funEL βαρυ πακετο

Monday, May 21, 2007

O AΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ






Αυτές τις μέρες βρεθήκαμε μαρτυρες ενός ακόμα Θαύματος του Αγίου Λιακουρίου του Πουτινιάρη. Ο γέροντας +σκοτάδισον+κονόμησον+ απεκάλυψε ένα ακόμα σχέδιο των κακών, υποχθονίων της Νέας Τάξης των Πραγμάτων.
Σε ιερά καθαγιασμένα βίδεα πραγματοποιείται εμπρός στα μάτια μας η μετουσίουση, ενός θύτη σε θύμα, η μεταστροφή των λέξεων σε σχέση με τις έννοιες, η δαιμονοποίηση της κριτικής, σάτιρας, άποψης, η καταστραφολογία και κυρίως η προτροπή "να απομονωθούν" οι πράκτορες της Νέας Τάξης που΄"τα παίρνουν χοντρά" για να καταστρέψουν την ελευθερία του Ίντερνετ.
Αυτοί οι πράκτορες που θα καταστρέψουν την ελευθερία του Ίντερνετ, δεν είναι οι κολοσσιαίες πολυεθνικές εταιρίες, ούτε οι πανίσχυρες κυβερνήσεις κλπ.
Είναι κάτι μιαρά αθυρόστομα μπλογκ που έχουν παράξενες εμμονές. Να αντιδρούν στη καθημερινή πλύση εγκεφάλου κάποιου τηλεπλασιέ, εθνοφυλετικών και παραϊστορικών πακέτων, με δεκάδες ώρες (μέχρι τα ξημερώματα) σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια.
Αυτά τα τσιράκια κάνουν εκβιασμούς για να "τα πάρουν", "αλλιώς θα συνεχίσουν" κλπ, αλλά παράλληλα "τα παίρνουν" από τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων.
Υπονοείται ότι υπάρχει σύσταση συμμορίας για εκβιασμό και κατονομάζεται σαφώς ότι είναι σπιούνοι, φλώροι, ρουφιάνοι, ρεμάλια, τίποτα... κλπ...
Αυτά όλα βέβαια χωρίς να λεχθεί το όνομα των βλασφήμων.
Και πριν από 8 μήνες πάλι κάποια υπερβαρυτική κοσμοσφαίρα έκανε νιαου νιαου στα κεραμίδια.
Αυτοί λοιπόν θα καταστρέψουν την ελευθερία στο Ίντερνετ.
...

Θα επανέλθουμε συντόμως με update στο ίδιο ποστ.


Πριν αρχίσουμε τα κυρίως τεριρέμ προς τον Ισαπόστολο +ταπερνογΛου+ Άγιο Λιακούριο τον Πουτινιάρη, ας αφήσουμε να ψάλλουν μερικά απολυτίκια λίγα από "τα πουλημένα ανθρωποειδή που κατα λάθος γεννήθηκαν έλληνες."

Ναι κύριοι αυτή είναι η ειδική αφιέρωση που έχει αναρτήσει ο ΕΛλαδέμπορας στη σελίδα του στο youtube.

Διαλέχτε:






ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ:


Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ
(ή ο +ταπερνογλου+ Λιάκουρας χορεύει τσιφτετέλι)

Το περίφημο μπουρδολόγημα μανιφέστο που βγαίνει ακριβώς τη μέρα που αρχίζει η συλλογή υπογραφών για την υποστήριξη του blogme, βολιδοσκοπεί αντιδράσεις, προσπαθεί να εισάγει πλαγίως (με τη μέθοδο που ξέρει καλύτερα ο τηλεπλασιέ, τη προβοκάτσια) σκέψεις για δήθεν συμμορία προς εκβιασμό του. Προσπαθεί να συνδέσει τα ασύνδετα, εν όψη δικαστηρίου, αναμένει διασπάσεις και αποπροσανατολισμό,... προσδοκά ανάσταση νεκρών....
Ο νωοών νοήτω. Ποτ πουρί με απαντήσεις από blogger, και προφητολογίες.


Σε τρία μέρη.


ΜΕΡΟΣ Α






...Ο,τι μαλακια και να λες στα τηλεοπτικα σου διαγγελματα,αλλα και στις στημενες εκπομπες για το internet......ο,τι πιπα και μαλακια γραφεις στα πολυδιαφημιζομενα βιβλια σου...να ξερεις πως δεν ειναι ολοι ΠΡΟΒΑΤΑ.Υπαρχουν καποιοι που αντιδρουν,στους ποταμους της μαλακολογιας που εκσπερματωνεις στα μουτρα μας...
Καποιοι που σατιριζουν και κραζουν.
Μπορεις βρε παλιοχαρακτηρα "Λιακο" να μας ορισεις τι ειναι σατιρα;
Σε ρωταω βρε μπουλουκακι μας...
Μπορεις;
http://prezatv.blogspot.com/2007/05/blog-post_18.html


Εξαιρετική πρόταση από τον Θέμη. Όσο υπάρχουν θρασύδειλοι που μηνύουν όπως ο τηλεοπτικός πωλητής σαβουρας Δημοσθένης Λιακόπουλος, είμαστε όλοι funEL.
http://sandbox.cs.uchicago.edu/blog_el/?p=239


Καταρχήν θα ήθελα να δείτε αυτό το βίντεο. Είναι από το τελευταίο επεισόδιο της νέας προσπάθειας του τηλεπλασιέ βιβλίων/εκδότη/δημοσιογράφου/τηλεπαρουσιαστή/συγγραφέα/φυσικού κ. Λιακόπουλου, να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο για να περάσει τις (άκρως επικίνδυνες) ιδέες του.
Στο συγκεκριμένο βίντεο, υπό τον παραπλανητικό τίτλο “Λιακόπουλος - SOS Ελευθερία στο Διαδίκτυο”, μιλάει για το ίντερνετ και την ανωνυμία.
Λέει ότι, παρόλο που υποστηρίζει ότι όλοι θα έπρεπε να είναι επώνυμοι στο διαδίκτυο, ωστόσο δεν τον πειράζουν οι ανώνυμοι, τουλάχιστον όλοι όσοι δεν ασχολούνται μαζί του σε καθημερινή βάση. Υποστηρίζει ότι το φίμωμα του ίντερνετ θα έρθει από ανθρώπους της αοριστολογίας που λέγεται “Νέα Τάξη των Πραγμάτων”, η οποία λέει επίτηδες έχει βάλει ανώνυμα άτομα (βλ. FunEL) να συκοφαντούν διάφορους ανθρώπους (προφανώς τον εαυτό του εννοεί) με απώτερο σκοπό η κυβέρνηση να απηυδήσει και έτσι να επιβληθεί η λογοκρισία και στο διαδίκτυο.
Κλείνοντας κάνει έκκληση να απομονώσουμε λέει αυτά τα άτομα γιατί θα κάνουν κακό στην ελευθερία του διαδικτύου. Εκεί που μας χρωστούσαν δηλαδή μας πήραν και το βόδι!
Με λίγα λόγια δηλαδή ο κ. Λιακόπουλος αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να αποπροσανατολίσει και από θύτης να βγει θύμα. Στο βίντεο επαναλαμβάνει άπειρες φορές ότι αυτός που φωτογραφίζει (FunEL) τα παίρνει από κάπου σίγουρα και ότι είναι τσιράκι κάποιου γιατί λέει αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η εμμονή. Για να μην αναφέρω ότι λέει ξεκάθαρα ότι ο FunEL τον εκβιάζει κιόλας! Φυσικά δεν μιλάει ευθέως, αλλά με υπονοούμενα ώστε αύριο μεθαύριο να μην μπορεί να κατηγορηθεί ο ίδιος για συκοφαντική δυσφήμιση σε περίπτωση που δεν υπάρχουν εκβιασμοί εναντίον του.
Είναι μανούλα βλέπετε σε αυτά…
Βέβαια παραλείπει να μας μιλήσει για τις δικές του εμμονές όλα αυτά τα χρόνια που τον ακούμε στα κανάλια. Οι δικές του εμμονές με τους εξωγήινους, τον Πούτιν, τους Εβραίους, τους “κακούς μετανάστες”, τους “ανθέλληνες”, οι δικές του ιστορίες για μία ελληνική παντοκρατορία, για Έλληνες που πήγαν στον κώλο της γεωγραφίας, στα πιο απομακρυσμένα μέρη και διέδωσαν τον ελληνικό πολιτισμό με γελοίες αποδείξεις, οι δικές του ψευδολογίες για Κενταύρους, για Γοργόνες και Μάγκες, για αντιβαρυτικά στυλό κτλ που στο διάολο οφείλονται;;; Αν κάποιος έχει φανερό όφελος από όλα αυτά, αυτός είναι ο ίδιος, που κερδίζει από τα βιβλία που πουλάει και από την τηλεθέαση που φέρνει στο κανάλι κ τον κρατάει.
Αντί λοιπόν να μας μιλήσει για τη δική του τη γούνα, αντί να παραδεχτεί τα ψέμματα που κάθεται και μαζεύει από το διαδίκτυο και τα πασάρει ως αλήθειες, έρχεται να μιλήσει με μια απίστευτη σιγουριά και να πει ότι όχι μόνο οι άγνωστοι συκοφάντες (υπενθυμίζω… = FunEL) τα παίρνουν, αλλά ότι τον εκβιάζουν κιόλας. Φυσικά τι αποδείξεις έχει δεν ξέρουμε, δεν δείχνει, δεν αποκαλύπτει…
Με πολύ έντεχνο τρόπο, παίζοντάς το υπερασπιστής της ελευθερίας του διαδικτύου, στρέφεται ουσιαστικά εναντίον της ανωνυμίας και προσπαθεί να στρέψει και τους υπόλοιπους εναντίον του “συκοφάντη” του.
Αν η ανωνυμία έχει κάπου μια χρησιμότητα, αυτή είναι σε περιπτώσεις όπως αυτή!!! Στην περίπτωση αυτή έχουμε ένα σχετικά γνωστό πρόσωπο, επικίνδυνης ιδεολογίας, με τους ανάλογους φανατικούς υποστηρικτές του, με αρκετά χρήματα και όρεξη να κάνει μηνύσεις αριστερά και δεξιά και από την άλλη έναν απλό άνθρωπο που βαρέθηκε να ακούει όλα αυτά τα ψέμματα και είπε να αντιδράσει μέσω του μοναδικού ελεύθερου μέσου, το ίντερνετ.
Αν κάποιος βγει επώνυμα και κάνει τόσο σκληρή σάτιρα εναντίον του κινδυνεύει στην καλύτερη περίπτωση να πάει στο δικαστήριο άδικα και ίσως να καταδικαστεί γιατί βλέπετε η “συκοφαντική δυσφήμιση” πουλάει πολύ και το δικαστήριο δεν πρόκειται να κάτσει να σκεφτεί ότι αυτή η σκληρή σάτιρα είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσει κανείς άτομα που διασπείρουν επικίνδυνες ιδέες οι οποίες εν τέλει θέτουν σε κίνδυνο το ίδιο το πολίτευμα της Ελλάδας.
Στην χειρότερη περίπτωση θα πάει στο ΚΑΤ με πολλαπλά κατάγματα ή ακόμη και θα κινδυνέψει άμεσα η ίδια του η ζωή. Οι ακροδεξιές - φασιστικές οργανώσεις που ασπάζονται το σύνολο των εθνικιστικών αντιλήψεων του Λιακόπουλου (αν και πολλοί ακόμη και από αυτούς τον περιγράφουν ως γραφικό τύπο) δεν το έχουν σε τίποτα να συγκεντρώσουν λίγα άτομα, να κάνουν συμμορία και να βγάλουν όλο το μαύρο μίσος τους στον “συκοφάντη”. Το έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν…
Επομένως φτάνω και εγώ στο ίδιο σύνθημα με τον Λιακόπουλο, αλλά από διαφορετική οπτική γωνία: SOS Ελευθερία στο Διαδίκτυο!!!
Η ανωνυμία είναι κατάκτηση γιατί ακριβώς προστατεύει τον χρήστη από άτομα που θέλουν να τον βλάψουν (ψυχολογικά και σωματικά) για τα λεγόμενά του. Δεν πρέπει να πατήσουμε την παγίδα και να κάτσουμε στην άκρη άπρακτοι, φοβούμενοι μήπως στραφεί και προς εμάς! Αργά ή γρήγορα θα στραφεί ενάντια στον οποιονδήποτε ανώνυμο του πάει κόντρα. Το θέμα δεν είναι ο FunEL. Ακόμη και αν ο FunEL τρομοκρατηθεί και σταματήσει (απολύτως δικαιολογημένο), αύριο θα κυνηγήσει κάποιον άλλο. Έναν - έναν, μέχρι να πετύχει τον σκοπό του: την τρομοκρατία. Απόδειξη του τρομοκρατικού κλίματος που προσπαθεί να επιτύχει αποτελεί η μήνυση του Λιακόπουλου προς τον Αντώνη Τσιπρόπουλο, υπεύθυνο του blogme.gr! Αυτή η μήνυση είναι άκρως αστήριχτη! Το μόνο που προσπάθησε να επιτύχει ο Λιακόπουλος είναι η τρομοκρατία! Και το κατάφερε μια χαρά, από τη στιγμή που πολλοί aggregators και blogs έπαψαν να τον έχουν στα links τους!
Επιτέλους, πολύ κράτησε αυτή η ιστορία! Πρέπει κάποτε να μπει ένα τέλος στο όλο αυτό το επικίνδυνο κλίμα που άρχισε να διαμορφώνεται στην χώρα μας!!!
Ή τώρα ή ποτέ!
http://freehost.stuff.gr/jim_hellas/


Ο κύριος Λιακόπουλος όπως μπορείτε να δείτε στο αποκαλυπτικότατο βίδεο που ακολουθεί, οραματίζεται ένα κόσμο όπου η κριτική στα δημόσια πρόσωπα ασκείται ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς μια, δυό φορές το μήνα. Όπως λέει αποτελεί δικαίωμα σεβαστό του καθε ενός από εμάς. Όταν όμως η κριτική αυτή γίνεται πιο συχνά, κάθε μέρα φερειπείν, το άτομο που την κάνει έχει κάποιο οικονομικό όφελος "ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ" όπως λέει με έντονο ύφος ο ίδιος, εις βάρος βεβαίως της υπόληψης του κρινόμενου.
Ας επεκτείνουμε τη σκέψη αυτή με ένα παράδειγμα: Όταν η κυβέρνηση υποπέφτει σε σφάλμα, (ομόλογα, χειρισμοί στην εξωτερική πολιτική, βασικός μέτοχος, απογραφή κλπ κλπ), οι εφημερίδες και τα άλλα μέσα ενημέρωσης, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ασκήσουν κριτική, κατά των εμπλεκομένων προσώπων σήμερα που διέρευσε η είδηση και στη συνέχεια τον επόμενο μήνα πάλι, ή άντε σε κανά δυό βδομάδες και όχι σε καθημερινή βάση όπως συμβαίνει. Ενώ ταυτόχρονα τυχών νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως πρέπει να περιμένουν αυτό το εύλογο χρονικό διάστημα του μισού η ενός μήνα για να διοχετευθούν στο κοινό.
τα σχόλια μου πάνω στο θέμα, ο αγαπητός κ. Λιακόπουλος στο εν λόγω βίδεο που έχει ανεβάσει στο YOUTUBE μου απαγόρευσε να κάνω σχόλια.
Το σχόλιο που επιχείρησα να αφησω και μου απαγορεύτηκε ήταν το εξής:
(Copy - paste: Katarxas, kritikh me to mhna prwth fora akouw, afeterou, kritikh 1 fora to mhna einai poly logiko na isxuei gia atoma pou apasxoloun ta media 1 fora to mhna.Episis gia na ta pairnei kapoios gia na kanei kritikh, prepei kapoios allos na ta dinei. Kai h NEA TAXH twn pramatwn K. Liakopoule einai polu flou orismos gia na vgazete ton eayto sas exw apo tis seires ths. Giati poios mou leei emena K. Liakopoule oti den anoikete k eseis se ayth?)

(- Ρε Μήτσο, πιάσε ένα κιλό κριτική,... - Είναι ένα διακόσια, να το αφήσω;- Άστο και πιάσε ένα κιλό...)

Το σχόλιο ανέμενε approval από τον κύριο του βίδεου και στη συνέχεια το μήνυμα ήταν " you have been blocked from commenting on this user's Videos".

Προφανώς αυτό είναι το πως αντιλαμβάνεται ο εν λόγω κύριος την κριτική. (Είναι δεκτή μόνο αν είναι από την Κρήτη).
Να ζήσεις να σε χαιρόμαστε μεγάλε.
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2007/05/blog-post_18.html


Καταρχήν κοινωνήστε πρώτα αυτό τον συμπιεσμένο ωκεανό της βλακείας, ο οποίος στη γλώσσα των ΕΛληθίων λέγεται "ενημέρωση":
Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς σχολιάζοντας αυτό τον οχετό της παραφροσύνης.
Αυτό το ζωντανό φοράει ισόβια ένα αόρατο ζευγάρι γυαλιά, το οποίο του μεταφράζει όλο του τον εξωτερικό κόσμο σε χρήμα (ή αλλιώς Κωνσταντινάτα αν θέλετε).
Και εδώ τίθεται ένα εύλογο ερώτημα:
ΑΝ, λέμε αν, ο (η/οι) funEL αποδεδειγμένα τα έπαιρναν από κάποιους και ο Λιακόπουλος ήταν βέβαιος γι αυτό και είχε τα στοιχεία του, τότε νομίζετε ότι δεν θα τα παρέθετε όλα αύτα στις εκπομπές του;;
Εδώ έχει "αποκαλύψει" μυστικά αρχηγών κρατών, μυστικών υπηρεσιών και δε συμμαζεύεται, στους προμηθευτές των χρημάτων του (της/των) funEL θα κόλλαγε;;
Όσο ο Λιάκουρας συνεχίζει να μιλάει για χρηματισμούς και απειλές που τάχα δέχεται, ΧΩΡΙΣ να μας παραθέτει στοιχεία -ή έστω χωρίς να τα παραθέτει σε κάποιο εισαγγελέα-, τότε δεν είναι τίποτα άλλο έκτος από έναν ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟ και ΑΡΧΙΣΥΚΟΦΑΝΤΗ αισχίστης υποστάθμης! (δηλαδή παραμένει αυτός, όπως το ξέρουμε όλοι από το έργο του)
Η καραμέλα βέβαια του "εγώ τα λέω επώνυμα, ενώ αυτός ανώνυμα" καλά κρατεί. Γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα τον φασιστοτραμπούκικο πολιτισμό του: "Βγες έξω ρε να πλακωθούμε".
Βέβαια η επωνυμία και ο πλήρης έλεγχος είναι το όνειρο του κάθε φασίστα.
Αυτό εύχονται οι φασίστες ... να γίνονται "ανοιχτά" οι ψηφοφορίες - εκλογές..."για να έχει ο καθένας το θάρρος της γνώμης του"...που θα είναι και η τελευταία της ζωής τους, για μερικούς αντιφρονούντες.
Δυστυχώς για τον Λιακόπουλο, δεν ζούμε στον θαυμαστό του κόσμο.
Η ανωνυμία είναι δημοκρατική κατάκτηση και η επίμονη σάτιρα αποδίδει στους φασίστες ακόμα κι αν γίνεται από το ίντερνετ!

Και όταν λέμε σάτιρα εννοούμε σάτιρα. ΔΕΝ υπάρχει υβριστικό κείμενο. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ του/των funEL, είναι μόνο ΚΡΙΤΙΚΗ και ξεσκέπασμα των μπουρδολογιών. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας και με κλειστά μάτια.

Οι φόβοι του Λιακόπουλου όμως από που προέρχονται;

Αυτός έχει με το μέρος του μια πανίσχυρη τηλεόραση με εκατομμύρια παθητικούς τηλεθεατές που βρίσκουν τις πολλές εκπομπές του σε πολλά κανάλια με ένα ζάπινγκ 1 λεπτού. Φοβήθηκε ο Προφήτης ένα μικρό μπλογκ που για να το βρεις στο ίντερνετ στο αντίστοιχο τυχαίο ζάπινγκ πρέπει να περάσει η ηλικία του σύμπαντος. Ένα μπλογκ με μετρημένους επισκέπτες!Και επιστράτευσε όλη τη συνομωσιολογία περί νέας τάξης και πληρωμένων (από ποιους;;) και λασπολογεί εμμέσως ότι τον εκβιάζουν και άλλες εξωφρενικές αηδίες.
Αυτό όμως που στην πραγματικότητα τον καίει, είναι το γεγονος, ότι αυτό που δεν κατάφεραν πολλοί με ανώδυνα αστειάκια στη τηλεόραση ή με αδιαφορία το κατάφερε αυτό το μικρό μπλογκ του/των funEL.
Εκεί είναι που πονάει ο γάιδαρος!
Πονάει που βλέπει να γίνεται με μεγάλη ακρίβεια το ξεμπρόστιασμα ενός κοινού απατεώνα.
ΕΔΩ! ΜΕΧΡΙ Ο ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
http://jungle-report.blogspot.com/2007/05/blog-post_18.html


Και μια και μιλάμε για κουλά, να και κάτι ακόμα... Ο Λιακόπουλο$, έχει δικό του διαδικτιακό κανάλι! Ευγενική προσφορά του YouTube... Μπορείτε να τα δείτε και στο σχετικό τμήμα στην κανονική ιστοσελίδα του. Αυτό το γεγονός, από μόνο του, δεν σημαίνει και πολλά... Θα μπορούσε κάποιος κάλλιστα να σκεφτεί: "Εντάξει, ο τύπος θέλει να πουλήσει όσα περισσότερα βιβλία μπορέσει, οπότε... Ας κάνει ότι θέλει!". Με μια πιο προσεκτική ματιά, όμως, τα πράματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο μάστορας, πλέον, κάνει πολιτική κριτική! Δεν πουλάει βιβλία στο "κανάλι" του αυτό. Δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο, χρειαζόμαστε έναν (πρώην, κατά τα φαινόμενα) εκδότη βιβλίων να μας κάνει πολιτική κριτική... Και θα πει κανείς, όλοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κριτική, να μιλάμε ελεύθερα στο κατ' εξοχήν μέσο διάδοσης λόγου και άποψης, το Ίντερνετ. Ας το διορθώσω λίγο: Δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο, χρειαζόμαστε τον συγκεκριμένο εκδότη βιβλίων (και επίδοξο πολιτικό, κατά τα φαινόμενα) να μας ενημερώνει σχετικά με ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο, και εσωτερικές... Είναι σύμπτωση ότι έχουμε μπει σε ανεπίσημη προεκλογική περίοδο; Ή ότι πλησιάζει η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης blogme.gr; Δεν ξέρω...
http://anikolaou.blogspot.com/2007/05/blog-post_25.html


Δυνατά και ελληνικά βλέπω τι παίζει με το θέμα του Αντώνη και παρακολουθώ τις διάφορες παρουσιάσεις και ομιλίες του κ. Λι@κόπ0υλου. Μην περιμένετε link για τα βίντεο, είμαι κάθετα αντίθετος σε κάθε προώθηση αυτών.
Ένα από τα κύρια επιχειρήματα του κ. Λι@κόπ0υλου είναι ότι δέχεται την κριτική μια φορά τον μήνα, το εξάμηνο, τον χρόνο [κάτι σαν άτακτη περιοδικότητα] αλλά θεωρεί ότι κάποιος που ασκεί κριτική και καυτηριάζει συνεχώς όχι μόνο είναι ανώμαλος αλλά τα παίρνει κιόλας για αυτό που κάνει. Δυνατά και ελληνικά αναρωτιέμαι αν
ο Αριστοφάνης τα έπαιρνε, όταν δίχως φρένο καυτηρίαζε δρώμενα και πρόσωπα. Να θυμίσω ότι ο μεγάλος κωμικός έζησε περίπου 63 χρόνια και χρησιμοποίησε ακόμα και ψευδώνυμα για να παρουσιάσει τα πρώτα του έργα
ο Χάρρυ Κλυνν τα έπαιρνε όλα τα χρόνια σκληρής κριτικής των σύγχρονων ελλήνων πολιτικών. Κεντρικά πρόσωπα της σάτιρας του ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής
ο Σπαθάρης και ο Καραγκιόζης, ο Αλέκος Σακελλάριος, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιώργος Μητσικώστας, οι ΑΜΑΝ, οι γελοιογράφοι των εφημερίδων και τόσοι άλλοι που όχι μόνο δεν σταματούν την σάτιρα αλλά ζουν από αυτή, τα παίρνουν
Βέβαια όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι σαν τον funEL μπορεί να είναι ανώμαλοι γιατί όλοι τους καυτηρίαζαν και συνεχίζουν να το κάνουν ασταμάτητα. Για την ιστορία της 2005-08-18 ρίξτε μια ματιά εδώ.
http://www.pestaola.gr/2007/05/28/about-the-whole-funel-blogme-gr-mess/


H πρόταση του Θέμη Λαζαρίδη με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Όταν η ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο απειλείται, δεν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Γιατί δεν ξέρουμε ποιου παράφρονα μπορεί να γίνουμε στόχος αύριο. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους δεν σημαίνει τίποτα η ελευθερία της έκφρασης, θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Τέτοιοι ήταν αυτοί που μεθόδευσαν πριν από μερικά χρόνια την οικονομική, ηθική και επαγγελματική εξόντωση του συγγραφέα Μανώλη Βασιλάκη. Τέτοιοι είναι αυτοί που στην Αίγυπτο κρατούν στη φυλακή τον νεαρό blogger Kareem, επειδή κριτίκαρε την αιγυπτιακή κυβέρνηση μέσω του διαδικτύου. Τέτοιοι είναι αυτοί που έστειλαν στο πυρ το εξώτερο τον δημιουργό των περιβόητων σκίστων του Μωάμεθ, τέτοιοι και αυτοί που διερήγνυαν τα ιμάτια τους για την αποκαθήλωση πίνακα από την έκθεση Outlook. Τέτοιος είναι και ο ελληνέμπορας- τηλεπλασιέ Δημ. Λιακόπουλος που έστειλε σε κράτηση και δίκη τον Αντώνη Τσιπρόπουλο, επειδή φιλοξενούσε στο blog aggregator blogme.gr ιστολόγιο που τον σατίριζε. Είναι πολλοί οι εχθροί της ελευθερίας, και στο μέλλον δεν θα διστάσουν να κάνουν παρόμοιες κινήσεις. Είναι στο χέρι μας να τους αποτρέψουμε.

http://freesociety.wordpress.com/2007/05/28/%ce%95%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-funel/

ΜΕΡΟΣ Β






Ευχαριστούμε θερμά για τις συμβουλές και τη σοφία που στάζει ο λόγος σας αλλά προφανώς το ιντερνέτ (sic) γύρισε τούμπα και είναι έτοιμο να πέσει και να σας πλακώσει. Τα άπειρα συνωμοσιολογικά σκουπίδια από site που έχετε μεταφέρει στα βιβλία σας, μου λένε ακριβώς αυτό: το διαδίκτυο σας χρησιμεύει μόνο όταν πρόκειται να βγάλετε λεφτά. Όταν χάνετε λεφτά, είναι κακό και καρακατασίγουρα έρμαιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων (sic).
Εκεί που θα σταθώ φυσικά, είναι στο βασικό επιχείρημά σας: Όσοι σας «επιτίθενται» (=σάτιρα) για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσω διαδικτύου, «τα παίρνουνε». Δεδομένο, για το κεφάλι σας.
Ερώτηση: Πού ζείτε;
Απάντηση: Σε ένα παράλληλο σύμπαν με τους εξής νόμους και κανόνες:
-Εγώ μπορώ να χώνω (πανελλαδικά μέσα από τηλεοπτικό κανάλι με τις ώρες) σε αλλόθρησκους, αλλοεθνείς και οτιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνας με την διεστραμμένη έννοια του όρου (Πελάτης των εκδόσεων Λιακόπουλος, dna, άμεση καταγωγή από ιδεατό όργιο μεταξύ Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Αφροδίτης, Δία - και όλης της αφρόκρεμας των αρχαίων ελλήνων και της μυθολογίας συμπεριλαμβανομένης), ενώ κανείς δεν επιτρέπεται να το κάνει σε μένα.
-Η συνεχόμενη κατασυκοφάντηση του Πούτιν, δεν πιάνεται. Γιατί εγώ δεν τα παίρνω από τους εχθρούς του. Τα παίρνω μόνο από τα βιβλία μου, που φυσικά τον κράζουν ασύστολα αλλά έχουν διδακτικούς σκοπούς. Αφήστε που παράγω και πολιτισμό γιατί ο Έλληνας επέστρεψε στο βιβλίο.
- Οι δικές μου εμμονές με όλα αυτά τα απίθανα όντα (εξωγήινοι, βρυλ, εσωγήινοι, προσθέστε ό,τι σκουπίδι κυκλοφορεί σε site) δεν πιάνονται. Γιατί εγώ τα λέω στην τηλεόραση επώνυμα και αυτό είναι από μόνο του και γαμώ τα αθωωτικά. Αφήστε που βγάζω και λεφτά και λέγομαι «εκδότης», τα οποία για τις σημερινές αξίες της Ελλάδας μας είναι κίλερ κίλερ κομπινέισον. Και σε φωνάζουν κιόλας στις ειδήσεις να σχολιάσεις τα πολιτικά δρώμενα. Σκίζω λέμε!
-Το άλλο; Δεν έχω ακούσει ποτέ δημοσιογράφο, κανάλι, εκδότη και δημόσιο πρόσωπο τέλος πάντων, να τα παίρνει. Αυτά τα κάνουν μόνο οι ανώνυμοι εμμονικοί bloggers που κράζουν εμένα και άλλους ευηπόληπτους (με λεφτά + εκδότες).
-Bottom line: Το ιντερνέτ (sic) πρέπει να μείνει ως έχει: ωκεανός χρήσιμων και κερδοφόρων συνομωσιολογιών, παιχνιδάκια να παίζουν τα παιδιά μας, επώνυμα blog που να γράφουν σοβαρά πράγματα (για τον Πούτιν και τους κωλοεβραίους) και ανώνυμα blog (γιατί είμαι υπέρ της ανωνυμίας) που να γράφουν αθώα ημερολογιάκια και αν παρεκκλίνουν να τους σούρνουμε στα δικαστήρια «για το καλό του ιντερνέτ».
http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2007/05/18/0118052007/


Σαν το γάτο που γαμάει και σκούζει, ο Λιακόπουλος βγήκε στο YouTube για να κλαφτεί. Αφού γάμησε κάθε ιδέα δικαίου και καταδίωξε έναν αθώο, τώρα σκούζει ότι τάχα μου καταδιώκεται. Τις υπογραφές σας να βάλετε στην δήλωση διαμαρτυρίας, γιατί, έτσι όπως το κόβω αύριο μπορεί να είμαστε εμείς στη θέση του Αντώνη, με τις καυλίτσες που έχει η (πλέον όχι και τόσο) χαμογελαστή μας ελέω θεού δημοκρατική χουντίτσα...
http://postnuclear-icehouse.blogspot.com/2007/05/blog-post_18.html


Είναι σαφές ότι στο βίντεο υπάρχουν ευθείες αιτιάσεις για τον Funel κι ας μην κατονομάζεται. Η λογική του Λ. είναι στην κρίση του καθενός. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαφεύγει της προσοχής μας είναι ότι για τον Αντώνη Τσιπρόπουλο, αναφορά δεν γίνεται καμιά.
http://metablogging.gr/archives/565

Και μπαίνει φίλοι μου το ερώτημα… Ποιος είναι αυτός που θα ξεβρομίσει τον κόσμο; Και μπαίνει το ερώτημα ποια είναι αυτή η νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθεί να φιμώσει τις ελεύθερες φωνές; Σε μια κοινωνία που προσπαθεί να βρει ξανά τις αξίες της, οι σαβουροτηλεοπαρουσιαστές της ηλιθιότητας βγάζουν χρήμα, πάνω στον ξεφτιλισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και διανοητικής καθυστέρησης.
Αναρωτιέμαι πότε αυτή η δικαιοσύνη θα λειτουργήσει σωστά. Πότε επιτέλους θα συλληφθεί ο κάθε ονοματεπώνυμος Λιακό-σαβουροπαρουσιαστής που βγαίνει και κλέβει τον κόσμο βασισμένος στο χαμηλό και όχι μόνο IQ του.
Αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα λειτουργήσει αυτή η δικαιοσύνη και θα απαγορεύσει την κατάχρηση και την προπαγανδιστική χρήση των Μ.Μ.Ε. από τον κάθε ένα τυχαίο που νομίζει ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτόν.
Πόσο Νταλάρας είσαι; Πραγματικά… ή μήπως πρέπει να λέμε πόσο Λιακόπουλος είσαι;
Χαίρε Λιακό Μεγαλοπρεπή… Τα τσιράκια σε χαιρετούν!
http://tsopanis.wordpress.com/2007/05/19/%CE%BF%CE%B9-el-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-netliakogr/

