funEL βαρυ πακετο

Monday, June 11, 2007

Ο Χατζατζάρης Βουλευτής

Στο προηγούμενο post, διακρίναμε κάποιον άγνωστον που έγραψε κάποιες θέσεις, γνωστές μεν, αλλά μάλλον υποτιμημένες. Αυτό το post είναι αφιερωμένο στον άγνωστο.

Θα συνυπογράψουμε στη πρότασή του:

"ευχαριστούμε το Κράτος και τις αρμόδιες Αρχές, τους εκπαιδευτικούς και επιστήμονες και το Χριστόδουλο που με την ανοχή τους διαιωνίζουν την ύπαρξη των εκπομπών του Προφήτη"

Τα comment είναι τα ακόλουθα και οι υπογραμίσεις δικές μας:


comment 1
Ποτέ δε περίμενα τον Λιακό να κλαίγεται έτσι ονλινε! Το πράγμα δείχνει πως έχει βρεθεί σε αδιέξοδο. Πολύ πιθανό να έρθει τελικά στο δικαστήριο του Βλογμε.γρ και να δηλώσει πως αποσύρει τη μήνυση, συγχωρώντας τον άθεο ιλλουμινάτι Τσιπρόπουλο. Κάπως πρέπει να ξαναφτιάξει το πληγωμένο προφίλ του (εκλογές έρχονται).

Αφήνετε όμως το δάσος και κοιτάτε το δέντρο: ποιοι είναι αυτοί που με τις πράξεις ή την απραξία τους σπονσοράρουν τον Λιακόπουλο; Ποιοι Καρατζαφέρηδες και Αδώνηδες συντρώγουν / συμπίνουν μαζί του, όταν αυτός έχει ξεσκίσει την ελληνική ιστορία; Ποιοι Χριστόδουλοι δε τον αγγίζουν καν, όταν έχει κάνει αχταρμά την ορθοδοξία; Ποιοι ΝΔ-Καραμανλήδες δε βγάζουν άχνα όταν τη στιγμή που γίνεται στη χώρα μας παγκόσμια συνέδριο για το Διαδίκτυο, συλλαμβάνεται με δική Του μήνυση ο Τσιπρόπουλος; Ολοι αυτοί δεν έχουν ευθύνη για το πνευματικό τους παιδί;

Ποιοι αγγλοαμερικανογάλλοι άφησαν τον Χίτλερ να δυναμώσει και να φτιάξει αυτό το στρατό με την ελπίδα πως θα τα "έβρισκαν" μαζί του και θα τον είχαν του χεριού τους; Ετσι ώστε μετά να χρειαστεί να θυσιάσουν εκατομμύρια αθώων πολιτών για να τον ξεφορτωθούν επειδή τελικά δε τα "βρήκανε"; Γιατί και ο Στάλιν και ο Ατατούρκ το ίδιο αλλά και περισσότερο σφαγείς λαών και ιμπεριαλιστές ήταν αλλά καμία δυτική δύναμη δεν επενέβει εκεί (το αντίθετο μάλιστα).

Είναι θέμα Λιακόπουλου ή θέμα έννομης τάξης να προβάλλονται αυτές οι εκπομπές σε δεκάδες κανάλια; Ποιοι πολιτικοί φορείς-κόμματα/εκπρόσωποι εκκληδίας/εκπρόσωποι πανεπιστημίων - ιστορικοί κ.ο.κ. είναι αυτοί που σπονσοράρουν τον Λιακόπουλο με την ΑΠΡΑΞΙΑ τους;
Είναι δυνατόν κάποιος να μιλά για τη μάνα σου και να λέει πως είναι σαύρα - τραβεστί και να μην αντιδράς; Είναι δυνατόν κάποιος να ξεφτιλίζει όλη την ελληνική ιστορία, το ίδιο το σημερινό κράτος αλλά και την επικρατούσα θρησκεία και να μην αντιδρά κανείς νόμιμος εκπκρόσωπος αυτών; Για ποιό λόγο; Η μάλλον για πόσα ευρώ; Τι περιμένουν να κερδίσουν όλοι αυτοί από το φαινόμενο "Λιακόπουλος και τηλεπιστοί αναγνώστες του" και κάνουν τουμπεκί; Γιατί το Φανέλ ασχολείται μόνο με τη βιτρίνα του φαινομένου κι όχι με την ουσία;


comment 2
Θα μπορούσες απλά να προσθέσεις ένα "ευχαριστούμε το Κράτος και τις αρμόδιες Αρχές, τους εκπαιδευτικούς και επιστήμονες και το Χριστόδουλο που με την ανοχή τους διαιωνίζουν την ύπαρξη των εκπομπών του Προφήτη" στο κόπυράιτ.
Μπορεί να τρέφεις αυταπάτες, οτιδήποτε όμως συμβαίνει στο φως της δημοσιότητας, ήταν, είναι και θα είναι πολιτική επιλογή. Το ίδιο συνέβαινε με τα τσοντοκάναλα του Χρηστίδη τόσα χρόνια που αφαίμαζε τον βλαμένο κοσμάκη: όλοι είδαμε ποιοι κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες χόρευαν και τραγουδούσαν στα πάρτι του και στο τέλος τον έφαγε ο ανταγωνισμός. Το ίδιο και με τον Προφήτη.
Η αναβάθμιση του Προφήτη σε τηλεοπτικό σχολιαστή λες να ήρθε τυχαία ως μάνα εξ ουρανού; Μέχρι και στην κρατική ΝΕΤ εμφανίστηκε. Ως τι; Ως... συγγραφέας! Τι συγγραφέας όμως και ποιων συγγεκριμένων βιβλίων δεν αναφέρθηκε. Απλώς συγγραφέας. Ξεκάθαρη πολιτική απόφαση δηλαδή για "ξέπλυμα" προφίλ μέσω καναλιών, δημοσίων και ιδιωτικών. Για ποιο λόγο; Από ποιους υπαγορεύτηκε;
Εύχομαι καλή επιτυχία στο γεγονός του Ιουνίου.

comment 3 (update)
Ο Λιακό (και ο κάθε μεγαλομανής φελός που ξαφνικά αποκτά δημοσιότητα) είχε πάντα πολιτικές βλέψεις. Η ίδια του η ύπαρξη, από το ξεκίνημά του ως σήμερα ήταν ένα πολιτικό φαινόμενο, το οποίο δυστυχώς κάποιοι το άφησαν να εξελιχθεί για να οικειοποιηθούν τα αποτελέσματα (Χριστόδουλοι, πολιτικοί κ.ο.κ.). Ηταν λάθος μέγα να εκληφθεί η παρουσία ενός τέτοιου κλόουν ΣΕ 500 ΚΑΝΑΛΙΑ ως ψυχαγωγικό φαινόμενο και να σατιρίζεται ως τέτοιο.
Η μη ενόχλησή του από επισήμους εκπροσώπους θρησκείας, επιστήμης και πολιτείας (θεσμούς και φορείς τους οποίους καραξεφτιλίζει καθημερινά με τις παρανοϊκές θεωρίες του) ήταν σαφώς σκόπιμη, αφού όσοι ασχολούνται με την πολιτική γνωρίζουν την τακτική "κάνω την πάπια, αφήνω το γεγονός να εξελίσσεται και μετά κάνω τον Κινέζο". Αν ο Λιακό πιάσει ως... πολιτικό προϊόν, θα τον δούμε δίπλα σε Χριστόδουλους, αρχηγούς κομμάτων κ.ο.κ. (έπειτα από το απαραίτητο "ξέπλυμα προφίλ" βεβαίως - βεβαίως). Αν δε πιάσει, όλοι θα κάνουν πως δε τον έχουν ξανακούσει.
Σε κάθε περίπτωση, το αυγό του Λιακόπουλου τώρα επωάζεται και μέχρι το Μάρτη (που θα γίνει το πάρτι) θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την μετάλλαξη του Προφήτη, από κλόουν - τηλεπλασιέ σε πολιτική προσωπικότητα (είναι τυχαίο άραγε πως στα βίντεο Λιακό ΤιΒι είναι πράος και ήρεμος και δε κάνει ούτε μία αναφορά σε πυραμίδες Σαχλαμαράν παρά μόνο σε ειδησεογραφία;;;;).





Αγαπητέ άγνωστε. Με κόπο προσπαθούμε να παραμείνουμε στην βιτρίνα και μόνο της γελοιότητας του κλόουν τηλεπλασιέ. Με κόπο προσπαθούμε να πιστέψουμε και μεις την αυταπάτη τόσων που θεωρούν το εκφυλιστικό αυτό φαινόμενο περαστικό, γελοίο, ανάξιο λόγου και ανάλογης αντιμετώπισης. Με κόπο προσπαθούμε να διαφωνήσουμε με κάτι από τα προαναφερθέντα γραφόμενά σου και τελικά μάλλον θα συμφωνήσουμε μαζί σου.


Το ακόλουθο ιερό βίδεον έχει τίτλο
"Ο Χατζατζάρης Βουλευτής"

Ενδιαφέρον σημείο "να διαλυθεί όλος ο δημόσιος τομέας ... το ΙΚΑ να καταργηθεί"

Προσέξτε προς στο τέλος (σας θυμίζει κάτι?) "τα κόμματα είναι κατεστημένο που εγώ δεν συμφωνώ ... βουλευτές δούλοι του κόμματος ... "

και το βασικότερο "εμένα αν με δείτε υποψήφιο, ... θα έχω πάρει αυτές τις διαβεβαιώσεις ότι αυτά που πιστεύω (1) (2) (3) (4) (5) ..., όχι μόνο θα τα πω αλλά θα προχωρήσω..."


και είναι αφιερωμένο στο κόμμα που θα επιλέξει (ή έχει ήδη επιλέξει) τον πουτινιάτη τηλεπλασιέ +ταπαίρνογΛου+, να μας εκπροσωπήσει παντιοτρόπως σε οποιαδήποτε πολιτικά, κοινωνικά, εθνικά, κλπ θέματα...
(και ο Κεραμυδάς εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος είναι, βοήθειά μας)




Ο μεταλλαγμένος νεοναζί δεν χρειάζεται τον "διακλαδιζόμενο μαίανδρο" (σβάστικα) για σύμβολο. Βρίσκει άλλα, ... ένα Λ, ένα Ε, ένα σταυρό... δεν έχει σημασία. Πίσω από τα λόγια και το χοντροδάχτυλο που κουνιέται πάνω κάτω, βρίσκεται η αντίστοιχη σημερινή ιδεολογία. Oι θολοφασίστες.

+θαειμαστεεδωακομακιανβγαλειοηλιοςκερατα+

buzz it!

:: posted by funEL, 11:34 PM

116 Comments:

Πλάκα πλάκα δεν έκατσα να δω αν το ιερό βίδεον είναι ανακύλωση αλλά αν βάλεις και τα ιερά ιστορικά βίδεα του Φύρερ (μας) δίπλα ίδιος είναι ο αθεόφοβος.
Blogger Nicholas, at 3:33 AM  
αναρωτιέμαι επίσης αν είχε φάει καμια μήνυση ο Χάρυ Κλύν όταν σατύριζε τη σχέση του Αντρέα με τη Μιμή...


+ψήφισονψήφισοναυτόν+
Blogger Nicholas, at 3:39 AM  
Funel, μάλλον δεν διάβασες όλα τα comments στο προηγούμενο post... Όσο για το αν μένουμε στις ποδοσφαιρικές γνώσεις, γουστάρουμε με τον Vetdino να κάνουμε και κανένα σχολιάκι γιατί στο κάτω-κάτω έτσι θέλουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε. Και ούτε θέλουμε να απαντάει και κανένας άλλος.

Ratsistokommatoskylistan, αυτές οι μαλακίες που πετάγεσαι και λες που κολλάνε; Φιλικά, απέκτησε γνώμη! Και μην νομίζεις ότι η επανάληψη του ίδιου πράγματος είναι και καλά χιούμορ και δείγμα ευφυίας. Απλά, για μια ανοησία από μέρους σου πρόκειται. Κουράζεις...

Maximosgargavaris, είσαι πολύ ηλίθιος! Και βλάκας...
Anonymous Anonymous, at 7:14 AM  
κ. kafros7
γράφετε:
"γουστάρουμε με τον Vetdino να κάνουμε και κανένα σχολιάκι γιατί στο κάτω-κάτω έτσι θέλουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε. Και ούτε θέλουμε να απαντάει και κανένας άλλος."

To λογαριασμό το κρατάμε εμείς και αν θέλουμε, όποτε θέλουμε διαγράφουμε ότι σκουπίδι θέλουμε.
Πράγμα που δεν κάνουμε, όπως βλέπετε, για να γίνει κατανοητό το ποιόν του καθένα.
Αυτό το blog είναι αφιερωμένο στο Ισαπόστολο τηλεπλασιέ Λιακούριο τον Πουτινιάρη +ταπέρνογΛου+.
Του ταιριάζουν όλων των ειδών τα σκουπίδια, ιδίως τα ποδοσφαιρικά απολύτως.
+μεγάλη η χάρη Του+
Blogger funEL, at 9:27 AM  
Ωχ funel, είδα το βίντεο του χοντρού που έβαλες και έφριξα...
Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ' ότι νόμιζα. Και τον παίρναμε στη πλάκα.
Δεν είναι πλέον γραφικός, είναι επικίνδυνος.
Anonymous Anonymous, at 9:33 AM  
Funel μην μένεις εκεί. Σου είπα ότι δεν διάβασες καλά τα comments, όπου αναφέρομαι στο προηγούμενο Post και σε ποια σημεία διαφωνώ. Γνωρίζω τι είναι το σάιτ. Έχουν γραφτεί πολλά χειρότερα για να μείνεις στο αν έγινε ένα αθλητικό σχόλιο.
Anonymous Anonymous, at 9:39 AM  
Λιακόπουλος των τηλεανέμων


Μέσα από άγνωστη εκπομπή στην άθλια σας Τι Βι, εχάραξα τη νέα σας ζωή


και όσοι με σατίρισαν σαν άγιο και Προφήτη, να τους καεί τ΄ αμάξι και το σπίτι…

Απάτησα και πούλησα και ζώντες και νεκρούς… Ξεπέρασα ενοχές και δισταγμούς…

Κι απέκτησα το μύθο μου με ψεύδη και εκβιασμούς, σε υπόγειους δρόμους άγριους τηλεοπτικούς…


Με λεν Λιακόπουλο κι είμαι από ελεεινή γενιά, πουλώ σαβούρες και αρπάζω τα λεφτά…

Χιλιάδες χέρια με μουτζώνουν από μακριά, μα άλλα τόσα μου αφήνουν τον παρά!!!

Ελληνόπληκτοι, αμόρφωτοι, κυράτσες και γιαγιές, παπάδες, της βλακείας εραστές
στα ζάρια μου χορεύουνε σε τάβλι μιλημένο, οι ηλίθιοι σέρνουν το κατεστημένο

Δεν μπόρεσα να γίνω άξιος λόγου Μηνυτής, γελοιοποιήθηκα για λόγους προβολής…

και μες στην αναδίπλωση της Νέας Εποχής απόμεινα μια ανάμνηση ατυχής sic

Με λεν Λιακόπουλο κι είμαι από ελεεινή γενιά, πουλώ σαβούρες και αρπάζω τα λεφτά…

χιλιάδες χέρια με μουτζώνουν από μακριά, μα άλλα τόσα μου αφήνουν τον παρά...
Anonymous Anonymous, at 10:53 AM  
Σοφό Post! Εύγε!
Anonymous Anonymous, at 11:48 AM  
Funel και για να πάμε και σε αυτό το σοφό κατά την mairilou post, με το οποίο και εσύ συμφωνείς. Κατ' αρχην γίνεται αναφορά στις εκλογές σε συνάρτηση με την πιθανή απόσυρση της μήνυσης για τον Τσιπρόπουλο. Για να καταλάβω, με ποιο κόμμα θα πολιτευθεί ο Λιακόπουλος και δεν το ξέρουμε; Μην πεις το ΛΑ.Ο.Σ, διότι αυτό δεν παίζει και καθημερινά από Άδωνι και Βελόπουλο δέχεται του κόσμου τα πυρά για τα βιβλία του. Οπότε, αφού το υποστηρίζετε, φέρετε αποδείξεις. Μην πείτε ότι "αυτός μιλάει για εκλογές", διότι θα είναι για πολλά γέλια η απάντηση. Επομένως, ανακριβής αυτή η υπόθεση. Δεύτερον, πότε και πού άκριβώς συνέφαγε με τους Άδωνι και Καρατζαφέρη ο Λιακόπουλος; Ήταν παρών ο anonymous. Ας μας πει ημερομηνία και μαγαζί. Φέρει το βάρος της απόδειξης γι' αυτό που λέει και εσύ το επιχείρημα αυτό δεν βλέπω να το προβάλεις αυτή την φορά...

Ο Χριστόδουλος θα έπρεπε επομένως να αγγίξει και εσάς που καθημερινά σταυρώνετε και από μια φορά τον Χριστό, την Εκκλησία και την Ορθοδοξία. Από την στιγμή, λοιπόν, που πρέπει να κάνει "ντα" τον Λιακόπουλο επειδή κάνει αχταρμά την θρησκεία, τότε το ίδιο πρέπει να γίνει και με όσους δεν σέβονται το δικαίωμα ορισμένων να πιστεύουν. Και στο blog αυτό υπάρχουν αρκετοί, όπως και σε πολλούς άλλους χώρους, δικτυακούς και μη.

Αυτά τα περί Χίτλερ είναι ανάξια σχολιασμού, διότι είμεθα στον 21ο αιώνα, βρισκόμαστε στην Ενωμένη Ευρώπη, στην ΟΝΕ, στο ΝΑΤΟ και τίποτα δεν μπορεί να δυναμώσει τέτοια καθεστώτα. Τον ρόλο αυτό τον παίζει ο Μπους και τα τσιράκια του μια χαρά.

Όσο για το ότι προβάλλονται αυτά τα βιβλία σε τόσα κανάλια, έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας έχει ελευθερία γνώμης. Υπάρχουν πολλά άλλα που μας προσβάλουν περισσότερο και δεν παίρνει η Πολιτεία αντίθετη θέση (βλέπε βιβλίο Ρεπούση και αναφορά στο Intymedia στο βιβλίο της Ε' Δημοτικού), που ο Λιακό είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Στο κάτω-κάτω, ας μας μαθαίνουν σωστή ιστορία και όχι την κατάΡεπούση ιστορία, ώστε να μην έχουμε ανάγκη μετά κανέναν Λιακόπουλο να μας λέει το οτιδήποτε. Τότε είναι που δεν θα υπάρχει ο παραμικρός φόβος.

Αν σε πείραξε που βγήκε ο Λιακόπουλος στη ΝΕΤ, εμένα με πείραξε που με κρατικά λεφτά βγήκε αυτό το έκτρωμα που λέγεται Τέχνη και βεβήλωνε τον εθνικό ύμνο. Αν εσένα δεν σε νοιάζει αυτό, εμένα δεν με νοιάζει που βγήκε ο Λιακόπουλος. Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά, λοιπόν. Τους χαιρετισμούς μου!
Anonymous Anonymous, at 1:16 PM  
Επώνυμε Κάφρε7,

Από το συμφάγωμα και την συμποσία Λιακόπουλου με ΛΑΟΣ υπάρχει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. "Εξυπνη" η κίνησή σου να ρίξεις λάσπη ζητώντας δήθεν αποδείξεις, αλλά δυστυχώς για σένα η ιστορία σε πρόλαβε. Βλέπεις, είναι πάγια τακτική όλοι οι "επίσημοι" όταν θέλουν να κάνουν την πάπια να λένε "δε τον ξέρω τον Τάδε" (όπως ο Χριστόδουλας τον Βαβύλη, τον Γιοσάκη κλπ) αλλά η ιλουμινάτια σιωνιστική τεχνολογία της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ σας πρόλαβε. Ισως αν προσπαθούσες να κάνεις την κομπίνα πριν μερικές εκατοντάδες χρόνια να έπιανε τόπο.

Τώρα, για το ποιο κόμμα θα ήταν πιθανό να δεχθεί να παίξει το ρόλο του επωαστήρα του... αυγού του Λιακόπουλου, δια της αφαιρετικής μεθόδου μπορούμε να πούμε πως ΠΑΣΟΚ μάλλον δε μπορεί να είναι, ΝΔ επίσης, ΣΥΝ μάλλον όχι, ΚΚΕ δε νομίζω καθόλου, Ενωση Κεντρώων άσε καλύτερα, οπότε τι μένει, τι μένει... α, το κόμμα των Ελλήνων Οικολόγων υπέρ της Καρέτα Καρέτα.

Ο Χριστόδουλος δεν έχει καμία δουλειά (αν και το κάνει ως χόμπι) να κυνηγά "άθεους" και άθρησκους. Δικαίωμα του καθενός είναι να επιλέγει αν θέλει να πιστέψει ή όχι τα θρησκευτικά παραμύθια. Οπως εγώ δέχομαι να υπάρχεις δίπλα μου εσύ σε αυτή την ψυχολογική κατάσταση (του να πιστεύεις στην όποια θρησκεία σου), έτσι υποχρεούσε να κάνεις το ίδιο κι εσύ. Η δουλειά του Χριστόδουλου είναι να λάβει ξεκάθαρη θέση έναντι όλων όσων ξεφτιλίζουν το θεσμό που εκπροσωπεί (μια επίσημη θρησκεία ενός Κράτους) έτσι ώστε να μπορούν να τον ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ πιο εύκολα, πουλώντας το ως χάντρες και καθρεφτάκια σε ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. Το να πιστεύω τα θρησκευτικά σου παραμύθια ή όχι, είναι επιλογή μου. Δε μπορείς με τρόπο ναζιστικό να με αναγκάσεις να τα δεχθώ ως "αλήθεια", ούτε να περιμένεις από τον "πνευματικό σου πατέρα" να με κάνει ντα επειδή είμαι άθρησκος. Αν είσαι όντως ευαίσθητος σε θέματα θρησκείας, όπως προσπαθείς να δείξεις, θα έπρεπε πρώτα να σε απασχολούν αυτοί που την ξεφτιλίζουν και μετά αυτοί που δε θέλουν να την πιστέψουν. Αλλά δυστυχώς, από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα, έχει αποδειχθεί πως τύποι όπως ο Χριστόδουλας κι εσύ, ουδώλως ενοχλούνται από παπατζήδες Προφήτες - Χριστέμπορους, με τους οποίους συνεργάζονται μια χαρά για να προωθήσουν τα κοινά τους συμφέροντα. Αντιθέτως, οι μόνοι αξιοπρεπείς πολίτες, αυτοί που δηλαδή δεν ασχολούνται με τα θρησκευτικά σας παραμύθια, είναι η πραγματική απειλή και αυτούς χτυπάτε συνέχεια με λύσσα και με όποια όπλα μπορείτε να έχετε (παλαιότερα σφάζατε, σήμερα κακοποιείτε και απειλείτε από τα ΜΜΕ). Γιατί από τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ κινδυνεύει να σβήσει το σκοταδιστικό και μυστικιστικό κατεστημένο σας, όχι από τους Χριστέμπορους, οι οποίοι στην τελική είναι και δικά σας παιδιά.

Τα κατευναστικά σου σχόλια περί "είμαστε στον 21ο αιώνα, δεν υπάρχει Χίτλερ, είναι αστείο" ήταν επίσης αναμενόμενα. Οταν οι πνευματικοί απόγονοι του Χίτλερ υπάρχουν παντού τριγύρω μας, είτε με τη μορφή του "χωροφύλακα" - μπάτσου που σπάει στο ξύλο όποιον περνά από μπροστά του για να δείξει πως είναι "άντρας", είτε με τη μορφή ηγετών κρατών και του πλανητάρχη που δολοφονεί αθώους αδιακρίτως, όσοι λένε πως "δεν υπάρχει Χίτλερ και φασισμός σήμερα" είναι αυτοί που ανυπομονούν για την (επίσημη, πλέον) επάνοδό του στην εξουσία έτσι ώστε να το εορτάσουν με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια ("εκπολιτίζοντας" άθεους μιαρούς ιλουμινάτι μπλόγκερς, ίσως;). Γι αυτό λοιπόν τα παραμύθια πως "δεν υπάρχει Χίτλερ" κλπ, για να αποκοιμήσετε περισσότερο τα βόιδια που με την ανοχή τους και την άγνοιά τους θα σας βοηθήσουν να ξανασφάξετε τον κοσμάκη.

Λες πως έχουμε Δημοκρατία, άρα μπορεί να προβάλει κανείς στα κανάλια ότι θέλει. Αφού λοιπόν ξαφνικά θυμήθηκες πως έχουμε Δημοκρατία, που πήγε αυτή η Δημοκρατία λίγες σειρές πιο πάνω στο σχόλιό σου, όταν ζητούσες από τον Χριστόδουλο να έρθει και να μας κάνει ντα επειδή δε πιστεύουμε στη θρησκεία του;

(ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: είμαι σίγουρος πως εδώ μέσα υπάρχουν πιστοί χριστιανοί και ίσως ο ίδιος ο κατασκευαστής αυτής της ιστοσελίδας να είναι ένας τέτοιος. Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει, όπως και δικαίωμά του να ΜΗ πιστεύει.)

Προσπερνάς με μεγάλη ευκολία την ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ. Που; Στο δελτίο "ειδήσεων" κώλου του Σταρ; Οχι, στην κρατική - ειδησεογραφική ΝΕΤ!!! Και μάλιστα στη μέση προεκλογικής περιόδου!!! Τι λες βρε παιδί!! Είδε φως και μπήκε; Για να μην αναφέρουμε όλα τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια που τον φιλοξενούν εδώ και μήνες. Πως ξαφνικά ο τηλε-πλασιέ των καναλιών Γ διαλογής έγινε τιμώμενο πρόσωπο σε όλα τα πρώτης τάξης ειδησεογραφικά κανάλια και εκπομπές; Και με ποια ιδιότητα; Του συγγραφέα ουφολογικών βιβλίων; (κάτι το οποίο εντέχνως αποκρύπτουν προβάλλοντάς τον απλά ως "συγγραφέα" - δηλαδή κι αυτός που έγραψε τους στίχους "μείνε μαζί μου έγγυος - είμαι πολύ φερέγγυος" είναι λογοτέχνης;). Ολα τυχαία έιναι σε αυτόν τον τόπο τελικά...

Μιλάς για τη βεβήλωση του εθνικού ύμνου από την δημιουργό του βίντεο κλπ. Ποιος; Εσύ ο νεοέλληνας - μόνιμος κάτοικος καναπέ - τηλεθεατής του Λιακόπουλου που δε σε ενοχλούν όσοι ξεφτιλίζουν ιερά και όσια, το Κράτος, την πατρίδα, τη θρησκεία (προσωπικά δεν έχω κόμπλεξ με την ύπαρξη θρησκείας, απλά δε γουστάρω να πιστεύω στα παραμύθια, ακόμη και στα επίσημα αναγνωρισμένα), όλοι αυτοί ΔΕΝ βεβηλώνουν το Εθνος αλλά το βεβηλώνουν όσοι αυνανίζονται ακούγοντας τον εθνικό ύμνο! Περιμένεις λοιπόν με μεγάλη υπομονή, εσύ νεοέλληνα - ελληναρά, κάθε λίγα χρόνια, να γίνει κάτι ανάλογο (άθεες ιλουμινάτιες ανορθόδοξες εκθέσεις τέχνης, παραστάσεις του Πανούση, συλλαλητήρια μακεδονικού ζητήματος κ.ο.κ.) για να φορέσεις κράνος - χλαμύδα - φουστανέλα και να βγεις στο δρόμο να παριστάνεις τον Χατζατζάρη - πατριώτη.

Αντε και περαστικά.

Ο γνωστός ιλουμινάτιος ανώνυμους - ανώνυμους (προστατευόμενο είδος)
Anonymous Anonymous, at 2:06 PM  
Κι ένα μικρό δείγμα - προσφορά δωρεάν:

http://www.e-grammes.gr/2003/01/pita_thessaloniki.htm

Δικτυακός τόπος: η ηλεκτρονική εφημερίδα του Ελληνικού Μετώπου (ενσωματώθηκε στο ΛΑΟΣ) Ελληνικές Γραμμές.

Τίτλος κειμένου: Όχι στην συνδιαλλαγή με το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Τι έλεγε ο Προφήτης, στο βίντεο του Φανέλ; Πως όλα τα κόμματα (εννοώντας προφανώς τα ...άλλα κόμματα) είναι ένα ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ με το οποίο δε μπορεί να συνεργαστεί.

Τι βλέπουμε στις εικόνες του άρθρου; Τον προφήτη με διάφορους κομματικούς του φίλους, βυζαντινές σημαίες (!!), μουστακαλήδες - πατριώτες κ.ο.κ.

Τι δε θα προσέξουν οι περισσότεροι; Πως ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, παρουσιάζεται στο κείμενο αυτό ως ...δημοσιογράφος!!! Πως λέμε γυναικολόγος - ηλεκτρολόγος; Κάτι τέτοιο. Μετά το ξέπλυμα χρήματος, έρχεται και το ξέπλυμα τίτλων τιμής (προσφορά by Yperellines Patriotes Ε.Π.Ε.).

Μη βιάζεσαι Κάφρε 7, είπαμε, αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα - δωρεάν (σα τα μπουκαλάκια με τις κολώνιες στα περιοδικά), είναι μόνο το ορεκτικό. Το κυρίως γεύμα είναι στο δρόμο. Γιατί μπορεί κάποιοι να εμφανίζονται εδώ κι εκεί ως "δημοσιογράφοι", υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι είναι όντως δημοσιογράφοι και η δουλειά τους είναι να καταγράφουν...

Ανώνυμους - ανώνυμους
(προστατευόμενο είδος)

Υ.Γ.: σε περίπτωση που η ιστοσελίδα αυτή εξαφανιστεί ως δια μαγείας στα έγκατα της πυραμίδας του Σαχλαμαράν, έχει αποθηκευτεί. Οπως και όλες οι υπόλοιπες. Είδες τι σου κάνει αυτός ο "ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΟΧΕΤΟΣ" που λέγεται Ιντερνετ;
Anonymous Anonymous, at 2:31 PM  
kafre7

παράγραφος πρώτη:

"Μην πείτε ότι "αυτός μιλάει για εκλογές", διότι θα είναι για πολλά γέλια η απάντηση. Επομένως, ανακριβής αυτή η υπόθεση."
Γελάστε όσο θέλετε αλλά πράγματι αυτός μιλάει για εκλογές. Άλλωστε το γέλιο κάνει καλό στον εγκέφαλο (όταν δεν είναι καμμένος).
Η εξαγωγή του συμπεράσματός σας, αντάξια ενός Λιάκουρα. Το ποιο κόμμα μπορεί να τον καλέσει στις γραμμές του είναι άγνωστο. ... Αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
Δεν θα προχωρήσουμε σε βασική φιλολογική εκπαίδευση στο να αναλύσουμε ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΙΚΑ το ύφος του "Ποιοι Καρατζαφέρηδες και Αδώνηδες συντρώγουν", γιατί θα μπορούσαμε να πούμε η ιστορία δεν ξεσκίζεται ... τι ανοησίες γράφει αυτός ("όταν αυτός έχει ξεσκίσει την ελληνική ιστορία")
Οι "Καρατζαφέρηδες" που συντρώγουν μαζί του είναι γνωστοί, ηγετικά στελέχη των νεοφασιστών χουντικών και βασικά στελέχη του ΛΑΟΣ. Μπορείτε να ψάξετε για την ιστοσελίδα που περιέχει την εν λόγω φωτογραφία, (Ελληνικό Μέτωπο είναι το κλειδί), πολύ εύκολα θα τη βρείτε μαζί με πλήθος άλλα διαφωτιστικά στοιχεία. Φυσικά και έχουμε πολύ εντυπωσιακότερα στοιχεία (όχι μόνο φωτογραφίες) αλλά περιμένετε, σε προσεχή ποστ.

