funEL βαρυ πακετο

Saturday, April 28, 2007

ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑ (4) Γοργόνα και (τσάμπα) μάγκας

Ανακαλύψεις, αποκαλύψεις. Νομίζετε ότι δεν υπάρχουν γοργόνες? Μήπως είσθε ανθΕΛληνες και ισχυρίζεστε κάτι τέτοιο? Καλού κακού κάντε μια αιματολογική εξέταση Ιχώρ. Εκτός από τη γοργόνα, ο ιερός καντηΛανάφτης Προφήτης, με πάθος και αγωνιστικότητα ενός Μαραντόνα, αποκαλύπτει και ποιά είναι τα Λαμόγια ΕΠΕ.
Ακολουθούν αποκαλυπτικά ιερά βίδεα:

Γοργόνα



και Μάγκας (τσάμπα)




Ακολουθεί η συνέχεια του κύκλου των καθαρών ORIGINAL ηχητικών μπαρΟΥΦΟλογιών του Προφήτη τηλεπλασιέ, με πολύ μικρή περίληψη, σχολιασμό, υπό τον τίτλο "Λιακουριάδα" (κατά το Ιλιάδα, σουμάδα κλπ).Έτσι όλοι να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ στις δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες, με εκατομμύρια παθητικούς αποδέκτες τηλεθεατές, από την εκπομπή τηλεμάρκετινγκ "Δυνατά και Ελληνικά", που αναμεταδίδεται σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
O ΙΔΙΟΣ αυτός άνθρωπος που λέει όλα αυτά δημοσίως, έχει το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάει για αξιοπρέπεια, υπόληψη, κατασυκοφάντηση, διασυρμό κλπ. Να μηνύει μικρούς και αδύνατους και άσχετους. Να επικηρύσει αυτούς που κριτικάρουν και σατιρίζουν τον οχετό της μπουρδολογίας και παραπληροφόρησης, που μας λούζει καθημερινά με δεκάδες τηλεοπτικές ώρες.
Όπως λέει και ο ελλαδέμπορας σαβουροπώλης (για άλλους λόγους),...ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Είναι μια συνεισφορά του Μυστικού Τάγματος funEL στη έγερση των απανταχού ΕΛηθίων.(Οι Λιακουριάδες ακούγονται με σκοτεινοσιωνιστικό Internet Explorer)


Ο Ιησούς Χριστός

Να το εμπεδώσουμε. Ο Χριστός είχε Ελληνική παιδεία και καταγωγή. Εκτός του Ιούδα (που ήταν εβραίος, φυσικά), όλοι οι άλλοι ήταν ΈΛληνες. Να μη μας λέτε και ρατσιστές αντισημίτες και κρυπτοναζί. Τα πράγματα είναι καθαρά, Σακκέτος πακέτος , εγγύηση. Κάνουμε τη νύχτα μέρα (όταν μας συμφέρει). Ανάφτε τους φούρνους να ετοιμάζονται για το 2024 με σίδερο κι ατσάλι.

1elXRISTOS.wma





Η βίβλος της Αλήθειας

Ο φοβερός σοδομιστής της ιστορίας Σακκέτος (ο επιλεγόμενος Πακέτος), σε στιγμές κεφιού και στύσης. Οι τίτλοι των κεφαλαίων είναι ενδεικτικοί.

Η θεία προέλευση του Ελληνικού αλφαβήτου (???!!!)
Το ύποπτο σύνθημα της ειρήνηςκαθήστε ειρηνικά χαϊβάνια να σας κάνουμε ότι θέλουμε...», ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ζήτω ο ένδοξος πόλεμος.
Η προπαγάνδα της ουδετερότητος (!!!)
Τηλεόραση και Χριστιανισμός (!!!)
Οι σύγχρονοι Διοκλητιανοί που κάνουν τους διωγμούς των πατριωτών
Οι νεκρές συνειδήσεις
(μάλλον αυτοκριτική είναι...)
Τα φερέφωνα του Σατανά
(... και λίγη απαραίτητη μεταφυσική καταστραφολογία)
Οι δολοφόνοι της λογικής (... υποθέτουμε περί αυτοκριτικής πρόκειται...)
Παρθενών το αιώνιον κάλλος («ο Σακκέτος πετάει και ένα θέμα, έτσι να μας συνεφέρει λίγο...»)
Οι μεγιστάνες του ψεύδους (και αυτό περί αυτοκριτικής υποθέτουμε ότι είναι...)
Σχέσεις ελλάδος και ισραήλ (δεν μπορούσε να λείπει κάτι τέτοιο)
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
(Προφητείες, Ελληνοχριστιανισμός, αλυτρωτισμός κλπ... ξέρετε, τα γνωστά)
Τα άγνωστα θαύματα του Ελληνισμού (η σαβουροεκπομπή «Δυνατά και Ελληνικά» πρέπει να περιλαμβάνεται...)
Το επιστημονικό προλεταριάτο (!!!?)
Η λευκή αδελφότητα (ναι, αυτή που διοικεί μυστικά τον κόσμο με τη μυστική κυβέρνηση, μέσα στη έρημο Τακλαμακάν στη Κίνα. Αυτοί που επικοινωνούν με τους εκπεσόντες άγγελους μιαρούς Νεφελίμ στη κούφια γη δια μέσου μιας μισοανοιγμένης πύλης στη λευκή πυραμίδα –που παρεπιπτόντως σφράγησε ο μεγαλέξανδρος- )
Όταν οι πέτρες φωνάζουν («εδώ έχει πολύ γούστο...», «που μιλάν οι πέτρες ... για την ύπαρξη του Ελληνισμού σε όλο το κόσμο» ...και άλλα παραμύθια)
Το περιεχόμενο και οι «αποδείξεις» που περιέχονται σε αυτά τα υπερ(υπο)κατασκευάσματα κονιορτοποιούν και το τελευταίο τυχόν εναπομείναν κοκαλάκι του Αριστοτέλη. Ο υπερερευνητής Σακκέτος Πακέτος δίπλα δίπλα με τον φύρερ (οδηγό) Πλεύρη στη «Νέα Θέσις» (ακροδεξιές εκδόσεις) και «ελεύθερος κόσμος» (ακροδεξιά εφημερίδα). Το πρωτοπαλλήκαρο του Προφήτη.
...Και πάτος ουκ έσται τέλος:

1HBIBLOSTISALITHIA...