Αλλά ας πάμε και λίγο παραπέρα. Θα ήταν θεμιτή μιά μήνυση κατά του ίδιου του funEL; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! Ο άνθρωπος κάνει σάτιρα. Κι αν δεν σατιρίσει κανείς τον Λιακόπουλο, ποιόν θα σατιρίσει; Δεν έχω δει την εκπομπή του κ. Λιακόπουλου, αλλά από τα αποσπάσματα που είδα στο YouTube, ο άνθρωπος αυτός κοροϊδεύει τον εύπιστο κοσμάκη. Δεν μπορεί κανείς να βγει και να τον καταγγείλει; Προς θεού!
Η σάτιρα είναι μιά μορφή κριτικής και η κριτική εμπίπτει στο δημοκρατικό δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης. Ακόμα και η εξύβριση είναι μιά μορφή κριτικής. Δηλαδή, αν βγω εγώ και πω ότι ο Τάδε είναι βλάκας, διαπράττω ποινικό αδίκημα; Αλίμονο! Εκείνο που είναι όντως αδίκημα είναι η συκοφαντία, η σκόπιμη δηλαδή διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η συκοφαντία σχετίζεται με την ψευδομαρτυρία, επίσης σοβαρό αδίκημα. Αλλά η κριτική, όσο σκληρή και αγενής κι αν είναι, είναι θεμιτότατη!
Μήπως θα πρέπει να αναθεωρηθεί η ελληνική νομοθεσία ώστε να ξεκαθαρίσει τα παραπάνω; Μήπως αυτή η ελαττωματική νομοθεσία υποθάλπει τη διαφθορά και τη φαυλότητα με το να τιμωρεί τους καταγγέλλοντες και να αφήνει ατιμώρητους τους πραγματικούς ενόχους;
http://greekuniversityreform.wordpress.com/2007/05/18/%ce%a3%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-blogmegr/


Ο άνθρωπος που μιλάει για την ελευθερία του λόγου. Ο άνθρωπος που μιλάει για νεοταξίτες, ο πουτινοταξικός. Ο άνθρωπος που μιλάει για πληρωμένες πένες όταν ο ίδιος κάνει περιουσίες σε βάρος των κορόιδων. Ο άνθρωπος που μιλάει εβραιοσιωνισμό όταν ο ίδιος εμφορεύεται από άκρατο κρυπτοναζισμό. Ο άνθρωπος που αποφοίτησε ως φυσικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης αλλά επιδεικνύει κομπογιαννιτισμό. Ο άνθρωπος που θέλει να λέγεται επιστήμονας αλλά είναι εκμεταλλευτής και χαλιναγωγός συνειδήσεων χαμηλών αντιστάσεων και χαμηλής ποιοτικής στάθμης για (φασιστο)πεπαιδευμένους τηλεθεατές. Ο άνθρωπος που κολακεύει το φασισμό του καναπέ. Ο άνθρωπος που απαρνείται τον νεοελληνικό Διαφωτισμό. Ο άνθρωπος που θα ντρεπόταν, πρώτος απ’ όλους, ο Ιησούς Χριστός να επικαλείται τα διδάγματά Του. Ο άνθρωπος που οι αρχαίοι ένδοξοι πρόγονοί μας θα τον αποκαλούσαν μιξοβάρβαρο. Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.
Τα τελευταία του βίντεο [εδώ κι εδώ] είναι μνημεία ασυναρτησίας και ανυπόφορης κουταμάρας, μια σχοινοτενή φλυαρία εναντίον του αυτονόητου δικαιώματος για την κατοχυρωμένη, από το Ελληνικό Σύνταγμα, ελευθερία του λόγου. Ο άνθρωπος που απειλείται από το Διαδίκτυο όταν “παίζει” σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια. Το Διαδίκτυο δεν είναι σαν την Τηλεόραση, όταν ειδικά η τελευταία ΔΕΝ δίνει ποτέ βήμα στον αντίλογο. Φρέσκιες οι ενθυμήσεις μας σε τηλεοπτικά παράθυρα πολύ μεγάλων καναλιών. Το Διαδίκτυο είναι απειλή για τον κομπογιαννίτη της Θεσσαλονίκης, και δικαίως. Διότι μόνο το Διαδίκτυο μπορεί να ξεσκεπάσει την πνευματική φαυλότητα του αυτόκλητου μεσσιανιστή του ΕΛ-ληνισμού. Μα πουλάει πως όποιος διαφωνεί μαζί του είναι νεοταξίτης, εμείς έχουμε το δικαίωμα να τον αποκαλούμε πουτινοταξικό. Καταδίδει την Ελλάδα στον Πούτιν, ο παρ’ ολαυτά ΕΛ-ληνας. Τσαντίζεται που διαφωνούμε ανοιχτά μαζί του με τον ίδιο τρόπο που δεν παίζουν ένα πιτσιρίκι στη μακριά γαϊδούρα.
Αλλά δεν είναι αυτός που φταίει μόνο, αλλά το σύστημα από πίσω που τον συντηρεί. Μία μεγαλειώδης σύναξη νεοπουριτανισμού και κρυπτοφασισμού που μόνο μια Θεσσαλονίκη - αχ, η πιο ερωτική πόλη της Ελλάδας, γελάσαμε και πάλι - μπορεί να γεννήσει. Μας μιλάει για ελευθερία του λόγου αυτός που ξαναγράφει μια ελληνική ιστορία με εξωγήινους μεσσίες από το Μι του Λαγού και το Γκα του Γαϊδάρου και μια πανσπερμία του ΕΛ-ληνικού λόγου σε λαούς που δεν είχαν λόγο να επαναστατήσουν στον Μέγα Αλέξανδρο, όταν ο τελευταίος κοσμοκράτορας σεβάστηκε απόλυτα τα ήθη και τα έθιμά τους. Μεγαλύτερη προσβολή στον ένδοξο ελληνισμό δεν υπάρχει.
http://teleologikos.wordpress.com/2007/05/19/19052007-1/


Ποιός προστατεύει τη θεία μου τη Μαριγώ που αποχαυνομένη παρακολουθεί συνεχώς από το πρωί το χαζοκούτι; Ποιός προστατεύει τον μπάρμπα και τον παππού που κάθονται αμέριμνοι να “διασκεδάσουν”; Ποιά κουφάλα όταν εγώ είμαι στη δουλειά, θα προστατεύσει το παιδί μου σαν πατήσει τα 3-4 διαφορετικά κανάλια που ο βιβλιοστάτης επωάζει το αυγό του φιδιού, καθημερινώς; Πως είπατε κύριοι του ΕΣΡ;
Ερχεται λοιπόν τώρα σαν μάγκας, ο φρεσκοβαμμένος βιβλιοστάτης και διεκδικεί λέει κατάργηση της ανωνυμίας στο internet για τους “κακούς” γιατί τον κοροϊδευουν. Εντάξει, δεν είπε τον κοροϊδευουν γιατί θα γινόταν πολύ ρόμπα* ο λεμές, αλλά είπε πως τον συκοφαντούν και … τον εκβιάζουν. Μάλιστα. Ωραίο παιχνίδι βρήκαμε τώρα.
Άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας!
Κάτι τέτοιο κάνει και ο γκρούπι του γέροντα (+ευλόγισον+). Μας πετάει σκατά στη μούρη καθημερινά και όταν κάποιοι τον άρχισαν στο δούλεμα για τις μαλακίες που τσαμπουρνάει, τσαμπουκαλέφτηκε ο κιοφτές.
Τί σημαίνει ρε μπαγλαμά, εγώ βγαίνω με τη πρόσωπό μου και το όνομα μου στην τηλεόραση και κάποιοι κρύβονται στην ανωνυμία τους. Ποιοί είναι αυτοί οι ανώνυμοι που έχουν γεμίσει τα blogs και τα mail μας με προσφορές 10.000 Ευρώ για να αποκαλύψουμε ποιοί είναι πίσω από το blog που σου κάνει πλάκα; Ποιά ανώνυμα κοντοκουρεμένα τσουτσέκια αμόλησες εσύ και αυτοί που σε στηρίζουν;
Ευτυχώς για σένα, ακατοίκητα μυαλά έτοιμα να γεμίσουν με τα σκουπίδια που ανακαλύπτεις εσύ ο ίδιος στο internet υπάρχουν πολλά (σαν τον παραπάνω). Πουλάς ρε ξεφτιλισμένε 29 Ευρώ το Cd με τους λεξάριθμους όταν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια δωρεάν ή ράβεις βιβλία με αντεγραμμένες μυθοπλασίες ηλιθίων που συχνάζουν σε forum επιστημονικής αφασίας και αυτοί ΞΕΡΕΙΣ πως αγοράζουν φυλετική ανωτερότητα.
Ευτυχώς για σένα τα χρήματα αυτών έχουν ακριβώς την ίδια αξία με αυτων που εχουν έστω τη στοιχειώδη κρίση.
Ευτυχώς για σένα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να σπείρεις την βλακεία και το φόβο στους απελπισμένους.
Όμως δυστυχώς για σένα, το διαδίκτυο είναι ένα χώρος που λειτουργεί από ανθρώπους που έχουν κατα πολύ πιο αναπτυγμένη την κρίση από τα ζόμπι που σε παρακολουθούν στο χαζοκούτι… και άκου και το καλύτερο. Όσο περνα ο καιρός την καλιεργεί κιόλας.
Δυστυχώς για σένα (και επειδή κουνήθηκες, πανάθεμα σε) θα ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο. Και όχι κάνοντας σου δυσφήμιση όπως νομίζεις ή εκβιάζοντας όπως λες (ρε ουφάκια, έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για την πάρτη σου και μάλλον για μαλάκες μας περνάς). Θα σε λυσσάξουμε στη πλάκα και στο δούλεμα τόσο που ούτε σκύλος δε θα καταδέχεται να κατουράει στο μπατζάκι σου.
Θα ήθελα όμως και μια χάρη από σένα, τώρα που είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Άκου λοιπόν. Την ημέρα της δίκης, εκεί ψηλά είναι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος 2000 ετών κοντά. Μην τον αποτελειώσεις με τις μαλακίες που θα πεις. Το υπόσχεσαι;
http://kaltsovrako.wordpress.com/2007/05/19/0119may2007/


Στην αρχη τον βλεπαμε και γελουσαμε. Λεμε δεν γινεται να τον παιρνει κανεις στα σοβαρα. Κι ομως, αυτος ο ανθρωπος που τον βλεπαμε μονο για να σπασουμε πλακα, να δουμε ποσο μακρια θα φτασει η φαντασια του και τι νεα θεωρια συνομωσιας θα σκαρφιστει αρχισε να γινεται επικινδυνος. Ο Λιακοπουλος -ελα που δεν καταλαβες οτι σ'αυτον αναφερομαι- ειναι ο ορισμος της εθνικιστικης υπεροψιας που μονο δεινα μπορει να προκαλεσει. Και τωρα το εκανε παλι το θαυμα του. Μονο που τωρα το γελιο μας παγωσε. Μηνυση κατα blog aggregator επειδη φιλοξενησε αλλο blog με υβριστικα σχολια για την αυτου εξοχοτητα. Διαβαζω οτι εχει καταστραφει οικονομικα, οτι εχει μεινει χωρις δουλεια. Ειμαστε με τα καλα μας; Κι εγω που νομιζα οτι τον Λιακοπουλο δεν τον παιρνει κανεις στα σοβαρα. Να που η ελληνικη δικαιοσυνη με διεψευσε. Περιτρανα!Διαβαζα πριν μερες το κειμενο της Διεθνους Αμνηστιας για την ελευθερια του λογου. Με λυπη μου βλεπω οτι ισως και να μη διαφερουμε τοσο πολυ απο χωρες σαν το Βιετναμ, την Κινα. Εκει διωκονται γιατι εξεφρασαν αποψεις κατα του καθεστωτος. Στην Ελλαδα διωκεσαι γιατι εξεφρασες αποψη κατα του.. Λιακοπουλου. Και μη χειροτερα!
http://mrsbright.blogspot.com/2007/05/does-this-offend-you-censorship-offends.html


Μπορείς να λες ανώνυμα ό,τι θέλεις. Αλλά όχι κάθε μέρα τα ίδια, πρέπει να αλλάζεις στόχο κάθε μέρα. Μια φορά την εβδομάδα να αναφέρεσαι σε κάποιον είναι καλά, αλλά ΟΧΙ κάθε μέρα.
Επίσης μπορείς (πάλι) να λες ανώνυμα ό,τι θες, αλλά δεν θα πληρώνεσαι. Από μόνος σου πρέπει. Σημαντικό: Η καταπάτηση της ως άνω διάταξης, σημαίνει αυτομάτως καταπάτηση και αυτής, μιας και (αφού είναι πολύ λογικό) αυτός που γράφει ανώνυμα για κάτι κάθε μέρα, εξυπακούεται ότι πληρώνεται.
ps (ιτ). Αλήθεια, θα ισχύει και για δημοσιογράφους αυτό;
http://www.youtube.com/watch?v=nUDb-znCfq0Διαδικτυακό υποκατάστημα της “απέραντης γνώσης του Αγίου Λιακουρείου του Πουτινιάρη”.
Σχετικά links
http://freehost.stuff.gr/jim_hellas/
http://vrypan.net/weblog/2007/05/17/2805/
http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2007/05/18/0118052007/
http://nassoskappa.blackwhitemag.net/?p=1050


Σημειώσεις:


Ποιός είναι ο κύριος Λιακόπουλος ;
Γιατί πρέπει να ασχοληθούμε μαζί του ;
Μήπως για να τον γνωρίσουν και όσοι δεν τον ξέρουν απο την τηλεόραση ;
Όσοι τον παρακολουθούν ,προφανώς κάτι ενδιαφέρον θα βρίσκουν ,εμένα με αφήνει αδιάφορο. Άνθρωπος που πουλά τα βιβλία …ΠΑΚΕΤΟ!…σίγουρα φέρει Ελληνική Παιδεία (έρμη Παιδεία) και εγώ είμαι μικρός και ταπεινός για να ασχοληθώ μαζί του.
Υπάρχουν,γίνονται και όμορφα πράγματα σε αυτή την Χώρα ας τα προβάλουμε , ας τα ανδείξουμε νομίζω είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην παρακμή
.
http://xeri.wordpress.com/2007/05/19/%ce%a0%ce%bf%ce%b9%cf%8c%cf%82-%ce%98%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%ae%cf%82%ce%9f-%ce%9b%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82/


Το γελοίο είναι, ότι προσπαθεί συνεχώς να συγκρίνει αυτού του είδους τα βαριά εγκλήματα (εμπόριο οργάνων, ναρκωτικών κλπ) με το "έγκλημα" της σάτιρας και της κριτικής που το ασκείται από το funEL. Προσπαθεί με την αναφορά τέτοιων εγκλημάτων να εξοργίσει το κοινό του για να στραφεί εναντίων του funEL.
Βέβαια η συνωμοσιολογία συνεχίζεται σταθερά και σε αυτό το δελτίο "ενημέρωσης". Αναφέρει άστοχα παραδείγματα με Τριανταφυλλόπουλους και υποδηματοπωλεία, και βγάζει εξίσου άστοχα συμπεράσματα, χωρίς να αναλογίζεται καν, ότι ο κύριος υπαίτιος είναι η σαβούρα, η παραπληροφόριση, τα ψέμματα και ο φασιστορατσισμός που παρέχει καθημερινώς επί σειρά ετών.Γι αυτόν, σίγουρα τα παίρνει το funEL. Αλλιώς πως θα ήταν δυνατόν να ασκεί κάποιος 1 φορά την εβδομάδα κριτική (και όχι κάθε μέρα, όπως ψευδέστατα αναφέρει) στο σοβαρό Λιακόπουλο και στο εξίσου σοβαρό έργο του;
Αν όντως το funEL "τα παίρνει" απο τη Νέα Τάξη (Εβραίους, Σιωνιστές, Νεφελίμ, λευκοπυραμιδίτες, τακλαμακανομάδες, κλπ..), τότε το JUNGLE-Report ευχαριστεί θερμά τους χρηματοδότες για τη διασκέδαση και το απολαυστικό ξεβράκωμα του Προφήτη-Ισαπόστολου που μας παρέχει!
Και αν τα χρήματα είναι πολλά, ευχαρίστως να βοηθήσουμε κι εμείς με συνδρομές.ΥΓ2 ποστς εν συνεχεία επί καθημερινής βάσεως για τον Λιακόπουλο.Έχει πλάκα να τα παίρνουμε κι εμείς...!
http://jungle-report.blogspot.com/2007/05/2.html

  1. Πώς τολμάτε, κ. Λιακόπουλε, να εξισώνετε τους επικριτές σας με τους παιδεραστές, τους εκβιαστές, και τους εμπόρους ναρκωτικών;
  2. Από πότε, κ. Λιακόπουλε, γίνατε υπερασπιστής της ελευθερίας του λόγου; Μήπως από τότε που συνειδητοποιήσατε ότι δεν μπορείτε να φιμώσετε με απειλές, επικηρύξεις και μηνύσεις όλους όσους σας κάνουν κριτική ή σας σατιρίζουν;
  3. Τι είναι πιο σημαντικό, κ. Λιακόπουλε, το αν είναι επώνυμος ή ανώνυμος αυτός που μιλάει, ή το τι λέει;
  4. Το γεγονός ότι εσείς, κ. Λιακόπουλε, μιλάτε επώνυμα καθιστά, μήπως, αξιόπιστα τα ψεύδη σας;
  5. Έχετε κάποιο στοιχείο, κ. Λιακόπουλε, με βάση το οποίο αποκαλείτε τους επικριτές σας «τσιράκια της Νέας Τάξης», ή απλώς ψεύδεστε ασύστολα με σκοπό να δημιουργήσετε εντυπώσεις;
  6. Χρειαζόταν, άραγε, κ. Λιακόπουλε, για να πείτε αυτό που θέλατε («χτυπήστε τους Ιππότες FunEL»), να πλάσετε ολόκληρη θεωρία συνωμοσίας;
  7. Έχετε κάποιες αποδείξεις, κ. Λιακόπουλε, ότι οι Ιππότες FunEL «τα παίρνουν χοντρά»; Αν ναι, προσκομίστε τις, και θα τους απομονώσουμε. Αν όχι, παραμένετε κοινός συκοφάντης και λασπολόγος.
  8. Νομίζετε, κ. Λιακόπουλε, πως, επειδή εσείς έχετε για θεό σας το χρήμα, το ίδιο κάνουν και όλοι οι άλλοι;
  9. Πιστεύετε, κ. Λιακόπουλε, πως, επειδή εσείς πρέπει να «τα πάρετε» για να ασχοληθείτε με κάτι επί μακρόν, το ίδιο πρέπει να κάνουν και όλοι οι άλλοι;
  10. Δεν σας περνάει καθόλου από το μυαλό, κ. Λιακόπουλε, πως μπορεί να υπάρχουν και άνθρωποι με αρχές και αξίες που αφιερώνουν με προσωπικό κόστος λίγο από το χρόνο τους για να αντικρούσουν ή να περιγελάσουν τις φανταστικές μωρολογίες σας και τα ξεδιάντροπα ψεύδη που πουλάτε στους αφελείς;
  11. Με τη δική σας λογική, κ. Λιακόπουλε, εσείς δεν είστε μάλλον αυτός που «τα παίρνει» από τη «Νέα Τάξη» για να αποβλακώνει και να κοιμίζει συνειδήσεις;
  12. Ποιος νομίζετε πως πρέπει να απομονωθεί, κ. Λιακόπουλε; Αυτός που σατιρίζει, ή αυτός που παραπλανά; Αυτός που κρίνει, ή αυτός που κερδοσκοπεί;
  13. Γιατί, κ. Λιακόπουλε, σας είναι τόσο δύσκολο να δεχτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν αυτό που κάνετε άκρως επικίνδυνο και επιβλαβές για τον τόπο; Γιατί πρέπει αυτοί να είναι ή «ανώμαλοι», ή «πληρωμένα τσιράκια», ή «σπιούνοι» ή «ρουφιάνοι», και όχι απλοί άνθρωποι που αγανάκτησαν με τα ψέματά σας;
  14. Γιατί, κ. Λιακόπουλε, είστε τόσο κατά της ανωνυμίας (σε σημείο που να χαρακτηρίζετε τους ανώνυμους «φλώρους»); Μήπως γιατί θέλετε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή με ποιον έχετε να κάνετε, ώστε να τον αναλάβουν τα δικά σας «τσιράκια»;
  15. Πιστεύετε ειλικρινά, κ. Λιακόπουλε, ότι οι Ιππότες FunEL δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να σας βρίζουν; Έχετε ιδέα τι σημαίνει σάτιρα;
  16. Και, επειδή σας αρέσει πολύ να λέτε «τα παίρνουν», χωρίς να το αποδεικνύετε, θα ομολογήσω, για να σας διευκολύνω:
  17. Ε, ναι, λοιπόν, όλοι εμείς που σας ακούμε να προσβάλλετε τη νοημοσύνη μας και να βιάζετε κάθε είδους λογική, τα παίρνουμε – στο κρανίο…


http://gravityandthewind.blogspot.com/2007/05/21.html


Ο γνωστός ΕΛ+Λαδέμπορας, σεσημασμένος μπουρδολόγος, συνωμοσιολόγος, ουφολόγος και αυτοδημιούργητος Προφήτης της Συμφοράς, εξέδωσε έκτακτο ανακοινωθέν προς την Μπλογκόσφαιρα:
AXTOYΝΓΚ – ΑΧΤΟΥΝΓΚ
ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΑΡΜΟΣΤΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΥ ΕΛ+ΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΪΧ(γνωστού και ως "ΕΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ")ΧΕΡΡ ΕΛ+ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
(ΠΡΟΦΗΤΑ-ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ-ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗ)ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑΗ 6η Ελ+ληνική Κοσμοκρατορία του Άλφα του Κενταύρουκαι ο πληρεξούσιός της επί της ΓηςΎπατος ΑρμοστήςΚαντΕλ+λανάφτης-Προφήτης-Ελ+λαδέμπορας-ΤΕλ+ε-βιβλιοπώληςΧΕΡΡ ΕΛ+ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝΤον αγώνα μας δια την Ελευθερίαν των αμνοεριφίων του ΡάιχΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΝΩς πληρεξούσιον Λύκο(Πρόφητα-Ελ+λαδέμπορα-ΤΕλ+ε-βιβλιοπώλη)ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗνα φυλάει τα πρόβατα. Ο Αντώνης κατηγορείται ως γνωστόν σαν να έχει γράψει ο ίδιος τα κείμενα που θεωρήθηκαν προσβλητικά. Αυτό όμως είναι ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ. Η ουσία είναι αλλού: η ουσία βρίσκεται στα κείμενα που "θεωρήθηκαν προσβλητικά" και στο γιατί θεωρήθηκαν προσβλητικά. Η ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΝΑ ΛΥΝΤΣΑΡΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ FUNEL, ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.
http://mavrosgatos.blogspot.com/2007/05/funel.html



ΜΕΡΟΣ Γ





Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που με ενοχλεί.Πως είναι δυνατόν μορφωμένοι άνθρωποι να πιστεύουν σε αυτά που λέει ο εν λόγω κύριος. Άνθρωποι που ανήκουν στην αριστερά, ξελιγωμένοι από την ιδέα ότι ο υπαρκτός σοσιαλισμός είχε αναπτύξει τεχνολογία που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε, δέχονται ως αληθές το γεγονός ότι η Ρωσία έχει οχήματα που κινούνται με τεχνολογία αντιβαρύτητας.Πως μπορεί κάποιος να λέει ότι δέχεται κάποια λεγόμενα ενός τερατολόγου ως αληθή, ενώ κάποια άλλα να τα απορρίπτει. Αν δηλαδή ΔΕΝ είναι τερατολογία το όχημα αντιβαρύτητας, τότε γιατί να είναι τερατολογία ότι το 2025 το ξανθό γένος κλπ κλπ;Μέγας είσαι πλάτανε και θαυμαστά τα πλατανόφυλλά σου...
http://ughmyfriend.blogspot.com/2006/11/blog-post.html


Ο κ. Λιακόπουλος στο video του αναφέρει οτι εαν κάποιος επώνυμα “βάλλονταν” εναντίων του, πολύ απλά θα επικοινωνούσε μαζί του και σε φιλικό ύφος (όπως συμπεραίνουμε απο το video) θα τον ρωτούσε για ποιον λόγο γίνονται όλα αυτά,και αν του εξηγούσε θα τελείωναν όλα (”συγχωρεμένος - ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά”) όπως λέει.
Όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα posts αλλά και σε δηλώσεις μέσα απο τα media, Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε υπήρξα “ανώνυμος” και Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε ο κ.Λιακόπουλος επικοινώνησε μαζί μου ώστε να μου απευθύνει το λόγο, να εκφράσει τα παράπονα του, και βέβαια να του εξηγούσα με ποιο τρόπο λειτουργούσε το blogme RSS.(Αυτόματη δημιουργία links ,αυτόματη εμφάνιση κειμένων απο blogs τρίτων ,δίχως ανθρώπινη παρέμβαση και επιλογή).
Αν είχε την διάθεση να επικοινωνήσει,όπως δηλώνει στο video,θα του εξηγούσα και πολύ εύκολα ο ίδιος θα ήταν σε θέση να καταλάβει, ότι δεν θα μπορούσα μέσω της υπηρεσίας αυτής που με κατηγόρησε, να στρεφόμουν εσκεμμένα η μή εναντίων του,και δεν υπήρχε λόγος άλλωστε ρισκάροντας “επώνυμα” να μπλέξω σε δυσάρεστες καταστάσεις.
Γεγονός που κατά την γνώμη μου,και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, ως έμπειρος στον χώρο της τεχνολογίας,από ραδιοερασιτέχνης παλιά, μέχρι κάτοχος ιστοχώρου σήμερα, θα έπρεπε να ήταν σε θέση να γνωρίζει το τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης υπηρεσίας.(Την στιγμή μάλιστα που την κατανοούν οι απλοί χρήστες,κατά πόσο ένας έμπειρος γνώστης όπως εκείνος).
Α Ν Τ Ι Θ Ε Τ Ω Σ, με όσα λέει στο video, προχώρησε με σε μια άνευ προηγουμένου για τα διεθνή δεδομένα μήνυση,διασύροντας μας παγκοσμίως, καθώς κι εμένα τον ίδιο σε μια δικαστική διαμάχη .
http://blogme.gr/wordpress/?p=30


Ο κ. Λιακόπουλος συνεχίζει να ομιλεί περί της ελευθερίας στο διαδίκτυο (μάθαμε και το σωστό τονισμό του ιντερνετιού περιέργως) με νέα έκτακτα ανακοινωθέντα στο YOUTUBE! Συνεχίζει επίσης να μου απαγορεύει να αφήσω καθόλα κόσμια και ουδόλως υβριστικά σχόλια κάτω από τα βίδεα του, ίσως γιατί δεν κολάκευα το είναι του, ίσως γιατί δεν του άρεσε το σχόλιο, ίσως γιατί δεν του αρέσει η φάτσα μου ρε αδερφέ δεν χάθηκε δα και ο κόσμος. Διευκρινίζει βέβαια ότι η ανωνυμία είναι "οκ", αλλά αποκτά ΚΥΡΟΣ όταν είναι επώνυμη.
Και στο καταπληκτικό παράδειγμα με το μαγαζί που πουλάει χάλια παπούτσια ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ όποιος ενημερώνει τον φτωχό κοσμάκη για την κακή ποιότητα των παπουτσιών και αποκτά και όνομα: ΤΑΠΑΙΡΝΟΓΛΟΥ!!! γιατί; γιατί προστατεύει τον απλό κοσμάκη από την παγίδα και τον απατεώνα!!!
Πως ξέρει ο κ Λιακόπουλος ότι στο γραφείο του κ Πολύδωρα υπάρχει νομοσχέδιο σχετικό με την κατάργηση των Βλογς (+λογοκρισία+) στο διαδίκτυο; Ο ίδιος το συνέταξε; Ή μήπως απλά το προώθησε; Ή μήπως είναι κολητάρι με τον υπουργό και "βάσταμε να σε βαστώ να ανεβούμε το βουνό";
Και για κάτσε ρε μάστορα (αγωνιστή κατά της δικτατορίας), μαζί με τα ξερά καλάμια στο χωράφι θα κάψουμε και όλο τον Αμαζόνιο; Θα γίνουμε Τουρκία να απαγορεύσουμε την πρόσβαση στο YOUTUBE; Ε αν είναι έτσι, δεν κόβουμε και όλο το δίκτυο ή και τα τηλέφωνα, το ταχυδρομείο, τον τηλέγραφο, τα περιστέρια, τα σήματα καπνού; Ας αφήσουμε όμως την τηλεόραση να μας εμπνεέι και να μας καθοδηγεί στο δρόμο του ΕΛ-ληνοχριστιανικού Κυρίου και μην παραλείψουμε να πούμε 1000 μπράβο στους κορυφαίους, άγιους, ρώσους χακεράδες που γονάτισαν τα δίκτυα της σατανικής και νεοταξικής Εσθονίας. +ευλόγησον+
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2007/05/blog-post_22.html


Κύριε Λιακόπουλε, αν μου επιτρέπετε, θα ήθελα να κάνω άλλο ένα ποστ αυτό το μήνα σχετικά με εσάς. Ελπίζω πως είναι καλή η αναλογία, μιας και είπατε ότι μέχρι μία - δυο φορές το μήνα είναι καλά. Ε, τον προηγούμενο μήνα δεν έγραψα για το πρόσωπό σας, οπότε μπορώ τώρα να αναφερθώ σε εσάς άλλη μια φορά.
Στο τελευταίο βίντεο σας, είστε σίγουρος ότι όποιος ασχολείται με κάτι σε καθημερινή βάση τότε σίγουρα έχει κέρδος για να το κάνει. Αναφέρατε τον εαυτό σας που είστε εκδότης και βγάζετε κάτι τις από τα βιβλία που γράφετε, εκδίδετε, διαφημίζετε και εν τέλει πουλάτε. Αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ως σκοπό το κέρδος…
Πολλοί ασχολούνται με κάτι σε τακτική βάση αφιλοκερδώς γιατί ας πούμε αυτό το κάτι είναι το χόμπι τους και τους ευχαριστεί, ή γιατί θέλουν να προσφέρουν κάτι στην κοινωνία. Στην πρώτη κατηγορία εντάσονται οι bloggers και στην δεύτερη οι εθελοντές σε διάφορες ΜΚΟ αλλά και οι… bloggers και πάλι!
Η σάτιρα είτε έρχεται από ανώνυμους στο ιντερνέτ, είτε από επώνυμους στην τηλεόραση (κοινώς Τίβι [TV]) προσφέρει κοινωνικό έργο. Ανέκαθεν προσέφερε. Καυτηριάζει άτομα και καταστάσεις και πολλές φορές ξεσκεπάζει κιόλας. Σε αυτά τα επίπεδα κυμαίνονται ανώνυμα σατιρικά blogs, αλλά και επώνυμες εκπομπές όπως το ΟΛΑ και η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
Τα περί σάτιρας δεν τα λέω εγώ, ένας άσημος, ανώνυμος φίλος του ιντερνέτ.
Τα έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας που τόσο συχνά επικαλείστε στις εκπομπές σας. Η σάτιρα υπήρχε και τα “ένδοξα εκείνα χρόνια”.
Άλλο παράδειγμα… Εγώ ασχολούμαι με το blog μου 3 χρόνια. Μιλάμε ασχολούμαι καθημερινά! Το διαμορφώνω, το ανανεώνω, κινούμαι στην μπλογκόσφαιρα και γενικά χάνω αρκετό χρόνο από την καθημερινότητά μου στο μαραφέτι που λέγεται ιντερνέτ και ελληνική μπλογκόσφαιρα. Το κάνω όμως από ανάγκη να εκφραστώ, να μιλήσω, να δημιουργήσω, να εκτονωθώ, να αντιδράσω και στο κάτω-κάτω για να το ευχαριστηθώ. Σας εγγυώμαι ότι δεν τα παίρνω από πουθενά. Τρία χρόνια τώρα δεν έχω βγάλει δεκάρα τσακιστή από το blog μου!*
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι απλά το κέρδος είναι ένα καλό κίνητρο για κάποιον να κάνει κάτι, αλλά ευτυχώς δεν είναι το μόνο!!! Και τα κίνητρα αυτά θα υπάρχουν μέχρι ο Ήλιος να βγάλει κέρατα και η Αφροδίτη μπιμπίκια.
http://freehost.stuff.gr/jim_hellas/index.php/?p=531

