funEL βαρυ πακετο

Wednesday, July 04, 2007

ΓΑΛΕΡΑ, ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ και ακόμα μια (ΕΠΩΝΥΜΗ) ΔΙΚΑΙΩΣΗ του τηλεπλασιέ

Χωρίς πρόλογο.

Α. Δηλώσεις και αυτοΔικαιώσεις του τηλεπλασιέ περί Άρη, για καθηγητάδες που καλά θα κάνουν να κάτσουν στ' αυγά τους, για εξυπνάκηδες, κλπ.

Β. Κουλτουριαραίοι ανθΕΛληνες και τα υβριστικά βλάσφημα έντυπά τους. Γαλέρα.

Γ. Ο διευθυντής του πλανηταρίου, κ. Δ. Σιμόπουλος, και ... "οι κοτσάνες του".





Α

Εξυπνάκηδες με κοτσάνες

Ο "μελετητής δορυφορικών φωτογραφιών του ΝΑΤΟ" αποκρούει τις απόψεις του συνόλου του εξειδικευμένης επιστημονικής κοινότητας περί των ερμηνειών των δορυφορικών φωτογραφιών του πλανήτη Άρη.
Ο υπερεπιστήμονας, προφητολόγος, θεολόγος, αστροφυσικός, αρχαιολόγος, πολιτικός αναλυτής, ιστορικός ερευνητής, φροντιστής, εκδότης, συγγραφέας και διασκεδαστής τηλεπλασιέ,... αποδεικνύει (μεταφυσικά εννοείται) ότι οι δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν ταράτσες και κτίρια και ... όχι τυχαίους φυσικούς σχηματισμούς, artifacts, ηλεκτρονικά παράσιτα κλπ.
«... που είναι κύριοι εξυπνάκηδες?... πάρτε πρώτα να δείτε τη μελέτη και μετά αμολήστε τις κοτσάνες σας...».
Βέβαια οι ειδικοί επιστήμονες δεν χρειάζεται να αγοράσουν τις κακογραμμένες αντιγραφές του συνόλου της μπουρδολογίας από το ίντερνετ που πουλάει σε μορφή περί Άρη σαβουροπακέτων ο Απατεώνας τηλεπλασιέ. Τα ξέρουν από πρώτο χέρι χρόνια τώρα. Έχουν αποφανθεί ήδη.
Δυστυχώς για τον τηλεπλασιέ, η πρόσβαση στο Ίντερνετ δεν είναι αποκλειστικό προνόμιό του.
Ακόμα πιο δυστυχώς, ο διευθυντής κορυφαίου αστρονομικού ιδρύματος της χώρας μας, με παγκόσμια καταξίωση, γελάει στην αναφορά του θέματος περί Άρη και κουνάει λυπημένα το κεφάλι του στην αναφορά του ονόματος Δημοσθένης Λιακόπουλος... (αλλά, ... μάλλον πρόκειται περί ανθΕΛληνος, συνωμότη, τσιράκι της Νέας Τάξης, κουλτουριαραίου, υποχθόνιου κλπ, ... ανάξιου να αποφανθεί περί του θέματος... )
... Ο εξυπνάκιας

000111EXIPNAKIDES1...




Οι καθηγητάδες πανεπιστημίου να μη πουλάνε τρέλλα

Ο υπερεπιστήμονας, προφητολόγος, θεολόγος, αστροφυσικός, αρχαιολόγος, πολιτικός αναλυτής, ιστορικός ερευνητής, φροντιστής, εκδότης, συγγραφέας και διασκεδαστής τηλεπλασιέ,... τα λέει έξω από τα δόντια στους ... εξυπνάκηδες καθηγητές πανεπιστημίου, «επειδή είναι κάποιος καθηγητής πανεπιστημίου ... ποιός είναι ρε ο Σιντάλκας Απόλλωνας»
Ποιοί λέτε να έχουν δίκιο. Όλοι οι ειδικοί επιστήμονες ερευνητές αρχαιολόγοι κλπ, όλων των χωρών εκατοντάδες χρόνια τώρα, ... ή ο υπερπροφήτης εκλεκτός του θεού, με τα αποκαλυπτικά μπαζοπακέτα του.
Ακούστε τον και «αμφισβητήστε το κατεστημένο» μαζί του αγοράζοντας σαβουροπακέτα και σκουπιδοβιβλία:

000111EPISTHMONESB...