Γη ο Πλανήτης των Ελλήνων (παπαρολογίες απείρου κάλλους)

Ακούστε «Γνώσεις και Αλήθεια», από το υπερσαβουροπακέτο παραχάραξης της ιστορίας «Γη ο πλανήτης των Ελλήνων». Διαβάστε καταιγιστικές διαστρεβλώσεις, φαντασιώσεις, κατευθυνόμενες απάτες και ύποπτες παραποιήσεις μεταξύ άλλων μπουρδολογιών... «γιατί οι Έλληνες κατέστρεψαν την Ατλαντίδα» (σιγουρεύτηκε για την Ατλαντίδα!, σιγουρεύτηκε για τον πόλεμο ... με τους ΕΛ!!! και τώρα εξηγεί και το γιατί!!!). «Γιατί έστησαν τόσες πολλές πόλεις ο Διόνυσος και ο Αλέξανδρος στην έρημο Τακλαμακάν?» (... και στην αχαλίνωτη φαντασία θρησκόπληκτων αρχαιόπληκτων, επίσης?). «Πόσες μηκυναϊκές ακροπόλεις υπάρχουν στο Περού και στη Βολιβία?» (ίσως λιγότερες από αυτές που υπάρχουν στον πλανήτη Άρη!!! ...αλλά της ίδιας ακριβώς μεταφυσικής φαντασιακής υπόστασης). «Υπάρχει πύλη μέσα στη λίμνη Τιτικάκα» (εδώ μας φώναζε ο Προφηταράς, ότι υπάρχουν 13 πύλες στη Μακεδονία, ... στη Τιτικάκα θα κολλήσει...) ... «... Ελληνικά φρούρια στον Αμαζόνιο... υπόγειες Ελληνικές πόλεις στο Μεξικό... στη Γουατεμάλα...». Και μετά αναφέρει ότι αυτά δεν αναφέρονται σε κανένα σχολικό βιβλίο... Φυσικό είναι, αφού τα σχολικά βιβλία τα ελέγχει το αμερικανοεβραϊκό λόμπυ, η λευκή αδελφότητα, οι υποχθόνιοι που κυβερνούν τον κόσμο και συνωμοτούν εδώ και χιλιάδες χρόνια εναντίον μας...

1ISTORIOBURDOLOGIA...




Η παλαιά Διαθήκη είναι παραποιημένη

Ο κατ’ επανάληψη ισχυρισμός του μέγιστου ιστορικού θεολόγου θολολόγου Τηλεπλασιέ ότι η παλαιά Διαθήκη είναι παραποιημένη. Για να μην αποκτήσει δυσαρέσκεια στους θρησκευτικούς κύκλους, εφαρμόζει με συνέπεια τις διδαχές του αγαπητού του δρος Γκέμπελς ... τα ρίχνει στους εβραίους... «... η παλαιά διαθήκη πρώτο παραποιημένο κείμενο, οι πρώτοι που το δηλώνουν είναι οι ίδιοι οι εβραίοι, ο αρχιραβίνος των εβραίων...». Και έτσι με δηλώσεις των κακών μιαρών εχθρών του Ελληνοχριστιανισμού κλπ, εισάγει τη ποθούμενη θέση, και μάλιστα από τους προαιώνιους εχθρούς, παίρνοντας τη θέση του αθώου σχολιαστή. Πρέπει οπωσδήποτε να αποδειχθεί η άρρηκτη συνέχεια του Ελληνοχριστιανισμού και η ιδιότητα του περιούσιου ξεχωριστού υπεράνθρωπου λαού μας.... «... οι εβδομήκοντα?»


1parapoiimenipalai...




Το ρωσικό στρατηγείο κάτω από τη Κωσταντινούπολη

Ο γέροντας του Τραχωνείου είπε «ότι όταν θα ψάχνουν το ρώσικο στρατηγείο στο βλαδιβοστόκ οι ΝΑΤΟικοί αυτό θα είναι 10 χιλιόμετρα κάτω από τη Κωσταντινούπολη...». Φυσικά ο γέροντας έχει πει και άλλα πολλά (μπουρδολογικά εννοείται). Τέτοια μυστικά και τέτοιες αποκαλυπτικές προφητείες έτσι λέγονται? Τώρα που ακούνε οι ΝΑΤΟικοί όλες αυτές τις προφητείες παίρνουν τα μέτρα τους για να μη πέσουν σε σφάλματα και τρέχουν στο Βλαδιβοστόκ άδικα? Μήπως ο γέροντας τους προειδοποιεί? Μήπως ο τηλεπλασιέ είναι μυστικός πράκτωρ των αμερικάνων?
Παρεπιπτόντως. Αυτή η ειδική εκπομπή που υποσχέθηκε ο Προφήτης για τη «μεγάλη γιορτή του Χοζεβίτη», δεν έγινε ποτέ (όπως όλα όσα υπόσχεται, προβλέπει, προφητεύει, άλλωστε). Βλέπετε οι σαβουροφάγοι του, ούτε μεγάλη μνήμη έχουν, ούτε λογική κρίση. Η Πίστη τους σέσωκέ σε, σαβουροπώλη ... μεγάλη η Χάρη Σου.

1bladibostokBARUFE...




Αγωνιστική Εθνική και Πατριωτική συνείδηση

Τα εθνικοσοσιαλιστικά του Λιάκουρα («τα κομμουνιστικά», όπως τα ονομάζει).
Η κακή παγκοσμιοποίηση και ο καλός εθνικισμός.
Ας κτίσουμε υψηλότερα τείχη μη τυχόν μας αναλώσει ο υποχθόνιος εχθρός και μας κάνει χαϊβανιασμένους. Ας ξυπνήσουμε λοιπόν, ακούγοντας Λιακόπουλο και διαβάζοντας τα μπαζοπακέτα του και καταπίνοντας τις σκουπιδοθεωρίες περί αρειανών, συνωμοσιών, υποχθονίων, Αντίχριστου, λευκής αδελφότητας, σατανάδων, σφραγισμάτων barcode, ΕΛλοχήμ και Νεφελίμ κλπ κλπ κλπ.
Ακούστε το. (προσοχή. Αν το ακούσετε προσεκτικά και σκεφθείτε τι ακριβώς προτείνει ο τηλεπλασιέ, με τις προεκτάσεις τους, ...κινδυνεύετε να γίνετε θερμοί υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης).

1e8nikistikesmoufe...




Οι εγκληματίες υβριστές τρομοκράτες

Το πασίγνωστο πλέον ηχητικό απόσπασμα – απάντηση του τηλεπωλητή, σ΄αυτούς που τον σατιρίζουν και κριτικάρουν τις απόψεις του. Η απολογία του για την μήνυση που έκανε στο funEL και κατ’ επέκτση στο blogme.
Όταν ένας θύτης αυτοπροδιορίζεται σαν θύμα. Μπερδεύει Ιωάννη Χρυσόστομο και Ερμή τρισμέγιστο για να εξηγήσει το «άδικο» που υφίσταται από το σύνολο του κόσμου (που δικαίως τον επικρίνει). «Θαρθεί η μέρα που εκείνους που είναι εγκληματίες υβριστές και ξέρω γω τι άλλο, θα λένε τα καημένα τα παιδιά, μα τι καλοί άνθρωποι...». Προσθέτει και τα απαραίτητα συνωμοσιολογικά εναντίον εκείνων που υποτίθεται του κάνουν πόλεμο «με τα μέσα του Τύπου που διαθέτουν...». Συνδέει με το γνωστό προβοκατόρικο τρόπο, τη λέξη «υβριστές» και τη λέξη «εγκληματίες» μαζί με προτάσεις του τύπου «σκυλόβριζε, ήταν τρομοκράτης, σκότωνε».
Είναι φανερό ότι κατά τον ισαπόστολο Προφήτη, οι "υβριστές", "εγκληματίες" σαν τον αιγύπτιο Kareem, πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά, όπως γίνεται στις χώρες που δεν έχει εισβάλει ο κακός και άθεος δυτικός διαφωτισμός ανθρωπισμός και τέτοια υποχθόνια κακά (που ο Τηλεπλασιέ πολεμάει με λύσσα, Δυνατά και Λιακουρικά). Στις χώρες που επικρατεί η Παλαιά Τάξη των πραγμάτων, κάτι που διακαώς επιθυμεί να επαναφέρει.
Μνημείο γκεμπελίστικης διαστροφής της αλήθειας. Μελετήστε το. Περιέχει τη δομή κάθε παραποίησης και σοφιστείας γενικώς του λόγου του. Συλλεκτικό:


1EGLIMATIESYBRISTE...