Δηλώστε με όποιον τρόπο μπορείτε, την αντίθεσή σας στις φασιστικές προθέσεις φίμωσης της ελευθερίας της έκφρασης στο διαδύκτιο, αλλά και στην πραγματική μας ζωή. Πείτε ΌΧΙ στην προσβολή του δικαιώματος του εκφράζεσθαι μέσα από την συμπαράστασή σας, ηθική ή άλλη προς τον μηνυόμενο κ. Τσιπρόπουλο.
Ο κάθε κ. Λιακόπουλος, που περίτρανα προς όφελος των εκδοτικών και άλλων δραστηριοτήτων του, βαυκαλίζεται των ιδανικών της Ελληνικής φυλής και των διδαχών της Ορθοδοξίας μέσα από δικές του θεωρίες και μυθεύματα, είναι ώρα να μάθει πως "οι καιροί ου μενετοί" και "ο καιρός γαρ εγγύς" για να αντιληφθεί τον αντίκτυπο των δόλιων πράξεών του προς ένα τρίτο πρόσωπο που μήνυσε γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει αλλιώς, στην σκεπτόμενη κοινωνία που δεν απευθείνεται στους φιλιππικούς του!
Κύριε Λιακόπουλε, θα έπρεπε να ντρέπεστε ως πολίτης αυτής της χώρας και ως δημόσιο πρόσωπο, για τον διασυρμό και την ψυχική και όποιαν άλλη ταλαιπωρία υποβάλλατε έναν συμπολίτη σας που ουδέποτε σας έβλαψε καθ' ουδένα τρόπο.
http://marialena.blogspot.com/2007/05/21-2007-blogmegr.html


Αυτή η νέα, για τα επιστημονικά δεδομένα, ράτσα σάλιαγκων, ονομάζεται σαΛιαγκόπουλος. Οι ξενόγλωσσοι ερευνητές για ακόμα μια φορά , αποδεχόμενοι τις αδυναμίες της γλώσσας τους, έκλεψαν έναν ΕΛ-ληνικό όρο, χρησιμοποιώντας τον στην βιολογία. Φαινομενικά ΕΛ-ληνική γλώσσα πάλι διέπρεψε, όμως η αλήθεια είναι άλλη. Στην σαρακοστή τέταρτη σελίδα των μυστικότατων μελετών οι οποίες διέρευσαν, καταλήγοντας στα έμπιστα χέρια μου, ξεκαθαρίζει πως η συντριπτική πλειοψηφία των σάλιαγκων αυτών κατοικεί στην Ελλάδα. Εδώ και πολλά χρόνια ζουν κρυμμένοι, ανάμεσά μας.
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η φωνή τους. Όπως το κολλώδες δέρμα τους, το ίδιο γλοιώδεις είναι οι ήχοι που βγάζουν. Σου τρυπάνε την ραχοκοκκαλιά, ανατριχιαστικοί σαν μια πόρτα που τρίζει στις 3 το πρωί, αντηχόντας σε όλη την γειτονιά. Για να πετύχουν τους σκοτεινούς σκοπούς τους πείθοντας κάποιον, πολλές φορές ανεβάζουν τους τόνους της ομιλίας τους, ο τσιριχτός τους ήχος γίνεται βροντερός, χειρονομούν γελοία, μιλάνε πιο βίαια απο το κανονικό, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον συνομιλητή τους.Η ηχορύπανση αυτή, ξυπνάει μια αηδία στον άνθρωπο που μπορεί να το αντιληφθεί, δυστυχώς όμως δεν έχουν όλοι την δυνατότητα αυτή, χρειάζεται μια στοιχειώδης μόρφωση και κριτική ικανότητα.
http://emporas.blogspot.com/2007/05/blog-post_20.html


Προσωπική μου άποψη είναι ότι άπαξ και κάποιος βγαίνει δημόσια σε ΜΜΕ και δηλώνει το οτιδήποτε, αποτελεί αυτομάτως αντικείμενο ΚΑΙ κριτικής ΚΑΙ σάτιρας.
http://polsemannen.blogspot.com/2007/05/21-06-07.html


Γιατί είστε δειλός, γι αυτό. Και εκτός από δειλός είστε και θρασύς και θρασύδειλος, γιατί 1) λέτε ότι κόπτεστε για την ελευθερία του διαδικτύου, η οποία απειλείται από κάτι "ανώνυμους", που είναι "ανώμαλοι" και "φλώροι", γιατί είναι "εκβιαστές και διαπράττουν το έγκλημα "σύσταση συμμορίας" και φυσικά, για να το κάνουν αυτό "τα παίρνουν από κάπου". Και ότι αυτοί είναι ο "Δούρειος Ίππος" του "ελεύθερου ιντερνέτ (ξανάsic)" και να τους απομονώσουμε για να σωθούμε...Αφού τους γνωρίζετε, κ. Λιακόπουλε, γιατί δεν τους κατονομάζετε;Αφού τους γνωρίζετε, κ. Λιακόπουλε, γιατί δεν τους ξεσκεπάζετε;Γιατί δεν είστε αρκετά γενναίος για να βγείτε και πείτε στο "δελτίο" σας, ότι "να, ρε σεις, αυτοί είναι που τα κάνουν όλα αυτά" και να μας δώσετε και τις διευθύνσεις των ιστοσελίδων τους, για να "τους κάνουμε πέρα και να σώσουμε και το ιντερνέτ (έλεος!)";Τί κάνει πούοκ πουόκ πουόκ στους αγρούς; Η κοτούλα... 2) θέλετε να μας το παίζετε "είμαι μάγκας, τσίφτης και καραμπουζουκλής", μόνο που είστε τόσο δειλός που δεν ανέχεστε την σάτιρα, αλλά μόνο το είδος σάτιρας που σας βολεύει...Βασικά, το πρόβλημά σας είναι ότι υπάρχει ένα blog, το οποίο σας σατιρίζει και επειδή, αυτού του είδους σάτιρα δεν είναι του γούστου σας, φάγατε τα λυσσακά σας να μάθετε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτήν την ιστορία, δεν τους βρήκατε και λέτε"δεν βαράω μια μήνυση στον Τσιπρόπουλο να ησυχάσω;"Τι γενναίο! Συγκινηθήκαμε! Δάκρυσα...Τί κάνει πούοκ πουόκ πουόκ στα κεραμύδια; Η κοτούλα... 3) η δειλία σας σάς επιτρέπει να λέτε δημόσια ότι αν κάποιος βαλλόταν εναντίον σας, θα του μιλούσατε, αν έβγαινε και τα έλεγε με το όνομά του, ώστε να λύσετε την παρεξήγησή σας, αλλά το θράσος σας και ο εγωισμός σας δεν έχουν μιλήσει ακόμα στον Α. Τσιπρόπουλο που του κάνατε την ζωή μπάχαλο για κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση.Πάτε καλά; Προφανώς, όχι. Αλλά...Τί κάνει πούοκ πουόκ πουόκ στην τηλεόραση; Η κοτούλα... 4) θα ήσασταν και μάγκας και τσίφτης και καραμπουζουκλής, αν είχατε την γενναιότητα να έρθετε εδώ μέσα στο ιντερνέτ (ΕΛΕΟΣ!) και απαντούσατε στην σάτιρα και την κριτική που σας έχουμε κάνει τόσο καιρό με το ίδιο όπλο και τον ίδιο τρόπο:Αν ανοίγατε ένα blog και γράφατε τα πιστεύω σας και δεχόσασταν και σχόλια, αν προσπαθούσατε να βρείτε αυτούς που σας κάνουν σάτιρα με υπέργειους και όχι υπόγειους τρόπους (απ' όσο ξέρω, το κάστρο δεν έλαβε ποτέ ένα e-mail από εσάς που να λέει, "ρε παιδιά, τι σας έχω κάνει πια, σταματήστε!") και να μπείτε πραγματικά και ουσιαστικά σε αυτό το ωραίο παιχνίδι που λέγετε "διακίνηση ιδεών και απόψεων".Αλλά, είστε τόσο δειλός που κρύβεστε πίσω από το το δάχτυλό σαςμόνο και μόνο επειδή βγαίνετε με το όνομά σας και λέτε μπαρούφες σε κάτι βιντεάκια.Ε, λοιπόν, κ. Λιακόπουλε, εδώ μέσα στο ιντερνέτ (δεν μπορώ άλλο) μετράει ΑΥΤΟ που λες και όχι ΠΟΙΟΣ το λέει. Αλλά, ξέχασα...Τί κάνει πούοκ πουόκ πουόκ σε πειρατικούς ραδιοσταθμούς; Η κοτούλα... 6) Είναι τουλάχιστον ντροπή και αίσχος προς τους ανθρώπους που έχουν φυλακιστεί από τα απολυταρχικά καθεστώτα των χωρών τους, εξαιτίας των απόψεων που έγραψαν στο ιντερνέτ (θα μου μείνει συνήθεια), να τους εξισώνετε με αυτούς που σας "ενοχλούν", μόνο και μόνο επειδή για σας η σάτιρα είναι "ανωμαλία". Είναι θρασύδειλο να μην λέτε ότι αυτές οι χώρες απαγορεύουν την ελεύθερη πρόσβαση στο ιντερνέτ (...), προκειμένου να μην υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση πληροφοριών και διακίνηση ιδεών, λόγου και κριτικής.Είναι θρασύδειλο να λέτε ότι θα το κάνουν και στην Ελλάδα, επειδή κάποιοι "ανώνυμοι τα παίρνουν".Θα έπρεπε να ντρέπεστε, γιατί δεν έχετε κανέναν σεβασμό απέναντι σε ανθρώπους που τολμούν και έχουν πολεμήσει για τις ιδέες και τις αξίες τους.Είναι απαράδεκτο, και κοιτάτε μόνο τον εαυτούλη σας, όταν τολμάτε να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα προς το συμφέρον σας και φοβίζετε τον κόσμο! Αλλά, βέβαια...Τί κάνει πούοκ πουόκ πουόκ στην Τακλαμακάν; Η κοτούλα... 8) και φυσικά, είστε ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΟΣ, που όταν έρθει η ώρα της δίκης του Α. Τσιπρόπουλου, δεν πρόκειται να εμφανιστείτε εσείς προσωπικά (αν εμφανιστείτε, θα σας παραδεχτώ, αλλά δεν νομίζω να το δω αυτό στην ζωή μου) και φυσικά, ο δικηγόρος σας θα ζητήσει αναβολή και φυσικά, θα ταλαιπωρήσετε τον Α. Τσιπρόπουλο με αναβολές της δίκης όσο μπορείτε και φυσικά, είστε τόσο ΚΟΤΑ που δεν πρόκειται ποτέ να κάνετε αυτό που πρέπει.Γιατί, κ. Λιακόπουλε, αν είστε άντρας με αρχίδια, τότε θα λέγατε στα βίντεο του ιντερνετοκαναλιού σας ποιοι είναι οι "ταπαίρνογλου" και ότι κάνατε μήνυση στονΑ. Τσιπρόπουλο και γιατί και θα ψάχνατε να βρείτε τον Α. Τσιπρόπουλο για να μιλήσετε και δεν θα απειλούσατε υπογείως κανέναν και δεν θα κάνατε πολλά άλλα ξεδιάντροπα πράγματα.Γιατί, κ. Λιακόπουλε, τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξια αρχίδια και εσείς τα τελευταία δεν τα διαθέτετε...
http://anarrima.blogspot.com/2007/05/blog-post_23.html


Παραμένει γεγονός όμως ότι η αθλιότητα, ο ξεπεσμός και ο τραμπουκισμπός, είναι στην καθημερινή πρακτική των κατωτέρας πνευματικής υποστάθμης άτομων αυτών. Ισάξιων ενός Μανόλη Εμμανουηλίδη, ενός Σπύρου Γκοτζαμάνη και άλλων λαμπερών παραδειγμάτων της σύγχρονης και όχι μόνο, ΕΛληνικής και όχι μόνο ιστορίας.
Aνακάλυψα επίσης το τελευταίο διάγγελμα του κ. Λιακόπουλου στο πολυπληθές (κατα πως λέγεται από τον ίδιο) υποστηρικτικό κοινό του το οποίο και τον ρωτά για την πιθανή αντίδραση του στην υποθετική περίπτωση που κάποιος εκφερόταν απαξιωτικά στο πρόσωπο του. Νομίζω ότι το πράγμα μιλάει από μόνο του. Η μήνυση κατά του Blogme.gr και η δήλωση τού κ. Τσιπρόπουλου ότι ουδέποτε ο αξιότιμος κύριος μυνητής του δεν έκανε τον κόπο να επικοινωνίσει μαζί του δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Λέει επίσης στην αρχή ότι δεν θέλει να του ζητήσει κανείς συγνώμη, αν όμως ο "υβριστής" αναγνωρίσει το λάθος του θα τον συγχωρέσει.
Συνεχίζει, αναφέροντας ότι όσοι θίγουν τα ιερά και τα όσια του ΕΛληνισμού και της Ορθοδοξίας οφείλουν να ζητήσουν γονυπετείς συγχώρεση από όλους εκείνους "που πιστεύουνε ότι πρέπει να ζούνε και να δρούνε ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΗΝΙΚΑ". Υποθέτω πως αυτοί είναι οι ίδιοι που κατέβηκαν μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης ΕΛλάδος στους δρόμους μερικά χρόνια πρίν για τις ταυτότητες.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους είναι ορθόδοξοι, αλλόθρησκοι, καθολικοί, προτεστάντες, βουδιστές, ινδουιστές, εβραίοι, μουσουλμάνοι, δωδεκαθεϊστές, αγνωστικιστές, άθεοι, κομουνισταί, δεξιοί, σοσιαλισταί και οτιδήποτε άλλο κατεβάσει ο νους σας.
Μισώ φανατικά όμως τους φανατικούς, όσους εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο, την ανθρώπινη βλακεία, όσους χειραγωγούν αδύναμους τω πνέυματι για ίδιον όφελος, τους εμπόρους ναρκωτικών, συνειδήσεων, λευκής σαρκός, τους κατα συρροή, ψεύτες, απατεώνες και πολεμοκάπηλους. Και δυστυχώς η κοινωνία μας βρίθει από όλα τα είδη και συνομο(νεο)ταξίες.
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2007/05/blog-post_27.html


"Ολίγου δέω χάριν έχειν, ω βουλή, τω κατηγόρω ότι μοι παρασκεύασε τον αγώνα τουτονί". Κάπως έτσι αρχίζει ο λόγος που εκφώνησε ο Λυσίας "υπέρ αδυνάτου". Θεωρώ ότι ο "αδύνατος" Αντώνης Τσιπρόπουλος έχει μια μοναδική ευκαιρία, που του παρουσιάζεται με τη δίκη της 21ης Ιουνίου, ώστε να οφείλει χάρη στον κύριο Λιακόπουλο που προκαλεί μια ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων να υπερασπιστεί την ελευθερία του (ιντερνετικού) λόγου.
Η ελευθεροστομία δεν είναι προνόμιο των λίγων, όσων δηλαδή έχουν βήμα στα ΜΜΕ. Τουναντίον, ο κύριος Λιακόπουλος, εφόσον είναι λάτρης του Ελληνικού πολιτισμού, θα έπρεπε όχι μόνο να είναι υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου, αλλά και να διδάσκεται από τα άσχημα αποτελέσματα που επιφέρει η δικομανία στη δημοκρατία. Όταν λοιπόν ο Αριστοφάνης έγραψε τους "Ιππείς" είχε για στόχο τη δικομανία των Αθηναίων και συγκεκριμένα το δημαγωγό Κλέωνα, η ανάμιξη του οποίου στα δικαστικά πράγματα ήταν δεδομένη. Ο Κλέωνας είχε σύρει τον Αριστοφάνη στα δικαστήρια εξαιτίας των "λακτισμάτων" που δέχτηκε από τις "Ιππείς". Ο Αριστοφάνης όμως αντί να φοβηθεί, απάντησε με τις δηκτικές "Σφήκες" καταφέρνοντας ταυτόχρονα:
1) να ανταπαντήσει στον Κλέωνα και τους οπαδούς του,
2) να αποκαλύψει τον καταχθόνιο ρόλο του στον ευτελισμό της δικαιοσύνης,
3) να βγάλει το άχτι του για την προσωπική του ταλαιπωρία και
4) να καυτηριάσει ένα γενικότερο φαινόμενο που ήδη τον απασχολούσε, όπως φανερώνουν ενδεικτικές νύξεις σε άλλα έργα του (π.χ. στους "Βαβυλώνιους").
Έτσι ο Κλέωνας, χωρίς να είναι το κεντρικό θέμα των "Σφηκών", είναι πανταχού παρών μέσα στο έργο, όσο και αν ο Αριστοφάνης προειδοποιεί στην αρχή ότι δε σκοπεύει να τον κάνει τώρα στόχο των επιθέσεων του.
Ευτυχώς για τη δημοκρατία, όσο σ' αυτό τον τόπο υπάρχουν Κλέωνες, κάποιοι ως άλλοι Αριστοφάνηδες θα υπάρχουν για να τους αντισταθμίσουν. Αλίμονο όμως που έλαχε στο Λιακόπουλο να παραστήσετε τον Κλέωνα, σε ένα ρόλο που δεν του ταιριάζει και σε έναν αγώνα που ιστορικά και ηθικά είναι χαμένος για τη μεριά του ενάγωντα.
http://toixorixos.blogspot.com/2007/05/blogger.html



http://arxediamedia.blogspot.com/2007/05/blog-post_19.html
http://tomati.net/2007/05/18/hyperstup/
http://rodiat7.blogspot.com/2007/05/blogger.html
http://rodiat7.blogspot.com/2007/05/17-05-2007.html
http://nassoskappa.blackwhitemag.net/?p=1050
http://silviaokaliova3.blogspot.com/2007/05/funel.html
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2007/05/blog-post_6949.html
http://tomati.net/2007/05/21/liako/
http://istories-1001.blogspot.com/2007/05/liakopoylos-ena-metallagmeno-eidos.html
http://tsirko.wordpress.com/2007/05/20/save-blogme/
http://azimout.blogspot.com/2007/05/blog-post_21.html
http://www.reality-tape.com/neu/?p=637
http://tinkyaround.blogspot.com/2007/05/blog-post_23.html
http://azimout.blogspot.com/2007/05/blog-post_21.html
http://macrowaves.blogspot.com/2007/05/blog-post_21.html
http://sandbox.cs.uchicago.edu/blog_el/?p=237
http://urfurslaart.blogspot.com/2007/05/blog-post_24.html
http://nicholas-manie-edge.blogspot.com/2007/05/blog-post_6949.html
http://yperoptix.blogspot.com/2007/05/blog-post_25.html
http://lianokladi01.blogspot.com/2007/05/sos.html
http://www.bloggersrepublic.net/blog/2007/05/blog-post.html
http://surfmadpig.livejournal.com/79579.html



ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ UPDATE 3 ΦΟΡΕΣ.
ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ (ΝΑ ΤΗ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΗΣΤΕΙΣ).


κ. ταπαιρνογΛου Λιακόπουλε
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΤΕΡΙΡΕΜ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ,
ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ
ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ

+nopasaranκυριεταπαιρνογΛου+

buzz it!

:: posted by funEL, 8:17 AM

145 Comments:

Dwse kai swse (ta yperevlogimena paketa) dikie mou...
Blogger Nicholas, at 9:54 PM  
Επί τη ευκαιρία, όλοι μαζί -όλα τα ανθρωποειδή που κατά λάθος γεννηθήκαμε Έλληνες- μετά απ' αυτό, να ευχηθούμε (τουλάχιστον τραγουδιστά) Καλή Ανάρρωση στο Δημοσθένη μας!
Blogger SPY, at 11:00 PM  
SPY, τραγουδιστά!!! γουστάρω!!! αλλά.. ανώνυμα ή επώνυμα..?

Ανώνυμα κι επώνυμα
δίνω το φιλοφρόνημα
Επώνυμα κι ανώνυμα
σοφά, λιτά και φρόνιμα:

Πάνε στη Τακλαμακάν
-κι ό,τι πιούνε κι ό,τι φάν'-
πέντε δέκα νεοτάξ'
-κι ό,τι βρέξει κι ό,τι στάξ'-
δεκαπέντε κοσμοσφαίρ'
-τα μυαλά τους παίρν' αέρ'-
χανεμπού και τρία βρυλ
-μια μερίδα χαμομήλ'-
τέσλα ψάλλουν τεριρέμ
-τύφλα νά'χει η Εδέμ!

:-)) Οπα όπα όπα!

+ΝεοΣυγκροτημα: "ταΜυαλάΣτοΥπερπέραν+
Blogger Rodia, at 12:27 AM  
Λιακόπουλε είσαι τόσο ανόητος που αυτή τη στιγμή έχεις στρέψει όλο τον Ελληνικό πληθυσμό του Internet παγκοσμίως εναντίον σου.

Εύχομαι οι γεροντάδες να προφητεύσουν τη σωτηρία σου σύντομα.

funΛ + blogme.gr Είμαι μαζί σας!
Anonymous Anonymous, at 3:04 AM  
ΩΔΗ ΕΙΣ ΤΟΝ aristeidis

Τον aristeidi μου εσείς μη μου κατηγοράτε
πίσω ωρέ Τούρκοι άπιστοι τη σκόνη μου να φάτε
ο Αριστείδης δίκαιος τα χώνει στους απίστους
να μη σε νοίαζει τι θα πουν και από το μυαλό σου σβήστους
ακούς εκεί οι άμυαλοι να παίζουν με στοιχάκια
ανάξια του λόγου σου να γράφουν ποιηματάκια
ρε δες καιρό που διάλλεξαν, άλλοι δουλειά δεν κάνουν
και από τη πολλή τη τεμπελιά πως τον καιρό τους χάνουν
θα είναι μάλλον άνεργοι, γυρνάνε στις πλατείες
και μες τις καφετέριες θα κάνουν ασωτείες
δεν πήγαν να ξεστραβωθούν να πιάσουν το βιβλίο
και ούτε που επάτησαν το πόδι εις το σχολείο
ετούτοι είναι μιαροί, τσιράκια των Κρονείων
αισθητική δεν έχουνε των ΕΛ - Απολλωνίων
είν' σίγουρο δε διάβασαν ποτέ τους Ιστορία
των ΕΛ δεν την εξέρουνε την πρωτοκαθεδρία
και τι πειράζει αν Λιακό γράφει μυθιστορία
μήπως και στην Αμερική δεν είν' κοροϊδία
τον κόσμο να δουλεύουνε ψιλό γαζί οι μεγάλοι
των μίντια οι δυνατοί, του Μπους οι παπαγάλοι;
άλλα έτσι οι Αμερικανοί γίνονται πατριώτες
και όχι σαν κάτι Κουκουβέλ του έθνους οι προδότες
για αυτό σε κάθε Πρόεδρο, νερό πίνουν στ' ονομά του
και στο Ιράκ πάνε ντουγρού, να σκοτωθούν μπροστά του.
Έτσι λοιπόν και ο Λιακό το πήρε μονοπώλιο
το πατριωτικό το αίσθημα και δεν αφήνει σχόλιο
αντίθετο για να γραφτεί, κανένα δε θα αφήσει
αντίθετη την άποψη να πει και ν' αναλύσει
Γιατί όλοι οι αντίθετοι με του Λιακό τη γκλάβα
καθόλου δε δουλεύουνε την άδεια τους γκαρκγκάνα
γιατί ειν' τσιράκια του Αζαζέλ, δούλοι είν' του διαόλου
και ο Λιάκο δεν τους εκτιμά καθόλου μα καθόλου
αν τα πακέτα ψέματα αδειάζει με νταλίκες
και ο Κηπουρός τις εκρατά άδειες τις αποθήκες
δεν έγινε και τίποτα καθόλου μη σε νοιάζει
για το σωρό τα ψέματα καθόλου δε πειράζει
αστούς αυτούς να κλαίγονται παλιοκουλτουριαραίοι
μην είναι και πολύς λαός; πέντ' έξι νοματαίοι
που ένα site στήσανε, νομίζουν κάτι κάνουν
άλλα για να μαι ακριβείς, μόν' τον καιρό τους χάνουν
φαίνεται πως τον Λιάκουρα τον έκαναν ντελίριο
τα νέα σαβουρόπακα προσμένει στο πιεστήριο
λίγ' εθνική συνείδηση εις τον λαό να δώσει
και από τον σιξ χάντρεντ σιξ σιξ σιξ να έρθει να μας σώσει
γιατί εμείς δεν έχουμε ολίγη υπερηφάνεια
άλλα την επροσμένουμε να έρθει απ' τα ουράνια
με ούφο και με χανεμπού, με βρυλ και με ντακότες
γιατί 'μαστε απόγονοι των ΕΛ, όχι σαν κάτι κότες
που ανώνυμα και φλώρικα τη λένε στο προφήτη
σαν το κουνούπι τ' εχώθησαν πολύ βαθιά στη μύτη
για αυτό λοιπόν τα χέρια σας κοντά απ' τον aristeidi
και συ Λουλού και Κουκουβέλ, να φάτε ένα.... μύδι!


Μετά Τιμής

Ο αναξιοπαθών στοιχουργός

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+
Blogger kokorman, at 4:25 AM  
+κοκορμαν+ υποκλινόμεθα στον ποιητικο σου οίστρο. Βρε μπας και είσαι η μετενσάρκωση του Ομήρου; Η καμια κοσμοσφαίρα σου έφερε τη θεία φώτιση και τη ρομφαία του Αρχαγγέλου; Όπως και να έχει, η Λιακουριάδα απέκτησε ομοιοκαταληξία.

(Απορία:επειδή ήμουν σκράπας στα φιλολογικά, σε τι ρυθμό είναι γραμμένο το έπος; Ιαμβικό 15σύλλαβο;)

+Υποκλινόμεθον+
Blogger Nicholas, at 4:58 AM  
Φαν του λιακό δεν είμαι, το αντίθετο, επειδή τυχαίνει να εργάζομαι σαν επιστημονικός ερευνητής σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό μάλιστα, διαφωνώ μαζί του και με επιστημονικές του προσεγγίσεις. είναι προφανές πως τα έχει κάνει όλα έναν αχταρμα και καταντάει αστείος!!

Από την άλλη, συμφωνώ μαζί του σε σχέση με κάποιες εθνικές ευαισθησίες του για θέματα όπως το μακεδονικό και τα ελληνοτουρκικά (πως δε τυγχανουν της ανάλογης προσοχής από τα μεγάλα κόμματα εξουσίας). από εκεί και πέρα του αναγνωρίζω το δικαίωμα να βγαίνει να λέει αυτό που πιστεύει, όπως ο ίδιος το επιθυμεί, κι από εκεί και πέρα ο καθένας (τον) κρίνει. Άποψη μου είναι πως αυτή η κριτική θα πρέπει να είναι επώνυμη!!

Σαφώς και θεωρώ τη μήνυση που κατάθεσε κατά του blogme.gr απαράδεκτη και πέρα για πέρα αδικαιολόγητη.

Θα ήθελα, όμως, να ρωτήσω κάτι ακόμα τους φίλους του blog, ποιά είναι η άποψη σας πχ για τους αλλεπάλληλους εμπρησμούς στο βιβλιοπωλείο του Αδωνη
Γεωργιάδη;; Πολιτικά είμαι κάθετα αντίθετος με τις ακραίες θέσεις του κυρίου, όπως αντίστοιχα είμαι κάθετα αντίθετος με τις ακραίες θέσεις κουκουλοφόρων, αναρχικώ ή ακραίων αριστεριστών.

ΟΜΩΣ είναι τουλάχιστον φασισμός η καύση βιβλίων και ο πόλεμος στο πρόσωπο ενός, κατά δήλωση του, ιστορικού ερευνητή που γράφει αποκλειστικά ιστορικά βιβλία (από τη δική του οπτική) χωρίς να ασχολείται με μεταφυσικα ή αλλου τύπου φαινόμενα.

Ακούω απόψεις για να κάνουμε και έναν πιο παραγωγικό διάλογο και να μην χάνουμε την ώρα σε ποιηματάκια που είναι μεν αστεία, αλλά δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα.
Blogger vetdino, at 10:03 AM  
ΒΑΣΙΚΑ, η μόνη επιτρεπτή και αποδεδειγμένα καλοπροαίρετη κριτική είναι όντως εκ Κρήτης όπως περιγράφετε, ω νεοτάξ ιππότα και είναι η Κρητική ξυνομυζήθρα. (Το πιό πηδάω τυρί της ΕΛ-ληνικής επικράτειας).

Από κει και πέρα για να σταθούν τα απίστευτα που προωθεί ο Λ. απαιτείται μηδενική κριτική και σάτιρα. Αλλιώς το οικοδόμημα καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Άλλωστε ακόμα και αυτός ο Μητσικώστας μπορεί στις εκπομπές του να έχει κάνει ρόμπα τον Λ., πλην όμως σε διαφήμιση τράπεζας εάν ενθυμείσθε υποδυόμενος τον Λ. τον παρουσίαζε σαν έναν συμπαθή κύριο που ήθελε να πάρει δάνειο για να εκδώσει το νέο του βιβλίο. Κάτι τέτοιο βέβαια μάλλον ακυρώνει κάτι του μητσικώστεια του στυλ "Δονάλντιος Ντάκιος αυτός ο ΕΛ-ληνας" και το "Μυστικό αρκούδι του Πούτιν".

Κανονικά η απλή παράθεση των αποσπασμάτων από τις εν λόγω εκπομπές αρκούν για να προξενήσουν τον αβίαστο γέλωτα, πλην όμως είναι άκρως αποτελεσματικά σαν αποβλακωτικά σε απαίδευτους και ημιαθείς, ή συμπλεγματικούς επειδή η Ελλάδα δεν γαμεί (με την καλή έννοια) την οικουμένη. Αυτοί δεν είναι και λίγοι εδώ που τα λέμε και φυσικά δικαιολογούν την μακροημέρευση των επιχειρήσεων Λ.

Μεθ' εκτιμήσεως και Ιαπωνικής υποκλίσεως,

Κάρολος Πολσεμάνογλου,

Ημιεπαγγελματίας αλιεύς ισλανδικού Βακαλάου και προαλειφόμενος Νομπελίστας λογοτεχνίας.
Blogger pølsemannen, at 10:08 AM  
funel, τον πήρες στα σοβαρά τον πατάτα Λιάκο χωρίς λόγο.

Δε του αξίζει τέτοια προσοχή.

Περιμένουμε fun! βίδεο να σπάσει το βαρύ κλίμα.

Φιλάκια πολλά στο Λιακουμέλ!
xxXx
Anonymous Anonymous, at 10:25 AM  
Σεβάσμιε Γέροντα, ευλόγησον!

Θα θέσω και άλλο ένα ερώτημα σε αυτό μου εδώ το σχόλιο που αφορά τον γνωστό και μη εξαιρετέο καντηλαναύτη στον Ναό των ΕΛ:

Ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί ο τηλεβόρβορός του συγκεκριμένου, σε συνδιασμό με την εκδοτική του δραστηριότητα και ΚΑΝΕΙΣ είτε από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο αλλά και την Εκκλησία της Ελλάδος, δεν ενοχλούνται? εεε?

