funEL βαρυ πακετο

Wednesday, January 31, 2007

Λοιπές Μπούρδες Δ. Λιακόπουλου (Θέμα 2, 3, 4)

Συνεχίζοντας θα ολοκληρώσουμε μια τυπική σαβουροεκπομπή παραπληροφόρησης και σκοταδισμού, του καντηλανάφτη Προφήτη πλασιέ Δημοσθένη Λιακόπουλου.
Στο Θέμα 1, παρουσιάσαμε την καραμπινάτη απάτη των Λεξαρίθμων
Αδυνατούμε όμως να κατατάξουμε επακριβώς τι ακριβώς είναι όλη αυτή η μπουρδολογική τακτική τηλεμάρκετινγκ μέσα στην υπόλοιπη σαβουροεκπομπή.
Από αυτά που ξεστομίζει ο Προφήτης Τηλεπλασιέ,
πόσα και ποια είναι απλές μπούρδες,
πόσα και ποια είναι προσπάθεια πώλησης (έστω και αθέμιτης παραπειστικής και παράνομης) προς ηλιθίους,
πόσα και ποια είναι καθαρές απάτες, και
πόσα και ποια είναι παραπληροφόρηση.

Πολλά σημεία βέβαια συγκεντρώνουν
ΟΛΕΣ αυτές τις θεόπνευστες ιδιότητες ταυτόχρονα

Αυτό μπορείτε να το κρίνετε μόνοι σας ακούγοντας τα αποσπάσματα.



Θέμα 2. Πακέτο Δάκογλου* (αυτό το πακέτο είχε εξαντληθεί εδώ και πολλούς μήνες -αρχές Μαρτίου 2006- και εξαντλήθηκε ξανά και ξανά πριν 2 εβδομάδες. Το γνωστό θαύμα του τελευταίου πακέτου)
ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Οι Λεξάριθμοι είναι ο κύριος τρόπος απόδειξης διαφόρων μπουρδολογιών περί Πυθαγόρα. Aυτό τα λέει όλα. (Δείτε τι είναι και τι δείχνουν οι λεξάριθμοι για να καταλάβετε τη βαρύτητα του έργου Δάκογλου)

Ο Πυθαγόρας άλλο έγραφε άλλο εννοούσε.??!!
Ο Πυθαγόρας έδωσε γνώση για τις μαύρες τρύπες, τη θεωρία των υπερινών, για το χειρισμό του χωρόχρονου??!!
Τα αρχαία Ελληνικά κείμενα αποκρυπτογραφούνται με Λεξάριθμους βάσει του σπασμένου κώδικα του Πυθαγόρα.??!!
Ο Δάκογλου βρήκε το δέκατο πλανήτη του ηλιακού συστήματος??!!
Η μουσική αρμονία του σύμπαντος. (ακολουθεί το γνωστό ιερόν βίδεον)



Η ΝΑΣΑ ψάχνει τις σφαίρες του σύμπαντος από ... τα βιβλία του Δάκογλου??!!
Τα μυστικά της ιερής αρχιτεκτονικής??!!
Η μαύρη τρύπα στο ενεργειακό κενό της πυραμίδας (πυραμίδες ψυγεία)??!!
Οι αραβικοί αριθμοί είναι Ελληνικοί (γιατί βγαίνουν με χαράκι και διαβήτη...)??!!
Και ολίγος βαθύτατα θρησκευόμενος Ορθόδοξος Πούτιν... (μη ξεχνιόμαστε, Πούτιν κόλα πάει με όλα)