Το παλίμψηστο της Αβύδου

Η επιχειρηματολογία, η κλασική λιακούρειος ανάλυση και συμπερασματική. Πως αντικρούει τις μελέτες ειδικών αιγυπτιολόγων, αρχαιολόγων μελετητών για το παλίμψηστο της Αβύδου. Χαρακτηριστικό του Δυνατού και Λιακουρικού τρόπου σκέψης. Ενδεικτικό το ύφος του «επιστήμονα» τηλεπλασιέ και φυσικά τα επιχειρήματα. Απολαυστικό:

1ABYDOSEXIGISI.wma




Οι ακτίνες θανάτου των Ρώσων

Ακόμα μια υπερτεχνολογία των Ρώσων. Από την εποχή του Αφγανιστάν. Όπλα θανάτου που «σκότωναν τους Αφγανούς στις τρύπες τους». Και φυσικά το κρατάνε μυστικό «για να μη πανικιβληθεί ο κόσμος» (εδώ πέρασαν πάνω από 15 χρόνια που έπεσε η σοβιετική ένωση, ...ακόμα μυστικό το κρατάνε). Αλλά γιατί όλα αυτά?... «όπλα Τέσλα» (τα γνωστά μεταφυσικά φαντασιακά ανύπαρκτα όπλα)... «το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας, μόνο 10 €... για όποιον δεν το έχει...».
Μετά από αυτή τη συνταρακτική αποκάλυψη (για μια ακόμα φορά), αμφιβάλλει κανείς, τώρα πια, για την ύπαρξη ακτίνων θανάτων από τους σοβιετικούς?

1aktinesthanatouro...




Η μοναδική θεωρία

Πως προαναγγέλει τα σκουπιδοπακέτα του «τα μυστικά του κόκκινου πλανήτη» και «οι χαμένες πολιτείες του Πλανήτη Άρη» (δηλ. οι κακές αντιγραφές όλων των αναλόγων σκουπιδιών που κυκλοφορούν στο ίντερνετ). Επιστημονικά κέντρα στη ΝΑΣΑ... παγκόσμια ταυτόχρονη δημοσίευση ... μοναδική θεωρία ... και άλλα φοβερά.
Είδατε και εσείς το παγκόσμιο σάλο που έκανε αυτή η παρουσίαση των σκουπιδοπακέτων. Όλοι οι επιστήμονες του κόσμου διεθνώς έχουν χάσει τη μιλιά τους.
Έχεσε η φοράδα στ’ αλώνι, θα έλεγε ένας κουλτουριαραίος.

1APOKLISTIKITHEORI...




Το σφράγισμα barcode

Ξέρετε γιατί το barcode είναι το σφράγισμα του Αντιχρίστου? Γιατί οι δύο λεπτές γραμμές που περιέχει σχηματίζουν τον αριθμό του Θηρίου 666 (!!!???).
Φυσικά αυτοί που έφτιαξαν το σύστημα αυτό καταγραφής προϊόντων έχουν εξηγήσει γιατί και πως αυτές οι γραμμές ΔΕΝ αντιστοιχούν σε αυτό τον αριθμό.
Επίσης όλοι ξέρουν ότι η τρέλα αυτού του αριθμού εισήχθει από την αμερική από κάποιους θρησκόληπτους διαταραγμένους.
Θαυμάστε τρόπο σκέψης, εμφάνιση πάλι των μιαρών εβραίων (για να μη ξεχνιώμαστε), δια των 666 ταλάντων του Σολομώντα και άλλα μυθεύματα από τον μοναχό Παρθένιο (υπερεπιστήμονας, υπεριστορικός και αποκαλυπτικός προφητολόγος, αυτός ο γέροντας). Σημειώστε το «όταν το ισραήλ σαν κράτος έγινε ισχυρό στην αρχαιότητα σε μια πολύ μικρή περιοχή στη παλαιστίνη»,... καλό? Η λευκή αδελφότητα απαραίτητη.
ΥΓ. Προς όλους:
20 χρόνια που χρησιμοποιείτε barcode, δηλαδή το σφράγισμα του Αντίχριστου (και άλλα παραμύθια), ... έχετε πάθει τίποτα το σατανικόν? Μάτιασμα, κακολαλιά, βασκανία κλπ? Μήπως χάσατε τη θέση σας στο παράδεισο?
Ο ευρών αμοιφθήσεται... 888 κωσταντινάτα από τον Λιάκουρα. (Τα 10.000 € της επικήρυξης, που δίνει στον καταδότη που θα πει ποιοί τον κριτικάρουν στο funEL, είναι έξτρα).

1barcode666BAROUFA...




ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

buzz it!

:: posted by funEL, 3:37 PM

43 Comments:

Και ελεγα ρε γαμώτο τι έπιασε ο μπάρμπας μου προχτες με το δίχτυ..γοργόνα ήτανε!

Νόστιμη πάντως, άμα θέλετε θα σας στείλω και φωτογραφία τα κόκκαλα για να με πιστέψετε!

Ευχαριστούμε το Τάγμα για την νέα κατάθεση οπτικοακουστικοαναγνωστικών μνημείων της ΕΛ αλήθειας!

+κονόμησον+
love&kisses
zaphod

Υ.Γ: Τίποτε με κενταύρους δεν έχει; Πολύ μου έλειψαν!
Blogger Zaphod, at 6:15 PM  
Κατ' αρχήν ένα συνοπτικόν σχόλιον:

Αμπαμπάμ κορακούντες τρέμενς συνετέμνουσι, αμαντήσθε ωρέ εάν είσθε άνδρες!

Ειδικότερα:

1. Τώρα που θα πάρουμε την Πόλη, θα αναστηθεί η γοργόνα ή προλαβαίνουμε να την ρίξουμε στο τηγάνι;

2. Εάν ο 12ος παίκτης μίας ομάδος δεν εμψυχώνει την 11αδαν στον αγωνιστικόν χώρον οδηγούμεθα εις την ήτταν. Γι' αυτό λοιπόν εσταυρώθη ο Χριστός μας, διότι ενώ η ενδεκάς ήτο αμιγώς ΕΛ-ληνική ο μοναδικός φίλαθλος ήτο Ιουδαίος!

3. Εάν οι Ρώσοι είχαν όπλα Τέσλα πως στον Ήφαιστο την φάγαν εις τον πωπόν τους τελικώς, όπως τα Αμερικανάκια στο Βιετνάμ; Ήμαρτον ρε συ! (Γεωργίου speaking).

+ΟΛιακόείναιΜΠΑΟΚάραςλέμεμπιζάρισον+
Blogger pølsemannen, at 6:33 PM  
Τι λε ρε πόστη μ'? Ευρήκαμεν και γοργόναν??

Ωσάν οβελίας έμοιαζε η ρουφιάνα εις το κοντινόν πλάνον. Μόνο το τσίπουρον έλλειπε από δίπλα.

Λέγει ο μάλαξ περί 99 φορές με πόλεμον και μία με την πέναν... Μα αφού εμείς δε θα εμπλακούμε καν, είχε πει, και θα μας τα χαρίσει όλα ο Πούτιν. Αλλάξανε πάλι οι προφητείες?