... Δε μου λέτε ... πήγατε?

Φοβερή επιστημονική σκέψη: "... Δε μου λέτε ... πήγατε? (τότε τι μιλάτε...)"
Παρακολουθήστε άλλη μια λιακουρική "ΔΙΚΑΙΩΣΗ".
DIKAIVSH ARH.wma




Β



... και οι κουλτουριαραίοι, συνωμότες, υποχθόνιοι, πράκτορες της νέας τάξης, εξυπνάκηδες, κλπ... (Γαλέρα Ιουλίου 2007)






Γ



Eρ. Δημοσιογράφου: Κύριε Σιμόπουλε, τι θα απαντούσατε σε κάποιον που ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία αποδεικνύει ότι στον πλανήτη Άρη (Κόκκινο πλανήτη) υπάρχουν πυραμίδες και πόλεις με ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, δηλαδή κανονικές αποικίες ανθρώπων κάποιας άλλης εποχής, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν παραμείνει κρυφές από το ευρύ κοινό;

Απ. Σιμόπουλου: Όλα αυτά είναι επιστημονική φαντασία. Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν παρθεί από πολλές επιστημονικές συσκευές που περιφέρονται και φωτογραφίζουν τον πλανήτη Άρη τεκμηριώνουν το συμπέρασμα ότι πρόκειται για φυσικές κατασκευές, οι οποίες δημιουργούνται από τις φυσικές μεταβολές που γίνονται στην επιφάνεια του πλανήτη. Ο αέρας μετακινεί σκόνη και πετρώματα τα οποία παίρνουν τυχαία σχήματα. Και για να γίνω ακόμα πιο ξεκάθαρος όχι μόνο δεν υπάρχει απόδειξη για την ύπαρξη ζωής στον Άρη αλλά ούτε καν ένδειξη για την ύπαρξη μικροβιακής ζωής εκεί, προς το παρών τουλάχιστον. Αυτό που ενδεχομένως να βρεθεί στο μέλλον είναι ίσως απολιθώματα μικροβιακής μορφής ζωής. Τα περί αποικιών, πολιτισμών, κτιρίων, πυραμίδων και προσώπων είναι αποκυήματα φαντασίας των ανθρώπων οι οποίοι τα εκφράζουν.
WS_10097.wma








... κ. Λιακόπουλε, ανώνυμοι επώνυμοι την ίδια γνώμη έχουν για σας. Το οτι δεν σας το λένε κάποιοι μάλλον ακολουθούν την ιατρική συμβουλή: "σσσσσ,... να του λέτε όλο ναι".

buzz it!

:: posted by funEL, 7:49 PM

27 Comments:

Τι να πουμε ρε παιδια...
Περιμενουμε τη δικη.
Το ξερουμε οτι ο Λιακο ειναι καραγκιοζης.
Τι αλλο;;;
Blogger ΠΡΕΖΑ TV, at 9:36 PM  
Φαντάσου να έβγαινε για πλάκα ο Σιμόπουλος και να έλεγε κάτι σαν "ναι, κάποιες ενδείξεις για ταράτσες στον Άρη υπάρχουν, δεν ξέρουμε μόνο αν είναι πολυώροφα ή μονώροφα τα κτήρια..." Θα έγραφε ο Λιάκουρας τη φωνή σε ολόχρυσο CD και θα το έδειχνε σε όλο τον κόσμο...

Πρέζα, θα γκαντεμιάσεις το κανάλι μπρε :-Ρ
Blogger Stelios Frang, at 11:40 PM  
@ Πρέζα, μεγιά το άβαταρ!

@ Sfrang: Δεν θα το μοίραζε αγαπητέ, θα το ενέτασσε σε σαβουρομπαζοπακέτο και θα το μοσχοπουλούσε!!!

@ +Γέροντα+ Ρεσέ, η +Γερόντισσα+ από τα νησιά Σολόμωντος μιλούσε;
Κόντεψα να κόψω φλέβες από τα παράσιτα!

Πολύ καλό που βάλατε τον αρμόδιο να κάνει δηλώσεις επί του θέματος. Μπράβο!!!