Εδώ βέβαια είναι χειρότερα τα πράγματα από το να "συμφάγουν" σε μια ακροδεξιά εκδήλωση,

Παράγραφος δεύτερη:

Επιστολή προς ηλιθίους.
Ακόμα μια φορά μέχρι να εμπεδωθεί. Εμείς σατιρίζουμε και αντιδρούμε σε ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ. Αυτά λοιπόν που λέει ΑΥΤΟΣ, σοβαρότατα και όχι μέσω σάτιρας, θάπρεπε ίσως ν απασχολήσει την επίσημη εκκλησία.
Αν μίλαγε για τον υπέρτατο θεό τον γιαχβέ αντίστοιχη θα ήταν και η σάτιρά μας. Aν ήταν σαϊεντολόγος θα τον είχαμε τρελάνει στις επικίνδυνες αποστολές μαζί με τον Τομ κρούζ. Απλό, προφανές και στοιχειώδες.

Παράγραφος τρίτη:

Έχετε ήδη απαντηθεί σε πλείστα ανάλογα ποστ και κομμεντ. Αλλά ακόμα μια φορά για τυφλούς και ηλιθίους:
"Ο μεταλλαγμένος νεοναζί δεν χρειάζεται τον "διακλαδιζόμενο μαίανδρο" (σβάστικα) για σύμβολο. Βρίσκει άλλα, ... ένα Λ, ένα Ε, ένα σταυρό... δεν έχει σημασία. Πίσω από τα λόγια και το χοντροδάχτυλο που κουνιέται πάνω κάτω, βρίσκεται η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ σημερινή ιδεολογία. Oι θολοφασίστες"

παράγραφος τέσσερα:

συ είπας και απαντάμε "έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας έχει ελευθερία γνώμης.". Κατανοητό, ελπίζουμε.

παράγραφος πέντε:

Ένα οτιδήποτε κάτι που είναι κρυμμένο σε μια μικρή αίθουσα με απαγορευτικό σε ανηλίκους και σε ένα πολύ περιορισμένο χώρο (ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι με το θέμα) δεν μπορεί να εξισωθεί με την καθημερινή πλύση εγκεφάλου από την τηλεόραση συνεχώς για πολλά χρόνια, με εκατοντάδες ώρες κατατονικής προπαγάνδας και δεκάδες κανάλια.
Πάρε και κάτι έτσι να έχεις
,
Στον ηλίθιο ισχυρισμό "άλλαξε κανάλι", εκτός του ότι το επιχείρημα έχει συνθλιβεί από πάρα πολλά επιχειρήματα απο ΟΛΟΥΣ,
...εμείς λέμε "μην ξεκινάτε να πάτε στην έκθεση και μην μπείτε στο δωμάτιο με το απαγορευτικό",... αντίστοιχα με το "μην έρχεστε στην ιστοσελίδα μας"

Φυσικά όλα αυτά απευθύνονται κυρίως σε όλους όσους διαβάζουν αυτά τα κομμεντ και πολύ δευτερευόντως σε σένα που προφανώς διαθέτεις ελλειπή λογική και καθ' ευφημισμό κρίση.
Blogger funEL, at 2:39 PM  
kafre,
... τώρα που το καλοσκεφθήκαμε, ευχαριστούμε για την επισήμανση. Ηταν παράληψη. Τις παρατηρήσεις και τα λινγκ τα εντάξαμε στο κυρίως ποστ.
να μας συγχωρείτε αλλά είναι τόσα πολλά που μας διαφεύγουν.

+ξεμπροστιασον+
Blogger funEL, at 2:52 PM  
Ρε συ Ερμή αφού τον ξέρεις προσωπικά τον Λιακόπουλο, γιατί δεν μας γράφεις λίγα γι αυτόν;
-----------------------------------------
Τι να γράψω μωρέ για τον Λάσκα !. Τρελός είναι !. Τέτοια χάρη να του κάνω ; Τέλος πάντων. Πάντως, αναφορικά με το παραπάνω μου ερώτημα σχετικά με την ενοικίαση τηλεοπτικού χρόνου, ο Κυριάκος μου είχε πει πέρσι κάτι για 4.000.000 δρχ το μήνα για 20 60άλεπτες εκπομπές σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας (ΤΗΛΕΑΣΤΥ). Με τον Λιακόπουλο είμαστε ακόμη σε δικαστική διαμάχη. Του 'ριξα αγωγή (50.000 ευρώ) πέρσι για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση προσωπική και ως μέλους Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Δίαυλος Ελλήνων» (1500 μελών) Θεσσαλονίκης. Πρώην εργαζόμενος σε φροντιστήριο για μαθήματα Φυσικής. Πρώην πωλητής περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μέχρι το 2001. Κατά το φθινόπωρο του 2001, μας ήρθε στον Σύλλογο να γραφτεί μέλος. Για την εγγραφή του μάλιστα, είχε εγγυηθεί ο Κυριάκος (Βελόπουλος) που μας τον έφερε απ' το χεράκι τότε στα γραφεία μας. Δεν τον ήξερε καλά τότε κι ο Κυριάκος φαίνεται !. Την ίδια εποχή, ο Κυριάκος βοήθησε τον Λιακόπουλο και του εξασφάλισε εκπομπή σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι (BEST, μετά BEST NEWS και μετά ORION). Κι από κει που δεν τον ήξερε κανείς, έγινε πρώτη μούρη στο γυαλί. Εκμεταλλευόμενος της δημοσιότητάς του και της «δύναμης» του γυαλιού, αποφάσισε μόνος του να εισχωρήσει στο κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. Βάσει Καταστατικού του Συλλόγου μας, τον διαγράψαμε από μέλος. Κι έτσι ξεκίνησε την δική του πορεία ιδρύοντας δικό του Σύλλογο, αποσπώντας μέλη του «Διαύλου», εκπομπή σε άλλο κανάλι, εκδόσεις, βιβλιοπωλείο. Η αχαριστία του, έφτασε στο σημείο πέρσι να προβάλει εξυβριστικό και ψευδές βίντεο κατά του Κυριάκου (ως υποψηφίου Βουλευτή β' Θεσσαλονίκης), εκτός ορίων προεκλογικής περιόδου. Σε άλλη του τοπική εκπομπή πέρσι, παρουσίασε εκδήλωση του Συλλόγου μας (στο άγαλμα του Λεωνίδα) με φωτογραφία μου ως εκδήλωση δωδεκαθεϊστών.



Από:
http://funel.blogspot.com/2007/01/6-innernet-joke-phorum.html

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?t=5258&start=75&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Anonymous Anonymous, at 3:56 PM  
Paidia o Liako me ton Karatzaferh einai koumparoi.. tou baftise to paidi o Karatzaferis kai paliotera eygenan o enas meta ton allo sto kanali kai polles fores mazi gia ligo otan allazan..

Einai malwmenoi metaksy tous pantos lene oi fhmes kai den nomizw na doume Liako stin politiki skini par'oti autos exei kabalisei toso to kalami pou mporei na blepei kai pros ta ekei..

Prwsopika den nomizw oti paizei kapoia "politiki skeboria" proothisis tou, paroti o Karatzaferis prospathei kai autos na pantrepsei antitheta pragmata gia na tous piasei olous, opws diladi kanei kai Liako gia na poulaei pantou...

Atoma san autous tous dyo einai apla kaloi emporoi.. kai pianoun toso giati apeythinontai se polu tapina aisthimata... einai san tis brazilianikes sapounoperes ena pragma, oloi tis brizoun alla oloi tis kseroun kai athela tous asxolountai mazi tous...
Anonymous Anonymous, at 5:38 PM  
Δεν αντελήφθην γιατί τα σχόλια περί Χίτλερ είναι ανάξια σχολιασμού. Τι νομίζεις ότι χρειάζεται δηλαδή για να ξαναζήσουμε τέτοια όμορφα σκηνικά; Ζαρτνινιέρες να χτυπάνε φοιτητές και κρατούμενους να μπαίνουν υγιείς στο κρατητήριο και να βγαίνουν σε κωματώδη κατάσταση

http://jungle-report.blogspot.com/2007/06/blog-post_10.html

και όπως και να έχει αν νομίζεις ότι είναι όλα ΟΚ ε εντάξει επέτρεψεέ μου να διαφωνώ
Blogger Nicholas, at 9:02 PM  
Όλοι οι θρησκολάγνοι να πάτε εκεί να απαντήσετε. Εδώ δοξάζουμε τον προφήτη ++++++

http://roides.wordpress.com/2007/06/07/xrhsima19/
Anonymous Anonymous, at 9:57 PM  
O χαρακτηρισμός αγαπητέ μου, επιστρέφεται ώς απαράδεκτος! Η Ορθοδοξία καταδικάζει το φανατισμό, οπότε ένας συνεπής Ορθόδοξος ΔΕΝ είναι ταλιμπάν κλπ.

Αντίθετα, βλέπω κάποιους άθεους να μας πολεμάνε με πάθος αντάξιο των Ταλιμπάν... Γιατί; Εμείς δέν τους καταδικάζουμε για την επιλογή τους, τούς συγχωρούμε για τις επιθέσεις τους, και τους στέλνουμε την αγάπη μας. Ας μας συγχωρήσουν κι εκείνοι που αγαπάμε το Χριστό και το συνάνθρωπο...

Με αγάπη Χριστου
Blogger Alexander, at 9:52 AM  
Ξεκινάμε, λοιπόν, και τα παρακάτω πηγαίνουν προς όλους...

Κατ' αρχήν, η μια ανακρίβεια μετά την άλλη. Δεν είχαν προηγούμενο αυτά τα comments και το ποιος έχει λογική, άσε Funel να το κρίνει η καθημερινότητά μας και όχι οι 50-100 αυτού του σάιτ, που προφανώς είναι με την πάρτη σου.

Ποια ακροδεξιά συγκέντρωση ήταν βρε αθεόφοβε, που ήταν καλεσμένα και τα κανάλια και είχε πάει κάθε καρυδιάς-καρύδι; Εκδήλωση υπέρ της Μακεδονίας και του ονόματος ήταν η συγκεκριμένη. Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Να μείνουμε άπραγοι; Να τους ζητήσουμε επομένως και συγγνώμη που τους ταλαιπωρούμε τόσα χρόνια με το όνομα. Δηλαδή, οι συγκεντρώσεις της Δεξιάς είναι φασιστικές και οι καθημερινές της ΚΝΕ, του ΚΚΕ, μια αντίσταση και λαϊκός αγώνας; Ομολογώ ότι με ξάφνιασες ακόμα και εσύ...

Δεύτερον, είναι πασίγνωστο ότι Καρατζαφέρης και Λιακόπουλος έχουν κουμπαριά και ότι τα έχουν σπάσει. Πολύ σωστά το ανέφερε και ένας φίλος και εγώ το παρέλειψα διότι θεωρούσα δεδομένο ότι το ξέρατε. Η φωτογραφία αυτή πρέπει να είναι κανένα εκατομμύριο χρόνια πριν. Ο Λιακό τώρα είναι τουλάχιστον 15 κιλά πιο χοντρός απ' ότι στην φωτο, παρατήρησέ το! Επομένως, πλήρη διαστρέβλωση της αλήθειας και χρησιμοποίηση ενός επιχειρήματος με καθαρά προπαγανδιστικό σκοπό. Αυτό που κατηγορείτε τον Λιακόπουλο δηλαδή...

Για το ελληνικό μέτωπο είναι επίσης γνωστό ότι έχει σχέσεις με το ΛΑ.Ό.Σ και πως να μην ισχύει άλλωστε, όταν ο Βορίδης είναι πλέον του κόμματος. Για κακή σας τύχη όμως, στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό υπάρχουν και πρώην στελέχη του Κ.Κ.Ε, όπως ο Οικονόμου και το ότι το 17% των φηφοφόρων μας προέρχεται από εκεί, κάτι λέει. Χαλάει λίγο το επιχείρημα, έτσι; Να είναι φασίστες, δεν το νομίζω. Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης έχει πει άλλωστε ότι κάνουμε άνοιγμα από την άκρα αριστερά, μέχρι την άκρα δεξιά με πρώτο κριτήριο τον πατριωτισμό, που τον έχουμε όλοι μας. Πάει και αυτό.

Αυτά περί Χριστόδουλου. Άντε και ο μακαριότατος (περαστικά του κιόλας) τον αποκηρύσσει και τον κατακεραωνώνει, θεωρώντας ότι τα βιβλία του είναι σκοταδιστικά. Και τι έγινε δηλαδή; Θα πάψει να υφίσταται Λιακόπουλος ή θα πρέπει να τον κόψουν από την τηλεόραση, γιατί δεν αρέσει σε κάποιους; Πάμε δηλαδή σε πρακτικές Χούντας, όπου ήθελε δια νόμου να καταργήσει το Κ.Κ.Ε, γιατί της έμπαινε στο μάτι. Πολύ θα θέλατε να τον κλείσετε και αυτά τα περί σάτιρας και μόνο είναι για γέλια ρε παιδιά. Σκοπός σας δεν είναι μόνο η κριτική, αλλά η διάλυσή του και η εξαφάνισή του. Κακά τα ψέμματα. Το ίδιο και από την δική του πλευρά για εσάς, δεν αντιλέγω. Φίλε μου anonymous, το αν κάποιος είναι άθρησκος, αποτελεί επιλογή του και μόνο και κανείς δεν έχει δικαίωμα να του πει "σκάσε και πίστεψε!". Όμως, από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει σεβασμός. Όταν εσύ την πίστη μου την λογίζεις ως "ψυχολογική κατάσταση" λες και είμαι ψυχικά διαταραγμένος, τότε αμέσως ακυρώνεις όλα τα προηγούμενα.

Περί Χίτλερ. Funel και λοιποί δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να ζούσε ξανά η χώρα τέτοιες καταστάσεις, γιατί δεν θα το επιτρέπαμε ούτε εμείς, που εσύ λες ότι αναπολούμε την Χούντα. Να την είχαμε προλάβει και να είχαμε ευεργετηθεί, πάει στο καλό, αλλα αυτό και μόνο ηλικιακά να το πάρεις, δεν παίζει. Όλοι στη Δημοκρατία μεγαλώσαμε και ουδείς από μόνος του με μια χούφτα ακραίους είναι σε θέση να αλλάξει το οτιδήποτε στη χώρα. Είναι έτσι δομημένες οι κοινωνίες, που αυτά τα καθεστώτα και αυτές οι λογικές είναι μόνο για να τις συζητάμε και να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια. Οι Έλληνες είμαστε Δημοκράτες και οι πολλοί είναι σε θέση να επιβληθούν στους λίγους. Στους πολλούς ανήκω και εγώ και εσύ πίστευε ό,τι γουστάρεις. Με την ίδια λογική που θα πρέπει να φοβόμαστε μήπως και δούμε να ανθίζουν τέτοια καθεστώτα, φοβάμαι και εγώ μήπως και ανθίσει και πάλι ο Κομμουνισμός και έρθουν μαύρες μέρες. Όπου και να εφαρμόστηκε, απέτυχε και η Ελλάδα είδε απ' αυτούς και έναν εμφύλιο, όταν θέλησαν να γίνουν ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ μετά τον β' παγκόσμιο πόλεμο. Όσο, λοιπόν, υπάρχει κίνδυνος για το ένα άκρο, υπάρχει και για το άλλο. Της άκρα αριστεράς δηλαδή. Οχι δυο μέτρα και δυο σταθμά. Δεν μπορεί χθες ο Λοζόπουλος να μου κάνει προπαγάνδα υπέρα του Κ.Κ.Ε από την εκπομπή του παρουσία της Κανέλλη και να κατακεραυνώνει το ΑΑ.Ο.Σ επειδή αυτός είναι αριστερός και δεν γουστάρει την πολυσυλλεκτικότητα στη Βουλή. Αυτά είναι το ίδιο επικίνδυνα, άσχετως που στην Ελλάδα υπάρχει ασυλία προς τα αριστερά κόμματα, καθώς αν πεις κάτι αντίθετο αμέσως γίνεσαι φασίστας.

Τα περί ΝΕΤ και παρουσίας του σε δελτίο ειδήσεων ή σε εκπομπές ιδιωτικών καναλιών, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους και μόνο! Όσο δικαίωμα έχει ο Λαζόπουλος να κάνει την κομμουνιστική του προπαγάνδα και η Τρέμη να λέει ότι γνωρίζει την Στάη από την εποχή στην ΚΝΕ, άλλο τόσο μπορεί να εκφράζεται το ίδιο ελεύθερα και η άλλη πλευρά. Παιδιά, κάτι πολύ ωραίο είχε πει ο Βολταίρος. Ας μην το ξεχνάμε...

Τέλος, anonymous του καναπέ δεν είμαι, διότι εργάζομαι αρκετές ώρες την ημέρα και παράλληλα παλεύω να πάρω και το πτυχιό μου. Οπότε, ούτε πολύ χρόνος περισσεύει, ούτε τον σπαταλάω για να βλέπω Λιακόπουλο. Ήταν αυθαίρετο το συμπέρασμα επομένως, αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Πολλά τέτοια έχουν γραφτεί...
Anonymous Anonymous, at 10:30 AM  
Ανώνυμους

(στο πιο πάνω σχόλιο περί Λιακόπουλου)

Δηλαδή, αν η ιστορία αυτή αληθεύει, ο Λιακό, πήγε με κάποιον "από το χεράκι" κάπου για να μπει σε ένα "κατεστημένο", το οποίο μόλις σήκωσε κεφάλι τον στένευε και έφυγε από κει για να φτιάξει ένα δικό του, πέρνοντας μέλη από το πρώτο ενώ άρχισε να συκοφαντεί από το γυαλί διάφορους "αντιπάλους" του για να τους "εξαφανίσει"!!!

Κλασική συμπεριφορά... όμως τι μου θυμίζει... χμμ... έναν παπούλη που το όνομά του αρχίζει από "Χ" και τελειώνει σε "ίτλερ"..... που ξεκίνησε κάπως έτσι.... σα κολτσίδα εδώ κι εκεί, που λόγω της ιδιορυθμίας του αποκτούσε οπαδούς και υποστηρικτές παντού.... εκδιωχνόταν από κάθε υγιή δύναμη αλλά στο τέλος αναγκάστηκαν να του παραδώσουν τα πάντα λόγω δημοφιλίας... κ.ο.κ. ..... με τα γνωστά αποτελέσματα...

Αλεξάνδερ

Μίλα μόνο για τον εαυτό σου. Οι επίσημοι εκπρόσωποι του σκοταδιστικού και μυστικιστικού καθεστώτος που υπηρετείς, μισούν μέχρι θανάτου τα ελεύθερα μυαλά και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τα εξαφανίσουν. Μη μιλάς για χριστιανισμούς και ορθοδοξίες, μίλα για τον εαυτό σου μόνο, δε τους εκπροσωπείς. Η ορθοδοξία καταδικάζει τον φανατισμό (επισήμως και μόνο στα λόγια) αλλά στην πράξη δε κάνει τίποτε για να τον περιορίσει, παρά σιωπά υποστηρίζοντάς τον. Αν η ορθοδοξία καταδίκαζε τον φανατισμό, θα εκφραζόταν δημοσίως κατά διάφορων φαινομένων όπως Δ. Λιακόπουλος, κυρία Λουκά και τόσοι άλλοι τηλε-παπατζήδες. Η ορθοδοξία, όπως και κάθε άλλος οργανισμός θρησκείας, είναι ένα κόμμα πάνω από τα κόμματα σε ένα Κράτος, του οποίου πίνει το αίμα για να επιβιώσει. Αγάπα τον Χριστό όσο θέλεις, άλλοι αγαπάνε τον Μανιτού, τον Ρα κ.ο.κ. Δικαίωμα στο όνειρο έχουν όλοι.

Ο γνωστός ανώνυμους
Anonymous Anonymous, at 10:33 AM  
Κάφρε 7 - κρύβε λόγια!!!

"Το 17% των ψηφοφόρων μας" προέρχεται από το ΚΚΕ!!

Των ψηφοφόρων ΣΑΣ;;;; ΣΑΣ;;;;;

Και να μη σου ξέφευγε δηλαδή αυτό, ήταν ηλιόυ φαεινότερο από τις πολλές λεπτομέρειες που αναφέρεις που μόνο στέλεχος του ΛΑΟΣ μπορεί να γνωρίζει (17% κ.ο.κ.).

Δε τρέχει λοιπόν τίποτα που είσαι στέλεχος του ΛΑΟΣ (γνωστό και προβεβλημένο), μπορούμε να εξακολουθήσουμε να κάνουμε διάλογο.

Συμψηφίζεις λοιπόν το γεγονός πως ο Βορίδης είναι μέλος του ΛΑΟΣ με το γεγονός πως το 17% των ψηφοφόρων ΣΑΣ είναι από το ΚΚΕ. Ξεχνάς όμως πως το ΚΚΕ δεν ενώθηκε με το ΛΑΟΣ, ούτε η Αλέκα είπε "το 17% από εσάς να ψηφίσετε Καρατζαφέρη στις επόμενες εκλογές" (αν το νούμερο αυτό που αναφέρεις είναι σωστό). Συνεπώς το ΚΚΕ δεν είναι υπεύθυνο γι αυτό το 17% ούτε οφείλει να απολογείται γι αυτό. Ο Βορίδης, ο Αδωνης και ο Καρατζαφέρης όμως ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΟΥΝ ευθύνη και οφείλουν να απολογούνται για τις πράξεις του ΣΤΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ (αλλά και κουμπάρου και συντρώγοντα και συμπίνοντα και άλλα πολλά) κου Λιακόπουλου. Οφείλουν να απαντήσουν αν συνηγορούν στην πιο επίσημη παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού που έχει συμβεί ποτέ. Και όχι, δεν αναφέρομαι στους Σκοπιανούς αλλά στον Λιακόπουλο. Ο οποίος, δίχως ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ επιστημονική τεκμηρίωση, έχει αλλοιώσει την ελληνική ιστορία των τελευταίων 10.000 αιώνων, παρουσιάζοντας ως τεκμήρια διάφορες παπαρο-σελίδες από το ουφολογικό Ιντερνετ, άντε και καμιά συνέντευξη από τον Γιώργο Πάλμο. Και στη συνέχεια, να γίνεται "ξέπλυμα" προφιλ μέσω Παπαθεμελήδων, Ψωμιάδηδων, Καρατζαφέρηδων κ.ο.κ.

Ποιος μακαριώτατος θα τον κατακεραυνώσει τον Λιακόπουλο επειδή τα βιβλία του είναι σκοταδιστικά. Γιατί, τα βιβλία της εκκλησίας σας τι είναι; Το απαύγασμα της φιλελεύθερης σκέψης;;

Την πίστη σου, φίλε Κάφρε 7, δε τη λογίζω εγώ ως "ψυχολογική κατάσταση". ΕΙΝΑΙ ψυχολογική κατάσταση. Το να πιστεύεις πως υπάρχει μια ανώτερη δύναμη βάσει της οποίας υπάρχει και λειτουργεί όπως λειτουργεί το Σύμπαν, ανάγεται στην επιστήμη. Το να πιστεύεις πως υπάρχει μια ανώτερη δύναμη που δήθεν επέλεξε από όλο το Σύμπαν αυτό εδώ το πετραδάκι που λέγεται πλανήτης Γη για να γεννηθεί ως άνθρωπος ο υιός αυτής της δύναμης (λες και δεν είχε άλλο τρόπο η δύναμη αυτή να μας στείλει μήνυμα) και να κάνει τον πλανήτη μπάχαλο (να τον σώσει, σύμφωνα με εσάς τους ...καλούς χριστιανούς) και για το λόγο αυτό θα πρέπει το ελληνικό Κράτος να χρυσοπληρώνει χιλιάδες χρυσοφορεμένους σκοταδιστές, μέσα σε εκατοντάδες πανάκριβους ναούς να παίζουν το θέατρο του παραλόγου κάθε Κυριακή πρωί, παριστάνοντας πως με ψαλμωδίες κ.ο.κ. "επικοινωνούν" με τη δύναμη αυτή, ε, αυτό είναι ψυχασθένεια. Και, αν διάβαζες και κανένα επιστημονικό περιοδικό εκτός από Α1 και Χρυσή Αυγή, θα ήξερες πως έχει ήδη ανακοινωθεί πως βρέθηκαν οι περιοχές του εγκεφάλου οι οποίες ευθύνονται γι αυτή την ψυχολογική κατάσταση που λέγεται "θρησκεία" και η οποία, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ήταν ένα λάθος στην αλυσίδα της εξέλιξης. Λοιπόν, πιστεύεις ακόμη πως βρίζω την θρησκεία σου, λέγοντας πως είναι "ψυχολογική κατάσταση";

Σχετικά με καταστάσεις τύπου Χίτλερ: σαφώς και ποτέ δεν περνά ο κίνδυνος μια κοινωνία να κατρακυλήσει στο βούρκο του φασισμού. Σαφώς και κάποιος "από μόνος του με μια χούφτα ακραίους είναι σε θέση να αλλάξει το οτιδήποτε στη χώρα". Αυτό συνέβη με τον Χίτλερ και κάθε άλλο Χίτλερ: μια χούφτα ακραίοι, καθοδηγούμενοι από κάποιον πονηρό και εκμεταλλευόμενοι την άγνοια ή αδράνεια του λαού και του Κράτους, έφερναν την καταστροφή. Μάλλον δε ξέρεις την ιστορία του φασισμού και νομίζεις πως πρόκειται για κάποιο ανέκδοτο ή για ...τηλεοπτική εκπομπή. Οσο για Λαζόπουλο και ΚΚΕ, εδώ δεν είναι το φόρουμ του ΚΚΕ και κανείς δεν οφείλει να απολογηθεί για το ΚΚΕ. Οι φασίστες όλων των χρωμάτων είναι ίδιοι.

"Τα περί ΝΕΤ και παρουσίας του σε δελτίο ειδήσεων ή σε εκπομπές ιδιωτικών καναλιών, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους και μόνο! Όσο δικαίωμα έχει ο Λαζόπουλος να κάνει την κομμουνιστική του προπαγάνδα και η Τρέμη να λέει ότι γνωρίζει την Στάη από την εποχή στην ΚΝΕ, άλλο τόσο μπορεί να εκφράζεται το ίδιο ελεύθερα και η άλλη πλευρά. Παιδιά, κάτι πολύ ωραίο είχε πει ο Βολταίρος. Ας μην το ξεχνάμε..."

Εδώ πάλι παίζεις θέατρο. Τα ελληνικά ΜΜΕ ήταν και είναι εκ παραδόσεως κεντρο-αριστερής κατεύθυνσης. Εκεί λοιπόν εμφανίζονται διάφορα φαινόμενα (Λαζόπουλοι) αλλά ακόμη και γυναίκες καθεστωτικών ανδρών (Τρέμη, Ζαχαρέα - σύζυγοι εφοπλιστή και υπουργού αντίστοιχα) και βγάζουν τις αριστερές τους πεποιθήσεις. Ο Προφήτης όμως, ΔΕΝ ήταν ΠΟΤΕ στη λίστα των ευνοουμένων των καναλιών, ιδιωτικών και κρατικών. Και το ερώτημα δεν είναι φυσικά το γιατί εμφανίστηκε (που δικαίωμά τους είναι να καλούν όποιον θέλουν, όπως λες) αλλά το ποιες συνθήκες είναι αυτές που επέβαλαν την ξαφνική του εμφάνιση και μάλιστα ΜΑΖΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ σε όλα σχεδόν τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια για να σχολιάζει για κάθε τι σχετικό και άσχετο, υπό διάφορες ιδιότητες (συγγραφέας, δημοσιογράφος, προσεχώς και βουλευτής;). Η αλλαγή αυτή δηλαδή είναι που παραξενεύει αλλά και ο χρόνος που επιλέχθηκε για να γίνει αυτή. Εδώ, έχεις εξήγηση; Κι όχι φυσικά μόνο για τον Λιακόπουλο, αλλά και για τον ΛΑΟΣ γενικώς.

Μπορεί να μην είσαι "του καναπέ" (έκφραση ήταν) αλλά η κριτική σου σκέψη ίσως να αναπάυεται γενικώς, όπως και εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών μας. Εχεις ευθύνη φίλε μου γι αυτά που επιλέγεις, όπως ευθύνη είχαν και οι Γερμανοί πολίτες εκείνης της εποχής. Και μη ξεχνάς: "για να θριαμβεύσει το Κακό, το μόνο που χρειάζεται είναι να μη κάνουν τίποτα οι καλοί άνθρωποι".

Καλή σου ημέρα.