Τα μπάρκοουντς πάντως σίγουρα θα αλλάξουν. Λεπτομέρειες εις το χαρδαβελιάρικο ρεπορτάζ που ανυψώκαμεν.
Blogger SPY, at 8:07 PM  
Ανέφερες στο post 16 τίτλους βιβλίων (δεν νομίζω να αναφέρεσαι σε κεφάλαια) του Σακκέτου. Προσθέτω εγώ και το χειρόγραφο του Ιησού. Τα έχεις διαβάσει ΟΛΑ και τα έχεις αποκηρύξει ή απλά δεν σου κάθεται καλά η θεματολογία και τα κράζεις; Το ίδιο θα μπορούσα να ρωτήσω και για τον Λιακόπουλο, καθώς δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τα έχεις μελετήσει ΟΛΑ του τα βιβλία. Άποψη, όμως, έχεις για ΟΛΑ...

Υπόθεση του στυλ "πόση σοβαρότητα και αλήθεια μπορεί να περιέχει η έρημος Τακλαμακάν, η Λευκή Αδελφότητα και η γοργόνα" δεν ευσταθεί σε καμία των περιπτώσεων. Αλλά ξέρω, τα ερωτήματά μας έχουν απαντηθεί εκτενώς σε προηγούμενα post...

Υ.Γ Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, συμφωνώ και με αρκετά που γράφεις, αλλά δεν με αφορά να σου πω που κατά την γνώμη μου έχεις δίκιο. Το θέμα είναι η κριτκή και μόνο...
Anonymous Anonymous, at 9:14 PM  
Για τη γοργόνα δεν ήξερα ότι είχε αποκαλυφθεί. Φαντάζομαι κι αυτή Ελληνίδα είναι ή εξωγήινη; Πάντως ήξερα ότι την κρύβει ο Πάπας στο Βατικανό σε συνεργασία με Σιωνιστές, αλλά δεν ήξερα ότι τη βρήκε.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 11:06 PM  
Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.. όταν κάνεις κατανάλωση μανιτάρια ψιλοκυβίνης και κάκτος πεγιότ με τον κουβά αυτά είναι τα αποτελέσματα...

Αποκαλύφθηκε ο κένταυρος, αποκαλύφθηκε η γοργόνα, άντε τώρα σειρά έχουν οι μονόκεροι και οι ιπτάμενοι ροζ ελέφαντες.

Παρεμπιπτόντως οι ΕΛ-λήθιοι είναι παντού. Πριν από κάμποσο καιρό είδα σε ένα βυτιοφόρο βενζινάδικου, στο πίσω μέρος μια εικόνα της Αγ.Σοφίας και είχε γραμμένο πρωτεύουσα της Ελλάδας η Κωνσταντινούπολη...
Blogger Kelsos, at 11:12 AM  
"πώς θα λυθεί το θέμα που έχει δημιοουργηθεί; 99 φορές με τον πόλεμο και μία με την πέννα" λέει ο Προφήτης. Στ' άρματα! στ' άρματα λοιπόν. Από αύριο θα κυκλοφορώ με περικεφαλαία μη με βρει κανα τεσλα κατακέφαλα -ή βιάζομαι..?
Blogger Rodia, at 1:07 PM  
@rodia
Καλή μου Ροδιά, δεν τις μελέτησες καλά τις Λιακουρογραφές. Εμείς στην καναπεδάρα μας θα καθόμαστε όταν το πουτινιάρικο ξανθό γένος φέρει στα πόδια μας την Πόλη και την Αγιά Σοφιά. Ήμεθα μάγκες εμείς, άλλοι καθαρίζουν για μας.

@kelsos
Γιατί η Κωνσταντινούπολη και όχι η Αλεξάνδρεια? Άλλωστε η Αλεξάνδρεια είχε να κάνει περισσότερο με Ελλάδα παρά η Ιστανμπούλ, όπου ο Έλληνας είχε απαγορευτεί στην κυριολεξία.
Blogger SPY, at 5:52 PM  
Σωστή η τελευταία παρατήρηση του Κέλσου. Γιατί μένουμε στην ιδέα της Πόλης; Αλλά, Κέλσε, η Αλεξάνδρεια δεν ήταν και τόσο χριστιανική πόλη όσο η Πόλη.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 7:32 PM  
Σωστός ο spy....και σωστότερος ο δείμος..
Εμείς τί φταίμε όμως ρε; Την Κων/πολη τους την χαρίζω!
Blogger Zaphod, at 9:37 PM  
@spy
Και γιατι παρακαλω την Αλεξάνδρεια;
Μεχρι τη Κίνα δεν έφτασε ο Αλέξανδρος; Αφου εξολοθρεύσουνε τα ρυπαρά έθνη πιστεύω καλυτερη πρωτευουσα απο τη Τακλαμακάν δεν υπάρχει.
Εγω πάντως αν καταφέρω να παω Κινα του χρονου για τους Ολυμπιακούς θα πάω για προσκύνημα. Λέτε η Λευκή αδερφότητα να οργανώνει εκδρομές εκεί; Αρχίζω να το ψάχνω απο τωρα.
Anonymous Anonymous, at 10:00 PM  
χαχαχα! Και ο Θεός ΕΛληνας είναι ρε παιδιά! Τι λέμε τώρα;;; Γι' αυτό και ο Ιησούς ήταν Έλληνας (πήρε την εθνικότητα από τον πατέρα του τον μετανάστη - εις τον παράδεισον).

+Αγιος ο Θεός, Άγια η κονόμα, Κοψοβλόγησον ημάς+

Δεν το πίστευα ότι υπάρχει ειδικότητα μπαρουφολογίας. Φαίνεται ότι κάποιος έχει πάρει και PhD...
Blogger Jim.Hellas, at 11:24 PM  
Και για να τελειώνουμε με τη λιακουρο-γοργόνα, έμπιστος σιωνιστής φίλος, μου είπε ότι αυτές τις φωτογραφίες τις είδε δημοσιευμένες στο "Strange Magazine" που κυκλοφόρησε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου..
Πρόκειται για απολιθωμένο ψάρι, το οποίο -με ανάλογη "περιποίηση"- μοιάζει με γοργόνα.

Υπάρχουν χίλια μύρια τέτοια απολιθώματα, δηλαδή απολιθώματα από "ψάρια με πόδια (ή χέρια, αν θέλετε)". Απολιθώματα που επιβεβαιώνουν τη Θεωρία της Εξέλιξης του Δαρβίνου (τη θεωρία δηλαδή, την οποία ο Προφήτης δεν αποδέχεται).

Πρόκειται για το τελευταίο εξελικτικό στάδιο προτού το ψάρι εγκαταλείψει το νερό και βγει στη στεριά για να συνεχίσει ως ερπετό.

Ορισμένα παραδείγματα: 1, 2, 3

Το ωραίο είναι, ότι ΚΑΙ σήμερα υπάρχουν τέτοια ψάρια που βρίσκονται σε αυτό ακριβώς το εξελικτικό στάδιο: 1, 2

Και εδώ ένα ακόμα με το πτερύγιο, που μοιάζει λίγο με τη γοργόνα του Ισαποστόλου: 1

Bye bye gorgona! Next time ίσως πιάσει...

