον και Θαύμα. 2 Κρυπτολιακόφιλοι έψαλαν τα άγια των αγίων. Και χόρεψαν ταυτόχρονα. Το μοναδικό αυτό θέαμα θαυμάσαμε στα ανωτέρω κόμμεντ.

Εχουμε να πούμε τα εξής στο κάφρο και τον λούνυτουνς:
α. το θέμα του Γεωργιάδη είναι άσχετο με το παρόν μπλογκ κάπου κάνατε λάθος και στρίψατε σε λάθος γωνιά.
β. ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΤΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΤ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΠΟΣΤ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ (ειδικά σε "κουφούς" και "τυφλούς").
γ. συνεχίστε να έρχεστε να γελάμε.

κ. νομίζω, να έρχεστε να ξεσκάτε που και που. έχουμε αυλή που προσελκύει πολλά σπάνια είδη τροπικής πανίδας και χλωρίδας.

κ. πασταφλώρα, πέσατε σε τρολλ Λαϊκου Ορθόδοξου Σούργελου. Αυτή η συνομοταξία ούτε βλέπεται, ούτε ακούγεται. Να ξαναπεράσετε, αυτό το είδος όταν λυσσάει απο το κακό του, πλησιάζει ακόμα και τον Προφήτη σε θέαμα.

κ. τακλαμακάν τους μπαίνεται άγρια. Προσοχή με το μαλακό δεν θέλουμε να διώξουμε την ατραξιόν. Είναι σπάνια μορφή ζωής.

κ. passer by. είδατε τι έχουμε εδώ στας εξοχάς?

κ. τσιουμπιου, την επόμενη φορά τρατάρουμε υπερβαρυτικό αγιασμό Μπουργκάς - Αρη. Και ενα τεριρέμ δώρο.

κ. spy. Ωστε εσείς μας φέρατε αυτό το αναπάντεχο δώρο. Είστε ήδη στη λίσα των επίτιμων Ιπποτών του Τάγματος. Τέτοιες σπάνιες μορφές ζωής μας έχουμ λείψει από τη εποχή των επικυρήξεων του Προφήτη. Μην μας τους πάρετε.

κ. σουρφου, είδατε τι χάνετε? Γουέλκαμ.

κ. μεγαλέξανδρε, στη παρούσα φάση και παρόλο που αποδειχθήκατε ο πιο παράλογα λογικός εδώ μεσα δεν θα μπορέσουμε να ανπτύξουμε τέτοια συζήτηση γιατί στα ερωτήματά σας έχετε χιλιοαπαντηθεί πολλές φορές. Γιατί οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις. Πηγαίνετε στα μπλογκς που σας είπαμε τη προηγούμενη φορά. Εκεί έχουν τη δική σας εξειδίκευση.

Συνιππότι (R). Eίδατε? ένας άλλος αρχαιοΕΛληνορθόδοξος άνεμος πνέει έστω και από δύο μόνο άτομα. Τι λέγαμε? Εμπρός προς τα πίσω ... κλπ. Προς θεού νερού Βάαλ και γέροντα... μη τους διώχνετε.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΛΙΑΚΟΦΙΛΩΝ)
ΜΗ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΚΩΤ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ (Ο λΙΑΚΟΥΡΑΣ) ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ.

+ευλόγησον+
Blogger funEL, at 6:25 PM  
Αγαπητοί Πιστοί

Στα προσφάτως κυκλοφορούντα ιερά βίδεα της ΝΑΣΑ, με τα 3Δ τοπία του Άρη

http://mars.jpl.nasa.gov/mro/gallery/video/movies/Columbia640.mov

Στην κάτα τα άλλα έρημη και αθώα επιφάνεια του πλανήτη, όταν έβαλα το μεγενθυτικό φακό στην οθόνη διεπίστωσα πάραυτα 4 πυραμίδες λευκές και 2 μαύρες, άλλες 2 μαιζονέτες (με πισίνα) και 1 με ζακούζι, 1 τυροπιτάδικο, μία μπουζουκερί (στη κορυφή του κρατήρα), μια καντίνα (ακριβώς δίπλα στο διαστημικό όχημα).

Στη κάτω άκρη του κρατήρα βρήκα το συνεργείο-βενζινάδικο του Μαστρο ΜητσουΕΛ να γεμίζει τίγκα τις αντιβαρυτικές μπαταρίες τσάμπα ενέργειας Συννεφάκη, ενός χανεμπού που κατευθυνόταν για Άλφα Κενταύρου. Επίσης του κοίταζε λίγο της βαλβίδες, ζαντολάστιχα και τους υαλοκαθαριστήρες γιατί έχει και πολλές μαγνητικές καταιγίδες μη ξεχνάμε....

Θα 'θελα να 'ξερα εκεί στη ΝΑΣΑ πως δε τα πήραν χαμπάρι όλα αυτά τόσο καιρό;

Όμως με ένα μικροσκόπιο πάνω από μια φωτογραφία ενός πλανήτη, ανακαλύπτεις έναν ολόκληρο κόσμο... πόλεις ολάκερες, πυραμίδες (κατεστραμένες από πυρινικά), σωλήνες, καμένα κτήρια.

Μέχρι και το Ύδρα Παλάς με το γκαράζ του.

Εξιδικευμένος εξοπλισμός, επιστημονικό προσωπικό, τηλεσκόπια, γιγάντιοι επιστημονικοί οργανισμοί, τεράστια κεφάλαια, δορυφόροι,καθημερινές παρατηρήσεις, υπολογιστές κτλ κτλ δεν μπορούν να βρουν τίποτα...

... ότι χρειαζόμαστε είναι ένα μικροσκόπιο, μια μεγενθυμένη αεροφωτογραφία ενός πλανήτη, και λίγη φαντασία.

Σκίστε τώρα τα δίπλώματά σας λαμόγια της ΝΑΣΑ.

+ΠΡΟΣΑΡΕΙΟΣΟΝ+

ΚΟΚΟΡΜΑΝ

Υ.Γ.: Είμεθα πιστοί του Προφήτου Λιάκουρα και ταγμένοι μόνον σ΄ Αυτόν!
Blogger kokorman, at 7:54 PM  
Το πρωτοσέλιδο της Αυριανής (15-3-2007) για την άφιξη Πούτιν είναι έντονα επηρεασμένο από τις εκπομπές του Λιακό. Α ρε Προφήτη, είσαι παντού!
Anonymous Anonymous, at 7:57 PM  
@funel
Γεροντα αμάρτησα. Την ευλογίαν σου. Από δω και μπρός θα είμαι πιό στοργικός. Μακάριοι οι πτωχοι τω πνεύματι.
btw βλέπω Λιακο. Το ξύπνημα της κοκκινης αρκούδας. Παρουσίαση Suhoi 47 berkut με την ευκαιρία της επίσκεψης του Μεγίστου Αντι-πλανηταρχη.
100% τεχνολογία ΕΛ που παρέδωσαν με ευλάβεια οι γέροντες του Αγιου όρους στους πράκτορες της KGB.
Καταρίπτει 34 F-16 μόνο με μια ακίνα Τεσλα. Ταχυτητα 0.8C σε 2nsec και χρόνος Γή-Aρης μόνο σε 15 λεπτά.
Κυριε πρωθυπουργέ (και κοροιδο Ελληνικε λαέ) ξηλωθείτε να γίνουν ακόμα πιο πλούσια τα χοιρινά του Κρεμλίνου...
+θεεμουσχωραμε+
Anonymous Anonymous, at 10:21 PM  
@funel
Ταγματάρχα, πάντα κάνω ότι μπορώ γι αυτό τον Ιερό Σκοπό (ετοιμάζω και Ιερον Βίδεο για τον Προστάτη Άγιό μας).
Όμως αν είναι δυνατόν δώκετέ μου κάποιο άλλο αξίωμα, διότι στο άκουσμα "επίτιμος" έχει μείνει η συνήθεια στον ελληνικό λαό -δηλαδή σε όλο τον πλανήτη- να ξεστομίζει όλα τα ξόρκια που ξέρει και να φτύνει στον κόρφο του.


------------


Επί της ουσίας τώρα.

Άραγε πόσα κρυφά σημάδια θα παρατηρήθηκαν από τον Προφήτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Πούτιν?



Ήρθε, λέει, στην Ελλάδα ο Πούτιν για να υπογράψουν για τον αγωγό.
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ?? ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΕΕΕ???
ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?? ΕΕΕΕΕΕΕ???
ΣΑ ΝΑ ΤΟΥ 'ΛΕΓΕ "ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ! ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΓΥ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΡΕ??? ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ...
Blogger SPY, at 12:41 AM  
Niwthw sa na paizw se tainia tu Bresson.

'h

Άι φιλ λάικ άιμ πλέιιν ιν ε Μπρεσόν'ς φιλμ.
Blogger Νομίζω, at 1:03 AM  
Α κύριε Ταγματάρχα μου με κακομαθαίνετε!!!
Blogger tsioubiou, at 1:18 AM  
Λοιπόν αφού διασκεδάσαμε με τα διάφορα troll, ομολογώ ότι αυτό τελικά που μένει είναι η επιτακτική ανάγκη για αλλαγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τόση συσσωρευμένη αποχαύνωση μπορεί μόνο να εξηγηθεί ως ολοκληρωική αποτυχία του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Πραγματικά πολύ λυπηρό.

Το γεγονός ότι ως άτομα αισθανόμαστε ίσως μειονεκτικά, η ανάγκη να ξεχωρίσουμε από το μέσο όρο, να αισθανθούμε ότι είμαστε κάποιοι, διαφορετικόι, μας κάνει να αναζητάμε τη λάμψη στους προγόνους και μας αγελοποιεί. Και φυσικά ένας άνθρπωπος που αισθάνεται έτσι αποτελεί εύκολη λεία για τους διάφορους στρατολογητές οπαδών (είτε οπαδών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού κλπ, είτε θρησκευτικών οργανώσεων, είτε εθνικιστικών - οτιδήποτε μπορεί να δώσει σε αυτούς που το αποζητούν μια "ταυτότητα"). Μόλις μας πει κάποιος ότι "είσαι απόγονος των ΕΛ εξωγήινων" ή ότι "Η ελληνική γλώσσα είναι η γλώσσα των θεών", εφόσον δεν έχουμε τη δέουσα κριτική ικανότητα - η οποία καλλιεργείται βέβαια και δεν κληρονομείται - τις δέχόμαστε αδιαμαρτύρητα ως θέσφατα.

Τα πάντα είναι θέμα παιδείας τελικά.

Γι' αυτό όπως λέει κι ο funel

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ (μπας και γλιτώσουμε έστω κι ένα μυαλό).
Anonymous Anonymous, at 2:15 AM  
κ. Κόκκορμαν, οι πολυκατοικίες και οι μεζονέτες στον ΕΛ-ληνικό πλανήτη (παπ)Άρη δεν είναι τυχαία κτίσματα. Έχουν όνομα, και λέγονται στην βαρβαρική pixels. Όλα κι όλα. Δεν θα αμφισβητούμε και τον Προφήτη, τώρα!
Anonymous Anonymous, at 2:39 AM  
Ιππότα kokorman, πάντα ακούραστος. Από τη τακλαμακάν στη κουφάλα της γης μετά στις ελληνικές πόλεις στη σελήνη και στον Άρη και μετά πάλι πίσω στο μοναστήρι στο Σείριο. Πρέπει να χρησιμοποιεί αντιβαρυτικά τεριρέμ ειδικού Προφητικού τύπου.

Anonymous, η επίσκεψη Πούτιν ήταν στη πραγματικότητα επίσκεψη στο γέροντα να πάρει υπερευλογίες και στο Προφήτη να πάρει ευλογίες.
Ο Δικαιωμένος γκαρίζει πάλι ότι δικαιώθηκε για τον αγωγό (??? μάλλον τον προβλέπουν οι προφητείες!!!) και γιορτάζει, γιαυτό πουλάει πάλι συλλεκτικό μπαζοπακέτο +ρετάλια+ Διαλεεεχτε.

SPY, περιμένουμε το ιερόν σας βίδεο να το προσθέσουμε στο εικονοστάσιο του Τάγματος. Αν δεν σας αρέσει το "επίτιμος" έχουμε πλήθος τίτλους. Πάρτε όποιον σας αρέσει.

Taklamakan, άλλαξε ο Μανωλιός... Ο Προφήτης προτείνει αλλαγή νταβατζή. Περιμένετε όταν ο Ορθόδοξος, αρχίσει να μας κλείνει τη κάνουλα αν δεν του καθόμαστε, όπως κάνει με την Ουκρανία. Η Νέα Εποχή Λιάκουρα εμφανίζεται.

tsioubiou, μη το παίρνετε επάνω σας.))

Νομίζω, μα η ταινία που παίζετε είναι πραγματική παρ όλο που είναι κάπως σουρεαλιστική.

lawfighter, βρε καλώς τον. Έχετε απαντηθεί εκτετεμένως σε παλαιότερα ποστ και κόμμεντ.
Για να είσαι συνέχεια εδώ κάτι συμβαίνει. η αληθεια ειναι οτι αισθανεσαι εκνευρισμενος και πονεμενος!
Τι?τι?Νευρακια?

Anonymous, μη τα λέτε αυτά γιατί θα στεναχωρήσετε τους Λιακόφιλους και μπορεί να σταματήσουν τη παράσταση. Θέλουν προσεκτικό χειρισμό να μη φύγουν..

+υπερευλογησοντούρμπο+, δεν είναι απλά πίξελ. Είναι πίξΕΛ.

Kafre, Συμφωνούμε απολύτως μαζί σας. είμεθα γραφικοί αγράμματοι κομπλεξικοί γελοίοι αστείοι κλπ. Γι αυτό ακριβώς αποτελούμε και το fanclub του προφήτη ημών Ισαπόστολου. Η αίτησή σας για την εισαγωγή σας στο Τάγμα εξετάζεται από τον Άγιο Άνδρέα τον αποφράχτη. Να ξανάρθετε να γελάμε.
Blogger funEL, at 9:20 AM  
Ακουσα με τα ίδια μου τα αυτιά ότι ο κ. Πούτιν είπε ότι θα δώσει στην ΕΛλάδα του κ. ΚαραμανΛή και ΜΥΣΤΙΚΑ όπλα που δεν τα έχει δώσει σε άλλες χώρες. ΟΠΑ! είπα και τινάχτηκα από την πολυθρόνα (ή από τον καναπέ ή από το σκαμνάκι, δεν θυμάμαι..) Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΑΣ έχει δίκιο. Τι Προφήτης θα ήταν άλλωστε αν δεν του έβγαιναν οι προφητείες;

+ΕμειςΟιΛιγοιΠουΕχουμεΔυναμηΜεγαλυτερηΑποΔεκαΚαναλια+

Υ.Γ. μη το λέτε.. θα το πάρω απάνω μου
Blogger Rodia, at 9:31 AM  
Πρός τι το μίσος και ο αλλησπαραγμός, αδέλφια; Διαιωνίζουμε το διχασμό "δεξιών" και "αριστερών"; Δυστυχώς η διχόνοια είναι που μας κρατάει πίσω... και δε βλέπουμε ότι εκείνοι που μας εκπροσωπούν, είναι σε πολλές περιπτώσεις κατώτεροι των περιστάσεων.
Πότε θα λάβουμε τις τύχες μας στα χέρια μας; Ας ψηφίσουμε όλοι στις εκλογές, κόμματα εκτός ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Να σπάσει η αυτοδυναμία. Αν αυτοί οι κύριοι πιάσουν 15-20% έκαστος, θα πάψει η απολυταρχία και η αντιλαϊκή πολιτική ΙΣΩΣ μετριαστεί.

Ψηφίστε Λεβέντη, Οικολόγους, ΛΑΟΣ, ΝΑΡ, ΣΥΝ, ό'τι σας κάνει κέφι, πάντως όχι τους 2 μεγάλους. Για να σπάσει η αυτοδυναμία!