Ο γνωστός ανώνυμους
Anonymous Anonymous, at 11:25 AM  
Απο την στιγμη που ο καθε φασιστας αρχιζει και επικαλειται τη δημοκρατια ειναι επειδη κανενα αλλο επιχειρημα δεν μπορει να τον καλυψει. Ελευθερια ειναι να μιλας και να πρατεις χωρις ομως σε καμια περιπτωση να θιγεις τον διπλα σου. Αμεσα η εμμεσα. (εκτος εαν σε απειλησει ο αλλος πρωτα, αποτε μιλαμε για δραση - αντιδραση). Στην προκειμενη περιπτωση ο κυριος τηλεπλασιε σπερνει τον σκοταδισμο, την ξενοφοβια και το εκκλησιαστικο κρατος.
Για την συντηρηση σημερα της αστικης (προφανως) δημοκρατιας υπαρχουν καποιες προυποθεσεις. Ο χωρος (γενικοτερα κ οχι μεσα σε καποια βουλη) που κατεχει η αριστερα (σαν χωρος παλι, ελπιζω να μην παρεξηγηθω) πρεπει καθε στιγμη να βρισκεται σε ισοροπια με τον χωρο της δεξιας. Πως γινεται αυτο; Αναλογα με την περισταση προβαλεται απο τα ΜΜΕ (τοσο ευκολα) ποτε η μια πλευρα και ποτε η αλλη.
πχ Με την ανοδο της αριστερας με τις φοιτητικες κινητοποιησεις, πραγμα που η δεξια κυβερνηση δεν ελεγχει ευκολα, ο αδωνις και ο καθε αδωνις παιρνει τον περισσοτερο χρονο απο καθε αλλον πρωταγωνιστη στα τηλεοπτικα παραθυρα. Αποτελεσμα; οι φοιτητικες κινητοποιησεις καταστειλλονται αμεσα επειδη η κοινωνια δεν τις αποδεχεται. ο κυριος τηλεπλασιε παιζει ακριβως τον ιδιο ρολο. Η συγκρουση των ακρων χρησιμοποιειται για να οδηγησει στην σταθεροτητα του κεντρου.
Anonymous Anonymous, at 12:16 PM  
Kafros7 said.. "Πολύ θα θέλατε να τον κλείσετε και αυτά τα περί σάτιρας και μόνο είναι για γέλια ρε παιδιά. Σκοπός σας δεν είναι μόνο η κριτική, αλλά η διάλυσή του και η εξαφάνισή του. Κακά τα ψέμματα. Το ίδιο και από την δική του πλευρά για εσάς, δεν αντιλέγω."

...και απαντώ ότι θα μου ήταν αρκετό αν καθόλη τη διάρκεια των εκπομπών του Προφήτη περνούσε ένα μπάνερ που να γράφει ότι όλα όσα λέει είναι αποκυήματα φαντασίας και όχι "αλήθειες" όπως τονίζει διαρκώς.

Γιατί δεν το κάνει αυτό να ξεμπερδεύουμε; Τότε θα πάψει να υπάρχει (νομίζω, για μένα τουλάχιστον) η αιτία για σάτιρα. Το έχω γράψει πολλές φορές αυτό, αλλά κανείς από τους υποστηρικτές του δεν έχει κάνει τον κόπο να απαντήσει σε μια τόσο σαφή πρόταση. ΓΙΑΤΙ..?
Blogger Rodia, at 1:33 PM  
Anonymous σου αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας και οι προβλέψεις, αλλά είναι λαθεμένες. Έχω ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι στηρίζω το ΛΑ.Ο.Σ, αν και στις προηγούμενες εκλογές και ευρωεκλογές στήριξα τον Γιωργάκη Παπανδρέου. Μετάνιωσα, αλλά έμαθα!!! Οπότε δεν κρύβω καθόλου λόγια, γιατί δεν λέω τίποτα στην τύχη, ούτε κρύβομαι από κάτι. Εδώ καταθέτουμε απόψεις και κάνουμε διάλογο. Γίνεται και αυτό ξέρεις, χωρίς να χρειάζεται να ασκώ προπαγάνδα για κανέναν.

Αυτό για το ότι το σάιτ δεν είναι φόρουμ του ΚΚΕ είναι ωραίο να το λες, αλλά στην πράξη άλλα φαίνονται. Ο λόγος είναι ότι το blog αυτό δεν είναι ούτε του ΛΑ.Ο.Σ, αλλά το αναφέρετε συνέχεια κακ με κάθε ευκαιρία. Από την στιγμή λοιπόν που κομματικοποιείτε τον Λιακόπουλο, απαντάω πολιτικά και κομματικά και όχι μόνο στα περί σάτιρας.

Στο θέμα του Χίτλερ και του κάθε Χίτλερ, διαφωνώ πλήρως και τα αποτελέσματα μάλλον εμένα δικαιώνουν, καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία και ο παραμικρός φόβος για να συμβεί το οτιδήποτε. Ο ελληνικός λαός έζησε την Χούντα, έπαθε από την Χούντα και έμαθε. Γι' αυτό και δεν θέλει να επαναληφθεί. Ούτε και θα συμβεί και γι' αυτό θα βάλουμε το χεράκι ΟΛΟΙ, ακόμα και εμείς που μας θεωρείτε φασίστες. Συμφωνώ στο ότι υπάρχουν σε όλους τους χώρους οι φασίστες και είναι όλων των χρωμάτων και όλων των ιδελογιών. Η άνοδος του ΛΑ.Ο.Σ κατ' εμέ οφείλεται στο ότι είναι κάτι καινούργιο, με κρυστάλλινες και πατριωτικές απόψεις, που δέχεται κόσμο απ' όλους τους χώρους με πρώτο γνώμονα το καλό της πατρίδας και όχι τα δομημένα ομόλογα και τις αρπαχτές των άλλων. Η γνώμη μου είναι, η δική σου είναι άλλη και πάμε παρακάτω.

Στο κομμάτι της θρησκείας, όσο ανόητο θεωρείς ότι επιλέχθηκε η Γη για να επιτελέσει ο θεός το έργο του, άλλο τόσο ανόητη θεωρώ και εγώ την θεωρία ότι της καύλωσε μια μέρα της φύσης και έκανε μια έκρηξη για να γουστάρει και δημιουργηθηκε όλος ο κόσμος και εμείς μαζί. Αν νομίζεις ότι η ανθρώπινη ζωή, η γέννηση και χίλια δυο άλλα πράγματα είναι λόγω της εξέλιξης μιας έκρηξης, είναι κάτι που με κάνει να ξεραίνομαι στα γέλια, όπως γέλιο προκαλεί και σε εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμου. Πρόσεχε, δεν γελάω με την προσωπική σου άποψή, αλλά με την κοσμοθεωρία της επιστήμης, που πάντως δεν έχει δώσει καμία απάντηση για το θέμα!

Τέλος, αν είμαι και εγώ υπεύθυνος για το κατάντημα της χώρας, άλλο τόσο είσαι εσύ και όλοι οι "θολοκουλτουριάρηδες", που μας έχουν κάνει μαλθακούς, τζανεττάκους του καθενός και πολτοποιημένους στο πλαίσιο μιας δήθεν οικουμενικότητας. Τους χαιρετισμούς μου!
Anonymous Anonymous, at 1:35 PM  
του κ. Kafros7 η γραφή μου είναι γνωστή...
λέτε να είναι αυτός που νομίζω;
ίσως. Μοιάζουν όλοι τους μάλλον και τα μπερδεύω.

συνέχισε εσύ ιππότα μου!

+Εμμμμμονές μου εσείς+
Blogger roidis, at 2:20 PM  
Roidis είμαι αρκετά άσημος και αποκλείεται να με γνωρίζεις στο ελάχιστο, πίστέψε με. Η αλήθεια είναι πάντως ότι πολύ θα ήθελα να μάθω με ποιου μοιάζει η γραφή μου; Τόσα έχω ακούσει ότι είμαι, μια ακόμη ταμπέλα δεν βλάπτει. ΕΜΕΙΣ ίδιοι δεν είμαστε, για ΕΣΑΣ δεν μπορώ να πω το ίδιο! Πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η προπαγάνδα να είναι μονίμως μονόπλευρη. Δηλαδή, εσείς (όπως το ορίζετε αυτό) να έχετε σοβαρές απόψεις, με βάση και νόημα και απλά εμείς (όπως πάλι το ορίζετε αυτό) θα πρέπει υπογείως και με ψέμματα να προσπαθούμε να περάσουμε τα δικά μας, αντικρούοντάς αας. Χαλαρώστε και ψεκαβαλίστε λιγάκι. Δεν είστε το επίκεντρο του κόσμου και δεν είναι ο σκοπός της ζωής μας να σας διεμβολίσουμε από τον κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι.

Rodia, γι' αυτό που έγραψες τι να σου απαντήσει κανείς; Να βγει και να πει ότι πουλάει αρλούμπες και ότι σπάει πλάκα με το να μετατρέπει την φαντασία σε αλήθεια; Δεν εξετάζω το αν έχεις δίκιο ως προς την ουσία, αλλά ως προς την πραγματικότητα. Άσχετο με το τελευταίο comment σου, πάντως να ξέρεις ότι μπορείς και να εκφράζεσαι χωρίς να είσαι ειρωνική. Το έχεις αποδείξει, αλλά πολλές φορές μας τα χαλάς. Διαφώνησε, αλλά όχι με τρόπο που να θίγεις τον άλλον. Και ας λέει μαλακίες, όπως θεωρείς τις απόψεις μου.
Anonymous Anonymous, at 2:41 PM  
Κάφρε 7

Κανείς δεν "κομματικοποιεί" τον Λιακόπουλο γιατί κανείς δεν έχει τη δύναμη να το κάνει. Ο Λιακόπουλος "κομματικοποιήθηκε" από μόνος του. Δε τον έπεισα εγώ να πάει στο ΛΑΟΣ, μόνος του πήγε. Υπερεκτιμάς μου φαίνεται τη δύναμη αυτής της ιστοσελίδας.

Στο θέμα του Χίτλερ και της χούντας. Η Ελλάδα δεν έχει περάσει χούντα. Εχει περάσει ΧΟΥΝΤΕΣ, τυρανίες και δικτατορίες πάρα πολλές. Το αξίωμα "περάσαμε την χούντα άρα ο ελληνικός λαός δε θα ανεχτεί μια καινούρια χούντα" είναι ισοδύναμης αξίας με το "ο Μεγαλέξανδρος με εντολή θεού σφράγισε τις εξόδους των μιαρών όντων της κούφιας Γης με πυραμίδες - τάπες". Με λόγια του αέρα και ευχολόγια τίποτε δε γίνεται στην κοινωνία. Μόνο με επαγρύπνηση των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μπορούμαστε να είμαστε σίγουροι ότι αυτό ΔΕΝ θα ξανασυμβεί. Και δε μιλάω για μια απλή χούντα αλλά για άνοδο του φασισμού. Και αυτή η ιστοσελίδα βοηθάει πάρα πολύ στο να ξυπήσουν κάποιοι.

Για το θέμα της μεγάλης έκρηξης, αν και δεν είναι της παρούσας ιστοσελίδας, μπορώ να σου πω ότι είναι μέχρι στιγμής η επικρατούσα επιστημονική θεωρία. Και μεταξύ ουφολογικής θεωρίας (για θεούς, αγίους, τεριρέμ, νεφελίμ κ.ο.κ.) και επιστημονικής θεωρίας (παρατήρηση, πείραμα, συμπέρασμα) προτιμώ τη δεύτερη. Δικαίωμά σου φυσικά εσένα να προτιμάς την πρώτη και με τη στάση σου αυτή να βοηθάς στην περαιτέρω καταστροφή του Ελληνισμού και τη διατήρηση αυτού του Κράτους σε συνθήκες μεσαιωνικές. Ο καθείς με τις πολιτικές του επιλογές.

Για την τελευταία παράγραφο: ταυτίζεις τον πατριωτισμό με κάποιο πολύ συγκεκριμένο κόμμα (για το οποίο ο Τριανταφυλλόπουλος είχε κάνει κάποιες πολύ συγκεκριμένες αποκαλύψεις για κάποιους κομπιναδόρους πέρσι και ο αρχηγός σου έσκουζε στον αέρα εναντίον του, θυμάσαι;;;) και οτιδήποτε άλλο αριστερό και μιαρό με κάποιους εδώ μέσα. Αυτό λέγεται στερεότυπο. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις αυτά τα στερεότυπα που σου θολώνουν την αντίληψη, για να μη βλέπεις παντού "θολοκουλτουριάρηδες" αριστερούς που ότι κάνουν το κάνουν γιατί είναι ..."ταπαίρνογλου" (τούρκικη επωνυμία / τυχαίο;;;;;). Οι Ελληνες δεν είναι μόνο κομματικά λαμόγια του μεν και του δε κόμματος, δεν είναι μόνο "οι δικοί μας" και οι "δικοί σας", δεν είναι μόνο χρωματισμένα πρόβατα που βελάζουν όταν και όπως θέλει ο βοσκός τους. Εχει και μια μικρή αλλά σθεναρή μειοψηφία που δε χρειάζεται να έχει κάποιο από τα παραπάνω κίνητρα για να κάνει αυτό που πιστεύει. Μη ξεχνάς πως άνθρωποι σε αυτό τον τόπο φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, δολοφονήθηκαν αρνούμενοι να προδώσουν τα ελληνικά τους φιλελεύθερα πιστεύω και να δηλώσουν υποταγή στο φασισμό, από τον Λεωνίδα, μέχρι τον μπακάλη και τον μανάβη τα χρόνια του ναζιστικού φασισμού και της χούντας. Υπάρχουν και αυτά τα όντα στην Ελλάδα, φίλε Κάφρε 7. Τόσο λίγο την ξέρεις αυτή τη χώρα...

Ο γνωστός ανώνυμους
Anonymous Anonymous, at 3:08 PM  
Εχω καιρο να μπω αλλα βλεπω η πανιδα εγινε φυσιολογια.
Ο καιρος γαρ εγγυς η 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ειναι κοντα.
Blogger tsioubiou, at 3:13 PM  
Μία προσφορά προς τους αναγνώστες των σχολίων:

Το βλογ του κ. Κάφρου 7:
http://abalosini.blogspot.com/

Όχι τίποτα άλλο επειδής βαριέται ο άθρωψ να κάνει ΕΥ-λογκ-ιν όπως όλος ο καλός ο κόσμος.

Δικαίωμα του φυσικά να είναι ΛΑ.Ο.Σ. ή ότι άλλο, δημοκρατία έχομεν άλλωστε.

Πάντως σαν ένα συνοπτικό σχόλιο σε μία γενική τοποθέτηση του Κ7, «Μα δε λέει ΚΑΙ αλήθειες (ανάμεσα στις αρλούμπες σ.σ.) ο Λιακό;»

Μα, αγαπητέ οι μισές αλήθειες, ή ακριβέστερα τα ψέματα με γαρνιτούρα αληθοφάνειας είναι απείρως επικινδυνότερα από τα σκέτα ψέματα.
Blogger pølsemannen, at 3:54 PM  
Ας μπει και ο προφήτης στο Κοινοβούλιο, πάει καιρός που το κανάλι της δεν έχει δείξει καμία κωμωδία...

Πάντως, εάν πράγματι είναι υποψήφιος, θα γελάσουμε πολύ!

+τοσαράιγαρεγγύς+
Anonymous Anonymous, at 5:11 PM  
Ο ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ= ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 1575


ΜΑΓΙΚΟΙ ΟΙ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ!!!!!!
Anonymous Anonymous, at 12:46 AM  
Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ = Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΣΤΙΝ ΕΛΛΗΝ 6925(ΚΑΘΕΤΟΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ)
Anonymous Anonymous, at 1:04 AM  
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ = 1575
= ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΙΣ = ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ = ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ = ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ = ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝ = ΕΛΑΦΡΟΣ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ = ΠΟΜΠΩΔΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ = ΕΝΗΛΙΞ ΦΑΣΙΣΤΑΣ = ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΑΚΑΜΑΤΗΣ = ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ = ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ = ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ Η ΝΟΘΕΙΑ= ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΕΥΛΟΓΙΑ = ΑΙΘΕΡΙΟΣ ΧΕΣΜΕΝΟΣ = ΕΛΛΙΠΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ ΣΦΑΓΕΑΣ = ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ = ΑΕΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ = ΧΟΝΤΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΑΡ ΔΕΙΛΗ = ΠΕΙΝΑΛΕΟΣ ΣΟΛΟΙΚΟΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ = ΤΕΡΙΡΕΜ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΟΛΟΓΙΑ = ΧΕΣΤΗΣ ΠΟΡΔΗ = ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΞΙΝΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΕΠΟΝΙΑ = ΙΗΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΙΕΡΟΜΑΝΙΑ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ = ΖΑΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ΧΑΝΕΜΠΟΥ = ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ = ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ = ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ = ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΣ = ΑΝΘΗΦΟΡΟΣ ΣΚΕΡΒΕΛΕΣ = ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ = ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ = ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΣΑΠΙΛΑ = ΘΑΜΝΩΔΗΣ ΠΑΠΑΡΑΣ = ΛΕΥΚΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ = ΜΗΔΙΣΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ = ΠΕΝΘΙΜΟΣ ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ = ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ = ΑΛΗΘΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΗΣ = ΓΕΡΟΝΤΟΛΑΓΝΟΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ = ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΗΜΩΝ = ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ = ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΒΙΔΑ = ΑΝΙΕΡΟΣ ΔΙΚΕΡΩΣ = ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΑΝΤΙΘΕΟΣ = ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΟΥΓΚΡΑ = ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ = ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ = ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΤΗΛΕΒΟΑΣ = ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ = ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΟΣ = ΡΟΛΟΣ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ = ΟΓΚΩΔΗΣ ΚΟΝΙΚΛΟΣ = ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΚΟΛΠΟΣ = ΑΝΑΓΛΥΦΟΝ ΕΓΚΑΥΜΑ = ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ = ΤΕΛΕΙΟΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙ = ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ = ΑΠΟΝΟΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΙΣ = ΕΠΙΧΘΟΝΙΟΣ ΚΑΠΡΟΣ = ΑΚΑΡΠΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ = ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΣ ΚΑΠΟΤΑ = ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΜΑΣΩΝΙΑ = ΣΑΧΛΟΣ ΑΓΡΟΙΚΟΣ = ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΣ = ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΔΗΜΙΟΣ = ΕΚΛΕΚΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ = ΓΙΑΡΑΜΠΗΣ ΚΑΤΟΥΡΜΑΣ = ΞΥΛΙΝΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ = ΑΗΔΙΑ ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ = ΕΝΔΟΞΟΣ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΣ = ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ = ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ = ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΣΚΕΡΒΕΛΕΣ = ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΦΑΙΜΑΞΙΣ = ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ = ΣΑΠΙΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ = ΖΗΛΕΥΤΟΣ ΚΑΙΝΟΔΟΞΟΣ = ΒΟΘΡΟΕΙΔΗΣ ΜΟΧΘΗΡΟΣ = ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΕΙΔΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑ = ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΑΝΕΨΙΟΣ = ΛΙΜΝΑΖΩΝ ΠΑΛΙΟΜΠΑΓΛΑΜΑΣ = ΑΥΓΟΥΛΟΜΑΤΑ ΟΚΝΗΡΙΑ = ΑΜΑΘΗΣ ΑΜΦΟΡΕΥΣ = ΚΟΙΝΟΤΟΠΟΣ ΓΛΑΣΤΡΑ = ΕΚΛΥΤΟΣ ΣΑΛΙΑΡΗΣ =ΛΙΠΑΡΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΡΜΙΡΗΣ = ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΛΛΙΚΑΤΖΑΡΑΙΟΣ = ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΑΛΙΟ = ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΙΚΗ ΗΘΟΠΟΙΙΑ = ΜΙΑΡΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ = ΕΜΜΕΤΙΚΟΣ ΦΑΙΔΡΟΣ = ΑΜΙΓΗΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ = ΑΔΗΦΑΓΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ =
...= ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΟΥΡΗΣ = ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ = ...
Anonymous Anonymous, at 1:44 AM  
Αν και έχω να ασχοληθώ με τον λιακόπουλο σχεδόν ενάμιση χρόνο, το πράγμα μάλλον παίρνει ανησυχητική τροπή. Είναι προφανές ότι ο λιακό έχει βλέψεις για κομματικά αξιώματα. Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Στο άσχετο αρχίζει να λέει "όχι δεν κατεβαίνω", "είναι όλοι σάπιοι", "είναι κατεστημμένο" μπλα μπλα μπλα (λες και κανείς του είπε "έλα ρε δημοσθένη, γίνει βουλευτής να μας σώσεις", και προσπαθεί από τηλεοράσεων να δικαιολογήσει την άρνηση του).
Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα βγει και θα πει "αποφάσισα ότι το να κάθομαι και να μην μπαίνω στο σύστημα, δεν βοηθά την Ελλάδα οπότε..θα προσπαθήσω να το πολεμήσω από μέσα!(ΧΑ!). Γι' αυτό θα κατέβω με το "Χ" κόμμα το οποία φυσικά δεν είναι κατεστημένο, για να μπορέσω να ...παλέψω για την Ελλάδα..."μπλα μπλα μπλα (ακριβώς αυτό είχε κάνει και ο Βελόπουλος).
Επίσης δεν θέλει και πολύ σκέψη για να μαντέψει κανείς πιο κόμμα θα είναι. Η' το ΛΑΟΣ ή το κόμμα του Παπαθεμελή (είναι και συμπατριώτες τα παιδιά).
Τα καλύτερα έρχονται...
Anonymous Anonymous, at 3:21 AM  
Ο Λιακό (και ο κάθε μεγαλομανής φελός που ξαφνικά αποκτά δημοσιότητα) είχε πάντα πολιτικές βλέψεις. Η ίδια του η ύπαρξη, από το ξεκίνημά του ως σήμερα ήταν ένα πολιτικό φαινόμενο, το οποίο δυστυχώς κάποιοι το άφησαν να εξελιχθεί για να οικειοποιηθούν τα αποτελέσματα (Χριστόδουλοι, πολιτικοί κ.ο.κ.). Ηταν λάθος μέγα να εκληφθεί η παρουσία ενός τέτοιου κλόουν ΣΕ 500 ΚΑΝΑΛΙΑ ως ψυχαγωγικό φαινόμενο και να σατιρίζεται ως τέτοιο. Η μη ενόχλησή του από επισήμους εκπροσώπους θρησκείας, επιστήμης και πολιτείας (θεσμούς και φορείς τους οποίους καραξεφτιλίζει καθημερινά με τις παρανοϊκές θεωρίες του) ήταν σαφώς σκόπιμη, αφού όσοι ασχολούνται με την πολιτική γνωρίζουν την τακτική "κάνω την πάπια, αφήνω το γεγονός να εξελίσσεται και μετά κάνω τον Κινέζο". Αν ο Λιακό πιάσει ως... πολιτικό προϊόν, θα τον δούμε δίπλα σε Χριστόδουλους, αρχηγούς κομμάτων κ.ο.κ. (έπειτα από το απαραίτητο "ξέπλυμα προφίλ" βεβαίως - βεβαίως). Αν δε πιάσει, όλοι θα κάνουν πως δε τον έχουν ξανακούσει. Σε κάθε περίπτωση, το αυγό του Λιακόπουλου τώρα επωάζεται και μέχρι το Μάρτη (που θα γίνει το πάρτι) θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την μετάλλαξη του Προφήτη, από κλόουν - τηλεπλασιέ σε πολιτική προσωπικότητα (είναι τυχαίο άραγε πως στα βίντεο Λιακό ΤιΒι είναι πράος και ήρεμος και δε κάνει ούτε μία αναφορά σε πυραμίδες Σαχλαμαράν παρά μόνο σε ειδησεογραφία;;;;).


Ο γνωστός ανώνυμους
(προστατευόμενο είδος)
Anonymous Anonymous, at 9:50 AM  
αξιζει τον σεβασμο μου καποιος πολιτικα ταυτοσημος με τον γνωστο δικηγορο πλευρη ο οποιος ειχε δημιουργησει τη γνωστη σε ολους χουντικη νεολαια των αλκιμων, και τωρα ανηκει σε ενα πολιτικο χωρο που χυνουν κροκοδειλια δακρυα επικαλουμενοι ολη μερα τη δημοκρατια? ας μην εχουμε αυταπατες κυριοι, οι γνωστοι σε ολους ακροδεξιοι οργιαζαν παρεα με την εκκλησια κατα την επταετια. και οι πολιτικοι τους προγονοι πρωτοι βγαλανε τις σβαστιγγες στα μπαλκονια, πρωτοι φορεσαν τις κουκουλες. και οταν βγαινουν στις τηλεορασεις τα ξαδερφια του γκεμπελς και βαλλονται προς οποιαδηποτε κατευθυνση με την γνωστη πλεον φρασεολογια, αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
δημοκρατια εχουμε?
Anonymous Anonymous, at 10:18 AM  
σε μία δημοκρατία όλοι αξίζουν σεβασμό!! εκεί ακριβώς αποδεικνύεις την ανωτερότητα σου, ποιός είσαι εκεί και ποιός είναι ο φασίστας, είτε ο φασίστας είναι μαύρος ή κόκκινος.

υγ: κάφρεεε έτσι ρε έτσι!! παπουτσελης στην παράταση!! καλώς τα παιδιάααα 2-1 (άντε και την κυριακή πρωτάθλημα μες το παλέ!!)
Blogger vetdino, at 11:58 AM  
Κύριοι, σε μια Δημοκρατία σαφώς και ο καθείς δικαιούται να πιστεύει όπου του κατέβει. Κανείς δεν υποστήριξε πως πρέπει να εξαφανιστεί ο Α ή ο Β. Καλοδεχούμενοι όλοι, να έχει και ποικιλία το σύστημα. Οταν όμως κάποιος εκμεταλλεύεται αδυναμίες τις Δημοκρατίας έτσι ώστε να αποκτήσει δύναμη κι έπειτα να την καταργήσει, τότε όλοι οφείλουν να ενεργοποιούνται.

Μακάρι ο Λιακό να βγει βουλευτής με το ΛΑΟΣ ή το ΣΥΝ ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα γουστάρει. Μετά, μακάρι και πάλι με μαθηματική ακρίβεια να γίνει ακόμη πιο λαοφιλής και να κάνει και δικό του κόμμα (με σήμα τον γέροντα). Μετά μακάρι να αποκτήσει και αυτοδυναμία στη Βουλή και να ψηφίσει νόμο που τον διορίζει Φύρερ του 6ου Ράιχ. Ο παπούλης Αδόλφος έδειξε πρώτος τον τρόπο. Είπαμε, Δημοκρατία έχουμε (για όσο καιρό την έχουμε), ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, έτσι;

Ο γνωστός ανώνυμους
(προστατευόμενο είδος)
Anonymous Anonymous, at 12:40 PM  
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ:
"Η φωτογραφία αυτή πρέπει να είναι κανένα εκατομμύριο χρόνια πριν. Ο Λιακό τώρα είναι τουλάχιστον 15 κιλά πιο χοντρός απ' ότι στην φωτο, παρατήρησέ το! Επομένως, πλήρη διαστρέβλωση της αλήθειας και χρησιμοποίηση ενός επιχειρήματος με καθαρά προπαγανδιστικό σκοπό."

Ξεχαστε το παρελθόν του καρατζαφέρη, ξεχαστε τον πλεύρη. Ξεχάστε όλα όσα έλεγε ο απατεώνας τηλεπλασιέ, όλα όσα έκανε, τους φίλους του, τους κουμπάρους του. Ξεχάστε τη τακλαμακάν, τους σιωνιστικούς ψεκασμούς, τα σιωνιστικά πρωτόκολλα που φτιάχτηκαν από τον Αζαζέλ και τα εφαρμόζει το μιαρό έθνος των εβραίων, ξεχάστε ΄΄οτι αυξάνουν τη θερμοκρασία του πλανήτη για να υποδεχθούν τις 72 υποχθόνιες φυλές, ... ξεχάστε, ξεχάστε, ξεχάστε.

Τώρα θα φορέσουμε άλλο ρούχο άλλο χρώμα. Η φασιστική εκδήλωση έγινε εκδήλωση για τη μακεδονία, ο ακροδεξιός καρατζαφέρης από κολλητός του λεπέν, Πλεύρη, Βορίδη έγινε πολυσυλεκτικός. Ξέπλυμα ξέπλυμα ξέπλυμα

ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΛΗΘΗ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΤΗΛΕΠΛΑΣΙΕ +ΤΑΠΑΙΡΝΟΓΛΟΥ+

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ
Anonymous Anonymous, at 2:34 PM  
@ "περασμένα ναι ξεχασμένα όχι"

μα αυτή είναι η μαλακία των ας πούμε main stream πολιτικών στην Ελλάδα, αφ'ενός μεν με τις βλακώδης επιλογές τους και πολιτικές τους τα έκαναν μουνί με το όνομα των Σκοπίων (που όλος ο πλανήτης τα λέει μακεδονία και δεν αλλάζει πλεον), αφ'ετέρου δε επιτρέπουν σε ακροδεξιούς να μονοπωλούν ένα θέμα που αφορά όλους τους έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων...

τελικά ποιός δικαιώνεται σε σχέση με το Σκοπιανό (το είπε και ο Λαζόπουλος προχθες);; ο Μητσοτάκης!! χα χα
Blogger vetdino, at 3:08 PM  
... ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "MAKEDONIA", ..... ΤΗ ΡΩΣΙΑ!!!!!!!
ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ OΡΘΟΔΟΞΕ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΗ!!!!!!
Anonymous Anonymous, at 3:14 PM  
Το κουφό είναι ότι τη Δημοκρατία υπερασπίζονται δριμύτερα εκείνοι που θέλουν να την καταλύσουν.

..αλλά τι ζητούν σοβαρές συζητήσεις σε ένα σατιρικό τόπο;..
+ξεφυγον+
Blogger Rodia, at 4:24 PM  
Καιρό θέλω να σας γράψω.
Καραγράφω αμέσως τις απορίες μου. Περί ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΝ αποριών προκειται.

α) Τόσες μειονοτικές ομάδες, ΜΚΟ κλπ. (παρατηρητήρια Ελσίνκι π.χ.) που θίγονται από διάφορα εθνκιστικά έντυπα (π.χ. Ελεύθερος Κόσμος), γιατί δεν εθίγησαν ποτέ απο τον Λιακό; Τόοοοσο πιά 'προσεκτικός' είναι;!

β) Εντάξει το ΛΑΟΣ αποβλέπει σε μια κάποια εκλογική ενίσχυση από όλη αυτή την ιστορία. Ομως ούτε αυτό είναι σίγουρο. Βλέπε προβληματισμό στο φόρουμ της νεολαίας ΝΕΟΣ

http://www.neos-forum.com/viewtopic.php?p=7414&sid=cfc774f624eed6f5fea0c063281412a7

γ) Δεν είναι ΟΛΑ τα θέματα που ῾πραγματεύεται᾽ ο απατεώνας αυτός για γέλια. Λόγου χάρη ανεξήγητα φαινόμενα, γεωστρατηγική κλπ. είναι θέματα με τα οποία έχουν ασχοληθεί και σοβαροί μελετητές.

