funEL βαρυ πακετο

Wednesday, February 14, 2007

Ο ΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ

Βρε ποιος Βαλεντίνος και άλλα φραγκολεβαντίνικα αντίχριστα της Νέας Τάξης... Ένας είναι ο ΑΓΙΟΣ. Ο Άγιος Λιακούριος. Ο μοναδικός μελλοντικός Άγιος που έχουμε τη τιμή εμείς να ζούμε το βίο και τη πολιτεία Του, Σήμερα. Ειδικοί θεοεπιστήμονες ανακάλυψαν εκ-πλη-κτι-κά στοιχεία και ντοκουμέντα για την διαχρονική παρουσία του Αγίου ημών Προφήτη πλασιέ Λιάκουρα. Ο ηγέτης των απανταχού ΕΛληθίων προϋπήρχε προ πάντων των αιώνων. Είναι ένας ΕΛ που ζούσε και ζει ανάμεσά μας χιλιάδες χρόνια τώρα, γι αυτό και τα ξέρει ΟΛΑ για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Και γι αυτό Δικαιώνεται Πάντα μεταφυσικά (ότι και να γίνει). Η συνεργασία Του με το Θεϊκό σχέδιο είναι δεδομένη. Γι αυτό τον τρέμει ο Πούτιν, οι γεροντάδες, το ΕΣΡ, η ιεραρχία, ο Μπους. Γι αυτό και δεν μπορούν να του κλείσουν το στόμα οι πολυπληθείς κακοί, που μας περιβάλλουν από παντού.
Παραθέτουμε σειρά Αποδείξεων και ντοκουμέντων βάσει της Λιακούρειας αποδεικτικής μεθόδου «ο Αχταρμάς, ο Προκρούστης,ο Φάντης και το Ρετσινόλαδο»

Α. ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ


ΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ Ο ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΣΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΤΑ

1. Η μορφή του Προφήτη μπουρδοΛόγου αποτυπωμένη σε αρχαίο Ελληνορθόδοξο ναό της ανταρκτικής. Βρέθηκε από ρώσους τρυπανοφόρους καλλικατζαροφάγους κοντά στη παγωμένη λίμνη – τάπα που θέλει να ξεβουλώσει ο Πούτιν. Το θεϊκό σημάδι με την ανακάλυψη της ιεράς αρχαίας εικόνας ήταν θαυμαστό. Ξαφνικά στο Νότιο Σέλας εμφανίστηκε ο ΕΛ θεός μαζί με τον ΕΛ Χριστό και μιλώντας Ελληνικά έδιναν οδηγίες για την ανακάλυψη της θαυματουργής εικόνας. Υπάρχουν μαρτυρίες από ένα σαντουιτσά εκεί γύρω ότι εμφανίστηκε μυστηριωδώς ένας δορυφόρος, το ρώσικο υποβρύχιο του Κουρσκ. Προσέχτε την αρχαία υπερτεχνολογία στην εικόνα. Το σκάφανδρο του αρχαίου αστροναύτη υπάρχει σε όλες τις αγιογραφίες και οι ψεύτες συνωμότες μας παραμυθιάζουν ότι είναι δήθεν φωτοστέφανο και άλλα κρόνεια παγκοσμιοποιητικά. Η τεχνολογία των θεών, φίλες και φίλοι.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα ο Χριστός ήταν ΕΛληνας, οι μαθητές του ΕΛληνες, οι Ρωμαίοι ΕΛληνες, ο Πιλάτος ΕΛληνας... κλπ εκτός από τους μιαρούς εβραίους κακούς που τον σταύρωσαν. Κατά τον γελοιογράφο Σακκέτο Πακέτο, ο Χριστός μιλούσε την Ομηρικήν λόγω μιας και μόνο αναμφισβήτητης απόδειξης: Ο Άγιος Νικόδημος στον 17ο αιώνα έγραψε το ευαγγέλιο στην Ομηρική... άρα ο Χριστός μιλούσε αρχαία Ελληνικά... ο.ε.δ. ???!!!