Πάνω απο όλα το συμφέρον της Ελλάδας, όχι οι γνωριμίες μας με τον "τάδε" βουλευτή, και το ρουσφετάκι που περιμένουμε αμα "γίνουμε" κυβέρνηση!
Blogger Αλέξανδρος Σουρτζής, at 11:34 AM  
alaxander., ο Λιακουρας πουλάει dvd με το θαύμα που έγινε λέει στη Λάρισα με τα ψάρια που γύρισαν από το νερό ζωντανεμένα στο τηγάνι. Η Προφητεία εκπληρώθηκε, ο καιρός είναι κοντά, φωνάζει. Αρα θα πάρουμε τη Πόλη. Στοιχεία και αποδείξεις.
Τι λες γι αυτό? Ειλικρινά.
Anonymous Anonymous, at 11:44 AM  
Αυτοί που εμπορεύονται αμάθεια, ιστορία έθνος θρησκεία, πουλάνε παραμύθι, ψεύτικες ελπίδες και αποπροσανατολίζουν τον απλό κόσμο για πολλά ή λίγα ευρώ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, όσο πατριώτες θρησκευόμενοι και ελληνόψυχοι να παρουσιάζονται.
Κανένας λαός δεν επιβίωσε με ψέμματα και αυταπάτες. Στο μέλλον θα πληρώσουμε ακριβά αυτή την φανατική παράνοια.
Anonymous Anonymous, at 11:52 AM  
Πωπω κόσμος σήμερα! κι άλλος επισκέπτης! με νέα αιτήματα!
Είμαστε πολυσυλλεκτικό blog και δεν το εγνωρίζαμεν... ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!

Αμα δεν βάλει υποψηφιότητα ο Προφήτης Μας, θα πείσω τη θεία μου να βάλει για να έχω δικό μου άνθρωπο να ψηφίσω.

:-))
Blogger Rodia, at 11:52 AM  
Αγαπητέ "το θαύμα με τα ψάρια", η Εκκλησία συνιστά να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα "θαύματα", και αν δεν αποφανθεί ο τοπικός Επίσκοπος να μη τα δεχόμαστε. Ετσι τουλάχιστον ξέρω εγώ.
Άλλωστε και ο ίδιος ο Λιακόπουλος, λέει ότι το θαύμα απαντά σε μια "παράδοση" που θέλει κάποια ψάρια να πήδησαν απο το τηγάνι, πρό της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Ιστορίες, δηλαδή, ατεκμηρίωτες.

Επομένως, αν δεν αποφανθεί ο τοπικός Επίσκοπος, είμαι επιφυλακτικός ως πρός το φερόμενο ώς 'θαύμα με τα ψάρια'.

Κατα τα λοιπά, θαύματα ασφαλώς και γίνονται (όπως και "ψευτοθαύματα" για την εκμετάλλευση του κοσμάκη). Τα θαύματα ο Χριστός δεν τα κάνει για εφέ (για εντυπωσιασμό) αλλά για τόνωση των πιστών, και για να πειστούν οι καλοπροαίρετοι που θέλουν να πιστέψουν αλλά δυστυχώς προσεγγίζουν το μεταφυσικό με επιστημονική σκέψη (ενώ κάθε δήλωση περί μεταφυσικού, ώς μή διαψεύσιμη, δέν ανήκει στην επιστήμη).

To μεγαλύτερο θαύμα είναι η εσωτερική μεταμόρφωση που υφίσταται όποιος ακολουθεί τον τύπο της Ορθοδοξίας (εκκλησιασμός, εξομολόγηση, προσευχή κ.α.) όχι τυπολατρικά, αλλά ποθώντας να φτάσει στην ουσία. "Μη συσχηματίζεσθε τω αιώνι τουτονι, αλλά μεταμορφούσθε".
Blogger Alexander, at 12:32 PM  
@ alexander
και στη Γαλλία κάτι τέτοιο κάνανε και όταν εμφανίστηκε ξανά το φάντασμα του φασισμού ο Λεπέν τρέχαν και δεν φτάνανε.
Εννοώ ότι πλλές φορές οι "μικροί" είναι χειρότεροι όταν μεγαλώσουν. Ετσι έγινε και με τους εθνικιστές στη Γερμανία το 30. Δεν δίναν σημασία στο "μικρό" λαϊκισμό του Χίτλερ. Όταν μεγάλωσε είδαν τα ραδίκια ανάποδα.
Ο Καρα-τζαφερ είναι κίνδυνος για την Ελλάδα, το αποδεικνύει η ιστορία του, οι δηλώσεις του, οι ανοιχτές σχέσεις του με όλα τα φασιστικά κόμματα μέσα (Βορίδης, Πλεύρης κ. α.)και εξω της Ελλάδας (Λεπέν κ.α.). Είναι "μικρός" και πρέπει να τον κάνουμε ακόμα μικρότερο.
Anonymous Anonymous, at 12:33 PM  
αγαπητέ καρα+τζαφερ,
Κίνδυνος για την Ελλάδα δεν είναι κάποιος, αν εμείς δεν τον ψηφίσουμε! Αν τον ψηφίσουμε, τότε έχουμε τον ηγέτη που μας αξίζει...

Αν ο κόσμος είναι τόσο άβουλο πρόβατο, τόσο το χειρότερο για αυτόν, θα υποστεί τις συνέπειες.

Εδώ επισημαίνω ότι: Αν οι γερμανοί πολίτες αγωνίζοταν τότε έκαστος ξεχωριστά να ζήσει τη ζωή του Χριστού, θα ψήφιζαν άραγε κάποιον Hitler, του οποίου ο αντισημιτισμός ήταν ένα απροκάλυπτο μίσος πρός το συνάνθρωπό τους; Οι γνήσιοι πιστοί του Χριστού, θα ενέδιδαν στο μίσος;

Μακρυά απο εμένα η σκέψη ότι ο Χριστός ανήκει σε κάποιο κόμμα ή ιδεολογία. Αλλά επειδή η αγάπη του Χριστού μεταμορφώνει τον άνθρωπο, εικάζω ότι ο ανακαινισμένος εσωτερικά πιστός, ο άνθρωπος της θυσίας και της αγάπης, δε θα έπεφτε στην ιδεολογία του μίσους πρός κάποιο συνάνθρωπό του.
Blogger Alexander, at 1:02 PM  
Αν Funel καταλαβαίνεις ότι εγώ και ο lawfighter είμαστε φιλαράκια του Λιακόπουλου, τότε μπορεί να βγει το συμπέρασμα ότι στην καλύτερη έχεις σπουδάσει στο τμήμα "Τεχνολογίας και Αλιείας ΤΕΙ Ηπείρου Ηγουμενίτσα".
Φοβερό συμπέρασμα. Στοιχεία και αποδείξεις. Η θεοεπιστημονική μέθοδος στη καθημερινή της εφαρμογή (εν είδει αστείου χα γελάσαμε)

Άλλο πράγμα στηρίζω τυφλά κάποιον και τον πιστεύω και άλλο ότι δέχομαι καποια πράγματα που υποστηρίζει και κάποια άλλα τα απορρίπτω.
Η διαστρέβλωση προπαγάνδα και αποπροσανατολισμός στηρίζεται ακριβώς εκεί. Στοχευμένα ψέμματα με ανάλογη αλήθεια για να γίνουν πιστευτά. Το ίδιο κάνουν όλες οι προπαγάνδες του κόσμου. Προσπαθούν να περάσουν εντέχνως τα ψέμματα μέσα στον αχταρμά με στοιχεία αλήθειας. Συμφωνούμε λοιπόν. Πράγματι υπάρχουν πυραμίδες στη Κίνα. δεν είναι όμως ελληνικές. Υπάρχει κάποιο έκθεμα σκελετου τάχα κενταύρου αλλά δεν μας το κρύβουν οι αμερικανοεβραίοι. το 99% αυτών που υποστηρίζει είναι στοχευμένα ψέμματα.

Όπως είπε και ο lawfighter, σας είναι πραγματικά αδύνατο να αντιληφθείτε ότι υπάρχει και μέση κατάσταση ανάμεσα στα δυο άκρα.
? Και πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα ? όπως ο Σακκέτος έβγαλε συμπέρασμα ότι ο Ιησούς μιλούσε την Ομηρικήν?

Απλά εμπάθεια βγάζεις, λες και σε έθιξε προσωπικά ο τύπος. Υπάρχουν άλλοι που σε κοροϊδεύουν συστηματικά καθημερινά εδώ και δεκαετίες, επηρεάζοντας μάλιστα και τη ζωή σου (όπως και όλων μας) και εσένα σε αφορά το ποιες είναι οι απόψεις του Λιακόπουλου, οι οποίες στο κάτω-κάτω δεν ενοχλούν και δεν κάνουν κακό σε κανέναν.
? εμπάθεια ? άλλο συμπέρασμα τύπου Σακκέτου. Για τους άλλους που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο, ασχολούνται παρα πάρα πολλοί και πολύ πιο έμπειροι σε εκατοντάδες σάιτ. Οι απόψεις του ενοχλούν πολλούς που δεν έχουν τα μέσα να αντιδράσουν. ...κάνουν πολύ κακό επίσης γιατί είναι γεμάτες μίσος αποπροσανατολισμό ψευτομεσιανισμό σωβινισμό μεγαλοϊδεατισμό προπαγάνδα κρυπτοφασισμό, και γκεμπελίστικα τα περνάει καθημερινά στο συλλογικό ασυνείδητο.

Εμπρός, λοιπόν, συνέχισε τον ιερό και θεόσταλτο αγώνα κατά του δαίμονα Λιακό και όλων αυτών που έχουν βαλθεί να φέρουν το σκότος στις ζωές και τις ψυχές μας!
Αυτό σίγουρα.
Θα είμαστε εδώ μέχρι να βγάλει κοτσίδια ο ήλιος. Το ότι ενοχλούμε φασιστοειδή και η μήνυση που μας έκανε είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. H ανταπόκριση και η ηθική βοήθεια από πάρα πολλούς δεν μας δίνει άλλη επιλογή.
Anonymous Anonymous, at 1:05 PM  
Έχω βαρεθεί τα φοβερά "επιχειρήματα" των Λιακουράδων αυτού του κόσμου. Ελλήνων, Κάφρων και κάθε φυλής, εθνικότητας, θρησκείας ή όπως αλλιώς αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας.

Όλοι τα ίδια αναμασάνε, στο γνωστό Γκαιμπελικό μοτίβο "πες πες κάτι θα μείνει".

Επίσης (ας με συγχωρήσει το όμορφο νησί), πάνε σαν τους Χιώτες, δυο-δυο (τουλάχιστον).

Διότι, η κοινωνική αυτοενίσχυση του πιστεύω αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επικράτησης όλων όσων εκμεταλλεύονται τα πιο ζωώδη ένστικτα και φοβίες των υποτελών τους. Βλέπε θρησκευτικούς ποιμένες (με την ομηρική βεβαίως έννοια της λέξης), μαύρους και κόκκινους φασίστες, εμπόρους ιδεολογιών και εμπόρους πατρίδων και τους περί αυτών.

Λοιπόν, αγαπητοί μου Λιακουράδες σε αυτό το blog (και ευτυχώς αρκετά άλλα) βρήκα παρηγοριά από τις παπαριές που κυκλοφορούν και κάποιοι τις καταπίνουν αμάσητες χωρίς καν να τους αεροψεκάσουν.

Γιαυτό σας παρακαλώ, για το εξής: Νοικιάστε ένα site, καταγράψτε τα επιχειρήματά σας (μην φοβάστε, δεν θα κουραστείτε πολύ) και στη συνέχεια όποτε θεωρείτε ότι πρέπει να παρέμβετε κάπου, κάντε αναφορές σε αυτό, είτε με συνδέσμους, είτε τηρώντας την αρίθμηση του "μητρώου" σας.

π.χ.
---------------------------------------
Οι Έλληνες είναι από το Σείριο. (βλέπε μητρώο 3, 5, 3, 3, 3, 3, 5).
---------------------------------------
Δεν έκανα λάθος στην αρίθμηση. Αν ανασυντάξετε αυτά που γράφετε κατά καιρούς σε κάτι τέτοιο θα καταλήξετε.

Έτσι δεν θα μας ταλαιπωρείτε όποτε ψάχνουμε για κάτι να γελάσουν λίγο τα χείλη μας. Ναι, έχω την σοβαρή υπόνοια ότι υπάρχουν και άλλοι που θα τους διευκόλυνε αυτή η διευθέτηση.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπερπροσπάθεια.
Anonymous Anonymous, at 1:23 PM  
Η επιβίωση θλιβερών κρυπτοφασιστικών εκπομπών τύπου Λιακόπουλου είναι αποτέλεσμα της έκπτωσης της παιδείας, της απώλειας κριτικής ικανότητας, του ακραίου συντηρητικού λαϊκισμού που τρέφεται από την οικονομική ανέχεια και έκπτωση αξιών.
Είναι πολύ ανησυχητικό αυτό το φαινόμενο. Θυμίζει μεσοπόλεμο στη Γερμανία.
FunEL έχεις γίνει υπολογίσιμη δύναμη στο Ίντερνετ.
Μη σταματάς
Μαζί σου
Anonymous Anonymous, at 1:25 PM  
@Alexander
Παρ όλο που βρίσκεσαι σε σύννεφα μεταφυσικής αυταπάτης γιατί μάλλον έχεις ενεργή σχέση με την εκκλησία, είπες κάποια πράγματα που θα συμφωνήσω.
Αν ψηφίσουμε Καρα-τζαφέρ και το μεταλλαγμένο νεοφασιστικό μίσος που πρεσβεύει σίγουρα είμαστε άξιοι των επιλογών μας.
Αλλά δεν ψηφίζουμε μόνο εμείς. Ψηφίζουν και όλοι οι ΕΛήθιοι που γίναν έτσι από την ασύστολη προπαγάνδα των δεκάδων μικροκάναλων που φιλοξενούν την εμπάθεια την παραπληροφόρηση το ρατσισμό.
Υπήρχαν πολλοί γερμανοί που αντέδρασαν. Κατέληξαν κατά χιλιάδες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στο χώμα, γιατί τότε ήταν πολύ αργά.
Αν δεν αγωνιστούμε τώρα στους ψευτοπατριώτες θολοφασίστες θα ζήσουμε εφιάλτη που θα αναπολούμε τη σημερινή εποχή σαν παράδεισο.
Το χειρότερο είναι μπροστά μας και έχει όνομα ο ανερχόμενος νεοφασισμός.
Έξω από μεταφυσικές και θρησκείες που τελικά συμμαχούν μαζί του (ξέρετε φυσικά την περίφημη επιστολή του αγίου όρους προς τον καγκελάριο Χίτλερ. Ακόμα σάλιο έχει πάνω της)
Anonymous Anonymous, at 1:47 PM  
Από το καλό στο καλύτερο παμε.

Μετά τα εθνικιστικά κηρύγματα, άρχισαν τώρα και οι κατηχήσεις..

Πάρτε Ιερό Λιακουροβίδεο να ανεβεί λίγο η τεστοστερόνη, όπως λέει κι ο Άδωνις. Αντε γιατί βαρεθήκαμε να μας την ανεβάζει μόνο με το διαφημιστικό των "300"...
Blogger SPY, at 1:50 PM  
Σκοταδισμος και κρυπτοφασισμος(ή μαλλον σκετος φασισμος),ειναι οταν καις βιβλια,οπως οι συντροφοι σας.
Anonymous Anonymous, at 1:58 PM  
Ούνα ράτσα ούνα φάτσα
Anonymous Anonymous, at 2:06 PM  
Δεν θα ασχοληθώ με το κάθε φασιστοειδές που παραπληροφορεί.
Για τους υπόλοιπους:
ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ"
ΣΤΟ GOOGLE KAI ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΥΠΤΟ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ.

γνωστά όλα αυτά κάφρε όνομα και πράγμα. Δυστυχώς για σένα και τους νοσταλγούς σου υπάρχει το "εβραϊκό" "σιωνιστικό" ίντερνετ που δεν αφήνει να ξεχαστούν πρόσωπα και πράγματα.
Anonymous Anonymous, at 2:22 PM  
Είσαστε φασίστες για πολλούς λόγους και έχετε ήδη προσδιοριστεί με αυτό το όνομα στη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Οι παραπάνω λυπηρές σοφιστίες κρύβουν την υποκριτική παραπληροφόρηση που κάνει ένα τυπικό μέλος θολοφασιστών.
Σε ΟΛΑ όσα παραληρηματικά αναφέρεις υπάρχει η μισή αλήθεια (η άλλη μισή δεν σε συμφέρει) και η διαστρέβλωση, εκούσια ή ακούσια.

Α1 (στρατιωτικό γραφείο πληροφοριών !!!), τηλεάστυ, χέρι χέρι με τον καρα+τζαφέρ, και χούντα ούμπρ άλλες. Ανοσιουργήματα μίσους σε συσκευασία πατριωτισμού, Λαϊκισμός και παραπληροφόρηση.

Χιλιάδες είναι τα σάιτ που ξεβρακώνουν το νεοφασιστικό κόμμα, τον νοσταλγό καρα+τζαφέρ και τα τάγματα εφόδου του.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΌ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΟ


ΟΥΣΤ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
Anonymous Anonymous, at 3:25 PM  
ΛΑΟΣ
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Anonymous Anonymous, at 3:36 PM  
Η ευχάριστη έκπληξη αυτού του ποστιδίου ήταν ο αλεξάντερ.