+Ίντερνετ:οχειρότεροςεχθρόςτουΠροφήτου+


ΥΓ:
Βρε Δημοσθένη, βρες κάτι πρωτότυπο επιτέλους να μας εντυπωσιάσεις λίγο. Δε βαρέθηκες πια να αντιγράφεις;
(και μη κάνεις την παλαβή, ξέρω ότι κάθε μέρα είσαι εδώ και διαβάζεις...)
Blogger SPY, at 4:35 AM  
Γέροντα ,άκουσες για το μπλογκοπάρτι που διοργανώνεται;
Προτείνουν λέει και καρτελάκια στο πέτο για αναγνώριση.
Φαντάζομαι εμέ ,εσέ ,τον polse ,την ροδιά και τους αποδέλοιπους με καρτελάκια "this is funel friedly site"!
E ρε πανηγύρια οι εισαγγελείς ,αλλά και ο Τσιπρόπουλος που θα΄χει και παρέα!!!
Blogger Φιλαλήθης, at 5:00 AM  
A ξέχασα την ευκή μου...
+καιφουμα-φουμασταβοτσαλακιαευλογισον+
Blogger Φιλαλήθης, at 5:11 AM  
Το πιο αστείο είναι με το 666 το οποίο τελικά στις εκδόσεις των παλαιότερων θεολογικών κειμένων (βλ. Oxyrhynchus) είναι τελικά 616..
Τζάμπα τόσο μελάνι, τόσες διαμαρτυρίες από τους Θρησκόληπτους(+αμόρφωτους) :-D
Anonymous Anonymous, at 10:01 AM  
Πάντως η επιστημονική εξήγηση πυο έδωσες για τη γοργόνα είναι πολύ καλή. Το έψαξες βαθιά βλέπω το όλο ζήτημα.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 10:15 AM  
Δεν είναι Έλληνας ρε ο Χριστός. Απλά του είχε κάνει πρόταση η ΕΠΟ να παίξει στην εθνική αλλά τελικά δεν δέχτηκε παρότι η βασική εντεκάδα αποτελούνταν από τους 11 μαθητές του. Ο άμπαλος ο Ιούδας ήταν πάντα εκτός 18αδας γι αυτό και πέρασε τελικά στη συνείδηση των περισσοτέρων ότι δεν ήταν Έλληνας. Αυτά
Blogger DrStein, at 5:29 PM  
Μάλλον ήρθε η ώρα Γέροντα να ρίξεις εκ μέρους του Πρόφητα κανένα χοντροτέσλα και στην εβραιομασονοκουλτουριαρέικη Διεθνή Αμνηστία (οξαποδώ! οξαποδώ! οξαποδώ!)
Blogger Μαύρος Γάτος, at 7:06 PM  
pou einai i gorgona oeoeoeoee!!!
Blogger Το Γουρούνι, at 9:26 AM  
κ. Zaphod, μν ευχαριστείτε εμάς . Εμείς είμεθα ένα απλό Τάγμα ταγμένο στη μεγαλειότητά Του. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.
+μεχριναβγαλειοηλιοςκερατα+

κ.pølsemannen,
1. η γοργόνα σαν αδελφή του ορθόδοξου μεγαλέξανδρου θα ξεμαρμαρώσει τον βασιλέα ιωάννη της 6ης κοσμοκρατορίας 2024 και χορεύοντας τεριρέμ θα κολυμπίσει στις θάλασσες του Αρη. Το θαυμα με τα ψάρια έγινε στη Λάρισα ήδη.!
2. φως φανάρι. Γι αυτό άλλωστε ο γέροντας Αδόλφος +εκπολίτισον+ άναψε τους φούρνους
3. οι Ρώσοι επίτηδες έφυγαν από το αφγανιστάν και το παίξαν οτι νικήθηκαν για να μη προδώσουν την υπερτεχνολογία τους... (λιακούρειος μέθοδος εξαγωγής συμπερασμάτων)

κ. SPY, ο Προφήτης ημών ότι και να πει λέει, την αλήθεια εκ δόγματος. Ολα τα αλλα προσαρμόζονται σε αυτή τη βάση ... και μη σπέρνεις ανθΕΛληνικές άθεες αποδείξεις της (σατανικής και καταραμένης) λογικής.

κ. Κάφρε μας. (πρέπει να σας καλοπάνουμε ... δεν άντεξαν οι υπόλοιποι λιακόφιλοι, μη μας φύγετε και σεις). Πρώτον, άποψη έχουμε για όλα όσα ξέρουμε και κρίνουμε ...άλλωστε άποψη στο αν η γη είναι επίπεδη έχει και ένας μη φυσικός. Δεύτερον, για τα αναφερόμενα κεφάλαια του Σακκέτου Πακκέτου πέστε στη περίπτωση. Βρισκόμουνα (ο γράφων) σε βιβλιοπωλείο όπου διάβασα κανονικά αρκετές αν όχι όλες τις κύριες "αποδείξεις" και "ενδείξεις" του "ερευνητή". Οι λεξάριθμοι, το λογικό άλμα (παράλογο), η Πίστη (δόγμα) και κυρίως η αντίφαση είναι τα αποδεικτικά του μέσα. Στη συζήτηση με τους εκεί αρμοδίους μάθαμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα περί του προσώπου και των συν αυτώ επιδιωξεων. "Ο θεός μας φυλάει" είπε κάποιος, από αυτούς, "...που δεν αρχίσαμε κανένα εμφύλιο ακόμα με όλους αυτούς".
Τρίτον γίνετε περισσότερος κατανοητός. Τι εννοείτε περί τακλαμακάν γοργόνας και Λευκής αδελφότητας. Υπάρχουν, δεν υπάρχουν, κατά τη γνώμη σας.
Υπάρχει ποπάυ, σούπερμαν, ΕΛλην Χριστός, υποχθόνιοι, πύλες, μυκηναικές ακροπόλεις στον Αρη?

κ. ο δείμος του πολίτη, σιγά σιγά πρέπει να κάνουμε πρωτεύουσα της ΕΛ-ΕΛλάδας την Λευκή πυραμίδα στις αλύτρωτες πατρίδες στη Κίνα.

κ. κέλσε, σιγά σιγά μεταλασόμαστε. Η έγερση των ΕΛηθίων έχει αρχίσει. Κάποτε είχε γίνει στη γερμανία αυτό. Αναγνωρίστηκε σαν μεγάλη τρέλα, αυταπάτη μαζική υστερία, με μεταφυσικές, ανάλογες ιδέεςκαι παρανοϊκές Πίστεις. Καλομελέτα κι έρχεται. Η ευθύνη γι αυτό το φαινόμενο είναι και δική μας, αν δεν αντιδράσουμε.

(R), τα έχουμε πει. Αν δεν αντιδράσουμε ... καλά να πάθουμε.

k. Taklamakan, Ποιά αλεξάνδρεια. Σε όλους τους γνωστούς γαλαξίες και κάποιους από αυτούς που δεν εχουν ανακαλυφθεί ακόμα έχουμε φτάσει. ... Το λέει ο Πλάτωνας (έχει το ακαταλόγιστο..εεε συγγνώμη το αλάνθαστο,... κάτι σαν ευαγγέλιο δηλαδή). Συμφωνούμε απόλυτα για την πρωτεύουσα στη τακλαμακάν.

k. jim.hellas, αμ δεν το ήξερες. Γιατί νομίζεις ότι έχουμε ιχώρ που μας κάνει αυτόματα υπεράνθρωπους αι ανώτερους όλων των άλλων (και αυτό φαίνεται ... έτσι?)

k. φιλαλήθη. Θα είμαστε εκεί ικογκνιτο. Αν θέλει ο Προφήτας ας έλθει θα τον κεράσουμε αρχαιοΕΛληνορθόδοξη πίτσα.

κ. DrStein, ο Χριστός ΕΛληνοποιήθηκε λόγω μεταγραφών.

κ. μαυρόγατε, Θα γίνει.