2. Ο Άγιος Λιακούριος ο Βρωμόκωλος. Η Ιερά εικών με τη πάνσεπτο μορφή του Προφήτη, απεκαλύφθη όταν ένας ορθόδοξος Κινέζος βεδουίνος πέρναγε την έρημο Τακλαμακάν και κοντά στη στροφή της Λευκής πυραμίδας είδε κάτι υποχθόνιους καλλικατζαραίους να δίνουν εντολές στους Ιλλουμινάτι, για τη παγκόσμια δικτατορία και χέστηκε από το φόβο του. Τότε έγινε Θαύμα και Σημείον. Προσγειώθηκε αντιβαρυτική εικόνα ψάλλουσα τεριρέμ, στη καρκάλα του, πριν προλάβει να σκουπιστεί. Εξ ου και το προσωνύμιο Βρωμόκωλος
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα τα περίφημα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών (με υπότιτλο της Νέας Τάξης, για να πιάσει περισσότερους ΝεοΟρθόδοξους πελάτες), γράφτηκαν στη Λευκή πυραμίδα στη Τακλαμακάν όπου μέσα εδράζεται η μυστική παγκόσμια πρωτεύουσα από τη Λευκή αδελφότητα που συνεργάζεται με τον Αντίχριστο και τους Νεφελίμ υποχθόνιους που ζουν στη κούφια γη. Παραδόθηκαν σε μιαρούς εβραίους προς εφαρμογή. Έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται 2 αιώνες πριν. Η γαλλική επανάσταση, ο Διαφωτισμός, τα κοινωνικά κινήματα, η ρώσικη επανάσταση, τα σύγχρονα κράτη, η υποχώρηση του εθνικισμού, η κατάργηση των ελέω θεού βασιλειών και αυτοκρατοριών, η σύγχρονη επιστήμη, η τεχνολογία, η κριτική σκέψη, η προστασία των ατομικών ελευθεριών, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και εν γένει οτιδήποτε ΜΗ θεοκρατικά συντηρητικό και οπισθοδρομικό, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ. Αυτά τα Πρωτόκολλα εφαρμόζονται τόσους αιώνες μέχρι σήμερα από τους Νεοταξίτες εβραιοαμερικάνους Σιωνιστές και τελικό σκοπό έχουν να φέρουν τον Αντίχριστο στο ναό του Σολομώντα και να φέρουν τη θρησκεία του Βάαλ. ???!!!

3. Το περίφημο κονοστάσι του Αγίου Λιακουρίου. Περιέχει αποκαλυπτικά τάματα, φυλακτά, Σημεία και Θαύματα. Είναι τα Προφητικά σύμβολα που μας προϊδεάζουν πως θα είναι η επερχόμενη θεοκρατική μεσαιωνική 6η Κοσμοκρατορία του 2024. Ο Όσιος Βλαδίμηρος καθοριστικός παράγοντας σαν βαθιά θρησκευόμενος Ορθόδοξος, η εθνοσωτήριος Επανάστασις 1967 (σφοδρός της υποστηρικτής ο Προφήτης τηλεσαβουροπώλης) και άλλα αποκαλυπτικά ιερά σύμβολα
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα το Κωσταντινάτο που πούλαγε μαζί με άλλα κακότεχνα «Σύμβολα του Ελληνισμού» σε χρυσό «όπως ταιριάζει στον Μπήχτη Αχερσεκόμη ... κλπ Απόλλωνα» γίνεται ειδικό φυλακτό όταν «το ευλογήσει ο παπάς της ενορίας σας». ???!!!


ΠΡΩΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣΑΓΙΟΣ ΕΛ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡ

4. Ο πρωτάνθρωπος ΕΛ των Πετραλώνων Θεσσαλονίκης. Η μορφή του πρώτου ΕΛοχίμ (Χριστιανού Ορθόδοξου, εννοείται) που έφτιαξε το Ιερόν γένος των Λιακουρορθοδόξων. Διακρίνουμε το σπινθηροβόλο αγελαδινό βλέμμα, την ΕΛληνικότατη μύτη, το απολλώνιο στόμα, που παρέμειναν αναλλοίωτα χωρίς να εξελιχθούν καθόλου, λόγω θεϊκού σχεδίου (παρά τα ψεύδη που λέει ο τσάμπα μάγκας σατανιστής κρυπτοεβραίος άθεος Δαρβίνος). Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και ο Προφήτης καντηΛανάφτης ... Συμπτωματικόν? Στοιχεία και Αποδείξεις φίλες και φίλοι.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα οι ΕΛληνες παρήχθησαν από την ένωση ΕΛλοχίμ αγγέλων εξωγήινων απεσταλμένων του Θεού με τους γήινους πριν 40.000 χρόνια στη Μακεδονία. Είναι υπεράνθρωποι λόγω θεϊκού dna, ΙΧΩΡ, είναι ανώτεροι από τους υπόλοιπους βαρβάρους, είναι ο περιούσιος λαός του θεού και είναι προορισμένοι να διοικούν. ???!!!

5. Το πραγματικό αρχαίο άγαλμα του Ελευθέριου Λιάκουρου. Ανακαλύφθηκε στο Περού μέσα σε μια πυραμίδα ζιγκουράτ (Ελληνική εννοείται όπως όλες οι πυραμίδες). Κρατάει αντιβαρυτικό όπλο πυρσό υδραργύρου του Βρωμηθέα και τα αρχαία Ορθόδοξα Ελληνικά χειρόγραφα. Αυτό το άγαλμα οι εβραιοσιωνιστές όργανα του Αντίχριστου και ο Κίσιγκερ, παραποίησαν για να μη μάθουμε τη πραγματική ιστορία.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα στη Λατινική Αμερική (Μεξικό, Περού κλπ.) κατοικούσαν ΕΛληνες πολλές χιλιάδες πριν τη γραπτή ιστορία??!! Είχαν υπερτεχνολογία ιπτάμενα αντιβαρυτικά χανεμπού όπλα ΤΕΣΛΑ (συστήματα ελέγχου του καιρού) που βύθισαν την Ατλαντίδα μετά τον πόλεμο μαζί τους. Αποδείξεις ... κάποια αρχαία κείμενα, μεταφρασμένα και ερμηνευμένα και πολλάκις παραχαραγμένα κατά το δοκούν από τον καντηΛανάφτη σαβουροπλασιέ. ???!!!

6. Ο ΕΛλην αυτοκράτορας κοσμοκράτορας της 6ης Κοσμοκρατορίας. Λόγω εντολής του Θεού, με χρονομηχανή έκανε Λιακουρορθόδοξες επεμβάσεις σε όλη την ιστορία για να αποτρέψει σιωνιστικές συνωμοσίες και να κατασκευάσει την πραγματική Λιακουρική ιστορία. Είναι Αυτός που άφησε το κομμάτι το γυαλί στη προϊστορική εποχή (για τις μετέπειτα αποδείξεις) και τη μπαταρία στη Βαγδάτη. Η προσωπογραφία είναι προσφορά της ιεράς Μονής του Αγίου Αγιογράφου του απατΑιώνος πΛαστογράφου. Η ίδια Μονή προσέφερε πλήθος Ελληνικών χειρογράφων Προφητειών και ιερών λειψάνων.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα ΟΛΟΙ οι Δυτικοί εφευρέτες, φιλόσοφοι, και εν γένει οι αξιόλογοι που άφησαν ιστορία, ήταν κλέφτες της αρχαίας Ελληνικής γνώσης και τσάμπα μάγκες διότι παρουσίαζαν τα επιτεύγματά τους σαν δικά τους. Ο Κοπέρνικος (κλέφτης), ο Γαλιλαίος (το τηλεσκόπιο το ανακάλυψε ένας γείτονάς του έλληνας ονόματι Ιωαννίδης), ο ΝταΒίντσι («έγινε και ο ΝταΒίντσι προσωπικότητα... η αδελφή») ο Αϊνστάιν (ήταν ένας ηλίθιος που έκλεψε τη θεωρία της σχετικότητας από τον Καραθεοδωρή) κλπ κλπ... Όσοι φυσικά ΔΕΝ ήταν κλέφτες των Ελληνικών χειρογράφων ... είναι πράκτορες των νεφελίμ, κακοί εβραιοκρόνειοι, που έκαναν πάντα κακό στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, φυσικά. ???!!!