+Από τις νήσους Καιμάν καλύτερα τηλεφώνησον+
Blogger pølsemannen, at 12:53 AM  
ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΣΤΗΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΦΑΛΑΚΡΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ..ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ...
Blogger λολιτα, at 2:34 AM  
Πολύ καλό το post. Στη λογική του και τις ρητορείες του πιο πολύ φοβάμαι τα εθνικιστικά στοιχεία που εκφράζει και όχι τις επιστημονικές μλκ. Αυτές δεν τις πιστεύει ο κόσμος (ελπίζω τουλάχιστον).
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 10:02 AM  
Εξαιρετική κίνησις η συνέντευξη του Κ.Σιμόπουλου.

Ας γίνει οδηγός μας.

Μόνο έτσι θα απαξιωθεί πλήρως (ακόμα και στους κατοίκους Ζεφυρίου Αττικής) ο ιερολαδάς (LOL), με το να πάρουν θέση στα λεγόμενά του καταξιωμένοι επιστήμονες.
Anonymous Anonymous, at 11:19 AM  
Ο κύριος Σιμόπουλος είναι μια εξαιρετική περίπτωση καραγκιόζη που πουλάει τη φάτσα του όπου γλέντι και γιορτή για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του. Τον πέτυχα πρόσφατα σε μια εκδήλωση της Ελληνοαμερικανικής ένωσης (ποιός άλλος θα προωθούσε αυτές τις αθλιότητες) για το παρακάτω έκτρωμα:

http://www.mixtape.gr/t.asp?sec=4&sub=1&uid=24

Όπου βγήκε τη πρώτη μέρα σε πάνελ μαζί με τον έτερο καραγκιόζη πανεπιστημιακό Μ. Μειμάρη, μια χοντρή, ένα συγγραφέα της πλάκας ονόματι Sterling και τον Κυπριακής (δυστυχώς) καταγωγής Αυστραλό που βλέπετε στη φωτογραφία. Φυσικά στο τέλος έφαγαν το ανάλογο κράξιμο από εμένα και άλλους συνειδητοποιημένους ακροατές.

Αυτά τα νούμερα, οι καταξιωμένοι επιστήμονες που λέτε, είναι τα τσιράκια της νέας τάξης που θέλουν να μετα-σχηματίσουν τον άνθρωπο σε έκτρωμα. Έτσι ώστε να βολέψουν τα δικά του σχέδια πάνω στον έλεγχο και την υποταγή. Και φυσικά την αύξηση του εισοδήματος τους.
Για το σκοπό αυτό αραδιάζουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν τις εγκεκριμένες από το ΝΑΤΟ πληροφορίες για το μέλλον, τα διαστημικά ταξίδια και τις μπούρδες της επιστημονικής φαντασίας.
Είναι οι πρώτη γραμμή των νεοταξιτών, που τους πληρώνουν για να τρέχουν να απαξιώνουν ότι δε βοηθάει τους σκοπούς τους.
Αυτοί με απασχολούν περισσότερο από το Λιακόπουλο και μάλιστα το γεγονός ότι τους τα χώνει τον ανεβάζει στην εκτίμηση μου ακόμα κι αν αυτά που πουλάει είναι μύθοι και υπερβολές.
Εσείς δε καταλαβαίνετε ποιων παιχνίδι παίζετε με αυτή τη σελίδα;
Anonymous Anonymous, at 2:54 PM  
www.mixtape.gr/t.asp?sec=4&sub=1&uid=24
Anonymous Anonymous, at 3:07 PM  
Μπορείτε να θαυμάσετε τον Αριστείδη και την πρώτη γραμμή των συνειδητοποιημένων αντιδραστικών τεχνοφοβικών που κράξανε την εκδήλωση.
και μετά λέμε γιατί ηελλάδα ειναι στα πάντα πίσω...


"...το Λιακόπουλο και μάλιστα το γεγονός ότι τους τα χώνει τον ανεβάζει στην εκτίμηση μου ακόμα κι αν αυτά που πουλάει είναι μύθοι και υπερβολές."


Συνειδητοποιημένος λιακόφιλος με πατέντα. Τώρα ξέρουμε ότι υπάρχουν πόλεις κτίρια και μηκυναϊκές ακροπόλεις στον Αρη.

θαυμάστε τους και δώστε τους ξύλα και φωτιά (το σταυρό τον κουβαλάνε από μόνοι τους) να κάψουν οτιδήποτε φύγει από την κεντρομόλο του σκοταδισμού και της μεσαιωνικής παράδοσης

ουστ λέμε
Anonymous Anonymous, at 6:32 PM  
βρε αριστειδη, μηπως εισαι νεφελιμ και ανεβηκες απο τη κουφια γη για να αυξησεις τη θερμοκρασια του πλανητη; για σκεψου του, μπορει να συμβαινει
Anonymous Anonymous, at 6:49 PM  
Ναααατα. Οι επιστήμονες τσιράκια της νέας τάξης......

