funEL βαρυ πακετο

Thursday, February 22, 2007

5 Θεωρίες Συνωμοσίας




Μετά από υπερφυσική, εξωαισθητηριακή πρόσκληση + πρόκληση προς το μυστικό Τάγμα funEL να αποκαλύψει 5 μυστικά του (ένα ολόκληρο φάσκελο δηλαδή, στα μούτρα μας και με τις υγειές μας) το μεγάλο συμβούλιο του Τάγματος αποφάσισε να αποκαλύψει τις 5 επικρατέστερες θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν τη δημιουργία του Τάγματος, τα μέλη του, τους σκοπούς και τη λειτουργία του.


Θεωρία συνωμοσίας 1.
Το blog funEL δημιουργήθηκε από τους υποχθόνιους, ιλλουμινάτι, λευκή αδελφότητα, αμερικανοϊσραϊλινό λόμπυ, σατανιστές, καβαλιστές, αντίχριστο, δαίμονες, μάγους, λέσχη μπίλντερμπεργκ, σκάλεντμπόουνς, εβραιοκομμουνιστές, βατικανό, φραγκολεβαντίνους, αγγλοσάξωνες, ΝΑΤΟ, NASA, CIA, FBI, SAS, μοσαντ κλπ κακούς κρόνειους ανθΕΛληνες, που συνασπίσθηκαν με μοναδικό σκοπό να ανακόψουν τη διάδοση των αποκαλυπτικών αληθειών και αναμφισβήτητων γνώσεων που παρέχει ο Προφήτης Τηλεπλασιέ Λιάκουρας ο κομψοδάκτυΛος. Φυσικά όλες οι πολυπληθείς σκοτεινές αυτές δυνάμεις, ΔΕΝ μπορούσαν να Του κλείσουν το στόμα με άλλα μέσα, διότι προφανώς η θεία Πρόνοια, ο βαθύτατα θρησκευόμενος Ορθόδοξος Πούτιν και ο γέροντας +ευλόγησον+, προστατεύουν τον Προφήτη Πλασιέ.
Στους πιστεύοντες αυτή τη θεωρία αφιερώνουμε το ανάλογο ύμνο τεριρέμ.
η βΕρα Λάμπρου τραγουδάει μαρινΕΛα. Συμπτωματικό το ΕΛ?



Θεωρία συνωμοσίας 2.
Τα αντίπαλα εκδοτικά συμφέροντα Λαμπράκης, Μπόμπολας, TΙMES, BBC, Bill Gates, Rockefeller κλπ, συνασπίσθηκαν, λόγω του ότι έβλεπαν ότι σπάνε τα κόκαλά τους από τις υπερπροσφορές σαβουροπακέτων και ήταν πλέον φανερό ότι κατέρρεαν oι οικονομικές αυτοκρατορίες τους. Έτσι μη έχοντας καμία άλλη διέξοδο να βγάλουν τον θεόσταλτο αντίπαλό τους από τη μέση (δεν μπορούσαν να Τον χτυπήσουν οικονομικά, πολιτικά, να Τον αποκλείσουν, να Τον εκβιάσουν, να Τον απειλήσουν, να Τον εκφοβήσουν, να Τον εξαγοράσουν, να Τον εκμηδενήσουν από προσώπου γης, κλπ κλπ... λόγω της γνωστής Θεϊκής προστασίας), εφάρμοσαν το φοβερό σατανικό σχέδιο, να ρισκάρουν τη δημιουργία ενός blog. Xωρίς να φοβηθούν το πιθανότατο σκάνδαλο, χωρίς να αναλογιστούν τους αστάθμητους αρνητικούς παράγοντες, χωρίς να ζυγίσουν καν ότι χρηματοδοτούσαν μια χίμαιρα, προχώρησαν στο κρόνειο μιαρό αυτό σχέδιο. Έτσι το blog funEL (με τους 50 ανακυκλούμενους επισκέπτες καθημερινά στο Ιντερνετ και 1 post τη εβδομάδα μέσο όρο), αποτελούσε ένα σοβαρότατο οικονομικό κίνδυνο και απειλούσε σημαντικά τις πωλήσεις του σαβουροπαντοπώλη (με τα δεκάδες κανάλια πανελλήνια και δορυφορικά και τις πολλαπλές πολύωρες καθημερινές εκπομπές Του).
Αυτή η θεωρία αξίζει το ακόλουθο απολυτίκιο. Απολλώνια αισθητική και Λιακουρορθόδοξη ερμηνεία.
ΣτΕΛλα η μοναδική. Νομίζετε ότι η Ελληνική ιερή γλώσσα δεν προβλέπει το ΕΛ στις ιστορικές αυτές προσωπικότητες?