ΧΡΥΣΗ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΙΕΡΑ ΜΑΣΚΑΑΓΙΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ

7. Από προσωπική ανασκαφή του βαρέως διαταραγμένου Εψιλονιστή Πάλμου από γνωστή καλλικατζαρότρυπα στο Γούπατο. Κλιμάκιο της CIA προσπάθησε να κλέψει το ντοκουμέντο. Μετά ομηρική μάχη της Ομάδος Εψιλον με μπάβατρον εναντίον καλλικατζαραίων, οι κακοί ετράπησαν σε άτακτη φυγή όταν επενέβη Τάγμα Αρχαγγέλων με υπερτεχνολογικές Ρομφαίες από το υπερπέραν. Η Λιακούρειος μορφή επιβεβαιώνει την διαχρονική παρουσία του Προφήτη καντηΛανάφτη δια μέσου των αιώνων.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα οι Πέρσες ήταν σε συνεχή επαφή με τους υποχθονίους Νεφελίμ και που ο σκοπός τους ήταν να καταστρέψουν τους μονοθεϊστές κρυπτοχριστιανούς ΕΛληνες και να εγκαθιδρύσουν τη θρησκεία του Βάαλ του Νεφελίμ. Οι ΕΛληνες όμως με υπερτεχνολογικά ιπτάμενα χανεμπού ακτίνες λέιζερ αλλά και με μεταφυσική βοήθεια από το θεό νικήσαν τους Πέρσες στη Σαλαμίνα και το Μαραθώνα και έσωσαν το κόσμο. ???!!!

8. Ο Πραγματικός Δημοσθένης ο ρήτωρ. Η προτομή όταν ενεφανίσθη θαυματουργά σε εκκλησία του Αγίου Λιακουρίου στο μέλλον μετά την επιβολή της 6ης Κοσμοκρατορίας. Με τη Χάρη του θεού μίλησε αρχαιοελληνικά και είπε ότι είναι ΕΛληνας Χριστιανός Ορθόδοξος όπως όλοι οι σύγχρονοί του φιλόσοφοι. Διάδωσαν δε τη φήμη ότι είναι παγανιστές, για να δοκιμάσουν τη Πίστη των ΕΛληνορθοδόξων στο μέλλον. Έτσι αποδείχθηκε Θεοεπιστημονικά, η άρρηκτη συνέχεια Ελληνισμού Χριστιανισμού. Η προτομή φυλάσσεται στο πρώτο μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Λιακουρίου που θα παρουσιάσουμε εν καιρώ.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα οι αρχαίοι ΕΛληνες δεν πίστευαν στο Δωδεκάθεο γιατί «δεν ήταν χαζοί, ξέρανε την Αλήθεια του Ενός θεού...». Φυσικά κατά το Σακκέτο Πακέτο (το γνωστό κωμικογράφο), οι αρχαίες Σίβυλλες προφήτευαν όλη τη γνωστή ιστορία του Χριστιανισμού καθώς και την 6η κοσμοκρατορία του 2024. Επαγωγικά υποστηρίζει, μεταξύ άλλων ανεκδότων, ότι οι αρχαίοι ΕΛληνες ήταν Ελληνορθόδοξοι γιατί δεν νοείται ΕΛληνας μη Χριστιανός Ορθόδοξος. ???!!!