Δυσάρεστη έκπληξη δεν υπήρξε. Τα εθνικοφασιστικά παραληρήματα δεν αποτελούν ποτέ έκπληξη.
Anonymous Anonymous, at 3:45 PM  
Πως καταφέρνετε πάντα και χωρίζετε όλο τον κόσμο σε "εμείς" και "εσείς"..?

"Εμεις οι καλοί και εσείς οι κακοί...

Όλοι οι εμείς έχουμε αυτές τις απόψεις και όλοι οι εσείς έχετε εκείνες τις απόψεις..."


Του νηπιαγωγείου το κάγκελο με συνθηματολογίες του πρωκτού.

Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά να είστε όλοι οπαδοί? Αλλιώς δε γίνεται?
Blogger SPY, at 3:52 PM  
Πολυ καλό το ηχητικό ντοκουμέντο!

Αν εχεις κι αλλα καντα μια πασα.

Σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω για φιλανθρωπικούς σκοπούς...
Blogger SPY, at 4:05 PM  
Αυτό και αν ειναι σημάδι:

"Κατάσχεση ακατάλληλων τροφίμων από γνωστό εστιατόριο της Αθήνας

Εκατό κιλά ακατάλληλων κρεάτων και παρτίδες τυροκροκέτας κατάσχεσε ο ΕΦΕΤ από εστιατόριο, απέναντι από την Ακρόπολη, όπου δείπνησαν οι ηγετές της Ρωσίας, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας, την Τετάρτη .

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, η κατάσχεση έγινε το πρωί της Τετάρτης, πριν το δείπνο που παραχώρησε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Σεργκέι Στανίσεφ.

Κλιμάκιο αστυκτηνιάτρων του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, που διενήργησε έλεγχο για την καταλληλότητα των τροφίμων και την υγιεινή των χώρων του εστιατορίου εν όψει και του επίσημου δείπνου, εντόπισαν στα ψυγεία του εστιατορίου κρέατα και τυροκροκέτες, συνολικής ποσότητας 100 κιλών.

Τα τρόφιμα δεσμεύθηκαν και κατασχέθηκαν επειδή είχε παρέλθει η ημερομηνία λήξής τους."


news.in.gr



ΣΥΜΦΩΝΑ με ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι, με σκοπό την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό, στις 14 Μαρτίου 2007, κλιμάκιο Αστυκτηνιάτρων του ΕΦΕΤ διενήργησε έκτακτο προληπτικό έλεγχο στο Εστιατόριο « ΔΙΟΝΥΣΟΣ », Ρ. Γκάλλι 43, Αθήνα.

Κατά το έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση 23 kg νωπού κρέατος μόσχου Α/Ο και 5 kg κατεψυγμένες τυροκροκέτες, των οποίων είχε λήξει ο χρόνος ανάλωσης. Επίσης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 40 kg νωπού χοιρινού κρέατος Α/Ο και 36 kg νωπά χοιρινά φιλέτα, επειδή δεν έφεραν υγειονομική επισήμανση επί της συσκευασίας τους.

Ο υπεύθυνος της ως άνω επιχείρησης, πέραν των διοικητικών κυρώσεων, παραπέμπεται στην δικαιοσύνη.


www.kathimerini.gr



Λέτε τον υγειονομικό έλεγχο να τον προξένησε το Ιερόν Κόψιμον που επερουσιάσθει στον Σωτήρα Πούτιν τις επόμενες ώρες μετά το γεύμα?
Blogger SPY, at 5:22 PM  
Το ιερόν αυτό κόψιμον παρήγαγε αντιβαρυτικό υπερτεχνολογικό τσιρλιό. Αυτό το ιερό τσιρλιό αφού το ευλόγησε ο γέροντας +σκοτάδισον+κονόμησον+. μας το ρίχνει στη μάπα 3 μέρες τώρα ο Δικαιωμένος (ότι και να γίνει δικαιώνεται) Δημοσθένης με τις Λιακουράδες του.
Έχει το θράσος να πουλάει το βιβλίο της Πολιτόφσκσγια που τη σκοτωσε ο Πούτιν να μη μιλάει, και το γουστάρει ο φασίσταρος "... όμως με γκαγκεμπίτικες μεθόδους έκανε την ΄μάνα πατρίδα πάλι υπερδύναμη ... " κλπ εθνικοσοσιαλιστικά Λιακουρικά
Anonymous Anonymous, at 5:45 PM  
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

... o Λιακουρας και...

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ
Anonymous Anonymous, at 6:23 PM  
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΑΙΤ ΝΕΟΝΑΖΙ. Ο ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΙΝ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ
Anonymous Anonymous, at 6:43 PM  
Rodia τα μυστικά όπλα του Πούτιν τα έχουμε ήδη. Είναι τα ντουβαροπακέτα του σαβουροπώλη μας. Σπανε κόκκαλα όλων των κουλτουριαραίων κλπ.

Alexander υπάρχουν πολλοί λόγοι που παραδόξως δεν μας κάνει κέφι να παίξουμε μαζί σας. Εμείς ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχθούμε οποιαδήποτε μεταφυσική δόγμα ιδεοληψία πίστη. Δεν είμαστε οπαδοί, κρίνουμε τα πράγματα με μόνο όπλο τη λογική κριτική ανάλυση. Αν και φαίνεστε ειλικρινής και σε μερικά πράγματα συμφωνούμε ανεξαρτήτως αιτιών και αρχών... Ωστόσο. Δεν παίρνετε καθαρά θέση απέναντι στο προφανή διαστροφέα έμπορο. Βλέπετε ότι είναι αιρετικός, είναι φιλοπόλεμος, είναι αδίστακτος κινδυνολόγος. Παραπληροφορεί, προπαγανδίζει, καπηλεύεται.
Και επίσης γιατί βρίσκεστε εδώ. Στο άντρο των κολλημένων, μονομανών.
Ειλικρινά ξεκολλήστε.

Καρα+τζαφερ, που μας βρήκες ωρε πατριώτ'? Μη μας διώχνεις τους κρυπτολιακόφιλους. (τους ξέρεις από πριν?)

SPY το βίδεόν σου είναι κόσμημα για το εικονοστάσιον του Τάγματος. Το ανεβάσαμε και εμείς στο youtube. Θα ανέλθει εν καιρώ στη κεντρική σελίδα μαζί με ευχαριστίες. Αν μπορείς στείλε και άλλα. Ευχαριστούμε ξανά για τη σπάνια χλωρίδα+πανίδα+παράσιτα που έσυρες μαζί σου.

+υπερευλογησοντούρμπο+ συμφωνούμε μαζί σου απολύτως.

προς χλωρίδα+πανίδα+παράσιτα, να ξαναπεράσετε, μας αρέσει ο καρσιλαμάς και το τουρκομπαρόκ που χορεύετε :))))))
Blogger funEL, at 9:01 PM  
ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Λόγω της αυξημένης ζήτησης, όπως διαπιστώνουμε από του ζηλωτές απολογητές του ΛΑΟΣ προσθέσαμε πριν λίγο βίδεον ηρωικόν και πένθιμον.
Γεωργιάδης Λιακόπουλος "θεέ μου κατάλαβα τι είναι μάχη, εμένα αυτό μ ενδιαφέρει" γιατί εμείς είμαστε με τα κομμάντα"
Blogger funEL, at 10:20 AM  
Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί εδώ γράφονται πολλά έκτροπα και μετά παραπονιέστε που φάγατε και μύνηση...

Για το θέμα του Λιακόπουλου, δεν μπαίνω στον κόπο να το συζητήσω. Αυτή η εμμονή και η εμπάθειά σας απέναντί του κρύβει ενδότερα ψυχοπαθολογικά προβλήματα και καλά είναι να κάνετε ένα group therapy παρουσία ψυχιάτρου και με αρχηγό τον funel.

Και να μπω στο θέμα τώρα:
Πειράζει που κάποιοι λένε την αλήθεια ωμά;
Γιατί πολεμάτε τον Καρατζαφέρη, το Γεωργιάδη, το Λιακόπουλο, το Βελόπουλο, τον Παπαθεμελή και άλλους;
Επειδή έχουν εθνική συνείδηση;
Επειδή δεν θέλουν να είναι καθοδηγούμενα πρόβατα;
Και αυτή την πιπίλα σας με τον εθνικισμό, την ακροδεξιά, τη χούντα και το φασισμό δεν μπορώ να τη καταλάβω.
Απορώ για ποιό λόγο συνδέετε τον Χίτλερ με τον Καρατζαφέρη και τους άλλους. Είναι γνωστό ότι ο Χίτλερ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά καθάρματα του κόσμου, αφού αφαιρούσε ζωές χωρίς λόγο και βασάνιζε ανθρώπους. Που κολλάει ρε σεις ο Καρατζαφέρης; Θα με τρελάνετε;
Επειδή λέει ότι πρέπει να υπάρχει τάξη και όχι αναρχία; Αυτό δεν τον κάνει χιτλερικό.

Ένα πράγμα μόνο έχω να πω.
funel κάνε ότι θες.
Κάνε ban. Δεν έχω πρόβλημα. Διόρθωσε αυτά που γράφω.
Σβήσε ποστ που σε ενοχλούν.
Είναι γνωστή η τακτική σου.
Μια κότα είσαι και τίποτα παραπάνω.

Αυτό είναι το τίμημα της Δημοκρατίας.
Μπορείς και βρίζεις ανώνυμα όποιον θες.

Ό,τι κι αν κάνεις ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙΣ.

Ξέχασα να υπογράψω:

+banόησον+
Anonymous Anonymous, at 12:58 PM  
Ευλογημένος να είστε κ. +banόησον+ για τον γέλωτα τον οποίον αφειδώς προσφέρετε προς το τάγμα μας!!! Εμείς εδώ είμεθα ταγμένοι οπαδοί του Προφήτου Μας και ουδείς των εταίρων προφητών τους οποίους προτείνετε μας απασχολεί (για την ώρα)
Αν μας τελειώσει ο Προφήτης Λιάκουρας, πράγμα το οποίον απεύχομαι, θα δούμε αν θα ταχθώμεν και αλλαχού. Προς το παρόν είναι αρκετός ώστε να γεμίζει ευωχίαν αυτόν εδώ τον σκουπιδότοπον.

+αφήστεταπαιδιαναπαιζουν+
+μετις ευλογίες του γέροντος αμήν+


A! funEL, άψογον το νεον προϊόν:-)
Blogger Rodia, at 1:52 PM  
Γνωστέ άγνωστε. Σας έχουμε ήδη απαντήσει πολλαπλώς σε όλα όσα λέτε, σε παλαιότερα ποστ και κομμεντ με πολλούς τρόπους, ας μην επαναλαμβανόμεθα.
Όπως όλοι ξέρουν δεν συνηθίζουμε να σβήνουμε και να φιμώνουμε. Άλλοι το θέλουν διακαώς για μας, γι αυτό και έχουν λυσσάξει να μας ψάχνουν (πάντα παρανόμως, εννοείται, αφού δεν μπορούν νόμιμα).

Πρέπει να υπάρχετε και να εκφράζεστε ελεύθερα. Είστε το χαρακτηριστικότερο δείγμα του ένδοξου IQ ραδικιού που παράγει η κατήχηση των αφεντικών ποιμένων σας, που προαναφέρατε.
:)))

Πράγματι σαν funclub του Αγίου Προφήτη ημών τηλεπλασέ σκουπιδοπακέτων, είμεθα πλήρης ψυχοπαθούς πατριωτικής μονομανίας και θεοκρατικής εθνικοσοσιαλιστικής υστερίας. Κάνουμε καθημερινώς group therapy στον ιερό ναό του Αγίου Λιακουρίου στον Άρη. Μεταβαίνουμε με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ με Ορθόδοξα σκάφανδρα (για να μη μας υποτάξουν τις συνειδήσεις οι σιωνισταί), ευλογημένα από τον γέροντα +ευλόγησον+
:))))

είστε πάντα ευπρόσδεκτος να χορεύετε ότι τσιφτετέλι τούρκικο θέλετε.
Εσείς και οι άστοχες σπασμωδικές μηνύσεις, μας δίνουν τη σιγουριά ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.
και μη ξεχνάτε

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ
(συγγνώμη αν η αλήθεια σας τσούζει, αλλά εσείς διαλέξατε να πιστεύετε σε παραμύθια)
:))))))))))
Anonymous Anonymous, at 2:01 PM  
Anonymous said...
Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί εδώ γράφονται πολλά έκτροπα και μετά παραπονιέστε που φάγατε και μύνηση...


Πρώτον, το μόνο έκτροπο εδώ μέσα είστε εσείς οι θολοφασιστάκοι.

Δεύτερον, δεν παραπονιέται κανείς απολύτως για την μήνυση. Αντιθέτως Μήνυση από φασιστοειδή είναι ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ.

Τρίτον, η μήνυση έτσι γράφεται και όχι "μύνηση". Στοιχειώδης ελληνική γραμματική δημοτικού, υπερπατριώτη.
Anonymous Anonymous, at 2:27 PM  
@funEL
Αναμένατε και άλλα βιδεάκια εις το μέλλον. Ήμεθα στο κόψε-ράψε προς το παρόν. Οταν ετοιμαστούν, θα ενημερωθείτε μέσω τηλεπάθειας-Τέσλα.

Σας ευχαριστούμε επίσης για το νέο υλικό που μας παραθέσατε με τον μικυμαουόφωνο στρατοκαυλοπολεμαλαγνοφασιστοειδή πυγμαίο Άδωνι. Ήδη κάναμε update στο τελευταίο μας ποστ.

@banόησον
Εχετε μπερδεψει τη βουρτσα με τον τριτο τον μακρυτερο.
Εδω δεν είναι φόρουμ για να υπάρχει η δυνατότητα να σας γίνει ban. Σίγουρα σας έχει μείνει αγιάτρευτο κόμπλεξ από πληθώρα ban που μάλλον σας έχουν γίνει (καθόλου περίεργο) στο παρελθόν σε διάφορα φόρα.

Σχετικά με τα παράπονα σας για την ανώνυμη κριτική που γίνεται στα διάφορα φασιστοειδή σας:
Δυστυχώς για σας δε ζούμε στην εποχή του αγαπημένου σας καθεστώτος όπου οι αντιφρονούντες ξεπαστρευόντο. Αφ 'ης στιγμής πρόκειται για δημόσια πρόσωπα έχει ο καθένας το δικαίωμα να ασκήσει κριτική, ειτε αυτή είναι επώνυμη, είτε ανώνυμη.

Αν δεν αντέχουν κριτική, να εξαφανιστούν από τα καναλάκια τους και να πάνε σπιτάκι να ζωγραφίσουν καμιά τοιχογραφία με το πουλί της Χούντας.

Αν πάλι ενοχλούνται οι οπαδοί των φασιστοειδών και θίγονται από την κριτική, μπορούν να πάρουν παράγραφο-παράγραφο την κριτική και να διαψεύσουν το περιεχόμενο της με Ε-ΠΙ-ΧΕΙ-ΡΗ-ΜΑ-ΤΑ . Και όχι να γαβγίζουν συνεχώς τα ίδια συνθήματα που έμαθαν παπαγαλία στο Τηλεαστυ.

Αυτό είναι το τίμημα της Δημοκρατίας.
Blogger SPY, at 4:27 PM  
@ rodia:
Δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα ασχολείστε για πολλά χρόνια ακόμα μαζί του.

@ funel knight:
Γι' αυτό δεν μπορούμε να συζητήσουμε λογικά, επειδή βρίσκεστε στην υπηρεσία της βλακείας. Μπορώ να συζητήσω με άνθρωπο που (έστω και κοροϊδευτικά) μιλά για "group therapy στον ιερό ναό του Αγίου Λιακουρίου στον Άρη" και ότι "Μεταβαίνετε με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ με Ορθόδοξα σκάφανδρα"; Μιλήστε επιτέλους σοβαρά έστω και μια φορά...

@ καρα+τζαφερ:
Αν αίβλαιπες κη εσσύ να γράφωντε ώλα αφτά εδό θα αίκαναις πολλί παιρισότταιρα ωρθωγραφηκά λάθυ αιξετήας τον μαιρηκόν χηλυάδον καταιστραμαίνον εγκαιφαληκόν κητάρον λώγο σήγχισις.
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ξέρω πολύ καλύτερη ορθογραφία από εσένα.

@ spy:
Ρώτα τον αρχηγό σας για να σου πει για το ban που μου έκανε στο shoutbox την πρώτη φορά που έμαθα γι' αυτό το ιστολόγιο, παρόλο που δεν του έγραφα βρισιές. Μετά όταν ποστάρισα εδώ ότι μου έκανε ban, έσπευσε να το αναιρέσει. Κότα!
Ok spy, καταλάβαμε την πολιτική ταυτότητά σου, συγχαρητήρια.