Ταυτίζεται δλδ ο Αρχιεπίσκοπος με το ακατάσχετο παραλλήρημα του "πτωχού πλην τίμιου" γαμώ και δέρνω ελληναρά? Το ΕΣΡ θεωρεί πως η παραχώρηση συχνότητας στα συμφέροντά του είναι απολύτως νόμιμη?

Γέροντα, θέλω να με διαβάσετε καθότι τα αντι-ΕΛ δαιμόνια με έχουν καταβάλλει... Την ευχή σας!!!
Blogger Marialena, at 12:24 PM  
Εσείς παλικάρια μου κάνετε ό,τι μπορείτε για να επιβεβαιώσετε αυτά που σας έγραψα. Κανονικά δε θα έπρεπε τώρα να σχολιάζω αλλά επειδή ξέρω ότι κυκλοφορεί ανύποπτος κόσμος στο Ιντερνέτ και νέα παιδιά, θα το κάνω.
Αρχικά πίστευα ότι ο κ. Λιακόπουλος ήταν υπερβολικός με τη μήνυση που έριξε στον κ. Τσιπρόπουλο αλλά τώρα βλέπω ότι έχει δίκιο.
Γιατί; Ξεκινάω με τη σελίδα σας. Καθαρά υβριστική. Ας αρχίσουμε με τον κύριο Φανέλ. Φαίνεται ότι στο πρόσωπου του κ. Λ πάει να βγάλει τα σπασμένα της προσωπικής του ζωής. Αρκεί να διαβάσει κανείς τη σελίδα της 20/5 και θα το διαπιστώσει.
Έπειτα το «κοινό» σας. Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι πρόκειται για ένα μπουλούκι πιτσιρίκια, φοιτητάκια ή μαθητές που μιας και δεν έχουν τίποτε καλύτερο να κάνουν, κάθονται στον υπολογιστή και γράφουν αηδίες.
Κι έρχεται ο αδικημένος κ. Τ , ο σοβαρός επαγγελματίας που καταστράφηκε από τη μήνυση, να αναμεταδίδει τις αθλιότητες σας. Χα!
Καταρχήν, αλλού αυτά. Οι φαιδρότητες της παρέας σας δε θα πείσουν κανένα δικαστή. Οι ανεπάγγελτοι δε καταστρέφονται. Καταστρέφουν μόνο αυτούς που τους συντηρούν. Αν είχατε όλοι σας, ολίγη τσίπα μέσα σας θα πηγαίνατε να στρωθείτε στο διάβασμα ή στη δουλειά σας και θα αφήνατε τον κόσμο στην ησυχία του. Αλλά σας έχει μπει ο διάολος μέσα, έτσι δεν είναι;
Πληροφορώ τους περίεργους που θα μαζευτούν τη μέρα της δίκης τι θα αντικρύσουν. Εικοσάχρονα παιδάκια με λοφία, τσουλούφια, χαίτες, σκουλαρίκια και αλογοουρές καβάλα σε μηχανάκια με κομμένες εξατμίσεις να θορυβούν. Αυτοί είναι το τάγμα σας κύριε Φανέλ, τέτοιος θα είστε κι εσείς.
Ανεπάγγελτος, και κακοπροαίρετος, γιατί μόνο τέτοιοι αποκτούν μονομανίες με δημόσια πρόσωπα όπως ο κ. Λιακόπουλος. Σας έχει γίνει έμμονη ιδέα, σε σας και το συρφετό σας. Αλλά μη νομίζετε πως θα κρύβεστε μια ζωή πίσω από τους δημοκρατικούς θεσμούς που χρησιμοποιείτε.
Θέλετε κι άλλα παραδείγματα; Οι διάφοροι φίλοι σας κινούνται από το χλευασμό στη βρισιά, από την ειρωνεία στη συκοφάντηση.
Κύριε κοκορόμυαλε από τα ποιηματάκια σας βλέπω το πνευματικό σας επίπεδο: Νηπίου. Κύριε κατάσκοπε, το υβριστικό σας ύφος, σας σκιαγραφεί στους γνωστούς-αγνώστους. Είμαι σίγουρος ότι είστε η ψυχή του τάγματος. Πιο πριν ένας της παρέας σας έγραψε αθλιότητες για τον κ. Ιωάννη Ιωάννου. Τον γνωρίζετε προσωπικά κύριε σαχλαμακάν και λοιδορείτε το ήθος του; Το ξέρετε ότι έχετε διαπράξει ποινικό αδίκημα;
Δε θα συνεχίσω άλλο ώστε να δώσω τροφή για περεταίρω αθλιότητες εκ μέρους σας. Σας καλώ να σκεφτείτε το δρόμο που έχετε πάρει και να εγκαταλείψετε τις ασυναρτησίες σας. Σκεφτείτε τη ντροπή που θα δώσετε στις οικογένειες σας αν ποτέ αποκαλυφτεί η ταυτότητα και η δράση σας.
Anonymous Anonymous, at 4:08 PM  
Κοίταξε να δεις φίλε μου αριστείδη, μου φαίνεται πως έχεις μία πολύ λανθασμένη ιδέα στο μυαλό σου όσον αφορά τους αναγνώστες του blog. Το δέχομαι ότι μπορεί να υπάρχουν πιτσιρίκια εδώ που γράφουν πίπες, αλλά δεν είμαστε όλοι έτσι. Οι περισσότεροι εδώ πέρα είμαστε ιδιαιτέρως σκεπτόμενα άτομα και όχι μαθητούδια. Όσο για τον Τ. εσύ είσαι αυτός που κάνει λάθος, από τη στιγμή που τον λες ανεπάγγελτο και κακοπροαίρετο, γιατί αυτός δεν είχε καμία σχέση με αυτά που αναγράφονταν στο site του, ούτε με το Λιακό. Και αν ρωτήσεις πως γίνεται αυτό, ψάξε βρες πως λειτουργούν αυτές οι σελίδες και θα καταλάβεις. Επίσης να σου πω ότι η εμφάνιση δεν κάνει τον άνθρωπο. Και ο Bush κοστούμι φοράει. Όσον αφορά τον Ιωάννου μας λέτε ότι τον λοιδορούμε και ότι διαπράττουμε αδίκημα. Αυτός δηλαδή που μας λέει ότι θα γίνει αυτοκράτορας σε καμιά 20αριά χρόνια τι κάνει; Επειδή η προσβολή της νοημοσύνης του ατόμου δεν προβλέπεται από το νόμο θα πρέπει και να γίνεται δεκτή από τους πολίτες και να μην κατακρίνεται; Σκέψου τα αυτά και αν θες να εμβαθύνεις σε κάποιο θέμα πες. Εδώ θα είμαστε.
Anonymous Anonymous, at 5:22 PM  
@Αριστείδης

Αν δεν ειχατε αφήσει σχόλιο σε ιστολόγιο, θα ελεγα πως ειστε απ'αυτούς που θεωρούν το ιντερνετ καταλληλο μόνο για διεστραμμενους ενηλικες και για αντικοινωνικούς νεαρούς που δεν τους βλεπει ο ήλιος επειδη γραφουν μερα νυχτα κωδικες για ιους.

Από τους χαρακτηρισμούς σας, κρατω τα "εικοσάχρονα",
"τσουλούφι", "κομμένη εξάτμιση" , "ανεπαγγελτοι" και λοιπά χαρακτηριστικά που προφανως θεωρειτε συνωνυμα του αλήτη φρικιού και μπαινω στον πειρασμό να αναρωτηθώ για τον αριθμο των ατομων που απαρτιζουν τον κοινωνικο σας περιγυρο και για το απο που αντλειτε ερεθισματα και εμπειριες ζωης.
Blogger christina, at 5:57 PM  
@funel: Ωραία τα βίδεα, περιμένουμε και άλλα!

@αριστείδης ο άδικος: Μάλιστα. Ευτυχώς που εσύ φίλτατε δείχνεις πρότυπο συμπεριφοράς και δεν υβρίζεις κανένα. Κάνεις λάθος αν νομίζεις πως υπερασπιζόμαστε τον funel και τον κάθε funel. Την λογική μας υπερασπιζόμαστε η οποία βιάζεται κυριολεκτικά!

Αν τώρα νομίζεις πως έχεις να κάνεις με τίποτε αμόρφωτους πιτσιρικάδες μάλλον λανθάνεις. Προσωπικά και τα πτυχία μου έχω και την δουλειά μου και ξέρω και 5 δράμια ιστορία, κακώς όπως φαίνεται για μερικούς.

Για τα ενδυματολογικά κτλ κριτήρια νομίζω πως σου απάντησαν οι προλαλήσαντες.

Όταν το δάκτυλο δείχνει το φεγγάρι, εσύ γιατί επιμένεις να κοιτάς το δάκτυλο;
Blogger Zaphod, at 6:19 PM  
Σιγά που θα απολογηθούμε κιόλας!:-Ρ
Αν μπορούσε ο κάθε κ. Αριστείδης -και όχι μόνο ο aristeidis που γράφει εδώ πέρα- να κάνει και αυτός το κέφι του, αν μπορούσε να έχει μια παρέα, μάλλον θα εκφραζόταν διαφορετικά...
..αλλά.. το πιθανότερο είναι ότι βρίσκεται στριμωγμένος μέσ στα όριά του.. στα όρια που δέχεται να του θέτουν άλλοι, εκτός από τον εαυτό του, οπότε, τα συμφέροντα αυτών των "άλλων" εξυπηρετεί και ας μη το νιώθει.. ας μη το νιώθει δλδ ότι όλο και περισσότερο υποτιμάται από αυτούς τους "άλλους", ότι ξεζουμίζεται και περιθωριοποιείται...

Στον δικό μας aristeidis έχω να γράψω ένα πράγμα: Υπήρχε ένας αρχαίος πρόγονός μας που επωνομαζόταν "Δίκαιος", που σημαίνει πως ζύγιζε τα πράγματα και δεν αδικούσε κανένα. Κρίμα να μη του μοιάζετε στο νυχάκι του! Με δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν παίρνονται δίκαιες αποφάσεις και σεις έχετε ήδη καταδικάσει την αποδώ πλευρά, χωρίς να γνωρίζετε καν το αντικείμενο. Κρίμα!

Μάθετε πρώτα πώς λειτουργούν και τι είναι RSS FEED, τι είναι aggregator, και μετά ελάτε να συζητήσουμε.

:-))
Blogger Rodia, at 6:39 PM  
@Aristeidis

κ. Αριστείδη δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο έξω πέφτετε. Οι περισσότεροι από του τακτικούς επισκέπτες εδώ μέσα, είναι απόφοιτοι ανωτάτων σχολών και λίγο-πολύ γνωρίζονται όλοι εδώ μέσα.

Γι αυτό αφήστε καλύτερα κατά μέρους την ψυχολογία για αρχάριους που πάτε να εφαρμόσετε. Διότι
1) δε σας πάει,
2) σας ζορίζει,
3) δε ξέρετε να τη χρησιμοποιείτε, και
4) βγάζετε λάθος πορίσματα.

Αφήστε επίσης και αυτό το πλέον ντεμοντέ πατρικό ύφος κατά μέρος. Αφήστε το για τους ίδιους λόγους που πρέπει να αφήσετε και την τσομπανοψυχολογία.

Είστε πανηγυρικά γελασμένος αν νομίζετε ότι παριστάνοντας τον διδάσκαλο της σύνεσης θα φανείτε σοφότερος από τους υπόλοιπους που εκφράζονται χιουμοριστικά. Η σοφία σας φαίνεται από τα λεγόμενά σας, τα οποία ουδόλως πείθουν.
Αοριστολογείτε με παιδικό πείσμα, από τη στιγμή που χιλιάδες φορές έχουν δοθεί πειστικότατες απαντήσεις στα περί -κατ' εσάς- ύβρεων, ποινικών αδικημάτων κλπ. Γι αυτό σας δίνουμε την ευκαιρία να σκεφτείτε καλύτερα αυτή τη φορά ποιός θα ταίριαζε περισσότερο στο μοντέλο του μικρού παιδιού που αναφέρατε στο παραλήρημά σας. Και αφού σκεφτείτε και βγάλετε το σωστό αποτέλεσμα, συνδυάστε το με το γεγονός του ότι κανείς εδώ μέσα δεν σας παίρνει στα σοβαρά.

Τέλος, αφήστε καλύτερα εμάς τους ίδιους να διαλέξουμε πως θα σκοτώσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας.
Άλλοι βλέπουν τηλεόραση, άλλοι ρίχνουν βότσαλα στη θάλασσα, άλλοι πηγαίνουν στα μπουρδέλα και άλλοι κάνουν σατιρικά σχόλια σε σατιρικές ιστοσελίδες.
Αν χρειαστούμε ποτέ σύμβουλο για το πως να περάσουμε την ώρα μας, να ξέρετε, θα είστε ο πρώτος στον όποιο θα απευθυνθούμε.
Blogger SPY, at 6:47 PM  
Θερμά συγχαρητήρια στη Ροδιά για το άσμα και στον Κόκορμαν για το επικό έργο!

(πρέπει να τα κάνουμε όλα αυτά μια συλλογή, κρίμα να πάνε χαμένα)

+ανθολόγησον+
Blogger SPY, at 7:01 PM  
Αγαπητοί ημών αδελφοί, δεν νοώ τι λέτε, εγώ πάντως είμαι με το μέρος του φιλτάτου aristeidis!

Είμαι κοκορόμυαλος και με επίπεδο νηπίου, όσοι συμμετέχουν στο μπλογκ είναι "φοιτητάκια", μαθητές και αργόσχολοι "με λοφία, χαίτες και αλογοουρές", ο Γιαννάκης Ιωάννου είναι πράγματι ο Ιωάννης εκ Πενίας, υπάρχουν πράγματι συμπατριώτες μας στον Άρη, οι Κένταυροι είναι θαμένοι στο μετρό, ο ήλιος είναι σιδερένια μπάλα, υπάρχει δέντρο που κρατάει τη γη να μη πέσει, το ΕΚΙΠ έχει μηχανές αντιβαρύτητας και δεν είναι συμβατικό μοντέλο, το Νεβίντικα δεν είναι κατασκευασμένο από photoshop, ρωσικά στελθ πετούν πάνω από την Πεντέλη, οι Αμερικάνοι πλήρωναν δισεκατομύρια για να φτιάξουν ένα στυλό, η παγκόσμια κυβέρνηση βρίσκεται σε μια Λευκή Πυραμίδα σε μια έρημο στη Κίνα, τα ταμεία ανεργίας τα έφτιαξε η νέα τάξη πραγμάτων, η ιστορική ροή των γεγονότων θα σταματήσει το 2024 με θεεική παρέμβαση κ.ο.κ.

Επίσης ο κος. aristeidis, δεν υβρίζει, ούτε κρύβεται από κάποιο alias, αλλά ανοικτά, ελεύθερα, με κριτική σκέψη και στοχαστικό πνεύμα αναλύει και εξηγεί το πως θα πρέπει να φερόμαστε.

Εξάλλου και για να μην ξεχνιώμαστε την ηθική υπόσταση του κου Γιαννάκη Ιωάννου δεν την αμφισβητούν άτομα από το συγκεκριμένο ιστότοπο,άλλα και φορείς της ίδιας της εκκλησίας τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Ευτυχώς όμως που με άτομα τύπου aristeidis, μπορούμε να διορθώσουμε τα σφάλματά μας και να επιφέρουμε τους εαυτούς μας στον ίσιο δρόμο. Έτσι δεν είναι φίλτατε aristeidis;;;

+ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΗΣ+

Μετά Τιμής

ΚΟΚΟΡΜΑΝ
Blogger kokorman, at 7:46 PM  
~~SPY, έτσι όπως το γράφεις αυτό "και λίγο-πολύ γνωρίζονται όλοι εδώ μέσα" φαίνεται σα να αποτελούμε παρέα και εκτός διαδικτύου, στα μάτια ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζει τι σημαίνει ψηφιακή πραγματικότητα.

Γνωριζόμαστε πολύ καλά μεν, αλλά μέσα απο τα γραπτά μας, τις διαδικτυακές μας συζητήσεις, κλπ κλπ...

Επειδή έρχονται και φρέσκιοι επισκέπτες, μη παρεξηγήσουν τα γραφόμενα λέω...

:-) σμουτς!
Blogger Rodia, at 7:51 PM  
A! Apantisi Tsipropoulou sto iero Video-Diaggelma...
Blogger Rodia, at 7:57 PM  
Rodia
Ε.. ναι, το θεώρησα αυτονόητο γι αυτό και δεν το διευκρίνησα..
(αν και με μερικούς κάνουμε και έξω παρέα)
Blogger SPY, at 9:03 PM  
Το παρακάτω το ξεπατίκωσα από το "Όνομα του Ρόδου" του Εκο.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Δημοσθένη:

"...Το ότι το γέλιο είναι ίδιον του ανθρώπου είναι σημείο των ορίων μας ως αμαρτωλών... Το γέλιο αποσπά για μερικές στιγμές τον αγροίκο από το φόβο. Μα ο

νόμος επιβάλλεται με το δέος, του οποίου το αληθινό όνομα είναι "φόβος Θεού"... Και τι θα 'μασταν εμείς τα πλάσματα τα αμαρτωλά, χωρίς το φόβο, το πιο συνετό

και στοργικό ίσως από τα θεία δώρα;...Άν όμως κάποια μέρα ... η τέχνη του χλευασμού γινόταν αποδεκτή και παρουσιαζόταν ευγενής και άφθονη ...Τότε δεν θα

είχαμε όπλα για να αναχαιτίσουμε αυτή τη βλασφημία, διότι θα συγκαλούσε τις σκοτεινές δυνάμεις της σωματικής ύλης, αυτές που υποδηλώνονται στην πορδή και το

ρέψιμο. και το ρέψιμο και η πορδή θα σφτερίζονταν το δικαίωμα...να εκπέμπονται οπουδήποτε... Το κακό, δεν εξορκίζεται. Καταστρέφεται."
"Μαζί με το κορμί του αρρώστου."
"Εαν είναι ανάγκη."
"Είσαι ο Διάβολος", είπε τότε ο Γουλιέλμος.
Ο Χόρχε, φάνηκε να μην καταλαβαίνει. Αν μπορούσε να δεί, θα έλεγα ότι κοίταζε τον συνομιλητή του με έκπληκτο βλέμμα.
"Εγώ;" είπε.
"Ναι, σου είπαν ψέμματα. Ο Διάβολος δεν είναι ο Πρίγκηπας του Σκότους, ο Διάβολος είναι η αλαζονεία του πνεύματος, η πίστη χωρίς χαμόγελο, η αλήθεια που δεν

αμφισβητείται ποτέ. Ο Διάβολος είναι βλοσυρός γιατί ξέρει που πάει και προχορώντας επιστρέφει στο σημείο απ' όπου ξεκίνησε. Εσύ είσαι ο Διάβολος και, όπως

αυτός, ζεις μέσα στο σκοτάδι. Αν θέλησες να με πείσεις, δεν το κατόρθωσες. Σε μισώ, Χόρχε, κι αν μπορούσα θα σε πήγαινα κάτω στο οροπέδιο, ξεβράκωτο, με

φτερά πουλιών χωμένα στην κωλοτρυπίδα, και με το πρόσωπο ζωγραφισμένο σαν ταχυδακτυλουργό και γελωτοποιό, για να γελάσει όλο το μοναστήρι μαζί σου και να

πάψει να σε φοβάται. Θα' θελα να σε πασαλείψω με μέλι και να σε κυλίσω στα πούπουλα, και να σε σέρνω με το λουρί στα πανηγύρια για να λέω σε όλους: αυτός

είναι που σας ανήγγελε την αλήθεια και σας έλεγε ότι η αλήθεια έχει τη γεύση του θανάτου, κι εσείς δεν πιστεύατε τα λόγια του αλλά τη βλοσυρότητά του. Και

τώρα σας λέω ότι, μές στην αέναη δίνη των πιθανών, ο Θεός σας επιτρέπει ακόμα και να φανταστείτε έναν κόσμο που ο υποτιθέμενος ερμηνευτής της αλήθειας δεν θα

είναι παρά ένας άχαρος κότσυφας που επαναλαμβάνει α λόγια που έμαθε πριν από καιρό".

Συγνώμη για το "σεντόνι"
Σερ FunEL, δώστου να καταλάβει.
Blogger dmast, at 9:37 PM  
(Συγγνώμη, ξέχασα: Η μετάφραση στα ελληνικά του βιβλίου είναι της Έφης Καλλιφατίδη)
Blogger dmast, at 9:59 PM  
Είμαστε όλοι FunElικοί!

-και Τσιπροπουλικοί, βεβαίως, βεβαίως!

ΥΓ:Γιατί δεν postάρατε τα ιερά λιακουροβίδεα ως απάντηση στο βίντεο
του Λιάκουρα, ώστε να τα βλέπει όποιος ακούει τις προφητείες;

+τηερώτησηαπάντησον+
Anonymous Anonymous, at 10:04 PM  
@rodia: Δεν ξέρω αν το είπες για μένα, αλλά καμία απολογία δεν παίζει. Απλά όταν ο άλλος παπαρολογεί και προσβάλει άνευ λόγου και χωρίς να ξέρει τελικά, όπως και φάνηκε, για τί στο καλό αναφερόμαστε, ε όσο να ναι εκνευρίζομαι..

@funel: Μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα λέμε!!!!

+τουλάχιστον+
Blogger Zaphod, at 1:28 AM  
@ Aristeidis TO DIKAIO ATROPO.

ΑΧ, Κύριε Αριστείδα μου επιτέλους εκδηλώθηκα!

Α! Βασικά μαθήματα κοινής λογικής:

"...το αντίστοιχο στον χώρο του τύπου θα ήταν να κάνει κανείς μήνυση στον περιπτερά για την ανάρτηση εφημερίδας με προσβλητικό τίτλο και όχι στην ίδια την εφημερίδα. Σχετικό άρθρο της Ελευθεροτυπίας από την εποχή που κατατέθηκε η μήνυση υπάρχει εδώ(κλίκατις).
Blogger pølsemannen, at 8:41 AM  
~~Οχι και ακριβώς αντίστοιχο κ. Πολσεμάνογλου. Το αντίστοιχο θα ήταν αν ΔΕΝ έβαζε ο περιπτεράς το χεράκι του για να κρεμάσει τις εφημερίδες, αν οι εφημερίδες κρεμιόντουσαν αυτόματα δλδ.
Την καλημέρα μου:-) και συγγνώμη για τη προσθήκη/επεξηγηση
Blogger Rodia, at 9:13 AM  
Α! κ. Πόλσε... Ωραιότατο το νέο λουκ!:-)))

+UFOτσουλουφιασον+
Blogger Rodia, at 9:17 AM  
Spy γράφεις συνέχεια ότι τα κείμενα του Funel πολλές φορές έχουν καταρρίψει τα λεγόμενα του Λιακόπουλου. Σε προκαλώ να μου βρεις στα πέντε τελευταία post (δεν σε πηγαίνω σε πιο παλιά για να μην ψάχνεις) μια θέση του ουσιαστική, που να τον αντικρούει. Είναι όλα τα κείμενα στο ίδιο ύφος, απλά βάζει τα βιντεάκια και εν συνεχεία τον βρίζει. Καμία τοποθέτηση και απορώ που το λες συνέχεια αυτό. Δεν εξετάζω, αν έχει δίκιο ή όχι (είναι στην κρίση του καθενός), αλλά απλά δεν ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Τον βρίζει και δεν νομίζω ότι πλέον το blog αυτό είναι σατιρικό, αλλά μέσο αντιπαράθεσης Funel-Liako με όλους εσάς ενδιάμεσους να αποτελείτε την γαρνιτούρα. Το πράγμα έχει ξεφύγει και ο Funel περισσότερο επιδίδεται σε χαρακτηρισμούς τύπου "μπουλουκάκι" και τα γνωστά +κονόμησον+σκοταδισον και ούτω καθ' εξής. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και από την άλλη πλευρά, δεν αντιλέγω. Καλημέρα...
Anonymous Anonymous, at 11:38 AM  
@ kafros7
Το σχόλιο που δημοσίευσες Kafros7, μου θυμίζει και την πρόκληση που είχε κάνει κάποιος άλλος:
"10.000 Δολάρια σε όποιον μου αποδείξει ότι ΔΕΝ υπάρχει το Γιέτι των Ιμαλαϊων"
Τι να καταρρίψω δηλαδή, ότι δεν υπάρχει πρόσωπο στον Άρη; Ότι η γή δεν είναι κούφια; Ότι ο γάιδαρος δεν πετάει;
Νομίζω ότι κι εγώ μαλακία κάνω που κάθομαι και σου απαντάω στα σοβαρά...
Blogger dmast, at 12:10 PM  
@ Αριστείδης: Πλανάσθε πλάνην οικτράν αγαπητέ. Μετά χαράς να σας αποδείξουμε το αντίθετο των ισχυρισμών σας, όποτε και όπως θελήσετε...

Σε σκεπτόμενους ανθρώπους απευθύνεσθε και όχι σε φερέφωνα!
Blogger Marialena, at 12:49 PM  
areistidis,

για το καλό της νεολαίας, που λες και συ. Νομίζεις ότι η νεολαία έχει ανάγκη από άθλια υποκείμενα, λύκους με δορά προβάτου, σαν και του λόγου σου;

Δίγλωσσες οχιές, που προσπαθούν με τον πιο ύπουλο τρόπο να κρύψουν τις επιδιώξεις τους, να φωνάξουν σαν κλέφτες για να φύγουν οι νοικοκύρηδες.

"Αρχικά πίστευα ότι ο κ. Λιακόπουλος ήταν υπερβολικός με τη μήνυση που έριξε στον κ. Τσιπρόπουλο αλλά τώρα βλέπω ότι έχει δίκιο."

Τι δουλειά έχει ο Τσιπρόπουλος με τα γραφόμενα του funel; Αρκεί κάποιος να τιμωρηθεί και ας μην έχει κάνει τίποτα. Εμείς να βγάλουμε τη χολή μας, να ησυχάσουμε. Και γαμώ τα πρότυπα για τους νέους.

"Γιατί; Ξεκινάω με τη σελίδα σας. Καθαρά υβριστική."

Εσένα σου φαίνεται υβριστική. Άλλοι τη βρίσκουν σατιρική και άλλοι αστεία. Ο Τσιπρόπουλος τι φταίει;

"Οι φαιδρότητες της παρέας σας δε θα πείσουν κανένα δικαστή."

Περίμενε την απόφαση των δικαστών. Ποιός είσαι εσύ που θα τους πεις τι να κάνουν; Και πάλι, ο Τσιπρόπουλος δικάζεται. Όποιος και αν είναι ο funel και οι φίλοι του.

"Αλλά μη νομίζετε πως θα κρύβεστε μια ζωή πίσω από τους δημοκρατικούς θεσμούς που χρησιμοποιείτε."

Γιατί, εσύ όταν θέλεις να προεξοφλήσεις την απόφαση των δικαστών, είσαι ο μεγαλύτερος υπερασπιστής των θεσμών της δημοκρατίας;

"Πληροφορώ τους περίεργους που θα μαζευτούν τη μέρα της δίκης τι θα αντικρύσουν. Εικοσάχρονα παιδάκια με λοφία, τσουλούφια, χαίτες, σκουλαρίκια και αλογοουρές καβάλα σε μηχανάκια με κομμένες εξατμίσεις να θορυβούν ...... Θέλετε κι άλλα παραδείγματα; Οι διάφοροι φίλοι σας κινούνται από το χλευασμό στη βρισιά, από την ειρωνεία στη συκοφάντηση. "

Ενώ εσύ παραθέτεις μόνο τεκμηριωμένες αλήθειες. Ξέρεις όλους τους επισκέπτες του funel και σε απευθείας σύνδεση με τους καλύτερους προφήτες και μαντεία βλέπεις και τα δικαστήρια του επόμενου μήνα. Δεν χλευάζεις, δεν συκοφαντείς. Όχι, ποτέ. Εσύ δεν βρίζεις, ο funel είναι ο υβριστής.

"Πιο πριν ένας της παρέας σας έγραψε αθλιότητες για τον κ. Ιωάννη Ιωάννου. Τον γνωρίζετε προσωπικά κύριε σαχλαμακάν και λοιδορείτε το ήθος του; Το ξέρετε ότι έχετε διαπράξει ποινικό αδίκημα;"

Α, τώρα κατάλαβα τι σε πείραξε. Και γιαυτό θέλεις να καταδικαστεί ο Τσιπρόπουλος. Πες το έτσι ρε παιδί μου. Και εγώ μαζί σου. Δικαστές, ρίξτε του και μια ισόβια του αλητήριου (του Τσιπρόπουλου, να εξηγούμαστε, αυτός φταίει που μου θίξανε το Γιαννάκη μου)

"Δε θα συνεχίσω άλλο ώστε να δώσω τροφή για περεταίρω αθλιότητες εκ μέρους σας."

Νομίζεις ότι έτσι απλά θα αποφύγεις την κριτική; Πολύ παλιό το κόλπο αγόρι μου. Την πάτησες.

"Σας καλώ να σκεφτείτε το δρόμο που έχετε πάρει και να εγκαταλείψετε τις ασυναρτησίες σας. Σκεφτείτε τη ντροπή που θα δώσετε στις οικογένειες σας αν ποτέ αποκαλυφτεί η ταυτότητα και η δράση σας."

Ενώ η δική σου οικογένεια φουσκώνει από υπερηφάνεια για το βλαστάρι και προστάτη της; Και είτε είμαστε μαζί της, είτε εναντίον της. Ωραία οικογένεια έχεις. Έχουν και οι υπόλοιποι την ίδια ευφυία; Έχεις κανέναν/καμία σε ηλικία παντρειάς; Μη χάσουμε την ευκαιρία!
Anonymous Anonymous, at 3:20 PM  
Κάφρος7: "Spy γράφεις συνέχεια ότι τα κείμενα του Funel πολλές φορές έχουν καταρρίψει τα λεγόμενα του Λιακόπουλου."

Καταρχήν δείξτε μου, που ακριβώς συνέχεια αναφέρει κάτι τέτοιο η αφεντιά μου;
Κατά δεύτερον, απαντηθήκατε από τον dmast.
Κατά τρίτον, μάθετε επιτέλους να κατανοείτε απλό γραπτό ελληνικό λόγο.
[διαβάστε ξανά στο προ-προ-προηγούμενο ποστ μου, προσεκτικά, το σημείο που σας ενδιαφέρει ("αοριστολογείτε με παιδικό πείσμα, από τη στιγμή που χιλιάδες φορές έχουν δοθεί πειστικότατες απαντήσεις στα περί -κατ' εσάς- ύβρεων, ποινικών αδικημάτων κλπ."]
Blogger SPY, at 4:49 PM  
Καλά ποιος τη χάρη μου ε; Μόλις σας πάτησα λίγο τον κάλο κοπήκανε τσουλούφια, βγήκανε σκουλαρίκια, αφήσατε το εμπριμέ παπάκι και ήρθατε με κουστουμιά και δανεικό αμάξι από τη μαμά…
Επειδή πάνω κάτω όλοι λέτε τα ίδια θα απαντήσω στον προτελευταίο σας, που είναι καρα-ανώνυμος, ωρύεται και μάλλον μου μυρίζει ποιος μπορεί να είναι.
Άκου παλικάρι, μη προσπαθείτε να περάσετε για περιπτεράδες του Ιντερνέτ γιατί δεν είναι το ίδιο. Όταν ο περιπτεράς βάζει κάτι στο ράφι του αυτό είναι επώνυμο και ελεγμένο. Δε βάζει τσόντες με ανωμαλιάρηδες φόρα παρτίδα ούτε φυλλάδες αναρχικών και βομβιστών και άλλες αηδίες. Όλα τα έντυπα λογοδοτούν κάπου γιατί υπάρχει εκδότης, δεν είναι το ρεμπέτ-ασκέρι των μπλόγκηδων. Έχει κανένας από σας δηλωμένα στοιχεία; Μπα.
Ο περιπτεράς κύριος Τσ, που καταστράφηκε οικονομικά - χα, δεν έβλεπε τι κατέβαζε η σελίδα του φανέλ ώστε να τη βγάλει απ’ το ράφι; Κάποιος δεν τον είχε ειδοποιήσει πρώτα; Έλα ντε, δε το πιστεύω…
Αφήστε τώρα μωρέ τα ψόφια «δε ξέρεις τι είναι τα rss feeds και τα news aggregators”
Να σας πώ τι είναι; Εργαλεία κακοήθειας στα χέρια σας. Και κάποιος πρέπει να σας τα πάρει γιατί τελικά πρέπει να μπει μια τάξη. Έχετε κάνει το Ιντερνέτ άσυλο πολυτεχνείου που όποιος θέλει βγάζει το άχτι του στις περιουσίες των άλλων και μετά κρύβεται εκεί.
Κι έρχεσαι εσύ παλίκαρε που θέλεις να φτιάξεις όνομα στο ίντερνετ για να πουλήσεις μετά τη πραμάτεια σου και μαζεύεις όλους αυτούς τζάμπα να ανεβάζουν στα ράφια σου ότι γουστάρουν. Και γκρινιάζεις γιατί στη κάνανε; Αλλά εσύ θα πιστεύεις τώρα «και καλά θα αθωωθώ και θα βγω από πάνω» και μετά «θα ζητήσω και τα ρέστα που μου χαλάσε το περίπτερο»
Κράτα μικρό καλάθι μεγάλεεε…
Anonymous Anonymous, at 7:10 PM  
Πρόσεχε κύριε Αριστείδη μας, διότι εμάς με τα πράσινα μαλλιά και τα σκουλαρίκια, μας πάει ο "Πάσης", όπως άλλωστε όλοι ενθυμούνται ότι εδήλωσε. Τι ζόρι τραβάτε λοιπόν εσείς γι' αυτό;

Άλλωστε, από τον τρόπο που γράφετε, βλέπω ότι έχετε εντρυφήσει δεόντως στα γραφόμενα και λεγόμενα του στηριζόμενου στον παρόντα ιστοχώρο... Σαν να τον άκουγα να μιλάει όταν τελείωσα την ανάγνωση του σχολίου σας...
Blogger dmast, at 9:03 PM  
Φτου σκατά. Και βέβαια εννοούσα σατυριζόμενου και όχι στηριζόμενου.
Blogger dmast, at 9:09 PM  
Αριστείδη. Σα να ξέρεις αρκετά από τα βασικά νομικά "επιχειρήματα" του απατεώνα ΕΛλαδέμπορα. Μπας και σε λένε Δημοσθένη???
Τσα ατιμούλικο.
Πίσω στο τσαντίρι γρήγορα να μουγκανίσεις πάλι στο νεοταξικό youtube που σε φιλοξενεί.
Oyst +kopre+
Anonymous Anonymous, at 9:30 PM  
Οι ίδιες και οι ίδιες φτηνές κουτοπονηριές από τον έναν και μοναδικό...