κ. ανώνυμε, 616 ή 216 ή 29438 το ίδιο σημαίνει. Η παράνοια μπορεί να αποκαλύψει να προφητεύσει και να εξηγήσει τα πάντα.

κ. γουρούνι. η γοργόνα είναι παντού γύρω μας είναι πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα, όπως όλα τα μυθολογικά όντα.
Blogger funEL, at 9:53 AM  
Προς επίδοξους κυνηγούς γοργόνων. Διαβάστε το διήγημα του Ανδρέα Καρκαβίτσα "Λόγια της Πλώρης".

Μετά, καπάκι, διαβάστε και το "Ζητιάνο".....

+ΟΣΟΙΚΑΤΑΛΑΒΟΝΚΑΤΑΛΑΒΟΝ+


Μετά Τιμής,


ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Anonymous Anonymous, at 4:51 PM  
Μου φαίνεται οτι ο Λιάκο απλά "τεστάρει", θέλει να δει πραγματικά πόσο βλάκες είναι αυτοί που αγοράζουν τα βιβλία του. Είναι φανερό ότι δε πιστεύει τις μαλακίες που λέει και προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι θρήσκος. Απλά πουλάει στους ηλίθιους αυτά που θέλουν να ακούσουν, όπως φυσικά και κάθε θρησκευτική, εθνικιστική και άλλου είδους δογματική ηγεσία.
Φυσικά για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό, δηλαδή να εκμεταλλεύεσαι τους ηλίθιους για να βγάζεις λεφτά, πρέπει να έχεις πολύ θράσος και γενικά να είσαι και λίγο εώς και πολύ μουνόπανο. Από την άλλη και οι ηλίθιοι κάποτε πρέπει να μάθουν να κρίνουν.
Anonymous Anonymous, at 6:23 PM  
Εμπρός για την Κινά. Προτείνω στον άγιο μετά τους Ολυμπιακούς να μείνει εκεί να διαφωτίσει τους Κινέζους για την ελληνική τους ρίζα.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 10:36 PM  
Σε κάθε σου σχεδόν post αναφέρεσαι, επί παραδείγματι, ειρωνικά στη λευκή αδελφότητα που βρίσκεται στην έρημο Τακλαμακάν στην Κίνα και από εκεί ελέγχει τον κόσμο και σε πολλά άλλα από αυτά που αναφέρει ο Λιακό και εσύ τα κράζεις. Τα έχεις διαβάσει όλα του τα βιβλία και τα κράζεις ή επειδή σου φαίνονται απίθανα και αστεία, τα κράζεις; Έχεις, ας πούμε, διαβάσει τα μυστικά της κόκκινης αρκούδας, τα μυστικά του κόκκινου πλανήτη, τα επτά πειράματα που θα αλλάξουν τον κόσμο, το κόκκινο κρασί του '21, την μυστική συνάντηση Μπους-Λάντεν, τον Καραθοδωρή, την ελληνική παιδεία του Ιησού και όλα τα άλλα του βιβλία και τα έχεις αποκηρύξει ή όχι και απλά έχεις μπει σε διαδικασία να αποδεχτείς σώνει και καλά τις θεωρίες που απορρίπτουν τα λεγόμενά του; Αν όχι, τότε μάλλον όλα όσα αναφέρεις είναι εκ του πονηρού. Αν πάλι τα διάβασες (ΟΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ) και απλά ξεκαδίστηκες στά γέλια με τα γραφόμενά του, τότε πάω πάσο.

Εγώ έχω αγοράσει δυο πακέτα του (το ένα με τα δυο Ο Καιρός γαρ Εγγυς και τα Πρωτόκολλα της Νέας Τάξης και το άλλο ήταν 14 βιβλία με αρκετά από τα παραπάνω που ανέφερα). Για άλλα βιβλία πάλι, απλά έχω ακούσει από τις εκπομπές του. Έχω προλάβει να διαβάσω ορισμένα...

Όσο για το, αν τα πιστεύω, θα σου πω ότι σε άλλα με καλύπτει και σε άλλα έχω πολλές επιφυλάξεις. Όσο για τους "εκεί αρμόδιους" που είχαν τα βιβλία του Σακκέτου, δεν τους γνωρίζω για να ξέρω πόσο αξιόπιστοι είναι! Ποιοι θεωρούνται αρμόδιοι για σένα; Διότι και ο Άδωνις βιβλιοπώλης είναι (και αρμόδιος κατ' εμέ για ένα συγκεκριμένο είδος βιβλίων), αλλά τον κράζεις...

Υ.Γ: Τις προάλλες είχε ο Τέρενς Κουίκ τον Λιακόπουλο και είπε ότι διάβασε μέσα σε δυο ημέρες τα Μυστικά του Κόκκινου Πλανήτη και ότι είναι πραγματικά καταπληκτικό βιβλίο. Δεν το έχω διαβάσει, αλλά μήπως και ένας Τέρενς Κουίκ είναι μέσα στους άμυαλους, ηλίθιους και απαίδευτους πολίτες που τον διαβάζουν; Τα ίδια τα έχει πει και ο Αυτιάς στο πρωινό του. Απλή αναφορά σε ορισμένους επώνυμους, που αν μη τι άλλο δεν ανήκουν ιδεολογικά εκεί που τοποθετείτε τον Λιακόπουλο...

Έχω πει Funel ότι θα είμαι εδώ μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα (όπως λες και εσύ...), όχι για να σου γράφω καλά λόγια, αλλά για να κριτικάρω και μόνο. Εξάλλου, το να ευλογούμε τα γένια οποιουδήποτε δεν έχει κανένα νόημα...
Anonymous Anonymous, at 6:44 PM  
H άριστοτέλεια λογική έχει ένα βασικό κανόνα: Αλήθεια και Ψέμα κάνει ΠΑΝΤΑ Ψέμα.
Μια ολόκληρη βιβλιοθήκη γεωφυσικής με χιλιάδες βιβλία να φτιαχτεί στη αξιωματική βάση ότι η γη είναι οκτάγωνη, ΔΕΝ χρειάζεται να διαβάσουμε ΚΑΝΕΝΑ βιβλίο της για να αποφανθούμε.
Δυστυχώς για σένα οι "αρμόδιοι" ήταν ομοϊδεάτες σου (εξ ου και η ύπαρξη του βιβλίου αυτού στα μέρη τους).
Δυστυχώς για μένα έχω ξεφυλλίσει πολλά απο τα σκουπιδοπακέτα που πουλάει ο απατεών :)))).
Στις πρώτες κιόλας γραμμές αποκαλύπτεται το αισχρό προχειρογραμμένο κατευθυνόμενο ουτοπικό ΤΙΠΟΤΑ. Η σαρθρή αντιφατική βάση και η ανύπαρκτη ολοκληρωτικά απόδειξη. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να πέσει μια θεωρία παρά ένα και μόνο λάθος (αριστοτέλεια λογική).

Οι προσπάθειες του απατεώνα να αποκτήσει περισσότερους φίλους στο χώρο των δημοσιογράφων (με υπόγειο σπρώξιμο από τα γνωστά φιλικά του κέντρα) εν όψει της δίκης είναι πάρα πάνω από εμφανής. Όλοι γελάνε πίσω από τη πλάτη του (κι αυτό πασίγνωστο, δεν χρειάζεται να φέρουμε τα γνωστά παραδείγματα). Επίσης κάτι που ίσως να σας διαφεύγει. Χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους "εχθρούς" του/σας, για να διαλύσει ίσως χωρίς να το καταλαβαίνει (πράγμα εξαιρετικά απίθανο) το δικό σας χώρο.