Αλήθεια, τι πιστεύετε για το βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ' δημοτικού;
Να υποθέσω ότι είναι "ένα αντικειμενικό βιβλίο που λέει τα πράγματα ακριβώς όπως συνέβησαν";
Ειλικρινά, θα ήθελα να μάθω τι πιστεύετε για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τάγμα σας...

+ banόησον +
Anonymous Anonymous, at 4:51 PM  
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
==========
Εχω εξαιρετικά δυσάρεστα νέα αγαπητοί ιππότες funnel knights. Ευρίσκομαι εις το γύψο με σπασμένο χέρι. Τι συνέβη; Καθώς αποχωρούσα σήμερον από τη τακτική εβδομαδιαία συνέλευση των ρυπαρών στη σπηλιά του Νταβέλη-άντρο των Νεφελίμ δέχτηκα επίθεση από Χανεμπού.
Κατέληξα να τρέχω πανικόβλητος στους δρόμους της Πεντέλης για να σωθώ, ενώ το Χανεμπού εξαπέλυε τόνους μπαζοπακέτων με ρυθμό πολυβόλου. Ευτυχώς φιλικές Αμεριακανοσιωνιστικές δυνάμεις εξαπέλυσαν τορπίλη αντι-Τεσλα από κοντινή βάση και κατέριψαν το Χανεμπού. Δυστυχως το τελευταίο μπαζοανάγνωσμα με βρήκε στο χέρι το οποίο και μου το έσπασε.
Το φύλαξα ως τεκμήριο αλλά το παράξενο είναι ότι δεν προέρχεται απ’ το γνωστό σκουπιδοβιβλιοπώλη Λ, κατασκευαστή 29 μπαζοπακέτων αλλά γράφει ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο εξώφυλλο . Σίγουρα πρόκειται για νέου τύπου όπλο το οποίο θα φέρουν οι κοσμοσφαίρες από δω και πέρα.
Συνιστώ σε όλους τους υποχθόνιους μεγάλη προσοχή. Η προέλευση του διερευνάται.

Ο πιστός σας θολοκουλτουρίαρης Τακλαμακάν
Anonymous Anonymous, at 5:39 PM  
@anonymous

Ξέχασα να δηλώσω οτι η τορπίλη αντι-Τέσλα πού προανέφερα είναι "το νέο βιβλίο Ιστορίας της 6ης δημοτικού" που σε απασχολεί.
Προφανώς λοιπόν το ασπαζόμαστε, μιάς και είναι δικό μας έργο.
Anonymous Anonymous, at 5:45 PM  
~~Αγαπητέ banόησον (τι παρωνύμιον και αυτό!) αν νομίζεις ότι θα με αποπροσανατολίσεις από τον εμόν στόχον, είσαι γελασθείς λεμε...
ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

+ΕΥΛΌΓΗΣΟΝ+
(βεβαίως)

~~κ. Τακλαμακάν, περαστικούλια. Τυπώστε το παρόν πόστιον, ψιλοκόψτε το καιβάλτε το κατάπλασμα και ο πόνος θα γιάνει παρευθύς :-))

+συγκολλησοντηνχειρανσοφεγεροντα+
Blogger Rodia, at 5:49 PM  
Όπως ακριβώς λέει η Ροδιά...
Εμείς ένα απλό Τάγμα ΕΛιθίων Οπαδών είμεθα. Ότι πει ο Προφήτης ημών καντηΛανάφτης.
Χανεμπού Αυτός , χανεμπού εμείς.
κουφάλα γη Αυτός... κουφάλα και μεις
Καφτε το βιβλίο της ιστορίας Αυτός ... κάφτε το και μεις.
Δεν λέμε τίποτα διαφορετικό απ ότι λέει ο Άγιος Προφήτης Οδηγός μας. Πάντα στα χνάρια Του και πάντα με την απολλώνεια νοοτροπία.
Γιούργια γιούργια στο ντουρβά με τα κουλούρια.

... και φυσικά δεν πρόκειται να μας τελειώσει ο Προφήτας μας. Γι αυτό λέμε ότι θα είμαστε εδώ μέχρι την 6η Παρουσία

+σκοτάδισον+
Anonymous Anonymous, at 6:56 PM  
Αγαπητέ spy
είπες:
Αν δεν αντέχουν κριτική, να εξαφανιστούν από τα καναλάκια τους και να πάνε σπιτάκι να ζωγραφίσουν καμιά τοιχογραφία με το πουλί της Χούντας.

Το πουλί το έχουν ούτως ή άλλως στο σπίτι τους κορνιζομένο, στο κονοστάσι, σε φωτογραφίες, σε ανάγλυφα, σε εθνόσημα, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ της εθνοσωτήριας εποχής, και φυσικά βαθιά κολλημένο στο μυαλό τους.
:)))))
Anonymous Anonymous, at 7:06 PM  
E, re gelia...
Synexiste filtatoi troboliakuriki na fuskwnete ta myala sas me aerides iliakwn sferwn ke na vlepete tis ekpobes tu taxioniwn me deos.
Ep' eykerias thelw na stilw ena kinwniko minima. Min skabilizete tus sima8ites sas giati bori na tus proxenisete egefaliki vlavi stokometalaxis. O liakos ki o karagiozoferis xerun... Pisw apo ka8e stokometalaxi krivete ena drama.
Blogger Νομίζω, at 8:30 PM  
Ο Μεσαίωνας είναι εδώ!
Η Αναγέννηση έχασε το δρόμο και πήγε για βρούβες!
Blogger An-Lu, at 9:33 PM  
Αγαπητέ funel , αναφέρατε ότι "Alexander [...] Εμείς ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχθούμε οποιαδήποτε μεταφυσική δόγμα ιδεοληψία πίστη. Δεν είμαστε οπαδοί, κρίνουμε τα πράγματα με μόνο όπλο τη λογική κριτική ανάλυση."
Δηλαδή χρησιμοποιείτε την επιστημονική σκέψη. Αυτό είναι καλό! Ο φυσικός κόσμος που μας περιβάλλει, έχει φυσικούς νόμους και διερευνάται με την επιστημονική σκέψη (θεωρία - απόδειξη κ.α.).

Το μεταφυσικό όμως δέν ανήκει στο φυσικό κόσμο. Είναι μή αποδείξιμο και μή διαψεύσιμο με τα αισθητηριακά μέσα. Δεν ανήκει στην επιστήμη. Συνεπώς κάποιος μπορεί να δηλώνει ότι δεν υπάρχει μεταφυσική, δέν υπάρχουν άγγελοι και δαίμονες, να πιστεύει στη θεά Κάλι ή και στην ανυπαρξία μετα θάνατον ζωής! Όλες αυτές οι απόψεις, απο επιστημονικής πλευράς, δέν αξιολογούνται διότι δέν ανήκουν στην επιστήμη!

Οπότε κατα όμοιο τρόπο, η πίστη μας στην Ορθοδοξία σαφώς και δεν ανήκει στην επιστήμη! Και θα ήταν αστείο να προσπαθήσω να πείσω κάποιον με επιστημονικό λόγο για κάτι που άπτεται του μεταφυσικού (άρα δεν ανήκει στο φυσικό κόσμο). Διερωτώμαι όμως: Σας ικανοποιεί η σκέψη ότι δέν υπάρχει μεταφυσική πραγματικότητα; Βαθιά μέσα στον ψυχισμό και στα έγκατα της προσωπικότητάς σας, αισθάνεστε ότι είναι αληθινή η φράση "δεν υπάρχει τίποτα μετά θάνατον"; Γιατί αν δε σας ικανοποιεί η δήλωση αυτή, τότε είστε στην αρχή ενός ταξιδιού στο χώρο της ανθρώπινης "καρδίας", εκεί που εδράζεται η ψυχή που αναζητά με πάθος το Δημιουργό της. Η περιοχή αυτή είναι "μεταφυσική" και εκτός της επικράτειας της επιστημονικής γνώσης, προσεγγίζεται δε με άλλα μέσα πέραν των αισθητηριακών! Συγκεκριμένα, με πνευματικά μέσα.

Funel said: “Αν και φαίνεστε ειλικρινής και σε μερικά πράγματα συμφωνούμε ανεξαρτήτως αιτιών και αρχών... “ Ανταποδίδω τις φιλοφρονήσεις, επισημαίνοντας ότι κι εσείς είστε άνθρωπος ευφυής, ικανός χειριστής του λόγου, με δημιουργικές και σατιρικές ικανότητες.

Funel said: «Ωστόσο. Δεν παίρνετε καθαρά θέση απέναντι στο προφανή διαστροφέα έμπορο. Βλέπετε ότι είναι αιρετικός, είναι φιλοπόλεμος, είναι αδίστακτος κινδυνολόγος. Παραπληροφορεί, προπαγανδίζει, καπηλεύεται.»
Ο Λιακόπουλος είναι σπάνια περίπτωση. Διαφημίζει εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, με προφητείες, εναλλακτικές επιστημονικές (-οφανείς) προσεγγίσεις, εναλλακτικές πληροφορίες, εναλλακτική Ιστορία κ.α. Ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, μπορούμε να δεχτούμε ότι σε κάθε μία σελίδα βρίσκονται ψέμματα και μόνο ψέμματα; Από την άλλη, μπορούμε να δεχτούμε ότι σε κάθε μία σελίδα βρίσκονται αλήθειες και μόνον αλήθειες; Είμαι επιφυλακτικός, άλλωστε είναι τόσες πολλές οι «εναλλακτικές» θεωρίες των βιβλίων «Λ» (ορισμένες καταφανώς εξωφρενικές και μη διαψεύσιμες, άρα μη επιστημονικές, όπως η άποψη ότι οι Eλληνες ήρθαν από το Σείριο), που κάθε μία από αυτές σηκώνει πάρα πολλή συζήτηση. Επισημαίνω ότι το βάρος της απόδειξης αφορά εκείνον που εισηγείται μια θεωρία (ήτοι το Λιακόπουλο ή τον εκάστοτε συγγραφέα). Πάντως, καλό είναι να είμαστε υποψιασμένοι και να μη δεχόμαστε την «επίσημη» πληροφόρηση ως τη μόνη αλήθεια! Π.χ. οι δίδυμοι πύργοι, έπεσαν μονοι τους; Πολύ αμφιβάλλω… Υπό αυτή την έννοια, ακούω προσεκτικά τις «εναλλακτικές» πηγές πληροφόρησης με πολλές επιφυλάξεις ασφαλώς…

Funnel said: «Και επίσης γιατί βρίσκεστε εδώ. Στο άντρο των κολλημένων, μονομανών. Ειλικρινά ξεκολλήστε.»
Να υποθέσω ότι δε με θέλετε στην παρέα σας; Η απλά με ρωτάτε γιατί σας προτιμώ; Μιας και συμβαίνει καμιά φορά να ακούω το Λιακόπουλο, κρίνω σωστό να ακούσω και την άλλη άποψη ! Εκτός αυτού, «σας πάω» και δεν αποκλείω κανέναν από την αγάπη μου, ακόμα και αν διαφωνούμε σε μερικά πράγματα!
Blogger Alexander, at 12:41 PM  
Φίλε @anonymous το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ είναι ψιλοαπαράδεκτο το λυπηρό δεν είναι μόνο αυτό αλλά το οτι τα περισσότερα βιβλία στα σχολεία μας είναι λίγο πολύ στο ίδιο χάλι αλλά ως συνήθως δεν γίνεται τίποτα.

Αλήθεια το θέμα με τον Λιακόπουλο γιατί δεν μπαίνεις στο κόπο να το συζητήσεις,αφού αυτός είναι το βασικό θέμα αυτού του blog?

Γιατί πολεμάμε τους Καρατζαφέρη, Γεωργιάδη,Λιακόπουλο,Βελόπουλο,Παπαθεμελή και άλλους;Γιατί να μην τους πολεμάμε;Επειδή έχουν εθνική συνείδηση;Γιατί είναι οι μόνοι που έχουν;Αλήθεια ποιός είναι ο ορισμός τις;και ποιός ορίζει οτι αυτός έχει εθνική συνείδηση και ο άλλος δεν έχει;μήπως ρωτάω μήπως όποιος νομίζει οτι αυτός έχει και όσοι δεν λένε αυτά που λέει αυτός και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα περάσει είναι λίαν επιεικώς μονομανείς;

Όσο για την πιπίλα με τον εθνικισμό, την ακροδεξιά, τη χούντα και το φασισμό που δεν μπορείς να καταλάβεις,να σου εξηγήσω πως το βλέπω εγώ μιάς και μιλάω για εμένα.
Πέρα απο την επιχειρηματολογία τους που θυμίζει άλλες εποχές, σχεδόν όλοι απο τους παραπάνω είναι συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ τους και με τη σειρά τους είναι συγκοινωνούντα δοχεία με κάτι τύπους σαν τον Πλευρη που ποτέ δεν κρύψανε τις φιλοναζιστικές τους αντιλήψεις και σε παρακαλώ μην το αρνηθείς αυτό το τελευταίο το γνωρίζουν και οι πέτρες.

Να υπάρχει τάξη θέλουν σχεδόν όλοι οχι μόνο ο Καρατζαφερης ξέρεις.


Αν πληρώναμε όλοι μας έστω λίγα απο αυτά που οφείλουμε στη Δημοκρατία δεν θα είχαμε αυτή την κατάντια που έχουμε σήμερα και σίγουρα την κατάσταση δεν θα την φτιάξουν αυτοί που πατάνε πάνω της για να την εξαφανίσουν μετά.

Στη Δημοκρατία δεν χωράνε ανωνυμίες βάλε έστω ένα παρατσούκλι κύριε @anonymous.
Blogger tsioubiou, at 2:06 PM  
Σημείωση #1: Όταν ανέφερα σε γνωστό μου ιερέα, τις προφητείες που παρουσιάζει ο Λιακόπουλος περί ρυπαρών εθνών που κατοικούν στα έγκατα της γης, ο ιερέας μου απάντησε ότι «ο άνθρωπος αυτός (ο Λ.) μάλλον έβλεπε πολλά θρίλλερ όταν ήταν μικρός»

Σημείωση #2: Στο βιβλίο του Λιακόπουλου «Ο καιρός γαρ εγγύς 2» που αναφέρεται η προφητεία του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού (6ος αιωνας μ.Χ.), δε γίνεται αναφορά στην πηγή από όπου ο Λιακόπουλος αντέγραψε την προφητεία. Αλλά η αναφορά της πηγής είναι στοιχειώδες γνώρισμα ενός τεκμηριωμένου βιβλίου!

Στο ίντερνετ βρήκα την ανωτέρω προφητεία, πάλι χωρίς αναφορά στην πηγή, στη διεύθυνση: http://athos.edo.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=415.
Ιδού μερικά αποσπάσματα σχετικά με το θέμα:

«Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν. αλ. Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν. […]

Όταν ουν ίδη τις τα βδελυρά έθνη εις τον κόσμον εξεληλυθότα, τότε γίνωσκε ότι επί θύραις πάντα και ότι μετά μικρόν ο Κριτής επελεύσεται αποδούναι εκάστω κατά τα έργα αυτού. Ταύτα ελάλησεν ο μακάριος Ανδρέας τω Επιφανίω τη νυκτί εκείνη […]

Δέομαι σου, ειπέ μοι, πώς μέλλει απολειφθήναι από της γης η ανθρωπότης, και ούτω γενέσθαι την ανάστασιν; ο δε Όσιος έφη: τους μεν, ω τέκνον, τα μυσαρά έθνη αναλώσει, τους δε εν τοις πυκνοτάτοις πολέμοις θανατώσουσι, και τους επίλοιπους ο αντίχριστος. Όσοι δε αυτώ πιστεύσωσι και προσκυνήσωσιν, αποστέλει Κύριος ο Θεός θηρία πετώμενα, κατά τον Ιζεκιήλ έχοντα εν ταις ουραίς αυτών βουκέντρα ιού μεμεστωμένα. Και όσοι ουχ έξουσι το σημείον της γραφίδος του Χριστού σώον και ακέραιον εν τοις μετώποις αυτών, υπ' αυτών των θηρίων κεντούμενοι και τω ιώ αλισκόμενοι χαλεπώ θανάτω πικρώς τελευτήσουσι. Τότε μόλις οι άγιοι οι την σφραγίδα Χριστού σώαν διαφυλάξαντες εν ερημίαις και όρεσι ματανάσται γενήσονται, ους ο Θεός πνεύματι δυνάμεως αυτού συνάξει εν τη αγία πόλει Σιών. Ουτοί εισιν οι γραφέντες εις ζωήν αιώνιον»

Σημείωση #3: Πήρα το βιβλίο που διαφημίζει ο Λιακόπουλος, «Η Ρωσία του Πούτιν» γραμμένο από τη δολοφονησθείσα Anna Politkovskaya (εκδόσεις ΟΞΥ). Παρουσιάζει μια πολύ απολυταρχική διακυβέρνηση της Ρωσίας, εικόνα που η «επίσημη» πληροφόρηση μας την έχει (σκόπιμα;) αποκρύψει. Μιλά για καταπάτηση των ελευθεριών των Ρώσων, επί Πούτιν. Η δολοφονία της μάλλον συνηγορεί υπέρ της αλήθειας των λόγων της.