Αρα, μήπως η ανεξήγητη ΑΝΟΧΗ και υπόθαλψη του απατεώνα τηλεπλασιέ οφείλεται στο ότι ΚΑΠΟΙΟΙ βολεύονται α) από το αφιόνι (δηλ. αποβλάκωση) που κερνάει τον κόσμο, και β) από τη δυσφήμηση, γελοιοποίηση πραγμάτων όχι κατ᾽ ανάγκην γελοίων (λ.χ. γεωστρατηγικά θέματα, μυστική τεχνολογία); Λέω, μήπως;;;
Anonymous Anonymous, at 4:37 PM  
Αρα, μήπως η ανεξήγητη ΑΝΟΧΗ και υπόθαλψη του απατεώνα τηλεπλασιέ οφείλεται στο ότι ΚΑΠΟΙΟΙ βολεύονται α) από το αφιόνι (δηλ. αποβλάκωση) που κερνάει τον κόσμο, και β) από τη δυσφήμηση, γελοιοποίηση πραγμάτων όχι κατ᾽ ανάγκην γελοίων (λ.χ. γεωστρατηγικά θέματα, μυστική τεχνολογία); Λέω, μήπως;;; Αρα, μήπως η ανεξήγητη ΑΝΟΧΗ και υπόθαλψη του απατεώνα τηλεπλασιέ οφείλεται στο ότι ΚΑΠΟΙΟΙ βολεύονται α) από το αφιόνι (δηλ. αποβλάκωση) που κερνάει τον κόσμο, και β) από τη δυσφήμηση, γελοιοποίηση πραγμάτων όχι κατ᾽ ανάγκην γελοίων (λ.χ. γεωστρατηγικά θέματα, μυστική τεχνολογία); Λέω, μήπως;;;

Μα αυτή ακριβώς είναι η ουσία του καλού προβοκάτορα. Να μπερδεύει το ψέμα νοθεύοντας, διαστρεβλώνοντας, και τελικά γελοιοποιόντας την αλήθεια που "πραγματεύεται" για να διαστρέψει.
Γι αυτό ακριβώς είναι επικίνδυνος ο απατεώνας +ταπαίρνογλου+ τηλεπροφήτης.
Εξηγεί "αληθοφανώς" αληθινά γεγονότα με προσανατολισμένη παραποίηση. (προφητείες, θαύματα, θεϊκά σχέδια, ιλλουμινάτι, υποχθόνιοι, ΟΥΦΟ, νέες τάξεις, αρχάγγελοι, ΕΛ, ... κλπ, μυθολογικά)
Έτσι ακυρώνει την αξία και το νόημα όλων των αληθινών καταστάσεων.
(http://funel.blogspot.com/2006/07/blog-post.html)
(http://funel.blogspot.com/2006_10_29_funel_archive.html)
Blogger funEL, at 5:12 PM  
αγαπημενε σε ευχαριστω για την επισκεψη και συντομα σου ετοιμαζω αφιερωμα λουκουμακι εδω:http://www.lifo.gr/blogs/u118/index.html
Blogger λολιτα, at 5:25 PM  
το μιαρό έθνος των εβραίων
Δεν νομίζω ότι ο τηλεπλασιέ είχε το θάρρος να ξεστομίσει ποτέ *LIVE* τέτοια κουβέντα.
Ούτε και οι εβραίοι έχουν την ανάγκη συνηγόρων σαν και εσάς.
Συνεπώς σταματήστε να λασπολογείτε. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει και μη νομίζετε ότι και σεις είστε υπεράνω κριτικής. κάθε άλλο...
Anonymous Anonymous, at 6:37 PM  
...ιδίως κιόλας αν θέλει να κατεβεί και στην πολιτική όπως φημολογείται.
Μια τέτοια κουβέντα τη σήμερον ημέρα ισσοδυναμεί με πολιτική αυτοκτονία.
Anonymous Anonymous, at 6:40 PM  
Καλησπέρα σας.

Απ' ότι φαίνεται Σερ funEL, ο ιστοχώρος σας έχει προσελκύσει όλη τη νεολαία του ΛΑΟΣ. Μάλλον έχει πέσει γραμμή υπεράσπισης του μελλοντικού υποψηφίου τους.
Με τις υγείες σας.
Blogger dmast, at 7:13 PM  
@ ανώνυμος
το μιαρό έθνος των εβραίων
Δεν νομίζω ότι ο τηλεπλασιέ είχε το θάρρος να ξεστομίσει ποτέ *LIVE* τέτοια κουβέντα.


το γένος των εβραίμ μήπως?
..... μήπως ότι η κερκόπορτα ήταν στη συνοικία των εβραίων .....μήπως?

..... έχω κι άλλα πάρα πολλά, αλλά τα περισσότερα είναι δάνεια από τον κουμπάρο του τον καρατζαφέρη την εποχή που φλέρταρε με αντισημιτικές φασιστικές ομάδες, τότε που ήταν κάθε μέρα με τον Πλεύρη στο κανάλι του να μιλάνε για την παγκόσμια συνωμοσία του σιωνισμού και των εβραίων.
βρείτε τι έλεγε η προεδράρα σας, ... τα ίδια έλεγε τότε και ο απατεώνας.

καλως τα δεχτήκαμε
Anonymous Anonymous, at 8:04 PM  
"πολλοί λέν ότι ο Χίτλερ έκανε μισές δουλειές, εμείς δεν λέμε, ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ"

Ευτυχώς υπάρχουν τα Ιερά βίδεα και ηχητικά δοκουμέντα δια τα λόγια του προφήτου
Anonymous Anonymous, at 8:47 PM  
@dmast

Μα οι τακτικοί αναγνώστες των βιβλίων του Λιακόπουλου είναι δυνάμει και ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ. Αν δε το γνώριζαν φαίνεται πως τώρα ήγκηκεν η ώρα (της αλήθειας)
Να προσέξουν μόνο γιατί αφού φύγουν απ' το ταμείο, μετά ρέστα δεν έχει
Anonymous Anonymous, at 8:47 PM  
Υπέροχοι κύριοι του τάγματος. Εξαίρετο post
Blogger ο δείμος του πολίτη, at 9:35 PM  
http://www.youtube.com/watch?v=XIyaKhbx8JA

Νάτα μας, νάτα μας...

-Η Ν.Δ. πάτωσε (επικοινωνιακά).
-Η Ν.Δ. δεν θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.
-Ο ΛΑΟΣ βγήκε στη γωνία στη Ν.Δ. όπως ...ο Πούτιν βγήκε στη γωνία στον Μπους!
-Αντίπαλος του ΛΑΟΣ δεν είναι ο Παπαθεμελής αλλά η Ν.Δ.
-Το κόμμα του Παπαθεμελή φτιάχτηκε ως αντίβαρο για το ΛΑΟΣ.

Και στο τέλος...

"Εμείς δεν είμαστε με κανένα κόμμα..."

Ο Προφήτης - βουλευτής, ξεκινά το δύσκολο δρόμο που οδηγεί στην 6η Κοσμοκρατορία - Ράιχ. Τα τσιράκια της Νέας Τάξης ίσα που προλαβαίνουν να μετανοήσουν και να συνταχθούν στα γρήγορα με την Παλιά Τάξη. Ολοι οι υπόλοιποι, από ένα εισιτήριο δωρεάν για εξωτικούς παραδείσους (ξερονήσια) ή τόπους εθελοντικής προσφοράς εργασίας (Arbeit Macht Frei). Βοήθειά μας!

Ο γνωστός ανώνυμους
(προστατευόμενο είδος)

Υ.Γ.: ο Προφήτης μιλά και για ένα χθεσινό "χτυπημένο αρχείο" που αντικαταστάθηκε. Εχει κανείς υπόψη τι έλεγε σε αυτό το αρχείο που όλως τυχαίως ..."χτυπήθηκε" (ίσως από τα τσιράκια της Νέας Τάξης);

Υ.Γ.2: για να μη πλακώσουν πάλι τα στελέχη του ΛΑΟΣ και κουτσουλήσουν εδω μέσα, να διευκρινίσω πως ούτε εγώ πιστεύω πως ο Καρατζαφέρης θα ήταν τόσο βλαξ για να συμφωνήσει με τον Προφήτη να τον έχει υποψήφιο στη Θεσσαλονίκη, στην παρούσα στιγμή. Ομως υπό το βάρος της δημοφιλίας του Προφήτη (στα φτωχότερα πνευματικώς λαϊκά στρώματα) και υπό το βάρος αυτών των εκπομπών - εκβιασμών που ξεκίνησε ο Προφήτης, ίσως τελικά αναγκαστεί να το κάνει. Γιατί αυτού του είδους οι εκπομπές έχουν διπλό σκοπό: πρώτα να "μυήσουν" το κοινό του Προφήτη και να το φέρουν στο δρόμο του ΛΑΟΣ έτσι ώστε ο Προφήτης μετά να παζαρέψει πιο εύκολα την υποψηφιότητά του κι έπειτα αν τελικά (λέμε τώρα...) ο Καρατζαφέρης πει ΟΧΙ (έλα τώρα...) να μπορεί να βγει ξαφνικά ο Προφήτης και να τα χώνει στον ΛΑΟΣ χοντρά για εκδίκηση ("εγώ δεν πάω με κανένα κόμμα, όχι μην επιμένετε, είναι τελικά όλοι το ίδιο" κλπ) ή για μια δεύτερη φάση εκβιασμού ("εγώ τον ΛΑΟΣ θα τον φέρω στο σωστό δρόμο" κ.ο.κ.). Οπως δηλαδή στον παλιό - καλό καιρό Μαυρογιαλούρου, που είχαμε να κάνουμε με ψηφοφόρους πολιτισμικού επιπέδου υπό του μηδενός. Οπότε να αναμένουμε τα εξής: ένα καλοκαίρι όπου ο Προφήτης θα δίνει ρέστα υπέρ του ΛΑΟΣ έτσι ώστε να "δέσει το γλυκό" και μετά μια θριαμβευτική ανακοίνωση στο Τηλεπιστό Κοινό πως "ναι κυρίες και κύριοι, για εσάς το έκανα, για την Ελλάδα" κ.ο.κ. Επαναλαμβάνω για τους φίλους του ΛΑΟΣ πως ο Καρατζαφέρης σαφώς και δε θα ήθελε τον Προφήτη - Ράιχ στα πόδια του, απλά υπό το βάρος των εξελίξεων ίσως να μη μπορεί να κάνει διαφορετικά (όπως ο Χίντενμπουργκ με τον Χίτλερ). Βοήθειά μας (θα τη χρειαστούμε).
Anonymous Anonymous, at 11:30 AM  
Θεωρώ ότι το πράγμα είναι απλούστατο ... η μάχη είναι χαμένη από χέρι.

α. (το σαφώς πιθανότερο) ο Δ. Λιακόπουλος χάνει την δίκη.

Η βλάβη στο τρωθέν του image δεδομένη. Πέραν των αποζημιώσεων που αναγκαστικά θα κλιθεί να πληρώσει για το blogme.gr και το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να πουλάει απλώς με το style του γραφικού τηλεπλασιέ και του εκκολαπτόμενου πολιτικού. Θα χρειασθεί να δώσει απαντήσεις επί της ουσίας, για τα όσα παραμύθια ισχυρίζεται ότι υπάρχουν.

Βεβαίως μπορεί να ισχυρισθεί ότι έπεσε θύμα ... της «νέας τάξης πραγμάτων». Αλλά μάλλον ο κόσμος έχει ξυπνήσει αρκετά πλέον.

β. (το λιγότερο πιθανό) ο Δ. Λιακόπουλος κερδίζει την δίκη.

Τότε all the Hell would break loose. Εάν λάβετε υπ’ όψιν σας το «αντάρτικο» που θα έχει να γίνει από κάποιες εκατοντάδες blogs και την δυσφήμιση της χώρας διεθνώς, ο πρώτος που θα αναγκαστεί να αποκυρήξει τον γνωστό τηλεπλασιέ, είναι ο ίδιος ο ΛΑ.Ο.Σ. ως κόμμα, διότι η πολιτική ζημία που μπορεί να υποστεί είναι δυνατόν να λάβει ανυπολόγιστες διαστάσεις.

γ. (το απιθανότερο) ο Δ. Λιακόπουλος αποσύρει την μύνηση (εάν μπορεί, διότι είχε γραφτεί ότι ίσως και να μην είναι νομικά δυνατόν).

Τότε all the Hell would break really loose. Και πως θα διασώσει το image του μαχητικού παντογνώστη τηλεπλασιέ, όταν θα έχει βάλει την ουρά υπό τα σκέλια;

Όπως και να το κάνεις: Ημερομηνία λήξεως τηλεπλασιέ 21/06/2007
Anonymous Anonymous, at 1:32 PM  
δε στέκει νομικά τέτοια δίκη, εκτός και αν ο τσιπρόπουλος είναι ο Φανέλ, οπότε ο τηλεπλασιέ δικαιώνεται... αλλιώς μαύρο φίδι που τον έφαγε!!
Anonymous Anonymous, at 2:52 PM  
Διαβάζω προσεκτικά τις τελευταίες... δικολογίες και σκέφτομαι: Οταν κατηγορεί κάποιος ένα μυρμήγκι ότι είναι ελέφαντας, ποιος πρέπει να αποδείξει την κατηγορία; Το μυρμήγκι φαίνεται καθαρά πως είναι μυρμήγκι, με ποιο τρόπο είναι δυνατό να αποδείξει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ..? Αυτός που κατηγορεί (ο Προφήτης δλδ) δεν πρέπει και να αποδείξει την κατηγορία;

+αποδειξον την ελεφαντιασιν+
Blogger Rodia, at 4:12 PM  
Μήπως λοιπόν ο Λιακο ξέρει κάτι που δε το ξέρετε εσείς κύριε;
Μήπως το μαύρο φίδι φάει κάποιους άλλους;
Μήπως κάποιοι "άλλοι" δουλεύουνε συστηματικά ενα κομμάτι της αγνής Ελληνικής νεολαίας (αυτής που δε θελει να τη δουλεύουνε)
Αν ο Λιακο παραδεχεται οτι πουλάει μυθοπλασία και μυθιστορία γιατι καποιοι αλλοι δε παραδεχονται αυτο που σερβιρουν;
Αναρωτηθείτε αυτα τα λίγα και η απάντηση θα σας δωθεί σε μια βδομάδα.
Anonymous Anonymous, at 4:13 PM  
Ο Liako ΥΠΗΡΕΤΕΙ καθαρά τη πιο συντηρητική κατεστημένη σκοταδιστική εξουσία που λυμαίνεται πάρα πολύ καιρό τον τόπο αυτό. Φυσικά και πουλάει παραμύθια για προφητείες γεροντάδες νέες τάξεις κακούς ξένους και καλούς ορθόδοξους.
Φυσικά και θέλει να αποπροσανατολίσει.
Φυσικά τα βάζει με τις ελεύθερες φωνές που θέλει να φιμώσει, φωνάζοντας ότι τον πολεμάνε και τέτοια άθλια συνωμοσιολογικά.
Φυσικά και παραποιεί παραπληροφορεί.
Μισεί και πολεμάει οτιδήποτε σχετίζεται με πρόοδο και εξέλιξη
Αυτή είναι η δουλειά του.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι είναι καταδικασμένος ούτως ή άλλως σε μια βδομάδα απο ΟΛΟΥΣ (εκτός του δικού του στενού ιδεολογικού και υπαλληλικού του κύκλου).
Το ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ είναι αυτός ο ίδιος, που κοντεύει να καταβροχθήσει τον εαυτό του από την απληστία του
Anonymous Anonymous, at 5:05 PM  
The γνωστός Anonymous είπε:
"Αν ο Λιακο παραδεχεται οτι πουλάει μυθοπλασία και μυθιστορία..."

Πότε το παραδέχτηκε αυτό ο Προφήτης Ταπαίρνογλου;;

Πουλάς τρελίτσα σε πακέτο προσφοράς;
Blogger SPY, at 6:28 PM  
Ανώνυμους με ημερομηνία λήξης

Το ίματζ του Προφήτη ουδώλως έχει υποστεί κάποια βλάβη. Μάλιστα, από τη σύλληψη του Τσιπρόπουλου κι έπειτα, ο Λιακό (για όσους μπορούν και αντιλαμβάνονται αυτά που βλέπουν) έχει ανέβει κατακόρυφα: η εκπομπή του συνεχίζεται σε "500.000 κανάλια" (κι ένα το Φανέλ = 501), ταυτόχρονα ξεκίνησε και την Λιακό ΤιΒι ενώ ετοιμάζεται και να μας κυβερνήσει - εκπολιτίσει ως πιθανός βουλευτής με το ΛΑΟΣ, έτσι ώστε μετέπειτα να ανεξαρτητοποιηθεί και να ιδρύσει το δικό του ΕΛ - κόμμα, το οποίο και θα οδηγήσει την ΕΛλάδα και τους ΕΛληνες στο 6ο Ράιχ. Επίσης ενώ ολόκληρος Γιώργος Παπανδρέου έλαβε θέση απέναντι στις αθλιότητες του ακροδεξιού φασίστα, η κυβερνώσα παράταξη και ο αμερικάνικος βούβαλος Καραμάν Αλής έκανε τουμπεκί, προφανώς για να μη δώσουν πόντους στον Παπανδρέου, αφήνοντας έτσι τη χώρα να ξεφτιλίζεται από έναν άθλιο και έναν αθώο να καταστρέφεται για να κάνει η κυβέρνηση το παιχνίδι της. Κι όχι μόνο αυτά αλλά ο Προφήτης, όλως περιέργως, αναβαθμίστηκε από κλόουν σε τηλεοπτική προσωπικότητα - σχολιαστή σε πανελλαδικά ιδιωτικά και ΚΡΑΤΙΚΑ κανάλια, έτσι ώστε να κάνει "ξέπλυμα προφίλ" κι από τηλεπλασιέ - κλόουν να μεταλλαχθεί σε πολιτικό! Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι. Το προφίλ του Προφήτη είναι στο καλύτερο σημείο του, ασχέτως τι θέλουν να πιστεύουν οι 150 επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας.

Ξεχνάτε ορισμένοι από εσάς πως το παραδοσιακό κοινό του Προφήτη ΔΕΝ είναι νεαρής ηλικίας αλλά και ούτε παρακολουθούν τι γίνεται στο διαδίκτυο. Οπότε, πως διάολο θα έχει πάθει ζημιά το προφίλ του; Αφού ούτε Τσιπρόπουλος ξέρουν τι σημαίνει, ούτε την υπόθεση Τσιπρόπουλου γνωρίζουν, ούτε το Φανέλ.

Ο Προφήτης, για τους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές του εξακολουθεί να είναι αυτό που ήταν πάντα: ένα αινιγματικό πρόσωπο, που εν μέσω μπύρας - οικογενειακής μιζέριας - ποπ κορν και καναπέ τους προσφέρει ένα light υποκατάστατο της πάντα σε αυτούς ανύπαρκτης εθνικής υπερηφάνιας, ένα πρόσωπο που με τα ωραία παραμύθια του, τους προσφέρει διέξοδο φυγής από την αβάσταχτη καθημερινότητα, ένα πρόσωπο που μπορεί να το αμφισβητούν (το 99% του κοινού του συνεχώς αναρωτιέται "βρε λες να λέει αλήθεια" αλλά ποτέ δε κάνει τον κόπο να ψάξει να βρει την αλήθεια και τελικά μένει στα παραμύθια αφού βαριέται να ανοίξει κανένα πραγματικό βιβλίο ιστορίας να διαβάσει, τα παραμύθια βλέπεις είναι πιο εύπεπτα), γενικώς μια εικονική προσωπικότητα που απλά τους ξεκουράζει, τους γλιτώνει από τις ευθύνες τους ("μη δουλέψετε να γίνεται άνθρωποι και να πάει μπροστά η χώρα, αγοράστε τα βιβλία μου για να γίνετε ΕΛ και ψηφίστε εμένα για να έρθει η 6η Κοσμοκρατορία - Ράιχ και θα τρώτε με χρυσά κουτάλια") και γενικά τους βοηθά να αισθάνονται καλύτερα. Οπως ακριβώς ένα παυσίπονο για τον καρκίνο...

Τι θα γίνει στις 21 Ιουνίου λοιπόν; Παπάρια μάντολες. Το πιο πιθανό είναι πως ΔΕΝ θα έρθει στην δίκη και θα επιδιώξει (και φυσικά θα κερδίσει) μια παράταση κι αν χρειαστεί και μία δεύτερη για να μεταφερθεί το δικαστήριο ΜΕΤΑ τις εκλογές (από τις οποίες ελπίζει να εκλεγεί βουλευτής - με το ΛΑΟΣ για να μη ξεχνιώμαστε, τώρα που το ανακοίνωσε εμμέσως κι ο ίδιος, δεν έχω λόγω να μη το αναφέρω). Το γεγονός πως κατέστρεψε τη ζωή ενός νέου αθώου ανθρώπου με την ψευδή μήνυσή του, ουδώλως τον απασχολεί. Ο δρόμος προς την 6η Κοσμοκρατορία - Ράιχ δε μπορεί να είναι πάντα στρωμένος με λουλούδια - εξάλου τα ίδια έκανε και ο παπούλης Αδόλφος το βράδυ της 30ης Ιουνίου προς 1 Ιουλίου 1934, ξεκινώντας κι εκείνος έτσι την πολιτική του σταδιοδρομία. Μετά τις εκλογές λοιπόν και με δεδομένη (όπως νομίζει) τη βουλευτική ασυλία, από θέση ισχύος, ο νέος βασιλιάς - θεός - Ζέρξης - Χατζατζάρης - βουλευτής θα έχει μεγαλύτερη άνεση σε ένα δικαστήριο που θα αποτελείται από δικαστές - εκπροσώπους της "λαϊκής ορθπόδοξης δεξιάς", ίσως και μέλη του δικού του "παραδικαστικού κυκλώματος" (όπως ο ίδιος λέει), δηλαδή με λίγα λόγια, δικαστές παρόμοιους με αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την εξωφρενική δίωξη που ασκήθηκε στον Τσιπρόπουλο. Αν τελικά δεν εκλεγεί βουλευτής (ή δεν είναι καν υποψήφιος), θα προσπαθήσει να κλείσει την υπόθεση κακήν - κακώς, είτε "συχγωρόντας" το τσιράκι της Νέας Τάξης Τσιπρόπουλο, είτε κάνοντας κάποια πρόταση συμβιβασμού κ.ο.κ. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι θέμα Τιπρόπουλου το πόσο καλά θα φερθεί στον δήμιό του...

Οσοι λοιπόν ευελπιστείτε να δείτε τον νέο Φύρερ στις 21 το πρωί στα δικαστήρια, θα μείνετε με την όρεξη. Μια πιθανότητα υπήρχε μόνο να έρθει: να του τραβούσε το αυτί ο αρχηγός Καρατζαφέρης και να τον ανάγκαζε να το κάνει.

Αλήθεια, μια πουτ΄ αναφέραμε κι αρχή διαλόγου κάναμε, ο Γιωργάκης έλαβε θέση μέσα στη βουλή για το θέμα Τσιπρόπουλου, ο Καρατζαφέρης όμως ούτε λέξη. Γιατί άραγε; Αυτός ο "λαϊκός ηγέτης", υπέρ αδυνάμων και αδικημένων, πως του ξέφυγε πως η Ελλάδα καραξεφτιλίστηκε κι ένας αθώος καταστράφηκε εξαιτίας των βίτσιων του ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ; Μήπως θα ήθελε κάποιος να τον στριμώξει για να πάρει μια απάντηση; Ηταν η θυσία ενός αθώου απαραίτητη για να χτίσει την πολιτική του σταδιοδρομία ο Προφήτης - κλόουν - ΚΟΥΜΠΑΡΟς - Φύρερ;

H μόνη (ελπίζω όχι απέλπιδα) λύση θα ήταν είτε ο Καρατζαφέρης να αναγκαστεί να διαχωρίσει τη θέση του από τις αθλιότητες του Προφήτη, είτε (σε περίπτωση που δε το κάνει και τον τιμήσει με θέση υποψήφιου βουλευτή) να πειστεί η Ν.Δ. να βάλει εναντίον του. Αλλιώς, ετοιμάστε φτυάρια και τσάπες για τα Τάγματα Εργασίας...

Ο γνωστός ανώνυμους
(προστατευόμενο είδος)
Anonymous Anonymous, at 7:36 PM  
Κι ένα υστερόγραφο: με δεδομένη την πολιτική αβάντα ΠΑΣΟΚ προς ΛΑΟΣ, ας μη θεωρούμε πως η υποστήριξη Παπανδρέου στην υπόθεση Τσιπρόπουλου ισχύει ακόμη. Ιδιαίτερα, αν ο Προφήτης είναι τελικά υποψήφιος με το ΛΑΟΣ. Θα γίνει κι εκεί το ανάλογο τουμπεκί. Οπότε το μπαλάκι θα πάει στη ΝΔ... Ρε μήπως θα έπρεπε κανείς να ενημερώσει την Αλέκα Παπαρήγα;

Ο γνωστός...
Anonymous Anonymous, at 7:47 PM  
Γνωστέ anonymous ας πάει πρώτα ο Γιωργάκης να αφήσει κανένα στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ και αν έχει χρόνο θα ασχοληθεί και πάλι με τον Τσιπρόπουλο ξανά. Είναι το λιγότερο ντροπή να μιλάει κανείς για το τι λέει και τι δεν λέει ο Καρατζαφέρης στο Ευρωκοινοβούλιο. Σε αυτό το θέμα καλό είναι όλοι να τουμπεκιάσουν, διότι όλοι οι άλλοι με τον επιεικέστερη έκφραση φέρονται ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ για την Ελλάδα. Ας μου πει έστω ένας τι έχει πει ένας από τους υπόλοιπους 22 εκεί μέσα που να έχει καταγραφεί στα υπέρ της χώρας και όχι του κόμματός του; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Είναι άχρηστοι και επικίνδυνοι...

Anonymous, είναι ωραίο να λες ότι υπάρχουν και Έλληνες που δεν μπαίνουν στο τρυπάκι να ανήκουν κάπου. Όλοι έχουν μια ιδελογία είτε αυτή εκφράζεται μέσω ενός κόμματος είτε όχι. Και ναι εγώ θα τους λέω "θολοκουλτουριάρηδες αριστερούς" γιατί έτσι είναι. Τι να κάνουμε δηλαδή; Να τους πούμε αλλιώς, γιατί έτσι θέλετε; Ο Λιακόπουλος ουδέποτε κομματικοποιήθηκε τελευταία, αλλά και στην περίπτωση που τύχει (δεν νομίζω) και κατέβει υποψήφιος με εμάς, ουδόλως με ενδιαφέρει. Εδώ είναι πολιτικός ο Κολοζόφ και ο Στρατούλης, ο Λιακόπουλος θα χαλάσει την πολιτική κατάσταση; Υπάρχουν άλλοι 300 που τα καταφέρνουν περίφημα.

Σου επαναλαμβάνω, πας να κάνεις ό,τι και η χούντα. Διαφωνείς με τον Λιακόπουλο, ζητώντας ουσιαστικά την εξαφάνισή του, ασχέτως αν λες ότι έχουμε δημοκρατία και κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Ο ορισμός του σοφίσματος είναι αυτό. Δηλαδή γνωρίζω ότι δεν λέω την αλήθεια, αλλά εγώ θα πω αυτό που θέλω, όπως το θέλω, γιατί ακούγεται ωραίο και δίκαιο. Η Χούντα κατήργησε το ΚΚΕ γιατί το θεωρούσε παράνομο. Εσύ επιδιώκεις το ίδιο απλά με άλλο τρόπο, γιατί δεν έχεις την εξουσία.

Τέλος, Vetdino το 2-1 ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Τέτοια διαιτητικό γδύσιμο είχα καιρό να δω. Ωραίο το επιχείρημα που λέγετα ότι και καλά τέτοια φάουλ δεν δίνονται σε τέτοιο σημείο. Υπενθυμίζω ότι το '87 ο Καμπούρης κέρδισε το φάουλ 4'' πριν το τέλος της παράτασης και πήραμε την Κούπα και στον πρώτο γύρο φέτος ο Μπατίστ πήρε γκολ-φάουλ από τον Μούλα 13'' πριν το τέλος. Απλά το non-call είναι ολιγόν τι μονόπλευρο. Ραντεβού την Κυριακή στο κόκκινο παρτάκι μας. Είσαι ευπρόσδεκτος...
Anonymous Anonymous, at 8:38 PM  
Ήρθες Kafros7; Επιτέλους. Είχα δυο μέρες να διαβάσω σχόλιό σου και άρχισα να παθαίνω στερητικό σύνδρομο.
Blogger dmast, at 9:19 PM  
kafre
έχετε όνομα.
ΘΟΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ.
Τι να κάνουμε δηλαδή; Να σας πούμε αλλιώς, γιατί έτσι θέλετε;


:PPPPPPPPPP
Anonymous Anonymous, at 10:18 PM  
ε όχι και φύρερ ρε γνωστέ ανώνυμε,
Ισαπόστολος προφήτης ΟΔΗΓΟΣ, ελληνιστί. ΟΔΗΓΟΣ.

+γιαακομακαλυτερεςμερες+
+ομεσαιωναςειναιεδω+
Anonymous Anonymous, at 10:31 PM  
ΚΑΦΡΙάΔΑ

Μπαίνει μέσ' στο σάιτ σαν τον αρχηγό
κι όλο μας φωνάζει "εδώ είμ' εγώ"!
μη και ξελασκάρει κάτι τι αστείο
όλο μας φωνάζει "ελάτε στο θείο"!

Οπως κείνος θέλει πρέπει να μιλούν
κι όπως τους τα λέει πρέπει να τ' ακούν
Μη ξεφύγει λέξη, γίνεται σεισμός
δεκαπέντε ρίχτερ, χάιλ Χίτλερ :-))

+Ζιγκ χάιλ+

(αφιερωμένο με αγάπη)
Blogger Rodia, at 1:34 AM  
Μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σε μια πολιτισμένη δημοκρατική χώρα όλα αυτά τα ρατσιστοφασιστοειδή (Λιακόπουλοι, Βελόπουλοι, Σκατατζαφέρηδες και λοιπή αλητοσυμμορία) που αλωνίζουν στην Ελλάδα θα είχαν απομονωθεί πολιτικά και κοινωνικά.

Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν επιτρέπονται σε πολιτισμένες δημοκρατικές χώρες, όπως και το έγκλημα. Δεν είναι απόψεις για να γίνονται σεβαστές.
Όπως και δεν είναι δημοκρατία το να λες ότι θέλεις και να κάνεις ότι θέλεις. Γιατί απλούστατα η Δημοκρατία απαγορεύει το κάθε τι που θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό.

Οι πολιτισμένες δημοκρατικές κοινωνίες δεν αφήνουν φασιστικές και ρατσιστικές αρλούμπες να ακούγονται και να διαβάζονται ανεξέλεγκτα. Διότι δεν είναι σκεπτικά και δεν είναι απόψεις.
Ο οχετός ΤηλεΑστυ στη Γερμανία θα είχε κλείσει, το ίδιο και όλα τα σκατοκάναλα που φιλοξενούν Λιακόπουλους, Βελόπουλους, Πλεύρηδες, Κεραμιδάδες και Κωνσταντινίδηδες.

Διότι απλούστατα, ο βιαστής δεν κάνει έρωτα, ο δολοφόνος δεν κάνει σπορ, και ο φασίστας και ο ρατσιστής δεν κάνει πολιτική.