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΌ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΟΔΟ
Anonymous Anonymous, at 8:49 PM  
Παιδιά μην επιτίθεστε στους λιακόφιλους είναι προστατευόμενο είδος.
Anonymous Anonymous, at 9:51 PM  
Ρε Αρίστο, εσύ ήσουν που έκραζες τους νεοταξίτες? Βρε λέω, ποιος σαλταρισμένος Λικουρόφιλος είναι αυτός... Ό,τι δεν καταλαβαίνουν, το βαφτίζουν "νέα τάξη" και καθαρίζουν... Κάτι σαν "κουμούνια" που έλεγε και ο Θεοφιλογιαννάκος κάποτε...
Anonymous Anonymous, at 12:24 AM  
Αριστείδη, αυτό που λες δεν το γνωρίζω. Μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά ο Σιμόπουλος έχει, αν μη τι άλλο, μια υπόσταση και ουδείς έχει αμφισβητήσει την επιστημονική του επάρκεια μέχρι σήμερα. Βέβαια, μην περιμένεις κανέναν εδώ μέσα να μπει στο τρυπάκι να αναρωτηθεί μήπως βρε αδελφέ εξυπηρετει τα συμφέροντα κάποιων. Πάντως, αν έχεις στοιχεία, καλό θα είναι τα προβάλεις. Τότε, το post θα είναι για τα σκουπίδια.
Anonymous Anonymous, at 9:02 AM  
Προς διαφόρους φαν της κουφάλας γης κλπ.

Εάν ο Λ. και οι "αποκαλύψεις" του ενοχλούσαν καθ' οιονδήποτε τρόπο κάποιον από τους εξουσιαστές αυτού του κόσμου, θα βρισκόταν σε ένα κάρο κανάλια και υποκάναλα με τις εκπομπές του έστω σε μία αδύναμη ΚΑΙ στρατιωτικά ΚΑΙ οικονομικά χώρα σαν την Ελλάδα;

Λίγη σοβοαρότης παρακαλώ.

Παρατηρήσεις:

-Δεν λέω την αρλουμποέκφραση "Νέα Τάξη" διότι ΠΑΝΤΑ στην ιστορία της ανθρωπότητας κάποιοι φιλοδοξούσαν να επιβάλουν την δικιά τους "Τάξη"

-ΝΑΙ η Ελλάδα είναι αδύναμη στρατιωτικά, παρά τις αντιρρήσεις ορισμένων στρατόκαυλων, διότι πολύ απλά δεν παράγει ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των απαραίτητων όπλων για την άμυνα της.
Π.χ. Άμα γουστάρουν κάποιοι, τα εισαγόμενα, πληρωμένα με αίμα αεροπλάνα μας θα πάνε για βρούβες σε περίπτωση ανάγκης.
(Εκτός αν περιμένουν τις τεριρέμ κοσμοσφαίρες, του ξανΦου αΒερφού, που αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν, ΟΥΤΕ αυτές τις φτιάχνουμε εμείς)

-Οι Ρώσοι αδέλφια μας επειδή είναι ορθόδοξοι;
Ρεσέ οι Σλαβομακεδόνες και αυτοί ορθόδοξοι δεν είναι; Πως το βλέπετε; Να θυμίσω ότι η Ρωσία αποκαλεί τη ΦΥΡΟΜ Μακεδονία νέτα σκέτα από τους πρώτους;
Blogger pølsemannen, at 10:34 AM  
Κατ' αρχήν το ότι τα κανάλια που βγαίνει δεν πιάνουν 20 και πλέον τοις εκατό δεν τα κάνει ούτε "υποκάναλα" ούτε "κανάλια της πλάκας". Αν δεν έχετε δουλέψει σε τέτοια, μην κρίνετε απέξω την δουλειά τους με την μπακαλίστικη λογική σας.

Επίσης, με την ίδια λογική που θα έπρεπε να φιμώσουν τον Λιακόπουλο, το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και οι Νεοταξιστές με όλους όσους κάνουν πορείες διαμαρτυρίας κατά των Αμερικανών σε όλο τον πλανήτη. Έχει ακουστεί αρκετές φορές το ίδιο επιχείρημα και καλό είναι να κοπεί πια. Κουράζει κιόλας...