Συμπέρασμα: Οι προφητείες από Αγίους ανθρώπους της Ορθοδοξίας, είναι μέρος της πίστης μας, και πολλές έχουν ήδη επαληθευτεί (π.χ. προφητεία του Αγ.Κοσμά του Αιτωλού για το τηλέφωνο, την τηλεόραση, τους δορυφόρους κ.α.!). Πρέπει όμως να προσέχουμε διότι υπάρχουν και ψευδοπροφητείες. Επίσης, καλό είναι να μη δεχόμαστε αδιάκριτα την επίσημη προπαγάνδα – ιστορία – πληροφόρηση – ειδησεογραφία, και να μη την καταπίνουμε «αμάσητη». Στο σημείο αυτό, προσωπικά είμαι ανοικτός σε «εναλλακτικές» πηγές πληροφόρησης, πάντα με σχετικές επιφυλάξεις αξιοπιστίας, τεκμηρίωσης κ.α.

(ελπίζω να μή θεωρήσετε διαφήμιση ή δυσφήμιση τα παραπάνω, καθώς ουδεμία σχέση έχω με κάποιον εκδοτικό οίκο, είμαι απλός αναγνώστης!)
Blogger Alexander, at 2:07 PM  
Ρυπαρά έθνη, βδελυρά έθνη... η θρησκεία της αγάπης και ο ρατσισμος στα high του.

Και γω που νόμιζα ότι ο χριστιανισμός λέει, πως όλοι είναι παιδιά του ενός θεού... ή πως, όλους τους αγαπάει ο θεός... ή πως όλοι είναι ίσοι μπροστά στο θεό...

Σχετικά με τις προφητείες, να μη ξεχνάμε και τις προφητείες του Ιουλίου Βερν που έχουν επίσης επαληθευτεί. Όπως πχ το αεροπλάνο, το υποβρύχιο, κτλ...
Blogger SPY, at 3:08 PM  
κ. alexander.
Tο θέμα της μεταφυσικής, θρησκείας και εκτός φυσικής πραγματικότητας ιδεολογημάτων, φαντασιώσεων, Πίστεων, έστω θεωριών είναι λυμένο πολλαπλώς από πολύ ειδικότερους επί των θεμάτων αυτών.
Λογικά, Ιστορικά, ψυχολογικά, θρησκειολογικά, επιστημονικά, βιολογικά, κλπ, το σύνολο δηλαδή της ανθρώπινης γνώσης που ασχολείται με την πραγματικότητα, η θρησκεία είναι αυθαίρετο παρελθοντικό μοντέλο εξήγησης του κόσμου, παντελώς αποτυχημένο στις κατά καιρούς μεθόδους του, στις αυθαίρετες δογματικές αρχές του, στην ψευδολογική αυτο"αποδεικτική" μέθοδό του, στον όποιο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του, την ηθική υπόστασή του κλπ κλπ.
Ξαναλέμε, οι φυσικοί κανόνες ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΕΠΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΑΝΤΟΥ, είτε πιστέψουμε είτε δεν πιστέψουμε, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει ανθρώπινο είδος. Είναι ανεξάρτητοι από την αυθαίρετη όποια ανθρώπινη αυταπάτη μας. Είναι το μέτρο της Αλήθειας της πραγματικότητας.

Αντιθέτως όταν πάψει κάποιος να πιστεύει στην όποια δοξασία, ιδεοληψία, κατασκευασμένη ανθρώπινη θεότητα, ηθική, κοινωνικούς συνθήκες - νόμους,... η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΗ καταρρέει, ξεχνιέται χάνεται. Η όποια μικρή αυθυποβολή εξασκούσε σταματάει. Απόδειξη της κατασκευασμένης ψευδοαλήθειας.


Η Θεολογία έρχεται να ΑΥΤΟΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ επανεισάγοντας τη σοφιστεία, την αυθαιρεσία συλλογισμών, την αντίφαση, νεολογισμούς, δόγμα κλπ, με απόλυτο σκοπό τη κάλυψη των λογικών κενών που δημιουργεί η Πίστη.
Ο Πιστός καθημερινά πιέζει τον εαυτό του να είναι Πιστός.
Καθημερινά αυθυποβάλλεται εκλαμβάνοντας τη κριτική του σκέψη σαν δαιμονικές επιρροές κλπ. (μία ακόμα "κατάκτηση" της θεολογίας).

Το ότι η συνείδηση εξαφανίζεται μετά θάνατον είναι αληθές επιστημονικό δεδομένο βάσει πειραμάτων στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η συνείδηση παράγεται από τη χαωτικού τύπου αλληλεπιδράσεις συνάψεων, ηλεκτρικών τάσεων, χημικών ενώσεων και ένα σωρό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία που θα βρεθούν πολύ σύντομα στα εργαστήρια, είναι θέμα χρόνου (να μας επιτρέψετε να ξέρουμε αμεσότατα ειδικά αυτό το θέμα). ΟΤΑΝ ΠΑΨΕΙ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ (Η ΥΛΗ - ΚΥΤΤΑΡΟ) ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1+1=2 (η μεταφυσική φυσικά δεν δέχεται ούτε αυτό το μαθηματικό δεδομένο)


Το αν ένα μικρό παιδί δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι έχασε στο ποδόσφαιρο στην αλάνα και κλαίει με όλες του τις δυνάμεις ενώ ο εγκέφαλός του διαγράφει αυτή τη κακή ανάμνηση και το τραύμα λειτουργεί με αποστροφή απώθηση και μία σειρά από λειτουργίες ... κλπ
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Δυστυχώς υπάρχει ΘΑΝΑΤΟΣ - ΤΕΛΟΣ όσο κι αν απωθούμε τη τραυματική αυτή σκέψη και - σαν παιδιά - φτιάχνουμε παρηγορητικές ψεύτικες Πίστεις δοξασίες μυθολογίες περί δήθεν ανυπαρξίας του θανάτου.
Ο Θάνατος ισχύει και σηματοδοτεί το τέλος της συνειδητής ανθρώπινής ύπαρξής μας. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να δούμε την Πραγματικότητα κατά πρόσωπο να ψάξουμε να βρούμε τα αίτια και τους φυσικούς νόμους και να προσπαθήσουμε όσο γίνεται να τους χειριστούμε. Έτσι ξεπεράσαμε την αυταπάτη της θεολογίας, του μεσαίωνα, του σκοταδισμού.
Έτσι μάθαμε με την αναγέννηση να πολεμάμε πραγματικά, άρα αποτελεσματικά τις αρρώστιες (όχι με απατηλά ευχέλαια και αγιωτικά τίποτα). Μάθαμε να χειριζόμαστε τον ηλεκτρισμό (χωρίς να κάνουμε θυσίες και προσευχές γεμάτοι τρόμο στην εκκένωση κάθε κεραυνού στην ατμόσφαιρα). Μάθαμε ότι ο νόμος των πιθανοτήτων εξηγεί ένα σωρό συμπτώσεις και "παράδοξα" στην ελλιπή εμπειρία μας (και δεν βλέπουμε ψεύτικα σημεία και θαύματα, "δαιμονικές" επεμβάσεις, μαύρες γάτες, βασκανίες, δαιμονισμούς και δεν συμμαζεύεται).

Δυστυχώς ή ευτυχώς η μεταφυσική δεν μπορεί να σταθεί αυθύπαρκτη χωρίς να μπλεχτεί στην αντικειμενική πραγματικότητα, και φυσικά εκεί καταρρέει. Αν δεν μπλεχθεί γίνεται ακραίος σολιψισμός οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει καμία συζήτηση (αν όλα είναι μια ψευδαίσθηση).

Η περίπτωση του Λιακόπουλου ΔΕΝ είναι καθόλου ειδική (ειδικό ίσως είναι το θέμα και μόνο της απάτης του). Ανήκει στο είδος των μεσσιανικών ευαγγελιστών αστρολόγων ψευδοπροφητών πατριδοκαπήλων (πολλά κακά σε συσκευασία ενός).
Χρησιμοποιείται (προς το παρόν) από την εκκλησία που λόγω των αιρετικών του θέσεων θα τον αδειάσει στις κατάλληλες συγκυρίες.
Ο Δημοσθένης ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΨΕΜΑ ΜΕ ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Έτσι επιτυγχάνει:
Πρώτον να είναι δύσκολο και πρακτικά αδύνατο σε κάποιον (γιατί να το κάνει άλλωστε) να ξεδιαλύνει στη κάθε πρόταση την αντίφαση, τα ψεύτικα στοιχεία, τη παραποιημένη αλήθεια κλπ...
Δεύτερον, με αναφορά αυτά ακριβώς τα ψήγματα της αλήθειας, αυτοί που έχουν τη τάση να Πιστέψουν πιστεύουν άκριτα και το ψευδές (το μεγαλύτερο κομμάτι).
Τρίτον προκαλεί αντίστροφες αμφιβολίες (πχ. "ναι αλλά λέει και κάποιες αλήθειες... ας τον προσέξουμε..."), πράγμα αδιέξοδο. Η αρχή του αποπροσανατολισμού.
Και άλλα πολλά...

Όλα όμως αυτά είναι πάρα πολύ καιρό τώρα γνωστά. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ + ΨΕΜΑ = ΨΕΜΑ (ΠΑΝΤΑ, ... ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ Ή ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ).
Επίσης ξέρει πολύ καλά ότι το target group θρησκευόμενων πιστευόντων, στερούνται κριτικής ανάλυσης, ή διαθέτουν ημιτελή ευνουχισμένη απατηλή ψευδολογική και θρησκευτική "μαγική" σκέψη. Έτσι δημιουργεί ΟΠΑΔΟΥΣ με τυφλές παραδοχές και αυτοεπιβεβαιωτικές πρακτικές. Δεν είναι καθόλου άσχετο το ότι βρίσκεται στον ίδιο χώρο με ακροδεξιές μυστικιστικές καταστροφολογικές συμωμοσιολογικές φαντασιώσεις. Το φαντασιακό υπόβαθρο της έννοιας έθνος ενώνεται με την εξ ίσου φαντασιακή δομή της θρησκευτικής πίστης.
Φυσικά προωθεί καθαρά το ιστορικά άρρηκτο της συντηρητικής παραδοσιακής κρατικής εξουσίας και εκκλησιαστικής εξουσίας στο Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια και άλλα ιδεολογήματα τύπου ελληνορθοδοξία - ελληνοχριστιανισμός.

Εν πάσει περιπτώσει ψάχτε μέσα σ' αυτό τα σάιτ. Υπάρχει μικρό μέρος των ψευδολογιών του. Θάπρεπε να σας πείσει έστω και ένα των ισχυρισμών του για να τον απορρίψετε παντελώς.

Στο δεύτερο comment σας αποδεικνύετε μόνος σας τα ανωτέρω.

Επίσης στο παράδειγμα με "Τη Ρωσία του Πούτιν" της Πολιτόφσκαγια εαν δεν βλέπετε την απάτη έργων και λόγων, εθελοτυφλείτε. Επί 4 χρόνια προπαγανδίζει τον Πούτιν. Ο ορθόδοξος Σωτήρας που θα μας σώσει από τους άπιστους δυτικούς. Και υπερτεχνολογία και κοσμοσφαίρες αντιβαρυτικές. Καθημερινά μας βομβαρδίζει με ρώσικη προπαγάνδα (που και που πετάει κανένα αντιπουτινικό για ξεκάρφωμα). Όταν δολοφονήθηκε η Πολιτόφσκαγια φώναζε ότι δικαιώθηκε (???? σε τι??? ότι τη σκότωσε το ίνδαλμά του ο πούτιν???). Με τη συμφωνία για τον αγωγό, συμφωνία που προετοιμάζεται εδώ και 12 χρόνια ακόμα φωνάζει ότι δικαιώθηκε (??? από που κι ως που???).

Για όλα αυτά και για πάρα - πάρα πολλά ακόμα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Το ότι δεν είναι η θέση σας εδώ, είναι μια φιλική τηρουμένων των αναλογιών προτροπή. Δεν είμαστε όπως βλέπετε εξειδικευμένο μπλογκ για θρησκευτικά ή μεταφυσικά ζητήματα.
Αυτή η απάντηση είναι πλεονασμός. Όλα αυτά και άλλα πολύ περισσότερα θα τα βρείτε σε άλλους ιστιότοπους, πολύ πιο εμπεριστατωμένα και στοιχειοθετημένα.
Το ότι απαντήσαμε έστω και εισαγωγικά επιγραμματικά σε μια σειρά από θέματα είναι γιατί δεν διακρίνουμε κακή πρόθεση και κακό χαρακτήρα σε σας. Είναι πράγματι εξαίρεση στο κανόνα που έχουμε σε αυτό εδώ το σκουπιδιάρικο.
Blogger funEL, at 3:30 PM  
@kafros7
Τι από όλα αυτά που έχουμε πει οι... της άλλης πλευράς είναι ψέμα; Ξέρεις και εσύ πολύ καλά ότι ΤΙΠΟΤΑ. Απλά πρέπει να διαφωνήσετε, γιατί πρέπει να διαφωνήσετε.


Αυτά τα λες στα σοβαρά; Τον ακούς τον εαυτό σου;

Ποιες ειναι καταρχην οι "πλευρες" και ποιοι ανήκουν ονομαστικα στις "πλευρες";

Ποιος και με ποια ιδιότητα καταλόγισε τις τάδε απόψεις στη μια και τις δίνα στην άλλη;

Το ωραίο είναι ότι περιμένεις και απάντηση σε τέτοιους αυτιστικούς ισχυρισμούς.


+τσουβάλιασον+
Blogger SPY, at 7:09 PM  
...Και ο Χίτλερ λαϊκισμό πουλούσε για να πείσει το λαό να τον ψηφίσει. Κι αυτός μιλούσε για μηδέν ανεργία και άλλα τέτοια αλλά όταν τελικά έγινε καγκελάριος όλα πήγαν περίπατο και ο πρότερος λαϊκισμός μετατράπηκε σε φασισμό.
Και φυσικά, όχι μόνo αυτός. Η νεότερη και σύγχρονη ιστορία είναι γεμάτη από φασίστες που φόρεσαν ξαφνικά το προσωπείο της ακροδεξιάς για να προσελκύσουν ψήφους. Έτσι γίνεται σε όλον τον κόσμο τώρα πια. Οι φασίστες-ρατσιστές βαφτίζονται ακροδεξιοί και πατριώτες και υπόσχονται στο λαό δημοκρατία, ελευθερία λόγου και σκέψης, ευημερία μέσα σε ένα εθνικό πατριωτικό πλαίσιο [έτσι το χαρακτηρίζουν]. ...


Δεν περιμέναμε ο κ. Καρατζαφέρης να γνωρίζει την ιστορία, τις αρχές και τους στόχους του Indymedia, του πλεόν ενεργού διαύλου αντιεμπορευματικής και εναλλακτικής πληροφόρησης σε παγκόσμιο επίπεδο, που, από τη φύση του, έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με το κανάλι-όνειδος των ελληνικών ΜΜΕ, το ΤΗΛΕΑΣΤΥ, το οποίο καθημερινά παραδίδει μαθήματα ρατσισμού, ξενοφοβίας, εθνικισμού και…μεταφυσικής!

Αυτό που με ανησυχεί πάντως με φαινόμενα τύπου Καρατζαφέρης, είναι η γοητεία που ασκεί σε μετριοπαθείς δεξιούς/συντηρητικούς. Οι άνθρωποι αυτοί, απογοητευμένοι από την ΝΔ τον βλέπουν ως έναν αξιόλογο πατριώτη που νοιάζεται για την χώρα. Αδυνατούν να καταλάβουν ότι είναι ένας καιροσκόπος που συνεργάζεται με άτομα όπως ο Πλεύρης και μέλη της χρυσής αυγής... Αλλά βλέπεις είναι ιδιαίτερα χαρισματικός, όπως και να το κάνουμε "πείθει" (ως γνήσιος λαοπλάνος).

Από που είναι; Από το τελευταίο συνέδριο του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ.