Θέμα 3. Πακέτο Καραθοδωρή

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗ

Η γνωστή μπουρδολογία ότι ο (κακός εβραίος φυσικά) Αϊνστάιν ήταν ηλίθιος και ο πραγματικός δημιουργός της θεωρίας της σχετικότητας ήταν ο Καραθοδωρή και φυσικά ο Αριστοτέλης. «βρε ποια ΝΑΣΑ ... βρε ποιος Χώκινς βρε... Πυθαγόρα διάβαζε ο άνθρωπος...»
(κάποια ολίγα περί Καραθοδωρή και Αριστοτέλη δείχνουν άλλα)
...
Ακούστε το γλαφυρά με το γνωστό Λιακούρειο Θεοεπιστημονικό τρόπο «ο καραγκιόζης τηλεπλασιέ και άλλα ΕΛλαδεμπορικά». Ώπα ώπα ώπα...
Υπάρχουν μαρτυρίες ότι τα κόκαλα του Καραθοδωρή τρίζουν εδώ και καιρό με το εμπόριο που έχει στήσει ο σαβουροπώλης στο τάφο του.



Θέμα 4. Πακέτο λοιπής παπαρολογίας

ΚΑΡΑΜΟΥΦΕΣ ΛΙΑΚΟΥΡΑ SPECIAL

Το σαβουροβιβλίο «Τεχνολογία των Θεών» ή απαγορευμένη αρχαιολογία
1. ασχολείται με αποδείξεις ότι υπήρχε και υπάρχει Ελληνική Ορθόδοξη υπερτεχνολογία ΕΛ και μας το κρύβουν οι κακοί Σιωνιστές,
2. σπάει κόκαλα (γνωστή αυτή η ιδιότητα όλων των σκουπιδοβιβλίων του Προφήτη Οδηγού).

ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΒΑΠΟΡΙΑ



Οι ΕΛληνες χαϊβάνια δεν είναι. Εξηγεί ο υπέρτατος αρχαιολόγος ιστορικός γιατί:
Για το παλίμψηστο της Αβύδου, όλοι οι ειδικοί επιστήμονες στα ιερογλυφικά αιγυπτιολόγοι αρχαιολόγοι κλπ, λένε ψέματα γιατί είναι συνωμότες της μαυρίλας της Νέας Τάξης και του Λόμπυ της Αμερικής. Μόνο ο Προφήτας έχει δίκιο που βλέπει ελικόπτερα, αεροπλάνα καθέτου απογειώσεως, και διαστημόπλοια-υποβρύχια, αντιβαρυτικές ορθόδοξες ρώσικες κοσμοσφαίρες (σε παλαιότερες σαβουροεκπομπές - παραληρήματα με το Συννεφάκη).

Ο βαθύτατα θρησκευόμενος ορθόδοξος Πούτιν θα εκβιάζει τους πάντες ανεβάζοντας τις τιμές ... φωνάζει με φανερή ιερή ικανοποίηση ο τηλεπλασιέ. Είναι φανερό ότι η 6η Κοσμοκρατορία με σίδερο κι ατσάλι πλησιάζει. Η έγερση 150.000.000 ΕΛ είναι κοντά. Πάντα φιλΕΛλην και με απολλώνειο αισθητική ο κοντοπούτινος (ο γέροντας +ευλόγησον+ Του αποκάλυψε ότι εμφανίστηκε η Ρομφαία του αρχαγγέλου Μιχαήλ όταν έγινε πρόεδρος, Θεϊκόν Σημείον φυσικά).

Κατά τον αγιασμό των υδάτων έγιναν κι άλλα δύο σημαντικά γεγονότα. Ο Σταυρός βυθίστηκε και το «περιστέρι ... έπεσε μεσ’ το νερό, ξερό». Φως φανάρι ότι ο Θεός έδωσε Σημείο. Ο Προφήτης ισαπόστολος ερμηνεύει το γεγονός ως ο πιο κατάλληλος αναλυτής θεϊκών μηνυμάτων, ότι οι ιεράρχες πρέπει να ξανασκεφθούν τη συμπεριφορά τους απέναντι σε κάποιον ?? (ορθόδοξες σιβυλλικές αστρολογικές προβλέψεις, ανάδρομο τρισμέγιστο θα έχει η ιεραρχία...)