Όσο για τους Ρώσους, θα συμφωνήσω μαζί σου. Πράγματι, ήταν από τις πρώτες χώρες που αναγνώρισε την Βαρντάρσκα με το όνομα Μακεδονία. Ο Πούτιν ενεργεί μονάχα για το συμφέρον του και για κανέναν άλλον. Δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό, ούτε καν ο Λιακό.
Anonymous Anonymous, at 1:56 PM  
Εχετε το νου σας στο κοπαδι που το ονομαζουν ορθοδοξο ποιμνιο. Οι ελληνες δεν εχουν καμια σχεση μ αυτο, ειτε βοσκει στη Ρωσσια ειτε στη Βαρδαρια ειτε στη Βουλγαρια ειτε στη Ρομανια ειτε στην Ιταλια ειτε στη Συρια ειτε στο Ισραηλ.
Anonymous Anonymous, at 3:35 PM  
kafros, την υπόσταση του Σιμόπουλου σα καθηγητή αστροφυσικής δε την έθιξα ουτε είμαι εγώ αυτός που θα τον κρίνει.
Αλλοι τον έκριναν και άλλοι του έδωσαν τα πτυχία και τις καρέκλες. Τώρα το πόσοι και ποιοί αδικήθηκαν για να βρίσκονται οι άνθρωποι αυτοί σε αυτές τις θέσεις, αυτό είναι άλλο θέμα.
Οι υπόλοιπες ενέργειες του με ενδιαφέρουν. Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει εδώ και καιρό από το επιστημονικό έργο. Συμπεριφέρεται σα στέλεχος διαφήμισης της αμερικανικής πολιτικής στο διάστημα. Πουλάει το όνομα του σε αμφιλεγόμενα σεμινάρια, διαλέξεις και ημερίδες δήθεν επιστημονικές. Στην ουσία είναι προπαγάνδα ανάλογη των ευαγγελιστών και των σαιεντολόγων.
Αυτούς τους Ελληνες επιστήμονες έχει για παράδειγμα η νεολαία εδώ. Οταν δε βρίζει φυσικά τους "φασίστες", τους "ναζί" και με άλλα κοσμητικά που έχουν ψωμοτύρι οι αριστερούληδες.
Anonymous Anonymous, at 3:54 PM  
Νομίζω κύριε Αριστείδη ή όπως σας λένε, ότι μόλις προ ολίγων σχολίων, αποκαλέσατε τον κο Σιμόπουλο, Καραγκιόζη. Τώρα γράφετε ότι ούτε τον θίξατε, ούτε είστε εσείς αυτός που θα τον κρίνει. Δηλαδή όταν βρίζουμε κάποιον, δεν τον θίγουμε ούτε τον κρίνουμε έτσι; Μάλλον μιλάτε τα ελληνικά των ΕΛ, διότι εγώ αλλιώς εννόησα αυτά που εννοήσατε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στον Προφήτη, ποιοι έδωσαν πτυχίο; Μήπως γνωρίζετε; Θα ήθελα να τους γνωρίσω.
Blogger dmast, at 5:39 PM  
κυριε dmast αλλου αυτα περι αντιφάσεως. Καραγκιόζηδες είναι με ή ανευ πτυχίου.
Να αναρωτιέστε ποιοι έδιναν διπλώματα στους λογοκλόπους της θεωρίας της σχετικότητας.
Οι οποίοι στη συνέχεια αφού κατασκεύασαν την ατομική βόμβα για τους σιωνιστές έκλαιγαν με κροκοδειλια δάκρυα εως το τέλος της ζωής τους.
Anonymous Anonymous, at 6:41 PM  
Με αποστομώσατε κε Αριστείδη. Που να βρω να κρυφτώ...
Blogger dmast, at 7:11 PM  
να μη κρυφτείτε πουθενα. Να έρχεστε εδω να διαβάζετε οχι μονο τις θεωρίες του funel αλλα και τις δικές μας
Anonymous Anonymous, at 7:25 PM  
Η λέξη "σαρκασμός" δεν υπάρχει στα ΕΛέζικα έτσι δεν είναι κε Αριστείδη;
Blogger dmast, at 7:29 PM  
Να τον προσέχετε τον Αριστείδη μη μας πάθει τίποτα.
Είναι από αυτούς που γεμίζουν τις τσέπες του Προφήτου.
Και να του λέτε όλο "ναι" (έτσι όπως αναγράφεται και στο τέλος του πόστ).
Blogger SPY, at 4:12 AM  
αντε και ακαδημαικος ο Δημοσθενης.
Ρε που μπλεξαμε....
Anonymous Anonymous, at 11:17 AM  
ευτυχώς που υπάρχει αυτό το βλογ να βάζει και λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Δεν μπορεί ο κάθε ληστής που εκμεταλλεύεται την άγνοια του απλού πολίτη ώστε να θησαυρίζει να απαιτεί και σεβασμό. Σου πηδάνε τη γυναίκα να πεις και ευχαριστώ;