Σου απαντάω άμεσα γιατί δεν θέλουμε επ ουδενί να μας φύγεις. Αποτελείς την μεταλλαγμένη χλωρίδα του οικοσυστήματός μας.

Ακόμα και να βγάλει ο ήλιος κέρατα εμείς πάλι εδώ θα είμαστε. Μέχρι να βγάλει ο Άρης κοτσίδια ... κλπ

+nopasaran+
Blogger funEL, at 7:26 PM  
νιφαλιος και δείμε
Ο απατεώνας ξέρει πολύ καλά να πουλάει σκουπίδια . αυτή είναι η δουλειά του. Δεν είναι Ηλίθιος. Απλά χρησιμοποιεί ηλίθιους για να πουλήσει. Αυτ'ο όμως δεν τον κάνει λιγότερο φανατικό, ελληνάρα ρατσιστή. Φυσικά και είναι φασίστας όσο και να αυτοπροσδιορίζεται αλλιώς. Ξέρετε, σαν κάποιον χασάπη που σφάζει και την ίδια στιγμή (σφάζοντας), φωνάζει ... "εγώ δεν είμαι χασάπης, πιστέψτε με...".

Πληρώνουμε την εξαθλίωση της παιδείας και την αδράνεια όλων των εφησυχασμένων πρώην προοδευτικών κλπ. Όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε αντισταθείτε στο μεσαίωνα και το σκοταδισμό που, σύμπτωμα μόνο, είναι ο φασισταράς τηλεπλασιέ.
Blogger funEL, at 7:35 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Blogger epwnimos, at 7:49 PM  
thnx emporas.
Αν εδινες κάποιους αξιόπιστους proxy θα ήταν καθοριστικό της προσπάθειας. Το μηνυμά σου αυτοκαταστράφηκε για τους γνωστούς λόγους.
Επίσης ώς γνωστόν δεν αποτελεί πρόβλημα ο νόμος ποτέ (ακόμα!!!), γιατί δεν παρανομούμε στο παραμικρό (εν αντιθέσει με κάποιον εμφανή τηλεφασίστα).
Το θέμα πάντα είναι οι γνωστοί παράκυκλοι του χοντρομπουρδολόγου. Αυτοί δεν πάνε με το νόμο, κυκλοφορούν στα σκοτεινά κλπ.
Blogger funEL, at 8:05 PM  
Εφόσον αποτελώ την μεταλλαγμένη χλωρίδα του οικοσυστήματός σας, τότε ίσως είναι καλύτερα να σας αδειάσω τη γωνιά. Με έχουν αναθρέψει αρκετά καλά οι γονείς μου (παρεπιπτόντως, άρρωστος ΠΑΣΟΚος ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου και εγώ στη Νεολαία μέχρι τα 19 μου. Μετά χάλασα...), ώστε, όπου θεωρούμαι ανεπιθύμητος, να μην παρευρίσκομαι και να μην ξεφυσάνε από αγανάκτηση οι υπόλοιποι μέχρι να την κάνω: Αν με καταλαβαίνεις τι λέω... Δεν είσαι εσύ σε θέση, πίστεψέ με, να με χλευάσεις και να με υποβιβάσεις, σε ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

Εγώ σου ανέφερα δυο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ παραδείγματα δημοσιογράφων και εσύ απάντησες με την (κατ' εσέ) Λιακοπούλεια λογική. Έχεις καμία απόδειξη ότι ο Κουίκ και ο Αυτιάς γελάνε από πίσω του; Συγκεκριμένα ρωτάω! Αν όχι, τότε απλά πέταξες μια ανακρίβεια και έκανες αυτό που ακριβώς κατηγορείς.

Παρεπιπτόντως, τι δουλειά είχες εσύ σε ένα τέτοιο άντρο κολάσεως; Βρε μπαγάσα, μήπως είσαι και εσύ ένας από εμάς; Τους μη αμετανόητα αριστερούς δηλαδή...
Anonymous Anonymous, at 8:05 PM  
Ο Κουικάρας και ο Αφτιάς είναι προσωπικά υπεύθυνοι για πολλά καμμένα μυαλά. Το λέω γιατί μπορεί να νομίσει κανένας ότι είναι τίποτα σοβαροί δημοσιογράφοι.
Anonymous Anonymous, at 10:00 PM  
@ O Quicky me t' Aftia
εννοείται ότι είναι καραγκιόζηδες (και όχι μονο αυτοί βέβαια). Άσε όμως και το δικό μας καραγκιοζόκαφρο να εκφράζεται να γελάμε ντε. :)))
Anonymous Anonymous, at 10:26 PM  
Πάντως αυτός που έχει δίκιο και αποκαλύπτει την αλήθεια να κρύβεται και να τον ψάχνει αυτός που έχει άδικο είναι πρωτοφανές, θα τρίζουν τα κόκκαλα των αρχαίων Ελλήνων, και τους πιάνει και στο στόμα τους ο καραγκιόζης.

Τέλος πάντων την σελίδα http://www.proxy4free.com χρησιμοποιούσα πριν απο καιρό και αρκετούς απο τους servers δουλεύανε και πιάνανε καλή ταχύτητα, γιατί άλλοι δεν παλευόντουσαν. Ρίξε μια ματιά και βάλε στο google και proxy free για να ψάξεις και μόνος σου.

Να μην χρησιμοποιείς τους transparent γιατί αυτοί δεν κρύβουν την ip σου, και για να είσαι σίγουρος πως ο server που χρησιμοποιείς κάνει δουλειά παίξε και με την σελίδα whatismyip.org ή κάποια άλλη παρόμοια για να τhn ελέγχεις την ip κάθε φορά που αλλάζεις server.

Αυτοί οι servers βρίσκονται στο εξωτερικό και αρκετοί δεν είναι καν εταιρείες, επομένως ακόμα και να κρατάνε την ip σου(την κανονική του οτε) δεν πρόκειται να σε δώσουνε, εκτός και αν κινηθούνε τεράστια δικαστικά μέτρα εναντίον σου στην χώρα που εδρεύει ο server(μπορεί να είναι οπουδήποτε), της τάξεως του να βρίσεις τον Μπους ή κάτι τέτοιο.

Κάτι που ξέχασα πριν είναι αν έχεις adsl τότε απο το my.otenet.gr μπορείς να ενεργοποιήσεις μια λειτουργία που αποτρέπει κάποιον να συνδεθεί στον υπολογιστή σου, οτενετ firewall μάλλον λέγεται. Απο default είναι ενεργοποιημένο και με αυτό και ο καλύτερος χακερ στον κόσμο δεν μπορεί να σε χακέψει γιατί θα τον κόβει ο οτε.

Καλό βράδυ και οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ρώτα.
Blogger epwnimos, at 10:55 PM  
Anonymous, η γνώμη σου (χαχαχαχα) περιορίζεται μονάχα σε μια γραμμή; Ούτε για δευτερεύουσα πρόταση δεν είσαι αστειούλη μου. Γιατί δεν μας λες ποιος είσαι και τι ρόλο βαράς (προσοχή όχι κυριολεκτικά, δεν είμαστε Εξάρχεια εδώ!). Μην μένεις στην ανυπαρξία μέσα από την ανωνυμία. Απέκτησε λόγο και γνώμη και μην συμφωνείς απλά με κάποιον γιατί έτσι πρέπει να λες. Είσαι εσύ άξιος να κρίνεις ανθρώπους με πορεία, που ούτε στα όνειρά σου δεν θα κάνεις. Δεν μιλαω φυσικά για αναγνώριση από τον κόσμο, διότι το πολύ η οικογένειά σου σού δίνει σημασία...
Anonymous Anonymous, at 11:21 PM  
η ανάλυση ζωτικών ζητημάτων της
ΕΛληνικής κοσμοκρατορίας μας
εσκλάβωσεν δέσποτά μου.