Το ωραίο είναι ότι ο παλίκαρος παραπονιέται κιόλας όταν τον δουλεύουμε...
Blogger SPY, at 9:38 PM  
ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.Ο ΛΙΑΚ. ΜΗΝΥΣΕ ΤΟ BOGME ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΦΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Anonymous Anonymous, at 9:47 PM  
ψιτ Αριστείδη, με ποιό χέρι πληκτρολογείς; Με το δεξί ή με το αριστερό;
Το ρωτάω αυτό γιατί αν γράφεις με το δεξί, το αριστερό πρέπει να κοπανάει το γραφείο σου. Σχεδόν ακούω το γκάπ-γκούπ κι άς μην είμαι εκεί.
Αν πάλι γράφεις με το αριστερό είμαι σίγουρος οτι θα κουνάς τη δεξιά χερούκλα σου στο μόνιτορ. Συνήθεια, βλέπεις, από αλλού.

Οσο για τον απατεώνα Γιανάκη Ιωάννου ή Ιωάννη Βασιλέα έπεται συνέχεια μιας και έχω πληροφορίες από παθόντα για το ποιόν του.

+στιχούργησον+
Anonymous Anonymous, at 9:57 PM  
@anonymous

Ανώνυμε, τέτοιες κατηγορίες, μην τις κάνεις ποτέ χωρίς στοιχεία. Γιατί έτσι, πέφτεις στο επίπεδο του κυρίου Δημοσθένη. Αν έχεις να γράψεις κάτι συγκεκριμένο, γράψτο, αλλιώς σταμάτα εκεί.
Blogger dmast, at 10:01 PM  
Πάντως, βρε παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενη που τα βιντάκια του Προφήτη Μας χτυπάν κάτι χιλιάρια επισκεπτών στο YouTube ενώ τα βιντεάκια του funEL ξέπεσαν... ούτε δυο κατοσταριές δεν μάζεψαν...

+τετρακισχιλίασον+
Blogger Rodia, at 10:52 PM  
@Anonymous
Αν αληθεύουν τα λεγόμενά σας. Ήμεθα όλοι αυτιά.

Αυτό που λέτε παντώς, έχει λογική βάση.
Ο Προφήτης ημών παλαιότερα είχε όντως προειδοποιήσει (ή απειλήσει) ιστοσελίδες που είχαν λινκς του funEL. Αν ενθυμούμαι καλά, μία εξ αυτών ήταν και ο "Καφενές του Μήτσου", ο οποίος είχε κάνει και σχετικό ποστ.

Άρα για ποιό λόγο δεν προειδοποίησε και το Blogme;

Μήπως γιατί το "Ταπαίρνογλου" του πάει γάντι;
Blogger SPY, at 2:42 AM  
Επειδή πρέπει Spy να διαβάζεις και εσύ πολλά τα δικά μου comments, είπα ότι δεν εξετάζω, αν έχει δίκιο ή άδικο, αλλά ποια είναι η επιχειρηματολογία του Funel, που αντικρούει τον Λιακόπουλο; Το "έχετε απαντηθεί εκτενώς σε προηγούμενα post και έχουν δοθεί πολλές φορές πειστικότατες απαντήσει" δεν αρκεί. Είναι ανακρίβεια και αοριστία. Απλά τα κείμενά του δεν εμπεριέχουν αποδεκτικά στοιχεία ούτε στο ελάχιστο. Όσο γι' αυτό που γράφεις στο τέλος, μάλλον στα λόγια μου έρχεσαι...
Επίσης, λέτε ότι ο Λιακόπουλος πρέπει να αποδείξει αυτά που λέει και όχι εμείς. Από την στιγμή που ο ίδιος δίνει απαντήσεις, απλά για εσάς είναι ανακριβείς, μήπως θα πρέπει να μπεις και εσύ προσωπικά σε αυτό το τρυπάκι και να αποδεικνύεις τα περί του αντιθέτου; Καλή η αντιγνωμία, αλλά καλό είναι να την στηρίζουμε και να μην μένουμε στο ότι εγώ δεν πιστεύω ότι ο γάιδαρος πετάει και ότι υπάρχουν πρόσωπα στον Άρη. Π.χ, δεν πιστεύεις ότι υπάρχει πρόσωπο στον Άρη. Ο ίδιος λέει ότι ισχύει κάτι τέτοιο και έχει τα όποια επιχειρήματα του. Εσύ λες οτι μας τσαμπουρνάει αρλούμπες και ότι αυτό που φαίνετι σαν πρόσωπο είναι μια μούφα. Μαζί σου εγώ. Μπορείς να το αποδείξεις ότι είναι μαλακία ή απλά η λογική σου δεν χωράει κάτι τέτοιο, οπότε το απορρίπτεις με τη μια; Απλός είναι ο συλλογισμός μου.

Υ.Γ Μη νομίζεις αδελφέ ότι έχω τέτοιου είδους αναζητήσεις και ότι έχω καμία ψύχωση με όλα αυτά που λέει. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ και φαντάσου ότι ο Άδωνις που εγώ εκτιμώ (προσωπική άποψη πάντα, ξέρω τη δική σας) τον θάβει τις τελευταίες εβδομάδες καθημερινά και μάλλον μαζί σας θα συμφωνούσε!!!

Όσο για τον dmast, τα ίδια πάνω κάτω θα σου έγραφα, αλλά θα είναι μαλακία να σου απαντήσω. Οπότε άστο καλύτερα, για να μην μαλακιστούμε ομαδικώς (μην σου μπαίνουν πονηρές σκέψεις, αλλιώς το εννοούσα...).
Anonymous Anonymous, at 8:43 AM  
"προσεχτικά" και όχι "πολλά" ήθελα να γράψω στην πρώτη πρόταση
Anonymous Anonymous, at 8:44 AM  
άντε ρε; θάβει ο Άδωνις το Λιακό;; χα χα!! τουλάχιστον ο Άδωνις δεν κυνηγάει εξωγήινους κοσμοσφαίρες κτλ κτλ είναι σαφώς πιο προσγειωμένος.

ωραία η συζήτησή σας, την παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βέβαια απάντηση τους εμπρησμούς στο βιβλιοπωλείου του Γεωργιάδη δεν πήρα;; μήπως είστε από αυτούς που το πανηγυρίζουν;; (το θέτω σα βασικό δείκτη δημοκρατικότητας εκ μέρους σας)
Anonymous Anonymous, at 10:05 AM  
@Kafros7
Ας πάρουμε μια σταγόνα από τον ωκεανό της μπούρδας. Π.χ. το εξωφρενικό: η γη είναι κούφια και μέσα ζουν υποχθόνιοι.
Όταν κάποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, τότε είναι περιττό να επικαλεστείς τα αυτονόητα που αποδεικνύουν το αντίθετο γιατί έτσι καταντάς κι εσύ γραφικός. Το μόνο που σου απομένει, είναι να πεις, κοίτα τι χοντρές μπούρδες που λέει.

Όταν υπάρχουν μπούρδες του Προφήτη, που θα μπορούσαν να πείσουν κάποιον βλάκα, κυρίως όταν τις "αποδεικνύει" με φωτογραφικό υλικό, όπως στην προκειμένη περίπτωση με τα του Άρη, έχω παρατηρήσει ότι το funEL σε αυτές τις περιπτώσεις παραθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο (βλ. ποστ για τον Άρη: http://funel.blogspot.com/2007_03_04_archive.html ).



@vetdino
Μόνο στους εμπρησμούς του βιβλιοπωλείου του Γεωργιάδη μείνατε; Γιατί δεν θέσατε και το θέμα για το σκάνδαλο των ομολόγων, τη βύθιση του κρουαζιερόπλοιου και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού από τον ΠΑΟ στο μπάσκετ; Το μπλογκ αυτό, βλέπετε, είναι αρμόδιο για τέτοια θέματα.
Blogger SPY, at 12:35 PM  
Spy ειδικά αυτό για το ευρωπαϊκό του βάζελου ας μην το συζητήσουμε γιατί μπορεί να με θεωρήσεις ακόμα πιο ακραίο απ' ότι με πιστεύεις τώρα!!! Το είδα το post και κοίταξα και ορισμένα από τα linkakia, όπου πράγματι υπάρχουν αρκετά περί του αντιθέτου στοιχεία, αλλά από το... Ίντερνετ, που είναι ανακριβές και δαιμονοποιημένο μόνο όταν ο ίδιος το χρησιμοποιεί. Κάνεις ένα λάθος, όμως, όσον αφορά τα βιβλία, διότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν τα έχει γράψει ο ίδιος. Και επειδή τα εκδίδει, δεν σημαίνει ότι πρέπει οι συγκεκριμένοι συγγραφείς να χαρακτηρίζονται τσαρλατάνοι. Εξαίρεσε τα δικά του, δεν σε αδικώ.

Vetdino ο Άδωνις είναι ένα πρόσωπο που εγώ προσωπικά εκτιμώ πολύ και έχεις βαθύτατες γνώσεις περί θεμάτων, που θα ήθελα και εγώ να γνωρίζω καλύτερα (βλέπε αρχαία ελληνική γραμματεία). Τις περισσότερες φορές έχει την επιχειρηματολογία που με εκφράζει απόλυτα. Όσο για το βιβλιοπωλείο, το έχω θέσει και εγώ το ερώτημα και κάποιος έγραψε ότι το έκαψε μόνος του. Οπότε, βγάλε συμπεράσματα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι τους εκφράζει όλους αυτή η... δημοκρατικότητα των θολοκουλτουριάρηδων των Εξαρχείων με τις σιχαμερές κουκούλες τους.
Anonymous Anonymous, at 1:19 PM  
@ spy

η ερώτηση ήταν πολύ συγκεκριμένη, επειδή είδα και το δικό σου μπλογκ, η απάντηση έτσι όπως την έθεσες νομίζω πως είναι επίσης ενδεικτική του αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα. κι εσύ μάλλον απ'αυτους που χαιρόντουσαν θα είσαι.

@ κάφρος

λίγα για το ευρωπαϊκό της πανάθας!! χε χε
ο άδωνις (ή μήπως άδωνης;) δεν είναι καθολου κακός, κι εγώ συμφωνώ με ορισμένες απόψεις του. το θέμα είναι στην ελλάδα έχουμε "δαιμονοποιήσει" οτιδήποτε ΕΘΝΙΚΟ και κολλάμε ταμπέλες του στυλ "φασίστας" πάρα πολύ εύκολα!!
Blogger vetdino, at 3:14 PM  
@ vetdino

Κανένα βιβλίο δεν ρίχνεται στην φωτιά ακόμα και αν είναι το "Mein Kampf". Η ελευθερία έκφρασης ισχύει για όλους.

Τέλος.

Μεθ' εκτιμήσεως,

Κάρολος Πολσεμάνογλου,

2.453.896ος στην σειρά της διαδοχής του βασιλέως της Σουηδίας Carl XVI Gustaf.
Blogger pølsemannen, at 4:08 PM  
vetdino, πόσο λίγο με ξέρεις...
Blogger SPY, at 4:09 PM  
Χαιρετώ κ.Funel

Βλέπω σας άρεσε το ποστ που έκανα, αλλά γράψατε 2 φορές την ίδια παράγραφο του κειμένου μου.

Συνεχίστε την καλή δουλειά, και αν σας κυνηγάνε τίποτα λιακοχάκερ και χρειάζεστε τίποτα συμβουλές μιλήστε στο blog μου ή με mail, σήματα καπνού, κάτι τέλος πάντων!
Blogger epwnimos, at 4:19 PM  
na sas pw ki egw ena mystiko?
O FUNEL EINAI O TSIPROPOULOS
mhpws ayto ta e3hgei ola?
EMPAINE DHMOS8ENH PARTOYS TO SKALP
patsabouriaaaaaaaa
Anonymous Anonymous, at 4:33 PM  
Το έχω επισημάνει και σε προηγούμενα σχόλια, αλλά το ξαναγράφω και εδώ: Προσπαθούν διάφοροι να εντάξουν τους επισκέπτες της σελίδας αυτής "τα μέλη του τάγματος" δλδ, σε ομάδες, σε κόμματα, οπουδήποτε, μια και αδυνατούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι που σκέπτονται έξω και μακριά από σκοπιμότητες κάθε είδους.

Δηλώνω ότι ανήκω σε μένα, οι σκέψεις μου είναι δικές μου, πάντα εναντίον σε κάθε μορφής βία, αντιστέκομαι στη βλακεία και τη παπαρολογία.
Φτάνουν αυτά αγαπητοί φίλοι; (κατά το σλόγκαν του Προφήτου)

Α! και.. όσοι γράφουν για "βρισίδια" κλπ, ας δείξουν έστω ένα, να καταλάβω πώς αντιλαμβάνονται την έννοια (και τη λέξη) βρίσιμο, γιατί δεν έχω συναντήσει μέχρι τώρα κάτι τέτοιο εδώ μέσα. Σάτιρα, ναι. Καλαμπούρι, ναι. Πλάκα, ναι. Βρίσιμο, όχι.

(εκτός απο σχολιαστες που υβριζουν αυτη εδώ τη σελιδα)

+ΑντιβρισιδικονΕμβολιον+
Blogger Rodia, at 4:44 PM  
"O FUNEL EINAI O TSIPROPOULOS" αμάν!?!?

@ σπάυ

αν η εκτίμηση μου είναι λάθος, την αποσύρρω.
Blogger vetdino, at 5:27 PM  
Υπογράψτε κατά της δίωξης του blogme.gr

"Πίσω αρκούδα στο κλουβί σου"
Anonymous Anonymous, at 6:17 PM  
@patriwths
Δημοσθένακλα μη προδίδεσαι τόσο εύκολα (έμπαινε Πούτιν, ..EMPAINE DHMOS8ENH). Γρήγορα στην τρύπα σου τώρα να ανεβάσεις κανένα ρωσικό αεροπλάνο ή να φτιάξεις κάνα "ενημερωτικό" δελτίο να γελάσουμε πάλι.

@vetdino
Ο μικρός Spy όταν πήγαινε πριν από πολλά χρόνια στα ελληνικά σχολεία, ουκ ολίγες φορές μάλωνε με τους -της ελληνικής παιδείας μετέχοντες- συμμαθητές όταν αυτοί έσκιζαν ή έκαιγαν τα σχολικά εγχειρίδια στο τέλος των σχολικών περιόδων.
Και όταν κατηγορούμε για ένα συγκεκριμένο θέμα να κατηγορούμε συλλογικά και όχι μόνο εκεί που μας βολεύει. Δε αναφέρατε κάν την απέχθειά σας για την επίσημη σκοταδιστική υστερία με το κάψιμο του βιβλίου του Ανδρουλάκη υπό την αιγίδα του πολιτισμένου υπερπατριώτη Ψωμιάδη, όπως και το επίσημο "πατριωτικό" κάψιμο του βιβλίου της Ιστορίας από τη συμμορία της Χ.Α..
Blogger SPY, at 6:48 PM  
olo Liakopoulous blepete mprosta sas twra teleytaia. To exeite koita3ei to 8ema me kanena eidiko?
Siga mh katsei o Liako kai grapsei edw. De xreiazetai sas exei grammenoys hdh.
filakia
Anonymous Anonymous, at 7:57 PM  
το βλέπουμε πατριώτη. Τα μισά βίντεο στο youtube τα έφτιαξε γι αυτό εδώ το μπλογκ.
Εχει λυσάξει. Εχει μπλαβιάσει. 'Οχι μόνο διαβάζει καθημερινώς τι γίνεται εδώ (αυτός και τα τσιράκια του),
αλλά τον πονάει τον τσούζει και τον κόφτει.
Από τη πολύ αδιαφορία του, τρέχει στα δικαστήρια

:)))))))))))))))))))))

κάνε μας και δυο τουμπες τώρα μπαγλαμαδάκο.
Anonymous Anonymous, at 8:11 PM  
Αγαπητε funEL τα σεβη μου. Keep up the jolly good work. Μια αφιερωση:

Το τεριρεμ, το τεριρεμ
Μου άρχισε τον αμανέ μ’
Μεσ’ από την κούφια γη
Τραγουδάνε οι μιαροί

Χανεμπου και κοσμοσφαίρες,
Φέρανε δύο πατέρες
Και πιο πίσω κάτι βρυλ,
Το ερίξανε στο ντιλ

Ήρθε και μία Σμυρνιά
Που’ ταν μες στην Πουτινιά
Έριξε πεντ΄ έξι Τέσλα
Και ζητούσε και τα ρέστα

Χωσ’ τους τα Λιακό χοντρά
Στο τραπέζι η μπουνια
Κάτω οι Ιλλουμινατι,
Όλων να τους βγει το ματι

Πέρα στην Τακλαμακαν
Τα βραχιόλια τους βροντάν'
Ντρουμ ντρουμ ντρουν και ντρουμ ντρουμ ντρουν
Νέα τάξη παν΄ να βρουν’.

Διπλ' από την Ατλαντίδα
Του λασκάρισε η βίδα
Μα αυτός τα κονομάει
Τα πακέτα του πουλάει

Αζαζελ και Δρακουμελ
Τρεμετε ερχετ’ ο funEL
Six six six και εν δυο τρια
Και τελειωνει η ιστορια

+χανεμπουδιασον+
Anonymous Anonymous, at 8:27 PM  
Ο Άδωνης θάβει τον Λιάκουρα;

Γι' αυτό προωθεί με χέρια και με πόδια την τελευταία μλκία τού πρωτοπαλήκαρου του Προφήτη, του Σακκέτου Πακέτου;

Γι' αυτό πουλάει και την εγκυκλοπαίδεια [μηχέσω] Ανεξήγητο;

Πότε θα καταλάβετε ότι ο Άδωνης πιστεύει τα ίδια ακριβώς πράγματα με το Λιάκουρα;
Anonymous Anonymous, at 9:19 PM  
Πας να με αφήσεις γέροντα έξω από την ψειρού!
Αυτό δεν θα περάσει...τι θα κάνω μονάχος μου στην blogoκενωνία;
Γιατί δεν αναφέρεις και εμέ τον δύσμοιρο ,έτσι ώστε να κάνουμε όλοι μαζί παρέα;http://filalithisblog.blogspot.com/2006/11/blog-post_116386679747006142.html
Blogger Φιλαλήθης, at 9:29 PM  
Γέροντα, πέρνα καμιά βόλτα να ευφρανθείς. Σου έχω αφιέρωμα στον αγαπημένο σου τηλεπαρουσιαστή...

+μαςταέπρηξον+
Blogger Helix Nebulae, at 10:22 PM  
@ patriwths

Ρε Πατριώτα, (είμαστε και από το ίδιο χωριό πανάθεμα σε) με συγχωρείς δηλαδή, αλλά πλάκα με κάνεις; Είναι δυνατόν να μη βλέπουμε Λιακόπουλο μπροστά μας; εσύ δεν βλέπεις TV; Γιατί εγώ όποτε την ανοίγω τη ρημάδα τσούπ φάντης μπαστούνι ο δικός σου. σε 364 κανάλια ανά την επικράτεια και τωρα και online. Πρέπει να είσαι τυφλός για να μη τον βλέπεις και αν όχι στα μάτια, σίγουρα στο πνεύμα... Παρεπιπτόντως όλοι οι ειδικοί που κοιτάξανε το θέμα, σηκώσανε τα χέρια ψηλά. Όσο για το αν μας έχει γραμμένους, ε αυτό πια είναι εμφανές δεν θέλει και υποσημείωση. ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται...

+έβηξονμετ'έρωτος+
Blogger Nicholas, at 1:07 AM  
πάταξόν με

+εblogισονγέροντα+
+κεφτεδάκιαστοτάπερ+
Blogger Αλέξης Ν., at 1:45 AM  
~~Αλέξη Ν., επεκτείνοντας την ευρηματική σου κατάληξη με $, χρησιμοποιώ ως αρχικό το σύμβολο £, οπότε, το ακριβό όνομα που απασχολεί το πανελλήνιο, γράφεται πλέον ως εξής: £ΙΑΚΟΠΟΥ£Ο$ ®
..το οποίο ευρίσκεται πλησίον των ενδιαφερόντων..
Blogger Rodia, at 4:42 AM  
Spy, όπως είχε γράψει και ο lawfighter παλιότερα, όσο σκοταδιστικό είναι να καις το βιβλίο του Ανδρουλάκη, άλλο τόσο φασιστικό είναι και το να καις την περιουσία και τη ζωή του άλλου (βλέπε το βιβλιοπωλείο). Όσο για την Χρυσή Αυγή και το βιβλίο της Ρεπούση, το έκαψαν ΦΑΣΙΣΤΕΣ, οπότε μάλλον... δικαιολογημένη ήταν η ενέργειά τους με βάση τα πιστεύω τους και το μυαλό τους. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το ίδιο, δυο βιβλία έκαψαν και αυτά για συμβολικό λόγο. Όχι ότι ήταν σωστό, κάθε άλλο, αλλά στόχος ήταν να καταδείξουν με τον ακραίο τρόπο τους ότι το βιβλίο ήταν για τα μπάζα και τα σκουπίδια. Θα συμφωνείς φαντάζομαι. Το ίδιο πιστεύεις και για τα βιβλία του Λιακόπουλου, έτσι;

Υπερευλόγησον, ο Σακκέτος είναι χρόνιος φίλος του Άδωνι και το ότι μπορεί να έχει φιλία μαζί του και ο Λιακόπουλος δεν σημαίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Δηλαδή εσύ δεν μπορείς να είσαι φίλος κάποιου και αυτός να διατηρεί φιλία και με κάποιον που εσύ δεν τα πας καλά; Τι συλλογισμός ήταν αυτός που έκανες ρε μάγκα; Όσο για το Ανεξήγητο, δεν ανήκει σε κανέναν από τους δυο εκδοτικούς οίκους, οπότε δεν έχει κανείς από τους δυο ανάγκη να προμοτάρει τον άλλον. Μάλιστα, ο Γεωργιάδης πουλούσε πιο ακριβά από τον Λιακόπουλο το πακέτο εκείνο. Οπότε, δεν ισχύει ούτε αυτό.

Vetdino, η ομάδα με σήμα το φυτό είναι άλλο θέμα και για συζήτηση σε άλλο blog. Ευχαρίστως, βέβαια, να την κάνουμε όποτε θέλεις. Τους χαιρετισμούς μου!
Anonymous Anonymous, at 9:56 AM  
Κάφρε, εγώ μιλάω για ιδέες, κι εσύ μιλάς για πρόσωπα (τι πρωτότυπο, ε;)

Το ποιος είναι φίλος ποιανού δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Αυτό που με ενδιαφέρει, και αυτό είπα στο κάτω κάτω, είναι ότι πιστεύουν και προωθούν ακριβώς τις ίδιες μλκίες.

Να καταλαβαίνεις πρώτα τι γράφει ο άλλος, και μετά να το παίζεις είρωνας.
Anonymous Anonymous, at 4:22 PM  
http://www.myspace.com/gamisetaband
Anonymous Anonymous, at 4:26 PM  
@ Rodia,

σε update του comment σου

£IΑKOΠΟ¥£Ο$ © για να δώσουμε μια πιο διεθνη διάσταση :)
Blogger Nicholas, at 5:00 PM  
αυτό το βιντεάκι το εχετε δει;; http://www.youtube.com/watch?v=m8o0G4TYnKQ

ρε συ κάφρε, αφού γενικά συμγωνούμε, μην το γυρνάς στα αθλητικά, δε σε παίρνει!!
Blogger vetdino, at 7:55 PM  
@ vetdino

O Λάμπρος Κατσώνης που είναι;
Blogger pølsemannen, at 8:04 PM  
Τα Λιακοπαληκαρα έκαναν ντου στα σχολια των τελευταίων posts της Αμαλίας, της κοπέλας που έφυγε με το κεφάλι ψηλά αφού κατήγγειλε τα στραβά και τα ανάποδα της κοινωνίας μας.

http//fakellaki.blogspot.com/2007/05/t-15.html

..και μετά έχουν το θράσος να μιλούν για γεροντάδες και παπούληδες και Αγιον Ορος... Λιγη τσίπα ωρέ!!!
..αλλά, έτσι είναι το τσογλάν ασκέρ του Προφήτου Μας... τι να λέμε τώρα...

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
Blogger Rodia, at 9:06 PM  
ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ?
ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ Ε... ΤΡΙΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΔΕΞΙΑ, ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΗ ΠΙΣΣΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΟΥΡΛΙΑ!
ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΠΑΡΟΥΜΕ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...
Anonymous Anonymous, at 11:24 PM  
Kala, vgale prota to kefali sou apton kolo sou.
Anonymous Anonymous, at 12:03 AM  
@ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΗ ΠΙΣΣΑ

Σιχαμερέ και αηδιαστικέ Λιακόφιλε, πήγες στον ιστοχώρο ενός ανθρώπου που έχει πεθάνει, και αντί να δείξεις τον ανάλογο σεβασμό στους ανθρώπους που εκφράζουν τη λύπη τους εκεί μέσα (εκ των οποίων και συγγενείς), καθώς και τον ανάλογο σεβασμό στην ίδια την Αμαλία (ακόμα κι αν έφυγε), μπήκες για να γράψεις τους γνωστούς κομπλεξισμούς του καθυστερημένου πρότυπού σου προσβάλλοντας κάθε ηθική αρχή και βεβηλώνοντας κάθε ιερό και όσιο.

Γνωστοποίησε μας σε παρακαλώ, ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΙΖΕΡΟΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Αυτά από τον "Τουρκόσπορο"!




(ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους για τα κοσμητικά)
Blogger SPY, at 12:49 AM  
Vetdino, με παίρνει και πολύ μάλιστα, αλλά από την στιγμή που συμφωνούμε, δεν χρειάζεται να αναλωθούμε στα αθλητικά από εδώ.

Υπερευλόγησον, κατ' αρχήν δεν θα βρεις ούτε ένα σημείο ειρωνείας. Απλή τοποθέτηση έκανα σε μια ανακρίβεία σου. Ιδέες κοινές μπορεί να έχουν θεωρητικά σε κάποια θέματα, αλλά ασχολούνται με τελείως άλλο αντικείμενο. Τι σχέση έχει η αρχαία ελληνική γραμματεία του Άδωνι με την έρημο Τακλαμακάν και τα πρόσωπα στον πλανήτη Άρη του Λιακόπουλου; Δηλαδή όλοι μπαίνουν στον ίδιο ντορβά, γιατί έτσι σε συμφέρει; Ποιες είναι οι κοινές τους ιδέες ρε φίλε; Ο Άδωνις, αν μη τι άλλο, δεν κάνει έρευνα (όποια και αν είναι αυτή...) για πράγματα που ίσως συμβαίνουν, αλλά προβάλει και αναλύει τα έργα των προγόνων μας, που καλό θα ήταν να μας τα δίδασκαν στο σχολείο με πολύ καλύτερο τρόπο. Στα πρόσωπα εσύ ήσουν που αναφέρθηκες, πλακα κάνεις τώρα; Τώρα το γύρισες στις ιδέες. Αναφέρθηκες ΕΣΥ στο Ανεξήγητο και σου λέω ότι δεν έχει σχέση το ότι το πουλάνε και οι δύο τους. Το έχεις διαβάσει και το έχεις αποκηρύξει; Μάλλον όχι λέω εγώ... Όσο για τον Σακκέτο, προβάλει ένα βιβλίο του (Το χειρόγραφο του Ιησού), διότι πιστεύει ότι έχει την αξία του. Αν είχαν ίδιες ιδέες θα ήταν και στην ίδια παράταξη. Και αυτό δεν συμβαίνει, άσχετο αν εσύ θέλεις να πιστεύεις τα δικά σου. Παραδέξου μια φορά ότι μπορεί να και είπες κάτι ανακριβές και ότι είναι απλά η άποψή σου, δίχως να σημαίνει ότι έχει και βάση.
Anonymous Anonymous, at 9:27 AM  
Πάλι αφιερώνεις. Κι όμως η ανωνυμία και το διαδίκτυο κάνει αυτό που δεν κάνει κανένα ΕΣΡ. Και καλά χτυπά την Πάνια, τον μπούλη πότε θα τον κόψει;
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 10:54 AM  
Γιατί όμως δεν έχει ένα blog και αυτός; Αλλά να βγει και τόσο σατανικό το διαδίκτυο; Εκβιαστές, τσιράκια εσείς. Και επειδή έχει λεφτά και βγαίνει στην τηλεόραση, εμείς δεν μπορούμε. Εξαιτίας σας θα μας λογοκρίνουν. Εσείς θα φταίτε ως πράκτορες που θα μας κοπεί η ανωνυμία.
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 11:35 AM  
Πού είναι η ανακρίβεια;

Είναι ανακρίβεια ότι και οι δυο πιστεύουν στην ανωτερότητα της ελληνικής φυλής;

Είναι ανακρίβεια ότι και οι δυο πιστεύουν πως όλες οι γλώσσες προήλθαν από την ελληνική;

Είναι ανακρίβεια ότι και οι δυο προωθούν την παρα-ιστορία;

Είναι ανακρίβεια ότι και οι δυο βλέπουν τη μυθολογία σαν ιστορία;

Είναι ανακρίβεια ότι και οι δυο αποδέχονται τη συνωμοσιολογία και την ψευδοεπιστήμη;

Είναι ανακρίβεια ότι και οι δυο είναι υπέρμαχοι της μεταφυσικής θεώρησης των πραγμάτων;

Ώστε το ότι τελευταίως πουλάνε τα ίδια σκουπίδια δεν έχει σημασία, ε;

Περίεργη η σιγουριά σου ότι δεν έχω διαβάσει το Ανεξήγητο. Μήπως έχεις πάρει λίγο από το προφητικό χάρισμα του Λιάκουρα; (ναι αυτό είναι ειρωνεία)

Σε πληροφορώ λοιπόν ότι το έχω διαβάσει ολόκληρο, και το γεγονός ότι το πουλάει ο Άδωνης λέει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πράγματα, άσχετο αν εσύ δεν θέλεις να τα παραδεχτείς. Αλλά θα φανούν όλα αυτά πολύ ξεκάθαρα.