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που τον φιλοξένησαν αιφνιδιάστηκαν από την αντίδρασή του. Δεν είχαν τίποτα πρόχειρο να του αντιτάξουν όταν τους πέταξε το βασικό του επιχείρημα: «Μα τι λέτε, εμείς είμαστε σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Δεν είμαστε με τον Λεπέν. Καμία σχέση». Αλλά και όσοι ήταν «διαβασμένοι» (όπως οι Λυριντζής-Οικονόμου στη ΝΕΤ, 15/06) και του θύμισαν το φλερτ του με τη Χρυσή Αυγή, τις θέσεις του για την «εβραιοκρατούμενη» Ελλάδα ή και τους συνεργάτες του, δέχτηκαν την παντελή του άρνηση: «Οι θέσεις μου παραποιήθηκαν». Οσο για τον Πλεύρη, «πάρτε τα συγγράμματά του για να δείτε ότι δεν υπάρχει πουθενά η λέξη δικτατορία». Χοντροκομμένα ψέματα, για τον στενό του συνεργάτη που λάτρεψε τη μια δικτατορία (4η Αυγούστου) και υπηρέτησε την άλλη (21η Απριλίου). Για τις ακροδεξιές θέσεις του Καρατζαφέρη έχουμε ασχοληθεί αναλυτικά (βλ. «Ο αγών του», 20/10/02), αλλά αρκεί να ακούσει κάποιος τον ύμνο του κόμματός για να καταλάβει: «Θα νικήσουμε τον ντόπιο τον εχθρό» τραγουδούν τα καρατζαφερόπουλα, στο γνωστό σκοπό «τα χριστιανόπουλα».

ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ να ενταχθούν στον ΛΑΟΣ και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις αξίες και τις αρχές που αγωνίστηκαν μέχρι σήμερα.


Ο φασισμός εκμεταλλεύεται την ατομική και κοινωνική απογοήτευση. Ένα από τα πιο τυπικά χαρακτηριστικά όλων των φασιστικών καθεστώτων του παρελθόντος ήταν η (επιτυχημένη) προσπάθεια προσεταιρισμού μιας εξαθλιωμένης μεσαίας τάξης που μαστιζόταν από την οικονομική κρίση ή ένιωθε πολιτικά εξευτελισμένη και φοβισμένη από την πίεση που ασκούσαν οι χαμηλότερες τάξεις. Στην εποχή μας, που οι πρώην «προλετάριοι» είναι πλέον «αστοί», ο φασισμός προσπαθεί να αποκτήσει ερείσματα σ’ αυτήν ακριβώς την τάξη. Εξ ου και η προσπάθεια του Καρατζαφέρη να δείξει λίγο «λαϊκοδεξιός», λίγο «κεντρώος» και λίγο «αριστερούτσικος» ταυτόχρονα, φροντίζοντας να αποστασιοποιηθεί από ακραίες δηλώσεις και ενέργειες μελών του ΛΑ.Ο.Σ., να απομακρυνθεί από τον πρώην φίλο του γάλλο φασίστα Λεπέν, και στις συνεντεύξεις του να φαίνεται ευπροσήγορος, πράος και διαλλακτικός. Γι’ αυτό έχει υιοθετήσει και «σοσιαλίζουσα» ρητορική, εκφράζοντας θέσεις που υποψιάζεται πως συμμερίζεται η πλειονότητα των πολιτών.


Την ώρα που τελείωνε το συνέδριο του ΛΑΟΣ, το προηγούμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, και όλοι όρθιοι τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο, η τηλεοπτική κάμερα συνέλαβε έναν σύνεδρο να υψώνει το δεξί του χέρι στον γνωστό φασιστικό χαιρετισμό. Αμέσως φάνηκαν κάποια άλλα χέρια να τον εμποδίζουν. Το χέρι κατέβηκε, για να ξαναϋψωθεί και πάλι, αυτή τη φορά όμως με σφιγμένη γροθιά. Ετσι μονομιάς ο φασίστας μεταμφιέστηκε σε κομμουνιστή!

Το Μάϊο του 2000 ο Καρατζαφέρης είχε εξαπολύσει μια σειρά δηλώσεων που φανέρωναν τις πραγματικές του ιδέες μιλώντας για δάκτυλους των Εβραίων που υλοποιούν τα "πρωτόκολα της Σιών". Κατήγγειλε τον Εβερτ ότι επισκέφθηκε μια Συναγωγή στις ΗΠΑ, αλλά επίσης και το Σημίτη και άλλους πολιτικούς ότι "καθοδηγούνται από τους Εβραίους". Αυτή η ρατσιστική υστερία δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Αυτές του οι δηλώσεις έδωσαν τότε την καλύτερη κάλυψη στους φασίστες της Χρυσής Αυγής να βγουν και να βεβηλώσουν 90 εβραϊκούς τάφους στο Νεκροταφείο της Νίκαιας με συνθήματα όπως "εξω οι εβραίοι", "Ο Χίτλερ είχε δίκιο" και αγκυλωτούς σταυρούς. Ανάλογες αντισημίτικες δηλώσεις είχαν πυροδοτήσει ακριβώς τις ίδιες επιθέσεις, με βεβήλωση τάφων στο εβραϊκό Νεροταφείο στα Γιάννενα το Σεπτέμβρη του 2003. Εκείνη την περίοδο ο Καρατζαφέρης έδινε βήμα στους φασίστες της Χρυσής Αυγής από το κανάλι του ενώ δεν είχε διστάσει να τους προτείνει ακόμα και υπουργείο.


Ιδού και το ευτράπελον των ημερών περί την τρομοκρατία, οφειλόμενο μάλιστα σε αρχηγό κόμματος, τον Γεώργιο Καρατζαφέρη. Θέλοντας, προφανώς, να εντυπωσιάσει, αποκαλούσε τους βαλόντες τη ρουκέτα εδώδιμους, αντιδιαστέλλοντάς τους με τους αλλοδαπούς. Νόμιζε ο καημένος ότι εδώδιμος σημαίνει εγχώριος. Εδώ που τα λέμε, πού να φανταστεί ότι η λέξη δεν έχει σχέση με το εδώ και ότι προέρχεται από το ρήμα έδω (αρχαίος, επικός ενεστώς αντί του εσθίω) που σημαίνει τρώγω και, άρα, εδώδιμος σημαίνει φαγώσιμος. Αλλά είναι μάλλον δύσκολο να βρεις κάποιον φαγώσιμο τρομοκράτη, αγαπητέ πρόεδρε...

«Προβοκάτσια» υποστήριξε ο Γ. Καρατζαφέρης ότι ήταν η εικόνα που είδε το πανελλήνιο, με τον σύνεδρο του κόμματός του να τον χαιρετά σε άψογο ναζιστικό χαιρετισμό κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου στο προχτεσινό συνέδριο του ΛΑΟΣ. Δε γνωρίζουμε αν όντως ο ευθυτενής ναζί ήταν σύνεδρος του ΛΑΟΣ ή προβοκάτορας, αλλά: Ο Καρατζαφέρης δεν είναι που στις ευρωεκλογές είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του: Τον αρχιφασίστα Πλεύρη, ιδρυτή του ναζιστικού κόμματος «Κόμμα 4ης Αυγούστου» καθώς και τέσσερα στελέχη της «Χρυσής Αυγής». Ο Καρατζαφέρης δεν είναι που στις 14/8/2005, ερωτηθείς για τα πρόσωπα που θα στηρίξει το ΛΑΟΣ ενόψει των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, δήλωσε στην «Αυριανή» για τον φασίστα Βορίδη: «Στην υπερνομαρχία Αθηνών - Περαιώς έχω κατά νου τον κ. Μάκη Βορίδη»...


O Μάκης Βορίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο Γ.Καρατζαφέρη για την ευκαιρία που του δίνει με την υποψηφιότητα αυτή να αποδείξει ότι το πατριωτικό κίνημα διαμορφώνει αυτοδιοικητικές προτάσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα του νομού και τόνισε ότι ο ΛΑΟΣ έχει πρωτοστατήσει στην λαϊκή αντίσταση κατά της δημιουργίας χωματερών, καταθέτοντας ολοκληρωμένη θέση για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Μόλις πριν τρία χρόνια, ο ίδιος πολιτικός που τίμησε το γιορτασμό της εβραϊκής Χανουκά στην Αθήνα έδινε ρεσιτάλ αντισημιτισμού παρέα με έναν στενό του συνεργάτη παίρνοντας αφορμή ακριβώς την ίδια γιορτή! Ηταν 5 Οκτωβρίου 2001 όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποδεχόταν τον Πλεύρη στο «Τηλε-Αστυ» και ζητούσε τα φώτα του:

«Κώστα Πλεύρη, υπάρχει μία γιορτή, η οποία γίνεται και στο Ισραήλ και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, δεν θυμάμαι πώς τη λένε, από Χ αρχίζει, Χαάνα κάπως τη λένε- που γιορτάζουνε την απελευθέρωση των Ισραηλινών από τους Ελληνες. Εχουν γιορτή εναντίον μας».

Ο Πλεύρης κάτι περισσότερο είχε ακούσει, αλλά βέβαια ούτε κι αυτός γνώριζε το όνομα Χανουκά:

«Πράγματι, έχουν μία γιορτή. Είχε πάει στο Ισραήλ ο τότε υπουργός Εθνικής Αμύνης ο κ. Αρσένης, ο οποίος παρέστη σε μία εκδήλωση της νίκης των Εβραίων εναντίον των Ελλήνων. Αυτό ουδέποτε εις την ιστορία συνέβη. Ου-δέ-πο-τε. Ποιος να νικήσει ποιον; Εμείς κάναμε αυτοκρατορίες και κοσμοκρατορίες εις εποχήν κατά την οποίαν 150.000 Εβραίοι ήσαν νομάδες μέσα στην έρημο, όπου περιεφέροντο επί χρόνια, διότι δεν γνώριζαν προσανατολισμό».

Η συζήτηση συνεχίζεται στο ίδιο πλαίσιο, διανθισμένη με «αστεία» του τύπου:

Καρατζαφέρης: "Ολοι ξέρουμε την Εξοδο, την Είσοδο δεν ξέρουμε".

Πλεύρης: "Να έρθει κάποιος εκπρόσωπος του Κεντρικού Ισραηλινού (σ.σ. σκόπιμη αλλαγή του ορθού «Ισραηλιτικού») Συμβουλίου και να καθίσουμε να τα βρούμε. Διότι μπορεί να έχουμε άδικο και εγώ σας δηλώνω ότι αν πούμε ένα ψέμα, μία ανακρίβεια, θα φύγω για το Ισραήλ να εργαστώ ένα χρόνο στα κιμπούτς για να εξιλεωθώ".

Καρατζαφέρης: "Θα πας. Δεν ξέρω πώς θα γυρίσεις..."

Πλεύρης: "Χα χα χα. Πολύ ωραίο αυτό. Υπάρχουν γεγονότα. Πολεμούν την Ελλάδα. Ανέκαθεν μας πολεμούν..."

Στη συνέχεια ο Πλεύρης διαφωτίζει το φίλο του περί Εβραίων.

Καρατζαφέρης: "Στο κάτω κάτω Κώστα μου κι αυτοί Ελληνες είναι. Ετσι δεν είναι;"

Πλεύρης: "Οχι. Εδώ κι αυτό να το συζητήσουμε. Οταν μιλάμε για Εβραίο, μιλάμε ταυτόχρονα για ένα θρήσκευμα και μία φυλή. Μπορεί να είσαι Εβραίος και να μην είσαι Εβραίος στη φυλή. Να είσαι Εβραίος στο θρήσκευμα. Αυτά εξετάζονται περιπτωσιακώς".

Γνωρίζουμε σε ποιο καθεστώς εξετάζονταν «περιπτωσιακώς» αυτά τα ζητήματα. Αλλά ο κ. Καρατζαφέρης έχει και άλλες απορίες:

Καρατζαφέρης: "Κάτσε. Δηλαδή είναι πρώτα Εβραίος και μετά Ελληνας; Δηλαδή είναι όπως ήταν κάποτε οι κομμουνιστές που ήταν πρώτα κομμουνιστές και μετά Ελληνες".

Πλεύρης: "Μα και ο κομμουνισμός δεν είναι δημιούργημα των Εβραίων;"

Οι δύο φίλοι καταλήγουν βέβαια στην άρνηση του Ολοκαυτώματος. Ξεκινά ο Καρατζαφέρης με την αναφορά σε κάποιο βιβλίο "εμπειρογνώμονα" που λέει ότι οι θάλαμοι αερίων ήταν χτισμένοι με μονότουβλα, άρα δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

Πλεύρης: "Οι φούρνοι κι αυτά χτιστήκαν το 1948, το λένε οι ίδιοι. Εδώ υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του χωρίου Αουσβιτς να φτιάξουμε ένα στρατόπεδο με φούρνους και τέτοια για λόγους τουριστικούς".

Το χιούμορ Πλεύρη-Καρατζαφέρη σπάει κυριολεκτικά κόκαλα. Μόλις αναφέρει ο Πλεύρης ότι οι Εβραίοι κατάφεραν τώρα να πάρουν 250 εκ. πεσέτες από τον Χουάν Κάρλος επειδή διώχτηκαν από την Ισπανία πριν 500 χρόνια, παρατηρεί ο Καρατζαφέρης:

"Εμείς γιατί δεν ζητήσαμε αποζημίωση για το κακό που μας έκανε η Ισπανία να μας τους στείλει εδώ;"

Πλεύρης: (γέλια) "Πολύ ωραίο".

Η ωραία αυτή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε με έναν ύμνο του Πλεύρη στη σταθερότητα του οικοδεσπότη και πολιτικού του αρχηγού: «Κύριε Καρατζαφέρη εγώ προσωπικά σας εκτιμώ βαθύτατα διότι σε ό,τι θίγει τον Ελληνισμό, δεν έχετε αποστεί ούτε ένα εκατοστόμετρο από τις θέσεις σας. Παραμένετε βράχος ακλόνητος».


Ο Καρατζαφέρης, ενώ είναι ένα παιδί του συστήματος, μπήκε στην πολιτική ελέω της οικογενείας Μητσοτάκη, απέκτησε κανάλι το οποίο ακόμα δεν έχει άδεια-επί δεκαπέντε χρόνια ελέω του συστήματος στην Ελλάδα-καταφέρνει να εμφανίζεται ως ο αμφισβητίας που τα βάζει με το κατεστημένο.

Μπροστάρης και σ? αυτό τον αγώνα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και ευρωβουλευτής, ο οποίος κατεβαίνει στο «δύσκολο» Δήμο της Θεσσαλονίκης, όπου το θέμα δεν είναι να είσαι δεξιός, αλλά περισσότερο δεξιός από τον αντίπαλό σου.

Ο Καρατζαφέρης πέρασε από πολλές πολιτικές διακυμάνσεις κινουμενος πάντα στο χώρο της λαικιστικής δεξιάς. Δεν εχουν περασει πχ πολλα χρόνια απο τοτε που ζητουσε την παραχώρηση ενος υπουργειου στη χρυση αυγη.

Αντιθετα ομως με το ακραιο παρελθον ο δημοσιος λογος του σημερα εχει αλλαξει αρκετα, για την ακριβεια ο «χερι χερι» φαινεται να εχει ριξει μπολικο νερο στο αφρισμενο κρασι του.


Οι φασιστικές, ρατσιστικές, αντισημιτικές, κ.λ.π. απόψεις του ΛΑΟΣ και του Γ.Καταζαφέρη είναι λίγο-πολύ γνωστές, απλά ο Θ. Μυλωνόπουλος τις επανέλαβε με το: «τον Εβραίο και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς». Γνωστό είναι επίσης ότι ο Γ. Καρατζαφέρης αποκαλούσε τους Α. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη «Εβραίους». Γνωστές είναι και οι σχέσεις του με τον ΕΠΕΝίτη χιτλερικό Μ Βορίδη, θαυμαστή του Λεπέν, που αφού διέλυσε το κόμμα του κάλεσε τα μέλη να ενταχθούν στο ΛΑΟΣ «προκειμένου να υπάρξει ένα ισχυρό και αποτελεσματικό μέτωπο εθνικής αντιπολιτεύσεως στην πατρίδα μας», αλλά και ο Γ. Καρατζαφέρης που το Μάρτη του 2005 χαιρέτιζε το συνέδριο του «Ελληνικού Μετώπου» διαβεβαιώνοντας ότι επιθυμεί «κοινή πορεία με το Ελληνικό Μέτωπο και τον Μάκη Βορίδη για να δημιουργήσουμε την ισχυρή πατριωτική αντίσταση».. Γνωστές επίσης είναι και οι σχέσεις του με τον 4αυγουστιανό και χουντικό Κ.Πλεύρη που επέστρεψε στην αγκαλιά του Καρατζαφέρη, μαζί με το γιο του Θ. Πλεύρη, εκπρόσωπο της νεολαίας (ΝΕ.Ο.Σ.) του ΛΑΟΣ

Θα ήταν όμως καταστροφικό για τη χώρα, υπό τις σημερινές διεθνείς συνθήκες,
αν αυτό το μόρφωμα αποκτούσε σώμα και πνοή. Θα ήταν μία τερατογένεση με
εφιαλτικές συνέπειες. Kαι αυτό οφείλουν να το σκεφθούν τα επιτελεία της
Xαρ. Tρικούπη που, με τόση ελαφρότητα και για λόγους μικροκομματικών
προσδοκιών σε μία ήσσονος σημασίας εκλογική αναμέτρηση, ζηλεύουν τη δόξα
του Φρανκενστάιν.