9. Αρχαίος μελανόμορφος αμφορέας Ορθοδόξου Απολλωνείου Λιακουρικής αισθητικής. Εμφανίστηκε μαγικά θαυματουργά στο σπίτι του Γιαννάκη Ιωάννου και περιείχε αρχαία φραπΕΛιά. Ο Αρχάγγελος που έπαιζε μαζί του τάβλι, κοπάνησε ένα σφινάκι και τότε έγινε το θαύμα. Άστραψε και βρόντηξε ο Αρχάγγελος. Τον έπιασε καούρα και συχνοουρία. Πράσινος από τη φραπΕΛιά γέμισε το κόσμο ζωγραφιές να του περάσει η καούρα. Μετά καβάλησε τη Ρομφαία και στα νεύρα του επάνω προκάλεσε καμιά τριανταριά σεισμούς, το μεγάλο τσουνάμι και την νόσο των πτηνών. Ο αμφορέας βρίσκεται σε προθήκη γνωστού πανεπιστημίου δίπλα στο σκελετό κενταύρου, αλλά μας το κρύβει το αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα οι Προφητείες του Τραχωνείου (η γνωστή απάτη του Τραχωνείου) είναι αληθινές και το 2024 θα επιβληθεί η 6η ΕΛ κοσμοκρατορία με σίδερο κι ατσάλι και με βασιλέα το Γιαννάκη Ιωάννου (αυτού που έκανε ζωγραφιές στο σπίτι του και έλεγε ότι ζωγραφίστηκαν μόνες τους). Θα έχει προηγηθεί η παράδοση της πόλης από τους Ρωσοκινέζους στον Ελληνικό στρατό, που θα τη καταλάβουν με αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες που ψάλλουν βυζαντινά τεριρέμ. ???!!!

ΛΙΑΚΟΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΚΟΜΨΟΔΑΚΤΥΛΟΣ ΧΟΥΦΤΑΙΕΡΑ ΛΙΑΚΟΥΡΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ

10. Το αρχαίο Ορθόδοξο Κωσταντινάτο παρουσιάζει τον Προφήτη Λιάκουρα και βρέθηκε σε αρχαία ΕΛληνική πόλη στη Σελήνη από Ρώσους παραψυχολόγους και παιδιά ίντιγκο. Μέχρι εδώ όλα καλά και λογικά. Το παράξενο σ’ αυτή την ανακάλυψη είναι ότι ο Προφήτης δεν παρουσιάζεται με φωτοστέφανο. Ειδικοί θεολόγοι Σεληνοαρχαιολόγοι μετά από αλλεπάλληλες συνεδριάσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θεός δεν θέλει να αποκαλύψει αυτό το μυστήριο. Είναι η εφαρμογή του γνωστού νόμου της Απροσδιοριστίας του Αριστοτέλη.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα οι αρχαίοι ΕΛληνες είχαν ανακαλύψει ΤΑ ΠΑΝΤΑ λόγω θεϊκής εύνοιας. Αντιβαρύτητα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ρομπότ, έφτιαξαν τη Σελήνη και μετά έκαναν πολλές «πόλεις και μέλαθρα» πάνω της. Έβλεπαν «σαν τον Big brother όσα γίνονταν στη γη», έκαναν πολέμους με τους κατοίκους του Ήλιου κλπ, διότι ο Λουκιανός ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ για όλα αυτά αλλά φοβόταν «μη τον πάρουν με τις πέτρες». ???!!!

11. Τοιχογραφία σε παρεκκλήσι του κήπου της Εδέμ. Αδιάψευστη μαρτυρία ότι ο Προφήτης ήταν εκεί πριν το προπατορικό αμάρτημα. Έτσι βούλωσαν τα στόματα των κουλτουριαραίων συνωμοτών που είχαν αντιρρήσεις για τις, προ του Αμαρτήματος, γνώσεις του Προφήτη. Για να προλάβουμε βλάσφημες σκέψεις.... Το χέρι του Προφήτη κομψοδάκτηΛου χουφτώνει συμβολικά το ιερό βυζί των τηλεθεατών που του τα σκάνε αγοράζοντας παραμύθι σε συσκευασία Αλήθειας, για να χοντραίνει τη κοιλάρα Του.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα πριν το προπατορικό αμάρτημα είχαμε ενεργειακά σώματα και αναπαραγόμασταν χωρίς σεξουαλική πράξη στο παράδεισο. Υπάρχουν 23 Τάγματα τελωνίων που τελωνίζουν τις ψυχές των ορθοδόξων (τις πάνε εκεί που τους αξίζει, στη κόλαση ή στο παράδεισο κλπ), με αποδείξεις ορθόδοξες μαρτυρίες παππούληδων που πήγαν εκεί (μετά θάνατον), είδαν τι γίνεται και ξαναγύρισαν να μας τα πουν και μας. Υπάρχουν δαιμόνια που μας παρασύρουν στη κόλαση με κόμιξ, ποπ ροκ μουσική και οτιδήποτε καινούργιο. ???!!!