εγράψατε, εγράψατε σωστά, μήπως
είσθε ΕΛλην και μας το κρύβετε;
Anonymous Anonymous, at 11:22 PM  
καφροκοτα δεν αξίζεις περισσότερο από δέκα λέξεις (και πολλές λέω).
Anonymous Anonymous, at 11:49 PM  
Το κότα από που προκύπτει; Δεν έχω πρόβλημα να πω πράγματα για μένα. Δεν κρύβομαι από κάτι. Εσύ το κάνεις αυτό. Δεύτερον, με ξέρεις προσωπικά και με κρίνεις κατά αυτό τον τρόπο; Όταν δεν γνωρίζεις τι έχει περάσει ο άλλος στη ζωή του και τι έχει κάνει για να μπορεί να στέκεται με αξιοπρέπεια, πρέπει να είσαι το λιγότερο μαλάκας για να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Άστο ρε μάγκα καλύτερα. Βούλωσέ το και μίλα για άλλους καλύτερα. Ή έστω βάζε πρώτα το μυαλουδάκι σου σε λειτουργία και μετά να εκστομίζεις το οτιδήποτε.
Anonymous Anonymous, at 12:06 AM  
ούτε 7 λέξεις αναξιοπαθούντα επώνυμε καφροκοτά :)))))
Anonymous Anonymous, at 12:28 AM  
Αγαπητέ κ. kafre, γιατί να κρυφτείτε; Από όσο γνωρίζω, δεν σας απείλησε κανείς, ούτε σας επικήρυξε, και η γνώμη και οι απόψεις σας ταιριάζουν με εκείνες του Προφήτου Μας. Οπότε..? τί λόγος υπάρχει..?

+ευλογημενοςειστε+
Blogger Rodia, at 9:38 AM  
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ - ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ - ΜΙΑ ΨΥΧΗ

+ΟΛΕ!+
Blogger Rodia, at 9:41 AM  
Αν αυτό έχεις καταλάβει Rodia, τι να πω; Έχεις δίκιο.
Anonymous Anonymous, at 1:58 PM  
Γιατί ρε παλικάρι τόση εμπάθεια και
βρυσίδι και απο τους μεν και απο τους δε.
Και να θέλω να σε πιστέψω..μου ειναιδύσκολο μετά απο όλα αυτά που διάβασα.
Εσύ τώρα τι κάνεις ?
Και καλά μας προστατευεις απο τον κακό απατεώνα..πλασιέ.
Είσαι δηλαδή ο γάτος και εμείς οι υπόλοιποι τα χαιβάνια ?
Μήπως ΕΣΥ παίζεις με την νοημοσύνη μας ?
ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ απλά παρέθετες κάποια γεγονότα...χωρίς χυδαίους χαρακτηρισμούς...πιστεύεις οτι δεν θα σε διαβάζαμε ?
Μείνε στα γεγονότα και μην διακωμωδείς εναν ανθρωπο..οσο και
καραγκιοζης να ειναι. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ.
Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία και καλή τύχη στον μεγάλο σκοπό που έχεις βάλει στην ζωή σου...ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙΣ...ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
john.p
Anonymous Anonymous, at 2:19 PM  
Με την απόφαση 192-2009, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο για την εκπομπή "ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", με το παρακάτω σκεπτικό:



Πρόκειται περί εκποµπής λόγου και εντεύθεν κατά το άρθρο 1 του Π.∆/τος 77/2003 υπόκειται στους από το ∆ιάταγµα τούτο προβλεποµένους περιορισµούς. Με αφορµή εκδιδόµενα βιβλία ο τηλεπαρουσιαστής αναλύεται σε επιχειρηµατολογίες, σε «κοινωνία ελεγχοµένη από λαµόγια», «πλανήτη φυλακή», «αρχαίο εχθρό», «τεχνολογία του κακού», «µορφές θεοτήτων και δαιµόνων», «ανοµία που πλησιάζει», «µηχανισµούς παρακολούθησης από το υπερπέραν», και άλλα φαντασιώδη πράγµατα, µε αποτέλεσµα να δηµιουργείται σύγχυση στους τηλεθεατές.

Αναµφιβόλως πρόκειται περί εκποµπής στην οποία εκτίθενται ανακρίβειες χωρίς στοιχειώδες αίσθηµα ευθύνης. Πρέπει να σηµειωθεί ότι η εκποµπή µεταδόθηκε µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» ενώ, λόγω του περιεχοµένου της, έπρεπε να προβληθεί µε τη σήµανση «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ» και να προβληθεί κατά την 6138/Ε/17.3.2000

απόφαση του Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε. µετά την 22.:30. Για τις εν λόγω εκτροπές ενδείκνυται όπως επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθµό η διοικητική κύρωση του προστίµου. Μειοψήφησε ο Κωνσταντίνος Τσουράκης κατά τον οποίο θα έπρεπε να επιβληθεί η διοικητική κύρωση της συστάσεως.




Το ΕΣΡ έκρινε πως η εν λόγω εκπομπή (τηλεπώλησης βιβλίων) εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του π.δ. 77/2003 (Κώδικας Δεοντολογίας Ειδησεογραφικών και άλλων δημοσιογραφικών κι επιστημονικών εκπομπών). Το ΕΣΡ διεύρυνε το πεδίο εφαρμογής θεωρώντας ότι σε αυτό εντάσσεται και η εν λόγω εκπομπή, ως "εκπομπή λόγου". Το άρθρο 1 του π.δ. όμως αναφέρει:





Άρθρο 1

Πεδίο εφαρμογής




Οι κανόνες του παρόντος κώδικα ισχύουν για ειδησεογραφικές, δημοσιογραφικές και πολιτικές εκπομπές στη δημόσια και την ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλεόραση. Στην έννοια της δημοσιογραφικής εκπομπής εμπίπτουν όλες οι εκπομπές λόγου, που έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα, ανεξάρτητα από το χαρακτηρισμό που τους προσδίδεται από τον ραδιοφωνικό ή τον τηλεοπτικό φορέα. Στις ειδησεογραφικές εκπομπές εμπίπτουν τα δελτία ειδήσεων και στις πολιτικές εκπομπές εμπίπτουν εκείνες που έχουν αντικείμενο πολιτικά θέματα.




Μια εκπομπή με συνωμοσιολογικό περιεχόμενο θα ενέπιπτε περισσότερο στην έννοια του infotainment, δηλαδή την υβριδική κατηγορία εκπομπών ανάμεσα σε ψυχαγωγία και ενημέρωση. Οι υποχρεώσεις ποιότητας εξακολουθούν να ισχύουν κατά το άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος και για αυτές τις εκπομπές. Αλλά η άμεση υπαγωγή τους στο π.δ. 77/2003 μπορεί να έχει και σοβαρό αντίλογο.
Anonymous Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης: Πρόστιμο 30.000 ευρώ για συνωμοσιολογική εκπομπή, at 12:22 PM  

Add a comment