Οι φασίστες επικαλούνται πάντα τη Δημοκρατία για να περάσουν τη βρώμα τους μέχρι να αποκτήσουν τη δύναμη για να την καταργήσουν. Άπειρα τα παραδείγματα.

Άνθρωποι σαν κι αυτούς και τους οπαδούς τους, είναι που θα γίνουν αφορμή μια μέρα για να ανατιναχτεί ολόκληρος ο πλανήτης. Φασίστες και ανεγκέφαλοι οπαδοί. Και το κακό είναι ότι θα πεθαίνουν νομίζοντας ότι πεθαίνουν ηρωικά τραβώντας και τον υπόλοιπο αθώο κοσμάκη μαζί τους.
Blogger SPY, at 2:14 AM  
Αγαπητέ φίλε του ΛΑΟΣ,

Δεν έχω κανένα κόμπλεξ να σου πω εγώ τι κάνει ο Καρατζαφέρης στο Ευρωκοινοβούλιο, αφού παρακολουθώ αυτά τα θέματα. Λοιπόν, τη στιγμή που ο Καρατζαφέρης καταθέτει ψηφίσματα π.χ. εναντίον των Σκοπίων, οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές των ελληνικών κομμάτων, τα καταψηφίζουν και μάλιστα πείθουν κι άλλους να κάνουν το ίδιο! Γιατί; Γιατί πολύ απλά, η γραμμή των αφεντικών τους είναι τέτοια. Ο Καρατζαφέρης ανήκει σε ανεξάρτητη παράταξη στο ευρωκοινοβούλιο ενώ οι άλλοι όχι. Και στην τελική, μόνο ένας Καρατζαφέρης υπήρξε που υποστήριξε ξεκάθαρες ελληνικές και ευρωπαϊκές θέσεις κι αυτός θα χαθεί μετά τις επόμενες εκλογές.

Αφού λοιπόν ο Καρατζαφέρης είναι τόσο ανεξάρτητος και δε μασάει από νταβατζήδες (όπως το απέδειξε) ΓΙΑΤΙ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ όταν έχει να κάνει με έναν αποδεδειγμένο απατεώνα, όπως είναι ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ; Τι φοβάται; Τους τηλεπιστούς θεατές του Προφήτη;

Εσένα δε σου δημιουργεί απορία το γεγονός πως ο Καρατζαφέρης που δε μασάει από Αμερικανούς κ.ο.κ. μασάει από τον Προφήτη; Γιατί τα δύο μέτρα και δύο σταθμά; Επειδή δηλαδή ο Καρατζαφέρης είχε τη μόνη ξεκάθαρη ελληνική στάστη στο Ευρωκοινοβούλιο (σε αντίθεση με τις συνομωτικές και προδοτικές στάσεις των υπολοίπων), του δίνει άφεση αμαρτιών να δέχεται και να καλύπτει τις βρωμιές του ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ - Προφήτη - Φύρερ; Εσένα η όποια ηθική σου αυτό σου λέει; Δηλαδή άμα ο Καρατζαφέρης πατούσε μια γριούλα στο δρόμο, θα έλεγες "δε πειράζει μωρέ, αφού πάλεψε στο Ευρωκοινοβούλιο"; Και γαμώ τις κομμάτικες πειθαρχίες έχεις, σε κόβω για υποψήφιο με το ΛΑΟΣ...

Οσον αφορά στον Yorgo, ίσως αυτή τη στιγμή όντως να είναι απασχολημένος σκύβοντας στο μνημείο του πούστη Κεμάλ, όμως μέσα στην ελληνική βουλή έδειξε τα @@@@@@ σε όλους και μάλιστα αστραπιαία. Σε κοινωνικά θέματα ο Γιώργος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ και τα άλλα άστα για τους οπαδούς του κόμματός σου.

Γιατί ο Καραμάν Αλής δε βγήκε να καταδικάσει την επάνοδο του Φασισμού στην Ελλάδα με την παράλογη και καταχρηστική σύλληψη Τσιπρόπουλου;

Γιατί ο Καρατζα Φέρυ δεν έκανε κι εκείνος τίποτε;

Ολα τα άλλα είναι πίπες...

Σίγουρα, δε χρειάζεται ένας Λιακόπουλος για να "χαλάσει την πολιτική κατάσταση" αφού υπάρχουν τόσοι καραγκιόζηδες στη Βουλή, όπως αυτοί που ανέφερες. Ενας Λιακόπουλος όμως φτάνει για να φέρει το Φασισμό στον πολιτικό και κοινωνικό βίο της χώρας. Ο άνθρωπος αυτός έχει έμφυτο ταλέντο στο να πλανά τους ηλιθίους και από τέτοιους η χώρας μας ουκ ολίγους έχει. Εφόσον λοιπόν το αγαπημένο σου κόμμα αποφασίσει να επωάσει το αυγό του Λιακόπουλου, θα αναλάβει και τις συνέπειες.

Κάνεις λάθος στα περί χούντας. Κανείς δε προσπαθεί να "εξαφανίσει" τον Λιακόπουλο γιατί κανείς δεν είναι μάγος κόπερφιλντ για να το κάνει. Με την ίδια λογική τη δική σου ("όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω + 2 σαβουροπακέτα δώρο για το καλοκαίρι") όποιος θα ζητούσε να φυλακιστεί ο Πάσαρης θα μπορούσε επίσης να χαρακτηριστεί "χουντικός" και "φασίστας", σύμφωνα με σένα. Ο Λιακόπουλος είναι πονηρή φυσιογνωμία και εσύ και το κόμμα σου μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. Και κάτι άλλο: κρατάει τον αρχηγό σας από τα @@@@@@@!!! Μέχρι λοιπόν να δω τον Καρατζαφέρη να λαμβάνει σαφή και ξεκάθαρη θέση στο θέμα Τσιπρόπουλου, αυτά θα ισχύουν όπως σου τα γράφω. Ας βγει στην τελική κι ας το παραδεχτεί, "ναι, είμαστε φασίστες, θέλουμε να καταλλύσουμε το πολίτευμα και να κάψουμε όλα τα τσιράκια της νέας τάξης". Ας είναι ολίγον τίμιος, σε αντίθεση με τώρα που κάνει την πάπια.

Σπυ, συμφωνώ μαζί σου.

Ο γνωστός ανώνυμους
(+ 2 ιπτάμενοι γέροντες)
Anonymous Anonymous, at 11:30 AM  
Αναφορικά με τα πρώτα που έγραψες, μπράβο σου που τα παραδέχτηκες. Ο Γιωργάκης έχει και γαμώ την κοινωνική πολιτική! ΤΙ ΩΡΑΑΑΑΑΑ;;; Ρε πας καλά; Ποια είναι τα κοινωνικά θέματα, για τα οποία έχει μιλήσει. Το μόνο που λέει με την τρεμάμενη και κοφτή φωνή του (αφού τα διαβάζει από μέσα αυτά που του γράφουν) είναι το "φτάνει πια κύριε Καραμανλή. Φέρτε πίσω το κλεμμένα στον ελληνικό λαό". Αυτές οι γενικότητες και ο λαϊκισμός κάνουν την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; Που ήταν ο George, όταν έπαιρνε τα δάνεια το ΠΑΣΟΚ και τα τσέπωναν στελέχη για να χτίζουν βιλάρες (βλέπε Τσοχατζόπουλος); Είναι κοινωνική πολιτική να επαναφέρεις στο κόμμα τον Λαλιώτη, που ξεζούμισε τον ελληνικό λαό τρώγωντας του κόσμου τα λεφτά από τα δημόσια έργα; Ωραίος είσαι ρε, μπράβο σου! Τα ξεχνάς όλα αυτά, επειδή και μόνο μίλησε για τον Τσιπρόπουλο, όταν τουμπέκιασε για όλους τους άλλους που δολοφονούσαν οικονομικά τον ελληνικό λαό σε καθημερινή βάση; Άσε, με αυτό το κόμμα έχω περάσει μπόλικα και αυτό μου μετά λύπης μου έχω να σου πω είναι πως πρόκειται για την δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας!

Αναφορικά με τον κουμπάρο του, πότε ρωτήθηκε και από ποιον για να πάρει θέση; Σώνει και καλά θα πρέπει να κάθεται να μιλάει για το οτιδήποτε, που μπορεί και να μην γνωρίζει στο κάτω-κάτω; Ναι, μπορεί και να συμβαίνει και αυτό!! Κάτσε καλά ρε μάγκα. Με την ίδια λογική θα πρέπει να μιλάει για 10.000.000 αδικίες καθημερινά, γιατί ο καθένας μας έχει και από μία που να τον αφορά. Πάντως και μόνο που τον κατακεραυνώνουν στελέχη του ΛΑΟΣ (αν υποστηρίξεις το αντίθετο, θα πεις απλά ψέμματα) λέει κάτι αδελφέ...

Τέλος, αναφορικά στα περί Χίτλερ εφόσον πολιτευτεί και μπει στη Βουλή. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ μας απειλεί όσο απειλεί η Αναγέννηση Κολινδρού να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι κάτι που κρατούν στην επιφάνεια οι αριστεροί μόνο και μόνο για να καταδείξουν ότι αποτελούν την λύση για όλα τα προβλήματα και ότι η αντίθετη άποψη αποτελεί απειλή για την Δημοκρατία, καθώς χάρις σε αυτούς (τους κομμουνιστές) στηρίχθηκε η σημερινή μας ελευθερία. Οπότε, κάθε άλλη άποψη είναι εκ του πονηρού και άκρως επικίνδυνη. Θεωρείς εσύ ότι ένας Λιακόπουλος έχει την υπόσταση και την δύναμη να τα βάλει με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, καταλύοντας το πολίτευμά μας και την όλη δομή του κράτους; Αυτό έχει τόση βάση όσο το να είναι βιδωτός ο Όλυμπος και να υπάρχουν ελληνικές πόλεις από κάτω!!! Το παράδειγμα περί Πάσσαρη είναι άστοχο πέρα για πέρα. Εσύ προσπαθείς να εξομοιώσεις έναν στυγνό εγκληματία με τον Λιακόπουλο, θεωρώντας ότι απλά η διαφορά είναι πως ο Λιακό είναι δολοφόνος της σκέψης και της αλήθειας. Για το ένα θέμα έχουμε αφαίρεση ζωής και δεν αλλάζει με τίποτα η πράξη του. Για το άλλο μπορεί να υπάρξει και ο αντίλογος στα λεγόμενά του, οπότε έγκλημα δεν συντελείται. Στο μυαλό σου ίσως. Είδες πόσο φασιστικά τα λέω...

dmast, εγώ εδώ είμαι. Τα σχόλια σου περιμένω για να απολαύσω θέαμα!!! Είσαι μοναδικός στο είδος σου...
Anonymous Anonymous, at 12:38 PM  
http://www.youtube.com/watch?v=gCc7xc8hxDQ
Anonymous Anonymous, at 1:46 PM  
@apo nylon

το βιντεο αυτο είναι από μόνο του σόκ για δυό λόγους. Πρωτον υπάρχει μια περίπτωση να είναι ΠΛΑΣΤΟ. Δεν είμαι ειδικός σε αυτά τα θέματα αλλα σιγουρα υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να το πούν. Οπως να αναγνωρίσουν αν ο καράφλας είναι αστυνομικός. Επειτα μετα από τόα χαστούκια η μούρη σου γίνεται μπλέ μαρέν, οι πιτσιρικάδες δε μου φαίνεται να έχουν πάθει πολλά.
Αλλα ακόμα και 1/1000 να είναι αληθινό ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ.
Αυτοί ξεπέρασαν σε σαδισμό και τους Αμερικάνους στο ΙΡΑΚ. Είναι γεγονός να πέσει κυβέρνηση όχι για ΕΔΕ και μαλακίες.
ΚΑΛΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;
Ευχομαι να είναι πλαστό γιατι αμα είναι αληθινό αυτό το κωλοπαιδο ο καράφλας καλύτερα να προσέχει και τον ισκιο του απο δω και μπρός.
Anonymous Anonymous, at 6:40 PM  
@kafros7

Εχετε ενα μόνιμο επιχείρημα οτι δημοκρατία έχουμε και λέμε οτι θέλουμε. Κάνετε ένα λάθος. Δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς για τη κατάλυση της. Ενα παράδειγμα:
Οσο καιρό είμαι εδώ δεν είδα εστω και κάποιον ανώνυμο να αναπτύσσει σταλινικές/μαοϊκές θέσεις ούτε κανέναν να καλεί το λαό σε ένοπλη εξέγερση κατά της "άρχουσας τάξης"
Αυτή είναι η ακροαριστερή ιδεολογία και όποιος αρχίσει αυτό το βιολί θα με βρεί απέναντι του (και πιστεύω τους περισσότερους από εδώ)
Με τον ίδιο τρόπο δε θα ανεχτώ τα αντίστοιχα από την αντιπέρα όχθη.
Αλλο ιδεολογική συζήτηση, κόντρες σοσιαλιστών-φιλελεύθερων και άλλο μαύρη ή κόκκινη προπαγάνδα.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, να μάθουμε να τηρούμε κάποια όρια
Anonymous Anonymous, at 6:54 PM  
KALOS TOUW ARISTEROULIDES DIE8NISTOULIDES POU 8A MAS MA8OUN TROPOUS. OTAN TA TSOGLANIA OI ALBANOI KLEBAN KAI DERNAN HTAN KALA E? ELATE TORA NA YPERASPISTITE TOUS BROMIKOUS TSOGLANARADES H ASTINOMIA MAS EINAI PARADIGMA PROS MIMISI. AN ENERGOUSAN ETSI OLOI TORA DEN 8A YPHTXE EGKLHMA APO ALODAPOUS. O FOBOS FYLAEI TA ERHMA. TA ZOA DEN KATALABAINOUN ALLIOS. MONO NA TOUS XAIDEUETE KSERETE. STO KATO KATO DEN TOUS SKOTOSAN OYTE MIA GRATZOUNIA TOUS KANANE.
OLOI SAS NA YPERASPISTHTE TOUS BROMIARIDES TON EKSARXION KAI TOUS LA8ROMETANASTES.
PESATA NA FATE TOUS PATRIOTES TOY LAOS. TH MONADIKH YGIH KAI KRYSTALINH ELLHNIKH OR8ODOKSH FONH MESA STO KATESTHMENO TON POLITIKON KAI STH SAPILA THS PAGKOSMIOPOIHSHS. O GIORGAKIS, O 8EOS O PRODOTIS POU PAEI NA MAS DOSEI AMAXITI STOUS MOGGOLOUS.
KATAKSEFTILISMENOI.
AUTO TO BLOG EPREPE NA LEISEI PRIN ENA XRONO, ALLA OI SIONISTES ELEGXOUN KAI THN ASTINOMIA. ALLA ESSETAI HMAR. TA PSOMIA SAS EINAI LIGA. THA MPOUME STH BOULH SE LIGO. META ARXIZOUN OI PRAGMATIKOI POLEMOI. H ELLADA EIANI KAI 8A EINAI O FAROS KAI ODHGOS MAS. O GHMOS8ENIS EINAI PATRIOTHS KAI TO DIXNEI. DESTE TA BINTEO KALYTERA ALHTARADES MPAS KAI MA8ETE TIPOTA. H AGIA SOFIA EINAI DIKH MAS KAI H POLI EINAI H PROTEUOUSA TOY ELLHNIKOU MEGALOU KRATOUS. MONO O KARATZAFERHS TOLMISE KAI EIPE THN MEGALH AYTH ALH8EIA. KAI OI PROFITEIES OLES 8A BGOUNE. O GERONTAS PAISIOS TA EIPE OLA. 8A TREXEI POTAMI TO AIMA TWN TOYRKALADON. 200 EKATOMYRIA KINEZOI 8A MPOUN STH PALAISTINH.
EIMASTE OI EKLEKTOI THS PANAGIAS. OPOIOS DEN PISTEYEI ME GEIA TOY ME XARA TOY. 8A TA POUME STO DIKASTHRIO TSOGLANAKIA.
FUNALAKIA TO IP SOU TO KSEROUME. 8A ZEIS MA TO FOBO MAS. 8A EIMASTE APO PISO SOU MEXRI NA PSOFISEIS MPASTARDE TOURKALBANE EBRAIOMASONE.
Anonymous Anonymous, at 7:06 PM  
Και βιάστηκα να μιλήσω:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=810248&lngDtrID=244
Οι "ζαρντινιέρες" ξαναχτύπησαν. Εμένα μ'αρέσει που λέγεται για πλάκα οτι ο φασισμός έρχεται. Δεν έρχεται, είναι ήδη εδώ.

@χέσετε ήμαρ
Ο γέροντας είπε για ξανθό γένος όχι για κίτρινο γένος. Εχεις κάπου ανακατέψει τις σελίδες. Συμβουλέψου το καιρός γαρ εγγύς 1&2 και μας βρίζεις λίγο αργότερα με την σωστή ορολογία.
Anonymous Anonymous, at 7:43 PM  
Ηρεμήστε, υπερπατριώτες του 090. Το βίδεο φαίνεται να είναι 100% αληθινό: γραφείο με τηλέφωνο, ένστολοι νεαροί νεοδιοριζόμενοι του ΑΣΕΠ (μορφωτικό και πολιτισμικό επίπεδο οπαδών του ΛΑΟΣ), ντεκόρ - κατάθλιψη δημόσιας υπηρεσίας, αθλιόφυτο κάπου στο βάθος... πρόκειται σίγουρα για γραφείο Αστυνομίας!

Ομως και πάλι κάποιοι παίζουν θέατρο: τι σας απασχολεί ωρέ προοδευτικοί πατριώτες: ο ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΜΟΣ του κάθε αναρχικού κακοποιού στοιχείου που σκοτώνει εσένα και τη μάνα σου για 2 ευρώ, ή ο φασιστάκος - δημοσιοϋπάλληλος που ελέγχεται από 1002 ανώτερους και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αναγνωριστεί και να αποταχθεί;;; (κυρίως λόγω βλακείας γιατί ποιος συνειδητοποιημένος φασίστας και μάλιστα δημόσιος υπάλληλος βιντεοσκοπεί τις ανωμαλίες του;;)

Δηλαδή με λίγα λόγια, ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή, η ατομική βόμβα ή το πυροτέχνημα; Ας αφοπλίσουμε τα πυρηνικά όπλα πρώτα... (όχι με αυτό τον τρόπο φυσικά).

Οι δύο νεαροί κακοποιοί φαίνεται να τα έχουν χάσει και δε νομίζω να ξαναχτυπήσουν κανέναν για να τον ληστέψουν για τα επόμενα 250 χρόνια τουλάχιστο (δηλαδή μέχρι να βγει αυτοδύναμος ο Καρατζαφέρης και μέχρι το 7ο Ράιχ του Λιακόπουλου). Παρόλα αυτά, η πράξη των δημοσίων υπαλλήλων είναι άκρως φασιστική και (χωρίς πλάκα τώρα) θα μπορούσαν να συνετίσουν τους δύο παραστρατημένους νεαρούς, χωρίς να το παρακάνουν τόσο πολύ και χωρίς να δείχνουν πόσο απολαμβάνουν το θέαμα... Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως είναι θέμα πλέον των προϊσταμένων τους να βρούνε ποιο είναι το τμήμα αυτό και ποιος ο μαλακάκος δημόσιος υπάλληλος που δέρνει τα ανήλικα (και το απολαμβάνει) αλλά και οι δύο άλλοι μαλάκες που παρακολουθούν τη ζωντανή εκπομπή.

Κάφρε Νο7

Εξακολουθείς να λειτουργείς με νοημοσύνη μέσου όρου οπαδού του ΛΑΟΣ: η υπόθεση Τσιπρόπουλου δεν είναι μία από τις 10 εκατομμύρια που συμβαίνουν κάθε ημέρα σε αυτή τη χώρα. Ωραία τα δύο μέτρα και δύο σταθμά: ένα θέμα που καραξεφτίλισε τη χώρα διεθνώς (κυρίως εξαιτίας του timing που συνέβη – τυχαίο;;;) και για το οποίο έλαβε ΑΜΕΣΩΣ θέση ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (που το ψήφισε η μισή Ελλάδα) προφανώς ΔΕΝ είναι σημαντικό για το …λαϊκό (γκουχ – γκουχ) κόμμα του ΛΑΟΣ και τον άνθρωπο του λαού που είναι αρχηγός αυτού. Δηλαδή ο Τσιπρόπουλος για σένα και για τους υπόλοιπους κατοίκους ΛΑΟΣ δεν είναι άνθρωπος του λαού; Δεν ήταν ένας μεροκαματιάρης που χτυπήθηκε άδικα από μια μαφία (Λιακόπουλου και του δικού του παραδικαστικού κυκλώματος όπως ο ίδιος αναφέρει) για λόγους προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων; Ο Τσιπρόπουλος για σένα είναι «τσιράκι της Νέας Τάξης»; Καλά του έκανε ο Προφήτης και το παραδικαστικό του κύκλωμα; Η μήπως πιστεύεις πως και λίγα του κάνανε; Μήπως θα έπρεπε να παίξει και κανένας «εκπολιτισμός» του μιαρού Τσιπρόπουλου για παραδειγματισμό;

Δε θέλω να πω ότι όλοι οι άνθρωποι του ΛΑΟΣ είστε βλάκες ή λαμόγια που εκμεταλλεύονται τους βλάκες αλλά επιτέλους, βγάλτε ορισμένοι το μυαλό σας από την κατάψυξη και θέστε το σε λειτουργία (οδηγίες: το τοποθετείς στη θέση του και πατάς τον διακόπτη ΟΝ). Ο Αδωνης δεν έχει να πει κάτι για το γεγονός; Αυτουνού μια άλλη μαφία δε του καίει το βιβλιοπωλείο; (και ο Πολύδωρας απασχολεί 5 λεωφορεία των ΜΑΤ για να τον φυλάνε – άντε μετά να μη βγεις βουλευτής, μόνο οι άνδρες των ΜΑΤ που σε φυλάνε να σε ψηφίσουν με τις οικογένειές τους είσαι πρώτος στην Α αθηνών) Λογικά, αυτός τουλάχιστο δε θα έπρεπε να έχει μια έστω υποτυπώδη κοινωνική ευαισθησία για να κάνει μια αναφορά για το ζήτημα που απασχόλησε όχι μόνο όλη την Ελλάδα (κι όχι μόνο τους μιαρούς μπλόγκερς αλλά και όλα τα μεγάλα ΜΜΕ) αλλά και όλο τον σύγχρονο κόσμο; Η μήπως και ο Αδωνης είναι ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του Προφήτη;

Για την κοινωνική πολιτική και το κοινωνικό όραμα του Γιωργάκη δε νομίζω πως είναι ο κατάλληλος χώρος να λύσουμε τις διαφορές μας κι ελπίζω να συμφωνείς.

Λες Κάφρε Νο7 πως ο φασισμός δεν μας απειλεί, είναι αστείο κι αυτό το παραμύθι το συντηρούνε οι κομμουνιστές για να παρουσιάζονται ως η λύση (οι φασίστες του άλλου άκρου δηλαδή – τυχαίο που ο Πρόεδρός σου αποκαλείται και «κομμουνιστής ηγέτης» τώρα τελευταία;). Σου ανταπαντώ εγώ πως το παραμύθι πως «δεν υπάρχει κίνδυνος φασισμού» το συντηρείτε εσείς για να αποκοιμίσετε τους αφελείς και ανόητους για να σας φέρουν «στα πράγματα» και να κάνετε τα αίσχη σας. Το ποιος από τους δύο μας έχει δίκιο, ας το κρίνουν οι υπόλοιποι.

Με ρωτάς αν ο Λιακόπουλος έχει τη δύναμη να τα βάλει με τα επιχειρηματικά συμφέροντα κλπ. Μα αγαπητέ (τόσο άγνοια ιστορίας επιτέλους;) ο Χίτλερ δε τα έβαλε με ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό συμφέρον (αφού ανοίξαμε κουβέντα για τον παπούλη Αδόλφο) γιατί πολύ απλά τους είχε όλους με το μέρος του!!! Γι αυτό και ανέβηκε τόσο γρήγορα. Και κανείς δικτάτορας δε χρειάζεται να τα βάλει με οικονομικά συμφέροντα γιατί πολύ απλά, τα συμφέροντα αυτά είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά τους, δηλαδή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Αν δούνε ότι κονομάνε καλύτερα με τον φασίστα, πάνε μαζί του. Το κεφάλαιο όπως λένε δεν έχει πατρίδα. Ο λαουτζίκος όμως (αυτόν που θέλετε να κοροϊδέψετε και μετά να τον κακοποιήσετε) έχει και πατρίδα και σπίτι και οικογένεια. Με αυτόν τι θα γίνει; Για τα οικονομικά συμφέροντα λίγο με ενδιαφέρει, τα καταφέρνουν μια χαρά και μόνα τους.

Ευτυχώς έπιασες τον παραλληλισμό μου, πως ο Προφήτης είναι ο Πάσαρης της αλήθειας. Και λες πως δήθεν, ενώ στην περίπτωση του φονιά η πράξη του είναι μη αναστρέψιμη (όντως) στην περίπτωση του Λιακόπουλου η πράξη του (μάλλον συμφωνείς απ’ ότι φαίνεται πως πρόκειται για πονηρή πράξη) είναι όντως αναστρέψιμη (άρα κι εδώ υποσυνείδητα συμφωνείς πως χρειάζεται να διορθωθούν οι πράξεις του Προφήτη, δηλαδή τα «εγκλήματα» για τα οποία τον κατηγορεί αυτό εδώ το μπλογκ) μέσω διαλόγου και αντιλόγου. Ωραία μέχρι εδώ. Όμως ποιος είναι ο διάλογος και ο αντίλογος που μπορεί να έχει κανείς με τον Προφήτη;

Το Φανέλ τον κατηγορεί για πολύ συγκεκριμένα πράγματα, όπως εξαπάτηση αφελών, παραποίηση της ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού προς όφελος κερδοσκοπίας κ.ο.κ. Και ο Προφήτης πως απαντά; Με ποιο τρόπο κάνει διάλογο; Μα με τον τρόπο που και οι Ναζιστές κάνανε διάλογο με τον «αντίλογο» που είχαν από τους αντιστασιακούς: σκότωναν γυναικόπαιδα και γέροντες για να αναγκάσουν του «αντάρτες» να παραδοθούν, πλήρωναν για να βρούνε εφιάλτες κ.ο.κ. Ετσι και ο γνήσιος πνευματικός απόγονός τους, εξοντώνει οικονομικά κάποιον άσχετο γιατί δήθεν έκανε το έγκλημα να «διαφημίσει» το Φανέλ (προφανώς η ιστοσελίδα του Τσιπρόπουλου με 100 επισκέπτες την ημέρα θα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο από το In.gr ή τη Google και άλλους δικτυακούς τόπους από τους οποίους μπορείς άνετα να βρεις ακόμη και σήμερα σύνδεσμο προς το Φανέλ αλλά όχι μόνο αυτό – ο Προφήτης έδειξε και δείχνει ακόμη και σήμερα πόσο κότα είναι αφού εξοντώνει έναν μικρό και ανυπεράσπιστο αλλά δε τόλμησε να κινηθεί δικαστικά εναντίον τόσων και τόσων άλλων δικτυακών τόπων που αναφέρονται στο Φανέλ γιατί ανήκουν σε μεγάλους και ισχυρούς). Και επίσης επικηρύσσει τους δημιουργούς του Φανέλ με ΧΡΗΜΑΤΑ μπας και βρεθεί κανένας καμπούρης κι άσχημος Εφιάλτης και τον πάει στο πιάτο.

Αυτές φίλε Κάφρε Νο7 είναι οι μέθοδοι του Προφήτη αλλά και το ποιόν του χαρακτήρα του. Αυτές φίλε Κάφρε Νο7 είναι οι πράξεις που ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΟΥΝ από τον «κομμουνιστή ηγέτη» πρόεδρο Καρατζαφέρη γιατί δε «θα πρέπει να κάθεται να μιλάει για το οτιδήποτε». Αυτές φίλε Κάφρε Νο7 είναι οι πολιτικές που μάλλον θα ακολουθήσετε αν κι εφόσον ο ελληνικός λαός σας στείλει στη Βουλή, αφού κανένα στέλεχος του ΛΑΟΣ (ούτε οι πρόεδροι και οι Αδώνηδες αλλά ούτε καν εσύ) δε τις αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας. Καραφασισμός και χούντα του Κερατά, ανηθικότητα και συνωμοτικότητα στο φουλ, παραποίηση ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού για ίδιον όφελος, ακροδεξιά μασωνία και "ελληνορθοδοξία" και τα μυαλά στα κάγκελα. Αλλά τι να λέμε φίλε μου Κάφρε Νο7, οι άνθρωποι του κόμματός σας δεν ασχολούνται με αυτά γιατί δε «θα πρέπει να κάθονται και να μιλάνε για το οτιδήποτε»…

Νύλον

Τα ανήλικα που τρώνε χαστούκια τα είδαμε. Αισχρό θέαμα. Τη γυναικούλα όμως που χτυπήσανε τα ανήλικα και την ληστέψανε δε μας τη δείχνεις. Αφού έχουμε δημοκρατία, δε θα έπρεπε να βλέπουμε όλες τις απόψεις πριν μας ζητήσεις να βγάλουμε (δημοκρατικό) συμπέρασμα; Η μονομέρεια βλάπτει, καταντάει φασισμός. Και με φασισμό δε μπορούμε να πολεμήσουμε τους φασίστες μπάτσους.

Τακλαμαράν

Οι μπάτσοι αυτοί δε ξεπέρασαν σε σαδισμό μόνο τους Αμερικάνους στο Ιράκ όπως λες, αλλά και τους Εβραίους στην Παλαιστίνη, τους ναζιστές στην Ευρώπη, τους Τούρκους του Κεμάλ Ατατούρκ, τους Αγγλους – Γάλλους – Πορτογάλους πούστηδες αποικιοκράτες αλλά και τους εντόπιους αυτόχθονες ιθαγενείς κανίβαλους στη ζούγκλα της κεντρώας Αφρικής. Και το βίντεο αυτό δεν είναι μόνο ικανό να ρίξει την ελληνική κυβέρνηση αλλά και την παγκόσμια κυβέρνηση (ναι, αυτή τη Νέα Τάξη Πράγματων), μη σου πω και την Διαγαλαξιακή Κυβέρνηση Φουράκη και Ωρίωνα. Γι αυτό να το κρύψουμε καλά, μη το δει κανείς εκτός από εμάς…

Χέσετε ήμαρ

AN ENERGOUSAN ETSI OLOI TORA DEN 8A YPHTXE EGKLHMA APO ALODAPOUS.