12. Σε αρχαίο ΕΛηνορθόδοξο κτέρισμα αποκαλύπτεται ότι ο Προφήτης έκανε παρέα με τον Πάνα τις νύμφες και διάφορα πλάσματα εκείνης της εποχής. Έτσι απέκτησε όλες αυτές τις γνώσεις περί των αρχαιοΕΛληνορθόδοξων μύθων που φυσικά δεν είναι μύθοι αλλά Λιακουρορθόδοξη ιστορία. Το μικρό εργαλείο Του (μετά συγχωρήσεως), είναι σημάδι εγκράτειας και πνευματικότητος.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα όλοι αρχαίοι Ελληνικοί μύθοι είναι Αληθινές ιστορίες. Υπήρχαν Κένταυροι (για 5 μήνες κραύγαζε για τον περίφημο σκελετό κενταύρου που μας το κρύβει το Αμερικανοϊσραϊλινό Λόμπυ), Σφίγγες, Μέδουσες, Γοργόνες, κλπ κλπ. ???!!!

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΚΙΝΑΣΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

13. Η μορφή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ σε αρχαίοΕΛληνορθόδοξο ναό της κεντρικής Ελληνικής Κίνας. Η φοβερή ομοιότης με τον Προφήτη αποδεικνύει κατά τον φρενοβλαβή ερευνητή Σακκέτο Πακέτο, τη στενή συγγένεια αίματος του Προφήτη με τον Αρχάγγελο. Οι γνώμες Ελληνοκεντρικών ερευνητών διχάζονται. Άλλοι λένε ότι ο Αρχάγγελος είναι μπατζανάκης του Προφήτη, άλλοι ότι καμία φορά ο Προφήτης ντουμπλάριζε τον Άγγελο στις δύσκολες μάχες με τον Αντίχριστο. Ο Πούτιν έβαλε την ιερή αυτή μορφή, σε όλο τον ανίκητο στόλο των αντιβαρυτικών κοσμοσφαιρών του και των άορατων μυστικών Τουπόλεφ, για τη τελική επίθεση τεριρέμ κατά των Τούρκων.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα η Ρομφαία του αρχάγγελου Μιχαήλ εμφανίστηκε στον ουρανό όταν ο βαθειά θρησκευόμενος Πούτιν έγινε πρόεδρος, σημάδι ότι θα μας δώσει την ΑγιαΣοφιά μετά τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με τους κακούς ανθΕΛληνες άθεους δυτικούς (Νέα Τάξη). Ο κοντός γαργαρ μακρύς. ???!!!

14. Ινδοϊαπωνέζικη Ελληνορθόδοξη εικόνα που βρέθηκε δίπλα σε μια σφραγισμένη τρούπα. Η αρχαιοΕΛληνορθόδοξη κινέζικη γραφή αναφέρει για ένα διάσημο σαβουροπώλη Άγιο Λιακούριο, που ήρθε από το μέλλον με ρώσικη υπερτεχνολογία και τους άνοιξε τα μάτια πουλώντας τους μπαζοπακέτα. Πολλά από τα μπαζοπακέτα τα φάγανε και καλλικατζαραίοι που αυτοκτόνησαν ομαδικά μετά, πέφτοντας στη τρούπα του Μεγαλέξανδρου τουμπανιασμένοι και ντροπιασμένοι.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα ο Μεγαλέξανδρος έλαβε εντολή από τον Θεό να πάει να βουλώσει τρύπες της κοίλης γης για να μη βγαίνουν τα ρυπαρά (72 τον αριθμό) γένη υποχθονίων Νεφελίμ από τις τρύπες. Με τεράστιες Τάπες πυραμίδες «σφράγισε τις εν Ινδαλία πύλες».
Το ίδιο έκανε και ο Διόνυσος που ήταν στρατηγός και ο Πάνας υψηλός αξιωματούχος του, που με κόλπο φόβισε πολλούς υποχθόνιους καλλικατζαραίους σε μια εκστρατεία εκπολιτισμού στη Κίνα (και έμεινε η λέξη πανικός). ???!!!