Με χαρακτηριστικά ένα μίγμα ακροδεξιών, χριστιανικών και ξενοφοβικών απόψεων φαίνεται πως έχει αντλήσει εμπειρίες από αντίστοιχες πολιτικές κινήσεις στη δυτική Ευρώπη, ενώ επιχειρεί να μετατρέψει σε εκλογικό όφελος την ανασφάλεια των κατώτερων μορφωτικά και οικονομικά στρωμάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα αντλώντας ψηφοφόρους από τη Ν.Δ., αλλά όχι μόνον.

Σημειώνω ότι ο κ. Καρατζαφέρης υποπίπτει σε απίθανες αντιφάσεις. Να σας αναφέρω μία που άκουσα τελευταία και η οποία τολμώ να πω ότι με βγάζει από τα ρούχα μου. Ερωτηθείς τι θα κάνει με το θέμα των λαθρομεταναστών απάντησε: "Εγώ θα νομιμοποιήσω όλους τους λαθρομετανάστες από τη στιγμή που θα σκάψουν τόσο πολύ ώστε να βρουν τα αρχαία μνημεία στην Ελλάδα"! Αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά. Τα λέει μάλιστα και σε τηλεοπτικές εκπομπές που έχουν μεγάλη τηλεθέαση και το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό.
Οι δημοσιογράφοι που τον ακούν να τα λέει αυτά υποτίθεται πως είναι σοβαροί και δεν αντιδρούν όταν ακούνε αυτές τις αστειότητες. Αν τα έλεγα εγώ θα με είχαν κατασπαράξει. Περιέργως, ο κ. Καρατζαφέρης απολαμβάνει μίας ... ανεξήγητης ανοχής. Τι σημαίνει τώρα να λες ότι θα νομιμοποιήσεις λαθρομετανάστες όταν θα "ανακαλύψουν τα αρχαία"; Σημαίνει ότι θα τους βάλεις να κάνουν καταναγκαστικά έργα και όταν θα τα ολοκληρώσουν θα τους κάνεις Έλληνες πολίτες; Πως μπορούν να λέγονται αυτά;


Η Ακροδεξιά σήμερα σε όλη την Ευρώπη, φοράει τα ίδια
κοστούμια με τους άλλους πολιτικούς, πηγαίνουν στους ίδιους
επικοινωνιολόγους και βγάζουν τις ίδιες γιγαντοαφίσες. Ο Λεπέν έχει έναν
ολόκληρο μηχανισμό επικοινωνιολόγων και νομικών σε κάθε του κίνηση. Ο
παλιός βασανιστής της Αλγερίας γίνεται ήρωας που πολέμησε για την πατρίδα.
Οι ακροδεξιές ρατσιστικές απόψεις του μετατρέπονται σε πατριωτισμό και,
όποιος τον χαρακτηρίσει φασίστα, μηνύεται αμέσως.


ΕΧΟΥΜΕ ακροδεξιές εκδηλώσεις και αντιλήψεις, όταν:

- Ακούμε φωνές, του είδους «διώξτε τους μετανάστες».

- Ακούμε απόψεις του είδους «όχι τζαμιά για τους μουσουλμάνους» που ζουν
και εργάζονται στην Ελλάδα.

- Βλέπουμε Ελληνες να καίνε βιβλία, γιατί τα θεωρούν αντίχριστα και
αντιπατριωτικά.

- Εκτοξεύονται αφορισμοί του είδους «για όλα φταίνε οι Εβραίοι» (προσοχή,
όχι η κυβέρνηση του Αριέλ Σαρόν, αλλά γενικώς οι Εβραίοι).

ΟΛΕΣ αυτές οι ακραίες αντιλήψεις γίνονται πιο επικίνδυνες, όταν
συμπορεύονται μ' έναν ανέξοδο και στείρο «πατριωτισμό». Πρόσφατα, ο κ.
Καρατζαφέρης εκραύγαζε δακρύων ότι ο μεγάλος του πόθος είναι να δει τον
ελληνικό στρατό στην Κωνσταντινούπολη και να παρακολουθήσει τη Θεία
Λειτουργία στην Αγία Σοφία. (Κάτι παρόμοια, έχει πει, με πιο κομψό τρόπο
πάντως, δηλαδή τραγουδώντας, ο Αρχιεπίσκοπός μας).


Ο αποκλειστικός "διαμορφωτής
γνώμης" του ρεύματος αυτού είναι η τηλεόραση, που ενώ ως μέσον βρίσκεται σε
κατάσταση πλήρους ανυποληψίας και απαξίωσης, παραμένει ταυτοχρόνως
εξαιρετικά αποτελεσματική. Προσφέροντας χαμηλού επιπέδου πολιτική ψυχαγωγία
από ένα κανάλι τέταρτης κατηγορίας, ο Καρατζαφέρης κατάφερε να πάρει
ιδιαίτερα ψηλό ποσοστό στον πρώτο γύρο των νομαρχιακών εκλογών. Οι
γραφικότητες που εξακοντίζονται κατά συρροή από εκεί μέσα βρίσκουν
αποδέκτες σε ένα κοινό, οι αντιλήψεις του οποίου έχουν διαμορφωθεί
συστηματικά από τη "σοβαρή" τηλεόραση, με εργαλεία τον αβάσταχτο λαϊκισμό,
την επί χρόνια αποκλειστική ταύτιση του μεταναστευτικού στοιχείου με την
εγκληματικότητα και την εθνικοχριστιανική ρητορεία των βραδινών δελτίων.


Υπέρ του Γ. Καρατζαφέρη τάχθηκε χθες ­ εμμέσως πλην σαφώς - ο Αρχιεπίσκοπος
Αθηνών κ. Χριστόδουλος. Παρεμβαίνοντας σε συζήτηση, που έγινε στη διάρκεια
σεμιναρίου στη Μονή Πετράκη, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας, ο κ.
Χριστόδουλος πήρε θέση υπέρ των ψηφοφόρων του κ. Καρατζαφέρη λέγοντας ότι
«δεν πρόκειται για ακροδεξιούς, είναι καλοί χριστιανοί και αποτελούν μέρος
της κομματικής βάσης, η οποία αντέδρασε στην υποψηφιότητα Τζαννετάκου για
την στάση που αυτός κράτησε στο θέμα των ταυτοτήτων».


H εκδήλωση και στην Eλλάδα του ακροδεξιού φαινομένου, που έχει ήδη πλήξει
αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, δεν είναι υπόθεση ενός κόμματος (σχεδόν σε όλους
τους σχηματισμούς άλλωστε υπάρχουν πολιτικοί που το ρεπερτόριό τους
αποτελείται αποκλειστικά από τις κορόνες του εθνικισμού και της
μισαλλοδοξίας), δεν είναι καν κομματική υπόθεση, αλλά πολιτική, κοινωνική
και πολιτισμική, άρα δεν θεραπεύεται με ευχολόγια. Mπορούμε, φυσικά, να
συνεχίσουμε να κρυβόμαστε από τα πράγματα, μπορούμε να συνεχίσουμε να
εμπιστευόμαστε αναιτίως τα θρυλικά αντιρατσιστικά γονίδιά μας, δεν βλάπτει
ωστόσο να μη μας διαφεύγει το γεγονός ότι η τεχνική της άμμου δεν έσωσε
καμία στρουθοκάμηλο.


Πέραν αυτών, πάντως, τούτες οι εκλογές χαρακτηρίζονται από την απόπειρα
καταγραφής ενός εθνικιστικού, λαϊκιστικού και ξενοφοβικού ρεύματος, που
επιχειρεί ο Γ. Kαρατζαφέρης, κατά τα πρότυπα αντίστοιχων κινήσεων σε
Γαλλία, Iταλία και αλλού. Iσως από σήμερα το βράδυ η πολιτική να συζητά για
το «ακροδεξιό» κατασκεύασμα, που μέχρι τώρα δεν είχε θέση στην ελληνική
πολιτική.


Ακροδεξιά στην Ελλάδα

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος θεωρεί απαραίτητο να διευκρινίσει
ότι το διατυμπανιζόμενο από τον υποψήφιο Υπερνομάρχη Αττικής κ. Γ.
Καρατζαφέρη ότι στο ψηφοδέλτιό του μετέχουν δύο πολίτες εβραϊκού
θρησκεύματος δεν είναι αληθές.

Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης, επί σειρά ετών, συνηθίζει σε θέματα που αφορούν τον
Εβραϊσμό να παραποιεί ανεπίτρεπτα την αλήθεια.


Το δικτατορικό τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» ισχύει με σημερινούς
όρους: α) Εθνική περιχαράκωση, αγνόηση των διεθνών εξελίξεων κι εχθρότητα
απέναντι στους «ξένους» που επιβουλεύονται μονίμως την Ελλάδα και διαρκώς
συνωμοτούν εναντίον της. β) Περιθωριοποίηση εκείνων που δεν είναι «σαν
εμάς». Ο «άλλος» προσπαθεί όχι να διατηρήσει την ταυτότητά του στο πλαίσιο
μιας πολυεθνικής (κι όχι απλώς πολυπολιτισμικής) κοινωνίας, αλλά να
υπονομεύσει τη δική μας. Και ο «άλλος» μπορεί να είναι ο μετανάστης, ο
μουσουλμάνος, ο άθεος, ο πολιτισμικά ή σεξουαλικά διαφορετικός. γ) Φόβος
απέναντι στο καινούριο, στους ανοιχτούς ορίζοντες και στον ελεύθερο
ανταγωνισμό. Επιστροφή στον προστατευτισμό στο πλαίσιο ενός αυταρχικού
συγκεντρωτικού κράτους «μεγάλου πατερούλη», που φροντίζει για τα παιδιά
του, αλλά και τα τιμωρεί αυστηρά.



ΘΟΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΟΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ GOOGLE ΣTH TYXH.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΟΥΝ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΛΟΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ.

ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ:

ΧΑΪΛ.
Anonymous Anonymous, at 10:33 PM  
χαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε καρα+τζαφερ δεν λυπάσαι τη παρασιτική χλωρίδα του spy?
χαχαχαχαχα
νάσαι καλά πήρα 666 χρόνια ζωής
:))))))))
καλά μετά από αυτό το ΥΠΕΡΒΑΡΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΕΡΙΡΕΜ ΣΟΥΠΕΡΤΕΣΛΑ πάρτε πασατέμπο καρέκλες και περιμένετε τους λυσσασμένους αφρούς των θολοφασιστάκων να τσιρίζουν georgiades style.
χαχαχαχαχαχαχα
φτιάχτηκα, πάω να δω Λιάκουρα
χαχαχαχαχαχαχαχ
+ερεγλέντια+
Anonymous Anonymous, at 10:57 PM  
@καρα+τζαφερ,
Μνημείο. respect.
Επι τόπου copy paste. υπάρχουν πολλλλλλΛΛΛά φόρα με φασιστοειδή.
Anonymous Anonymous, at 11:41 PM  
Αγαπητοί funel, το τελευταίο σχόλιο σας-απάντηση στον alexander είναι από τα καλυτερα κείμενά σας τελευταία. Ξεκάθαρα και δυνατά επιχειρήματα. Με βρίσκετε σύμφωνο σε όλα όσα είπατε.

Ο Alexander όπως τουλάχιστον φαίνεται από τα σχόλια του δεν έχει κακή πρόθεση ούτε και χαρακτήρα. Όμως όπως έχει πει και ο Steven Weinberg:

"Religion is an insult to human dignity. Without it you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Blogger polydeukis, at 11:43 PM  
Ομολογω... κι εγω μια φορα που ετυχε να περναει ο Καρατζαφερης μεσα σ'ενα αυτοκινητο, δεν αντεξα στο πειρασμο.
Σηκωσα το χερι και τον χαιρετησα. Στάθηκα προσοχη, σήκωσα το δεξι, τη παλαμη ψηλα και τα δάχτυλα ανοιχτα

+takefive+

(οκ παιδες, μη το κανουμε forum παντως)
Anonymous Anonymous, at 12:28 AM  
Ιδέα δεν είχα για το Steven Weinberg και τα λεγόμενά του όταν έγραφα αυτό εδώ...
Blogger Rodia, at 12:37 AM  
"παρασιτική χλωρίδα του spy"

Κοίτα να δεις που σιγά-σιγά μου βγαίνει και το όνομα...
Blogger SPY, at 12:52 AM  
@lawfighter

Κρίνεις δηλαδή με βάση τις περγαμηνές και όχι τα επιχειρήματα; Μέγαλη πλάνη... Ο Αριστοτέλης θα έφριττε!
Blogger Derevirn, at 2:32 AM  
Μπράβο Λωλίτα μου, τώρα έπιασες πραγματικά τον Πάπα από τα αρχίδια. Οι αριστεροί διαπλέκονται με τους μπάτσους και τα ΜΜΕ. Αυτοί κρύβονται πίσω από τις λέσχες Μπίλντερμπεργκ και Μπόντυ-μπίλντινγκ. Αυτοί είναι οι αληθινοί συνεχιστές του Γκέμπελς και του Τσε Γκεβάρα (οι οποίοι ήταν το ίδιο πρόσωπο). Αυτοί που οι παππούδες τους αιματοκύλισαν την ΕΛλάδα με τα κονσερβοκούτια τους και τώρα τα 'χουν κάνει πλακάκια με το κεφάλαιο των σιωνιστών και των ιλλουμιτασιόν. Και όλοι αυτοί οι αριστεροί σατανάδες έχουν τη φωλιά τους εδώ, στο βλάσφημο site που λοιδωρεί τον Λιάκουρα και τις ιερές προφητείες του. Μεγάλε Λωλίτα, γερά και με τσαμπουκά - εσύ κι ο Κάπρος θα σώσετε την πατρίδα από τα μιάσματα του Σταλινισμού.

Το γεγονός ότι όποιος αρνείται να φάει το κρυπτο-φασιστικό κουτόχορτο των τηλε-εμπόρων δεν είναι κατ' ανάγκην αριστερός ούτε αναρχικός σου διαφεύγει. Όπως επίσης και το ότι μπορεί κάποιος να είναι Έλληνας και να αγαπάει τον τόπο και την ιστορία του χωρίς να πιστεύει μπούρδες περί ανωτερότητας των εξωγήινων γονιδίων του Βουκεφάλα και των απογόνων του.

Φτωχοί ηλίθιοι. Όχι μόνο βλέπετε τον κόσμο σε άσπρο-μαύρο, αλλά επιλέγετε να πάρετε και το μέρος του μαύρου. Αυτή τη φορά όμως θα βρείτε κάτι παραπάνω από προβατοποιημένους οπαδούς πουλημένων ηγετών απέναντί σας, και πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξετε εκεί που πραγματικά ανήκετε εσείς και οι ηρωικοί σας αρχηγοί: στα σκουπίδια.
Blogger Helix Nebulae, at 1:13 PM  
Πρός όλους που έχουν πάρει λάθος στροφή.
Εδώ είναι ο ιερός ναός του Αγίου Λιακουρίου. Σας κάναμε τη χάρη μετά από πολλές προτροπές σας να αναρτήσουμε, κατ' εξαίρεση στο παρόν post, τον εκπρόσωπο του κόμματός σας, προς εξάπλωση των απόψεών σας.
Είμεθα με δεδηλωμένο IQ<0, και το παρόν απορριματοφόρο ασχολείται με σκουπίδια παράνοια και απόβλητα.
Ξέρουμε ότι είστε η περιγραφή του αντικειμένου μας (δεν χρειάζεται να μας το φωνάζετε εναγωνίως), αλλά... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΟΜΑΝΙΑ ΜΑΣ.
Διότι Το ιερόν μας σύμβολο είναι ο Προφήτης Πλασιέ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ

Υποθέτουμε ότι ξέρετε επίσης ότι μπορούμε να σας σβήσουμε, αλλά μας αρέσει το ΑΣΧΕΤΟ τουρκοτσιφτετέλι που χορεύετε.