Σαφώς. Θα υπήρχε μόνο έγκλημα από ντόπιους. Άλλο ο αλλοδαπός ο βρωμιάρης ο μιαρός, άλλο ο ντόπιος ο Ελληναράς, έχει διαφορά. Ο Ελληναράς σε σφάζει με τρόπο, σου τραγουδά κι ένα Καλαματιανό, ενώ ο αλλοδαπός σε σφάζει απολίτιστα, δεν έχει πλύνει και αποστειρώσει και το στιλέτο πριν τη χρήση, δε τηρεί τους κανόνες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τι να λέμε, τριτοκοσμικές καταστάσεις δικέ μου, ρίχτα, μαζί σου…

STO KATO KATO DEN TOUS SKOTOSAN OYTE MIA GRATZOUNIA TOUS KANANE.

Και να τους βίαζαν δε θα τους σκοτώνανε, μπορεί και να τους άρεσε και να ζητούσαν να το ξανακάνουν ή να ερωτευόταν με τον χωροφύλακα και να είχαμε και ευτυχή κατάληξη. Απ όσο γνωρίζω ο αρχηγός σου Καρατζαφέρης είναι υπέρ των γάμων ομοφυλοφίλων, έτσι δεν είναι; Προφανώς για κάτι τέτοιους λόγους...

PESATA NA FATE TOUS PATRIOTES TOY LAOS.

Εγώ παρήγγειλα δυο ψητούς από το ψητοπωλείο της γειτονιάς αλλά αργεί το ντελίβερι και κινδυνεύω να μείνω νηστικός, δε πετάγεσαι μια βόλτα να τα πούμε από κοντά γιατί γουργουρίζει η κοιλιά μου;

(Ασχετο – λέει ο ένας κανίβαλος στον άλλον: «που είσαι ρε φίλε, έφαγα τον κόσμο να σε βρω»!)

TH MONADIKH YGIH KAI KRYSTALINH ELLHNIKH OR8ODOKSH FONH MESA STO KATESTHMENO TON POLITIKON KAI STH SAPILA THS PAGKOSMIOPOIHSHS.

Ωπα… «Μοναδική υγιή και κρυστάλλινη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ φωνή»… «Κατεστημένο των πολιτικών»… «Σαπίλα της παγκοσμιοποίησης»… Βλέπω έκανε καλή δουλειά η Α1 που σήμερα έχει δωρεάν (!) το CD με την προεκλογική ομιλία του προέδρου, έτσι μαθαίνει ο λαός (του ΛΑΟΣ) γράμματα…

O GIORGAKIS, O 8EOS O PRODOTIS POU PAEI NA MAS DOSEI AMAXITI STOUS MOGGOLOUS.

Για να μας «δώσει αμαχητί» ο Γιωργάκης πρέπει να είναι κυβέρνηση. Για να βγει ο Γιωργάκης κυβέρνηση (γκουχ – γκουχ) θα πρέπει πρώτα να πέσει η Ν.Δ. Πράγμα για το οποίο εργάζεται ο Καρατζαφέρης (με τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, απ’ ότι καταγγέλει το ΚΚΕ). Αρα, ηθικός αυτουργός της «αμαχητί» παραδόσεώς μας στους Τούρκους θα είναι ο αρχηγός σας Καρατζαφέρης. Ο γνήσιος «κομμουνιστής ηγέτης». Σε περίπτωση που το νόημα ήταν ιδιαίτερα πολύπλοκο, επανέλαβε την ανάγνωση αυτής της παραγράφου άλλες 4 φορές με ανοιχτή την τηλεόραση στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ την ώρα που κάνει δημοπρασίες κοσμημάτων ο φίλος μας ο Αλβανός, κάθε βράδυ («το κοπή το πίττα»).

AUTO TO BLOG EPREPE NA LEISEI PRIN ENA XRONO, ALLA OI SIONISTES ELEGXOUN KAI THN ASTINOMIA.

Ωπα, για λέγε, για λέγε… Τι άλλο ξέρεις για την δίωξη που έκανε το αφεντικό σου; Πάντως αν σκεφτούμε πως όπου εσείς βάζετε τη λέξη «Σιωνιστές» εννοείτε ελεύθερους πολίτες που ο φασισμός σας δε τους έχει μολύνει, είναι παρήγορο που οι «Σιωνιστές» αυτοί μπορούν και ελέγχουν την Αστυνομία, όπως λες.

ALLA ESSETAI HMAR. TA PSOMIA SAS EINAI LIGA. THA MPOUME STH BOULH SE LIGO.

Σε πόσο λίγο, προλαβαίνω να πάω στην τουαλέτα στα γρήγορα ή να κρατηθώ;

META ARXIZOUN OI PRAGMATIKOI POLEMOI.

Ελα, κι εγώ που νόμιζα πως οι άνθρωποι του ΛΑΟΣ είναι δημοκράτες και θα φέρουν την ειρήνη και την ευημερία…

H ELLADA EIANI KAI 8A EINAI O FAROS KAI ODHGOS MAS.

Και ο Χίτλερ συνοδηγός σας.

O GHMOS8ENIS EINAI PATRIOTHS KAI TO DIXNEI. DESTE TA BINTEO KALYTERA ALHTARADES MPAS KAI MA8ETE TIPOTA.

Σιγά, όχι και τίποτα, τόσα πράγματα μάθαμε εδώ και χρόνια, δες εσύ τα βίντεο του Φανέλ για να τα εμπεδώσεις καλύτερα.

H AGIA SOFIA EINAI DIKH MAS KAI H POLI EINAI H PROTEUOUSA TOY ELLHNIKOU MEGALOU KRATOUS. MONO O KARATZAFERHS TOLMISE KAI EIPE THN MEGALH AYTH ALH8EIA.

Πες του να προσέχει μη του κουτσουλίσει κανένα περιστέρι και χαλάσει το περουκίνι.

KAI OI PROFITEIES OLES 8A BGOUNE. O GERONTAS PAISIOS TA EIPE OLA. 8A TREXEI POTAMI TO AIMA TWN TOYRKALADON. 200 EKATOMYRIA KINEZOI 8A MPOUN STH PALAISTINH.

Σιγά, μεγάλε, κάπου κάνεις παράσιτα. Αυτά δε τα είπε ο Παίσιος, ο Ωρίων Δημητρακόπουλος τα είπε, λάθος ιστοσελίδα επισκέφτηκες!!

EIMASTE OI EKLEKTOI THS PANAGIAS.

Και με τη βοήθεια του Χριστού, θέλετε να μας γαμ….ετε την Παναγία!! Ευτυχώς, ησύχασα τώρα που έμαθα πως είστε τόσο καλοί χριστιανοί.

8A TA POUME STO DIKASTHRIO TSOGLANAKIA.

Τι, θα έρθει ο εργοδότης σου στο Δικαστήριο; Χλωμό το βλέπω…

FUNALAKIA TO IP SOU TO KSEROUME. 8A ZEIS MA TO FOBO MAS. 8A EIMASTE APO PISO SOU MEXRI NA PSOFISEIS MPASTARDE TOURKALBANE EBRAIOMASONE.

Με τη βοήθεια του Χριστού όμως πάντα, ε;

Τακλαμαράν

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=810248&lngDtrID=244

Διαβάζω πως ο πρωθυπουργός ιδιαίτερα εξοργισμένος έδωσε εντολή στον Πολύδωρα να διερευνήσει κλπ. Αντε βρε, ο πρωθυπουργός βλέπει You Tube; Για τον Τσιπρόπουλο πως και δεν έμαθε τίποτα πάντως μέχρι σήμερα…

Ο γνωστός ανώνυμους
Anonymous Anonymous, at 9:18 PM  
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ: ο Καραμανλής έκανε δηλώσεις για την υπόθεση Τσιπρόπουλου - Λιακόπουλου:

"Όλοι οι Έλληνες συγκλονισμένοι μάθαμε σήμερα ένα απαράδεκτο για τα δημοκρατικά μας ήθη περιστατικό. Ένα περιστατικό που προσβάλλει την ελληνική Πολιτεία. Ουδείς έχει δικαίωμα να κάνει κατάχρηση του νόμου».

»Και σε κανέναν δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να σπιλώνει τον Πολιτισμό της χώρας μας, να αμαυρώνει την εικόνα της Ελλάδας

.....

ΜΟύφαααααααααααα. Οι δηλώσεις είναι για την υπόθεση με τα χαστούκια στους ανήλικους από τους μπάτσους στην πιο πάνω ιστοσελίδα, ψάριαααααααααααα... Ταιριάζουν όμως, ε;; Προφανώς η πραξικοπηματική σύλληψη Τσιπρόπουλου κε Καραμανλή δε "προσβάλει την ελληνική Πολιτεία" και ο Λιακόπουλος δε "σπιλώνει τον πολιτισμό μας" και δεν "αμαυρώνει την εικόνα της Ελλάδας". Αντε, καλόν ύπνον.

Ο γνωστός....
Anonymous Anonymous, at 9:30 PM  
Μάλιστα...
[i]"ΚΑΡΑΦΑΣΙΣΜΟΣ του κάθε [b]αναρχικού κακοποιού στοιχείου που σκοτώνει εσένα και τη μάνα σου για 2 ευρώ"[/b]..."Οι δύο νεαροί [b]κακοποιοί[/b] [...] δε νομίζω να ξαναχτυπήσουν κανέναν για να τον ληστέψουν για τα επόμενα 250 χρόνια τουλάχιστο...θα μπορούσαν να [b]συνετίσουν[/b] τους δύο παραστρατημένους νεαρούς, [b]χωρίς να το παρακάνουν τόσο πολύ[/b] και χωρίς να δείχνουν πόσο απολαμβάνουν το θέαμα...

[b]κυρίως λόγω βλακείας γιατί ποιος συνειδητοποιημένος φασίστας και μάλιστα δημόσιος υπάλληλος βιντεοσκοπεί τις ανωμαλίες του;;[/b][/i]

Εσύ γνωστε ανώνυμε είσαι συνειδητοποιημένος ή μη συνειδητοποιημένος φασίστας;
Anonymous Anonymous, at 10:54 PM  
@ο γνωστός anonymous

ειλικρινά δε καταλαβαίνω που θέλεις να καταλήξεις. Ή μάλλον θα μπορούσα να καταλάβω, οταν η σελίδα του funel έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της και μαζεύει λογιών λογιών ανώνυμους.
(πρόσεχε μόνο γιατί προφίλ ίσως ξέρουν να βγάζουν κι άλλοι εδω μέσα, όχι λόγο δουλειάς αλλά λόγω πείρας. αυτό μεταξύ μας)

Θα σου απαντήσω μόνο σε κάτι που έθιξες και δείχνει το λάθος της σκέψης σου. Ο κακοκοιός δεν είναι φασίστας. Είναι απλά κακοποιό στοιχείο, δε πουλάει ιδεολογία. Παράγει έγλημα. Αυτοί που παράγουν ιδεολογία (και τη συγκεκριμένη) παράγουν και κακοποιούς. Δεν είναι ανάγκη να τα γράφει το "Κεφάλαιο" μέσα, έχουν ειπωθεί και παλαιότερα.
Anonymous Anonymous, at 11:54 PM  
και νάσαι σίγουρος οτι κάτι τέτοια βίντεο αξιοποιούνται κατάλληλα από πηγές του εξωτερικού. ειδικά οταν η γυναίκα του καίσαρα δεν είναι τίμια
Anonymous Anonymous, at 11:58 PM  
@ Ο γνωστός ανώνυμους

Σε όλα τα παραπάνω σε βρίσκω πάνσωστο, εκτός από 2 σημεία.

"Τα ανήλικα που τρώνε χαστούκια τα είδαμε. Αισχρό θέαμα. Τη γυναικούλα όμως που χτυπήσανε τα ανήλικα και την ληστέψανε δε μας τη δείχνεις. Αφού έχουμε δημοκρατία, δε θα έπρεπε να βλέπουμε όλες τις απόψεις πριν μας ζητήσεις να βγάλουμε (δημοκρατικό) συμπέρασμα; Η μονομέρεια βλάπτει, καταντάει φασισμός. Και με φασισμό δε μπορούμε να πολεμήσουμε τους φασίστες μπάτσους."

Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου... Δηλαδή αν βλέπαμε τη γυναικούλα που λήστεψαν, υπήρχε περίπτωση να δικαιολογήσουμε τη φαλακρή ζαρντινιέρα;


"θα μπορούσαν να συνετίσουν τους δύο παραστρατημένους νεαρούς, χωρίς να το παρακάνουν τόσο πολύ και χωρίς να δείχνουν πόσο απολαμβάνουν το θέαμα..."

Κάτσε.. από πότε είναι αρμόδιες οι ζαρντινιέρες για να συνετίζουν συλληφθέντες. Ποινικό δίκαιο δεν υπάρχει;
Και τι θα πει χωρίς να το παρακάνουν; Ότι παραφέρθηκαν λιγουλάκι και έπρεπε να τους δείρουν λιγότερο;
Blogger SPY, at 12:17 PM  
Ηρεμήστε πατριώτες από το Υπερπέραν, ο Χριστόδουλος θα ξαναγίνει καλά και θα βοηθήσει το ΛΑΟΣ να μπει στη Βουλή και τον Προφήτη να γίνει ο μελλοντικός μας Φύρερ.

- Ανώνυμους

Δε ξέρω, βγάλε συμπέρασμα μόνος σου, δημοκρατία δεν έχουμε;

- Τακλαμαράν

Για ένα πράγμα μπορώ να είμαι σίγουρος: πως η φαλακρή ζαρτινιέρα και οι δύο κηπουροί δε τιμωρήθηκαν επειδή κακοποίησαν δυο κακοποιούς, αλλά επειδή έγραψαν τη μαλακία τους σε βίντεο και το έκαναν μπεστ σέλερ.

Αυτού του είδους την αντιμετώπιση έχουν, δυστυχώς ή ευτυχώς, όλοι οι κακοποιοί σε όλα τα τμήματα ασφαλείας της χώρας: πέφτει φάπα σύννεφο. Τώρα αν εσείς νομίζετε πως η Ε.Α. είναι αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες, τι να πω, αλλάξτε κανάλι, βάλτε Νόβα.

Δεν είμαι Πολύδωρας για να επιβάλω την Τάξη, ούτε Καραγκιόζης για να κάνω ότι δε βλέπω. Και τουλάχιστο έχω τη σοβαρότητα να εκφράζομαι ειλικρινά: σε αλητήριους που καλλιεργούν αντικοινωνική συμπεριφορά, αξίζουν 5 - 10 φάπες και ισοπέδωση της (εγκληματικής) αξιοπρέπειάς τους. Χίλιες φορές προτιμώ να τιμωρείται κάποιος μαλακάκος ανήλικος μελλοντικός κακοποιός με φάπες παρά να τον βάλουν σε φυλακή - φροντιστήριο εγκλήματος, παρέα με τον Βαγγέλη τον μουστακαλή.

- Σπυ

α) Δεν ζήτησα / ζήτησε κανείς να δικαιολογηθεί η φαλακρή ζαρτινιέρα. Ζήτησα απλώς να δω και την ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, ως δημοκρατικός πολίτης που θέλω να είμαι. Είναι τόσο... φασιστικό αυτό;

β) Στη δεύτερη ερώτηση απαντώ πιο πάνω, θα προτιμούσα 5 φάπες και βρεγμένη σανίδα στους κακοποιούς, παρά παρέα με τον μουστακαλή.

Γενικώς:

Σε κάποιους νεαρούς που λόγω μαλακίας ή προβληματικού οικογενειακού περιβάλλοντος (αλλοδαπά, χωρισμένοι γονείς, εφοπλιστές γονείς κλπ) το ρίχνουν στο έγκλημα για χόμπι (γιατί μη μου πείτε πως οι δύο φαίνονται για πεινασμένοι, η μπλούζα το καθενός από τους δύο κοστίζει όσο το δικό μου αυτοκίνητο) δε νομίζω πως αξίζει ένα φασιστικό μέτρο, όπως η φυλάκιση έστω και σε κρατητήριο για ένα βράδυ. Ενας συνετισμός κάνει πολύ καλύτερη δουλειά. Το ότι κάποιος θα φάει φάπα, είναι το μόνο σίγουρο. Θα προτιμούσα να τον βάζουν να καθαρίζει τους δρόμους ή κάποια άλλη κοινωνική εργασία, για να μάθει να κάνει καλό στο κοινωνικό σύνολο.

Αυτό κανένας από εσάς δε το σημείωσε, πως τα δυό ανήλικα αλλοδαπά θα πάνε στο κελί με τον μουστακαλή. Κανένα σας δε πείραξε, ίσως επειδή είναι Αλβανάκια. Παραόλα αυτά δε παύουν να είναι ανήλικα παιδιά που έκαναν μια μαλακίτσα και δεν βλέπω κανέναν σας να τα υποστηρίζει.

Οσο για τη φαλακρή ζαρτινιέρα, στα @@@@@@ του και 2 αυγά Τουρκίας, αντί να σφαλιαρίζει ανήλικους στην Ομόνοια, θα κάνει το ίδιο στην Κυψέλη ή στο Χολαργό...

Τέλος, ας μη το κάνουμε κοινωνικό φόρουμ, έχουμε και σοβαρότερα θέματα να συμφωνήσουμε / διαφωνίσουμε, όπως την κοινωνική άνοδο του Προφήτη - Φύρερ για παράδειγμα....

Ευχαριστώ.

Ο γνωστός...
Anonymous Anonymous, at 12:46 PM  
Και για να μη παρασσύρονται κάποιοι από τη φαντασία τους αλλά και τις ουτοπικές απόψεις τους:

http://press-gr.blogspot.com/2007/06/2004.html

Για να μη πέφτουμε από τα σύννεφα...

O γνωστός
Anonymous Anonymous, at 12:59 PM  
@anonumous

αν οι δυο αλβανοί είναι ανηλικοι θα έχουν πάει στο τμήμα ανηλίκων. εκει δεν εχει μουστακαλήδες και πιθανόν να παίξουν και οι ίδιοι το ρόλο αυτό σε αλλους
δε καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να με πειράζει ο Λιακόπουλος και οι παπαριες που σερβίρει όλη μέρα και όχι η συμπεριφορά της αστυνομίας.
Τουλάχιστο με τον Λ ενίοτε σπάω πλάκα , με το καράφλα-ναζί καθόλου.
Ειλικρινά ακατεύτηκα με το βίντεο.
Παρατήρησα οτι έχεις βγάλει σκάρτα όλα τα κόμματα ενω η ΕΛ.ΑΣ καλά κάνει και βαράει γιατι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. (εγω αυτό το κρατάω για αργότερα, πιθανόν να χρειαστεί)
Με το ίδιο σκεπτικό ενας δικαστής καλά θα κάνει και θα βγάλει ένοχο τον Αντωνη γιατι έτσι θέλει.
Πάντως η φαλακρή ζαρντινιέρα είπανε πως θα παέι σπίτι της. Αν δε πάει θα πάνε κάποιοι άλλοι και πολυ σύντομα.
Ο καιρός των εκλογών γαρ εγγύς
Anonymous Anonymous, at 1:04 PM  
Στις τρομερές ευρωκοινοβουλευτικές επιτυχίες του Καρατζαφέρη εντάσσεται και η ερώτηση που έκανε για το βιντεοκλίπ της Βίσση;
Anonymous Anonymous, at 1:07 PM  
Anonymous, μέσα στις ερωτήσεις ήταν πράγματι και για το βίντεοκλιπ της Βίσση, αλλά αυτό δεν στοιχειοθετεί επιχείρημα για να πεις ότι δεν παράγει έργο εκεί μέσα. Είτε τον στήριζει κανείς είτε όχι, ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που παλεύει για τα ελληνικά συμφέροντα. Το άσχημο μάλιστα είναι ότι όλοι οι άλλοι όχι μόνο δεν τον στηρίζουν στις ελληνοκεντρικές του θέσεις, αλλά του κάνουν και πόλεμο. Είναι για να τρελαίνεσαι δηλαδή, αλλά για κάποιους αυτά αποτελούν ψιλά γράμματα.

Αναφορικά με το αν έχω νοημοσύνη ψηφοφόρου του ΛΑΟΣ, το θεωρώ ως κοπλιμέντο και όχι ως κάτι κακό. Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορείς να γνωρίζεις αν η υπόθεση Τσιπρόπουλου είναι πιο σοβαρή και άξια σχολιασμού σε σχέση με κάποιου άλλου απλού πολίτη. Δεν ορίζεται η σπουδαιότητα και η σημασία ενός θέματος από την δημοσιότητά του. Εγώ δεν λέω ότι το παλικάρι δεν πρέπει να βρει το δίκιο του εφόσον αυτό ισχύει και η δικαιοσύνη γι' αυτό υπάρχει. Στο γιατί δεν έχει πάρει θέση ο Άδωνις ή Καρατζαφέρης, άντε ρώτα τους σε μια τελική. Δεν γνωρίζω τον λόγο, ούτε εσύ και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Εσύ θα πεις τα δικά σου, εγώ τα δικά μου και τελειωμό δεν θα έχουμε. Πάντως, επαναλαμβάνω ότι αποτελεί μια περίπτωση μέσα στις πολλές που συμβαίνουν καθημερινά. Είδες εσύ κανέναν πολιτικό αρχηγό να πάρει ουσιαστική θέση για την υπόθεση της Αμαλίας; Ουδείς και μόνο ευχολόγια και παπαριές ειπώθηκαν από ορισμένους, μόνο και μόνο για να φανούν αρεστοί.

Αναφορικά με το "κομμουνιστής ηγέτης", έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Λέει ότι συμφωνεί στο 85% των θεμάτων μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο με το ΚΚΕ και αποτελεί μια πραγματικότητα. Στοιχεία είναι αυτά και όχι λόγια του αέρα. Αν δεν είχαν ταύτιση σε κάποια θέματα, θα έλεγε τα αντίθετα. Αν εννοείς το θέμα με τον Τσε Γκεβάρα, έχει πει ότι δεν τον εκφράζει η ιδεολογία του, αλλά το ότι υπήρξε πράγματι ένας επαναστάτης και έδωσε τις δικές του μάχες κατά του κατεστημένου. Άλλο η ιδεολογική ταύτιση και άλλο η παραδοχή των αγώνων κάποιου. Άλλωστε, γνωστή είναι η δήλωσή του "εγώ δεν είμαι αριστερός. Αν μπορεί, ας το πει και ο κ. Καραμανλής".

Τέλος, στα περί φασισμού είναι πραγματική μου πεποίθηση ότι η χώρα δεν κινδυνεύει και ότι αυτό συντηρείται από τους αριστερούς. Το '40 φίλε Anonymous, εφόσον λες ότι γνωρίζεις από ιστορία, δεν υπήρχε ούτε ΟΝΕ ούτε Ε.Ε ούτε ΝΑΤΟ ούτε τίποτα που να μπορούσε να σταματήσει την άνοδο ενός ακραίου καθεστώτος. Είναι έτσι δομημένες οι κοινωνίες και έχουν τέτοια νοοτροπία, που ουδείς θα επέτρεπε κάτι τέτοιο. Οι ιδεολογίες έχουν εκλείψει και ο κόσμος νοιάζεται για πρακτικές πολιτικές. Σήμερα, αυτά τα περί φασισμού είναι ξεπερασμένα και στο κάτω-κάτω θα ήθελα να ακούγονται όλες οι απόψεις ελεύθερα. Από αυτή των ακροαριστερών μέχρι αυτή των ακροδεξιών. Όλοι στο φως φίλε μου για να μην έχουμε και νέα 17Νοέμβρη, που να ενεργεί υπόγεια και στο σκοτάδι. Ο Λιακόπουλος έχει τις δικές του πεποιθήσεις και εσύ είσαι σε θέση ελεύθερα να τον αντικρούσεις να τον κατακρίνεις. Αυτό το blog αποτελεί έναν αντίλογο. Αν έμπαινε στο Κοινοβούλιο, θα υπήρχαν κάποιοι που δημόσια θα τον έλεγαν γραφικό και αστείο και όχι όπως τώρα, που ουδείς εκφράζεται ανοιχτά είτε υπέρ του είτε εναντίον του.
Anonymous Anonymous, at 3:48 PM  
Τακλαμαράν

- Τώρα που το ζήτημα πήρε τέτοια δημοσιότητα και στα δελτία ειδήσεων, μάθαμε όλοι τι γίνεται στο Α.Τ. Ομονοίας. Αν αυτό το γενικεύσεις, με ορισμένες παραλλαγές, μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται σε όλα τα Α.Τ. της χώρας. Οποιος κακοποιός πιαστεί, τρώει τις φάπες του. Κι εσύ κι εγώ αν πιάναμε τους δύο αυτούς κακοποιούς, τις ίδιες φάπες θα τους ρίχναμε. Είναι νομίζω νόμος ητς Φύσης, δε μπορείς να συλλάβεις έναν άγριο, προσφέροντάς του λουλούδια και παρακαλώντας τον να βάλει μόνος του τις χειροπέδες. Το πρόβλημα με την φαλακρή ζαρτινιέρα είναι πως το θέμα το έκανε σήριαλ. Λίγο ο σαδισμός του, λίγο το ότι ήθελε προφανώς να "εκπολιτίσει" τα αλλοδαπά... Πάντως το θλιβερό είναι πως τέτοιοι τύποι ήταν που έπαιζαν το ρόλο του βασανιστή στη Χούντα και βλέπουμε πως το είδος επιβιώνει ακόμη, παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει (σα τις κατσαρίδες).

Οσο για τους δικαστές, ναι φίλε μου, ένας δικαστής μπορεί να δικάσει αναλόγως με τα γούστα ή τα κέφια του τη συγκεκριμένη ημέρα. Δεν υπάρχει κάποιο βιβλίο που να τηρείται, ένας απλός άνθρωπος βγάζει μια απόφαση μέσα σε κάποια πολύ συγκεκριμένα όρια. Αν είχες την εμπειρία μου ή απλώς αν διάβαζες εφημερίδες θα γνώριζες πως δικαστές παραβιάζουν οι ίδιοι τους δικονομικούς κανόνες και βγάζουν αποφάσεις οι οποίες σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό κράτος θα ήταν ικανές να προκαλέσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Το τι θα γίνει με τον Τσιπρόπουλο, το έθεσα πιο πάνω: το πιθανότερο είναι ο Προφήτης να ζητήσει ικανό αριθμό αναβολών, έτσι ώστε να γίνει η δίκη μετά τις εκλογές για να έχει την βουλευτική ασυλία που πιστεύει πως θα έχει και για να εξοντώσει οικονομικά, επαγγελματικά και ηθικά τον Ιλουμινάτι αντίδικό του. Αν όμως βγει βουλευτής θα επιδιώξει να γίνει άμεσα η δίκη έτσι ώστε με την αθώωση του Τσιπρόπουλου και την πιθανή έναρξη νέου δικαστικού αγώνα αυτή τη φορά εναντίον του Προφήτη, εκείνος να διαθέτει την ασυλία και η δίωξη εναντίον του να είναι άκυρη! Μη σου πω τελικά πως ο λόγος που θα ήθελε όντως να εκλεγεί είναι και για να γλιτώσει την δίωξη του Τσιπρόπουλου...

Αν ο Λιακόπουλος πίστευε πως το κοινό των μπλογκς είναι ικανό να του βλάψει το προφίλ, το πιθανότερο θα ήταν να έρθει και να "συγχωρήσει" τον Τσιπρόπουλο, αποσσύροντας τη μήνυση και κάνοντας θριαμβευτικές δηλώσεις. Βλέποντας όμως τις κινήσεις του κάποιος τις τελευταίες ημέρες, μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει, οπότε μη κρατάτε την αναπνοή σας μέχρι την Πέμπτη.

Κάφρε 7

Εδώ πλέον τίθεται θέμα κοινωνικών προτεραιοτήτων: για σένα και τους άλλους ομοϊδεάτες, η κατάφορη αδικία εναντίον ενός απλού αθώου πολίτη από μια πανίσχυρη σκοταδιστική μαφία ΔΕΝ είναι θέμα. Για κάποιους άλλους όμως Κάφρε 7 σίγουρα είναι.

Είδα την επιλεκτικότητα των συμβούλων του Καραμανλή: το θέμα με την εμφάνιση του βίντεο με τη φαλακρή ζαρτινιέρα έγινε αμέσως θέμα στην ομιλία του. Ο φασισμός του Προφήτη, όχι. Αν λοιπόν αυτή είναι για σένα ηθική πολιτική συμπεριφορά, τότε και πάλι διαφωνούμε.

Το θέμα Προφήτη - Φανέλ - Τσιπρόπουλου είναι μείνονος σημασίας θέμα για την ελληνική κοινωνία και έχει και πολλές άλλες προεκτάσεις που δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστές. Αν για σένα και για το ΛΑΟΣ είναι ζήτημα ισάξιο με τον μανάβη που κλέβει στο ζύγι, τότε σίγουρα έχουμε διάσταση απόψεων σχετικά με την κοινωνία στην οποία θέλουμε να ζούμε. Εκτός κι αν όλα αυτά δε σε ενοχλούν γιατί εσύ δεν είσαι "άθεος ιλουμινάτι τσιράκι Νέας Τάξης" αλλά με τους ισχυρούς και "εκπολιτιστές" οπότε βολεύεσε με αυτή την κατάσταση.

Τέλος, το σκεπτικό "τώρα δε μιλάει κανείς για το Λιακόπουλο, ας μπει στη Βουλή για να αναγκαστούν όλοι να μιλήσουν γι αυτόν" μόνο ως προβοκατόρικο μπορώ να το εκλάβω.