Ο καιρός γαρ εγγύc.
Anonymous Anonymous, at 1:41 PM  
Κάνεις ένα σωρό γενικές ερωτήσεις, στις οποίες πάρα πολύ εύκολα θα μπορούσα να σου απαντήσω αρνητικά. Εγώ σου μιλάω συγκεκριμένα και εσύ πετάς αοριστολογίες. Να αναφέρεις συγκεκριμενα πράγματα και μην μπαίνεις στο τρυπάκι να βγάλεις απλά την εμπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους. Όπως λέτε και εσείς, έχεις το βάρος της απόδειξης των όσων λες και όχι εγώ εν προκειμένω. Έχεις μια άποψη και θα πρέπει να την στηρίξεις με επιχειρήματα και όχι με την λογική "το λένε όλοι ρε. Ο Τάκης ο Σουγιάς, ο Πεταλούδας ο Νίκος, ο Πέτρος ο Γκοτζίλας" (ναι, αυτό ήταν ειρωνεία).

Υ.Γ Και που είναι το κακό να πιστεύει -βάσει αποδείξεων πάντα- ο Άδωνις (και ο Λιακό για να κάνω το χατίρι του blog) ότι η ελληνική είναι η μητέρα όλων των γλωσσών; Δηλαδή δεν πρέπει να είναι, γιατί, αν ισχύει κάτι τέτοιο, μας χαλάει τη μαγιά; Οπότε με τη λογική σου, όσοι το πιστεύουν είναι φασίστες, σοβινιστές, ξενόφοβοι, συντηρητικοί και όλοι οι υπόλοιποι οι έξυπνοι που δεν τσιμπάνε το τυράκι. Άρα και εγώ με την ίδια λογική μπορώ να θεωρώ όσους δεν πιστεύουν στη θεωρία αυτή ότι είναι ανθέλληνες, κολλημένοι με την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας και θολοκουλτουριάρηδες που μόνο στόχο έχουν να μειώσουν τη χώρα μας.

Μπράβο σου αν διάβασες την εγκυκλοπαίδεια και το ότι την πουλάει ο Άδωνις δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Σταμάτα να βλέπεις φαντάσματα. Τους χαιρετισμούς μου!
Anonymous Anonymous, at 2:02 PM  
@kafros7

Γίνεται αλλίευση αγοραστών/ψηφοφόρων από ένα συγκεκριμένο χώρο. Αυτό της λαϊκιστικής δεξιάς.
Δε σου πάνε καλά τα πράγματα; Φταίνε οι ξένοι, οι μετανάστες, οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικάνοι, η έκπτωση ηθικής/θρησκείας/εθνικών αξιών κτλ
Αυτό το χώρο καλύπτουν όλοι αυτοί οι συγγραφείς, οι οποίοι πουλάνε σάφως ιδεολογία και οχι ιστορία, μυθιστορία, μυθοπλασία και όπως αλλιώς τους έρθει να την ονομάζουν.

@funel & λοιποί bloggers

Οσο θα πλησιάζει η ώρα της δίκης θα γίνεται αηδιαστική επίθεση από διαφόρα trolls, βαλτοί ή οχι του Δημοσθένη δε ξέρω.
Πάντως στόχος είναι να ρίξουν το επίπεδο γενικά. Κατάλαβα οτι δε τους ενοχλεί τόσο η σάτυρα αλλά το ανώνυμο blogging.
Ετσι γράφωντας αηδίες πιστεύουν πως αρκετοί θα αηδιάσουν και θα αποτραβηχτούν.
Μην ασχολείστε μαζί τους, αν σας είναι εύκολο.
Anonymous Anonymous, at 2:37 PM  
Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ.

Δεν είναι τυχαίο που είσαι λιακόφιλος.
Anonymous Anonymous, at 4:04 PM  
λιακοπουλος λιακοπουλος λιακοπουλος
Anonymous Anonymous, at 4:11 PM  
δαπ-νδφκ δαπ-νδφκ δαπ-νδφκ
Anonymous Anonymous, at 4:37 PM  
σκατα στη δαπ ρε
Anonymous Anonymous, at 2:32 PM  
ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΜΜΙΑ 100ΑΡΙΑ. Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΚΟΝΗ. ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΥΓΟΥΡΗΔΣ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΥΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΝΤΕΡΝΕΤ. ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ). ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ KANENA BIBΛIO TOY; MΠOΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΛΗ ΓΗ; ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΕΘΝΗ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ); ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΗΣΕ ΠΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ; ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ; ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΛΕΝΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ; ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΥΡΟΥΣ (ΚΟΥΙΚ) ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ; ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΤΕΣΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΤΗ ΠΟΛΗ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ; ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ BARCODE ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΜΦΑΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ);
ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΤΗ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ. ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟ. KAI ENA MEΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.

EIΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ. ΕΣΦΑΛΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Η ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΑΘΕΟΙ.

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΦΟΥΡΝΕΛΑ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΟΥ ΕΓΓΥΣ.
ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ. Ο ΔΗΜΟΘΕΝΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΑΠΑΙΡΝΟΓΛΟΥ.

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
Anonymous Anonymous, at 3:57 PM  
@ Γράφω-με-κεφαλαία-γιατί-βαριέμαι να-βάζω-τόνους.

Γρήγορα το 166!!!

Ο Τerence Quick έγκυρος αστρονόμος της NASA. OK.

Στην Τακλαμακάν συμβαίνουν πράγματι παράξενα πράγματα δέστε εδώ.

Όταν πάρουμε την Πόλη μπαξίς από τον τσοκ γκιουζελ μπουγιούκ μπεχλιβάν Πούτιν σφύρα το και σε μας για να βάψουμε το Κεμάλ Ατατούρκ στα κιτρινόμαυρα (Έλα ρε ΑΕΚάαααααρα).

Από και ως που ο Πούτιν ορθόδοξος ρε φίλε; Ο τύπος ΡΩΣΟΣ Καγκεμπίτης είναι όχι ορθόδοξος. Την "Ορθοδοξία" την "φοράει" όποτε τον συμφέρει για να προωθήσει τα συμφέροντα της "Ματιούσκα Ρασίγια".

Αν η Ελλάδα δεν νικήσει την Τουρκία σε ΠΟΛΕΜΟ Πόλη και Κερύνεια υπό την κυριαρχία της ΔΕΝ βλέπει. Πώς το λένε στα Ελληνέζικα ρε φίλε; Π-Ο-Λ-Ε-Μ-Ο. To κσανΦόν ΓΚένος (Οι Σλάβοι έχουν χοντρό πρόβλημα με τους φθόγγους γ, θ, δ, της Ελληνικής) θα μας δώσει την Πόλη το 2024 ακριβώς όσο μας απελευθέρωσε από τους Τούρκους.

Ένα Ναβαρίνο μόνο, παρέα με τους Αγγλογάλλους και αυτό όχι από ορθόδοξη αλληλεγγύη αλλά για εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.

Άν δεν κούναγαν τους μπισινούς τους Κωλοκοτρόνης, Καραϊσκακης και όλοι οι άλλοι, ακόμα θα περίμενες το κσανΦόν ΓΚένος να σε ελευθερώσει.

Άντε μην σου σφυρίξει ο Πούτιν και κάτι άλλα Σλάβικα περί MAKEДOHИJA εις σλαβομακεδονικήν ή МАКЕДОНИЯ
εις την Ρωσικήν.
Ή μήπως ξεχνάς τον πανσλαβισμό;

Διάβασε και κάτι εκτός από λιακοβιβλία για να σχηματίσεις αν μη τι άλλο μία σφαιρική άποψη για τα πράγματα.

Και όλα αυτά εντελώς φιλικά ε;
Blogger pølsemannen, at 4:45 PM  
"0 Γιώργος Παπανδρέου στο προσωπικό του sίte στηρίζει τον πολιτισμό των blog , και παραθέτει τη διεύθυνση του sίte που φιλοξενεί την καμπάνια για τη συλλογή υπoγραφών υπέρ του Αντώνη Τσιπρόπουλου. O κ. Τσιπρόπουλος συνελήφθη τον περασμένο lούνιο μετά από μήνυση του κ. Δημοσθένη Λιακόπουλου, που τον κατηγορεί επειδή στον δικτυακό του τόπο υπήρχε σύνδεσμος (Iink) προς ένα blog του οποίου το περιεχόμενο θεωρεί προσβλητικό για τον ίδιο. Η δίκη του κ. Τσιπρόπουλου έχει οριστεί για τις 21 Ιουviou και η διεύθυνση του site για την καμπάνια συλλογής υπογραφών είναι http://www.develop4democracy.org/petition/
Ο κ. Παπανδρέου –τoυλάχιστoν στα θέματα τoυ διαδικτύου- είναι πολλά χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους πολιτικούς της χώρας."

(Αναδημοσίευση απο LIFO τ.68, σελ.4)

Βλέπουμε ότι ακροθιγώς το θέμα Τσιπρόπουλου λαμβάνει κομματικές διαστάσεις. Για μένα ήταν εξ αρχής πολιτικό θέμα, καθώς αφορά στις ελευθερίες των πολιτών. Πλέον το κομματικό παιχνίδι έκρινε, ώς φαίνεται, συμφέρον του να εμπλακεί έστω και με ένα link στη σελίδα συλλογής υπογραφών.

Είναι μια ενδιαφέρουσα διάσταση αυτή η κομματικοποίηση, και αναμένουμε τυχόν περαιτέρω αναζωπυρώσεις ή αντιδράσεις απο το ίδιο ή άλλα κόμματα.
Blogger Alexander, at 5:39 PM  
@ liako.gr

Eixes den eixes tis petakses pali tis kourades!

prrrraaatsss ●●•٠·˙
Anonymous Anonymous, at 5:55 PM  
άσε μας ρε αλεξάντερ με το γιωργάκη το παπανδρέου που στηριζει τα μπλογκ... ας πάει να καταθέσει κανα στεφάνι στον ατατούρκ καλύτερα!! πας να μαζέψεις ψήφους από εδω μέσα;; ωραίος είσαι, και μετά κατηγορείται για ακριβως το ίδιο το λιακόπουλο;;
Blogger vetdino, at 6:11 PM  
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

Γοργά με πόδια που πονάν
τρέχω να πάω στο Ιράν
Ξέρω πως μόνο εκεί δε φτάνουν
οι νεοταξίτες που μας σκάβουν

Δε φτάνει πια η ορθοδοξία
δεν έχει πλέον εξουσία
Μόνο οι μουλάδες είναι λύση
στη χώρα που έχει παραλύσει

Δεν ωφελεί πια η δικαιοσύνη
δεν έχει πλέον σωφροσύνη
Λύση μου μόνο η σαρία
και των τρελών η εξουσία

Θα βαφτιστώ μωαμεθανός;
δεν είμαι και κανάς τρελός
Για να τους ψήσω πάω εκεί
στου Ξέρξη των παιδιών τη γη

Και σαν τους πείσω ξεκινάμε
στους σιωνιστές πρώτα θα πάμε
Σφαγές θα κάνουμε πολλές
δε θέλω γνώμες ηθικές

Μια μέρα θα ‘ρθουμε ως εδώ
κι ας έχει γίνει ρημαδιό
απ’ τα τσιράκια των απίστων
Βρες τον funel αν θες και σβήστον

Κι όταν θα μπαίνω στην Ελλάς
θα έχω γίνει πια μουλάς
Τάξη θα στήσω στη στιγμή
μόνο που θα ‘ναι ισλαμική

Τρέμετε πια νεοταξίτες
σας ψάχνουν όλοι οι σιίτες
Φέτες σας κάναν στη στιγμή
κρατούν χατζάρα περσική
Anonymous Anonymous, at 6:27 PM  
Esy vetdino apo th mia les oti den eisai fan tou Profhth, oti ta kanei αχταρμα και καταντάει αστείος kai apo thn allh trexeis na ton glypseis:
http://www.youtube.com/watch?v=ngM-gYRtnmc
Anonymous Anonymous, at 7:06 PM  
Liakoura pes aleyri, to ESR 8a se gyreyei!
O kairos sou gar eggys lopodyth!
8a mpei telos sta a8lia psemata me ta opoia loyzeis ka8e mera ton afelh kosmakh.
De 8a mporeis oute kinezika tetradia na poulhseis sto mellon filoxountike apatewna.
Anonymous Anonymous, at 7:19 PM  
Vetdino ειδικά η σκηνή που κάθεται κορδωμένος ο Γιωργάκης και καταθέτει στεφάνι στον Κεμάλ είναι για πολλούς εμετούς. Και για πολλές μούτζες, όταν ο Σρέντερ έλεγε "Μακεδονιά" την Βαρντάσκα μπροστά στον "μπούλη" πρωθυπουργό μας και αυτός τον κοιτούσε σαν χάνος. Και καλά δεν άκουσε... Αυτοί παίρνουν κοντά στο 85% μάγκες. Τι ωραία, μπράβο μας! Είναι πολύ χειρότεροι και επικίνδυνοι από τον οποιονδήποτε Λιακόπουλο, όποια και αν είναι η γνώμη σας. Την οποία ξέρω, βέβαια...
Anonymous Anonymous, at 7:56 PM  
Kafre7 uparxoun polu pio sobara problhmata apo ta paidika traumata tou ka8e pswropatriwth.
E8niko 8ema einai o 80xronos gerakos pou paei apo tis 4 ta kshmerwmata sto IKA giati protimaei na perimenei 3 wres sto kryo para 6 sthn oura.
E8niko 8ema einai o mikromerokamatiarhs pou auth th fora de 8a tou ftasoun ta difragka gia na parei ena paketo ryzi epipleon.
E8niko 8ema einai o xronia as8enhs pou de briskei krebati sta nosokomeia ki as einai krisimh h katastash tou. Des kai to blog ths Amalias.
Den anaferw ola ta e8nika 8emata giati 8a gemisw ton topo.

As brei h politeia mia isoropia sta pragmatika e8nika 8emata kai meta mporei na asxolh8ei me kompleksismous pou exoun na kanoun me stefania, onomasies kai alles paparies.

Prwta o laos kai meta oi saxlamares.
Anonymous Anonymous, at 8:43 PM  
Ο παλιόφιλος Liako.gr, που μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι ο Προφήτης (ΤΜ) αυτοπροσώπως (κατά την πάγια και προσφιλή του τακτική τα λέω επώνυμα και παίρνω συγχωροχάρτι) κατηγορεί όοοολους όσους έχουν ασχοληθεί (αρνητικά) με το θέμα για όσα ακριβώς πράτει ο ίδιος: "[ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΚΟΝΗ...ΕΥΡΩΛΥΓΟΥΡΗΔΣ].
Εμείς ως γνωστόν απαγορεύεται να τα σούρουμε σε οποιονδήποτε ανώνυμα, ο ίδιος όμως "ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΥΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΝΤΕΡΝΕΤ. ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ..." μιας και ως επίσης γνωστόν, το κάνει επώνυμα...

"ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ" Νομίζω ό,τι κάποιος είχε πει ότι "Έλλην είναι όποιος μετέχει της ελληνικής παιδείας"
"ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ KANENA BIBΛIO TOY;"
Μα να διαβάσω βιβλίο του; Να πετάξω τα ωραία μου λεφτά σε τί ακριβώς;Στις επιστημονικά αποδεδειγμένες θεωρίες του τις οποίες μπορώ να βρώ ΤΣΑΜΠΑ στο Ιντερνέτι;
"MΠOΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΛΗ ΓΗ;"
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε περάσει από το μυαλλό να αποδείξω κάτι τέτοιο μιας και όποιος το ισχυρίζεται φέρει και το βάρος της απόδειξης (χαρ χαρ χαρ)

"ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΕΘΝΗ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ);"
Δεν έχω γνωρίσει κανένα άγιο προσωπικά και κανένα που να έχει συγγράψει έστω και ένα έρσο της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. (Εντωμεταξύ οι βλάκες στο σχολείο μας μαθαίναν Θουκιδίδη, Λυσία, Όμηρο, Πλάτωνα κλπ και δεν θυμάμαι καμια αναφορά σε υποχθονίους...)

"ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;"
Αν είχαμε φτάσει μέχρι εκεί και ακόμη παραπέρα δεν με πειράζει καθόλου, ίσα ίσα που φουσκώνω από υπερηφάνεια, όμως με στεναχωρεί το γεγονός ότι άτομα σαν και εσάς ζούνε κολημένα στο ένδοξο παρελθόν, αφήνοντας την Ελλάδα του σήμερα να σαπίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά.

"ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ;"
Δεν έχω δει καμία τέτοια απόδειξη αν και μόλις χτίσω το αυθαίρετο στο οικοπεδάκι που αγόρασα πρόσφατα στους πρόποδες του όρους Όλυμπος (του Άρη, όχι στο Λιτόχωρο) σίγουρα θα αποδεικνύει αξιωματικά ότι ο Άρης είναι πλέον κατοικημένος

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ;
Όυτε τέτοιες αποδείξεις έχω δει, γνωρίζω όμως από πρώτο χέρι ότι το Φεγγάρι είναι φτιαγμένο από τυρί, ορίστε και το σχετικό λίνκι
http://moon.google.com/
(Δοκιμάστε το στη μέγιστη μεγένθυση)

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΛΕΝΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ; ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΥΡΟΥΣ (ΚΟΥΙΚ) ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ;
Μου λές τώρα ότι ο δημοσιογράφος κ Κουικ, δεν πληρώνεται και τρέφεται με αέρα κοπανιστό και από τον μπαχτσέ που έχει στο σπιτι του έτσι;

ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ ΤΕΣΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΤΗ ΠΟΛΗ;

νομίζω ότι με τα Τέσλα υπάρχει η παρανόηση ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν στο Αυγανιστάν και στην Τσετσενία (όπου παίρνουν τα @@ τους οι Ρώσοι) για να μην αποκαλυφθούν στους Αμερικανούς.

ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ;
Με πειράζει που ο Ορθόδοξος Πούτιν κάνει κουμάντο όσο με πειράζει που ο αναγανημένος χριστιανός Μπούς κάνει κομάντο, γιατί αμα κλάσει στραβά δε Γκρις, θα κόψει το φυσικό αέριο και θα ψοφήσεις αγαπητέ παλαιοταξίτα (και εγώ μαζί σου ο αγαπητός νεοταξίτς) στο κρύο. Εκτός εάν χρησιμοποιείς ξυλόσομπα οπότε πάω πασο.
ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ BARCODE ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;
Το σχετικό αρθράκι με το νέο 665+1 που τελικά είναι 613+1 το πήρες πρέφα, ή ήσουνα χωμένος βαθειά στα επιστημονικά συ(γγ)ράματα και σου διέφυγε;

ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΜΦΑΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ);
ρομαφάια πάλι δεν είδα ο καψερός, (μα που ήμουνα; Α είχα πεταχτεί εκδρομή στην κούφια Γη...)

και τώρα που βρέχει βλέπω κάτι ρομφαίες και μπουμπουνητά

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΤΗ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

όταν αρχίσουν να συμβαίνουν τα διάφορα θα βγω στο μπαλκόνι και θα τα προκαλώ να έρθουν πιο κοντά για να τα δω (έχω και αστιγματισμό ο καψερός)
Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ.

Εγώ τπτ δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι. πτυχία, μεταπτυχιακά, διαδκτορικά και μεταδιδακτορικά τα έχω σκίσει μπροστά σε όσα ακουν τα μάτια μου και βλέπουν τα αυτιά μου...

ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Με το Χριστό δεν έχω κανένα πλόβρημα ειλικρινά, ίσα ίσα που ήταν και γαμώ τα παιδιά. Έχω πρόβλημα όμως με σένα και τους ομοίους σου που τον καπηλεύονται και τον χρησιμοποιούν τόσο ευτελώς για να κονομήσουν
**********************************
Καλώς ήρθες παράξενε στον τόπο μου
Active member
**********************************
Νικήτας:
Βάζω λίγο σκοτάδι και λιγάκι βροχή
για να σου φτιάξω μια παράξενη αρχή
και να σε ξεμακρύνω λίγο από την σκέψη σου
που έτσι κι αλλιώς, ξεσυνερίζεται το κέφι σου
Σε πάω σε δρόμο μικρό, σε σοκάκι παλιό
σ’ ένα αιώνια ποτισμένο απ’ το κρασί καπηλειό
Μέρος κακόφημο ακόμα και για τον στοχασμό μου
που ούτε κι ο φόβος δεν με φέρνει στ’ όνειρό μου
Εδώ λοιπόν θα μοιραστώ μια ιστορία μαζί σου
που ‘ναι σα να συνέβη χτες και ορκίσου
αν σε πειράξει, τόσο που ντραπείς
πουθενά να μην την πεις

Μιχάλης:
Καλώς ήρθες ξένε στον τόπο μου
άραξε δίπλα να σου βάλω ένα κρασί να πιεις
συγχώρεσέ με λιγάκι για τον τρόπο μου
μα με βρήκες στην αγκαλιά της ντροπής
Ξέμεινα μόνος μου πάρε και κάτσε όπου θες
κουρασμένο σε βλέπω πρέπει καιρό να γυρίζεις
όμως μέσα στην ζαλάδα μου και πίσω απ’ τις σκιές
σα να μου φαίνεται πως κάτι μου θυμίζεις

Νικήτας:
Γεια σου και σένα, έλειπα χρόνια, ήμουνα κάπου μακριά
με φέραν πίσω δυνατές φωνές
και κάποιες τύψεις που μου είπαν πως εδώ κοντά
έχω γεννηθεί κι έχω πεθάνει δυο χιλιάδες φορές

Μιχάλης:
Ω, νάτα μας, καλά είπα όταν σε είδα
πως σίγουρα παράξενα θα πρέπει να μιλάς
από άλλο κόσμο έχεις απάνω σου σφραγίδα
αυτά τ’ αγκάθια στο κεφάλι και τα ρούχα που φοράς

Νικήτας:
Κάποτε, κάποιοι μου το φόρεσαν για στέμμα
και με χλευάζανε μεγάλο βασιλιά
ακόμα τρέχει από τότε φρέσκο αίμα
σ’ αυτά που ανέβηκαν του χρόνου τα σκαλιά
Γι αυτό με βλέπεις μέσα στις σκιές
σα να φοβάμαι και να θέλω να γλιτώσω
Μια προσευχή σ’ ένα περβόλι με ελιές
δεν με αφήσανε ποτέ να την τελειώσω

Μιχάλης:
Κι όμως μυρίζεις ουρανό και χώματα
κι αυτήν την όμορφη δροσιά της σιωπής

Νικήτας:
Είναι που μ’ έφεραν εδώ αλλόκοτα μαλώματα
άκου λοιπόν τι θα τους πεις

Ρεφρέν (Νικήτας):
Αφού φωνάζουν όλοι αυτοί
κι αφού σκοτώνουν στ’ όνομά μου
πες αναβάλλεται η γιορτή
πάω να ξαπλώσω στα καρφιά μου
Πες τους ο χρόνος πως τρελάθηκε
δεν κάνει στάση Γολγοθά
πες ο παράξενος πως χάθηκε
κι έφυγε οριστικά

Μιχάλης:
Μπερδεμένα μου τα λες αλλά γουστάρω
πρέπει να σπούδασες την τέχνη του μυαλού
ή σαν και μένα όταν με πιάνει και σαλτάρω
και πίνω εδώ, με πιάνει αλλού

Νικήτας:
Γι αυτό κι εγώ ήρθα εδώ και σε διάλεξα πιωμένο
για να μπορέσεις την αλήθεια να τους πεις
κάτω απ’ το φως το μέτωπο έχεις ιδρωμένο
μα το προσέχεις, καθαρό, δεν θα ντραπείς
Οι άλλοι παίξανε μαζί μου στους αιώνες
αυτοκράτορα με χρίσανε, με κάναν στρατηγό
τ’ απλά μου λόγια τα σκορπίσαν σαν κανόνες
και δεν ήξερα τίποτα εγώ

Μιχάλης:
Που με βρήκες εδώ κάτω, τι μ’ έφερες;
Το μυαλό μου δεν σαλεύει από κούνια
σα να γεννήθηκα μου φαίνεται χτες
ενώ έξω υπάρχουνε έξυπνοι μιλιούνια

Νικήτας:
Αυτούς τους είδα, τους άκουσα, τους νιώθει το πετσί μου
προτιμώ τα καρφιά που με κρατάνε στον σταυρό
αυτοί πουλήσανε ακριβά την γέννησή μου
αυτοί φυλάνε το σκοτάδι θησαυρό
Πες στους εχθρούς μου ότι είχαν λόγο καλό
και θα τους σέβομαι γιατί πιο τίμια σταθήκαν
όταν με σκότωναν κοιτούσαν ουρανό
κι έτσι προλάβαν από ‘κει συγχωρεθήκαν

Μιχάλης:
Ωραίος, παράξενε φίλε μου, απόψε
για την ανημποριά μου βρήκες σκοπό
πάρε μια κούπα, πάρε ψωμί και κόψε
να τελειώσω το κρασί μου και θα πάω να τους πω

Ρεφρέν (Μιχάλης):
Αφού φωνάζουν όλοι αυτοί
κι αφού σκοτώνουν στ’ όνομά σου
θα πω αναβάλλεται η γιορτή
πάς να ξαπλώσεις στα καρφιά σου
Θα πω ο χρόνος πως τρελάθηκε
δεν κάνει στάση Γολγοθά
θα πω ο παράξενος πως χάθηκε
κι έφυγε οριστικά
(Active member)
και συνκοινούμαι κάθε φορά που τ ακούω παρόλο που αν μερωτήσεις θα σου πω ότι δεν πιστεύω στον Ορθόδοξο Θεό, γιατί σιχαίνομαι όσους τον αγοράζουν και τον πουλάνε και δεν έχω ανάγκη από μεσάζοντες...
**********************************

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.

Αν ποτέ μάθουμε ότι οι δικαστές δεχτήκανε δωρεά από το fun club του Προφήτου (ΤΜ), ή έχουνε όλα τα πακέτα του σπίτι τους θα έχουμε το νέο γύρο (όχι πίτα) παραδικαστικού κυκλώματος..

EIΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Είμαι αγράμματος και θλίβομαι όταν βλέπω εσάς τους γραμματιζούμενους να λέτε τέτοια

ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ. ΕΣΦΑΛΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Μα ο ίδιος ο Προφήτης (ΤΜ) λέει ότι δεν θέλει συγνώμη!

ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
Να πληρώσει, βέβαια, να πληρώσει και συ που δεν περιμένεις να ανάψει πράσινο για τους πεζούς όταν διασχίζεις το δρόμο,που δεν περνάς από διαβάσεις πεζών, περνάς με πορτοκαλί, που πετάς χαρτάκια και αποτσίγαρα στο δρόμο, που καπνίζεις στη μουρη των παιδιών σου

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Η αθεία στην Αμερική?!?!?!?από πότες; Εκεί οι τηλευαγγελιστές ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις και βουλευτές, όχι σαν το δικό μας τον +υπερεβλογημένο+ που απλά με ένα Πολύδωρα έχει κονε.

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Με γειά του! Κάτι περί ανεξιθρησκείας σου λέει τπτς εσένα;

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Φίλτατε, δεν χρειάζεται να πάμε αμερική να κάνουμε τελετές, οσονούπω θα έρθει Το Αμερικα εδώ (είναι ήδη στη Σούδα αν δεν το έχεις πάρει πρέφα)

Η ΣΤΗ ΚΟΥΒΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. η κούβα είναι γαμάτη πλάκα πλάκα, φοβάμαι ότι άμα πεθάνει ο Καστρο θα πάρουνε την κάτω βόλτα και θα τους συμπαρασύρει το σύστημα..

ΑΘΕΟΙ.
Κάτσε ρε μάστορα, ο Πασκάλ έλεγε ότι μπορεί να υπάρχει Θεός, μπορεί και να μην υπάρχει. Και ότι ο ίδιος μπορεί να πιστέυει στο Θεό ή να μην πιστεύει. Ο χειρότερος συνδιασμός έιναι να υπάρχει Θεός και να μην τον πιστεύει, όποτε Πιστεύει στο Θεό και είναι καλυμένος!

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Αμα όλοι οι έλληνες ήταν σαν εσένα παλικάρι μου θα ήμασταν ακόμα πάνω στα δέντρα (στα οποία επιστρέφουμε από ότι βλέπω σιγά σιγά, αν μείναι και κανένα να ανέβουμε στο τέλος)

ΦΟΥΡΝΕΛΑ, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΟΥ ΕΓΓΥΣ.
ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ. Ο ΔΗΜΟΘΕΝΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ. Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΑΠΑΙΡΝΟΓΛΟΥ.

Πραγματικά και θα περιμένω να σε δω στην κόλαση στο διλανό καζάνι να βράζουμε παρέα, (εγώ για όσα με κατηγορείς και συ για όσα με κατηγορείς)
Μην κρίνεις για να μην κριθείς

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ξεφτύλα
Anonymous Anonymous, at 9:02 PM  
Sorry gia to sedoni
Anonymous Anonymous, at 9:04 PM  
χαράς το κουράγιο σου που έκτασες και απάντησες στον βλάκα:)

+στιχούργησον+
Anonymous Anonymous, at 9:35 PM  
pffff (δεν πιστεύω να προέρχεται από τον ήχο της κλανιάς;), πάντως δούλεψε ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο! Τα ίδια και τρισχειρότερα συμβαίνουν και στην Τουρκία, αλλά μια φορά τις καρπαζιές στα εθνικά θέματα ΕΜΕΙΣ τις τρώμε καθημερινά από αυτούς και ποικιλοτρόπως. Όχι, ρε μάγκα, επειδή κάποιοι κυβερνώντες είναι άχρηστοι και χέστες και μας έχουν στην πίπα στην καθημερινότητά μας και πρέπει να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι για να τα βγάλουμε πέρα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραχωρούμε ό,τι μας ανήκει, γιατί εσάς δεν σας νοιάζει και τα θεωρείτε δευτερεύοντα θέματα. Την ίδια άποψη έχει και το ΚΚΕ (τυχαίο;), αλλά όταν διεκδικούσε το όνομα από το ΚΚΕ εσωτερικού, εκεί ήξερε να κάνει τους αγώνες του!

Όσο κάποιοι τα θεωρούν παπαριές, τόσο θα είμαστε μονίμως ραγιάδες και τζανεττάκοι του κάθε λογής Ερντογάν, της κάθε λογής Βαρντάσκα. Δεν κατάλαβα, τα απαιτώ όλα! Και εθνική κυριαρχία και καλύτερη ζωή για όλους μας. Γι' αυτό και λέμε πρώτα απ' όλα ρήξη και ανατροπή στο σάπιο κατεστημένο.

Υ.Γ Δεν θέλω να γράφω comments άσχετα τελείως με τον Λιακό, αλλά αυτό δεν αντεχόταν.
Anonymous Anonymous, at 9:54 PM  
liakopoulos liakopoulos liakopoulos
Anonymous Anonymous, at 10:57 PM  
liako.gr said...
"ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΜΜΙΑ 100ΑΡΙΑ. Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΚΟΝΗ."


Ti palikari loipon avtos o pantodynamos o Liakopoulos na ta bazei me mia xoufta an8ropakia! ego to pardalo 8a gelaso pali!!! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

+xaxalogison+
Anonymous Anonymous, at 12:06 AM  
This comment has been removed by the author.
Blogger Rodia, at 12:10 AM  
~~pardalo katsiki:
Βλέπετε, δεν μπορεί να τα βάλει με δυνατότερους απο αυτόν, να τα βάλει με τον Αδωνη φέρ'ειπείν...
Για τούτο κυνηγά μικρούς και αδύναμους.