15. Κλασσική εικόνα των ΝεοΟρθόδοξων αυτοκρατορικών εκκλησιών μετά την επιβολή της 6ης Κοσμοκρατορίας. Η αρχαία ΕΛληνοαιγυπτιακή είναι χαρακτηριστική. Η αποκάλυψη έγινε με θαυματουργό τρόπο στην εκπομπή του Χαρδαβέλα με τίτλο «Το μυστήριο των μαζικών εγέρσεων των Λιακουρικών συνειδήσεων, ήταν ο Χαμουραμπί Ορθόδοξος?». Ο Χαρδαβάλας ήπιε παραπάνω ουίσκι αυτή τη φορά και είπε μαγικές απαγορευμένες επικλήσεις (συνήθεις Χαρδαβελικές μπουρδολογίες). Έτσι η εικόνα υλοποιήθηκε στο απέναντι σκηνικό της Ανίτας Πάνια στη θέση που κάθεται συνήθως ο Κάτμαν. Συμπτωματικόν?
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα εκατομμύρια Κινέζοι Γιαπωνέζοι Ταϊλανδοί Ινδονήσιοι και άλλοι εξωτικοί, είναι ΕΛληνες με Ελληνικές παραδόσεις γλώσσα ήθη και έθιμα, που θα εγερθούν όπως λέει η Προφητεία του Τραχωνείου, για να γίνουμε πολλοί και να επιβάλλουμε την ελέω θεού παγκοσμιοποιημένη 6η Κοσμοκρατορία το 2024 με ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ και τον ελέω θεού αυτοκράτορα Ιωάννη (Γιαννάκη Ιωάννου).???!!!

Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝΛΙΑΚΟΥΡΙΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΟΚΑΛΩΝΑΓΙΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΟΣ ΚΛΕΦΤΑΡΜΑΤΩΛΟΣ

16. Σπάνια απεικόνιση του Προφήτη σε χοροεσπερίδα στη μονή Ξεσφιγμένου. Το απαγορευμένο από τη Νέα Τάξη χορόδραμα του ΠεντάΛα «Η Λίμνη των γεροντάδων», με πρώτη μπαλαρίνα +γέροντα+ τον ισαπόστολο τηλεσαβουροπώλη. Κατά τη διάρκεια της παράστασης εκτελείται πάντα ένα θεϊκό Σημείο και Θαύμα. Ο Παχύσαρκος τεραστίων διαστάσεων λιπαρός όγκος του Προφήτη γίνεται αντιβαρυτικός και πετάει, ενώ ταυτόχρονα χιλιάδες μπαζοπακέτα πέφτουν από τον ουρανό καθώς η μουσική αρμονία του σύμπαντος ακούγεται παντού.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα, ο θεός έκανε Θαύμα και Σημείον στα δίδυμά Του. Με αυτό το Θαύμα εξηγεί την επιλογή Του από τη θεία Πρόνοια να δώσει «Γνώση» και «Αλήθεια» (με το αζημίωτο βέβαια) και να εγείρει τις συνειδήσεις των απανταχού Ελλήνων. ???!!! Κι άλλα Θαύματα γίνονται καθημερινά στις σαβουροεκπομπές Του. ΟΛΑ τα τελευταία μπαζοπακέτα ποτέ δεν είναι τελευταία (το Θαύμα του τελευταίου πακέτου). ΟΛΕΣ οι τελευταίες σαβουροεκπομπές ποτέ δεν είναι τελευταίες (το Θαύμα της τελευταίας εκπομπής). ΟΛΑ τα σκουπιδοβιβλία που εξαντλούνται ποτέ δεν εξαντλούνται και μετά από καιρό πάλι εμφανίζονται (το Θαύμα του εξαντλημένου σαβουροβιβλίου).