Θεωρία συνωμοσίας 3.
Ο τηλεσαβουροπώλης Δημοσθένης Λιακόπουλος δημιούργησε μόνος Του το blog funEL, σαν το κλασικό πλέον funclub Tου. Ο σκοπός ήταν, σατιρίζοντας τον εαυτό του, με το φοβερό αριθμό των 50 ανακυκλούμενων επισκεπτών καθημερινά να αυξήσει τις πωλήσεις Του. Κάποτε σε κάποια στιγμή σχιζοειδούς φρενοβλάβειας έκανε μήνυση στο δημιουργημένο από τον ίδιο blog Του και όλους όσους είχαν links στο blog αυτό και έβαλε στο κρατητήριο κάποιον γι αυτό το λόγο. Έπειτα έγινε πανελληνίως και διεθνώς ρόμπα όταν διέρρευσε το γεγονός και η τακτική των γνωστών Του σε «πόστα – κομπόστα» όπως χαρακτηριστικά υπερηφανεύεται. Έτσι χρησιμοποίησε τη τεράστια δυσφήμηση της χώρας Του (που αυτός προκάλεσε με τη μήνυσή Του και τις μεθόδους των δικών Του ανθρώπων), ...σαν δική Του διαφήμιση. Περιμένοντας τη Θεία Δίκη, μπορείτε να χώσετε μια φουρκέτα στη μπρίζα. Το ηλεκτρικό σοκ θα σας επαναφέρει το μπλεγμένο ταλαιπωρημένο σας IQ.
Ο ακόλουθος δοξαστικός ακάθιστος ύμνος ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση.
Αντρέας ευαγγΕΛόπουλος. Να μην επαναλαμβανόμαστε με το ΕΛ... είναι προφανές




Θεωρία συνωμοσίας 4.
Μετά την εκστρατεία των EΛ, στο εγγύς δικό μας μέλλον, με αρχιστράτηγο τον Ιερό Λιακούριο στη κουφάλα της γης με ανίκητες αντιβαρυτικές κοσμοσφαίρες τεριρέμ, ο Αντίχριστος 666 νικήθηκε κατά κράτος. (Ο Ιερός Λιακούριος πριν αναγορευτεί Ισαπόστολος Άγιος μετά την επιβολή της 6ης κοσμοκρατορίας το 2024, ήταν τηλεσαβουροπώλης και μίλαγε Δυνατά και ΜπουρδοΛιακουρικά). Όλες οι μετά Χριστό Προφητείες εκπληρώθηκαν τότε. Κυρίως καταστράφηκε μια για πάντα η Λογική (εφεύρεση των αθέων) και η Σκέψη (όργανο του Σατανά). Το αρχηγείο των 72 ρυπαρών υποχθόνιων φυλών κατάλαβε ότι δεν μπορεί πια να κερδίσει τον πόλεμο εκτός μιας πιθανότητας. Να καταστρέψει την σαβουροεκπομπή Δυνατά και Ελληνικά του μπουρδολόγου Ισαπόστολου στο παρελθόν για να μην εγερθούν οι ΕΛ συνειδήσεις. Τότε ο σατανιστής Νεφελίμ Εγκέλαδος άρχισε να στέλνει αντιορθόδοξες δονήσεις στο παρελθόν από τη Λευκή πυραμίδα (οι τυφλοί, άθεοι επιστήμονες τις ονομάζουν φυσικά φαινόμενα, σεισμούς). Αυτές οι δονήσεις περιέχουν κωδικοποιημένα μηνύματα, που μέσω των ψεκασμών υποταγής συνειδήσεων, αντίστροφων μηνυμάτων και σατανικών υποβολών με κόμιξ και μοντέρνας μουσικής, δημιούργησαν ένα αυτόματο καβαλιστικό πρόγραμμα στο εωσφορικό Ίντερνετ. Αυτό το πρόγραμμα πήρε τη μορφή ενός blog και σατιρίζει κριτικά τον μπουρδολόγο Ισαπόστολο τηλεπλασιέ. Είναι το γνωστό μιαρό και βλάσφημο funEL. Αυτό το όργανο του Διαβόλου είχε προφητευτεί από τον Ορθόδοξο μάντη κάΛχα, είναι γραμμένο στα αρχαιοΕΛληνορθόδοξα χειρόγραφα, εμφανίζεται σαν προειδοποίηση σε δακρύζουσες εικόνες, μουμιοποιημένους Άγιους Βησσαρίωνες και ότι άλλο μπορείτε (κυριολεκτικά) να φανταστείτε.
Η ακόλουθη ιερά ακολουθία έχει γραφεί για αυτή ακριβώς τη περίσταση
Λατόγια η Ελληνοπούλα από την Ελληνικότατη Αφρική.