Προς τον καρα+τζαφερ ΕΙΔΙΚΑ. Δυστυχώς εξαγριώνετε την παρασιτική χλωρίδα +μασκώτ+ του κ. spy. Σας παρακαλούμε μην αρχίσετε κατεβατά απαντήσεις άσχετες με το θέμα του Ιερού Αγίου Προφήτη. Εσείς ειδικά θα κοπείτε (έδωσε εντολή ο γέροντας +αυγόκοψον+).

Οι μασκώτ μπορούν να χορεύουν ανενόχλητες. Μπορείτε επίσης να γράψετε καμιά συνταγή με νηστίσημα. Θα γίνετε χρησιμότεροι.

+ευλόγησον+

κ. έλικα. Προσοχή. Θα μπεις στην λίστα των προγραφών και επικηρύξεων. :)))))

Κ. spy, θα σας στείλουμε πλήθος καλλικατζαραίων να σας ψεκάσουν σκοτεινοσιωνιστικά το μπλοκάκιόν σας. :))))

κ. γοργονίτσα. Πέσατε στη περίπτωση. Αναγεννησιακό Φόρουμ το κάναμε το Τάγμα.

κ. derevirn μας συγχωρείτε για την αναστάτωση. αυτή την εποχή έχουμε κατοικίδια.
Blogger funEL, at 3:26 PM  
@καρα+τζαφερ τα είπες όλα ρε φίλε.
Προς πανίδα, όπως έχω ξαναπεί δεν συμφωνώ με όλα όσα λέγονται εδώ,αλλά εδώ γράφουμε για να κράξουμε εναν γέλοιο και κατά τη γνώμη μου επικίνδυνο τύπο. @Kafros7,@lawfighter,@Anonymous12:58 PM εντελώς φιλικά ψάξτε λίγο περισσότερο για αυτούς που στηρίζεται και ακόμη περισσότερο γι'αυτούς που κατηγορείται,έτσι για να μην βάζουμε όλοι μας τόσο ευκολα ταμπέλες σε κανέναν.
Blogger tsioubiou, at 3:43 PM  
Από σήμερα τέρμα το anonymous.
Είμαι ο banόησον από εδώ και πέρα.
1) Το λέω ανοικτά: δεν έχω καμία σχέση με Χίτλερ, χρυησή αυγή κλπ.
2) Το ίδιο ισχύει και για τους Λιακόπουλο, Καρατζαφέρη, Γεωργιάδη, Βελόπουλο κ.ά. Έχει και η λασπολογία τα όριά της.
3) Επειδή όπως είπε και ο funel, το blog αυτό φτιάχτηκε για να βρίζετε το Λιακόπουλο: πηγαίνετε να τον γνωρίσετε πρώτα, να σηζητήσετε μαζί του και μετά συνεχίστε να πετάτε τις βλακείες σας εδώ πέρα. Γι' αυτό είστε όλοι σας κότες. Γιατί χωρίς να γνωρίζετε κάποια πράγματα, διαστρεβλώνετε τις αλήθειες.
Συνεχίστε...
Εμείς είμαστε εδώ για να σας κράζουμε.
Anonymous Anonymous, at 5:55 PM  
Από σήμερα τέρμα το anonymous.
Είμαι ο banόησον από εδώ και πέρα.
1) Το λέω ανοικτά: δεν έχω καμία σχέση με Χίτλερ, χρυησή αυγή κλπ.


Μπράβο και εις ανώτερα

2) Το ίδιο ισχύει και για τους Λιακόπουλο, Καρατζαφέρη, Γεωργιάδη, Βελόπουλο κ.ά.


Εσύ που το ξέρεις? :)))))

Έχει και η λασπολογία τα όριά της.

Συμφωνούμε. Να κοιτάξουν λοιπόν αυτοί που προανάφερες να αναιρέσουν ΟΟΟΟΟΛΕΣ τις λασπολογίες τους για διάφορα πρόσωπα και πράματα. Ρίξε και σύ μια ματιά στο καθρέφτη καλού κακού.

3) Επειδή όπως είπε και ο funel, το blog αυτό φτιάχτηκε για να βρίζετε το Λιακόπουλο:

ΏΩΩπα μη λασπολογείς... ποτέ και πουθενά δεν ειπωθηκε ούτε υπονοήθηκε κάτι τέτοιο... "βρίζετε"? τι λέξεις υβριστικές είναι αυτές... συνέλθετε.

πηγαίνετε να τον γνωρίσετε πρώτα, να σηζητήσετε μαζί του

Και ποιός σου είπε ότι δεν έχουμε μιλήσει και ίσως να μας εξέθεσε κάποιες από τις απόψεις του για τους εβραίους, τη δημοκρατία, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης κλπ :)))) είσαι μάλλον πολύ μακράν νυχτωμένος

και μετά συνεχίστε να πετάτε τις βλακείες σας εδώ πέρα.

ΑΑΑΑ όλα κι όλα, ή είμεθα ΕΛίθιοι, ή δεν είμεθα. Το funclub του Προφήτου πρέπει να έχει ανάλογο IQ. Είμεθα ταγμένοι στη Βλακεία ως υπέρτατο αγαθό το ξεχάσατε ??? Η βλακεία είναι το αντικείμενό μας. Άλλωστε απ ότι εμμέσως μας λες, το ίδιο αφιερωμένος είσαι και εσύ.

Γι' αυτό είστε όλοι σας κότες.

Ενίοτε και αντιβαρυτικά κοσμοσφαιρίδια τεριρέμ ή κάτοικοι σε ελληνικές πόλεις στη σελήνη. Εσείς κάθε πότε επωάζετε? :))))))

Γιατί χωρίς να γνωρίζετε κάποια πράγματα, διαστρεβλώνετε τις αλήθειες.

Ακολουθούμε τις οδηγίες τους λόγους και τις πράξεις, του Άγιου Ιερού καντηλανάφτη τηλεπλασιέ

Συνεχίστε...

... Μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα το έχουμε ήδη δηλώσει, είναι δεδομένο ... τώρα μάλιστα που έχουμε εσένα ένας λόγος πάρα πάνω.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας κράζουμε.

Ευχαρίστησίς μας, μας φτιάχνει. Έτσι έχουμε ένα επί πλέον ηθικό έρισμα να ψάλλουμε ασταμάτητα τεριρέμ στο αφεντικό σας. Ελπίζουμε να μην τον ενοχλεί και μας ρίξει καμιά μήνυση
:))))))))))))))))))))))
Blogger funEL, at 6:54 PM  
Γιατί χωρίς να γνωρίζετε κάποια πράγματα, διαστρεβλώνετε τις αλήθειες.

Φίλτατε Ταγματάρχα πείτε μας ότι αυτό δεν ισχύει! Πείτε το μας γιατί θα αλλαξοπιστήσουμε!

Εχετε μήπως διαστρεβλώσει την αλήθεια για τις αρχαιοελληνορθοδόξες πυραμίδες στον Άρη?

Ή την αλήθεια για την κουφια Γη με τα καλλικαντζάρια? (μακριά απο το μπλοκάκιον μου)

Ή την αλήθεια για τις αρχαιοελληνορθόδοξες πόλεις στη Σελήνη?

Ή τις αλήθειες περί των υπερτεχνολογικών τσουνάμι Τέσλα, των αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών και των ιπτάμενων Γεροντάδων +ευλόγησον+ ????

Ελπίζουμε να πρόκειται απλώς για συκοφαντίες κ. Ταγματάρχα...
Blogger SPY, at 7:36 PM  
Ηρέμησε κ. spy.
Όλα αυτά που αναφέρατε είναι απολύτως αληθή γιατί ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ τα ανάφερε ως αληθή ο Προφήτης ημών Πλασιέ. σε ένα σημείο έχετε λάθος. Δεν έχει αναφέρει για ιπτάμενους γεροντάδες, αλλά για την ιπτάμενη ρομφαία του αρχαγγέλλου Μιχαήλ που εμφανίστηκε στον ουρανό όταν βγήκε ο πούτιν πρόεδρος. ΜΗ ΔΙΑΣΤΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Θα κάνετε υπακοή στον γέροντα +σκοτάδισον+ και θα μάθετε τις παρα κάτω Λιακούρειες ΑΛΗΘΕΙΕΣ:

η γη είναι κούφια γεμάτη μιαρά έθνη διαβολαραίους και καλλικατζαραίουε Νεφελίμ, ο ήλιος είναι σιδερένια μηχανή, οι υποχθόνιοι ζουν αναμεσά μας και τρώνε ανθρώπους, ο Διόνυσος και ο Μεγαλέξανδρος έπειτα από εντολή του Θεού βούλωσε τρύπες με τεράστιες τάπες-πυραμίδες, η σελήνη είναι γεμάτη ελληνικές πόλεις και μέλαθρα, ο Λουκιανός έγραψε αληθή ιστορία, ο πλανήτης είναι ελληνικός, όλοι οι πολιτισμοί είναι ελληνικοί, όλες οι γλώσσες προέρχονται από την ελληνική, ο Αριστοτέλης ανακάλυψε τη σχετικότητα και το νόμο της απροσδιοριστίας, όλες οι γνώσεις του κόσμου είναι γραμμένες στα αρχαία ελληνικά χειρόγραφα, οι αρχαίοι έλληνες ήταν μονοθεϊστές και δεν πίστευαν στο δωδεκάθεο, οι αρχαίες σίβυλλες πρόβλεψαν όλη τη γνωστή ιστορία της ορθοδοξίας (και την κοσμοκρατορία του 2024), οι προφητείες των γεροντάδων επιβεβαιώνονται, το τραχώνι δεν είναι απάτη, δεν ισχύουν οι νόμοι της φυσικής, η ρομφαία του αρχάγγελου Μιχαήλ εμφανίστηκε όταν βγήκε πρόεδρος ο Πούτιν, Ο Πούτιν είναι πλανητάρχης και θα μας χαρίσει την Αγιασοφιά και την Πόλη, υπάρχουν ορθόδοξες ρώσικες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες (που ψέλνουν τεριρέμ) και αόρατα τουπόλεφ 180, ο Πούτιν ελέγχει τους αμερικάνους και εφαρμόζει το σχέδιο του θεού (σαν Ορθόδοξος και βαθιά θρησκευόμενος που είναι), έγινε θαύμα στα δίδυμα του Λιάκουρα, η νόσος των πτηνών ήταν της νέας τάξης για να μην έχουμε ζώα αλλά μόνο κρεατόμαζες, η εξέγερση στη Γαλλία ήταν πρόβα τζενεράλε της νέας τάξης για την παγκόσμια δικτατορία, ο τυφώνας κατρίνα ήταν ρώσικα υπερόπλα ΤΕΣΛΑ, οι αρχαίοι έλληνες βύθισαν την Ατλαντίδα με υπερόπλα ΤΕΣΛΑ, οι αρχαίοι θεοί ήταν υπερόντα ΕΛ που απόγονοί τους είναι οι υπεράνθρωποι έλληνες, επαληθεύονται οι πάσης φύσεως ορθόδοξες προφητείες (πχ η καταβυθίση της Καλιφόρνιας από μεγάλο σεισμό και η καταστροφή των νότιων πολιτειών από τυφώνες, πέρυσι), η λευκή αδελφότητα κυβερνάει τον κόσμο από την έρημο τακλαμακάν στη λευκή πυραμίδα που μέσα είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα, ο αντίχριστος είναι ο μερτάγιας και έστειλε επιστολή σε ρώσικη εφημερίδα όπου λέει μεταξύ άλλων ότι περιμένει να χτιστεί ο ναός του Σολόμωντος για να κυβερνήσει το κόσμο, όλη η ιστορία είναι πλαστή γιατί όλοι οι άλλοι φοβόνται τους έλληνες, οι έλληνες παρήχθησαν από την ένωση ΕΛοχίμ υπερόντων και ντόπιων στην μακεδονία πριν 40000 χρόνια, όλοι οι επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων παγκοσμίως είναι συνωμότες εδώ και εκατοντάδες χρόνια, την αλήθεια την ξέρουν μόνο οι γεροντάδες της ορθοδοξίας και ο Προφήτης Λιάκουρας, υπάρχει 666, υπάρχουν σφραγίσματα του αντίχριστου σε τσιπάκια ταυτότητες διαβατήρια κάρτες barcode μουσική ροκ κλπ κλπ, θα γίνουμε ελέω θεού κοσμοκράτορες το 2024 όπου θα είμαστε τουλάχιστον 120.000.000, ο σακκέτος πακέτος είναι σοβαρός ερευνητής, ο συννεφάκης δεν λέει ανοησίες, ο πάλμος δεν λέει μπούρδες, οι έλληνες είναι αυτόχθονες, ο πούτιν είναι έτοιμον να ξεβουλώσει τη κουφάλα στην ανταρκτική και να βγουν οι καλλικατζαραίοι, οι σιωνιστές μας ψεκάζουν για να υποτάξουν τη θρησκευτική μς συνείδηση και ταυτόχρονα να αυξήσουν τη θερμοκρασία του πλανήτη γιατί περιμένουν τους νεφελίμ που έχουν συνηθίσει στα ζεστά στη κουφάλα, μέσα στον παράδεισο είχαμε ενεργειακά σώματα και η αναπαραγωγή γινόταν με άλλους τρόπους, βρέθηκε σκελετός γίγαντα στο αττικό μετρό αλλά μας το κρύβουν, το αμερικανοϊσραϊλινών συμφερόντων πανεπιστήμιο μας κρύβει το σκελετό κενταύρου, βρέθηκε σκελετός γοργόνας, οι πολιτικοί είναι τσιράκια της Νέας Τάξης, οι νομπελίστες είναι τσάμπα μάγκες (ο Αϊνστάιν και ο κοπέρνικος ήταν ηλίθιοι), και τρίτος πύργος έπεσε μαζί με τους δίδυμους και οι 20.000.000 νεοϋορκέζοι συνωμοτούν και μας το κρύβουν, στον Αρη ο προφήτης βρήκε προσωπικά αρχαία ελληνικά κρίσματα που μοιάζουν με Μηνυναϊκές ακροπόλεις,

... αυτά τα ολίγα σαν εισαγωγή
Blogger funEL, at 8:21 PM  
Ουφ, ησύχασα που δεν διαστρεβλώσατε όλες αυτές τις αλήθειες.

Γιατί, όπως σίγουρα θα γνωρίζετε, κάθε απόπειρα διαστρέβλωσης έστω και μιας από αυτές τις αλήθειες, ισοδυναμεί με προδοσία και ανθελληνισμό!

ΥΓ
Με τους ιπταμένους Γεροντάδες +ευλόγησον+ προέτρεξα λίγο. Το είδα απλώς σαν λογική συνέχεια όλων αυτών των αληθειών...
Blogger SPY, at 9:08 PM  
ΣΥΝΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ BROTHER HOOD TODAY ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΩΝ RICHES ΚΑΙ FAME. Είσαι επιχείρηση, άνθρωπος, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής και θέλεις να είσαι πλούσιος, ισχυρός και να είσαι διάσημος στη ζωή; Μπορείτε να επιτύχετε τα όνειρά σας με το να είστε μέλος της κουκούλας του Μεγάλου Illuminati. Με αυτό όλα τα όνειρά σας και η καρδιά σας επιθυμία μπορεί να επιτευχθεί πλήρως, αν πραγματικά θέλετε να γίνετε μέλος του μεγάλου κουκούλα illuminati αδελφός, επικοινωνήστε με τον Λόρδο Illuminati τώρα, Σημείωση: Πρόσφατα προσληφθέντα μέλη δικαιούνται $ 12.000.000 δολάρια ΗΠΑ, ένα χρυσό δαχτυλίδι, που θα σας προστατεύσει και θα σας συντηρήσουν από εχθρούς, καθώς και δωρεάν θεώρηση για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Μην μοιράζεστε αίμα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Ημερομηνία πρόσληψης νέων αγαπημένων μελών, Κλήση και πλούσιος Τώρα ¡¡από το LORDMASHA στην ILLUMINATIONELOVE εξυπηρέτηση πελατών: Motto; είμαστε εδώ για να μειώσουμε τη φτώχεια του κόσμου και να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Περιμένουμε την απάντησή σας, μπορείτε να μας προσθέσετε στο κινητό τηλέφωνο whatsapp και να γίνετε πλούσιοι μέσα σε ένα μήνα. στείλτε μας email: henryfrank485@gmail.com Τι μας βοηθά: +2348127078389
Blogger HENRY, at 12:25 AM  

Add a comment