17. Ο Προφήτης ξέρει να σπάει τις βρωμοκοκάλες των κουλτουριαραίων λόγω της πάλης που έκανε παλαιότερα (εξ ου και τα χοντροδάκτυλα). Το ντοκουμέντο βρίσκεται στις αρχαίες μεταφυσικές Ελληνικές αποικίες του πλανήτη Άρη. Περιέχει κωδικοποιημένα ορθόδοξα μαγικά ξόρκια και αντιβασκανιακά αντισφραγιστικά για όλα τα σφραγίσματα του Αντίχριστου. Ερμηνεύεται λεξαριθμητικά βάσει της προβλεπτικότητος της ΕΛληνικής γλώσσας. Μέγα αντιψεκαστικό. Καθαρίζει από τα σατανιστικά υποσυνείδητα μηνύματα. Κατεβάζει το IQ στις αρνητικές Λιακουρικές κλίμακες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης κατά του Δάκου και της Μουχρίτσας.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα το σφράγισμα του Αντίχριστου γίνεται με τσιπάκια, Διαβατήρια, ταυτότητες, bar code, κάρτες διέλευσης, πιστωτικές κάρτες, χαρτονομίσματα, και όλη σχεδόν τη σύγχρονη τεχνολογία. Το Ιντερνετ έχει εφευρεθεί από Ιλλουμινάτι συνωμότες ανθΕΛηνες επιστήμονες, είναι όργανο της κακής παγκοσμιοποίησης (αν το χρησιμοποιούν Ορθόδοξοι η παγκοσμιοποίηση γίνεται καλή). Συμβάλουν τα μέγιστα οι Σιωνιστικοί ψεκασμοί της Νέας Τάξης για να υποτάξουν την ορθόδοξη θρησκευτική μας συνείδηση. ???!!!

18. Η πραγματική εθνοσωτήριος αγιογραφία όπου απεικονίζονται οι πραγματικοί πρωτεργάτες της υπερτεχνολογικής Ελληνικής επανάστασης του ’21. Βλέπουμε την αποστολή θεϊκού χανεμπού με το Άγιο Πνεύμα να φωτίζει τη μορφή του ιερού αρχιμπουρδολόγου Προφήτη πλασιέ. Το ντοκουμέντο απεικονίζει και πολλές άλλες συνεπίκουρες μορφές του ιερού υπερτεχνολογικού αγώνος. Η αγιογραφία είναι κρυμμένη στα υπόγεια του σατανικού Βατικανού για να μη μάθουμε τη πραγματική ιστορία μας και εγερθούμε πριν της ώρας μας.
Κατά τα λεγόμενα του Προφήτη Λιάκουρα υπάρχει υπερτεχνολογία κρυμμένη από αρχαιοτάτων χρόνων (UFO κλπ) η οποία βρίσκεται σε κάθε κρίσιμη στιγμή της ΕΛληνορθόδοξης ιστορίας. Πάντα είναι ενταγμένη στο σχέδιο του Θεού, ο οποίος μέσω αυτής κατευθύνει τον προορισμό μας σαν γεννημένοι ηγέτες. Οι παππούληδες, γεροντάδες κατέχουν υπερτεχνολογική γνώση. Παράδειγμα το σαμποτάζ που έκαναν οι Ιλλουμινάτι στο Σινούκ που έπεσε με τους παπάδες και ήταν το ίδιο που θα πήγαινε ο Πούτιν στο Άγιο Όρος να μιλήσει με τους γεροντάδες για πετρέλαια και τα κρυμμένα μυστικά στα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα των μοναστηριών. ???!!!


συνεχίζεται (με Λιακουρικού τύπου ντοκουμέντα και αποδείξεις, όπως πάντα) ...

buzz it!

:: posted by funEL, 2:00 PM | link | 57 comments |