Θεωρία συνωμοσίας 5.
Το Τάγμα των Ιπποτών funEL μπορεί να είναι ένας, περισσότεροι, ή και όλοι, από τους ακόλουθους:
Ο πατήρ Μάξιμος διότι τσακώθηκαν με τον Προφήτη στις ερμηνείες των διαφόρων μπουρδοπροφητειών, ...ο παππούλης +κονόμησον+ διότι ο Προφήτης σαν πασίγνωστος σπάγκος τον έριχνε στα ποσοστά, ...ερωτευμένος γέροντας +σκοτάδισον+ διότι ο Προφήτης τον απέρριψε για χάρη του Σακκέτου Πακέτου, ...παλαιός συμμαθητής του Προφήτη γιατί του είχε πουλήσει λυσάρι απάτη και αντί για ασκήσεις φυσικής περιείχε λύσεις θρησκευτικών και αστρολογίας, ...αγανακτισμένο πλήθος πρώην υπαλλήλων Του, που τους χρωστά τα ένσημα, υπερωρίες, τα αυγά και τα πασχάλια, ...ο Βελόπουλος γιατί του πήρε τη πελατεία των απανταχού ΕΛηθίων, ...ο Καρατζαφέρης, γιατί βλέπει τη θέση του προέδρου να τρίζει, ...ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος γιατί δεν θέλει ν' αλλάξει τα δόγματα, τα ευαγγέλια, τις αγιογραφίες και όλες τις θείες λειτουργίες, τώρα που ο Προφήτης πολιτογράφησε τον Χριστό Έλληνα (φαντάρο), ...ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Άρη γιατί ο Προφήτης άρχισε να ξεπουλάει και τις ΕΛληνικές πυραμίδες στον Άρη, ...Παραδοσιακοί άθεοι κομμουνιστές, ...νεοΟρθόδοξοι εθνικοκομμουνιστές, ...το σώμα Ελλήνων προσκόπων, ...ο Καραμπελιάς, ...ο Ποπάι, ...ο Γεωργιάδης, ...το ΚΑΠΗ Άνω Πετραλώνων, ...Ανώνυμοι αλκοολικοί, ...Ανώνυμοι ψυχοπαθείς, ...ο Παπανδρέου, ...ο Παπαθεμελής, ...ο Ολυμπιακός, ...ο Πούτιν, ...ο Φώσκολος, ο ΤιραμόΛα, ...η Γκαλερί Μοιραράκη, ...ο Αριελ Σαρόν, ...ο Μπιν Λάντεν, ...ο Κούγιας, ...ο Βαλιανάτος, ...ο Ζουράρης, ...ο Κολοκοτρώνης, ...ο Δημοσθένης Βεργής, ...Αλβανοί, ...Τούρκοι, ...Βούλγαροι, ...Σκοπιανοί, ...Περουβιανοί, ...Εσκιμώοι, ...Ανδρομεδιανοί, ...ο Χαμουραμπί, ...ο Αη Γιάννης ο Βαπτιστής,... ... ... προσθέστε και σεις τη δική σας λίστα.
Με τις υγείες μας το ακόλουθο υπερτεριρέμ
κατΕΛης – καρβΕΛας ... συμπτωματικό το ΕΛ, ξανά? Τα τρώμε εμείς αυτά? Αμερικανάκια είμαστε να τρώμε κουτόχορτο?




Το αποκαλυπτικό αυτό ποστ έχει γραφτεί μετά από επιρροή ψεκασμών υποταγής συνειδήσεων, από γνωστούς Ιλλουμινάτι, ανίατους Νεοταξίτες και υποχθόνιες καλλικατζάρες.
Αν υπάρχουν κι άλλοι το κρίμα στη σβερκάρα τους.
Για όποιον ΔΕΝ μας ξέρει, μπορεί να ανατρέξει σε αρκετά παλιότερα ποστ και κόμμεντ.
Εδώ, λέμε περισσότερα από 5 πράγματα για μας.
Τους περισσότερους τους ξέρουμε και μας ξέρουν, οι περισσότεροι από αυτούς που θα προτείναμε για την Ιερά εξέταση έχουν ήδη εξεταστεί και καταδικαστεί.
Προφανώς δεν μπορούμε να προτείνουμε κάποιον διότι οι μηνύσεις υπερίπτανται και συνήθως κτυπούν όσους δείχνουμε έστω και μακρινή σχέση μαζί τους.


ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Ο ΠΑΤΟΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΤΕΛΟΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ (ΛΙΑΚΟΥΡΟ)ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ

+ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΝ+ΣΚΟΤΑΔΙΣΟΝ+ΚΟΝΟΜΙΣΟΝ+



buzz it!

:: posted by funEL, 9:43 AM | link | 37 comments |