Ο γνωστός...
Anonymous Anonymous, at 10:06 AM  
Το γνωστό είδος (των βασανιστών της χούντας) επιβιώνει ακόμα και σήμερα με την σιωπηλή ανοχή της κοινωνίας.
Μιας κοινωνίας κατά βάση ρατσιστική και αντιφατική που δε τσιγκουνεύεται χαρακτηρισμούς:
κωλοαλβανοί, βρωμιάρηδες, σιχαμένοι, να πάνε στις χώρες τους πίσω, δε τους θέλουμε εδώ.
Αλλα στις δουλειές που δε καταδέχονται οι βουτυρομπεμπέδες, κάνουμε τα στραβά μάτια γιατί μας έρχονται φθηνοί. Τετριμμένα αυτά ε;
Ξέρεις όμως τι παρατηρώ; Προσπαθείς να "τσουλήσεις" το θέμα εκεί που θέλεις εσύ και αυτό δε μ' αρέσει. Όχι αυτό που θίγεις καθεαυτό, αν και διαφωνώ. Αλλά στη μεθοδολογία που ακολουθείς.
Εγώ φάπες δεν έχω ρίξει ακόμα και σ' αυτούς που μ' έχουν προκαλέσει. Και δεν είμαι κανένας κεφτές. Είναι θέμα αρχής.
Από την αστυνομία φυσικά δε περιμένω να κάνουν τις αδερφές του ελέους. Άλλο όμως να χρησιμοποιήσει βία ένα όργανο για να κάνει μια σύλληψη κι άλλο να βγάζει το άχτι του στα πιτσιρίκια.
Τον συνέλαβες επ' αυτοφώρω να κλέβει. Μπράβο. Βάλτον μέσα, κάνε την προβλεπόμενη ανάκριση και προώθησε τον εκεί που πρέπει.
Άμα ξέρεις τη δουλειά σου σωστά (και δεν είσαι μαλάκας) το τύπος θα σπάσει. Αν θές να σου πω και παραπάνω, με ψυχολογικές τεχνικές. Όχι αυτές του Αμπού Γκαμπί φυσικά.
Τώρα αυτοί που τους κοπάνησαν τι κατάφεραν; Οι εγκληματίες αποκτάνε ανοσία στο ξύλο και στη βία. Γίνονται χειρότεροι. Την επόμενη φορά θα έχουν μαχαίρι ή πιστόλι.
Χώρια που δίνουν δικαίωμα οι συμπατριώτες τους να μας λένε κωλορατσιστές και φασίστες.
Ξέρεις, δεν υπάρχουν μόνο κωλοαλβανοί. Υπάρχουν και κωλοέλληνες και δυστυχώς είναι πολύ περισσότεροι.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να μείνεις στο κύριο θέμα του blog χωρίς αμφίσημη γλώσσα γιατί μπορεί να εμφανιστούν διάφοροι που θα κάνουν σχόλια για βαλτούς από ΓΑΔΑ, Κατεχάκη κτλ
Ξέρεις έχουν εμφανιστεί και αλλού (indymedia) κι ο κόσμος είναι πια ψυλλιασμένος.

ps το nick μου είναι τακλαμακάν, οχι τακλαμαράν (απ' το καταμαράν;) προς τιμήν της γνωστής ιερής πόλης. Σε περίπτωση που το γράφεις έτσι κατά λάθος
Anonymous Anonymous, at 1:26 PM  
Ο σημερινός πολίτης, δείχνει ανεκτικός σε φαινόμενα φασισμού και βασανισμού, όπως της φαλακρής ζαρτινιέρας, για ένα βασικό λόγο: πως ο βασανιζόμενος είναι κακοποιός. Είναι δύσκολο να πείσεις έναν αμέτοχο στα κοινά πολίτη, πως στην παρούσα φάση κατηγορούμενος δε θα είναι ο συλληφθείς κακοποιός αλλά ο αστυνομικός. Σε ανθρώπους που το πρίσμα του μυαλού τους παράγει μόνο 2 χρώματα (άσπρο - μαύρο), είναι μάλλον αδύνατον να τους πείσεις πιο από αυτά αντιστοιχεί στον καθένα. Γι αυτό και ο πολίτης λέει "καλά τους κάνανε" κ.ο.κ. Από την άλλη είναι και το άθλιο δήθεν σοφρωνιστικό σύστημα / θερμοκήπιο εγκλήματος και το θέμα γίνεται ντόμινο. Για να μην αναφερθώ και στην ίδια την παρουσία των κακοποιών και των ανθρώπων τους (π.χ. βγήκε η μάνα του ενός δαρμένου στην τηλεόραση για να υποστηρίξει πως "είναι πολύ καλό παιδί" κ.ο.κ. - βράσε όρυζα δηλαδή). Και πριν προλάβει κανείς υπερευαίσθητος φιλελεύθερος πατριώτης 090 να εκραγεί, να διευκρινίσω πως καλό είναι όταν παρουσιάζεσαι δημοσίως να είσαι τίμιος γιατί το κοινό δεν αποτελείται (μόνο) από βλάκες. Πες καλύτερα πως ναι, έκανα παραβάσεις, κάνω τη φυλακίτσα μου, αλλά κατηγορώ τον αστυνομικό γιατί ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ είναι παράνομος και να πάει κι εκείνος φυλακή, ΟΠΩΣ ΕΓΩ. Οχι να κάνεις τη νύχτα - μέρα (τυχαίο;;;) λέγοντας περί "είμαι καλό παιδί" κ.ο.κ. Προσωπικά πάντως θα ξανατονίσω πως για εγκλήματα τέτοιου είδους θα προτιμούσα μια κοινωνία να "τιμωρεί" τους κλέφτες, διαρρήκτες κ.ο.κ. (αυτούς δηλαδή που δεν είναι επικίνδυνοι για τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών) με κοινωνική εργασία π.χ. να σκουπίζουν το σπίτι που πήγαν να ληστέψουν για ένα χρόνο κ.ο.κ. Σε μια ουτοπική κοινωνία, ίσως να συμβαίνει.

Επίσης κάτι άλλο που είναι σχετικό: έβλεπα πριν λίγο καιρό αποσπάσματα από τη συνέντευξη Πάσαρη (του κανονικού, όχι του Προφήτη) στην κυρία Αννίτα και έμεινα σε ένα σημείο. Ο τύπος (με εμφανείς τις ενδείξεις του ταραγμένου εσωτερικού του κόσμου) ανέφερε πως έχει τέτοιο κόμπλεξ με την αστυνομία γιατί από 14 χρονών τον μαζεύανε στα αστυνομικά τμήματα και τον δέρνανε, πολές φορές χωρίς να κάνει τίποτε. Σίγουρα κάποιες μικρο-μαλακίτσες θα έκανε, αλλά αστυνομικοί τύποι φαλακρής ζαρτινιέρας τον αρπάζανε όποτε ήθελαν και του ρίχνανε φάπα. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει πόσο δίκιο έχω πως το ξύλο δηλαδή, ήταν και είναι κοινή τακτική. Το άλλο όμως που σκέφτηκα είναι το εξής: κάτσε ρε φίλε, λες ότι σε πιάνουν οι παρακρατικοί τραμπούκοι και σε δέρνουν. Ε, τι διάολο, πάρε μια ντουντούκα και βγες στους δρόμους και ενημέρωσε τους πολίτες να το μάθουν. "Κυρίες και κύριοι με βασανίζουν ανώμαλοι μπάτσοι", να πάρει ο κόσμος φτυάρια και αξίνες και να πετάξει τους βασανιστές στη θάλασσα. Είναι δυνατόν σε μια χώρα όπως η Ελλάδα (ευαίσθητη σε τέτοια θέματα μέχρι βαθμού κόμπλεξ), να μη βρεις υποστήριξη στο δίκιο σου; Πως όμως να απευθυνθείς στον πολίτη όταν τον έχεις ληστέψει, λεηλατήσει κ.ο.κ. πιο πριν, δηλαδή έχεις λερωμενη τη φωλιά σου;

Πρώτιστο θέμα είναι να ενημερώνεις τον κόσμο για τις βρωμιές που κάνουν κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι που πληρώνονται από αυτόν. Αν δε το κάνεις, είσαι συνένοχος και συνυπεύθυνος για την κατάσταση. Δηλαδή για να μη τρελαθούμε, εγώ για μια ειρωνία ενός αστυνομικού έχω κάνει μπουρδέλο ένα ολόκληρο τμήμα και τα ίδια μέσα σε δικαστήριο. Απλά, δεν είμαι κακοποιός έτσι ώστε να το "βουλώνω" με πιθανά ανταλλάγματα (να τα έχω καλά μαζί τους για να μου φερθούν καλύτερα στην επόμενη ληστεία που θα κάνω ή να είμαι συνεργάτης τους και να βγάζω και μεροκάματο). Γι αυτό ακριβώς φίλε μου ζήτησα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το όλο γεγονός αλλά και το ποιόν όλων των ατόμων: ποιος μου λέει πως όλοι αυτοί δεν είναι συνεταιράκια που κάπου τα χαλάσανε στη μοιρασιά και πλακώθηκαν στις μπάτσες; Δηλαδή μη τρελαινόμαστε εντελώς καλοκαιριάτικα...

Τώρα στις καθεαυτές διαφωνίες μας:

α) Οι "κωλοαλβανοί", έχει αποδειχθεί πως είναι οι πλέον σωστοί μετανάστες - νέοι πολίτες της χώρας μας. Πηγαίνουν στα ελληνικά σχολεία και αριστεύουν, οι εργάτες είναι γραμμένοι στα ντόπια σωματεία και δε δημιουργούν δικά τους, γενικώς κάνουν ότι μπορούν για να είναι μέλη αυτής της κοινωνίας. Το στερεότυπο όμως εξακολουθεί να υπάρχει, μόλις κάποιος ακούει "αλλοδαπός" το μυαλό του πάει σε Αλβανό. Υποσυνείδητα το κάνεις κι εσύ.

β) Η μεθοδολογία μου δεν είναι "της φάπας". Ούτε υπάρχει κάποια "αρχή" για να μη χρησιμοποιείς φάπες, όπως λες εσύ πως δε χρησιμοποιείς για "λόγους αρχής". Η όλη ενασχόλησή μου με το θέμα ξεκίνησε από την μονομερή παρουσίαση του θέματος από άλλο αναγνώστη, όπου ζήτησα να δω και την άλλη άποψη. Ούτε υπάλληλος της γαδά είμαι, ούτε κόλλησα με το ζήτημα, ίσα - ίσα που ζήτησα να ασχολούμαστε με το κυρίως θέμα του μπλογκ και όχι με παράπλευρα.

γ) Το ζήτημα αυτό δε νομίζω να είναι "αστυνομική βία εναντίον αλλοδαπών" αλλά γενικώς "αστυνομική βία". Δεκάδες συμπατριώτες μας που έχουν την ...τιμή να φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Ασφάλειας, τρώνε τη φάπα της ζωής τους (άσχετα αν ορισμένοι από εμάς κάνουμε ότι δε βλέπουμε και "ευαισθητοποιούμαστε" μόνο όταν τα βλέπουμε στο διαδίκτυο). Και ξέρεις, καμιά φαλακρή ή μαλλιαρή ζαρτινιέρα δε ρωτάει κάποιον ποιας εθνικότητας είναι πριν τον βαρέσει. Απλά τον βαράει. Οπότε λοιπόν ας αφήσουμε το υποκριτικό ενδιαφέρον για τους αλλοδαπούς (που τους θυμώμαστε μόνο με αυτές τις αφορμές) και ας επικεντρωθούμε στο καθεαυτό πρόβλημα: της αστυνομικής βίας. Αυτής που είναι πολύ πιθανό όλοι μας να αντιμετωπίσουμε κάποια στιγμή, σε αυτό το κράτος - τσίρκο.

Οσον αφορά στο ψευδώνυμό σου, εγώ γνωρίζω μόνο τις πυραμίδες του Σαχλαμαράν από την μελέτη των εκπομπών του Προφήτη (+αυτόνξέρωαυτόνεμπιστεύομαιαμήν+).

Ο γνωστός...
Anonymous Anonymous, at 7:10 PM  
Anonymous, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις διαφωνίες σου με τον Taklamakan και σε αρκετά έχεις δίκιο. Πάντως, καλό θα ήταν να βλέπαμε και την βία κατά των αστυνομικών, που είναι καθημερινή και πολλών ειδών. Πολλά ματάκια έχουν βγει, πολλά σπιτάκια έχουνε κλάψει, διότι ορισμένα όργανα της Τάξης έκαναν την δουλειά τους, αλλά κάποια αποβράσματα ντόπιας ή αλλοδαπής προελεύσεως την είδαν Τζον Ραμπο και άρχισαν να βαράνε στο ψαχνό για να την σκαπουλάρουν. Υπάρχει μια ευαισθησία, αλλά είναι αρκετά μονόπλευρη. Λόγω του ότι οι αστυνομικοί έχουν τον άχαρο ρόλο της επιβολής της Τάξης ακόμα και με χρήση βια πολλές φορές, φαίνονται οι κακοί (πολλές φορές δίκαια, όπως στο προχθεσινό εμετικό θέαμα), με αποτέλεσμα να μην κοιτάζουμε με ευαισθησία, όταν είναι οι ίδιοι τα θύματα.

Taklamakan, είναι πράγματι τετριμμένο αυτό με τους Έλληνες βουτυρομπεμπέδες. Εσπειριδοειδή έτρωγες και πριν το 1990 και αυτά τα μάζευαν Έλληνες. Είναι αρκετά βολικό να λέμε ότι σε 17 χρόνια αλλάξαμε νοοτροπία, κοιτάζοντας το Θησείο γεμάτο κάθε μέρα από τεμπέληδες. Άντε στα χωριά και τις επαρχίες και θα δεις ότι το πρόβλημα είναι πολύ έντονο. Στο κάτω-κάτω, ας αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της μετανάστευσης που είναι τεράστιο, όσο και αν δεν θέλουμε να το δούμε για να μην μας χαρακτηρίσουν ρατσιστές και μετά ας μιλήσουμε για το αν θα γίνονται όλες αυτές οι χαμαλοδουλειές από τα δικά μας παιδιά. Αν όχι, τότε μαζί σου να τους χαρακτηρίσω και εγώ και να τους φέρουμε πίσω!
Anonymous Anonymous, at 7:44 PM  
Κάφρε 7

Εχεις δίκιο και παράλειψή μου που δεν αναφέρθηκα, έστω επιγραμματικά, γιατί ορισμένοι βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα.

Οι αστυνομικοί λοιπόν είναι το αυγό, και είτε ρίξεις το αυγό στην πέτρα, είτε την πέτρα στο αυγό, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το πρόβλημα όμως είναι το εξής: φαντάσου να είχε πιαστεί ένας ταξιτζής που π.χ. πουλάει ναρκωτικά. Αν ρωτούσες τον επίσημο εκπρόσωπο των ταξιτζήδων, τι απάντηση πιστεύεις πως θα έδινε; Σίγουρα πως καταδικάζει τον κακό συνάδελφο κλπ. Στην περίπτωση όμως της Αστυνομίας βλέπουμε το εξής άθλιο: να γίνονται όργια κι όταν κάποιοι επίσημοι καλούνται να πάρουν θέση, αντί (έστω για τα μάτια του κόσμου) να καταδικάσουν φραστικά, να λένε.... ότι φταίει η ζαρτινιέρα προκαλώντας έτσι την κοινή λογική, τον ανεξάρτητα σκεπτόμενο πολίτη και κάνοντας απίστευτο κακό στην εικόνα της υπηρεσίας που υποτίθεται πως υπηρετούν!! Αντε λοιπόν πως ο πολίτης έχει άδικο να λέει πως "οι μπάτσοι αυτό, οι μπάτσοι εκείνο" κλπ. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί τι κινήσεις κάνουν για να διορθώσουν την κατάσταση;

Αυτή η κατάσταση και μόνο αποδεικνύει αυτό που γράφω και συνεχώς παρεξηγείται, πως δηλαδή οι μέθοδοι αυτοί είναι ΚΟΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ σε όλα τα αστυνομικά τμήματα. Απλώς εγώ το γράφω ξεκάθαρα, ενώ κάποιοι άλλοι παριστάνουν τους θιγμένους (θιγμένους στα λόγια, μόνο όταν βλέπουν κανένα τέτοιο βίντεο στο διαδίκτυο, γιατί στην πράξη, άσε...). Λοιπόν, φαντάσου το θέαμα, να έβγαινε ο εκπρόσωπος των ταξιτζήδων να ...υπερασπιστεί (!) τον συνάδελφό του που πουλάει ναρκωτικά. Αδύνατον!! Στην αστυνομία λοιπόν γιατί όλοι πέφτουν επάνω να κουκουλώσουν μια "μεμονομένη περίπτωση"; Γιατί πολύ απλά, η περίπτωση μόνο μεμονωμένη δεν είναι και στην ουσία όλοι αυτοί κουκουλώνουν τον εαυτό τους. Και μόνο μειοψηφία δεν είναι οι παρακρατικοί τραμπούκοι - μπράβοι της Ασφάλειας, για όσον γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Και ο φαλακρός ζαρτινιέρος που είδαμε, δεν ήταν κανένα απομεινάρι της χούντας, νεότατος όπως και οι άλλοι που κοιτούσαν ήταν. Οπότε...;

Αποχουντοποίηση λοιπόν της Αστυνομίας εδώ και τώρα. Οι πιο αποτελεσματικές αστυνομίες του πλανήτη ΔΕΝ είναι χουντικές. Είναι απλά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ και απαρτίζονται από ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Οχι παπαρολογίες συνδικαλιστών, αξιωματούχων και πολιτικών. Σε κάθε εμφάνιση τέτοιου είδους φαινομένων, ο διοικητής του τμήματος αλλά και οι άμεσα διοικητικοί και πολιτικοί του προϊστάμενοι να πηγαίνουν σπίτι τους, πριν να γίνει ΕΔΕ και άλλα όμορφα. Πρώτα τιμωρία και μετά έλεγχος. Ολα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα.

Υποκριτικό όμως έιναι και το ενδιαφέρον των κομμάτων για το ζήτημα. Π.χ. είδα τον Βορίδη να λέει πολλά σωστά (είναι και δικηγόρος φυσικά και τα ξέρει καλύτερα) όμως αφού τα ήξερε γιατί δε τα έλεγε πριν; Βγαίνετε και στηρίζετε μια ολόκληρη προεκλογική εκστρατεία στο τρίπτυχο "πατρίς - θρησκεία - οικογένεια" και για τέτοιου είδους φαινόμενα, μούγκα στην στρούγκα. Τι σκατά πατρίς, θρησκεία και οικογένεια θα έχει ο Ελληνας πολίτης όταν μπαίνει μέσα στο σπίτι του ένας παρακρατικός ασφαλίτης τραμπούκος και τον πλακώνει στο ξύλο επειδή έτσι γουστάρει; Αυτό το σκεφτήκατε ποτέ; Το ίδιο και οι φίλοι μας του ΣΥΝ που υποτίθεται πως είναι "πιο ευαίσθητοι". Γιατί περίμεναν να βγει αυτό το βίντεο ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;;; Και γιατί ποτέ δε δείχνουν την ίδια ευαισθησία όταν δαρμένοι είναι αστυνομικοί; Το ίδιο θέατρο του Καραγκιόζη παίζουν κι αυτοί.

Ο γνωστός...
Anonymous Anonymous, at 8:44 PM  
Γνωστέ, μιας και είπες ότι είσαι φίλα προσκείμενος στον Συνασπισμό (εκτός αν ήταν ειρωνικό το "φίλοι μας"), ουδέποτε βγήκε ένας από δαύτους να καταδικάσει μια επίθεση σε αστυνομικούς, παρά λένε το γενικό "ο Συνασπισμός καταδικάζει κάθε πράξη βίας". Αντίθετα, η δική μας παράταξη λόγω του ότι ασπάζεται αυτό το τρίπτυχο το οποίο κάθε άλλο παρά φασιστικό είναι, ασχέτως αν το καπιλεύτηκε η Χούντα, έχει πάμπολες φορές καταδικάσει συγκεκριμένα περιστατικά που αφορούσαν κατάχρηση εξουσίας από τους μπάτσους. Επειδή, όμως, είναι η μόνη παράταξη που μιλάει εμφατικά και για τις άνανδρες επιθέσεις κατά των αστυνομικών, φαίνεται ως η κακιά που τα βάζει με την νεολαία που αντιδρά και στηρίζει την αστυνομία. Λες και αυτοί δεν είναι άνθρωποι με αισθήματα, με παιδάκια, γονείς και χίλιες δυο άλλες υποχρεώσεις! Συμφωνώ ότι δεν είναι μεμονομένα περιστατικά και ότι συνέχεια συμβαίνουν διάφορα. Από την άλλη, πάντως, πολλές φορές είναι παραπάνω χαλαρή απ' ότι πρέπει. Για τόλμησε να τα βάλεις με τη Μοσάντ. Δεν πρόκειται να βγεις ζωντανός από τα χέρια τους, αν έχεις κάνει μαλακία ή έχεις τσαμπουκαλευτεί. Το ίδιο και με τους Ισπανούς αστυνομικούς, που μπροστά τους οι δικοί μας είναι "η Μπάρμπι κομμώτρια". Δυστυχώς, οι δικοί μας έχουν έλλειψη παιδείας, αρκεί να δεις με τι βαθμό μπαίνει στην αστυνομία ένας μαθητής! Παίζει και αυτό το ρόλο του. Όπως και το ότι αποτελεί must να είσαι κωλοπαιδαράς για να μπεις στα ΜΑΤ.

Υ.Γ. Ίσως θα πρέπει να μείνουμε στα του Λιακόπουλου, καθώς θα μας την πούνε στο τέλος κάποιοι. Όχι οτι με χαλάει το θέμα, κάθε άλλο!
Anonymous Anonymous, at 9:05 PM  
Δεν χρειάζεται να είσαι "κωλοπαιδαράς" για να μπεις στα ΜΑΤ, τα συγκεκριμένα άτομα που γνωρίζω εγώ τουλάχιστο δεν είναι. Απλά, βγάζουν λεφτά δέρνοντας...!

Επίσης, με τα ΜΑΤ συμβαίνει το εξής, που πολύς κόσμος αγνοεί: ελλείψει ΜΑΤατζήδων, παίρνουν διάφορους άσχετους αστυνομικούς (ακόμη και γραφιάδες), τους ντύνουν ΜΑΤ και τους αμολάνε εδώ κι εκεί. Σα το στρατό που σε παίρνουν αγρότη και σε κάνουν χειριστή αντιαρματικού ΧΨΩ-66 με λέιζερ και τεχνολογία Τέσλα... Φυσικά οι συγκεκριμένοι ψευδοΜΑΤ-ατζήδες δε ξέρουν που πάνε τα τέσσερα και βαράνε όπου βρούνε, στου Καραγκιόζη το γάμο. Γι αυτό κάθε φορά που βλέπεις κάποιον να δέρνει, να μην είσαι τόσο σίγουρος πως είναι ΜΑΤ, μπορεί να είναι κάποιος άσχετος που κάνει extreme sports.

Τέλος, δεν είμαι "του Συνασπισμού" της αριστεράς, ούτε της δεξιάς, είμαι ανεξάρτητος Ελληνας πολίτης ενάντια στα κομματόσκυλα του κάθε κόμματος. Ελπίζω στην Ελλάς του 2007 να έχει απομείνει λίγος χώρος και για Ελληνες, ε;

Ο Προφήτης (για να επιστρέψουμε στο θέμα μας) πάντως πολλές ημέρες σιωπά, κάτι ετοιμάζει, το μυρίζομαι...

Ο γνωστός...
Anonymous Anonymous, at 10:52 PM  
@Ο γνωστός...
"Οποιος κακοποιός πιαστεί, τρώει τις φάπες του. Κι εσύ κι εγώ αν πιάναμε τους δύο αυτούς κακοποιούς, τις ίδιες φάπες θα τους ρίχναμε. Είναι νομίζω νόμος ητς Φύσης, δε μπορείς να συλλάβεις έναν άγριο, προσφέροντάς του λουλούδια και παρακαλώντας τον να βάλει μόνος του τις χειροπέδες."

Τέτοια σκεπτικά το μόνο που κάνουν είναι να διατηρούν το μπουρδέλο στο οποίο ζεις.
Η νεοελληνέζικη βλαχομπαρμπουτσαλιά που τιμωρεί κατά βούληση δια της βία επειδή της ξυπνάνε τα ζωώδη ένστικτα. Κι αυτό από τη στιγμή που χίλιες δυό επιστήμες έχουν περίτρανα αποδείξει ότι η βία είναι πάντοτε λάθος.
Με την ίδια λογική να πλακώνουμε στις φάπες οποιονδήποτε αισθανόμαστε ότι μας αδικεί.
Πήγες στο μπακάλη και είδες ότι έχει τις τιμές ανεβασμένες; Τι κάθεσαι; Πλάκωσε τον στα μπουκετίδια να μη το ξανακάνει. Ποιός τα γαμεί τα δικαστήρια, βάρα αλύπητα, ακολούθα το νόμο της φύσης.
Όλοι οι άλλοι οι πολιτισμένοι είναι μαλάκες και φλώροι που δε ρίχνουν φάπες, γι αυτό και τους κοιτάμε με το κιάλι. Στη Γερμανία έχω δει με τα μάτια μου πάρα πολλές φορές να βαράει κάποιος αστυνομικούς κι οι μπάτσοι το μόνο που έκαναν ήταν να τον ακινητοποιήσουν χωρίς να του πειράξουν τρίχα. Άλλα είπαμε, φλώροι...

Η άλλη άποψη που ζητάς να δείς, για το "ανήμπορο θύμα ληστείας" είναι εδώ: http://youtube.com/watch?v=_fm44tyCOJ0
Μιλάει η ίδια, η οποία ούτε γριούλα είναι, ούτε ανήμπορη και ούτε τη λήστεψαν. Απόπειρα ληστείας ήταν. Δηλώνει μάλιστα υπέρ των αλλοδαπών.

Σχετικά με τη βία των αστυνομικών που λες ότι όλους τους βαράνε ανεξαιρέτως είτε είναι αλλοδαποί, είτε ντόπιοι, λες τη μισή αλήθεια.
Οι μπάτσοι σηκώνουν πολύ πιο εύκολα το χέρι όταν έχουν να κάνουν με αλλοδαπούς ή με πρεζάκια και είναι αυτονόητο το γιατί.
Blogger SPY, at 11:50 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger Yannis Lianakis, at 12:10 AM  
Κάνεις ένα λάθος, πιστεύοντας ότι το να στηρίζεις μια πολιτική πρόταση σε κάνει άμυαλο και σκύλο (με την ευρεία έννοια...). Αν δεν σου κάνει, δεν την στηρίζεις και πηγαίνεις παρακάτω. Αυτό μου συνέβη εμένα. Θα μπορούσα να λέω "μπράβο Γιωργάκη" και "πάμε να γίνουμε και πάλι κυβέρνηση". Δεν το κάνω, γιατί δεν με εκφράζει. Αν αύριο ο ΛΑ.Ο.Σ αλλάξει ρότα, τότε θια φάει μαύρο. Δεν ζω ούτε απ' αυτούς ούτε μέσα απ' αυτούς. Δόξα σοι ο Θεός, έχω βρει τον δικό μου δρόμο. Σου απαντάω επί προσωπικού Anonymous, διότι είμαι μέσα σε αυτούς που ανέφερες. Όύτε είναι κανείς πιο έξυπνος και οξυδερκής, αν λέει ότι δεν στηρίζει κανέναν. Όλοι σε κάτι πιστεύουμε είτε αυτό εκφράζεται πολιτικά είτε όχι!

Αναφορικά με τα ΜΑΤ, περισσότερο αληγορικό ήταν το "πρέπει να είσαι κωλοπαιδαράς για να μπεις εκεί", παρά πραγματικότητα. Το έγραψα για να τρνίσω είτε ότι είναι άχρηστοι, όπως έγραψες, είτε τραμπούκοι και χίλια δυο άλλα πράγματα. Σίγουρα, όχι άνθρωποι με παιδεία και σωστή εκπαίδευση. Πάντως, είναι λίγο "κάπως" να ζεις, δέρνοντας!!
Anonymous Anonymous, at 12:27 AM  
- Σπυ

Αν και το έχουμε καταντήσει "κοινωνικό φόρουμ" εδώ μέσα, σου απαντώ. Είδα και την "άλλη άποψη" (για 2,5 δευτερόλεπτα που τη δείξανε στο Μέγα Κανάλι, με τον ωραίο και αμερόληπτο τίτλο που έχεις βάλει στο βίντεο) και η άποψή μου είναι η εξής: ακριβώς η ίδια. Δηλαδή, δε γνωρίζω αν στη Γερμανία οι ΜΑΤατζήδες τρώνε ξύλο και συλλαμβάνουν χωρίς να πέσει τρίχα (εγώ άλλη εμπειρία έχω από τη Γερμανία, εντελώς διαφορετική αλλά ας μην επεκταθώ γιατί θα το κάνουμε... "αστυνομικό φόρουμ"), εγώ πάντως αν έβλεπα μπροστά μου 2 τύπους να επιτίθενται σε μια γυναικούλα να της πάρουν την τσάντα, μόνο ξύλο θα μπορούσα να "συμμετέχω" στην όλη φάση. Εκτός κι αν εσύ είσαι της άποψης πως μπορείς να "παλέψεις" με ένα άγριο ζώο, μαγεύοντάς το με τον μαγικό αυλό.

Το ότι πέφτει το ξύλο της (κόκκινης;) αρκούδας σε όλα τα τμήματα της χώρας, εξακολουθώ να λέω πως είναι κοινή πρακτική, με την οποία μάλιστα η πλειοψηφία του λαού ΣΥΜΦΩΝΕΙ. Αλλιώς θα γινόταν επανάσταση. Αυτό δε σημαίνει πως εγώ ανήκω σε αυτή την πλειοψηφία βέβαια.

Σίγουρα δέρνουν αυτόν που θεωρούν πιο "ξεκρέμαστο", πιο ανυπεράσπιστο και τέτοιοι συνήθως είναι οι αλλοδαποί, οι ναρκωμανείς κ.ο.κ. Ο Κύπριος φοιτητής όμως δεν ήταν ούτε αλλοδαπός, ούτε πρεζόνι που βγήκε για δόση. Οπότε, δε χρειάζεται να επεκτήνουμε το θέμα, καταλαβαίνεις τι λέω. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ και απλώς τυγχάνει να είναι με το μέρος της Αστυνομίας δέρνοντας πολίτες. Αν δεν είχαν προσληφθεί, μπορεί να ήταν μπράβοι κάποιου και να έκαναν το ίδιο ή απλώς κακοποιοί. Η ψυχολογία είναι ίδια, δεν αλλάζει. Και ούτε νομίζω να ευθύνομαι εγώ προσωπικά για την κατάσταση στην Αστυνομία...

Κάφρε 7

Εμένα θα μου επιτρέψεις να διαχωρίζω τους πολίτες σε ανεξάρτητους και κομματόσκυλα. Οι ανεξάρτητοι δεν δίνουν "γη και ύδωρ" ούτε κάνουν (κομματικές) βίζιτες (κολλώντας αφίσες, πετώντας χαρτιά, χειροκροτώντας κ.ο.κ.) για ένα μεροκάματο γιατί πιστεύουν πως υπάρχει και αξιοπρεπέστερος τρόπος για να βγάλεις ένα μισθό. Τα κομματόσκυλα κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Η φράση "τα δικά μας παιδιά" κρύβει μέσα της όλη τη σαπίλα του πολιτικού μας συστήματος τις τελευταίες δεκαετίες. Αν αυτό σου λέει κάτι, έχει καλώς. Προσωπικά, δε μπορώ να δω με το ίδιο μάτι κάποιον που παλεύει για να επιβιώσει με κάποιον που κάνει ρεμούλες (ή ...δημόσιες σχέσεις) για να κατατροπώσει τον πρώτον.

Είναι διαφορετικό να έχεις τα Α ή Β πολιτικά και κοινωνικά πιστεύω και διαφορετικό να συντάσεσε με το Α ή Β κομματικό συμφέρον. Εγώ μπορεί να πιστεύω εδώ ή εκεί, όμως εμπράκτως δείχνω την αηδία μου προς τα οργανωμένα συμφέροντα που λέγονται κόμματα (ιδιαίτερα αυτά της εξουσίας). Εφόσον συμπαθείς κάποιο, μπορείς να το δείξεις ψηφίζοντάς το. Αν συνταχθείς μαζί του, μάλλον κάτι άλλο επιδιώκεις.