Τα κομμουνιστικά του παπαρολόγου Πλασιέ: Ένα ανέκδοτο με τον Κάστρο και τον περήφανο στ’ αυτιά Τσε. Πως ο Τσε έγινε υπουργός οικονομικών.
Υπάρχουν βάσιμες υποψίες, ότι οι κομμουνιστές μάλλον εξοργίζονται με τα κομμουνιστικά του Λιάκουρα.

Ο Προφήτης ρωτάει και απαντάει στον εαυτό Του (τυπικό Λιακούρειο ψυχωσικό σύνδρομο), και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αν θέλει να κάνει χτύπημα μπορεί να γκρεμίσει την Αμερικάνικη πρεσβεία... δηλώνει μεταξύ σοβαρού – αστείου ?!... «αν θέλω θα το κάνω ...» (τρέμετε αμερικάνοι, ο τηλεπλασιέ θα σας γκρεμίσει τη πρεσβεία).

Ο Σακκέτος Πακέτος (ο γνωστός έτερος φρενοβλαβής παπαρολόγος)... είναι μεγάλος ερευνητής. (πχ.: πως μπόρεσαν οι αρχαίοι ΕΛληνες να έχουν δορυφορικούς χάρτες και άλλες παρακρούσεις)

Χωρίς τα βιβλία του σαβουροπώλη Λιακόπουλου ... «δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα ... δεν περπατάμε....»

Ο σκοπός του Λιακόπουλου είναι ο κόσμος να μαθαίνει (όχι να τα κονομάει ο ίδιος...). Τι θέλουμε από σας? Την αγάπη σας ... (... τα ευρουδάκια σας πρωτίστως, εννοείται). Για τη πλάκα μας τα κάνουμε όλα... (τη ΕΛαμογιά δηλ.)

Στις ανωτέρω παπαρολογίες προσθέτουμε και ένα μοναδικό μεταφυσικό θεατρικό μονόπρακτο.
Ο Προφήτης σε κάποια στιγμή αρχίζει να μιλάει στον αέρα μόνος Του απευθυνόμενος υποτίθεται σε κάποιον που του λέει ότι παίρνουνε τηλέφωνο (σαν ζωντανή εκπομπή) και λέει: «... τι κάνουνε ... τι έγινε ... σφαγή?... τι θέλουνε?...δεν μπορώ να κάνω τίποτα ...» μετά αλλάζοντας ύφος και απειλητικά απευθύνεται στους τηλεθεατές: «ακούστε εδώ... πάρτε τώρα τηλέφωνο ... γιατί βιβλία τέλος...».
Φυσικά όλα αυτά είναι προφανής Λιακομούφα, ... η εκπομπή ΔΕΝ είναι ζωντανή (δεν τηλεφωνά κανείς).




*οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι στενότατος συγγενής του Πολύδωρα Δάκογλου γνωστού ακροδεξιού
... Ο Κύριος Ιπποκράτης Δάκογλου είναι Καθηγητής Μαθηματικών.Έχει γράψει τα βιβλία: το τετράτομο έργο "Ο Μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του", "Θέογνις" και "Η Πυθαγόρεια αριθμοσοφία". Έχουν κυκλοφορήσει απο τις εκδόσεις "Νέα Θέσις". Υπάρχει βιβλιοπαρουσίαση στην κατηγορία "Κείμενα" του Δωδεκάθεον....
... Ο Κύριος Ιπποκράτης Δάκογλου είναι ο πατέρας του Κυρίου Πολύδωρα Δάκογλου ο οποίος το 1979 ίδρυσε το Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα ΕΝ.Ε.Κ. που είχε πανελλήνια εξάπλωση και ανέστειλε την Δραστηριότητά του στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Πολλά στελέχη του και μέλη του ανήκουν στα κόμματα ΛΑ.Ο.Σ. του Γεωργίου Καρατζαφέρη και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ του Μάκη Βορίδη...






buzz it!

:: posted by funEL, 9:37 PM | link | 42 comments |