+παληκαρολόγησον+
Blogger Rodia, at 12:15 AM  
Kafre7 sto ksanalew, prwta o an8rwpos kai meta ta xompi.
Kai ase ta sun8hmata kata merous. Akou "rhksh kai anatroph".. Pes kai "xeri-xeri" na to kanoume thleasty edw mesa. Mia pou leme thleasty, auta pou les esu pio panw, akribws ta idia elege prox8es o karatzaferhs! Akribws ta idia omws! Auto me to Giwrgakh kai to stefani, ton Karamanlh me ton Srenter kai th Makedonia kai thn Paparhga pou leei oti einai deutereuon zhthma. Pws kai den eipes kai gia th Mpenakh pou edeikse pio meta me ton Papoulia?
Re file papagalaki tou Karatzaferh eisai? Dikh sou apopsh den exeis? Blepeis dhladh ka8e mera to "Ellada geia sou" kai meta erxesai kai mas grafeis edw tis malakies pou eipe pro oligou o Karatzaferoglou?
Kai mh prospa8eis emena na me katatakseis kapou, anaferontas KKE kai alla kompleksika, auta pou grafw einai kata-dika mou kai den anhkw pou8ena. Oute stous koukouedes, oute stous syn, oute stous plhn. An esu gia na niw8eis asfaleia prepei na eisai katatagmenos kapou kai prepei na papagalizeis ton ka8e papara, tote me geia sou kai xara sou, alla mhn emplekeis emena stous mikrokommatikous sou kompleksismous.


rodia
Siga mh ta balei me dunatoterous o profhtas! xaxaxa!
Ekei pou ton pairnei mono o palhkaras. An ta balei me kanena Lazopoulo gia paradeigma, apo to treksimo pou 8a faei 8a xasei 270 kila.

Alh8eia enhmerwtiko deltio giok gia x8es? Apergeia kanei? 'H lussakse apo to kako tou kai den bgazei kix?
'H kanei ksydi-party me ta tsirakia tou kai adeiazei ta ksydosfhnakia to ena pisw apo to allo.
Aspro pato liakokompania!
Anonymous Anonymous, at 7:02 AM  
Ρε σεις γιατί φωνάζετε στα ΕΛ παιδιά; Εγώ τους ευχαριστώ για την επίδειξη ΗΘΟΥΣ, πολιτισμού, κουλτούρας από τον Σείριο, δημοκρατικότητας και επωνυμίας(χεχεχε). Και η λεπτή κίνηση να αφήσουν στο blog της Αμαλίας ένα χυδαίο κείμενο..τς τς τς....τι πολιτισμός και αυτοί οι ΕΛ. Κάποιος είχε πει νωρίτερα κάτι για τα δέντρα....
Εγώ θα πω πως μερικοί είναι απόδειξη πως ο άνθρωπος όντως ξεκίνησε την πορεία του από τον Ελλαδικό χώρο. Περήφανοι γι αυτό κάποιοι εδώ και 32123 χιλιάδες χρόνια δεν έχουν εξελιχθεί ούτε στο ελάχιστο!
Άσε ρε "φίλε" liako αν είναι έτσι οι Ελληνες πάω να γίνω Ουζμπέκος
Blogger Zaphod, at 10:34 AM  
Ξέχασα!

+μαλάκησον+
Blogger Zaphod, at 10:35 AM  
vetdino said
άσε μας ρε αλεξάντερ με το γιωργάκη το παπανδρέου που στηριζει τα μπλογκ... ας πάει να καταθέσει κανα στεφάνι στον ατατούρκ καλύτερα!! πας να μαζέψεις ψήφους από εδω μέσα;; ωραίος είσαι, και μετά κατηγορείται για ακριβως το ίδιο το λιακόπουλο;;

Αγαπητέ vetdino, αντιγράφω μια είδηση που σχετίζεται με το επίμαχο θέμα!
Επιπλέον διαπιστώνω μια σύμπνοια ΠΑΣΟΚ (Παπανδρέου) και υπερασπιστών του Τσιπρόπουλου.
Προφανώς ο Παπανδρέου στηρίζει τον Τσιπρόπουλο!!
Για τους δικούς του λόγους, ασφαλώς.

Προφανώς δεν είπα σε κανένα να πάει να ψηφίσει ΠαΠανδρέου!!!
Διαπιστώνω τελείως απροκατάληπτα ότι το θέμα Τσιπρόπουλου αποκτά μια κομματική διάσταση.

Όσο για τις εθνικές γκάφες του Παπανδρέου, πρώτος εγώ υπερθεματίζω.

Να πώ και κάτι για τους Τούρκους: Τους αγαπώ τους καημένους, και εύχομαι να μετανοήσουν για τα εγκλήματά τους μήπως και τους λυπηθεί ο Θεός.
Να ' ξερες τι έχουν να πάθουν...

Με αγάπη
Blogger Alexander, at 11:05 AM  
καλώς, φίλε αλέξανδρε, δέχομαι τις διευκρινήσεις σου, θα συμφωνήσω μαζί σου και για τους τούρκους, αν και φοβάμαι πως δεν πρόκειται ποτέ να μετανοήσουν.

πράγματι μεγάλη μαλακία των λιακοπουλικών που τόλμησαν μπλέξουν τα δικά τους προβλήματα στο μπλογκ της αμαλίας!! δεν είχαν καμία δουλειά και προσωπικά έπεσαν ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση μου.

πφφφ, αν δεις και προηγούμενα σχόλια, αναφέρω πως με το λιακό συμφωνώ μόνο ως προς κάποιες θέσεις του σε εθνικά θέματα, κατά τα άλλα τον θεωρώ αστείο.
Blogger vetdino, at 12:38 PM  
Alexander gia poia egklhmata tous na metanohsoun oi Tourkoi kai poioi Tourkoi akribws na metanohsoun? Anafere tous onomastika se parakalw.
Yparxei propatoriko amarthma stous Tourkous? Eisai mhpws xristianos Alexander? Auth einai h xristianikh dikaiosynh? Kai an einai auth h xristianikh dikaiosynh Alexander, esy pote 8a metanohseis gia ta egklhmata twn xristianwn? pou einai kai ta frikiastika kai barbara sthn istoria tou planhth?
Anonymous Anonymous, at 2:21 PM  
Αγαπητοί μιαροί, πράκτορες της Σιών, αν δε το γνωρίζετε ήδη έχουν στηθεί εκατομύρια χύτρες στη κόλαση για Τούρκους, Πέρσες, Ιρακινούς και άλλους άπιστους ισλαμιστές, δισεκατομύρια για Κινέζους, Ιάπωνες, Κορεάτες και λοιπούς σατανιστές βουδιστές, δις επίσης για Ινδουιστές, εκατομύρια λάκοι με πίσα (όπως δήλωσε κι ένας ΕΛήθιος παραπάνω) για Καθολικούς, Προτεστάντες και άλλους αιρετικούς και άθεους.
Γιά όλους αυτούς που είχαν την ατυχία και έζησαν, ζούν και θα ζήσουν στη Γη, τον πλανήτη των Ελλήνων. Ερε δουλειά που θα έχει ο Βελζεβούλ μετά την αποκάλυψη....

ps Ξέχασα τους Εβραίους (μα πως μπόρεσα...)
Anonymous Anonymous, at 3:02 PM  
Αγαπητέ pffff

οι γεροντάδες λένε ότι οι Τούρκοι "βρασμένα τα'χουν τα κόλλυβα". Αυτό σημαίνει ότι αφ'ης στιγμής οι επίγονοι Τούρκοι δεν απαρνούνται τα έργα των προγόνων τους (γενοκτονίες Ελλήνων - Ποντίων, Αρμενίων, Κούρδων κ.λ.π.) τότε θα υποστούν τις συνέπειες! (Η ερμηνεία δική μου).

Ας υποθέσουμε π.χ. ότι είσαι γυός ενός εμπόρου ναρκωτικών (χωρίς να θέλω να θίξω τον πραγματικό σου πατέρα τον οποίο σέβομαι χωρίς να τον ξέρω, καθώς μιλάμε εντελώς υποθετικά). Ο υποθετικός πατέρας σου πέθανε, κι εσύ βρέθηκες με μια περιουσία βαμμένη στο αίμα και τον πόνο εκατοντάδων ανθρώπων. Αν δεχτείς ελαφρά τη καρδία την υλική κληρονομιά και τα πλούτη του πατέρα σου, ακόμα κι αν δε συνεχίσεις το άθλιο «μαγαζάκι» του, δε συμμετέχεις κι εσύ στα εγκλήματα που έκανε εκείνος; Έτσι και οι νεότουρκοι, κατέχουν βαριά κληρονομιά αίματος.

Μωραίνει Κύριος ους βούλεται απωλέσαι Είδατε σήμερα στις ειδήσεις, τα Τουρκόπουλα τσαμπουκαλεύονται και στα φιλαράκια τους τούς Αμερικανούς… Κατήντησαν ένα έθνος μισητό από παντού: Ούτε στην Ευρώπη τους θέλουν, για Ρωσία ούτε λόγος (από εκεί θα τη βρούν, άλλωστε, τη Θεία Δίκη) και τον τελευταίο φίλο τους (τον Αμερικάνο) τον κάνουν πέρα… Εδώ ταιριάζει το «Ο καιρός γαρ εγγύς». Πραγματικά το πιστεύω ότι είναι πολύ κοντά η εξάλειψη του έθνους τους, όπως πολλοί Άγιοι της Ορθοδοξίας προφήτευσαν και πολύ συγκεκριμένα μάλιστα…

Γι’ αυτό τους συμπονώ και εύχομαι έστω τελευταία στιγμή να μετανοήσουν…

Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Αν έχουμε κάνει εμείς οι Ορθόδοξοι εγκλήματα, εγώ πρώτος απολογούμαι γι’ αυτά και ζητώ συγνώμη, όπως ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε συγνώμη στην ενθρονιστήρια ομιλία του εκ μέρους των «ενηλίκων» προς τα παιδιά και τη νέα γενιά, για τη μορφή του σημερινού κόσμου που μας παρέδωσαν. Νομίζω όμως ότι τα δικά μας λάθη (των Ορθοδόξων) είναι πολύ περιορισμένα σε σύγκριση με των Καθολικών (βλ.Σταυροφορίες, Ιερά Εξέταση κ.α.).

Ο Λιακόπουλος, όταν δεν αναλώνεται σε Ουφολογίες, παραδοξολογίες, χριστιανικές πλάνες και δε συμμαζεύεται, λέει και μερικά σωστά, αναπαράγοντας τους Αγίους και τις προφητείες τους. Επειδή πείθομαι στους Αγίους και όχι στον εν λόγω κύριο (του οποίου η συμπεριφορά εναντίον του Τσιπρόπουλου μου θύμισε αστυνομικίστικο εκφοβισμό, παρακράτος, και μεθόδους άλλων εποχών) γι’ αυτό πιστεύω ότι τα γεγονότα θα γίνουν όπως μας τα περιέγραψαν οι Άγιοι (πόλεμος Ρωσίας – Τουρκίας, εμπλοκή του ΝΑΤΟ, 3 ήμερη σφαγή στην Κωνσταντινούπολη, διαμελισμός της Τουρκίας, παράδοση της Πόλης στους Έλληνες κλπ). Δε χαίρομαι για το αίμα που θα χυθεί (παρ’ ότι εμείς οι Έλληνες δε θα συμμετάσχουμε στον πόλεμο) και εύχομαι ο Θεός να μας δίνει μετάνοια.

Θα κληθούν οι Τούρκοι να πληρώσουν λοιπόν για τα εγκλήματά τους… Το έθνος τους θα χαθεί. Αυτή είναι η προφητεία. Αυτά θα γίνουν στη γενιά μας. Μακάρι όμως να μετανοήσουν, και ο Θεός μπορεί να αλλάξει την εξέλιξη των πραγμάτων (όπως έκανε στη Νινευή).

Y.Γ. Μωραίνει Κύριος(λαόν) ον βούλεται απωλέσαι = Μωραίνει ο Θεός (τον λαό) εκείνον που θέλει να αφανίσει. Πηγή: http://www.acrobase.gr/archive/index.php/t-424.html
Blogger Alexander, at 7:41 PM  
Alexander de me endiaferei ti lene oi gerontes oute to dogma. Xwris na 8elw na prosballw esena kai thn pisth sou, ta 8ewrw geloia kai antifatika.
Apofasiste telika, einai oloi oi an8rwpoi paidia tou enos 8eou h' exei o 8eos kapoio agaphmeno lao. Prosoxh! An isxuei to 2o tote basei grafwn o agaphmenos laos tou 8eou sas einai oi Ebraioi. Opote klafta Xaralampe.

To paradeigma sou einai astoxotato. Kathgoreis enan olokklhro plh8usmo gia pragmata pou den eu8unetai. Autos einai o xristianismos sas? An einai etsi, auth thn apan8rwpia pou exete gia 8rhskeia sas th xarizw. Einai san na pairneis ena neogennhto mwro kai na tou epirhpteis oles autes ths kathgories.

"Θα κληθούν οι Τούρκοι να πληρώσουν λοιπόν για τα εγκλήματά τους… Το έθνος τους θα χαθεί."
H 8rhskeia ths agaphs kai ths sugxwreshs! O aga8os kai fileusplaxnos 8eos! Pou 8elhma tou einai na katastrepsei enan oloklhro a8wo lao (o opoios ennoeitai oti einai paidia tou) gia pragmata pou ekanan oi progonoi tou sto parel8on. To akron awton tou paralogismou. H 8eia dikaiosunh sou leei meta.
Kai mhn ksanapei kaneis gia 8rhskeia ths agaphs kai alla faidra, giati kati tetoies "profhteies" to mono pou kanoun einai na kalliergoun misos kai fanatismo.

Na to xaireste to antifatiko dogma sas kai na to akolou8eite an 8elete, alla mh molunete tous nohmwnes an8rwpous me auto.

Ki an zhthses esu sugnwmh gia ta egklhmata twn or8odokswn, ti shmainei auto? Ekproswpeis esu olous tous or8odoksous?
Oooooloi oi or8odoksoi prepei na zhthsoun sugnwmh! An den zhthsoun oloi sugnwmh, tote basei 8eias dikaiosynhs prepei na katastrafoun.
Eipame, oloi einai paidia tou 8eou, opote 2 metra kai 2 sta8ma. Ektos ki an o 8eos sas agapaei tous men perissotero apo tous de, opote einai adikos me ola ta epakolou8a.
Antilambanesai twra Alexander thn geloiothta ths upo8eshs? Thn blepeis thn antifash?
Esy dhladh ti profhteia perimenes na bgalei o ellhnaras gerontas? Oti oi or8odoksoi 8a plhrwsoun gia ta egklhmata tous? Malakas htan na pei kati tetoio? 8a epeftan oloi panw tou na ton fane.
Enw an elege gia tous Tourkous pou htan kai axwneutoi, 8a eixe me ena smparo 4 trugwnia.
1. Kai 8a xairotan oi amnoi tou poimniou (giati 8a pa8ainan kati kako oi mishtoi tourkoi),
2. kai 8a tous edine stous amnous elpida gia to mellon,
3. kai h "profhteia" einai pio pisteuth (allo pou de 8a h8ele na pistepsei to poimnio),
4. kai meta apo auto mporei emfanizotan kanena fwtostefano panw apo to kefali tou sta eikonismata.


Ksanaskefteite to kai mhn akolou8eite san amnoi oles tis geloiothtes. Ektos apo podia, sas edwse kai mualo o 8eos.
Anonymous Anonymous, at 9:30 PM  
@pffff....

Δεν έχεις μελετήσει καλά τας γραφάς. Οι Εβραίοι ΗΤΑΝ ο περιούσιος λαός του Κυρίου κατά τα Βιβλικά έτη (όσο του κάναν τα χατίρια δλδ). Στη συνέχεια (αφού σήκωσαν ψηλά τον αμανέ) έχασαν το χρίσμα το οποίο και πήραμε ΕΜΕΙΣ. Και ΕΜΕΙΣ συνεχίζουμε ακάθεκτοι επί 2 χιλιετίες, φάρος αλήθειας μέσα στο σκοτάδι των απίστων.
Τώρα γιατί μας πάνε ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ, σίγουρα θα φταίνε οι ελάχιστοι άπιστοι, αιρετικοί και παραπλανημένοι (το 3/100 κατά τον ΑΝΕΚΔΟΤΟ) οι οποίοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Οι οποίοι δε, θα εκλείψουν κατά την 6η κοσμοκρατορία, αφού θα εξαγνιστούν από την ΝΙΕ (Νέα Ιερά Εξέταση) που θα ιδρυθεί προς δόξα του μεγαλείου των ΕΛλήνων.
Αντίρρηση κανείς;
Anonymous Anonymous, at 10:18 PM  
@ taklamakan

ναι ναι ναι αντίρρηση:
Που μας πάνε όλα στραβά; Απλά ο Θεός μας δοκιμάζει και το 2025 θα τους παρουμε και τα σώβρακα.
Χμμμ τώρα που το ξανασκέφτομαι καλύτερα να τους αφήσουμε τα σώβρακα αλλά θα τους πάρουμε όλα τα άλλα!!!
Anonymous Anonymous, at 10:43 PM  
~~Alexander, γι αυτό ακριβώς ανησυχώ. Εχει ξεμωραθεί το σύμπαν εδώ πέρα...
(δε μας βλέπω καθόόόλου καλά)

+ευλόγησον+
Blogger Rodia, at 11:43 PM  
Αγαπητέ Τακλαμακάν, πως λέμε η Ιστορία ξαναγράφεται, στη προκειμένη περίπτωση ξαναγράφτηκε η θρησκεία. Ξαναγράφτηκε και επαναλήφθηκε.

Επί Εβραίων, όταν αυτοί περιφερόταν στις ερήμους, ο Θεός ήθελε να ξεπαστρέψει (πάταξον, εξολόθρεψον, κτλ) τους Φιλισταίους και άλλους λαούς διότι ήτο ειδολολάτραι (sic), οι οποίοι λαοί εντελώς συμπτωματικά ετύγχανε να είναι εμπόδιο στα σχέδια των Εβραίων. Για όλους τους άλλους "ειδολολάτρες" του τότε κόσμου υπήρχε αμνηστεία. Μόνο για όσους εμπόδιζαν του Εβραίους δίδονταν εντολαί να παταχθούν.

Επί Ελλήνων, τα ίδια Παντελάκη μου.
Ποίοι θα πληρώσουν; Μα φυσικά οι Τούρκοι. Αυτοί που μας ενοχλούν, αυτοί θα παταχθούν και θα εξολοθρευθούν. Για τους υπόλοιπους γενοκτόνους ούτε κιχ. Ούτε μισή προφητεία.
Όπως για παράδειγμα τους Ισπάνους, οι όποιοι ως εκείνη την εποχή ήταν οι μεγαλύτεροι γενοκτόνοι στην ιστορία της ανθρωπότητας (μετά ήρθε ο Χίτλερ και έσπασε όλα τα ρεκόρ). Αυτά που έκαναν οι Τούρκοι εν συγκρίσει με αυτά των Ισπανών, ήτο σταγόνα εν τω ωκεανώ. Για αυτούς ο Θεός, είτε είχε καταπιεί τη γλώσσα του, είτε το ειδησεογραφικό του πρακτορείο ήταν για τα μπάζα. Αλλιώς δε γίνεται, όλο και καμιά προφητεία θα πετούσε σε κάνα γέροντα και για τους Ισπανούς.

Όπως είπα και πιο πάνω, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Τον ίδιο Θεό που εφεύραν τότε οι Εβραίοι και είχαν φτιάξει στα μέτρα τους, ο ίδιος Θεός επιβλήθηκε στους Έλληνες τον οποίο οι παπάδες "μετασχημάτισαν" στα μέτρα τους.

Γι αυτό και γω τον έχω αφορίσει προ πολλού, αυτόν και όλη του την ακολουθία, γιατί εκτός του ότι δεν ταιριάζει στο ελληνικό πνεύμα, προσβάλει βάναυσα και τη νοημοσύνη μου.
Blogger SPY, at 2:47 AM  
Alexander: Διάβασε καλά αυτά που γράφεις... εγώ τα διάβασα και όσο να 'ναι τρόμαξα! Αν λένε τέτοια οι πιστοί του "Θεού της Αγάπης" τρομάζω με το τι θα μπορούσαν να λένε οι "άπιστοι". Έχω πολλές πολλές διαφωνίες αλλα τα είπε μια χαρά ο Spy, τα λεγόμενα του οποίου και προσυπογράφω
Blogger Zaphod, at 3:27 AM  
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ
(Λόγος πατρικός, συμβουλευτικός και παραινετικός)

Οι άπιστοι θα φάνε χώμα
ήδη αλλάξανε το χρώμα
κατουρήσαν τα βρακιά τους
τους εκόπηκε η μιλιά τους

Των θαμάτων στο Τραχώνι
πως ο Λίακουρας τους χώνει
δυνατές τις προφητείες
των καιρών τις συγκυρίες

Μα πως είναι δυνατόν
ρε παιδιά με το μπαρδόν,
να μη δείτε τους Κενταύρους
να βοσκούνε εις τους σταύλους;

Και στον Άρη αν θα πάτε
από πόλεις θα περνάτε
κτίσματα, ξενοδοχεία
πυραμίδες μεγαλεία

Αν στη κοίλη γη βρεθείτε
μιαρούς πολλούς θα δείτε
ειν' τα έγκατα γεμάτα
με καζάνια λάβα, νάτα!

Εις της αρκτικής τα μέρη
βλέπεις μέρα μεσημέρι
Ρώσους ειδικούς να σκάβουν
τους τριβόλους να ξεθάβουν

Στο μετρό τω εν Αθήναι
κόκαλα γιγάντων είναι
και αν πάτε στη Περσία
όντα έως μέτρα τρία!

Με τα χανεμπού, τα ΟΥΦΟ
που φοράνε και ένα σκούφο
και στον ουρανό τα ΑΤΙΑ
που σου βγάζουνε τα μάτια

Στη Λευκή τη Πυραμίδα
στην Τακλαμακάν στη Κίνα
των εθνών η ηγεσία
που ασκεί την εξουσία

Του κοντού οι Κοσμοσφαίρες
λέιζερ αντί για σφαίρες
όταν κει ψηλά πετάνε
τη βαρύτητα αψηφάνε

Ο κοντός ο Πουτινιάρης
ορθόδοξος είν' και αλανιάρης
Τούρκους θα κατατροπώσει
και την Πόλη θα μας δώσει

Γράφουνε οι προφητείες
των Αγίων πραγματείες
των καιρών είν' τα σημεία
των αρχαίων τα μνημεία

Αγοράσατε! μπρος μαρς
τα βιβλία του Τεξ Μάρρς
λίγο να ξεστραβωθείτε
δεν είν' αργά για να σωθείτε

και προπάντων δώστε βάση
εις τα έργα της Μπλαβάσκι
όσο δε για το Σακκέτο
πάρτε όλο το πακέτο

Ώρε άπιστοι ξυπνήστε
αληθώς μετανοείστε
τον Λιακό όποιος θυμώνει
ο Προφήτας κάνει σκόνη

(Με αγάπη πάντα, κατανόηση, αλληλοσεβασμό και προπάντων φιλότιμο).

+ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΝ+

Μετά Τιμής

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+


@ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ

Τακλαμακάν Τακλαμακάν!
Έλα να παίξουμε κουμ κάν
Blogger kokorman, at 10:50 AM  
~~SPY, διαφωνώ για το ρεκόρ. Οι Ισπανοί είναι ανυπέρβλητοι. Ολόκληρη ήπειρο απανθρώπισαν. Ξεπάστρεψαν όλους τους κατοίκους μαζί με το πολιτισμό τους. Ο Χίτλερ έκανε μισές δουλειές. Ασε πια τους τούρκους που άφησαν μπόλικη μαγιά...:-PPP
Blogger Rodia, at 1:48 PM  
Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου...

Αρέσει δεν αρέσει, Τουρκία γιοκ (οσονούπω...)

Εμείς τώρα πάμε να υποδείξουμε στον Ύψιστο πώς να κάνει τη δουλειά Του καλύτερα; Μόνο να ψηλαφίσουμε μπορούμε τη Θεία Δίκη... Η ουσία είναι ότι τα γειτονόπουλα αν δε μετανοήσουν... "Μωραίνει Κύριος(λαόν) ον βούλεται απωλέσαι" = Μωραίνει ο Θεός (τον λαό) εκείνον που θέλει να αφανίσει.

Δεν το επέλεξα εγώ ή εσείς, απλά έτσι θα γίνει!! Στη γενιά μας κι όλας...

Κατα τα λοιπά, βάλτε όλοι banners και υπογραφές να στηρίξουμε τον Τσιπρόπουλο, γιατί είναι πολύ άδικο αυτό που του συνέβη... Και την ημέρα της δίκης, ραντεβού στο δικαστήριο!

Υ.Γ. Μου άρεσε το πακετάκι του Λιακόπουλου για τους Γεροντάδες και τις προφητείες, και θα πάω να δώ απο κοντά στο βιβλιοπωλείο τι σόι βιβλία είναι. Αν τα κρίνω ποιοτικά, χαλαρά θα το αγοράσω και θα σας μεταφέρω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ άποψη! (Μήν ανησυχείτε, είμαι απροκατάληπτος απέναντι του... κήνσωρ και θεράπων μαζί!!)

"Πολλά φιλιά, Βερόνικα"
Blogger Alexander, at 2:22 PM  
@kokorman

Είδες πως γίνεσαι ποιητής
χωρίς να καίς ολημερίς
το σκοτισμένο σου μυαλό
Αρκεί να βλέπεις το Χοντρό

Ξέρω είν’ έμπνευση μεγάλη
κι ας λέει αυτός «μας τα πάν’ κι άλλοι»
Κρυφά μας σπρώχνει η «εταιρία»
σε σκοτεινή συνομωσία

Ποιήματα γράφω στο φτερό
μιας και δουλειά δε καρτερώ
Μπόνους μου δίνουν οι εκδότες
της χώρας μας οι καταδότες

Τσέπωμα ρίχνω μ'αυτούς τρελό
θάβοντας κι άλλο το Λιακό
μα σαν με βρούνε, πριν με φάν’
τη κάνω για Τακλαμακάν


+στιχούργησον+

ps Λιακό για να μη μας λές αχάριστους: Οταν εκδόσουμε τη συλλογή και γίνουμε διάσημοι το 20% δικό σου
Anonymous Anonymous, at 3:56 PM  
Την είδα, την είδα!
την άσπρη πυραμίδα
σαν άσπρη νυχτερίδα
φωσφώρος και γλιστρίδα
λαμπρή πυγολαμπίδα

Την είδα, την είδα!
την άσπρη πυραμίδα
βαριά σαν κεραμίδα
μου έσπασε την κλείδα
μα και την καρωτίδα

+στιχοπλόκησον+
Blogger Rodia, at 4:48 PM  
Φίλτατε Αλέξανδρε, ειλικρινά, δεν περίμενα άλλη απάντηση.
Όταν ο παραλογισμός της Ορθοδοξίας αγγίζει τα όρια της γελοιότητας, η απάντηση πάντα (η συνταγή) είναι "μέγας είναι ο Κύριος και άγνωσται αι βουλαί του".
Σαν να λένε δηλαδή, είναι βλακείες, τις οποίες δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε.
Το βασίλειον της παρωπίδος, με λίγα λόγια.

Τέλος πάντων... δες εδώ ένα όμορφο βιντεάκι να δεις και με εικόνες τι κρύβεται πίσω από την "προφητεία" της "θρησκείας της αγάπης" που με τόσο πολύ πάθος εύχεσαι και περιμένεις να εκπληρωθεί.

Και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου με τις γνωστές χριστιανικές αγαπολογίες. Κανέναν Τουρκό δεν αγαπάς και φαίνεται περίτρανα από τα λεγόμενα σου ότι εύχεσαι την καταστροφή τους.

Πίσω από την "αγάπη" σας κρύβεται αβυσσαλέο μίσος προς κάθε τι που δε συμφωνεί μαζί σας. Πάντα έτσι ήταν, έτσι είναι και όπως φαίνεται, έτσι θα είναι. Τα εγκλήματά της θρησκείας σας κατά της ανθρωπότητας το επιβεβαιώνουν ξεκάθαρα αυτό.





Τα συγχαρητήρια μου στους ποιητές του Τάγματος.

+έγραψον+
Blogger SPY, at 5:36 PM  
το θέμα ρε σπάυ είναι πως το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων δεν το αποφασίζω ούτε εγώ, ούτε εσύ, όύτε ο λιακόπουλος, αλλά οι κεμαλιστές στρατηγοί, οι αμερικάνοι, και οι δικοί μας που συνήθως παρακαλάνε τους απο πάνω να τους λυπηθούνε.

όποιος θέλει πόλεμο είναι τρελός, δε χωράει αμφιβολία γι'αυτό, το πρόβλημα μας όμως, είναι πως με βάση τις γεωπολιτικές ισορροπίες και την ιστορία της "γειτονιάς" μας πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. μακάρι να είχαμε γείτονες το λουξεμβούργο και την ολλανδία να μην ξοδεύαμε τα ΔΙΣ ευρώ για κωλοαεροπλάνα και φρεγάτες και να τα επενδύαμε στην παιδεία και την υγεία (όπως οι βέλγοι)...

δε γίνεται όμως όταν έχει από τη μία τους αλβανους που μιλανε για τσαμουριές, τους σκοπιανούς που τυπώσανε χαρτονομίσματα με το λευκό πύργο και χάρτες της "μεγάλης μακεδονίας", τους βούλγαρους που η Βουλγαρική Ακαδημία επιστημών (η αντίστοιχη ακαδημία αθηνων τους) έχει βγάλει ανακοίνωση πως "η βουλγαρία ειναι η μονη χώρα στον κόσμο που συνορεύει με τον εαυτό της" (ιμπερεαλισμός σε κορυφαίο ακαδημαϊκό επίπεδο) και τους Τούρκους που επίσημα μιλάνε για γκρίζες ζώνες, αμφισβητουν τον εθνικό εναέριο χώρο σου μέχρι την άνδρο και έχουν στρατό κατοχής σε έδαφος της ΕΕ.

και αν πας τουρκία ή γνωρίσεις τούρκος στο εξωτερικό θα σου φανούν μια χαρά ανθρωποι, και καλοί και φιλικοί κτλ, αλλά αν γίνει καμια στραβοί, αυτοί οι "καλοί" είναι που πρώτοι θα σε σφάξουν.

τουλάχιστον στην ελλάδα που κατηγορείτε μερικοί τους "ελληναράδες" και τους έτσι και τους αλλιώς, έχουμε λιγότερους ακραίους εθνικιστές από κάθε άλλη χώρα στα βαλκάνια, λιγότερους και από ευρωπαϊκές χώρες όπως το Βελγιο (30% στη φλάνδρα, το φλαμανδικό μπλόκ), τη Γαλλία (19% ο λεπεν τις προάλλες), την αυστρία (συγκυβέρνηση ο θαυμαστής του Αδόλφου).

και για την εκκλησία με τα όσα στραβά της (μέχρι το μέγα Ελευθέριο Βενιζέλο έφτασαν να αναθεματήσουν κάποτε) συνεισέφερε τα μέγιστα στη διατήρηση της εθνικής μας συνείδησης σε χρόνια δύσκολα και σε σχέση με του καθολικούς, όχι εγκλήματα, ούτε πλειμελήματα δεν έχει κάνει.

δεν απευθύνεσαι σε ιδιαίτερα θρησκευόμενο άτομο, αλλά οφείλεις να δείξεις προς το συνομιλιτή σου σεβασμό, ειδικά σε ότι αφορά την πίστη του, και να μην χρησημοποιείς εκφράσεις του στυλ "τα εγκλήματά της θρησκείας σας κατά της ανθρωπότητας" γιατί αν σου κατεβάσει ο άλλος κανα καντήλι για την αθεϊα σου και που οδηγεί αυτή το δυτικό κόσμο θα σκούζεις σαν την κακογαμημένη γκόμενα και θα μιλάς για "τα δικαιώματα τη μειονότητας που στα καταπιέζουν οι κακοί ορθόδοξοι" και για την έλλειψη σεβασμού απέναντι σου (σαν τον αλαβάνο που έχει τη μισή τήνο και το παίζει ρομπέν των δασων)... αν λοιπόν θέλεις σεβασμό οφείλεις εσύ πρώτος να τον δείξεις!!
Blogger vetdino, at 6:03 PM  
Επειδή "έχουμε λιγότερους ακραίους εθνικιστές από κάθε άλλη χώρα στα Βαλκάνια" πρέπει να αυξήσουμε το ποσοστό;
ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ λέμε
ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

+κατάσφαξον+
Blogger Rodia, at 6:54 PM  
SPY said...
"Φίλτατε Αλέξανδρε, ειλικρινά, δεν περίμενα άλλη απάντηση.
Όταν ο παραλογισμός της Ορθοδοξίας αγγίζει τα όρια της γελοιότητας, η απάντηση πάντα (η συνταγή) είναι "μέγας είναι ο Κύριος και άγνωσται αι βουλαί του".
Σαν να λένε δηλαδή, είναι βλακείες, τις οποίες δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε. "

Aγαπητέ Spy,
σαφώς η Ορθοδοξία είναι παραλογισμός!!! Ποιός είπε το αντίθετο; Είναι λογικό τώρα, να εύχεσαι σε αυτόν που σε καταριέται, να κάνεις το καλό σε αυτόν που σε μισεί, να προτιμάς τη θυσία απο την καλοπέραση, να αγαπάς τον εχθρό σου; Η Ορθοδοξία είναι παράλογη και όλοι εμείς οι Ορθόδοξοι "τρελοί για δέσιμο" (αλλά ωραίοι τρελλοί!)