Ο γνωστός

(Ο Προφήτης εξακολουθεί κάτι να ετοιμάζει πάντως....)
Anonymous Anonymous, at 10:10 AM  
Ο τίτλος του βίντεο φυσικά και δεν είναι αμερόληπτος, όπως δεν είμαι κι εγώ αφ' ης στιγμής βλέπω με τα μάτια μου τι παίχτηκε.

δε γνωρίζω αν στη Γερμανία οι ΜΑΤατζήδες τρώνε ξύλο και συλλαμβάνουν χωρίς να πέσει τρίχα
Παίρνεις συνέχεια το ακραίο παράδειγμα και μέσω υπερβολής προσπαθείς να περάσεις τις θέσεις σου.
Δε μίλησα για ΜΑΤατζήδες, για απλούς αστυνομικούς μίλησα. Και δεν είπα ότι έφαγαν ξύλο, άλλα ότι τους χτύπησαν κι αυτοί δεν ανταπέδωσαν αλλά ακινητοποίησαν αυτόν που το έκανε. Αν ήταν έλληνες μπάτσοι, θα του είχαν σπάσει κόκκαλα και δόντια.
Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε με γερμανικη εκπαίδευση και πειθαρχεία VS ελληνικό χαβαλέ.


"εγώ πάντως αν έβλεπα μπροστά μου 2 τύπους να επιτίθενται σε μια γυναικούλα να της πάρουν την τσάντα, μόνο ξύλο θα μπορούσα να "συμμετέχω" στην όλη φάση. Εκτός κι αν εσύ είσαι της άποψης πως μπορείς να "παλέψεις" με ένα άγριο ζώο, μαγεύοντάς το με τον μαγικό αυλό."
Και πάλι παίρνεις τα ποιό ακραία παραδείγματα.
Μα δε μίλησα για καταστάσεις εκτάκτης ανάγκης. Στην έκτακτη ανάγκη ασφαλώς και θα χρησιμοποιήσεις κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Μιλάω για όλα τα υπόλοιπα.

Ο Κύπριος φοιτητής όμως δεν ήταν ούτε αλλοδαπός, ούτε πρεζόνι που βγήκε για δόση. Οπότε, δε χρειάζεται να επεκτήνουμε το θέμα, καταλαβαίνεις τι λέω.
Μα δε απέκλεισα τους υπόλοιπους, είπα για το που σηκώνουν πιο εύκολα το χέρι και πιο συχνά (αυτό το συμπλήρωσα τώρα).


Στα υπόλοιπα σε γενικές γραμμές συμφωνώ..
Blogger SPY, at 2:08 PM  
Μου φαίνεται ότι έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα. Όταν σου λέω ότι στηρίζω το ΛΑ.Ο.Σ, εσύ τι καταλαβαίνεις; Οτι κάνω όλα τα παραπάνω που αναφέρεις; Από πότε, όταν λες ότι γουστάρω αυτόν τον πολιτικό, πρέπει να του κάνεις και θελήματα και να τα παίρνεις; Προσωπικά, ξεραίνομαι στα γέλια, όταν βλέπω νεαρά παιδιά να πουλάνε στο δρόμο τον Ριζοσπάστη ή την Α1. Μπορεί από την άλλη να τα λυπάμαι κιόλας. Δεν σου κρύβω ότι μου έχουν ζητήσει να κάνω τέτοια χαμαλοδουλειά, αλλά προτίμησα να βγω με ένα γκομενάκι! Εννοείται ότι είναι της πλάκας όλα αυτά, όπως και άκρως κατάπτιστο το "τα δικά μας παιδιά". Δεν ξέρω πως εσύ εννοείς την κομματική ταυτότητα κάποιου, αλλά εγώ την εννοώ απλά με την ψήφο μου και τίποτα απ' όλα τα παραπάνω. Για τις ανάγκες του κάθε κόμματος, ας βάλουνε τα μέλη της Νεολαίας, προσωπικά χέστηκα. Εγώ μιλάω για ιδέες και πολιτική άποψη και όλα τα άλλα δεν με αφορούν.
Anonymous Anonymous, at 2:10 PM  
Δε ξέρω εσείς τι λέτε αλλά η συζήτηση σοβάρεψε πολύ. Μιας και η μέρα της κρίσης πλησιάζει έτσι κι αλλιώς προτείνω το εξής:
Ομαδική συγγραφή διηγήματος μυθιστορίας από τα μέλη του τάγματος. Αφιερωμένο στον εκκολαπτόμενο fuhrer και στους ELληνες ομοϊδεάτες του.
Και κάνω εγώ την αρχή με τη παρακάτω εισαγωγή.
Anonymous Anonymous, at 7:45 PM  
Η ΕΓΕΡΣΙΣ ΤΩΝ BLOGGERS

Μετά τη καταδίκη του blogme.gr έχει ήδη διαφανεί ότι η δύναμη του Τηλεπλασιέ είναι μεγάλη και κλιμακούμενη. Οι προφητείες του Γέροντα αποδεικνύονται πέρα για πέρα αληθινές, ενώ με τη βοήθεια της μυθιστορίας και της εξωγήινης αρχαιολογίας έρχεται στο φώς ο υπόγειος πολιτισμός των Νεφελίμ. Οι οποίοι όμως δεν είναι καλικάντζαροι αλλά μικρά αξιαγάπητα ζωάκια (σα τον Γκίζμο στα Γκρέμλινς).

Άσχετο φυσικά αφού οι σφαγές ξεκινούν από τη κούφια γη. Στη συνέχεια η μία μετά την άλλη οι σιωνιστικές και αμερικανοκρατούμενες χώρες βυθίζονται στο χάος και την αναρχία. Το ξανθό γένος παρελαύνει προς τη δύση ενώ η Ελλάδα με καγκελάριο (πλέον) το Δ. Λιακόπουλο ασχολείται με τη σφαγή των βαρβάρων γειτόνων της. Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία και Τουρκία εξαφανίζονται από το χάρτη ενώ το επίσημο θρήσκευμα μας, η Αρχαιοορθοδοξία επιβάλλεται με φωτιά και τσεκούρι στους φραγκολεβαντίνους.

Έτος 2024. Και ενώ η κυριαρχία επί των άπιστων είναι πλέον ολοκληρωτική τότε επιτέλους κάνουν την εμφάνιση τα πρώτα σκάφη των Ελοχίμ στο ηλιακό μας σύστημα. Η έγερσις των Ελλήνων είναι πλέον γεγονός και η ομάδα του Λιακό βρίσκεται ήδη στην Αγιά Σοφιά όπου προσγειώνεται η πρώτη κοσμοσφαίρα. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει όλους μιας και οι Ελοχίμ είναι αυτοί οι διαβολαραίοι (βλ. Α.Κλάρκ Επικυρίαρχοι) και μάλιστα φασιστικών απόψεων. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας δηλώνουν ότι δημιούργησαν του Έλληνες με κλωνοποίηση πιθήκων 1.000.000 χρόνια πριν στη σπηλιά στα Πετράλωνα και τους προορίζουν για υπηρέτες στο Σείριο. Ο αρχηγός του στόλου Σαδρόνιους δηλώνει ότι «καλά τι σας νοιάζει, 2000 χρόνια τα γκαρσόνια κάνετε, δε θα σας πέσει κι ο κώλος τώρα»

Οι Έλληνες εθνικιστές μόλις καταλαβαίνουν σε τι μαλακίες πιστεύανε τόσα χρόνια προσπαθούν να αντισταθούν αλλά είναι πλέον αργά. Η παραμικρή ανταρσία τιμωρείται σκληρά με τα υπερόπλα που διαθέτουν και τα καραβάνια για το Σείριο ξεκινάνε κουβαλώντας τη πολύτιμη λευκή και ξανθή σάρκα.
Ένας μόνο πυρήνας ένοπλης αντίστασης παραμένει στο πλανήτη, η κοινότητα των bloggers που έχει καταφύγει στη κούφια γη και εκεί με τους εναπομείναντες διαφωνούντες αντιστέκεται σφοδρά.
Anonymous Anonymous, at 7:47 PM  
- Σπυ

Δε τρέχει τίποτε, η διαφωνία είναι μέρος κάθε ζωντανού προγράμματος (πριν πέσουν οι διαφημίσεις). Απλά ακόμη, μετά τόσες ημέρες, δεν είμαι σε θέση δυστυχώς να καταλάβω ποιες είναι αυτές οι "θέσεις" οι οποίες μου προσάπτεις και τις οποίες υποτίθεται πως προσπαθώ (ύπουλα;) να περάσω. Το ότι οι τραμπούκοι της Ασφάλειας δέρνουν σε όλη τη χώρα; Το ότι οι αστυνομικοί είναι από τους πλέον αδικημένους πολίτες της χώρας; Το ότι οι φίλοι του ΛΑΟΣ είναι "3 λαλούν και 2 χορεύουν κι 1 βαράει ντέφι - αμήν"; Το ότι του ΣΥΝ είναι χυδαίοι; Νοιώθω σαν Τσιπρόπουλος που δε ξέρω για τι ακριβώς κατηγορούμαι δηλαδή...

Οσο για τα της Γερμανίας, έχω όπως σου είπα πολύ διαφορετική εμπειρία από τη Γερμανική αστυνομία. Μπορεί ξύλο να μη τρως, αλλά σε δένουν σα σαλάμι, σε πετούν κάτω στο δρόμο ως σακούλα με σκουπίδια και σε φορτώνουν στο μπατσάδικο ωσάν ψόφιο γουρούνι. Κι όλα αυτά γιατί προχωράς στους δρόμους της Στουτγκάρδης φωνάζοντας "ΠΑΟΚ ΟΛΕ" (ισοδυναμεί με το να είσαι μέλος της Αλ Γκάιντα). Εδώ έχουμε να κάνουμε και με ανεκπαίδευτους, μη ξεχνάς κι αυτή την παράμετρο.

- Κάφρε 7

Δεν έχω πρόβλημα με τις ιδέες κάποιου και το έχω πει και πολλές φορές πως δε θα είχα πρόβλημα ούτε σε ένα διάλογο ακόμη και με τον Προφήτη. Με τη μόνη διαφορά πως ο Προφήτης δε ξέρει να κάνει διάλογο ή μάλλον κάνει διάλογο με το δικό του τρόπο (βλ. Τσιπρόπουλος). Ας είσαι και του ΛΑΟΣ, ας είσαι και του ΣΥΝ (ψηφοφόρος), όταν όμως είσαι μέλος οργανωμένου κυκλώματος, τότε προσωπικά αρχίζει και μου μυρίζει. Γιατί, είναι διαφορετικό να συναντώ φίλους και συγγενείς και να μου λένε "είδα μια εκπομπή του Λιακόπουλου, πω, πω, τι αλήθειες που λέει", εκεί τους πλακώνεις στα υπερηχητικά μπινελίκια και κάπου επανέρχονται. Οταν όμως έχεις να κάνεις με κομματόσκυλα - ταπαίρνογλου, που η Γη είναι τετράγωνη και κούφια με πυραμίδες - τάπες κ.ο.κ. εκεί δε πιάνεις μία, ούτε εσύ, ούτε ο διάλογος, ούτε το μυαλό όλων των ανθρώπων μαζί. Εκεί γίνεται "η νύχτα - μέρα" και το "άσπρο - μαύρο". Και γενικώς όπου υπάρχουν σχέσεις εξάρτησης αλλά και δοσοληψίες με χρήμα, επίσης. Οπότε, κόμματα, όχι ευχαριστώ.

- Τακλαμαράν

Κάνε μια διακοπή για διαφημίσεις να πάμε στην τουαλέτα και συνεχίζεις αμέσως μετά...

:-)

(Ξανα-υστερόγραφο: ο Προφήτης αυτές τις ημέρες κάτι ετοιμάζει...)

Ο γνωστός...
Anonymous Anonymous, at 7:58 PM  
μιας και έχεις γίνει κι εσύ τακτικός πελάτης του funel και βλέπω οτι είσαι και παραγωγικός στο γράψιμο δε συνεισφέρεις και συ;
Το ίδιο ισχύει και για τους διαφωνούντες, να μη λένε οτι δεν έχουμε δημοκρατικές απόψεις
Anonymous Anonymous, at 8:22 PM  
Γνωστέ, με "θέσεις σου" εννοώ τα αντεπιχειρήματα σου, στα οποία διακρίνω μια τάση συγκατάβασης στο λανθασμένο νεοελληνέζικο "κοινώς αποδεκτό". Μπορεί και να κάνω λάθος, αν ναι, διόρθωσέ με.

Όσον αφορά τους Γερμανούς, δεν ξερώ τι ακριβώς έκαναν τα αρνάκια του ΠΑΟΚ και τους μπουζούριασαν, πάντως όσες φορές έχω συλληφθεί (μετείχα παλιά στα νιάτα μου σε διάφορα ακτιβιστικά) στα τμήματα μου φερόταν με το σεις και με το σας. Τα ίδια βλέπω και καθημερινά (απέναντι απο Α.Τ. μένω-φάτσα κάρτα).

Τέλος πάντων... λάστιχο το κάναμε.. ας συνεχίσουμε τη δοξολογία στον προστάτη άγιό μας Προφήτη (μετά νηστείας και μετανοήσεως βέβαια).
Blogger SPY, at 10:50 PM  
Λοιπόν, για να συνδεθώ με την κρυστάλλινή μου σφαίρα...

Βρισκόμαστε στο έτος 2024. Η Γη είναι καλυμένη από μαύρα σύνεφα, αποτέλεσμα του πολέμου για την αποκατάστασης της αυτοκρατορίας των ΕΛ. Την παγκόσμια εξουσία στον πλανήτη ελέγχει ο μονοκράτωρ ΕΛ Λιακό με τους τηλεπιστούς οπαδούς του. Το Μάτριξ πλέον έχει γίνει γεγονός. Με τη μόνη διαφορά πως σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε μηχανές εναντίον ανθρώπων αλλά ΕΛ-εκλεκτών εναντίων Μιαρών. Το ΣΥΣΤΗΜΑ, έχει φυλακίσει όλους τους μιαρούς (ιλλουμινάτιους, μπλόγκερς κ.ο.κ.) σε ειδικές κάψουλες όπου πλέον δε ζουν, δε γεννιούνται αλλά καλλιεργούνται έτσι ώστε με την ενέργειά τους να τροφοδοτούν την ΕΛ μηχανή. Γλίτωσαν μόνο όσοι πρόλαβαν να ψηφιοποιηθούν και να διακτινιστούν στον πλανήτη Αρη, μέσω δικτύου του YouTube & Blogspot αλλά οι προβλέψεις δεν είναι ευοίωνες αφού ο ηγέτης ΕΛ Λιακό έχει ήδη στείλει τις διαπλανητικές δυνάμεις του στον κόκκινο πλανήτη έτσι ώστε να ανακαλύψουν τις κρύπτες των αντιστασιακών και να τους εξαφανίσουν (DELETE).

Το κακό για το ανθρώπινο γένος, ξεκίνησε πολύ πριν, στις 21 Ιουνίου 2007 μ.Χ., μια μέρα σημαδιακή που στο 6ο Ράιχ εορτάζεται ως Μέρα Εμφανήσεως του Νέου Φύρερ στο Λαό Του. Την ημέρα εκείνη, σε δικαστήριο των Αθηνών, όπου συνοστίζονταν εκατοντάδες Μιαροί (μπλόγκερς, τσιράκια Νέας Τάξης κ.ο.κ.) κι ενώ η ώρα περνούσε και όλοι πίστευαν πως ο Προφήτης - πλασιέ είναι κότα, ξαφνικά ο ουρανός σκοτίνιασε, η Γη άρχισε να τρέμει και μέσα από χαραμάδα (συνδεδεμένη με την κουφάλα της Γης) ξεπήδησε ο Νέος Φύρερ, οι ΕΛ στρατιώτες του και μέσα σε 15 δευτερόλεπτα κατάφεραν όχι μόνο να εξαφανίσουν όλους τους Μιαρούς αλλά και να μετατρέψουν την Αγία Σοφία σε Ναό (διώχνοντας τους Μογγόλους στα βάθη της Ασίας) με τη βοήθεια του Υπερόπλου Μπέβατρον:

http://www.youtube.com/watch?v=nkdEu4GEbGA

Αυτό φυσικά ήταν μόνο η αρχή. Τις επόμενες ημέρες η επίθεση των ΕΛ στους Μιαρούς ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα την καταστροφή του πλανήτη.

http://www.youtube.com/watch?v=AExsOxSihjQ

Η ζωή στη Γη δε θα είναι ποτέ πια η ίδια. Το Νέο Μάτρις μόλις ξεκίνησε...


Συνεχίζεται...
Anonymous Anonymous, at 10:53 PM  
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

http://www.youtube.com/watch?v=eMkh014s22A&NR=1

...
Anonymous Anonymous, at 11:21 PM  
Anonymous, είναι πάγια τακτική να μην πιστεύεις σε οτιδήποτε ακούγεται από τον Λιακόπουλο ή τα φιλτράρεις στο μυαλό σου και χωρίς καμία προκατάληψη τα απορρίπτεις; Η ερώτηση ισχύει και για τους άλλους. Διότι μιλάτε συνέχεια για αποδείξεις και ότι είστε πρόθυμοι να πιστέψετε στα ΠΑΝΤΑ αρκεί να αποδειχτούν. Μα ο Λιακόπουλος αποδεικνύει -κατά τον ίδιο- αυτά που λέει, φέρνοντας ορισμένες αποδείξεις από χίλιες δυο πηγές, αλλά εσείς υποστηρίζετε ότι είναι απλά μυθοπλασίες και μείγμα ψεμάτων με ψήγματα αλήθειας, βγάζοντας πάντα αυτό που θέλει. Να το δεχτώ αυτό ότι συμβαίνει με τα δικά του βιβλία. Ο ίδιος, όμως, πουλάει και βιβλία ξένων συγγραφέων και γι' αυτά λέτε τα ίδια ακριβώς, μόνο και μόνο γιατί είναι δικές του εκδόσεις.

Εξάλλου, παρατηρείται μια συνεχής επανάληψη στα ίδια επιχειρήματα και σε τοποθετήσεις του που τοποθετούνται ορισμένα χρόνια πριν! Βλέπε Ιχώρ, κούφια γη, βιδωτός Όλυμπος, τεριρέμ, μικροτσιπς και πολλά άλλα. Δεν θα έπρεπε να ακουστεί και ουσιαστικός αντίλογος και για τα θέματα που ασχολείται τώρα (Παΐσιος, Πούτιν, Αμερικάνοι) και να μην υπάρχει απλά η χρήση των βίντεο. Στα βιντεάκια αναπαράγονται αυτά που λέει στις εκπομπές. Δεν αποοδεικνύεται κάτι άλλο. Εγώ μιλάω για προκατάληψη και είμαι σίγουρος ότι αυτό που λέει ο Funel περί αποδείξεων και εκείνος θα δεχτεί τα πάντα, είναι απλά για να δείξει αντικειμενικότητα, όταν φανερά υπάρχει μίσος και κόντρα. Καμία από τις δυο πλευρές δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος έστω και μια φορά και για το οποιοδήποτε θέμα. Το ίδιο θεωρώ και για τον Λιακόπουλο, για να μην παρεξηγηθώ.

Τέλος, το επιχείρημα ότι μαζεύει από το Ίντερνετ ό,τι βρει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό. Όταν πρόκειται για αναγνωρισμένες ιστοσελίδες και τόποι υπηρεσιών, καλά κάνει και γνωστοποιεί στον απλό κόσμο πράγματα που δεν γνωρίζει! Κανείς δεν ξέρει τι λέει ο Υπουργός ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας ή ποια συμφωνία έκανε η Ρωσία με την Κίνα. Ας είναι δημοσιοποιημένα, πάντως κανείς δεν τα γνωρίζει. Μην ακούσεις, αν δεν θέλεις, την δική του οπτική γωνία, πάντως τα θέματα για τα οποία μιλάει ο κόσμος δεν τα ξέρει σε καμία των περιπτώσεων. Αυτό πιθανότατα ισχύει και για εσάς.
Anonymous Anonymous, at 12:33 PM  
τα επιχειρήματά σου Κάφρε ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ είναι διάτρητα, αντιφατικα και αρκούντως απολογητικά υπέρ του ΛιακοΕΛλαδέμπορα. Έχεις επιλεκτικότατη μνήμη κατά το συμφέρον των θέσεών σου.
Τα έχουμε πει τα έχουμε ξαναπεί. Σε βουλώσανε ουκ ολίγοι. Σε όλες τις παραλλαγές του ίδιου κατατονικού τροπαρίου περί "αλήθειας" του ψευδολόγου.
Ξανά πάλι οι "αποδείξεις". 'Ανοιξε ένα οποιοδήποτε λεξικό να μάθεις τι είναι απόδειξη και η διαφορά της από "το είπε ο ΄γέροντας" κλπ
Υπάρχει κάποιο λάθος που θα έπρεπε να διορθώσει ο funel. να κάνει επιλογή σχολίων για να μη μαζεύουμε ηλιθιότητα. όπως κάνει και ο αρχιαπατεώνας.
Anonymous Anonymous, at 12:47 PM  
Τη φράση "το είπε ο γέροντας" την χρησιμοποιεί για συγκεκριμένα του βιβλία και συγκεκριμένες στιγμές. Ποιος έχει λοιπόν επιλεκτική μνήμη; Μάλλον εσύ και λογικό εδώ που τα λέμε...

Επίσης, δεν με έχει βουλώσει κανένας. Απλά συζήτηση κάνουμε και ανταλλάσουμε απόψεις. Αυτό θα ήθελες να συμβαίνει και είναι λογικό και πάλι...

Αν θεωρείς ότι τα comments μου είναι ηλίθια, γιατί έχεις αφιερώσει του κόσμου τα σχόλια για να απαντάς και να συζητάς μαζί μου. Μάλλον έχεις ξεχάσει ότι το κάνεις αυτό, εκτός αν δεν είσαι ο γνωστός anonymous και απαντάω τσάμπα. Βλέπω, ότι όποτε τα παίρνετε με κάτι δείχνετε τις δημοκρατικές σας τάσεις. Έχει ακουστεί και από άλλους για διάφορους αντιφρονούντες.
Anonymous Anonymous, at 1:57 PM  
"...όταν φανερά υπάρχει μίσος και κόντρα. Καμία από τις δυο πλευρές δεν πρόκειται να παραδεχτεί ότι..." γράφεις κ. Κάφρε7. Αντε πάλι "φέρτο να τ' αρμέξουμε" που έλεγ' η γιαγιά μου: Εξισώνεις τις εντελώς άνισες "πλευρές". Η μια είναι ένα απλό μπλογκάκι και η άλλη έχει άπειρες τηλεοπτικές εκπομπές, εκδόσεις, κλπ κλπ, για να μην αναφερθώ στα "πόστα κομπόστα" που διαλαλεί... και μάλλον πετυχαίνει διώξεις μέσω αυτών.
Blogger Rodia, at 2:01 PM  
..επίσης, όλο θέλεις να υποβάλλεις την άποψή σου για "μίσος και κόντρα" ενώ το μπλογκ αυτό εδώ είναι ΘΕΜΑΤΙΚΟ και ΣΑΤΙΡΙΚΟ, αν καταλαβαίνεις ελληνικά.
Blogger Rodia, at 2:12 PM  
Κάφρε 7

Εαν κι εφόσον υπάρχει οποιαδήποτε προκατάληψη εναντίον του Προφήτη, αυτή δημιουργήθηκε, γιγαντώθηκε και συντηρείται εξαιτίας Του. Κανείς εδώ μέσα δεν του προσάπτει τίποτε περισσότερο από αυτά που ο ίδιος λέει και κάνει. Τα βίντεο του Φανέλ παρουσιάζουν λεγόμενα και πράξεις δικές του κι όχι δικές μου. Ο καθένας λοιπόν κρίνεται από τις πράξεις του και μη λυπάσαι τον Λιακόπουλο για το δρόμο που έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ να βαδίζει. Και μη ξεχνάς πως το άτομο του οποίου είσαι συμπαθούντας, είναι εκείνος που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ οικονομικά, επαγγελματικά κλπ έναν ΑΘΩΟ, έτσι, για να κάνει επίδειξη δύναμης στα "τσιράκια της Νέας Τάξης" μπλόγκερς. Με ποια λογική λοιπόν να λυπηρώ εγώ έναν α) απατεώνα, β) ελλαδέμπορα και γ) φασίστα όταν ο ίδιος όχι μόνο δε δείχνει την παραμικρή μεταμέλεια για τις αθλιότητές του αλλά γιγαντώνεται καθημερινά και απειλεί με ακόμη χειρότερα; Αυτό θα το έκανα μόνο αν ήμουν κομματόσκυλο του ΛΑΟΣ (καμιά σχέση με σένα, για να μη το πάρεις στραβά), δηλαδή ανεγκέφαλος ιθαγενής που η εξήγηση "οι ΕΛ είναι εξωγήινοι" ικανοποιούσε απόλυτα τους προβληματισμούς μου περί της ύπαρξής μου στον πλανήτη.

Αν είναι κάποιος ο οποίος οφείλει να απολογείται για τα επόμενα 50 χρόνια είναι ο Προφήτης - πλασιέ για όλα τα κακά που έχει κάνει. Και σε κάθε περίπτωση, αφού ο ίδιος καμία απολογητική διάθεση δεν έχει, δε βλέπω τον λόγο να απολογείσαι εσύ γι Αυτόν. Το Φανέλ λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια. Αν το άτομο είχε την παραμικρή ύπαρξη ενός ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΟΥ ΤΣΙΠΑΣ επάνω του, είτε θα έβγαινε δημοσίως να υποστηρίξει τις θέσεις του (δημοσίως όμως, όχι μέσω των σαβουρο-εκπομπών του στα 500 βλαχο-κάναλα) στην περίπτωση που πιστεύει πως έχει δίκιο, είτε θα πήγαινε να κρυφτεί στην πιο βαθιά τρύπα της κουφάλας της Γης (με τόση ξεφτίλα). Παρ όλα αυτά βλέπεις πως και τις σαβουροεκπομπές συνεχίζει (στα @@@ του τι λες εσύ και τι λεώ εγώ) αλλά και δυνάμεις μαζεύει για να βγει και βουλευτής και να μας "εκπολιτίσει" ακόμη περισσότερο. Είναι αυτή ηθική και τίμια κοινωνική στάση για σένα; Θα ήθελες στη θέση του Τσιπρόπουλου να είναι ο αδερφός σου; Και γιατί είναι ανάγκη ο Τσιπρόπουλος και ο οποιοσδήποτε Τσιπρόπουλος να είναι αδερφός σου για να τον υποστηρίξεις εμπράκτως, καταδικάζοντας τον πανούργο απατεώνα - φασίστα - Προφήτη - πλασιέ - φιλόδοξο Φύρερ; Τι οφέλη περιμένεις να προσκομίσεις όταν θα έρθει το 6ο Ράιχ;

Τέλος, είμαι "ο γνωστός" ανώνυμους κι όχι ο ...οποιοσδήποτε ανώνυμους, οπότε ας μη δημιουργείται τέτοια παρεξήγηση. Απλώς δεν είμαι εγγεγραμμένος σε αυτή τη σελίδα και δεν έχω τη διάθεση να το κάνω, για να έχω ταυτότητα υπογραφής.

Ο γνωστός...
Anonymous Anonymous, at 2:28 PM  
Κάφρος 7 έφα:

«Να το δεχτώ αυτό ότι συμβαίνει με τα δικά του βιβλία. Ο ίδιος, όμως, πουλάει και βιβλία ξένων συγγραφέων και γι' αυτά λέτε τα ίδια ακριβώς, μόνο και μόνο γιατί είναι δικές του εκδόσεις.»

Ναι, πουλάει, τρομάρα του, και βιβλία αρχαίων συγγραφέων, ...Ηρόδοτο, Πλάτωνα, Πλούταρχο και Λουκιανό.

Για δες

http://www.liako.gr/products.jsp?action1=SEARCH&catId=0104

Το να εκδίδονται οι Αρχαίοι από αυτές τις ελεεινές σαβουροεκδόσεις, για μένα, που είμαι φιλόλογος, είναι κάτι παραπάνω από απατεωνιά και λαμογιά, είναι ύβρις.
Είχαμε τον Κάκτο, που βγάζει τους Αρχαίους με τσαπατσουλιά αντάξια ρομάντζου που πουλιέται στα περίπτερα, τώρα έχουμε και τον ...Λιακόπουλο! Βοήθειἀ μας...
Anonymous Anonymous, at 5:24 PM  
Φιλόλογε

Πτωχέ αγράμματε... Τόσες μεγάλες προσωπικότητες των γραμμάτων φιλοξενούνται στον οίκο εκδοτικής ανοχής του Προφήτη (Σακέτοι - Πακέτοι, ανώνυμοι ημιμαθείς κομμένοι του ΑΣΕΠ κ.α.), με ονόματα Β διαλογής ασχολείσαι; Πότε θα μάθεις γράμματα;

(Απάντηση: όταν θα έρθει το 6ο Ράιχ)

Ο γνωστός...
Anonymous Anonymous, at 6:50 PM  
This comment has been removed by the author.
Blogger SPY, at 6:50 PM  
Το νέο "ενημερωτικό" δελτίο.


Τον βρήκαν λέει κουκουλοφόροι στο δρόμο ένα βράδυ και (αντί να το πλακώσουν στις φάπες), του είπαν ότι τον παραδέχτηκαν επειδή τα λέει χωρίς κουκούλα και ότι στην ουσία είναι αντιεξουσιαστής και το σύστημα τον χτυπάει.

ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ ³
Blogger SPY, at 6:50 PM  
Οι κουκουλοφόροι που τον βρήκανε θα είναι από αυτούς που τους κατεβάζουν οι κλούβες της αστυνομίας, όποτε "χρειαστεί"
Αλλα μαθαίνουμε και πολλά αστεία:
Ο Ψωμιάδης είναι υπόδειγμα βουλευτή (αλίμονο θα ανησυχούσα αμα τον κατηγορούσε) και ο Παπαθεμελής έχει την ευλογία του Γέροντα (απορώ πως δεν τον έχει μαζέψει το ΛΑΟΣ ακόμα)
Ανησυχεί και για το ΚΚΕ! Μάλλον προσπαθούνε να προσεγγίσουνε Ζουράρη και Κανέλη :)
Το πιθανότερο είναι πως έφαγε τη πρωτη χυλόπιτα απο το κόμμα και έχει αρχίσει τη μουρμούρα.
Anonymous Anonymous, at 7:09 PM  

Add a comment