Φίλε Αριστείδη αυτά τα παραμύθια περί κλοπής της θεωρίας της σχετικότητας πρέπει να σταματήσουν επιτέλους από τα παντός είδους φασιστοειδή(εθνικιστές κ.τ.λ.). Δηλαδή αν εσύ είσαι υδραυλικός και σου ζητήσω να μου φτιάξεις τις βρύσες σε ένα σπίτι που μόνος μου(ως προς τα υπόλοιπα) έφτιαξα σε καθιστά και κατασκευαστή του σπίτιου;
Επίσης, τι ακριβώς κερδίζεις διαβάζοντας βλογ "νεοταξιτών"; Ε?
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα βλογ να γράφεις εκεί τις επιστημονικές απόψεις σου για τις νεράιδες και τα ιπτάμενα κουλουράκια.
Γέμισε ο τόπος σκατά και θα ψοφήσουμε όλοι από τη μπόχα.

Υ.Γ. Καταλαβαίνω ότι σε ένα βαθμό φταίει η κοινωνία για το φαινόμενο που αντιπροσωπεύεις καθώς πιθανόν να μη σου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία για στοιχειώδη μόρφωση. Αν όμως πραγματικά είσαι από τα άτομα που διψούν για γνώση, αν πας σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο και σταματήσεις έναν οποιοδήποτε καθηγητή δεν θα έχει κανένεα πρόβλημα να σου προτείνει βιβλία για μελέτη. Γιατί ωραία και όμορφα είναι τα παραμυθάκια μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία, μπορούν να γίνουν όμως μέσα που ωθούν στον θάνατο (πνευματικό) όταν γίνουν εμμονή σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Συμφωνώ πως κάποιες από τις θέσεις στα πανεπιστήμια πιθανόν να μην τις έχουν οι πιο άξιοι αλλά αυτοί με τα περισσότερα "κονέ"(όχι όμως τις περισσότερες). Ακόμα και αυτοί όμως έχουν υπερβολικά περισσότερη γνώση από τον μέσο πολίτη, ακόμα περισσότερη από τον μέσο εξαπατητή, είτε αυτός είναι ψευδο-ιστορικός, ψευδοεπιστήμονας, ψευτογιατρός ή οτιδήποτε άλλος.
Φίλε Αριστείδη λυπάμαι που είμαι εγώ αυτός που θα σε ενημερώσει πως αν ζούσες παλιότερα θα πίστευες πως η Γη είναι επίπεδη. Συγχώρεσέ με βέβαια αν σε προσβάλλω επειδή το πιστεύεις ακόμα.

Πολύ επίκαιρο το θέμα doncat.
Blogger Spiros, at 3:43 AM  
κ. Spiros μη γίνεστε υπερβολικός προτείνοντας ακαδημαϊκη βιβλιογραφία στον Αριστείδη μας.. Εκτός του ότι είναι νεοταξίτικη, τα γράφουνε μέσα και ακαταλαβίστικα.. Αφήστε που είναι και βαρετή. Ούτε ιπτάμενους Γεροντάδες +ευλόγησον+ έχει, ούτε κοσμοσφαίρες, ούτε υποχθόνιους, ούτε Έλληνες που εφεύρανε τα πάντα, ούτε τίποτα.


Φίλε Αριστείδη λυπάμαι που είμαι εγώ αυτός που θα σε ενημερώσει πως αν ζούσες παλιότερα θα πίστευες πως η Γη είναι επίπεδη.
Τώρα όμως ζει στον 21ο αιώνα και ο Αριστείδης προόδευσε και πιστεύει ότι η Γη είναι κούφια...
Κάτι σαν μπάλα χριστουγεννιάτικου δέντρου δηλαδή...
Blogger SPY, at 7:09 AM  

Add a comment