Όσο για τις "βλακείες" (=”μωρίες”) που πιστεύουμε, νομίζω το Ευαγγέλιο συμφωνεί μαζί σου!! Ιδού :

"Ο λόγος γαρ ο του σταυρού τοις μεν απολλυμένοις μωρία εστί, τοις δε σωζομένοις ημίν δύναμις Θεού εστί" (A' Κορινθ.κεφ.1, 18)

"επειδή γαρ εν τη σοφία του Θεού ουκ έγνω ο κόσμος δια της σοφίας τον Θεόν, ευδόκησεν ο Θεός δια της μωρίας του κηρύγματος σώσαι τους πιστεύοντας."(A' Κορινθ.κεφ.1, 21)

"ημείς δε κηρύσσομεν Χριστόν εσταυρωμένον, Ιουδαίοις μεν σκάνδαλον, Έλλησι δε μωρίαν,αυτοίς δε τοις κλητοίς, Ιουδαίοις τε και Έλλησι, Χριστόν Θεού δύναμιν και Θεού σοφίαν· ότι το μωρόν του Θεού σοφώτερον των ανθρώπων εστί, και το ασθενές του Θεού ισχυρότερον των ανθρώπων εστί." (A' Κορινθ.κεφ.1, 23-25)

To’ πιασες το μήνυμα; Όσοι δε θέλουν να πιστέψουν, προσεγγίζουν το Χριστό διανοητικά και καταλήγουν ότι όλα αυτά είναι «βλακείες»… Το παραδέχεται και ο Ευαγγελικός λόγος!

Spy said
«Και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου με τις γνωστές χριστιανικές αγαπολογίες. Κανέναν Τουρκό δεν αγαπάς και φαίνεται περίτρανα από τα λεγόμενα σου ότι εύχεσαι την καταστροφή τους.»

Μάλλον κάποιος δε διαβάζει προσεκτικά… αφηρημάδα!!! Δεν πειράζει. Λοιπόν, επαναλαμβάνω ότι εγώ - και όλοι μας υποθέτω- λυπόμαστε για όσα μέλλουν να πάθουν οι γείτονές μας, προσευχόμαστε να τους λυπηθεί ο Θεός και να μετανοήσουν… Αλλά: Θα μετανοήσουν; «Έχετε γεια βρυσούλες» και «αντίο Τουρκία», λένε οι προφητείες, όποιον άγιο και να πιάσεις… Τι να προσθέσω; Καλή μετάνοια σε όλους μας!
Blogger Alexander, at 7:11 PM  
Βετντίνε οι αναλύσεις του μικροπολιτικού σου παραληρήματος καφενείακου επιπέδου δεν με ενδιαφέρουν. Θα ήταν υπερβολικό αν καθόμουν να ασχοληθώ με αυτές.

Αλλά τι ακριβώς δεν σεβάστηκα Βετντίνε? Που ανέφερα για τα εγκλήματα της θρησκείας σου;
Ναι καλά το άκουσες, για τα εγκλήματα της θρησκείας σου. Έλλειψη σεβασμού είναι η αναφορά για τα εγκλήματα, τα οποία δεν είναι επινοήσεις αλά προφητεία, αλλά αποδεδειγμένα καταγεγραμμένα ιστορικά γεγονότα;
Θες να σου τα απαριθμήσω? Σκέψου το καλά, θα χρειαστούμε ένα ολόκληρο μπλογκ γι αυτό.

Ωραίος είσαι εντέλει. Όταν μιλάει κάποιος έξω από τα δόντια, φοράς ένα γλαφυρότατο πατρικό ύφος και επικαλείσαι (άκουσον άκουσον!) έλλειψη σεβασμού.
Ο μικροαστικός καθωσπρεπισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Και τις παρομοιώσεις με τα σκουξίματα και τις γκόμενες κράτα τες γι αυτούς του "σεβαστού" σου επιπέδου.
Blogger SPY, at 7:11 PM  
pfff βλέπω ότι βλέπεις αρκετά Καρατζαφέρη. Εύγε, να συνεχίσεις έτσι και ποιος ξέρει, μπορεί να μπεις στο σωστό δρόμο... Εγώ δεν κρύβω ότι στηρίζω τον Καρατζαφέρη και δεν φοράω κανένα μανδύα δήθεν "αντικειμενικού". Όσο για την εκπομπή του, συνήθως είμαι στη δουλειά μου εκείνη την ώρα και δεν την βλέπω. Γι' αυτό και δεν σχολιάζω πάντα ξέρεις. Περιμένω να ακούσω τι θα πει, για να σχηματίσω άποψη, καθώς δεν έχω δικιά μου. Ρε τι μπάζα κυκλοφορούν στο Ίντερνετ. Αν κοίταξες πιο πάνω ρε μάγκα, άλλος αναφέρθηκε στον Παπανδρέου και μετά το σχολίασα εγώ. Δεν κάθισα χωρίς λόγο να μιλάω για τον Γιωργάκη και τον "μπούλη" (Έτσι τον λέω εγώ. Ο πρόεδρος τον αναφέρει Κωστάκη. Για να μη λες ότι τον αντιγράφω!). Σου είπα ότι τα θέλω όλα και δεν μπαίνω στο τρυπάκι να διαχωρίσω κοινωνική και εξωτερική πολιτική. Γιατί τότε δεν τα βάζεις και με τον Funel, που αντί να βγάλει ένα σάιτ που να κατακεραυνώνει όσους ταλαιπωρούν τον καημένο γεράκο στο ΙΚΑ, κάθεται και ασχολείται με τον Λιακόπουλο. Είναι άλλο αυτό, έτσι;
Anonymous Anonymous, at 7:31 PM  
Συγχύστηκα και μου 'ρθε έμπνευση. Αφιερωμένο στο Τάγμα μας:

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Τακλαμακάν

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Τακλαμακάν,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος νεφελίμ, γεμάτος υποχθόνιους.
Τους Προφήτες και τους Γέροντες +ευλόγησον+,
τον φουσκωμένο Λιάκουρα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και την τσέπη σου αγγίζει.
Τους Προφήτες και τους Γέροντες +ευλόγησον+,
τον Άγιο Λιάκουρα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ΤιΒι σου,
αν η ΤιΒι σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος.
Πολλές οι νεοταξικές συνωμοσίες να είναι
που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά
θα μπαίνεις σε λευκές πυραμίδες πρωτοειδωμένες·
να σταματήσεις σ’ εμπορεία Λιακουρικά,
και την άχρηστη σαβούρα,
χανεμπού και βρυλ, κοσμοσφαίρες κ’ Ελ να σατιρίσεις,
και ηδονικά RSS κάθε λογής να αποκτήσεις,
όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά RSS·
σε σελίδες νεοταξικές πολλές να πας,
να μάθεις και να μάθεις απ’ τους Ταπαίρνογλου.

Πάντα στον νου σου νάχεις την Τακλαμακάν.
Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.
Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·
και γέρος πια ν’ αράξεις στη Λευκή Πυραμίδα,
πλούσιος με όσα σαβουροπακέτα σατίρισες στον δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη από εκδοτικούς οίκους να σε δώσει η Τακλαμακάν.

Η Τακλαμακάν σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Τακλαμακάν δεν σε γέλασε.
Έτσι Σιωνιστής που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η παγκόσμια κυβέρνηση τι σημαίνει.
Blogger SPY, at 7:54 PM  
@ Alexander

Να αγαπάτε τους εχθρούς σας, να δίνετε ευχές σ' αυτούς που σας μίσουν, και να προσεύχεστε γι αυτούς που σας κακομεταχειρίζονται και σας καταδιώκουν.
Ματθαίος 5.44

Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς που δε με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και σφάξτε τους μπροστά μου.
Λουκας 19.27

Αν κάποιος σε χτυπήσει στο δεξί μάγουλο, γύρισέ του και το άλλο.
Ματθαίος 5.39

"Τώρα όμως", τους είπε, "όποιος έχει χρήματα ας τα πάρει, το ίδιο κι αυτός που έχει σακίδιο. Όποιος δεν έχει, ας πουλήσει το πανωφόρι του κι ας αγοράσει μαχαίρι"
Λουκάς 22.36


Συμφωνώ.. παραλογισμός ατέρμονος...
Blogger SPY, at 8:26 PM  
Κάτι άσχετο:
Πρίν λίγες μέρες, κάποιος έστειλε ανώνυμα το εξής:

ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.Ο ΛΙΑΚ. ΜΗΝΥΣΕ ΤΟ BOGME ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΛΕΦΤΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΜΕΛΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Επειδή πέρασε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα και δεν υπήρξε συνέχεια, μου δημιουργείται η εξής ανησυχία: μήπως είναι δάκτυλος του Προφήτα (+ΕυλόγησονΦυσικά+) για να χρησιμοποιηθεί ώς στοιχείο στη δίκη κατά του Τσιπρόπουλου ώστε προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο παρόντας ιστοχώρος τον συκοφαντεί (κοινώς προβοκάτσια). Γιατί τότε, πιθανόν και να του δώσουν δίκιο. Το σχόλιο στο οποίο αναφέρομαι, είναι μια σοβαρή καταγγελία χωρίς όμως στοιχεία.
Δεν μου αρέσει να κάνω υποδείξεις στους άλλους, αλλά νομίζω ότι ο funEL πρέπει να γράψει κάτι για αυτό το θέμα.
Μπορεί και να μην τρέχει τίποτα. Απλώς εφιστώ την προσοχή σας στο γεγονός, διότι η προβοκάτσια είναι μια συνήθης πρακτική του ακροδεξιού χώρου.

Και πάλι ζητώ συγγνώμη για την υπόδειξη.
Blogger dmast, at 9:18 PM  
Αχ, κύριε Ταπαίρνογλου, μπορείτε να μπου κάνε ένα κονέ με τον κύριο Ταδίνογλου ώστε να τον πάρω και εγώ λιγάκι;

Δούλος σας,

Ο κύριος Τονπαίρνωγλου.
Anonymous Anonymous, at 11:33 PM  
@ spy προφανώς (νομίζεις πως) έχεις καταπληκτικό επίπεδο σκέψης και μόρφωσης κτλ κτλ δεν πέφτεις σε μικροπολιτικές συζητήσεις και μικροαστικές νοοτροπίες, ασφαλώς έχεις τρομερή ιδέα για τον εαυτό σου και φυσικά το συνάφι σου, που είστε σούπερ-ντούπερ διανοούμενοι και πολεμάτε κατά του κατεστημένου.

οι αντιδράσεις σου, δείχνουν κόμπλεξ απέναντι στο λαό σου (αν θεωρείς την ελλαδα πατρίδα σου, που πολύ αμφιβάλλω) και στην "θρησκεία μας" και σε χαλάει πάααρα πολύ που οι περισσότεροι έλληνες δε συμμερίζονται τις απόψεις σου.

μπορεί ορισμένοι να προσπαθούν για ψηφοθυρικούς ή άλλους λόγους να καπυλευτούν την εννοια της πατρίδας ή της θρησκείας και να τις ξεφτυλίζουν, αλλά η ουσία παραμένει πως ο έλληνας και την πατρίδα του αγαπάει και την πίστη του.

τις εμπάθειες σου, λοιπόν, τις βγάζεις πίσω από το πληκτρολόγιο (μάααγκα), ειρωνευόμενος αυτούς που δε μπορείς αλλιώς να αντιμετωπίσεις και γράφοντας ποιηματάκια που αποδεικνύουν το πραγματικό σου επίπεδο.

@ rodia

είναι ευτύχημα ροδιά που στην Ελλάδα δεν έχουμε ακραία στοιχεία, και δεν ππρόκειται να αποκτήσουμε ποτέ, να είσαι σίγουρη.
Blogger vetdino, at 11:37 PM  
Vetdino, ακραία στοιχεία έχουμε στην Ελλάδα, αλλά ευτυχώς αποτελούν μικρό ποσοστό. Βέβαια, για μερικούς άκρο θεωρείται μόνο προς τα δεξιά (βλέπε εθνικισμός) και όχι προς τα αριστερά (βλέπε κομμουνισμός, αναρχισμός). Έτσι έχουν στο μυαλό τους κάποιοι την σωστή Δημοκρατία και μάχονται να την προστατέψουν, αλλά κάπως μονόπλευρα!

Σήμερα, άκουσα στην εκπομπή του Άδωνι ότι στο βιβλίο της Γ' Γυμνασίου υπάρχει παραπομπή στο επίσημο σάιτ των αναρχικών. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν για καλό ή για κακό. Πάντως, διαφήμιση γίνεται. Φαντάσου να γινόταν αυτό με το σάιτ της Χρυσής Αυγής. Ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα ακουγόταν από τους θολοκουλτουριάρηδες. Μην ξεχνάμε πάντα και τα υπέροχα άρθρα-σχόλια του "Ιού" της Ελευθεροτυπίας. Ξέρεις, του γραφείου Τύπου της ισραηλινής πρεσβείας της χώρας μας...
Anonymous Anonymous, at 12:30 AM  
Βετντινο τις "εμπάθειες" μου, που μάλλον με αυτό τον όρο προσπαθείς να χαρακτηρίσεις τις απόψεις μου, τις λέω χωρίς φόβο, όπου λάχει, ανοιχτά και με καμάρι και αν θέλεις στις λέω και κατάμουτρα στο μισό μέτρο.
Αυτό για τα περί πληκτρολογίων και μαγκών.

Το συμπέρασμα που βγάζει κανείς από σένα είναι το ίδιο σχετικά με την τρομερή ανάγκη του να ανήκουμε κάπου.
Έχεις την ανάγκη να ακολουθείς, να ανήκεις, να νιώθεις ότι η ύπαρξή σου έχει κάποια σημασία και σκοπό. Ανήκεις σε αυτούς που αρνούνται να σκεφτούν και απλά αντιδρούν απορρίπτοντας.
Αντιδρούν θετικά στην ομάδα τους, χώρα τους, εκκλησία τους και βίαια, θυμωμένα, τρομαγμένα σε αντίθετες σκέψεις απορρίπτοντάς τες μηχανικά (δες πιο πάνω στο πρώτο σου απορριπτικό σχόλιο που έκανες αναφερόμενος στον Αlexander και μετά τα σχόλιά σου σε μένα για τα περί θρησκείας χωρίς να παραθέσεις ούτε μισό επιχείρημα).
Πανικοβάλλονται (ιδιαίτερα στην περίπτωση που οι εκκλησίες τους και οι εθνικιστικές τους ομάδες πιθανόν να έχουν άδικο) και από τη μια κλείνουν την πόρτα στη συζήτηση ή την πηγαίνουν αλλού, ενώ από την άλλη αποζητούν τη διαβεβαίωση των ομοιδεατών. [δες δες πιο πάνω στο δεύτερο σου φιλικότατο σχόλιο που έκανες αναφερόμενος στον (πλέον φίλο σου) Αlexander, όταν αποδείχθηκε ότι έχετε κοινό εχθρό και ίδια πιστεύω]

Η ανασφάλειά τους, τους καθιστά ανίκανους να δεχτούν ότι η αντίθετη άποψη προέρχεται από προσωπική γνώμη και πασχίζουν να κατατάξουν τον εκφέροντα σε κάποια αντίπαλη ιδεολογία ή σε κάποιο αντίπαλο κόμμα (δες πιο πάνω στο πρώτο σου σχόλιο που έκανες για τον Αlexander όταν τον βάφτισες πασοκτσή, όπως και τις προσπάθειές σου να μας παραλληλίσεις με αναρχικούς κτλ). Για να μπορέσουν έτσι να αντιμετωπίσουν, όχι την άποψη καθεαυτού, άλλα τον ίδιο τον εκφέροντα αναφέροντας τα "κατά" της ιδεολογίας ή του κόμματος στο οποίο τον κατέταξαν, τα οποία "κατά" τα έμαθαν παπαγαλία από "ειδικούς" της ομάδας στην οποία πρέπει να ανήκουν.

Φυσικά μιλάω για ανθρωπάκια εξελικτικώς στάσιμα, τα οποία δεν έκαναν χρήση της υπεροχής των ανθρώπων, δηλ. της σκέψεως, και έτσι παρέμειναν έρμαια στη λαίλαπα της ομαδοποίησης.

Τα τέλεια θύματα.

(αλλά και συνάμα ενδιαφέροντα από κοινωνιολογικής πλευράς)
Blogger SPY, at 2:10 AM  
http://nicholas-manie.blogspot.com/2006/11/letter-to-friend.html

και παρόλα αυτά άθεος δεν είμαι ούτε όμως δίνω βάση στην ορθόδοξη διδασκαλία
Blogger Nicholas, at 4:19 AM  
Αγαπητέ spy,
καλή η ομαδοποίηση, όχι όμως η μαζοποίηση! Προσωπικά βέβαια με τις αγέλες ποτέ δεν τα πήγαινα καλά, ευτυχώς όμως η εκκλησία μας χωράει διάφορες απόψεις και δεν είναι μονοδιάστατη... Π.χ. έχει τα κοινόβια, έχει και τους ασκητές στις σκήτες τους! Όλοι οι καλοί χωράνε.. (Φυσικά δέν είναι αγέλη το κοινόβιο!!!)

Οι "μόδες", δηλαδή ο μαζοποιημένος άνθρωπος, είναι θεοκατάρατες!! " ¨Και μη συσχηματίζεσθε τω αιώνι τούτω, αλλά μεταμορφούσθαι τη ανακαινώσει του νοός υμών, εις το δοκιμάζειν υμάς τι το θέλημα του Θεού, το αγαθόν και ευάρεστον και τέλειον." (Προς Ρωμαίους, 12, 2)

Τουτέστιν, ο Χριστιανός δεν είναι προβατάκι για σφαγή, χαμένος στη μαζικότητα της "νέας εποχής". Είναι το αγαθό πρόβατο με φρόνηση φιδιού, και που ζεί στον κόσμο χωρίς να συμμετέχει στις αμαρτώλές του "μόδες"!!

"Ιδού εγώ αποστέλλω υμάς ως πρόβατα εν μέσω λύκων· γίνεσθε ουν φρόνιμοι ως οι όφεις και ακέραιοι ως αι περιστεραί" (Ματθ.10,16)

Εξελικτικώς στάσιμοι εμείς που αγαπάμε το Χριστό; Μα η μόνη εξέλιξη του ανθρώπινου είδους είναι προς τα πάνω, στον Πνευματικό ουρανό… ιδού και ο «πήχυς» που προσπαθούμε να φτάσουμε:

ευλογείτε τους διώκοντας υμάς, ευλογείτε και μη καταράσθε. Να ανταποδίδουμε καλό αντί κακού!!!

το αυτό εις αλλήλους φρονούντες. μη τα υψηλά φρονούντες, αλλά τοις ταπεινοίς συναπαγόμενοι. Να αγαπάμε την ταπείνωση και όχι την υπερηφάνεια!!

μηδενί κακόν αντί κακού αποδιδόντες. προνοούμενοι καλά ενώπιον πάντων ανθρώπων· Nα ανταποδίδουμε το καλό αντί του κακού που μας έδωσαν!!

μη εαυτούς εκδικούντες, αγαπητοί, αλλά δότε τόπον τη οργή· γέγραπται γαρ· εμοί εκδίκησις, εγώ ανταποδώσω, λέγει Κύριος. Να μην εκδικούμαστε!!!

εάν ουν πεινά ο εχθρός σου, ψώμιζε αυτόν, εάν διψά, πότιζε αυτόν· τούτο γαρ ποιών άνθρακας πυρός σωρεύσεις επί την κεφαλήν αυτού. μη νικώ υπό του κακού, αλλά νίκα εν τω αγαθώ το κακόν Να ταϊζεις και να ποτίζεις τον εχθρό σου!!

(Προς Ρωμ. Κεφ. 12)

Αυτά είναι τα μελλοντικά εξελικτικά μας στάδια, φίλε spy. Τα φτάσαμε; Ούτε κατά διάνοια! Εκεί είναι λοιπόν η πρόκλησή μας ως ανθρώπινου γένους, μεταξύ άλλων, δηλαδή στην αγάπη, στην ανθρωπιά, στη λατρεία του Αληθινού Θεού που μας δίνει απλόχερα όλα του τα αγαθά (και ορισμένοι Τον βρίζουμε κι όλας…). Όποιος προχώρησε στην αγιότητα, αγάπησε τον εχθρό του κλπ., αυτός προχώρησε στην εξέλιξή του!!

(Κολοκοτρώνης: Κάποτε φιλοξένησε εν γνώσει του το φωνιά του αδερφού του, ο οποίος νόμιζε ότι δεν τον ξέρει ο «Γέρος». -Παιδί μου! λέει η μάνα του, δίνεις να φάει ψωμί ο φονιάς του παιδιού μου; -Σώπα μάννα' είπε ο στρατηγός. Αυτό είναι το καλύτερο μνημόσυνο του σκοτωμένου…)
Blogger Alexander, at 12:32 PM  
@ alex

sta palikaria ths monhs esfigmenou na to peis ayta
Anonymous Anonymous, at 2:01 PM  
Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, Τουρκία Τούρκων Μουσουλμάνων, Θιβέτ Θιβετιανών Βουδιστών.

Θα συμφωνήσω, αλλά μόνο μερικά με τον Alexander. Ο παραλογισμός των θρησκειών είναι καθολικό φαινόμενο, όχι ίδιο του χριστιανισμού. Χρησιμοποιείται όπου, όταν και όπως βολεύει το κάθε ιερατείο για να στήσει το μηχανισμό ελέγχου και εξουσίας του. Σαν θεμέλιος λίθος το παράλογο βολεύει, διότι επιτρέπει την ένταξη αντικρουόμενων και διαμετρικά αντίθετων απόψεων. Έτσι για κάθε συγκυρία υπάρχει και το αντίστοιχο "θεόσταλτο" ρητό, που θα δικαιολογήσει την πολιτική του.

Και σαφώς δεν υπάρχει "καθαρή" (θεωρητική) θρησκεία. Όλες οι θρησκείες είναι εφαρμοσμένες. Πάντα υπάρχει ιερατείο, και σχεδόν πάντα είτε διαπλέκεται με την πολιτική εξουσία (δες Ελλάδα, Ισπανία, ΗΠΑ), ή προσπαθεί να την ανατρέψει όταν δεν του ταιριάζει (δες Ελλάδα, Τουρκία, Αφγανιστάν, Ιραν). Για το λόγο αυτό είναι τόσο συχνή η σύγχυση κράτους, έθνους, θρησκεύματος. Τα ιερατεία είναι συνυπεύθυνα για τη σύγχυση αυτή, και έτσι δικαιολογείται η μεγάλη αντιπαλότητα με όσους θέλουν να δουν το έθνος και το κράτος σαν κάτι ανεξάρτητο από τη θρησκεία.

Ο προφήτας και οι λοιποί ακροδεξιοί μας λένε ότι αν δεν είμαστε χριστιανοί, δεν είμαστε και Έλληνες. Πολύ βολικά ξεχνούν ότι κάποτε αν ήσουν Έλληνας είχες εξασφαλισμένο εισητήριο εξπρές για την ανυπαρξία, με πλήρη εξυπηρέτηση πρώτης θέσης (βασανιστήρια, δήμευση περιουσίας κλπ.) στο όνομα της χριστιανικής θρησκείας. Ή μήπως θέλουν να ξαναζωντανέψουν αυτή την παράδοση;

Ξεχνούν ότι οι Έλληνες σε άλλους τομείς έχουν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας: Δημοκρατία, Επιστήμη, Φιλοσοφία. Θρησκείες όλοι οι λαοί παρήγαγαν, και μερικοί, όπως οι Εβραίοι, τόσο καλές που έγιναν εξαγώγιμα προϊόντα και δημιούργησαν και κλώνους (χριστιανισμό, μωαμεθανισμό).

Όπως όλοι οι εξτερμιστές, θέλουν να διχάσουν, να διαχωρίσουν. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το ιερατείο ώστε να πλησιάσουν στην εξουσία. Δυστυχώς το ιερατείο είναι δεκτικό στην κολακεία και αρέσκεται στην πολιτική εξουσία, οπότε, όποιος φαίνεται να του τα παρέχει αποκτάει και την υποστήριξή του.

Καλοστημένο παιχνίδι, αλλά μέσα στη βιασύνη και την ασχετοσύνη τους σχεδόν κατάφεραν ακριβώς το αντίθετο. Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον.
Anonymous Anonymous, at 8:05 PM  
Deite edw malakies: http://www.youtube.com/watch?v=R6cuOFXqvXc
Anonymous Anonymous, at 9:37 PM  
Ναι, μάλλον είναι το καινούργιο προεκλογικό τραγούδι του Καρατζαφέρη.
Τά 'χει όλα μέσα: Αγια Σοφιά, τσολιάδες, Μογγόλους, ευζώνους.
Εννοείται ο βλάξ που τραγουδάει θα τρέξει πρώτος στο κάλεσμα της σάλπιγγος.
Ερε κλωτσιά που θέλουν ορισμένοι...
Anonymous Anonymous, at 11:45 PM  
Χαιρετούμε το αλλοπρόσαλο πλήθος των σχολιαστών στο ιερόν τουτον μπλόγκιον, το αφιερωμένο στον ισαπόστολο προφήτη +ταπαίρνογλου+ Λιάκουρα τον σιτευτόν.
Δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα στις απαντήσεις του κυρίως ποστ. (θα τα πούμε εκτενώς σιγά σιγά σε επόμενα ποστ.)
Καθώς και δεν θέλουμε να παρεμβληθούμε στίς ερωτοαπαντήσεις των συνομιλητών.
Άλλος ήρθε να συμπαρασταθεί , άλλος να ξεχαρμανιάσει, άλλος να μας τα χώσει, άλλος να κάνει κήρυγμα κλπ. Απονέμουμε ειδική μνεία στους ποιητές με την ελπίδα να μελοποιθούν κάποτε οι στίχοι τους.
Γεια χαρά στα παλληκάρια τους Λιακόφιλους. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαμε. Να χαίρεστε τον Οδηγό τηλεπλασιέ σας.

και μια δήλωση στον καντηΛανάφτη +ταπάιρνογλου+

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΨΕΛΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ (ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΠΟ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Στο μεθεπόμενο ποστ. Αποκαλύπτουμε τη Νέα Τάξη των Πραμάτων.
(ναι είναι νέα και έχει πολλά πράματα)

Στα επόμενα ποστ θα ανταποκριθούμε με καταλληλες απαντήσεις πανταχόθεν. Τώρα ερχόμαστε από τη τακλαμακάν και είμεθα κουρασμένοι

+ευλόγησον+
σ+σκοτάδισον+
+μπουρδολόγησον+
Blogger funEL, at 12:55 AM  
re ma**kes giati sveinete ta pio wraia comment? enas Nikos Grapsas eixe kanei ena katapliktiko comment kai to sveisate...
ti 'ste 'seis reeeeee!!!

+3estravoswn+
Anonymous Anonymous, at 9:06 PM  
Εκδόσεις ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: τρομοκρατία - ανατροπή εργασιακών σχέσεων - απολύσεις




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μεσολογγίου 5, Βόροφος, Εξάρχεια

τηλ: 210 3820537, e-mail: sylyp_vivliou@yahoο.gr



Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν παράξενα και τραγελαφικά γεγονότα στις εκδόσεις Λιακόπουλος (ΑΣΑΝΑ ΕΠΕ). Ναι, καλά διαβάσατε! Σε αυτόν τον εκδότη που παπαριάζει τα μυαλά των ανθρώπων με ιστορίες για Νεφελίμ, Ελοχίμ και άλλους αγρίους. Το τρέξιμο πάει σύννεφο! Δρομολόγια των εξωτερικών διανομέων από Πέραμα μέχρι Σούνιο και από Γλυφάδα μέχρι Ωρωπό… Μόνο δρομολόγια από την κοίλη Γη μέχρι τις πολυκατοικίες στον πλανήτη Άρη δεν έχουν γίνει ακόμα -αν και τα μεταφορικά που χρεώνει στους πελάτες για τέτοιες αποστάσεις είναι-… Συνεχής και έλεγχος με τηλέφωνα αλλά και παρακολούθηση από κάμερες στην αποθήκη. Ολόκληρη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων… Και μέσα σε όλο αυτά να πλήρωνε και καμιά υπερωρία! Κατά δήλωση του ιδίου, οι υπερωρίες δεν πληρώνονται αφού «νέα παιδιά είστε, αντέχετε».Και οι πουτινιές δεν τελειώνουν εδώ.



Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο αχαλίνωτη φαντασία



Οι εκδόσεις Λιακόπουλος θεώρησαν πως μπορούν να απαλλαγούν από το περιττό εργατικό-μισθολογικό κόστος. Έτσι, πριν μερικές μέρες προχώρησαν σε μια συνειδητά σχεδιασμένη ενέργεια. Αφού πρώτα μείωσαν τους μισθούς (περιορισμός των bonus) και εντατικοποίησαν τρομερά τη δουλειά, εν συνεχεία ανακοίνωσαν στους διανομείς ότι από εδώ και στο εξής καταργούνται οι συμβάσεις με το ΙΚΑ (μέσω οικιοθελούς-υποχρεωτικής παραίτησης) και μετατρέπονται οι εργασιακές σχέσεις σε ΤΕΒΕ δελτίο παροχής υπηρεσιών. Αντίθετη άποψη δεκτή : ΑΠΟΛΥΣΗ. Και αυτό έγινε τελικά. Όσοι συνάδελφοι αρνήθηκαν να αποδεχτούν τα νέα δεδομένα (τηλεφωνήτριες, διανομείς) απολύθηκαν, συνολικά έξι στον αριθμό και έπεται συνέχεια. Απειλές σε όσους συμμετείχαν στις απεργίες, αναγκαστικές άδειες σε δηλωμένες απεργίες, απόλυση συναδέλφου στις 18 Μάρτη, μια μέρα πριν την απεργία, συμπληρώνουν το αντιδραστικό σκηνικό.



Δεν τρώμε βαλανίδια



Η κυβέρνηση και η εργοδοσία έχουν αποκαλύψει τις προθέσεις τους! Ελαστικές σχέσεις, εξοντωτική δουλειά και μισθοί πείνας συνθέτουν τη μίζερη πραγματικότητα που ζούμε σαν εργαζόμενοι. Ταυτόχρονα, η επέκταση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και οι συντάξεις των 500 ευρώ διαμορφώνουν ένα ζοφερό μέλλον.

Η μόνη λύση είναι ο συλλογικός αγώνας για τα δικαιώματά μας, για όλα όσα μας ανήκουν. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να σηκωθούμε από καναπέδες-ντιβάνια-κρεβάτια-πολυθρόνες και να βγούμε στους δρόμους. Να οργανωθούμε στο σωματείο μας και συλλογικά να διεκδικήσουμε την ανατροπή των αντιασφαλιστικών μεταρρυθμίσεων.



Για το ζήτημα των συναδέλφων στις εκδόσεις Λιακόπουλος, διεκδικούμε:

-Καμία αλλαγή των εργασιακών σχέσεων από ΙΚΑ σε ΤΕΒΕ. Μόνο σταθερές εργασιακές σχέσεις ΙΚΑ.

-Να αποσυρθεί η κάμερα από την αποθήκη.

-Καταβολή ΟΛΩΝ των χρωστούμενων στους εργαζομένους.

-Αύξηση των μισθών.

-Να σπάσει η τρομοκρατία στις εκδόσεις Λιακόπουλος.



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Anonymous Εκδόσεις ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: τρομοκρατία - ανατροπή εργασιακών σχέσεων - απολύσεις, at 12:05 PM  

Add a comment